Sukkerforum

Happy St. Patricks day!
Med det sagt, så stikker jeg til pubben. Hav en god dag sukkerfolk :)

Just sayin!!!!

Og jeg er singel.. og fornøyd med det.. Enn om jeg aller aller mest ønsker meg en fyr som takler standhaftige og litt vel selvstendige jeg... ;)

....man forelsker seg i et bilde.

(bruk fredagshumoren og skyt løs)

Hmmmmmmm

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Buskerud) Privat melding

Hvorfor ble tråden min sletta egentlig??

Hei :-)
Lurer på kva andre syns om desse namna her på sukker som slikke, sex4u, cockfuck og sperm4u. Nokon som har lyst til å gå inn på desse profilane.. Litt spesielt.. eller berre ærlige om sine hensikter :-)

Det flyter over av utenlandske kjerringer her inne. Å de er veldig seriøs må jeg si.
Denne kom til meg idag :

"Du virker varm og god
Hello! Jeg liker deg profil! Men dessverre har jeg ikke mye tid for en prat her. Skriv meg e-mail din Vennligst. Da kan jeg skrive deg brevet og sende mer bilde".

og videoene var enda tøffere:

http://www.youtube.com/watch?v=gIKb14OL8mM

Legendarisk musikk blandes med en legendarisk video.

Resept

Siste svar lø. 17 mars 2012 00:54 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Doktorn

Det er snakk om at legen skal kunne skrive ut respet på kvinnfolk hvis det går igjennom.
Er virkelig alt så skjevt her i landet at de vurderer det? Ikke rart folk klager på responns, nei nå flytter jeg til utlandet snart! :D

Jeg har hatt ferske laksefileter, fullkornspastaskruer, stekte skiver av squash og fersk champignon, og en saus/pure av en boks knuste tomater, fire hele chili og en boks kikerter, Hot & godt! Kanskje litt vel hot ...

Personlig elsker eg lukten av regn. Den lukten som kommer når det har vært tørt åsså kommer det en heftig regnskur. Lukten av nyvaska klær og gulv. En god herreparfyme av en digg mann som passerer... Da spesielt aqua di gio ;)
Dette er noen av mine favorittlukter :-)
Hva er dine?

Hei:):) Jeg lurer på om jeg skal være impulsiv å reise på denne festen i morgen. Er det noen som skal ha noe vorspiel først? Vært hyggelig og slått seg sammen med noen:)

Sukk....

Siste svar fr. 16 mars 2012 22:39 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Schnuppa

ADVARSEL! Følgende innlegg kan inneholde selvmedlidende ytringer og en god del sutring....

Sukk...nok en fredag uten armkrok, fredagsmiddag og et glass vin for to. Nok en lørdag jeg må troppe opp på diverse arrangementer alene. Nok en søndagsutflukt alene med lillegutten. Nok en søndagsfilm i sofaen alene. Phu! Var godt å få sutre littt! Takk for at dere lyttet ;)(leste)

Hva er din favoritt kake og drikke?

Det er mange jenter på sukker.no som jeg teoretisk sett kunne sett meg sammen med. Og jeg har vært singel i over 10 år nå, så man skulle jo tro at jeg snart var klar for å få meg dame.

Men dette skjer så alt for ofte: Jeg ser en interessant profil, ser at jeg faller innenfor hennes søkekriterier, jeg ser gjennom albumet og synes fremdeles jenta virker interessant. Så klikker jeg på "Post"-fanen i profilvinduet, ser apatisk på skjermen i noen sekunder, sukker tungt, og lukker profilvinduet. Jeg orker rett og slett ikke å skrive noe.

Noen tips?

Noen??

Siste svar fr. 16 mars 2012 22:17 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Gallup

Noen av dere jenter som har hatt sex med Roberto her?

Noen som har noe forslag til en god film eller serie?

Sukk...(2)

Siste svar fr. 16 mars 2012 20:20 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Olav Duun

Eg sit nå her på ei grein og glåmer på søte potensielle duekoner på sukker, men ingen vil ha meg. Eg vart fødd jomfru, og det ser ut til at eg skal døy jomfru òg. Nokon som veit kva tid duejakta tek til?

