Sukkerforum

Slutt og sutre over damer som ikke vil ha dere.
Sutring gjør ikke akkurat deg selv mer attraktiv.
Det samme gjelder kvinner også.

Hvor mange menn ville for eksempel lagt ann på og vært sammen med en dame over lengre tid som sutrer over det meste?
JA, jeg er overbevist om at en del menn kunne ha satset på en dame som var sexy som sutret, men da kun for knullet sin skyld.

Tror et fåtall menn gidder å satse på sutredamer.
Hvorfor skulle da liksom et flertall kvinner tiltrekkes av sutrete mannfolk?

Nei, gå i dere selv.

OG finner man ikke en dame her inne, hva så?
ER jo ikke jordens undergang heller.
JA, nå sutrer jeg over sutrete mannfolk og kvinnfolk.
Ergo er jeg en sutrer, men jeg gidder ikke å sutre over at jeg er singel.

Lurer på hvem som skal ta initiativet til å skrive en melding først?
Er det kvinnen eller mannen?
Hva er dine synspunkter på det?

Antallet menn som får oppleve og få egne barn synker drastisk i Norge.

Andel av befolkningen med egne barn (etter fødselsår).

1951-1960
Menn 82,5
Kvinner 89,0

1961-1970
Menn 68,4
Kvinner 82,2

Det er grunn til og tro at trenden er enda sterkere for generasjoner etter 1970. Bruker vi de som er født imellom 1961-1970 som snitt tilsvarer det i dag ca 800000 norske menn som ikke får oppleve og bli fedre.

Høy utdanning = barnløs
Tidligere var høyt utdannede menn blant de mest fruktbare mennene. Nå er situasjonen snudd på hodet. Og jo lengre utdanning mennene tar, dess flere er det som er barnløse.

Til alle damene der ute; det er faktisk deres brødre og sønner det er snakk om. Jeg mener dette helt klart er det viktigste temaet i Norge i dag. Jeg synes det er på tide at også kvinner kommer på banen og engasjerer seg. Det er snakk om høyt utdannede menn som jobber hver dag for å opprettholde velferdsstaten og holde statskassen full. Stort sett klager de ikke heller. De bare står opp hver morgen, gjør sitt og ber om ingenting tilbake. Burde de ikke i det minste få litt annerkjennelse?

Kanskje et strakstiltak kan være å tilpasse innvandringen. I tillegg til asyl for de som har krav på det, gi mulighet for norsk statsborgerskap til single barnløse kvinner opp til 30 år som ønsker det? Det kunne rettet mye for de 800000 vi mangler. Det ville også løst bemanningskrisen i helsesektoren og gjort Norge vesentlig mer attraktivt for høyt utdannede. Det ville i tillegg forhindret eldrebølgen og lagt en vesentlig demper på fremmedfrykten.

Innspill?
Jeg kan raskt tenkte meg en del praktiske utfordringer rundt dette, hvordan bør mann gå frem?

ref.
http://www.dn.no/forsiden/article573323.ece
http://www.ssb.no/emner/08/05/10/oa/200406/skrede.pdf

Hvor mange besøkende har du hatt på profilen din idag ?

Jeg har hatt 1, og dere ?

Sex

Siste svar sø. 6 nov. 16:49 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Finurlig

Har vært innom ganske mange profiler etterhvert og en ting lurer jeg på. Nesten alle , inkludert meg selv nevner denne berømmelige kjemien som det viktigste. Men absolutt ingen nevner noe om sex, er det fordi det virker litt dirty/tabu. Det er tross alt ganske så viktig i et parforhold.

1: Tror du på Gud?
2: Har du ringt ei spådame, og mener du dette er humbug?
3: Ville du prøvd healing om du var dødssyk?
4: Tror du på at noen har klarsynte evner.
5: Tror du på gjenferd?

hvem vinner?

Så på nyhetene rundt syv i kveld, og der snakket de om bistand - at mange millioner faktisk ikke har blitt overført til land som trenger det. Det i seg selv er jo en diskusjon, men det jeg reagerte sterkest på, var at de bruker over 20 mill på bistand mens de bruker 12 (!) mill på politi! Er det bare meg som blir ekstremt oppgitt, trist og sint pga det?

Og i såfall, hvorfor i all verden er det ikke omvendt?!

