Sukkerforum

Hvordan får man til å bruke det da? Jeg kom automagisk inn på det tidligere, men så fikk mobilen min generelt angstanfall og satte seg tilbake på fabrikkinnstillinger.. Og nå kommer jeg bare inn på vanlig nettversjon..

Hvordan definerer du en kjæreste?
HVA er en kjæreste for deg?

Heisann, jeg sitter å funderer på å ta meg turen på denne festen..
Men vil jo helst at det skal være noe for meg der også..
Derfor vil jeg at dere jenter under 28 svare på denne poseten, noen som skal på festen? :)
Takk takk!

Det blir kø!
Til dere som håper å være blant de 200 første som får et gratis glass S vin: Heng av dere jakkene på Cosmopolite garderoben og gå tilbake inn innerst i restauranten der vinene er!

Etter dette. Ca kl.20.00 kan man benytte garderoben ved restauranten og gå inn på restauranten.
Etter dette, ca 20.30? er det fullt i Garderoben på Soria Moria og den andre garderoben på Cosmopolite må benyttes. Det er da stapp fullt på restauranten og lokalene der (også andre etasje der det er 2 drikke til prisen av 1) så vi begynner å fylle Cosmopolite.
Vi gleder oss!

Må innrømme at jeg som 12-åring hadde langt lyst hår og hadde det i hestehale også et par ganger. Med andre ord, har prøvd. Følte meg ikke vel. Og er sikker på at jeg ikke ville følt meg vel med hestehale i dag heller.

Men en gang i blant ser jeg jo menn som mener hestehale er en kurant frisyre for dem. Håret er gjerne grått og pistrete. Hva synes sukkerdamene om menn med hestehale?

Siden det er så mye tråder om kropper osv...

hvordan ser en bra kropp ut? (tenker på jentekropper da)

og hvorfor er gutter så fasinert av pupper?

de blir jo spinnville bare de ser en pupp..hehe..

håper på noen gode svar her nå ass

Gratulerer med dagen Automan og alle andre som fyller år 6. januar. :) Flere her inne?

Hvorfor er damer falske??

De bruker pushup bh maskara tynne klær silikon botox andre smike produkter... photoshop bilder.. falske negler.. ja og mye mer...

Hvorfor må dere bruke alt dette??

Jeg har datet altfor lenge, og egentlig liker jeg ikke å date en gang, for jeg hater "spenningsperioden" hvor man ikke vet om det ender opp med et forhold eller om det bare koker bort i kålen.. Jeg liker tryggheten av å ha en kjæreste jeg, ikke jakten på han.. Så hvordan kaprer man dere da? Hvordan får jeg den spenningsperioden til å bli til et forhold? Skal man la være å sende meldinger slik at han må jakte, skal man sende mange meldinger sånn at han skjønner at jeg liker han eller hva mener dere gutter? Jeg klarer tydeligvis ikke å finne balansegangen ettersom jeg tydeligvis skremmer dere bort hver gang jeg begynner å få forhåpninger. Så kom gjerne med innspill sånn at jeg kan bli bedre på denne datinga :-)

Her er svaret vi alle har ventet på: ( vel mange ihvertfall )
http://www.howaboutwe.com/date-report/1746-10-things-that-pretty-much-everyon e-is-looking-for-in-a-partner-and-how-to-get-better-at-them

PS Legg spesielt merke til punkt 10, burde være kjent ;)

får ikke opp profilsidene lenger....

prøver å gå inn på de som har besøkt siden min men det kommer ikke opp noe, bare heeeelt hvitt... kanskje ikke meninga at jeg skal se...haha

Dette spørsmålet har sikkert blitt stilt før, men jeg forsøker å forstå om det er noen slags "kultur" her inne angående dette her.

Er det helt greit å bare droppe å svare på henvendelser man får fra personer man ikke umiddelbart finner interessante? Det vil jo raskt gjelde de fleste som kontakter en, ikke sant?

