Sukkerforum

Etter 1,5 år her på sukker har jeg lyst til å formidle noen tanker jeg har gjort meg. Når jeg opprettet profil her inne tenkte jeg at dette kunne være en genial måte å bli "kjent" med menn man kanskje vanligvis ikke ville ha truffet. Mange av oss har jo barn på fulltid, eller halve tiden noe som gjør det vanskeligere å treffe noen irl.
Men, ettersom tiden har gått merker jeg at jeg har mistet litt gløden. Jeg har i perioder deaktivert profilen min fordi jeg er drittlei. (supert at sukker har denne muligheten)

Jeg har vært på noen dater i løpet av denne tiden jeg har vært her, og de jeg har truffet har vært flotte menn. Det som har manglet har vært gnisten til å ønske å gå videre. Jeg har endt opp med flere venner fordi kjærestekjemien ikke har vært der:)

Det som har gjort meg skremt er følgende; synet på dette med alder. Hva er det som gjør at et vakkert ungt ytre verdsettes høyere enn erfaring, og livsvisdom? Vi blir jo alle eldre, enten vi vil eller ikke. Jeg kan jo også av og til føle meg yngre enn min faktiske alder, men jeg verdsetter likevel at jeg er akkurat der jeg er nå. Det kunne heller ikke falle meg inn å lyve på alderen min.
I min søken etter mannen i mitt liv her inne holder jeg mulighetene åpne både ti år nedover, og ti år oppover fra egen alder. Jeg leter nok mere etter en følelse, heller enn et bestemt utseende. Det finnes mange flotte menn både 10 år eldre enn meg selv, og 10 år yngre.

Mitt hjertesukk går til menn 40+...har dere tenkt på hva slags signaler dere sender ut når dere søker jenter helt ned i 20-årene, og samtidig ikke en dag over egen alder (heller gjerne max noen år yngre)

Mange av dere har både to og tre barn, disse barna er ofte ganske store også. Er det virkelig tilfelle at dere drømmer om å starte på nytt med småbarn, nattevåk, barnehage, bleier, vannkopper osv??
For det er jo det som brukes som forklaring på hvorfor menn ønsker seg yngre partnere..

Jeg begynner å lure på om menn alltid ønsker seg en kjæreste som er så ung som mulig? Jeg ser det jo forsåvidt selv på min egen profil, flest meldinger fra menn 10, 15 opp til 20 år eldre enn meg selv. Dessverre har jeg aldri vært en av de jentene som hang etter de eldre gutta, ei heller nå. Jeg ønsker meg en mann på min egen alder, en å bli gammel sammen med.
Jeg fatter heller ikke hva unge jenter i 20 årene skal med en på 40+. Greit nok nå, men se for deg når du er 30, han 50. Du er 40, han 60!

Livet suser forbi, og jeg finner ikke noe å holde fast i. Bare ser på at alt svirrer avgårde og blåser fremover, men jeg mangler seil til å hive meg på denne fantastiske turen.

Har det ok, men det stopper der. Altfor mye uforløst energi som trenger en tennmekanisme som aldri dukker opp.

Og jeg snakker selvsagt om deg; du min fremtid som lyser opp tilværelsen med ditt nakne og ærlige smil.

Lurer på hvor du er akkurat nå.

Med dette i bakhodet, noen som vil spille? ;)
http://www.vg.no/spill/artikkel.php?artid=10075301

Hjelp!!

Siste svar lø. 14 jan. 2012 14:27 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Automan

våknet opp i dag og har satt røde hjerter på en del jenter. Alle er heldigvis søte .), men det er ikke jeg som har satt på disse hjertene.
Sånn må man vel regne med når man har to kamerater på besøk... Noen øl og så har jeg glemt å logge meg av. :)
Blir jo bare dumt å fjerne hjertene med en gang. Om en uke kanskje. hehe :) Og de som satt på disse hjertene er to voksne mannfolk på over 30år. :)

Noen andre som liker det?

Noen som skal ut og ta seg noen øl i byen i kveld?

Kan kjøre sukker vors hos meg i morgen i Oslo om en del folk skal ut.

Who`s in??

Det har jeg, og det er rett og slett "det ordner seg"... Kort og greit, men sier ganske mye alikevel ;)

Hva er ditt motto?