Høy og Mørk

Siste svar sø. 6 nov. 14:21 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym Fleksnes

Hvorfor skriver alle jentene/damene på profilen sin at den ideelle partneren skal være høy og mørk? det gir ikke oss andre stort håp. tviler på at Mr Cloony melder seg inn på sukker med det første ;-)

Søndagsfeeling..

Siste svar sø. 6 nov. 13:19 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

Hvor er armrkroken å ligge i.....

Merklig man blir slik når det pøser ned...

Søndagskoos!

Siste svar sø. 6 nov. 13:18 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Elpositivo

Hallo er det noen der ute i denne verden som er sugen på sex,kos,sex og litt sex Nåh!! :D

Eg fikk denne posten her inne...
Noen som er enig med meg i at dette er falskt?
-------------------------------
Hei der,
Jeg er ikke så komfortabel med å lage den første tilnærmingen, og så jeg don `t vanligvis sender ut mange kontakter forespørsler. Men, se på profilen din fordi du virker som en moden mann, tenkte jeg at denne gangen kan det være verdt stund. Vi virkelig synes å ha mye til felles. Hvis du føler på samme måte, ville jeg liker å komme i kontakt med deg. Vennligst send meg noen tanker etc til e-postadresse, susanfullmoon@live.com og kanskje vi kan få vite litt mer om hverandre. hvis du liker å chatte eller mail meg direkte til min postkasse. Kanskje vi bør stole på forskerne og gi det et forsøk? Og hvis vi får sammen så vi kan flytte together.Perhaps vi skal la "science" tar sin gang, hvem vet jeg vil sende noen av mine bilder til deg og fortelle deg. Mer om self.I min ser frem til å høre fra deg.
Susan.

hvorfor?

Siste svar sø. 6 nov. 12:07 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym litt lei..

kan kvinnfolk skrive att dei ønsker seg en "handy man" en som kan fikse i heimen,skifte dekk,gå med søppla og klistre edderkopper, men viss en mann skriver att man ønsker seg ett kvinnfolk som kan lage mat,vaske klær og stelle hus så er det helt feil ang. likestillingen... huff.. blir ikke klok på dette..

Hvordan er det for dere å date når barna er blitt så store at de ikke reiser bort annenhver helg lengre og man sjelden er alene. Jeg opplever det som ganske vanskelig å treffes når barna ikke skal involveres, og med involveres mener jeg ikke nødvendigvis at de skal bli så veldig godt kjent med daten din, men at de møter hverandre. Mine barn feks er så store at de skjønner at mot evt har en kjæreste, uten at de strengt trenger å engasjere seg så veldig i denne kjærsten. De har og et meget bra forhold til sin far og trenger derfor ingen subtitut.

Nå har jeg datet en kar over en lengre periode, om det blir noe super seriøst ut av det aner jeg ikke, er for tidlig å si, men jeg kunne tenkt meg å treffes oftere enn det man gjør nå. Hva tenker dere rundt dette, er det vanskelig å "treffe" barna, og evt hvorfor. De er ikke alltid hjemme på kvelden , men kommer jo hjem i løpet av den tiden en evt type er der, med andre ord, jeg sitter ofte alene, slik er det med store barn, men akk så kjedelig når man kunne hatt besøk!

Jeg vet med selv at jeg ville ikke hatt problemer med å hilse på en types barn , når vi snakker alder 15 + , men jeg opplever ganske mange menn med vegring mot å i det hele tatt hilse på barna.

Mannen er jo kjent for å gi råd og hjelpe *hobby-kokker* på rett vei,
spesielt de som har store mangler i den kunnskapsboken.

Har kritiserer gladelig en for han kjedelig *pasta-variant*, laksekoteletter,
og ellers hva som måtte være normalt for en gjennomsnitts-person i mine øyne.

Jeg fikk spørsmål fra ei berte på ca 35 om hva jeg kunne like å servere om jeg kastet meg rundt på kjøkkenet iblant, (dette var den 6. mailen fra henne) og hun fikk et avslappet svar som følger:

sitat:

*Om du slipper meg til på kjøkkenet når det er på sin plass får du muligens servert entrecote med bakte poteter og tilbehør eller innbakt lax om du foretrekker det kanskje. ..alt handler vel om å vise at man nyter tilværelsen*

Jeg hørte aldri noe mer fra henne... (dama jobber forøvrig innen psykriatrien)

Er hun blitt påvirket av uttrykk som *suffle ala creme del lax*
Savner hun dill-sausen med innslag av rødvin og den delicate desserten hun fanget opp på Tv ?
Eller forventer hun at Bjarne Brimi har blitt klonet og florerer her inne`?

