Sukkerforum

Herre Gud; hva for grufulle bilder de viste på dagsrevyen fra Somalia idag. Et barn som så ut som et skjelett. Men de sa det er på bedringens veg! Det har endelig kommet regn. Oppfordrer alle til å gi noen tanker for deres beste.

Jeg ble stum

Siste svar sø. 5 feb. 2012 13:13 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym speedy6617

Siden i sommer har jeg vært på 3 dates. Den siste i går. Vi spiste god mat på bjørkelangen og alt var veldig fint. Denne dama har jeg pratet bittelitt med i ca 3 mnd nå og når jeg endelig fikk møtt hu så ble jeg lamslått. Hu var naturlig pen, Helt casual, utrolig smart, veldig lik meg tankemessig og rett ut perfekt. Mye mere enn hva jeg hadde sett for meg. Selv om jeg har sett bilder av hu.

Men selvfølgelig. Jeg som normalt sett er veldig rett frem og åpen. Hva gjør jeg. Uff. Jeg sitter der i over to timer. Om stort sett klarer jeg bare å si Ja. Aha. Mmmm og så fint (sa nok mere, men husker ikke)

Hva i huleste er galt med meg? Detta er ei sånn once in a lifetime jente. Og så klarer jeg ikke noe. Offff.

Den er helt klart itwasntme sin...

Den har altfor mange dårlige og elendige bilder av en feit gammel gubbe.
Den har for lang tekst.

Rett og slett helt elendig...

Men profileieren bryr seg ikke om hva andre mener om profilen, og er fornøyd med den som den er...

Andre som har elendige profiler?

Har en vennegjeng som er veldig glad i temafester så kom med tips til en bra temafest - hvilken temafest var den beste, og hvorfor?

poking..

Siste svar sø. 5 feb. 2012 10:17 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

hva er dette med å finne ukjente på venners vennelister og så poke dem... jeg tror hvertfall ikke jeg treffer drømmeprinsen på den måten.. ved å bli poket liksom... hadde det enda vært en kjekkas som poket meg så ;)

Tre tråder som omtaler en og samme person, har dere damer gått av skaftet tro?

Hva syns dere, gutter og jenter, om folk som skriver på forumet?
Er en person uaktuell for dere pga h*n skriver på forumet?
Eller ser dere på det som positivt da dere kan lære personen "bedre å kjenne" utifra forumet? :)

Personlig syns eg forumet er en vittig plass! Det finnes alt mellom himmel og jord her inne, alle er vi forskjellige individ skrudd sammen på finurlige måter... :)
Fint om folk kan holde seg til tema! :)

ikke har jeg drukket heller, sitter her med kidsa og er så utrolig svimmel, det går litt trill rundt.. noen kloke tips for at det skal gå over.. ? kjerringråd eller noe :P

hatt to dager med migreneanfall, noen som har erfaring med at man blir sånn etterpå, en gang så gikk jeg rett i bakken pga migrene... arg! jeg vil jo være frisk og rask og kose meg med ungene!

Amerikaner, pakistaner og iraner videre i norsk Grand prix. Hva skjeeeeera??

Nå er jeg litt i villrede her, altså. Det er en åpenbart google-translated profil som har tatt kontakt med meg. På syntaksen kan det virke som om det er oversatt fra russisk. Det kan rime med bildet også. Det som får meg til å ikke umiddelbart slette posten og finne på noe annet, er at profilen er Vip+, altså en person som har betalt for å være her. Da må det vel være en ekte jente bak, eller? I posten jeg fikk av henne oppgir hun en yahoo-e-postadresse som hun hevder vi er i stand til å utveksle brev og bilder på...

Jeg har fri! Hurra!

Det er litt kaldt ute - så jeg sitter inne og ser ut på det vakre været!
Og jeg fikk lyst til å stulle litt, kose litt, pludre litt...

