Sukkerforum

Når dere har lagt inn at dere søker etter en mann/dame innenfor den og den alderen, bosted og om en ønsker kontakt med en som har /har ikke barn... osv

Er dere da fast på det dere har sagt eller er dere fleksibel når en som er utenfor det en søker tar kontakt. Når det gjelder alder er dere mer fleksibel opp eller ned ?

Joda alder er bare et tall, så jeg håper bare jeg finner en som ihvertfall ser ut som han er på alder med meg 😆

Og det med hjerter... hva betyr det egentlig. Er en del utenfor det jeg søker som har gitt meg hjerte som en del år eldre og noen veldig veldig langt unna. Hva tror / forventer de ?

Hva synes dere gutter? Opplevd at mange gutter synes dette er turn off:/

Er det mange her som har vært alene lenge? Er det noen her som har funnet kjærligheten på sukker før? Bare lurer.

Jeg har sett at noen av innleggene fører til invitasjon på date. Dette har fått meg til å tenke på en ting:

Hva om vi bare bestilte en del kinobilletter, og så kunne de som ønsket det gått på kino sammen? Litt småkjedelig å være i byen i påsken, så hvorfor ikke..

Og dersom vi ikke avtalte noe mer, så var det egentlig ikke en date, men bare noen sukker-gutter/jenter som ville på kino??

Hadde jeg bare vært litt tøffere. Da tror jeg jammen jeg ville foreslått dette.. For det er jo ikke verre enn at en person tok på seg å gjøre bestillingen, legge ut referansenummeret her, og så var det førstemann/kvinne til mølla i forhold til hvilke seter som var ledige.. Spennende, men litt irriterende hvis du ender opp mellom to av ditt egen kjønn.. Samtidig; det er jo ikke en date, og da gjør det ingenting ;-)

Har inntrykk av at menn selvfølgelig har det enklere når det kommer til å vite om man vil ha sex med ei dame eller ikke.

På min side så synes jeg det er vanskelig å si om jeg vil ha sex med en person jeg aldri har møtt. Bare snakket med på meldinger eller telefon.

Er det en sånn genetisk greie? Menn ser en pen dame og er klar for sex.
Mens vi damer trenger litt mer?
Altså her inne så prøver jeg å være åpen for en Date med kanskje en jeg ikke finner 100% attraktiv på bilder. Siden bilder ofte kan være misvisende. En mann kan ofte komme mye lenger med selvtillit og sjarm.
Men jeg tror aldri jeg kunnet møte en mann for en første date å avtale sex på forhånd.
Blir litt mer det som skjer det skjer. Hadde følt det meget kleint om jeg skulle treffe en fyr med sex som avtale. For så å finne fyren helt usmakelig.
Hva tenker dere?

Vi har alle en alder, vi blir alle eldre,-noen klamrer seg til egen ungdom, andre til andres.. Men jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor så mange er så opptatt av andres alder og hva, eller hvem, den er godkjent for...
Og i prinsipp så kunne jeg ikke gitt mer blaffen 😂😂😂😂😂😂
God søndag, take care, peace and love osv osv 😍😘

Et lite hjertesukk.
Enten så har alle single jenter og damer flyttet til Oslo, eller så er jentene i resten av Norge trege til å benytte seg av sukker. Virker som alle jeg har en rimelig OK match med bor i Oslo,litt trist for en vestlending 😏

.. at det hadde vært greit å se en vakker kvinne inn i øynene over frokostbordet en gang. Så våknet jeg av dvalen og innså at jeg spiser sjeldent frokost.

Så hører jeg pludring inne på badet, og blir i veldig godt humør, vesla gjør seg klar for kvelden, hun trenger ikke så mye min hjelp lengre, og det er litt greit. Jeg tenker at hun gjør meg glad og tilfreds, og at vi har et kraftig bånd.

Jeg vet at det er kjekt med balanse, ha en voksen person man kan gjøre voksenting med, og folk ser jo litt rart på deg om du ikke finner deg noe "snart", hva er det med ham liksom? :P

Sannheten er vel at jeg har det kjempeflott, nytt hus, ikke en trang 50Kvm leilighet jeg hadde tidligere, plenty av plass til vesla og meg, and then some!

