Sukkerforum

for det flrste sp veit jeg ikke nvem du er!

Jeg stusser litt på det - det er svært få jenter på sukker fra Agderfylkene, sammenlignet med f.eks Vestfold som jeg bor i, selv om befolkningsgrunnlaget er like bra eller større.

Er det noen som har noen fornuftig forklaring på dette? Lokale kulturforskjeller her i landet?

Etter diverse aktiviteter tidligere på dagen, kom jeg hjem og fant en anonym julegave hengende på døren. Gaven var av det romantiske slaget, men ellers svært så anonym.

Hva er så hensikten med det, spør jeg meg selv... for man oppnår jo ingenting ved å opptre anonymt i en slik setting? Kjenner jeg blir veldig nysgjerrig og en smule irritert, og brått føles det som jeg var 13 igjen. Og det er ikke positivt.

Hva tenker så dere om dette?

Første dagen jeg egentlig er på sukker.... tidligere bare meldt meg inn..... deretter latt det være..... som har skjedd noen ganger...

for dere som er litt mer drevne, hva er fornuftig fremdrift? hva er fornuftig oppførsel? trykke på enhver chat-knapp, skrive meldinger, vente på at noen viser et fnugg av interesse?

skyt løs på en ferskings første melding.... :D

Sitter du singel hjemme mens stormen stikker av med taket på huset ditt? Fortell om det her!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fpu96ME-QDY#!

Nobody loves me.It is true

Hallo alle søde jentane. Mangea jentane her lader som de vil treffe menner og sånår det kommer te støkke,erdet bare annerkjennelse de e ude ettår. Kvinnfolk ekje no bedre en oss mannfolk når det gjelder å meske seg med kjønn! DET ER IHVERTFALL HEILT SIKKÅRT. Så om du noengang blir mistenkt for å vere ein kåting ellår ein gris, så husk at kvinnfolka pinadø ikkje e det spøtt bedre ! GOD JUL!

Stoltheten fått seg en knekk. Datet en mann relativt intens i en måned. Selv om hjertet mitt ikke banket så kom vi nær hverandre og jeg var ikke det minste forberedt - på stillhet....

Får ikke svar på sms eller telefon. Jeg er stor pike og både tåler og vil gjerne høre sannheten og på den måten avslutte ordentlig. Feigt og usselt synes jeg dette er!

... Og så blir jeg sint på meg selv fordi jeg sitter her med vondt i hjertet over en drittsekk som jeg ikke var forelsket i engang....

Hei

Jeg etterlyste for en tid tilbake litt info om hvor det gamle "sorte hjertet" tok veien hen, og fikk tilbakemelding om at dette valget var fjernet. Dermed sitter en altså kun igjen med en blokkering av en profil som eneste mulighet dersom en vil ta vekk noen fra listene eller søkeresultater.

Grunnen til at jeg har spurt om dette er at jeg med legger merke til at det stort sett er de samme 15-20 profilene som ligger i toppen av onlinelista osv. Flere av disse "gjengangerne" er helt uten interesse for min del. Det kan være alder, bosted osv ... og når jeg så forsøker å blokkere, får jeg opp en boks der det står:

"Blokkeringen fjerner vedkommende fra dine lister og stenger kommunikasjonsmuligheter"

Men når jeg blokker og så åpner onlinelista på nytt, ligger fortsatt profilen der.
Er det altså ingen måte man kan fjerne uinteressante profiler på her inne?
En profil med høy match er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med at profilen er interessant, og når Sukker så sier at profilen skal forsvinne ved en blokkering burde det vel også faktisk være slik?

Eller hva?

Jeg har forelsket meg i en alfahan. Ble egentlig forelsket før jeg skjønte hvordan han egentlig var. Han er jo nesten litt primitiv. Han vil ha barn med meg før han vet når jeg har bursdag. Blåser i å bli kjent med meg liksom....han skal bare ha det han vil ha og ferdig med den saken.

Best å glemme han der tror jeg......

Jeg må bare reise til Tsjekkia. ASKEPOT må jo være drømmedama. Hun er blendene vakker både utvendig og innvendig. Hun er jordnær og huslig. Når hun pynter seg så blir hun prinsessevakker. Hun har humor og kan være både leken og ertete. Hun skjønner seg på gutteinteresser. Hun klarer å vekke jaktinnstiktet hos meg uten å være for kostbar. Ikke minst har hun et hjerte av gull.

Noen her inne som føler de kan matche henne så er det bare å si ifra, ellers er jeg nok redd jeg må til Tsjekkia for å finne kvinnen i mitt liv....

Hei alle sammen!