Har tenkt på å skifte personnavn. En grunn er at jeg syns man burde kunne velge selv hva man heter når man er voksen, og en annen grunn er at jeg vil ha et mer internasjonalt navn som kan forstås i mange navn.

Det er et viktig valg fordi du blir assosiert med lyden og koblingene andre har til navnet, og jeg har tenkt over det lenge og vurdert hundrevis av muligheter.

Navnet jeg har endt opp med som favoritt er Shanahan Jenkins. Hva syns dere sukkerjenter, burde jeg gå for denne muligheten? Ville du følt deg komfortabel med å date en som heter Shanahan?

Hva er egentlig definisjonen på lykke og hva er minste kravene for å kalle seg lykkelig?

Hva er egentlig definisjonen på ulykke og hva er minstekravene for å kalle seg ulykkelig?

På hvilket grunnlag ønsker dere å bli kontaktet? Bilde og matchtall?

Liker det når du virkelig ikke kan komme deg på date nr 2 raskt nok.
Sitter her med et lite glis.
Bare et lite døgn til nå :)

Kanskje dette er den rette dama for meg?
Det hadde jo vært gøy.
Venter i spenning på hva tiden vil bringe. :)

Var en tur på Lefdal i Åsanei dag. Lurte på hvilken blender jeg sulle kjøpe meg. Men så hørte jeg 3 av de anstte stå og krangle.
De krangler om hvem sm skulle vaske kjøleskapet, damen var verst,hun var virkelig høyrøstet. Det var rett før jeg gikk bort til de og ba de om å gi meg bøtte og klut, sånn at jeg kunne vaske det. Der gikk jeg fre og tilbake og lurte hvilken som var best. Jeg glemte helt å kjøpe blenderen, og hjelpe meg hadde de ikke tid til. For de var jo opptatt med krangle. Utrolig, nå har jeg opplevd det og. Over helgen blir det en ny tur til Lefdal, kansje jeg får oppleve noe annet.

Været er ikke det beste men...reiste fra 17 grader og sol til 5 grader og regn.

Andre som har det moro i Trondheim? Noen som skal ut i helga, vors, nasj ect?

Jeg skal!!:) Må bare jobbe litt i uka først:)

Såå.. Jeg var og handla her om dagen, og bak meg i kassekøen stod en eldre dame. Jeg merket at hun tok et blikk på meg før hun henvendte seg til meg og sa: -Jasså ja, du er enslig du..

Hun sa det på en slik selvfølgelig måte, nesten med en litt sånn "stakkars deg"-tone i stemmen.

Jeg ble litt paff over dette, men i dét jeg begynte å legge varene opp på båndet, så tenkte jeg det var rimelig åpenbart:
To bananer, en liter melk, en sekspakning øl, og en pakke Fjordland Kjøttkaker.

Da jeg pakket varene i sekken hadde hun akkurat betalt, og stod ved siden av meg og fiklet med en bærepose. Så jeg henvendte meg til henne: -Ja du har rett i det.. Var det kjøttkakene som avslørte meg? Hehe

- Kjøttkakene? Nei, men sånn som du ser ut, så kan jeg aldri tenke meg du vil kunne få deg noen dame..

Ok da. Så skjedde ikke dette heeelt på ordentlig.
- og det er ikke min vits heller.

Jeg syntes imidlertid den var ganske morsom, og når helgemodusen nærmer seg med stormskritt, så er det godt å le litt :)

Chaten

Siste svar fr. 16 mars 2012 13:24 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Princess

Er bare litt nysgjerrig :) er det noen som har prøvd chatten eller som bruker chatten?
Hvordan fungerer den evt? Har ikke turt å prøve den ut selv.. :(
Også vil jeg bare for kosens skyld ønske alle en riktig god natt.

I morgen blir det core magemusklene får herlig juling
Lørdag bli det zumba
Mandag først core, etterpå zumba
Tirsdag core
Onsdag pilates
Så er det enuke ferie i Oslo, uten trening

Så godt å hette ågot å bli forbigått når toget er gått!!

