Sukkerforum

Jeg er litt misunnelig!! Er så rastløs at jeg går rundt meg selv og juletreet her!
Har ikke barnevakt, og er dessuten "hjemme" på juleferie så det frister ikke veldig med bygdefest :p

Håper dere koser dere masse dere som skal ut, og dere andre får holde meg med selskap her ;)

Hei!

Lurer på om det er noen som vet av en god agenda for nyttårsaften for ikke-fastboende i Oslo tilfeldigvis tilstede ved årsskiftemarkeringen? (Og selvfølgelig for folk i andre kategorier). ;-)

M

Jeg har lurt litt på en ting, og dette slår meg som den perfekte plassen å stille spørsmålet!

Det er enkelte ganger jeg ser noen, enten ute eller på nett, som har noe spesiellt positivt med seg som jeg legger merke til. Kan være holdning, øyne, smil, klær... osv...
Jeg har da ingen hemninger, jeg hadde i alle fall ikke det, når det kommer til å si dette rett ut til den personen det gjelder. Har jo funnet ut i nærliggende tid at man ikke skal komplimentere andre jenter når man enten er på date eller sammen med en eventuell dame. I alle fall ikke rett forran dem;) Så nå er jeg blitt vesentlig mye mer restriktiv på området...
Det jeg lurer på er om det virkelig er slik at alt positivt man sier om en person av motsatt kjønn blir oppfattet som, ”Jeg vil ha deg med meg hjem!”
Her er det ikke snakk om: ”Ååååh fy faan kor jævli sexy du e!”, ”Satan førr ei ræv!” eller ”Wow, du hadd enorme puppa:O!”

Heller noe sånn som; ”Oi! Du hadd ekstremt pene øya!”, ”Trur du må vær nå me den penaste jenta eg har sett!” eller ”Du e sykt pen når du smile ordentlig! Digga det!”
Jeg har i alle fall ingen problem med å si dette om noen, uten å mene mer enn akkurat det jeg sier... Nå er jeg også typen som aldri forstår når noen flørter med meg, så mulig mine sosiale antenner er fubar på området.
Så derfor! Er det mulig å gi ikkesøkende positive komplimenter uten at det blir tatt som ”*skiklesikle* I want you!” ?

Etter noen litt nedslående opplevelser med menn over 40...ja, vi snakker potensen...så lurer jeg på følgende; er det mange menn over 40 som merker at potensen er merkbart dårligere?
Jeg vet det finnes hjelpemidler, men når partner ikke vil innse at det er et problem...hva da?! Han kan være så deilig på alle måter, gir oralsex, opptatt av at jeg skal nyte...men, det hjelper ikke. Jeg vil ha en mann med potensen i orden! Jeg har aldri tenkt på dette tidligere, men et potent mannelem gir så mye nytelse at jeg ikke er villig til å leve uten.
Er det overvekt som har skylden for manglende ereksjon? Hva mener dere?

Har tenkt litt på dette med forskjeller mellom kvinner og menn, på det emosjonelle og mentale planet, i det siste. Selvfølgelig er vi alle individer og således forskjellig. Likevel er jeg vel kommet frem til at det er større forskjeller mellom kvinne og mann, en mellom to menn. Spørsmålet blir da hvorfor. Biologiske og dermed upåvirkelige årsaker? Oppdragelse? Sosialisering? Andre forklaringer?

Leste et visdomsord for noen dager siden, og det slår meg virkelig hvor sant det er...

Julen er som et forstørrelsesglass.
For de som har det bra blir gleden større....
For de som har det vanskelig blir sorgene større....

Håper det første alternativet gjelder for de fleste! Og så sender jeg noen ekstra tanker til de som har det vanskelig.

Julens største problem! Allerede 2'de juledag er de gode bitene tatt fra bollen med twist. Flere med samme "problem"?

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted all the times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh can't you see it baby
You've got me goin crazy

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive this romance
But in the end if I'm with you I'll take the chance

Oh can't you see it baby
You've got me goin crazy

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Liten oppklaring, problemet mitt er ikke at jeg ikke finner noen som vil ha meg, men at jeg ikke finner noen som jeg vil ha..

Jeg føler meg ikke som et A4 menneske, jeg tenker mer enn jeg føler og lar meg sjelden styre av følelser. Det er ikke hvert år jeg blir sint og jeg unngår å være rundt sinte mennesker. Følelser smitter over på andre og jeg velger å ikke omgi meg med negative mennesker.
Dersom jeg er unormal så syntes jeg det er bra, det å være gjennomsnittlig føler jeg ikke er noe å skryte av.. Det er ikke viktig for meg hva normale og gjennomsnittlige mennesker syntes/tenker/sier og lignende, jeg retter mer oppmerksomhet til de som skiller seg ut på en positiv måte.

