Sukkerforum

Vi kan kåre hvem som helst for hva som helst.

Noen forslag:

@Ulven- Lord og the dance

@Malinka-Tarzanbabe

@Letha -Ms Haircut

@Ceca Ms.Horny

@Runbas Mr.Smile

@Kevin 1985 Mr.Lips

@Refilos Mr.Waffelmann

@Lothia Mrs. Body

@Bollox-Manchester United babe

@CH2OHn-Anti lavkarbo man

@Z-Kirsten Giftekniv

Kommer ikke på mer akkurat nå, men kanskje noen av dere?

Kjør på! :)

tenkte jeg skulle prøve å posere litt bedre og prøve å smile litt mer (til profilbilde), men så finner jeg jo ikke det der forpulte kameraet.... :((

Jeg har helt dilla på serier hvor nerder er godt representert...
Som Bones...
eller Criminal Minds
NCIS er og et bra eksempel
Og ingen skal glemme de morsommere versjonene i BBT (Big Bang Theory)

Hittil har jeg ikke klart å bestemme meg for hvem av disse nerdene jeg digger mest...
Har DU en favoritt nerd?

Yay or nay?
Selv digger eg de filmene og ser "All saints Day" i skrivende stund! :)
So, YEY, for me! :D

Det er statistisk bevist at 55% av alle damer mener at god ånde er det viktigste for førsteintrykket. Jeg er ikke kjent med en statestikk for hva menn fåretrekker, men god ånde kommer høyt op på lista mi.

Så neste gang du skal på date eller på byn. Husk å ta med noen "breath mints". Det kan være "make or breake".

Jeg overnattet hos ei jente, ikke planlagt, og hun sa da vi skulle legge oss at jeg bare kunne bruke tannbørsten hennes. Droppet det, syns tannbørster er personlige. Samme jenta lukket døra til doen da jeg tissa, for DET var visst ekkelt.

Skjønner meg ikke på damer.

Du kan velge hvem som helst. Selv er jeg en blanding mellom Julia Roberts , Amy Winehouse og Jacqueline Kennedy....tror jeg :-)

En helt overfladisk tråd, så kjør på!

Så kan man tyte her inne "døgnet rundt", og uten å sitte bare foran PCen hjemme.. Trene/sukker, middag med venner/sjekke sukker, gå en tur/sjekke sukker, på byen/sjekke sukker..

Beste som finnes det å kunne ta med nett ut av sofan... Virkelig fantastisk..

Jeg har en date i kveld, har du ?

Tre valg:

* Ikke valgt
* Nei, hvorhvidt de har barn eller ikke betyr lite
* Ja, jeg ønsker helst å treffe noen med barn

Seriøst?

Du er på byen, drikker en drink/øl/vin. Du merker noen tafser deg på rompa - du snur deg, og der er det en fyr du ikke kjenner/har snakket med/ønsker å snakke med som tafser og syns dette er veldig morsomt.
Hva gjør du?

Når katta er borte, danser musene på bordet. Når katta er hjemme, jager den etter mus hele dagen...

Kan dette være en metafor for at damer danser på bordet til de blir jaget av gutta?

Jo, jeg vet at det lyser gult når du har fått post. Men jeg har ikke noe ulest post. Litt plagsomt å se den gulfargen der og så finne bare gammle meldinger i inboxen.

Ny dag, ny uke nye muligheter osv... vondt i halsen, tett i nesa og ikke særlig utvhvilt etter å hatt besøk av begge kidsa i senga.. Men klar for denne uka også. Måtte deres start på uka bli bra! Ha en fin-fin dag :D

Å lage profil her er nesten som å fylle ut en lotto kupong....... Med tanke på sjansene til toppscore

En ting jeg seriøst lurer på:

For en tid siden så jeg på Dagsnytt 18 (tror jeg) hvor Anne Grosvold intervjuet en NRK journalist (tror jeg) som hadde skrevet en bok (tror jeg) som handlet om seksualitet (tror jeg). Anyways, you get the idea. Det som kom fram av intervjuet var at absolutt ALLE jenter har opplavd å ha blitt tafset på på fulle T-baner og busser i rushtiden. Alle! Anne Grosvold iberegnet. Jeg er mann, og for å si det sånn, this was news to me! Jeg grøsser ved tanken på hva min gamle mor har måttet tåle som kollektivtransportkunde i 30 år... Hvis alt dette stemmer skjønner jeg at jenter er skeptiske til å prate med strangers, både her inne og IRL. Og etter å ha chatta med jenter på sukker kommer det fram at det er maaaaaange weirdos her inne også. Indecent proposals og snodig kameraføring for å si det forsiktig.

Og jeg som trodde at JEG var horny.