Velvel, kjeder meg bare litt på toget, så tenkte at å samme forumet her kunne slå ihjel bittelitt tid ;-)

En veninne av meg fikk en sønn, hun nektet å oppgi navnet på barn faren den gangen. Hun sa hun hadde ingen ineresse å oppgi han. Etter 8 år ser hun han i avisen, hun ringer han. Hun fortelle at han må være klr over at han har en sønn, den stakkars mannen fikk jo sjokk. Hun fortalte at han sa følgende, hva skal jeg si til min kone. Han hadde giftet seg i mellom tiden.
Hun viste godt hvem faren var. Nå er gutten voksen og går glipp av fars arven, takkt være en smart mor. Faren er ganske vellstående....Smart gjort.....

Det er farlig å ha sex med noen du ikke allerede har hatt sex med så mange ganger at du vet at dette sannsynligvis varer livet ut. Det samme gjelder kjærlighet og det meste annet.

Hvor skal man så starte?

Nå har svaret endelig kommet: Drømmeforholdet bør være predefinert til minste detalj, fordi kun de som har predefinert identisk er verdt investeringen i tid (sirkellogikk, men pointet er at det funker...)

Når du endelig treffer den som har predefinerte forestillinger som matcher dine på alle punkter...har du da truffet gullegget og kan kjøre på? Langt ifra.

Basert på begrenset informasjon er fortsatt sjansen for skuffelse "i det uforutsigbare hverdagslivet" nesten grenseløs. Hvordan vite om han/hun virkelig mener det? Legger det samme i det? At det varer?

Du kan ikke vite sikkert - er uforutsigbart - bør unngås. Smerten av hver knuste forventning ganget med et samliv? Uholdbart farlig tankeskrekkscenario.

Men det vakre med å predefinere drømmeforholdet til minste detalj er: DU TRENGER IKKE ENGANG Å OPPLEVE DET. Du vet jo alt på forhånd.

Perfekt definert til minste detalj - uten mulige feilskjær. Hvis noe mangler, mangler det kun i predefineringen. Fiks det her og resten vil følge.

Sirkelen er dermed sluttet:

1. Predefiner drømmeforholdet til minste detalj: hvem, hvordan, kontekst, interesser, personlighet, intensjoner og hvordan alt vikler videre til dato døden skille ad.

2. Innse at å begynne noe nytt med så mange forventninger som kan knuses, og tilsvarende potensiell skuffelse som man i praksis må regne med, innebærer nesten ubegrenset risiko. Derfor uforsvarlig og farlig.

3. Innse at siden du allerede vet inni deg hvordan drømmeforholdet er i sitt fulle spekter, trenger du strengt tatt ikke å oppleve det.

4. Forstå at når noe både er risikabelt + unødvendig, er det ingen grunn til å gå inn på det, dersom alt løses perfekt gjennom strategien "Total Predefinering".

5. Spre nyhetene på sukkerforumet: De som kaster seg inn i udefinerte romanser uten å vite nøyaktig hva som er ment å skulle skje er ville, uansvarlige og useriøse! Gjør isteden total predefinering, løsningen uten ulemper.

6. Lev lykkelig med din drømmepartner i drømmeverden i alle dine drømmedager. Lag ditt komplette perfekte drømmeliv etter selvvalgte idealer. Alle tenkelige livsområder dekket. Ingen risiko.

7. Legg deg tilslutt i grava med et bredt flir, samme dag som du ble født. Du er nå blitt din egen far og din egen mor. Predefinert.

Noen som skal oppover til Trondheim neste helg?

Jeg skal!

Sees vi på lørdag mon tro?

Dvs bare tro, fordi det er vel neppe noen her med noen annen kompetanse på området enn bare evne til å tro.

Hvordan deaktiveres profilen nå? kan ikke gjøre det slik som tidligere..
Hvor går jeg inn??

Et spørsmål til andre menn:
Hvordan ville du reagere, eller hva ville du tenke, føle m.m., om en jente du var blitt kjent med, som var over 30 år, viste seg å være jomfru? Seriøse svar ønskes, takk!
Dette gjelder da en som ikke var det av trosmessige årsaker. Ville det påvirke din interesse for henne på en eller annen måte? Forutsatt at kontakten og kjemien uansett var god, også på det intime plan.

Jeg ønsker meg en bilmekaniker, jeg er lei av skyhøye verksted regninger.. Fikk en i dag , det var den siste av mange.
Så nå ønsker jeg meg en som er dyktig til å mekke bil. Så kan jeg gjøre andre ting for min fremtidige mekaniker...

