Sukkerforum

I papirutgaven i dag:

"Ta gjerne en kaffekopp med 5-6 personer før du 'bestemmer' deg for en av dem."

Mitt spørsmål er: Hvem er i den situasjonen at vedkommende kan ta en kaffekopp med 5-6 personer og så bestemme seg for en av dem???

Er det flere enn meg her inne som har en kronisk lidelse?

En kronisk lidelse kan være så mangt, alt fra allergi/astma, til leddgikt, epilepsi, psoriasis, ME, søvnforstyrrelser, MS og mye annet. Lidelsen kan være mild/lett eller alvorlig, og kan påvirke en på ulike måter. Noen klarer seg fint både sosialt og i arbeidslivet, mens andre sliter. Noen blir uføre, noen har utsikt til å bli det etter hvert, mens andre har medikamenter som virker godt, og gjør at en er fullt arbeidsdyktig. Noen lever med en lidelse som kommer og går, mens andre har en mer stabil lidelse.

I samfunnet, og også her på Sukker, er det stort fokus på kroppen og sunnhetsidealet. En flott, sprek kropp, toppturer både sommer og vinter, klippekort på treningssenter, osv., virker mer eller mindre som en selvfølge. En som er kronisk syk kan lett føle seg utilstrekkelig i møte med slike krav. Og for den som måtte være vant til et slikt aktivitetsnivå/kroppsfokus fra før, kan det å få en kronisk sykdom være ganske vanskelig.

Men den som har en kronisk lidelse, har mange andre sider enn bare lidelsen/sykdommen. En har sine sterke og svake sider, sine lidenskaper, interesser og hobbyer, og sine opplevelser i livet som gjøre en lykkelig og glad, akkurat som alle andre. Å leve med et menneske som har en kronisk lidelse, behøver derfor ikke å være mye annerledes enn å leve med en som er så heldig å være uten helseplager.

Til nå har jeg ikke sett en eneste profil som nevner kroniske lidelser. Jeg vet ikke om det betyr at ingen har det, eller om mange kvier seg for å nevne slikt på profilen. Selv har jeg ikke nevnt det i min, men tar det heller opp når jeg blir bedre kjent med noen. Da viser det seg gjerne raskt om vedkommende har fordommer mot slikt, eller aksepterer en som et helt menneske uansett.

Hvordan ser du på dette? Hvis du har en kronisk lidelse, hva slags erfaringer har du gjort med dating? Hvordan har det slått ut i tidligere forhold? Hva slags egenskaper ser du etter i et annet menneske? Og hvis du er frisk, hvordan ser du på kronisk sykdom hos en du dater, og en partner?

Jeg håper dette kan bli en tråd til ettertanke og deling av erfaringer. Skriv i vei! :-)

Jeg har flere ganger sett i profiler til kvinner at det er en mismatch i forhold til hvor de skriver at de bor, og hvor de viser at de bor på kartet!!! Hva kommer dette av?? Eksempelvis at det står at man bor i Akershus eller Buskerud, og når jeg da klikker på kartet for å se hvor i disse to fylkene man bor, så viser kartet ofte Oslo.. Nå skal jeg ikke begi meg inn på kvinner og retningssans, men dere klarer da vel å finne ut hvor på ett kart hvor dere bor?? ;))

Det er så mange morsomme pseudonymer på forum og jeg lurer på

Hva betyr ditt pseudonym?
Står det for noe?
Har det noen dypere mening?
Hvorfor bruker du pseudonym og ikke nick?

Snart Hjertensdag folkens, og ja........jeg er 110% singel og sitte støpt her på sukker.

Så hvem har lyst å være my valentine? :D

Eller si det heller slik, HVEM her inne på sukker ønsker DU å være din valentine?

Ulykkelig eller umulig kjærlighet. Av og til med happy ending. Intenst, romantisk og vakkert.
Både fiktive og sanne historier som har bergtatt tusener på tusener.

Romeo og Julie må vel toppe denne listen.

Mange andre eksempler, uten å rangere:
Wallace Simpson og Hertugen av York, tidl. prins Edvard. En fascinerende historie og som tatt ut av en film.
Elizabeth og Mr Darcy - Stolthet og fordom av Jane Austen
Jane Eyre og Mr Rochester - Jane Eyre av Emily Brontë
Oliver og Jennifer - Love Story (Ryan O`Neal og Ali Mac Graw)
Arwen og Aragorn - Lord of the Rings
Maria og Kaptein von Trapp - Sound of Music
Mimi og Rodolfo - La Bohème av Puccini

La oss gi oss hen til romantikkens berusende slør. En liten virkelighetsflukt - ja takk! Selv på en tirsdag.
Har du forslag - kom med dem.

