Sukkerforum

You are so beautiful, to me.
You´re everything I hope for.
You´re everything I need.
You are so beautiful, to me.

Hva vil du foretrekke å ha i huset?
Hva er fordelene med å ha en hund fremfor en mann?

:)

Oslomarka/telt/flere/.......

Hadde vert greit med hyttetur , hotell weekend el. lign. noen som planlegger tur for single ?

På min "Jeg søker etter", har jeg satt aldersspenn fra 26 til 36. Så finner jeg en profil til en 28 år gammel jente som søker etter menn i aldersspennet 28 til 40. Men allikevel har vi vissen blomst på alder?! Det må jo være feil?

http://www.youtube.com/watch?v=AgpOGLXVHKk&feature=related

nesten småflau over å like noe så enkelt -

men livet er best hvis en klarer å gjøre det enkelt :o)

Har du noen favorittlåt på en lørdagskveld?

Ville du heller ha foretrukket å leve et liv som hund?

Fordeler:
Et enklere liv
Kan tisse overalt, uten å tenke på dolokket
Får maten servert

Hva gjør dere som er hjemme på en lørdagskveld?

Tv underholdningen er ihvertfall ikke til "å hoppe i taket av"...... :p

de som skal være ekle kan bare komme ser bort

Blant alle dårlige tips til folk som sliter med draget, må dette være det dårligste. Det siste de må gjøre er å fortsette å være seg selv. De må forandre seg selv.

Enig?

PS!!...Jeg har åpenbart fått en alvorlig sykdom..
Har vært på sykehuset og har nettopp fått resultatet av legenes undersøkelser...

Det viser seg dessverre at ettersom dagene og årene går, blir jeg mer og mer Sexy og sjarmerende,...men fortvil ikke,...det smitter heldigvis ikke...:-))

Noen som har noen fine sukker-historier på lur? Kjenner jeg trenger litt motivasjon til å skrive flere førstemeldinger.

Hva med å ha blogg her? En blogg sier mye om en person når man kan følge den over litt tid.

Forumet er jo bare fjas :)

Skål forresten og god helg!

Hei - mener det var noe tidligere med at man som superbruker kunne bestemme om ikke-superbrukere skulle ha tilgang til ens egne albumbilder. Kan ikke finne noen slik funksjon nå. Hvordan ligger det an med dette? Har jeg fortsatt muligheten til å regulere adgang til albumbildene selv?

Noen som har planer på å gå ut i kveld ?

Det er bare komisk å se hvordan omtrent alle har satt både IQ, EQ og SQ i den øvre del av skalaen.

Sitat fra SSB:
"«Bedre enn gjennomsnittet»-effekten er et uttrykk for en av mange positive illusjoner vi har om oss selv. Spør mennesker om å vurdere seg selv, for eksempel hvor stor sans for humor de har, og hvor dyktige de er til å kjøre bil, og de fleste vil si at de er bedre enn gjennomsnittet. Ironisk nok mener også de fleste at de er mer motstandsdyktige enn gjennomsnittet mot å ha et overdrevent «rosa» bilde av seg selv!"

Jeg tok nylig en test av EQ (kalt MSCEIT hvor snittet er 100 med standardavvik på +-15) hvor alle først ble bedt om å vurdere sin EQ, for så å ta testen. Resultatet var slett ikke overraskende, en overveldende majoritet mente at de var langt bedre enn det de faktisk var. En fikk sågar en kraftig smell for baugen da vedkommende fikk en score som var helt nede på 65 (mer enn to standardavvik dårligere). Det vil si at blandt alle som har tatt testen (10000 personer) så ranket vedkommende blant de laveste 5%. Snittet for de som tok testen sammen med meg var 98, altså lavere enn testens totale snitt.

Endelig skal landsdekkende Sukker.no ha fest i Oslo også.

Jeg har en date imorra!!Har kjent han siden mandag! Vi prater sammen hele tiden, på tlf, sms, og vi har alltid noe å prate om. Vi Kan prate i mange timer. Syyyykt god kjemi på tlf...lenge siden jeg har hatt en sååå god tone med noen.Har sett bilde av han, et hvor han er HOT og et hvor han var NOT so HOT. Men jeg er så spent på imorra. Hva om alt går i dass? Vi prater sammen om alt. Jeg vil ikke at det skal gå i dass. Jeg er ikke forelska, men det er bare vanvittig digg å ha en så god kjemi med noen.
Noen tips? Lenge siden jeg har vært så spent!! Hjeeeellppp!!!