Misforstå meg rett, jeg er fortsatt på leting, men det er ikke så viktig lengre, gleden jeg har, og som jeg får av vesla er mer enn god nok. Jeg har kamera som jeg bruker flittig, og utrolig flott terreng jeg kan boltre meg i, og savnet etter en kjæreste har kanskje svunnet litt, tatt en annen form, kanskje ønsket om en ny kvinnelig venn er større enn behovet for en kjæreste? Ikke det at jeg ikke ønsker en kjæreste velkommen, men det er ikke så viktig som før.

Noen som kjenner seg igjen her?

en jente anklager meg for og stjele bilder, men hun blokkerte meg før jeg fikk mulighet å spørre hvor hun har det fra! jeg føler det er person angrep! noe jeg kan gjøre?

hva synes dere er "okei" aldersforskjell? jeg er 46 og har truffet ei jente som er 28. er det for stor forskjell?

På tide med en pause gitt. Tom for interessante jenter å bli ignorert av😎😎😎

Får se om jeg greier å holde meg unna :p
Lykke til folkens!

Fins det menn som ikke har behov for å begynne å prate om sex etter et par meldingene ?? Som faktisk klarer å vente med den slags prat til man er blitt litt kjent?

Bare litt oppgitt av det store behovet om å prate om sex sex sex. Ikke få meg til si min mening om alle de flotte tilbudene jeg får av mannfolk som vil tilfredsstille meg til jeg finner en kjæreste 🙄

Jenter/ damer kan sikkert være sånn og, og dette temaet er helt sikkert ikke noe stor nyhet. Måtte bare få ut litt frustrasjon.

#nullstillermegogserfremover

Hva liker du best?

Middag/lunsj osv?
Eller bare en kjapp kaffe med retrett mulighetene åpne?😁

Da er dagen og kvelden kommet, og i morgen vil jeg ikke lenger være her i denne sukkerskålen. Jeg er bringebærdropset blant de som smaker jordbær, som ingen ville ha.
Så da forsvinner jeg bare, jeg da og leter etter den spesielle et helt annet sted. Kanskje ved trolltjernet i skogen? Eller midt på en merket tursti på fjellet? Eller kanskje ved fruktdisken på Kiwi der jeg mister en favn med sitroner og får hjelp til å plukke dem opp igjen?
Hvem vet ... kjærligheten kan dukke opp når man mister venter det.

Klem fra verdens snilleste ...

Jeg var på singelfest i kveld og det er jo veldig sosialt og man kommer i snakk med mange forskjellige folk. Er hyggelig det, men jeg finner aldri noen som jeg har veldig god kjemi med. Savner å finne en jeg passer med og kan snakke med, evt kline med hele kvelden.. Så noen kjekkaser men som regel er de allerede tatt. Vet aldri hvordan jeg kan begynne en samtale med noen.. synd at det ikke ble noen speed-dating som jeg hadde gledet meg til. Hva syns dere andre om sukkerfesten?

I går gikk jeg på ski, da verker det i et stortåledd grunnet artrose. I dag gikk jeg store deler av dagen på skøyter, og nå gnager det i hofta :D
Er det normalt som førtiåring, eller er jeg en genetisk rælhaug!

Hvis jeg tilbringer mesteparten av dagen sittende så blir jeg til tider urolig og merker at jeg vil bevege meg. Men jeg spiser også ca. 3 ganger om dagen. Mitt spørmål er: om man, på dager der man ikke beveger meg stort, reduserer matinntaket til 1-2 ganger om dagen, vil man fortsatt være urolig, eller vil energinivået gå ned slik at man kan sitte stille uten problemer? Vil musklene bevege seg uavhengig av matinntak, eller blir man urolig pga overflødig energi grunnet for mye spising? (Googlet det, men fant ikke info).

Trumphy

Siste svar sø. 22 jan. 2017 21:06 (100 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Da er snart Trumphyboy bak kateteret, hva kan vi vente oss ?

Hva er det beste du får servert?😁

Tror jeg har en forkjærlighet for And.
Men jaggu var det godt med dåhjort filet også.😍
Egentlig en farlig tråd å starte for ender med at jeg blir super sulten!! 🙊😂

Hvorfor svarer ikke enkelte.. Egentlig ganske mange personer når de får en høflig og innholdsrik melding, selv etter eget ønske fra sin egen profil?
Betyr ikke profilens innhold de selv skriver så mye for dem?
Eller er det kun bilder?
Er jeg så stygg at ett høflig tilbakesvar ikke kan gis?
Undrende..? Huff... Jeg begynner å miste den selvtilliten som trengs for å få til noe konstruktivt...
Rett og slett treffe en fin jente for en god framtid...

