Sukkerforum

Hva gleder du deg mest til ved å finne den rette her? ;)

Jeg tenkte på irriterende ting i profiltekster. "Han/hun må være snill og trofast." Say whaaat?! Er det kjipt hvis kjæresten er slem og utro altså? Thank you, Captain Obvious! Men hvorfor ikke vinkle det positivt og hylle kreative og morsomme ting skrevet i profiler man har besøkt?

Take it away!

treff i oslo....sukkerfester i oslo... hvordan er interessen blant trege trøndere for å fikse treff?

med jiff universal

men det va kjekt å sjå dere på ein heilt rein skjerm..noken kom godt ut av det,andre mindre..:p

Når jeg søker etter damer som har rangert seg selv som "høy" på attraktivitet får jeg opp massevis stygge.

Eier ikke dere damer selvinnsikt eller er matchsøk funksjonen ødelagt????

nå brukte jeg nettopp lang tid på å skrive en ny profiltekst her, og trykker lagre også... SIDEN KAN IKKE VISES! Ræva mi kan ikke vises skal jeg si deg!

pøh.. dere får klare der ned blablablabla.. ingen skal noen sinne få vite noooe om meg. snufs. demonstrativ.

Det enkle er ofte det best

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10069475

Er det noen Forum-folk som har drevet idrett på et høyt nivå? Type lagidrett i de øverste divisjonene, mesterskapsdeltakelse, medaljer?

Jeg kan ikke skilte med noen ting siden tidlig tenåring, men noen avdankede stjerner er det vel her?

En stk potterose fra en ikke-hemmelig ikke-beundrer, som syntes det var for jævlig at jeg skulle dra hjem til leiligheten min uten en valentines-blomst:) hehe

Hva har dere fått?

Om noen HAR prøvd disse, la oss høre hvordan daten utviklet seg.

Har fått inntrykk av at det er langt flere gutter som sender meldinger i forholdt til jenter og at jenter ikke er så veldig glade i å gi svar, noen som kjenner seg igjen?

Get up
Get on up
Get up
Get on up
Stay on the scene
Get on up
Like a sex machine
Get on up

Når du er i godformen, hva synger du til/på?

Jeg er i gooood form og synger til The Godfather of Soul`s Sex machine! :D

Jeg traff en dame på byen for en tid tilbake og vi har datet siden juletider og har nå planlagt weekendtur sammen. Nylig fortalte en kompis meg at har sett henne på online listen her inne (Hun fortalte for lenge siden at hun hadde vært med på sukker i over ett år - men glemte altså å påpeke at hun fortsatt er med...) Så nå er jeg aktiv igjen... ;-)

Min første tanke var å dumpe dama med en eneste gang - og det blir vel til det (synd for det har virket ganske lovende...) men så tenkte jeg at jeg jo har hatt noen lignende hendelser selv også, men da med sukkerjenter. (Sendt melding, date, litt mer seriøst, sluttet å bruke sukker, osv...) Så nå lurer jeg bare på hva menigheten syns - når er tiden inne for å deaktivere seg selv? :-)

Eller kan det være glidende overganger - veeeldig søt jente (Så søt at det er usannsynlig at man klarer å toppe scoopet), deaktiver etter første IRL treff og litt lavere på rangstigen, klamre seg til alle andre pågående flirts for å se om upgrades er mulig?

Kjenner at jeg føler meg litt for lavt på rangstigen nå? :-) (Og om hun leser dette - tullejenta, det der var vel dumt? :-)) )

Har du noe positivt å bidra med kan du holde deg langt unna denne tråden!

Her er noen...har du fler? :D

Visste du at etter en times svømming i et basseng har du fått i deg en halv liter urin

Visste du at en gjennomsnittlig dag har du indirekte kommet i kontakt med 15 peniser, f.eks gjennom et dørhåndtak

Visste du at en gjennomsnittlig persons inntak av fastfood inneholder 12 kjønnshår

Visste du at under ett år svelger du 14 insekter mens du sover

Visste du at du puster daglig inn en liter av andres anale gasser

Jeg er mann på 42 år, som ble singel for to år siden. Intet galt i det ... Men i forsøket på sjekke opp en ny partner, ser jeg konsekvent på damer mellom 20 og 25 år.

Er det flere som kjenner seg igjen?

Jeg synes damer på 30 + kan virke litt tantete og gamle.

Hey peeps!

