Sukkerforum

Hvem går ut, hvem vinner og hvor moro er det egentlig?
Selv, tja.. humrer og ler innimellom her mens jeg til dels nyter humoren. Snurr film :-)

HUSK AT

Siste svar lø. 10 des. 2011 20:17 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Elgevenn

EARL GREY-TEA (minus ARRYA) blir som å drikke dyrekjøtt. Ikke bra!

lotto

Siste svar lø. 10 des. 2011 20:04 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym htype

om det var jeg som stakk av med multimillionpotten, hvor lenge skulle jeg ventet med å avsløre det for en kjæreste?

Men kun det beste er godt nok ;)

Som det står over, full/half sleeve er det yay or nay. Og hvorfor?
Motiv, alder, person, personlighet, spiller dette noen rolle på resultatet?

Legg merke til grønn tråd: "Ønsker at tråden skal være seriøs uten småprat eller korte svar"

Noen som skal ut og ta et glass i kveld mon tro så må de si fra her for har lyst til å være sosial :-P

På 1700-tallet trodde man at kaffe motvirket erotiske følelser, og det ble derfor gitt til munker.

La oss heeelt hypotetisk si at man kanskje kunne tenkt seg å finne noen smånerde damer her inne.
Hvilken kategorier burde man sette som "høyt" på matchsøket mon tro?

Heeelt hypotetisk altså.

Jeg er så forelsket i en vær-mann. Det er ingen lett affære....jeg er steinbukk. Er det noen som har erfaring med å daten en mannlig vær? Min "kjæreste" har en så sterk personlighet, veldig selvstendig.....det blir liksom følg ham eller la være...han snur seg ikke for å se om du følger etter....

Jule-CD

Siste svar lø. 10 des. 2011 10:45 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym jente42

Hvert år gleder jeg meg til å kjøpe en ny jule-cd, men i år vet jeg ikke hvilken jeg skal kjøpe og er glad for tips.

Har du en jule-cd du hører om og om igjen som du vil dele så si gjerne fra i denne tråden :)

Ser på en annen tråd at det nevnes ting en kropp gjennomgår, og som visstnok skal ødelegge den. Det gjaldt fødsler. Men man kan selvfølgelig tenke seg andre ting, som operasjonsarr.

For meg er det annerledes. Kroppen er et kart som viser hvem vi er. Og hvilke erfaringer vi har gjennomgått. Jeg setter pris på at en kvinne har fått barn. Det har høyst sannsynlig modnet henne. og jeg vet at vi har foreldrerollen felles. Så da vil merker på kroppen hennes som viser at hun har gjennomgått graviditet og fødsel være flott.

Og smilerynker, finnes det noe flottere enn et ansikt som har smilt så mye at smilet har grodd fast?

Man kan selvfølgelig også se på en voksen kropp om innehaveren har tatt dårlig vare på den. Og når man ser på kvinner over en viss alder, og vet hvor gamle de er, kan man lett se hvem som røyker. Den huden man får etter mange års røyking er ikke sexy i mine øyne.

KRISE!

Siste svar fr. 9 des. 2011 23:56 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Paraply

Laptopen min har så godt som takket for seg, og nå begynner jammen telefonen å plage meg.

Kan noen si meg hvordan jeg åpner for cookies på en iphone (safari). Den der vanlige nedtrekksmenyen i safari er jo ikke i mobilutgaven... Jeg skjønner ikke filla, og akkurat nå har jeg ikke tålmodighet til å finne ut av det selv - siden jeg bruker en halvtime på å laste hver nettside.

Kan noen hjelpe? Helst ikke send meg noen link til en brukerveiledning, for det taaaar så lang tid å laste hver side...

*hjertesukk*

Kjempestas eller ikke til å holde ut?

Å, dere menn altså. Dere er noen herlige skapninger. Med skjeggstubbene og smilet og de sterke armene og hendene. Rygge med henger kan dere også. Og bære tungt. Dere er så søte når dere synes jeg er søt. Og når dere får meg til å le. Og når dere liker at dere får meg til å le. Og en mann som viser omsorg for ungen sin .... SUKK :)

Ja, sånn kunne jeg fortsatt...!

hei hei.. er det mange jenter fra asia her på sukker egentlig?? uten å si verken det ene eller andre om norske jenter :-)

Lurer på om jeg finner en drømmemann her inne...ser ikke lyst ut... :P

Er du der ute ???

Hva kler gutta på seg til julebord? Detaljer ønskes!

