Sukkerforum

Som kvinne får jeg vissen blomst på matchtreet hvis mannen er bare 5 år yngre, men hvis mannen er hele 9 år eldre står blomsten rank og fin. Sett i lyset av likestillingen ellers, er det ikke på tide at vi utvider horisonten litt her på sukker også? Slutt å la blomstene visne med yngre menn og eldre kvinner. 9 år burde være like greit/ugreit uansett om det er mannen eller kvinnen som er eldst. Man velger jo selv til syvende og sist, men la nå ikke diskrimineringen være systematisk fra sukker sin side. Uansett tradisjon. Gi oss også litt flere yngre menn på matchforslagene, ikke bare eldre og jevnaldrende. Med andre ord: slutt å forskjellsbehandle når det er helt unødvendig. Det er jo ikke rart at de yngre gutta er frustrerte over at det er vanskelig å finne eldre kvinner, når funksjonene "looks" og "match" utelukker dem helt fra kvinnenes synsfelt. Ikke alle som gidder å bruke den avanserte søkefunksjonen når de andre mulighetene er enklere. Jeg får en del henvendelser fra yngre menn også, men jeg liker å kunne se og velge selv. Det er vel naturlig? Han MÅ ikke være yngre, men hvorfor utelukke halvparten av de aktuelle kandidatene, bare fordi de er yngre?

Godt man har internett, her finner man løsninger på problem man ikke visste eksisterte engang. Er jammen meg mange fallgruver innen kurtiseringsritualene :D

https://youtu.be/8SWo2hOcCeA

Laydees, innspill?

Jeg hevder ofte at menn flest ikke egentlig håndterer så bra at damer tar initiativ. De sier de liker det, men i praksis har jeg opplevd at det ikke alltid fungerer slik. Dette handler ikke om at jeg har gammeldagse holdninger, og er en dame som sitter med lommetørkle og luktesalt i en krok og venter på en ridder. Det handler heller ikke om at jeg ikke tåler å bli avvist, og derfor er furt og irritert på menn. Det handler ikke om at jeg inviterer alle menn til å prøve seg på meg, uavhengig av hvilke signaler jeg gir. Det handler ikke om at jeg ikke kommer til å ta initiativ i en datingprosess som er i gang. Det bare er min erfaring.

En del menn og kvinner blir provosert når jeg sier eller skriver det, og ofte så sitter jeg igjen med en opplevelse av at vi ikke alltid snakker om samme sak. Mange tenker at inititativ, er å skrive førstemelding her på sukker. Jeg tenker i helt andre perspektiver enn det.

Hva mener du med initiativ? Hva betyr det at man liker at den andre tar initiativ? Når er det greit, og når er det ikke greit? Er det noen menn som prinsipielt ikke tar initiativ fordi det protesterer mot den gamle kjønnsrollene?

..what's on the other side?

For min egen del har jeg siste året igjen som 30-åring.

Hva vil/ville du ha gjort det siste året av "ditt beste tiår"?
Evt hva har du gjort? Hva er/var planen de neste tiår?

Noen "Must"?

Se vekk i fra at dere ikke har tenkt de tanker, ikke har noen problemer med å begynne et nytt tiår, ikke ser noen mening med denne tråden eller at jeg tråkker på noens tær :-P

Framsnakking

Siste svar ti. 23 aug. 2016 03:17 (148 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Jeg tenkte vi kanskje kunne starte en tråd hvor vi framsnakker hverandre. Trekk frem positive ting som du har lagt merke til ved de forskjellige forumskribentene, enten de er synlige eller anonyme! :-)

skravle litt?

Ingen svar
(mann 40 år fra Oslo) Privat melding

Slå på tråden

...ikke må ha barn eller flytte sammen på flekken?
Jeg vil rett og slett ha en kjæreste jeg kan treffe noen dager/kvelder/netter i uken/helgen, prate med, gjøre ting med, drikke vin med, ha sex med, men ikke flytte sammen.

Har vi noen gamere blant damene her? :) Kanskje ikke det store kjærelighets-poenget, men noen av hobbyene enkelte av oss gutta har, er det mulig hyggelig å drive sammen med kjæresten/vennen med. Tenkte vi alle kan poste komentarer på gaming og mulig finne en venn eller partner med interessen her. :)

gaming (league of legends)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gamer

Lurte på om det var noen unge kvinner som spilller LoL.
det ville vært interessant å møte/snakke med noen som også likte gaming.

