Sukkerforum

Skal ut i Oslo med noen veninner i morgen - fors - latter - og masse morsomheter!!
Lyst å bli med? :))

... savner jeg særlig "den spesielle". Skulle gjerne tatt et glass vin og sludret med noen nå mens jeg går her på kjøkkenet og skal lage mat til fredagskvelden.

Fort å gæli....har avtalt date...nåååå.... nervøs spent..phuuuu

Ønsk meg lykke til..!!

Og god helg til dere alle!!

Nå har jeg vært i kontakt med en hyggelig mann som leier ut et nyydelig småbruk like utenfor lillehammer (inn ved tretten)!

Så jeg og Calienta har gleden av å invitere til Spangrudlia gård 02.03 - 04.03! Det blir aking, bål, skiturer for dem som ønsker, peiskos, vin, øl, latter og kos!

Prisen for leie er på 3500 kr inkl strøm og ved, og sluttrengjøring kommer på 1150 kr i tillegg. Disse summene deles på antall deltagere. Det er sengeplass til 12, og det er 2 sofaer og plass til luftmadrasser på gulvet på rommene.

Fritt for himmelsenga! *ler*

Finnkode: 31916204

Hva synes dere?

De fleste av oss her inne er single og søker en partner for et langvarig forhold, iallefall de kvinnelige profilene jeg har vært innom. Jeg er klar over at det kan være litt annerledes hos endel av de mannlige profilene, men la oss forutsi at det er et langvarig forhold de fleste ønsker. Spørsmålet mitt er så. Hva er det dere savner mest ved å være singel? I tillegg lurer jeg på om dere på forhånd har bestemt dere for hvordan dere vil leve med en ny kjæreste. Da tenker jeg på boforhold, venne/fritidsbruk osv ?

Sitter dere og blar i onlinelistene alle sammen? Eller noe annet gøy/fornuftig?

Har dere forresten alltid hatt lyst til å stille noen et spørsmål? Her er tråden!

Bare lurer

Siste svar fr. 27 jan. 2012 19:54 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Johnny Boy

Er det vanlig at jenta vil ha deg til sengs på første date?

Forum er nå inne i en spesielt dyp periode med tenking rundt dorullens plass i samfunnet, antall seksualpartnere, noe som helst bekledning på date eller ikke, hvor mye som finnes i pungen mm.

Så da kan jeg benytte anledningen til å få besvart flere av tilværelsens viktige spørsmål.

Blir dorullen helt brukt opp før dere begynner på en ny, og hvem tar i så fall og fullfører verket?
Tømmes tannkremtuben, eller blir det igjen en liten rest?

Hei,

hvorfor blir noen tråder slettet? For eksempel God natta drittunger tråden.
er det noen som har problemer med den humoristiske yttringsfriheten her i Norge eller?

jeg skjønner det bare ikke.
er det noen som sender mail til sukker for å få trådene slettet, eller er det sukker som sletter trådene fordi de mener at den ikke passer?

heh, jeg synes det bare blir mer og mer nazi hele greia, så nå i februar når abonnementet mitt går ut så gjør det kanskje ikke så mye.
hvis noen skal blokkere/fjerne humor/ytring whatever, så er kanskje ikke denne siten for meg:)

jeg synes det er mye artigere å snakke om andre ting enn hytter, doruller og sånne snåle ting. de trådene beholder dere, men andre tråder (av grunner jeg ikke skjønner dere på) sletter dere?

....menn i dag som hadde syntes det var greit at dama gikk hjemme og stelte hus og hjem, og derfor måtte forsørge familien økonomisk så og si alene?

Facial muscles :-):-):-):-)

Smiiil!

Hva er din alder og kjønn?
Hvor mange har du ikke hatt sex med?

Jeg har datet et hyggelig og sporty sukker-menneske over en viss periode... og ant fred og ingen fare... helt til jeg oppdaget at det var gjort retur til eksen igjen, uten å si noe og fortsatt å holde det gående med meg (og mistenker jeg: hvertfall en til)... Det var visst for vanskelig å si.... FEIGT!

MAKAN :((((((((((((((((((((((((

YES!!!!

Siste svar fr. 27 jan. 2012 15:37 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

Seiersbrøllet!

Et eksempel, posta på en annen tråd, men tenkte jeg skulle lage en ny spesielt for de som kjenner seg veldig igjen noe som er blitt sagt i en film eller noe annet. At de kjenner seg igjen, at dette er meg på en måte.