Hilsen en håpløs romantiker.
:-)

Hva syns folk om ar kjæredten deres jobber turnus? Da tenker eg ikke på turnus som i dag og nattskift og to døgn i strekk. Mer Nordsjøturnus og den slags, at vedkommende er borte to uker i strekk. Yay or nay?

Personlig tror eg bare det er sunt for de fleste forhold å tilbringe litt tid fra hverandre, sånn at det ikke blir FOR intenst. Men hva tenker dere? :)

Litt sug i magen.. bittebitt...

I hele den tiden jeg har vært på Sukker, har jeg lagt merke til at stadig flere av de kvinneprofilene som var her da jeg meldte meg inn har forsvunnet. Og nå er sannelig den siste av dem jeg har bitt meg merke i borte.

Det må da bety at det snart er min tur???

Hei!

Et lite spørsmål... Har jeg misforstått noe når noen setter hjerter, jeg skriver en liten melding tilbake (hvis mannen er interessant), men får ikke svar....??

Betyr hjertene noe annet kanskje??

Wow!

Siste svar to. 9 feb. 2012 09:52 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym DOH!

Pratet med en søt og veldig hyggelig jente på lørdag, og ser at jeg idag er blokkert idag? Fordi jeg ikke fikk svart over helgen? Den var ny (for meg, hahahah)! :-P

Hahaha, trengte nok å "lufte" litt! ;-)

Til mine fantastiske venner og familie. må bare dele dette i kveld, føler meg så heldig som har slike flotte mennesker rundt meg :-)

Flyttet i ny leilighet forrige uke, og det har vært vanskelig å sjonglere student-, alenemor-, billøs- og syk-tilværelsen. så nesten ikke enden i tunnelen.

I dag dermot, har min eks og far til mitt barn hjulpet meg med praktiske ting som barnesikringer på skuffer, bært esker ned i boden og fikset vaskemaskinen. Min venninne og hennes kjæreste passet barnet mitt mens min bestekompis kjørte meg til Ikea for å handle. Da jeg kom hjem var barnet lagt og leiligheten ryddet og de hadde tent telys i hele leiligheten og det lå nystekte vafler på benken :-):-) i tillegg hadde hun gått igjennom alle eskene mine og pakket ut og sortert slik at det ble enklere for meg :-)

For en super dag, er ikke annet enn lykkelig og utrolig takknemlig :-) i morgen kommer bestemor og bestefar for å vaske og hjelpe til med praktiske ting (skru ned skap og sette sammen ikea-ting).

Ha en stråååålende kveld alle sammen :-):-) stooor klem og god natt!

http://www.rochester.edu/news/show.php?id=3995

Dette bekrefter vell mange av påstandane er på forumet.
Skal ikkje vere lett :)

jeg har så sykt lyst på sjokolade... flaks da at ungene sover ,så jeg er stucked her..at naboen er bortreist og at det er tomt for sjokolade... ( eller det har ikke vært i hus på lenge.. har liksom slutta :P ) arg, tenk om noen kunne kommet med det til meg, sukk... i mens får jeg drømme om det :P

gi meg noe å drømme om ;)
Din yndlingssjokolade!

Min er mmm... bringerbærdrøm som jeg foresten ikke har sett i butikken på lenge, blitt av den da... ikke det samme med jordbær eller blåbær hvertfall...

en prins med sjokolade, det hadde vært noe nå! :P

I løpet av lang tid med alt dette datingstyret og fremdeles like single...

Undrer på om det har slått noen at det de egentlig gjør er å velge bort absolutt alle kandidater.
(Av en eller annen ukjent grunn.)

Er så misunnelig på menig Osen (NRK1 akkurat nå)....han får lære å fly!!! Skulle sååå gjerne vært i hans sted nå...eller dvs den dagen opptaket var gjort! I mitt neste liv skal jeg pikadet bli pilot!!!

Har det glimrende slik jeg har det nå... Men når jeg ser på flyging, da forsvinner jeg inn i dagdrømmeland :-) Har i unge dager vært oppe i Cessna-fly og Stearman by-plane...var fantastisk følelse å leke rundt midt mellom himmel og jord :-)

Hva ville du likt å bli om du kunne knipse med fingrene og bli akkurat det, eller hva drømmer du om å gjøre?

