Sukkerforum

Lager tråden på nytt siden den første linken ikke virka.
Forsker mener menn må være "kjærlighetsministre"!

http://www.abcnyheter.no/livet/2012/02/14/menn-ma-ta-a nsvar-parforholdet

Ikveld, da jeg gikk fra jobb, sto der en ung mann med blomster i hånd og ventet på sin kjære, dette var i 21-tiden og rimelig kaldt ute, der sto han så forventningsfullt og hutret i kulden... Etter litt kom han og hans kjære til busstoppet og de var så søte og forelsket, de smeltet totalt hjertet mitt :-) Jeg synes det er så vakkert å se at folk er forelsket og viser det til verden rundt seg :-)

Hvorfor kan man ikke filtrere alle som ikke er flytt-bare? De fleste i alderen 40+ har delt ansvar for barn og da er det i praksis umulig å flytte, og mange vil bare ikke flytte uansett. Kunne vi filtrert ut dem som uansett ikke er aktuelle. Har brukt litt for mye tid på kvinner som ikke tenker igjennom dette og så skriver vi fram og tilbake før vi kommer fram til at dette går bare ikke. Litt frustrerende.

Ser ikke ut som Sukker.no er spesielt populært i Rogaland, synes jo som om 70-80% av profilene er fra østlandsfylkene.

En skam

Siste svar ti. 14 feb. 2012 22:39 (192 svar)
Skjult ID med pseudonym Ken Roger

Etter å ha vært i et forhold i 18 år, er jeg i dag en singel mann på 40 år. Det har med andre ord sendt meg ut på jaktmarkedene igjen. Men jeg er skuffet over hva jeg ser - og opplever.

For - var det ikke mer fart og futt over damene på 80- og 90-tallet? Jeg ser lite villighet til flørt og kurtise blant damene på byene. Mange ser på menn som fremmede vesner, og det virker som om de lengter seg til Facebook.

Norske damer er i særklasse verst. Trist at det er blitt slik - og spørsmålet er om ikke lesbiske feminister har tatt knekken på all spenning mellom menn og kvinner.

Også på diverse datingsider mener jeg å merke en militant og krigersk innstilling - der en god dag "på kontoret" er å ignorere hyggelige og imøtekommende framstøt.

Norske kvinner - huff og huff.

Lurer på hvor mange prosent av de som er medlemmer her er hundre prosent seriøse?

Hei!

Jeg er nysgjerrig på de ulike former for dating som foregår?

Fint om dere kan dele deres erfaringer med andre:)

For eksempel:

Jeg har hatt en bingodate:) hehe!

er spesielt disse sprayflaskene med mirakelmiddel:)

noken som får dei til å funke like godt som på reklamen?
ovn/ugn og grill feks.noken som er fornøygd med den???

får eg tak i den personen som har laga den reklamen skal eg spraye eindel sånne flasker opp i ræva på han, til det bobler ut kjeften...arrrrrg

Ja, vi har vel hatt diskusjonen flere ganger om dere gutta foretrekker langt eller kort hår på jentene... Men jeg lurer på hva dere andre jenter foretrekker? Jeg for min del har aldri vært tiltrukket av gutter med langt hår. Får meg til å tenke litt for mye på 80-åra...

klesstil

Siste svar ti. 14 feb. 2012 19:45 (69 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente30

Det er mulig jeg er et overfladisk og forferdelig menneske, men jeg må si - dårlig klesstil på menn kan være en stor turnoff. Utvaska, uformelige gensere, bukser med totalt feil snitt, og sko - ikke få meg til å begynne.. Sier ikke at jeg ikke kunne vært sammen med noen med en dårlig klesstil, men jeg hadde definitivt sett på det som et minus... Er ganske sikker på at mange jenter har det på samme måte, men hva med dere gutter - kan klesstilen til dama gjøre at du mister interessen ?

Heisann sukkerjenter, trenger bare å sjekke no med dere.

Jeg føler meg rimelig heldig, og har nå hatt tre dater på fem dager med ei utrolig søt Sukkerjente, kjemien stemmer og romantisk hjemmemiddag er booket inn om noen dager.

