Sukkerforum

Hva svarer man på noe sånt da? Spesielt om man ikke synes at den personen som skriver til deg er deilig?

Jeg har nå opplevd flere ganger å få beskjed fra menn, som jeg har fått god kontakt med på nett, at de har funnet kjærligheten hos ei anna og dermed ikke er interessert i meg lenger.
Dette har også skjedd dagen før date.

Er dette en måte å avvise meg på uten å si at det er pga meg at de ikke vil ha kontakt lenger?

Er dette en måte de forteller meg på at de har fått kalde føtter?

Er jeg bare maks uheldig?

Er skjebnen bare en ertekrok mot meg, som gir meg håp bare for å fjerne den igjen rett før?

noen som vil bli med meg å klappe tigere i thailand... hehe

finner ingen som vil bli med meg så kanskje noen her inne har lyst på en liten tur.... :P

Benytter folk seg av chat-funksjonen her inne...?

Ønsker tilbakemeldinger angående dette.

Og har dere positive/negative opplevelser rundt chatten? Del dem da:)

Får litt det inntrykket når jeg ser rundt meg i sosiale kretser, jobbsammenheng og samfunnet forøvrig. Blir noen ganger så ekstremt skremt av at enkeltmennesker som er faktisk null og niks på mange måter - man kjæreste har de. Det er gjerne de av samme kjønn som meg jeg under mest over...gutter som er null nix, hverken har de fast jobb, nåla i veggen, roter bort livet sitt og kunne kvalifisert for en hel sesong alene med luksusfellen, men jaggu har de dame og gjerne en ganske ressurssterk dame. Synes dette er så rart med tanke på mange av de profilene jeg leser her inne, så har jo mange av dere jentene relativt vasse inntaksregler. Er ikke mange jenter så opptatt av at ting skal være på stell når det kommer til menn. Bare han får det til å kile, så er det samme, da ryker kravene?

God-musikk

Siste svar to. 23 feb. 2012 01:33 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Alven27

Denne sangen her er bare så sykt deilig :))

http://www.youtube.com/watch?v=Q_L-0Ryhmic&feature=related

Jeg vil gjerne vite hvilken sang eller type musikk DU synes er digg ?:)

Jeg gjør det til en regel at jeg masturberer før en date så jeg ikke så lett skal "tenke med lillemann", men være litt fornuftig og klartenkt når jeg sitter der med en levende og vanligvis sexy pyntet kvinne. :-)

Det er jo uansett uvanlig at det blir noe hopping i sengehalmen på første date, og det er alltid en fordel å være avspent på date.

Hva tenker Sukkerfolket om dette? Kunne flere dater ha blitt vellykket om vi møtte seksuelt avspent til date?

Jeg tror det, ihvertfall!

Skjenner du virkelig deg selv ?
Det er lett å herme etter eller etterligne.
Mange er sånn for at andre er det.
Er du en enstøing ,eller følger du mengden?
Veldig mange er opptatt av hva andre syns og mener, men hva syns du selv.
Når var det sist du så deg selv i speilet?
Tar du vare på deg selv ? Du må huske at ingen skjenner deg bedre enn deg selv.
Hvor mye betyr det egentlig hva andre mener, hvis du har det bra med deg selv?
Mange sier de kjenner seg selv, men jeg har bare møtt et få tall som virkelig gjør det.
Husk det finnes bare en av deg, du er unik og verdifull. Ikke forsvinn i mengden, men vær deg selv.
Vær stolt over den du er ;)

Hvordan et forhold skal være, og hva det skal inneholde er vel en kulturell og innlært standard? Men hvorfor må en absolutt være i et forhold med et annet individ? Hvorfor kan en ikke slå seg til ro med å være single?
Vi har alle fått innprenetet og lært at en aldri blir lykkelig før en har funnet mannen/kvinnen i sitt liv og havnet i et forhold/ekteskap. Derfor streber vi alle så fælt etter å oppnå denne fornmen for lykke. Det får oss til å føle oss ufullendte/halvferdige når vi ikke har oppfylt denne standarden.
Kan dette bare være en livsløgn? Hadde livet blitt lykkeligere dersom en ikke strebet etter å oppnå denne vedattte formen for lykke og tilfredshet? Blir en egentlig så mye lykkeligere av å være i et forhold?