Falske e-poster og brukere

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Fornuft

Vil advare mot gratisbrukere uten bilde, og å kommunisere uten at dere har fått verifisert at vedkommende er den de utgir seg for. Spesifik advarsel vedrørende "herrepusen" og e-post "turleder@online.no " - navn Tom Dale. Denne identiteten er stjålet og rent bedrageri. For å sikre seg at dere kommuniserer med legitim person, er å be om off. registrert mobilnr/e-post.

5 tegn

Siste svar sø. 21 aug. 2016 22:51 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Til sukkermenn:
Nevn 5 tegn eller mer, som viser oss damer at dere ikke er ute etter et kortvarig forhold.

Tegn kan være ord, handling, oppførsel, intensitet på beiling etc.
Kom gjerne med egne eksempler på fremgangsmåten deres.

Vi snakker titt og ofte om hva vi ser etter i en partner, men hva kan du tilby din blivende kjæreste?

Hvorfor er du en h*n bør satse på?

Spørsmål til damene: Menn i rosa klær? Rosa skjorte eller genser for eksempel. Greit eller ikke greit? Feminint eller mandig? Jålete? Eller kan det være fint? Jeg spør fordi jeg har en rosa skjorte som jeg synes er fin, men som jeg aldri bruker.

Pretty in pink? 😊

Føler du deg krenket av de ordene?
Har du en offerrolle i livet ditt?
Tror du at dine følelser er mer verdt når det gjelder bekymringer, fremtiden, angst, usikkerhet, døden...?

Kjenner noen til Jordan Maxwell?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym på date

Liker dere å lytte til folk som snakker om ords opprinnelse? Synes Jordan Maxwell er veldig interessant å lytte til.

For eksempel: Word med en s foran blir sword, ord kan drepe osv....
For dem som er nysgjerrige er det mye å lære av denne mannen.

https://www.youtube.com/watch?v=pAc2aRe1rWM

Lurte på hva dere damer her inne har av meninger om hvor fort man kan forelså å møtes? Jeg hinter til det litt ganske tidlig hvis jeg føler at dama er hyggelig å en jeg kunne tenkte meg å møte.

Men føler at det blir nada med komunikasjon etter det. Kan være etter første dagen man prates.

Er ikke snakk om konkrete "la oss treffes imorra whoop whoop" men mere.. håper vi kan treffes o.l

Jeg er godt vant med å bli hudflettet her inne. Etter en kveld hvor jeg har forsøkt holde meg rolig, skal dere få høre!

Hvor stakkarslig er det mulig å bli? Enten handler det om å være enig oppå den andre, eller så skal man slå hverandre ihjel med en "vittighet" som overgår den forrige! Jeg har aldri kjedet meg så mye som jeg gjorde i kveld - er dette hva det handler om? Ikke ett menneske (nesten) kom med noe som lignet på opptakten til en frisk diskusjon! Har dere ikke meninger? Er dere så jævla inngrodd i gørr at dette er hva dere takler? Har dere psykiske problemer hele hurven? Overgå hverandre i en ubetydelig porno-allegori? Skam dere! Normale mennesker er, og er interessert i, å diskutere relevante problemstillinger! Jeg må ærlig innrømme det er befriende å være mislikt av dette forumet!

1) skaff dere en mening!
2) stå for den!

Konsekvensen er at livene deres vil bli mye mer spennende!...bare prøv!

Så, korsfest meg!

Nå blir det snart burger og øl til fotballkampen klokka 4 på en ettermiddag. Livet er ganske greit iblant. 😆

Hei damer! Jeg leser over alt at de fleste damer ikke mener at størrelsen har så mye å si. Opprett gjerne et pseudonym og kom med ærlige svar nå!
Hvor mye har størrelsen på penis å si for dere? Og hvor liten (eller stor) skal den være for at dere bestemmer dere for at dere ikke gidder det der? Og hvis dere har blitt godt kjent med mannen før dere ser den, spiller størrelsen da mindre rolle?

Hei. Etter å ha lest på forumet virker det som damene blir nedlesset i henvendelser.

Min løsning har vært å sende et gult hjerte. Ved Interresse har jeg fått hjerte tilbake og vi har startet chat som har resultert i hyggelig date. Noen har svart med melding direkte.

Bra for begge parter 😉

Så får du et hjerte og synes avsender er interresant: send hjerte tilbake eller send ei melding. 😊

Date

Siste svar lø. 20 aug. 2016 15:57 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Noen kvinnfolk som vil bli med på en date?

Sammenligner du nye bekjentskaper/dater med eksen(e)?

Hadde h*n egenskaper du ønsker å finne i din nye partner? Hvilke?

.....får meg til å bli litt skremt. Jeg tenker at enten prøver de for hardt å selge seg inn på markedet,eller så har de ett litt for voldsomt selvbilde.Jeg syns ikke det er så sexy.