I morgen er jo da denne Valentine-dagen, og selvfølgelig (!) må jeg reise bort på jobb. Men, vi skal møtes til en kort kaffe ved lunsjtider, og da hadde jeg tenkt å ta med noen roser til henne (jeg vet hun er veeeeldig svak for hvite roser, så det blir vel det)

Spørsmålet er så enkelt som, hvor mange skal jeg kjøpe??? Kunne gjerne fylt opp leiligheten hennes om det var opp til meg, men det aner meg at det er litt overkill. Så, hvor mange synes dere er passelig (i en tidlig, men spennende fase)? Har lite erfaring med blomsterkjøp, så referansene mine er få...

P

Andre preferanser:
Bulgarsk turnerske.
Bulgarsk vektløfterske.
Bulgarsk kulestøterske.
Bulgarsk ...

Hva vil vi ha? :)

Og skulle jeg ha valgt, ville jeg heller ha valgt en bulgarsk stripperske fremfor en bulgarsk stripper.

Jeg driver og skal demontere kardangen på bilen min.
Men mellomakselen sitter fast mellom kronhjulet og pinjongen.

Hva gjør jeg?..

Tralalala :)

til de som har date, kos dere! :)

Menn er flotte, fabelagtige, gode og skjønne og idag ønsker jeg rett og slett å hedre dere!!!

Som den uforbederlige romantiker jeg er funderte jeg nå imorges på hva jeg ville gjort for kjæresten min idag eller en annen gang jeg ville gjøre noe romantisk... men så ville jeg nok visst hva jeg skulle gjøre om jeg hadde en kjæreste...

Hva sier dere herrer? Liker dere at vi kvinner gjør noe romantisk for dere og hva er det mest romantiske vi kan gjøre for dere, eventuelt hva er det mest romantiske en kvinne har gjort for deg?

Hvorfor i all verden har jeg så unge jenter som matcher meg med så høye tall....Er noe virkelig galt her.. arghhh

Finnes det noen bad girls her på forumet mon tro? ;-)

Hvilke ting er vanligst å finne på menns profiler? Dette er da altså et spørsmål til damene. Jeg er mann selv, og tenkte å forhøre meg, siden en bra profil kanskje først og fremst stikker seg litt ut fra alle de andre...

Så, damer, hva er dere lei av å lese om hos menn?

(en slik tråd kan garantert lages om kvinner også, men la oss holde oss til mannfolka her)

Hva betyr det å få blomster for deg?
Har type blomster noe å si? Mengden, størrelsen, verdi osv?

Når er det koseligst å få blomster? Og av hvem?

Er du av den romantiske typen, eller liker du det røfft?

Dette har ingenting her på sukker.no å gjøre,men stiller spørsmålet uansett da jeg regner med det er mange unge gutter som kan dette her ;; Får opp melding om scriptfeil når jeg skal printe ut eller inn på nettsider,hva er det..og hvordan bli kvitt det?

Men hva hjelper det, når døtrene aldri hører på sine mødre :P

Så kommer en av årets klisjeedager!
Hva er dine planer, og hvem ville vært den perfekte valentinesdate?:)

Et vaffelhjerte, altså?
Kan få mange om du vil =)
Bare komme på besøk det, masse deilige paradisvafler (egen hemmelig oppskrift) her.
Løp og spis!

XD

Er alle gamle profilbilder blitt fjernet?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym neptun

Tidligere var det mulig å se en og annen profil der profilbildet ikke stemte overens med den størrelsen som er standard på Sukker, noe som antakelig hadde å gjøre med at de var så gamle at de var lastet opp i en tidligere versjon. Nå, derimot, ser jeg ingen lenger, men at flere av dem som hadde slike bilder nå er bildeløse. Er dette bare tilfeldigheter, eller er de fjernet?

Vællentayne!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Snurr..

Roser og hjerter overalt hvor jeg går...
Det blir faen bare værre for hvert eneste år!

Kan kjenne det langt inni marg og bein,
den dager der.. Den gjør meg skikkelig klein.

Så søt og så bløt og så ekkel du er!
HEI Amor! Ta også få på deg noen klær!

Og den pila di, den kan du putte et visst sted..
La oss serriøst få være i fred!