Så det jeg lurer på er om det virkelig er SÅ mange gærne menn der ute!?

herremiiiin. verden er imot meg. tok meg en skitur i sted, og var forberedt på at det ikke var lysløype deler av turen. mannet meg opp og trasket i veg.

etter 2 sanger så sluttet musikken å funke. så der gikk jeg da, i tussmørket, mutters alene, og hørte kun skia mine og pusten min og alle monsterne inni skogen. fokuser, ingenting skummelt her, roolig.

så kom jeg endelig til lysløypa etter et par km og pustet lettet ut. helt tiil jeg oppdaget at jeg ikke trengte å gå mange meterne før den var slukket igjen.. nuvel. ingening skummelt her, rolig.

så begynte ugla å tute. jeg skjønte ikke hva det var først, og stoppet helt opp. blir livredd. noen hunder (ULVER??) gneller i det fjærne. i illegg begynner tåka å smyge seg rundt trærne. jaduuuu.

min første impuls er herved å grine, grave meg ned og ringe røde kors. men jeg må jo være "sporty" og "ha ambisjoner" for å få meg mann på sukker, så jeg tar meg sammen og går videre.

endelig kommer jeg ned til lysløype igjen. ned bakken så tryner jeg såklart langflat og ruller litt nedi bare for å være ekstra dramatisk.

nå sitter jeg med hårkur, ansiktsmaske og te under et pledd. fordi jeg faenmeg fortjener det.

He he fikk en en på chaten nå rett før jeg skulle legge meg , jeg bruker på og være hyggelig med alle så jeg skrev litt med han , da han ikke hadde bilde så lurte jeg på hvorfor ,men fikk til svar at han hadde cam . ok sier jeg jeg vil ikke på cam ,men du kan om du vil. så skriver jeg litt mere med han ,men jeg kunne ikke se han og spurte hvor han var .
Joda kan du ikke se meg skriver han ,og plutselig spretter han helt netto foran camen ,jeg ble satt ut og måte bare spørre hva han holdt på meg . sorry jeg kunne ikke noe andet å le av han,han ble rimelig satt på plass av meg så tror det er lenge til han gjør det igjen . Jeg fikk ikke se ansiktet he he ja det er mye rart
Så er det vanlig at menn her inne gjør sånn? tror ikke det men .. og er det andre damer her inne som har opplevd noen lignende ?

Pleier folk her å ha sex på 1. date?

til dere menn: hva får dere til å legge ekstra merke til en kvinne? er det noe dere synes er superyay? for eksempel neglelakk, små øredobber, flettet hår, leppestift, hestehale, pene sko ect. den lille tingen du bare digger at hun har eller gjør?? :-)

Har vert på sukker i en uke og noen dager nå. Har hatt en date og noen meldinger, men hva nå? Har sent melding til de 50 best passende profilene her, og føler nå at jeg har brukt opp alle resurser her inne. Så hva kan man da gjøre for å få kontakt? Prøver forumet kanskje?

Hei snart i natten...har lurt på en ting i kveld, når en skriver meldinger til andre går det da ikke an å svare ? Greit nok at en kanskje ikke ser ut som Mc Steamy eller hva nå alle heter , men er da ikke fotomodeller alle en skriver til heller. Skjønner at en viss standard vil en at den andre skal ha men det går da f.eks an å skrive : beklager , du må nok lete videre eller noe sånt....eller ? Noen er selvfølgelig flinke , men flertallet er nok de som ikke tar seg tid til de 2 minuttene.....Men , kvelden nå , så får en gi full gass igjen i morra , natt til alle....

Hvordan skal man skille seg ut for at du vil skrive/svare?

Dette gjelder begge kjønn.

Hva vil du vite, som ikke blir klisjeer?

Har du lest noen gode profiler, kom gjerne med eksempler.

Jeg vil vite om mannen bak profilen har humor. Han må vise at han har det, det hjelper ikke om han skriver at han er morsom om profilen er dødskjedelig. :-)

Jeg vil også vite litt om hva han tenker rundt det å være sammen med noen, et lite skråblikk på hva det vil si for ham.

Jada, vet..
gjort dette før.. Og ja, dum nok til å gjøre det igjen....
Men... we only live once...

Spørsmålet i dag, er samme som for noen mnd siden...
Ville du gått på date med meg?

