Sukkerforum

Da ble denne helgen ødelagt også, Uff og uff. Jeg sendte et høflig ferdigsvar til en som ville ha en venn å skrive mange mail med bilder til, og at vi kaskje kunne møtes til sommeren. Han svarer med at jeg ser så teit ut, og så blokkerer han meg. Tenk om jeg ombestemmer meg, og vil ha kontakt likevel. Dette var dumt assa :-(

Noen som har gode råd om hva jeg gjør nå?

Har søkt i forumene her, og finner ingen om REKER !!!

Så her er det, forumet man kan skrive om reker, sushi og alt mulig annet ;)

Fælt som du maser da, øyvind....? Hvem har putta en femmer på deg i dag....:P hehehehe....;)

Endelig tilbake etter en liten pause fra forum og aktiv sukkersurfing. Men jeg stusser litt på at byen som har alle de interessante og spennende jentene jeg møter til daglig - nemlig TROMSØ - er så dårlig representert her på Sukker.

De kan da neppe være lesbiske eller ha typer alle sammen? Eller er og blir Sukker et Oslo-fenomen?

Har du tenkt på hvor mye blir det ved annet gangs , tredje gangs osv ,
Mener ikke å være negativ men det er et paradoks at det ikke er så mange som tenker på dette , de fleste tror at den andre gangen løser det seg for da gjør jeg ikke de samme feilene igjen , er det så enkelt ? Jeg synes det er veldig lite kunnskaper og info om dette tema ,og det gjøres svart lite med det . .....

Gjør dine valg riktig og håp på at det holder og ikke gi opp så lett , det er tross alt bedre å jobbe med det man har enn å begynne på noe ukjent nytt

Hva mener dere

Jeg var med min mor på handletur idag, og hun kjørte.
Ettersom hun er en veldig nervøs sjåfør, så ble jo jeg også nervøs - gass og bremser på fullt trykk helt vilkårlig (virket det som).
Ene gangen holdt hun på å kjøre i hekken på en annen bil fordi hun ikke kan se/oppfatte to ting samtidig når hun kjører bil.
Jeg sa til henne at det var helt forferdelig å sitte på med henne, og hun var ærlig nok til å si at hun var en svært nervøs sjåfør.
Honnør til henne for å se det selv, og ikke feie det under teppet, og late som om alt er helt greit :o)

Er det mange andre som sitte og skriver her til langt på natt istedenfor å legge seg?

Fortell om noe positivt... Glem alle negative tanker og irritasjoner og skriv det første positive du kan komme på.
En regel ikke noe klaging. :D Smil

TENK POSITIVT SUKKERFOLK !!

Gud, jeg er glad jeg ikke er kongelig!

Plutselig ser du mannen i ditt liv, og før du rekker å reagere er han borte..... fryktelig trist....

Hva legger dere i det?

Betyr det at flytting er uaktuelt? Eller at det er greit å flytte 6 mil? 7 mil? 12?
Innen kommunen? Innen fylket?

Opplys meg, o'store Sukkerfolk! :-)

Hva synes man om folk som har profesjonelle eller semiprofesjonelle modellbilder av seg selv i sukkeralbumet?

Er ikke slike folk litt over gjennomsnittet opptatt av seg selv?

Er det at personen har så fine bilder et ekstra hinder for å ta kontakt med vedkommende? Prestasjonsangst-aktig?

Jeg vet ikke jeg, men jeg synes det har et snev av noe usympatisk ved seg.

Var ikke noen linker for det (innpå meldingen) når jeg nettopp fikk melding fra en åpenbart pengeglad svindler.
Men om det ikke er linker for det kan jo vedkommende bare fortsette til han/hun finner en tulling som åpner lommeboka.

Noen ganger tar jeg meg selv i å snu meg etter en person på gata som ikke er min type ved første øyenkast, men det er noe ved vedkommende som likevel trekker blikket mitt ditover og kanskje pirrer nysgjerrigheten. Det kan være antrekket, blikket, måten han henvender seg til kompisen osv. Jeg tenker også det samme når jeg besøker profiler her. Kanskje bildet ikke faller 100% i smak, men noe i teksten veier opp for det, eller vice versa.

