Sukkerforum

Menn som er ekstreeemt på... over tid (datetidsmessig) ..... Og så uten noe forvarsel så får de noe over seg at du tror du er den eneste for dem og får panikk, og begynner egogreiene sine.. Og hva skjer.. vel, lett.. hadetbrakjæreegoidiot :p Jeg virkerlig synes det er ekstremt usexy med menn som man bare finner interessant som tror de er midtpunktet i livet ditt... Utrolig at slike fyrer aldri lærer...
Tar en for gitt at man føler noe man absolutt ikke er klar for å føle...

Men dette er min forbannelse tror jeg... jeg følger strømmen så dem ikke følger seg oversett... og så er Jeg for "engasjert" med mine smileys og "så fint" svar...

Noen menn/kvinner som kjenner seg igjen her???

Kan man skifte nick her inne? McDonalds er jo et fantastisk navn, alle må jo like det, hehe.

Til noen som tror jeg er bitter og ulykkelig... Sukkerpikene har julebord. Så kjære @tresnitt. Ha en fin lørdag m bebisen din. ;)

møtte en jente fra sukker her om dagen. vi gikk en liten tur og bare pratet litt løst og fast, en times tid kanskje, helt grei tone. jeg er alltid litt ukomfortabel og stiff ved første møte. "sees da forhåpentligvis" sa hun når vi klemte og gikk hver vår vei..

vi har pratet en del på face før vi møttes og hun har ofte vært den som har tatt kontakt først. følte vi hadde en veldig fin tone. men hun har også vært den som har utsatt date-planene jeg har tatt initiativ til et par ganger tidligere av ymse årsaker.

etter "daten" om vi kan kalle det det, har hun ikke sendt meg en eneste melding og hun har kun svart uinspirert og nølende på meldingene jeg har har sendt henne.

hvis hun fant meg uinteressant så hadde jeg satt pris på om hun kunne sagt det rett ut: HEI, JEG ER DESSVERRE IKKE INTERESSERT LENGER. JEG FINNER DEG IKKE ATTRAKTIV OG DU ER LIKE SPENNENDE SOM MARIEKJEKS. IKKE SEND MEG FLERE MELDINGER. HA ET FINT LIV VIDERE OG LYKKE TIL"

jeg vil ha full rapport etter date hvis den går til helvete, så jeg kan forstå hva jeg gjorde feil.

urimelig krav ?

chatten

Ingen svar
(mann 34 år fra Oslo) Privat melding

viker chatten i det hele tatt?

Tar kontakt da - vil gjerne høre flere meninger...

Sukker driver og fjerner bildene mine hele tiden. De var da ganske anstendige! Det var i albumet. Så fjerner de jo profilbildet mitt først fordi det var med solbriller på, så fordi det var tatt fra avstand..

Kanskje man bare må gå til fotograf, sånn for og være på den sikre siden. Da blir det vel god nok bildekvalitet også, så slipper man å få opp den beskjeden hele tiden. .-)

Oh YES ! Han er DIGG ja !!!!

Jeg har skikkelig problemer med chatten ikveld. Er det noen av dere jeg kan få pröve å sende en chatteforespörsel til, for å se hvor feilen ligger?

Hm??

Siste svar lø. 26 nov. 2011 23:30 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Rose

Det virker som om noen tror at når du er innom en profil som har vært innom deg,så er du interessert?Og enten blokkerer deg,eller ikke syns min profil er interessang.Hvorfor det??.Jeg selv legger ikke så mye i det.Har jeg ikke tatt kontakt,så betyr det at jeg ikke syns profilen er så interessang jeg heller,men jeg blokkerer ikke,eller velger at profilen var uinteressang.

Noen drikker seg fin på vin, men det jeg ønsker å vite er hva du drikker deg fin på!

Det kan også diskuteres hvor stor differansen mellom hvor fin man føler seg, og hvor fin man egentlig er etter XXXX alkoholholdige enheter ;) (Gjerne basert på andres observasjoner)

hvorfor i alle dager vises bare menn under 50 på høyresiden her.Er ikke de jeg vil se på............
Har noen peil???

