Sukkerforum

Med fare for at ingen noen gang kontakter meg igjen her inne;

Hva mener dere om telefonselgere, og de som velger dette som yrke??
Hvordan tar dere imot telefonselgere når de ringer?

Og er det noen fler enn meg som har dette som yrke? Eller har hatt???

Spent nå =) =)

Jeg sto (eller løp) og trente i dag, med MTV foran meg. Der viste de følgende program: "Paris Hilton - British best friend" der ni damer og en homofil mann konkurrerte om å bli Paris Hiltons nye bestevenn i Storbritannia. Og konkurransen gikk stort sett ut på å feste som frøken Hilton.

Og dette er den samme TV-kanalen som jeg tilbrakte timer med nesten daglig i oppveksten? Med 120 Minutes, Headbanger's Ball og Beavis & Butthead? Det er ikke bare jeg som begynner å bli gammel, vel? Det har skjedd noe med kvaliteten...?

Krypdyr

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym torsketran

Er så fulle at de må krype istedenfor å gå.
Eller de som må komme krypende tilbake til eks-en.
Mer?

Jeg er nå faktisk bare på sukker for å være med her på forumet. Gradvis har jeg gitt mer og mer blaffen i den opprinnelige årsaken til at jeg ble medlem.

Det føles egentlig litt ålreit. Og det er jævlig godt å slippe alt gruffet rundt meldinger og hjerter og teite svar. Og jeg får faktisk en del meldinger, men jeg tar dem liksom ikke alvorlig lenger. Bare sitter og venter på å bli skuffa eller at den som skriver plutselig skal bli ubehagelig. Så jeg dropper å involvere meg i det som egentlig skjer her, og koser meg her på forumet isteden.

Men nå sitter jeg og lurer litt på hva jeg egentlig driver med... Er jeg blitt litt skada av detta?... :-) Seriøst? Men folk oppfører seg jo som om dem er gærne på denne sjekkearenaen? Jeg er faktisk en høflig og omtenksom fyr. Og jeg har fått hakaslepp av alle de røffe, ufølsomme, egoistiske, selvgode, you name it... kommentarer og svar jeg har fått i mail til profilen min her, og laaange ønskelister. Det er så man blir helt desilusjonert. Er mennesker virkelig sånn? Nei, jeg trur egentlig ikke det. men enten så gjør mediet noe med menneskene, eller så tiltrekker min profi en bestemt usympatisk mennesketype.

Nei, da er det mye hyggeligere her på forumet! Så jeg blir vel snart en sånn en forumnisse eller troll eller hva det nå heter isteden. Men betyr det at jeg må leve aleine foreverafter? Kanskje det... Men jeg foretrekker faktisk det, fremfor å leve med noen av dem som jeg har skrevet med... og som har dannelsen et visst sted.

Så her er jeg, medlem for å være på forumet.

Er jeg den eneste som har det sånn her inne?...

(* Gubrandølsk for dårlig dag)
Det er ingen menn i min by. Jeg har søkt, sett, lett, klikket, reklikket, lest, snudd kurven og begynt igjen. Og jeg er ikke kravstor men vet hva som fenger MIN interesse med en gang.

Jeg vil ikke bli kjent med mannfolk som skriver om 101 sportsaktivitivter, fjellturer, fylleturene ute på byen, som tror Cafe Mocca er ekte kaffe, som synes jenter med egne meninger og naturlig sminke er usexy, som synes Iphonen er viktigere enn å snakke med personen foran han, som ikke gidder å lese profilen min før han sender ut en samlebåndsmelding og som kun vil komme i trusen min før vi i det hele tatt har blitt venner på Facebook.
Jeg gidder ikke.

Selv er jeg noen ganger så ekstremt god til å lukeparkere at jeg blir bittelitt forelsket i meg selv.

Ifølge sukker er det bursdagen min i dag! Hurra for meg! Men...bør jeg melde det til folkeregisteret? Det har vel litt å si for personnummeret mitt, har det ikke?

Lillebror på 13 sitter å kikker på potensielle kjærester til meg, og svigerbrødre (eller hva det heter) til seg selv her på sukker. Han syns dere smiler for lite på bildene deres, så han ønsker seg profilbilder med store glis, slik at det blir lettere for han å velge!

Hi hi hi

Hva ER egentlig det beste for sår hals....

Varmt eller kaldt?

