Sukkerforum

Da jeg var 14 år, håpet jeg på at jeg ville få en jente med store bryster.

Da jeg var 16 fikk jeg min første kjæreste, med store bryster, men det
fantes ingen lidenskap. Så jeg bestemte meg for at jeg ville ha en
lidenskapelig jente.

Da jeg begynte på videregående skole fant
jeg den lidenskapelige jenta jeg lette etter, men hun hadde altfor
sterke følelser. Hun var dramatiker og gråt hele tiden og truet med
selvmord. Derfor bestemte jeg meg for å finne en kjæreste med mer
fart i.

Som 34 åring fant jeg en spennende kvinne, men jeg klarte ikke å holde følge
med hennes tempo. Hun skulle
være med på alt og hadde ingen styring. Derfor bestemte jeg meg for å
finne en intelligent kvinne.

På 40-års dagen fant jeg en
intelligent kvinne med føttene trygt plantet på bakken, så jeg giftet
meg med henne. Det varte ikke lenge før hun skilte seg fra meg og tok
med alt jeg eide.

Jeg er 45 år nå og leter etter en kvinne med store bryster.

Fant denne i en profil på et annet nettsted... :-D

føler meg så heldig!! har fått rødt hjerte fra en 56 år gammel mann som leter etter en kvinne mellom 40 og 70 år!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

tror jeg må begynne å bruke mer sminke.

Mandag. Intet nytt fra kvinnefronten. Jeg har såvidt kommet meg over helga med sine sære/kule/fantastiske opplevelser på filmfestival, store mengder alkohyler, oppturer, nedturer og mye ekstrajobbing. I dag gikk jeg tidlig fra jobb og innom optiker på veien hjem, og kan lettet konstatere at synet er like godt som før. Jeg tenker jeg tar meg fri i morgen og stikker på konferanse på onsdag, og satser på at denne uka blir bedre enn forrige på de fleste områder.

Hva kan resten av sukker melde inn?

Hva gjorde halvkiloen med sukker på Jekkyls inatt :P

Skal du på AVICII 18 Februar og/eller Sensation 14 April?

Har sikret meg biletter til AVICII 18 Februar, skal med 3 venner, men lurer på om det er noen aktuelle hotell, som er mer kjent for "Her overnatter/bor de som skal feste, eller på konserten."?

Når det gjelder Sensation 14 April har jeg ingen følge, har veldig lyst, men drar nok ikke alene, noen her som drar? og eventuelt hvilket hotell skal du dere være på? (Vorse der o.l ?)

Hvordan ville du reagert som jente på det her:

Man har vært sammen flere år, er over forelsket perioden.
Han jobber borte hele uken, den eneste tiden man har sammen er fredags kveld til søndags kveld.
Til stadighet kommer han inn døra på fredagen med følgende spørsmål:
Noen kompiser lurte på om jeg ville være med ut, er det greit?

Er det greit? Hva ville du svart?

Og hva tenker gutta?

Ha en fin kinesisk nytt år alle sammen :-D
Dragens år

Var ute Lørdag, tok nattbussen hjem.

Jeg har en rutine, jeg skal hjem fra byen og drikke brus og se film når jeg har vært ute på lørdager, alene.

På nattbussen er det en jente jeg jobber med, vi sitter nesten ved siden av hverandre og er gode venner, jeg kjenner samboeren hennes godt og synes hun er en kul jente å prate tull med.

Hun er litt brisen men bare hyggelig og prater masse og har hatt en fin kveld, jeg prater og har det fint.

iløpet av turen er det flere jenter som ser på oss, blant annet en som tydeligvis er på vei hjem fra skiftjobbing og dette forstår jeg ikke, jeg har sett det før og tenkt over det mange ganger...men det har aldri skjedd med meg.

De skal redde henne! en kommer bort og spør om det går bra med henne? og skiftjobberen(sykepleier ganske sikkert) tar tak i armen hennes og skal dra hun av på neste stopp, hvorav min kollega spør hva i helvete holder du på med? til "nattbusshelten".

Har noen av dere opplevd dette før? jeg forstår vel at rent biologisk så er det vel et primitivtutrykk for å sørge for at ingen andre skal få seg noe om hun ikke får seg noe og det kan hun forhindre ved å late som om hun hjelper jenta......som forøvrig bare er en venn og aldri noe mer.

