Sukkerforum

...så må jeg si det er mange mange flotte damer her inne. Litt leit at det er så mange som bor litt for langt unna, men det er nok å ta av her på vestlandet også.

Ønsker meg en til jul. Det hadde vert gøy å finne under julegrana.

Noen som vet om singel treff lørdag OSLO?? ØSTLANDET NÅ PÅ LØRDAG :)

Hvordan kan man vite 100% at en profil er ekte..? Er det noen måte eller noe man kan gjøre for å garantere seg at den man snakker med er den personen vedkommende utgir seg for å være?

Alle ateister skal rett ned til det veldig varme stedet etterpå, eller hva?
Og hva med agnostikerne, som har helgardert seg, de sleipe svinene?
Men hva med de som er åndelige, men ikke religiøse?
Eller de forskjellige varianter av religiøse?

Det virker som man tror mange ikke er helt på stell ang dette. At møtes en så skal den valken eller de tynne armene bare ikke eksistere.

Nok av menn her inne som signer seg opp som atletiske (som er enten for tynne og hengslete, eller har pondus)..
Eller de som er gjennomsnittlige men som man ser en dobbelthake og aner de er mer enn "par kg for mye".

Jeg er ikke sykt nøye på at folk skal ha slik og slik kropp, bare hvorfor lyver folk om dette? Det jobber bare mot en selv.

Nei.. Nå stikker jeg på løkka og tar meg en vin el noe... Og brifer med mine "par kg for mye". ;P

Snodig hvordan musikk er. Noe treffer en, ikke av ord eller tone, men kanskje stemme. eller en av de andre?? Vi har vel alle noe vi hører på, som vi ikke er helt happy at andre vet om.. Jeg har faktisk flere opp igjennom.. Min siste på stammen av de jeg ikke forteller er Selena Gomez.. Jeg vet! ikke si hvorfor det er feil. men jeg liker stemmen hennes.. :)

Så, hva er din lille musikk hemmlighet??

La tråen være fri for dømming, og nedsetting. la den bare være for åpenhet og ærlighet.

Da jeg fylte ut profilen min, var jeg feig og utelukket ikke røykere fra å være mulige matcher. Men så gikk jeg i meg selv og kjente på dette. Så nå er alle røykere borte fra mine matchtreff siden jeg la inn absolutt krav på ikkerøyk. Det var ikke mange som forsvant. Men noen var det. Så jeg får bare håpe at jeg ikke har valgt bort mitt livs kjærlighet.

Var innom og skulle sjekke en eller annen bank, det kom opp en rentesats på 5,5% (effektiv rente).
Jeg synes det virker høyt.
De som vil, fortell gjerne hvilken rente dere har, eller hva dere mener er "normalen".

Kjære alle utro sukkerbiter. Dere som er her inne til tross for at dere er i forhold.

Jeg skriver ikke for å dømme dere, det får andre ta seg av. Men jeg skriver for å fortelle hva jeg nettopp fant ut. En sukkerbit som jeg har hatt litt kontakt med tidligere, men som har vært veldig til og fra på sukker, viser seg å være samboeren til en kollega av meg. Jeg synes dette er kjempevanskelig. Sist jeg fikk melding fra han her på sukker visste han at samboeren ventet barnet hans.

Jeg kommer ikke til å fortelle noen om dette. Men det som gjør situasjonen utfordrende er at han har vært innom arbeidsstedet vårt i yrkessammenheng, og at jeg har fortalt flere kollegaer at jeg har snakket med han på sukker. Jeg forsøkte å spørre han om det ikke var han jeg hadde fått melding av 6 dager tidligere (selvsagt på tomannshånd), og han latet som han ikke skjønte hva jeg snakket om. Jeg kunne forsøke å lure meg selv, men nicket på sukker, navnet på herren som var innom jobben min og navnet på samboeren til kollegaen min er identisk...

Så, kjære utro sukkerbiter: Vennligst ikke vis ansiktet deres! Jeg har ikke lyst til å havne i denne situasjonen igjen! Jeg kommer som sagt ikke til å tyste på han, men flere kollegaer vil idenfitisere han som sukkermannen som jeg har snakket med... og nå - samboeren til en kolega.

