Sukkerforum

Hadde vært koselig med en tur på kino :) :)

Hvor langt strekker du deg her inne om det er noen du på "død og liv" VIL bli kjent med...? Godtar du et nei for et nei, eller står du på videre og prøver litt til....?

Rondø gjorde det I 1957, Rød Admiral gjorde det I 1977, Empire gjør det nå, og hvis planen holder så gjør jeg det sommeren 2013. Helt siden mor leste for meg om Elisabeth og Martin og pappa kjøpte plastik pioner til meg da jeg var tre år gammel har drømmen ligget å ulmet i asken og nå blir det bål. Båten er (nesten) klar og alt som mangler er manskap. Og det er her du kommer in. Kom igjen! Det holder ikke å drømme om drømmene, de må gjoere virkelige og du må ta all angsten og streve med på kjøpet.

I august I sommer seiler jeg I tre uker fra Nantes på den franske vestkyst til Bilbao i Spania og tilbake med stop som det passer. Jeg trenger manskap til turen og tenkte å bruke muligheten til å bli kjent med noen som kan bli med på langtur sommeren etter. Har du lyst og kan ta deg tid så ta kontakt så kan vi snakkes nærmere.

Båten er en 22 ton stål hjemmebygget seilbåt fra Tyskland og litt tung på roret, så fint om du er I rimlig god form. Den er treg men trygg og full av nykker som rettes på underveis så litt arbeids vilje er viktig. Den har to dobble og to single senger med to bad og en god bysse, så det er plass men blyg trenger du ikke være. Alt innen rimlighetens grenser av sikkerhets utstyr er ombord men forsikring må du stå for selv. Ellers dreier det seg om ferie så ingen stress eller ‘race’ mentalitet. Det blir sol og sangria selv om overseilings distansene kan være litt harde.

Det er sukker dette her så jeg ønsker meg selvfølgelig drømmekvinnen, men det vet vi jo ikke før vi møtes. Og single menn er velkommen de også. Kan jo bli vell så morro med gutte tur til stillehavet sån som Eling of Carl Emil gjorde det. Turen I sommer vil jeg ha med fra en til fem avhengig av hvor sosiale vi er og på langtur 2013 holder det med en hvis jeg finner den rette.

Jo da, denne skulle helst vært på oppslagstavlen men der var det kraftig begrensing på antal tegn, så som plaster på såret diskuter gjerne temaet sjenerelt. Jeg tar diskusjonen også.

Dersom jeg ikke kommer til en enighet med ny huseier, så må jeg iløpet av ett par mnd finne meg ett nytt bosted. Siden boligmarkedet er som det er, så har jeg to alternativer. Jeg kan fortsette å leie. Eller som jeg også vurderer, kjøpe en rimelig romslig båt og bo i den. En av grunnene til at det er ett alternativ, er at man savner å kunne ta noen båtturer i løpet av året. Jeg er oppvokst med båt og vært på sjøen siden jeg var en neve stor.

Det jeg lurer på er jo hva dere jenter tenker om det?? Hvordan vil dere reagere om en potensiell date forteller at han bor i båt??

Er det evt andre her som har erfaring med denne livsstilen?

Mulig jeg har misforstått, men er vi pålagt ved lov å være slanke? Er det moralsk forkastelig å veie 10-20 kilo for mye?

20 kgs overvekt er nok til å bli kalt flodhest og ekkel her inne, men ikke nok til at man belaster skattebetalerne med ekstra utgifter. Likevel er jeg en samfunnsfiende, skal jeg tro det jeg leser her på forumet.

Når jeg har tatt kontakt med gutter/menn her inne, er det mange som blir veldig overrasket over at jeg har tatt kontakt.

Får kommentarer som: "første gang en jente har tatt kontakt først", "sikkert på grunn av utseende mitt".

Tror man at man er så utrolig interessert i å forsette praten, om det første man klager på er utseende sitt. Er det ikke bedre og heller være positiv over at noen tar kontakt med deg?

http://abstrusegoose.com/438

*send anyway*

Nå vet ikke jeg om dette er et tema som har blitt tatt opp tidligere , men jeg opplever at det er mange som er flaue over sitt medlemskap på sukker og velger å ikke fortelle venner om det. Jeg opplever også at folk er helt åpne om det blandt sine venner.