Hvilke forventninger har en gjennomsnittskvinne til oss innen mat-veien ?? Kanskje ikke rart vi er single i 2011..

*rister lettere oppgitt på hode*

Førsteinntrykk

Siste svar sø. 6 nov. 07:26 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr.Average

Ok, vi vet jo alle at bilder/utseende har veldig mye å si. Noen foretrekker blonde, noen foretrekker mørke, noen foretrekker tynne, noen foretrekker former osv. osv. Som regel er det vel profilbildet som i farten avgjør om en kunne se for seg selv sammen med denne personen. I hvertfall for min del der ansiktet har svært mye å si. Snakker som sagt om et førsteinntrykk her.

Lærte meg et uttrykk for noen år siden: "She's a but her". (Everything but her face (og da er det ikke noe å satse på)). Og dette er veldig vesentlig for min del. Det er jo ansiktet en ser mesteparten av tiden :) Og derfor blir det jo veldig avgjørende. Kroppen har litt å si, men ansiktet er svært viktig. Der kommer mesteparten av personligheten til uttrykk.

Så for å komme til poenget. Kanskje et litt billig og tabloid et: Utifra de du har på onlinelisten din nå (gi blanke i geografi nå), hvor mange får du en godfølelse for? På min onlineliste er det 8 jeg ville klikket meg inn på for å se videre, men skal jo ikke se bort i fra at tekst/albumbilder hadde redusert dette antallet (men det ser vi jo bort i fra nå). 8 av 51. Syns det er litt lite mtp at det færreste er fra Hordaland. Er nok litt ansiktskresen ja..

Hva syns dere - Russel Crowe eller Denzel Washington?

Moralsk bedervet purk (Training day) eller barsk med pil og bue (Robin Hood)? Hvilken fyr skal holde meg med selskap i kveld?

Nettopp derfor er vi så redde for den store kjærligheten.

Jeg påstår at vi er mer redde for ekte kjærlighet enn alt annet :-)

Sant eller usant, folkens?

Nettsex ?

Siste svar sø. 6 nov. 00:22 (62 svar)
Skjult ID med pseudonym angel

Nå begynner jeg å bli lei hele sukker greia...
Trodde jeg endelig hadde fått kontakt med den kjempe flott mannen her inne ,sendt hverandre flere lange og hyggelig meldinger i ett par uker.. Vi hadde også blitt enig om å treffes så fort vi fikk tid..
Men så får jeg melding fra han om vi ikke kan møtes på chaten for å ha nettsex, og sende bilde av meg i undertøy.
Og jeg skrev tilbake at jeg ikke ville ha noe nettsex, og da får jeg melding tilbake at han droppet meg siden jeg ikke kunne innfri hans ønsker.
Er så lei at nesten alle menn her inn ønsker nettsex...
Har ikke noe mot god sex jeg ,men vil ikke gi av meg på selv på denne måte..
Er det meg som er for gammel dags? Håper jeg får noen svar fra både menn og damer..

Deals på Sukker?

Siste svar sø. 6 nov. 00:11 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Hei, vi har fått forespørsel fra et firma som leverer Deals. D.v.s rabatter på restauranter og diverse andre tjenester, typisk 20%. Det vil gjelde på størrelsesorden 50 restauraner i Oslo, 20 i Bergen, osv.
Forskjellen til kupong dealer er at man ikke kjøper på forhånd, men får rabatter når man kommer til stedet. Dette koster oss penger, men hvis det er tilstrekkelig interessant for våre betalende medlemmer så kunne det jo være av interesse? Hva tror dere? Er dette så interessant at det ville oppfattes som god added value?

Ut aleine i Bergen

Siste svar lø. 5 nov. 23:14 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr.Average

Hvor er det ok (i form av å komme i kontakt med folk) å gå ut aleine i Bergen? Og hva gjør dere som går ut aleine for å komme i kontakt med folk? Det er sikkert ikke vanskelig å få en eller annen slags kontakt med 15-20 forskjellige i løpet av en kveld, men hvordan glir dere naturlig inn i en gruppe? Folk går jo som regel ut sammen med andre, og da er det jo ikke barebare som en utenfra å "bli en del av gjengen".

uihdsx uhsd opczyt tysatsa ?
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3267351.ece

Noe av det mest irriterende jeg vet her inne er beskjeder som lyder slik: Hvis du bare bodde nærmere skulle jeg gjerne ha blitt kjent med deg....ok....da trengte du ikke å skrive!

