Sukkerforum

Hva er utroskap for dere? Jeg har datet en mann over måneder. Litt komplisert med avstand. Han er på sukker enda. Han sier at han er der fordi han er ensom og har behov for å prate med noen. Jeg synes ikke dette er riktig og har tatt det opp med ham. Han er der likevel. Er jeg bare en mellomstasjon?

Elsker du han sett ham fri....kommer han tilbake til deg er han din:-)

Yes, yes, yes, han kom tilbake til meg...nå er han min.....ROSASKY:-)))

Hvis noen har sett Istid like mange ganger som meg:

EG E ALEEEINE.

Ja, jeg er rett og slett uten bikkje og uten selskap i helgen. Kommer naturligvis bare til å sitte HER i helgen med mindre noen andre bergenserbiter vil ta en tur på en halvliter eller...8? :)

Oslo har sukkerfest mens Bergen har regn, så for å unngå å bli altfor deprimert synes jeg vi som ikke kan ta turen til oslo denne helgen heller kan finne på noe annet gøy.

Vil noen være med? :)

Jeg er sjokkert over enkelte mennesker. Hun som satt ved siden av meg i kirken, tente seg en røyk. Jeg ble så forfjamset at jeg mistet drinken i gulvet...

Hva skjer der ute i natten?:-)

Hva skjer der ute i natten?:-)

Dette er da faktisk fjerde gangen jeg har blitt kontaktet av
en av disse som påstår at de aldri får svar når de sender
brev til jenter.
Og selv om jeg svarer, tar det ikke mange brevene før
de dropper meg. Jeg er visstnok ikke bra nok dame for
dem.
Greit, ikke noe problem eller komikk så langt...
Det morsomme er at det tar som regel (i allefall om jeg skal
sammenlikne med de tidligere gangene) ikke mange dagene
før denne klageren oppliver eller skriver ny tråd om hvor fæle
ALLE damer er som ALDRI svarer!

Måtte bare fortelle dere som leser dette. En gooood del av de
som klager på aldri svar, får faktisk svar...

Er jenter som skiller seg ut på noen måte skremmende?

Jeg er singel (en selvfølge siden jeg er på Sukker kanskje), har hund og har noe kroppskunst i form av tattoveringer og piercinger. Det kan noen ganger virke som at jeg blir sett på som både kjeltring og kriminell av den enkle grunnen, også IRL.
Foretrekker de fleste gutter jenter som ikke skiller seg ut på den måten, eller har det ikke noe å si?

Personlig bryr jeg meg fint lite om det, jeg liker både hunden og tattoveringene mine jeg, og tenker som så at det er meg som person man skal bli kjent med, ikke blekket på kroppen (som forøvrig ikke syns med mindre jeg velger å vise det frem).
Leste en tråd her for litt siden om hestejenter, og så det var endel delte meninger, og kanskje noen forutinntatte meninger der om at heste -og hundejenter velger dyret fremfor mannen osv. Blir alle dratt over en kam her?

Hva er meningene til folket?

Klare for dagen i morgen?

http://www.side3.no/article3354855.ece

Tenkte jeg skulle hive meg på denne spørre- masse- rare- spørsmålsbølgen her inne;

Kan man bli kvalm av for mye hjemmelaget smoothie?

Egypt

Siste svar on. 14 mars 2012 18:54 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym sydentur

Noen som har vært i Egypt i april / mai? Var det varmt nok? Hadde du et behagelig opphold?

Del gjerne dine erfaringer :-)

Jeg har vært her lenge og etterhvert som tiden går blir jeg slappere og slappere med å svare på henvendelser. Spesielt med billedløse profiler. Jeg orker ikke å svare fordi jeg ikke orker å spørre om å få et bilde for så å måtte avvise, da blir det litt mye styr og jeg føler jeg må engagere meg mot min vilje. Noen som kjenner seg igjen?

Er det bilde der så er det nok med ett svar og ferdig med det. Er det ikke bilde føler jeg jo at jeg bør se personen før jeg avviser. Er så lei at jeg ikke gidder å svare i det hele tatt når jeg ikke har et bilde å forholde meg til, overfladisk kanskje, men sånn er det visst her....har jeg kanskje vært her for lenge?

Hvordan vet man for sikkert at man har gode, varige venner?
(Og dette gjelder også kjæreste/ektefelle i spesiell grad.)
Hvordan kan man virkelig være sikker?

