Sukkerforum

Deilig

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Slikke sol, drikke litt pils og høre på god musikk:) Ahh nyter:)

Husk alle sammen, at her i Norge er det ulovlig å ta selvmord! :)

Jeg hørte på radioen idag at helsevesenet i fremtiden kan bli nødt til å prioritere mye mer hvem de skal gi behandling.. Ett eksempel var da uhelbredelige kreftsyke, hvor det i dag finnes medisiner som kan forlenge livet deres med noen måneder. Men dette er svært dyre medisiner som koster flere hundre tusen pr pasient.

Er det da riktig at vi skal bruke store midler på at man skal få noen få ekstra måneder på denne jord? Jeg er i dag passert 40. Dersom jeg om 2 år får kreft, og får vite at det er ikke noe de kan gjøre. Jeg er uhelbredelig syk og har bare måneder igjen å leve. Skal jeg da forvente og kunne kreve at staten bruker store midler på at jeg skal bli 42år og 10mnd, istedet for 42år og 6mnd?? Jeg vet ikke hva slags livskvalitet jeg vil få de ekstra siste månedene, men det gir meg mulighet til å leve bittelitt lengre.

Hvor bør evt grensene gå for å gi slik medisinering? Er det riktigere å gi det til meg som 42-åring enn til han som er 78? Bør vi snakke om år i økt livslengde før det skal være aktuelt, eller er det nok bare det at det vil gi meg litt lengre tid her??

?

http://www.kjendis.no/2012/03/24/kjendis/mote/therese_johaug/eger/20817547/

U trolig hva litt maling og hårspray kan gjøre,med en jente som lett kan forveksles med nabojenta.

Jeg skal ALDRI dit heller..
Jeg trenger ikke legge ut når jeg skal på ferie eller gå på dass.... Ikke er jeg 14 år heller så....

Det er bare hvitt på de to sidene.... Jeg har ny maskin (Ibook) men alle filer er overført, og ellers er ting som før. Noen som har noe tips?

Er det ikke noen som vil skravle litt her ? Er dere så seriøse ? Jeg er bare ikke trøtt,og har lyst til å prate med noen..............

Hvis man napper øyebryn er det helt akseptert (i hvert fall for jenter), og man blir sett på som en som er opptatt av utseendet på en sunn måte.

Hvis man implanterer hår, blir man stigmatisert og latterliggjort som en patetisk jålebukk.

Manipulerer man ikke naturen like mye enten man napper ut, eller setter inn?

Den evinnelige diskusjonen for alle oss som er interessert i fotball. Hvem er best, Ronaldo eller Messi?
Hodet mitt sier Messi, men hjertet mitt tilhører Milan så da sier jeg Alexandre Pato!

Idag er man spent, noen andre som har en spennende kveld på gang ;)

Pierre Robert

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mmm

Flere chiks som synes den nye reklamen for Pierre Robert boxern er riiiimelig digg eller?? ;-)

Yum,yummmmm ;-D

Brev..

Ingen svar
(mann 36 år fra Hedmark) Privat melding

jeg er mottagelig for brev, så jenter det er bare å sende :)

Hva synes dere om en mann på 46 som har over 800 venner på Facebook? Er det litt rart?

Hei, jeg er en jente på 26., og hatt litt kontakt med en fyr herfra som jeg har hatt et godt inntrykk av, selv om jeg ikke har møtt han ennå. Men har tilfeldigvis funnet ut fra bekjente at det er en fyr som har ringt mye til sextelefoner og kjøpt sex innimellom mens han var singel, og en venninne av meg mener det et dårlig tegn og at jeg burde droppe han. Men jeg liker han og tenker at ingen er jo perfekte, og at det kanskje ikke er noe å henge seg opp i. Vet liksom ikke helt hva jeg skal tenke om det...kanskje det bare er bagateller jeg ikke bør tenke på?

Hva syns dere? Burde jeg droppe ham hvis noe sånt stemmer eller gi han en sjanse?

På forumet til Sukker bør man passe på hva man skriver, for det er veldig lett for å bli roasted av gjengangerne på forumet.
Om man skriver noe som er litt teit, og man ikke er en av de faste på forumet, så får man fort pes av de som er faste der.

Flere har sagt at det lyser gult eller noe sånt når de får meld! :P
Hvor gjør det sånn?

Ser bare teksten er blå her om jeg har fått ny meld som er ulest :P

SOOOOOOOOOOOOOOOOL, i Bergen by! Kan vi få det mer nydelig? :D

Sånn, måtte bare etter alle disse Oslotrådene om fint vær! :p

Seriøst. Kom dere ut i det fine været.....

- Ha en super dag! :)

Når snøen smelter er alle stier fylt med bæsj.

