Sukkerforum

Pene ben?

Siste svar sø. 19 feb. 2012 15:14 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym chuckboris

Yay or nay?

Jeg sier yay.

Det er pent, estetisk etc å se på.

Er 1.66 og har aldri hatt problemer med dametekket. Vil det si at damene bare juger når de sier at de aldri kunne falt for en kar på deres egen høyde?

Spørsmål til deg som er dame: Hvor høy er du, og hva er minstekravet når det gjelder høyde?

Nei, jeg har ikke vunnet i lotto eller funnet kjærligheten. Ja, det er jenter her som jeg kan tenke meg å bli kjent med, men som ikke svarer på meldinger fra meg.. Og ja, jeg er lei av mye av negativiteten som preger forumet her.. MEN.. Jeg har ikke tenkt å la det påvirke min søndag. Har ikke noen spesielle planer, men har bestemt meg for at dagen skal bli fin for det. Skal lage meg noe god mat, og bare nyte dagen og lade batterier før en ny laaaang arbeidsuke.
Har nettopp sett noen crazy jenter sette utfor slopestyleløypa og må si at det er jenter med guts.. Jeg hadde slått meg halvt ihjel om jeg hadde prøvd meg på den bakken..

Så nyt søndagen folkens. Drit i negative meldinger her på forumet, gi beng i de som ikke lenger svarer på meldinger fra dere.

Er noe jeg ikke helt skjønner og blir litt skeptisk her.
Jeg har skrevet med en person her inne i to mnd. Plutselig sluttet personen å skrive og svare meg på siste brev. Nå har det gått to mnd igjen, og har skrevet par sms i løpet av denne perioden. I går sendte jeg en ny sms. Fikk svar veldig kjapt noe som overasket meg, og nå ville personen plutselig møtes. Det er utrolig koselig, men blir litt skeptisk til det hele når jeg spurte på slutten av de to mnd vi skrev om at jeg ville treffes.
Det jeg tenker er at personen hadde noe på gang med noen andre etc og nå er ferdig? Aaah blir gal av å tenke og være skeptisk... Off..
Burde jeg møte denne fantastiske sjelen?

Her er en "pick me up" for alle deppa folk på sukker(Det kan til tider være mange).

http://www.youtube.com/watch?v=FbcZW4h3A_c

Dette er min "Youtube" favoritt: Post gjærne dine egne favoritter

Når man får kontakt med en og prater litt her, men vil ikke legge til på Facebook f.eks. Da blir jeg skeptisk.

...er den enøyde konge.

Hvem her regner som blinde, enøyde eller svaksynt på det siste øyet?

Jeg leter febrilsk etter glassøyet mitt, så jeg kan ihvertfall late som.
Men jeg tråkket visst på det.

Jeg er drittlei alle de som starter krasse tråder, og så bruker de pseudonym!
ALLE trådstartere bør være ærlig og tøffe nok til å vise sin identitet...!
Jeg kommer aldri til å starte tråder med pseudonym ihvertfall...!

tror jeg...

Herlighet hva skjer med folk som skryter seg selv opp i skyene om hvor empatiske, omsorgsfulle, snille, gode, løsningsorienterte, flinke til alt mulig etc etc etc etc etc de er??!!! What the EF lissksom!! Er mange gutter her inne som tydeligvis har MYE å leve opp til -- rart de ikke er gift alleredet sier nå bare jeg!

Hvilken synes du er henholdsvis styggest, mest uforståelig og mest sjarmerende?

På stygg setter jeg Vennesla-dialekt. Bobler på stygg er sånn Bergens-dialekt som han dusten i TV2-sporten snakker.

På uforståelig setter jeg Luster-dialekt. Har ingen bobler her.

På sjarmerende setter jeg Brønnøysund-dialekt. Bobler er Kristiansand-dialekt.

Dirty tråd

Siste svar lø. 18 feb. 2012 23:12 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Skjult ID

Skriv med hemmelig pseudonym, men angi om du er gutt eller jente, og gjerne alder. Fortell så et eller annet dirty du har gjort eller du drømmer om å gjøre.

Har du ikke noe dirty å komme med, så vær så vennlig å avstå fra å kommentere. :)

Jeg begynner:

(Mann, i slutten av 30-årene): Jeg har pult på dansegulvet på et diskotek i Oslo. :) Eller i hvert fall hatt tissefanten innenfor buksesmekken til en jente jeg møtte der. Etterpå gikk jeg ut av diskoteket med snabelen ut av buksa. :) To uker etterpå møtte vi på den samme jenta og venninna hennes på det samme diskoteket, og det endte med at de ble med oss (kompisen min og jeg) på nachspiel og lå med hver vår venninne. I samme rom, kun et par meter fra hverandre. :) I tillegg til å være dirty, så var det faktisk min seksuelle debut! :)

Hei,lure på om noen vil være med ut i kveld i Stavanger? Alle av mine venner er opptatt,og jeg synes det er så kjedelig å gå ut alene.