Eneste flaue opplevelsen jeg har hatt her inne var da jeg fant profilen til min kusines eks kjæreste , og vi hadde 97 i match.. Det var en smule kleint i og med at vi har kjent hverandre siden barneskolen og ser hverandre ganske ofte.

Men til poenget , hva mener dere ? Flaut eller ikke , og hvorfor er det flaut ? :)

Føler det er et overordnet stort svar på alle spørsmål og problemer som stilles her på forumet!!

Nemlig:

1. Bruk sunn fornuft
og
2. Stopp i tide!

Enjoy! Feel free to use everyday! Peace out!

hva er pointet?

Den som gir Kjærlighet og omtanke,
fortjener også å få det ;)

Lytt og vis empati, da kan du forstå hva andre føler. :)

Den som ikke har møtt motgang, kjenner ikke sin styrke .

Never take someone`s feeling for granted because you never know how much courage that they tokk to show it to you ;)

Atter en gang sitter jeg her med en ledig armkrok om noen skulle trenge det.

Skal på sukker flørt og snart kommer våren, kan det bli bedre:)

Det var en gang en vakker, selvstendig prinsesse. Hun fant en frosk idet hun satt og funderte over livets spørsmål. Frosken hoppet opp på fanget hennes og sa: ~ En gang var jeg en vakker prins. Og hvis du kysser meg, blir jeg til en vakker prins igjen. Da kan vi gifte oss og bo i slottet ditt. Der kan du lage mat til meg, føde barna mine, vaske klærne mine og bestandig være takknemlig..

Den kvelden mens hun spiste froskelår, lo hun for seg selv og tenkte: Ikke faen!

Engla i sneen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jane

Noen som vil være med å lage engla i sneen her i Tromsø

Nå står det bare sendt for ca.1 dag siden eller mottatt for ca.2 dager siden.
Det er jo ganske så håpløst at det ikke kan stå dato og klokkeslettet på meldingene.

Eller hva mener dere andre?

Vil man noen sinne kunne finne lykken her inne?

-så lenge at de man har kontakt med skriver med så mange andre på samme tid?

Vil ikke det bare føre til et evig rot?

Ja til tvangssammenslåing av kommuner!

Norge er et vidstrakt land med få innbyggere og mange kommunesentra. Gj.sn.-kommunen i Norge har 1500 innbyggere om vi holder de største byene utenfor. For hvert kommunesenter kreves administrasjon og endel vitale funksjoner. Ideelt sett skal kostnadene ved disse kunne betjenes av skatteinntektene til 1500 innbyggere. 1500 gj.sn.innbyggere genererer i størrelsesorden syttifem mill. i skatteinntekter. En kommunal arbeidsplass koster i snitt en million. Det betyr at snittkommunen har økonomi til syttifem stillinger. Selv i en kommune som har gått igjennom kraftig omstrukturering vil en tredjedel av stillingene være bundet opp i administrasjon. Det betyr 25 stillinger. Dette innebærer at hver av kommunene får 12,5 ekstra stillinger til å utføre den stadig økende etterspørsel etter kommunale tjenester.

Når innbyggerne går imot kommunesammenslåinger trass det åpenbart er best for dem er det rimelig å benytte statens rett til å skjære gjennom ved bruk av tvang. Staten kan ikke sitte stille uten å foreta seg noe når flertallet innbyggere i visse kommuner stemmer imot hva som er best for samtlige innbyggere.

Kommunene det er aktuelt å slå sammen er blitt hørt og kun i noen få unntakstilfeller er det funnet vektige innvendinger imot sammenslåing. Det vil bli lenger reisevei for å oppsøke visse kommunale tjenester. Trass dette er en klar ulempe for i det minste en del av innbyggerne kan dette ikke måle seg med den kraftige forbedring vi kan oppnå ved effektivisere bort administrasjon. Det er foreslått fra motvillige kommuner at stillinger deles opp og på denne måte sørge for å frigjøre arbeidskraft, men dette blir ikke kvitt den kostnadene ved bygningsmasse som utgjør minst en tredjedel. Det er stor grunn til å tro at den lokale motstand i mot sammenslåing er ledet av kommunalt ansatte og har ikke gitt et rettferdig inntrykk av effektene. Særlig ikke de positive. Kommuner som kan vise til underskriftskampanjer hvor praktisk talt samtlige innbyggere er imot sammenslåing kan derfor ikke vektlegges.

