Sukkerforum

Er dette noe som er i ferd med å forsvinne i dagens samfunn?? Tenker da litt på trådene mokkamann og forundret, og en generell trend jeg synes å se i samfunnet.

Vi har vel alle kommet med uheldige kommentarer, eller vært uoppmerksomme og dultet borti andre. Men er vi da flinke til å beklage og unnskylde oss for det vi har gjort?? Og er vi oppriktig ærlige når vi evt unnskylder? Jeg har mer enn en gang vært uheldig med kommentarer, uten at det har vært noe ondsinnet ment, og jeg har vært uvøren og dultet bort i andre. Men jeg har da respekt nok til å beklage.

Hva er folkets erfaringer med dette?? Har dere folkeskikk og respekt for andre individer, og opplever dere at andre har det overfor dere?

Åssen har det seg at folk kjenner hverandre her inne på sukkerforumet, og tydeligvis har møttes IRL? Jeg kjenner ikke en kjeft og er litt misunnelig på dere:)

Hei , er det en hyggelig Dame som ønsker å bli kjent .... venter i spenning ??

Trenger en bekreftelse på hvor mange som var interesert i å bli med på denne akedagen med meg og Miss Gucci :D

Det blir I Aronsbakken i Drammen ( hvis været holder seg) lørdag 14 . ca kl 19.. (ikke helt avtalt enda hehe)

Hvis vi ikke får aket der pga at snøkanonene går, må vi evt se etter andre aternativer...

Vi trenger flere GUTTER med her.. hint hint... ;)

Mye morro, og masse aking...

NEED FOR SPEED...<3

Litt i tråd med en annen tråd her.

Til deg som ikke har barn som ønsker barn, og gjerne kan bli kjærste med en som har barn som gjerne vil ha flere barn.
Siden du faktisk er her på sukker, hvor alle har et mål, eller mange. Finne en partner.
Vil du alikevel helst foretrekke en person som heller ikke har barn?
Skjønner at dere ikke ønsker dette som krav da det begrenser muligheten for å finne noen.
Litt avhengig av alder da.

Tenker på oss som er mellom ja si, 27 til 36

Jeg tenker vel at du som skriver med en som har barn og kjemien er god online hva da, om det kommer en melding i innboksen fra en minst like kjekk/pen mann/dame som ikke har barn? Da må du selvfølgelig prøve å finne ut litt mere om vedkommende?
Han/hun får du også veldig god kjemi med online. Hva nå? begge vil treffe deg?

eller hva om du har melding fra flere i innboksen. Hvem velger du først å skrive til av de du likte utseende til og profiltekst?
Den med barn eller den uten... eller spiller overhode ingen rolle. Du som ikke har barn selv er kanskje flyttbar, den som har barn er sikkert ikke det.

Grunnen til at jeg tar dette opp er nettopp fordi vi er på sukker. Og plutselig viser en annen person interesse for den du skriver med masse som ikke har barn, som du kanskje også har datet noen ganger. Og du vet at dama/mannen liker deg veldig godt, men alikevel?? Bruker man ikke sukker som en arena for å finne noen så tror jeg man ikke tenker på samme måten.

Noen tanker? Dette er kun en noen tanker fra meg. Og jeg er litt usikker på om jeg kun bør vise interesse for de som selv har barn.
De som ikke vil ha eller ikke kan få barn finner man jo ikke her. Som gjerne vil finne en som har barn.

I dag er det fredag 13. Noe som i seg selv er grunn nok til at eg holder meg inne i ren overtro! :p men eg har en biljard avtale tonight med øl og en hyggelig kar på tapetet... :) det kan bli moro, så lenge han lar meg vinne dog! :p

Hva er dine planer for helgen? :)

Vi tar debatten.
Audun Vinger har han rett eller tar han feil?

Gøy å trykke på dere som poster på forumet her, men er det sånn at når noen av det samme kjønn besøker profilen, så dukker det ikke opp i "Siste besøkende" ?