Hva er det som får sukkerbitene til å revurdere en person man i utgangspunktet ikke anser som noen god match, uten at man kjenner vedkommende?

Satt her å tenkte på en ting, får dere noen ganger avsmak å lese hva slags drømmepartner vedkommende ønsker seg? Alle kravene som settes osv?

Kan kravene noen ganger være turnoff og føre til at du mister interessen for vedkommende?

...Til dere her som diskuterer slikt...

Det gikk nettopp et program ("Maskinen, ånden og grensene")
på nrk2 med denne filosofen.

Jeg så bare slutten...men ettersom jeg forsto har denne mannen
et åpent syn for empirisk forskning/realitet.

Han erkjenner at fysikken i seg selv ikke beviser eller forklarer
noe som helst av psykologiens realitet ( ! )

skal ut å lette litt på rockefoten, så får dere kose dere så godt dere kan her inne :-)

Hvor viktig er det for dere med enighet innen politikk og religion? Kan et forhold fungere for eksempel mellom en sosialist og en kapitalist? Eller mellom en personlig kristen og en som er mer vitenskapelig anlagt og faktaorientert? Det sies at man bør holde seg unna slike temaer på date, men før eller siden bør det vel tas opp?

Jeg synes ofte jeg kan se på bildet av en jente her inne om vi har god match eller ikke. Og det stemmer veldig ofte! Er ikke det litt rart? Er det sånn at man kan se jordnærhet, snillhet, omsorg osv på en persons utseende?

om noen bare kunne sende bittelitt gode tanker til meg sånn mellom halv tre og tre i dag, hadde jeg blitt glad;) eller enda bedre om noen kunne komme til operaen å bare gitt meg en god tanke der :P det hadde vært noe det!

..på forhånd takk :P

Å stå opp og lufte bikkjen. Ha en super super dag alle sammen! Det skal jeg :-)

Sjenert

Siste svar lø. 25 feb. 2012 15:50 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym thomas

Når jeg er med venner har jeg full kontroll og kan snakke om alt med alle. Men så fort jeg treffer folk alene blir jeg sjenert, får ofte høre at jeg er en kjekk gutt og ikke burde ha noen problemer med det motsatte kjønn... Men med et par mislykkede forhold og utroskap bak meg har jeg rett og slett mistet selvtillitten... Noen tips på hvordan man vinner den tilbake ?

Er det et pluss eller et minus å legge ut bilder av seg selv i bar overkropp

- når man har en bra overkropp (for eksempel sixpack)?
- når man har en grei overkropp (flat mage)?
- når man har litt mage?

Sier seg vel selv at det ikke er et pluss hvis man har ølmage :P

Tror dere det eksisterer for dem som leter nå.?

Jeg har begynt å tro med all mediafokus på alt vi må ha, må rekke, må gjøre, må se ut som.. Vel.. at fleste av oss (her inne og andre single der ute) vil kun ha kortvarige forhold, der man går ut av det når man føler at det er ikke noe spennende produkt/partner lenger. Man søker etter det samme rushet man fikk i tenårene og 20 årene. Enn å jobbe for å få tilbake det i det man har.

Dette gjelder tydelig alle kategorier mennesker. For er man vakker vil man ha vakrere. Er man mindre vel.. vakker vil man og ha vakrere. (og andre ting som man vil ha mer av etterhvert som produktet brukes "opp")

Kall meg gjerne pessimist. Men jeg er nå ikke på latsiden i å prøve å bli kjent med folk. Og det er oftest bra menn jeg har truffet via denne portalen. Men utentvil ikke bra nok, siden jeg fremdeles er singel ;) Og jeg er nok ikke bra nok for flere av dem heller. Men man vil da ikke innvolvere seg i mennesker som har satt seg slike og slike mål ved å finne en partner de kan "leve" med.
Satser på at det er flere som søker heller den uforklarlige kriblingen. Enn å rasjonalisere hvorfor en person passer.

Men som spørsmålet var... Tror dere på "til vi blir gamle og grå" ???? Og hvorfor tror dere det?