Solum Larsen og Birkedal, hehe

Dette er min tredje runde her på sukker, fordelt på de siste fem årene. Har til sammen vært på åtte dater, hvorav to endte i forhold på seks og åtte mnd. At forholdene ikke holdt, vel, det er en annen sak. Bra menn og bra opplevelser jeg ikke ville vært foruten. Har hatt mange hyggelige, lærerike og ikke minst morsomme brevvekslinger og har fått et par friends for life. Det hører for øvrig med at jeg ikke får drøssevis av brev, det varierer fra to om dagen til ingen på en mnd (og da er også hei, skjera og driverdumea-meldingene medregnet).

Det blir lett til at det bare er de frustrerte som høres i mylderet, -og det er litt synd om det kun er dem nykommere på forumet hører. Det er faktisk mulig å finne en kjæreste her inne, også uten å ha full innboks hele tiden. For meg har det vært viktig å finne ut hva jeg vil ha, hva som er viktig for meg, for så å være helt klar på det i profilen; selektiv og tydelig, ikke bare på jakt etter ”noen”. For flesteparten er jeg ikke av interesse (er altfor lite mainstream til det) men med de som finner profilen min interessant (og omvendt) er klikksjansene bra. Tilsvarende har jeg selv bare henvendt meg til profiler jeg finner midt i blinken (for ja, jeg skriver førstemeldinger).

Dette innlegget er ment som en motvekt til de som oppfatter forumet som siste stoppested. Det er ikke det:-)
Jeg har trua denne gangen også:-)

Jeg klikket meg akkurat inn i albumet til ei jente her på sukker.

Det første som slo meg var at jeg kjente igjen det ene bildet - det er nemlig hentet fra MIN hjemmeside (!) og viser ei god venninne av meg som klatrer på en svær stein oppe i fjellet, med skisko på beina. Slikt gjør man ganske sjelden, så det var lett å kjenne igjen.
Jeg har selv tatt bildet og kjenner personen på bildet veldig godt, og jeg kan garantere at hun ikke står bak profilen. Hun kan ikke engang norsk og bor ikke i Norge...

Har nå tipsa sukker-support om at denne profilen antakelig er uekte - eller i beste fall bare ei dame som ønsker å framstille seg selv som mer sporty enn hun er.

Hei jeg velger å stå frem og håper at det er flere en meg.
Som representant for de som kanskje er litt nerd, vært i et fast forhold lenge eller av andre grunner ikke har så mye erfaring med sjekking så lurer jeg på om det fins noen kurs for sjekking. Sigurd Sollien hadde en sjekke program på TVN hvor han lærte opp folk i sjekking fins det noe slikt? Hvis ikke dette fins så hadde dette kanskje vært en ide for sukker å starte et slikt kurs?

Ser at noen jenter oppgir Facebook info på sin sukkerprofil , dvs. fullt navn og etternavn.

Er det bare jeg som synes det er vel mye utlevering av seg selv privat ?

Man kan jo risikere at det står en tulling på døren imorgen liksom.

Mulig jeg er litt gammeldags altså..

Men syntes at man bør vite litt om personen før en gir fra seg kontakt info o.l

Hva sier dere?

:)

Jeg var og trente i dag, og sannelig tror jeg ikke at jeg opplevde at ei jente kikket beundrende på meg og det jeg løftet. Jeg tror i hvert fall at det var beundrende og velger å tro det.

Ikke det at jeg har noe mål om å bli beundret for å ta 80 kilo i brystpress, men det boostet i hvert fall selvtilliten litt!

Har så vondt øverst i halsen!! Nå må jeg sikkert amputere hele greia!! Hjeeeelp.. :-(

*i disse hypokondertider hadde det vært fint med en kjæreste*

Noen som har erfaring med amputerte halser?

Ok, så man avtaler gjerneen middag eller kino, BOOOORING. De gærneste av oss drar på fisketur-date eller ake-date. Noen som har noen originale idéer til en virkelig morsom date? Jo galere, jo bedre!

Jeg er hekta.
En 2 timers date har fått meg på kroken.
Planen var ikke kjærlighet. Kun kropp.
De timene har fått meg hekta. Jeg vil ha mer. Ikke nødvendigvis av han - men av det han kan.
Jeg har møtt en magisk elsker - som ukentlig/daglig går fra blomst til blomst.
Og jeg er såå hekta. Finner jeg mer?

100% match!