Så om noen har lyst til å stulle litt, kose litt og pludre litt, kan dere gjøre det her.
Temaet er 95% valgfritt :-)

Meldingen under fikk jeg i dag, selv om det i profilen min står at jeg er ute etter et langvarig forhold

Hadde vært morsomt og visst hvor mange damer som har fått denne meldingen?
Hvilke tanker gjør du deg?

Det er så spennende å kikke inn her. Se hvilke mennesker som er innom. Vakre kvinner! Som kanskje er på jakt etter spenning og nytelse og som jeg kanskje kan bli kjent med. Hvorfor er jeg her? Gift og med barn og tilsynelatende (jeg er!) lykkelig. Og likevel - aktivt søkende utroskap. Jeg er skytte. Er det derfor? Skytter er nysgjerrige, utålmodige og søkende. Jeg er her fordi jeg synes så uendelig godt om å være naken og å kjenne naken hud inntil min. Kjenne begjær og kanskje mest av alt - den gode følelsen av å bli begjæret. Derfor.
..derfor vil jeg gjerne bli bedre kjent med deg. Og derfor får du min aller aller beste klem her i denne mailen.
Den er aldeles fantastisk fordi den er strålende fleksibel. Du bare lukker øynene og bestemmer selv akkurat hva som passer deg. Den kan være flyktig og lett som i en hurtig forbipassering mellom venner som har det travelt, den kan være leende og munter, den kan være hysterisk morsom og kilende latterlig, den vil definitivt kunne oppleves som spennende, den kan være den gode lange som du bare trengte akkurat nå, den kan være den kreative snusende eller den "kattete" og kosete. Den kan, når den mottas på rett måte av den rette quinde, være dampende erotisk. Men aller mest ..er det en "fleksiklem". Her kommer den.
Lukk øynene...........

tv 2 nyhetene

Ingen svar
(mann 47 år fra Hordaland) Privat melding

fleire som såg det om ulovlige medisiner???

og norske myndigheter gjer ingenting og attpåtil sender produktene i retur...
flau over å vere nordmann...fy faen så naive me er i dette landet.

Ok, nå får jeg meg aldri kjæreste, men la gå. Jeg begynner.

Jeg kunne ikke finne telefonen min. Var litt redd for at den var stjålet på byen, og fant ut at det var best å sperre den. Skal jo være smart, ikke sant? Så jeg ringte til kundeservice og ba om å få sperre simkortet, helt til jeg skjønte at jeg ringte med den tlf jeg trodde jeg hadde mistet. Klarte ikke å si noe mer, måtte bare legge på...

Og det beste? Jeg hadde ikke drukket engang.

..ja, bare prøv.. :P

Hvis jeg vil se bilde av bikkja di, skal jeg be deg sende meg det på mail...

Samme gjelder bildet av eksen din og bildet av han der gode hjertevennen du har hatt i tjue år som står med armen rundt deg på Paribas. Dersom jeg vil se dette, skal jeg be om det og du kan sende det på mail til rubbish@dump.no . Håkei?...

kaaaaldt her. har ikke lys på stua heller. stearinlys, kakao og pledd, noen? :-):-):-) ingen tv heller, kun øyne for hverandre *ler*

Og om du sier ja, ville du sagt fra til noen om du visste at partneren deres var utro?
Hvorfor/hvorfor ikke?

hva tenker sukkerfolket om dette når man får seg en kjæreste? :) Er du den som holder igjen? Tar deg en tur inn på naborommet? ut på hverandaen?
Hva med i senga? haha! Slipper du gassen ut litt og litt eller bare kjører du på!! og så ler begge. Og hva om det er en dødare!!!! Da er det det forholdet slutt?
Dere sitter i sofan, hun i armkroken din. og så bare må du!!! hva gjør du?
Hvor lenge har man vært sammen før man ikke bryr seg. Er det noen som alltid synes fising er pinlig?

Inspirert av Eikers1 ku-tråd, fant han og jeg ut at vi kan ikke se at der har vært noen melketråd her inne på forumet?!? Ja? Nei? Ja?