Jeg er ikke bitter eller sur eller lei,
men denne dagen skal du faen få billig av meg.

Han er jo så søt og så snill og så grei,
Også har han litt lyst til å komme i buksa på meg!

Jeg tror faktisk ikke det går an jeg, i starten av dating/bli kjent perioden å unngå dette spillet...om det er mer eller mindre uvisst kan diskuteres.
Er en hårfin balansegang mellom å være for interessert eller for lite interessert og hvordan dette blir mottatt av motparten.
Jeg prøver å unngå det, men kjenner at det skjer...litt sånn jaha..svarer ikke før etter så mange timer ja...hmmm..da svarer ihvertfall ikke jeg umiddelbart....
Sa til han siste jeg datet at jeg ønsket tydelighet, til å begynne med var han tydelig i sine meldinger..hva han ønsket osv..nå merker jeg en litt fallende og svevende toneart i hans meldinger..er forsåvidt greit at han mister interessen..men hvor ble det av tydeligheten...?
Kanskje lettere å være tydelig når en er interessert enn når den er dalende??

Nå er det et år snart siden sist sukkerdate. Vært på mange før, men altså lenge siden nå.
Var på en date forrige uke. Det var kjempekoselig, men ikke spes romantisk. Det ble 5 øl og mange timer med god samtale. Da vi skulle gå, var jeg sikker på at vi skulle utveksle telefonnummer eller avtale nytt møte - evt si at det var det og lykke til!

Hadde helt glemt den dere: "Ja, da får vi se om vi sees igjen da..."

Vet jo at jeg syntes den var grei før... at man skulle få tid til å tenke seg om og alt det der. Men nå føltes det bare barnslig!
Skal jeg liksom sitte hjemme og bite negler og lure? My God. Så unødvendig bruk av energi og tid. Det gidder jeg ikke. Kanskje har jeg blitt voksen?

Eller hva tenker dere? Greit eller feigt?

Damer har dere sjekka ut den nye grandis-reklamen for den nachos-pizzan?? Han i den turkise skjorta som ser sånn meksikansk/spansk ut er bare såååå yummi!!!

Hvem sikler du på for tiden? Må innrømme at jeg også ser ei heit dame i speilet stadig vekk....:P hahaha...;)
Kom igjen folkens, fleip, flørt og ha det moro her!!

Det fokuseres sterkt på at liver er sååå mye bedre når man er to og har et fast forhold , jeg leser den ene profilen etter den andre av jenter som søker et fast forhold , er dette bare politisk korrekthet , kan ikke lese menns profiler av naturlige grunner :)

Personlig har jeg alltid hatt faste forhold og det er sikkert en grunn til at jeg er alene den dag idag og alle andre ganger hvor jeg ble alene .Idag er jeg i den situasjon hvor jeg synes at et fast forhold kan være mer til hinder enn til glede og derfor finner jeg det vanskelig å finne det jeg vil ha i jungelen av damer som søker etter tryggheten og et fast forhold .......sier DE ! Hvor mye skal jeg tro på dette ?

Finns det noen damer som kunne tenke seg et fritt forhold ( mener særboer ) Eller et annet type forhold , finnes det noen som ikke trenger å ha en mann fast ved sengestålpen , kjøkkenbenken , ikea prosjekter ,oppussing ,bilkjøring , etc

Jeg stiller med maling pensel og vegger til å male på..

Det skrives så mye om attraktivitet. Som regel er attraktiviteten relatert til ungdommelighet. Selv har jeg passert 40 og jeg vil utvikle meg videre med stil. Jeg har forbilder som f.eks. sean connery, med mange flere. Jeg vil kle meg bra og stilfult (friskt og ungdommelig men ihht alder) Jeg vil holde meg imponerede trent. Jeg vil dyrke min egen tryggehet og visdom og få dertil hørende økende grad av glimt i øyet og en glød.. Jeg vil opprettholde humor og positivitet og smile mye..
Jeg vil være et imponerende menneske..

Hva tenker dere om alder oppover

Når det bare ender med at man forblir single fordi ingen passer for en lenger, og man blir sikkert enda mer sær, original og uhelbredelig etterhvert.

(Og kanskje ikke kommer så godt overens med andre mennesker generelt heller.)