I min nabokommune bor det ei veldig søt jente. Hun har nydelige øyne og en stemme som kan få deg til å smelte. Når vi er sammen så er det som verden utenfor ikke eksisterer. Det er bare oss. Det er likevel et problem. Jeg vil at hun skal flytte hjem til meg på gården, men hun vil ikke bytte kommune for grunner jeg ikke kan nevne her. Derfor trenger jeg hjelp til å oppmuntre Staten til å tvinge gjennom kommunesammenslåingen

Hei

Hvoldan reagerer både gutter og jente på at man bor hjemet hos mor og far, er de turnåff ? Je tenke helst de over tredve år da

Våkne ?

Siste svar ti. 21 feb. 2012 04:06 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Frkglis

Noen som er våkne og kjeder seg i natten ? Hvorfor er DU våken , og noe folk vil snakke om i natten ? :)

Har hørt at mange handler på nettet, men lurer på om det lønner seg. Man må vel betale både frakt og moms? Er det noen som vet om det er lurt å kjøpe mye på en gang eller å dele det opp i flere mindre forsendelser? Og er det noen som vet hvor mye man kan kjøpe for uten å måtte betale moms, og betaler man da moms for det varen koster uten frakt? Er det noe som lønner seg å kjøpe over nett mer enn noe annet eller noen land som er gunstigere enn andre å handle fra?

Mange spørsmål dette, men har hørt om flere som har fått seg en overraskelse på tollkontoret når de skal hente varene sine, så takknemlig for svar. Det er jo mange som leser forumet, så tenkte at dette kunne være et smart sted å spørre :)

Nå har jeg vært VIP+ medlem siden slutten av april 2010 og opparbeidet meg 90% rabatt.
Stemmer det virkelig at rabatten jeg får ved å konvertere til Superbruker blir mindre og mindre for hver måned jeg har VIP+ medlemskap?
Er det virkelig ingen mulighet for veteranbrukere å oppgradere til Superbruker uten å måtte starte helt fra scratch?

Oppgrader til Super
Rett og slett markedets kraftigste og beste medlemskap som gjør deg ca 10 ganger så populær som nå. Du kan kontakte alle og alle kan kontakte deg. Gir tilgang til et unikt utvalg i Norge.

6 mnd.
totalt 798 Din pris 779 kr.*
133 kr/mnd.
Kjøp

3 mnd.
totalt 537 Din pris 518 kr.*
179 kr/mnd.
Kjøp

1 mnd.
totalt 269 Din pris 250 kr.*
269 kr/mnd.
Kjøp

Rabatten på 19,- tilsvarer gjenværende VIP+ medlemskap

fant ut i helgen at jeg har manko ved å danse swing. aldri vært på kurs eller prøvd å lære selv.
Stooooooor manko.
Har sååååååååååååååååååååå lyst og vilje nå,å lære dette jeg. Masse !!!

Er det noen mannlige ute i Sukkerverden, som har samme utfordringen som meg?

Noen kvinnelige sukkerbiter som kunne tenke seg å offre noen timer til kurs , latter og tålmodighet?

Stiller med åpenhet, vilje, kondis og pågangsmot.

Måtte bli i helgene, kanskje, siden jeg bor et stykke unna.

Noen forslag anyone?

:-)))))

Kan en person med gratis medlemskap sende melding til en VIP+ som kun har markert denne personen med gult hjerte (ikke sendt melding til vedkommende)?

:(

Siste svar ma. 20 feb. 2012 23:32 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Lei

*snufs*

Kjenner at dette er dagen hvor alt er bare svart... Føler meg så ensom.. Møtte en super flott fyr i høst og trodde virkelig at nå skulle livet mitt snu til det bedre, men han stakk etter 4 mnd uten noen særlig forklaring...:(
(men han sender meg fortsatt meld om at han ønsker sex da :( ) Jeg er tydeligvis bra nok til det..