Hei til alle lesere der ute i singelverden.
Er det bare meg, eller er det flere som synes at dette med nettdating er noen "trikkyshit"
Kommer i kontakt med flere jenter som sier at de er interressert gjerne med post eller røde hjerter, men der stopper det opp..
Så er det noen som vet hva som går galt..

Da var det min tur.
Online dating, aldri prøvd, aldri vurdert å prøve, men nå var man her.
Hva slags mening og tilbakemelding har dere om dette med nettdating?
Grunnen til at jeg vil prøve dette er fordi det virket litt spennende, og ikke minst er det mange søte, vakre og spennende jenter her inne.
Nå er det lørdag kveld, jeg sitter alene i leiligheten, og tv-programmet har aldri virket mer kjedelig... Er det noen som har lyst til å slå av en liten prat?

Andreas

Har skumle planer om kjøpe meg noe godlukt og har fått et par råd av noen venninner.

Vet at ting lukter ulikt på ulike legmer -og at folk ofte relaterer lukter til spesifikke personer og opplevelser.

Om møkkamannen Rolf brukte en type duft så vil denne, uansett om den objektivt sett lukter digg, ikke gjøre det for de som kjenner Rolf.
Hanne som var forelsket i Kåre, vil syntes at den duften han belemret sitt legeme med dufter digg, selv om den objektivts sett kanskje ikke gjør det :)

Vel, hvorfor ikke spørre her uansett og kanskje få noen gode råd. Fint om det følger en begrunnelse til rådene.

Hvor mange meldinger tror du at du i snitt skriver med en person før det er snakk om date?

Har nå vært på Sukker i 2 uker,og har fått masse nyttig informasjon på hvordan dette fungerer,og på hva enn kan forvente seg.
Hadde det ikke vært for diskusjonsforumet,hadde jeg nok sittet som ett stor spørsmålstegn.
Her er det virkelig underholdning,her kan mann bli både glad,frustrert og provosert,men det er sånn det skal være,og all ære til dere :-)
Når jeg logger meg på,er det første jeg gjør å sjekke om det har kommet noen nye innlegg,det sier jo mye da,når jeg glemmer å sjekke om jeg har fått mail hehe.
Så takk skal dere ha alle sammen,som er med på og bidra her inne,og som gjør det mer interessant for meg og bli på Sukker.
Stor klem til dere alle :-)

Hei! :o)

Jeg er ganske fersk her på Sukker (hatt profilen 2 mnd). Stadig vekk kommer jeg over profiler hos dere menn hvor dere skriver at dere søker ei sporty jente uten at dere har utdypet det videre. Hva legger dere egentlig i det? Handler det om aktivitetsnivå, sinnstemning, kropp... hva da? Forklar meg (og kanskje noen andre jenter), vær så snill :o)

Tjenare folkens,

nå skal vi ut av comfortsonene våres! :)

Vi er noen sukkerbiter som skal ut å ha en hyggelig kveld på Eilefs i Oslo ikveld.
Vi sitter med øl i hånd fra ti og utover....lyst til å joine?

:)

Noen sukkerdamer som skal på byen på Lillehammer i kveld??

Etter 1,5 år her på sukker har jeg lyst til å formidle noen tanker jeg har gjort meg. Når jeg opprettet profil her inne tenkte jeg at dette kunne være en genial måte å bli "kjent" med menn man kanskje vanligvis ikke ville ha truffet. Mange av oss har jo barn på fulltid, eller halve tiden noe som gjør det vanskeligere å treffe noen irl.
Men, ettersom tiden har gått merker jeg at jeg har mistet litt gløden. Jeg har i perioder deaktivert profilen min fordi jeg er drittlei. (supert at sukker har denne muligheten)

Jeg har vært på noen dater i løpet av denne tiden jeg har vært her, og de jeg har truffet har vært flotte menn. Det som har manglet har vært gnisten til å ønske å gå videre. Jeg har endt opp med flere venner fordi kjærestekjemien ikke har vært der:)