Hvorfor vente helt til søndag.. Det er jo lørdag først, og søndagen som jo er en hellig dag, bør man jo holde syndefri ;)

Sukker er litt ustabilt på Android

Jeg skal skrive en oppgave om bevegelseglede i barnehagen. Derfor ønsker jeg litt synspunkter på hva dere ser på som bevegelseglede i barnehagen?
Det er vel mange som enten har barn selv eller jobber eller har jobbet i barnehage en gang?

På forhånd takk :)

Jeg synes det er utrolig trist når det er følelser hos begge to, men at omstendighetene gjør at det ikke er håp. Veldig vanskelig å la vær å ta kontakt. Men jeg må. Han tar kontakt med meg til tross for at han ikke tilbyr meg et forhold. Da blir det enda vanskeligere.

Håper han klarer å la meg være i fred, ikke ødelegge hver gang jeg liksom tror jeg har kommet meg litt videre. Selvom jeg tenker på ham minst 50 ganger pr. dag fortsatt...sukk.

Jeg må komme meg vidre og ikke kaste bort mer tid på denne kjærligheten. Ser fremover...det blir vår...kanskje prinsen min sitter og venter på meg i vårsola et sted?

God vår til alle sukkerbrukere:-)

Tiltak

Siste svar fr. 24 feb. 2012 23:22 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Vestfold

Er det flere som ikke orker svare folk her inne? Når jeg logger meg på sukker så er det som regel flere nok så søte jenter som har skrevet til meg og jeg tenker at jeg skal svare litt senere, men glemmer det alltid av.

Tar folk det veldig seriøst å bli avvist (at man ikke svarer) eller går det greit siden det bare er på nettet? Er jo ikke meninga.....

Bare et kjapt spørsmål, først og fremst til fruentimmerne her inne, men også med adgang for menn med innspill. Hvis/når dere setter dere i førersetet etter en date og tar initiativet både til meldingsutveksling og til å treffes igjen, hvor mye blir for mye respons og hvor lite blir for lite respons? Har nemlig havnet i bytte-rollen nå for første gang siden gudene vet når, samtidig som jeg selv er innmari sjarmert selv.

Det flyter over her inne av de....
Skal jeg slå til ???

Damene er ikke alltid så pene som du først tror :)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/394040_34491718220605 6_285962544768187_1057293_56853858_n.jpg

fredagsdrama

Siste svar fr. 24 feb. 2012 19:47 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym støvsuge

Hei! Jeg har funnet en gutt her inne jeg liker. Vi har sendt en melding til hverandre hver dag i to uker og for hver gang har meldingene blitt lengre. Jeg sendte siste melding for 3 dager siden og har ikke fått svar! Han har lest meldingen og har vært pålogget flere ganger. Hvordan tolker jeg det?? Første personen jeg liker her inne, så blir litt gal.... Skriver med noen andre også, men han jeg helst vil at skal svare!

Dette var faktisk en bra artikkel som flere burde ta seg ad notam:

http://singelnett.no/?catid=1&ItemID=197

.. dø av gangsperr...????? Isåfall trenger jeg noen som er jævli gode på førstehjelp her... :-(:-(:-(:-(

Altså - er egentlig veldig sosial av meg, liker å prate, men liker også stillhet og ro... Vel - egentlig å være alene er ikke så kult,- men hvordan treffe folk "der ute" når jeg ikke liker å være så mye "der ute"... Er det mulig?

Hva gjør dere når dere ser folk dere kjenner i matchsøket eller i online-listen?