Jeg er ny her, og føler meg veldig usikker på hvordan jeg skal håndtere dette. Jeg er glad for alle henvendelsene, selv om mange ikke er min type, og jeg ønsker ikke å være uhøflig ovenfor et menneske som faktisk satte seg ned og skrev til meg. Det krever jo både litt mot og litt innsats å kontakte noen slik, man vet jo at sjansen er stor for å bli avvist. Samtidig så ser jeg jo at det blir litt mye jobb, og jeg er også redd for å avvise noen på en måte som kan virke sårende. Kanskje det er like greit å la være å svare ved mindre man faktisk er interessert?

Selv har jeg sålangt tatt kontakt med 2-3 menn, og ingen av de så nødvendigheten i å besvare min henvendelse. En annen jeg begynte å skrive med bare droppa meg underveis. Kanskje jeg sa noe han ikke likte, men det spilte egentlig ikke så stor rolle. Da bare kastet jeg samtalen i søppeldunken og var ferdig med den saken. Men hadde det derimot vært noen jeg hadde snakket med lenge og likte veldig godt, så ville jeg muligens ikke tatt like lett på det.

Noen andre som har noen tanker om dette her?

Hvor lenge er nye superbrukere nye?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tvilling

Jeg klikker på nye superbrukere,men de har jo vært her inne en stund,så da lurer jeg på. Hvor lenge de står som nye brukere,før de nye kommer inn :-)hehe

hvorfor har en mann lurt seg inn på nye profiler???? 82% match har jeg også.
Han har jo ikke sjans på meg han. haha!

Bare lurer på om man er synlig for blokkerte personer om man vises i sidebanneret.

Siden jeg er så godt i gang....

Fortalte en venninne som er i et forhold at mange damer på datingsider legger ut bilder av seg selv tatt oven i fra når de ligger på sofan eller i senga. Hun lo :) Gjør de??? og blikket sier jo alt :) Så hva er greia med det da? at vi menn skal kunne se dere for oss når vi har en hyggestund :) Må jo være det. Skal ikke si at jeg ikke liker slike bilder, bare lurer. :)

Gutta: Sjekk lista over nye brukere.
Her er det åpenbart ei som har forstått hva som betyr noe i jakten på ny partner. Tror ikke det skal være nødvendig å gå inn på profilen, det holder nok helt fint å se på lista for å skjønne hva jeg mener.
(den blir sikkert sletta om ikke så lenge, så vi får flire mens vi kan)
Damer: Beklager, men dere holdes utenfor denne gangen.

Jupp, folkens, jeg er i gang igjen....

Jeg kom til å tenke på... Det finnes masse bra mennesker der ute,
som virkelig fortjener oppmerksomhet og applaus.

I dag har jeg lyst til å applaudere for alle forumfolkene her inne, som på
ett eller annet tidspunkt, har kommet med sine meninger.
Jeg kan ha vært enig, og jeg kan ha vært uenig. Men applaus fortjener de
likevel!
Uten motargumenter for sine meninger, ville ikke folk hatt muligheten til å
reflektere over hvorvidt du virkelig har lyst til å ha den meningen likevel
eller ikke.
Og alle som har være enig, har vært med å booste selvtillitten, noe vi alle og
enhver kan ha behov for i blandt...
Dessuten, så har det vært stilt spm som for endel er viktige. Uten svar fra
folkene som gidder ta seg tiden til å svare, eller lar seg provosere nok, ville
disse spm kanskje aldri blitt besvart så bra, at du kan få erfaringer fra litt
over alt. And that's a good thing!!!!

Så fra meg til dere som en eller fler ganger har skrevet her inne....
Stor applaus =)

Det er endel gifte menn som i en periode i ekteskapet har en tung stund.
Enkelte av disse går i sine svakeste øyeblikk, i nesten ren desperasjon, ut og søker andre kvinner utenfor ekteskapets trygge rammer.
Og det er endel kvinnelige fristerinner som kynisk utnytter disse mennene i deres svakeste øyeblikk.

Til disse kvinnene:
Skam dere!