Sitter her litt fortvilet med veldig stikkende hals og vil ha det bort så fort som fy! :)

Som ny bruker ble jeg litt forundret over at chatfunksjonen kun er for private en-til-en samtaler.
Jeg hadde egentlig forventet at det fantes muligheter for å gå inn på en felleschat og prate fritt med folk for å bli kjent og for å kunne vurdere hverandre i litt uformell setting, klikke på profilene og se matchtallene til de man diskuterte med, og lære litt mer om brukerne, før man gikk over på privatchat dersom det var interessant.

Mange snakker om at de søker den gode samtalen, og noen som kan utfordre seg litt i en diskusjon.
Ville da ikke en slik funksjon være fornuftig?

Er det noen spesiell grunn til at dette ikke finnes her? Jeg regner med at spørsmålet har vært diskutert tidligere.
Eller er det bare jeg som er blind, og at det faktisk finnes en slik løsning allerede? Kan noen isåfall peke meg i riktig retning?

Hva er gunstigste/billigste måten å foreta elektrisk oppvarming?

Pr idag har jeg ovner stående på timere, og typisk bruk er at ovnen på kjøkkenet skrus på et par timer før frokost, middag og kvelds, ovnen på stuen skrus på et par timer før jeg kommer hjem fra jobb, ovnen på soverommet skrus på et par timer før leggetid, og alt er av om natten.

Eller er det bedre å ha jevnere oppvarming?

Jeg lilker menn med initiativ og som tør å si det rett ut hvis han vil treffe meg igjen! Eller i det hele tatt.

"bare si ifra hvis du vil treffes igjen", "du kan godt være med på en fest en gang", "gi lyd hvis du føler for det". Hvorfor ikke spør rett ut om jeg vil være med på fest? Hvorfor ikke si rett ut at man vil treffes igjen??

Jeg må innrømme at jeg syns det er litt "pinglete", og for min del må det være mer tak i mannen enn å måtte slenge ballen over til dama og la henne ta over roret... Jeg liker menn med initiativ og som TØR vise interesse ;) Jeg liker desverre ikke så godt hinting og vas....

Og bare til slutt...ja..jeg tør selv å si at jeg vil treffes, jeg tør selv å spørre rett ut, og nei....jeg sitter ikke bare å "venter" uten å gi noe ;)

Hva med dere?

Som tråden sier, jeg får så utrolig mye post og jeg ønsker å være høfflig og svare alle, men jeg da får jeg nesten ikke gjort annet enn å skrive sukkerbrev.

Hva skal jeg gjøre?

Burde ikke damene holde litt igjen med brevskrivingen sin?

Det å oppleve kjærlighet ved første blikk er superdupert!!!!!!!!!!!!! Jeg har vært så heldig å oppleve dette et par ganger :-) Hovedgrunnen til at det i lengden ikke har fungert for meg er avstand.

Nå har jeg vært på date med en flott mann, men det sa ikke pang....

Hvor mange av dere tror på kjærlighet ved første blikk eller kommer en forelskelse etter at dere har datet et par ganger???

Jeg er gutt og ble dumpet av en jente jeg hadde bodd sammen med i litt over et halvt år. Før vi flyttet fra hverandre tok jeg ut noen av sigarettene hennes fra pakken og puttet dem en og en i rumpa for så å legge dem tilbake i pakken. Jeg sa aldri noe til henne om det. :) Synes fortsatt det var en morsom hevn, flere år etter. "Kiss my ass", liksom. Hihi...

Jeg er heldig, har alt tenkelige jeg kunne ønske meg, barn som jeg er utrolig glad i og som er glad i meg, gode venner, hus og hage, jobb, hobbyer, slank, ser ung ut for alderen og er presentabel de fleste steder, og de menn jeg treffer er selvfølgelig gifte.

Hvorfor er absolutt alle de mennene jeg liker alltid opptatte?

Finnes det ingen god, snill, ærlig, arbeidende, trofast mann i alderen 38 til 49 år igjen til meg?

leve for hverandre,
og ta vare på den tid vi har ;D

Jeg har en venninne her inne som akkurat fikk en melding fra en tilsynelatende normal mann sånn hvis man tenker på utseende og profiltekst. MEN, den første meldingen hun fikk var ganske avslørende;

"Fikk akkurat en melding av en kar som lurte på hvordan jeg forholdt meg til å spille moren hans i rollespill...sukker er en rar greie altså!"

Ja, jeg er helt enig med henne. Sukker er blitt en veldig rar greie ;)

Gratulerer til dere oppegående og smarte menn som er så originale og sende slike forespørsler :)

God underholdning for oss andre i det minste!