Tradisjonelt sett i et forhold så er det jo slikt at mannen ofte er eldre enn kvinnen. Og det er vel slik at dette grunner i mange ting, som f.eks; rollemønstre, status, forsørgersiden, modenhet...
Nå har jo rollemønsteren vært i endring i de siste tiår, kvinnene forsørger ofte seg selv, prioriterer karriere fremfor barn osv.
Vi har damer som søker yngre menn, cougars og eller hva de kalles, men det grunner vel stort sett i at man ønsker "å holde seg" ung, man omgås de man vil identifisere seg med osv. Dette gjederselvfølgerlig begge kjønn!
Og her på Sukker definerer vi hvilke aldersgrupper vi søker, og det har det vært mange innlegg om. Menn som søker kvinner 15-20 år yngre enn seg selv, har vakt mang en mening. Men jeg kan ikke erindre å ha sett denne aldersgruppen kommentere saken...
Nå kommer spørsmålet; hva er øvre grense for en partner i aldersgruppen 20-25, og hvordan ser dere på de som er eldre enn dette?
(Er mann i begynnelsen av 30-åra for de som lurer)

Er det håp for oss som ikke er ultrautadvente? Er det noen som egentlig vil ha oss? Jeg var på date og fikk tilbakemelding om at hun ikke ville ha noen som var mindre utadvendt enn henne selv.....

For første gang på lenge er jeg pålogget Sukker på en vanlig hverdag..sånn midt på dagen:)
Har til nå bare hatt fjesløse innom profilen min og flere -gode- forslag om hva jeg burde bruke dagen til.

På kvelden kan det hende jeg får en seriøs melding,men ikke alltid jeg får noe heller!

Er det slik at alle som er ute etter litt ekstra krydder i hverdagen logger seg på fra jobben?

Hva er deres syn på søndagskjæreste/fuckfriend/FB/friends with benefits/knulle kompis/pulevenn/fuckbuddy/osv

Sitter en veldig kjekk mann ovenfor meg på t banen. Men hva gjør jeg med det ingenting. Tør rett og slett ikke. Eller jeg har smilt til han i 1 sekund. Han smilte tilbake og da så jeg ned. Typisk er jo at jeg ikke har sminket meg i dag. Og da blir jeg bare mere feig. Og nå gikk han nettopp av han smilte ihvertfall før han gikk. Uff hvorfor gjør jeg ikke noe. Og selvfølgelig gjorde ikke han noe heller. Er heller ikke så lett med banen full av folk rundt oss. Og nå er det forseint... Flere som føler det sånn innimellom men ikke gjør noe? ? Hva ville dere gjort. Så jeg vet hva jeg skal gjøre neste gang. Noen som har sjekket opp noen på denne maten eller har opplevd å bli sjekket opp? Hvordan gikk det?

Hva er det hardeste yrket?

Soldat?
Noe på sykehus?

Synspunkt?

vips, helg snart. ...Ønsker dere en super dag!

vær snille med hverandre, flørt med han el hun i butikk køen, og SMIL!! :D

..det er da tross alt vår ;)

og så en klem til alle som vil ha og som trenger det fra meg! :)

En å være sammen med.

Hva mener du er verdens viktigste yrke? Det er mange yrker som er viktige, men hva er viktigst?

å verne om en annen
å le av det samme, samtidig
å være entusiastiske sammen
å bli sett når du er som minst synlig
å våkne opp med et smil fordi du vet at dagen blir fin
å skulle ta oppvasken og oppdage at den er forsvunnet
å finne tannbørsten din på badet ferdig med tannkrem, fordi mannen
din vet du ikke hadde klart å klemme ut den lille resten som var i tuben :)

å kjenne at man er der man skal være
å vite at noen er der for deg, uansett
å få være liten i en annens armkrok
å få servert frokost om morgenen
å være viktig i en annens liv
å få en kjærlig overraskelse
å erkjenne at alt er ett
å glede seg

I det romantiske hjørnet :)

Hva er kjærlighet for DEG!!??

Tatt fra Ung.no uttalt av noen meget unge menn

- ”Jeg så en blomst i morges. Jeg trodde det var det vakreste jeg hadde sett, til jeg så deg”
- ”Æ spille i band”
- ”Jeg har stimdusj på hybelen”
- ”Takk for den gaven du nettopp ga meg. Hvis du vil vite hva der var, så var det en ereksjon...”

Flere sjekkereplikker....?

Følgende kan gjøres med to gifte menn:

Spørre om de vil ha sex, avtal samme tid og sted med begge, og så unnlate å møte opp.

Prøve ut konseptet forced bi.

Flere forslag?

:)

Kunne glede seg over de små ting i hverdagen