Det blir bare hat og krangel om menn og kvinner skal omgås ofte.
Det er mange grunner til at noen kulturer har gjennomført eller ønsker et kjønnsdelt samfunn.

Så det er kanskje veien for oss å gå også?

hiiihiii! 20cm snø falt i natt i tillegg til det vi hadde fra før :-) i dag har jeg tatt meg en deilig tur i winter wonderland!!!

har dere snø kanskje? ;-);-) *erte*

Håper jeg får svar, det har jeg veldig lyst på :)

Etter å ha reaktivert profilen min etter at middels langt forhold en gang i november var jeg overrasket over hvor lite respons jeg fikk i forhold til forrige gang jeg var aktiv på Sukker.

Jeg tenkte derfor å freshe opp profilen både med hensyn til tekst og bilder en dag med litt tid til overs, men så langt kom jeg ikke før det brått begynte å lyse gult i innboksen daglig. Og det helt uten at jeg selv har sendt noen meldinger til hunnkjønn på ganske lenge.

Er det flere som opplever dette for tiden, er det vanlig at responsen nærmest er sesongbetont?

Det er jo forsåvidt ikke så rart om nyttårsforsetter, mer tid til overs og muligens all tiden man har til å sitte hjemme kan slå ut. Men januar har ihvertfall aldri fremstått som en romantisk måne for min del.

synes hele tida jeg leser dette her jeg.. men hvordan vet dere det? fordi dere får lite meldinger? kanskje de dere sender til ikke er interesserte og ikke gidder å svare, noe som er kjipt, men hvordan kan dere påstå at det kun er dere som jakter og at damerne får inn drøss med mailer? er det noen statestikk som sier dette?

føler nemlig at jeg er flink til å søke og å sende første melding. får somregel ikke svar jeg heller, men føler ikke at jeg er den eneste som jakter :-) de bare LIKER meg ikke! :-P og det er jo greit det forsåvidt..

Sjokolade!

Siste svar to. 5 jan. 2012 09:48 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym isterbaby

Lenge siden jeg har spist sjokolade. Eller... lenge... fire dager. :) I kveld har jeg pokker meg spist snart tre storplater fruktnøtt! Føler at jeg kunne innledet et seriøst kjærlighetsforhold til sjokolade. Blir så glad av sjokolade, da! :) Har jeg endelig oppnådd den mye omtalte "innbilte forelskelsen" man kan få av å innta større mengder sjokolade? Ganske fin følelse.

når folk besøker profilen din uten å sende melding, tar du det som et hint?

når du er inne på en profil uten å sende melding, er det fordi du ikke er intreressert?

samme med å.gi hjerter. snålt å få hjerte uten å få melding, hvordan tolker man slike signaler? :-)

forvirret!

Jeg har skrevet med en jente som har gått fra å oppgi at hun har barn, til å oppgi at hun ikke har barn.

Jeg føler meg lurt. Skal virkelig sånne jenter få lov til å holde på slik her inne?

Bør jeg offentliggjøre profilen hennes på forumet?

Eller hvor føler dere terskelen går? Utro menn bør outes, men damer som lyver om det viktigste i livet går fri?

Dere skjønner sikkert tegninga:-)

eller som kun er ute etter en ting...........

Du trodde nok det var enda en tråd som gikk på dette temaet, men det er det ikke! Sytetrådene til damer som har blitt "misbrukt" av mannfolk som dette, er mange nå for tida:( Dere som lager sånne tråder skriver som om alle mannfolk var slik.....men vet dere hva?......der er deres egen feil!!!!

