Sukkerforum

Så er det snart vår..........noen av oss har allerede fått en smakebit, selv om det langt fra føles sånn idag når det plutselig snør!!! og blåser stiv kuling fra alle kanter........???
Men når våren merkes i været og på kroppen, hva skjer med deg da?
Hvordan blomstrer du på våren??

Artig mobilspill. Anbefales!

For dere som holder på, så gjerne legg meg til: iGlenn

...ps, men ikke hvis du er en av de idiotene som SKRIVER svaret.

Av prinsipp pleier jeg aldri å avtale neste date før etter at daten er over. Men hva skal jeg gjøre dersom jeg bestemmer meg for å ikke gjøre noe mer ut av det? Ringe henne og si "sorry mac"? Eller bare avstå fra å ta kontakt mer?

...ja meg vil jeg gratulere ;)

Klokken har rundet midnatt, så jeg har bursdag. Dagen blir nok feiret rolig, for barna har feber, men til helgen skal jeg ha Hawaii-party!! Utkledning, plastic fantastick, paraplydrinker, oppblåsbare palmer, fake vindusutsikt, girlander... you name it! :)

Får kose seg inne med noe varmt i koppen da,
og kikke litt på profiler....

Kanskje jeg finner noen å sende brev til :)

Eller kanskje jeg får brev..................... hehe :)

Kleint?

Siste svar on. 7 mars 2012 18:08 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Snillmann

Kom til å tenke på en potensiell problemstilling her jeg sitter å skriver førstemelding etter førstemelding:P Meldingene er jo som regel bare en måte å få motparten til i alle fall å lese profilen din (dvs for oss gutta er det vel sånn?). Men rett som det er skjer det jo at en ikke får noe svar i det hele tatt og en ser de har vært der. Mulig jeg er fersk og naiv, men i min bok tolker jeg det som respektløst å ikke gidde å skrive noe så enkelt som "tror ikke du er noe for meg".

Akkurat nå er jeg i et videreutdanningsløp som vil gjøre meg kvalifisert til mange toppjobber. Da tenker jeg, hva om en jente som ikke har giddet å svare, plutselig viser seg å bli en underordnet? En ting er jo hva jeg vil tenke om vedkommende i forhold til respekt for andre mennesker, men hva tenker hun?:)

Er det kake....? At hun klarte å bytte lyspæra selv? Romantisk reise du ikke visste om på forhånd...? 3 retters middag...?

Oppfordrer alle til å se denne filmen og støtte opp om denne kampanjen. Det er kanskje en amerikansk kampanje som først og fremst er rettet mot amerikanske politikkere, kjendiser og vanlige innbyggere, men den fortjener støtte uansett. Også i Norge. Og norske politikkere kan også påvirke utfallet av dette her, gjennom FN og kanskje andre kanaler, om i langt mindre grad enn USA.

http://www.invisiblechildren.com/videos

Hvor mye skal til for at du setter hjerte på noen her inne/kontakter ved å sende brev/flørt?
Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg har ei venninne her inne, og vi har opplevd nå siste ukene at vi har blitt kontaktet av mange av de samme personene. Og med tanke på at det faktisk er over 100.000 medlemmer her inne, så vil jeg si at sjansen for dette er ganske liten.

Her en kveld, just for fun, svarte vi samme personen. Han ga nummeret sitt til oss begge, og hadde tenkt til å møte oss samme kveld - vi alle skulle ut på Vestkanten.

Har du opplevd noe liggende selv?

Skal ikke ta alle under en kam her nå. Og det er selvsagt gøy for oss å sitte å sammenligne profilene våre å se om de samme har kontaktet oss, og jeg tror ikke vi er de eneste som gjør det!? Frykt for å ta sukker for seriøst nå, så er denne tråden just for fun ;)

Ha fortsatt en fin dag :)

Hilsen Frk.Ingus

Hva tenker dere omkring alder og det å få barn ?

Når er man for "gammel" til å få barn , gjelder både for kvinner og menn.

