Sukkerforum

Synes du at profilbildet ditt ikke viser ditt EGENTLIGE deg?

Sjekk ut denne linken for tips til hvordan du kan øke antallet besøkende på profilen enormt:

getoutofthemirror.com

nå har jeg hvisket og tisket litt med vår kjære Calienta og vi er begge veldig gira på HYTTETUR med flotte sukkerbiter :-)

er det noen flere som er gira på denne tanken og kunne tenke seg å være med? vi tenker evt i slutten av februar eller begynnelsen av mars. helgene 17-19 feb eller 2-4 mars fant vi ut pssset for oss ihvertfall.

vi ser for oss at turen skjer på godeste østlandet en plass.

vi ser for oss hytte, bålkos, peiskos, god mat, god vin, god øl, aking, ski, koffert (container)-humor eller hva enn en ønsker å foreta seg. KOSLI??!!!

http://youtu.be/HkdZezbakeQ

Noen som har vært der? Tips man bør ta med seg før man reiser?

Jeg har 8 og "viktig" på familiekjær, og var innom en jentes profil hvor jeg leser at det er veldig viktig for henne å være nær familie og venner. Hvorfor har vi da rødt blad på familiekjær? Jeg trodde at like verdisyn skulle resultere i grønne blader?

Kan det være fordi sukkersystemet mener at to som er familiekjære bare vil tilbringe tiden sammen med sin egen familie, og ikke få tid til hverandre? Det synes jeg i så fall høres rart ut.

Du hellige jul.. trodde ikke det skulle være sååååååå vanskelig å komme i kontakt med noen her ass.. vel vel sånn er det å ikke være ett fruktfat.. hehehe

Hva er kjærlighet? Og hva får den koste? Det spør Kallifatides

Ja man kan undre.

Kan kjærlighet veies? man snakker ofte om at sorgen er tung å bære, men hva med kjærligheten?

Ett tonn bomull og et tonn bly veier eksakt like mye, men bomullen tar enormt mye mere plass. Tyngden på sorgen veier kanskje ikke så mye, men den tar så enormt mye plass.
Forsøker tenk etter om det finns noe lignende talesett om kjærlighet men innser at det som kallas negativt ofta har ett navn

"Jeg er så jævlig ulykkelig at jeg tar livet av meg" Hvordan blir det om man snur på det? "Jeg er så jævlig lykkelig at jeg... ikke vet hva jeg ska ta meg til?"

Nå, det var en liten avsporing. Det jeg egentlig tenkte skrive om var lykke og kjærlighet og det er gansk enkelt å beskrive.

Du kommer hjem etter en lang og slitsom dag, til din kjære han/hun står ved komfyren og lager middag. Du kjenner at du virkelig har savnet han/henne

Du svinser bort til han *skriver "han" heretter siden jeg selv er kvinne :) * Du gir han et lett kyss i nakken, han snur seg rundt og kysser deg i pannen. Du dytter han kjærlig bort og stjeler litt av maten mens du ler og svinnser inn på stua. Tenner stearinlys og setter frem vin. Så krøller dere dere sammen under et teppe og lytter til hverandres hjerteslag. Og senere elsker dere dypt og inderlig.

Og sånn skal og bør det være, selv etter 15 år

Man må ikke glemme hverandre i en stresset hverdag, men stoppe opp og se hverandre.

Det skal ikke så mye til. Et kyss i nakken, en god middag, et varmt bad, levende lys, massasje... bare små små ting

Det er kjærlighet for meg, å gjøre det der lille extra for hverandre, at man stadig ser til at ilden får tillsyn, brensel og syre.

Den dagen man slutter å savne og lengte etter sin kjære når man er borte fra hverandre, da er det et faresignal.

Da må man stoppe opp og finne tilbake til hverandre, For grunnen til at man falt for hverandre i utgangspunktet finnes et sted der inne i hjertet ditt. Det må bare letes frem igjen og gis næring.

Men i blant er det dessverre for sent, og skaden er for stor.

De beste sukkerjentene er de som svarer på mail, uansett interesse eller avslag.

Og det BESTE jeg vet er når ei jente avviser meg på en hyggelig måte. (Jeg avviste min første sukkerjente i dag fordi [begrunnelse]

Det VERSTE jeg vet er når matchtre-blomsten faller på bakken når jenta faktisk er noen cm lavere enn meg… for å plusse på hæle-høyden eller noe, kanskje. (Vet dere hvor mange menn dere går glipp av?)

Det helt beste er selvfølgelig en god samtale, men… dette var noen eksempler på det beste og verste av det dårlige, som jeg har en følelse kan utelukke mange fra en god match.