Og at det ikke bare blir noen som ender med å stikke en kniv i ryggen på deg når de får anledning til det?

Hva er typiske tegn som gir grunn til usikkerhet?

Jeg måtte dumpe samboeren min gjennom mange år. Grunnen til at jeg gikk fra han var a han drakk. Ikke litt, men en fl sprit hvær dag. Jeg kom hjem til en mann som satt dritings i en stol hvær dag. Jeg kvidde meg for ¨å gå hjem. Han var verdens snilleste mann, viste ikke hva godt han skule gjøre for meg. Karieren hans gikk tilhelvete. Jeg ble annspendt, sluttet å le, smilet forsvandt. Tilslutt , hvis jeg skulle ha et liv, gikk jeg. Nå sitter jeg i en liten leilighet, dårlig økonomi. Jeg har hatt mange nedturer, men endelig er de min tur, nå føler jeg at jeg begynner å slappe av, jeg har begynt å leve. Så dårlig økonomi, skitt au, jeg har det godt med meg selv. Jippi.jeg har kke dårlig samvittighet heller, han fikk så mange sjangser, til slutt gikk jeg . Jeg føler meg over hode ikke som noen egoist....

Noen som har en sofa å låne bort den 17? Så man slipper å sove i Oslos gater mener jeg?
Lover å være snill og bare sove og rydde pent etter meg =)

Hvis jeg lurer en utenlandsk jente til sengs på ferie og hun blir gravid, vil da den norske staten tvinge meg til å betale barnebidrag? Eller vil kanskje hennes stat tvinge meg til å betale barnebidrag?

Mann, midt i 30-årene, med noen tanker om det å ville ha barn eller ikke:

Jeg ønsker ikke å få barn. Det er helt sikkert noe som kan endre seg når man treffer en man vil dele resten av livet med, men sånn jeg tenker nå er ikke barn med i fremtidsplanene.

Det kan argumenteres for fordeler og ulemper med begge situasjoner (altså barn/ikke barn), noen sier det er egoistisk å ikke ville ha barn, andre vil si det er egoistisk å få barn.

Når jeg snakker med venner og familie kan de i ulike settinger f.eks. si "når du får barn..." eller "sånn og sånn blir det når du får familie..." osv. - det føles som at det forventes at man skal få barn og at det å ikke få barn ikke er noe alternativ.

Er det sånn at man blir sett på som "annerledes" hvis man ikke vil ha barn? Og hvordan oppfattes det hvis en kvinne ikke vil ha barn?

Jeg har ikke noe problem med å forsvare eller argumentere for det at jeg ikke ønsker barn, men har inntrykk av det nesten er en selvfølgelighet at man vil ha barn.

Intensjonen med innlegget er ikke noen avstemning for barn/ikke barn, mer for å høre hva slags tanker som finnes om dette blant "oss nettdatere" :-)

Jeg er ny bruker av sukker, så jeg lurte på hva den lyse grønne prikken er. Den står ved siden av hjertene?
Sikkert et veldig dumt spørsmål, men jeg har fått en sånn.

Hva syntes dere jenter om gutter med rødt hår ?

Det står 10 ord under. 4 av dem passer ikke inn, av flere
grunner............. Hvilke ord er malplasserte - og hvorfor?

Tilbøyelighet
Ømhet
Medfølelse
Nestekjærlighet
Hjertevarme
Heng ivenhet
Siv Jensen
Grete Faremo

Æ lure bare...
Har truffet noen her inne.. Og noen har æ snakke litt med på msn... Så da lure æ på en ting.. Koffer e det nån som juge på sæ det eine og det andre?? Kossen kan folk krympe 10 cm f eks? Og magen vokse 30 cm? Håret forsvinner, alderen plusses på 10 år? Bare fra et bilde og til virkeligheten? E det sånn folk gjør for å imponere? Eller trur dæm at vi ikkje forandra oss på 10 år..?

Det er så mange liksom seriøse her. Ironien florerer begge veier. Hva er problemet?

Jeg syntes han Andrew, 39 år, var en koselig og god mann, virket jordnær og snill og hyggelig... men jeg tenkte aldri melde meg på, bo i Usa?

Men han var/er en god mann altså ;-) Drømmemann kanskje........ :-)

Liker menn som er gode og snille...... en helt enkel mann som vil ta vare på jenta si.. og som da får mye tilbake....