Igjen begynner tankene å vandre og nysgjerrigheten å melde seg på...
Denne gangen er det kanskje en liten smule enklere, eller kanskje vanskeligere...

Men hva får deg lyst til å møte et annet menneske igjen?
Hvis av motsattkjønn (som jeg regner med man er ute etter her på sukker), hender det man ønsker å møte et
annet menneske igjen, selv om du kanskje ikke fikk "mulig kjæreste"wiben helt første gangen dere møttes.
Hvorfor er du da villig til å møte vedkommende igjen?

Og hender det du ønsker å møte en person igjen for helt andre grunner?

Eks. dere som har møtt meg da... Ville dere ønsket å møte meg igjen og i såfall hvorfor?

(Føler litt jeg ikke er bets på forklaringer i dag, så om noen føler de forstår og kan gjøre det hele mer kortfattet og mer klart, be my guest XD)

Hva er det rareste noen av dine sexpartnere har villet ha deg med på? Og ble du med på det? Hva syntes du om det etterpå?

Skriv gjerne med pseudonym! ;)

Ser fra tid til annen at flere menn skriver at de ikke finner seriøse kvinner her inne. -selv opplever jeg egenlig det motsatte.
Synes ikke det er så hyggelig å få en "flørt" hvor det står "Du er deilig" etc.og ikke noe mere.
Føler ikke dette er innledningen til en seriøs kontakt, minner mer om en som er ute etter et kortvarig treff.

Skulle også ønske at man kunne søke på de er er villig til å flytte på seg eller ikke, ikke bare på fylke.
Selv har jeg vært her en stund, er 53år så jeg føler meg ikke utgått på dato, men det er ikke så mye mail, føler at profilen og bildet er ok og beskriver enkelt hva jeg søker.

Jeg er nokså rund for forventer ikke mye, kun åpenhet, ærlighet og troskap. Og det er vel ikke for mye å forvente i et seriøst forhold.
Velger i første omgang å være anonym for jeg føler meg litt sårbar når jeg legger ut at jeg får lite mail, men om du skriver med din profil og ønsker at jeg tar kontakt så vil jeg gjøre det, kommer til å følge denne tråden.

Sikkert ikke et tema å ta opp her ,men som ny bruker skulle jeg gjerne visst hvordan jeg sletter den leilighetgreia her inne. Har svart veldig i hytt og pine på den teksten og spørsmålene der inne så skulle ihvertfall ha endret eller helst slettet hele den delen.

Må bare dele min glede over å ha bestilt en luksusferie for ungene og meg idag, en påsketur på 5 stjernes hotell i en annen verdensdel for bare ungene og meg, endelig så får jeg gitt dem en opplevelse som vil gi oss noe å snakke om i lang tid fremover :)

Måtte bare dele dette :)

Vel aller helst skulle man hatt en bedre halvdel og delt det hele sammen med, men sånn ble det denne gangen :)

hva gjør dere ?

finner dere lykken ?

Har du eksempler på hva som står i dem? Noen å anbefale?

Det er vel stort sett kvinner som kan få de, men er det ønskelig? Noen klager og sier at en er nok, to er for mye og tre er fryktelig...?! Er det? Kvinner, hva er passe og hva er rekorden din?

Jeg liker profilen din./ jeg er nysgjerrig på deg.......Jo takk for det, men..... Han sier han ikke vil flytte, jeg vil ikke flytte.... så kanskje derfor jeg ikke svarer takk for det, selv om fyren er aldri så flott...? Noen som tenker samme tanken...?

Yes, da har jeg bestemt meg for å ta motorsykkellappen :) Det har vel lenge vært en drøm, men bestemte meg 100% i går. Noe må jo gjøres når livets tidslinje har gått fra fargerik og fantastisk til usynlig og ubetydelig. Ah, så fantastisk å ha noe å glede seg til igjen :) Kanskje jeg har lappen til sommeren, og da skal det kjøpes sykkel også, og kanskje det til og med blir noen spennende turer til sommeren :)

Oppfordring til andre som drukner i gråhet; ta et valg som har innvirkning på livet. Ikke la dagens situasjon være det eneste som er av betydning. Og for alle som liker våren, så er jo tiden vi er inne i nå perfekt til å ta disse valgene slik at våren blir enda mer spennende!