Med sårheten og skuffelsen friskt i minne synes jeg det er vanskelig å se fremover og tenke at det finnes flere flotte menn der ute.

Får mye oppmerksomhet fra menn og mange brev her på sukker, men føler meg ikke motakelig...

Hjelp meg! Si at alt vil bli bedre og at dette vil gå over!

Flere som synes synn på seg selv?!? Klag og skrik ivei! Dette er en "synes synn på seg selv tråd" !!!

I det romlemantiske hjørnet ikveld.....rolig mandag, lytter til mye fin musikk...here goes:

http://www.youtube.com/watch?v=v_yTphvyiPU&ob=av3e

Flere kyssesanger eller annen "soft" musikk der ute?

Here-s the plan folkens :-)

Vi samles i morra kveld på Oslo Mekaniske Bar ved peisen, ta gjerne med en kompis eller venninne, eller kom alene :-) De færreste av oss kjenner hverandre, noen av oss har skravlet og blitt litt kjent på forum, alle som vil komme er velkomne!

Dette er rett og slett en sosial sammenkomst, med eller uten alkohol, høyt under taket, rikelig med slingringsmonn og vi lager morro selv :-)

Det går ikke å booke sittegruppe-bord ved peisen, men noen av oss vil være der fra 18:30, så vi får nok skviset oss alle inn litt etterhvert :-)

Ta med degselv og kom - vi gleder oss til å bli kjent med hverandre :-)))

Samler på autografer og Transformers figurer :P

Hei alla i hopa!:) jeg har et seriøst spørsmål! Ved å date, noen ganger fører det til noe..og man blir bedre kjent og har kanskje sex. Så finner man kanskje senere ut at man ikke passet så godt sammen likevel osv. Så er det en ny en senere... Og historien gjentar seg... ( kan gjøre - om det ikke klaffer da!:) selv om man beskytter seg, noe jeg er flink med å passe på, har jeg opplevd å være uheldig å få ulumskheter etter moroa er over.... IKKE gøy! Og tar tid å bli kvitt, er redd for å få herpes - d ødelegger jo som sagt moroa for alltid, da man får utbrudd gjennom hele livet .. Man kan få ting med kondom også ja! Hvordan er det med dere? Er det slik man må regne med når man skal ha det litt gøy? Har inntrykk når man snakker med folk at de fleste har noe og at det er mer vanlig enn ikke å ha noe.. Noe som er urovekkende! Ja- det er en seriøs tråd og ser helst at dere svarer seriøst! :)

Kjendiser går gjerne for å være ekstremt vakre, men er det sant? Tenk på at vi stort sett ser dem fra deres beste side, fullt oppsminket og i sexy klær. Jeg tør påstå at man kan finne damer som er penere enn en typisk kjendis på et hvilket som helst utested i Norge.

Her er noen kjendiser jeg mener er fryktelig oppskrytte:

KATE GOSSELIN

Helt ordinær kvinne. Hva hun gjør på lister over verdens mest sexy kvinner forstår jeg ikke.

http://www.viprumor.com/wp-content/uploads/2010/06/kate-gosselin-jogging-001.jpg

LINDSAY LOHAN

Så fort brunkremen er fraværende er hun som en hvilken som helst jente.

http://funnyathletetweets.com/wp-content/uploads/2011/10/lindsay-lohan-grown.jpg

PARIS HILTON

Slik ser hun ut uten make-up. Ekstraordinær? Not.

http://www.topsocialite.com/wp-content/uploads/2008/02/tori-spelling-nomakeup.jp g

HEIDI MONTAG

Hva er så spesielt med henne, egentlig?

http://www.maintainfame.com/wp-content/media/heidi-montag-sick.jpg

Har det rabla helt for Märtha nå?

Etter gammel tradisjon skal damene kunne fri på skuddårsdagen. Er det noen her som planlegger et frieri?

Hvordan stiller vi oss til slike gamle tradisjoner?

Jeg skal på date på onsdag, og det var egentlig ikke meningen i det hele tatt.
Jeg traff en kul jente over en kaffe, og våre planer var egentlig ikke dating overhodet.
Men kaffen varte flere timer, og hun er jo kjempekul, trivelig, pen, morsom, smart, sexy.... og listen bare fortsetter...