Selv er jeg en kvinne på rundt 34 år, og tenker at jeg enda kan vente et par-tre år med å få.

Dusjes det før, under og/eller etter sexen?
(Kanskje med tannpuss også)

Eller er det ikke så nøye, i kampens hete?

Jeg datet en fyr for en stund siden, men plutselig sa han at han ikke følte det samme og ikke ønsket å date mer. Greit nok det altså, for man kan ikke styre følelsene sine. Men vi har felles venner, så vi møtes innimellom, og jeg har på følelsen av at han fortsatt er ganske begeistret for meg og at han kanskje bare ikke turte å hoppe i det akkurat da. Jeg har jo tenkt at det er opp til han hvis han vil at vi skal date igjen, men samtidig så er jeg ikke så flink til å sitte på gjerdet. Hva kan jeg gjøre?

mange som skal på jubileumsfest 17 mars?

Det var stille en liten stund. Men nå hagler det med date tilbud. Denne våren blir min, her skal det dates :)

Der er noen som søker elskerinne her inne..er det lett å få napp?? Er det ikke slik at dette er et sted for å få seg en kjæreste?

Lurer hvorfor alle er så opptatt av anonymitet gjennom kallenavn her. Bildet er viktig sier alle men ut i fra den er det enkelt å finne ut i de fleste tilfellene hvem personen er. Hvorfor ikke gå ut med alt siden det er åpenbart at i andre sammenhenger i levet hadde ingen started en samtale ved å bruke kallenavn...Og så stå for det. Så lenge man ikke gjør her noe som ikke tåler dagslys. Men da har vi dette med bildet :-) Noen tanker?

Daglig skrives det her inne om menn som oppfører seg temmelig utidig på mange og ulike måter.Alt fra slibrige meldinger til onanering på chatten.
Har så vanskelig for å tro dette.Er det virkelig slik ? Om dette er riktig tenker jeg at det må være veldig ødeleggende for alle oss som faktisk er seriøse.
Og hva i all verden foregår oppe i hodet på en mann som sender bildet av kølla si eller onanerer på chatten.Tror de virkelig at de vil få "snøret i bånn" ?
Og finnes det kvinner som vil treffe en slik type ?

Jeg er ofte i det pratsomme hjørnet. Men det er ikke mange som vill chatte med en fremmed på sukker. Handler ikke nettsjekking om å møte fremmede? Om det er en kjedelig samtale så takker jeg for meg og avslutter. Det burde være en egen "åpen for chat" plass på sukker til de som bare vil møte noen. Det er ofte sånn man blir kjent med den rette. Jeg har i hvertfall aldri gått bort til en vilt fremmed å fortalt hva mine meninger om meg selv og den jeg leter etter er...

Er det slik at dere er vant med å gi masse komplimenter men ikke å motta? jeg kan gi kompliment til en fyr jeg passerer, eller til profiler her inne som jeg ikke er interessert i engang, men som jeg synes hadde en flott profil eller fine bilder etc.. får takk tilbake selvfølgelig, men det virker som de ofte blir litt satt ut av det.. Jeg overhørte en gang en kommentar en fyr ga til en kompis som var veldig morsomt der og da, så jeg begynte å flire, så han snudde seg mot meg, og jeg sa at kommentaren var genial, og syntes han virket som en morsom fyr, fyren lyste opp, smilte, snudde seg og gikk på en stolpe *ler* og hvis jeg gir et kompliment her inne, så går det ofte lang tid før jeg får et takk tilbake, og ofte etterfulgt av mener du det? er du seriøs? etc.
er det så vanskelig å tro liksom?

så derfor lurte jeg.. er det lettere å gi, enn å motta komplimenter for dere menn?
eventuelt, tror dere automatisk at jenta er interessert i deg hvis hun gir et kompliment? :p

Hei! Så at der var cruising med gjest på Oslo BDSM. Er ikke medlem selv og lurte på om noen ville invitere meg?