Den mest omtalte norske TV-produksjonen på lenge. Men hva synes vi?

Jeg oppdaget en feil i matchsystemet når det gjelder røyk vs. ikke-røyk, etter å ha kjørt matchen på nytt etter å ha gjort et par justeringer andre steder.

Både før og etter justeringene, har jeg hatt alternativet 1 (Anti) og absolutt krav på ikke-røyk.

Mener jeg tidligere prøvde meg med "svært viktig", men da fikk jeg opp god match på en del røykere... :-/

Så oppdaget jeg plutselig at matchtreet var svart på alle kandidater jeg har god match på, med gult blad for "røyk"!

Dette har nok skjedd før også, men da trodde jeg det pga feil, kom opp kandidater som røykte, men nå er jeg sikker på at det må være feil, fordi kandidatene hadde grønt blad og match i forhold til meg på ikke-røyk (anti, og absolutt krav) før jeg kjørte ny match.

Hvis alle som ikke røyker, dermed likeledes får meg opp med svart matchtre, så er ikke det noe kjekt, derfor denne postingen og åpne kritikken av matchsystemet her, kan hende feilen eller buggen, også gjelder andre parametre enn røyk, så flere har fått svarte matchtre med gult blad på 'mismatchen' på tross av god match på dette parameteret.

Hva er det som gjør at en del er negative her inne?

Eksempel:
"ingen skriver"

Hva er det som gjør at du er positiv?

Hva foretrekker du av negative eller positive mennesker når du skal velge en partner?

Har det noe å si?

Alternativt:
Hvem eller hvor definerer deg?

Denne filmen tror jeg mange av dere "sukkerbiter" vil like.
Det er en dyp og ganske spesiell film, med veldig mange sex-scener :) Jepp den likte jeg virkelig.
Flere som har sett filmen allerede?

Gleder meg til helg. Det er jo bare 15-24 timer til med jobbing. :)

..men først må jeg sove litt.

Jeg har tenkt og tenkt. Fundert, analysert og finregnet. Er det totalt sett best å være mann, eller å være kvinne, her på Sukker?

Utallige tråder om besøk, hjerter, svar og dater har belyst temaet, men ingen har kunnet gi noe eksakt svar. Temaet har syntes for komplekst til å kunne gi noe entydig svar fram til nå.

Men nå har vektstangen vippet, og konklusjonen er ganske entydig:

Det er en klar fordel å være kvinne på Sukker. De har nemlig en mulighet menn ikke har hvis de spiller kortene sine rett. De kan få MEG!

Det hender jeg får kalde føtter rett før en date og da skriver jeg en sms og beklager at jeg ikke kommer alikevel, og at det er fordi jeg har en annen i tankene....

Er det en ufølsom måte å avvise på? Det hender faktisk at det er sanheten også...

3 år gammel laptop, men ny harddisk (aner ikke str, men mye større enn den som først var her). Ikke installert masse rart, men syns nettet går sakte.

Innimellom sier firefox at jeg bruker eks 302 mb, og at jeg bør vurdere å lukke noen faner. Men jeg har bare 3-4 faner samtidig, det er vel ikke så mye?

Brukt ccleaner og har oppdateret virusprogram, noen tips til hva jeg kan gjøre?

Mvh dumpådata

Da jeg tok en titt på nye transaksjoner i nettbanken min i dag, la jeg merke til at "Sukker.no" var oppført som betalingsmottaker (eller tekstspesifikasjon) for abonnementsbeløpet.

Teksten fremkom helt øverst på kontoutdraget, på en transaksjon som ligger i kø for behandling. Av den grunn var den også uthevet i blå kursiv.

Hva med tidligere måneders innbetalinger? Først fant jeg ingen med teksten "Sukker.no". Imidlertid brakte et søk på teksten "Sukker" opp samtlige tidligere betalinger. På disse var ikke ordet "Sukker" synlig. Likevel slo det til ved søk, så det må være lagret som transaksjonsinformasjon som bare banken kan se.

Dette overrasket meg. Medlemskapet mitt her opplever jeg jo som sensitiv informasjon. Jeg misliker sterkt at "min" kundeansvarlige i banken, samt alle andre jeg kjenner i forskjellige avdelinger og filialer der (og det er faktisk en del mennesker), så enkelt kan lese seg til at jeg er medlem på Sukker.

Mange Sukker-medlemmer bor på små steder hvor mange kjenner hverandre. En vet aldri hva skravla går om bak folks rygg. Med slik informasjon så lett tilgjengelig kan folk lett risikere å bli utsatt for rykter og bakvaskelser, til tross for at denne informasjon egentlig er taushetsbelagt internt i banken.

