Sukkerforum

Ville du datet:

En som ikke har vært hos tannlegen i siste 10 år?
En som har ørepynt og gull halskjede?
En som spiser stort sett grandiosa og tacos og drikker hverdag 1,5l cola og 1l jus?
En som ikke kan skille "å" og "og"?
En som skriver : vell, att,nyskjerrig, i blandt, arangemang, nokk .....?
En som synes Becca er kjæmpe flenk !?

Check linken fra flink pige Becca....fantastisk eller ?
http://www.youtube.com/watch?v=x6DwhlEGOMo&sns=fb

Fortell noe om dumpekandidaten din :-)

Er det ikke normal høfliget å svare på post man får i innboksen? fikk en MYE skjev start her inne...mannen svarte ikke..sendte post to ganger.. er det ikke bare å svara at han ikke er interessert da? Eller si TAKK for et kompliment..? Jeg spurte jo ikke akkurat om vi skulle gifte oss... ? Men var morsomt med match på 98 og mye felles.....

It's not the impact so much as it is the excruciatingly slow death afterwards.

http://abstrusegoose.com/419

Men hva er hemmeligheten til de få som kommer seg ut?

Når jeg går inn på hurtig fakta og tekster, så kan jeg ikke endre der jeg har skrevet om min "drømmepartner". Hvorfor??

Vi slutter ikke å leke fordi vi er gamle; Vi blir gamle fordi vi slutter å leke.

Da var billettene bestillt til Gavin Degraw konserten i Oslo :)

Noen andre som skal ?

Jada, enda en av disse skal - skal ikke-trådene.
Har faktisk tenkt litt på det. Ingen erfaring til nå. Men har landet på at jeg vil helst finne en som ikke er total avholdsmenneske. Med all respekt for dem som ikke drikker.
Har selv et svært bevisst forhold til alkohol, drikker meg svært sjelden full. Liker ikke å miste kontrollen og kjenner min egen toleransegrense. Liten anledning til å skeie ut, siden jeg ofte jobber i helgene. Men jeg liker vin til maten, eller bare å nyte en god vin i hyggelig selskap ... aller helst med min hjertens kjær. Det er noe med atmosfæren og settingen, en annen intimitet. Kjenne varmen i kroppen, blir litt ør og det blusser i kinnene ... :p

Hvilke tanker har folk rundt dette?

Noen som har erfaringer med slik trening?
Det virker i hvertfall veldig effektivt, et slags styrke / balansetrening med egen kroppsvekt.

Check linken:
http://www.youtube.com/watch?v=2Xg8cMcPYbU&feature=share

Her om dagen kjøpte jeg meg nye klær, jeg gikk til frisøren og ba om en kul hårsveis og de første dagen var alt normalt, jeg fikk ikke noe respons på forvandlingen min.

Men en dag da jeg satt på t-banen la jeg merke til at det var en jente som så på meg flere ganger og smilte. Hun så på meg flere ganger og når jeg stirret tilbake smilte hun og så ned i gulvet. Jeg prøvde å se om det var noen som satt bak som hun flørtet med, men det satt ingen der, jeg følte på mange måter at dette var for godt til å være sant. For dette var en jente som vanligvis jeg ville sett på som out of my league. Mørkeblondt hår, antageligvis fra vestkanten, jeg tenker det var helt usannsynlig at hun skulle være interessert i meg.

Jeg tenkte ikke noe mer over det den dagen og gikk hjem til meg selv. Har jeg fått bedre drag på damene eller er dette noe jeg bare innbiller meg?

Jeg var på nippet til å være helt alene på julaften for andre gang i mitt liv, sist gang var før jeg fikk unger og jeg jobbet. Tanken var litt trist, men så plutselig skal ungene være hos meg allikevel julaften.

Er det noen andre her som er alene julaften? Hva finner dere i så fall på? Jula er den tiden hvor jeg mest av alt mistrives med å være singel.

Flere som syns sukker er blitt slitsomt og tregt med det nye designet. Fading og alt annet miksmaks gjør det tregt å navigere i, ihvertfall hos meg.