jeg jogger sexy langs bassengkanten med mitt vakre hår flagrende bak meg. puppene duver (såvidt pga silikonen) i takt mens jeg beveger meg i slowmotion. man hører themesongen til baywatch i det fjærne når dramatikken sprer seg. han dukner! jeg reagerer på et milisekund og stuper uti bassenget. dykker grasiøst som en havfrue ned i vannet og fisker med meg den hjelpeløse gutten opp. han puster. legger han i stabilt sideleie og kaster meg etter telefonen for å ringe ambulanse. takket være meg så lever han. jeg redder dagen.

sannheten er vel heller at gutten sto foran meg i fastfood-køen i svømmehallen, og at da han besvimte så flyttet jeg meg til siden. skjønte ikke at noe var galt før stakkaren lå halvveis over meg og prøvde å huke tak i stakkaren før han klika hodet i flisgulvet. noe jeg altså ikke rakk.

anywho, i dag har jeg gitt førstehjelp og ringt ambulanse iført badedrakt. nesten som i baywatch, bare med litt fler valker og litt mindre dramatikk (og forsåvidt ikke i vann heller). som sukkeravhengig var jeg nemlig den eneste med telefon i hånda. host.

Fra tid til annen så kommer det innlegg fra noen som ikke har troen på at matchtallet betyr noe. Det er flere grunner til dette og et lavt matchtall, eller lite matchende matchtre, blir av mange blir brukt som grunn for at de ikke er interessert.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på spørsmålene i relasjonstesten. Hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten leser masse er det eneste så betyr noe, så kan man gjøre hele filtreriningen på bakgrunn av det. Hvis det er mye lesing, mye friluftsliv og lite porno som er viktig, så tar man med det. Verre er det ikke. Det bli derfor litt rart og misforstått når noen sier at matchen ikke betyr noe. Dette spesielt siden motparten ofte da bestemmer det meste.

Suksessen som skyldes matchtallet er grunnlaget for Sukker. Størrelsesorden 100.000 kjærester er koblet på Sukker og på grunn av dette så anbefales sukker enormt mye. Sukkers totale markedsføringsbudsjett på brøkdelen av de to datingtjenestene som er nest størst.

Den effektive matcingemotoren har en stor verdi for Sukkers brukere. Derfor er det også vanskelig å tillate at folk på forumet sår tvil om matchingens berettigelse. Slik noen skriver får en jo følelsen av at det er like effektivt å velge partner fra horoskopet i ukebladet. Bare så det ikke er noe tvil: Det er det ikke! Matchingsystemet fungerer faktisk eksepsjonelt bra :-)

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy og matchtallet summerer kun matchen på de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet, og det kan de aller fleste klare.
God natt :-)

Les mer her:
http://sukker.no/matchsystem.html

Ha en ellers flott kveld :-)

Er det skummelt å være frosk hvis norske kvinner oppdager at froskelår er en grei rett.? Finnes det prinser, eller er det bare frosker, rett og slett...?

Det er ca 20 stykk i listen min som jeg har matchtall 96 og opp til 99 med og jeg tenker på de som mine egne riddere av det runde bord :-) De ser alle ut som flotte og kjekke menn, men ingen av de jeg føler meg tiltrukket av og er rimelig sikker på at jeg heller ikke vil bli tiltrukket av de og omvendt. Likevel faller det meg ikke inn å blokkere de, for det er stort sett de samme og synes det er fint å ha de der på listen min, er jo vant med å se de... Blir på en måte som å se kjentfolk, sikkert litt far off, men jeg liker å ha de der :-) Så slo en tanke meg... Hvis jeg blokkerer ridderne mine, vil da nye riddere dukke opp i matchlisten min? Det er ikke ofte det dukker opp nye ansikter på listen min... Og siden det er flere tusen av oss her inne så ville jeg tro at flere ansikter ville havne på listen?

