Sukkerforum

Hviken uteplass i Oslo kan en attraktiv dame på 40 + treffe unge kjekke gutter..for å ha det hyggelig sammen med.
Som det går ann å konversere med også..
Ikke krampestedene på KarlJohan eller AkerBrygge.

Hei sann!

Er det flere som har problemer med å skifte profilbilde?

Setter pris på hjelp =)

Mange skriver tilbake og spør "hvorfor ikke?" når jeg sender sukkers beklager-avslag.

Hva vil de vite? At jeg ikke liker hvordan de ser ut/skriver/interesserer seg for?

Hvilken rolle spiller det - move on!

Det er mulig det har gått opp et lys for meg etter sånn omtrent 100 dater her inne. Med et unntak har alle de få forholdene jeg har vært borti utviklet seg med mennesker jeg har kjent fra før av, og den ene jeg faktisk har fått det til å klaffe med på nettet, vel, der var det vel hun som tok initiativ.

Men, altså, jeg har alltid vært dårlig til å tolke signaler, men nå begynner det også å gå opp for meg at jeg heller ikke er den beste signalsenderen. Så, altså, Sukkerfrøkner, hvilke signaler forteller dere at en er interessert, eventuelt ikke interessert? Altså på en date?

Nå gikk det opp et lys for meg hvorfor folk skriver på forumet. Besøkstallet stiger jo rett til værs!

Spre det glade budskap.

Og uten negative kommentarer fra de som foretrekker hår i maten :)

Da var helga i gang

Ingen svar
(mann 64 år fra Akershus) Privat melding

Sushien er fortært. Nå står firkløver og solo på menyen. God helg!

Ikke at jeg har fri i helga, men... Helgefølelsen er der til tross! :D

Denne meldingen skrev jeg til deg i natt....har ikke sovet siden.

"Jeg har gitt deg alt det fineste jeg har å gi ....jeg har ikke en diamant til på lager som kan toppe. Derfor orker jeg ikke mer. Det blir for tungt for meg. Har bare tårer igjen, og de trenger du ikke".

Noen som har noe tips til bra utested som det er ålreit å gå på alene? Hva gjør man når alle man kjenner er shacked up ...

Norske menns drømmekvinne skal både være høy og blond. Faktisk sier nesten halvparten at de vil ha en kvinne med blondt hår. Dessuten fortrekker han at hun går i høye hæler og lukter godt.

Undersøkelsen som er gjennomført blant mange land i Europa ser på hvordan single mennesker i ulike land vil at drømmekvinnen eller drømmemannen skal være.

Norske menn mener også at drømmekvinnen skal ha lange ben - helst skal hun være mellom 166 og 175 centimeter høy.

Rødhårete kvinner er ikke spesielt attraktive blant norske menn – kun fire prosent synes denne hårfargen faller i smak. Undersøkelsen viser også han liker kvinner med langt hår.

Blåøyde kvinner er absolutt å fortrekke blant single menn i Norge. Nesten 45 prosent sier de fortrekker en kvinne med denne øyenfargen. Kvinner med brune øyne er også attraktive – 23 prosent mener drømmekvinnen har denne fargen på øynene

Det hender jeg lukter godt, og så har jeg brun/grønn melerte øyne. Blekemiddel og blåe kontaktlinser, samt nye høyhælte sko er på handlelista mi idag:)

Til dere menn ; vær så snill og være ærlig i profilen deres når dere skal beskrive høyden.....

Blir så dumt når en skal på date, og det viser seg at dere er mye høyere eller lavere enn beskrevet. Da er det bedre å beskrive høyden som den er, slik at man vet hva man går til :-)

Ikke ment som kritikk, bare en liten reminder ;-)

14. mars...

Siste svar fr. 17 feb. 2012 01:45 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

..gutta's drømmedag? :P

Hva med litt utfordring folkens!! Blir altfor mye snakk her inne og for lite action! Så dette er tråden for å invitere vilt fremmede - eller forumtroll du har et godt øye til- til å treffes istedet for å bruke tiden her inne.

Jeg har ingen planer på fredag, og kan tenkte meg å treffe en hyggelig, oppegående fyr for noen øl. Snakke piss, le, bli litt brisen og kjenne at man gjør noe utenom det vanlige uten at det betyr så mye mer enn det (med mindre man virkelig finner tonen da). Så er den noen menn i alderen 30-35 i Oslo som tar utfordringen?