Jupp, man kan trygt si man minikjeder seg på en deilig avslappet søndag =)

Måtte ta imot en utfordring fra en medsukkersøster her, og ønsker å vite hva du bidrar med for å bli den rette for din neste kjæreste. Det slo meg idag når jeg leste igjennom innleggene fra idag, er at det er mye synsing om hva andre gjør, hvordan andre velger, osv osv, hvorfor går vi ikke mer inn i oss selv og ser på hva vi bidrar med? "

Lurer på hvor det er lurt å stikke ut på byen i Trondheim for oss i midten av trettiåra nå for tiden? Havner en sjelden gang på Blæst når det er en interessant konsert (eller interessant for mine venner). Men skal jeg ut i Trondheim en helt vanlig lørdagskveld på sjekkern vet jeg ikke hvor det kan være lurt å stikke innom. Er ikke av de som liker å være ute på dansegulvet. Tross gangavstand til sentrum så sitter jeg som oftest hjemme i helgene da det ikke er så moro å gå ut på byen alene. Det verste er at jeg til og med setter pris på å stå opp frisk og rask tidlig på søndag (før kl 12:00) og føle at jeg kan utnytte dagen.

Hvor er det alle dere single damer 30 + går på sjekkern her i Trondheim?
Det er jo litt synd at dere går glipp av meg hvis jeg skal fortsette å sitte hjemme ;)

Etter en lang slitsom dag med visninger over hele Oslo er jeg sulten, og gjør det enkelt siden det er søndag.

Har du noen gode forslag til take away steder? I Oslo da vel og merke!

Takk på forhånd ;)

Du veit du har gitt opp når du bruker mer tid på å lese foruminlegg enn å sjekke ut profiler...

Rett og slett veldig kort fortalt: skriv inn

sqrt(cos(x))*cos(200 x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(9-x^2), -sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5

inn i søkefeltet i google, og la magien skje...

Så var det søndag igjen. Her har det helga gått særdeles stille for seg. Har vasket kåken ordentlig for første gang siden jeg flytta inn, hatt filmmaraton, trent og nå sitter jeg bare og føler på vinden som uler utafor og håper den gir seg til jeg skal på jobb i morgen tidlig.

Hva har sukkerfolket gjort i helga, sånn bortsett fra dating, aking og bowling da? :D

Tenker at de som ligger på sukker, er alle her av en grunn..nettopp for å møte noen.
Da synes jeg at uansett om du er interessant eller ikke, så bør du gi et høflig svar tilbake, hvis du blir merket, får mail eller lignende.
hilsen Signo.

På frogner stadion :D hiv dæ med, æ e dær fra da og vertfall 1 time og kanskje mer om æ ikke bi aleina :D !!

Hva er egentlig greia her? Vi skriver meldinger frem og tilbake, spør og blir nysgjerrige på hverandre, vi liker det vi får i svar, vi blir enige om at vi bare må møtes og begynner å snakke om hva vi skal finne på til uka... Så blir det stille som graven.

Dette har skjedd meg fire-fem ganger nå. Tydeligvis er jeg interessant nok til å skrive med ene dagen, men ikke neste dag. En kort melding om at du ikke er interessert likevel er tusen ganger bedre enn at jeg skal gå å undre i flere dager om det noengang kommer et svar. Da vet jeg ihvertfall det og kan fortsette letingen.

Mvh
Den evige toer

Da jeg ble syk igjen og ikke fikk være med på denne flotte felles ake daten så håper jeg at det er noen eller mange som vil være med meg
LØRDAG 28 JAN
STED : ARONSBAKKEN I DRAMMEN
KL:19

Vet at de som har hvert der har hatt det kjempe fin og kost seg masse
Dette var en tur jeg hadde gledet meg veldig masse til

Ny leilighet

Siste svar sø. 15 jan. 2012 18:08 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Retallion

Idag har eg så smått begynt å flytta inn i min nye leilighet, og trur de ikkje at noke av det første eg måtte gjere var å bruka Plumbo i sluken på badet, den hadde gått seg nesten heilt tett av noken små, seige Mokka... eh... lodottar? Faen for ein start på dagen!

Er sikkert noen sportsinteresserte her. Lurer på noe som akurat skjedde, Schlierensauer ble disket fordi drakta hans var ødelagt.
Fis har sikkert regler, men hva slags fordel kan hopperen ha hatt av det, han blei stående på toppen i flere minutter mens det ble forsøkt å reparere den. Da han endelig var klar hoppet han til seier med dressen full av teip. Så blir han diska og Bardal vinner.
Seier med bismak?

Er dette noe som er i ferd med å forsvinne i dagens samfunn?? Tenker da litt på trådene mokkamann og forundret, og en generell trend jeg synes å se i samfunnet.

Vi har vel alle kommet med uheldige kommentarer, eller vært uoppmerksomme og dultet borti andre. Men er vi da flinke til å beklage og unnskylde oss for det vi har gjort?? Og er vi oppriktig ærlige når vi evt unnskylder? Jeg har mer enn en gang vært uheldig med kommentarer, uten at det har vært noe ondsinnet ment, og jeg har vært uvøren og dultet bort i andre. Men jeg har da respekt nok til å beklage.

Hva er folkets erfaringer med dette?? Har dere folkeskikk og respekt for andre individer, og opplever dere at andre har det overfor dere?

