Sukkerforum

Red on the head, fire in the bed :-)

hei der gutter og jenter damer og men :3 bare en ting jeg har lurt på en stund jeg har prøvd noen dateing tjenester uten lykke ( bombe :P ) men det er en ting som jeg er veldig opptatt av. hva med høfelighet? er det noen som forsatt har det der ute? jeg tenkte på si for eksempel du skriver til noen han/hun tenker ok ho er nok ikke noe for meg. men hva med et litte svar? si takk for at man er intrisert men det passer kansje ikke? kansje det er bare sånn jeg er men jeg synes at de som bruker tid til å se på profilen din gi deg en litten text fortjener et litte svar :) selv om det ikke skulle kansje være svare di øsnket.

som sakt er det bare meg som ser det på denne måten? Oo

Mvh Espen :3

Det gjaldt enslige bananer.

Jeg vil gjerne ydmykt bemerke at det gjelder meg også! :-)

Er det noen som vet det?

Eller er alt relativt og prøver å tilpasse seg alt det andre relative?

Alt er istedet flytende?

Dette er en lek hvor jeg begynner med en setning, og den neste som poster, må gjenta setningen men bytte ut et ord med et annet.
eksempel :

post 1) jeg liker å fiske, og steke fisken etterpå.
2) jeg liker å hoppe, og steke fisken etterpå.
3) Jeg liker å hoppe, og slikke fisken etterpå.
4) Jeg liker å hoppe, og slikke foten etterpå.
osv.. ;D

Setningen er : jeg har vasket gulvet og luftet bikkja.

(OBS, ikke jeg som har skrevet dette. Fant det på et annet forum, men har igrunn lagt merke til det samme selv, og det kunne jo alltids vært interessant å debattere her. Det dreier seg da altså om "ekte menn", hva og hvordan disse omtales og beskrives som, kontra "ekte kvinner", og hva og hvordan disse omtales og beskrives som).
---------------

Er det bare meg eller er det sånn at når det prates om ekte menn, så snakkes det om brautende, sterke, muskuløse, trente, barske karer som rager over gjennomsnittsmannen, mens når man prater om ekte kvinner er det for å fraskrive kvinner fra idealet og lære oss at ekte kvinner ikke ser ut som catwalkdamer og at det skal være sånn.

Altså:

Ekte menn - idealet, eksludering av gjennomsnittlige menn som ekte menn.

Ekte kvinner - motvekten til idealet, inkludering av gjennomsnittlige kvinner som ekte kvinner.

Er det bare jeg som er uenig at det er kvinner som blir utsatt for mest press om å se slik og slik ut?

stikk innom og si hei da verfall :-)

Hva kjennetegner en uekte kvinne?
Jeg er for likestilling - vil ikke at sukkerforum skal oppleves ubalansert...

En slik kvinne innehar de typiske kvinnelige egenskapene og utfører de typiske kvinnelige rollene?

(Eller hva nå enn går som det nåtildags.)

Er det noen Nightwish supportere her ?

Hva syns dere om nye albumet Imaginerium?

Syns dere bandet ble dårligere når Tarja sluttet ?

Er det noen som skal på konsert med Nightwish? hvor , når ?

Er det igjen billetter til Konserten i Trondheim? http://www.adressa.no/kultur/article1756139.ece

Finnes det noen sjekketriks som faktisk fungerer? Jeg er skikkelig nærd når det kommer til sjekking...enda jeg er 35 og har hatt flere forhold så kan jeg absolutt ingenting om sjekking :/ Noen gode tips og råd?

A nurse has recorded the most common regrets of the dying, and among the top ones is 'I wish I hadn't worked so hard'. What would your biggest regret be if this was your last day of life?

Here are the top five regrets of the dying, as witnessed by Ware:

1. I wish I'd had the courage to live a life true to myself, not the life others expected of me.

"This was the most common regret of all. When people realise that their life is almost over and look back clearly on it, it is easy to see how many dreams have gone unfulfilled. Most people had not honoured even a half of their dreams and had to die knowing that it was due to choices they had made, or not made. Health brings a freedom very few realise, until they no longer have it."