Hilsen blond, sporty, innimellom morsom dame på 30!

i dag skal jeg faktisk begynne å trene igjen :) det skal bli godt etter et laaaaaaaaaangt opphold med mye driit.. skal bli godt å få opp energien igjen, hvis treninga ikke tapper meg helt haha...

greit å gjøre seg klar for bikinisesongen ;)

støl for faen etter ski gåing men er bare å kjøre på heheh

Dette var visst en klassiker en gang, men er det litt ute hvis man skal vise sin affeksjon?

Hva er vellykket date for deg? :)

å herregud... sønnen hadde i lekse å skrive dikt om vinter... vi har sittet og rivd oss i håret og tilslutt knota ned noe sammen... har noen av dere her inne noen poetiske talenter? ;) ikke at jeg skal herme for det ble ganske kult :P

Få se noen dikt? :))

...lov å være kinky :P siden alltid noen strever med den biten der :P

Ser endel menn spesielt krysser av på at de ønsker sex det høyeste mulige på den avkrysningsbiten på relasjonstesten. Jeg har svart mer realistisk, men mener at sikkert endel kåte menn her, slår på stortromma å krysser av for full pott, mer enn 10 ganger i uka som det de ønsker/vil ha...... Er dette realistisk? Hm... Nope- veldig få har det- men når man er singel vil man så gjerne , at da krysser vi gjerne for det, eller? Greit nok, er man nyforelska, så blir det endel mer, men det blir mye missmatch her pga at endel ønsker å fri seg fra høyrehånda - svar meg gjerne! Og ja, jeg er kåt selv jeg- og ønsker mye sex med kjæresten min! Synspunkter?! Peace out!

Av ulike grunner har jeg sluttet å drikke alkohol. Den sedvanlige vinflaska som alltid var med på fest eller i middag må derfor byttes ut. Til nå har jeg som regel drukket vann, men det må da finnes noen gode alternativer der ute? Brus er ikke et alternativ.

Noen som har gode tips?

Tusen takk :)

Hva gleder du deg mest til ved å finne den rette her? ;)

Jeg tenkte på irriterende ting i profiltekster. "Han/hun må være snill og trofast." Say whaaat?! Er det kjipt hvis kjæresten er slem og utro altså? Thank you, Captain Obvious! Men hvorfor ikke vinkle det positivt og hylle kreative og morsomme ting skrevet i profiler man har besøkt?

Take it away!

treff i oslo....sukkerfester i oslo... hvordan er interessen blant trege trøndere for å fikse treff?

med jiff universal

men det va kjekt å sjå dere på ein heilt rein skjerm..noken kom godt ut av det,andre mindre..:p

Når jeg søker etter damer som har rangert seg selv som "høy" på attraktivitet får jeg opp massevis stygge.

Eier ikke dere damer selvinnsikt eller er matchsøk funksjonen ødelagt????

nå brukte jeg nettopp lang tid på å skrive en ny profiltekst her, og trykker lagre også... SIDEN KAN IKKE VISES! Ræva mi kan ikke vises skal jeg si deg!

pøh.. dere får klare der ned blablablabla.. ingen skal noen sinne få vite noooe om meg. snufs. demonstrativ.

Det enkle er ofte det best

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10069475

Er det noen Forum-folk som har drevet idrett på et høyt nivå? Type lagidrett i de øverste divisjonene, mesterskapsdeltakelse, medaljer?

Jeg kan ikke skilte med noen ting siden tidlig tenåring, men noen avdankede stjerner er det vel her?

En stk potterose fra en ikke-hemmelig ikke-beundrer, som syntes det var for jævlig at jeg skulle dra hjem til leiligheten min uten en valentines-blomst:) hehe

Hva har dere fått?

Om noen HAR prøvd disse, la oss høre hvordan daten utviklet seg.

Har fått inntrykk av at det er langt flere gutter som sender meldinger i forholdt til jenter og at jenter ikke er så veldig glade i å gi svar, noen som kjenner seg igjen?

Get up
Get on up
Get up
Get on up
Stay on the scene
Get on up
Like a sex machine
Get on up

Når du er i godformen, hva synger du til/på?