Rødt blad..Leseglad kan definitivt bli et megastort kjempeproblem for oss...!!!!
Han sitter der med boka si, kjenenr det er vondt langt inni magen min. Jeg har IKKE lyst til å lese..Kjemper med vilja, kjemper med tårene. Jeg VIL ikke lese den boka!!! Ser absolutt problemet. Som om det ikke finnes større problemer her i verden som f eks varighet..unger...røyk...ryddighet... men leseglad!!! ÅÅå den var hard å svelge, gitt.......

Tittelen sier vel sitt. Liker du best å skrive/få korte eller lange meldinger?

Lillyhammer
Skavland
Klovn
Helt perfekt
Livsfarlig kjærlighet (TLC)
Frustrerte Fruer
NAV
Psyk forandring
Berserk mot Syvpolen
Ei iskald verd
Erobreren
Valens Rikskringkasting
Ungkaren *Rødmeravskam*
----------
Broen
Homeland
Men de to siste er avsluttet

Fant en måte å kikke på begge kjønn her! :P

På ei side med matcher er det vel 50 profiler, av de 50 har ca 10 kvinnelige brukere supermedlemsskap, mens 45 av 50 menn har det! hehe
Kunne ikke annet enn å la vær å le, den norske kvinne som liksom skal være så selvstendig og likeverdig menn, selv ser de seg self over menn også, men et slik enkelt søk avslører hvor langt de har igjen enda! :S

Tragisk!

Hvorfor ramser jenter opp en haug av absolutte krav i feltet for drømmepartneren? Du må ditt, du må datt! Hvorfor ikke jekke litt på kravmentaliteten og forsøke å fremstille seg som et positivt vesen i stedet?

Hvis du ser tilbake på alle forholdene eller andre bekjentskaper, hvor lang tid i gjennomsnitt gikk det fra det første møtet til du hadde sex med dette mennesket?

Hvorfor lar du deg overtale til å ha sex, selv om du kanskje kunne tenke deg å vente til du føler du kjenner dette mennesket ordentlig.

Hvor lang tid vil du egentlig at bli kjent fasen skal vare, uten at sex er en del av det?

Personlig ca to uker. Det har sjelden gått bra. Dvs når den første spenningen er over, oppdager man at man har lite annet å kommunisere om og man er igjen tilbake til utgangspunktet.

Personlig ville jeg ikke hatt noe imot å vente i tre måneder. Først da føler jeg at jeg virkelig kjenner noen.

Betyr behovet for å sjekke ut den andre seksuelt så mye for deg at du på en måte må få sjekket dette ut av sjekklista di snarest mulig?

Fantasiverden

Siste svar ti. 13 mars 2012 18:26 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym watchersky

Lever du til en viss grad i en fantasiverden?
Ville du ha levd i en?

Men gjør ikke de fleste det, i større eller mindre grad?

Hvilken sjokolade er du....og hvorfor akkurat den.....???

Våkner av babling fra vinduet. Mini er våken, og er han våken, da er det bare å hive seg rundt. han venter ikke på noen. ah, tenker jeg. det er lyst ute. har vi sovet lenge i dag? Ser på klokka. halv sju. nuvel, det var noen gode sekunder med håp i det minste.

Tørker sikkel fra kinnet. tenker at jeg er glad ingen så meg nå. eller?

Mini kjennes varm, og han har feber i dag og. Jasså. enda en dag inne. hva skal vi gjøre i dag? Absolutt ingenting. eller? Kanskje bake boller? Hadde vært fint å ha noen å bake boller med.

Så nuh ligger jeg på sofaen i morgenkåpe og tenker å begynne på frokostet. koke litt egg og sånt. blir saker. Mini er litt fra og til. han virker pigg, men er ofte innom for å ligge på magen til mamma og se på Timmy Tid.

Har en god følelse nå :-) vet ikke hvorfor, men jeg koser meg. godt å kjenne at man lever, selv om det kun handler om et kokt egg og en bråkete sau på tv.

Hvordan er din morgen? Evt hvordan var helgemorgenen, da du slapp å haste til jobb? tar du deg tid til å tenne lys på frokostbordet? Sitter du og ser på fuglene? Hva har du på brødskiva?

with weather :-D

Været er jo helt fantastisk om dagen, i hvert fall i Oslo!! Kan jo ikke gjøre noe annet enn å gå rundt å smile, livet leker :-)

Noen andre som føler det samme?

