Sukkerforum

Sååååå lenge her på los sukkeros men ingen napp... Hehehehehe det er ikke bare bare

Er det noen her inne som har en date i morra da?

Hårsåre enkelte, som har behov for å galle ut på oss litt mer direkte frøknener her inne..

Når ble det vår feil at de har problemer med jenter?

Kunne gjort som andre, lagt ut meldiingene jeg får av enkelte.. Men det gidder jeg ikke, for da blir det jo enda flere hårsåre, selv om det er kun innholdet som legges frem.

Uansett, så håper jeg disse menn (og sikkert kvinner og) som har det så fælt i livet at de må kompensere ved å prøve å trykke ned på andre fordi tåler ikke andres mening eller (utseende osv) har noe godt i livet sitt som får dem til å smile.

Er det rart det blir "onde" mennesker der ute.. Når de fokuserer blindt på negativitet i alt, enn å bare la det gå, og finne det fine med at man har forskjelligheter der ute.

Nå skal jeg ut i sola.. Og håper flere har muligheten til det samme :)

Ha en suveren positiv dag alle sammen!

Sekt

Siste svar ti. 28 feb. 2012 17:08 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Lars Åge

Kan gjengangerne på Sukker-forumet kalles for en sekt?

Hvor mange av dem har møtt hverandre utenom forumet?

Hilsen nysgjerrig

Hei
Etter noen uker på sukker og ikke så ofte pålogget, gjorde jeg en interessant observasjon i går (søndag). Jeg logget på tidlig og lot den stå på hele dagen. Tenkte og finne ut om denne billedløse profilen hadde noe sjans. Det endte med 11 treff. 9 av dem var så interessert og fant profilen min oppklarende og spennende? To var av litt mer ymse karakter :D
Jeg svarte alle med samme setning. Så hyggelig ikke så verst din heller…
Da dukker det opp noen utfyllende og noen mindre utfyllende svar. Men bilde er jo selvsagt et gjennomgående spørsmål. Jeg svarte: Hvis bildene ser greie ut, vi møtes og det blir en match. Er du da klar for å prøve/være i et forhold, eller er du som mange andre- SUKKER avhengig og kun ute etter en eller flere flørter? Alle måtte tenke på dette. Kun en svarte med en gang og han satt inne. Han har ca 7 år igjen og sone, og var på sukker for å komme gjennom natten med fine tanker. Dette er altså også en arena for de som trenger terapi og “kjærlighet”, Skrivetrening, sosialisering og drømmer. Rett og slett for å se litt lysere på tilværelsene. Etter hvert kom de andre svarene inn…. Ingen var interessert i noe forhold akkurat nå- hvis de skulle være helt ærlige.
Vi klager på ungene og ungdommen som sitter foran PC`n og spiller hele døgnet. Men her har vi et stort utvalg med voksne menn mellom 40 ++++ som er på Nettflørter dag og natt og som har som hobby å gi falske forhåpningen…. Utrolig interessant. Fin oppgave å kaste seg uti på neste studie… “Interaktiv kjærlighet gir falske forhåpninger og avhengighet”
Ble veldig skeptisk til dette nå. Jeg ønsket og håper jo faktisk på en match. (Avsluttet selvsagt alle disse samtalene straks) Det står i alles profiler ”Langvarig forhold med…..”
Hilsen 43år

Har du tenkt nøye gjennom hva du ønsker å formidle med bildene du har lagt ut her på sukker.no? Eller har du bare rasket sammen noen bilder du fant på PC-en? Eller er du muligens mer fokusert på ditt eget liv og ønsker å vise det fram for ditt publikum? Er du her inne for å finne deg en kjæreste? Er det da for eksempel klokt å legge ut bilder av deg selv sammen med venner av motsatt kjønn? Eller flerfoldige bilder som viser deg som så aktiv at du umulig kan ha tid til en kjæreste innimellom festing, eksotiske ferieturer i fem verdensdeler, strikkhopp osv.? Eller hadde det vært klokt å legge ut bilder som viser DEG. Ditt ansikt og din helfigur. I den virkelige verden er jo det visuelle som regel motivasjonen for kontakt. Man liker det man ser, og blir så interessert i å finne ut mer om personen bak den vakre fasaden.