I de juletider så lurer jeg på om jeg skal spandere på meg min første tattoo. Etter en stund har jeg kokt det ned til to alternativer; og jeg lurer på hvilken av disse, dere syns høres best ut:

" We share the same biology, regardless og or ideology"

eller

"Every parasite that kills its host, kills itself"

Så hva tror dere vil bli "best"? Dumt spm i grunn, siden dette her blir totalt subjektit. Men nevertheless så lurer jeg på hva dere tror? :) Jeg lurer på å ha den på underarmen. Good idea?

God jul alle sammen :D

Si at dere har rota litt en stund med en gutt, så finner dere ut at det ikke fungerer og at dere helst bør fortsette som venner. Hva er det som skal til for at en gutt dere opprinnelig er interessert i skal havne i vennesonen?

- christian

Jeg møtte ei dame her på sukker ei tid tilbake. Er virkelig nydelig kvinne på mange måter. Pen, sosial, sexy, oppegående osv. Sengehyggen var blandt topp 3, kjemien var ganske så bra. Sengekosen trakk kraftig opp i vurderingen. For jeg må ærlig si, en møter mye som ikke er match på det området underveis i livet. Så når godfisken dukket opp, burde en kunne tatt vare på denne muligheten? Ja, hun gjorde som også tittelen sier, og for meg er det ren MAGI!! Kvinner, do it!!
Men, jeg hadde utfordringer med aldersforskjellen på ca 10 år og lot kvinnen seile sin egen sjø. At hun var 10 år eldre nå er ok, men når vi blir eldre, hva da? Den tanken klarte jeg ikke bli fortrolig med..

Så hva sier dere? Rett eller galt?

God jul folkens, i år blir julen feiret på Fuerteventura. Julestemningen er ganske så langt borte, men du verden så mange man møter her som har valgt å gi litt "faen" i den vanlige feiringen men å allikevel ha det knall. Kan faktisk anbefales.

Ønsker alle en riktig god jul, med en lun og koselig julefeiring. :)
Og med det vil jeg gjerne dele en av mine store julefavoritter, nemlig "Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton":
http://www.youtube.com/watch?v=xAsqO_g7pCM
Klassiker! =D

kos dere!

Artig å se hvor mange menn som er pålogget her akkurat no,sitter og koser seg her inne mens konene til endel av de er vel opptatt med julestria. Ja,ja ................

Til alle dere som må jobbe denne jula. Dere er flinke alle sammen. Prøv å kos dere masse selv om dere jobber.

Ha en riktig god jul og ett godt nytt år:-)

Nå skal kidsa og jeg pynte juletreet, spise litt godteri og kose oss :)

God jul til alle sukkerbitene der ute!

For meg virker det som jentene/damene her inne skal bare vise seg fram og ikke noe mer.. Ja de kan kanskje treffe noen men de vil liksom ikke noe mer.. Og de får jo oppmerksomhet her inne av oss dumme mannfolk...

Og om jenta er veldig fin... så er hu ikke mer verdt for det... om hun har store fine pupper og lår og rompe trenger hun ikke å være bedre i senga eller bedre venn eller flinkere på jobben... Tvert i mot... Virker som jentene som er pene går mer drastisk i værk for å holde seg fine og få oppmerksomhet....

Dett er jo det som er inni den kroppen som er viktig og personligheten og kvaliteter som er viktige.... men jeg tror ikke jeg finner noen...

Men gutter... Hvorfor leter dere her inne... dere blir jo bare silet ut som dere ikke er verdt noe... finn damene på andre arenar for der er de ikke idioter som her inne,.... og dere taper ikke noe om dere får et nei... og det er mye lettere å møte ei flere ganger om du ikke leter her inne etter en jente...

jeg har sett det er ei jente her inne som har vært med på dagensmann på tv3 hun fant jo ingen der... og ikke her inne... nei finn noen i rl der ute.. ikke her.......

og alle menn er gentlemenn men ikke akkurat som jentene vil ha det til... og trenger ikke å klaffe med det første med alt......

Se denne videoen:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T_lh5fR4DMA

Må si jeg kjenner meg igjen her. Jeg har ganske mange jentevenner og bekjente, men må nok innrømme at nesten samtlige - med noen få unntak (for gamle, for overvektige, eller rett og slett ikke pene nok) - kunne ha fått meg til sengs hvis de ønsket det, og enkelte av dem kunne det helt klart ha blitt mer enn bare sex med også. Med mindre du er homofil eller håpløst forelsket i én spesiell jente og trofast mot henne, så tror jeg dette gjelder for omtrent alle gutter og menn. Jeg må si at jeg alltid blir litt overrasket over jenter som ikke har innsett at guttekompisene deres egentlig gjerne også vil ned i buksa på dem hvis de får sjansen, i det minste hvis det ikke får noen alvorlige følger for vennskapet. Det behøver jo ikke bety at man ikke kan være venner likevel, men dette er noe som "alle" menn vet, mens mange jenter ikke ser ut til å ha fått med seg. Skjønt jentene i filmen ser jo stort sett ut til egentlig å vite det når de blir konfrontert med temaet da ;)

Synger:
"....Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr...."

kanskje det ligger en spennende pakke i julestrømåpa mi i morra ;)

God jul folkens!

