Sukkerforum

Ja, løfter 3 kanskje kjedelige kvaliteter....ser likevel at det kan være verdt å lufte tanken, da jeg får inntrykk av at det er ganske mange som forventer at profiler skal fortelle mye om en person (ikke være masseprodusert og generell) og at man helt bør svare alle som sender melding og aller helst umiddelbart, ellers må man blokkere den man har sendt melding til....ref. en del klagetråder her inne...
Vi mennesker har en innebygd skepsis til det ukjente, heldigvis vil jeg si, og noen mer enn andre, og jeg tror man skal ha respekt, toleranse og ikke minst tålmodighet med at ikke alle gjerne deler like villig vekk om seg selv til hele verden. Det er ytterst sjelden jeg blokkerer noen (fordi jeg rett og slett ikke gidder å sitte å vurdere hver enkelt om de skal få den ære å vises i min godteriliste eller ei), og har opplevd at jeg har fått meldinger fra herremenn som har sett profilen min for en god stund siden og et eller annet gjør at de nå tar kontakt, om det er fordi de har blitt -kjent- med ansiktet mitt og de føler seg komfortable med å kontakte meg eller det bare rett og slett er min tur til å være object of desire aner jeg ikke, men slikt skjer og hadde jeg blokkert de tidligere hadde vi aldri fått kontakt.
Iblant ser jeg også profiler uten tekst og uten bilde og funderer litt på hvordan vedkommende har tenkt å komme i kontakt med noen, men så slår tanken meg at de trenger kanskje litt tid på å finne ut av hvordan dette med nettdating funker og de blir komfortable nok til å dele mer om seg selv, bl a ved å se hva vi andre som er helt der ute og deler i vilden vei gjør....Og andre igjen vet nøyaktig hva de er ute og kontakter andre uten å skrive mer i profilen, og får det innimellom som de vil...
Og for de som blir lei av intetsigende profiler, dere trenger egentlig kun en som klaffer, eller er det slik at man helst vil ha ti kandidater i topp som man kan velge mellom, omtrent som når man skal ansette noen? ... Er en smule forskjell da..? Mellom det å ansette noen og finne en partner...for de som ønsker kun en da....?

Vi begynner å nærme oss de laveste temperaturene her i sør... Temperaturmålern viser 5+ nå, men det er vel toppen for dagen.
Det skal bli så sinnsykt digg når den grafen på yr begynner å gå oppover.

Vente..... *sukk*

så, jeg har skrevet en ny profiltekst. denne gangen er jeg litt usikker på et ord.

Profiltekst:

Hei, jeg har ikke så mye å si. Skrevet tusen ting om meg her før, det vekker ikke noen interesse, så hva er vitsen. 222 personer har lest profilen min og ingen har sendt meg melding. Jeg har sendt 50(?) meldinger, og en har svart. Jeg har sendt hjerter, men jeg har ikke fått en eneste en fra noen.

Et par ting å tilføye:
Jeg har akkurat rundet 30 og er meget fornøyd med livet mitt sånn som det er. Er verken stresset eller frustrert over å ikke ha dame. Jeg trives godt i eget selskap og jeg liker å reise og å treffe nye mennesker. Jeg elsker matematikk og programmering, men jeg kan ikke alt om det.

Det er to ting jeg har som krav til ei dame:
1. Hun må være ferdig med tidligere forhold. (be done with it or stick with it.)
2. Hun må ha vett i skallen, være intelligent og morsom.

Er ikke det bra nok? Trenger vel egentlig ikke å skrive noe mer. Så, eneste jeg lurte på var den siste setningen: "Hun må ha vett i skallen." lurer på om det fins en annen måte å skrive det på. Eller så beholder jeg den kanskje.
Noe konstruktiv kritikk er velkommen.

Bare tull

Siste svar on. 18 jan. 2012 14:38 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym tulling

Kjeder meg noe vanvittig på jobb.

Derfor oppretter jeg herved en tulletråd.

Diskuter allt hva Dere vil ( jeg blir også selvfølgelig med) ;)

Men jeg kan starte med at Rosenborg e best og Brann,Stabæk,LSK og VÅLRENGA er uten tvil damefotball.