Vi single mennesker har jo lett til å slumre litt på middagen.
Jeg vet at selv om jeg lager mat til lillemor og meg hver dag, orker jeg sjeldent eller aldri å lage
meg noe egentlig middag når jeg har barnefri.

Derimot vet jeg det er kjempeherlig å lage mat når andre enn meg skal sette pris på den!
I dag, til eksempel, hadde vi enkel, men veldig gidd middag;
grønnsaks suppe med spinat. Namme namme!

Men jeg finner det ofte vanskelig å finne på noe godt og enkelt uten å måtte
repetere de samme middagene hele tiden...
Spesielt når man skal tenke pris, enkelt het og at det ikke skal ta lang tid å lage.

Mitt spm er; hva slags middagstips har du?
Hva er din favorittmat i hverdagen?
har du noen supre oppskrifter å dele med oss?

En kvinne som kan servere meg kyllingsuppe og varm sjokolade. En kvinne som kan ta tempen på meg og si at 38 grader ikke er livstruende.

Summa summarum så ser det ut til at sukker funker skikkelig dritt for min del, antagelig ser jeg ut som en gris i trynet, ellers så er jeg verdens verste til å formulere meg.

Man har jo svargarantilista(ikke at jeg får svar der heller), så hva med å mekke desperatlista? Der kan vi uten håp kose oss sammen, eller hva? Eller en noe mer politisk korrekt variant blinddate/kantaenkaffemedhvemsomhelstlista.

Hva sier dere o-mektige forumguder?

Her om dagen hadde en saftig sexbombe merket meg som "interessant" på Sukker. Stolt som en hane stormet jeg bort til speilet og konstaterte at ting og tang ikke sto så verst til likevel.

Jeg satte meg ned med en kopp iransk te - og fyrte av et svar som skulle gjøre meg enda mer "interessant". Jeg fortalte om min spennende jobb - og om tinder jeg hadde besteget i utlandet. Kort fortalt - jeg tegnet et bilde av en toneangivende skikkelse i venneflokken.

Noe var selvsagt glasur - men absolutt ikke bløff. Andre ting skulle virke bekreftende på at her hadde vedkommende frøken kommet til riktig adresse. Jeg fantaserte om paparazzifotografer i buskene - som var på konstant jakt etter det lykkelige paret vi skulle bli. Her kunne jeg bli stjernen i et TV-show om kjærlighet med 80-tallshelten Helge Hammelow-Berg. Etc, etc.

Så går minuttene og timene. Timene blir til dager. Og dagene blir til uker. Her foreligger intet svar - og mistanken kommer snikende. Var jeg blitt offer for en falsk profil? Sannsynligvis, og spørsmålet er:

Hvem i helvete har gleden av dette? Snakker vi kun om snørrvalper på 16 år? Eller foregår det et komplisert spill her inne som jeg ikke har oversikten over? Jeg mener til og med å ha observert menn i parykk som utgir seg for å være damer ...Dette blir bare sørgelig.

En ting eg syns er veldig morsomt er å si ting som gjør at folk blir litt satt ut og gjerne litt forlegen...
Som i dag når eg skulle ut å fly så ble eg stoppet av en mannlig securitas etter at eg hadde gått gjennom kontrollen. Det pep og han sa at det var en rutinesjekk bare, og om han kunne gjøre den eller om han skulle hente en kvinnelig vakt. Eg samtykket til at han kunne ta kroppsvisitasjonen (om det er det det heter :p) når han var ferdig og sa at eg kunne gå sa eg; takk, det var månedens berøring og lo. Han ble veldig flau, mens eg syns bare det var morsomt!
Noen andre som sier eller gjør ting for å få andre litt forlegne? :p

Heisann! Trenger litt musikk forslag til en helaften hjemme. Stemningen klarer vi å lage selv med romantikk, latter og moro, men alltid kos med bra musikk også i bakgrunnen....eller som kan skape noe annet gøy kanskje.

Vi er i 30-40 åra.

Forslag?

25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 37 og 38-åringene er alle hyggelige, reflekterte, seksuelle jenter.

Men 36-åringene? Helt håpløse! Hvorfor?

Denne tråden er ment for damene, men gutta kan legge inn de også. Jeg er en mann på 24, som lurer på hvor mange mail damene i aldersgruppen 20-26 får fra menn daglig.

Grunnen til at jeg lurer på dette er at jeg sliter litt med å få svar på posten jeg sender dere, og tror at dette har mye med at dere får alt for mange mail til å kunne ofre tiden deres til å svare på alle.