Hva er din (oppnåelige) drøm?

Hva skjedde med rosene på døren? Eller hva med kjærlighetsbrevet dynket i velduftende parfyme, prospektkortet og den hypernervøse stemningen før den første telefonsamtalen? Hva skjedde med det brutale bruddet? Borte. Alt sammen. Vi har jo SMS.

Det er strengt tatt ikke så lenge siden ordet «melding» var noe vi forbandt med noe helt annet enn to pip og femogåtti tastetrykk. «Jeg sender en melding, jeg» sier vi nå, uansett om det handler om et møtetidspunkt eller et postkort fra de fjerne strøk.

Når det kommer til dating og gryende forhold er det nesten vanskelig å tenke seg til hva vi gjorde før mobiltelefonens tid. Var det virkelig slik at vi ringte til den stasjonære telefonen og håpet at noen var hjemme? Turte vi virkelig det? Uten å sende en melding først?

I disse dager kan man nærmest ha et forhold gående, kun på SMS. Fra den spede begynnelse til den definitive slutt. Selvfølgelig vil man på sett og vis måtte møtes, men den hovedsakelige kommunikasjonen kan bokstavelig talt foregå via verdensrommet. En ukes dating ville eksempelvis sett slik ut:

Lørdag
Han møter henne på et travelt utested. Det blunkes, flørtes, klemmes og spanderes. Telefonnumre blir tastet inn i de respektive mobiltelefoner. De går begge hjem med et smil om munnen.

Søndag
Tøysemelding fra han til henne som også innebærer et hint om at det var hyggelig å treffe henne (eller omvendt). Tant og fjas om været og TV-programmer til de begge sovner smilende på hver sin side av byen. Med moben på puta.

Mandag
Det ventes en hel formiddag. Jobb, studier (eventuelt dagslys) gjør det av en pussig grunn litt lite «naturlig» å sende melding. Ved sekstiden piper det endelig i en av telefonene til stor glede for den andre. Mer eller mindre vittige meldinger med gryende seksuelle undertoner.

Tirsdag
Forholdet har muligens ekspandert til også å gjelde e-mail på jobb, og det mailes flittig om dette og hint. Dagen avsluttes ved at den ene skriver «God natt, vennen», hvorpå den andre sukker og lurer på om det muligens kan være noe på gang.

Onsdag
Mailingen tar helt av, og nerver og maktproblematikk blandes inn, ettersom paret begynner å telle minuttene mellom «Sendt» og «Mottatt». Bluferdigheten er på vei ut kontorvinduene, mailene blir for lange, og man avtales å ringes. På kvelden snakker de sammen i to timer mens pulsen slår. Dette kan være greia. Tekstmelding før man sovner.

Letta

Siste svar sø. 22 jan. 2012 22:14 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym sannheten

Sannhetens time er kommet. Jeg fikk boken "Han er faktisk ikke interessert" Og det var det som skulle til for meg til å bryte med et 15 måneders langt "forhold". Skulle ha lest boken for lenge siden. Men at menn gidder å holde det gående over så lang tid er ufattelig for meg. Det hadde i hvertfall ikke jeg giddet. At det skal være såååååå vanskelig å si fra, det er helt utrolig.

Vel, vel, da har jo jeg gjort jobben for han nå da, og fortalt ham at jeg har lest boka og at jeg lover å ikke plage han mer.....

I dag er det en trist dag, for mange er det en tøff minnedag , hvordan stå sammen i sorgen ;(

Jeg sender mine varme tanker til dere alle der ute som er berørte på hver sin måte,
sender varme tanker og hvil i fred vakre engler

Tenker på deg Ingrid , og alle dere andre som er berørte

Noe jeg kom til å tenke på... Og da kom selvsagt nysgjerrigheten min inn og...
De av dere som har barn...

Når dere får dere kjæreste... Hvor lenge syntes dere det er viktig å vente før dere presenterer den nye kjæresten for barna deres?

Og dere som har datet/ gir muligheten til å date noen med barn...
Hvor lenge syntes dere det er greit å vente før dere møter deres tilkomnes barn?

leter etter navnet på en plass utenfor oslo (10-15 min) som begynner på L.. har jernteppe.

sett igang :-)

Opplever at profilen min sjelden blir besøkt. Begynner å lure på om jenter kun ser på bildene mens de venter på å bli kontaktet.