Så nå skal vi på skikkelig date på fredag, hjemmelaget mat, vin, levende lys og full rulle.

Det var jo ikke meninga! Skeptisk!!!!!

Er det noen andre her som har en tendens til å utløse merkelig oppførsel hos andre?
Typisk hos motsatt kjønn (også blant de med inkompatibel legning).

(Har i tankene det mislykkede forsøket mitt på en venneforespørsel i et nettsamfunn, som av en uforklarlig grunn ble litt komplisert)

Jenter som kommer og jenter som går
Jenter som glipper, jenter du aldri får

Burde man prøvd seg på jenter som man aldri får???

Jeg deaktiverte profilen min her for (tydeligvis ikke et helt år siden enda fordi den kunne reaktiveres), og allerede etter noen få timer ser jeg at trådene på forumet stort sett er de samme som da. SÅ, fordi det er en og anne sutretråd her og der vil jeg heller spørre dere hva dere ser frem til? Dette er da automagisk positive saker!

Jeg ser frem til neste uke for da reiser jeg til Oslo igjen :) Da skal jeg treffe masse herlige venner og drikke masse deilig øl og kose meg stort! Også ser jeg frem til å se Ylvis på Edderkoppen i starten av Mars, da skal nemlig min søster og jeg ha hotellhelg med pampering så det holder.

Hvis jeg er kjempeheldig, så kanskje jeg får snakket litt med en av oslokjekkasene her på sukker i forkant også, DA kan jeg se frem til å invitere ham på en halvliter. Hvis jeg tør.

Hva ser du frem til?

Damesjokk

Siste svar ma. 20 feb. 2012 13:54 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 34

I dag så jeg verdens søteste dame komme inn på kafeen med den største idioten!

WHY, WHY, WHY???

Jeg forstår ikke verden. Jeg forstår ikke damer. Jeg forstår ingenting.

...så får berget komme til Mohammed.

I løpet av mindre enn to måneder har jeg blitt kontaktet av like mange som i løpet av hele fjoråret. Og jeg har ikke gjort en damn shit med profilen min.

Lurer på om jeg skal starte en ny karriere som profet, jeg!

Er du perfekt?

Jada...

God morgen, sukkerbitene ;P..

En sang til dere på morgenkvisten

http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg&ob=av2e

Rihanna - We Found Love

Noen som likte konserten?

Jeg digga den, litt sliten i nakkemusklaturen etter all headbangingen. ;)

Ligger på sofaen og grunner....

Jeg har møtt veldig mange menn i mitt liv....men hvorfor er det noe rart med dem alle sammen? Er det noen damer her som kan stemme i med meg.

Jeg tar noen eksempler :

Det var han som trodde han var morsom med bæsj, tiss og prump vitsene sine...og det gikk i det uendelige...

Det var han som ikke ville være seriøs, men snakket konstant om at vi skulle lage barn sammen....jeg var ikke interessert i flere barn.

Det var han som var kunstner og ble sur fordi jeg ikke ville kjøpe kunsten av han, vi var altså på en date...i tillegg spiste han som en gris på restaurant og klaget på maten.

Det var han som bodde i en svinesti...ryddet aldri, tok aldri oppvasken og ja...trenger ikke gå mer i detalj der.

Så var det han som lånte 500 kr fordi han hadde mistet pungen sin kvelden før og trengte kjøpe bursdagspresang for datteren sin sin skulle i bursdag. Lovte å overføre pengene på mandagen, men så jeg noe til dem ....nix.

Det var han som kom på date hjem til meg med et vaskemiddel han ville selge til meg?

Det var han som hadde nerveproblemer og stakk mens jeg var på toilettet. Fortalte meg siden at han likte meg veldig godt med fikk hetta....

Så var det han som kom på overnattingsdate og hadde med en stinkende hund som hadde løpetid og dryppet på gulvet mitt. I tillegg spiste han sjokolade og trodde jeg ville kysse han med sjokolade i munnen.

Så var det han som var veldig kjekk og kysset som en gud og sa han var singel, etter vi hadde sex fortalte han at han var i forhold

Så var det han som var med meg på sydentur og som ble krakilsk da han ble full.