Hvor viktig er det for deg at det matcher egentlig? Er preferansene dine klare? Eller er det sånn at du er lykkelig bare du kan sette proppen i noen?

Hvordan funker dette med besøkende? Altså sammenhengen mellom de profilene som kommer opp og det totale antallet som har sett profilen din..? Ser at total-tallet kan skyte i været selv om det bare dukker opp en ny person. Er det da denne personen som har åpnet profilen min mange ganger?

Hei =)

Noen som vet om det er mulig å se bildene i album på ipad?
Litt kjedelig med den flash krangelen mellom adobe og apple..

Etter en lang og nervepirrende uke er jeg totalt utladet. Dermed tilbringes fredagskvelden hjemme på sofaen, og det er jo forsåvidt stas. Jeg ville bare advare dere om dette og si: Pass dere, jeg følger dere med argusøyne. Hele kvelden!

Cuvée S

Er det noen som har smakt denne? Hva synes dere?

Kan jeg få noen kjappe tips av dere?

Jeg har nemlig et par brødre av dét slaget, og som kjent nærmer julen seg. Når det finnes så uendelig mye nerdestæsj, og jeg tenkte å finne noe sånt til dem. Problemet er bare at jeg har knapt nok en brøkdels peiling selv..

http://www.db.no/2011/11/23/nyheter/debatt/sex/samliv/eksper tene/19131905/

Det var jo rart dette skulle komme opp nå, når både Curiosity-serien på Discovery og Trekant på NRK akkurat har tatt opp og viser kvinnens orgasme på TV, og jeg har en kamerat som nylig har gitt uttrykk for frustrasjon over at kona aldri blir fornøyd selv om han har stått på etter alle kunstens regler, og kona godt kunne ha gjort litt mer selv.

Tegn i tiden?

Stille på jobb i dag! Jeg sitter her og later som jeg jobber, et godttegn på at det er fredag og kontordag. :-)

Iallefall..jeg skulle besvare noen brev da, som jeg ikke svarte på i går. Rett og slett fordi det var så gøy på forumet! Så får jeg ikke svart på 1 av brevene..fordi han har blokkert meg! Og da..da blir jeg faktisk litt irritert! Ikke mest fordi jeg er blokkert (selv om det også er irriterende nok i seg selv), men fordi jeg lurer litt på hva man egentlig tror om seg selv!

Sitter man her og tror at man har noen rett på andre mennesker? Hva slags innstilling er det egentlig og gå rundt med når man i utgangspunktet er på et sted hvor man ønsker og vise sine fine sider? Jeg vil ihvertfall anta at det er det folk flest ønsker. Så skal man sitte og whine da..over at man ikke får svar. Dessuten..man ser jo om de man har sendt brev til har lest brevet..og jeg hadde ikke lest de 3 brevene jeg fikk ang hvorfor jeg ikke svarte. Jeg er komplett allergisk mot mas også, det kom jeg på nå! Er det ikke greit og la folk få være seg selv da? det er vel den beste måten og finne ut om noen passer for en også. Så i bunn og grunn var det kanskje ok og bli blokkert. :-)

Det er greit, det tar ikke så lang tid og svare..men jeg burde vel i det minste få velge selv NÅR jeg tar meg tid til det? Jeg lurer på om folk er sånn i rl også jeg. Jeg har da venner som ikke hører noe fra meg på lange tider..måneder faktisk innimellom. Og det betyr ikke at jeg har glemt dem, eller at jeg ikke bryr meg. Det betyr rett og slett bare at jeg er opptatt med noe annet. Og sånn er det vel her inne også? Fatter ikke at folk skal ta seg sånn nær av allting hele tiden, er det ikke bare og skli litt med vinden da? Ta ting litt som det kommer og ha det litt gøy underveis!

Og om du unblocker meg nå, så ikke tenk tanken engang!! ;-) When you pop, you drop!

Akkai!! Nok whining fra meg..på med plasthansker og frem med sprøytespissen. Det er tross alt fredag! :-D

Vil du være den smarteste i forholdet, eller vil du helst at partneren din er smartere enn deg?

Det er jo mange måter/områder å være smart på, men om mannen er dummere enn meg på et par-tre (kjønnsnøytrale) felt, er det skikkelig turn off for meg. Jeg må ha en mann å se opp til.

