Sukkerforum

Etter en lang prosess med fiksing av bugs, ny og forbedret funksjonalitet og fjerning av gammelt rusk, er profilen min moden for en offisiell lansering.

Dette er en alfaversjon, som betyr at den ikke er grundig testet men at den i prinsippet skal være god nok til å kunne brukes. Det vil fortsatt komme endringer, både basert på tilbakemelding fra brukerene og egne ideer.

Jeg håper avanserte brukere vil ta den i bruk og komme med tilbakemeldinger. Hva fungerer? Hva fungerer ikke? Finnes det noen ønsker til forbedringer?

Vesentlige endringer:
* Nesten fullstendig omskriving av "Beskriv deg selv"
* Intetsigende humoristisk vri på "Beskrivelse av drømmekjæresten"
* Deler av "Beskriv hva du driver med og fritidsysler" byttet ut
* Fjernet noen albumbilder

Planlagte endringer:
* Få inn noen nye bilder i albumet
* Vurdere å bytte profilbilde hvis jeg finner et jeg liker bedre blant de nye bildene

Når jeg leser alle innleggene av folk som søker gode råd om ulike ting innenfor datesjangeren, slår det meg at mange av de som svarer har vært her inne leeeenge, og kanskje ikke er de man ønsker råd fra.....

noen ganger etter at jeg har sendt en førstemelding, så forsvinner profilbildet på profilen til den jenta jeg sendte meldinga til. hvorfor skjer dette? er det indirekte måte å si at hun ikke er interessert. eller tenker tenker hun; "wtf er det som er rota seg bort til meg", fjerner bildet, og skal deaktivere profilen en gang i framtiden. jeg skjønner ikke hvorfor dette skjer, spesielt når meldingene jeg sender er hygellige.

Hei alle sukkerbiter :)

Siden jeg er syk (hater å være det), så tenkte jeg at det kanskje er andre som er i samme situasjon her inne?
Kanskje vi trenger en felles "oppmuntrende tråd" her på sukker i håp om at denne tråden kan få oss fortere frisk (kanskje det fins noen her inne med evner ala Snåsamannen?) ;-)
Uansett, influensaen er blitt tatt hjertelig i mot med varme og kalde omslag, en god blanding av ibuprofen og paracetamol, samt god drikke (ja det blir en shot eller 3 i løpet av dagen) og noe mat (om jeg klarer å få det i meg).
God bedring til alle syke!!

Hvorfor tar vi så lett på sex i dagens samfunn, både menn og kvinner? Det virker som om det ikke er noe mer enn fysisk nytelse for folk flest. Alle ligger med alle, og så lenge partneren har en bra kropp er vi fornøyde.

Tidligere trente jeg aldri og veide over 130kg på det meste, men med mine nesten 2 meter så kunne du se at jeg var feit men det var jo ikke sykelig på noen måte. MEN, så begynte jeg med treningen og sluttet med godis og gikk ned 40 kg slik at jeg nå er helt normal egentlig. Kan ikke bli tynnere for da blir jeg seende ut som et beinrangel.

Det jeg har innsett er at min kropp ikke tåler å spise godteri rett og slett. Skal jeg gjøre det må jeg trene praktisk talt hver dag. Får bare ikke opp passiv-forbrenningen. Og det er helt greit egentlig. Jeg liker å trene nå:)

Men til poenget... jeg lurte på om dere som har litt ekstra, og som jeg ser er nydelige damer, er dere faktisk villige til å bli med på joggeturer, endre kostholdet og gå ned? Jeg kan nemlig ikke gå tilbake til sånn som jeg var og jeg ser faren for at en dame som ikke gidder vil dra meg ned i sofaen igjen til jeg eser ut :(

Ja, i morgen skal jeg ha Hawaii fest, nettopp fordi det er litt ironi med "sommerfest" i mars

Har kjøpt inn alt mulig, og lurer på om jeg kan ha kjøpt inn nok (les: ironi)..

Girlander
Fake vindusutsikt (man fester dem på vegger eller vinduer og får "Hawaii utsikt")
Sugerør med annanaser o.l. på
oppblåsbare palmer (ett par korte og ett par 2 meter høye til balkongen)
ufattelig mange lei'er
hengelykter
paraplyer til drinker
punsj-ingredienser og -bolle
plastglass
Utrolig mye frukt til fruktspyd
potetgull
skal lage ostekake og sjokoladekjeks
hawaii-hatt
Luau-skilt
Knall roooosa plastboller til assortert snacks
drinkmiksere formet som elefanter med laaange snabler

Bastskjørt skal jeg få låne...

Har jeg glemt noe? Jo.... hvordan åpner man en kokosnøtt på en forsvarlig måte?