Jente 21, oslo. Fin

Alle yrker er viktige på sin måte og noen innebærer mer risiko på forskjellige måter enn andre. Jeg har en del venner som jobber i Nordsjøen, enten ved å jobbe på plattformer eller båter. Filosoferte litt idag når jeg så at en av de drar ut i Nordsjøen idag, og innser at disse utsetter seg selv for ganske store risikoer for å hjelpe til å dra inn olje eller fiskerikdommer til kongeriket Norge. Vi kan nok diskutere oss grønne om politikken rundt det hele og miljøspørmål, og hvor godt de tjener osv. osv., men denne tråden er ment som en hyllest til de menn og kvinner som faktisk risikerer liv og helse, som har tøffe arbeidsdager- og netter, der ute i storhavet, jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet, respekt til dere!!!

Hvilke andre helter syns dere vi skulle hedret?

...ser på tv til en forandring og ungkarene... øh, skjønner hvorfor jeg aldri ser på det.. men smugkikker litt likevel :P jeg har et par program jeg ser på innimellom som jeg ikke får si høyt av en venninne.. ! hva er det mest patetiske tv-programmet, som du likevel "må" se på...??

jeg tør si mine om du tør si dine ;)

Synes dere det er naturlig å ringe hverandre før en date? Eller er det mer naturlig å ta den første samtalen etter at man har høttes?

Her koser vi oss med øl og masse latter! :-D

Har utseende alt å si eller hva er Casen?? Blir tullat jeg... Trodde faktisk ikke det var det viktigste her i verden.

13 ting som gir 100% uttelling som en typisk drømmemann, ifølge enkelte undersøkelser.
hvilke av disse tingene kan kvinner unnvære hvis en MÅ plukke vekk mellom to tredeler og halvparten av egenskapene?

praktisk
pene øyne
mye humor
mosjonerer regelmessig
høyere enn sin partner
liker å lage mat.
pålitelig
trygg
økonomisk uavhengig.
kommer overens med hennes venner.
se bra ut
snill
omtenksom

Jeg har blitt kjent med en her inne, vi har ikke møttes enda, men jeg føler allerede at vi passer bra sammen. Han er nærmest perfekt !!! Føler jeg har ti kniver i hjertet allerede, i fare for at vi ikke vil matche IRL..

Jeg slutter aldri å la meg overraske av folk. På jobben for eksempel. For noen mangler den mest elementære folkeskikk, for eksempel å kunne ta en kikk i doskåla etter seg.

På jobben har vi en sånn fyr. Å la være å bruke børsten etter seg er en ting, men idag for eksempel, hadde han klart det kunststykket å kline ut hele forsiden der det skråner ned mot festet i gulvet. Jerg mener, idag gikk det plutselig opp for meg hva det vil si å drite i stiv kuling, for jeg kan ikke fatte og begripe hvordan det er mulig å legge igjen visittkortet sitt på et slikt (u)naturlig sted, med mindre det blåste noe helt sinnsykt på dassen akkurat når han satt der.

Jeg aner ikke hvordan jentedasser ser ut rundt omkring, men dette må være et typisk mannfolkfenomen. At kvinner er fra Venus og menn fra Mars er greit, men når enkelte mangler helt grunnleggende gangsyn vet man nesten ikke hva man skal tenke.

Er det flere som har eksempler på egoets gi f**n holdning?

Hvor stor kan vi få Sukkers største virtuelle gruppeklem til å bli?

*klem*

Mange tråder hvor vi damer klager over alt menn gjør feil.
Så nå lager vi en tråd hvor vi skriver alt vi liker ved menn og ting de gjør!! :)

Jeg kan starte med at æ elske at en mann skifter dekk på bilen min!!
Ikke fordi æ ikke kan det selv, men synes det er hærlig å få slippe, dessuten synes æ det er noe sexy med menn som skifter dekk ;)

Flere ting vi elsker med menn??

Hva gjør du når du ikke får sove?

her er jo mange på sukker fra Bergen, men er det mange av dere bergensere som har samme adresse privat som i "sukkerbyen"??

Da er bilde på plass og en del tekst, så får man se da om man er heldigere nå...