Hva tenker dere?

Som jeg har sett så virker det veldig ut som om utsende betyr alt? Å at personlighet har sklidd litt ut, å at flere å flere velger partnere utifra utsende å ikke etter hva de har i hode... Å hvordan personen er... Har jeg forstått det riktig?

Foretrekker jenter glattbarberte gutter, evt ubarbert?

jeg har fått dilla på en svensk idol(!!)-sang! dette er skikkelig ikke bra for imaget mitt :-S

http://www.youtube.com/watch?v=DHocCTns8YU

noen som kan få meg på bedre (musikk)tanker litt kjapt?

BeKlager at jeg er litt umoden nå har drekki å vært en tur på fest men, dette her har jeg sett 100 ganger før andre plasser å dette er en LEK. Altså ville du ha hatt sex med personen over deg? Som sakt har drikket litt å kjeder meg .

Hva mener dere man absolutt bør holde seg unna som samtaleemner med kjæresten/ under en date???
Veldig spent nå!!!

Flere som er drittlei av at online listen viser personer som ikke ønsker kontakt med personer fra ditt fylke? Er jo kjedelig å trykke på en profil og så ser man at personen ikke ønsker en fra fylket ditt, ergo liten vits i å ta kontakt.

Ville vært mye bedre om online listen kun visste de profilene som ønsket kontakt med personer fra ditt fylke. Det ville jo bidratt til at det også ble enklere å finne fram.

Bare jeg som ikke har funnet den? Kunne det vært en idé?

Kva trur de hadde skjedd med Sukker.no dersom alle med ein profil her måtte betalt ein månedlig sum (Ala den super brukarane idag må betale) for å kunne ha ein profil her etter etter lat oss sei ei vekes prøvetid?

Noken teoriar?

Ville Sukker.no blitt "bedre", og kvifor?
Ville Sukker.no blitt "verre", og kvifor?

Hei forum! Vi tenkte å planlegge første utgaven av de store reibjørndagene for både menn og kvinner! Målet er å spre reibjørnkunnskap rundt i oslo og kanskje det spres videre ut i verden, og å dele morro og felles erfaringer rundt reibjørn og lignende ting, alt den skatten reibjørn er kan lære oss!

Det langsiktige målet er å inspirere flere til å gi barna sine det flotte navnet reibjørn som vi mener er en oversett skatt i språkhagen, samt å spre generell reibjørnbevissthet som vi mener er grovt undervurdert. En av tingene vi skal ha er konkurranser om hvor mange måter man kan skrive og uttale reibjørn med ulike tegn og bokstaver, og vi organiserer også reibjørn jam sessions, der ulike uttallelser av navnet utforskes. Senere blir det en paneldebatt der navn og bokstavkombinasjoner generelt skal diskuteres og hva som gjør at noen bokstavkombinasjoner slik som spesiellt reibjørn, har egenskaper man ikke skulle trodd. Det luftes også kritiske spørsmål om hvorfor noen favoriseres fremfor andre, og vi er åpne for å høre andre navn folk mener er oversett. Vi kommer også med foredrag om reibjørns symbolikk, og om hvordan denne kan overføres til nærmest etthvert område i livet, det skal hete "Reibjørn - både til inspirasjon og nytte". Ikke minst håper vi på å fremføre reibjørns sang med vårt eget reibjørnband som nå ligger i hardtrening!

Hvilken dag det blir er ennå ikke avklart, det avhenger av hvor mange som emlder seg på. Vi hadde tenkt å lage en nettside reibjørn.no, men når vi fikk vite at internett ikke aksepterte ø`er følte vi at det ble feil å endre denne unike bokstavkombinasjonen.

Alle er velkomne, både de som heter reibjørn, de som vurderer å bytte til det senere eller bare de som vil utforske reibjørnkunnskapen dypere. De som er interessert kan bare melde sin interesse i denne tråden så ser vi hva det blir til!

Ha en flott reibjørnhelg alle sammen!:)

Nå kommer snart en gentleman.........sier Skavlan, i forkant har de vært ute å spurt folk på gata om folks beste "janne øyeblikk"!
Er det bare meg eller har skavlan blitt homo, showet hans har ihvertfall blitt mye dårligere etter at det blei svorskt!