For meg, blir det det som Giovanni Ribisi (Medic Vade) sier i fra filmen Saving Private Ryan:

Medic Wade: Actually, the trick to falling asleep is trying to stay awake.
Mellish: How is that, Wade?
Medic Wade: Well, when my mother was an intern, she used to work late through the night... sleep through the day. So the only time we'd ever get to talk about anything is when she'd get home. So what I... I used to do, I used to lie in my bed and try to stay awake as long as I could, but it never worked 'cause... 'cause the harder I'd try, the faster I'd fall asleep.
Private Reiben: Yeah well, that wouldn't have mattered none in my house. My ma, she would've come home, shook me awake, chatted me up 'til dawn. I swear that woman was never too tired to talk.
Mellish: That was probably the only time she could get a word in.
Medic Wade: Only thing is, sometimes she'd come home early, and I'd pretend to be asleep
Mellish: Who, your mom?
Medic Wade: Yeah. She'd stand in the doorway looking at me... and I'd just keep my eyes shut. And I knew she just wanted to find out about my day - that she came home early... just to talk to me. And I still wouldn't move... I'd still pretend to just be asleep. I don't know why I did that.

Akkurat når han sier "I don't know why I did that". det er som om jeg skulle sagt det sjøl :)

Her har det vært bursdagsfeiring til guttungen, med stor aktivitet et par timer. Og så har jeg endelig fått godkjent og blitt ferdig med utdannelsen min. Derfor tatt meg et par glass, tittet på forumet og utbringet en skål for alt arbeidet jeg har lagt ned de siste åra:-)) Hva har du syslet med ?

Hei alle sammen :D

Jeg lurer bare på hva dere ser etter ved ett førsteintykk?

Hva ville dere helst hatt som en første mld dere motar her inne? eller spiller det litten rolle? :D

Hilsen en gladlaks som er KLAR for sommern!!!! :D

Hva er beste måten å gjøre en mann oppmerksom på at man vet han er gift - selv om han påstår han er singel - fordi man tilfeldigvis kom over hans kones facebookprofil med alle bildene fra det ganske nylige brylluppet?

Er det kun meg som blir fysisk syk av å være usikker på hvordan en person reagerer etter en date?

Har hatt noen dater med sukker-jenter, bl.a. en som jeg liker veldig godt - og tilsynelatende så liker hun meg også..
Problemet er at jeg blir skikkelig stresset av å ikke få helt klare signaler, får ikke sove, klarer ikke spise - med de følger som det medfører.. på en annen side så vil jeg jo heller ikke opptre som fullstendig desperat, så piner heller meg selv..
Har ingen problemer med å bli avvist, men det å være "midt-i-mellom" er skikkelig stressende..

Er nesten sånn at jeg vurderer å bare drite i hele datingen.. er det bare meg som opplever det sånn?
Håper jo ikke det da.. :p

Jeg har lyst til å begynne på kurs! Men det må være et bra kurs!

Er det noen som har gått på kurs innen ett eller annet som dere VIRKELIG kan anbefale?

Alt av interesse - foreløpig! Takk for svar :-)

Noe å gjøre i denne byen? :P

Har fått anbefalt Mirabel og Hydranten, men er det noen andre steder man kan dra, ta seg en øl og ha muligheten til å prate med folk?

Noen som har noen tips om reisebyrå som arrangerer turer for single ?

Da snakker jeg om ferie til Afrika, Asia, Amerika osv, og er det noen som har noen erfaringer ?

hva er det beste du kan håpe på om du skulle falle/dette ut ab en skyskraper???

Helt å forholde meg til høyvannsbukser...satt på en kafe i dag og nesten all jentene gikk med det. Også med glidelås bak da gitt.. ikke rart jeg blir forvirret.

Jeg har litt på følelsen at menn/gutter oftere vet med en gang om denne damen er den rette, mens damer/jenter trenger lengre tid.

Filmtips?

Siste svar to. 26 jan. 2012 19:28 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

trenger å sette på en film, så jeg kan slappe a litt :P

Bli et forumtroll.... ;)

Synes du at profilbildet ditt ikke viser ditt EGENTLIGE deg?

Sjekk ut denne linken for tips til hvordan du kan øke antallet besøkende på profilen enormt:

getoutofthemirror.com

nå har jeg hvisket og tisket litt med vår kjære Calienta og vi er begge veldig gira på HYTTETUR med flotte sukkerbiter :-)

er det noen flere som er gira på denne tanken og kunne tenke seg å være med? vi tenker evt i slutten av februar eller begynnelsen av mars. helgene 17-19 feb eller 2-4 mars fant vi ut pssset for oss ihvertfall.

vi ser for oss at turen skjer på godeste østlandet en plass.

vi ser for oss hytte, bålkos, peiskos, god mat, god vin, god øl, aking, ski, koffert (container)-humor eller hva enn en ønsker å foreta seg. KOSLI??!!!

http://youtu.be/HkdZezbakeQ

Noen som har vært der? Tips man bør ta med seg før man reiser?