Selv veksler jeg mellom to-tre favorittdresser. Til julebord er det stort sett en hvit skjorte med "kult snitt og snipp", alltid mansjettknapper.

Mansjettknapper, slips og sko velges etter dagsform og humør, men alltid sorte skinnsko av et eller annet slag.

Skal på julebord i hovedstaden førstkommende lørdag, også har jeg hørt fra tidligere av om begrepet Couch Surfing. Skulle gjerne hatt frokost i tillegg om mulig, men intet krav.

Så hvem stiller med sofaen?

Ja, hva irriterer du deg over? Småting altså..hva slags småting gidder du og irritere deg over?

Jeg irriterer meg over Sølvguttene på kontofonen! Nesten så jeg vurderer og bytte bank..herregud så dumt.

KJære sukker! Folk driver fremdeles og sprer her på forumet at det er laaaangt flere jenter enn gutter på sukker, og at det er derfor gutta ikke får svar. (Min teori er at de sikter for høyt, slik de gjerne har en tendens til å gjøre, men nok om det.)

Kan dere ikke rykke ut enda en gang og avkrefte myten om guttas kraftige overtall?

Takk!

Nåh, finnes du drømmejente? :) har sett likheter her inne da..jeg må jo innrømme det! :)

Man skriver med menn og ting føles bra. Noen som venner og andre som eventuelle dater. Så skriver man kanskje et ord feil eller misforstår hverandre litt så blir han bare borte. Og det gjør meg ganske trist. Er det bare jeg som tar sånt innover meg?

Hei jeg traff ei jente her inne og vi fikk kjempekontakt straks og var forferdelig like, vi møttes etter en liten stund og alt føltes veldig bra, men så skjedde det noe i familien hennes som gjorde at hu etterhvert lokka seg helt og jeg har prøvd å kontakte henne nå over tid, svarte så vidt det var i begynnelsen, men mindre og mindre etterhvert, ikke fått svar på noe som helst nå i senere tid, det har sikkert blitt tatt som masing, men det har aldri vært min hensikt! så nå er hun helt fraværende og har fjernet meg som venn på div nettsider og hotmail, jeg har aldri fått noe svar på noe som jeg føler jeg kanskje trenger svar på og det er hva som rett og slett skjer, har jeg gjort noe galt her ettersom alt plutselig er borte??

mvh

Vil bare si at jeg trenger en snakkepartner idag, hehe er det noen som vil prate send meg et brev eller chat hvis du er interessert!:)

Hobbyer

Siste svar to. 8 des. 2011 23:01 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym gutt38

Lurer på om alle har hobbyer utenom meg. Og lurer på om man må ha hobbyer for å være interessant. Hva synes dere og hvilken hobby har du eventuelt ? :)

Hva synes dere om kvaliteten og tilbudet på årets julekalender på tv?

Og hvorfor sender ikke tv2 noen julekalender??

God Jul:)

Bra Dame..:)

Siste svar to. 8 des. 2011 13:04 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Rosenknopp

Er både,søt,varm,omsorgsfull,snill,selvstendig og har et stort hjerte. Det er så vanskelig å bli sett for den du er, de siste fem årene,har jeg vel ikke visst helt hvordan jeg skulle gå frem. Får å få et seriøst forhold bør man jo få mannen til å jobbe litt ekstra for deg.Kan det overhode bli et forhold av å ha for tidlig sex?. Spørr mennene her inne.Lurer på hvordan dere tenker..;-D

Jeg er ikke den mest aktive her på forumet. Det kan godt ta måneder mellom hver gang jeg leser eller skriver her inne, så jeg får ikke alltid med meg hva som blir skrevet i en tråd etter mitt eget innlegg.

Finnes det noen måte man kan finne tilbake til gamle innlegg uten å måte bla seg bakover i tid, 50 og 50 innlegg ad gangen?
Jeg har prøvd å søke på ord, men jeg husker ikke godt nok hva jeg eller noen andre skrev for å finne korrekt søkeord.

Begynner bli en smule frustrert her nå...

Ser at det er mange damer/ jenter så har vært inne på min frofil og lagt igjen beskjed eller flørt,men hvorfor har di ikke bilde innpå her?
Eg trudde seriøst at en skulle være litt seriøs her inne,men eg gidder ikke svare visst di ikke har bilde. Og vil vell påstå at en får mer kontakt med et bilde? Ikke det at en skal vurdere en etter bildet,men en får hvertfall se hva en forholder seg etter.Forsatt liker eg det indre,men det er kjekt og se den en skriver med.Nå var det min mening ,kom med utspill ha en fin kveld alle:-)

Det falt store hvite filler i går kveld. Og jeg stod opp til et nydelig snøkledt Oslo.