Fatt mot gutta!

Siste svar lø. 5 nov. 21:50 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym X-reveur

Dette skal være en positiv tråd!

Var ute sammen med en tidligere kollega av meg i går. Han som meg, er skilt og har barn mv. Han er omtrent 20 år eldre enn meg... men han har funnet kjærligheten på nytt og er på vei til å bli gift! Jeg møtte også nydama hans.... Hun var utrolig positiv - og hun var ei ordentlig koselig dame. Hun var 8 år eldre enn ekskollegaen min - men så en del yngre ut.

Min historie med damer og ekskone og slik er blitt mye harselert med av mange - meg inkludert! Og vi snakket litt om hvilket perspektiv man egentlig har på ting. Jeg har dessverre litt angst for å treffe jenter som er eldre enn meg, på tross av at jeg muligens er den som roper høyest om at alder ikke er noen hindring... Har takket nei til folk som er 4-5 år eldre enn meg selv.... Jeg er for trangsynt! Denne kvinnnen mente fast og bestemt at alder bare var en tall. Jeg har ikke problemer med å treffe jenter som er yngre enn meg selv...

En annen ting som hun påpekte var at ting som virker umåtelig viktig i partnervalget som 20-30 åring endret seg ganske mye når man ble litt mer voksen... Jeg måtte jo spørre hva greia var med min kamerat som trigget..... og hun sa at "Han er snill"..... "... men han har også egne meninger...." og i sum så var han en veldig bra mann!

Så for alle oss som ikke klarer å ta på oss "badguy"-kostymet.... bare vent til dere bikker 50! Da løsner det...... Skal nevnes at disse to traff hverandre IRL - og tok det derfra - og ikke på sånn nettsjekking.... men min kollega og kamerat har det utrolig bra og det er morsomt å se at folk jeg har et forhold til virkelig får det til å funke - etter både skilsmisser og det som følger slikt crap......

Det var dagens lille solstreif, hilsen Wam og Vennerød!

Et sikkert signal på at det er på tide å komme seg ut på tur med bikkjen.

En rik foretningsmann fra Østlandet var på ferie i nord-Norge og la merke til en fisker som lå og slappet av ved siden av båten sin, mens han sugde på pipa si.

... - Unnskyld meg, men det er fortsatt tidlig, jeg bare lurte på hvorfor du ikke er ute og fisker? sa mannen.

- Fordi jeg har gjort dagens fangst, sa fiskeren.
- Hvorfor går du ikke ut og fanger mer? spurt den rike mannen.
- Hva ville jeg gjort med all den fisken? spurte fiskeren.
- Du kunne tjent mer penger, svarte foretningsmannen. - Med de pengene kunne du ha fikset motoren din og gått ut dypere for å fange mer fisk. Da kunne du tjent nok penger til å kjøpe nylonnett. Det ville gjort det mulig for deg å fange mer fisk og mer penger. Før du vet ordet av det så ville du hatt nok penger til å eie to båter, kanskje til og med en hel flåte med båter. Da ville du blitt like rik som meg.

- Hva ville jeg gjort da? spurte fiskeren.
- Da kunne du virkelig nyte livet, svarte den rike mannen.

Fiskeren smilte og sa, – Og hva tror du det er jeg gjør akkurat nå?

Damer med hund

Siste svar lø. 5 nov. 14:20 (98 svar)
Skjult ID med pseudonym ultravox

Hvorfor er det så ekstremt mange single damer som har hund? Det er snakk om noe sånt som en av tre på sukker.

Er det sånn at damer med hund er mer turn-off enn damer uten hund? Blir disse damene sekundavarer og dermed gående som listefyll her på sukker? Det er ikke spesielt interessant å innlede et forhold der en hund legger begrensninger på hva man skal finne på. Spesielt gjelder dette helgaktiviteter og ferier. Blir ikke spontanitet når dama hele tiden må hjem og lufte bikkja.

Da er det faktisk bedre å ha barn. For kidsa skal som regel være hos sin far mye av tiden. Dessuten trenger de ikke tilsyn hele tiden. Etter en viss alder kan de (visstnok) gå på do alene og fikse mat til seg selv.

Skuffa...