Lager RADIO

Ingen svar
(mann 30 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Sitter her og lager radioprogrammet " Musikkmarathon " for lokalradioen Nea Radio : )
Jeg er fan av radio - Er du ?

Gutter flest er vell helt oppslukt i noe annet da?

Har noen vært borti at meldinger på sukker ikke kommer fram?

Det har skjedd flere ganger at menn jeg har \"samtaler\" med plutselig slutter å svare. Jeg regner jo med det er fordi de ikke gidder å skrive mer og ikke er modne nok til å si fra, og det er egentlig helt greit, for de det gjelder har ikke vært så veldig interessante uansett. Men så begynte jeg å fundere litt på om det kan skje at de faktisk har skrevet, men meldingen ikke kom fram til meg?

Som sagt, disse mennene er ikke interessante nok til at jeg gidder å skrive en ny melding for å spørre, og det er ikke noe jeg tenker mye over, men jeg ble bare litt nysgjerrig på om noen har vært borti det.

Hva er din alder?
Hvor mange menn har du hatt sex med?
Kun vanlig sex?
Hvor stor andel av disse har sagt at de var jomfruer, og hvor stor andel har du likevel visst eller hatt mistanke om var jomfruer, selv om det ikke ble sagt?

Og hvor mange kvinner?

Jomfru...

Siste svar to. 15 mars 2012 17:12 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Ein anonym

Og da er det ikkje stjerneteikn det er prat om. Kor fråverande er sannsynlegheita for å finne ei jomfru på desse kantar?
Eg er snart 20 (ja, tida går altfor fort), og like jomfru. Fordi eg ikkje har funne ei jente som vil ha meg enno. Og med dette er nokså deprimert.
Eg er også interesserte i jenter som ikkje er jomfru, men eg veit ikkje om det kurerar depresjonen.

Kva bør eg gjera, og korleis bør eg framstå?

om 12 timer så pakker jeg bagen for å reise mot det karibiske hav. så spørsmålet mitt er egentlig om det var unødvendig av meg å sende ut internmail på jobben med værmelding for mine feriemål?

Undrer på en ting om persontyper som:

"Under en tilsynelatende blank og hyggelig fasade av noe som til forveksling ligner vennskap, sorterer du ut de menneskene du treffer i to kategorier; de som kan komme til nytte for deg – og de som ikke er verdt fem flate sild i ditt karrièrebyggingsprosjekt."
"Så handler resten om å gi og ta, regne og dividere – helt til det sitter en stor, blinkende kalkulator der du kanskje engang hadde et bankende hjerte."

Men hvor går grensene for det?
Har de satt den vanlige standarden for personlige relasjoner på det nivået, tenker de kanskje likedan for enda dypere relasjoner?

Velger de også kjæreste/ektefelle med tanke på status og karrierebygging?
Eller velger de kjæreste/ektefelle på grunnlag av dypere verdier enn disse?

Ting kan vise seg å være helt helt annerledes enn det ser ut til.

Følgende har skjedd.

Jeg har vært håpløst forelsket i en mann siden høsten 2010. Han har holdt meg på gress og jeg har vært helt oppgitt....trodde han bare lekte med meg, men tidvis har jeg følt at det har vært gjengjelte følelser fra hans siden. Jeg har bare ikke skjønt hvorfor han ikke tok neste skritt...

Nå har jeg endelig skjønt hva som har holdt ham igjen. Jo, problemer med potensen. Mye rar oppførsel kan forklares med dette her....og nå føler jeg at han nærmer seg meg. Jeg var nemlig modig nok til å ta det opp med ham. Kanskje det blir en ny vår på oss denne våren:-)

Varför måste tjejer ha killar som är lika gamla eller äldre än sig själv när man är 25 år? Ä r det för att hela tiden känna sig yngre?:)

Hva er utroskap for dere? Jeg har datet en mann over måneder. Litt komplisert med avstand. Han er på sukker enda. Han sier at han er der fordi han er ensom og har behov for å prate med noen. Jeg synes ikke dette er riktig og har tatt det opp med ham. Han er der likevel. Er jeg bare en mellomstasjon?

Elsker du han sett ham fri....kommer han tilbake til deg er han din:-)

Yes, yes, yes, han kom tilbake til meg...nå er han min.....ROSASKY:-)))