Hvilke utesteder er bra på en torsdag i Oslo? :)

Hvor lenge skal bør en kaffedate vare ihv. Når man er interessert og kan tenke seg å møtes igjen og ikke?

Det er ganske mange kreative og flinke og morsomme skribenter her inne på forumet som jeg tenkte kunne brukes til noe fornuftig, nemlig å skrive en bok. Håper dere er med på leken. For at dette skal fungere har jeg tenkt at historien skal handle om en 5 krone. Altså livsreisen til en femkrone, hvor den havner, hvilke opplevelser og hva slags personer den er innom osv. Alle skriver da altså om reisen den har fra den blir motatt av en person til den blir overlevert til neste. Det er lov å skrive flere
historier :-)

Jeg håper denne tråden kan leve en liten stund til vi får nok materiealle til å sette det sammen til en helt bok. Når vi har kommet så langt så må noen korrekturlese og sette historiene sammen til en god fortelling. Jeg vet om flere gode kandidater her inne som kan gjøre det :-)) De kan få en klem eller to som belønning :-))

Håper alle er med å bidrar og kommer med liten historie snart selv.

PS. Det man skriver kan godt være selvopplevd eller eventyr. Gjerne morsomt, men også trist osv osv

Har hørt mann ikke skal være for ivrig i starten, da kan interessen fra den andre part dabbe av...

Jeg var på en date for ca 3 år siden med en veldig hyggelig dame. Virker jeg for ivrig hvis jeg ber om en date nr 2 nå? Eller skal jeg vente litt til ....

Er den en god løsning mellom smartphone og Ipad? Noen som har den? Blir fristet av skjermstørrelsen jeg.
Hvordan er kvaliteten på kamera og lyd?

http://www.anvari.org/cols/Stars_without_Make_Up.html

Selv superstjerner er vanlige folk!

Er vi gjennomsnittsmennesker, eller er vi i overkant sære?

Ja, overskriften sier vel det meste - hvordan ønsker du at folk du kjenner skal oppfatte deg?

Really?

Siste svar ma. 13 feb. 2012 07:36 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym Khione

Hva er greia med at folk sender brev, og når man åpner det for å lese så har vedkommende deaktivert profilen sin?
Det har skjedd noen ganger nå, og eg syns det er litt merkelig... Er det sånn at noen folk deaktiverer profilen sin hver gang de har vært innpå i frykt for at kjentsfolk skal se de eller? :p Skjønner ikke hvorfor folk sender brev dersom de ikke har lyst å ha kontakt med vedkommende... :)

Hvor lenge bør man vente etter et forhold er slutt, før man går inn i et nytt et...?

har forstått det slik at den en del damer er på jakt etter en bad boy og vil derfor informere om at jeg er en av de

I går på vei til jobb brøt jeg fartsgrensen, og på vei hjem stoppe jeg ikke for en fotgjenger ved en overgang.

Slå den!

"The reason guys don’t want sluts is because they are easy to obtain. If you’re giving yourself out to everyone, there is no challenge. They want a challenge. Someone they need to chase after. It’s no accomplishment to get someone anyone could have.

Nice guys…are like sluts. Emotional sluts. Think about it. What do guys want? Sex. And a girl who gives out sex left-and-right is a slut. What do girls want? Love. So a guy, who gives out love left-and-right…is a SLUT."

Tanker om dette?

Det heter ikke 40 åringer. Det heter resirkulerte tenåringer;)
Det jeg gikk glipp av i ungdommens tåpelighet har jeg besluttet å ta igjen i alderdommens vannvidd :-)

ja,hva skal en jente kunne i våre dager ;)

Bar1 lørdag

Siste svar sø. 12 feb. 2012 22:02 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Misseriøs

Møtte en veldig kjekk mann på Bar1 lørdag.. Han var med to andre kamerater. . Jeg var m tre venninner som ville hjem dessverre.
Vi snakket lott og jeg lurte meg til et lite kyss. .
Angrer veldig på at jeg ikke spurte om han ville ha mitt tlf.nr f.eks.
Så gjør et forsøk har. .
Er du på Sukker og kunne tenke deg mer kontakt ?

Føles som en annonse i Romantikk det her...