Hva er vel da bedre på en lørdag enn å fundere over melkens egenskaper...?

Hvilken melk er din favoritt? Hel, halv, skummet, sjokolade, jordbær eller banan... Finnes der flere varianter?

Hvilke ingredienser bruker man i verdens beste milk-shake?

Jeg kan å melke både ku og geit....dog lenge siden nå...slikt lærer man som bondetuppe fra vestlandet :-) Hva kan du å melke?

Ordet fritt folkens - her er det høøøøyt under taket og plass til masse melkeprat :-)))

Jeg Søker

Ingen svar
(mann 30 år fra Rogaland) Privat melding

Hei alle sammen:) Reiser da til oslo på kurs neste uke. Så viss noe vil være med å gjøre mitt opphold i tigerstaden litt mer spennend, skrik ut!;) Kino, cafe eller en hyggelig middag kanskje er jo aktiviteter som alltid er kos.
Blir i østlandsområdet uke 7 og 8.

Venter på svar i spenning.

Liker dere at vi går med høye hæler? Altså ikke hver dag, men om man skal ut, eller på fest?

...som tidligere har blitt nevnt her inne er alle albumbildene hvor profileieren er omkranset av en skokk fattige barn fra et eksotisk land.

Her er en hel artikkel om det; http://www.dagbladet.no/2012/02/03/kultur/birgit_skarstein/ingen_grenser/hjelpea rbeid/leger_uten_grenser/20063224/

Eller, artikkelen er ikke direkte om det, men synliggjør en side ved det som jeg selv har gjort meg noen tanker rundt. Det altfor sterke fokuset på hva man selv sitter igjen med gjennom slik form for "turisme". Ja, for det er det det nå har blitt. Noe frivillige organisasjoner nå har forstått når de tilbyr slike turer for ungdom som på deler av sin egoreise rundt jorden kan kjøpe seg litt god samvittighet og ikke minst kredibilitet for sin godhet og omsorg, samtidig gjør det seg bra på CV'n, er en joker å dra frem i sosiale lag og noen tror også at de kan imponere en potensiell date på sukker.no med det.

min beste drink er cosmopolitans... nam!
Hva er din beste og oppskriften takk:)

Om ikke lenge er det Valentine's day. Plutselig føler jeg et behov for å vente med å finne meg kjæreste til 15. februar, jeg...

når mine barn er hos meg, så liker vi godt å dra ut på div aktiviteter som feks svømmehallen, åpen gård, museum, biblioteket osv. dette har jeg tenkt kan være en fin anledning å komme i komtakt med alenemødre som er ute med sine barn. men hvor er dere? det er jo nesten bare par eller pappaer som er alene ute med sine barn. så jenter, hvilke aktiviteter liker dere å ta med barna ut på?

I denne tråden forteller man kun om fantastiske skiturer!

Ser noen skriver om det å lyve om seg selv...

I relasjonsprofilen, hvor man fyller ut 70-80 spesifikke spørsmål, DER må jeg "lyve" litt noen steder for ikke å bli skuffa ned i grøfta. Det skyldes at relasjonsprofilen er utformet av mennesker som tenker på en annen måte enn meg.

I den selvstendig utformede teksten derimot, og i billedmaterialet; der er jeg ærlig.

Noen flere som har det på samme måte?

Ut ikveld?

Siste svar fr. 3 feb. 2012 23:25 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym action

Møt meg på Grunerløkka brygghus hvis du vil.

Hei alle kjære søte og fine sukkermedlem :)

Jeg har tatt brazilansk voksing i dag by my self, og det er jo en jubel. MEN hva i alle dager gidder jeg gjøre det?? Nå som jeg er singel og ikke har en å vise "den" fram til. Men men,nå er i allefall den hår fri i nesten 1 måned :D

Spørsmålet er: Hva synes dere om braziliansk voksing? Liker dere damer at det skal være helt hårfri?