En annen tråd her nevner at menn føler seg som sexslaver.

Men er det noen her som faktisk kan tenke seg å være en sexslave? :)

Noen gode løsninger for å surfe på Sukker.no med iPad? Hvis jeg bruker mobilversjonen får jeg sett bilder, tre og tekst, men ikke kart og leilighet. Hvis jeg bruker Safari eller Opera er det nesten som på vanlig pc, men får ikke sett bilder og leilighet, men kart.
råd anyone?

Ha ha ha ha ha ha
Neiiiiida =)

Men, apropos skummel,.... Hvilke ting skremmer deg hos et menneske?
Og hvilke av disse tingene kunne du tålerert for en du elsker?
Og hvor mye ville du gjort for å få vekk tingene som skremmer deg hos en annen?
Ville du forlatt noen om du, etter å virkelig bli kjent med en person, blitt glad i og forelska.., fant
ut ting som du fant ubehagelig?

Når man får en mail, eller fler, lyser det jo gult på "post". Leser du mailene slik at du ikke har noen ulest, blir det gule borte. So far, so good.

Men hvis du får en mld, og velger å gå inn på avsenders profil først, og se meldingen der, er medingen markert som lest når du lukker profilen. Men det lyser fremdelses gult. Det hjelper heller ikke å lese meld på nytt eller slette den.
Resultat: gult lys, og ingen nye meldinger.

Imidlertid er det slik at hvis du får en ny mld, og leser den, blir det gule lyset borte, så problemet er marginalt og forbigående.

Men det er jo en detalj til forbedring for de som liker denslags:-)

Andre som kan bekrefte at det er slik?

PS: vedder på at den første som svarer er en loser-moroklump so sier at han ikke vet, fordi han aldri for meldinger, hehe

Androgyn

Siste svar fr. 25 nov. 2011 20:58 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym eugene

I dag brukes androgyn i dagligtale ofte for å beskrive mennesker med uklar eller tvetydig sosial kjønnsidentifikasjon.
(Wikipedia)

Noen som har interesse for eller tenner på disse?
Eller føler ubehag?
Evt oppfatter seg som en?

I min relasjonsprofil har jeg merket av at jeg ikke flørter med andre når jeg er i forhold...er veldig naturlig for meg...Menpå nesten alle profilene jeg har vært innom og sett på matchtreet har bladet for flørtete vært illrødt.......Er det slik at "alle" synes det er greit å flørte med andre når man er i forhold? Er det jeg som er sær???

Se, nu hadde jeg egentlig bestemt meg for å la diskusjonen ligge for min del, etter at enkelte andre har prøvd seg litt... Men klarer ikke helt, for jeg føler meg snart som en av veldig få kvinner igjen, som: - ikke har veldig behov for å bevise hvor seksuelt frigjort og egenrådig hun er og hvor godt hun stiller i samme konkurranse med mennene; hvor sterk hun er, hvor selvstendig hun er osv osv...
Denne tråd er jo virkelig å legge hodet på blokken, for jeg forventer diverse innlegg om at jeg skal passe meg selv, ikke kritisere andre eller fortelle andre at de ikke skal være den de er, eller mene at jeg alene definerer et ideal andre skal leve opp til osv.....
Og det er da bestemt heller ikke min intensjon. Jeg oppfatter meg selv som en selvstendig, fulltidsarbeidende kvinne, har god utdanning og alt det der. Men jeg trenger ikke å fremholde det, Jeg trenger ikke hele tiden fremstå som en tøff, nærmest androgyn person som bare trenger en mann som kan tilfretsstille mine svært frigjorte seksuelle behov . Jeg liker den rolige start, sensualiteten og intimiteten på så mange forskjellige nivåer. Og det eneste jeg ønsker meg, som jeg ikke allerede har, er en varm, kjærlig og maskulin mann, som synes det er ok å ta litt vare på meg og at jeg en gang iblant er sårbar, samtidig som jeg noen ganger kan være sterk for ham. Og som en gang imellom også kan sette ord på ting og følelser. Jeg trenger ikke å konkurrere med ham om å være frigjort, tøff, selstendig og sterk. Jeg er det på min måte og han forhåpentlig på sin. Suk... Men i tilfelle menn som søker slike kvinner, holder på å gi opp - ikke gjør det. Vi er vist noen igjen...