Sta sitter på sukker når han er på besøk... Aaarg

Viss ja, fortel ??? :)

En politiker besøkte et galehus og ble vist rundt av bestyreren. 'Hvordan finner dere ut av om folk er 'gale' nok til å bli innlagt?' spurte politikeren. 'Vi fyller et badekar med vann, gir dem en teskje, en kopp og en bøtte og ber dem tømme karet!' 'Nåh!' sa politikeren. 'De normale bruker vel bøtta fordi det går fortest?' 'Nei,' svarer bestyreren. 'De normale drar ut proppen! - Vil du ha en seng ved vinduet?'

Det er mange av dem; folk som tatoverer seg full av symbolske tattiser som "gir mening for dem". Sånn derre - "Å, faren min misbrukte meg da jeg var liten, så jeg har tatovert en ulv som spiser et lam på HELE brystkassa mi!"... Ok, kanskje et ræva eksempel, men du skjønner kanskje hva jeg sikter til? Jeg mener dette er folk som er skadd i mentaliteten sin. Samme type folk som endrer frisyre og hårfarge hver uke. Kan de ikke heller gå til psykolog og få skikk på psyken sin?

regner med at det ikke bare er meg som tenker nøye over hva man skal ha på seg på en date;) Men hvor stor vekt legger dere gutter på det vi har på oss... jeg mener om det er en sånn ordentlig date, ikke der klærne uansett skulle av:P

og hvor lang tid bruker dere på å velge klær til date? ;)

jeg var på en liten date for ei stund siden.. og brukte utrolig lang tid å finne ut et passende antrekk, ikke for ditt og ikke for datt og ble ganske så fornøyd tilsutt.. da jeg kom fram og fyren lukket opp døra så jeg jo at han ikke hadde hatt det samme i tankene.. ;) og da jeg kjørte derfra på kvelden, tenkte jeg pokker så bortkasta og jeg hadde såå lyst til å møte noen for å liksom få valuta for den tida jeg hadde brukt... :P

jeg vet at neste gang, om det blir noen neste :P kommer jeg til å bruke like lang tid.. dere setter vel litt pris på at man gjør det også vel;)

og hva synes dere er fint at jenta kler seg i på den første daten?

Haster!

Siste svar lø. 18 feb. 2012 12:51 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Paraply

Nå trodde jeg at jeg hadde mye lengre tid på meg, men medlemskapet mitt går ut om bare 15 dager.

Derfor: Ung mann søkes. Pronto! Elller, er det mer effektivt å være litt ydmyk? Nei, det har jeg forresten ikke tid til. Glem det.

Jeg kan ikke gå herfra uten å få valuta for pengene. Nei, det skulle tatt seg ut. Håh.

Men ja: Ung mann søkes!

*lokke*

Skøyter , is, latter, medbrakt varm drikke og mat, nye mennesker,
noen som vil være med?

Er disse ute av stand til å stå for det de mener?
Jeg kan ikke se noen grunn til å være annonym unntatt hvis det skulle dreie seg om meget følsomme og personelige temaer. Blir ikke kraften i meningen borte når en roper mens en gjemmer seg bak en stein?

Jeg har bare vært innom forumet ettpar ganger så dere må ha meg unnskyldt hvis dette temaet er en gjenganger.

Jeg er mor til en unge på 8 år.
I dag fikk jeg telefon fra skolen. Ungen min og en venn hadde vært rampete. Ikke direkte ekte vandelisme, men de hadde helt melk i flere av sine medelevers skuffer. Disse skuffene selvsagt inneholdende med skolebøker og annet viktig.

Rektor ble innkalt og elevene det gjaldt fikk muligheten til å stå frem. Ingen stod frem. Rektor fikk ved en tilfeldighet vita fra sfo at ungen min og vennen hadde vært i klasserommet det gjaldt dagen før (melken blei ikke oppdaget før lukt kom).
Rektor går tilbake til klassen og spør igjen. Ingen svarer.
Rektor avslører h*n vet hvem de skyldige er, letter for den å bare "avsløre" seg selv. Ungen min rekker opp hånda.

Alt som skjer på skolens side, er at barna dette gjelder får beskjed om å ikke gjøre slikt igjen og deretter å erstatte bøkene som ble skadet.
Jeg syntes ikke dette er nok.

Ungen min elsker å være hos besteforeldrene, spille wii og gitartimene sine.
Jeg syntes ikke det er riktig å ta bort besteforeldrene, det straffer ikke bare ungen.
Gitartimene betaler jeg allerede for så å droppe mer enn en time er uansett ikke aktuellt og vet ikke hvor mye konsekvens det er når "straffen" for noe slikt er borte vekk med en gang.