Noen ganger, slik som nå, undrer jeg over om jeg bør legge om litt på forventninger og innstillinger.. Kanskje jeg er for kravstor? Eller for kresen? Tenker da ikke på utseende men i personlighet, det er virkelig sjeldent jeg møter noen jeg føler jeg "matcher" med og liker.

Kanskje jeg bare leter på feile steder?

Noen flere her inne som er oppe ?
Nå surrer nrk med jukeboks i bakgrunnen ...jeg burde vel ha funnet seng for lengst å fått noen timer på øyne før ungene spretter opp,
men bare så deilig å ha natta for seg selv ..

Hvem passer best til å spille DEG i filmen om ditt liv?

Jeg tror en blanding mellom Leif Juster og George Clooney hadde vært meg opp av dage:-)

Hei,

vi har netopp oppdatert sukker.no. Endringer ser dere under "Meldinger" og "Personalia". Send direktemelding til meg om det evt skulle oppstå problemer.

Kommer tilbake med mer info om hva som er nytt :)

Dette er litt flaut, men siden jeg ikke er redd for å drite meg ut så kaster jeg meg ut i det..

Har lest mye om Alfahann den siste tiden, men har ikke peilig på hva dette egentlig er... og ikke minst hva er alfa, beta, omega 3 eller omega 4????????

er det ikke samme fader hva vi er egentlig? man tilltrekkes vel de menneskene av en grunn.. vet ikke hva jeg prater om nå jeg så...fyr løs.....

Eg har nå vært "super" bruker på denne siden i ca 2uker, eg har hatt profil her tidligere, truffet jenter som eg har møtt på sukker, med hell(en stund ihvertfall) . "Alle" vet at menn å kvinner, er fra to forskjellige verdener, det er rett og slett mange ting vi ikke forstår med hverandre, valg vi gjør, og måten vi gjør det på.
Eg har forstått det slik at de fleste kvinner har en grunnide om hva de leiter etter i en mann, en forestilling om mannens sterke sider, og egenskaper. Hvilke egenskaper er viktigst for flest kvinner? stabilitet,humor, aktiv, kjærlig, følsom og forståelsesfull er vell 6 egenskaper de fleste setter høyt.
Eg har hatt noen samtaler med div jenter her inne, vi har skrevet lange og nogelunde intressante mailer frem og tilbake, plutselig kan de la hver å svare, vet ikke hvordan eg skal tolke det, de har jo ikke sagt/skrevet noe som sier meg at de har mistet interesse. visst eg har sendt en maii, gjerne skrevet noe personlig om meg selv, noe som menn i utgangspunket ikke er flinke til, og ender opp med å vente på mail tilbake, venter og venter, ingen respons, eg ser at hun har lest den, men hvorfor svarer hun ikke? det er ikke så mye som skal til, visst man mister interesse, er det ikke best å si/skrive ting slik det er? være dønn ærlig?
Så hver så snill jenter/damer, svar på meldinger som folk har skrevet dere, ihvertfall de som har skrevet noe annet enn; "hei eg liker øynene dine, skal vi knulle?" dere får vell nok slikt. så please, vær litt stabil, morsom, aktiv, følsom og forsåelsesfull med oss gutter, så skal vi prøve å være det tilbake.

Mvh Aleksander ;)

Jeg lurer på om sukkerfolket har fått julegave fra arbeidsgiver? Hva er vanlig praksis? Hva med dere som selv er arbeidsgivere?

Hos oss fikk alle en almanakk.

Håper alle får en begivenhetsrik romjul:-D Jeg gleder meg til nyttårsaften allerede:-D

Nå prøver jeg å komme meg etter en del jobbing men har fremdeles en hel nattevakt igjen... er såååå trøtt.. føler meg som en zombie til tider. Godt jeg nå skal rett i seng:-D

Gleder meg til fri, kos og ikke minst mer flørting;-P Blir kanskje en date på meg i kveld... håpe håpe;-P

Hva for noen planer har sukkerfolket i dag da?

Kjempe kuleklem fra meg:-D

I matchsøket kan man for eksempel sette et aldersintervall for ønskede profiler. Men hvorfor finnes det ikke et punkt hvor man kan be om at egen alder må være innenfor hva den andre søker?