Det som har gjort meg skremt er følgende; synet på dette med alder. Hva er det som gjør at et vakkert ungt ytre verdsettes høyere enn erfaring, og livsvisdom? Vi blir jo alle eldre, enten vi vil eller ikke. Jeg kan jo også av og til føle meg yngre enn min faktiske alder, men jeg verdsetter likevel at jeg er akkurat der jeg er nå. Det kunne heller ikke falle meg inn å lyve på alderen min.
I min søken etter mannen i mitt liv her inne holder jeg mulighetene åpne både ti år nedover, og ti år oppover fra egen alder. Jeg leter nok mere etter en følelse, heller enn et bestemt utseende. Det finnes mange flotte menn både 10 år eldre enn meg selv, og 10 år yngre.

Mitt hjertesukk går til menn 40+...har dere tenkt på hva slags signaler dere sender ut når dere søker jenter helt ned i 20-årene, og samtidig ikke en dag over egen alder (heller gjerne max noen år yngre)

Mange av dere har både to og tre barn, disse barna er ofte ganske store også. Er det virkelig tilfelle at dere drømmer om å starte på nytt med småbarn, nattevåk, barnehage, bleier, vannkopper osv??
For det er jo det som brukes som forklaring på hvorfor menn ønsker seg yngre partnere..

Jeg begynner å lure på om menn alltid ønsker seg en kjæreste som er så ung som mulig? Jeg ser det jo forsåvidt selv på min egen profil, flest meldinger fra menn 10, 15 opp til 20 år eldre enn meg selv. Dessverre har jeg aldri vært en av de jentene som hang etter de eldre gutta, ei heller nå. Jeg ønsker meg en mann på min egen alder, en å bli gammel sammen med.
Jeg fatter heller ikke hva unge jenter i 20 årene skal med en på 40+. Greit nok nå, men se for deg når du er 30, han 50. Du er 40, han 60!

Livet suser forbi, og jeg finner ikke noe å holde fast i. Bare ser på at alt svirrer avgårde og blåser fremover, men jeg mangler seil til å hive meg på denne fantastiske turen.

Har det ok, men det stopper der. Altfor mye uforløst energi som trenger en tennmekanisme som aldri dukker opp.

Og jeg snakker selvsagt om deg; du min fremtid som lyser opp tilværelsen med ditt nakne og ærlige smil.

Lurer på hvor du er akkurat nå.

Med dette i bakhodet, noen som vil spille? ;)
http://www.vg.no/spill/artikkel.php?artid=10075301

Hjelp!!

Siste svar lø. 14 jan. 2012 14:27 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Automan

våknet opp i dag og har satt røde hjerter på en del jenter. Alle er heldigvis søte .), men det er ikke jeg som har satt på disse hjertene.
Sånn må man vel regne med når man har to kamerater på besøk... Noen øl og så har jeg glemt å logge meg av. :)
Blir jo bare dumt å fjerne hjertene med en gang. Om en uke kanskje. hehe :) Og de som satt på disse hjertene er to voksne mannfolk på over 30år. :)

Noen andre som liker det?

Noen som skal ut og ta seg noen øl i byen i kveld?

Kan kjøre sukker vors hos meg i morgen i Oslo om en del folk skal ut.

Who`s in??

Det har jeg, og det er rett og slett "det ordner seg"... Kort og greit, men sier ganske mye alikevel ;)

Hva er ditt motto?

I kveld har jeg lyst til å se The darkest hour på kino, men ser for meg at dette kan bli litt i skumleste laget alene. Ei hånd å holde i hadde vært fint siden jeg syntes det er litt flaut å ha med pute på kino. ;)

at the end of your comfort sone.

Fortell når du sist beveget deg utenfor din.

