Sukkerforum

1400 stk har vært inne på profilen min, på to uker. Er det bra eller ikke?

Jeg har merket at veldig få jenter er superbrukere. De satser vel på at mennene tar kontakt.

Hvordan er det blant menn? Er det mange superbrukere der? Man er jo ikke mye mann om man bare sender et hjerte og satser på at dama tar kontakt.

Vi har nok til hele sukker :-):-):-)

Har datet ei jente nå i et par måneder. Vet at hun liker meg og jeg er forelska. Problemet er at jeg tror hun ikke liker meg mer enn som en venn. Vi har vært på dater flere ganger og hygget oss veldig. Har hjulpet henne med flytting i 3 dager i strekk, ordnet mye i leiligheten og alt har vært fint. Når jeg for eksempel stryker henne på ryggen, tar initiativet til en klem eller slike ting lar hun meg gjøre det,men gir ingen respons tilbake på det... Hun tar kontakt med meg når hun trenger hjelp til ditt og datt, men ennå ikke invitert meg uten at hun trenger noe... Vi har prata om å ta en sydentur sammen og hun gleder seg veldig til det. Jeg også selvsagt da jeg er forelska <3 Hun tar aldri initiativet til klem, stryk på ryggen eller noen som helst fysisk kontakt. Kjenner besteveninna hennes godt og vet hun i utgangspunktet er en veldig kjælen jente. Er bare redd for å havne i "vennebåsen", så fortalte henne hva jeg følte etter vi har datet i et par måneder. Hun unngikk å svare selv, så får bare følelsen av at hun ser på meg som en veldig god venn... Nå til fredag har jeg bestilt thai-massage til oss begge i tillegg til at jeg skal kjøpe inn ost, kjeks og vin. Om jeg ikke får følelsen av at hun vil mer enn bare å være venner tror jeg nesten jeg burde avslutte det... Vanskelig for meg å se henne hele tiden om jeg vet det ikke kan bli noe mer enn vennskap. Er vel også temmelig unormalt å date i over 2 mnd uten så mye som en suss på truten engang. Liker virkelig å være med henne, men å bare være venner blir svært vanskelig for min del...
Noen her som har opplevd noe liknende? Hva var isåfall utfallet på det?

Mange som lurer på hvorfor folk ikke har profilbilde.. Hvorfor har du det ikke..? henvender meg til de som ikke har det, ønsker seriøse svar.

Fyr løs! Ikke noe tøys. Her kan vi sikkert lære noe alle som en.

Og uten et eneste ord..Fresco sa det var mer vanlig enn sjelden.

Mitt første innlegg på forum - ønsker å være anonym - jepp! litt feig :) (jente, 30 år, Oslo)

Fått noen slibrige mailer ila min fartstid her på sukker, noen bare blokker jeg med en gang, men siden jeg er en "høflig" jente da så limer jeg av og til inn et standar avslag...
Dette gjorde jeg i dag og jeg må bare dele med dere svaret jeg fikk tilbake fra vedkommende... Som svarte meg dette og blokker meg med en gang. Noen ganger er folk (merk at jeg ikke skriver MENN) dumme med særdeles liten innsikt....

"? - men å skrive at du er lidenskapelig har mørkegrønt på sexlek er ok - vi har en bra match på 91 her. ok - du får koze deg videre med han du liker best da - Herr Dildo heter han vel.
hilsen fra ........... - 36år 178cm 78kg 19cm og kjekk mann med sans for både norske og franske kyss."

jeeeses.....

PS: dette er ikke en mobbe-tråd... jeg fikk bare et stort behov for å oppdra vedkommende..... ;)

Jøss

Siste svar lø. 3 mars 2012 12:42 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym JajaKaja

Hehe, så fikk jeg oppleve det også :)

Har hatt kontakt med en jente i en noen måneder nå. Tror det strekker seg til rundt 5 mnd. Ganske lenge uten å møtes, klar over det :) Men vi fikk god kontakt da, i hvertfall slik jeg opplevde det. Syntes hun var en spennende jente og etterhvert kom vi naturlig nok over på dette med å møtes. De siste par-tre ukene var vi ganske samstemte her. Koselig tone uten noe press, og lett og ledig prat hele veien. Lettere og lettere etterhvert.