Jeg understreker at jeg ikke påberoper meg å sitte på fasitsvaret her, altså. Jeg bare undrer litt. Om enn litt retorisk undring. :) Få meg gjerne på andre tanker.

Mobilsukker

Siste svar ti. 28 feb. 2012 13:51 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym zzzzzzzzzz

Hva skjedde med mobilutgaven av Sukker?
Den forsvant for meg før jul.

Hvis jeg velger at jeg ikke skal vises i online-listen, vil da andre kunne se at jeg er online hvis de besøker profilen min?

Paraply. Dette er kun for deg:)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym speedy6617

Hvorfor er alle forumtroll så hissige når de kjeder seg? Kan ikke de og lage noen skikkelige tråder.
Og joda. Mye smått. Men ingen som virkelig treffer innertier.

Og til sist. Paraply. Ett stoooort vått kyss midt på truten til deg:)

Tenkte at i steden for å bruke føttene som flørtingsmiddel, så kan vi heller bruke hendene. De er mer morsommere og mer praktiske hehe :)

Da er jeg spent på hvor mange som legger igjen en håndsflørt her..
Ikke noe å være sjenert for, flørt i vei. ;)

Reglene er, som vanlig, skriv en flørt her inne på tråden til den som har skrevet et innlegg før deg og legg til.
Neste mann må flørte med deg... også videre....

Stavanger

Siste svar ma. 27 feb. 2012 23:46 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Tr.heim

Skal til Stavanger fra onsdag førstkommende og ut uka. hva bør man få med seg? (og hvor er det bra liv utover kveldene?)

fra A til Å

den første begynner med a, så neste b osv... herregud dere kan vel alfabetet :P

her skal alt stå som er (u) nyttig å vite for de uvitende!

;)

Gutter og jenter...

Fant ut at jeg har ronka 9 ganger siden jeg la meg på fredag, dvs. på under to døgn. Er dette litt utenfor normalen? På hverdager er jeg jo på jobb så da blir det som regel bare før jeg legger meg, men hender også at jeg må klappe laksen på morrakvisten hvis junior har stått opp før meg... Så det vil si 1-2 ganger på hverdager og altså opp i 5 ganger om dagen i helga (blir kanskje en til før jeg legger meg idag). Kan man bli sexgal uten å ha hatt sex noensinne? Jeg er nesten litt redd pga. dette, men skal jo ingenting til før jeg tenner på alle plugga heller så vanskelig å la være... Selv om det sikkert ikke virker sånn så er dette et seriøst spm. og jeg har merka tråden seriøs også.

De forrige gangene du "lette" etter kjæreste, dvs i tiden før du fikk kjæreste, hva ønsket du, og hva fikk du til slutt?

Du hadde sikkert i større eller mindre grad gjort deg tanker om hvordan kjæresten skulle være og ikke.
Var det stor forskjell i forhold til hva du hadde tenkt deg?
Ble du overrasket av valget?
Du hadde vel også vurdert hvordan et forhold med vedkommende ville fungere.
Var det stor forskjell i forhold til hva du hadde tenkt deg?
Ble du overrasket av det?
Var det noen du ikke hadde sett for deg at det ville fungere med, som det likevel fungerte med?

Da en date med ei som legger seg på rygg før første date. Noen som melder seg??

Poppet meg noen korn på den gammeldagse måten. DET var lenge siden jeg hadde gjort det. Lukter fantastisk og smaker nydelig.

når hadde du popkorn sist? på den gode gammeldagse måten....

Så har det da skjedd igjen. Jeg blir kjent med ei, har rimelig god "kontroll", blir godt kjent med henne og visa versa, møtes på en date, så to, overnattingsbesøk osv.

Begge er vi klare på at vi er ute etter å bli kjent og bare se hva som skjer. Merker etterhvert at hun gløtter mer og mer på meg, tar initativ til å holde hender når vi er ute i byen, spurte hvorfor jeg ikke kyssa henne på fest hos venner hos meg, gir stadig mer utrykk for at hun savner meg og missliker mer og mer å måtte reise bort (vi bor dessverre ikke i samme by). Lar meg selv ledes ned denne veien og føler på det og tenker - jo jeg liker det faktisk. Føles ikke tvunget, føles ikke merkelig, føles ikke som "bedre enn ingenting".

