Sukkerforum

Bra fest?

Spørsmålet går til både menn og kvinner. Er det alltid en form for tiltrekning til den personen du har sex med? Selv debuterte jeg seksuelt da jeg var ca. 30 år. Da var jeg klar for det. Dette forholdet varte noen måneder. Nå nylig igjen møtte jeg en annen fyr. Tiltrekningen var der fra start og jeg nølte ikke med å ha sex med ham tidlig i dateforholdet. Håpet at dette var et forhold som skulle vare lenge. Jeg hadde aldri hatt sex med ham, hadde jeg ikke følt noen tiltrekning overhode. Det må egentlig ganske mye tiltrekning til fra min side for at jeg skal gidde å ha sex med en fyr. Jeg ser ikke noe poeng i å ha sex bare fordi "alle andre har sex", "det er forventet av folk på min alder" eller andre rare forklaringer. Når man har sex med noen i voksen alder trodde jeg det var fordi man hadde et håp om at man hadde funnet noen man ønsket å være intime med også på andre områder i livet, men folk er tydeligvis forskjellige også der?

Trenger oppmerksomhet fra ei søt frøken nåh! :)

Hei alle dere.
Jeg synes det er alt for mange som skjuler identiten her på sukker. Vær ærlig, vis hvem du er..

Hei!

De fleste av de samtalene jeg har med folk her inne stopper etter 2-3 meldinger (ikke jeg som slutter å skrive). Jeg prøver egentlig å finne ut av jobb, interesser o.l, men det er jo tydeligvis ikke interessante samtaleemner. I den forbindelse lurer jeg egentlig på hva slags samtaler dere synes er interessante. Begge kjønn kan svare, men er mest rettet mot jenter. :)

Har nemlig ikke tid selv - må sitte på sukker.no

..at det skulle være så forbaskede vanskelig å finne seg en kjæreste da...!!!
De jeg vil ha vil ikke ha meg og de som ønsker seg meg er ikke noe kjæresteemne for meg..!!...
Og dette spillet som spilles..hmmm....skjønner ikke noe av det jeg, regne stigespillet...sånn nesten i mål og vips rett tilbake til start..
Phuuu....litt frustrert, men har ennå et håp om at 2012 skal bli mitt år:))

fra Oslo, og har ennå ikke sett den nye Operaen. Kanskje ta meg en biltur innover og samtidig gå meg en tur i Frognerparken og avslutte med lunsj oppe i Holmenkollen.
Heldig dere er som bor så nært tigerstadens kulturliv.

Som dere ser bruker jeg briller. Jeg opplever det som "negativt" i søken etter en partner.
Man blir som regel sett bort ifra og sett ned på når man bruker briller,føler jeg. Mulig jeg tar feil her,men er sånn jeg opplever det i søken etter en partner. Føler nesten man blir stemplet som dum.

Hva syns dere om dette? Er briller negativt hos en partner for dere?

Fyr løs!! :)

satt på flyplassen i sted (sitter forøvrig nå på flyet) og ovenfor meg satt den kjekkeste mannen jeg har sett (ihvertfall i dag). høy, mørk, pent kledd og snakket engelsk (ikke med meg snufs) og tydligvis alene (ingen dame i sikte).

så der satt jeg der og siklet da.. og prøvde å ta mot til meg.. men det eneste jeg klarte å komme på var å skrive på en lapp at han måtte melde seg inn på "sugar" slik at jeg turte å prae med han...

heldigvis så gikk han før jeg rakk å bli desperat.

luftig klem

Hei

jeg trenger hjelp av dere folkens:

hva skal man gjøre når en eks kjæreste har holdt på med den man er i et forhold med samtidig med sin eks kjæreste, Han har hele tiden sakt at det ikke er noen og vi har vært i et " skjult kjæresteforhold ovenfor familien hans ift hans ønsker der han har fortsatt har hatt følelser for meg. Vi ga oss 22 desember og da i mellomtiden hadde han bestilt tur til sin kjæreste mens han hadde kontakt med meg og sa vi skulle fortsette når han kom hjem fra " gutte turen" . Hvordan skal jeg forholde meg til dette? er det noe man kan gjøre når jeg prøver og komme meg videre og han terrorriserer meg med trusler og meldinger da jeg avviser han?

