Sukkerforum

Som en avsporing fra en annen tråd tar jeg det her.

Jeg mener det fortsatt er behov for kvinnedagen. Og da tenker jeg ikke på markeringen av kvinnene som sådan. Kvinnene er flotte, det er dem vi lever for, osv, men dagen for politiske markeringer.

Kvinner har i stor grad de samme muligheter som menn i Norge. Men det er noen unntak. Det er gjort unntak for likestillingsloven for religiøse samfunn.

KrF mener fortsatt det ikke skal være adgang til selvbestemt abort, og det samme standpunktet har en rekke trossamfunn.

Kvinner velger fortsatt i stor grad tradisjonelt i forhold til arbeidsdeling og karriere. Det er viktig at mange av dem viser at de setter pris på valgmulighetene. Hvis ikke opparbeidede rettigheter brukes, forvitrer de.

Vi må se ut over kanten av egen navle og bidra til kvinnekampen internasjonalt.

I morgen kveld blir det romantisk mddag, fersk torsk rød vin og stearinlys. Jeg har en veldig god følelse. Gleder meg sånn:)

Jeg har alltid forundret meg over disse folkene som har 700 venner på facebook og er minikjendiser i miljøet de henger i.
Det jeg har merket er at de ofte ser bra ut og av de jeg kjenner så er de også veldig utadvente. Er det noen her som kjenner seg igjen i beskrivelsen kanskje?

Men er det alt som skal til, se bra ut og være utadvent?

Et godt eksempel (men som har tatt steget opp og blitt minikjendis i Norge) er Sverre Goldenheim, han er jo egentlig ikke kjent for noe annet enn å være partyfikser og å ha drevet utesteder på Oslos vestkant. Men jeg kan tenke meg han startet som en av de jeg prøver å beskrive.

Ikke at jeg mener det er noe å trakte etter, men disse folkene er ofte populære blant det motsatte kjønn, og det kan jo være en interessant tanke :)

Nyt dagen kvinner, resten av dagene er det oss mannfolk som styrer.....

Er ikke spesiellt interessert i sm osv, men har merket meg en trend opp gjennom åra og lurer på om det er gjengs for jentene her på sukker også. Mange, vel de fleste for å være ærlig, jentene jeg har vært med vil nemmelig ha det "litt hardt i kantene".. eller for å si det på en annen måte; være veldig underdannig in the heat of the moment.

Jeg for min del syns det kan vøre helt greit til tider, men ikke hver gang og hele tiden! Dette er noe som i min bok kan komme med tiden og eventuellt sprite opp sexlivet litt, men det er altså mange som vil ha det slikt helt fra første stund.

Så spørsmålet er, og jeg regner med anonymitet, du som jente, har du også det slik? Og du mann, merker du deg den samme trenden?

Jeg for min del har begynt å tenke slik; Likestillingen har kommet FOR langt på mange områder! Klart man må fortsette å sloss for lik lønn for likt arbeid osv, men maskliniteten til menn har forsvunnet fra hverdagen til kvinner så i sitt mest personlige øyeblikk vil de back to the nature! :)

Haha, er på jobb, så er ikke noe wank my socks off tråd dette, bare nysgjerrig! (Og kjeder meg :) )

Livet hater meg akkurat nå. Trenger å krøke meg sammen i fosterstilling mens noen stryker meg over håret. frivillig, noen?

:-)

De er vise... De er vakre... De er uovervinnelige... De er kvinner...Gratulerer med dagen... :)

er det ikke vanlig folkeskikk å svare noen som viser interesse og sender deg seriøse meldinger?? hva sier dere kvinner??
forstår at dere får mye flere mail enn også gutta, desverre, skulle tro at kvinner over 30 turte å ta initiativ også. er det slik at det er mannen som må ta det første steget?? når det gjelder svar så finnes det jo ferdig skrevne avslag.

hva synes dere menn om dette? noen med tilsvarende erfaringer her inne? har også opplevd å avtale date og har utvekslet telefonnummer og så hører man plutselig ikke mer og får ikke svar på sms! har et inntrykk her at mange hunkjønn bare sonderer markedet og kanskje ikke vil ha noe forhold?

De er vise... De er vakre... De er uovervinnelige... De er kvinner...Gratulerer med dagen... :)

Gratulere med dagen, jenter!

Jeg har sjeldent problem med å skrive en førstemelding eller å få svar, men jenter uten profiltekst klarer jeg ikke finne på noe fornuftig å skrive til. Hva skal man egentlig skrive? Eneste inntrykket man har er jo pene bilder :)

Jeg sliter med angst for å gå bort til en dame og starte en samtale for å sjekke.
Jeg føler det blir så teit å gå bort til en dame på byn eller på treningssenteret å bare starte en samtale. Det blir så unaturlig.