Det burde være enkelt for Sukker.no å rette opp i denne glippen. Jeg går ut fra at dere ønsker å gi oss brukere et best mulig personvern, og hører gjerne om hvordan dere vil løse dette.

Jeg er ganske sikker på jeg ikke finner ei her inne eller få møte ei...rart det gikk før...

Men uansett jeg er vel en ingen jenter vil ha og jeg har aldri hatt noen heller siden jeg snart er 30.... men slik er livet....
det er altid urettferdig...

Kom med forslag :) Hun smiler ofte til deg når hun går forbi deg på vei til jobb, jeg tror det er en flørt men tørr ofte ikke å stoppe å ta kontakt . Noen bra forslag?

God natt!

Siste svar on. 25 jan. 2012 02:48 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym blahmann

God natt godtfolk! bare jeg som ennå ikke har lagt meg? på tide kanskje...

med alle jeg- klapper- løverbilder????????

Hvordan ser disse mennene ut,
og hva skriver de i profilen sin som får damer til å kontakte de.

Er det utseende, antall venner, jobb, økonomi, alt i en kombinasjon??
Eller er det utseende først og fremst, fordi damene klager jo alltid på at de kontakter ingen som har bilde.
Når de da ser en mann på et bilde og kontakter han, så får denne mannen oppmerksomhet,
ikke bare fra ei dame, men fra mange.
Det første de så var bildet av han, så jeg tror ikke at alt det andre betyr alt i verden heller.

Har du klarvær er det meget høy sannsynlighet for at du får se nordlyset i kveld uansett hvor du bor hen i landet. Til dere som ikke har det like lett tilgjengelig som oss her nord er det en sjelden mulighet til å få det med seg rett utenfor stuevinduet.

Så det er bare å koke kakao, ta på deg noe varmt og kanskje få med deg en date ut i skauen i kveld!

åh. jeg elsker meg selv. jeg er verdens mest fantastiske person. himmelen er blå fuglene kvitrer sola skinner lalalala... 12345678910...

står og lager middag. slår til i dag og lager pasta carbonara. åjada, her snakker vi lage pastaen fra bunn av, saus likeså. leker jo ikke matinteressert.

holder på i en drøy time, lager pannacotta i samme slengen. nam nam, jeg er så sulten.

hiver nykokt pasta i sausen, slenger på en eggeplomme. hm her trengs litt mer salt. kvernesalt, såklart. slike store firkanter.

får gitt kverna to runder før lokket faller av. alt saltet havner i maten. absolutt alt saltet.

ALL MATEN ER ØDELAGT OG JEG HAR INGEN BACKUP!

Hihihihohohohææ klikker for meg tralala skyt meg :-):-):-):-):-)

Skal til Trondheim 29 februar til 2 Mars.

Hva bør jeg få med meg ? :)

Da starter jeg en ny tråd med denne saken

både kvinner og menn kan være ludder..

men jeg ble sjokkert her for 2 år siden. var på ferie med dama og noen venner...
venninnen til dama på 22 år klarte andre kvelden å ligge med 4 menn samtidig.....
noen dager senere lå hun med 2 andre menn samtidig...

For meg er dette bare vemmelig, i dag er hun her på sukker å leter etter mann
Synes veldig synd på den som ender opp med denne skitne kvinnen...

Er det bare jeg som synes det er ekkelt??
Synes dere kvinner at dette er uskyldig feriemorro?
Kunne dere menn tenke dere å ha en kvinne med slik fortid?

90-tallets kroppsbyggerideal er definitivt ute. Ingen vil ha en fyr med bolemuskler, bolebukser og bolesinglet. Å se noen solariumsbrune karer spankulere stivt med spente lats på huk er bare latterlig überharry..
Så hvordan skal/bør en atletisk/trent fyr à la 2012 se ut for at damer skal "snu seg etter han"? Hvor veltrent eller stor kan han være?

Jeg akter å fortsette å forme kroppen noe med trening. Jeg tror aldri at trente legmer vil aldri bli ut. Jeg trives med å trene av mange andre årsaker en kun looken, bare så det er nevnt.

Men nå lurer jeg på om jeg skal prioritere å trene mer sete (rumpe) og lår. Jeg tenkte også skuldre - kanskje litt mindre rygg og bryst. For all del: Jeg trener alt - hele kroppen gjennomgående, men ønsker å bruke mer tid på noen detaljer.

Hva syntes f.eks. jenter om runde muskuløse bryst hos menn? Jeg mistenker at jenter bryr seg svært lite om brystmusklene så lenge han har v-form smal midje og at lår og rumpe ser stram og trent ut.