Piggdekkene stod allerede på sykkelen, så jeg var klar til å forsere rekkene av bilister som stod og hindret hverandre. Alt i alt en riktig herlig start på dagen.

Jeg har notert meg at mange kvinner har skrevet på forum at de ønsker komplimenter i meldingene de får, og følgelig er det naturlig at menn følger rådet og kjører på med nettopp dette.

Jeg synes forøvrig det er litt merkelig å bli overøst av komplimenter fra fremmede folk som ikke vet annet om meg enn det lille som (egentlig ikke) står i profilen min. Når jeg så mottar meldinger som består av en rekke komplimenter med syltynne overganger fra det ene til det andre, så tror jeg jo ikke at mannen skriver dette på grunn av at det er dette han vil skrive. Nei, jeg tar det for gitt at dette er en suppe som produseres etter oppskrift fra kvinners formaninger om at de vil strykes med hårene.

Resultatet blir at jeg ikke svarer på meldingene. For en melding full av ting han ikke vil skrive, og ting jeg ikke vil høre... og for meg blir det rett og slett litt klamt.

Jeg skjønner at man ikke skal klage på positive meldinger altså, men det blir så innmari påtatt. Mange kvinner fremprovoserer jo dette. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor det er ønskelig...

Någon som håller sig uppdaterad på urban-fronten och skall gå?

Heisann!

Jeg har levert alle innleveringer, hatt alle prøver og nesten alle framføringer i norskfaget. Jeg har i gjennomsnitt karakter 4 (noe jeg forsåvidt er fornøyd med!), men så sier læreren min at den éne fremføringen jeg ikke hadde må hu gi meg strykkarakter på. Altså karakter 1. Derfor faller snittet mitt i norsk med en hel karakter. Spørsmålet er da: har hun lov til dette?

Takk for svar.

Dersom du er litt opptatt av helse, se denne linken.

http://klinikk5.no/?Mode=Meny&HovedMenyId=35&Unde rMenyId1=120&ThisMenyId=120&InnholdId=99&Ingress=False

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=100322 40

...får jeg stadig opp beskjeden "message is ugyldig" når jeg prøver å poste et innlegg fra smarttelefonen min? UFATTELIG irriterende etter et langvarig og inspirert anfall av tastediare. Flere som opplever dette?
Svar fra både sukkerledelse og forumsnisser mottas med stor takk.

Slenger inn ei god sang nå på "morras" kvisten :)

Snøen daler forsiktig ned, kaffen å rullingsen er i boks, så da mangler man jo bare en god sang for å toppe stemninga :D

Tommy Nilsson - Öppna Din Dörr :D

God Desember til folket :D

http://www.youtube.com/watch?v=uLcpZmA3DJw&feature=rel ated

Siden vi bor i et demokratisk land syns jeg folket skal få bestemme om vi skal ha snø eller ei i desember (resultatet av denne høyst seriøse undersøkelsen sendes så klart til sjefen).

Jeg stemmer FOR.

Ok, mulig dette er noe som er opplagt og som står tydelig oppført i "Den Store Uskrevne Sjekkebibelen", men hvor lang tid skal man "akseptere" at det tar fra første meldingsutveksling til man møtes i det virkelige liv?

Grunnen til at jeg spør:

- Jeg føler profiler og bilder ikke gir et særlig godt pekepinn på hvordan ting kommer til å føles når man møtes. Har fortsatt til gode å oppleve at det bildet jeg danner meg av en person gjennom bilder/profil/meldingsutveksling stemmer særlig bra med virkeligheten, derfor foretrekker jeg å møtes så fort som mulig. Har dere andre vesentlig forskjellig oppfatning her?

- Det virker nesten som om noen bare vil chatte? Har pratet med noen i nærmest det evige, og har selv stadig kommet med hint om at vi kanskje burde "hooke-up" og ta det IRL, men nei. Greit hvis det skyldes manglende interesse, men hvorfor i alle dager fortsetter de å skrive med meg da?

- Burde man alltid tolke lunken respons som et tegn på lunken interesse?