Jeg ble så overrasket over meg selv nå, da jeg for første gang kjenner en liten følelse av sjalusi over en person jeg egentlig ikke har følelser for....

Hvor stor respons får dere på meldingene dere sender ut her inne?

Selv så kan jeg si at omtrent 1/4 svarer på førstemeldingene mine så langt. Av ren nysgjerrighet lurer jeg på om det er stor forskjell på kjønn og alder. Jeg vil tippe gutta sender ut flere meldinger, og at jentene mottar flere meldinger. Det kan selvfølgelig være forskjeller på dette jo yngre/eldre man er.

Jenter i 20-årene får sikkert meldinger fra de som er like gamle og de som er hakket eldre enn seg, mens gutta i 20-årene drukner i mengden, og må kjempe med mange konkurrenter i alle aldre om disse jentenes interesse. Enkelte jenter får sikkert hundrevis av meldinger og det er fullstendig forståelig at de ikke svarer på alle.

Hva man skriver har selvfølgelig også mye å si! Selv spammer jeg ikke ned alle med den samme intetsigende meldingen, men engasjerer meg og viser at jeg er interessert i dem, hvem de er og hva de driver med. Ikke minst spør jeg alltid hvis det er noe jeg lurer på, så har de noe å snakke med meg om.

Så, hvor mange svarer på meldingene dine, er du mann eller kvinne, og hvor gammel er du? Hva skriver du vanligvis, merker du at noe funker bedre enn noe annet? Tør du avsløre triksene dine? :)

Fått bestilt meg ei kone i Thailand da. Serr sweet azz.

Lei av klisne hilsener i flørtebrevene, som klemz, nuss? utvid ordforrådet her med heilnorske uttrykk
* knyttneve i skulderen, kamerat*
* lårhøne-snei*
*smådult i ribbena*
*lett pannedunk*
*kosetupp i ræva*
* svak brystvorte-knip*
* venstre bollekinn-klyp*
*andeleppe-grep*
*forsiktig balle-nyp*
* rask musegnikk*
*gladrøsk i trusa*

Kjære julenissen.(Sukker)

Jeg ønsker meg så sårt en flott mann til jul.
Han må gjerne ha en muskel eller to,med litt hår på toppen.
Være snill og god med et godt smil på lur.

På forhånd takk :)

Siden året går mot slutten er det vel på sin plass å ta en oppsummering. Hva er den/de beste filmen(e) du har sett i år?
Jeg stemmer på True grit og Water for elephants

Hva er din favorittjulesang?
Selv er eg ikke over gjennomsnittet glad i julesanger, men Fairytale Of New York står mitt hjerte nært... Og da spesielt versjonen til No Use For A Name!

http://open.spotify.com/track/1h99MxGwBnmpStUBQvgx18

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Dit kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende:

Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Du kan ikke gå ned en e...tasje, bortsett fra å forlate butikken.

En kvinne besøker butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje på et skilt på døren står det :

1. etasje- Disse mennene har fast jobb.

Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på skiltet:

2. etasje- Disse mennene har fast jobb og elsker barn.

'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.' (Uffda!..)

Så hun fortsetter oppover. I neste etasje står det på skiltet:

3. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ett godt utseende.

'Jøss!', tenker hun, men går videre oppover.

4. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har ett godt utseende, og hjelper til med husarbeidet.

'Å hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!'

Etter å ha tenkt seg ganske kort om, så går hun opp enda en etasje, og på skiltet står det:

5. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ett svært godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.

Hun er svært fristet, men lurer jo på hva som befinner seg i sjette etasje, og går videre opp til siste etasje:

6. etasje–Velkommen til øverste etasje! Du er besøkende nr. 35601225 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.

NB VENNLIGST BEMERK:

For å unngå og bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru - butikk rett over gaten.

Første etasje har damer som elsker sex.

Andre etasje har damer som elsker sex, har penger, og liker øl.

Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende

Å date er jo så skjørt og mange små ting man sier eller gjør blir feil i denne perioden.
Mitt tips til dere menn - slutt å bruke kos (eller klemz) på slutten av en sms eller i telefonen...