Det har ikke noe med selvtillit å gjøre, for jeg har ikke problemer med å snakke med damer og er fornøyd med mitt eget utseende. Men det er den unaturlige biten med å starte en samtale med en totalt fremmed jeg ikke liker, det blir så opplagt at man er på sjekkeren (men det burde jo ikke være noe å skamme seg over).
Det plager meg veldig, for jeg opplever noen ganger at damer kommer bort til meg og starter en samtale, bare tenk på hvor mange hyggelige damer jeg kunne snakket med om jeg hadde våget å ta initiativ selv...

Er det noen som har noen tips? Hvordan liker dere jenter at en mann starter en samtale med dere på et utested, treningssenteret og andre steder?

Kan for ordens skyld nevne at jeg er en 28 år gammel mann.

Hvor ofte opplever du at andre er falske mot deg, og hvor ofte er du falsk mot andre?

Tror jeg opplever det endel, men jeg vil ihvertfall unngå å være falsk mot andre.

Camping i kollen i helga?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym camper

Med VM friskt i minne, noen som skal dra lavvoen opp i marka til helgen for ski og morro?

Sender ut en god natt klem til alle sammen, og håpe dere får en riktig fin onsdagsnatt :) og får mange, eller minst en herlig drøm :)

god natt alle sammen <3

Nå begynner NAV på TVNorge :)

Gleder meg :)

Er folk mer overfladiske på Sukker enn i RL?

Ser og hører på nyhetene idag at mange AUF-ere er skuffet fordi de ikke ble nevnt ved navn når tiltalen mot ABB ble lest opp idag. Har de grunn til å være skuffet?? Eller bør de forstå at det vanskelig lar seg gjøre å lese opp alle x-antall hundre som var tilstede den dagen på Utøya?

Kjør debatt...

Personlig så kan jeg skjønne skuffelsen, men samtidig så bør de forstå at det vanskelig lar seg gjøre og bruke tid til å lese opp samtlige navn. Og hvor skal grensen gå? Da må vel de som satte livet på spill for å redde de også bli nevnt, siden de jo også befant seg i livsfare. Det blir en vrien linje å sette. Så jeg synes det er gjort ett klokt valg her ved å si navnene til de omkomne, samt de hardest skadde.

OMG!!

Siste svar on. 7 mars 2012 20:51 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym sukkersøt

Ligger døden nær her i dag jeg. Føles som om kroppen skal eksplodere, av kulde og varme om hverandre.. Absolutt ikke frisk.

Tror jeg bare må legge meg å drømme om rosa onepiece, å håpe jeg ikke dør i forsøket!!

Håper alle andre har en fin dag! Det unner jeg dere!!!

Skrev til en søt jente. Hun har lest meldingen min, men nå kan jeg ikke skrive til henne mer. Får opp følgende beskjed:

"Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren."

Hva tror dere har skjedd? Er det en mannlig svindler eller noe?

Jeg fant ut at jeg måtte rydde litt her. Laptopen står på salongbordet, og her var det mange andre greier også, jeg nevner: Strikketøy, kladdebok, duftelys, negellakk, glidemiddel, vannflaske og tegneserier. Lurer på hva naboen hadde sagt dersom han kom inn for å låne en kopp sukker, og så dette....

Så er det snart vår..........noen av oss har allerede fått en smakebit, selv om det langt fra føles sånn idag når det plutselig snør!!! og blåser stiv kuling fra alle kanter........???
Men når våren merkes i været og på kroppen, hva skjer med deg da?
Hvordan blomstrer du på våren??

Artig mobilspill. Anbefales!

For dere som holder på, så gjerne legg meg til: iGlenn

...ps, men ikke hvis du er en av de idiotene som SKRIVER svaret.

Av prinsipp pleier jeg aldri å avtale neste date før etter at daten er over. Men hva skal jeg gjøre dersom jeg bestemmer meg for å ikke gjøre noe mer ut av det? Ringe henne og si "sorry mac"? Eller bare avstå fra å ta kontakt mer?

...ja meg vil jeg gratulere ;)

Klokken har rundet midnatt, så jeg har bursdag. Dagen blir nok feiret rolig, for barna har feber, men til helgen skal jeg ha Hawaii-party!! Utkledning, plastic fantastick, paraplydrinker, oppblåsbare palmer, fake vindusutsikt, girlander... you name it! :)

Får kose seg inne med noe varmt i koppen da,
og kikke litt på profiler....