Et gammelt jungelord sier følgende: Kvinner er fra Venus og menn er fra Rema 1000. Kort sagt fra to ulike planeter. Det er ikke unaturlig at menn og kvinner i et parforhold misforstår hverandre.
Det er sikkert mange av dere som kjenner til Gary Chapmans teori om de fem ulike kjærlighetsspråk. Han mener at det finnes fem ulike typer kjærlighetsspråk som vi menn og kvinner i et forhold benytter oss av:
1. Anerkjennende ord: F.eks komplimenter, ros, støttende ord. Kan være: «Takk for en veldig god middag du laget!» «Så vakre øyne du har!», «Du er flink, jeg heier på deg!»
2. Tid for hverandre: I en hektisk hverdag er det lett å nedprioritere kjæresten fremfor trening, jobb, møter, kurs osv. Tid for hverandre er å prioritere hverandre og bruke tid sammen. Gå en tur, spise middag, reise på ferie osv… Sammen.
3.Tjenester: Det ligger mye omtanke i å gjøre en tjeneste for hverandre. Stå opp tidlig for å lage frokost til den andre. Bære inn ved. Hente barn i barnehagen selv om det er den andres tur osv…
4.Gaver: Gaver trenger ikke koste så mye. Det kan være å kjøpe noen blomster - eller plukke noen selv. Det kan være å gi sin kjære et gavekort på treningssenter. Det kan være å klippe ut en avisartikkel som du vet han/hun vil like.
5. Fysisk nærhet: Det kan være alt fra sex til de små berøringene i hverdagen. Det kan være å stryke på den andre når du går forbi, å sitte i armkroken og se på TV, å gi en klem, å dele et kyss, å leie hverandre osv.
Poenget er at vi i et parforhold ikke nødvendigvis snakker det/de samme språkene. Det er derfor viktig å forstå hvilket/hvilke språk som er dominerende hos sin partner. Samtidig som man bør bli klar over hvilke en selv snakker. F.eks så hjelper det ikke at jeg kommer med blomster til min kjære hver fredag, hvis hennes språk og behov er «tid for hverandre». Da kan blomstergaven bli misforstått som en som kjøper seg fri. Og det hjelper heller ikke hvis en som stadig gjør tjenester for den andre tror at den oppfatter dette som en kjærlighetshandling, hvis hans/hennes språk ikke er tjenester, men fysisk nærhet? Han/hun vil forsatt lengte etter en berøring og ikke etter bæring av ved.

Det er derfor viktig at begge forstår og vet hverandres språk. Slik at man sier/gjør det som den andre oppfatter som et kjærlighetsspråk.
Vi har sikkert alle en eller flere ganger bommet litt her. Vet du hva ditt/dine primærspråk er? Og har du funnet ut hva din partner hadde - den gang du ikke var singel?

Er det bare jeg som venter på lørda'n?

Som en nordlending sa det så frimodig og ærlig:
"Dæven kor du har sminka dæ!?
Du må vær bra stygg!??"

*Kremt*....
Hvorfor har noen behov for så enormt med sminke for å kunne vise seg på bilder?

Er mye sminke det samme som om mannen oppgir 8 år for lite i alder?
Det er vel for å "pynte på sannheten"?
:-)

Kjør debatt!

jeg blir drapstruet av utenlandsk mafia, nærmere bestemt gresk veldig ofte. Jeg vet fornavnet til datter av mr loaded, men ikke så mye mer. Hun har plagd meg i åresvis. Hvordan får man politiet til å ta tak i sånt og få dem til å forstå at det er alvor. Mannen til nevnte person har trakassert meg psykisk i åresvis uten at han har blitt straffet på noen måte. Også utenlandsk statsborger. Kan de allikevel anmeldes? Jeg har navn på person husband, men ikke på person wifey.

Jeg skriver vanligvis ikke med personer som ikke har bilde i sin profil, men i går gjorde jeg et unntak og ble positivt overrasket da bildet endelig kom. Puh, for at jeg likte bildet og slapp å komme med den lange og leie historien om at tiltrekning må til osv.