Er det bare meg som får angst av dette? Andre ord/ting folk gjør som irriterer deg grønn?

Hei!
Jeg er en gutt i 30 årene som har et lite problem. Jeg er redd (og da mener jeg faktisk litt redd) for at jeg begynner å bli forelsket i en kollega. Det høres kanskje ikke så ille ut i seg selv. Det blir dog en større utfordring når jeg vet at hun har samboer. Jeg har snappet opp at det ikke har funket så voldsomt perfekt mellom henne og samboeren, og dem har ikke bodd så lenge sammen - men det å rippe opp i andre forhold har jeg stor respekt for. Jeg vil jo ikke ødelegge noe for henne, eller dem - og hun snakker i hvert fall som om hun tror det er noe som kommer til å vare, selv med noen utfordringer.

Men så kommer jeg stadig i den knipa...jeg vil som sagt ikke ødelegge for dem, men samtidig går jeg hver dag og holder noe tilbake. Jeg ser på meg selv som temmelig kresen, og en som bruker ganske lang tid på å bli forelsket. Det kommer da ofte ganske sterkt, og jeg er også redd det kommer til å komme sterkere og sterkere i dette tilfellet. Og jeg vet selvfølgelig at hun er "forbidden fruit." Men allikevel. Jeg klarer rett og slett ikke styre disse følelsene, jeg har for en gangs skyld møtt drømmejenta mi. Og det skjer ikke ofte skal jeg si dere, dette tror jeg nesten kan være første gang. Si gjerne at jeg er kresen, men sånn er det.

Hva gjør jeg?
Skal jeg trykke dette ned og inn i meg sjøl igjen? Og kjenne på den klumpen i magen i lang tid fremover, kanskje vil jeg angre for alltid hvis jeg ikke har fortalt henne hva jeg føler. Men samtidig vil jeg kanskje ødelegge både et vennskap og godt samarbeid (nå skal hun ikke jobbe sammen med meg mer enn et års tid, da hun skal videre i en annen jobb - en jeg skulle jobbe sammen med i mange år fremover tror jeg at jeg hadde holdt meg litt unna på den måten uansett).

I de aller fleste saker ville jeg selvfølgelig tenke at det var eneste alternativ.
Men jeg har kommet i en alder hvor damene ikke kommer på sølvfat. Jeg tror hun liker meg, som en kollega og venn - men det stopper temmelig sikkert her også, hun er jo opptatt med en annen. Men jeg skulle så gjerne ønske meg....
At jeg i hvert fall fikk fortalt henne at jeg liker henne kjempegodt, og at hun er drømmedama mi. Eller blir det også helt feil?

Tar gjerne imot noen tips. Jeg synes dette er veldig vanskelig.
Kan jeg si at hvis hun hadde vært singel, så hadde jeg blitt forelska i henne? Eller kan det også slå veldig feil ut?
Jeg liker ikke stenge inne følelser. Men kanskje må jeg det bare nå?

Takk for svar :)

I morgen drar jeg for å stå på ski. Bare synd jeg ikke har noen å dra sammen med...

Date

Siste svar sø. 18 des. 2011 20:00 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym slemmingen

Hei :-)
Jeg skal på date i dag med en som ikke sier stort på mld eller i tlf, men virker interessert i at jeg skriver/snakker :-)
Hvis jeg ikke gir lyd fra meg på et døgn, er jo redd for å virke innpåsliten :-) siden det er jeg som skravler mest, kommer det mld om alt er bra med meg, har vært på julebord to ganger og da virker han glad for at jeg tar kontakt når jeg er på vei hjem.

Men jeg får kanskje en setning fra ham, kanskje bare klem og smiletegn. Maks 5 setninger på det meste. Hvorfor? Hva kan jeg forvente meg i kveld når vi skal møtes? Vi har hatt kontakt i 3-4 uker. Når vi snakker i tlf stiller han sjelden spørsmål og det er jeg som leder all samtale, enda jeg prøver å legge opp til spørsmål, er det sjelden han følger opp. Er han egentlig interessert?