Kanskje jeg finner noen å sende brev til :)

Eller kanskje jeg får brev..................... hehe :)

Kleint?

Siste svar on. 7 mars 2012 18:08 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Snillmann

Kom til å tenke på en potensiell problemstilling her jeg sitter å skriver førstemelding etter førstemelding:P Meldingene er jo som regel bare en måte å få motparten til i alle fall å lese profilen din (dvs for oss gutta er det vel sånn?). Men rett som det er skjer det jo at en ikke får noe svar i det hele tatt og en ser de har vært der. Mulig jeg er fersk og naiv, men i min bok tolker jeg det som respektløst å ikke gidde å skrive noe så enkelt som "tror ikke du er noe for meg".

Akkurat nå er jeg i et videreutdanningsløp som vil gjøre meg kvalifisert til mange toppjobber. Da tenker jeg, hva om en jente som ikke har giddet å svare, plutselig viser seg å bli en underordnet? En ting er jo hva jeg vil tenke om vedkommende i forhold til respekt for andre mennesker, men hva tenker hun?:)

Er det kake....? At hun klarte å bytte lyspæra selv? Romantisk reise du ikke visste om på forhånd...? 3 retters middag...?

Oppfordrer alle til å se denne filmen og støtte opp om denne kampanjen. Det er kanskje en amerikansk kampanje som først og fremst er rettet mot amerikanske politikkere, kjendiser og vanlige innbyggere, men den fortjener støtte uansett. Også i Norge. Og norske politikkere kan også påvirke utfallet av dette her, gjennom FN og kanskje andre kanaler, om i langt mindre grad enn USA.

http://www.invisiblechildren.com/videos

Hvor mye skal til for at du setter hjerte på noen her inne/kontakter ved å sende brev/flørt?
Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg har ei venninne her inne, og vi har opplevd nå siste ukene at vi har blitt kontaktet av mange av de samme personene. Og med tanke på at det faktisk er over 100.000 medlemmer her inne, så vil jeg si at sjansen for dette er ganske liten.

Her en kveld, just for fun, svarte vi samme personen. Han ga nummeret sitt til oss begge, og hadde tenkt til å møte oss samme kveld - vi alle skulle ut på Vestkanten.

Har du opplevd noe liggende selv?

Skal ikke ta alle under en kam her nå. Og det er selvsagt gøy for oss å sitte å sammenligne profilene våre å se om de samme har kontaktet oss, og jeg tror ikke vi er de eneste som gjør det!? Frykt for å ta sukker for seriøst nå, så er denne tråden just for fun ;)

Ha fortsatt en fin dag :)

Hilsen Frk.Ingus

Hva tenker dere omkring alder og det å få barn ?

Når er man for "gammel" til å få barn , gjelder både for kvinner og menn.

Selv er jeg en kvinne på rundt 34 år, og tenker at jeg enda kan vente et par-tre år med å få.

Dusjes det før, under og/eller etter sexen?
(Kanskje med tannpuss også)

Eller er det ikke så nøye, i kampens hete?

Jeg datet en fyr for en stund siden, men plutselig sa han at han ikke følte det samme og ikke ønsket å date mer. Greit nok det altså, for man kan ikke styre følelsene sine. Men vi har felles venner, så vi møtes innimellom, og jeg har på følelsen av at han fortsatt er ganske begeistret for meg og at han kanskje bare ikke turte å hoppe i det akkurat da. Jeg har jo tenkt at det er opp til han hvis han vil at vi skal date igjen, men samtidig så er jeg ikke så flink til å sitte på gjerdet. Hva kan jeg gjøre?

mange som skal på jubileumsfest 17 mars?

Det var stille en liten stund. Men nå hagler det med date tilbud. Denne våren blir min, her skal det dates :)

Der er noen som søker elskerinne her inne..er det lett å få napp?? Er det ikke slik at dette er et sted for å få seg en kjæreste?

Lurer hvorfor alle er så opptatt av anonymitet gjennom kallenavn her. Bildet er viktig sier alle men ut i fra den er det enkelt å finne ut i de fleste tilfellene hvem personen er. Hvorfor ikke gå ut med alt siden det er åpenbart at i andre sammenhenger i levet hadde ingen started en samtale ved å bruke kallenavn...Og så stå for det. Så lenge man ikke gjør her noe som ikke tåler dagslys. Men da har vi dette med bildet :-) Noen tanker?

