Sukkerforum

Virker som alle elsker å reise til eksotiske strøk. Dette synes jeg teller negativt. Liker å reise jeg også, men foretrekker litt kortere helge og uketurer til varierende steder i europa og kunne tenkt meg en ferie i USA. Men hopper noen ganger videre fordi vedkommende gir utrykk for at han lever for å reise og oppleve andre kulturer. Er dette virkelig så vanlig?

Eksistens

Siste svar ti. 7 feb. 2012 08:13 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym tresnitt

6.-7.januar var det prat om "Hva er egentlig religion?" og vi skrev om forskjellige mentale realiteter. (Noen som husker det, tro?)

Idag så jeg et program som berørte flere av de samme temaene. (Seriøst program denne gangen.) Ole Torp hadde besøkt samme mann for 10 år siden, og idag. Indianeren fortalte om det som Spongebob1 sa i vår diskusjon: "Såklart er religion menneskeskapt. Gudene derimot..." Indianeren sa det slik: "Rik (i betydning ekte) kultur handler ikke om religion men om åndelighet."

Sist i vår samtale dreide det seg om "eksistens utenfor jegets begrensning". Indianermannen sa noe som minnet meg på det: Han fortalte om indianernes ENHET MED naturen - kontra den hvite mann som DRIVER naturen. Kan ikke garantere at parallellen her er helt saklig (hehe) men jeg trur det er noe i det...

Meningen med livet her på jorda...
Samme diktet står en annen plass men jeg ønsker at flere skal lese det.
(Venn som skrev det.)

Stjernestøv frembragte jorden og gråten i alle tings splid.
En krans av stjerner lyser over ditt hode.
Lyser som rovdyrøyne om natten.
De bringer deg mørket på strimer av lys.
Under treet er våre tårer forvandlet til villrosens dugg.
Dugg som leger jordens lacrimosa.

eller er det bare i Oslo det er sukkerfest?

Hvis du hadde klart å få tak i 26 millioner kr?
Hvor fort hadde du klart å bruke opp de 26 millioner kr?

Dessverre viste hun seg å være det største marerittet jeg noensinne har hatt ;)

Er det bare to typer menn her inne tro?

De som ikke får dame fordi de ikke er kjekke nok og de som er så kjekke at de kan velge og vrake, men er blitt kresne og blir aldri fornøyd?

Nysgjerrig?!

Siste svar ma. 6 feb. 2012 21:22 (97 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Hvilket forumtroll er tiltrekkende (også anonyme, i den grad man kan bli tiltrukket av en tekst – kan man det?) Noen som er nysgjerrige på hvem som gjemmer seg bak anonymiteten?
Klarer vi å lokke frem noen i natt, hvis den rette er nysgjerrig;)

Ja, det er vel ikke så fryktelig unormalt at du er glad i barna dine.
Samtidig vil du vel ha plass til en kjæreste/samboer eller???

Jeg blir skremt bort når jeg leser dette.
Vil ikke inn i et forhold for å være på nederste hylle, nei!

Siden jeg ikke fant på noe annet fornuftig å fundere på en slik fin søndagskveld, oppdaget jeg at jeg har dobbeltgjengeren til flere berømtheter i Sukkerboksen min, dvs de over 80 i match:

Hank von Helvete (faktisk 2 stykk som ligner)
Jimmy Smits aka Victor Sifuentes i LA LAW
Richard Gere
Richard Chamberlain
Ralph Fiennes
Kurt Russel
James Dean
Paolo Coelho

..og en hel rekke til som jeg ikke husker navnet på...

Hvilke berømthetdobbeltgjenger(-e) har du i din sukkerboks?

Etter en liten stund på Sukker.no så har jeg lagt merke til en del ting og en av de som opptar meg veldig er søkekriterier til jentene her. De vil ha det, og det, og det, og han skal ikke gjøre sånn, eller sånn. Er ikke mange her som ser ut til å ha skikkelige seriøse kriterier

Hva er viktigst når du skal ha en partner?? At han har skjegg? Han skal ikke gå med sånne bukser, skal ikke kjøre sånn bil, skal ha minimum inntekt, skal ditt og datt. Helt ærlig, det er en grunn til at enkelte folk er single! De kan prøve å mye opp litt.. Og folk skulle prøve å snakke med de som faktisk er snille, søte og være åpne for flere typer mennesker.

Hva mener dere?

Mange her inne vet å skape relevante og vitkige diskusjoner med å komme med erfaringdeing eller
spørsmål som skaper diskusjon.
Likevel, er det alltid noen som må blåse på noens meninger eller kalle noen mindre smarte av dette.