Hva er egentlig greia med at så mange (sier ikke alle, noen er ikke "annonyme") er annonyme her på forumet??? Jeg tenker det er "dobbel" annonymitet, først skal man dikte opp (sånn med hensyn til "profilnavn") hva man vil hete så skal man være mer annonym. Dette blir litt surrete for meg, enten så engasjerer saken deg eller så er den uinteressant, eller så har man liksom ikke noe å tilføye.... Men hvis man mener man skal si noe hvorfor skal det gjøres annonymt?? (som er uten bilde, og man kan jo søke opp "kallenavnet" for å finne ut hva man har skrevet om seg selv, og da blir det vel ikke særlig annonymt???) Så tenker jeg HVA I ALLE VERDEN GJØR DU PÅ ETT NETTSTED SOM HANDLER OM Å TREFFE FOLK HVIS DU IKKE VIL VISE/FORTELLE HVEM DU ER????? Mulig jeg er gammel og har gått glipp av noe i oppveksten, vi hadde nemlig ikke mobil en gang...
Noen som har noen tanker??? hilsen Bellanord= Beate

https://www.youtube.com/watch?v=AN_q4pKMK8k&context=C3df9a6fADOEgsToPDskKDZCDTZT OoVaUv7MZaO-G_

ka ønsker du deg til jul?:)

ikkje kom med det derre fred på jord dritet...:p

Må le litt jeg nå.. Fikk den laaange "rare" meldinga fra en fyr.. Sa høflig ifra at vi ikke passet sammen, fikk da beskjed om at jeg var useriøs og ble blokka...
Er det noe å bli sur for eller?? Er det jeg som er rar? Vet jo at jeg er det :-p men tenker på dette tilfelle..

Er det flere enn meg som er med på å holde hjula i gang i jula? :)

Merry christmas, fuckers! =)

Ny gladtråd, forhåpentligvis ;-)
Vil ønske alle sukkerbrukere, såvel kvinner og menn ei riktig god jul.

Bruk jula til noko fornuftig ;-)
Og ja, sjølvsagt er det lov å flørte i jula, både her og andre stader :)
Kanskje det dukker opp nokon flørtere her også?

God jul!
Merry Christmas
Froehliche Weihnachten
Joyeux Noël
Feliz Navidad

Jeg skjønner nå at jeg må spille spillet. Han blir mindre gira på meg dersom jeg viser at jeg er på knærne....ber de høyere makter om å gi meg styrke og visdom ..... aldri forsent å endre taktikk, ihvertfall så lenge han fortsatt gir små lyder ifra seg....

Jeg beklager at jeg tilsynelatene går inn på den ene profilen etter den andre. Det er ufrillig! Musa har løpt løpsk! Dvs. hver gang jeg drar den over en profil, klikker den av seg selv uten av jeg har klikket. Grrr. Veldig irriterende. Kanskje på tide å skifte laptop? :)

Gledens sjelslys gjennom hjertets tårer:

regnkulens indre ytterpunkt.

_______________________________

Filmen er fantastisk.
Noen flere som vil prøve
å skildre atmosfæren?
(Jeg er ikke så flink med ord.)

Prøv å regne ut hvor mange førstegangsmeldinger du kunne ha sendt i løpet av den tiden du har brukt på forumet.

Eller gjett et tilfeldig tall, gang med pi og tro at det kan brukes statistisk.
For 2/3 av all statistikk er egentlig oppdiktet.

:)

Skal ha gjester lørdag,3 stk ikke så mange men. Har ikke ordnet noenting..hehe.Bortsett fra og pynte med nisser inne. Får vel tvangs handle gaver i morgen.Liker ikke!!.

Mandelflarn og havreflarn m/ kakao (sjokoflarn?).

Norge har i flere år blitt kåret til et av verdens beste land å leve i. Pga velstanden som vi tilsynelatende har. Og dermed skulle man jo tro at vi gikk rundt var et meget lykkelig folkeslag, men den gang ei! For på en annen kåring, altså en "hvor lykkelig er du" kåring havner Norge laaangt ned på lista. Vi blir altså slått av land som er fattige og hvor mennesker ikke eier nåla i veggen.