Hva tror dere?

Her har jeg gått i ukevis uten å få et eneste svar fra noen, og så nå i kveld får jeg plutselig svar fra to stk. som attpåtil er online og svarer nesten umiddelbart! Nå står ikke verden til påske!

Vurderte å lage profil på be2, og var overrasket over den store kvinneandelen som var oppgitt på forsiden. Var stikk i strid med inntrykket jeg har hatt av all dating så langt. Etter så ha søkt litt fant jeg denne på kvinneguiden:

http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=435469

Søkte litt videre og et annet sted som tydeligvis ikke har rent mel i posen er denne. Se kommentarene på bunn! :
http://techcrunch.com/2009/10/20/zoosk-hits-40-million-members-eyes-20-million-in-revenue-this-year/

Føler at jeg som single er blitt fritt villt blant nyutdannede markedsførere. Typisk er de menn i 25 års alderen som er uten skrupler og som tenker kortsiktig profitt. Er dette egentlig lov?? Synes også mediene er blitt verre bare siste to år. Spesielt Sol og Nettavisen virker helt på jordet, som hver dag forsøker å trekke lesere ved pupper eller lignende på VG. Nen flere som synes det er nok?

Fant denne teksten i en dames (ca 40 år) profil:

"Mye av det som definerer en attraktiv mann er at han tar initiativ. At en mann kommer bort til en kvinne viser jo nettopp slike egenskaper. Og det er også en faktor mange kvinner bruker til å finne interessante menn på."

Er dette en gjengs oppfatning blant dere damer?
Og hva mener gutta?

Lurer litt på hvor god følelse dere må ha ovenfor noen for å gå på date? Jeg har tidligere kun gått på date med de jeg har vært oppriktig interessert i utfra profil og komunikasjon på meldinger. Jeg har nå sagt ja til å treffe en som jeg egentlig ikke har så veldig høye forhåpninger til, da jeg tror vi er på litt ulike steder i livet og jeg har ikke fått den store entusiasmen i kommunikasjonen heller. Men han fortsatte og svare på mine halvkjipe meldinger, og spurte om date. Jeg svarte ja, da jeg egentlig ikke føler jeg har noe å tape annet enn et par timer, og hadde ingen spesielle planer den dagen uansett... Og det KAN jo hende at han overrasker i positiv retning.. Jeg kommer til å være hyggelig og vil ha et åpent sinn når jeg møter han, selv om jeg blir overrasket om det kommer noe mer ut av det. Så spørsålet er, synes dere det er dårlig gjort av meg å si ja på disse premissene?

Herrefred, det er jo vår ute! Sol, blå himmel og ingen snø!

Gleder meg vilt til å gå i små tøysko, uten jakke og med shades dagen lang! Sukk!

Ville du ansett deg som spontant?

Hva legger du i det egentlig?

Går det an å være spontan med planlegging?

Hvorfor tror du så mange er litt redd spontanitet?

Hva foretrekker du? Spontane ting eller planlagte?

10 gode tips
Skal du skrive en kontaktannonse eller opprette en profil på et sjekkested på nettet? Da bør du tenke over disse tipsene når du presenterer deg selv:

1) Du er bra nok
Det er ingen vits i å gjøre teksten annerledes enn virkeligheten. Ikke unnskyld deg for hvordan du er og tro på at du er god nok for den rette partneren.

2) Vit hva du vil
Før du skriver teksten bør du tenke på hva du er ute etter. Ønsker du flere bekjentskaper eller en seriøs partner?

3) Ordenes betydning
Tenk på betydningen av ordene du bruker. "Enslig" og "ensom" betyr to forskjellige ting, tenk på hva slags inntrykk du vil at ordene skal gi.

4) Vær presis
Unngå uklare beskrivelser som at du liker naturen. Skriv heller at du liker å gå en skogstur på ettermiddagen eller stå på ski på fjellet, så slipper du misforståelser.

5) Kutt klisjeene
Utrykk som "et glass i ny og ne" eller "tur i skog og mark" er så velbrukt at de snart har mistet hele sin betydning. Bruk heller ord som du mener beskriver deg best mulig.