SLUTT OG SYT OG GJØR NOE MED DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Å gjøre alle menn til dritsekker fordi dere alltid kommer borti disse er lavmåls!
Det er dere selv som er årsaken til at dere aldri finner en som er snill, dere kan med enkle grep utvide horisonten slik at dere lettere kommer i kontakt med ordentlig menn!
Selvfølgelig så er det noen som faller utenom det jeg sier her, men i de fleste tilfeller så er det deres egne holdninger og krav til en potensiel partner som fører dere inn i dette!
Dere mener vel at et brev skal gi intrykk av at vedkommede har brukt lang tid på det, og slike menn skriver slike brev selvom de ikke nødvendigvis bruker så lang tid på det. I tilegg så har dere krav til utseendet, og disse mennene ser som regel sånn noenlunde ut!!!
I tilegg så rangerer noen av dere seg selv som mere atraktive enn dere egentlig er, da blir dere spessielt sårbare for menn som i det hele tatt er på utkikk etter damer som dere!
Så hvis du tror alle menn er slik så har du dårlig holdning!
Dette er lett å se for oss Ålreite menn som tross at vi er ordentlige, alikevel er på sukker for å finne dame!

Dette var dagens lille utbrudd fra meg:)

...too easily

I fall in love too easily
I fall in love too fast
I fall in love too terribly hard
For love to ever last

My heart should be well-schooled
Cause I've been fooled in the past
But still I fall in love too easily
I fall in love too fast

Huff, hvordan unngår man å bli forelsket altfor raskt. Når det blir tydelig at det ikke blir noe mer då klarer jeg relativt fort å komme meg videre, men det er likevel en forferdelig følelse hver gang. Så da er det *hopp* til den neste. Men det er noe jeg egentlig ikke liker. Jeg vil bare finne den ene. (Nei, jeg tror ikke alle her inne leter etter noen som de vil faktisk dele livet sitt med) Har alltid sett på meg selv som en mann som er tillitsfull, som tør å vise følelsene, som ikke er en tøffel men heller ingen badboy, som står positivt i livet og er villig til å jobbe for et forhold. I det siste har jeg begynt å tenke at jeg bare er naiv...

Hva med i stedet å gjøre som alle andre gjør om dagen? Kjøpe nye treningsklær og medlemskap på treningssenter...

Gitt at vi har ei kvinne som er anklaget for hekseri, hvordan finner vi ut om hun er en heks?

Hekser brenner fordi de er lagd av tre, og siden tre flyter på vann, kan vi sammenligne hennes vekt med en and, som også flyter på vann.
Så vi kan ta og veie heksen, og hvis hun veier det samme som en and, så er hun lagd av tre, og derfor er hun en heks, og da kan vi brenne henne.

Andre?

What it says on the tin...

Jeg har skjønt at helgrønt på matchtreet er likt og dyprødt er ulikt, men hva tilsvarer egentlig sjatteringene imellom? Hvor mange punkter unna er det for eksempel når det blir oransje? Det hadde vært interessant å vite.

"Ønsker en mann som kan ta meg med storm?"

Jeg er verken Berit eller Dagmar. Så hva faen skal en dødelig skapning gjøre for å ta dama med storm? Eller har jeg helt misstolket poenget med denne "stormen" det siktes til?

Oppklar dette for meg takk.

Hilsen AVBLÅST trønder...

Halloisen!
Du er litt av ett støkke'assa
Va sjer'a?

Mvh
Cool kæbe.

Man skjønner man begynner å bli gammel når man nesten ikke forstår meldingene i innboksen:)

Hva slags sleng bruker du når du skriver?
Gjør du det bevisst ? Eller er det bare slik det blir,fordi du snakker/tenker slik?

For en stund siden var det veldig populært med klemz og koz...
Hva er populært nå?

superbruker

Siste svar on. 4 jan. 2012 22:11 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Automan

Sjekket på medlemskapet mitt nå. Skjønner jeg rett nå? at gratismedlemmer kan ta førstekontakten med superbrukere?
Har ikke blitt kontaktet av noen gratismedlemmer så vet ikke om det stemmer?

alder

Siste svar on. 4 jan. 2012 21:21 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Automan

Endres alder 1 januar eller endres alder når du faktisk fyller år. Ser at jeg er blitt et år eldre?

Så er 2011 tilbakelagt. Mange har gått bort, nære og kjære, ukjente og kjente.
Her er min liste over kjente navn som har gjort et inntrykk på meg, på forskjellig vis. Sikkert flere, men det er disse jeg kom på. Rekkefølgen er vilkårlig. Om flere føler for å dele - velkommen!

