Sukkerforum

kaaaaldt her. har ikke lys på stua heller. stearinlys, kakao og pledd, noen? :-):-):-) ingen tv heller, kun øyne for hverandre *ler*

Og om du sier ja, ville du sagt fra til noen om du visste at partneren deres var utro?
Hvorfor/hvorfor ikke?

hva tenker sukkerfolket om dette når man får seg en kjæreste? :) Er du den som holder igjen? Tar deg en tur inn på naborommet? ut på hverandaen?
Hva med i senga? haha! Slipper du gassen ut litt og litt eller bare kjører du på!! og så ler begge. Og hva om det er en dødare!!!! Da er det det forholdet slutt?
Dere sitter i sofan, hun i armkroken din. og så bare må du!!! hva gjør du?
Hvor lenge har man vært sammen før man ikke bryr seg. Er det noen som alltid synes fising er pinlig?

Inspirert av Eikers1 ku-tråd, fant han og jeg ut at vi kan ikke se at der har vært noen melketråd her inne på forumet?!? Ja? Nei? Ja?

Hva er vel da bedre på en lørdag enn å fundere over melkens egenskaper...?

Hvilken melk er din favoritt? Hel, halv, skummet, sjokolade, jordbær eller banan... Finnes der flere varianter?

Hvilke ingredienser bruker man i verdens beste milk-shake?

Jeg kan å melke både ku og geit....dog lenge siden nå...slikt lærer man som bondetuppe fra vestlandet :-) Hva kan du å melke?

Ordet fritt folkens - her er det høøøøyt under taket og plass til masse melkeprat :-)))

Jeg Søker

Ingen svar
(mann 30 år fra Rogaland) Privat melding

Hei alle sammen:) Reiser da til oslo på kurs neste uke. Så viss noe vil være med å gjøre mitt opphold i tigerstaden litt mer spennend, skrik ut!;) Kino, cafe eller en hyggelig middag kanskje er jo aktiviteter som alltid er kos.
Blir i østlandsområdet uke 7 og 8.

Venter på svar i spenning.

Liker dere at vi går med høye hæler? Altså ikke hver dag, men om man skal ut, eller på fest?

...som tidligere har blitt nevnt her inne er alle albumbildene hvor profileieren er omkranset av en skokk fattige barn fra et eksotisk land.

Her er en hel artikkel om det; http://www.dagbladet.no/2012/02/03/kultur/birgit_skarstein/ingen_grenser/hjelpea rbeid/leger_uten_grenser/20063224/

Eller, artikkelen er ikke direkte om det, men synliggjør en side ved det som jeg selv har gjort meg noen tanker rundt. Det altfor sterke fokuset på hva man selv sitter igjen med gjennom slik form for "turisme". Ja, for det er det det nå har blitt. Noe frivillige organisasjoner nå har forstått når de tilbyr slike turer for ungdom som på deler av sin egoreise rundt jorden kan kjøpe seg litt god samvittighet og ikke minst kredibilitet for sin godhet og omsorg, samtidig gjør det seg bra på CV'n, er en joker å dra frem i sosiale lag og noen tror også at de kan imponere en potensiell date på sukker.no med det.

min beste drink er cosmopolitans... nam!
Hva er din beste og oppskriften takk:)

Om ikke lenge er det Valentine's day. Plutselig føler jeg et behov for å vente med å finne meg kjæreste til 15. februar, jeg...

når mine barn er hos meg, så liker vi godt å dra ut på div aktiviteter som feks svømmehallen, åpen gård, museum, biblioteket osv. dette har jeg tenkt kan være en fin anledning å komme i komtakt med alenemødre som er ute med sine barn. men hvor er dere? det er jo nesten bare par eller pappaer som er alene ute med sine barn. så jenter, hvilke aktiviteter liker dere å ta med barna ut på?

I denne tråden forteller man kun om fantastiske skiturer!

Ser noen skriver om det å lyve om seg selv...

I relasjonsprofilen, hvor man fyller ut 70-80 spesifikke spørsmål, DER må jeg "lyve" litt noen steder for ikke å bli skuffa ned i grøfta. Det skyldes at relasjonsprofilen er utformet av mennesker som tenker på en annen måte enn meg.

I den selvstendig utformede teksten derimot, og i billedmaterialet; der er jeg ærlig.

Noen flere som har det på samme måte?

Ut ikveld?

Siste svar fr. 3 feb. 2012 23:25 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym action

Møt meg på Grunerløkka brygghus hvis du vil.