6) Unngå skryt
Uansett om du skryter av lommeboka, puppene eller sportsbilen - kutt det ut. Skryt er en større turn-off enn hår i nesa.

7) Tenk på en venn
Lat som om du beskriver deg selv for en god venn når du skriver. Da blir det ofte lettere å finne de rette ordene og de beste poengene.

8) Gi av deg selv
På nettet og i annonser skal du være forsiktig med å legge ut adresse eller telefonnummer. Men det er allikevel lov å være litt personlig. En uvanlig detalj kan gjøre at annonsen din skiller seg ut fra de andre.

9) Tips til jentene
Kvinner beskriver seg selv ofte som glade, ungdommelige og litt sprø. Om du vil skille deg ut, bør du heller legge vekt på kvaliteter som kjærlig, selvstendig eller spontan.

10) Tips til gutta
Mange menn fremstiller seg som omtenksomme, hyggelige og spontane. Men hva med å trekke frem kvaliteter som ydmyk, nysgjerring eller moden?Mozon (som nå heter DinSide Helse), 25.11.2005

Hadde vært koselig med en tur på kino :) :)

Hvor langt strekker du deg her inne om det er noen du på "død og liv" VIL bli kjent med...? Godtar du et nei for et nei, eller står du på videre og prøver litt til....?

Rondø gjorde det I 1957, Rød Admiral gjorde det I 1977, Empire gjør det nå, og hvis planen holder så gjør jeg det sommeren 2013. Helt siden mor leste for meg om Elisabeth og Martin og pappa kjøpte plastik pioner til meg da jeg var tre år gammel har drømmen ligget å ulmet i asken og nå blir det bål. Båten er (nesten) klar og alt som mangler er manskap. Og det er her du kommer in. Kom igjen! Det holder ikke å drømme om drømmene, de må gjoere virkelige og du må ta all angsten og streve med på kjøpet.

I august I sommer seiler jeg I tre uker fra Nantes på den franske vestkyst til Bilbao i Spania og tilbake med stop som det passer. Jeg trenger manskap til turen og tenkte å bruke muligheten til å bli kjent med noen som kan bli med på langtur sommeren etter. Har du lyst og kan ta deg tid så ta kontakt så kan vi snakkes nærmere.

Båten er en 22 ton stål hjemmebygget seilbåt fra Tyskland og litt tung på roret, så fint om du er I rimlig god form. Den er treg men trygg og full av nykker som rettes på underveis så litt arbeids vilje er viktig. Den har to dobble og to single senger med to bad og en god bysse, så det er plass men blyg trenger du ikke være. Alt innen rimlighetens grenser av sikkerhets utstyr er ombord men forsikring må du stå for selv. Ellers dreier det seg om ferie så ingen stress eller ‘race’ mentalitet. Det blir sol og sangria selv om overseilings distansene kan være litt harde.

Det er sukker dette her så jeg ønsker meg selvfølgelig drømmekvinnen, men det vet vi jo ikke før vi møtes. Og single menn er velkommen de også. Kan jo bli vell så morro med gutte tur til stillehavet sån som Eling of Carl Emil gjorde det. Turen I sommer vil jeg ha med fra en til fem avhengig av hvor sosiale vi er og på langtur 2013 holder det med en hvis jeg finner den rette.

Jo da, denne skulle helst vært på oppslagstavlen men der var det kraftig begrensing på antal tegn, så som plaster på såret diskuter gjerne temaet sjenerelt. Jeg tar diskusjonen også.

Dersom jeg ikke kommer til en enighet med ny huseier, så må jeg iløpet av ett par mnd finne meg ett nytt bosted. Siden boligmarkedet er som det er, så har jeg to alternativer. Jeg kan fortsette å leie. Eller som jeg også vurderer, kjøpe en rimelig romslig båt og bo i den. En av grunnene til at det er ett alternativ, er at man savner å kunne ta noen båtturer i løpet av året. Jeg er oppvokst med båt og vært på sjøen siden jeg var en neve stor.