Hvor laft skal du egentlig sikte? Det sies jo at mann skal utfylle verandre, å da må mann være noe ulike også.

Bare et kjapt spm... Har mottatt to mld innpå her som eg ikke hadde noe interesse av å svare på, så eg blokkerte begge to. Nå derimot står begge de to mld øverst med et gult symbol med sort utropstegn inni. Hva svarte betyr det?

Og nei, blokkerer ikke bare eg får et brev altså, men dette var seksuelle henvendelser, noe eg ikke er interessert i, what so ever!

Jeg fikk tilbud om å møte en søt ung mann her inne. Desverre var han gift, så jeg takket nei. Vil ikke ødelgge eller få konen på nakken. Hvaville dere andre ha gjort?

Hva får dere jenter til å ville møte noen her. Og hvor lenge syns dere det er greit å vente før man møtes?

En mann kommr til legen, utstyret hans er maltraktert. Hva har skjedd spurte legen. Jo sier mannen, jeg bor i en campingvogn.
I campingvognen borten for meg, bor det den lekre damen,. Hver kveld ser jeg at hun tar en mediser pølse ut av skapet. Hun stikker den ned i et hull i gulvet, og setter seg på den. En kveld fant jeg ut at jeg ville gjøre noe med det. så jeg la meg under campingvognen. Når hun stakk pølsen ned i hullet, fjernet jeg den og stakk opp min egen. Det gikk fint, helt til noen banket på døren. Hun hoppet av pølsen og forsøkte å spenne den under sengen.

Heia for en multikulturelt forum !!! Etter en snev av Bulgaria og Hellas i dag, hvorfor ikke tar en tur til Tyskland?

Så her er det lov å skrive innlegg på tysk, de som kan det. Her kan du snakke om tysk mat , musikk, Oktoberfest, tyskerne ...og ellers alt som minner deg på Tyskland.

Kjør på !

:-)

Jeg gikk gjennom sentrum lørdagskveld, ut av ingenting kommer det en bil kjørende, den stopper ved siden av meg, og en fyr stikker hodet ut av vinduet, han kaster EGG på meg, og på ei jente som går rett bak meg. Venninnen min som var 200 meter foran meg hadde akkurat blitt utsatt for det samme, men heldigvis for henne ble hun ikke truffet. Hun kom løpende nedover mot meg for å ta bilnummeret dems, men de slapp unna.

Russetiden har ikke begynt en gang, noen mennesker i denne byen her har virkelig mangel på respekt og lite å gjøre.
Jeg tok det hele heldigvis med et smil, og lot det ikke ødelegge kvelden, og måtte le litt av at jeg for første gang i mitt liv hadde blitt "egga" :p

Noen fler som har tenkt seg dit i dag?

Til dere jenter: Hvordan skiller dere mellom desperate menn som sier hva som helst, og seriøse menn som har ærlige hensikter med sitt medlemskap?

For å teste om en slik tråd får flere innlegg enn tråden om hasjrøyking :)

Går fryktelig tregt i kveld og sidene timer ut. Tror Sukker bør se over sine servere nå.

Det er jo ikke til å legge lokk på at det er utrolig mange vakre jenter her inne. Men hvorfor vil ingen tørre å ta kontakt?
Det hadde jo vært trivelig:)

Ha en god kveld til alle sammen=)

Sofagris?

Siste svar ma. 12 mars 2012 22:12 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Nusselille

Finnes det menn som ikke MÅ ha jenter som er sportye..? Som liker jenter som gjerne går i skogen men ikke liker å sove i lavvo...? Jenter som gjerne danser litt, men ikke trener i studio...? Hvor er dere...?

Jeg synes alle som har skyfri himmel skal se på himmelen mot vest.

Venus og Jupiter er jo så fine ikveld at, der de står side om side.

Venus til høyre (lyser sterkest) og Jupiter til venstre.

Og de som har en liten kikkert kan jo se om de ser månene til Jupiter :)

Hva foretrekker dere jenter?

Og husk gutta med lite på toppen:

"Gud skapte noen kloke hoder,
de andre dekket han med hår....."

Tror du at Snåsamannen har helbredende evner?