Jeg har 8 og "viktig" på familiekjær, og var innom en jentes profil hvor jeg leser at det er veldig viktig for henne å være nær familie og venner. Hvorfor har vi da rødt blad på familiekjær? Jeg trodde at like verdisyn skulle resultere i grønne blader?

Kan det være fordi sukkersystemet mener at to som er familiekjære bare vil tilbringe tiden sammen med sin egen familie, og ikke få tid til hverandre? Det synes jeg i så fall høres rart ut.

Du hellige jul.. trodde ikke det skulle være sååååååå vanskelig å komme i kontakt med noen her ass.. vel vel sånn er det å ikke være ett fruktfat.. hehehe

Hva er kjærlighet? Og hva får den koste? Det spør Kallifatides

Ja man kan undre.

Kan kjærlighet veies? man snakker ofte om at sorgen er tung å bære, men hva med kjærligheten?

Ett tonn bomull og et tonn bly veier eksakt like mye, men bomullen tar enormt mye mere plass. Tyngden på sorgen veier kanskje ikke så mye, men den tar så enormt mye plass.
Forsøker tenk etter om det finns noe lignende talesett om kjærlighet men innser at det som kallas negativt ofta har ett navn

"Jeg er så jævlig ulykkelig at jeg tar livet av meg" Hvordan blir det om man snur på det? "Jeg er så jævlig lykkelig at jeg... ikke vet hva jeg ska ta meg til?"

Nå, det var en liten avsporing. Det jeg egentlig tenkte skrive om var lykke og kjærlighet og det er gansk enkelt å beskrive.

Du kommer hjem etter en lang og slitsom dag, til din kjære han/hun står ved komfyren og lager middag. Du kjenner at du virkelig har savnet han/henne

Du svinser bort til han *skriver "han" heretter siden jeg selv er kvinne :) * Du gir han et lett kyss i nakken, han snur seg rundt og kysser deg i pannen. Du dytter han kjærlig bort og stjeler litt av maten mens du ler og svinnser inn på stua. Tenner stearinlys og setter frem vin. Så krøller dere dere sammen under et teppe og lytter til hverandres hjerteslag. Og senere elsker dere dypt og inderlig.

Og sånn skal og bør det være, selv etter 15 år

Man må ikke glemme hverandre i en stresset hverdag, men stoppe opp og se hverandre.

Det skal ikke så mye til. Et kyss i nakken, en god middag, et varmt bad, levende lys, massasje... bare små små ting

Det er kjærlighet for meg, å gjøre det der lille extra for hverandre, at man stadig ser til at ilden får tillsyn, brensel og syre.

Den dagen man slutter å savne og lengte etter sin kjære når man er borte fra hverandre, da er det et faresignal.

Da må man stoppe opp og finne tilbake til hverandre, For grunnen til at man falt for hverandre i utgangspunktet finnes et sted der inne i hjertet ditt. Det må bare letes frem igjen og gis næring.

Men i blant er det dessverre for sent, og skaden er for stor.

De beste sukkerjentene er de som svarer på mail, uansett interesse eller avslag.

Og det BESTE jeg vet er når ei jente avviser meg på en hyggelig måte. (Jeg avviste min første sukkerjente i dag fordi [begrunnelse]

Det VERSTE jeg vet er når matchtre-blomsten faller på bakken når jenta faktisk er noen cm lavere enn meg… for å plusse på hæle-høyden eller noe, kanskje. (Vet dere hvor mange menn dere går glipp av?)

Det helt beste er selvfølgelig en god samtale, men… dette var noen eksempler på det beste og verste av det dårlige, som jeg har en følelse kan utelukke mange fra en god match.

Den mest omtalte norske TV-produksjonen på lenge. Men hva synes vi?

Jeg oppdaget en feil i matchsystemet når det gjelder røyk vs. ikke-røyk, etter å ha kjørt matchen på nytt etter å ha gjort et par justeringer andre steder.

Både før og etter justeringene, har jeg hatt alternativet 1 (Anti) og absolutt krav på ikke-røyk.

Mener jeg tidligere prøvde meg med "svært viktig", men da fikk jeg opp god match på en del røykere... :-/

Så oppdaget jeg plutselig at matchtreet var svart på alle kandidater jeg har god match på, med gult blad for "røyk"!

Dette har nok skjedd før også, men da trodde jeg det pga feil, kom opp kandidater som røykte, men nå er jeg sikker på at det må være feil, fordi kandidatene hadde grønt blad og match i forhold til meg på ikke-røyk (anti, og absolutt krav) før jeg kjørte ny match.