Menn som viser noe er også ut. En mann skal altså være trent uten å fremheve noe eller briefe.

Hva legger dere jenter mest merke til hos menn hva angår trening? Hvordan skal menn nå vektlegge muskeltreningen?

Har igjennom hele livet fått inntrykk av at norske jenter ser veldig ned på menn som har tuklet med thai damer.
Norske jenter har vært veldig flnke å dømme menn som ikke klarer ordne seg norske jenter, men dette medfører
også en uheldig stempling av menn som har en fetisj for disse thai damene, men samtidig fint klarer ordne seg noe hjemme....

Samtidig føler jeg fokuset på norske kvinner som har seg med tyrkere ikke blir like mye nevnt.... jenter reiser på ferie til tyrkia, et land som ikke har noe å tilby i mine øyne, mens menn reiser til thailand....

Hvilket syn har dere på denne sexturismen, er det noe for dere? Hva tenker dere om å møte en partner som har vært sexturist?

Boxxy har fasiten :D

http://www.youtube.com/watch?v=Yavx9yxTrsw
http://www.youtube.com/watch?v =6bMLrA_0O5I
http://www.youtube.com/watch?v=vbnObSsYCc4
http://www.youtube.com /watch?v=az3FRXvis-U
http://www.youtube.com/watch?v=80hx2FfWjow

Lager en ny tråd, for fant ikke en gammel tråd med liknende spørsmål. Greia er at jeg muligens er på flyttefot ganske langt fra her jeg bor nå. Og lurer på om jeg allerede nå skal skifte "fylke" i profilen min?

Forslag på morsomme, absurde navn på steder, byer, fjell, elver osv. rundt omkring, her i landet eller resten av verden. Eneste kriterium: reelle navn.
Gjerne kom med nærmere stedsangivelse.

Mine forslag (uten å google):

Snillfjord - Trøndelag
Helligvær - Nordland
Misvær - Nordland
Styggberget - Hedmark
Jomfruøyene - Det Karibiske hav
Bikini Island - Stillehavet

Håper flere vil delta.
Lek og lær - Have fun! :-)

Om du kunne velge, ville du at dama di skulle sminke seg, eller droppa det?

Fettfilter

Siste svar ti. 24 jan. 2012 17:57 (245 svar)
Skjult ID med pseudonym Fat fu@k

Hvorfor i all verden er det ikke et fettfileter i søkemotoren på sukker? Jeg ønsker en tynn og normal pike. Hvorfor setter alle lubne jenter at de er gjennomsnittlige og setter normale bilder (3 år gamle), men når man møter dem i virkeligheten så ser man de så vidt bak fettet? Hva skjer i et samfunn der overvektig plutselig går som "gjennomsnittlig"?

Vær heller ærlig på profilen og overrask positivt i stedet for å skuffe!

Sønnen min på 16 har lyst til å ta 2. året i USA, men jeg har blitt betenkt etter det som kom frem i Aftenposten for noen dager siden:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Et-amerikansk-mareritt-6740983.h tml#.Tx4wjoHcS0O
Kanskje spesielt etter å ha lest svarene fra organisasjonene, som tildels bagatelliserer disse historiene som er så alvorlige at en er en for mye.
Har allerede konstatert at Explorius og AFS er fulltegnet. Da står vi igjen med Speak, StS, Aspect, YFU og Into. EF er foreløpig lagt tilside..
Noen som har erfaringer og kan gi tips/råd?

flere som trenger å ordne opp i sendte hjerter? hehe.

Blir så provosert noen ganger, her slår man opp på VGnett og får utøya-greiene midt i fleisen.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10076 490

...også begynner man å lure på hvorfor man betaler NRK-lisens.
her håver inn NRK penger på noe, også eier de ikke presseskikk.
er det rart man blir provosert.

nei, jeg skal slutte å verken se eller lese nyheter fra nå av. jeg har ikke noe interesse for sånt.

........om vi bør svare / date vedkommenden.

Er det mange som bare dater i vei eller er du mer selektiv angående dating? Hva er det som er avgjørende for deg om du vil møte noen? Er det noe som du blir særlig obs på?
Jeg blir litt skeptisk om jeg får masse komplimenter type søt og sexy fra starten......

http://www.youtube.com/watch?v=15kvYs3Xq78

For dårlig

Siste svar ti. 24 jan. 2012 00:44 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym Johnny Boy

Er det bare jeg som synes at norske jenter er tafatte? Ta for eksempel diverse datingnettsteder: Jeg vil tro at 95 prosent av alle initiativene kommer fra menn, mens jenter - uansett vekt og alder - kan sitte og sortere ut henvendelsene som små prinsesser.