På den TVNorge-eide kanalen Max startet ikveld en dokumentar hvor de viser hvor lett det visstnok skal være å smugle større partier inn til Norge. Til dette så har de brukt Erik Fallo, en mann som er dømt for 18 giftdrap pga smugling av sprit.

For noen måneder siden så var det ett helsikes rabalder da det viste seg at en av deltakerne på TV3s Robinson var dømt for noe overgrep. Og TV3 måtte redigere om alle programmene og fjerne mannen fra serien.

Men at TVNorge (Max) nå bruker Erik Fallo synes de visstnok er helt greit!!! Han sier selv at han ikke angrer på noe i forbindelse med den velkjente smuglersaken. Om det var noe han angret på så var det at han ble tatt, fordi han fikk lenger straff enn han mener han fortjente!! Han akter heller ikke å betale de etterlatte de 2 millionene han er dømt til å betale i erstatning, og han sier at ofrene og de etterlatte får bare tåle at han nå dukker opp på tv.
Da må jeg spørre meg. Hvor er dømmekraften til TVNorge som kan slippe en slik mann til på tv i "beste" sendetid, for å vise noe som er ulovlig?? Og i tillegg viser noe som rammet så mange for bare noen få år siden. Nå så jeg ikke programmet, men jeg mener dette er totalt bak mål å gi en slik mann sendetid på tv i det hele tatt..

For hva skjer da?
Da setter nemlig "drømmedama" hjerte på deg mens du dater ei du trodde det kanskje kunne bli no' med.
Og når det tar slutt og du vender tilbake, er selvfølgelig drømmedama long gone.

Vel, vel.. Guess I'm back :oP

Ikke prøv dere på meg. Nubbesjans. Lost in space. osv...

Har vurdert å legge ut link på profilen min til en av klippene jeg har på tuben hvor jeg selv spiller akustiske gitarcover.

Selvsagt for å styrke mine egne sjangser her inne :)

Så altså, yay eller nay?

Ett litt kontroversielt tema...

Hørte på nyhetene idag om at en mann hadde blitt dømt til fengsel for å ha hatt sex med sin stedatter. Hun var over 18 når det skjedde, og slik jeg forsto det så hadde de innledet ett forhold.. Om det var ett rent seksuelt forhold eller om det var noe mer aner jeg ikke. Men det var ikke noe tvang inne i bildet. Allikevel ble han dømt etter incestparagrafen..
Det fikk meg til å undre litt.. Er det incest når begge er myndige, alt skjer frivillig og hun ikke er hans biologiske datter?? Og om det er det, hvor går grensa for om det er incest eller ikke?? At det burde ringe en bjelle hos han (og henne forsåvidt) om at slikt gjør man ikke er jo så sin sak.. Men incest? Det ble ikke sagt noe om hvor lenge de hadde kjent hverandre, og jeg kan skjønne det dersom han innledet ett forhold med hennes mor når stedatteren var ei lita jente, og han har vært en farsfigur for henne i hele hennes oppvekst. Men hva om hun var 15-16-17 år når han traff hennes mor? Går det en skillelinje her, eller er det ett fett så lenge han har vært sammen med hennes mor??

Har du ulike anonym-nicks for de mindre sympatiske ytringene dine her på sukkerforumet? Og kanskje atter andre nick for intime avsløringer og grisete meninger?

Er bare nyssgjerrig. :)

Jeg er litt spillegal...
but not in that sense of meaning...

Jeg er mini geek når det gjelder spill, og jada, dere får lov til å le, men...
Digger like så mye puslespill, så vel som strategi brettspill...
Litt sucker for kortspill, spesiellt poker...

Spiller du noe?
Noen favoritter forran andre?

I teorien kan jeg bli forelsket i mange, men i praksis er det sjeldent det skjer! Og det har til dags dato aldri skjedd dersom jeg har prøvd å bli det, og det har ALDRI skjedd på grunn av mannens utseende eller konkrete egenskaper. Til gjengjeld er min forelskelse i voksen alder mye mer dyrebar og vakker nå enn den jeg opplevde da jeg var yngre. Følelsene er dypere og mer ekte nå! Det er imidlertid vanskeligere å bli forelsket, men det skjedde sist gang for tre år siden, og varte i 1,5 år og er slettes ikke umulig. Men av og til lengter jeg litt tilbake til slik jeg var da jeg var yngre. Jeg tenkte plutselig på en gammel forelskelse her om dagen, og måtte le av meg selv, da jeg tenkte på hvordan jeg var for 20 år siden.