Det jeg lurer på er jo hva dere jenter tenker om det?? Hvordan vil dere reagere om en potensiell date forteller at han bor i båt??

Er det evt andre her som har erfaring med denne livsstilen?

Mulig jeg har misforstått, men er vi pålagt ved lov å være slanke? Er det moralsk forkastelig å veie 10-20 kilo for mye?

20 kgs overvekt er nok til å bli kalt flodhest og ekkel her inne, men ikke nok til at man belaster skattebetalerne med ekstra utgifter. Likevel er jeg en samfunnsfiende, skal jeg tro det jeg leser her på forumet.

Når jeg har tatt kontakt med gutter/menn her inne, er det mange som blir veldig overrasket over at jeg har tatt kontakt.

Får kommentarer som: "første gang en jente har tatt kontakt først", "sikkert på grunn av utseende mitt".

Tror man at man er så utrolig interessert i å forsette praten, om det første man klager på er utseende sitt. Er det ikke bedre og heller være positiv over at noen tar kontakt med deg?

http://abstrusegoose.com/438

*send anyway*

Nå vet ikke jeg om dette er et tema som har blitt tatt opp tidligere , men jeg opplever at det er mange som er flaue over sitt medlemskap på sukker og velger å ikke fortelle venner om det. Jeg opplever også at folk er helt åpne om det blandt sine venner.

Eneste flaue opplevelsen jeg har hatt her inne var da jeg fant profilen til min kusines eks kjæreste , og vi hadde 97 i match.. Det var en smule kleint i og med at vi har kjent hverandre siden barneskolen og ser hverandre ganske ofte.

Men til poenget , hva mener dere ? Flaut eller ikke , og hvorfor er det flaut ? :)

Føler det er et overordnet stort svar på alle spørsmål og problemer som stilles her på forumet!!

Nemlig:

1. Bruk sunn fornuft
og
2. Stopp i tide!

Enjoy! Feel free to use everyday! Peace out!

hva er pointet?

Den som gir Kjærlighet og omtanke,
fortjener også å få det ;)

Lytt og vis empati, da kan du forstå hva andre føler. :)

Den som ikke har møtt motgang, kjenner ikke sin styrke .

Never take someone`s feeling for granted because you never know how much courage that they tokk to show it to you ;)

Atter en gang sitter jeg her med en ledig armkrok om noen skulle trenge det.

Skal på sukker flørt og snart kommer våren, kan det bli bedre:)

Det var en gang en vakker, selvstendig prinsesse. Hun fant en frosk idet hun satt og funderte over livets spørsmål. Frosken hoppet opp på fanget hennes og sa: ~ En gang var jeg en vakker prins. Og hvis du kysser meg, blir jeg til en vakker prins igjen. Da kan vi gifte oss og bo i slottet ditt. Der kan du lage mat til meg, føde barna mine, vaske klærne mine og bestandig være takknemlig..

Den kvelden mens hun spiste froskelår, lo hun for seg selv og tenkte: Ikke faen!

Engla i sneen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jane

Noen som vil være med å lage engla i sneen her i Tromsø

Nå står det bare sendt for ca.1 dag siden eller mottatt for ca.2 dager siden.
Det er jo ganske så håpløst at det ikke kan stå dato og klokkeslettet på meldingene.

Eller hva mener dere andre?

Vil man noen sinne kunne finne lykken her inne?

-så lenge at de man har kontakt med skriver med så mange andre på samme tid?

Vil ikke det bare føre til et evig rot?

Ja til tvangssammenslåing av kommuner!

Norge er et vidstrakt land med få innbyggere og mange kommunesentra. Gj.sn.-kommunen i Norge har 1500 innbyggere om vi holder de største byene utenfor. For hvert kommunesenter kreves administrasjon og endel vitale funksjoner. Ideelt sett skal kostnadene ved disse kunne betjenes av skatteinntektene til 1500 innbyggere. 1500 gj.sn.innbyggere genererer i størrelsesorden syttifem mill. i skatteinntekter. En kommunal arbeidsplass koster i snitt en million. Det betyr at snittkommunen har økonomi til syttifem stillinger. Selv i en kommune som har gått igjennom kraftig omstrukturering vil en tredjedel av stillingene være bundet opp i administrasjon. Det betyr 25 stillinger. Dette innebærer at hver av kommunene får 12,5 ekstra stillinger til å utføre den stadig økende etterspørsel etter kommunale tjenester.