Hei alle kjære søte og fine sukkermedlem :)

Jeg har tatt brazilansk voksing i dag by my self, og det er jo en jubel. MEN hva i alle dager gidder jeg gjøre det?? Nå som jeg er singel og ikke har en å vise "den" fram til. Men men,nå er i allefall den hår fri i nesten 1 måned :D

Spørsmålet er: Hva synes dere om braziliansk voksing? Liker dere damer at det skal være helt hårfri?

Og hva med dere menn? liker dere damer som vokse seg eller barbere seg?

Shoot! :D

Må si jeg gleder meg!
Noen flere som skal?

jeg lurer på om kjærlighetsforholdet mellom mann og kvinne, og familien er svekket av at vi lever i en morderne verden hvor vi i for stor grad er økonomisk frie og uavhengie av hverandre. om man hadde vært mer glade i hverandre og satt pris på hverandre om man var avhengi av hverandre for å få til noe i livet.?

tror at vi får en verden med mange ensome eldre om noen år, mange flere enn i dag og den store forskjellen er at de vi har i dag er enker og enkemenn. men de vi får om noen år aldri har blitt elsket eller å lært seg å elske betingelsesløst.
tror man setter for mange men bak det og satse på et forhold, og er i for liten grad er villig til å slippe litt på friheten sin, og gi seg henn til hverandre.!?

Ser noen skriver i profilteksten sin at de søker en mann som vet hva han vil, og som har ambisjoner. Hva betyr det, egentlig? Når jeg leser slike profiler, så får jeg en ekkel følelse av å ikke strekke til. Er det ikke nok å ha en "vanlig" jobb og få sin lønn utbetalt hver måned?

Hei alle glade fjes ;-)
Skal vi alle prøve og spre litt posetiv energi....har blitt mye negativt her inne i det siste,og det kan da ikke være godt for noen.Ingen ting er bedre enn og spre glede.
Ingen er her heller for og krangle håper jeg...dette er jo tross alt ett kjekkested,der alle håper på og finne den rette....men det er jo veldig lett og bli litt hissig....og såre andre da enn kan være anonym her inne.....veldig synd.:-( Vis ditt sanne jeg,og ikke vær pinglete :-)
Har lest en del tråder....og kunne selvfølgelig latt være,(er nok kansje litt for nyskjerrig til det hehe)veldig mange begynner posetivt,men så ender det opp med litt krangling,og dette mener jeg er å spre negativ energi.De som har en dårlig dag,kan dere ikke bare la vær og skrive noe...klart det er ytringsfrihet her i dette land....men det kommer rett og slett ikke noe godt ut av det :-)
Så folkens...smil til verden og verden smiler tilbake...så det så :-)

Prinsesse Gneis

Siste svar fr. 3 feb. 2012 17:28 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Dette er en dedikert tråd for vi som vil utrope vår kjærlighet for Prinsesse Gneis.

Bilder av sjarmtrollet:
http://coa.inducks.org/character.php?c=Oona&view=2

Hun er jo helt skjønn, ikke sant?

Hva er din dårligste egenskap som kjæreste?

Hvis du skulle datet en av disse Andeby-figurene, hvem ville du valgt?
(Ja, denne er rettet mot mennene)

- Dolly Duck
- Gyldne Gulda
- Magica
- Minni Mus
- Prinsesse Gneis

Pluss, for ikke å diskriminere:
- Donald Duck
- Fetter Anton
- Onkel Skrue
- Mikke Mus
- Langbein

19 blå her... huttetu... hvor kaldt er det hos deg?

ha en flott fredag uansett, hold varmen ;)

GET REAL!!

Siste svar fr. 3 feb. 2012 15:26 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym marihøna

Hva er det med dere? Er det så utrolig vanskelig å skjønne at vi kvinner både skriver til, OG svarer på mail fra menn vi finner tiltrekkende?!

Får du ingen brev?
Vel, SÅ SE TIL HELVETE Å GJØR NOE MED PROFILEN DIN!
Slutt å klage.

ps. beklager til alle dere menn som aldri klager, måtte bare få det ut;)

Ynskjer at dette skal vere ein nokonlunde positiv, gjerne litt humoristisk tråd. :)

Kva føler du at du har av store og små, viktige og trivielle eigenskapar, kvalitetar og fordelar?

Her gjeld ikkje nokon jantelov, kva er det som gjer at du har det lille ekstra?

Om du er trygg og varm, spontan og full av liv, kan lage ein djevelsk god lasagne eller er flink til å massere..

Do share. ^_^

Hadde du turt å gått ute en vakker sommerdag slik:
http://www.boners.com/grub/788226.html

?