Dette kunne det med fordel vært mulig å filtrere på i matchsøket - for det er jo ikke interessant - og temmelig bortkastet å gå gjennom en hel mengde profiler som ikke ønsker seg det man selv er... De er jo uaktuelle fordi de ikke ønsker det man kan tilby.

Nå må man gå innom den enkelte profil for å se om vedkommende ønsker å treffe folk fra mitt fylke, folk med eller uten barn og om vedkommende ønsker kontakt med folk på min alder.

Ettersom personalia og ønske-rubrikkene ligger inne i de enkelte profilskjemaene så burde det vel være en enkel sak å legge inn disse mulighetene i matchsøket? (Noen er jo der allerede, men man kunne med fordel kunne søke, sortere og filtrere på samtlige punkter i personalia og "hva profilen søker"-feltene.

for det flrste sp veit jeg ikke nvem du er!

Jeg stusser litt på det - det er svært få jenter på sukker fra Agderfylkene, sammenlignet med f.eks Vestfold som jeg bor i, selv om befolkningsgrunnlaget er like bra eller større.

Er det noen som har noen fornuftig forklaring på dette? Lokale kulturforskjeller her i landet?

Etter diverse aktiviteter tidligere på dagen, kom jeg hjem og fant en anonym julegave hengende på døren. Gaven var av det romantiske slaget, men ellers svært så anonym.

Hva er så hensikten med det, spør jeg meg selv... for man oppnår jo ingenting ved å opptre anonymt i en slik setting? Kjenner jeg blir veldig nysgjerrig og en smule irritert, og brått føles det som jeg var 13 igjen. Og det er ikke positivt.

Hva tenker så dere om dette?

Første dagen jeg egentlig er på sukker.... tidligere bare meldt meg inn..... deretter latt det være..... som har skjedd noen ganger...

for dere som er litt mer drevne, hva er fornuftig fremdrift? hva er fornuftig oppførsel? trykke på enhver chat-knapp, skrive meldinger, vente på at noen viser et fnugg av interesse?

skyt løs på en ferskings første melding.... :D

Sitter du singel hjemme mens stormen stikker av med taket på huset ditt? Fortell om det her!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fpu96ME-QDY#!

Nobody loves me.It is true

Hallo alle søde jentane. Mangea jentane her lader som de vil treffe menner og sånår det kommer te støkke,erdet bare annerkjennelse de e ude ettår. Kvinnfolk ekje no bedre en oss mannfolk når det gjelder å meske seg med kjønn! DET ER IHVERTFALL HEILT SIKKÅRT. Så om du noengang blir mistenkt for å vere ein kåting ellår ein gris, så husk at kvinnfolka pinadø ikkje e det spøtt bedre ! GOD JUL!

Stoltheten fått seg en knekk. Datet en mann relativt intens i en måned. Selv om hjertet mitt ikke banket så kom vi nær hverandre og jeg var ikke det minste forberedt - på stillhet....

Får ikke svar på sms eller telefon. Jeg er stor pike og både tåler og vil gjerne høre sannheten og på den måten avslutte ordentlig. Feigt og usselt synes jeg dette er!

... Og så blir jeg sint på meg selv fordi jeg sitter her med vondt i hjertet over en drittsekk som jeg ikke var forelsket i engang....

Hei

Jeg etterlyste for en tid tilbake litt info om hvor det gamle "sorte hjertet" tok veien hen, og fikk tilbakemelding om at dette valget var fjernet. Dermed sitter en altså kun igjen med en blokkering av en profil som eneste mulighet dersom en vil ta vekk noen fra listene eller søkeresultater.

Grunnen til at jeg har spurt om dette er at jeg med legger merke til at det stort sett er de samme 15-20 profilene som ligger i toppen av onlinelista osv. Flere av disse "gjengangerne" er helt uten interesse for min del. Det kan være alder, bosted osv ... og når jeg så forsøker å blokkere, får jeg opp en boks der det står:

"Blokkeringen fjerner vedkommende fra dine lister og stenger kommunikasjonsmuligheter"

Men når jeg blokker og så åpner onlinelista på nytt, ligger fortsatt profilen der.
Er det altså ingen måte man kan fjerne uinteressante profiler på her inne?
En profil med høy match er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med at profilen er interessant, og når Sukker så sier at profilen skal forsvinne ved en blokkering burde det vel også faktisk være slik?

Eller hva?