Så var det han som var full hver gang han kom på besøk.

Og ja...kan vel fortsette men tror dette rekker for å få frem poenget mitt.

Har truffet en som jeg er veldig gira på.
Vi prater om alt å ingenting og når jeg ser på han, kjenner jeg at jeg er veldig tiltrukket av han.
Men problemet er at vi har ikke vært fysiske med hverandre. Virker som vi begge ikke vet helt hva vi skal gjøre.
Er han i det hele tatt interessert når han ikke tar noe initiativ?

Bollene er ferdig bakt og skal snart fylles med krem. Det ligger an til en trivelig søndag med god mat og drikke, besøk av mennesker og dyr, aktiviteter i snøen og koselig prat.

Flere som har lyst å dele en enkel, men viktig hverdagsglede/søndagsglede?

God og ond.
Positivitet og negativitet.
Alt er relativt ut ifra individets virkelighet.
Det som noen oppfatter som godt er ondt for andre, og motsatt.
Det som er positivt for noen er negativt for andre, og motsatt.

Det er semantikk, mening, betydning.

F.eks
For ei dame betyr gjennomsnittlig slank.
For andre damer betyr gjennomsnittlig noe annet.
Begge synspunkt er sanne.

Okai, i kjedsomhetens ånd klikket jeg meg inn på linken "Vilkårlige albumbilder" og myste litt rundt, så ikke noe spesiellt morsomt og klikket igjen for ett nytt sett med "Vilkårlige albumbilder", men de samme bildene dukker opp igjen, og igjen. Kjedelige saker, så derfor; noen profiler med spreke/sexy albumbilder?
(Nakenhet er vel så vidt jeg forstår ikke lov så det ekskluderer jo det beint ut vulgære, dessuten finnes det jo en del andre sider for slike bilder uansett, er vel ikke derfor man er her..)

Del de her, er jo god reklame for de går jeg ut fra siden de har lagt de ut :) Både damer og menn selvfølgelig!

Skal lete litt å legge ut nicket på de jeg finner!

(Og selvfølgelig blir det jo mye off topic, random fjasmeldinger i en slik tråd som dette, men det er seff ok! :))

De anonyme

Siste svar sø. 19 feb. 2012 19:46 (152 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Var en slik tråd her inne, men finner den ikke igjen ved å bla i arkivet.

De anonyme vi er nysgjerrige på, de mystiske MR X og Frøken Y osv.

Jeg er supernysgjerrig på hvem Sta er. ;)

nysgjerrig er anonym, men viser seg ellers både under bilde og annet pseudonym i forumet

Jeg har datet ganske mye det siste året, i hvertfall i min målestokk. Har ikke blitt så mye mer enn noen måneder med dating med noen av disse, og med unntak av en, fikk jeg aldri steke følelser. Men alle har stort sett vært veldig fine gutter, som jeg har satt stor pris på å bli kjent med. Jeg har i ettertid ikke hatt mer kontakt med noen, og det synes jeg er er litt trist egentlig. Mennesker som kommer inn i livet mitt for så å forsvinne helt.. Jeg kjenner meg litt sliten nå, av å date og gi av meg selv. For meg er det nemlig viktig å by på meg selv og jeg kjenner at det tapper meg for energi når jeg aldri finner noen det klaffer med. Er det andre som også blir mentalt sliten av mye dating?

Man kan jo si at jeg kanskje bør ta en pause. Men greia er jo at jeg virkelig ønsker meg en kjæreste og livspartner, så tør liksom ikke helt å la være heller..

Jeg kom til å tenke på en øvelse vi gjorde under teambuilding på min forrige jobb. Vi skulle stå på en lang rekke og svare på spørsmål ved å ta et skritt til høyre eller venstre, alt etter som hvilket svaralternativ som passet oss (bare 2 svaralternativer altså). Det ene spørsmålet var om vi kunne tenke oss å leve i sølibat, fremfor å ha one night stands dersom vi var single. Kun 1 person ville heller leve i sølibat fremfor å ha tilfeldig sex. Hva tenker sukkerbitene om dette? Hva mener dere om betydningen av kjærlighet for seksualitet?