Prate sjuk:)

Ingen svar
(mann 39 år fra Oslo) Privat melding

Noen som er prate sjuk?

Er det noen som er lykkelige her ? Har aldri vært komplett lykkelig jeg...... Vært uheldig med foresatte og familieforhold.
Og ikke har jeg klart og erobre meg kvinnen i mitt liv heller, mammaen til barna tok snippsekken og dro for to år siden.....
Føler meg trist nå , har alltid krummet rygg og stått på, men kjenner batteriene begynner og bli tomme...

Hvorfor ønsker så mange menn yngre damer..? Da snakker jeg om damer fra 15-20 år yngre enn dem selv, og max et par år eldre..Dette er ikke ment som kritikk, men et spørsmål til dere gutta om HVORFOR :)

Jeg selv ønsker ikke å leite etter en mann som er 15 år eldre enn jeg er......

Det finner også alfahunner... Og om de eksisterer blandt oss tobente, hva er definisjonen?

Have fun :p

Er det ingen av sukkerdamene som leser første meldinger? Eller leker dere kostbare? Går det an markere leste innlegg som uleste? Eller er det slik at dere bare ikke sjekker innboksen??

Har sendt ca 200 meldinger siste uka, fått ett svar! Og så jævlig stygg er jeg neiggu ikke assså! Bare så det er sagt!! :)

Hadde en liten (artig) diskusjon på facebook igår. Ei venninde som skulle til Oslo (fra Moss), med familien (henne, gubben og to små kids). Og hun syntes det var forferdelig dyrt med tog. Det kostet jo hele 500.-!!! Så jeg prøvde å forklare henne hva en bil faktisk koster, men det virker ikke som det registrerte noe særlig i andre enden, jeg var bare teit og det var jo ikke måte på. Argumentene gikk jo stort sett ut på "jammen bilen eier vi jo allerede, HALLO liksom". Ja, hallo liksom. Man kunne jo like godt kjøpt fire månedskort da, og dratt en "jammen vi har jo månedskort allerede, så det koster jo ingenting å ta toget! hihihi". Det beste var jo forøvrig ei venninde av henne igjen da, som blandet seg inn. Jeg skal ta å sitere innlegget hennes i sin helhet:

"Da jeg er i Oslo med snuppa, tar vi bil til Ikea, parkerer der(gratis og ikke lov) og tar Ikeabussen tur/retur sentrum for å komme til tannlegen. (den er også gratis). Og gubben betaler drivstoff, rep og forsikring så for meg er det billigre med bil en kollektivt!!!"

Jeg dro bra på smilebåndet av den må jeg si.

UANSETT.

Er dette en vanlig misoppfatning blandt befolkningen, altså at kollektivt er jævlig dyrt?

Det kan jo være greit for kollektivsyterne å huske på at når man reiser kollektivt kontra å kjøre egen bil, så slipper man utlegg til:

- Bilforsikring.
- Bompenger.
- Parkering.
- Slitedeler.
- Reparasjoner.
- Verditap på bilen(!!!)
- Drivstoff.
- Diverse (vask, olje, dekk, spylervæske, etc etc...)

sinnatægg!

Siste svar fr. 13 jan. 2012 23:15 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

er så sint jeg at jeg nesten sprekker :P noen gode råd for å la vær å eksplodere... tror jeg finner meg et stort glass rødvin å slenger beina på bordet hvertfall.

GOD fredag og helg! ;)

Hei dere sukkerbiter,

søker hybel eller et romsbolig for en yngre kompis i Bergen og er utrolig takknemlig for kanskje bare en nettside, der slike finnes.
Han er dessverre ikke student :-(

NIC 2012

Siste svar fr. 13 jan. 2012 22:42 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym IT jente

Er det noen som skal på NIC 2012 (Nordic Infrastructure Conferense) i Oslo Spektrum imorgen og lørdag?

ut på tur aldri sur

Ingen svar
(kvinne 27 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

ut på ski tudeluuu!!! :-D:-D

meldinger

Siste svar fr. 13 jan. 2012 21:43 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym dritlei...

damer...svar da for faen disse stakkerne så ein slipper disse trådene om ikkje svar:)

menn...ingenting å takke for...;p

Noen som planlegger å dra ut på byen ikveld?