Må si jeg skjønner lite av hvorfor så mange damer fyller opp profilen sin med naturbilder , bilder av diverse kjæledyr, byer de har vært i, flotte bygninger, hva tror de vi men ser etter når vi sjekker profilen???tror de at hvis de har en fin katt eller hund så blir de mer attraktive??? og hvis vi vil se flotte naturbilder klarer vi å finne det selv eller ta turen selv!!
PS tilslutt: bilder der en rekker tunge eller står på hendene er også lite tiltrekkende!!!
Lurer av og til om dette er en dating site eller ut i naturen med Arild Monsen på NRK:)

Nyter dere siste rest av sommeren dere også 😜
Her var det på med bikinien og ut på verandaen med en gang jeg kom hjem fra jobb, og i kveld blir det grilling før håndballkampen 😃😃
Syns ferien har vært lang( 8 uker), og sommeren kort, er dere enige 😔

Etter to uker ferie i USA kom jeg i går kveld hjem til min nye leilighet og en bod som hadde svømt i vann forrige helg. 35 år med diverse minner og verdier. Innboforsikring hadde jeg også selvfølgelig glemt å overføre til ny adresse. Dagens oppfordeing blir vel "Skynd deg langsomt". Da hadde jeg nok plassert mer i loftsboden og ikke satt esker rett på kjellergulv. Til og med overført innboforsikring.

Andre som har opplevd at hastverk er lastverk?

Lurer på hva dere menn legger i benevnelsen "pent brukt"
Ser at det er en del som bruker det i teksten eller sågar som nick.

Er damene her opptatt av total likestilling i heimen eller er det heilt greitt å lage mat og gjere husarbeidet?
Det er vel også dei som liker det slik det var før, at mannen bestemmer?

Gjer sjølv husarbeid og koker av og til, men hadde ikkje gjort noke om eg fann ei som likte husarbeid og lage mat. Er vel fødd for seint :P

Hei godtfolk i vest 😊
Er det flere som kunne tenke seg et forumtreff i Bergen i august? Hadde vært morsomt å møtes en gjeng, gå ut og ta en matbit og noen glass og prate tull og fjas (Alvor og flørting kan også tillates).

Den ærverdige Chillrosa foreslår mellom 10-25 august, for meg passer det ekstra godt 10-14 august, men jeg er fleksibel.

Noen som har lyst?

Er dere forumstryner single?

http://forskning.no/kultur-media-samfunn-mobbing-internett/2016/08/mest-netthets-under-fullt-navn

En takk til Mundari for artikkelen.

Forutsetning for tråden: Les og forstå artikkelen.

Med artikkelen som bakteppe, og forumet som kontekst: Køyr debatt.

Etter 23 km og fem timer i kajakk i går kveld, verker jeg i hele kroppen. Nå skal jeg likevel liste meg ut i natten og regnet, for å padle mer. O.E. Antonsen skal spille inn soloppgangen på det berømte stupetårnet i Hamar, og jeg skal sitte i kajakken og drikke kaffe mens jeg nyter. Hadde vært kjekt om vi kunne se sola når hun kommer, men dette blir nok magisk uansett. Ha en strålende søndag alle sammen!😘

Da er det nok en lørdag kveld. Jeg har mange gode venner som jeg finner på forskjellig med, og jeg trives og koser meg godt i eget selskap også. Allikevel ligger det alltid i bakhodet, tenk om det hadde vært en til i livet mitt... Man er på datingsider, gjerne flere en en om gangen også. Ofte ser jeg flere av brukerne her på de andre sidene også. Man ser og ser, men finner ikke helt det man ser e.tter.. Mange ganger tenker jeg at "nei, nå er det slutt.. Bare denne betalingsperioden utløper nå, så tar jeg en pause herfra og derfra osv.. " Men så tar nysgjerrigheten overhånd, og man må inn og se allikevel, i tilfelle.... Man tenker ofte at til neste jul, kanskje man er to.. Eller til sommeren igjen, så kanskje jeg reiser på ferie sammen med han jeg fant godtonen med... Stadig hører man fra andre at du som er så pen og bla bla bla... Eller du er for kresen og sær.. Man har prøvd og feilet, og til slutt føler man seg litt rådvill, hva skal man foreta seg? Man har det bra alene, men det er ikke det man ønsker. Er det flere her som føler at vemodet kan ta overhånd innimellom?

Så en tråd her får ikke så lenge siden men fant den ikke igjen 😨
Min topp 5
Manchester United
Manchester city
Chelsea
Arsenal
Liverpool
😷

Det slår meg hvor unikt det faktisk er å bo i en hovedstad med så mye vill natur på alle kanter så å si rett utafor inngangsdøra. Jeg er bare litt sur på meg sjøl fordi jeg først har innsett det i såpass voksen alder. Har dere noen favorittruter dere liker å gå, enten iført joggesko, ski eller truger?
Beboere i andre deler av landet får også gjerne delta, vi Oslofolk er ganske rause sånn.