Blir en aldri så liten fest på meg i kveld :-) Hva er din plan? :-)

Lurer litt.. Hva synes dere er beste måten gå gå frem på? Hvor seriøst tar dere hjerter eller flørter? Rødt hjerte og vente på respons? Eller sende en melding med en gang? :) Har gjort sistnevnte selv.

Innspill?

...når hunden din går inn på det nystøpte gulvet til tanta di...
🤓

Er det i dag singelfesten er? Dere som er der: Hva går vi andre glipp av?

De aller fleste sier 'Kjærlighet kjenner ingen alder eller alder er bare ett tall'
Hvorfor er det da alder som må fylles ut og som ender opp som en "god" nummer 2 rett etter navnet da?
Et useriøst spørsmål, men noe må man jo spørre om også😜🥂

Min mamma giftet seg da hun var 24år, første jente fødte hun i 26 års alderen, nummer 2 kom da mamma var 28år og eneste gutten fikk hun da hun var 32år, en jente kom som attpåklatt i 1964 mamma da 41 år gammel. Ved konfirmasjon av første jente så er mamma nå blitt 41 og ved konfirmasjon av yngste datter så mammas alder 56 år burde det ikke vært sånn i dag også i 2017 i Norge ja etter min mening

Lenge siden det har blitt noe på dere? Hvorfor?

Ja - det lurer jeg på😊er det flest som møter opp alene eller kommer dere flere sammen?
Dere som har vært der før - hvorfor skal du/skal du ikke dit igjen?

Er det noen måte å se om en sendt melding er lest av mottakeren?

Hei

Flere som kommer til Sukker festen aleine i morgen eller vil bli kjent litt før festen? Hvorfor ikke møtes på Homans bar og bistro 1 time før festen? Jeg kommer fra asker i morgen gleder meg til og bli kjent med masse hyggelige menesker i morgen!

Jo eldre enn blir så blir en bare mer og mer kresen på å finne drømmemannen. Eller kvalitetsbevisst som jeg sier. :-))
Vil finne en kjekk, muskuløs og empatisk mann. Er det for mye og forlange.? Hvor er han?
Legger jeg lista litt for høyt nå? Skal jeg bare slå meg til ro med en mindre attraktiv mann.!

I morgen er jeg klar for en fest :) Er du?
Ser jeg noen av dere her inne fra forumet på festen?
Jeg har vært på flere av disse festene, men det er mange år siden sist nå. Så jeg håper jeg får møtt mye hyggelige folk og kanskje svingt meg litt. :)

Jeg sitter lett melankolsk etter en helg med for mye jobb, forsøkte å få gjort noe av det forsømte på kontoret.

Hva vil jeg med livet, hva bruker jeg det til?
Jeg har passert middagshøyden, ja om den er et sted i 40 årene.
Det blir for mye jobb, en viktig jobb, men hvor er gleden og leken.
Er det fler enn meg som kjenner suget etter dette?

Lurer på hvorfor Damer ikke kan gi oss Mannfolk en Sjangs til og bli bedre kjent før de aviser oss.Ta f.eks her inne gidd ikke damer og svare engang.Og ikke fotell at dere får så mange svar at dere ikke har tid til og svare.Kjenner noen damer her inne som sier det er bare en dum unnskylding.

Er det folk med hus, hytte og to biler i garasjen? Hva ser dere etter damer? Finnes det andre verdier enn å polere bilen and keeeping up appearance? Etter egen standard har jeg ordnet økonomi men jeg må fremdeles leie hytte når det er aktuelt. Og hotellene jeg bor på i ferien er ikke av standarden burj al arab! So what triggers your ovaries? Er det looks og cash, eller er det håp for normale folk og (sjelden eg blir kalt normal da men nå var temaet av det økonomiske slaget )

Av og til er det helt stille på meldingsfronten. Andre ganger, særlig når jeg allerede er i en dialog som bør avklares, seiler det inn hyggelige meldinger fra fire interessante menn på én gang. Rare greier...

Når du ser på profiler her inne - har du da fokus på det positive eller det negative du ser?

Har ikke trent på 4 år og sitter stortsett på rompa. Når jeg ikke gjør det så baker jeg kaker 😳🙈 Måtte komme meg igang med litt trening, men for pokker som jeg hater det! Nå i starten er jo alt bare vondt!

Gi meg styrke til å fortsette dette 😜Noen fler som har hoppet ut i det? Og kan noen gi meg noen gode motivasjonsgrunner for å holde ut?