Hvis alle som ikke røyker, dermed likeledes får meg opp med svart matchtre, så er ikke det noe kjekt, derfor denne postingen og åpne kritikken av matchsystemet her, kan hende feilen eller buggen, også gjelder andre parametre enn røyk, så flere har fått svarte matchtre med gult blad på 'mismatchen' på tross av god match på dette parameteret.

Hva er det som gjør at en del er negative her inne?

Eksempel:
"ingen skriver"

Hva er det som gjør at du er positiv?

Hva foretrekker du av negative eller positive mennesker når du skal velge en partner?

Har det noe å si?

Alternativt:
Hvem eller hvor definerer deg?

Denne filmen tror jeg mange av dere "sukkerbiter" vil like.
Det er en dyp og ganske spesiell film, med veldig mange sex-scener :) Jepp den likte jeg virkelig.
Flere som har sett filmen allerede?

Gleder meg til helg. Det er jo bare 15-24 timer til med jobbing. :)

..men først må jeg sove litt.

Jeg har tenkt og tenkt. Fundert, analysert og finregnet. Er det totalt sett best å være mann, eller å være kvinne, her på Sukker?

Utallige tråder om besøk, hjerter, svar og dater har belyst temaet, men ingen har kunnet gi noe eksakt svar. Temaet har syntes for komplekst til å kunne gi noe entydig svar fram til nå.

Men nå har vektstangen vippet, og konklusjonen er ganske entydig:

Det er en klar fordel å være kvinne på Sukker. De har nemlig en mulighet menn ikke har hvis de spiller kortene sine rett. De kan få MEG!

Det hender jeg får kalde føtter rett før en date og da skriver jeg en sms og beklager at jeg ikke kommer alikevel, og at det er fordi jeg har en annen i tankene....

Er det en ufølsom måte å avvise på? Det hender faktisk at det er sanheten også...

3 år gammel laptop, men ny harddisk (aner ikke str, men mye større enn den som først var her). Ikke installert masse rart, men syns nettet går sakte.

Innimellom sier firefox at jeg bruker eks 302 mb, og at jeg bør vurdere å lukke noen faner. Men jeg har bare 3-4 faner samtidig, det er vel ikke så mye?

Brukt ccleaner og har oppdateret virusprogram, noen tips til hva jeg kan gjøre?

Mvh dumpådata

Da jeg tok en titt på nye transaksjoner i nettbanken min i dag, la jeg merke til at "Sukker.no" var oppført som betalingsmottaker (eller tekstspesifikasjon) for abonnementsbeløpet.

Teksten fremkom helt øverst på kontoutdraget, på en transaksjon som ligger i kø for behandling. Av den grunn var den også uthevet i blå kursiv.

Hva med tidligere måneders innbetalinger? Først fant jeg ingen med teksten "Sukker.no". Imidlertid brakte et søk på teksten "Sukker" opp samtlige tidligere betalinger. På disse var ikke ordet "Sukker" synlig. Likevel slo det til ved søk, så det må være lagret som transaksjonsinformasjon som bare banken kan se.

Dette overrasket meg. Medlemskapet mitt her opplever jeg jo som sensitiv informasjon. Jeg misliker sterkt at "min" kundeansvarlige i banken, samt alle andre jeg kjenner i forskjellige avdelinger og filialer der (og det er faktisk en del mennesker), så enkelt kan lese seg til at jeg er medlem på Sukker.

Mange Sukker-medlemmer bor på små steder hvor mange kjenner hverandre. En vet aldri hva skravla går om bak folks rygg. Med slik informasjon så lett tilgjengelig kan folk lett risikere å bli utsatt for rykter og bakvaskelser, til tross for at denne informasjon egentlig er taushetsbelagt internt i banken.

Det burde være enkelt for Sukker.no å rette opp i denne glippen. Jeg går ut fra at dere ønsker å gi oss brukere et best mulig personvern, og hører gjerne om hvordan dere vil løse dette.

Jeg er ganske sikker på jeg ikke finner ei her inne eller få møte ei...rart det gikk før...

Men uansett jeg er vel en ingen jenter vil ha og jeg har aldri hatt noen heller siden jeg snart er 30.... men slik er livet....
det er altid urettferdig...

Kom med forslag :) Hun smiler ofte til deg når hun går forbi deg på vei til jobb, jeg tror det er en flørt men tørr ofte ikke å stoppe å ta kontakt . Noen bra forslag?

God natt!

Siste svar on. 25 jan. 2012 02:48 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

God natt godtfolk! bare jeg som ennå ikke har lagt meg? på tide kanskje...

med alle jeg- klapper- løverbilder????????