Jeg husker en gang da jeg var på studentleir på Skeikampen. Vi var en gjeng som skulle på pub, og en medstudent jeg aldri hadde sett to ganger på før, men som jeg tilbragte timesvis med hver dag, gikk ved siden av meg. Plutselig løp han nedover en glatt vei, skled på skoene i minst 20 sekunder og da han var ferdig hoppet han opp i veikanten mens han lo og lo. Da jeg gikk forbi lå han og kikket opp på den svarte stjernehimmelen mens han smilte til INGEN!!. Jeg synes han var så flink til å holde balansen og hadde sånn kontroll på kroppen, at han var så FLINK! Han var forøvrig en mester på ski hadde jeg sett tidligere på dagen :-) Men det smiilet da han lå der, hva tenkte han på? Jeg ville bare gå og legge meg ved siden av han og kikke opp på himmelen i den myke snøen jeg også.... Men det torde jeg ikke.

Jeg ble forelsket jeg! Tenkte på han hvert eneste våkent minutt på resten av turen, og i minst et halvt år etterpå..... Men jeg var litt sjenert den gangen, og han vet fremdeles ikke at jeg faktisk ble utrolig betatt av han, og gudene vet om det hadde hatt noe for seg å fortelle han det heller ;-) Kjærlighet er et mysterie...

Hvorfor skremmer disse målrettete, viljesterke, engasjerte og selvstendige damene de fleste menn?
Hva er det som skremmer mest? Tror du de vil ha full kontroll og dominere hverdagen? Tror du de kan skade ditt ego?

Ønsker menn egentlig ei ydmyk berte som kan pefekt balansere på høye hæler og forvandle seg til tiger i senga etter oppvasken?
Lurer bare :-)

Kjør debatt!

jeg frrrryser... det er så kaldt her inne, skjønner ikke det, ny leilighet og allting.. makan! Varma meg da jeg åpna oppvaskmaskinen i stad... :P tror jaggu ikke jeg har vært orntli varm siden jeg hadde en som kunne varme meg jeg.. wow.. leeenge siden... jeg trengs å varmes asså! ;)

noen heite her i kveld? ;P

Noen som vet om noen bra kinofilm??

eller filmer generelt?

savner en armkrok å sitte i, noen som vil låne bort en? hehe

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren.

Tanken slo meg da det var kjæreste i første melding, det var ikke bilde der fordi sukker ikke hadde godkjent dem enda og jeg fikk takk for min nydelige melding (som inneholdt to ord: "ehh..takk..?"
Google oversetter er et fint verktøy, men det meste så litt rart ut..men nice try ;)

Blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabl ablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablab lablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabl ablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

BORING!

Kan vi ikke bare hooke opp og ta en øl!? What's the big deal liksom.

Det finnes utrolig mye kul gatekunst rundt om i byene. Noen andre her som interesserer seg for street art?

Hvor ligger og hvordan er stedet der neste sukkerfest er ???

Hvem skal,gleeeeeeeeeeeeeeder meg,tror den rette dukker opp da .

Hørte på radioen idag om ei jente i Trondheim som har fobi mot alle beltegående kjøretøy, fra snøscooter til gravemaskiner. Hun fikk brekningstendenser og nesten kastet opp om hun så en..

Hvilke fobier har dere??

Sukker har økt i det siste og i dag var det ny rekord med 412 nye brukere. Over 21.000 unike profiler var inne og 63.000 meldinger ble sendt. Vi regner med at størrelsesorden 250 personer, for siste gang på en god stund, har funnet den de har lett etter i helgen, og at antallet som har vært på date i dag er omkring 2000. Stå på! :-)

Hva vil folk her si er høy årslønn? Har ikke sjekket noe særlig før, men har begynt å legge merke til det nå av en eller annen grunn at det er mange som setter at de har høy årslønn..

Er dette noe noen her inne ser på og tar med i betrakningen av om de skal ta kontakt med noen?