Eg skulle ønske at eg kunne gått ut for å nyte det fine været. Gått en fjelltur eller noe, men istedenfor blir det eksamenslesning som står på planen helt frem til påske.

Hvordan skal du nyte det fine været?

Noen som skal på aker brygge eller samles ute i sommer-været i kveld?
Løkka-sentrum?

I min profil har jeg krysset av for at jeg ikke vil flytte over avstander. Likevel så blir jeg kontaktet av menn fra hele Norge som heller ikke vil flytte. Noen driver gårdsbruk, mens andre har barn som gjør de stedbundet.

Hva er egentlig poenget med å kontakte meg om ingen av oss vil flytte?

Vi lever i en verden som er veldig kjip og urettferdig for veldig mange mennesker, men jeg har
omtrent 20 venner på Facebook som klarer å trykke liker på en side hvor det står: " Ja til pinneraketter".

Forstå det den som kan...

Nå er det på tide å nyte vår og sol....ut å kose seg med noen utepils og gode venner:)

Ha en flott lørdag alle sammen:)

Hei godt folk. Jeg lurer på noe. Når du skriver forum innlegg, oppdaterer Facebook profilen, skriver debatt innlegg i nett aviser, osv. osv., og så velger du å trykke på mellom roms tasten på tastaturet når du skal skrive ord som; rettskriving, godtfolk, foruminnlegg, Facebook-profilen, debattinnlegg, nettaviser og mellomromstasten. Hva er tanken bak dette? Hvorfor velger du å dele ordene i 2, eller i verste fall 3?

Dette er ikke ment som et surt oppgulp :) Er oppriktig nysgjerrig. Jeg har mange skrivefeil jeg også(!), men akkurat det med orddelingsfeil, eller særskrivingsfeil heter det kanskje(?), er noe jeg ikke skjønner hvorfor er så ekstremt utbredt. Det er jo så enkelt som at om du aldri deler et sammensatt ord i to, så vil du med få unntak så og si alltid skrive riktig. Likevel deles det over en lav sko i alle mulige sammenhenger.

Jeg nevnte at dette ikke er ment som et surt oppgulp, men må innrømme at det til tider irriterer meg :) Når jeg leser profiler her inne og det florerer av slike feil, så skader det førsteinntrykket litt. Litt som om jeg skulle møtt en jente for første gang og hun lukter litt rart/vondt, eller småraper annethvert minutt.

Heldigvis betyr ikke første inntrykk alt. Woops.., førsteinntrykk ;)

Hvor ble det av tråden som handlet om det var greit å lyve på alder og bilde for å treffe potensielle som en selv mente passet best? Var det sukker som slettet den?

Fy f så mye penere damene er der nede enn her, hadde ikke brukt åresvis på sukker de! :P

Hele parkene der er fulle av par som tilbringer kveldene der sammen, mens her diskuterer en kjønnskamp å kommer ikke lengre! hehe

Våryr...

Siste svar lø. 24 mars 2012 12:33 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym syvendefar

Våryr...
Dvs mer våryr enn ellers på året.
Og dårlig med utløp for den.
Og dårlig med profilbesøk fra noen jeg ikke har selv besøkt.
Og tilsvarende med førstemail.
Jaja...
Synd...

Edderkopp med kalkulatorhjerte?
En interessant artikkel i Aftenposten om hvordan vi og samfunnet blir.

Noen som kjenner igjen seg selv eller andre her:

... "variant av fenomenet smisking som betyr å klistre seg innpå mennesker du tror du kan ha fordel av å være venner med."

"Under en tilsynelatende blank og hyggelig fasade av noe som til forveksling ligner vennskap, sorterer du ut de menneskene du treffer i to kategorier; de som kan komme til nytte for deg – og de som ikke er verdt fem flate sild i ditt karrièrebyggingsprosjekt."
"Så handler resten om å gi og ta, regne og dividere – helt til det sitter en stor, blinkende kalkulator der du kanskje engang hadde et bankende hjerte."

Hele saken finnes på
http://www.aftenposten.no/jobb/Edderkopp-med-kalkulatorhjerte-6782581.html

Elsker du ansjos?

nå kjenner jeg at jeg blir drit irritert av denne chatte muligheten her. Folk tar kontak, og når man åpner denne forpulte chatten så sitter de foran webben i boksern eller så sitter de å ronker...hva faen er vitsen????

syntes sukker skal legge ned hele denne cattefunksjon og heller opprette en felleschat for alle sammen...