Så plutselig endrer måten hun korrensponderer totalt på bare en dag. Ingen flere "savner deg", ingen flere "når kan du komme hit?" og hint om hva som skal skje neste gang vi møtes. Og DA føles det ut som man mister alt av kontroll, tanker som var rolige og ryddige spretter rundt i hodet hele dagen, magefølelsen er urolig og man sitter der som et stor spørsmålstegn. "Redd for å såre noen", "kanskje ikke klar" og selvsagt det at man ikke bor på samme sted.

Irriterer meg - føles som å bli lurt ut på tynn is selv om man ikke har lyst - for deretter å brase rett gjennom og bli klissvåt. Jeg som følte jeg hadde så god kontroll på alt :) Huff - det er vel noe i det at man vil ha det man ikke kan få? Jaja, det var iallefall en flott jente og en flott tid vi delte.

Har laget en (liten) tråd for det.

Så vi rekker litt av det i år før det blir for kaldt.

Reglene er, skriv en flørt her inne på tråden til den som har skrevet et innlegg før deg og legg til.
Neste mann må flørte med deg... også videre....

Etter min mening blir bilder best når noen andre tar bildet av den avbildede. Men noen ganger er det likevel greit å ta bildet sitt selv. Hvordan bør det gjøres?

Web-cam, løst eller innebygget, gir etter mitt skjønn dårlige bilder. Det er også lett å holde hodet og blikket rettet sånn at bildet blir lite flatterende.

Så er det bilder tatt med speil. Det mest avslørende er selvfølgelig at bildet har med kameraet på bildet. Det er lett å unngå dette ved å holde kameraet ut til siden og vinkle litt. Ta mange bilder, velg det beste og beskjær det pent. Husk at blikket ikke skal være rettet inn i bildeskjermen bak på kameraet. Det letteste er å se inn i speilbildet av kameraet. Alterantivt kan du velge et tenkt punkt for å få et siderettet blikk.

Eller man kan bruke fjernutløser / tidsinnstilling. Nok en gang, ta mange bilder, velg det beste.

Mitt profilbilde er speilvendt. Det gjør, på godt og vondt, at jeg ikke ser sånn ut i virkeligheten som dere ser meg, for jeg er ikke helt symmetrisk. Det er det nesten ingen som er.

er vel noen glupinger her som kan fortelle meg hvor ikonet for lyden nede på skjermen har blitt av??? skjønner ikke noe jeg, vips var det borte?!

Hva er det med å våkne opp klokken 04:00 da? Flere en meg som våkner opp en og en halv time før planen?
Jeg kan jo bare drite i å sove mer nå.
Har benyttet tiden godt så langt. Sendt noen meldinger og lest avisen.
Lurer på om jeg skal ta meg en joggetur. Det er jo bare 9 timer siden sist.

Jeg hadde helt glemt hvor utrolig digg det er å slite seg ut med litt løping.

etter å ha vært her noen uker har jeg inntrykk av at det er et stort flertall av gutter/menner her og lite med jenter?

noen som har noe erfaring?

I hvert fjerde par tjener kvinnen mer enn mannen.

http://www.aftenposten.no/okonomi/Mor-jobber-overtid_-far-leker-med-b arna-6771371.html

Spørsmål til gutta. Har du noe imot at kjæresten/samboeren/kona tjerner mer enn deg?

Tror dere utvalget av kvinner og menn på Sukker gir et representativt bilde av befolkningen, eller er vi nettdatere fortsatt en gjeng særinger?

Traff ei nydelig Dolly Parton i arabisk versjon på danskebåten. Da jeg fikk bekreftet at hun virket interessert spurte jeg direkte om nr og tror jeg virket for henne som en party løve noe jeg er maks 10 ganger i året, men her står det helt stille. Er helt rusten på først meldinger. Hva skal jeg skrive, skal jeg vente så har jeg klart å ødelegge det ved å lege henne til på facebook bare noen timer etter at vi hadde kommet tilbake til oslo.
Og Var det feil av meg å legge henne til på facebook bare noen timer etter at vi hadde kommet tilbake til oslo?