Bare lurer jeg. Selv tenker jeg som regel slik når jeg leser en profil:

- Jenter er jammen vakre. På hver sin måte. Hun her intet unntak (Gjelder de aller aller fleste)
- Positive mennesker gir meg positive følelser. Hun er utstråler en positiv energi (gjelder alle med bilder der de smiler)
- Jeg har tro på skape felles minner. Å gjøre ting sammen. Har vi noe felles? (alle med høy match iallefall har dette)
- Virker man å ha et verdigrunnlag som kan forenes? (sjelden det reises noen røde flagg her heller)

Jeg vil si 50% filtreres ut i denne prosessen. Til de som er igjen sender jeg en melding (ikke sånn masseutsendelse altså, men en nå og en da). Ikke noe kjipt ala bare "hei", "hvordan går det?" eller "du virker sexy/søt/kul/whatever" (som de sikkert får hele tiden), men prøver å gjøre det litt annerledes, artig og personlig. Omtrent 1 av 5 ender med å svare, og en del leser det aldri. Fair enough, de var sikkert ikke interessante uansett. Så, i meldingsutvekslingen:

- Gir hun uttrykk for å være interessert, eller er hun bare høflig? Tar det lang tid før hun svarer, hvordan er tonen, stiller hun spørsmål tilbake, etc.

Og er man først det at man ikke blir avvist, hvorfor da ikke bare møtes snarlig?

Kall meg rar, men jeg forelsker meg ikke i profiler, jeg forelsker meg i personen bak profilen. I måten de smiler på, i måten øynene lever på, i små sjarmerende fakter, i måten de bærer seg selv på og takler overraskelser. You name it. Det meste man aldri kan lese ut fra en

Date

Siste svar on. 7 des. 2011 01:12 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym huff

Syntes alltid det er så grusomt og sende den meldingen etter en date, at det ikke er noe for meg.
Samtalen gikk fint, mye felles og i grunn en ok date. Men når den fysiske tiltrekningen overhodet ikke er tilstede ser jeg ingen grunn til å gi falske forhåpninger.
Hva skriver dere i sånne tilfeller?

Og legger merke til at han tar 680 kr for en telefonsamtale som varer i 3 minutt.
Hvis jeg ringer og klager på dette...... må jeg betale nye 680 kroner da?

Litt filosofisk tema.
Har registrert at mange jenter har «god tid» - de stresser ikke, sier de (gjelder sikkert også andre veien, med menn) De er mellom 25 og 35 år og har funnet sin livsstil og livsrytme. Tiden fylles med ulike sysler som reising, turer, venninnemiddager, klatring osv. Jeg ser ofte ingen forskjell på det livet de trives med og det livet som de over 50 trives med å leve. De lever på samme vis.
Flørting, utsvevedne liv, ut på byen, sexliv, søken etter menn osv. er ikke noe stress. Årene går.
Så er spørsmålet; Bør en ikke prioritere flørting, sex, dating og generell søken etter det motsatte kjønn, samt å leve litt ekstra utsvevende i de 10 årene av sitt liv der en er på sitt mest attraktive, og en har utvidede muligheter?
Etter hvert innskrenkes jo mulighetene og en må i økende grad nøye seg mer med "det en får" av det motsatte kjønn.
Hva mener dere menn og kvinner som faktisk er rundt og over 40 år om dette? Angrer dere noe? Hva ville dere gjort om livet deres ble skrudd 10 - 15 år tilbake i dag? Ville dere levd på nøyaktig samme måte som i dag? Eller ville dere levd mere utsvevende?

Jeg syntes det er litt forunderlig med attraktive jenter på rundt 30 år som lever pietistisk og bærer på tabuer rundt sjekking, sex menn osv. Mange i det alderssegmentet syntes f.eks. at one nights ikke er noe og de vil ikke være «billige» osv. I mine øyne gjør veldig mange på rundt 30 det samme som de på 50 år + gjør og gleder seg over. Hvorfor ikke bruke 5-10 år av sitt liv på full utsveving? Klatring, ski, tur i skog og mark, reising oppussing, jobb og karriere kan en jo bruke de neste 50 årene av sitt liv til.
Hva sier forumfolket?

Tenk hvis en kunne lukket øynene for det ytre, og kun kjenne på personligheten og det indre hos det motsatte kjønn. Ville vi da valg annerledes? Klarer folket her på vindushoppingstedet sukker.no og andre steder la være å falle kun for det ytre, og da si hei til andre enn de man fysisk tiltrekkes mot?

Jeg er i tvil....

.... Noen andre som blir fascinert av denne figuren???

Er det noe du absolutt må gjøre?