Ting gjentar seg her på forum. Her børster jeg støvet av en som har ordet i sin makt:

http://www.dagbladet.no/dinside/2008/02/08/526344.html

I det siste når jeg har sett på nye profilbilder og nye albumbilder er det to ting som har slått meg:

1) Det blir stadig flere halvnakne bilder.
Dette er ikke bare bilder som får frem kløfta, det er regelrette undertøysbilder som gjerne viser mye mer enn det et profilbilde skal gjøre - det er sikkert derfor de ofte havner under nye bilder, siden de slettes fortløpende.

2) Disse er som regel svært unge.
Så jeg lurer rett og slett på om det er disse jentene som tidligere har vært på "ungdomsportaler" som dummest.no, eller hva den heter, som nå har kommet hit.

Mulig jeg er gammeldags, men jeg foretrekker bilder som overlater litt til fantasien. Jeg foretrekker å se henne i undertøy første gangen hjemme hos meg eller hos henne, ikke lagt ut for all verden til å sikle på. Igjen, dette er ikke bilder som bare viser hud, det er helt greit, men det er forskjell å vise hud og å agere modell for sexy undertøy.

Under forelesning idag ble det lagt frem resultat fra en undersøkelse hvor kvinner ble bedt om å beskrive hva de ville hatt på seg dersom de skulle selge seg selv som prostituerte, poserende i et vindu - type Red Light District. Resultatet viste at 5 kategorier gikk igjen i majoriteten av besvarelsene.

Nå lurer jeg på hva sukkerpikene ville hatt på seg for å selge seg best mulig :)

Lagde en tråd i helgen. Den fikk rundt 50 svar, men ble plutselig borte uten at jeg fikk noe beskjed om hvorfor det hadde skjedd. Hvorfor slettes noen tråder? Det var jo saklig innhold i den!

...så havner de jo nedover på lista etterhvert som det kommer nye... Men, så dukker de plutselig opp igjen på toppen... Hva er greia der? Har vedkommende "fornyet" hjertet da eller? *klø seg i hodet*

med 3 gutter og ei søt dame :):)

hiihi

Kjærlighet er ikke bare å ha sex og sove sammen; Kjærlighet er også empati, omsorg, respekt og trohet! Kjærlighet er det å kunne savne sin partner og samtidig kjenne redselen for å kunne miste den. Kjærlighet er å ofre av sin tid for å skape en kvalitetstid. Kjærlighet er det å beholde på tanken at den du elsker er hos deg, selv om man ikke er helt tett inntil. Og mest av alt: kjærlighet er de små kjærlighetsfulle handlingene som gjøres hver eneste dag. De som får partneren til å begynne å smile og føle seg bra! Kjærlighet er noe man får og noe man må verne om for å kunne beholde!

Etter å ha trålet en god del kvinneprofiler synes jeg sjelden at jeg ser noe nytt i profilene. Samme interesser, samme formuleringer, samme type bilder. Sprudlende damer med bein i nesa, som trener på Elixia og tar et glass vin i ny og ne, illustrert med et bilde fra Besseggen eller Kjerag. Det er unntak, men dette er, nettopp, unntak. Jeg klarer ikke å ta kontakt med noen uten at det er noe der som jeg kan gripe fatt i, men det gjør meg kanskje litt sær? For det må jo være en grunn til at man har intetsigende profiler. Hvis man uansett får nok henvendelser, hvorfor bry seg med å lage en litt mindre masseprodusert profil?

Wow. No må æ nesten ut å kos mæ i finværet :)

No e det jo skikkelig fint ut her =)

Flere sukkersøte brukere som ska ut??

her skinner sola, og den skal utnyttes med en deilig skitur (monstrene blir jo til stein i sola)!

ønsker dere en fortreffelig dag, og håper dere har finvær dere og!

også lurer jeg på.. hva skal dere ha til middag i dag? inspirasjon trengs ;-)

kleeem!

HVA tenker enkelte menn med? jeg mener ikke å være nedlatende her, men jeg lurer oppriktig på hva som får noen av dere til å si slike ting..

får melding av en tilsynelatende kjekk og ordentlig fyr, tenker at hm, ikke dumt, og svarer jo. han bor i en annen by men sier at han kommer til Trondheim neste uke og lurer på om jeg vil ta en øl.

so far, so good, tenker jeg, og kunne godt tenke meg dette. men så:

"..etterfulgt av deilig bonus-sex ;-)".

nei takk.