Jeg trenger 5 timer, men sover gjerne 2 timer senere på dagen, hva med dere?

hvorfor er det så vanskelig å få kontakt her inne? er jo veldig skjelden gutta faktisk svarer tilbake...
så hva skal man faktisk begynne å skrive, eller har dere for mange å skrive med allerede... hehe

Du får brått barnefri en kveld,noe du kansje har ei natt vær 6.uke.
Du vil se en film på kino,men oppdager at alle vennene dine har gjøremål for kvelden.
Drar du på kino aleine,eller blir du sittende hjemme?

Hvorfor er det mange menn som ikke lager koselyder under akten,eller når det går??.Syns det er mer opphissende med menn man ser nyter!:)

Damegjengen er klar for en natt i Oslo. Siden det bare er jeg som er registrert på Sukker blir det ingen Sukkerfest på oss. *snufs*

Kan noen anbefale spisesteder, puber og utesteder i Oslo sentrum? Vi skal bo bare et stenkast fra Karl Johan.

Skal lage. Hvem vil tafse på kokken? God tafsing medfører vaffel-belønning :D (Nei, HerrFekt - du tafser rett og slett for mye, så du får ikke komme...)

"Ingen svarer meg" må være det vanligste temaet på tråder her inne, og det vanlige svaret er "du er ikke hot nok". Dette kommer fra både menn og kvinner.

Men hvis det er slik at menn som ikke er hot nok ikke vil ha kvinner som ikke er hot nok og omvendt, betyr vel det at det er mange av oss som kan vinke farvel til håpet om faktisk å treffe noen her inne.

Jeg var på Tommy Steine show i helga, noen herfra som også var der?

Tattoo

Siste svar sø. 20 nov. 2011 18:51 (76 svar)
Skjult ID med pseudonym ikkeenda

Hei
Kom igjen denne tråden kan vel ikke bli negativ ladet bring it on :-)

Fotball...

Ingen svar
(kvinne 47 år fra Oslo) Privat melding

Da må man følge med på tv`n når man ikke kan være på stadion...
Blir spennende å se om TROMSØ klarer å overliste rbk i sølvkampen :D

Får ikke lest hele meldiger her inne lenger.Vet dere hvordan?:)

Fra å være skuffet og oppgitt i går over å ikke få daten som lå i luften, til en aften ute med vin og en venninnegjeng som overtok dansegulvet fra snobbete berter og eiendomsmeglere, via noen halvflørtete smser i natten, skal Mae på middagsdate hjemme hos sin utvalgte i kveld!
Juhu!

Flere kvinner jeg har *støtt på* i nyere tid har en sær-egen evne til å virkelig vise at de nyter, i dobbelt forstand.

I tillegg til sin hengivne adferd har de en endens til å klore kraftig under sin nytelse,
med den følge at jeg må være bevisst på klesvalg, bruke dekkstift og kan jo ikke nærme meg andre kvinner de neste 4-6 uker.

Er jo helg og jakta på en naugty-girl er igang, forhåpentlig en som ikke klorer meg til blods denne gang.
Funderer litt på om kvinner ofte bevisst ønsker å markere seg for å unngå konkurranse eller var nevnte Naugty-girls bare unntak..

Naugty-girls/ bad-guys fyr løs..

Er klar over at noen stikker innom å ser på profilen din av ren nyskjerrighet,men er skjelden jeg får en melding,er det fordi dere ikke er intresserte?.Eller er det fordi dere ikke tørr sende en melding??. Selv oppsøker jeg menn,og da går det ofte bedre:)

Driver folk og lyver på alderen sin her inne?

Jeg driver ikke så ofte og surfer på profiler, men det slår meg nå at det er bemerkelsesverdig mange trettiåringer som ser ut som femtiåringer... Huh?

Oh, my love
my darling
I've hungered for your touch
a long lonely time
and time goes by so slowly
and time can do so much
are you still mine?
I need your love
I need your love
Godspeed your love to me

Lonely rivers flow to the sea,
to the sea
to the open arms of the sea
lonely rivers sigh 'wait for me, wait for me'
I'll be coming home wait for me

Oh, my love
my darling
I've hungered for your touch
a long lonely time
and time goes by so slowly
and time can do so much
are you still mine?
I need your love
I need your love
Godspeed your love to me

Hjemme på soffa`n aleine!

Deilig eller kjedelig...?

Hva synes du?