Hjeeelp.

I kveld presterte jeg å få skulderen delvis ut av ledd (og kjapt tilbake igjen. Har hatt den ute av ledd før, så merket at det holdt på å skje) under leking og legging av barna...AUUU!

Meeeeen.... Fortsatt råder store flis i rompa over pinligst skade... Spesielt da en meget kjekk lege på legevakten måtte fjerne dem med skalpell og pinsett, under lett latter fra både han og sykepleieren.

Hva har du hatt av idiotiske/pinlige skader?

Ville du turt å vært på en nudiststrand i syden,splitter naken?

Vel og merke hvis du ikke var blandt kjentfolk..

Jeg tror det ville vært en deilig følelse:)

Her kan man prate om alt,bare ikke reker,"å late som" eller matematisk filosofi.

"Forskjeller i frigjorthet, familiekjær, materialistisk, kaféliv, orden og ryddighet, religiøsitet, god økonomi, høytidelig og korrekt, hastighet på kommunikasjon og ansvarsfølelse er egenskaper som kan skape problemer for dere.
Dere begge synes det er svært viktig at dere er like på trening."

"Dere har 27 andre små ubetydelige differenser."

Hvordan kan det ha seg at matchscoren min er 95 med vedkommende? Jeg har også sett grønnere matchtrær...

Tidlig oppe idag. Ønsker alle en god morgen :)

Temaet bifili kom opp i en annen tråd her, og det ble nevnt at det finnes flere bifile menn enn man tror. Så la oss ta en undersøkelse her. Teller opp etter hvert og presenterer resultatet.

1. Er du mann eller kvinne?
2. Kunne du tenke deg å ha sex med en av samme kjønn? (svar "Ja", "Nei" eller "Usikker")

Jeg får svare først, da :)

1. Mann
2. Nei

Får nesten ingen svar når jeg bare sier hei og at det var en interessant profil. Hva mer bør man skrive for å få svar? Kanskje det er litt sannhet i at nice guys finish last? Er en frekk dustekommentar bedre?

I denne tråden er det lov å kommunisere om nesten alt. Ikke tillat er religion, politikk, økonomi og dødsstraff

Jenter søker enten opp til 38 år, eller fra 40 år og oppover.
Er vi gutter/menn på 39 år djevelens barn?

Her sitter vi og plukker,
søte biter fra sukker.......forts

Ref denne saken fra i fjor:
Lå en halvtime i vannet - redningsmannskapene sto og så på
http://preview.tinyurl.com/7h4c6jy

Greier ikke folk å gjøre en kjapp vurdering selv lenger?

De gangene dere har vært på sukkerdate, hvor mange eposter har dere sendt i forkant av første dage, og over hvor lang tid?

Alle vet hva en luremus er for noe, men hva kalles den mannlige utgaven? Lurekuk? Jeg har truffet flere slike her på sukker!! Kjennetegn: De ser som oftest veldig bra ut, de går ofte ganske raskt inn i kofferten sånn tema-messig - dvs. de liker å skrive om sex, de har ikke noe problem med å sende bilder av kuken sin til deg, de fyller hodet ditt med masse, åååh.. du ser så sexy ut, jeg har så lyst på deg, jeg skulle vært hos deg nå, osv. osv.

Men - får du noen gang møtt dem?? Neida, det passer aldri...?!? Det virker som om de heller vil skrive om sex i stedet for å ha det??

Likevel er det kun jenter som henges ut for å være slik, det er liksom ok for en mann å gjøre sånt? Savner ett skikkelig skjellsord for disse typene....:P

MENN, ass!!??!!

Hva er hensikten med å opprette en profil uten å skrive ett ord om seg selv? Tar jeg feil når jeg antar at dette er jenter som bare er oppmerksomhetskåte? Er det i det hele tatt vits å ta kontakt med dem?