Skriv et tall og evt hva som gjør at dere svarer på mailene, jeg har null problem med å tiltrekke damer IRL, men uten øyekontakt og kroppspråk, er jeg visst håpløs.

Tenker dette kan være en bra tråd for å hjelpe oss gutta utvikle nettgamet vårt til deres fornøyelse.

Hva består en superprofil av?

Hva består en supermail av?

Tusen takk for svar! :D

Menn som klager over arrogante damer som ikke svarer på brev fra gamle griser som bare vil ha ungjenter som ikke vil ha en fyr som ikke er handy nok i senga, for å lage et lite potpourri. Kall meg gjerne pervers, men jeg popcornerer og koser meg faktisk fælt her. :-P

Happy Valentine's Day, forresten.

Når man bruker sukker på mobilen, hvordan oppdaterer man siden da? Slitsomt og logge inn og ut hele tiden for å kunne se nye meldinger
Ja, jeg er dumt på sånt, men kan mye annet ;)
anyone??

Ja vet at det er mange tråder med førstemelding...Men alikevel så lurer jeg...

Jeg lurer litt fordi atte jo : Jeg skrev en førstemelding som jeg ble veldig fornøyd med :) Men er det ok og eventuelt bruke denne mer enn en gang??

badboys

Siste svar on. 15 feb. 2012 16:42 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym wimsern

er en uglesett gruppe menn. stereotypisk voldelige, kriminelle og selvhøytidelige. vel, jeg slår et slag for oss badboys, vi som ikke slår jenter men som ikke er redde for å dele ut noen vinger i selvforsvar, vi som tøyer reglene uten å bryte de, og om vi bryter de så blir vi iallefall aldri tatt! det er for mange pusete menn her som er villige til å gjøre seg til tøffel bare dem får en godbit i ny og ne!

men er det aksept for den type menn blant kvinnene her inne? eller er dere en gjeng med tøffeletere?

Noen som sitter på lese salene på blindern som kunne tenke seg en kaffe prat i kjelleren? ;)))

Ikke.. Ikke Lawanda også! :o(
Sukker har atter en gang vært ute med ljåen og slettet min kjære Lawanda som hadde skrevet så fin og lang førstemelding på engelsk og alt..
*Heldigvis* var den så gjennomtenkt at både hotmail og yahoo-mail var opplyst!

Alt håp er ikke ute..

Don't stop me now!

Hei damer der ute i Noregs land. Finns det noen her til lands, Norge, som er seriøse? Ok, ikke liker bilde, ikke liker holdning, ikke liker ditt eller datt. Matching, hva er det? Ellers må man bo nabo. Hva med kominikasjonene her i landet? Hva med din paniske tilstand? Bare lurer. Tom,

Jeg har fått en ny "hobby" her inne, å blokkere enhver profil jeg finner hvor personen har noen annen farge enn helt grønn på røyking på matchtreet..
Føler meg litt som Sheldon i Big Bang Theory som kaster maten ettersom det er feil ukedag bare.. dumt, eller er det andre som også blokkerer andre utifra èn enkel mismatch ?

Men kunne aldri fått meg til å kysse en som det ånder røyk av.. usj!

Bulgarsk stripper

OK, jeg har hatt en tøff tid. For tre uker siden gikk mitt sjette forhold i vasken. Jeg er kastet ut i en tilværelse av uro og kaos.

Likevel har jeg tatt en beslutning: Aldri mer norske damer for meg. Leken og spenningen mellom kjønnene er blitt borte med den såkalte likestillingen.

Ute på byen opptrer jentene som fulle sjømenn. Godhet, en vennlig kommentar, ydmyke og beundrende blikk er ikke lenger nok til å fange interessen.

Rett på sak: Min neste kjæreste skal være en bulgarsk stripper. Hennes kvinnelighet og aura kan ikke norske damer måle seg med.

Punktum!

La oss få en kveld med litt latter og glede
- og eventuelle små og større problemer eller undringer rundt livet uten å klage!

DET hadde jeg satt pris på i dette forumet i aften :-)

Hvor lenge kan man bruke stil-longsen før at den må vaskes?...

Man lar seg jo ofte lett irritere over morsomme og helt håpløse ting, så det hadde vært gøy å høre hva dere andre sukkerbiter irriterer dere over.

Selv er jeg en liten hissigpropp og irriterer meg over ting som er helt på tryne :P

Eksempelvis kjefta jeg ut "isbilmannen" en gang fordi det irriterte meg at han "bjella" forbi husveggen min klokken halv 10 om kvelden og vekket dattern min ... Haha

Få høre om deres håpløse utbrudd da!!