Jeg er ny, logget på via tel, og lurer på om noen kan gi en kjapp innføring.. Hva er hjertegreiene? Må man på pc for å legge inn fakta? Og kan man ikke chatte uten betalt medlemskap?

Må innrømme jeg er her for å finne noen å prate med, noe som visst er en veldig sjelden vare, jenter gidder visst ikke prate i det hele tatt, og har de mest kortfattet svarene :P 99% Leser meldingen, 0.9% Svarer kortfattet, og 0.1% klarer å holde en samtale gående i 3 dager.

Noen som føler det samme ? :P

Hvorfor tar vi så lett på fotball i dagens samfunn, både menn og kvinner?
Det virker som om det ikke er noe mer enn fysisk nytelse for folk flest.
Jeg registrerer at folk påberoper seg retten til å kritisere dette, når det hver lørdag er liv og røre på pubene og fotballstadionene.
Felles for dem alle er at de er den eneste yrkesgruppen, som attpåtil får statsstøtte, ikke har fnugg av bevis for at jobbene deres er basert på noe som eksisterer.
Hvorfor reagerer vi ikke med hoderystende vantro når folk sier hva slags lag de heier på?

Velger vi å tilbe Vålerenga, Liverpool eller Manchester U?

Kaller du virkelig det der for "massasje"?! Kna hardere for faen!

;-)

Har vel snart runda 5 måneder. :S

Sexlek...?

Siste svar lø. 10 mars 2012 01:24 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Slavinnen

Får mye dårlige blader på sexlek og porno...lyser jo rødt som bare det--. er det fordi de er menn..? kanskje jeg får revurdere søkene mine og bytte fil.. Hm......

er det slik at en mann som har barn i sin beste alder ikke er attraktiv lenger hvis du som kvinne ønsker barn?? noen sier at det er turnoff. hvorfor??

Lf en gamerJente :D

Jeg blir så sjarmert av en veldig mannlig og forførende stemme.
Smelter bort av å høre Sting, Seal, James Morrison Barry White, Usher og sikkert mange andre

Kom gjerne med musikalske forslag! Hvilken stemme får DEG til å smelte?

Og det er ikke bare en musikktråd, jeg vil gjerne vite hvem av dere har en fin stemme?

Selv fikk jeg høre at stemmen min er mørk og varm med en sexy dialekt :-)

Vurderer om jeg bare skal drite i det. Finne tilbake til tiden da jeg ikke følte et behov for å finne meg en dame.
Det var en fin tid.
Det eneste jeg har fått med meg fra sukker er at damer er rare, og at jeg ikke kommer til å være i nærheten av å forstå meg på damer.

Jeg velger å leve i håpet om at kanskje morgendagen vil bli lysere nå som jeg har fått klaget litt her på forumet.

Skjønner ingenting jeg....Møtte en mann sist fredag, kjempevellykket date i flere timer, ny date på lørdag med overnatting. Kjempegod tone, han betrodde meg masse om livet sitt, inkl en del VELDIG intime betroelser. Ringte meg på mandag, vi gikk en lang tur før han kjørte meg hjem. (bor bare noen km fra hverandre)
Hva skal jeg tro når han uttrykker at han er veldig klar for et forhold, føler at han har møtt drømmedamen, snakker om huskjøp i framtiden, felles feriereiser, med og uten barn. Avtaler nytt møte i kveld (fredag) og så blir det stille, veldig stille....ringer han i dag og spør om vi skal finne på noe i kveld, nei han vet ikke om han er klar for å bli sammen med noen. Har ingenting med meg å gjøre iflg han......men jeg skjønner ingenting. Hva skjer med menn egentlig???

Sukkerfest??

Siste svar fr. 9 mars 2012 18:31 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Festklar!

Hei.

Noen som har vært på noen av disse arrangementene?

Gi meg noen feedback. Er dette et bra arrangemang? er det mange som pleier å møte opp??

.. 1000 gode grunner til å IKKE ta husvasken da dere. kun en god. mamma kommer i morgen. host. den vurde vel dekke over for alle de grunnene til å la være.. Men jeg er sjuuuuk.

Menneh... spark bak? Plis? Litt kjeft? Belønning?

Lego eller sex?

Siste svar fr. 9 mars 2012 17:13 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Hva foretrekkes?

Du vet du er forelsket når du ikke klarer å sovne fordi realiteten er mye bedre enn drømmene dine...