Jeg har forelsket meg i en alfahan. Ble egentlig forelsket før jeg skjønte hvordan han egentlig var. Han er jo nesten litt primitiv. Han vil ha barn med meg før han vet når jeg har bursdag. Blåser i å bli kjent med meg liksom....han skal bare ha det han vil ha og ferdig med den saken.

Best å glemme han der tror jeg......

Jeg må bare reise til Tsjekkia. ASKEPOT må jo være drømmedama. Hun er blendene vakker både utvendig og innvendig. Hun er jordnær og huslig. Når hun pynter seg så blir hun prinsessevakker. Hun har humor og kan være både leken og ertete. Hun skjønner seg på gutteinteresser. Hun klarer å vekke jaktinnstiktet hos meg uten å være for kostbar. Ikke minst har hun et hjerte av gull.

Noen her inne som føler de kan matche henne så er det bare å si ifra, ellers er jeg nok redd jeg må til Tsjekkia for å finne kvinnen i mitt liv....

Hei alle sammen!

I de juletider så lurer jeg på om jeg skal spandere på meg min første tattoo. Etter en stund har jeg kokt det ned til to alternativer; og jeg lurer på hvilken av disse, dere syns høres best ut:

" We share the same biology, regardless og or ideology"

eller

"Every parasite that kills its host, kills itself"

Så hva tror dere vil bli "best"? Dumt spm i grunn, siden dette her blir totalt subjektit. Men nevertheless så lurer jeg på hva dere tror? :) Jeg lurer på å ha den på underarmen. Good idea?

God jul alle sammen :D

Si at dere har rota litt en stund med en gutt, så finner dere ut at det ikke fungerer og at dere helst bør fortsette som venner. Hva er det som skal til for at en gutt dere opprinnelig er interessert i skal havne i vennesonen?

- christian

Jeg møtte ei dame her på sukker ei tid tilbake. Er virkelig nydelig kvinne på mange måter. Pen, sosial, sexy, oppegående osv. Sengehyggen var blandt topp 3, kjemien var ganske så bra. Sengekosen trakk kraftig opp i vurderingen. For jeg må ærlig si, en møter mye som ikke er match på det området underveis i livet. Så når godfisken dukket opp, burde en kunne tatt vare på denne muligheten? Ja, hun gjorde som også tittelen sier, og for meg er det ren MAGI!! Kvinner, do it!!
Men, jeg hadde utfordringer med aldersforskjellen på ca 10 år og lot kvinnen seile sin egen sjø. At hun var 10 år eldre nå er ok, men når vi blir eldre, hva da? Den tanken klarte jeg ikke bli fortrolig med..

Så hva sier dere? Rett eller galt?

God jul folkens, i år blir julen feiret på Fuerteventura. Julestemningen er ganske så langt borte, men du verden så mange man møter her som har valgt å gi litt "faen" i den vanlige feiringen men å allikevel ha det knall. Kan faktisk anbefales.

Ønsker alle en riktig god jul, med en lun og koselig julefeiring. :)
Og med det vil jeg gjerne dele en av mine store julefavoritter, nemlig "Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton":
http://www.youtube.com/watch?v=xAsqO_g7pCM
Klassiker! =D

kos dere!

Artig å se hvor mange menn som er pålogget her akkurat no,sitter og koser seg her inne mens konene til endel av de er vel opptatt med julestria. Ja,ja ................

Til alle dere som må jobbe denne jula. Dere er flinke alle sammen. Prøv å kos dere masse selv om dere jobber.

Ha en riktig god jul og ett godt nytt år:-)

Nå skal kidsa og jeg pynte juletreet, spise litt godteri og kose oss :)

God jul til alle sukkerbitene der ute!

For meg virker det som jentene/damene her inne skal bare vise seg fram og ikke noe mer.. Ja de kan kanskje treffe noen men de vil liksom ikke noe mer.. Og de får jo oppmerksomhet her inne av oss dumme mannfolk...

Og om jenta er veldig fin... så er hu ikke mer verdt for det... om hun har store fine pupper og lår og rompe trenger hun ikke å være bedre i senga eller bedre venn eller flinkere på jobben... Tvert i mot... Virker som jentene som er pene går mer drastisk i værk for å holde seg fine og få oppmerksomhet....

Dett er jo det som er inni den kroppen som er viktig og personligheten og kvaliteter som er viktige.... men jeg tror ikke jeg finner noen...