Yes! Det er helt sikkert flere enn meg her som blir litt ekstra klam i hakket av snasne ting på fire hjul som ikke lager lyd, osv... Og nå er jo også sesongen som smått igang, så da er det på tide å dra igang en tråbiltråd synes jeg... (Det synes jeg også, jævlig bra tiltak Danty!!).

...jo, takk for det!

Så (fortrinnsvis) guttegutta:

Hva tråkker dere rundt i?

Hvordan er drømmetråbilen?

....hvordan bygger du den oppnåelige drømmetråbilen?

Etc etc...

(Og jada, de fleste damer syns sånt er grise-harry, og maks turnoff, men nå er det vel stort sett bare burugler som er utgått på dato som henger på forumet her uansett, så ikke vær sjenerte guttaboys!!).

Røyking

Siste svar lø. 10 mars 2012 18:30 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Smoker

Er det noen jenter her inne som tørr å stå fram å si at de røyker med god samvittighet og er glad i røyken sin?
Og er det noen jenter som tørr å stå fram å si at de røyker hasj (jevnlig eller iblant)?

Etter en lang prosess med fiksing av bugs, ny og forbedret funksjonalitet og fjerning av gammelt rusk, er profilen min moden for en offisiell lansering.

Dette er en alfaversjon, som betyr at den ikke er grundig testet men at den i prinsippet skal være god nok til å kunne brukes. Det vil fortsatt komme endringer, både basert på tilbakemelding fra brukerene og egne ideer.

Jeg håper avanserte brukere vil ta den i bruk og komme med tilbakemeldinger. Hva fungerer? Hva fungerer ikke? Finnes det noen ønsker til forbedringer?

Vesentlige endringer:
* Nesten fullstendig omskriving av "Beskriv deg selv"
* Intetsigende humoristisk vri på "Beskrivelse av drømmekjæresten"
* Deler av "Beskriv hva du driver med og fritidsysler" byttet ut
* Fjernet noen albumbilder

Planlagte endringer:
* Få inn noen nye bilder i albumet
* Vurdere å bytte profilbilde hvis jeg finner et jeg liker bedre blant de nye bildene

Når jeg leser alle innleggene av folk som søker gode råd om ulike ting innenfor datesjangeren, slår det meg at mange av de som svarer har vært her inne leeeenge, og kanskje ikke er de man ønsker råd fra.....

noen ganger etter at jeg har sendt en førstemelding, så forsvinner profilbildet på profilen til den jenta jeg sendte meldinga til. hvorfor skjer dette? er det indirekte måte å si at hun ikke er interessert. eller tenker tenker hun; "wtf er det som er rota seg bort til meg", fjerner bildet, og skal deaktivere profilen en gang i framtiden. jeg skjønner ikke hvorfor dette skjer, spesielt når meldingene jeg sender er hygellige.

Hei alle sukkerbiter :)

Siden jeg er syk (hater å være det), så tenkte jeg at det kanskje er andre som er i samme situasjon her inne?
Kanskje vi trenger en felles "oppmuntrende tråd" her på sukker i håp om at denne tråden kan få oss fortere frisk (kanskje det fins noen her inne med evner ala Snåsamannen?) ;-)
Uansett, influensaen er blitt tatt hjertelig i mot med varme og kalde omslag, en god blanding av ibuprofen og paracetamol, samt god drikke (ja det blir en shot eller 3 i løpet av dagen) og noe mat (om jeg klarer å få det i meg).
God bedring til alle syke!!

Hvorfor tar vi så lett på sex i dagens samfunn, både menn og kvinner? Det virker som om det ikke er noe mer enn fysisk nytelse for folk flest. Alle ligger med alle, og så lenge partneren har en bra kropp er vi fornøyde.

Tidligere trente jeg aldri og veide over 130kg på det meste, men med mine nesten 2 meter så kunne du se at jeg var feit men det var jo ikke sykelig på noen måte. MEN, så begynte jeg med treningen og sluttet med godis og gikk ned 40 kg slik at jeg nå er helt normal egentlig. Kan ikke bli tynnere for da blir jeg seende ut som et beinrangel.