Fredagsfjas uten mål og mening.. Som sagt vil gjerne slippe å løfte mulla'n ,- gretten fyr som ikke liker å bli løftet av damer... 😉🙄
Er det en fin fredag ute blandt forumsfolket? Sliter med taco's og OL på TV? Eller er det helt greit? Jeg er aleine hjemme, så kan skippe begge deler 😉

Jeg vet det er ørten tråder her inne om det samme, men skriver en ny likevel...

Vi er alle her inn i et håp om å møte drømmemannen/kvinnen. Og det er tusenvis av kjekke og gode mennesker her inne :) Men å finne en man liker på alle måter er ikke helt lett.

Men man leter og leter, titter og chatter litt, går på date hvis noen skulle vise seg å være interessante, surfer videre hvis det ikke var så interessant likevel...sånn er livet her inne.

Og så forbanna seriøst kan man ikke ta det her vel? At hvis man får et vennlig avslag så klikker man i vinkel, er ufin og så sperrer en? Veldig voksent...

Vi vil jo ha den rette, for oss. Så om man avslår chatting/dateinvitasjon av forskjellige grunner så må det være lov og takhøyde for det. Jeg vet hva jeg ser etter, og jeg må få lov til å lete på mitt vis. Jeg dater ikke bare for å date. Mulig jeg har gått glipp av en flott fyr med å være for kritisk, men hey...fortsatt mitt valg. Og hvis man skal bli ufin ved et hyggelig avslag på noe kontakt i det hele tatt, så tenker jeg med gru hvordan et avslag etter en eventuell date hadde blitt.

Klar over at det er frustrerende å være her, mye avslag og blokkeringer. Jeg har alltid svart de som tar kontakt, og aldri blokkert en sjel. Men det er min måte å gjøre det på.

At folk velger å sende hjerter som betyr noe/ikke betyr noe, blokkerer etter kun et lite "hei", eller blokkerer uten å ha vært i noe kontakt bare for å rydde vekk uaktuelle kandidater...vel, det er deres måte å bruke sukker på.

Men slutt med å ta ting så personlig. Blir jo feil uansett hva man gjør. Ignoreres meldinger så er det feil, svarer man, men ikke med et jublende "jaaaa!", så er det også feil.

Jeg har da også sendt hyggelige meldinger i hytt og gevær uten at jeg klikker av manglende svar eller avslag. De leter etter sin drømmekvinne, og jeg er ikke den de ser etter. Helt ok, sånn er det bare.

Så pust litt. En dag så møter man forhåpentligvis den rette, enten her eller ute i det virkelig liv. Men jeg vil nå heller være singel, selv om det er sårt og kjedelig som oftest, enn å date og bruke masse tid/energi på en som ikke føles rett for meg.

Et lite hjertesukk før puta kaller...

http://www.tv2.no/v/1016503/

Test

Siste svar to. 11 aug. 2016 22:52 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

I denne artikkelen:

https://sukker.no/datingmagasin/2016/08/kjemisk-romantikk

er det mot slutten en viderelinking til en test. Hm.

Linken i teksten virker ikke på min mob. så direkte her:

https://theanatomyoflove.com/relationship-quizzes/helen-fishers-personality-test/personality-test-1/

blind date

Siste svar to. 11 aug. 2016 20:22 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym observant

er det noen dame som tørr komme på en blind date?

Det er 6 innstillinger under 'jeg søker' (type relasjon) i denne rekkefølgen i mob.versj (motsatt på PC-versj.):

-ikke valgt
-venn av motsatt kjønn
-kort flørt
-flørt som kan utvikle seg
-søndagskjæreste
-langvarig forhold

Det ser logisk ut, og antar at det ligger både en involverings- og en praktisk stigningskurve i denne rekkefølgen.

De fleste av innstillingene er beskrivende selvforklarende.

Likevel - den i den ene enden 'venn av motsatt kjønn' hva tenker dere om den? Hva av muligheter og potensiale for emosjonelle og fysiske😉 basketak ville dere lagt i bruken av den?

(Relasjonsprofil ellers helt kurant/gjennomsnitts utfylt med den vanlige karakteristikken "... svart gjennomsnittlig, og vil trolig passe til mange.")

Noen som skal på øyafestivalen lørdag.....:)

http://www.kk.no/sex-og-samliv/er-han-«for-stor»-der-nede-39889

Jeg ble akkurat sittende å furte, bare fordi sønnen min påpekte at eksen min hadde flere laiks en meg på profilbildet sitt på facebook? Andre som har latt helgen dra seg tilsvarende langt ned, eller kan delta i konkurransen om å dele ukas mest umodne og infantile reaksjon? 😄