Så plutselig får jeg en melding som sier noe annet:

"Hei, takk for veldig hyggelig prat, men jeg traff en kar på byn for et uker siden, og det ser ut som at det kanskje kan bli noe der". Skuffet blir jeg jo, men vi har tross alt delt en god del privat og "nakne" opplysninger oss i mellom, så jeg bestemmer meg straks for å skrive at jeg syns dette var dumt, men at jeg forstår nettdatingens vesen, og ønsker henne lykke til. Har tross alt en godt inntrykk av henne, så håper jo hun gjør det bra i livet! Jeg er jo ikke forelsket eller noe, vi har jo ikke møtes ansikt til ansikt enda, men jeg syns hun er veldig bra på mange måter likevel.

I det jeg skal til å svare henne, så ser jeg at hun har blokkert meg. Hehe, hva i alle dager? :) Det største problemet med å bli blokkert er at jeg ikke fikk sjans til å takke henne for en koselig kontakt gjennom alle de månedene. Jeg tar det på ingen måte personlig at hun eventuelt har møtt noen andre på byn, men jeg tar det litt personlig at hun muligens tror jeg er en idiot som overhodet ikke hadde taklet en avslutning av kontakten.

Hva er det med nettdating som får folk til å være så feige med kontakten? Til dere som kjenner dere veldig igjen, eller pittelitt igjen; Skjerp dere! Slutt å være kyllinger og alltid ta den letteste utveien. Enten det gjelder stort eller smått.

Jeg fikk god kontakt med en for et år siden ca. La han til på MSN etterhvert, men vi "mistet" kontakten fordi ingen av oss var noe særlig pålogget. Nå ønsker jeg å kontakte han igjen. Jeg fant han her, men nå har vi match under 70. Jeg sjekket treet hans, og det var på grunn av bladet flørtete. Jeg trodde før at flørtete var meg som person, men skjønte senere at spørmålet gjaldt under forhold. Da valgte jeg så klart null og prøvde meg på absolutt krav.

Nå lurer jeg på om hvor "seriøst" man skal ta relasjonstesten? Jeg har stresset mye med matchingen før, men ser jo nå at man kan få god kontakt selv om man ikke har like preferanser i utgangspunktet.

Hvor viktig synes dere det er at kjæresten IKKE flørter med andre under forholdet?

Det er kjent at lykkelige menensker har et bedre liv fordi de besitter en lettere sinnsstemning medfødt til en vis grad og trent opp gjennom praktiske gjennomførbare øvelser som kan påvirke din hverdag .

Det er også studier som bekrefter at lykken er ikke ensbetydende med å ha mye penger og at penger gir kortvarig gevinst i lykke
med andre ord du vill falle tilbake til gammel mønster etter at lykkerusen har lagt seg for eksmp. Stor lottogevinst

Det jeg er innteresert i er hva gjør du til daglig for å oppretholde et godt lykkenivå og har du noen tips øvelser som fungere godt ?
Fortell oss gjerne om ditt nivå fra 1- 10 - 10 er det beste

Jeg pleier og tenke på 3 gode ting jeg skal gjøre i løpet av en uke :)

Ja, det lurer jeg på... Disse mennene som ønsker seg en elsker og ingenting mer? Jeg har tydelig skrevet på profilen min at jeg ikke ønsker det, (altså kun en elsker), men jaggu detter det inn en slik melding noen ganger flere i uka.... Blokker dem, men blir jo litt forundret over denne tydelige torpederingen. Ser jeg virkelig så desperat ut at jeg vil ha hvem som helst som "fuckbuddy"?

En hard tunge som går som en sentrifuge er ikke nok.
(Ikke i munnen, ihvertfall)

Andre ting som ikke holder mål? :)

Noen som følger med på dette programmet på TV2. Jeg syns det er et helt fantastisk program :):)

http://www.tv2.no/underholdning/hvergangvimotes/

Måtte bare rette opp en skrivefeil og siden få hadde skrevet så lager jeg en ny tråd :) (ENDA EN FOR FAEN)

Løfter vinglasset og slenger ut en skål til alle dere andre som sitter hjemme foran dataskjermen på en fredagskveld. Her er det rødt i glasset, hva skåler dere med?