Jeg vet ikke hva som er verst, men jeg tror faktisk jeg foretrekker klisjéprofiler av typen "Jeg trives i skog og mark, samtidig som jeg også gjerne slapper av hjemme i sofaen med en god film. Liker å reise, og tar gjerne et glass vin i ny og ne." framfor en helt tom profil.

Sukkerdate ;)

Siste svar sø. 26 feb. 2012 23:16 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Tøysejente

Weeee ;) Tøysejenta var på "sukker date" i går og den var ikke langt unna perfekt!!!
Stråler som en sol i dag!! Hærlig, hærlig!!
Om det blir noe mer vites ikke, men jeg har uansett vært så heldig å hatt en utrolig fin date!! :))

Så hvis DU var på date med ei tøysejente i går, så vil jeg bare få takke deg for en utrolig fin kveld ;)

Flere som har hatt eller skal på date i helgen?? Kos dere masse sukkerklumper :)

Hvor mange føler dere dere komfortable med å date samtidig? Ikke sånn at man er med to kvinner/menn på en og samme date, men dere skjønner hva jeg mener :P

skjønner ikke poenget.ingen har god unnskyldning for å være det

Noen har påsatt ekstra mange interesser/humor osv på v side av profilen. Jeg får ikke lagt på mer enn 5 typer int og 3 typer humor. Kan noen si hvordan det gjøres?

Hei flotte menn her inne :o)

To spørsmål til dere:

1. Liker dere at vi jenter tar initiativet med å sende av gårde den første meldingen, eller vil dere helst ta det første skrittet selv?
2. Om jeg sender først, hva bør den første meldingen inneholde for at nettopp din nysgjerrighet blir pirret?

Lure på om noe er intressert å møte ute i Bergen på en brun kneip, Ta noe øl ?

Hater denne ventingen. Digger hun meg? Eller er hun i fulstendig "nå skal jeg ignorere deg modus"?
Tror jeg tar utgangspunkt i det siste. Da slipper jeg å bli skuffet.
På en annen side følte jeg jo det gikk meget bra i går. Jaja... Time will show..

Det har vært så mye snakk om flyttbar, hva folk forventer av drømmekjærester etc.. Kanskje jeg burde bruke denne..?

Mann ønskes velkommen. Han bør kunne bo her, eller komme på besøk i det minste. Egne unger kan medtas eller er hjertelig velkommen etter ønske. Hunder er ikke velkommen og du må like katter. Jeg kan overleve fisk, men ikke reptiler. Du får ikke røyke hos meg, heller ikke dine venner. Jeg kan lage mat som imponerer din mor og klare smaltalk med din far. Fint om du har søsken, da jeg tidligere var gift med enebarn, som var kjedelig. Turer i skog og mark er ok, men ønsker også å oppleve steder LITT lengre unna stuedøra. Det er en selvfølge at du bytter dekk på bilen min, men jeg lover at jeg skal vaske klærne dine. Du må regne med vedlikehold, da jeg syns dette er litt kjedelig. Jeg kompenserer selvfølgelig med å lage favorittkaka di og gode middager om du vil ha guttekvelder her. Om du ønsker egen furtebu, har jeg god plass og stor garasje. Plass til masse manneting og hobbyer. Blomster blidgjør meg.....

Tror dere det er mulig å leve et lykkelig liv uten kjærlighet?

Hva med et liv uten sex?

Som overskriften sier, hvordan vet du at du matcher en person, her sitter vi på sukker og snakker med mange hyggelige folk, man sender brev og får brev, svarer noen ganger positivt og andre ganger ikke, men hvordan vet du at du ikke matcher med en person uten å engang ha møtt han?

Er det mange her så bare tenker at nei han er ikke noe for meg så da går jeg videre, eller er man litt laidback og nysgjerrig på hvem denne personen egentlig er? Tar du for raske konklusjoner noen ganger?

Tror dere man vil angre på gamlehjemmet dersom man ikke lå rundt og hadde masse sex i ungdomstiden?

Har bare hatt sex med én, og det var en jeg var glad i. Får stadig høre at jeg må benytte sjansen til å ligge litt mer rundt mens jeg er ung og ser bra ut.

Hva mener dere?