Denne kvelden har vært perfekt så langt. Hadde daten min på besøk, serverte torsk og rødvin. wow, til nå alt perfekt. Så nå tar vi desserten i sengen. Dette lover godt, må inn i sengen til daten min......Gleder meg , denne våren er garantert min:)

Jeg registrerer at folk påberoper seg retten til å kritisere Märtha og englene hennes når det hver søndag står prester og snakker om noe lignende, og hver fredag er det liv og røre i moskeene. Felles for dem alle er at de er den eneste yrkesgruppen, som attpåtil får statsstøtte, ikke har fnugg av bevis for at jobbene deres er basert på noe som eksisterer. Jeg regner med at om jeg i fullt alvor later som jeg baserer livet mitt på gudelæreni Ringenes Herre eller norrøn mytologi ville folk trodd jeg var sprø. Hvorfor reagerer vi ikke med hoderystende vantro (tog du an?) når folk sier de er kristne, muslimske eller på annen måte religiøse?

Gratulerer med dagen til alle kvinner :)

Kloster...?

Siste svar fr. 9 mars 2012 07:08 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Charleene

Vurderer å gå i kloster..noen som kan tenke seg å være med....?

Hva er det med dere og gummistrikk??? (metaforisk lissom)
Om det ikke er sex, hvorfor holder dere tak i jenter så lenge som mulig, men vil ikke heelt gå inn for å bli skikkelig kjent?

Virker som dere holder jentene på hold til å se om dere virkelig ikke kan få bedre...
Og kan dere få bedre, så gjør noe med det enn å la vi jenter bli irriterte på den utrolig trege oppførselen..

Jeg hopper av i det jeg merker antydning til denne oppførsel.. Og gir jo beskjed hva jeg mener og tenker.. Og først får jeg "om du føler det slik så forstår jeg det", og uke, to uker, mnd eller senere så kommer de krypene som ingenting har skjedd... Jeg orker ikke å være dramadama og si "skjerp deg og bli voksen"... Men gjett om jeg noen gang har lyst..

Veldig glad i deres gode sider.. Men begynner å tro "mange" i generasjonen rundt meg på hannkjønnet har blitt noen altetende selvsentrerte tullinger..

Kan noen menn ta lærdom av dette klagemål, eller må dere forsvare dere og kalle meg kresen og alt annet teit?

Mvh jente 31

Hei!

Vi er tre venninner som har bestilt oss en weekendtur til Bergen om 2 uker. Er det noe som anbefales å få med seg når man er der? Åpen for det meste. Har selv ikke vært der på snart 10 år, så vi er takknemlig for forslag :)

Hei

Har nytt å fortelle deg, skjedd kule ting på datingfronten, deaktivere profilen min i morra.

Få se profiler som skiller seg ut. Noen som skriver hva som helst men helt andre ting enn det 994 av 1000 skriver.

http://www.youtube.com/watch?v=DX1lKB-8PUE&feature=youtu.be

Langt i fra virkeligheten, men fortsatt fantastisk! :-)

Jeg kjøpte ny mobiltelefon i dag, og da var mitt største ønske m.h.t. funksjoner at det skulle være mulig å sperre et telefonnummer. Jeg har en beiler jeg må komme over av forskjellige grunner, da er det lettere for meg å ikke se at han har kontaktet meg.

Jeg får da vite av butikkmannen at ingen mobiltelefoner har denne funksjonen? Dette synes jeg er utrolig. Det må da været et ganske vanlig behov man har? Han sa at da måtte man gå til politiet og anmelde...men det er jo ikke såååå ille at jeg behøver å gå til et så drastisk skritt?

I morgen kommer jeg for å gjøre by'n utrygg!

Ikke vært der siden 2001, så dette blir bra :)

Skjedd noe spennende siden sist?

Hvorfor er det så jævla vanskelig å gå og legge seg!!!!!

Da har jeg vært heldig nok til å finne ei kjempeflott dame, og takker derfor for meg.
Kommer til å savne alt fjas, alvor og småtrivielle diskusjoner her på forumet, og ikke minst kommer jeg til å savne dere, kjære medforumsnisser.
Men nå er det altså på tide å sveve lyrisk og durstemt inn i vårnatta.

Så går opp i grunnstilling, bukker, svinger staven og...Evanesco!

Personlig så tåler jeg ikke røyk. Men jeg lurer på dere andre som tåler røyk, men som kanskje ikke liker at folk røyker. Kunne du vært sammen med en som røyker om du selv ikke røyker?

Har lyst å møte en dame, ikke sitte på nett å drømme om en dame!
Jeg ønsker å treffe noen! Bli kjent i det virkelige livet, gjøre hyggelige ting sammen og kose oss med mat feks. Og ingen er perfekte!! Blir litt mye drømmemann og drømmekvinne. Jeg er ønsker en normal og god dame bare, er det mulig å treffe her??

http://www.youtube.com/watch?v=Nvs5pqf-DMA

Hihihi....