Hva syns egentlig gutter om siliconpupper, fettsuging, botox og lignende?
Er det fint, eller begynner "idealet" å gå for langt? Kan man se for "perfekt" ut? Noen vet jo ikke når man skal stoppe disse inngrepene og tar noen for mange, gjør det noe?

Jeg tror denne trenden kommer til å snu snart. Hva tror dere?

tv2 nå !!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym isbj

De gutta er bare så herlig :)

Noen søte jenter i Oslo omerådet som har lyst å finne på noe ikveld?

Hva skjer når en drittsekk forelsker seg?

Er litt spent her...har vel falt for en slik en, og nå virker han jo forelska ....venter i spenning på hva han har tenkt å finne på....

Endelig fredag, ukens beste dag!! :)
Hva er den beste fedags/festmusikken? god sangene på vors?;)
gi meg tips, skal lage tidenes spilleliste :)
Goood helg!

Men er det egentlig sånn fremdeles?
Før ville jeg si meg hjertens enig - nå er jeg jammen ikke sikker lenger!
Ja, det svirrer oppe i hodet mitt i aften.

Om du lurer på noe av det samme, skriv det her.
Om du lurer på noe helt annet, skriv det også her :-)

Sukker og Svar

Siste svar fr. 13 jan. 2012 12:03 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym oslogutt25

Hei sann :)

Jeg har laget en profil her. Fylt ut alt jeg må og har gjort alt jeg må (gratis konto)
Jeg driver og ser litt rundt, sender flørter og viser interesse.
Etter to uker er det 4stk som har sett på profilen min. Ingen har svart på mine flørter og ingen har satt hjerte på meg..
Da leser jeg at om jeg oppgraderer til vip eller super så kommer det til og komme ti ganger så mye treff på siden min.
Jeg betaler en mnd...
Etter enda en uke hvor jeg har sendt ut utallige flørter og satt hjerter på en haug! Har jeg 25 besøkende på min side...

Jeg har flere bilder av meg. og jeg har skrevet tekst til profilen.

Hva skjer med at ingen svarer meg? Har fått ett svar fra ei, men etter at jeg sendte tilbake til henne har hun ikke gitt lyd fra seg...

Hva er det jeg gjør galt??

Sukker.no lovte meg mer kontakt...

En venninne av meg lagde seg en konto rett før meg. Hun har fremdeles bare en gratis konto. Men på de samme to ukene hadde hun over 4000 som hadde vært på profilen hennes.... Er det bare gutter her inne? Eller er jentene bare så kresne at de ikke vil ha kontakt med meg?

Andre som har samme problemet eller?

Hvor lenge bruker du å vente før du møter personen for føste gang??

Er foreks. 1mnd for kort tid??

Gjelder begge kjønn dette ;)

det jeg savna mest ved å ikke være her inne var altså flørte trådene og den date / next tråden.. men det spørs om jeg ikke er alene om det... :P

kjipeste tingen med å være singel er at man ikke har noen å si natta til... så jeg pleier å plage nabo'n med nattamld.. og han må værsågod svare :P

hvem sier dere natta til?

Natta sukkerunger :))

Når man er på utkikk etter et forhold så kan det vært effektivt å bruke mer enn bare en arena for sjekking eller lignende. Hvilke andre arenaer vet du om som kan brukes og hvordan går du frem for å sjekke der?

Den vanligste er vel uteliv, men føler mange her inne er gått litt lei den biten.

Artikkel om nettdating:

http://www.tv2.no/gmn/single-i-oslo-er-mest-glad-i-sex-3676085.ht ml

Hva synes dere om det som står skrevet?