Når innbyggerne går imot kommunesammenslåinger trass det åpenbart er best for dem er det rimelig å benytte statens rett til å skjære gjennom ved bruk av tvang. Staten kan ikke sitte stille uten å foreta seg noe når flertallet innbyggere i visse kommuner stemmer imot hva som er best for samtlige innbyggere.

Kommunene det er aktuelt å slå sammen er blitt hørt og kun i noen få unntakstilfeller er det funnet vektige innvendinger imot sammenslåing. Det vil bli lenger reisevei for å oppsøke visse kommunale tjenester. Trass dette er en klar ulempe for i det minste en del av innbyggerne kan dette ikke måle seg med den kraftige forbedring vi kan oppnå ved effektivisere bort administrasjon. Det er foreslått fra motvillige kommuner at stillinger deles opp og på denne måte sørge for å frigjøre arbeidskraft, men dette blir ikke kvitt den kostnadene ved bygningsmasse som utgjør minst en tredjedel. Det er stor grunn til å tro at den lokale motstand i mot sammenslåing er ledet av kommunalt ansatte og har ikke gitt et rettferdig inntrykk av effektene. Særlig ikke de positive. Kommuner som kan vise til underskriftskampanjer hvor praktisk talt samtlige innbyggere er imot sammenslåing kan derfor ikke vektlegges.

I min nabokommune bor det ei veldig søt jente. Hun har nydelige øyne og en stemme som kan få deg til å smelte. Når vi er sammen så er det som verden utenfor ikke eksisterer. Det er bare oss. Det er likevel et problem. Jeg vil at hun skal flytte hjem til meg på gården, men hun vil ikke bytte kommune for grunner jeg ikke kan nevne her. Derfor trenger jeg hjelp til å oppmuntre Staten til å tvinge gjennom kommunesammenslåingen

Hei

Hvoldan reagerer både gutter og jente på at man bor hjemet hos mor og far, er de turnåff ? Je tenke helst de over tredve år da

Våkne ?

Siste svar ti. 21 feb. 2012 04:06 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Frkglis

Noen som er våkne og kjeder seg i natten ? Hvorfor er DU våken , og noe folk vil snakke om i natten ? :)

Har hørt at mange handler på nettet, men lurer på om det lønner seg. Man må vel betale både frakt og moms? Er det noen som vet om det er lurt å kjøpe mye på en gang eller å dele det opp i flere mindre forsendelser? Og er det noen som vet hvor mye man kan kjøpe for uten å måtte betale moms, og betaler man da moms for det varen koster uten frakt? Er det noe som lønner seg å kjøpe over nett mer enn noe annet eller noen land som er gunstigere enn andre å handle fra?

Mange spørsmål dette, men har hørt om flere som har fått seg en overraskelse på tollkontoret når de skal hente varene sine, så takknemlig for svar. Det er jo mange som leser forumet, så tenkte at dette kunne være et smart sted å spørre :)

Nå har jeg vært VIP+ medlem siden slutten av april 2010 og opparbeidet meg 90% rabatt.
Stemmer det virkelig at rabatten jeg får ved å konvertere til Superbruker blir mindre og mindre for hver måned jeg har VIP+ medlemskap?
Er det virkelig ingen mulighet for veteranbrukere å oppgradere til Superbruker uten å måtte starte helt fra scratch?

Oppgrader til Super
Rett og slett markedets kraftigste og beste medlemskap som gjør deg ca 10 ganger så populær som nå. Du kan kontakte alle og alle kan kontakte deg. Gir tilgang til et unikt utvalg i Norge.