Noen kommentarer? Synspunkter? Vi er voksne begge to.
Setter pris på å høre hva dere mener, blir jo litt usikker, men er romantisk :-) og drømmer om å finne drømme-mannen min snart.

I hht til EU-standarden? :)

Noen som lese artikkelen "Til nettet skiller oss ad" i Dagbladets FREDAG ved inngangen av denne helgen?

Artikkelen handler i hovedsak om nettstedet "Victoria Milan" som markedsfører seg som et sted for gifte som ønsker å være utro, blant annet gjennom google-ads som lyder "Vil Du Være Utro? Treff mennesker for eventyr og moro ved å være utro". Så langt, så greit. Dette skjer samme uken som det har vært store oppslag om nettstedet www.hemmelig.com.

Etter å ha lest artikkelen er ikke alt like greit, for den er spekulativ og vinklingen er ensidig. Journalisten har blant annet opprettet en kvinne-profil med nicket "Silje" og har fått en rekke henvendelser fra menn i forhold som ønsker å ha et lite eventyr på si. Spørsmålet er om det hadde blitt noen artikkel dersom journalisten hadde opprettet en manne-profil. Trolig ikke, for en manns-profil hadde ikke i tilstrekkelig grad fått respons til at man kunne fylle en artikkel. Ikke bare fordi kvinner generelt er litt mer tilbakeholdne med å ta kontakt på nett enn hva menn er, men også på grunn av at kvinne-profilene på dette nettstedet i stor grad er fabrikkerte. Av ren nysgjerrighet opprettet jeg en profil på dette nettstedet for å sjekke ut hva dette var. Det som slo meg var at påfallende mange av kvinne-profilene hadde innslag av svensk i profilteksten. Mitt inntrykk er at nettstedet ved å fabrikkere kvinne-profiler spekulerer i enkelte menns søken etter spenning utenfor sitt eget forhold. Det får stå for både nettstedet og disse mennenes egen regning. Det jeg reagerer på er journalistens ensidige vinkling og at disse sidene ikke problematiseres i det hele tatt. Artikkelen fremstår nærmest som reklame for nettstedet. Den ensidige vinklingen bidrar også til å opprettholde forestillingen om menn som spenningssøkende og utro.

Andre som reagerer?

Ja, ja, gutta, så er det movember igjen. Regner med at alle kaster seg på den?

http://no.movember.com/

Er det han eller hun som digger deg rått og hemningsløst, trenger deg, ønsker deg og sier det rett ut (type A) ?

Eller er det han eller hun som holder litt tilbake, som viser at han eller hun har det bra alene og er vennlig men avmålt, og som du i blant lurer på hvor du har (type B)?

En mellomting er alltid fint, men det er ikke poenget her... Er det fortrinnsvis type A eller B du forelsker deg i?
Og NB! Spørsmålet var ikke hvem av disse du foretrekker. Det var hvem disse hjertet ditt velger.

Friluftssex - For eller imot?

Jeg er definitivt for!!

Jeg så nylig følgende etterlysning på match.com:

"om den jeg søker bør være seg selv. mer sier jeg ikke om det. jeg er meg selv på godt å vondt forstå det den som vill å kan jeg er snill ærlig hjelpsom å ikke minst til å stole på."

Ofte ser man noe lignende - dvs. en oppfordring om å være seg selv.

Så kan man lure på: hvem er man, hvis man ikke er seg selv? Er man noen andre, f.eks. naboen? Det er vel ikke snakk om identitetstyveri her? Har man ufrivillig kommet i skade for å bli en annen enn seg selv?

Kanskje man har idolisert noen i så sterk grad at man har mistet seg selv, og blitt en annen?

Kanskje det er det man tenker på, når man sier at man skal "finne seg selv"?

Og hvorfor drar alle langt bort (som regel) for å "finne seg selv"? Og finner de da seg selv, eller finner de kanskje en annen? Kan man finne seg selv gjennom å finne en annen enn seg selv, eller kommer man da enda lenger bort fra seg selv?