WHYYY????

Unødig stygg ordbruk er erstattet med følgende tekst av Sukker: En hadde skrevet en melding i flere timer og mistet teksten da han skulle poste den. Trist når slikt skjer og vi hskal redegjørenhvorfor dette skjer i morgen.

hi there i am new at here.. i am from london but i am here in oslo at vacation i am looking for some naughty fun now i am alone and bored...

Er så heldig jeg! Endelig ei melding... . Er jeg virkelig så stygg at det kun er horer som vil ha meg! Deilig følelse asså!! :D

Sikkert dumt å lage enda en tråd...meeeen vil bare takke ALLE som var med på akedagen for en utrolig koooooselig kveld :D:D:D

Dette er noe som burde gjentas syntes ihvertfall jeg. Det var utrolig koselig å møte alle sammen.

Så håper det blir en nestegang...eller hva??

jeg var IKKE klar for å gi meg!!!!!!

Hei :-)

jeg skal til USA i påsken, og for å sikre meg ekstra penger, har jeg sendt mail til gamlesjefen min med forespørsel om å løse inn feriepengene jeg tjente opp i fjor som er 10700 kr. Er det noen her som vet om det er lov å gjøre dette før feriepengene "normalt sett" blir utdelt? Som er i juni en eller annen gang. Jeg er ikke i denne jobben lenger, som dere sikkert skjønte når jeg refererte til "gamlesjefen".

Er det dette som ligner det dere jenter kaller frosker på date?
http://www.youtube.com/watch?v=2yCx3etQdl0

Vi kan kåre hvem som helst for hva som helst.

Noen forslag:

@Ulven- Lord og the dance

@Malinka-Tarzanbabe

@Letha -Ms Haircut

@Ceca Ms.Horny

@Runbas Mr.Smile

@Kevin 1985 Mr.Lips

@Refilos Mr.Waffelmann

@Lothia Mrs. Body

@Bollox-Manchester United babe

@CH2OHn-Anti lavkarbo man

@Z-Kirsten Giftekniv

Kommer ikke på mer akkurat nå, men kanskje noen av dere?

Kjør på! :)

tenkte jeg skulle prøve å posere litt bedre og prøve å smile litt mer (til profilbilde), men så finner jeg jo ikke det der forpulte kameraet.... :((

Jeg har helt dilla på serier hvor nerder er godt representert...
Som Bones...
eller Criminal Minds
NCIS er og et bra eksempel
Og ingen skal glemme de morsommere versjonene i BBT (Big Bang Theory)

Hittil har jeg ikke klart å bestemme meg for hvem av disse nerdene jeg digger mest...
Har DU en favoritt nerd?

Yay or nay?
Selv digger eg de filmene og ser "All saints Day" i skrivende stund! :)
So, YEY, for me! :D

Det er statistisk bevist at 55% av alle damer mener at god ånde er det viktigste for førsteintrykket. Jeg er ikke kjent med en statestikk for hva menn fåretrekker, men god ånde kommer høyt op på lista mi.

Så neste gang du skal på date eller på byn. Husk å ta med noen "breath mints". Det kan være "make or breake".

Jeg overnattet hos ei jente, ikke planlagt, og hun sa da vi skulle legge oss at jeg bare kunne bruke tannbørsten hennes. Droppet det, syns tannbørster er personlige. Samme jenta lukket døra til doen da jeg tissa, for DET var visst ekkelt.

Skjønner meg ikke på damer.

Du kan velge hvem som helst. Selv er jeg en blanding mellom Julia Roberts , Amy Winehouse og Jacqueline Kennedy....tror jeg :-)

En helt overfladisk tråd, så kjør på!

Så kan man tyte her inne "døgnet rundt", og uten å sitte bare foran PCen hjemme.. Trene/sukker, middag med venner/sjekke sukker, gå en tur/sjekke sukker, på byen/sjekke sukker..

Beste som finnes det å kunne ta med nett ut av sofan... Virkelig fantastisk..

Jeg har en date i kveld, har du ?

Tre valg:

* Ikke valgt
* Nei, hvorhvidt de har barn eller ikke betyr lite
* Ja, jeg ønsker helst å treffe noen med barn

Seriøst?