Og hva med dere menn? liker dere damer som vokse seg eller barbere seg?

Shoot! :D

Må si jeg gleder meg!
Noen flere som skal?

jeg lurer på om kjærlighetsforholdet mellom mann og kvinne, og familien er svekket av at vi lever i en morderne verden hvor vi i for stor grad er økonomisk frie og uavhengie av hverandre. om man hadde vært mer glade i hverandre og satt pris på hverandre om man var avhengi av hverandre for å få til noe i livet.?

tror at vi får en verden med mange ensome eldre om noen år, mange flere enn i dag og den store forskjellen er at de vi har i dag er enker og enkemenn. men de vi får om noen år aldri har blitt elsket eller å lært seg å elske betingelsesløst.
tror man setter for mange men bak det og satse på et forhold, og er i for liten grad er villig til å slippe litt på friheten sin, og gi seg henn til hverandre.!?

Ser noen skriver i profilteksten sin at de søker en mann som vet hva han vil, og som har ambisjoner. Hva betyr det, egentlig? Når jeg leser slike profiler, så får jeg en ekkel følelse av å ikke strekke til. Er det ikke nok å ha en "vanlig" jobb og få sin lønn utbetalt hver måned?

Hei alle glade fjes ;-)
Skal vi alle prøve og spre litt posetiv energi....har blitt mye negativt her inne i det siste,og det kan da ikke være godt for noen.Ingen ting er bedre enn og spre glede.
Ingen er her heller for og krangle håper jeg...dette er jo tross alt ett kjekkested,der alle håper på og finne den rette....men det er jo veldig lett og bli litt hissig....og såre andre da enn kan være anonym her inne.....veldig synd.:-( Vis ditt sanne jeg,og ikke vær pinglete :-)
Har lest en del tråder....og kunne selvfølgelig latt være,(er nok kansje litt for nyskjerrig til det hehe)veldig mange begynner posetivt,men så ender det opp med litt krangling,og dette mener jeg er å spre negativ energi.De som har en dårlig dag,kan dere ikke bare la vær og skrive noe...klart det er ytringsfrihet her i dette land....men det kommer rett og slett ikke noe godt ut av det :-)
Så folkens...smil til verden og verden smiler tilbake...så det så :-)

Prinsesse Gneis

Siste svar fr. 3 feb. 2012 17:28 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym torsketran

Dette er en dedikert tråd for vi som vil utrope vår kjærlighet for Prinsesse Gneis.

Bilder av sjarmtrollet:
http://coa.inducks.org/character.php?c=Oona&view=2

Hun er jo helt skjønn, ikke sant?

Hva er din dårligste egenskap som kjæreste?

Hvis du skulle datet en av disse Andeby-figurene, hvem ville du valgt?
(Ja, denne er rettet mot mennene)

- Dolly Duck
- Gyldne Gulda
- Magica
- Minni Mus
- Prinsesse Gneis

Pluss, for ikke å diskriminere:
- Donald Duck
- Fetter Anton
- Onkel Skrue
- Mikke Mus
- Langbein

19 blå her... huttetu... hvor kaldt er det hos deg?

ha en flott fredag uansett, hold varmen ;)

GET REAL!!

Siste svar fr. 3 feb. 2012 15:26 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym marihøna

Hva er det med dere? Er det så utrolig vanskelig å skjønne at vi kvinner både skriver til, OG svarer på mail fra menn vi finner tiltrekkende?!

Får du ingen brev?
Vel, SÅ SE TIL HELVETE Å GJØR NOE MED PROFILEN DIN!
Slutt å klage.

ps. beklager til alle dere menn som aldri klager, måtte bare få det ut;)

Ynskjer at dette skal vere ein nokonlunde positiv, gjerne litt humoristisk tråd. :)

Kva føler du at du har av store og små, viktige og trivielle eigenskapar, kvalitetar og fordelar?