Det jeg har innsett er at min kropp ikke tåler å spise godteri rett og slett. Skal jeg gjøre det må jeg trene praktisk talt hver dag. Får bare ikke opp passiv-forbrenningen. Og det er helt greit egentlig. Jeg liker å trene nå:)

Men til poenget... jeg lurte på om dere som har litt ekstra, og som jeg ser er nydelige damer, er dere faktisk villige til å bli med på joggeturer, endre kostholdet og gå ned? Jeg kan nemlig ikke gå tilbake til sånn som jeg var og jeg ser faren for at en dame som ikke gidder vil dra meg ned i sofaen igjen til jeg eser ut :(

Ja, i morgen skal jeg ha Hawaii fest, nettopp fordi det er litt ironi med "sommerfest" i mars

Har kjøpt inn alt mulig, og lurer på om jeg kan ha kjøpt inn nok (les: ironi)..

Girlander
Fake vindusutsikt (man fester dem på vegger eller vinduer og får "Hawaii utsikt")
Sugerør med annanaser o.l. på
oppblåsbare palmer (ett par korte og ett par 2 meter høye til balkongen)
ufattelig mange lei'er
hengelykter
paraplyer til drinker
punsj-ingredienser og -bolle
plastglass
Utrolig mye frukt til fruktspyd
potetgull
skal lage ostekake og sjokoladekjeks
hawaii-hatt
Luau-skilt
Knall roooosa plastboller til assortert snacks
drinkmiksere formet som elefanter med laaange snabler

Bastskjørt skal jeg få låne...

Har jeg glemt noe? Jo.... hvordan åpner man en kokosnøtt på en forsvarlig måte?

Jeg er ny, logget på via tel, og lurer på om noen kan gi en kjapp innføring.. Hva er hjertegreiene? Må man på pc for å legge inn fakta? Og kan man ikke chatte uten betalt medlemskap?

Må innrømme jeg er her for å finne noen å prate med, noe som visst er en veldig sjelden vare, jenter gidder visst ikke prate i det hele tatt, og har de mest kortfattet svarene :P 99% Leser meldingen, 0.9% Svarer kortfattet, og 0.1% klarer å holde en samtale gående i 3 dager.

Noen som føler det samme ? :P

Hvorfor tar vi så lett på fotball i dagens samfunn, både menn og kvinner?
Det virker som om det ikke er noe mer enn fysisk nytelse for folk flest.
Jeg registrerer at folk påberoper seg retten til å kritisere dette, når det hver lørdag er liv og røre på pubene og fotballstadionene.
Felles for dem alle er at de er den eneste yrkesgruppen, som attpåtil får statsstøtte, ikke har fnugg av bevis for at jobbene deres er basert på noe som eksisterer.
Hvorfor reagerer vi ikke med hoderystende vantro når folk sier hva slags lag de heier på?

Velger vi å tilbe Vålerenga, Liverpool eller Manchester U?

Kaller du virkelig det der for "massasje"?! Kna hardere for faen!

;-)

Har vel snart runda 5 måneder. :S

Sexlek...?

Siste svar lø. 10 mars 2012 01:24 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Slavinnen

Får mye dårlige blader på sexlek og porno...lyser jo rødt som bare det--. er det fordi de er menn..? kanskje jeg får revurdere søkene mine og bytte fil.. Hm......

er det slik at en mann som har barn i sin beste alder ikke er attraktiv lenger hvis du som kvinne ønsker barn?? noen sier at det er turnoff. hvorfor??

Lf en gamerJente :D

Jeg blir så sjarmert av en veldig mannlig og forførende stemme.
Smelter bort av å høre Sting, Seal, James Morrison Barry White, Usher og sikkert mange andre

Kom gjerne med musikalske forslag! Hvilken stemme får DEG til å smelte?

Og det er ikke bare en musikktråd, jeg vil gjerne vite hvem av dere har en fin stemme?

Selv fikk jeg høre at stemmen min er mørk og varm med en sexy dialekt :-)

Vurderer om jeg bare skal drite i det. Finne tilbake til tiden da jeg ikke følte et behov for å finne meg en dame.
Det var en fin tid.
Det eneste jeg har fått med meg fra sukker er at damer er rare, og at jeg ikke kommer til å være i nærheten av å forstå meg på damer.

Jeg velger å leve i håpet om at kanskje morgendagen vil bli lysere nå som jeg har fått klaget litt her på forumet.