Daglig skrives det her inne om menn som oppfører seg temmelig utidig på mange og ulike måter.Alt fra slibrige meldinger til onanering på chatten.
Har så vanskelig for å tro dette.Er det virkelig slik ? Om dette er riktig tenker jeg at det må være veldig ødeleggende for alle oss som faktisk er seriøse.
Og hva i all verden foregår oppe i hodet på en mann som sender bildet av kølla si eller onanerer på chatten.Tror de virkelig at de vil få "snøret i bånn" ?
Og finnes det kvinner som vil treffe en slik type ?

Jeg er ofte i det pratsomme hjørnet. Men det er ikke mange som vill chatte med en fremmed på sukker. Handler ikke nettsjekking om å møte fremmede? Om det er en kjedelig samtale så takker jeg for meg og avslutter. Det burde være en egen "åpen for chat" plass på sukker til de som bare vil møte noen. Det er ofte sånn man blir kjent med den rette. Jeg har i hvertfall aldri gått bort til en vilt fremmed å fortalt hva mine meninger om meg selv og den jeg leter etter er...

Er det slik at dere er vant med å gi masse komplimenter men ikke å motta? jeg kan gi kompliment til en fyr jeg passerer, eller til profiler her inne som jeg ikke er interessert i engang, men som jeg synes hadde en flott profil eller fine bilder etc.. får takk tilbake selvfølgelig, men det virker som de ofte blir litt satt ut av det.. Jeg overhørte en gang en kommentar en fyr ga til en kompis som var veldig morsomt der og da, så jeg begynte å flire, så han snudde seg mot meg, og jeg sa at kommentaren var genial, og syntes han virket som en morsom fyr, fyren lyste opp, smilte, snudde seg og gikk på en stolpe *ler* og hvis jeg gir et kompliment her inne, så går det ofte lang tid før jeg får et takk tilbake, og ofte etterfulgt av mener du det? er du seriøs? etc.
er det så vanskelig å tro liksom?

så derfor lurte jeg.. er det lettere å gi, enn å motta komplimenter for dere menn?
eventuelt, tror dere automatisk at jenta er interessert i deg hvis hun gir et kompliment? :p

Hei! Så at der var cruising med gjest på Oslo BDSM. Er ikke medlem selv og lurte på om noen ville invitere meg?

Jente 21, oslo. Fin

Alle yrker er viktige på sin måte og noen innebærer mer risiko på forskjellige måter enn andre. Jeg har en del venner som jobber i Nordsjøen, enten ved å jobbe på plattformer eller båter. Filosoferte litt idag når jeg så at en av de drar ut i Nordsjøen idag, og innser at disse utsetter seg selv for ganske store risikoer for å hjelpe til å dra inn olje eller fiskerikdommer til kongeriket Norge. Vi kan nok diskutere oss grønne om politikken rundt det hele og miljøspørmål, og hvor godt de tjener osv. osv., men denne tråden er ment som en hyllest til de menn og kvinner som faktisk risikerer liv og helse, som har tøffe arbeidsdager- og netter, der ute i storhavet, jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet, respekt til dere!!!

Hvilke andre helter syns dere vi skulle hedret?

...ser på tv til en forandring og ungkarene... øh, skjønner hvorfor jeg aldri ser på det.. men smugkikker litt likevel :P jeg har et par program jeg ser på innimellom som jeg ikke får si høyt av en venninne.. ! hva er det mest patetiske tv-programmet, som du likevel "må" se på...??

jeg tør si mine om du tør si dine ;)

Synes dere det er naturlig å ringe hverandre før en date? Eller er det mer naturlig å ta den første samtalen etter at man har høttes?

Her koser vi oss med øl og masse latter! :-D

Har utseende alt å si eller hva er Casen?? Blir tullat jeg... Trodde faktisk ikke det var det viktigste her i verden.

13 ting som gir 100% uttelling som en typisk drømmemann, ifølge enkelte undersøkelser.
hvilke av disse tingene kan kvinner unnvære hvis en MÅ plukke vekk mellom to tredeler og halvparten av egenskapene?

praktisk
pene øyne
mye humor
mosjonerer regelmessig
høyere enn sin partner
liker å lage mat.
pålitelig
trygg
økonomisk uavhengig.
kommer overens med hennes venner.
se bra ut
snill
omtenksom

Jeg har blitt kjent med en her inne, vi har ikke møttes enda, men jeg føler allerede at vi passer bra sammen. Han er nærmest perfekt !!! Føler jeg har ti kniver i hjertet allerede, i fare for at vi ikke vil matche IRL..