I kveld har jeg lyst til å se The darkest hour på kino, men ser for meg at dette kan bli litt i skumleste laget alene. Ei hånd å holde i hadde vært fint siden jeg syntes det er litt flaut å ha med pute på kino. ;)

at the end of your comfort sone.

Fortell når du sist beveget deg utenfor din.

Prate sjuk:)

Ingen svar
(mann 39 år fra Oslo) Privat melding

Noen som er prate sjuk?

Er det noen som er lykkelige her ? Har aldri vært komplett lykkelig jeg...... Vært uheldig med foresatte og familieforhold.
Og ikke har jeg klart og erobre meg kvinnen i mitt liv heller, mammaen til barna tok snippsekken og dro for to år siden.....
Føler meg trist nå , har alltid krummet rygg og stått på, men kjenner batteriene begynner og bli tomme...

Hvorfor ønsker så mange menn yngre damer..? Da snakker jeg om damer fra 15-20 år yngre enn dem selv, og max et par år eldre..Dette er ikke ment som kritikk, men et spørsmål til dere gutta om HVORFOR :)

Jeg selv ønsker ikke å leite etter en mann som er 15 år eldre enn jeg er......

Det finner også alfahunner... Og om de eksisterer blandt oss tobente, hva er definisjonen?

Have fun :p

Er det ingen av sukkerdamene som leser første meldinger? Eller leker dere kostbare? Går det an markere leste innlegg som uleste? Eller er det slik at dere bare ikke sjekker innboksen??

Har sendt ca 200 meldinger siste uka, fått ett svar! Og så jævlig stygg er jeg neiggu ikke assså! Bare så det er sagt!! :)

Hadde en liten (artig) diskusjon på facebook igår. Ei venninde som skulle til Oslo (fra Moss), med familien (henne, gubben og to små kids). Og hun syntes det var forferdelig dyrt med tog. Det kostet jo hele 500.-!!! Så jeg prøvde å forklare henne hva en bil faktisk koster, men det virker ikke som det registrerte noe særlig i andre enden, jeg var bare teit og det var jo ikke måte på. Argumentene gikk jo stort sett ut på "jammen bilen eier vi jo allerede, HALLO liksom". Ja, hallo liksom. Man kunne jo like godt kjøpt fire månedskort da, og dratt en "jammen vi har jo månedskort allerede, så det koster jo ingenting å ta toget! hihihi". Det beste var jo forøvrig ei venninde av henne igjen da, som blandet seg inn. Jeg skal ta å sitere innlegget hennes i sin helhet:

"Da jeg er i Oslo med snuppa, tar vi bil til Ikea, parkerer der(gratis og ikke lov) og tar Ikeabussen tur/retur sentrum for å komme til tannlegen. (den er også gratis). Og gubben betaler drivstoff, rep og forsikring så for meg er det billigre med bil en kollektivt!!!"

Jeg dro bra på smilebåndet av den må jeg si.

UANSETT.

Er dette en vanlig misoppfatning blandt befolkningen, altså at kollektivt er jævlig dyrt?

Det kan jo være greit for kollektivsyterne å huske på at når man reiser kollektivt kontra å kjøre egen bil, så slipper man utlegg til:

- Bilforsikring.
- Bompenger.
- Parkering.
- Slitedeler.
- Reparasjoner.
- Verditap på bilen(!!!)
- Drivstoff.
- Diverse (vask, olje, dekk, spylervæske, etc etc...)

sinnatægg!

Siste svar fr. 13 jan. 2012 23:15 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

er så sint jeg at jeg nesten sprekker :P noen gode råd for å la vær å eksplodere... tror jeg finner meg et stort glass rødvin å slenger beina på bordet hvertfall.

GOD fredag og helg! ;)

Hei dere sukkerbiter,

søker hybel eller et romsbolig for en yngre kompis i Bergen og er utrolig takknemlig for kanskje bare en nettside, der slike finnes.
Han er dessverre ikke student :-(

NIC 2012

Siste svar fr. 13 jan. 2012 22:42 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym IT jente

Er det noen som skal på NIC 2012 (Nordic Infrastructure Conferense) i Oslo Spektrum imorgen og lørdag?

ut på tur aldri sur

Ingen svar
(kvinne 27 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

ut på ski tudeluuu!!! :-D:-D

meldinger

Siste svar fr. 13 jan. 2012 21:43 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym dritlei...

damer...svar da for faen disse stakkerne så ein slipper disse trådene om ikkje svar:)

menn...ingenting å takke for...;p

Noen som planlegger å dra ut på byen ikveld?