Vi går beserk i butikkene til jul, vi handler og hamstrer og alt skal være så flott og fint, vi hermer etter storebror så nå lyser det av husene herifra og til månen.. Vi boltrer oss i velstand... Men er altså ikke spesielt lykkelige.

Jeg har blitt kjent med en palestinsk familie, som lever i en liten kald og utrivelig leilighet, vegg i vegg med byens nattklubber. De har noen få tusenlapper i måneden, som skal holde til hele familien på 5.. Jeg har flere ganger blitt invitert på middag, det de har deler de.. Barna blir fra seg av glede for noen bokser med såpebobler.. De ler og hygger seg, og jeg har aldri opplevd makan til glede blant mennesker som lever så fattig og eier ingenting. De har ventet i 2 år på svar fra UDI, de vet ingenting om fremtiden, men de har en livsglede en annen bare kan misunne dem!

Vi nordmenn er blitt bortskjemte og utakknemlige... og jeg tror ikke man lenger vet hva "lykke" egentlig er.

Noen som skal ut i Oslo ikveld da?

Siden alle damene MÅ ha en type med humor, hva er da god humor hos en mann? Hva legger dere i god humor?

Gidder hverken lese eller svare på meldinger eller lese profilen. Der er det bare bilder og hvor fotogene og "kjekke" mennene fremstår som gjelder. Er det rart det er rekordmange single for tiden, og stadig flere oppegående norske menn henter damer fra utlandet, når damene er blitt så kravstore at de heller vil pule rundt med de som ikke er single, om de ikke finner han kjekke som alle vil ha?

Nettdating er som på byen. Damene har all makt og kan sitte der og avvise alle sammen.

Hvor ble det av kjærligheten? Forsvant den når 68erne kom?

Fotograf Tore Ramstad tar profilbilder for kvinner og menn. Ta kontakt her for pris eller på 92269054.

Har selv fått høre at jeg er ganske omgjengelig, men også nokså sær. Dessuten såpass snill at jeg er mer kompismateriale enn kjærestemateriale.
Fyr løs, jo ærligere, jo bedre!

Hadde som mål å få meg en kjæreste før jul. Nå er det jul og ingen kjæreste.
hmm, før påske da ? eller sommern ?

Vi må ha en tråd å kose oss med fremover. En egen tråd for cunnilingus, det får tåles!

Det deiligste jeg vet om, en sensuell opplevelse på høyeste nivå.
Men det er sikkert noen kvinner som ikke føler seg veldig komfortabelt med. Denne tråden kan kanskje hjelpe dem å miste hemninger.

Lurer på om det finnes menn som er så glade i kvinner og cunnilingus at de ikke engang bryr seg om å få en blowjob tilbake?

Fortell jenter, hvordan vil dere gjerne ha det? Og ikke minst.....Give pleasure for get pleasure ;-)

Happy X-mas!

Det har falt et flott lag snø nå. Det er noe jomfruelig over den. Så jeg vil ut og sette spor etter meg. Fotspor, hundespor, sykkelspor, englespor.

God morgen, folkens.

Ville du som mann kunnet med større sannynlighet fallt for en høyere dame? 5-15 cm forskjell?

Ville du som kvinne kunnet med større sannsynlighet fallt for en mann med 5+ til -15 cm høydeforskjell?

Svar gjerne uanonymt, så kan jo folk luke deg ut så de slipper å bruke tid på deet :p

New facebook timeline, designed for your stalkers, not your friends.
http://preview.tinyurl.com/6pwjwe8

Facebook's New Timeline: Important Privacy Settings to Adjust Now
http://preview.tinyurl.com/6l35t8v

Facebook Timeline privacy concerns deepen as rollout begins
http://preview.tinyurl.com/d5z7fxe

Nå viser Facebook alt
«Like»-knappen du trykket på for to år siden. Dine venners sleivete kommentarer.
Nå blir alt sammen snart publisert på Facebook-profilen din.

:D

http://www.adressa.no/kultur/article1746208.ece
Alternativ link: http://preview.tinyurl.com/c2ztakd

Næh, om det skulle være noen tvil, jeg liker ikke timeline ;p

Hei- er det mange av dere som har vært på de sukker festene eller? Hvordan er de? Tror jammen ikke jeg er tøff nok til å stille opp på noe sånt jeg, da ville jeg gjerne hatt en kjent å gå sammen med ihvertfall..

Men virker jo litt moro også da- Noen som skal på Nyttårsfesten 7 Januar eller?

Juleklem fra en nysgjerrig Arendalitt:O) Måtte dere alle ha en god jul, og ett knakende godt nyttår:O)

Hva jobber dere med til daglig ?

* Bortsett fra skjekking, skravling , shopping, dating osv*

Tell me :)