Her gjeld ikkje nokon jantelov, kva er det som gjer at du har det lille ekstra?

Om du er trygg og varm, spontan og full av liv, kan lage ein djevelsk god lasagne eller er flink til å massere..

Do share. ^_^

Hadde du turt å gått ute en vakker sommerdag slik:
http://www.boners.com/grub/788226.html

?

:)

1 sau hoppet over gjerdet
2 sauer hoppet over gjerdet
3 sauer hoppet over gjerdet
.
.
.
.
Faen kom ut av tellingen
1 sau hoppet over gjerdet

Har vært utrolig gøy her så lenge det varte, men nå flyr jeg videre så takk for meg. good luck ppl..... swooosh... :D

Er det noen musikere her? Har du noe du har laget liggende ute på nett for allmenn belyttelse? :)

Jeg har et par halvferdige låter her: http://soundcloud.com/stiandroid

Vi hadde en kort skrivefase og bestemte oss å møte hverandre i Oslo. Jeg var jobbmessig i hovedstaden, så det gikk fint å treffes om kvelden.
Det var en finfin date. Han var en ekte gentleman, spanderte middag i en av de dyrere sushi restaurantene i Oslo, praten gikk veldig lett og vi hadde det hyggelig. Vi har nytet kvelden i en behagelig atmosfære samt en himmelsk deilig matopplevelse. Da begynte han å åpne seg litt mer, viste meg bilder av barna sine og fortalte noe om det langvarige samboerskapet hans som avsluttet etter 18 år. Og det var han som har funnet seg en ny dame og hadde det inmari vanskelig å snakke med eksen sin om diverse som har plaget han i årevis. Da kom vi inn på temaet hvorfor menn ofte velger heller å være stille for å unngå diskusjoner isteden for å si ifra hvor problemet ligger.
I løpet av kvelden merker jeg hans intense blikk med masse glimt i øyet. Han sa at tiden med meg opplevdes som magisk, han ble så skikkelig sjarmert. Syntes det var smigrende å høre selv om jeg ....kjente ikke slik. Han innrømte til og med at han luktet på skjerfet mitt mens jeg var på toalettet og han elsket parfymen min. Humret godt av det så for meg selv, jo det var nesten litt too much.
Til tross opplevde jeg fyren som hyggelig og foreslo så spontant at vi går på kino. Vi gikk hånd i hånd gjennom gatene i Oslo, det snødd :-) Vi hadde nok tid til kinoforestilling, så stakk vi innom en liten og koselig pub i nærheten. Vi snakket om seksualitet og kunst om alt og ingenting. Praten gikk fortsatt lett og livlig.
Vi så på en lang og spennende thriller, og hadde det veldig koselig på kino også. Han er fortsatt oppmerksom. Da jeg fikk plutselig lyst på tyggis og vann, gikk han på kinokiosk og hentet det for meg. Vi holder hverandres hender i kino ,han spørrer...."fryser du?" Jeg smiler tilbake, han omfavner meg....det kjennes så naturlig.

Fortsettelse

Og den samme, gamle historien, ikke klar for noe forhold nå osv.

Ja, men hvorfor er du da registrert på Sukker?

Er det eneste det handler om? Dates og hvorfor menn ikke får meldinger fra kvinner? Og hvorfor kvinner ikke svarer på korte meldinger, men at de vil føle seg spesielle. Hvilken bullshit er dette? Det er alt jeg leser om. Bare lev i kaoset om dere sjøl vil det.

Hmm.

Irriterer meg grenseløst for tiden over at jeg har fått god kjemi med en alenemor... Jeg tørr ikke slippe meg løs da jeg alltid har sagt til meg selv at jeg ikke skal ha noen "full pakke".

En del av meg sier kjør på, den andre sier STOPP!!!!

Blir gal! Til informasjon er jeg i midten av 20-åra. Andre i midten av 20årene som har vært borti lignende? Fordeler/ulemper?