Så tenker jeg da.
Hvor like, eller ulike meninger er greit innenfor forhold?
Og i hvilke emner er det kritisk for deg at en fremtidig partner er enig med deg (helt eller ganske)?
Finnes det noen ting du føler det er helt greit at du og en fremtidig partner er totalt forksjellige?

Tikk...
Takk...
Tikk...
Takk...
Tikk...
Takk...

Har trykka på et eller annet på jobbPC, slik at nå får eg opp masse tegn istdf bokstaver! Hva kan eg trykke på for å få det normalt igjen???
På forhånd, takk! :)

eg lurer på om folk liker skitne meldinger

Verden ville vært et bedre sted om alle brukte ullsokker.

Jenter burde aktivt oppsøke de mennene de er interesert i, istedenfor å vente som en målskive for desperate sjørtejegere :)

Syns du det er hyggelig med litt skriving med uaktuelle kjærestekandidater (fordi de bor langt vekk eller en hvilkensomhelst annen grunn), eller vil du helst bare ha post fra noen du kunne tenke deg å bli sammen med?

Jeg får fra tid til annen meldinger fra menn som selv sier de ikke kan bli sammen med meg (pga noe som ikke passer, type dyrehold eller bosted), men likevel skriver de meldinger, opptil ganske mange. Jeg svarer hyggelig, selvsagt, men skulle helst brukt tiden min til noe annet. En fyr her inne skrev og klaget på jenta han datet, jeg svarte kort, han skrev langt tilbake, det var ikke så lett å avslutte. Til sist svarte jeg ikke. To måneder senere skrev han og skulle sjekke meg opp, tror han helt hadde glemt at vi hadde skrevet før.

Finnes det noen jenter her inne som er glad i å kjøre på ski etc, og som gjerne bor i nærheten av Oslo?

I ettermiddag skal jeg på hypnosekurs for å slutte å røyke og er super-spent på om jeg endelig nå får sparket i baken som skal til for å slutte med denne galskapen!

Er det noen som har erfaring med dette?
Jeg har hørt om mange som har klart å slutte ved hjelp av denne metoden, men lurer på om det egentlig er en annen grunn som ligger i bunnen. Synes det virker litt merkelig, men gir det nå en sjanse :)

Det er ledig plass om du vil være med?
Send meg i såfall en melding. "Happeningen" skjer kl 1800 på Lørenskog.

argh

Siste svar ma. 6 feb. 2012 08:33 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Bjarne B

AAAAAAAAAAAArgh! frustrert! DE jeg vil ha kontakt med, svarer ikke. De jeg ikke vil snakke med, kontakter meg!

orker ikke lete opp gammel nattatråd, så her er en ny. Si god natt eller la det være, jeg stuper til sengs etter å ha fått et par drinker hos naboen, sett hodejegerne og spist pizza på en ellers slækk søndag. ikke særlig stas å stå opp i morra trur jeg ;)

Sov godt, sukkerunger nattinatt :)

Jeg har to typer chips; Type Sørlands med spansk paprika og persille, og type Maarud dobbel paprika.

Selv skal eg på discokjøret med Sjøkrigsskolen! Ai ai caramba! Det kan bli særs pinlig affære! En venninne som er danseinstruktør trenger jenter til å være med å lære disse gutta å føre seg på dansegulvet! Kjenner eg er LITT nervøs! :p

Blir de borte fra profilen til den du har skrevet med tidligere? Eller forsvinner de kun fra innboksen når de enten foreldes eller slettes manuelt?

Litt kjedelig å ikke huske om man har sendt melding til noen, og så prøve seg på nytt på noen man har skrevet med for et halvt år siden... Hehe...

Er det pga:

1. dere kunne tenke dere et forhold med den dere skriver til.
2. synes personen virker hyggelig, og vil bli bedre kjent.
3. skriver bare til noen når de skriver til dere.
4. vil gi komplement pga fin profil eller profilbilder osv.
5. andre grunner?

Hva betyr det? Hvor unike er vi egentlig? Jeg vil si det er flere faktorer ved mennesker som er samlende enn som skiller en person fra en annen.

Hvorfor er det noen som (i "Leiligheten" her på Sukker) foretrekker at en partner ser på seg selv som et unikt individ? Hva skal det tjene til? Jeg forstår det ikke! Hehe...

Tilbyr meg som gjest til middag i dag, spiser det meste og er ikke veldig kresen.

Kan tilby kos etter maten, være seg armkrok, lek med hår, lette strøk på armer og rygg, samt en haug med dårlige kommentarer!