Eg ynskjer meg ei kujente,
ei sexy og snerta kujente..

Hu so spara hesten,
og rir på kugutten..

So ikkje er redd for møkka,
og so søkjer lykka.

Hjå ein lun og varm kugutt,
me litegranne futt..

Kor e du?

Hvor mange jenter/damer/kvinner her er det som er glad i mannfolk med skjeggvekst? eller er det fysjamei? :-)

Og bør jeg stusse på min egen ? Hehe

http://www.youtube.com/watch?v=BFvIlcehu9U

http://www.youtube.com/watch?v=YlU 6HFBvXaI

http://www.youtube.com/watch?v=bcrMtOwQlDw

http://www.youtube.com /watch?v=K2kIDs1Ks90&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7uab2iorF dE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=r8hELWgpzNQ

http://www.y outube.com/watch?v=xu9t5ii0yJk

http://www.youtube.com/watch?v=3WlHw3Qp0LM

http://www.rockipedia.no/Vault.aspx?entity=1028105

http://www.youtube.com/wat ch?v=SZ1gwqIXf5k

http://www.rockipedia.no/Vault.aspx?entity=927440

.....strømmer inn fra hagen min. Lokkende toner flyter gjennom den mørke natten.

Utenfor sitter han, en vakker frier....oj se der kom det en til.

Sangen avtar og de skuler stygt på hverandre før de ryker i hop i en heftig slåsskamp ute på plenen.

Se der, nå vil lille pusefrøkna plutselig ut en tur.

Det var visst ikke meg de sang for

Lager tråden på nytt siden den første linken ikke virka.
Forsker mener menn må være "kjærlighetsministre"!

http://www.abcnyheter.no/livet/2012/02/14/menn-ma-ta-a nsvar-parforholdet

Ikveld, da jeg gikk fra jobb, sto der en ung mann med blomster i hånd og ventet på sin kjære, dette var i 21-tiden og rimelig kaldt ute, der sto han så forventningsfullt og hutret i kulden... Etter litt kom han og hans kjære til busstoppet og de var så søte og forelsket, de smeltet totalt hjertet mitt :-) Jeg synes det er så vakkert å se at folk er forelsket og viser det til verden rundt seg :-)

Hvorfor kan man ikke filtrere alle som ikke er flytt-bare? De fleste i alderen 40+ har delt ansvar for barn og da er det i praksis umulig å flytte, og mange vil bare ikke flytte uansett. Kunne vi filtrert ut dem som uansett ikke er aktuelle. Har brukt litt for mye tid på kvinner som ikke tenker igjennom dette og så skriver vi fram og tilbake før vi kommer fram til at dette går bare ikke. Litt frustrerende.

Ser ikke ut som Sukker.no er spesielt populært i Rogaland, synes jo som om 70-80% av profilene er fra østlandsfylkene.

En skam

Siste svar ti. 14 feb. 2012 22:39 (192 svar)
Skjult ID med pseudonym Ken Roger

Etter å ha vært i et forhold i 18 år, er jeg i dag en singel mann på 40 år. Det har med andre ord sendt meg ut på jaktmarkedene igjen. Men jeg er skuffet over hva jeg ser - og opplever.

For - var det ikke mer fart og futt over damene på 80- og 90-tallet? Jeg ser lite villighet til flørt og kurtise blant damene på byene. Mange ser på menn som fremmede vesner, og det virker som om de lengter seg til Facebook.

Norske damer er i særklasse verst. Trist at det er blitt slik - og spørsmålet er om ikke lesbiske feminister har tatt knekken på all spenning mellom menn og kvinner.

Også på diverse datingsider mener jeg å merke en militant og krigersk innstilling - der en god dag "på kontoret" er å ignorere hyggelige og imøtekommende framstøt.

Norske kvinner - huff og huff.

Lurer på hvor mange prosent av de som er medlemmer her er hundre prosent seriøse?

Hei!

Jeg er nysgjerrig på de ulike former for dating som foregår?

Fint om dere kan dele deres erfaringer med andre:)

For eksempel:

Jeg har hatt en bingodate:) hehe!

er spesielt disse sprayflaskene med mirakelmiddel:)

noken som får dei til å funke like godt som på reklamen?
ovn/ugn og grill feks.noken som er fornøygd med den???

får eg tak i den personen som har laga den reklamen skal eg spraye eindel sånne flasker opp i ræva på han, til det bobler ut kjeften...arrrrrg