Kan noen forklare en stakkar åssen nettdating egentlig funker? Hvordan i huleste sjekker man opp en dame på nett!? Jeg har nemlig null og niks mojo her inne, hehe. Tror jeg må bøffe mer på profilen jeg ass. Photoshoppe bildene, skryte på meg et par halsbrekkende bravader og en insane inntekt, og stryke at jeg har en kid. Eventuelt gå i kloster en gang for alle:) Råd mottas med takk!

Jeg er absolutt ingen treningsfanatiker, men jeg er veldig glad i turer i marka, hele året. Har nettopp hatt noen herlige skiturer :)
Man skal jo være forsiktig med å henge seg opp i småting, men jeg innrømmer at jeg ville syntes det var trist å være kjæreste med en som aldri ville være med på ski eller på gåtur i marka. Flere som har det på samme måte?

Er det mange menn her inne som er helt anti-skogtur/-skitur?

Det er så mange ting folk lover seg selv og andre. Hva er det du der ute lovet deg selv i år? Kommer du til å være fornøyd med deg selv om 3 måneder på dette området? hva med til neste år?

Hvis du kunne velge, hva ville du helst ha... en skjønnhetsdronning, eller en (kvinnelig) nobelprisvinner?

Det er utrolig mange fjellklatrere, dykkere, syklister, fallskjermhoppere og surfere her på sukker! Jeg blir helt matt, jeg. Kanskje det er sånn at den friskuslivsstilen gjør at man lettere blir singel? Siden det er så høy prosentantel av dem her, mener jeg. :)

-s

Møte i Bergen

Ingen svar
(mann 55 år fra Buskerud) Privat melding

Hei damer ifra området rundt Bergen. Skal oppholde meg i Bergensområdet noen uker ifra månedskiftet Januar/Februar.
I den forbindelse søker jeg kontakt med damer i Bergensområdet, håper å høre fra noen av dere, så vi kan snakkes, bli litt kjent og kanskje treffes.

Hva forventer vi egentlig skal skje i løpet av den timen?

Eierne av kaffe-stedene er vel de egentlige vinnerne i det gamet der?

sms-tabber

Siste svar sø. 8 jan. 2012 12:08 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym vinterpia

En gang skrev jeg en het sms til eksen min da vi enda var sammen, og sendte det til en på jobben :S
Har dere sendt sms feil? FORTELL :)

Hvorfor er du ikke på sukkerfest i kveld?

Min unskyldning er at jeg skal i vei og spille hockey i morgen og ville ikke bli for fristet av alkohol og muligheten for en sen kveld på byen.

Man presterer ikke så bra på hockeybanen hvis man er sliten og bakfull.

Men jeg tenkte at det kanskje var en masse pene jenter hjemme også som man kan flørte med her ;-)

Nå er det fem-seks dager siden jeg hørte noe fra henne. Vi har ikke møttes enda, men vi skrevet veldig mye med hverandre sort sett hver dag i et par uker nå, og jeg begynner å lure på om alt står bra til i andre enden. Krysser fingrene for at alt er bra og at hun ikke har forduftet fra meg og internett for alltid.

Sært?

Når dere gutta skriver at dere er ganske opptatt av kropp og trening,forventer dere at vi damer det samme??.GANSKE opptatt av det?

Hvis du kunne velge, hva ville du helst ha vunnet... En skjønnhetskonkurranse, eller en Nobelpris...?

Så skuffende at jeg ikke kan late som om jeg er populær en jeg egentlig er. lol

Hadde sett fram til å møte igjen trivelige folk og hilse på nye. Men forkjølelsen sitter i, har hostet i hele natt. Håpet kanskje at formen ville kommet seg nok til at jeg kunne få med meg vorset, men akk! Fornuften seirer og jeg blir hjemme.
Til alle dere feststemte og kjærlighetssøkende sukkerbiter og forumister - slipp dere løs og kos dere! (Tenk litt på meg som sitter hjemme ... ).
Make the best of it and have lots of fun!

With Peace & Love,

:-)

Min ferie slutter snart.
I have blues, min siste kveld i Frankfurt . Treffer litt senere noen gode venner, så stikker vi innom et par hippe bars og clubs.It`s gonna be partyyy :))) Det suger bare at vi sees så sjeldent :(

Ellers ønsker jeg alle som skal på fest en strålende og spennende kveld, det blir kansklje noe fangst denne gangen.