Prøve å være hyggelig å takke ja, og så ender mann opp men noen tullinger som sitter sånn...blir KVALM!!!!!

ikke rart jentene ikke gidder å ta kontakt med gutta her inne for å si det sånn... vet jo fader meg ikke hva man møter på! Så der har dere grunnen gutter.... Så slutt å klag på at damene ikke tar kontakt...skyld på gutta som ødelegger for dete isteden... lol

Jepp, så har æ sagt det å... bare å finne den jævla senga å lægge sæ. :(

Demper lyset. Ordner en kopp kaffe, og rigger meg til i sofaen. Neste 2 timene går til fantastisk Maiden i stua konsert opplevelse. "En Vivo!". Mmmmm.

Nå har endelig våren kommet og gradestokken kryper stadig oppover!!! :D

Nyter et deilig glass vin på altanen å ser på solen som er på vei ned i havet ....Vakkert!!!

Skulle gjerne byttet ut Ipad`en med litt hyggelig selskap... menmen ;P

Gooood kveld og god helg alle sammen !!! :D

Nei nå er jeg lei av alle disse nissemennene som spyr seg rundt fra pøbb til pøbb i detta landet! Norske menn kan jo ikke være romantiske, de er uhøffelige og eier ikke folkesjikk! Hvor har det blitt av all flørtinga og tesstosserone? Det var mye bedre å bo i Norge da gutta fløy rundt med håkkisveis snusleppe og drakk øl fra flaska, da var det faktisk mulig å bli kjent med noen, i dag er alle menna blitt like maskuline som ei middels lesbisk taxisjåfør. Før kunne jeg bare ta på meg støvletter og miniskjørt, drikke meg pære og stelle meg opp i en bar, gutta flokka seg rundt meg med en gang! I dag gidder de ikke en gang å gå den lange veien på tre meter bort til meg og by meg på en tequila eller no. Nå er det jeg som må sjenke gutta for å få meg en beta. Faen ass...jeg flytter til Hellas, der er menna mye mer høffelige, de er så flinke til å gi komplimenter! Vise følelser også, you are sexy, vackra flikka, beutiful eyes etc. De tørr å vise føleser på en helt annen måte enn de norske inpotente nissemenna. Når de er på by'n sitter de og lengter etter pornohub og ølen sin i den gamle gostolen, mens de får mamman sin til å steke grandiosa til nattmat. Gubber ass!

Nei, jeg reiser til Hellas og finner meg en greker, eller kansskje til Gambia, der er det spreke mannfolk!

Hva synes du om:

- Asfaltarbeiderne dvs "svarte næringsdrivende "

-Skatte-Rotter som trikser og overfører og eller flytter sine inntekter med den hensikt å overlate
Skatte-ansvaret til ANDRE ( Andresen)

Gjør den norske stat nok for å begrense og eller utrydde "Skatte-rottene" ?

Eller er svart arbeid bare bra da det er mange som gjør det ?

egentlig tror jeg du vil ha noen skikkelige smekk på rumpa"

DET var meldingen sin, det.......og ja, jeg blokkerer sånne. Ikke fordi jeg er prippen...men fordi jeg ikke vil hoppe over et par trinn i det å bli kjent....

Naiiiis:)

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

For et vær:) :) men utepilsen må vente til i morgen:) god sommer selv om det bare er mars

...med ein homofil person av same kjønn. Kva skjer? :P

...med en homofil person av motsatt kjønn.
Hva skjer? :P

Dette gjorde meg optimistisk:)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jennie

Så den videoen her: http://www.youtube.com/watch?v=U3JZo_UmOjU

Dette var veldig inspirerende saker!:) Fant ut at grunnleggeren også pratet på tedtalks nå i februar: http://www.ted.com/talks/peter_diamandis_abundance_is_our_future.html

Fant også en bloggartikkel om det, tydeligvis er dette en ny global økonomisk trend som vokser frem: http://www.fourhourworkweek.com/blog/2012/02/20/beyond-x-prize-the-10-best-crowd sourcing-tools-and-technologies/

Hva syns dere om dette? Jeg ble skikkelig inspirert av det her kjenner jeg:)

.. jeg finner ingen melding. Synes systemet generelt er rotete. Slettet cookeis og "refreshet". Ingen forskjell.

Er profilen bra eller helt på tryne?

Hva bør jeg endre?

Samtidig må jeg si at Dannyboy har bursdag i dag 22 Mars. :) hipp hurra for han!

En sang til å varme deg når du føler deg kald og trist, stryker deg varsom over kinnet, det ordner seg, imorgen kommer atter en ny dag og du er ikke alene...

http://www.youtube.com/watch?v=hKtqTYSOBCg&feature=related

Godt det fortsatt er håp!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sta

http://www.dagbladet.no/2012/03/22/tema/klikk/helse/20795484/

Vel for noen ihvertfall :p

????

Siste svar to. 22 mars 2012 22:55 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Inteo;=)

Heisan folkens;=)

Noen her som er nesten døv blit eller svært nedsat hørsel?