Grete Waitz - en pioner for kvinneidretten, positiv og engasjert helt til det siste, flott personlighet
Gary Moore - irsk gitarist
Knut Olsen - engasjert og dyktig medieprofil
Wenche Foss - trenger vel ikke å si mer
Susannah York - engelsk skuespillerinne

Riktig Godt Nytt År til alle!

:-)

Dette har skjedd meg så mange ganger at jeg må spørre:

Jeg får en melding med "Hei!:-)"
Jeg svarer "Hei! :-)"

Og da hører jeg ikke noe mer. Så godt som aldri.
Hva tenker dere som sender Hei, og får et Hei tilbake. Er det ikke bra nok???

hva er det som fikk folket her inne til å ta steget over i cyberspace? og hva tenker du på når du legger ut bilder på profilen din?(for du gjør deg jo noen tanker om hva bildet vil signalisere) og hvorfor så alvorlig? smil litt!

med Lars Winnerbäck. Ellers er kalenderen kjedelig blank. Hva skal du gjøre i år?

noen som skal på sukkerfest eller ? ;P

Finnes det ikke noen jenter her inne, som har middels eller små bryster?
Problemet mitt, er at jeg kan bli kvelt av store bryster eller bli slått knockout på hvis ei med store bryster skulle snu seg litt brått.
Bare lurer.

Heisann.

Tenkte å spørre sukkerbrukerne om noe dere kanskje kan mer om enn meg. Har nemlig så lite energi for tiden! Det hjelper ikke å trene mer, men tenkte kanskje noen gode råd ang. mat eller helsekost eller vitaminer av noe slag? Slitsomt å bare orke jobb og ikke ha ork til å være sosial og hygge meg med andre :)

Er jente, vel 40 år og lever et normalt liv med full jobb og sunne interesser.

Jeg lurer på hvordan normal framgangsmåte er her på nettet med meldinger man skriver og hva man gjør videre derfra?
Aldri gjort dette før og føler meg ganske fersk her. Kvier meg ganske mye for å sende meldinger etter å bare rote rundt her og se på alle profilene...

Jeg er så nysgjerrig av meg jeg, så lurer fælt på hva som får dere til å gå inn
på en persons profil...
Selvsagt veit jeg det har litt med bildet å gjøre. Men kikker dere på kallenavn og alder samtidig? eller match % samtidig?
Lurer fælt på dette, for det er jo helt syyyykt hvilken variasjon av mennesker jeg finner på besøkslista. Alt fra pur unge gutter til menn som nesten kunne vært bestefaren min, eller i allefall en aldre far...
Regner med det er fler som opplever denne form for variasjon.
Og jeg lurer ikke på hva som får deg til å skrive til en person.
Men som sagt, jeg er veldig nysgjerrig på hva som får dere til å kikke innom... Hva glemmer dere å kikke på?

Jepp! Da har jeg fått enda en melding fra en gift mann.
Han innrømmer det selv, og jeg sier han er en j***a drittsekk hvor han kommer med kontrabeskjed om at jeg er hore.
Hvorfor i alle dager skal slike folk få fare upåaktet hen, uten noen form for konsekvens? De som merker konsekvensen av dette etterhvert er folk her inne som faktisk er ute etter noe seriøst.
Det er veldig fristende å begynne å luke ut utro menn ved å nevne kallenavnet i offentlighet her inne.
Hva tenker dere? Kan man eller kan man ikke? Som man reder ligger man, tenker jeg....

hvis morgendagen aldri kommer
Og jeg stille sovner inn
Hvilke minner vil du ha igjen
Hva husker du meg for
Inn i fremtiden
Hvilke bilder ville brennes fast
Og bli til glede eller til last
Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

Er det noen av dere som vet hvor funksjonen for å se besøkende på min profilen er?

Var inne på en profil da PCen hang seg opp. Så jeg trykket på noen taster, og plutselig hadde jeg sendt melding med innhold "ljhfdkj" eller noe. Pinlig...