Hva syns egentlig gutter om siliconpupper, fettsuging, botox og lignende?
Er det fint, eller begynner "idealet" å gå for langt? Kan man se for "perfekt" ut? Noen vet jo ikke når man skal stoppe disse inngrepene og tar noen for mange, gjør det noe?

Jeg tror denne trenden kommer til å snu snart. Hva tror dere?

tv2 nå !!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym isbj

De gutta er bare så herlig :)

Noen søte jenter i Oslo omerådet som har lyst å finne på noe ikveld?

Hva skjer når en drittsekk forelsker seg?

Er litt spent her...har vel falt for en slik en, og nå virker han jo forelska ....venter i spenning på hva han har tenkt å finne på....

Endelig fredag, ukens beste dag!! :)
Hva er den beste fedags/festmusikken? god sangene på vors?;)
gi meg tips, skal lage tidenes spilleliste :)
Goood helg!

Men er det egentlig sånn fremdeles?
Før ville jeg si meg hjertens enig - nå er jeg jammen ikke sikker lenger!
Ja, det svirrer oppe i hodet mitt i aften.

Om du lurer på noe av det samme, skriv det her.
Om du lurer på noe helt annet, skriv det også her :-)

Sukker og Svar

Siste svar fr. 13 jan. 2012 12:03 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym oslogutt25

Hei sann :)

Jeg har laget en profil her. Fylt ut alt jeg må og har gjort alt jeg må (gratis konto)
Jeg driver og ser litt rundt, sender flørter og viser interesse.
Etter to uker er det 4stk som har sett på profilen min. Ingen har svart på mine flørter og ingen har satt hjerte på meg..
Da leser jeg at om jeg oppgraderer til vip eller super så kommer det til og komme ti ganger så mye treff på siden min.
Jeg betaler en mnd...
Etter enda en uke hvor jeg har sendt ut utallige flørter og satt hjerter på en haug! Har jeg 25 besøkende på min side...

Jeg har flere bilder av meg. og jeg har skrevet tekst til profilen.

Hva skjer med at ingen svarer meg? Har fått ett svar fra ei, men etter at jeg sendte tilbake til henne har hun ikke gitt lyd fra seg...

Hva er det jeg gjør galt??

Sukker.no lovte meg mer kontakt...

En venninne av meg lagde seg en konto rett før meg. Hun har fremdeles bare en gratis konto. Men på de samme to ukene hadde hun over 4000 som hadde vært på profilen hennes.... Er det bare gutter her inne? Eller er jentene bare så kresne at de ikke vil ha kontakt med meg?

Andre som har samme problemet eller?

Hvor lenge bruker du å vente før du møter personen for føste gang??

Er foreks. 1mnd for kort tid??

Gjelder begge kjønn dette ;)

det jeg savna mest ved å ikke være her inne var altså flørte trådene og den date / next tråden.. men det spørs om jeg ikke er alene om det... :P

kjipeste tingen med å være singel er at man ikke har noen å si natta til... så jeg pleier å plage nabo'n med nattamld.. og han må værsågod svare :P

hvem sier dere natta til?

Natta sukkerunger :))

Når man er på utkikk etter et forhold så kan det vært effektivt å bruke mer enn bare en arena for sjekking eller lignende. Hvilke andre arenaer vet du om som kan brukes og hvordan går du frem for å sjekke der?

Den vanligste er vel uteliv, men føler mange her inne er gått litt lei den biten.

Artikkel om nettdating:

http://www.tv2.no/gmn/single-i-oslo-er-mest-glad-i-sex-3676085.ht ml

Hva synes dere om det som står skrevet?

...stå opp noen ganger. Rimelig glad for at jeg har flexi ja..

..noen andre som kan være ubrukelig til noe? Eller er det bare meg?

Hvis jeg følger deg hjem...vil du beholde meg?

HHAHAHA

Til dere som sender førstemeldinger, da lurer jeg på hvor mange dere sender i snitt i uka eller mnd?

hvorfor er en 57-åring fra østfold i matchlisten min med 95 i match????

har spesifisert at jeg søker mann mellom 22-34 i hordaland eller sør-trønderlag..

nesten ingen passer de kriteriene i lista.. forvirretttt.