Hva gjør dere andre sukkerbiter?

Sofakveld, er noen på date, kino, teater, ute somewhere? Noen som jobber, reflekterer? Noen som prøver hardt å slanke seg?
Fortell !
:)

Det er fint lite som er bedre en burger og diverse drikker på Inside med venner. Det er ikke mulig å få en bedre start på helgen.
For en kveld!

...kanskje det hadde vert ok om jeg hadde hatt en å dele opplevelsen med, men det kommer nok en dag :)

Kun positive bidrag tillatt ... (om du vil klage, syte, sutre og komme med annen negativ energiutladning - VEKK med deg!).

Noen planer for i kveld? Kanskje date ... eller hjemme-i-sofaen-kveld.
Om du er litt trist og lei(deg) og trenger et lite smil - se her: SMIL fra meg! :-)

En smile- kose(mose?) eller flørtetråd ... hva som helst (nesten, i anstendighetens navn) ...
Feel free ...

Jeg skal på avslutning, ut og spise og drikke god vin ... blir så fiiiin, så ... *smil*

Noen for meg her :)???

er det en i trondheim som har lyst til å være med ei utrent jente som er skikkelig dårlig på ski ut i marka?? :-D impulsiv og fikk plutselig lyst til å ut og gå, men ikke alene :-)

Dette er min første sukkerfest, og lurer jo litt på kleskoden? Noen som vil dele sine erfaringer eller planlagte antrekk?

Har det blitt forandringer??

Testet nettopp Photosynth appen til iPhone(gratis). KongeApp! Ganske kult om du liker å ta Panorama bilder. blir ikke stort enklere enn det.

Men syns iPhone/Apple er for mye kontrollfreaks, så kommer til å gå for LG Optimus 3D med Android i juni. SÅ mye kulere apps på Android.

Noen anefalninger til apps jeg kan teste før iPhonen blir pensjonert? Tanken var selvfølgelig at vi kunne få noen gode tips her for alle :)

Andre Apps som er greie å ha på iPhone(gratis):

Dilbert(fint å kunne slenge opp en stripe eller 10 når man venter på at ting skal skje på jobben)
180.no (bedre enn gulesider, syns jeg)
Angry Birds
Virtuoso
Coop (ukens tilbud)
Filmweb (sjekk hva som går på kino)
Google Earth
Epic Citadel
Telenor Faktura
Talking Tom
Yetisportslite
Labyrinth 3d

huff typisk

Siste svar lø. 7 jan. 2012 16:20 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Nils arne

Når man endeli ska ut for å møte ei en har møtt så har man ingen stemme igjen, halsen er fuckings tett men ellers er kroppen i super form............................................................................ . hva ska man gjøre. noen tips til å åpne halsen fort?

Same place, same procedure as last year.. fra kl. 17 - spre gladbudskapet!! :P

Si at du har truffet en date 1-3++ ganger, så får du meldingen hvor du forstår at daten ikke er interessert i å treffe deg flere ganger. Hva er det merkeligste unnskyldningen/forklaringen du har fått?

Uansett, kudos til de som i det hele tatt gir en unnskyldning/forklaring. Har forstått at det er svært utbredt å bare la være å svare når man har funnet ut at man likevel ikke er interessert. Er det slik at hvis man later som man ikke har sett meldingen, så kan man late som som man ikke har fått den?

Regner jo med at det tradisjonen tro blir en god del glattswingende puddelrock på festen ikveld, så fyr løs:

Hva er tidenes beste 80-tallsband?

Hadde selv mange luftgitarseanser, hjertesmerter og lekselesingavsporinger med Chicago og ELO.

Hei,

Er det noen som aner om det finnes en Sukker-app for Android telefoner? Finner den i tilfelle ikke på Android Market. Ville vært virkelig synd dersom man kun har laget til iOS og ikke laget app til Android, det mest utbredte OS'et her i Norge...

Mens serveren kverner gjennom sine 850.000 varer og
etterhvert spytter ut avviksrapporter, varetellingsliste og ny lagerbestand ....
hva driver dere med?

om man deaktiverer profilen? Jeg mener, kan man fryse medlemsskapet? Og deaktivere/gjøre profilen usynlig for en periode?

hjelpppp :-(

jeg som skal opp tidlig i morgen :O

Trenger en sovevenn. Nå er jeg lei :) Anyone?