Jeg traff ei jente for en tid tilbake, som seriøst påstod at hun ikke lenger var seg selv, men hun var nå blitt sin mor. Hun hadde en vanskelig fortid, for moren ble innlagt på mentalsykehus da hun var svært ung. Bilder av moren i tvangstrøye hadde festet seg på netthinnen, og det er klart at som 4-5 åring kan slike inntrykk sitte meget dypt. Spesielt da moren forsøke å avslutte livet med å kvele seg selv, noe hun naturligvis ikke klarte. Virkelig en tragisk historie.

Men relasjonen til seg selv, og det å ha et åpent, ærlig og godt forhold til seg selv, er nok viktig.

Det er sannsynligvis ikke alle som hele tiden er seg selv. Man kan komme i konflikt med seg selv, på forskjellig vis, gjennom å benekte eller undertrykke visse ting. Man kan bedra seg selv på forskjellig vis. Man kan misbruke seg selv og plage seg selv, eller glede seg selv og støtte seg selv. Hvordan er din indre dialog med deg selv?

Relasjonen til en selv er kanskje en av de viktigste relasjonene vi har, og som i sin tur danner en mal for relasjoner til andre mennesker. Selvrelasjonen er en slags basisrelasjon, som farger og påvirker alle andre relasjoner.

Har man blitt uenig med seg selv, eller ligger i krig med seg selv, bør man kanskje ta et oppgjør med seg selv. Man kan sette seg ned og snakke ut - med seg selv! Man snakker jo (i tankene) med seg selv hele dagen likevel, så hvorfor ikke snakke ut og få tingene på bordet? Istedet for å gå rundt og være uenig med seg selv, eller kanskje sint på seg selv?

For å kunne bli glad i andre, bør man nok førs

Er tilfeldigvis en liten Dubstep DJ. Som DJ og musikk produsent i flere år er dette en sjanger som appelerer ekstremt til meg grunnet mye kreativitet. Masse rare lyder, energi, rytmer, mye gøy med andre ord da mye annet bli kjedelig. Andre so meg her !!??

Syns det er litt synn det der at man ikke svarfe verandre når man skriver en hyggelig hilsen heller et komplimang.
vertfall en høffelig nei takk eller noe........ trur jeg har møtt 2 stk heller noe her som har vert høflige nok til å takke nei. er det bare meg heller er det flere i min bås????????????
Ikke for å syte liksom men man er jo her inne for å treffe folk og kansje det utvikler seg til noe mer.... så det må da gå ann å prate med verandre uten om at det skal bety at man skal flytte sammen liksom..... hehehehe.
mener jeg da, men er kansje andre oppfatinger der ute!????

Denne tråden kan potensielt ødelegge evt sjanser jeg har for å finne noen her inne, hehehe. Men men! For de som er interessert (dere andre kan finne en annen tråd!) så har jeg nå farmet halve season 11 PvP gearet, og koser meg med 4,2k resil på min Holy Paladin. Kjempegøy å kunne heale gjennom det aller meste. Har spilt den "figuren" siden 2006 og nesten bare PvP så har mye erfaring med klassen.

Er det tilfeldigvis noen andre her som spiller Holy Pala PvP her? I så fall, noen generelle pro tips? Har vært Ret helt siden 2006 og kun nylig gått over til Holy så "rotasjonen" min er ikke all verden å skryte av.

:)

Tenkte at jeg kunne legge ut ønske lista mi her siden det snart er Jul og at jeg har bursdag i dag!

Lista er egentlig ganske enkel og grei:

Jeg ønsker meg melding...

Utover det så hadde det ikke vært galt med Canon 1dX

Kjenner meg ikke så veldig godt på dette området. Trodde til og med AHA var svenske (rødmer og skamme meg for det)
Men jeg vil gjerne få noen tips. Sikkert mange gode skandinavske band.
Trønderrock EKSKLUDERT
Liker rock, hard rock, indie, jazz, lounge / ambiente, og ikke altfor komersialisert popmusikk

Takker for tips :)

En temmelig vill en,

som spiser sukkerdamer som drops,

nanananana

hvis en får ereksjon om morgenen heter morrabrød.
ereksjon etter en middagslur, hva kalles det?