Jeg ekke flink på gramatikken men heldigvis er jeg en fryktelig god taper ;)

etter kvinner og menn i aldersgruppe du ønsker.. Og se hvor forskjellig det er av kvinner og menn her inne.

Fytti grisen jeg har hard konkurranse. Ikke rart de gutta jeg synes er intr forsvinner fort.. Er jo overtall av supernydelige jenter her inne. Mennene derimot er veldig variable i forhold (nå snakker jeg på grunnlag av et søk der jeg søkte min alder 30-35 på begge kjønn)

Er det rart vi jenter har ryktet på oss for å ikke sjekke...

Dette er en tråd om at vi jenter gjør det meste for å virke attraktive for dere gutta.. mens ja.... ikke heeeelt den samme iveren andre veien så jeg.. ifølge det søket der... :p

Dette med førstemeldinger har vært diskutert her mange ganger, og det er mange forskjellige meninger om hvordan de bør være. Tenkte å la akkurat det ligge i denne omgang og heller forholde meg til at man henvender seg på ulik måte til hverandre, -og å prøve å ta baller:-) jeg ellers ikke helt vet hvordan jeg skal ta. Siden jeg aldri sender hei-meldinger eller lignenede korte meldinger som førstemelding er jeg litt usikker på hvordan jeg skal svare når jeg får slike selv... Siden jeg er kvinne ønsker jeg spesielt innspill fra dere gutta.

Jeg trenger litt hjelp med å forstå relasjonsprofilen..
Det er jo både en karakter som skal settes (fra 1 til 10), og så er det i tillegg fra Mindre Viktig til Absolutt Krav.

Hvordan skal jeg få fylt ut dette korrekt og hvordan vet jeg jeg har gjort det riktig?

var hos en kiropraktor med eldste på onsdag, en ung, kjekk og veldig hyggelig fyr.. tydeligvis synes eldste det også, for han hadde sagt til mommo'n sin at han hadde en plan.. mamma skulle gifte seg med denne kiropraktoren og det var flaks at vi skulle tilbake allerede på tirsdag... men lillesøster mente å neida mamma skal gifte seg med naboen... :P

hihi, kjekt med litt hjelp.
da han gikk siste året i bhg'en truet han med å sette opp plakater på kiwi... haha.

Andre alenemamma'r/ pappa'r som får litt "hjelp" fra de små? ;)

Hva gjør du en fredagskveld ??.
Sitter her selv med levende lys , vin og radio og hører det knittrer i peisen bak meg.
Nyter fred men skal innrømmherlige at det hadde vært koselig med besøk
og koselig med meldinger som tikker inn.

Blind date ??

Siste svar fr. 2 mars 2012 22:43 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym partytime

Hallo Sandefjord :)

Singel menn der ute , blir det noe liv på byen i kveld ?
Lyst på blind date ??

Før var det langt vanligere at damer valgte eldre menn, og menn valgte yngre damer. Jeg ser nå at jeg både får henvendelser og ser langt etter yngre og yngre "menn". Jeg har jo forstått at dette er en trend, men hva tenker dere om at ei jente dater ned i alder, og hvor går evt grensen før det blir ansett som "panisk"? Jeg skjønner jo at dette er litt alders avhengig, men om en f.eks dater noen som er seks år yngre som kvinne, er dette legitimt? Kun for nysgjerrighets skyld, har ikke turt å kaste meg uti datingen av disse unge mennene....

Dere som er på utkikk etter en kjæreste, hender det at dere skriver til en som ser bra ut men mangler profiltekst?

Vet dette er blitt debattert tidligere, og jeg er ikke av de som er spesielt flink til å smalltalke slik. Men idag så skjedde det, og det gjorde faktisk dagen mye koseligere.

Var i Sandvika på eu-kontroll med bilen, da jeg slang en liten kommentar om at så høyt turtall hadde ikke bilen min hatt på aldri så lenge. Det førte til at ei hyggelig ung jente som kom samtidig, lurte på om jeg hadde bilen på service. Det førte til at man ble sittende og prate en 5-10 min med ei jeg aldri har sett før, kommer sikkert aldri til å se igjen, og aner ikke hva hun heter.

Tviler vel på om hun er her på Sukker, men om du er så skal du vite at du gjorde dagen min. Jeg gikk ut i vårsola og varmen igjen med ett gladere og lystigere sinn, og ser helgen lyst i møte :) Håper forøvrig hun var heldigere med sin eu-kontroll enn jeg var med min. Men nå kan jeg godt skru litt bil i helga.