Hva trekker jenter inn på en profil? Er det kallenavnet? Er det profilbildet?

Jeg har datet en kar i 7-8 uker snart. Han er over 30 og selv er jeg "bare" 26" år. Han er veldig annerledes enn de gutta jeg har vært med tidligere og dermed kommer også usikkerheten min fram. ;(

Av person er han ikke den som er rask på telefonen og sender masse meldinger eller ringer. Han er en veldig rolig person, høyt utdannet og virker som om han er sikker på seg selv.

Litt om meg, jeg er om jeg kan si det selv ikke stygg. Har ikke problemer med å finne meg en kjæreste. Problemet mitt er at jeg er vant til å få oppmerksomhet. Ikke på en negativ måte men gutter jeg dater sender meg ofte meldinger, enten god morgen, god natt eller en tekst melding midt på lyse dagen. Jeg syns det er veldig hyggelig. Også føler jeg vel at gutta viser interresse.

MEN, denne karen her gjør ikke det så ofte. Hvis ikke jeg sender han en melding kan det faktisk gå flere dager før han sender meg en melding og lurer på hva jeg gjør?

Først trodde jeg han ikke var keen på meg, men han inviterer meg på aktiviteter som ski, kino, filmkveld hos han etc...
Han har vært hjemme hos meg flere ganger og jeg har vært hos han.
Han har til å med blitt med meg til mine venner i en annen by ved flere anledninger.
Han sier ikke nei takk når jeg spør han om å gjøre noe sammen, og av å til spør han meg.

Jeg er IKKE i tvil om han liker meg når vi er sammen men når jeg ikke hører fra han ellers blir jeg så usikker.

Jeg hater å være usikker for som regel vet jeg hvor jeg står.
Det har nesten blitt litt sånn at jeg har mest lyst til å gi f... ikke fordi jeg ikke liker han men jeg syns det er ubehagelig å være så usikker. Liker ikke å tvile på meg selv.

Han treffer ikke noen andre og det gjør ikke jeg heller (har nemlig spurt han).
Jeg har også spurt han rett ut on han ikke er keen da jeg ikke hører så mye fra han, og det endte med at han sa han har hatt en del å gjøre på jobb og lurte på om vi kunne treffes. Og når vi treffes virker det som om han ikke vil at jeg skal dra. Det blir ofte til at vi gjør flere ting i løpet av kvelden og enten så overnatter en av oss eller så avslutter møte kl 0100.

Hva skal jeg gjøre?? Er det bare jeg som er usikker og setter masse spm-tegn til noe som i utgangspunkte er bra? Skal jeg bare slappe av å la han ta kontakt når han har lyst? Eller skal jeg gå utifra at han ikke vil noe mer?
Hjelp!!!

Hater dating......

Altså, er det alt for mange som ikke vet hvordan chatten fungerer eller? Hver gang jeg prøver å kontakte noen på chatten ender det opp med ingen svar.

Burde jeg ta det som et hint, eller vet folk rett og slett ikke hvordan chatten fungerer?

når jeg er i forhold, så er jeg drittlei personen, etter bare 1mnd eller 2. Jeg vil jo ha kjæreste, så jeg sier ikke noe! Men det skinner jo gjennom at jeg ikke er spesielt innteressert! Men så, da jeg blir dumpa! Da kommer følelsene fram, og jeg blir veldig lei meg, og kan faktisk bli deprimert! Gjør alt jeg kan for å få tilbake personen. Men er dette reelle følelser, eller er det bare følelsen av å være dumpa, som gjør meg trist?

Det jeg lurer på, er: Hva er galt med meg da??

Det er sol ute! Hiver på meg sko og løper ut.

Vi har valget "minst 5 cm høyere" ved matchsøk på Sukker. Jeg ønsker meg en funksjon hvor man kan angi fom. og tom. antall cm. Jeg er nemlig en høy dame, og i tillegg bruker jeg alltid høye hæler. Jeg trenger en mann som er min. 188 cm, helst høyere, siden jeg føler meg utilpass når jeg må se ned på mannen (ja, jeg er gammeldags der).