2. I wish I hadn't worked so hard.

"This came from every male patient that I nursed. They missed their children's youth and their partner's companionship. Women also spoke of this regret, but as most were from an older generation, many of the female patients had not been breadwinners. All of the men I nursed deeply regretted spending so much of their lives on the treadmill of a work existence."

3. I wish I'd had the courage to express my feelings.

"Many people suppressed their feelings in order to keep peace with others. As a result, they settled for a mediocre existence and never became who they were truly capable of becoming. Many developed illnesses relating to the bitterness and resentment they carried as a result."

4. I wish I had stayed in touch with my friends.

"Often they would not truly realise the full benefits of old friends until their dying weeks and it was not always possible to track them down. Many had become so caught up in their own lives that they had let golden friendships slip by over the years. There were many deep regrets about not giving friendships the time and effort that they deserved. Everyone misses their friends when they are dying."

5. I wish that I had let myself be happier.

"This is a surprisingly common one. Many did not realise until the end that happiness is a choice. They had stayed stuck in old patterns and habits. The so-called 'comfort' of familiarity overflowed into their emotions, as well as their physical lives. Fear of change had them pretending to others, and to their selves, that they were content, when deep within, they longed to laugh properly and have silliness in their life again."

What's your greatest regret so far, and what will you set out to a

her er råd som kanskje kan hjelpe for de som sliter med smalltalk på en date etc:

http://www.zuna.no/2012/02/09/smalltalk-for-dummies/

lykke til :D

John Grey. Respektløs og nedlatende. For en utrolig irriterende mann. Omtrent som et norovirus.

Jeg trenger den for i kveld. Kan dere hjelpe meg å finne bra musikk fra 20,30,40 og 50 tallet??

Takker på forhånd :-)

Your sincerely
Sushibabe

ingenting er så digg som tidligvakt på en fredda!!
..eller jeg kan nok komme på et par ting, men uansett .. det er helg!!

Kos dere og NYT helga, kyss masse! da blir man så glad på mandagsmorran igjen! ;)

er du sulten, har du tannverk, trenger du nye klær eller bare en hårklipp, eller kanskje du har et teknisk problem :P... eller noe heeeelt annet... hvilken mann/ dame hadde kunnet vært din reddende engel nå...som i da

... jeg har vondt i ryggen, alltid skal det være noe med oss eldre damer... makan!

jeg hadde trengt en naprapat.. ;)

...som alltid, ekke lov å være kinky! :P

og om noen trenger hjelp med å kle av/ på, eller blåse på noe er vel en pedagogisk leder midt i blinken :P

Som videreføring av debatten om skjønnhet, slenger jeg ut denne artikkelen. Er det Darwin med sin evolusjons teori som gjør seg gjeldende både ved skjønnhetsideale og puppegale menn?

Det er flere grunner til at menn elsker pupper...
Menn elsker pupper, enkelt og greit. Men årsakene til at menn elsker pupper vil kanskje overraske deg.

Nettstedet Ivillage.com har laget en liste med begrunnelse på hvorfor han stirrer på dem, beundrer dem og helst vil kjenne på dem..

1. De symboliserer trygghet

I en røff verden full av harde kanter, er de myke, runde brystene en kontrast til dette. Pupper minner oss om amming og barndommen da mors bryst var det tryggeste stedet å ligge tett inntil.

2. Fruktbarhet

Uansett størrelse er bryster det som definerer femininitet, muligheten til å amme, men også muligheten til å få barn. Bryster symboliserer altså at kvinnen er fruktbar ettersom de utvikles i puberteten.

3. Evolusjon

I følge Charles Darwin og hans teori om evulosjonen, vil menn ubevisst lete etter partnere som ser sunne og friske ut, og dermed også viser at de kan føre arten videre.

4. Erogen sone

Brystene er en av de mange erogene sonene kvinner har. Dette vet de fleste menn, og dette er også det som tenner de ved bryster.

5. Visuelt stimulerende

Menn blir i større grad stimulert visuelt enn kvinner. Mens kvinner kan bli opphisset av å lese eller høre noe erotisk, vil det være viktigst for hankjønn å se for å bli opphisset.