Siste svar on. 8 feb. 2012 13:46 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym VissVass

Wow, nå kom den første profilen jeg fikk 100% match med. Det har jeg aldri opplevd før. Trodde det skulle mye til, men jaggu er det mulig:)

Eller kanskje vært med i et tv program, selv har jeg fått håret kløpt med sauesaks på direkten...........i militæruniform! Er vel av det sprøeste jeg har vært med på, hva med deg? Kanskje noen har sett det!

Vær høflig mot alle, vennlig mot mange
og intime med få :-)

Hvorfor får jeg høy match på menn som har flere barn, til og med alenefedre?

Står jo klart i profilen at jeg ikke vil ha barn og ønsker kke en mann med barn.
Enda rarere er jo at alenefedre, menn med mange barn eller menn som ønsker seg barn i fremtiden skriver til meg.
Tror de at jeg vil endre mening?

Er det virkelig så usannsynlig at jeg ikke vil ha barn i mitt liv at både Sukker.no og menn bare overser det?

Hvordan er det med dette med hvor du bor, om du er villig til å flytte og hvor du ønsker å treffe folk i fra?

Har etter å ha lest en del profiler sett flere variasjoner av hvor man bor, om man kan flytte og hvor man vil treffe mennesker fra. Er jo forsåvidt ganske kurant med de som ikke oppgir eller oppgir at de kan flytte på seg.

Men, så er det de som oppgir at de "ikke vil flytte over avstand", men som samtidig oppgir at de er villig til å treffe mennesker godt utenfor sitt eget fylke.
F.eks bosatt i Oslo, vil ikke flytte over avstand, men er villig til å treffe folk fra østfold, vestfold, akershus, oslo, buskerud.

Skal dette tolkes som absolutt ikke flytte eller flytte innenfor oppgitte fylker?
Begrepet "over avstand" kan jo også diskuteres....?

Så, hva legger folk i "vil ikke flytte over avstand" eller ikke oppgitt?

Jeg måtte tenke på han jeg traff siste gang for en stund siden. Vår siste natt.
Han raring, ordakrobat og poet, politisk ukorrekt og rampete, dirty talk mesteren, det beste som har skjedd meg på sexfronten i det siste . Ja han krypet bare inn i tankene mine som en uinvitert gjest i dag, så frekt :-)

Noen som stjeler tankene dine akkurat nå?

"Et ekteskap innebærer å halvere sin frihet og fordoble sine forpliktelser."
- Arthur Schopenhauer

Dersom du har avtalt date ( hadde ikke hans mobilnummer, men han hadde mitt). Sitter på avtalt sted til avtalt tid og daten dukker ikke opp. Går hjem. Får en fortvilet melding på nettstedet om at han hadde glemt seg bort....

Gir du han en ny sjanse? Jeg var i utgangspunktet ikke kjempe keen, og må si interessen har dabbet av. Han prøvde å avtale en ny date, men jeg avlyste samme dag, da jeg ikke hadde lyst. Sa da at jeg ikke var interessert.

Nå er han på banen igjen...stakkaren...har nesten vondt av ham.

Hvorfor er DU her på jorda?

Hva er DIN mening med å leve dette livet vi har fått utdelt?

lyst på klem og lyst til å klemme... kjip morgen, vet at minstevennen ligger med høy feber hos pappa'n sin.. skulle så gjerne vært der med henne :/ ikke fordi han ikke tar vare på henne, men fordi mamma'n liker å være der når hun ikke er frisk også...

Ønsker dere andre en god dag :)

Ser jeg igjen og igjen menn/gutter som tyter hvor kresne vi jentene er.. og alle de grunnene hvorfor vi er det.. og hvor lite vi fortjener å være det.

Så... Er det slik at gutta ikke er kresne?
Er det slik at dere kunne fira på kravene når dere skal finne dere "damen av alle damer"???

Vi vet dere er enkle på sexfronten.. (ikke alle, men beryktet mange)
Nå snakker jeg om drømmedama. Er dere ikke like kresne dere og da?

What says the women til dette?

*jupp seriøs tråd*

Hei vi har et rått band/orkester på neste fest og lurer på om vi skal kjøre Brulesque også? Hva synes dere om det?

Vet ikke om dette bare gjelder meg her inne...
Men synes at sukker begynner ligne mer og mer på en side for folk som ønsker korte forhold, typ one-night, elskerforhold eller bare prates snusk.

Flere ganger jeg opplever at jeg begynner prate med en mann som tilsynelatende virker oppriktig, så tar det ikke mange minuttene før samtalen endres til at han vil ha bilder, eller om jeg liker sex, bla bla...
Sånne menn kaster bort tiden min, og jeg har dumpet borti litt for mange av disse type menn, selv om jeg i min profil ikke skriver noe sådant som kan oppmuntre til at jeg virker som en tullemus.
Jeg vet at man ikke kan "beskytte" seg mot sånne mennesker, det er jo nettet eller hur!
Men det finnes jo masse datenettsider for sånne som bare vil ha noe flyktig...