Steking av krumkaker og øesing på sukkerforum er ingen gode ide. Mye mørke krumkaker! Trodde jeg klarte multitasking!

Dette er en tråd for å dele interessante anatomiske detaljer med andre.

Enten det nå er relatert til luft, svømmernes tyvstart og levetid, om prikkedøden, kiling, inkontinens etc.

Prikkedøden:
Legg alle fingrene, unntatt pekefingrene, inntil håndflaten.
Gjør pekefingrene så spisse du bare kan.
Prikk en annen fort og hardt og mange, mange ganger over hele overkroppen.

Ikke ta dette som en klagetråd.
Jeg bare lurer??? Står det skrevet " for sex" i panna mi, eller er profilen min helt feil???

hvor stygge de håndballjentene er. Ikke er de kvinner og ikke er de menn

Ja, vet at jeg blir bombardert nå,derfor pseudonym

Hei!

Vi har oppdatert sukker.no i dag med ny layout for topplister og album. Kom gjerne med innspill og tilbakemeldinger, og skulle du ha problemer så kontakt support@sukker.no eller send meg en direktemelding.

PS: Vi anbefaler at man holder sin nettleser oppdatert. Få siste versjon av Firefox på http://firefox.no/ :)

Typisk å ryke på en skikkelig halsbetennelse dagen før årets julebord på jobben!!!
Stapper i meg parcet og penecelin i håp om å bli fit for fight i morgen....

God bedrings ønsker tas imot med takk:))
....og ja, syntes skikkelig synd på meg selv...snufs

Vart du skræmt no?

Til damene spesielt: Er dere like mye sniktittere som meg her på sukker? Et friskt bilde frister, hopper inn i profilen for en titt på album, leser profilen før man trekker seg tilbake til sin trygge gode tilværelse? Eller har dere mer enn nok å svare på meldinger fra ivrige mannfolk?
Mange tilsynelatende vakre personer/personligheter er/har vært innom profilen min gjennom tiden, men fåtall legger igjen et lite hei engang? Flere som opplever det samme? Er jeg så skummel?? lol :-)

Jeg er jo en av de som selv kan kikke rundt av og til, men sjelden legge igjen et hei. Så jeg anklager ingen for noe her, bare undrer veldig på dette "fenomenet" som jeg mistenker gjelder mange fler enn meg.

Åpent og ærlig :-).

P.S: guttas ærlighet og egne erfaringer er selvfølgelig ok her :-) Ut med det.

I morgen går superbrukermedlemskapet mitt ut, og jeg tror jeg har en jeg kan satse litt på også! Kult!!

Jeg vil takke for meg, og ønske dere alle en GOD JUL!!!

Og eeh... håper vi ikke sees? Men det er jo ikke umulig!

God ferie og høytid alle sammen :D

Kanskje vi kan få besvart dette også?

Er det Nina Hagen? Eller Skootah? Eller kanskje Einstürzende Neubauten?

Her deler du musikk fra et svært undervurdert (?) land musikalsk!

Hva tenker menn når de spør om man har funnet den man leter etter her inne? Hadde jeg det, ville jeg jo ikke vært her.

Må man være kvinne for å se at logikken brister?

Kunne jeg vært på date.
Jeg kunne vært på kino med venninnene mine.
Jeg kunne vært hos en kompis og lånt en arm til spooning.

Og likevel så ble jeg hjemme!
Guu..jeg tror jeg er veldig kjedelig!

Men jeg har huset for meg selv, rent sengetøy, ny pysj..rent hus..nettopp ferdig med deilig middag! Noen ganger er det bare godt og være alene! Så nå fyrer jeg med ved, tar meg et glass vin, hører på altfor høy musikk og synes livet er bare vakkert.

Hva gjør dere i dag?

Bedre å bruke litt tid på å bli kjent med den rette, enn å bruke masse tid på å hoppe på de feile.