Åssen har det seg at folk kjenner hverandre her inne på sukkerforumet, og tydeligvis har møttes IRL? Jeg kjenner ikke en kjeft og er litt misunnelig på dere:)

Hei , er det en hyggelig Dame som ønsker å bli kjent .... venter i spenning ??

Trenger en bekreftelse på hvor mange som var interesert i å bli med på denne akedagen med meg og Miss Gucci :D

Det blir I Aronsbakken i Drammen ( hvis været holder seg) lørdag 14 . ca kl 19.. (ikke helt avtalt enda hehe)

Hvis vi ikke får aket der pga at snøkanonene går, må vi evt se etter andre aternativer...

Vi trenger flere GUTTER med her.. hint hint... ;)

Mye morro, og masse aking...

NEED FOR SPEED...<3

Litt i tråd med en annen tråd her.

Til deg som ikke har barn som ønsker barn, og gjerne kan bli kjærste med en som har barn som gjerne vil ha flere barn.
Siden du faktisk er her på sukker, hvor alle har et mål, eller mange. Finne en partner.
Vil du alikevel helst foretrekke en person som heller ikke har barn?
Skjønner at dere ikke ønsker dette som krav da det begrenser muligheten for å finne noen.
Litt avhengig av alder da.

Tenker på oss som er mellom ja si, 27 til 36

Jeg tenker vel at du som skriver med en som har barn og kjemien er god online hva da, om det kommer en melding i innboksen fra en minst like kjekk/pen mann/dame som ikke har barn? Da må du selvfølgelig prøve å finne ut litt mere om vedkommende?
Han/hun får du også veldig god kjemi med online. Hva nå? begge vil treffe deg?

eller hva om du har melding fra flere i innboksen. Hvem velger du først å skrive til av de du likte utseende til og profiltekst?
Den med barn eller den uten... eller spiller overhode ingen rolle. Du som ikke har barn selv er kanskje flyttbar, den som har barn er sikkert ikke det.

Grunnen til at jeg tar dette opp er nettopp fordi vi er på sukker. Og plutselig viser en annen person interesse for den du skriver med masse som ikke har barn, som du kanskje også har datet noen ganger. Og du vet at dama/mannen liker deg veldig godt, men alikevel?? Bruker man ikke sukker som en arena for å finne noen så tror jeg man ikke tenker på samme måten.

Noen tanker? Dette er kun en noen tanker fra meg. Og jeg er litt usikker på om jeg kun bør vise interesse for de som selv har barn.
De som ikke vil ha eller ikke kan få barn finner man jo ikke her. Som gjerne vil finne en som har barn.

I dag er det fredag 13. Noe som i seg selv er grunn nok til at eg holder meg inne i ren overtro! :p men eg har en biljard avtale tonight med øl og en hyggelig kar på tapetet... :) det kan bli moro, så lenge han lar meg vinne dog! :p

Hva er dine planer for helgen? :)

Vi tar debatten.
Audun Vinger har han rett eller tar han feil?

Gøy å trykke på dere som poster på forumet her, men er det sånn at når noen av det samme kjønn besøker profilen, så dukker det ikke opp i "Siste besøkende" ?

Hei til alle lesere der ute i singelverden.
Er det bare meg, eller er det flere som synes at dette med nettdating er noen "trikkyshit"
Kommer i kontakt med flere jenter som sier at de er interressert gjerne med post eller røde hjerter, men der stopper det opp..
Så er det noen som vet hva som går galt..

Da var det min tur.
Online dating, aldri prøvd, aldri vurdert å prøve, men nå var man her.
Hva slags mening og tilbakemelding har dere om dette med nettdating?
Grunnen til at jeg vil prøve dette er fordi det virket litt spennende, og ikke minst er det mange søte, vakre og spennende jenter her inne.
Nå er det lørdag kveld, jeg sitter alene i leiligheten, og tv-programmet har aldri virket mer kjedelig... Er det noen som har lyst til å slå av en liten prat?

Andreas

Har skumle planer om kjøpe meg noe godlukt og har fått et par råd av noen venninner.

Vet at ting lukter ulikt på ulike legmer -og at folk ofte relaterer lukter til spesifikke personer og opplevelser.

Om møkkamannen Rolf brukte en type duft så vil denne, uansett om den objektivt sett lukter digg, ikke gjøre det for de som kjenner Rolf.
Hanne som var forelsket i Kåre, vil syntes at den duften han belemret sitt legeme med dufter digg, selv om den objektivts sett kanskje ikke gjør det :)

Vel, hvorfor ikke spørre her uansett og kanskje få noen gode råd. Fint om det følger en begrunnelse til rådene.

Hvor mange meldinger tror du at du i snitt skriver med en person før det er snakk om date?