Fikk et tilslag av panikk, da mine venner proklamerte med at de så og si var ferdig med julegavene....
Så nå er jeg i gang...hele 5 julegaver er innkjøpt...i morgen må det vel handles inn lilla lys og i løpet av helgen finne frem både julestjernen og staken!!!
Ohyeah...jeg er i gang....
Hvordan er dere i løypa?

Se f.eks http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Ransoffer-nr-351-Grnland-6702489.html
fra toppen av Aftenposten nå.

Selv om det ikke er voldtekt/seksuelle overgrep med i bildet, så blir resultatet sykemeldinger, frykt, isolasjon.

Æ vil bare si god helg te aille hær inne:) Håpe dåkker fårkosa dåkker skikkeli, og lada batterian te ny uke!

Klæm fra nord:)

Uteliv i Oslo

Siste svar fr. 25 nov. 2011 14:55 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym girlsnight

Noen som kan annbefale noen gode utesteder i Oslo for de over 30? Skal dit i helgen med en venninne og da sier det seg selv at man må ut på livet :))

Er det noe spesielt som skjer? Blir glad for alle tips, men helst ikke noe disko. Ikke helt min stil:)

Mykje negativt her inne på forum, så då tenkte eg å komme med ein tråd som kan omhandle om noko positivt. For min eigen del så blir det at eg skal ha 1,5 mnd fri frå neste Mandag av ;-)
Kva er di positive gladsak?
Kanskje du har fått forfremmelse på jobben? Kanskje du har fått ein ny og spennande jobb? Eller kanskje du skal på ein middagsdate idag? Andre ting? Fyr laus, dette skal vere den glade og positive tråden ;-)

Hvorfor ikke gå til det som er roten av saken : dvs HVEM ER DET som står for ca 90% av voldtektene i oslo ???
Er det "etniske" nordmenn ? Er det folk fra kløfta, hamar, bergen, tromsø, stavanger, ålesund eller svalbard som går rundt å voldtar folk i oslo ????? Hvorfor er det ingen som tørr å åpne kjeften sin her å si til folk hva det er som egentlig skjer her.....
Nei, ifølg POLITIETS EGNE STATISTIKKER (å de stemmer jo ikke ifølge arbeiderpartiet og sv) så er det over 90 % av folk med ikke" vestlig bakgrunn" (som det så fint heter) som står bak alle sammen. Dvs alle de stakkars Asylsøkerene som har fått avslått sin søknad som fremdeles oppholder seg her i landet, + alle de som går langs Akerselva å selger dop.
Men hva kommer folk opp med som motangrep her i landet : Jo, kan vi ikke heller gå i ett demonstrasjonstog her en kveld så blir alt borte..... Hurra....
Nei nei, men da får vi bare sitt å håpe att alt går bort av seg selv her i landet da.. Stoltenberg & Storberget er jo de eneste som kan styre i dette landet så.. Synd ass...

Hva gjør folket når dere ikke får sove? Til nå har jeg prøvd å ta en dusj, spilt litt gitar, lest litt og ser for øyblikket på The Big bang theory.... trøtt som en dupp, men blir bare rastløs når jeg legger meg ned :(

Hvorfor har jeg ikke samme bilde når jeg poster i forumet som på profilen? Hva har jeg gjort galt nå? J

Golf

Siste svar fr. 25 nov. 2011 09:59 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Er jeg fordomsfull når jeg tenker at damer som har oppgitt golf som en interesse er uforbedrelige snobber?

Forumet

Siste svar fr. 25 nov. 2011 01:20 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Gjennom litt for mange timer på forumet er det én ting som har slått meg - sammenlignet med hvor mange jeg har fått avsmak for, er de som har imponert meg på forumet forsvinnende.

Hva gjør at du velger det ene fremfor det andre?.Har det noen betydning egentlig??.Noen syns brunetter er finere enn blondiner og omvent,men det er vel ikke slik man tenker når det kommer til kjærligheten?