6 mnd.
totalt 798 Din pris 779 kr.*
133 kr/mnd.
Kjøp

3 mnd.
totalt 537 Din pris 518 kr.*
179 kr/mnd.
Kjøp

1 mnd.
totalt 269 Din pris 250 kr.*
269 kr/mnd.
Kjøp

Rabatten på 19,- tilsvarer gjenværende VIP+ medlemskap

fant ut i helgen at jeg har manko ved å danse swing. aldri vært på kurs eller prøvd å lære selv.
Stooooooor manko.
Har sååååååååååååååååååååå lyst og vilje nå,å lære dette jeg. Masse !!!

Er det noen mannlige ute i Sukkerverden, som har samme utfordringen som meg?

Noen kvinnelige sukkerbiter som kunne tenke seg å offre noen timer til kurs , latter og tålmodighet?

Stiller med åpenhet, vilje, kondis og pågangsmot.

Måtte bli i helgene, kanskje, siden jeg bor et stykke unna.

Noen forslag anyone?

:-)))))

Kan en person med gratis medlemskap sende melding til en VIP+ som kun har markert denne personen med gult hjerte (ikke sendt melding til vedkommende)?

:(

Siste svar ma. 20 feb. 2012 23:32 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Lei

*snufs*

Kjenner at dette er dagen hvor alt er bare svart... Føler meg så ensom.. Møtte en super flott fyr i høst og trodde virkelig at nå skulle livet mitt snu til det bedre, men han stakk etter 4 mnd uten noen særlig forklaring...:(
(men han sender meg fortsatt meld om at han ønsker sex da :( ) Jeg er tydeligvis bra nok til det..

Med sårheten og skuffelsen friskt i minne synes jeg det er vanskelig å se fremover og tenke at det finnes flere flotte menn der ute.

Får mye oppmerksomhet fra menn og mange brev her på sukker, men føler meg ikke motakelig...

Hjelp meg! Si at alt vil bli bedre og at dette vil gå over!

Flere som synes synn på seg selv?!? Klag og skrik ivei! Dette er en "synes synn på seg selv tråd" !!!

I det romlemantiske hjørnet ikveld.....rolig mandag, lytter til mye fin musikk...here goes:

http://www.youtube.com/watch?v=v_yTphvyiPU&ob=av3e

Flere kyssesanger eller annen "soft" musikk der ute?

Here-s the plan folkens :-)

Vi samles i morra kveld på Oslo Mekaniske Bar ved peisen, ta gjerne med en kompis eller venninne, eller kom alene :-) De færreste av oss kjenner hverandre, noen av oss har skravlet og blitt litt kjent på forum, alle som vil komme er velkomne!

Dette er rett og slett en sosial sammenkomst, med eller uten alkohol, høyt under taket, rikelig med slingringsmonn og vi lager morro selv :-)

Det går ikke å booke sittegruppe-bord ved peisen, men noen av oss vil være der fra 18:30, så vi får nok skviset oss alle inn litt etterhvert :-)

Ta med degselv og kom - vi gleder oss til å bli kjent med hverandre :-)))

Samler på autografer og Transformers figurer :P

Hei alla i hopa!:) jeg har et seriøst spørsmål! Ved å date, noen ganger fører det til noe..og man blir bedre kjent og har kanskje sex. Så finner man kanskje senere ut at man ikke passet så godt sammen likevel osv. Så er det en ny en senere... Og historien gjentar seg... ( kan gjøre - om det ikke klaffer da!:) selv om man beskytter seg, noe jeg er flink med å passe på, har jeg opplevd å være uheldig å få ulumskheter etter moroa er over.... IKKE gøy! Og tar tid å bli kvitt, er redd for å få herpes - d ødelegger jo som sagt moroa for alltid, da man får utbrudd gjennom hele livet .. Man kan få ting med kondom også ja! Hvordan er det med dere? Er det slik man må regne med når man skal ha det litt gøy? Har inntrykk når man snakker med folk at de fleste har noe og at det er mer vanlig enn ikke å ha noe.. Noe som er urovekkende! Ja- det er en seriøs tråd og ser helst at dere svarer seriøst! :)