Blæh.
Veldig fin førstedate i går med tydelig ønske om reprise.
Vi har sendt hyggelige meldinger i dag og jeg hintet om å se hverandre i kveld. Han skal ha besøk av noen kamerater og han var ikke sikker på om han skulle ut men "skulle holde deg oppdatert om hva jeg gjør i kveld".
Egentlig skal jeg på konsert med noen venner, pynte meg og drikke hvitvin.

Men nå sitter jeg er skuffet over å ikke ha en konkret avtale i kveld.
Så fyr løs; jeg er teit og burde bare få på meg kjolen, åpne vinen og gå ut for å se hva som skjer?

Og hvorfor?

Denne kjente jeg meg faktisk igjen i:

http://lisa.bt.no/btmultimedia/prosjekt/singelbyen/slideshow/bilde.html

Liker jentene menn med grått hår?

så sitter jeg her da, og angrer på at jeg ikke dro inn til sukkerfesten. denne gangen også !
for vel dra inn til byen og trøste meg med noen whisky.

Er det virkelig noen som ville ha kjøpt dette?

http://uncrate.com/stuff/jds-baconlube/

Enkelt og greit spørsmål egentlig.. Hvem skal på sukkerfesten imorgen? :)

Jeg ser at på noen matchingtrær er enkelte blader helt røde...hvor ulikt har vi egentlig svart da? Hvis jeg valgte 2 punkt....f.eks.....

Lørdag 19. november 2011 arrangerer Mensa Norge ”Nasjonal testdag”, med autorisert IQ-testing over hele landet. Testene er offisielle, anonyme og individuelle. Testene koster kr 250,-, og hver kandidat må ta med dette i kontanter, samt legitimasjon på at vedkommende er over 18 år gammel.

Link : http://nt.mensa.no/

Hva er Mensa?

Mensa er en internasjonal forening med 120.000 medlemmer på verdensbasis, hvorav nesten 900 i Norge. Mensas formål er å fremme menneskelig intelligens til beste for menneskeheten, fremme kunnskapsvekst om intelligens og fremme intellektuelle og sosiale muligheter for sine medlemmer.

Som en organisasjon i oppbyggingsfase har Mensa Norge fokusert på å skape det sosiale miljøet for de som har behov for å treffe likesinnede, samt å informere om og avmystifisere hva høy intelligens betyr.

Interessen for å vite mer om sine evner er meget stor og økende!

Det Norske Veritas (DNV) har i samarbeid med Norsk Psykologforening, norske virksomheter og testbransjen etablert Sertifiseringsrådet for Testbruk i Norge (STN), og over 1 million mennesker fulgte Test Nasjonen på NRK for noen år tilbake, før de tok det av plakaten. Vi har sett en bølge med tallpuslespill i alle medier og bokhandlere i de siste årene og vi ser at svært mange også gjennomfører uoffisielle intelligens- og personlighetstester på Internett.

I år som i fjor bør det derfor være svært interessant for publikum at den rimeligste og mest tilgjengelige måten å få tatt en autorisert IQ-test på, er i regi av Mensa. For 11. året på rad arrangerer Mensa sin Nasjonale testdag – denne gangen på lørdag den 19. november – i byer over hele landet.

http://www.youtube.com/watch?v=wMeG9tyPjRw&feature=player_embedded

Jeg for min del sitter i sofaen med pc, senkveld på tv og et glass med rødvin!!
Funderer på alternativmessen skal få et besøk av meg i morgen og kanskje sukkerfest...ikke helt bestemt meg ennå:)

Så hvordan tilbringer dere kvelden og spennende planer for helgen?

Noen som har tenkt på forskjeller på hvordan vi mentalt oppfatter ting, og hvordan vi gjør forskjellsbehandling?

Vi har destruktive ting som f.eks. røyking, drikking, selvskading med f.eks kniv.
Disse har sterkt varierende grad av sosial akseptans (og endrer seg).
Vi ser på dem ganske forskjellig.

Hvorfor ikke mentalt likestille ting som dette?

Hvorfor kan vi ikke bare kutte bort slike kunstige skiller?
Dette kan vi gjøre på så mange andre områder.

Så har jeg endelig rundet det neste store runde tallet. Jeg har blitt 40 år og burde sikkert føle meg riktig så voksen.

Men på profilen har jeg ikke blitt eldre. Jeg har ikke noe ønske om å lyve på alderen, synes ikke jeg har noen grunn til det. Så jeg ville gjerne rette på profilen, men jeg er ikke i stand til å finne ut hvor jeg endrer alderen, evt. fødselsdatoen slik at tallet blir riktig. Noen som vet dette?

Skal/skal ikke....

Skal du ? Jeg klarer ikke å bestemme meg :S