Siste svar lø. 5 nov. 14:16 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Nå er jeg skuffa her. Jeg var innom en profil der det sto at bare jeg hadde bilde, så ville jeg få svar på de spørsmålene jeg hadde. Så jeg spurte henne hva som er åttende desimal i pi. Dette er tre dager siden, og jeg har ikke fått svar ennå!

Holder ikke det de lover...

Jeg sitter med en følelse. Jeg er lei av kafè besøk, middager, kino, film osv.

Jeg har lyst på et aktivt litt utenom det vanlige type stevnemøte!

Noen som føler det samme ? Eventuelt forslag til andre typer dater som kan være morsomme å prøve? :)

Hva synes sukker folket om aldersforskjellen på folk som er sammen?

Selv fant jeg nettopp ut at min søster har blitt sammen med en som er 23 år gammel. Hun her 17.

Dvs. at han er like gammel som meg. Har ikke møtt han enda, men kan ikke tenke meg at han er oppegående som en normal 23-åring.
Jeg kunne aldri ha tenkt meg å være sammen med en på 17. Jenter på den alderen er altfor umoden!

Si din mening.

Lurer på hvorfor godt voksne gifte menn som er etablert godt privat og økonomisk har "stamsted" på Sukker ??
Noen av dere som svarer?

Lurer på om gutta synes jenter som har meninger, ett godt hode, og som ikke bare jatter med er skumle....??? Det er faktisk ett seriøst spørsmål for jeg har opplevd at gutter ikke liker at jeg er uenig i ting, eller kan mer enn dem...anyone?

Det er stor forskjell på hvordan man rangerer viktigheten med matchtall her på sukker!
For mitt vedkommende har en dame med matchtall 0 satt hjerter på meg, noen andre som opplever liknende?
Er det mulig eller er det en systemfeil eller kanskje en annen grunn?

Treffet er avlyst pga trege trøndere tydligvis. Beklager.

Hvorfor betaler vi her på Sukker da i så tilfelle?

Hvis du skulle hatt en romantisk kveld med kjæresten og dere skulle se den optimale kjærlighets film....
Hvilken film ville det vært for din del???

Pick-up-lines

Siste svar fr. 4 nov. 18:02 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Hørte en god en i dag.

"I've got a 9 inch tongue, and I can breathe through my ears."

Fått høre det at man aldri skal sjekke opp en jente som jobber i en bar.. at det er en slags gutte-regel *uskreven regel*

Riktig at det funker dårlig når man er på jobb, ikke så veldig sjarmerende å få en snøvlende setning, vil du være m meg hjem på nach av en som knapt klarer å se en i øya og stå rett, men er jo som alle andre jenter/damer når en har fri..

*hmmm*

Noen innspill på dette??

I dag begynner min lynkampanje mot egen korpulens.

Jeg har laget et ark med rubrikker for hver dag fra nå og et stykke uti desember. I hver rubrikk fylles morgen-veingen inn.

I dagens rubrikk står det 93.7 kg. I rubrikken fire uker unna skal det stå 84 kg eller lavere. Jeg er 182 cm.

Noen som vedder imot?

I kveld florerer det av "gode" sjekketrips i "Torsdag kveld fra Nydalen" med Hasse Hope. Lurte først på hvem han var, men fikk forklaringen. Jeg smiler og ler om hvordan man ikke skal danse ute på byen, og fine ord om stjerner i øynene. Samtidig skriver man her! Artig kveld

Flere ting som gleder meg nå. Fikk kontakt igjen med en jeg skrev med (annet nettsted). Selv om det bare er på vennebasis, så var det så hyggelig å høre fra han igjen. Han lurte på om alt stod bra til med meg. Det gjorde så godt å få de ordene. Det gjelder generelt, å bli sett, vite at noen bryr seg. Ser fram til å skrive tilbake.
Jeg skal på min første Sukkerdate, og jeg tar det helt lugnt. Ser på det som en hyggelig anledning, uansett hva som skjer, eller ikke skjer ...

Og så blir det Trondheimstur til helgen. Trivelig å treffe igjen "gamle" venner, og ikke minst møte nye folk fra sukkerverdenen ... veldig spent.
Har mye å se fram til ... det føles godt :-)

Kanskje flere som vil dele noe positivt ...

Er man på byen er det jo viktig at man ikke skal se for mye på en jente før man tar kontakt (for da virker man jo litt som en stalker). Gjelder det samme på sukker? Har man ødelagt mye av mulighetene om man klikker innom en profil 7-8 ganger før man sender en melding?