Husk å vanne nevrosene!

Jeg har ikke vært her inne spesielt lenge, men lenge nok til å tro at jeg har sett på samtlige profiler på sukker minst to ganger.
Hittil er det ikke mange som har vekket interesse, men ganske tidlig i medlemskapet mitt fant jeg to som tydelig skilte seg ut fra mengden.
Etterhvert klarte jeg å psyke meg opp til å sende melding også. Selvsagt ble det slik at jeg skrev noe vås, trykka send, og _så_ gikk igjennom og angra på at jeg ikke hadde gjort en bedre jobb enn hva jeg hadde gjort i forkant. Men gjort er gjort, og meldingen var sendt.

Og så skjedde det som vi alle leser så mye om her på forumet: Ingenting. Null respons. Omtrent som forventet.
Etter en stund hadde jeg sendt melding til hun andre også, men der kom det heller ingenting tilbake. Alt er med andre ord som det skal være.

Så, to uker etter at jeg sendte melding til den første profilen, dukka det faktisk opp et svar. Og tilogmed et vennlig, imøtekommende svar! Jeg var helt sjokkert!
Dette hadde jeg jo lest at ikke var mulig. Ikke litt engang!

Så, om det ikke var nok, så hadde det akkurat passert en måned(!) siden jeg hadde sendt melding til hun bak den andre profilen, da det jaggu ramla inn et svar fra henne også! Hun beklaget at hun var usannsynlig treig til å svare, men at hun gjerne ville høre mer fra meg om jeg ikke hadde gått lei av å vente.

Har jeg funnet en bug i systemet her, som gjør at det faktisk går an å få svar fra de man faktisk ønsker å bli kjent med?
Jeg er ihvertfall -veldig- glad for at jeg aldri har benyttet meg av den utålmodige blokketeknikken som tydeligvis praktiseres av andre her inne, for da hadde jeg aldri fått høre fra de to som jeg definerer som de hittil sterkeste personlighetene på systemet her så langt.

Moral: Man blokker ikke folk man ønsker å bli kjent med med. Akkurat det høres jo bare logisk ut, men tydeligvis ikke for alle.

Før eg fyrar laus, eg dette her kjem eg til å få passet mitt påskreve for, idag og ved seinare anledningar, ja eg veit det. Det kjem til å hagla med påstandar og/eller argument i aust og vest angåande dette her, men allikavel...

Eg har bladd litt fram og tilbake her i forumet, ikkje berre idag, men i lengre tid og personlig så syns eg majoriteten av dei temaene som blir tatt opp og ikkje minst diskutert er møkkanes drita kjedelig. Dei betyr null, skapar eller endrar ingenting, og er fullstending uvesentlig. Både tråden i seg sjølv, og det som blir diskutert (I DET VIDE OG BREIE) inne i den i uhorvelig, langdrygelig tid etterpå.

Så, Retallion, du er ein tulling. Du er egoist, det er di subjektive meining, kva du syns er kjedelig syns andre er gøy, du er her av fri vilje, finn deg ein hobby, du kan starta ditt eget tema, du drit deg ut fordi du har aktivt deltatt i noken av desse trådane sjøl, forumet skal brukast til alt og ikkje kva du dikterer, det er di meining og ikkje vår meining, me gjer som me vil, du får gjere som du vil, kva faen vil du fram til, denne tråden er også uvesentlig, skapar null og endrar nada.... ja fyll gjerne på, det finns fleire tilsvar.

Eg er klar øve det, eg måtte berre få det ut.

Ah..jeg har kjøpt meg nye klær.. Woop-woop!! *hopper og danser*

Jakker og sko..støvletter og undertøy! *wiihi* Skulle ønske det kom med Jetpak!! Noenganger er de enkleste gleder bare helt best! HVor handler dere jenter?? Jeg liker Manillution på Majorstuen, så har de nettbutikk også..så jeg slipper og reise meg opp. <3

Savner...

Siste svar ti. 6 des. 2011 21:23 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Hjertevarm

Følte meg plutselig så ensom. Gråt litt i dag.jeg savner en å være glad i på godt og vondt. Skal liksom være så sterk heletiden. Av og til må jeg slippe følelsene mine og gråte en skvett,og bare være " savk "

Hva er det du bare må få bakt eller laga til før jul?

For min del -må- jeg bare ha laga:

Sjokoladetrøfler
Fudge
Brownies

Fins ikke glad i søtsaker overhode....... :)

forøvrig 2 stk gjort, 1 igjen.