Så jeg står igen med Wii'en.
Vurderer å liksom "selge" den, så liksom ungen min betaler for skadene selv. Ungen min får da ekstra jobb hjemme slik at ukelønnen blir høyere. Når Ungen min har jobbet inn nok til liksom å kjøpe ny/brukt wii "kjøper" jeg wiien tilbake.

Så spørsmålet mitt. Vil dere se dette som en for stor konsekvens for en 8 år gammel unge? Er jeg for streng?
Poenget for meg med konsekvensen er at ungen min ikke skal vurdere å noen sinne gjøre noe slikt igjen.

Hva ville DU gjort?

Jeg vil heller ha en rødtopp som stinker hvitløk enn en poet som er ganske opptatt av kropp og trening.

Andre?

Hvordan vet man om man har en bra nok profil eller ikke?
Har endra min minst 5 ganger nå og vet fortsatt ikke om den er bra nok.
Når vet man når den er grei nok og ikke trenger å fin pusses mer eller gjøre flere endringer?
noen tips?

Hver gang jeg ser på pubmuskelen min tenker jeg at denne kroppen kan det gjøres noe med, og at løsningen ligger i å trene mer. Betyr det da at jeg bør krysse av for at jeg er ganske opptatt av kropp og trening?

Har hatt tidenes verste oppvekking for et kvarter siden! Lå og sov min dypeste Tornerosesøvn da brannalarmen plutselig gikk!
Eg er helt seriøs når eg sier at eg er ganske sikkert på at dødsstivheten slo inn i et millisekund og at eg lå helt stiv i senga av skrekk! Noe må eg ha gjort for hodeputen lå trødd oppi veggen, helt på halv 8! Eg sto på gulvet og må ha sett ut som en idiot, for eg var helt desorintert og forstod virkelig ikke hva som skjedde! Haha!

Pulsen har roa seg nå, men får vel neppe sove mer... :( Syns litt synd i meg selv, og trenger litt medfølelse, takk! :p

Regner med endel svar på dette.

Æsj...

Siste svar lø. 18 feb. 2012 08:34 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym stianen_

Når nrk.no har sluttet å oppdatere forsiden sin, alle mine facebook-kontakter har sluttet å poste innlegg, og sukker-forumet får én ny post i timen, da er det på tide å legge seg.

Hva slags diskusjoner foregår her inne?? Sett litt rundt, er det noe bestemt? Og blir jeg kjent med nye jenter?

Flere som nå sitter alene og kjeder seg, trøtte og slitne etter en hard arbeidsuke?

Jeg synes alle generelt er for dårlig til å flørte i hverdagen. Når jeg tar meg en tur på byen så kryr det av menn som sender meg lange blikk, kommer bort å gir meg et kompliment etz...

Hvorfor er det ingen som gjør det ellers i hverdagen??

Må man virkelig drikke seg til mot for å vise det motsatte kjønn oppmerksomhet?

Selv flørter jeg ofte. Hvis jeg ser en kjakkas på en kafe kan jeg sende han flørtende blikk eller tilfeldigvis spørre et teit spørsmål til en forran meg i butikk køen for å få kontakt...

Hva tenker dere??

Jeg vil ha mer hverdags flørting!!!! ;D

Jeg har så lyst å dra ut i kveld.
Men å gå ut alene..hmm er det type desperat??
Vil egentlig noen bry seg? Vil jeg våge?
Ja - jeg har gjort det før. Det var kjempemoro. Absolutt en høydare i januar.
Men å gjøre det igjen... hmm - hva er det som stopper meg?
Følelsen av å være desperat. Jeg liker ikke negative 'merkelapper', så det er det vel som holder meg i sofaen..

Heya folkens :-) Lørdag kveld har noen av oss lyst å treffes i Oslo, ta oss noen øl, vin, kaffe, te eller whatever man måtte ønske å konsumere og rett og slett hygge oss i festlig selskap :-)

Både herrer og damer er hjertelig velkommen til å bli med, ingen prestasjonskrav, ta med ditt gode humør og vinnende vesen ... Og ta gjerne med en kompis eller venninne også, det er jo bare hyggelig det :-)))

Hvilket koslig sted vil dere anbefale og hvem vil bli med?

Ettersom jeg var uheldig og skadet høyrehånden min sist tirsdag søker jeg en mann som kan stille med høyrehånden sin til disposisjon for meg de neste 3-4 ukene.

Lønn etter avtale.

Hviken uteplass i Oslo kan en attraktiv dame på 40 + treffe unge kjekke gutter..for å ha det hyggelig sammen med.
Som det går ann å konversere med også..
Ikke krampestedene på KarlJohan eller AkerBrygge.