Chatting

Siste svar to. 3 nov. 22:11 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym pink

Skal tro hvor mange av oss som sitter innpå her og chatter i håp om møte lykken. Chatter og opplever god kontakt ,spenning oppstår............................
Så viser det seg det er en gift mann/kvinne som koser seg innpå her,har litt spenning i chatten,skaper spenning i andre enden også.............. For så i neste omgang logge ut og være "den trofaste" i familien og det lykkelige ekteskapet. Ja,ja platonisk ekteskap er det noe som heter...............

Er det flere som har fått denne meldingen?
Dette var nytt for meg.
1 melding i dag?
Og bortsett fra det brevet har jeg ikke svart på melding på flere dager?
Hva skjer, er det noe feil med systemet, eller er det nye regler om at man ikke skal skrive mer enn 2 brev i uken eller noe?

Jeg måtte slå en kode pga den feilmeldingen, fikk sendt da.
Men jeg synes det uansett var bra tiltak da, at man må slå en kode for å sende melding.
Synes egentlig at det skulle vært slik når det gjelder alle meldinger.
Slik at man forhindrer disse fake profilene som spyr meldinger over en lav sko til alle i å sende ut meldinger.

Det er synd at slike tiltak må innføres, men slik er det.
Har selv fått brev jeg ikke har sett noe poeng å svar, med e-post adresse osv.

Hva mener dere andre?

Blandt alle tråder her hvor folk klager over at de ikke får svar på meldinger er det en gruppe jeg stusser mer over: de som svarer uten å besøke profilen. Har skrevet litt med ei som er veldig ivrig etter å fortelle om seg selv. Hun stiller aldri spørsmål til meg og har etter 8 meldinger ennå ikke besøkt profilen min. Hva er det for noe? Hvis hun er intressert skulle man jo tro at hun hadde en eller annen grad av nysgjerrighet? Hvis hun ikke er intressert (hvordan kan hun vite det uten å se?) hvorfor sitter hun da og skriver mye personlig om seg selv til en totalt fremmed? Vil hun ha en monolog om seg selv, opprett en blogg!

Svartiden varierer fra 1 time til 4 dager. Nå hadde det akkurat gått 4 dager siden sist jeg skrev til henne, og reaksjonen da jeg nå fikk melding var mest, "jøss, hvorfor svarer du?". Jeg tenker å fortsette å svare. Kanskje det blir mulig å finne ut hvilken type spill hun bedriver.

Det har skjedd før at folk svarer på meldinger uten å se på profilen, men det har aldri tidligere gått mer enn 3 melding før de har tittet innom - og deretter sluttet å svare :)

Jenter er rare. Noen i norsk betydning, enda flere i svensk betydning :)
(Poster anonymt nå i tilfelle hun skulle titte innom og tilpasse spillet etter diskusjonen)

Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to mee--eee, haaaaappy birthday tooo mee :D

Måtte bare synge til meg selv :D:D:D

If you want to be happy...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym happyman

http://www.youtube.com/watch?v=iGNWVwTq0cQ

(Teksten her: http://www.songlyrics.com/robert-mitchum/from-a-logical-point-of-view-lyrics/ )

:-)

Hei, vi har sett litt på statistikken og hvorvidt hjerter som sendes ut blir besvart med et hjerte.

Det vi ser er at menn som sender hjerter, i snitt, får et hjerte tilbake per 12 sendte hjerte. Om man følger dette gjennomsnittet eller ikke vil avhenge av flere faktorer: Hvor attraktive damer de sendet til i forhold til seg selv, bosted, profilinnhold og tekster. For damer er tallet 1 hjerte per 4 sendte.

50% av mennene som sender hjerter sender mellom 1 og 9 hjerter, mens 95 % sender under 120 hjerter i sin Sukkerkarriere.
Hvorvidt det har noe for seg å sende mange hjerter vil avhenge av om det er realistisk å få svar fra de man sender til, men det er jo ting som kan tyde på at de som bomber ikke gjør dette med tilstrekkelig hell.

Generelt så gjelder det at hvis responsen uteblir så må man enten jobbe med profilen, aktiviteten på Sukker (hvem man sender noe til og hvor mange) eller rett og slett sikte lavere. Den siste sitter jo litt langt inne for mange, men må man så må man.

Vi ble faktisk litt overrrasket over at såpass mange fikk hjerter tilbake og det var jo hyggelig :-)

all the promises we breake, from the cradle to the grave..all I want is you