Jeg er i gooood form og synger til The Godfather of Soul`s Sex machine! :D

Jeg traff en dame på byen for en tid tilbake og vi har datet siden juletider og har nå planlagt weekendtur sammen. Nylig fortalte en kompis meg at har sett henne på online listen her inne (Hun fortalte for lenge siden at hun hadde vært med på sukker i over ett år - men glemte altså å påpeke at hun fortsatt er med...) Så nå er jeg aktiv igjen... ;-)

Min første tanke var å dumpe dama med en eneste gang - og det blir vel til det (synd for det har virket ganske lovende...) men så tenkte jeg at jeg jo har hatt noen lignende hendelser selv også, men da med sukkerjenter. (Sendt melding, date, litt mer seriøst, sluttet å bruke sukker, osv...) Så nå lurer jeg bare på hva menigheten syns - når er tiden inne for å deaktivere seg selv? :-)

Eller kan det være glidende overganger - veeeldig søt jente (Så søt at det er usannsynlig at man klarer å toppe scoopet), deaktiver etter første IRL treff og litt lavere på rangstigen, klamre seg til alle andre pågående flirts for å se om upgrades er mulig?

Kjenner at jeg føler meg litt for lavt på rangstigen nå? :-) (Og om hun leser dette - tullejenta, det der var vel dumt? :-)) )

Har du noe positivt å bidra med kan du holde deg langt unna denne tråden!

Her er noen...har du fler? :D

Visste du at etter en times svømming i et basseng har du fått i deg en halv liter urin

Visste du at en gjennomsnittlig dag har du indirekte kommet i kontakt med 15 peniser, f.eks gjennom et dørhåndtak

Visste du at en gjennomsnittlig persons inntak av fastfood inneholder 12 kjønnshår

Visste du at under ett år svelger du 14 insekter mens du sover

Visste du at du puster daglig inn en liter av andres anale gasser

Jeg er mann på 42 år, som ble singel for to år siden. Intet galt i det ... Men i forsøket på sjekke opp en ny partner, ser jeg konsekvent på damer mellom 20 og 25 år.

Er det flere som kjenner seg igjen?

Jeg synes damer på 30 + kan virke litt tantete og gamle.

Hey peeps!

Vi single mennesker har jo lett til å slumre litt på middagen.
Jeg vet at selv om jeg lager mat til lillemor og meg hver dag, orker jeg sjeldent eller aldri å lage
meg noe egentlig middag når jeg har barnefri.

Derimot vet jeg det er kjempeherlig å lage mat når andre enn meg skal sette pris på den!
I dag, til eksempel, hadde vi enkel, men veldig gidd middag;
grønnsaks suppe med spinat. Namme namme!

Men jeg finner det ofte vanskelig å finne på noe godt og enkelt uten å måtte
repetere de samme middagene hele tiden...
Spesielt når man skal tenke pris, enkelt het og at det ikke skal ta lang tid å lage.

Mitt spm er; hva slags middagstips har du?
Hva er din favorittmat i hverdagen?
har du noen supre oppskrifter å dele med oss?

En kvinne som kan servere meg kyllingsuppe og varm sjokolade. En kvinne som kan ta tempen på meg og si at 38 grader ikke er livstruende.

Summa summarum så ser det ut til at sukker funker skikkelig dritt for min del, antagelig ser jeg ut som en gris i trynet, ellers så er jeg verdens verste til å formulere meg.

Man har jo svargarantilista(ikke at jeg får svar der heller), så hva med å mekke desperatlista? Der kan vi uten håp kose oss sammen, eller hva? Eller en noe mer politisk korrekt variant blinddate/kantaenkaffemedhvemsomhelstlista.

Hva sier dere o-mektige forumguder?

Her om dagen hadde en saftig sexbombe merket meg som "interessant" på Sukker. Stolt som en hane stormet jeg bort til speilet og konstaterte at ting og tang ikke sto så verst til likevel.

Jeg satte meg ned med en kopp iransk te - og fyrte av et svar som skulle gjøre meg enda mer "interessant". Jeg fortalte om min spennende jobb - og om tinder jeg hadde besteget i utlandet. Kort fortalt - jeg tegnet et bilde av en toneangivende skikkelse i venneflokken.

Noe var selvsagt glasur - men absolutt ikke bløff. Andre ting skulle virke bekreftende på at her hadde vedkommende frøken kommet til riktig adresse. Jeg fantaserte om paparazzifotografer i buskene - som var på konstant jakt etter det lykkelige paret vi skulle bli. Her kunne jeg bli stjernen i et TV-show om kjærlighet med 80-tallshelten Helge Hammelow-Berg. Etc, etc.