Men gutter... Hvorfor leter dere her inne... dere blir jo bare silet ut som dere ikke er verdt noe... finn damene på andre arenar for der er de ikke idioter som her inne,.... og dere taper ikke noe om dere får et nei... og det er mye lettere å møte ei flere ganger om du ikke leter her inne etter en jente...

jeg har sett det er ei jente her inne som har vært med på dagensmann på tv3 hun fant jo ingen der... og ikke her inne... nei finn noen i rl der ute.. ikke her.......

og alle menn er gentlemenn men ikke akkurat som jentene vil ha det til... og trenger ikke å klaffe med det første med alt......

Se denne videoen:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T_lh5fR4DMA

Må si jeg kjenner meg igjen her. Jeg har ganske mange jentevenner og bekjente, men må nok innrømme at nesten samtlige - med noen få unntak (for gamle, for overvektige, eller rett og slett ikke pene nok) - kunne ha fått meg til sengs hvis de ønsket det, og enkelte av dem kunne det helt klart ha blitt mer enn bare sex med også. Med mindre du er homofil eller håpløst forelsket i én spesiell jente og trofast mot henne, så tror jeg dette gjelder for omtrent alle gutter og menn. Jeg må si at jeg alltid blir litt overrasket over jenter som ikke har innsett at guttekompisene deres egentlig gjerne også vil ned i buksa på dem hvis de får sjansen, i det minste hvis det ikke får noen alvorlige følger for vennskapet. Det behøver jo ikke bety at man ikke kan være venner likevel, men dette er noe som "alle" menn vet, mens mange jenter ikke ser ut til å ha fått med seg. Skjønt jentene i filmen ser jo stort sett ut til egentlig å vite det når de blir konfrontert med temaet da ;)

Synger:
"....Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr...."

kanskje det ligger en spennende pakke i julestrømåpa mi i morra ;)

God jul folkens!

Hva er egentlig greia med at så mange (sier ikke alle, noen er ikke "annonyme") er annonyme her på forumet??? Jeg tenker det er "dobbel" annonymitet, først skal man dikte opp (sånn med hensyn til "profilnavn") hva man vil hete så skal man være mer annonym. Dette blir litt surrete for meg, enten så engasjerer saken deg eller så er den uinteressant, eller så har man liksom ikke noe å tilføye.... Men hvis man mener man skal si noe hvorfor skal det gjøres annonymt?? (som er uten bilde, og man kan jo søke opp "kallenavnet" for å finne ut hva man har skrevet om seg selv, og da blir det vel ikke særlig annonymt???) Så tenker jeg HVA I ALLE VERDEN GJØR DU PÅ ETT NETTSTED SOM HANDLER OM Å TREFFE FOLK HVIS DU IKKE VIL VISE/FORTELLE HVEM DU ER????? Mulig jeg er gammel og har gått glipp av noe i oppveksten, vi hadde nemlig ikke mobil en gang...
Noen som har noen tanker??? hilsen Bellanord= Beate

https://www.youtube.com/watch?v=AN_q4pKMK8k&context=C3df9a6fADOEgsToPDskKDZCDTZT OoVaUv7MZaO-G_

ka ønsker du deg til jul?:)

ikkje kom med det derre fred på jord dritet...:p

Må le litt jeg nå.. Fikk den laaange "rare" meldinga fra en fyr.. Sa høflig ifra at vi ikke passet sammen, fikk da beskjed om at jeg var useriøs og ble blokka...
Er det noe å bli sur for eller?? Er det jeg som er rar? Vet jo at jeg er det :-p men tenker på dette tilfelle..

Er det flere enn meg som er med på å holde hjula i gang i jula? :)

Merry christmas, fuckers! =)

Ny gladtråd, forhåpentligvis ;-)
Vil ønske alle sukkerbrukere, såvel kvinner og menn ei riktig god jul.

Bruk jula til noko fornuftig ;-)
Og ja, sjølvsagt er det lov å flørte i jula, både her og andre stader :)
Kanskje det dukker opp nokon flørtere her også?

God jul!
Merry Christmas
Froehliche Weihnachten
Joyeux Noël
Feliz Navidad

Jeg skjønner nå at jeg må spille spillet. Han blir mindre gira på meg dersom jeg viser at jeg er på knærne....ber de høyere makter om å gi meg styrke og visdom ..... aldri forsent å endre taktikk, ihvertfall så lenge han fortsatt gir små lyder ifra seg....

Jeg beklager at jeg tilsynelatene går inn på den ene profilen etter den andre. Det er ufrillig! Musa har løpt løpsk! Dvs. hver gang jeg drar den over en profil, klikker den av seg selv uten av jeg har klikket. Grrr. Veldig irriterende. Kanskje på tide å skifte laptop? :)