God helg til folket forøvrig :)

Vi er nå 12 stykker på hyttetur, synd dere ikke kunne bli med :)

Noen der ute som skal på byen i bergen til helgen ?

Inte fel

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MIA

Fet sang/video

http://www.youtube.com/watch?v=2uYs0gJD-LE

Dere som kanskje er bevandret? Hvilke steder her i Oslo vil dere anbefale på en fredagskveld som dette? Hilsen ung mann på 30+

Hvordan reagerer du på en eventuell kjærestes venner av det motsatte kjønn? som h*n står nært, tilbringer tid med, og snakker med om alt. blir du sjalu? Er du interessert i å bli venner med dem? hva om de eventuellt har en forid sammen (men såklart er ferdig med det)?

Har selv et par-tre kompiser som jeg aldri kommer til å gi slipp på. han ene var min første kjæreste, og det ble slutt for drøye 5 år siden. Det er kun godt vennskap igjen. jeg kan godt finne på å se film med en kompis en kveld.

Er nysgjerrig da dette ikke ble godt mottatt av tidligere kjæreste. er det vanlig å reagere slik?

Fordi jeg er så forbaska hyggelig, velger jeg å poste denne, i håp om at den kanskje kan hjelpe noen. Jeg er flink til å dele. :)
Merk at siden dette er basert på studier med mange mennesker (selv om artikkelen er skrevet på en humorside), spiller det ingen betydelig rolle om din individuelle mening skiller seg ut, for her et det snakk om hva som funker for flertallet.

http://www.cracked.com/article_19663_5-insignificant-things-that- determine-who-you-have-sex-with.html
(Husk å fjerne eventuelle mellomrom som sniker seg inn, det skal ikke være noen).

For de som ikke orker å lese hele artikkelen på engelsk, kan jeg gi et kjapt sammendrag av de delene som er relevante for profilbilder. Min generøsitet eier ingen grenser!

Menn skal ikke smile. Deltagerene i studien ble bedt om å vurdere hvor attraktiv en person var, basert på fire ansiktsuttrykk: smilende, stolt/hovmodig, skamfull/trist og nøytral. Mannen ble ansett som mest attraktiv når han var trist, og minst attraktiv når han smilte. Kvinner, derimot, var mest attraktive når de smilte, og minst når de var stolte (slik jeg tolker teksten).

I tillegg har det noe å si om du bøyer hodet framover eller bakover, og her er meningene også motsatt på tvers av kjønnene.
Som mann er du mest attraktiv om du bøyer hodet litt bakover, slik at damene kan se undersiden av haken din, og som kvinne bør du bøye hodet litt fremover slik at mennene ikke ser undersiden av haken din. Dette har med høyde å gjøre; at menn generelt er høyere enn kvinner, så hvis undersiden av haken er synlig, blir det oppfattet som mer maskulint.

Håper det kan være til hjelp, og vær så god!
Merk også at tråden ikke er grønn, siden jeg er veldig glad i fjas.

Sukkerfester - erfaringer?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mjau

Jeg har ikke vært på sukker så himla lenge (en måneds tid), og har jo registrert konseptet sukkerfester. Og da lurer jeg jo litt på hvordan erfaringer folk har gjort seg på disse.

Hvordan er aldersspennet?
Har det ført til full klaff?
Kommer mange?
Annet verdt å vite?

Har ikke planer om det som er nå snart, men kan jo dersomattehvisomatte begynne å tenke på det neste igjen..
Fortell! :-)

Med masi rødvin, solveggen og radio er knall.
hva gjør du i helga???,

Hei!

Er det ikke høflig å presentere seg når man er ny et sted? Vel, her er jeg! Håper det er mange hyggelige mennesker her inne! Noen flere som er nye? Eller hva med dere som har vært her en stund? Har dere det bra?

Klem fra meg!

Hvorfor er alle pene damer fra Vestlandet eller Trøndelag, eller andre stender langt unna, ?
Ingen søte damer fra Buskerud, som vil ha en voksen, og ansvarlig mann, med fast jobb og eget hus.......
Hva er det damen leter etter om dagen?