:)

1 sau hoppet over gjerdet
2 sauer hoppet over gjerdet
3 sauer hoppet over gjerdet
.
.
.
.
Faen kom ut av tellingen
1 sau hoppet over gjerdet

Har vært utrolig gøy her så lenge det varte, men nå flyr jeg videre så takk for meg. good luck ppl..... swooosh... :D

Er det noen musikere her? Har du noe du har laget liggende ute på nett for allmenn belyttelse? :)

Jeg har et par halvferdige låter her: http://soundcloud.com/stiandroid

Vi hadde en kort skrivefase og bestemte oss å møte hverandre i Oslo. Jeg var jobbmessig i hovedstaden, så det gikk fint å treffes om kvelden.
Det var en finfin date. Han var en ekte gentleman, spanderte middag i en av de dyrere sushi restaurantene i Oslo, praten gikk veldig lett og vi hadde det hyggelig. Vi har nytet kvelden i en behagelig atmosfære samt en himmelsk deilig matopplevelse. Da begynte han å åpne seg litt mer, viste meg bilder av barna sine og fortalte noe om det langvarige samboerskapet hans som avsluttet etter 18 år. Og det var han som har funnet seg en ny dame og hadde det inmari vanskelig å snakke med eksen sin om diverse som har plaget han i årevis. Da kom vi inn på temaet hvorfor menn ofte velger heller å være stille for å unngå diskusjoner isteden for å si ifra hvor problemet ligger.
I løpet av kvelden merker jeg hans intense blikk med masse glimt i øyet. Han sa at tiden med meg opplevdes som magisk, han ble så skikkelig sjarmert. Syntes det var smigrende å høre selv om jeg ....kjente ikke slik. Han innrømte til og med at han luktet på skjerfet mitt mens jeg var på toalettet og han elsket parfymen min. Humret godt av det så for meg selv, jo det var nesten litt too much.
Til tross opplevde jeg fyren som hyggelig og foreslo så spontant at vi går på kino. Vi gikk hånd i hånd gjennom gatene i Oslo, det snødd :-) Vi hadde nok tid til kinoforestilling, så stakk vi innom en liten og koselig pub i nærheten. Vi snakket om seksualitet og kunst om alt og ingenting. Praten gikk fortsatt lett og livlig.
Vi så på en lang og spennende thriller, og hadde det veldig koselig på kino også. Han er fortsatt oppmerksom. Da jeg fikk plutselig lyst på tyggis og vann, gikk han på kinokiosk og hentet det for meg. Vi holder hverandres hender i kino ,han spørrer...."fryser du?" Jeg smiler tilbake, han omfavner meg....det kjennes så naturlig.

Fortsettelse

Og den samme, gamle historien, ikke klar for noe forhold nå osv.

Ja, men hvorfor er du da registrert på Sukker?

Er det eneste det handler om? Dates og hvorfor menn ikke får meldinger fra kvinner? Og hvorfor kvinner ikke svarer på korte meldinger, men at de vil føle seg spesielle. Hvilken bullshit er dette? Det er alt jeg leser om. Bare lev i kaoset om dere sjøl vil det.

Hmm.

Irriterer meg grenseløst for tiden over at jeg har fått god kjemi med en alenemor... Jeg tørr ikke slippe meg løs da jeg alltid har sagt til meg selv at jeg ikke skal ha noen "full pakke".

En del av meg sier kjør på, den andre sier STOPP!!!!

Blir gal! Til informasjon er jeg i midten av 20-åra. Andre i midten av 20årene som har vært borti lignende? Fordeler/ulemper?

Tror mannen min er utro, sa blondinen til advokaten. Hvorfor tror du det? Jo, blodprøver viser at han ikke er far til barna våre!

Alkohol

Siste svar to. 2 feb. 2012 22:13 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym pippi

Hvordan er ditt forhold til alkohol?

Jeg har inntrykk av den er veldig viktig for veldig mange

Det skal drikkes hver helg, og man kan ikke treffe venner uten at det må være alkohol på bordet.

Et par glass vin til en god middag er greit nok syns jeg, men at man hver helg skal hive innpå 5-6 øl bare for å drikke
har jeg ikke sansen for. Iallefall ikke i hjem med unger til stedet.

Nå er jeg kanskje litt farget av å ha levd med en periodealkoholiker , men jeg har egentlig alltid hatt det synet på alkohol.