6. Forbudt moro

Jerry Seinfeldt sa en gang at dersom kvinner vandret rundt med en pose tredd over hodet og viste frem brystene sine i stedet, ville menn kjøpt "Heads Illustrated" og kost seg med magasinet. Menn blir ekstra nysgjerrig på det som er tildekket, ergo er det ekstra spennende med det som befinner seg under genseren.

Kilde: Ivillage.com

Har vært en stund på en annen datingside nå, navn ikke nevnt, og har funnet noen grunner til at jeg foretrekker Sukker:

* På Sukker kan du som VIP eller Super ta kontakt med alle. Det betyr at du slipper profiler med "Jeg kan dessverre ikke lese brev."

* På Sukker sletter de falske profiler, også de som betaler.

* På Sukker er det mulig å "sile ut" dem du uansett ikke er interessert i.

* På Sukker betyr "blokkert" faktisk blokkert.

* På Sukker faller prisen med ti prosent pr. måned.

*...og Sukker har de flotteste damene...

Om det betyr at det er lettere å få seg kjæreste her? Det er et annet spørsmål.

Jeg har en prøve om 2. verdenskrig i morgen, og jeg har enda til gode å forstå disse betydningene. Hva er nazisme EGENTLIG? Jeg har en viss anelse, selvfølgelig, men selve betydningen er noe usikkert. Også fascisme, jeg står akkurat i samme stilling til det ordet og betydningen.

Er det noen som vet? Og i så fall, hva er likhetene og hva er forskjellene?

På forhånd takk for svar :-)

Jeg sitter i åpent landskap.
Det har nylig begynt en ny kar som sitter ovenfor meg.
Han driver og harker heller tiden. Og det er en vanvittig irriterende harking.
Type den harkingen man lager hvis man klør i halsen. Jeg har den selv innimellom i allergisesongen, men det går heldigvis fort over.
Men han her gjør det hele tiden og har gjort det i flere uker og jeg er nok ikke så langt unna å klikke i vinkel da det er vanvittig irriterende å høre på dag ut og dag inn.
Jeg har en liten mistanke om at han driver og spiser noen han egentlig er allergisk mot elns.

Spørsmålet er hva man skal gjøre for å gjøre? Det må være ok å ta det opp md han på en eller annen måte?
Akkurat nå tenker jeg at jeg kanskje skal ta det opp over vår interne messenger-variant.
Vil jo ikke henge han ut heller, men noe må gjøres..

Håpåer for guds skyld det ikke er noe fysisk galt med halsen hans som ikke lar seg fikse..

Hvis du skulle velge mellom to onder, to ting du absolutt ikke kunne tenke deg...

For eksempel (kom gjerne med flere):

Velge mellom det å være evig single og analsex.

Hva ville du valgt?

Gjennom årene har vitenskapen prøvd å finne ut hva som kjennetegner det «perfekte» ansiktet.

Resultatene viser at enkelte skjønnhetstrekk er universale. Det betyr at personer som er født med disse vil bli oppfattet som vakre hvor som helst i verden.

01. Symmetrisk ansikt (god helse, styrke og fruktbarhet)
02. Fyldige lepper (ungdommelighet og fruktbarhet)
03. Liten nese (ungdommelig)
04. Buede øyebryn (økt symmetri)
05. Liten hake (babyansikt, feminint)
06. Vakker hud (estetisk)
07. Store, klare øyne (babyansikt, fruktbarhet)
08. God avstand mellom øynene
09. Stor, høy panne (babyansikt, ungdommelig)
10. Hvite tenner (god helse og ungdommelighet)

Fritt summert er det de med såkalt "babyansikt" som er skjønnhetsidealer. Liten hake, store øyne og høy panne.

Ikke lett å sminke seg til dette.....

Noen tanker rundt dette?

......disse forsøk_på_et_smil_bildene i albumet hos menn?

Ikke forsøk, bare gjør det eller la være OK?

Ha en fin dag :-)

:p

Siste svar fr. 10 feb. 2012 19:56 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym søta

Vet du hvorfor menns IQ stiger når de har sex......?
Fordi de midlertidig er plugget til ett intelligent vesen! :)

En mann som hevder at kvinnens plass
er på kjøkkenet,
vet trolig ikke hva han skal gjøre med henne på soverommet .......