Kjemi - det mest brukte ordet på Sukker, i profiler og også her på forumet. Noen som våger seg på en definisjon?

Har bruk og misbruk av dette ordet ført til at det har mistet mye av sin betydning?

Jeg vet i hvert fall med meg selv at hvis noen klarer å beskrive hva de ønsker på en mer elegant måte enn å bruke dette ordet, leser jeg profilen deres med mye større interesse.

Jeg har ikke vært her lenge. Og jeg er nyseparert. Det betyr at jeg er i (begynnelsen av) en fase mange her allerede har vært gjennom. Såpass har jeg skjønt.

Nå vil jeg skryte av alle de kloke sukkermenneskene som har gitt meg gode råd og kommet med oppmuntrende tilrop til meg. En del av meg har lyst til å bare kaste seg ut i nye eventyr, en annen del av meg sier at jeg skal gjennom noen prosesser først, og de bør jeg ha kjent på før jeg fremstår som hel nok for dere. Da er det godt å få meldinger om at dere vet hva som skjer, og at det blir bedre.

Og så har jeg en følelse av at det vil være noen flotte sukkerdamer her for meg når jeg er ferdig med prosessen min. Men mine flotte nåværende rådgivere er nok tatt for lengst.

Jeg elsker dere. Og burde sikkert skrevet dette anonymt.

aldri sur.. men får å få bli med må man selvsagt knekke koden.. Denne gang tenker jeg vi tar en tur til Maldivene..

Jeg tar med epler og er selvsagt med :)

Skal jobbe i Trondheim noen dager nå, noe artig som jeg bør få med meg på kveldstid?

Noen som vil joyne middag, pils eller kaffe en kveld? :)

Ellers noen bra pubber?

Tips mottas med stor takknemlighet. :)

Mvh Vita

Hva er den verste/tristeste/teiteste/morsomste måten dere er blitt dumpa på? Jeg ble en gang dumpa fordi han syntes at jeg var lett på tråden fordi vi hadde sex på den første daten!! :-D

I et ukeblad fra Maine i USA, 1892, fant Lars Mytting listen over hva slags mannfolk gifteklare kvinner kunne vente seg ut fra vedstabelen menn produserte. Og slik vurderer du en potensiell ektemann:

Rak og solid stabel: Rak og solid mann.

Lav stabel: Forsiktig mann, muligens sjenert eller svak.

Høy stabel: Høye ambisjoner. Men se opp for ras og sig.

Rotete stabel, rotete mann.

Uvant fasong: Fritenkende, åpen sjel. Se igjen opp for svak konstruksjon.

Prangende stabel, lett synlig: Utadvendt, men muligens en posør.

Mye ved: Langsiktighet, trofasthet.

Lite ved: Et liv fra hånd til munn.

Kubber fra grove trær: Tar livet i store jafs; men kan overfyre og være dumdristig.

Pedantisk stabel: Perfeksjonist. Muligens innadvendt.

Sammenrast stabel: Svak vilje, dårlig prioriteringsevne.

Halvferdig stabel, kubber rett på bakken: Ustabilitet, dovenskap, fyll.

Røys rett på bakken: Ukunnskap, forfall, latskap, fyll, eller alt på en gang.

Gammel og ny ved om hverandre: Vær mistenksom. Kan være stjålet og blandet inn i egen ved.

Store og små kubber om hverandre: Nøysomhet. Å smette inn opptenningsved sammen med store kubber tyder på en omsorgsperson.

Grove, vridde kubber av gjenstridig ved: Iherdig. Sterk vilje. Eller tynget av byrder.

Ingen stabel: Ingen ektemann.

Ref:
http://www.aftenposten.no/kultur/Slik-kje nner-du-mannen-p-vedkubbene-6717439.html

http://tinyurl.c om/72zwp2q

Oppgave:
Overfør dette til dagens samfunn.
Hva vil kunne erstatte veden?

Hei.