Noe som har noen fornuftige svar på dette???

Jeg har vært singel i 4 år. På Sukker ca. 4 år. datert noen og møt mange. På tide å slutte med Sukker?

tur???

Ingen svar
(kvinne 30 år fra Akershus) Privat melding

Siden vi er så mange her inne som søker det samme. hvorfor ikke bare arrangere noe tur sammen ??!

Til gutta: Hvis dere får et gult hjerte av noen dere i utgangspunktet ikke synes er veldig pene (altså helt ordinære jenter), vil dere da skrive til dem?

Noen som blir med på "date"?

ja jeg vet at jeg kun må høre med han det gjelder for å få riktig svar men tenkte kanskje noen har vært borti dette før og har noen råd ihvertfall.

Jeg har skrevet med en fyr drit lenge, hatt en liten pause hvor jeg ikke hørte noe. Men så skrev vi en sms igjen og fant ut at vi skulle møtes. Var litt skeptisk til det siden jeg allerede hadde blitt betatt av han løpet av den tiden vi skrev sammen, og var redd for at jeg ville like han enda bedre når vi traff hverandre. Noe jeg gjorde, og blir bare mere fortvilet over hans korte svar på sms. hehe
er det normalt av gutter å skrive kort?
Møte våres gikk kjempe fint og fikk tilogmed par klemmer, og det var han som sendte den første meldingen, og bare etter noen få minutter etter han reise. Ser jo på det som positivt, men virker som det er kun jeg som må sende melding først får å få høre i fra han. Skriver jeg, tar det ikke lange tiden før jeg har fått et svar, men etter noen meldinger blir det bråstopp...dette jeg ikke helt skjønner :( er det at han ikke er intressert eller er det bare jeg som er utrolmodig siden jeg liker han?
Han husker jo ting vi pratet om i nov og det er jo litt søtt...
Og ja var han som sa vi kunne treffes igjen så håper jo at han mente det..

Er det noen som har noen råd.. eller har opplevd noe av dette før

han er jo såååå søøøøøt <3

Sitter i solveggen og nyter den herlige sola med godt drikke i hånden.
Mangler selskap av deg

kr.sand i finværet!!

Ingen svar
(kvinne 28 år fra Vest-Agder) Privat melding

Noen som skal ut å kose sæ i sola å en tur på byen i kr.sand i kveld?:)

Urettferdig

Siste svar fr. 2 mars 2012 09:18 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Sebastian

Hvis en dame har lyst til å ha seg, kan hun bare stille seg opp i en bardisk med blafrende øyevipper. Slik funker det ikke for menn.

Hvorfor er verden så urettferdig?

Hvor lang tid tar det for dere (damer og menn) før dere tar steget videre fra chatting til noe annet, som å be ut/treffe den personen?
Det er sikkert individuellt, men har så langt liten suksess her :(

Da er jeg tilbake :)

Håper det er noen søte, snille damer her inne :)

Sukk :)

Siste svar to. 1 mars 2012 22:16 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym kveita35

Å, alle dere kjekke, unge menn som sender søte meldinger til en gammel krok ... hvor var dere da jeg (også) var 25? Dere er helt nydelige, men jeg vil jo ha en voksen mann :) Noe som ikke betyr at jeg ikke setter pris på oppmerksomheten altså! Stå på :)

For tida er alle de 5, med det blotte øyet synlige indre planetene, enkle å observere.

Tidlig på kvelden synes Månen lett sammen med Venus og Jupiter. Rundt kl 19, er Merkur synlig en kort stund straks mørket faller på.

Senere på kvelden går Mars og Saturn opp. Mars og Venus er synlige samtidig på hver sin side av himmelen en liten stund.

Forhåpentligvis blir det klart vær de nærmeste dagene også, så alle får sett!

Restaurant date

Siste svar to. 1 mars 2012 21:31 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym bigspender

Nice - har scora hot date med det som kanskje er drømmedama!! :) Happy, jeg:))

Har tenkt å ta henne med ut å spise i Oslo, hva anbefaler sukkerfolket? Stikkord: middels - dyrt, romantisk stemning

Kjør forslag!!

Jeg har matchtall NULL med en fyr...? Kikka bare litt på de som hadde besøkt meg.men NULL?? Det pleier stå under 70, vel...? Well done..!