Jeg er ikke avholds altså, men det er sjelden jeg drikker. Bare om jeg skal på fest, bryllup etc.

favorittsukker

Ingen svar
(mann 33 år fra Akershus) Privat melding

Det beste sukkeret er syntaktisk.

hvis du skulle datet en av disse Andeby-figurene, hvem ville du valgt?
(ja, denne er rettet mot damene)

- Donald Duck
- Fetter Anton
- Onkel Skrue

Dærsken så deilig det er å ikke ha bilde av meg liggende ute! At det skulle føles så bekvemt var jeg ikke klar over. Her kan jeg kikke og kose meg mens de må forholde seg til teksten min alene. De kan ikke kjenne meg igjen! Mens jeg kan se på alle som har vært innom, og velge meg ut hvem jeg evt. vil skrive til i ro og mak. Får nesten dårlig savittighet. Samtidig har jeg selv hatt bilde lenge, og hatt tusenvis av kikkerbesøk. Min tur til å ligge bakpå og slappe av litt... hehe.

So, i'm using sukkar, and it looks like there are a lot of girls out there looking for a person the would fit my profile.
The problem is that i don't speak Norwegian yet.
I was wondering from 1 - 10 how much is that a big deal?

Tråden for alle de som verken aker eller reflekterer over dopapir i dag :-)

Hvem ville du gjerne datet i mørket og hva ville du gjørt for å imponere vedkommenden?

Har du en sexy stemme,kan du danse, synge, massere , fortelle spennende historier? I så fall er du den perfekte datingkandidaten i mørket for meg :-)

Kjør på og flørt i mørket NOW !!

Jeg har ei venninne som også er her på sukker, og det er jammen ikke få menn som sender nøyaktig de samme meldingene til oss begge to.

Har også vært på date med en mann noen ganger, han mente at jeg burde slette profilen min på sukker og bare være dama hans. Samme dag sendte han melding til venninna mi her inne.

Gutter, bare så dere vet det: jenter snakker sammen! Vil dere at vi skal føle oss spesielle, kan det lønne seg å legge et minutt ekstra i skrivingen og tilpasse meldingen etter jenta du skriver til. Masseutsendelsene er ikke vanskelige å avsløre.

Ingen drikker og ingen liker "Bimboer" (unnskyld uttrykket).
Misstenker at noen prater skit der ja : )

Eller kanskje sukker er full av engler ?

Jeg skjønner rett og slett ikke hvordan folk klarer å bli kjærestepar. Hvorfor der det så utrolig vanskelig for meg?

Jeg tror jeg gjør masse feil i starten når jeg liker en mann over gjennomsnittet godt. Blir for ivrig. Glemmer meg bort. Glemmer å la han få jakte litt. Klarer ikke spillet. Elller jeg kaster perler for svin? Eller blir de svin av at jeg kaster perlene for lett? Gir hjertet mitt for raskt? Tenker ikke på sex nå, bare at jeg viser at jeg har følelser?

Jeg vet ikke, noen klarer det så lett som bare det ser det ut til??? Skulle ønske jeg snart fant fasiten.

var håller alla singla kvinnor i oslo till igentligen hade varit trevligt att ha nån att kramas med framför öppna spisen på kvällarna.

Noen som har tenkt seg på Guetta i Valhall 15.juni? :)

Har så mange nakne vegger og kunne tenke meg noen bilder.Tenkte å kjøpe noen kuule kunstplakater og putte de i rimelige rammer.
Noen som har ett tips til hvor kjøpe slikt.Helst på nettet innlands som utlands .

Ps liker ikke surrealistiske greier som Salvador Dali ol

Siste svar to. 2 feb. 2012 10:20 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

Vil noen dele sine erfaringer om hva de har vært utsatt for av en "ekte" player?

Litt interessert i å høre hvor langt det kan dras...jeg har selv hatt kontakt med en "ekte" player, og da mener jeg ikke en som har lært seg det gjennom å studere PUA sine taktikker.

Jeg har opplevd en som har holdt meg på gress over lang tid. Fyrt opp i perioder for så å la meg henge og dingle i løse lufta uten å vite hva som skjer eller hva jeg kan forvente...SLITSOMT.

Alt dette bare for at han selv skal få en "boost" til sitt ego??

Men til syvende og sist er jeg veldig klar over at det er jeg selv som har latt ham få herje slik da..... :-( Men er man svak, så er man svak...og da er man jo ett lett bytte for slike kjekke, sjarmerende Playere som vet hvilke knapper de skal trykke på for å få deg i kne.

Ønsker alle sukkerklumper en riktig god natt, og drømme masse søtt ;)

jeg kryper i seng og drar til drømmeland med denne sangen :):)

http://youtu.be/HvFvjXfW_wQ

sender ut masse gode nattaklemmer <3

Jeg holder på med standup, er en artigklump på fest og er kallt den galeste nordlendingen sør for nordpolen!
Hvor mye teller humor for deg? Hvilke humor kan du tåle?:) Jeg for min del er ganske drøy i stilen!