Jeg ønsker meg en funksjon hvor man kan angi bredder, for det er greit å kunne holde seg fast.
Ang. dybde/lengdesøk, say no more!

:)

Hei alle sugarbeans! Eg har et lite spørsmål til dere, som eg håper dere kan svare seriøst på... :)

Som dere ser er eg blondine, noe eg har vært i alle år, med noen kortvarige unntak... Men nå har det seg sånn at eg vurderer å farge det brunt... Så da er det store spørsmålet; skal, skal ikke? Forferdelig vanskelig å bestemme syns eg!
Råd tas i mot med stor takk!! :)

Hei hva skal dere i dag?

jeg skal sitte inne med skoleoppgave ;( og hadde vært mye kosligere med å møte noen og ta en kopp kaffe eller noe?

Om Milgram-eksperimentet,
Et innslag på NRK Radio nå er om Milgram-eksperimentet, som jeg også kjenner til fra før i en pensumbok.

Interessant.

Kort oppsummert fra wikipedia:
Eksperimentet viste at et vanlig menneskes lydighet overfor en øvrighet er mye større enn mennesket selv tror, i forhold til sin egen frie vilje og samvittighet.
Det var et eksperiment med en forsøksleder, en "lærer" og en "elev".
"Eleven" fikk en staveoppgave, og hvis det ble svart feil, skulle "lærer" gi strømstøt, stadig økende.
"Eleven" var i realiteten en skuespiller som ikke ble skadd.
Forsøket viste at så mange som 65% (26 av 40) av forsøkspersonene var villige til å adlyde oppfordringen om høyeste strømstyrke, på tross av at «eleven» åpenbart var sterkt lidende og ba om nåde, og at de visste at de hadde frihet til å avbryte. Ingen av forsøkspersonene avbrøt forsøket før 300 volt. Ingen av forsøkspersonene insisterte på å undersøke eller snakke med «offeret» etter forsøket.

For full tekst, se http://no.wikipedia.org/wiki/Milgram-eksperimentet

Blind sex

Siste svar sø. 22 jan. 2012 10:13 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym grisegutt

Noen som vil møtes ikveld å ha sex usett?

???

Siste svar sø. 22 jan. 2012 09:04 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym lea

Trodde at de du hadde blokkert, ble borte på on-line listen jeg. Men dengang ei...noen ansikter vil man glemme å ha sett altså. Men kanskje greit lell om man skulle angre blokkingen hehe.

chatten

Siste svar sø. 22 jan. 2012 02:45 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

noen som har lyst å chatte? speaking of which, noen ganger får jeg opp du kan ikke ha flere chat-vinduer oppe. det hender selv når jeg bare har ett vindu oppe. huffs, skjønner meg ikke på disse datagreiene, blir aldri klok på det.

er ikke for meg....
Blir for mye kjøttmarked.. Og jeg greier ikke verken å danse, preike eller føle meg komfi når jeg føler at man blir bedømt utifra hvor lett på tråden jeg evt er...

Jeg begynner nok å bli gammel.. greit nok... men var nok slik når jeg var 20 og...
Liker brygghuser, old school steder med type "løkka folk" jeg...

Nei god natt skal dere ha flotte folk! Ha en vidundelig natt og en flott søndag ;)

Her i Oslo snør og snør det, så jeg har vært ute og måkt snø en gang i dag, og jeg må nok kanskje ut en tur til etterhvert... Har carport til bilen, men måtte jammen meg måke bilen alikevel, for vinden hadde blåst masse snø under taket. Har du måkt i dag?

Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by

If you smile
With your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you just

Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you just

Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

Elsker denne sangen... En av de beste sangene EVER!!!

Men mitt spm er...
Hva syntes dere egentlig om budskapet?
SKAL man fortsette å smile selv om verden rakner rundt deg?

Noen ganger er det litt gøy å se hvem man har flere kontaktpunkter med på Facebook, som de dermed vil ha deg til å legge til som venn. Noen ganger blir man mer overrasket enn andre, som når de vil ha meg til å legge til Abid Q.Raja, Harald Are Lund, Torbjørn Røe Isaksen og Arne Treholt!

Noen andre som har støtt på overraskende kjendisnavn i disse anbefalingene?

Hva skal dere i kveld ?
Her blir det sikkerlig fest :) og så på BYEN ;)

2011

Siste svar lø. 21 jan. 2012 22:17 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr.Average

[...]