Sukker er som dop!

http://www.dagbladet.no/2012/03/05/tema/klikk/helse/ernering/20538818/

Da har jeg fått min dose av klein romantikk gjennom parringskanal nr 1, tv2 ;) jepsi pepsi

Gutter må investere masse for å skrive underholdende og interessante meldinger, mens jentene bare kan skrive "hehe :)", og lene seg tilbake og vente på neste svar.

Er norske jenter kravstore, eller er det gutta som er desperate?

Trenger noen ideèr på hvordan man på en høflig men forståelig måte kan runde av en date om den overhode ikke fungerer? Kunne vært interessant å høre hvordan både gutter og jenter tenker om dette.
Ønsker ikke fornærme noen, men heller ikke gi falske forhåpninger.

Hvor godt kjenner du din egen kropp?

Vet du f.eks fullt ut hvordan den stimuleres eller tilfredsstilles?

Er det noen deler av kroppen du ikke har sansen for?
(F.eks føtter/tær og enda verre, unevnelige steder)

"maten smaker bedre med koca cola zero, sier reklamen.. æh..?? Grøt med zero.....biff i zerosaus....zeromarinert kalkun...vel.. er ikke alle reklamer jeg er enig i...Tar meg ei skive brød, jeg.UTEN Zero..

Viss du ikkje tåler parfymen til ein arbeidskollega(får migrene),og du har på ein fin måte sagt frå til kollegaen to gangar,men parfymen fortsatt blir brukt. Kva ville du gjort då?
Når ein i tillegg har gitt beskjed til sjefane ved fleire anledningar,og har måtte gå frå jobben fleire gangar pga parfymen. Kva gjer ein då,når sjefane fortsatt ikkje har snakka med den det gjeld etter 2-3 veker?
Er det feil av meg å gå frå jobb(i "protest") kvar gang ho har på seg parfymen? Det blir jo meir jobb/stress for dei andre kollegaene,og eg har veldig dårlig samvittighet ovenfor dei,sjølv om alle skjønnar kvifor eg går...
Skal eg heller halde ut arbeidsdagen,og gå med hodepine og migrene nesten kvar dag,av hensyn til kollegaene,eller ta hensyn til meg sjølv?

Hvor er du da, drømmemannen som jeg er drømmedama til? Jeg finner deg ikke!!! Betyr det at du ikke er her på sukker? Så mye leting, men ingen drømmemann. Hvor lenge skal man fortsette letingen her inne?

Titt tei

Siste svar ma. 5 mars 2012 20:16 (153 svar)
Skjult ID med pseudonym Schnuppa

Da må jeg bare si titt tei! Har snoka en del her inne en stund, og nå klarte jeg bare ikke å holde munn lenger ;)
Såh, *hilse pent :-)

Hva vil det si at man er "liberal" politisk?

SV? Venstre? FrP? Ap?

Er det ikke litt ironisk å si til en person "Ikke bry deg om hva andre mener"?

Det er ofte fokus på profilbilder mm,, men hva tenker dere om høyde? Må det alltid være slik at mannen skal være høyest, eller er det greit at dama er høyere?

Hvem betyr dette mest for? Damer eller menn?

Sjakk Matt

Siste svar ma. 5 mars 2012 07:52 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym jente42

Skjønner at jeg er sjakk matt innen nettdating. Er en kvinne som trenger tid for å stole på at han føler noe seriøst og ikke bare er litt betatt og fyker videre til neste blomst rundt neste sving. Tør ikke hengi meg om han ikke står på litt og virkelig liker meg over tid. På nettet handler det om fine bilder, treffes og like eller forkaste. Det klarer jeg ikke og innser at jeg er sjakk matt før jeg har prøvd ordentlig.

Flere som har det litt som meg?

Middag er kjedelig som singel. Rask og enkel middag noen?

Hva er viktigst utseende eller personlighet? Skal man være lav eller høy? Tynn eller rund?
Det er helheten som teller :) Utseende er det første man legger merke til, men det er personligheten man forelsker seg i :)