En dame som kunne tenkt seg å bli bedre kjent ??

samme ulla

Siste svar fr. 10 feb. 2012 19:10 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym optimist

Lenge siden jeg har vært inne, men lite nytt å se :-(
Bare samme gamle ulla.....

Jeg ble forelsket i han som var faren i "Huset på prærien", jeg kan ikke ha vært mer enn 8-9 år, men ble altså forelsket i denne gamle mannen.....

Noen år senere det var det Mel Gibson i Dødelig våpen, han var så kul når han spiste pølse, jafset i seg hele på i to munnfuller..., tror jeg så filmen minst 15 ganger

Jeg har for tiden ingen fast jobb. Men jobber som ekstrahjelp mens jeg søker jobb. Nå er jeg imidlertid inne i en periode med lite jobbing, og således mye ufrivillig fritid som jeg ikke vet hva jeg skal fylle med.

Dere som er i fast jobb vil muligens hevde at dette er et luksusproblem. Men jeg går faktisk litt på veggene her.
Fritidsaktiviteter begrenses litt både på grunn av økonomi (må spare til flytting) og mangel på bil.

så jeg trenger litt gode forslag her på hva jeg kan fylle dagene med, og som ikke koster særlig..

Noen som kjenner seg igjen i kategoriene her?

Kort fortalt:

1. Verbal-lingvistisk intelligens: (Den verbale)

2. Logisk-matematisk intelligens: (Den teoretiske)

3. Naturalistisk intelligens: (Den systematiske)

4. Musikalsk intelligens: (Den auditive)

5. Visuell intelligens: (Den visuelle)

6. Kroppslig eller kinestetisk intelligens: (Den fysiske)

7. Inter-personlig intelligens: (Den sosiale)

8. Intra-personlig intelligens: (Den selvstendige)

Utfyllende beskrivelse på de forskjellige her: http://blogg.amoroteket.no/2012/01/31/hvilke-tenningsn%C3%B8kler-har-du/#more-46 5

Når en kvinne går gravid, da skal alle klappe henne på magen og si GRATULERER !!
Men ingen stryker mannen på pungen og sier GODT JOBBET !! :-)

Noen som har noen kloke visdomsord her ? :)

Trenger litt seriøse tilbakemeldinger fra jenter nå. Jeg har vært en stund på sukker. Jeg er en helt normal mann, har selvtillit og dusjer når jeg bør. Jeg har datet mange jenter. Både på sukker og irl. Har vært singel i 1.5 år, så jeg vet at jeg kan få meg kjæreste.

Problemet er at jeg har en veldig høy "score" på å få jenter til sengs. Sukker dater har innimellom gått 15 minutter inn i daten, så blir det sex. Det er både noe jeg gjør bevisst og noen ganger ubevisst. Jeg liker sex, og liker jeg jenten og hun meg så ser jeg ikke noe grunn til å holde tilbake.

Men jeg klarer ikke etablere et forhold. Jeg er oppriktig interessert i et forhold. Jeg er klar for kjæreste og samboer på sikt. Jeg "dater" en jente irl. Vi har ikke kysset hverandre en gang. Og jeg merker jeg er interessert i henne. Jeg gjør ikke noe av de "tingene" jeg pleier for å få en jente til sengs. Jeg liker henne så godt at jeg ikke vil ødelegge noe med sex. Men jeg kommer ikke videre. Jeg klarer ikke å gi eller få det første kysset .Vi famler i blinde begge to. Og det er bare et eksempel av mange..

Jeg tror at jeg er en tiltrekkende mann. Jeg har både hatt mange årige forhold, og jeg har hatt kortere. Jeg har sex med jenter som jeg vil ha som regel..Så det er ikke noe galt med meg.

men spørsmålet mitt jenter... Hvorfor klarer jeg ikke å etablere et forhold? Hva gjør at en jente ikke vil videre med meg, eller jeg de.. Er det ingen her som vil ha en kjæreste og bruke tid på å finne det?

Hva skal jeg gjøre for å vise den "ene" jeg virkelig vil ha at jeg vil ha henne, og hva skremmer dere bort `?