Så går minuttene og timene. Timene blir til dager. Og dagene blir til uker. Her foreligger intet svar - og mistanken kommer snikende. Var jeg blitt offer for en falsk profil? Sannsynligvis, og spørsmålet er:

Hvem i helvete har gleden av dette? Snakker vi kun om snørrvalper på 16 år? Eller foregår det et komplisert spill her inne som jeg ikke har oversikten over? Jeg mener til og med å ha observert menn i parykk som utgir seg for å være damer ...Dette blir bare sørgelig.

En ting eg syns er veldig morsomt er å si ting som gjør at folk blir litt satt ut og gjerne litt forlegen...
Som i dag når eg skulle ut å fly så ble eg stoppet av en mannlig securitas etter at eg hadde gått gjennom kontrollen. Det pep og han sa at det var en rutinesjekk bare, og om han kunne gjøre den eller om han skulle hente en kvinnelig vakt. Eg samtykket til at han kunne ta kroppsvisitasjonen (om det er det det heter :p) når han var ferdig og sa at eg kunne gå sa eg; takk, det var månedens berøring og lo. Han ble veldig flau, mens eg syns bare det var morsomt!
Noen andre som sier eller gjør ting for å få andre litt forlegne? :p

Heisann! Trenger litt musikk forslag til en helaften hjemme. Stemningen klarer vi å lage selv med romantikk, latter og moro, men alltid kos med bra musikk også i bakgrunnen....eller som kan skape noe annet gøy kanskje.

Vi er i 30-40 åra.

Forslag?

25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 37 og 38-åringene er alle hyggelige, reflekterte, seksuelle jenter.

Men 36-åringene? Helt håpløse! Hvorfor?

Denne tråden er ment for damene, men gutta kan legge inn de også. Jeg er en mann på 24, som lurer på hvor mange mail damene i aldersgruppen 20-26 får fra menn daglig.

Grunnen til at jeg lurer på dette er at jeg sliter litt med å få svar på posten jeg sender dere, og tror at dette har mye med at dere får alt for mange mail til å kunne ofre tiden deres til å svare på alle.

Skriv et tall og evt hva som gjør at dere svarer på mailene, jeg har null problem med å tiltrekke damer IRL, men uten øyekontakt og kroppspråk, er jeg visst håpløs.

Tenker dette kan være en bra tråd for å hjelpe oss gutta utvikle nettgamet vårt til deres fornøyelse.

Hva består en superprofil av?

Hva består en supermail av?

Tusen takk for svar! :D

Menn som klager over arrogante damer som ikke svarer på brev fra gamle griser som bare vil ha ungjenter som ikke vil ha en fyr som ikke er handy nok i senga, for å lage et lite potpourri. Kall meg gjerne pervers, men jeg popcornerer og koser meg faktisk fælt her. :-P

Happy Valentine's Day, forresten.

Når man bruker sukker på mobilen, hvordan oppdaterer man siden da? Slitsomt og logge inn og ut hele tiden for å kunne se nye meldinger
Ja, jeg er dumt på sånt, men kan mye annet ;)
anyone??

Ja vet at det er mange tråder med førstemelding...Men alikevel så lurer jeg...

Jeg lurer litt fordi atte jo : Jeg skrev en førstemelding som jeg ble veldig fornøyd med :) Men er det ok og eventuelt bruke denne mer enn en gang??

badboys

Siste svar on. 15 feb. 2012 16:42 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym wimsern

er en uglesett gruppe menn. stereotypisk voldelige, kriminelle og selvhøytidelige. vel, jeg slår et slag for oss badboys, vi som ikke slår jenter men som ikke er redde for å dele ut noen vinger i selvforsvar, vi som tøyer reglene uten å bryte de, og om vi bryter de så blir vi iallefall aldri tatt! det er for mange pusete menn her som er villige til å gjøre seg til tøffel bare dem får en godbit i ny og ne!

men er det aksept for den type menn blant kvinnene her inne? eller er dere en gjeng med tøffeletere?

Noen som sitter på lese salene på blindern som kunne tenke seg en kaffe prat i kjelleren? ;)))

Ikke.. Ikke Lawanda også! :o(
Sukker har atter en gang vært ute med ljåen og slettet min kjære Lawanda som hadde skrevet så fin og lang førstemelding på engelsk og alt..
*Heldigvis* var den så gjennomtenkt at både hotmail og yahoo-mail var opplyst!

Alt håp er ikke ute..

Don't stop me now!