Spørsmålet er hvorfor norske jenter er blitt så initiativløse. Er det jobb og karriere som står i fokus?

Endelig mandag og Åslåtur igjen. Job-related AND fun-related :-)
Litt spent på å se hvordan er utelivet i Tigerstaden i starten av uka.......

Oslo is the city that doesn`t sleep? Får se....;-)

Hærregud, jeg var på date lørdag med en nydelig mann jeg har fått kontakt med via Sukker !!

Helt fantastisk, hadde aldri møtt han om man ikke hadde hatt denne muligheten her inne :D

Nå har jeg surret en stund her inne, ikke helt hatt håpet,men det funker. Ny date til helgen med han.

Stå på alle sammen så plutselig dukker gullkornet opp!! :D

Tok opp de to første episodene i går, og sitter og ser på dem nå.

Utrolig bra sci-fi serie om hvordan det ville være i et samfunn med menneskelignende roboter, dvs. androider, i serien kalt for 'huboter'.

Ikke for de småskvetne, og jada, den er svenskprodusert med et noe mer begrenset budsjett enn om den var amerikansk.

Androidene faller dypt og hardt i "the uncanny valley" (For de sci-fi og robotinteresserte som vet hva det betyr! :-) ) og er teknologisk mye mer framskredne enn det meste annet i serien, slik som gamle svenske biler, som definitivt ikke går på strøm.

Men vi lærer at verden _kanskje ikke_ blir et bedre sted, selv om vi lar androider ta over de kjedeligste arbeidsoppgavene i samfunnet, ihvertfall så langt, en times tid inn i serien på 10 episoder... :-)

Den går i reprise tirsdag kl 21 og (natt til) lørdag kl 01:55 på SVT1.

Og ja, temaet sexdokker berøres, for å si det mildt... :-D

brev

Siste svar ma. 23 jan. 2012 23:59 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym john doe

Lurer på en (eehhhh,egentlig mange )ting,men nå var det dette. Får dere jenter så mange flørter og poster at dere ikke leser de engang?? Har sendt et par stk,men de står der som ulest ennå. Det begynner å bli en stund nå og de har være pålogget flere ganger...
frustrert!!!!

Hva er din egen generelle definisjon av uttrykket "mening"?

Hei folkens :)

Et lite spørsmål, hvordan finner man oversikt over antall besøkende ???? jeg har sett under Min profil, men finner ingen link

thanx!

Livet har mange faser, akkurat nå er jeg inne i fasen: barna er store nok til å smøre brødskiva selv, har en god jobb, har et godt hjem, nok penger, ingen masete kjerring, flere elskerinner, osv.

Hvilken fase er du i?

Få mener nok at det utelukkende er det ene eller det andre, men floskelen ytre trekker, indre rekker - som gjelder.
Jeg trodde dette var et unødvendig spørsmål, men etter en del forumlesing, ser jeg at dette er høyst relevant.

Altså:
Hva veier tyngst? Verdsetter du et vakkert ytre høyest, eller er det personligheten som tillegges størst vekt?

Så synes jeg det er digg om du tør å svare dønn ærlig :-)

Da jeg var 14 år, håpet jeg på at jeg ville få en jente med store bryster.

Da jeg var 16 fikk jeg min første kjæreste, med store bryster, men det
fantes ingen lidenskap. Så jeg bestemte meg for at jeg ville ha en
lidenskapelig jente.

Da jeg begynte på videregående skole fant
jeg den lidenskapelige jenta jeg lette etter, men hun hadde altfor
sterke følelser. Hun var dramatiker og gråt hele tiden og truet med
selvmord. Derfor bestemte jeg meg for å finne en kjæreste med mer
fart i.

Som 34 åring fant jeg en spennende kvinne, men jeg klarte ikke å holde følge
med hennes tempo. Hun skulle
være med på alt og hadde ingen styring. Derfor bestemte jeg meg for å
finne en intelligent kvinne.

På 40-års dagen fant jeg en
intelligent kvinne med føttene trygt plantet på bakken, så jeg giftet
meg med henne. Det varte ikke lenge før hun skilte seg fra meg og tok
med alt jeg eide.

Jeg er 45 år nå og leter etter en kvinne med store bryster.

Fant denne i en profil på et annet nettsted... :-D

føler meg så heldig!! har fått rødt hjerte fra en 56 år gammel mann som leter etter en kvinne mellom 40 og 70 år!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

tror jeg må begynne å bruke mer sminke.