Bill mrk
Sulten

PS ser helst at du er kvinne men ikke ett absolutt krav

Nå sitter jeg her og hører på Levva Livet av Åge Aleksandersen. Og det ikke ironisk engang! Jeg hørte den mye da jeg var i barneskolen og måtte høre på noe annet enn U2 for å skille meg ut fra saueflokken, og jeg synes fortsatt den er fin.

Noen som tør å følge opp?

Noen andre som har blitt i tvil etter som personen sier Du betyr alt men fortsetter å gå ut med gamle kjærester ( som da er blitt venner ) og spiser middag med nye bekjentskaper .... er vel det som kalles open relationship...

Jeg har mer sansen for en av gangen enn alle skal få....
Traff en som jeg vet snakker med flere.. Flott fyr jeg gjerne vil bli mer kjent med.... men så sier han at han snakker med flere, jeg VET ikke om han tenker å treffe dem og... Er det sånn "alle" gjør..? Treffer flere i slengen for å helgardere seg...? Jeg har jo ikke akkurat meldt meg på ungkaren, så jeg gidder ikke stå side om side med skjønnheter og ikke få noen rose....? Vanskelig å spør han rett ut etter en date liksom...for han sier han vil treffe meg igjen... men snakker ikke om når....hm....skeptisk....................

..betyr det da at en dame liker meg siden jeg liker henne?

Det har jo vært noen tråder om det her, f.eks. om hvordan vi er så flotte alle sammen men allikevel er single. Noen av oss er langtidssingle, noen har kanskje svært sjelden opplevd kjærlighet, eller kanskje ikke i det hele tatt. Og når man går igjennom årsakene, høres det ofte at "folk er for kresne", "jeg er blitt for sær", "jeg er for kresen" osv.

Men så ser jeg meg rundt på alle de som faktisk ER par. Og der er det mye rart! Det virker nesten som at har du først fått "jobben", ja da kan du "skeie ut". Omtrent som man må gjennom et tøft fysisk opplegg for å bli politi, men når man først har blitt det kan man slappe av og spise smultringer (bare en illustrasjon, ikke ment bokstavelig, slapp av politifolk...).

Jeg ser par der den ene - eller begge - er utro over tid, og de finner tilbake igjen. Fint på en måte, men... Jeg ser par der de lar seg forfalle fysisk, og blir feite og slappe, og kler seg ufikst. Jeg ser par der de til tider behandler hverandre dårlig verbalt og/eller fysisk, men de holder sammen.

Så hvor ble det da av denne kresenheten og særheten som visstnok gjør at vi single ikke finner noen? Ser ikke ut som de som faktisk ER sammen med noen sliter med kresenheten eller særheten, hverken andres eller sin egen.

Til alle herlige, morsomme, flotte folk herinne.
Hvorfor er vi single? Har vi bare litt mindre flaks enn andre, eller hva er greien?

Herre Gud; hva for grufulle bilder de viste på dagsrevyen fra Somalia idag. Et barn som så ut som et skjelett. Men de sa det er på bedringens veg! Det har endelig kommet regn. Oppfordrer alle til å gi noen tanker for deres beste.

Jeg ble stum

Siste svar sø. 5 feb. 2012 13:13 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym speedy6617

Siden i sommer har jeg vært på 3 dates. Den siste i går. Vi spiste god mat på bjørkelangen og alt var veldig fint. Denne dama har jeg pratet bittelitt med i ca 3 mnd nå og når jeg endelig fikk møtt hu så ble jeg lamslått. Hu var naturlig pen, Helt casual, utrolig smart, veldig lik meg tankemessig og rett ut perfekt. Mye mere enn hva jeg hadde sett for meg. Selv om jeg har sett bilder av hu.

Men selvfølgelig. Jeg som normalt sett er veldig rett frem og åpen. Hva gjør jeg. Uff. Jeg sitter der i over to timer. Om stort sett klarer jeg bare å si Ja. Aha. Mmmm og så fint (sa nok mere, men husker ikke)

Hva i huleste er galt med meg? Detta er ei sånn once in a lifetime jente. Og så klarer jeg ikke noe. Offff.

Den er helt klart itwasntme sin...

Den har altfor mange dårlige og elendige bilder av en feit gammel gubbe.
Den har for lang tekst.

Rett og slett helt elendig...

Men profileieren bryr seg ikke om hva andre mener om profilen, og er fornøyd med den som den er...

Andre som har elendige profiler?

Har en vennegjeng som er veldig glad i temafester så kom med tips til en bra temafest - hvilken temafest var den beste, og hvorfor?

poking..