Svarprosent

Siste svar fr. 20 jan. 2017 08:30 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym petronella

Hvor stor andel av meldingene du sender får du svar på, sånn cirka? 10%, 50%, 100%..?

Hei alle sukker-mennesker.
Googlet verdens dårligste vits, og fikk opp følgende:
Engelske forskere har brukt tre måneder på å samle inn vitser i det som skulle munne ut i en kåring av verdens morsomste vits. 47 prosent stemte på den foreløpige vinneren.

Og her er vinnervitsen:
Sherlock Holmes og Dr. Watson er på telttur. De slår opp sitt telt under stjernene, og legger seg til å sove. Utpå natten vekker Holmes Dr. Watson. «Watson! Se på stjernene og fortell meg hvilken slutning du kan trekke». Watson svarer: «Jeg ser tusenvis av stjerner, og selv om det kanskje bare er noen få av dem som har planeter er det ikke usannsynlig at enkelte planeter ligner på jorden. Og om enkelte planeter ligner jorden er det også en mulighet for at det finnes liv.Til dette svarer Holmes: «Watson, din tosk, noen har stjålet vårt telt !».

Ur welcome!

Hvor ofte har du ikke blitt sett på på Rema ell.av noen du også må se litt extra på, noe pent.

Sier ofte det er ute IRL det skjer og som oftest etter arbeidstid hvor jeg føler meg mindre "vel" sliten og ikke særlig attraktiv.

Men det jeg opplever ofte da er at de jeg "faller" for her inne på sukker, er de som ikke enser meg eller ønsker kontakt her, men de med lign. utseende (de jeg liker kall det "faller" for) på nærbutikken smiler og ser på meg på en måte som gjør at jeg da skjønner at "smaken" min er tross alt riktig og ikke helt på jordet.

Men det jeg da lurer på er om bildene av oss ikke viser den riktige deg/meg eller at bildene jeg liker her ikke er lik seg selv i virkeligheten og det er derfor man går for "nest best" ?

Har pratet med en her inne noen dager nå... og i ettermiddag fortalte jeg han at jeg i dag hadde bestilt tur til sommeren... etter litt spørsmål fra han så blir det klarert at jeg da forsåvidt hadde fylt opp hele ferien min med planer. Fikk meg en skikkelig skjæfteskur fordi jeg da så tydelig viste hvor lite seriøst jeg tok han og prosjektet "oss" som han kalte det........
Jeg ble blokkert gitt 😳🙈😳

Noen som vet hvordan dette Expo-greiene funker?
Bare registrerer at mange av de som popper opp som at jeg er en av "hans beste matcher" har et matchtall som er ganske lavt, og at både alder og geografisk avstand ofte er helt på jordet.

Denne står å lese på nettet:

https://blogg.hioa.no/byer/2016/12/16/bill-mrk-kvinner-byen-fruktbar-alder/

"Mange norske kommunar har ..
heftige ambisjonar om folkevekst. Men fleire slit med å holde på den befolkninga dei har, og ikkje minst med å få folk til å flytte heim ...
Nordnorske kommunar slit særleg med å få unge kvinner til å bli værande.
Den same tendensen kan man sjå på Vestlandet. I Møre og Romsdal er det berre to kommunar med like mange kvinner som menn i alderen 20-39 år. Fylket har faktisk det største kvinneunderskotet i landet."

Fertile sukkerkvinner! Kom dere ut til distriktene og befolk landet!

Til Dere kvinner for å hjelpe menn på den smale sti.

Nevn 3 gode egenskaper dere ønsker at mannen skal inneha.

Lurer egentlig på hvordan norske damer tenker i år 2017. Har reist litt rundt om siste 25 åra, og spanske, danske, engelske og blant annet tyske damer er ikke så opphengt i mannens alder. Ikke uvanlig blant disse europeeske nasjonene att mannen er 10-12 år eldre enn sin hustru, hvorfor skal det være annerledes i Norge kanskje att norske damer ble senere selvstendige enn sine medsøstre rundt om i Europa!

Til Dere menn for å hjelpe kvinner på den smale sti.

Nevn 3 gode egenskaper dere ønsker at kvinnen skal inneha.

Dere som bruker sukker app på Android.
Flere som har problemer med varsler?

...noen kunne tenke seg å reise på Rammstein (eller andre aktuelle konserter) konsert sammen? Just "airing" the possibility. Eller er det opp til "sucker" å lage slike arrangement?