...ser jeg støtt og stadig at noen skriver til noen andre her inne.

Og det er jo hyggelig det. Men er det noe dere virkelig mener, eller er det bare noe dere sier for å være hyggelige?

Hvis dere mener det, så regner jeg strengt tatt med at dere ikke er seine om å fylle opp innboksen dems? For vedkommende er jo i deres øyne et skikkelig varp? Eller?

Hei! Jeg er en gutt på 22 år, ganske søt og kjekk! Hehe.. Jeg har ingen å røyke med.. Bor på Frogner! Er det noen søte jenter som er innterisert? 96010807!!

Sputnik!

Blir dette en lengre eller kortere musikktråd, mon tro? :)

Kvinner som uten videre stopper å skrive, eller som ikke svarer på en forsøksvis morsom eller en høflig åpningskommentar, blir fortløpende blokkert. Samme med dem som sløser bort tida mi fordi de tror dette er en brevklubb og ikke et datingsted hvor det er meningen å møtes i løpet av en rimelig tid.

Det blir en individuell vurdering, men risikoen for blokkering øker svært mye for hvert nytt innlegg der de gir inntrykk av at de har et "busy" liv, underforstått, det er ikke snakk om noen date snart, men de fortsetter å spille(?) interessert ved å stille en masse spørsmål.

Da faller plutselig klaffen og de vil oppdage at de plutselig ikke får sendt den siste unnskyldningen de har pønsket ut for å hale det ut enda lenger.

Har skrevet en stund med en slik person nå i flere uker, riktignok på et annet datingsted, men akkurat dette kunne like godt ha skjedd her. Profiler med svargaranti er en bra funksjon hos Sukker!

innlegg :-(:-(:-(:-( testtest

...så vondt det er å våkne av å forstrekke leggmuskelen kl halv sju om morran! Råd og tips for å unngå et sådant anatomisk helvete før naboene ringer politiet grunnet mistanker om amoralsk oppførsel fra singelgrannen?

Kallenavn

Siste svar to. 12 jan. 2012 15:21 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Calienta

Man kan si man er nysgjerrig...
OG man kan si man kjeder seg litt....
Derfor er spm til dere enkelt i dag....

Alle trenger ett kallenavn.... Hva ville du satt som kalle navn til meg?

*venter i spenning*

Er det flere som ikke har sluppet unna influensaen?Den vil jo ingen ende ta.
Ble syk fredag,begynte med nysing og forskjølelse,og nå har jeg fått hele smørbrødlista over alle symtonene.
Huff...synest egentlig litt synd på meg nå,
Noen som har noen "kjerringråd"på hvordan jeg kan bli fort frisk,blir gal av dette,har vært hos legen,og hun kunne konstantere luftveiinnfeksjon,og fått medesin som smaker rett og slett dritt,cosylan,føler den ikke hjelper stort.:-)
Så alle råd mottas med ett stort TAKK :-)

sitter jeg nu.

noen som er keen på kaffi? :-) flyet mitt går ikke før 20:45 og jeg nptte ut av rommet kl 12..

hahahaahahahhahaaahahahahahahahahahaahhahaahaahahaahaha :-) jeg er planleggingskongen :-):-)

Først, JA jeg kan overse det.. MEN, men det irriterer litt, at samme mailadressa går igjen på alle de 30ish jeg har satt som uekte og rappportert :O Hvorfor er det ikke et system som stopper liksom.. Varierer med et par-tre profil tekster, men innholdet er nå det samme. Lukter drit lang vei:P

jeg sitter på hotellrommet alebe og ser tv. venter på en sms som tydligvis ikke kommer likevel.. så sånn er no det.

gleder meg til å komme hjem til trondheim og gutten min i morra.. dette begynner å bli litt vel kjipt :-)

Hjelp..

Siste svar to. 12 jan. 2012 13:11 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym ITnerden..

Jeg har fått Iphone:) Vil ha musikken min inn på den. Kan jeg laste inn spillelistene mine fra spotify på Iphonen? Hvordan gjør jeg det i såfall?? Forsøkte å følge instruksjonene inne på spotify, men havner på itunes....og det koster penger....ville ha gratis jeg...hehe
Så mange kyndige folk som finnes her inne regner jeg med å få noen vettuge/ lettfattelige svar:))

-på forhånd takk-