Skjønner ingenting jeg....Møtte en mann sist fredag, kjempevellykket date i flere timer, ny date på lørdag med overnatting. Kjempegod tone, han betrodde meg masse om livet sitt, inkl en del VELDIG intime betroelser. Ringte meg på mandag, vi gikk en lang tur før han kjørte meg hjem. (bor bare noen km fra hverandre)
Hva skal jeg tro når han uttrykker at han er veldig klar for et forhold, føler at han har møtt drømmedamen, snakker om huskjøp i framtiden, felles feriereiser, med og uten barn. Avtaler nytt møte i kveld (fredag) og så blir det stille, veldig stille....ringer han i dag og spør om vi skal finne på noe i kveld, nei han vet ikke om han er klar for å bli sammen med noen. Har ingenting med meg å gjøre iflg han......men jeg skjønner ingenting. Hva skjer med menn egentlig???

Sukkerfest??

Siste svar fr. 9 mars 2012 18:31 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Festklar!

Hei.

Noen som har vært på noen av disse arrangementene?

Gi meg noen feedback. Er dette et bra arrangemang? er det mange som pleier å møte opp??

.. 1000 gode grunner til å IKKE ta husvasken da dere. kun en god. mamma kommer i morgen. host. den vurde vel dekke over for alle de grunnene til å la være.. Men jeg er sjuuuuk.

Menneh... spark bak? Plis? Litt kjeft? Belønning?

Lego eller sex?

Siste svar fr. 9 mars 2012 17:13 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Hva foretrekkes?

Du vet du er forelsket når du ikke klarer å sovne fordi realiteten er mye bedre enn drømmene dine...

Denne kvelden har vært perfekt så langt. Hadde daten min på besøk, serverte torsk og rødvin. wow, til nå alt perfekt. Så nå tar vi desserten i sengen. Dette lover godt, må inn i sengen til daten min......Gleder meg , denne våren er garantert min:)

Jeg registrerer at folk påberoper seg retten til å kritisere Märtha og englene hennes når det hver søndag står prester og snakker om noe lignende, og hver fredag er det liv og røre i moskeene. Felles for dem alle er at de er den eneste yrkesgruppen, som attpåtil får statsstøtte, ikke har fnugg av bevis for at jobbene deres er basert på noe som eksisterer. Jeg regner med at om jeg i fullt alvor later som jeg baserer livet mitt på gudelæreni Ringenes Herre eller norrøn mytologi ville folk trodd jeg var sprø. Hvorfor reagerer vi ikke med hoderystende vantro (tog du an?) når folk sier de er kristne, muslimske eller på annen måte religiøse?

Gratulerer med dagen til alle kvinner :)

Kloster...?

Siste svar fr. 9 mars 2012 07:08 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Charleene

Vurderer å gå i kloster..noen som kan tenke seg å være med....?

Hva er det med dere og gummistrikk??? (metaforisk lissom)
Om det ikke er sex, hvorfor holder dere tak i jenter så lenge som mulig, men vil ikke heelt gå inn for å bli skikkelig kjent?

Virker som dere holder jentene på hold til å se om dere virkelig ikke kan få bedre...
Og kan dere få bedre, så gjør noe med det enn å la vi jenter bli irriterte på den utrolig trege oppførselen..

Jeg hopper av i det jeg merker antydning til denne oppførsel.. Og gir jo beskjed hva jeg mener og tenker.. Og først får jeg "om du føler det slik så forstår jeg det", og uke, to uker, mnd eller senere så kommer de krypene som ingenting har skjedd... Jeg orker ikke å være dramadama og si "skjerp deg og bli voksen"... Men gjett om jeg noen gang har lyst..

Veldig glad i deres gode sider.. Men begynner å tro "mange" i generasjonen rundt meg på hannkjønnet har blitt noen altetende selvsentrerte tullinger..

Kan noen menn ta lærdom av dette klagemål, eller må dere forsvare dere og kalle meg kresen og alt annet teit?

Mvh jente 31

Hei!

Vi er tre venninner som har bestilt oss en weekendtur til Bergen om 2 uker. Er det noe som anbefales å få med seg når man er der? Åpen for det meste. Har selv ikke vært der på snart 10 år, så vi er takknemlig for forslag :)

Hei

Har nytt å fortelle deg, skjedd kule ting på datingfronten, deaktivere profilen min i morra.