Siste svar sø. 5 feb. 2012 10:17 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

hva er dette med å finne ukjente på venners vennelister og så poke dem... jeg tror hvertfall ikke jeg treffer drømmeprinsen på den måten.. ved å bli poket liksom... hadde det enda vært en kjekkas som poket meg så ;)

Tre tråder som omtaler en og samme person, har dere damer gått av skaftet tro?

Hva syns dere, gutter og jenter, om folk som skriver på forumet?
Er en person uaktuell for dere pga h*n skriver på forumet?
Eller ser dere på det som positivt da dere kan lære personen "bedre å kjenne" utifra forumet? :)

Personlig syns eg forumet er en vittig plass! Det finnes alt mellom himmel og jord her inne, alle er vi forskjellige individ skrudd sammen på finurlige måter... :)
Fint om folk kan holde seg til tema! :)

ikke har jeg drukket heller, sitter her med kidsa og er så utrolig svimmel, det går litt trill rundt.. noen kloke tips for at det skal gå over.. ? kjerringråd eller noe :P

hatt to dager med migreneanfall, noen som har erfaring med at man blir sånn etterpå, en gang så gikk jeg rett i bakken pga migrene... arg! jeg vil jo være frisk og rask og kose meg med ungene!

Amerikaner, pakistaner og iraner videre i norsk Grand prix. Hva skjeeeeera??

Nå er jeg litt i villrede her, altså. Det er en åpenbart google-translated profil som har tatt kontakt med meg. På syntaksen kan det virke som om det er oversatt fra russisk. Det kan rime med bildet også. Det som får meg til å ikke umiddelbart slette posten og finne på noe annet, er at profilen er Vip+, altså en person som har betalt for å være her. Da må det vel være en ekte jente bak, eller? I posten jeg fikk av henne oppgir hun en yahoo-e-postadresse som hun hevder vi er i stand til å utveksle brev og bilder på...

Jeg har fri! Hurra!

Det er litt kaldt ute - så jeg sitter inne og ser ut på det vakre været!
Og jeg fikk lyst til å stulle litt, kose litt, pludre litt...

Så om noen har lyst til å stulle litt, kose litt og pludre litt, kan dere gjøre det her.
Temaet er 95% valgfritt :-)

Meldingen under fikk jeg i dag, selv om det i profilen min står at jeg er ute etter et langvarig forhold

Hadde vært morsomt og visst hvor mange damer som har fått denne meldingen?
Hvilke tanker gjør du deg?

Det er så spennende å kikke inn her. Se hvilke mennesker som er innom. Vakre kvinner! Som kanskje er på jakt etter spenning og nytelse og som jeg kanskje kan bli kjent med. Hvorfor er jeg her? Gift og med barn og tilsynelatende (jeg er!) lykkelig. Og likevel - aktivt søkende utroskap. Jeg er skytte. Er det derfor? Skytter er nysgjerrige, utålmodige og søkende. Jeg er her fordi jeg synes så uendelig godt om å være naken og å kjenne naken hud inntil min. Kjenne begjær og kanskje mest av alt - den gode følelsen av å bli begjæret. Derfor.
..derfor vil jeg gjerne bli bedre kjent med deg. Og derfor får du min aller aller beste klem her i denne mailen.
Den er aldeles fantastisk fordi den er strålende fleksibel. Du bare lukker øynene og bestemmer selv akkurat hva som passer deg. Den kan være flyktig og lett som i en hurtig forbipassering mellom venner som har det travelt, den kan være leende og munter, den kan være hysterisk morsom og kilende latterlig, den vil definitivt kunne oppleves som spennende, den kan være den gode lange som du bare trengte akkurat nå, den kan være den kreative snusende eller den "kattete" og kosete. Den kan, når den mottas på rett måte av den rette quinde, være dampende erotisk. Men aller mest ..er det en "fleksiklem". Her kommer den.
Lukk øynene...........

tv 2 nyhetene

Ingen svar
(mann 47 år fra Hordaland) Privat melding

fleire som såg det om ulovlige medisiner???

og norske myndigheter gjer ingenting og attpåtil sender produktene i retur...
flau over å vere nordmann...fy faen så naive me er i dette landet.

Ok, nå får jeg meg aldri kjæreste, men la gå. Jeg begynner.

Jeg kunne ikke finne telefonen min. Var litt redd for at den var stjålet på byen, og fant ut at det var best å sperre den. Skal jo være smart, ikke sant? Så jeg ringte til kundeservice og ba om å få sperre simkortet, helt til jeg skjønte at jeg ringte med den tlf jeg trodde jeg hadde mistet. Klarte ikke å si noe mer, måtte bare legge på...

Og det beste? Jeg hadde ikke drukket engang.

..ja, bare prøv.. :P