Våre venner som skulle hjelpe oss fra et stygt liv i våre hjemme land. Den forferdelige diktator striden og frihet.
Hva skjedde? Det er flere og flere som sitter hver dag og snakker dritt om nesten alt MUSLIMER står for.
Selv om det er snakk om raske biler så var det han muslimske som var feilen.

Hva feiler dere og hva har forandret seg?
At dere var dumme før? Eller at noen har forgiftet hjertene deres nå..

Kunne være stolt av det Norske passet mett, nå er jeg dessverre usikker.

Som en avsporing fra en annen tråd tar jeg det her.

Jeg mener det fortsatt er behov for kvinnedagen. Og da tenker jeg ikke på markeringen av kvinnene som sådan. Kvinnene er flotte, det er dem vi lever for, osv, men dagen for politiske markeringer.

Kvinner har i stor grad de samme muligheter som menn i Norge. Men det er noen unntak. Det er gjort unntak for likestillingsloven for religiøse samfunn.

KrF mener fortsatt det ikke skal være adgang til selvbestemt abort, og det samme standpunktet har en rekke trossamfunn.

Kvinner velger fortsatt i stor grad tradisjonelt i forhold til arbeidsdeling og karriere. Det er viktig at mange av dem viser at de setter pris på valgmulighetene. Hvis ikke opparbeidede rettigheter brukes, forvitrer de.

Vi må se ut over kanten av egen navle og bidra til kvinnekampen internasjonalt.

I morgen kveld blir det romantisk mddag, fersk torsk rød vin og stearinlys. Jeg har en veldig god følelse. Gleder meg sånn:)

Jeg har alltid forundret meg over disse folkene som har 700 venner på facebook og er minikjendiser i miljøet de henger i.
Det jeg har merket er at de ofte ser bra ut og av de jeg kjenner så er de også veldig utadvente. Er det noen her som kjenner seg igjen i beskrivelsen kanskje?

Men er det alt som skal til, se bra ut og være utadvent?

Et godt eksempel (men som har tatt steget opp og blitt minikjendis i Norge) er Sverre Goldenheim, han er jo egentlig ikke kjent for noe annet enn å være partyfikser og å ha drevet utesteder på Oslos vestkant. Men jeg kan tenke meg han startet som en av de jeg prøver å beskrive.

Ikke at jeg mener det er noe å trakte etter, men disse folkene er ofte populære blant det motsatte kjønn, og det kan jo være en interessant tanke :)

Nyt dagen kvinner, resten av dagene er det oss mannfolk som styrer.....

Er ikke spesiellt interessert i sm osv, men har merket meg en trend opp gjennom åra og lurer på om det er gjengs for jentene her på sukker også. Mange, vel de fleste for å være ærlig, jentene jeg har vært med vil nemmelig ha det "litt hardt i kantene".. eller for å si det på en annen måte; være veldig underdannig in the heat of the moment.

Jeg for min del syns det kan vøre helt greit til tider, men ikke hver gang og hele tiden! Dette er noe som i min bok kan komme med tiden og eventuellt sprite opp sexlivet litt, men det er altså mange som vil ha det slikt helt fra første stund.

Så spørsmålet er, og jeg regner med anonymitet, du som jente, har du også det slik? Og du mann, merker du deg den samme trenden?

Jeg for min del har begynt å tenke slik; Likestillingen har kommet FOR langt på mange områder! Klart man må fortsette å sloss for lik lønn for likt arbeid osv, men maskliniteten til menn har forsvunnet fra hverdagen til kvinner så i sitt mest personlige øyeblikk vil de back to the nature! :)

Haha, er på jobb, så er ikke noe wank my socks off tråd dette, bare nysgjerrig! (Og kjeder meg :) )

Livet hater meg akkurat nå. Trenger å krøke meg sammen i fosterstilling mens noen stryker meg over håret. frivillig, noen?

:-)

De er vise... De er vakre... De er uovervinnelige... De er kvinner...Gratulerer med dagen... :)

er det ikke vanlig folkeskikk å svare noen som viser interesse og sender deg seriøse meldinger?? hva sier dere kvinner??
forstår at dere får mye flere mail enn også gutta, desverre, skulle tro at kvinner over 30 turte å ta initiativ også. er det slik at det er mannen som må ta det første steget?? når det gjelder svar så finnes det jo ferdig skrevne avslag.

hva synes dere menn om dette? noen med tilsvarende erfaringer her inne? har også opplevd å avtale date og har utvekslet telefonnummer og så hører man plutselig ikke mer og får ikke svar på sms! har et inntrykk her at mange hunkjønn bare sonderer markedet og kanskje ikke vil ha noe forhold?

De er vise... De er vakre... De er uovervinnelige... De er kvinner...Gratulerer med dagen... :)

Gratulere med dagen, jenter!