Ridelår er sterkt undervurdert som en elegant, vakker og delikat kvinnelig attribut på lik linje med pupper, hofter og rumpe.
Jeg digger og fasineres enormt av jenter som har mye ridelårfasong.

Ridelår er en viktig del av kvinnefigurens helhetlige eksteriør. En kvinne uten antydninger til ridelår mangler rett og slett en del av den feminine fysiske utstrålingen som en fullverdig kvinne med figur har. Kvinner uten snev av ridelår er helt turn of, spør du meg.

Hva syntes dere om denne naturlige gaven som mange kvinner er utstyrt med, for å tekkes oss menn?

Vi har slettet en useriøs tråd i seriøs forkledning der det skrives: "Uten å overdrive, er jeg sikker på at antall menn på sukker er MINST 3-4 ganger mer enn antall damer."
Dette kan vi bare ikke ha stående uimotsagt da det er "sludder og vås" slik det står i Donald :-)
Antall kvinner og menn som daglig er på Sukker er ganske så jevnt. Sitter ikke med eksakte tall her og nå, men det er maks snakk om ca 5% flere menn. Hvis man har litt interesse for statistikk eller sansen for tall vil man forstå at dette ikke vil påvirke dynamikken mellom kvinner og menn her inne slik det påstås.
Det som derimot kan ha påvirkning for den enkelte er om man er veldig kritisk/spesiell i relasjonstesten. Da vil man kunne få langt færre kandidater opp. Enda viktigere er det selvfølgelig om man er svært attraktiv eller mer normal. Dette overrasker vel ikke noen.

Ellers blir det en knallfest på lørdag og kjønnsbalansen er svært god.

Jeg har rett og slett et så enkelt spørsmål som; Hva foretrekker dere menn? Er det like attraktivt med kort hår som langt?

Som dere ser har jeg selv kort hår, og for min del kler jeg det mye bedre enn langt, og har fått masse komplimenter etter jeg klippet meg. Men likevel har jeg en følelse av at dere menn liker langt hår best. Alt er relativt, jeg vet det, men sånn generelt sett? :)

Jeg var tidligere idag vitne til en halsbrekkende sensureringspolitikk på et forum, vil understreke at dette ikke dreier seg om sukker.

Dette stedet er egentlig ikke et forum, det formidler nyheter og det gis mulighet til å komentere reportasjene.

I denne debatten utrykker en perosn "x" stor frustrasjon over en annens"y" manglende modenhet......siden dette stedet er for voksne oppfordres "y" til å finne et nettsted for likesinnede.

En annen person finner leiter tilbake og finner et inlegg der "x" selv er meget usaklig, denne gangen også adressert "y"
For at dere skal forstå hvor usaklig dette var har jeg kopiert inlegget, har fjerna navn. Vet ikke om det er lov å gjøre det men jeg gjør det alikevel.

Inlegget lyder som følger......."Jeg håpet jeg skulle slippe og skrive dette men nå må jeg bare.
Er du av den typen som ikke vet om du er kåt eller dritetrengt ?"........

En person kopierer inleggt og spør "x" om det er dette han påberoper seg sin modenhet med.......han får inlegget sitt fjerna.
Alikevel står inlegget til "x" lenger oppe fortsatt etter flere timer.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at det var jeg som fikk inlegget mitt fjerna! Nå synes jeg dette var en ssmerkelig teknikk for å oprettholde ro og orden på et forum.

Jeg lurer på...er forumer som dette og andre underlagt noen form for kontroll, er det et organ som tar seg av slike ting?
Noen som vet?

Det er jo bra; at du ikke døde på vei til jobben eller buttikken i dag!

Veldig kjedelig å bruke sukker til dette, men er helt desp etter ny flatmate!

http://hybel.no/bolig/koselig-rom-i-fin-leilighet-pa-hovik

Nei, er ikke på jakt etter en som kan flytte inn og siden muligens bli en kjæreste.

Gutt, jente, mann eller kvinne. Alt funker :)
Send melding på inboksen om du er interessert!

Er det da lurt å skrive under profilteksten at man er homo, for så å igle seg inn på byttet når de biter på?