Hei sann!

Er det flere som har problemer med å skifte profilbilde?

Setter pris på hjelp =)

Mange skriver tilbake og spør "hvorfor ikke?" når jeg sender sukkers beklager-avslag.

Hva vil de vite? At jeg ikke liker hvordan de ser ut/skriver/interesserer seg for?

Hvilken rolle spiller det - move on!

Det er mulig det har gått opp et lys for meg etter sånn omtrent 100 dater her inne. Med et unntak har alle de få forholdene jeg har vært borti utviklet seg med mennesker jeg har kjent fra før av, og den ene jeg faktisk har fått det til å klaffe med på nettet, vel, der var det vel hun som tok initiativ.

Men, altså, jeg har alltid vært dårlig til å tolke signaler, men nå begynner det også å gå opp for meg at jeg heller ikke er den beste signalsenderen. Så, altså, Sukkerfrøkner, hvilke signaler forteller dere at en er interessert, eventuelt ikke interessert? Altså på en date?

Nå gikk det opp et lys for meg hvorfor folk skriver på forumet. Besøkstallet stiger jo rett til værs!

Spre det glade budskap.

Og uten negative kommentarer fra de som foretrekker hår i maten :)

Da var helga i gang

Ingen svar
(mann 63 år fra Akershus) Privat melding

Sushien er fortært. Nå står firkløver og solo på menyen. God helg!

Ikke at jeg har fri i helga, men... Helgefølelsen er der til tross! :D

Denne meldingen skrev jeg til deg i natt....har ikke sovet siden.

"Jeg har gitt deg alt det fineste jeg har å gi ....jeg har ikke en diamant til på lager som kan toppe. Derfor orker jeg ikke mer. Det blir for tungt for meg. Har bare tårer igjen, og de trenger du ikke".

Noen som har noe tips til bra utested som det er ålreit å gå på alene? Hva gjør man når alle man kjenner er shacked up ...

Norske menns drømmekvinne skal både være høy og blond. Faktisk sier nesten halvparten at de vil ha en kvinne med blondt hår. Dessuten fortrekker han at hun går i høye hæler og lukter godt.

Undersøkelsen som er gjennomført blant mange land i Europa ser på hvordan single mennesker i ulike land vil at drømmekvinnen eller drømmemannen skal være.

Norske menn mener også at drømmekvinnen skal ha lange ben - helst skal hun være mellom 166 og 175 centimeter høy.

Rødhårete kvinner er ikke spesielt attraktive blant norske menn – kun fire prosent synes denne hårfargen faller i smak. Undersøkelsen viser også han liker kvinner med langt hår.

Blåøyde kvinner er absolutt å fortrekke blant single menn i Norge. Nesten 45 prosent sier de fortrekker en kvinne med denne øyenfargen. Kvinner med brune øyne er også attraktive – 23 prosent mener drømmekvinnen har denne fargen på øynene

Det hender jeg lukter godt, og så har jeg brun/grønn melerte øyne. Blekemiddel og blåe kontaktlinser, samt nye høyhælte sko er på handlelista mi idag:)

Til dere menn ; vær så snill og være ærlig i profilen deres når dere skal beskrive høyden.....

Blir så dumt når en skal på date, og det viser seg at dere er mye høyere eller lavere enn beskrevet. Da er det bedre å beskrive høyden som den er, slik at man vet hva man går til :-)

Ikke ment som kritikk, bare en liten reminder ;-)

14. mars...

Siste svar fr. 17 feb. 2012 01:45 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

..gutta's drømmedag? :P

Hva med litt utfordring folkens!! Blir altfor mye snakk her inne og for lite action! Så dette er tråden for å invitere vilt fremmede - eller forumtroll du har et godt øye til- til å treffes istedet for å bruke tiden her inne.

Jeg har ingen planer på fredag, og kan tenkte meg å treffe en hyggelig, oppegående fyr for noen øl. Snakke piss, le, bli litt brisen og kjenne at man gjør noe utenom det vanlige uten at det betyr så mye mer enn det (med mindre man virkelig finner tonen da). Så er den noen menn i alderen 30-35 i Oslo som tar utfordringen?

Hilsen blond, sporty, innimellom morsom dame på 30!

i dag skal jeg faktisk begynne å trene igjen :) det skal bli godt etter et laaaaaaaaaangt opphold med mye driit.. skal bli godt å få opp energien igjen, hvis treninga ikke tapper meg helt haha...

greit å gjøre seg klar for bikinisesongen ;)

støl for faen etter ski gåing men er bare å kjøre på heheh

Dette var visst en klassiker en gang, men er det litt ute hvis man skal vise sin affeksjon?