Well I looked my demons in the eyes,
laid bare my chest, said; Do your best, destroy me.
You see, I've been to hell and back so many times,
I must admit you kind of bore me.
There's a lot of things that can kill a man,
there's a lot of ways to die,
listen, some already did that walked beside me.
There's a lot of things I don't understand,
why so many people lie.
Its their hurt I hide that fuels the fire inside me.
Will I always feel this way?
So empty, so estranged.

[...]

2012 blir bedre :)

Neglsaksene mine tåler ikke manneneglene mine. Har kjøpt en på apoteket og en på H&M, men begge sliter med å klare oppgaven bra nok.

Kan dere anbefale meg et sted hvor jeg får kjøpt en skikkelig neglsaks?

Siden det er lørdag og alt.....og mange tar seg ett glass vin i helgen, har jeg lyst å dele noen vintips med mine venner.
Jeg har brukt en god del av min tid til å tillegne meg litt kunnskap om vin og her er noen tips til deg som kanskje ikke er like bevandret i vinens rike som jeg er. Jeg tar det derfor ganske detaljert og enkelt:

Først og fremst - hvordan skille på røde og hvite viner:... Enklest skiller man på disse vintypene ved å skvalpe en liten skvett på en hvit bordduk.Den vinen som etterlater seg en lilla flekk ...- er rødvin.Er man en riktig kjenner så kan man bare ved å smake skille på rødt og hvitt.

Portvin er en vin man serverer i porten når gjestan kommer. Har man ingen port går det like greit å servere i heisen eller trappeoppgangen.

Serverer man tørr vin bør det ikke være gjennomtrekk eller at noen av gjestene nyser - da vinen lett kan støve ned hele huset.

Man kan bestille sin vin og få den hjemkjørt. Skulle man likevel bære den med fra Polet sjøl, så velg en lettvin.

Til fisk, som fiskeboller og sild foretrekker de fleste hvitvin, mens man til kjøtt, som til pølser og innmat bør drikke rødt.

Til viltkjøtt serveres villvin. Til grillmat er det et unntak på hvitt og rødt. Til dette serveres helst brennevin da det harmonerer best med svartbrent mat.

Ord som er vanskelige å si når man har drukket litt vin:-
Uovertreffelig
Innovativt
Kosteskaft

Ord som er vanskelig å si når man har drukket for mye vin:-
Vestkystsk
Substansiere
Konstituere
Gjennomsnittlige

Ord som er helt umulig å si når man har drukket for mye vin:
Nei takk, ikke mere vin til meg
Sorry, du er ikke helt min type
Nei, du får ikke være med meg hjem i natt.

Ha en riktig god lørdagskveld...:))

sitter i byen og kjeder ræva av meg. vurderer å etterlyse trondheimsboer for en øl.. :-P neida, det er ikke sååå tidlig :-P

såå....

"Fettfilter" var et morsomt ord. Jeg tror jeg skal begynne å bruke det.

Tenk dere følgende samtaler med kamerater:

-åssen gikk det med hu dama du traff, a?
-Nja, hun slapp ikke gjennom fettfilteret...

-Sjekk hu dama! 10 kilo ned, så er det rett gjennom fettfilteret!

-Faen, har de ikke fettfilter på dette stedet? Føler at jeg er på hvalsafari.

osv,osv,osv.....

..........

Sukk!

Siste svar lø. 21 jan. 2012 20:06 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Ligger her ensom og arbeidsliten på sofaen, og lurer fælt på hvordan jeg har stelt meg. Ikke noe å gjøre, ingen og være med. Har noen kompiser med de er opptatt med sitt, huff noen ganger gnager jammen denne følelsen langt inn til beinet!

De er rett og slett best i å rykke opp og ned.
Ha lavest budsjett og de tøffeste fotballdraktene.

Til de som ikke visste det, 100% av norges befolkning er fan av Ham-Kam.

Fortell alle sammen hvorfor dere digger Ham-Kam.
Hvis dere vil da.

Jobbet og slitt å bygd hytte hele uka, var digg og ligge på sofaen å slappe av.... Men kunne jammen tenkt meg en date utpå kvelden egentlig... Noen her som responderer på det tro :)?