Kaizers konsert i kveld. Livet er herlig dere :-)

Jeg hadde en ex. som fortalte meg at han ikke likte å bli sjekket opp. Det fikk han til å føle seg som en jente, og det mislikte han i den grad at han kunne finne på å være slem mot de som forsøkte seg på det....

Høres dette rart ut?

Jeg liker nok best å bli sjekket opp av menn og ikke sjekke selv, da jeg ofte føler at jeg bommer. Dessuten dersom jeg skulle få napp så føler jeg litt at det blir for lett for meg...at han er glad til for at noen i det hele tatt vil ha han....da dabber interessen fra min side rimelig fort.....da føler ikke jeg meg så spesiell.

Når man setter stadig flere absolutte krav i matchingtesten, så vil man etterhvert få stadig færre matcher.
Til slutt er det bare en person igjen.
Den gjenstående er da helt sikkert drømmekvinnen/mannen i ens liv.

Genialt, ja?

Nominer meg til Nobelprisen, da.

Hvorfor gir ikke jenter/kvinner DVD sett, eller andre gaver på date? Vi menn liker pene ting også! ( i tillegg til deg da selvfølgelig )
Eller går dette bare en vei til lommeboka er tom? :p

I papirutgaven i dag:

"Ta gjerne en kaffekopp med 5-6 personer før du 'bestemmer' deg for en av dem."

Mitt spørsmål er: Hvem er i den situasjonen at vedkommende kan ta en kaffekopp med 5-6 personer og så bestemme seg for en av dem???

Er det flere enn meg her inne som har en kronisk lidelse?

En kronisk lidelse kan være så mangt, alt fra allergi/astma, til leddgikt, epilepsi, psoriasis, ME, søvnforstyrrelser, MS og mye annet. Lidelsen kan være mild/lett eller alvorlig, og kan påvirke en på ulike måter. Noen klarer seg fint både sosialt og i arbeidslivet, mens andre sliter. Noen blir uføre, noen har utsikt til å bli det etter hvert, mens andre har medikamenter som virker godt, og gjør at en er fullt arbeidsdyktig. Noen lever med en lidelse som kommer og går, mens andre har en mer stabil lidelse.

I samfunnet, og også her på Sukker, er det stort fokus på kroppen og sunnhetsidealet. En flott, sprek kropp, toppturer både sommer og vinter, klippekort på treningssenter, osv., virker mer eller mindre som en selvfølge. En som er kronisk syk kan lett føle seg utilstrekkelig i møte med slike krav. Og for den som måtte være vant til et slikt aktivitetsnivå/kroppsfokus fra før, kan det å få en kronisk sykdom være ganske vanskelig.

Men den som har en kronisk lidelse, har mange andre sider enn bare lidelsen/sykdommen. En har sine sterke og svake sider, sine lidenskaper, interesser og hobbyer, og sine opplevelser i livet som gjøre en lykkelig og glad, akkurat som alle andre. Å leve med et menneske som har en kronisk lidelse, behøver derfor ikke å være mye annerledes enn å leve med en som er så heldig å være uten helseplager.

Til nå har jeg ikke sett en eneste profil som nevner kroniske lidelser. Jeg vet ikke om det betyr at ingen har det, eller om mange kvier seg for å nevne slikt på profilen. Selv har jeg ikke nevnt det i min, men tar det heller opp når jeg blir bedre kjent med noen. Da viser det seg gjerne raskt om vedkommende har fordommer mot slikt, eller aksepterer en som et helt menneske uansett.

Hvordan ser du på dette? Hvis du har en kronisk lidelse, hva slags erfaringer har du gjort med dating? Hvordan har det slått ut i tidligere forhold? Hva slags egenskaper ser du etter i et annet menneske? Og hvis du er frisk, hvordan ser du på kronisk sykdom hos en du dater, og en partner?

Jeg håper dette kan bli en tråd til ettertanke og deling av erfaringer. Skriv i vei! :-)

Jeg har flere ganger sett i profiler til kvinner at det er en mismatch i forhold til hvor de skriver at de bor, og hvor de viser at de bor på kartet!!! Hva kommer dette av?? Eksempelvis at det står at man bor i Akershus eller Buskerud, og når jeg da klikker på kartet for å se hvor i disse to fylkene man bor, så viser kartet ofte Oslo.. Nå skal jeg ikke begi meg inn på kvinner og retningssans, men dere klarer da vel å finne ut hvor på ett kart hvor dere bor?? ;))

Det er så mange morsomme pseudonymer på forum og jeg lurer på

Hva betyr ditt pseudonym?
Står det for noe?
Har det noen dypere mening?
Hvorfor bruker du pseudonym og ikke nick?