Jeg blir bare litt oppgitt fordi jeg virkelig ønsker å komme i kontakt med en bra mann...
Noen som opplever det samme som meg??

4 februar var det gull lotto. 26 millioner kr i førstepremie. Hva ville du valgt hvis du fikk velge. 26 millioner kr på konto eller finne drømmemannen/kvinnen.

Klem..?

Siste svar ti. 7 feb. 2012 11:13 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Naranja

Trenger en klem.... for han jeg trodde jeg skulle treffe igjen vil ikke treffe meg mer.... livet går videre, jeg fortjener sikkert en bedre...trenger bare en klem akkurat nå......

Virker som alle elsker å reise til eksotiske strøk. Dette synes jeg teller negativt. Liker å reise jeg også, men foretrekker litt kortere helge og uketurer til varierende steder i europa og kunne tenkt meg en ferie i USA. Men hopper noen ganger videre fordi vedkommende gir utrykk for at han lever for å reise og oppleve andre kulturer. Er dette virkelig så vanlig?

Eksistens

Siste svar ti. 7 feb. 2012 08:13 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym tresnitt

6.-7.januar var det prat om "Hva er egentlig religion?" og vi skrev om forskjellige mentale realiteter. (Noen som husker det, tro?)

Idag så jeg et program som berørte flere av de samme temaene. (Seriøst program denne gangen.) Ole Torp hadde besøkt samme mann for 10 år siden, og idag. Indianeren fortalte om det som Spongebob1 sa i vår diskusjon: "Såklart er religion menneskeskapt. Gudene derimot..." Indianeren sa det slik: "Rik (i betydning ekte) kultur handler ikke om religion men om åndelighet."

Sist i vår samtale dreide det seg om "eksistens utenfor jegets begrensning". Indianermannen sa noe som minnet meg på det: Han fortalte om indianernes ENHET MED naturen - kontra den hvite mann som DRIVER naturen. Kan ikke garantere at parallellen her er helt saklig (hehe) men jeg trur det er noe i det...

Meningen med livet her på jorda...
Samme diktet står en annen plass men jeg ønsker at flere skal lese det.
(Venn som skrev det.)

Stjernestøv frembragte jorden og gråten i alle tings splid.
En krans av stjerner lyser over ditt hode.
Lyser som rovdyrøyne om natten.
De bringer deg mørket på strimer av lys.
Under treet er våre tårer forvandlet til villrosens dugg.
Dugg som leger jordens lacrimosa.

eller er det bare i Oslo det er sukkerfest?

Hvis du hadde klart å få tak i 26 millioner kr?
Hvor fort hadde du klart å bruke opp de 26 millioner kr?

Dessverre viste hun seg å være det største marerittet jeg noensinne har hatt ;)

Er det bare to typer menn her inne tro?

De som ikke får dame fordi de ikke er kjekke nok og de som er så kjekke at de kan velge og vrake, men er blitt kresne og blir aldri fornøyd?

Nysgjerrig?!

Siste svar ma. 6 feb. 2012 21:22 (97 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Hvilket forumtroll er tiltrekkende (også anonyme, i den grad man kan bli tiltrukket av en tekst – kan man det?) Noen som er nysgjerrige på hvem som gjemmer seg bak anonymiteten?
Klarer vi å lokke frem noen i natt, hvis den rette er nysgjerrig;)

Ja, det er vel ikke så fryktelig unormalt at du er glad i barna dine.
Samtidig vil du vel ha plass til en kjæreste/samboer eller???

Jeg blir skremt bort når jeg leser dette.
Vil ikke inn i et forhold for å være på nederste hylle, nei!

Siden jeg ikke fant på noe annet fornuftig å fundere på en slik fin søndagskveld, oppdaget jeg at jeg har dobbeltgjengeren til flere berømtheter i Sukkerboksen min, dvs de over 80 i match:

Hank von Helvete (faktisk 2 stykk som ligner)
Jimmy Smits aka Victor Sifuentes i LA LAW
Richard Gere
Richard Chamberlain
Ralph Fiennes
Kurt Russel
James Dean
Paolo Coelho

..og en hel rekke til som jeg ikke husker navnet på...

Hvilke berømthetdobbeltgjenger(-e) har du i din sukkerboks?