Snart Hjertensdag folkens, og ja........jeg er 110% singel og sitte støpt her på sukker.

Så hvem har lyst å være my valentine? :D

Eller si det heller slik, HVEM her inne på sukker ønsker DU å være din valentine?

Ulykkelig eller umulig kjærlighet. Av og til med happy ending. Intenst, romantisk og vakkert.
Både fiktive og sanne historier som har bergtatt tusener på tusener.

Romeo og Julie må vel toppe denne listen.

Mange andre eksempler, uten å rangere:
Wallace Simpson og Hertugen av York, tidl. prins Edvard. En fascinerende historie og som tatt ut av en film.
Elizabeth og Mr Darcy - Stolthet og fordom av Jane Austen
Jane Eyre og Mr Rochester - Jane Eyre av Emily Brontë
Oliver og Jennifer - Love Story (Ryan O`Neal og Ali Mac Graw)
Arwen og Aragorn - Lord of the Rings
Maria og Kaptein von Trapp - Sound of Music
Mimi og Rodolfo - La Bohème av Puccini

La oss gi oss hen til romantikkens berusende slør. En liten virkelighetsflukt - ja takk! Selv på en tirsdag.
Har du forslag - kom med dem.

Hilsen en håpløs romantiker.
:-)

Hva syns folk om ar kjæredten deres jobber turnus? Da tenker eg ikke på turnus som i dag og nattskift og to døgn i strekk. Mer Nordsjøturnus og den slags, at vedkommende er borte to uker i strekk. Yay or nay?

Personlig tror eg bare det er sunt for de fleste forhold å tilbringe litt tid fra hverandre, sånn at det ikke blir FOR intenst. Men hva tenker dere? :)

Litt sug i magen.. bittebitt...

I hele den tiden jeg har vært på Sukker, har jeg lagt merke til at stadig flere av de kvinneprofilene som var her da jeg meldte meg inn har forsvunnet. Og nå er sannelig den siste av dem jeg har bitt meg merke i borte.

Det må da bety at det snart er min tur???

Hei!

Et lite spørsmål... Har jeg misforstått noe når noen setter hjerter, jeg skriver en liten melding tilbake (hvis mannen er interessant), men får ikke svar....??

Betyr hjertene noe annet kanskje??

Wow!

Siste svar to. 9 feb. 2012 09:52 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym DOH!

Pratet med en søt og veldig hyggelig jente på lørdag, og ser at jeg idag er blokkert idag? Fordi jeg ikke fikk svart over helgen? Den var ny (for meg, hahahah)! :-P

Hahaha, trengte nok å "lufte" litt! ;-)

Til mine fantastiske venner og familie. må bare dele dette i kveld, føler meg så heldig som har slike flotte mennesker rundt meg :-)

Flyttet i ny leilighet forrige uke, og det har vært vanskelig å sjonglere student-, alenemor-, billøs- og syk-tilværelsen. så nesten ikke enden i tunnelen.

I dag dermot, har min eks og far til mitt barn hjulpet meg med praktiske ting som barnesikringer på skuffer, bært esker ned i boden og fikset vaskemaskinen. Min venninne og hennes kjæreste passet barnet mitt mens min bestekompis kjørte meg til Ikea for å handle. Da jeg kom hjem var barnet lagt og leiligheten ryddet og de hadde tent telys i hele leiligheten og det lå nystekte vafler på benken :-):-) i tillegg hadde hun gått igjennom alle eskene mine og pakket ut og sortert slik at det ble enklere for meg :-)

For en super dag, er ikke annet enn lykkelig og utrolig takknemlig :-) i morgen kommer bestemor og bestefar for å vaske og hjelpe til med praktiske ting (skru ned skap og sette sammen ikea-ting).

Ha en stråååålende kveld alle sammen :-):-) stooor klem og god natt!