Jeg har lenge vurdert å kjøpe en touch telefon, men jeg vet ikke hvem jeg skal ha. En samsung galaxy eller iphone 4s? Eller kanskje en xperia? Eller en HTC? Akk, jeg vet ikke hvem som er mest appelerende. Eller, jo, det gjør jeg, det er forsåvidt en samsung galaxy, men de er ganske dyre. Det står mellom iphone 4s og samsung galaxy.

Har du touch telefon, og i såfall hvilken? Og hva syns du er bra/negativt ved den?

I dagens horoskopet står det at jeg idag skal møte min neste kjærlighet tilfeldig på nett.
Jeg begynner og få det travelt da kl er 23.15.
Så hvor er du?
Send i innboks takk ;-)

Er det litt galskap????......

Datatrøbbel!

Siste svar ma. 12 des. 2011 22:26 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym hjelpesløs

Å er det en data nerd (i positiv tolkning av nerd) som kjeder seg i kveld og kan komme med råd til en gammel jomfru ;)

Plutselig er det noen sider på nettet som lukker internet explorer. Jeg får opp en feilmelding fra windows om at "datakjøringsforhindring " har lukket internet explorer. Jeg har windows Vista. Når jeg leser om den står det at det kan være en feil om at et program jeg har lastet ned. Dette skjedde først etter at jeg klikket på den automatiske oppdatering av windows for noen uker siden, og den oppgraderte seg til en ny versjon med mer sikkerhet eller noe. Har ikke lastet ned noen programmer i det siste annet enn vanlige oppgatteringer som kommer når man åpner wimp og itunes og nettbank og sånne seriøse sider. Tips råd....det står å avinnstallere programmer nylig lastet ned men jeg har ikke gjort det. Fikk ikke bestilt kino billetter på nett i dag heller for siden lukket internet explorer. Jeg er skikkelig kløne på dette....kjære datakyndige som kjeder seg på en søndags kveld :-) smisk smisk

Siden dette er forumet for alt...

Har, med jevne mellomrom, slitt med "ristefølelse" i nakken, og her i dag fikk jeg beskjed av legen om at det trolig var anspente muskler i nakkeregionen, noe som lyder tilforlatelig. Og til behandling skrev han ut både kremer og piller. Og, for all del, jeg tror sikkert at det hjelper, ristefølelsen er mindre enn den var.

Derimot er jeg mer usikker på om det hjelper på årsaken. Jeg er imidlertid litt usikker på hvor jeg skal henvende meg for å få gjort noe med det. Derfor spør jeg ekspertpanelet - fysioterapeut, kiropraktor, muskelterapeut eller noe helt annet?

Jeg møtte en mann som var innom min arbeidsplass helt tilfeldig. Vi snakket slitt, og jeg ble veldig sjarmert. Av den grunn inviterte jeg han på middag hos meg. Det var hyggelig, men jeg følte ingen kjemi....Nå sender han meldinger og inviterer meg på middag og jeg får blomster på døra...Jeg tror ikke jeg kan bli forelska i han(skule ønske det)...Hvordan skal jeg håndtere situasjonen? Jeg vil jo ikke såre han, for han er en bra mann...bare ikke rett for meg!

Hvilket stjernetegn er dere som skriver på forumet? Noen som tror på astrologi?

Kjære dere :-)
En aldri så liten bevisst naiv oppgave til dere, inspirasjonen kom dalende ned i disse julekorttider, sett opp en liste over alle menneskene i livet deres og lag en liten notis hvor og når dere ble kjent, samt hva denne personen betyr for deg. Du vil komme på ganske mange personer som betyr noe for deg og du vil, sannsynligvis før du er halvveis finne ut hvor rik du er :-)

Er det bare meg eller er det flere som sliter med nattesøvnen når det er fullmåne? Jeg hadde store problemer med å sovne natt til i dag. Riktignok var jeg litt satt ut etter å ha lest ferdig boken Hypnotisøren, men det slo meg i dag at det var fullmåne i går. Er ikke første gangen, heller.

Da er årets juletre pyntet - men hva mener folket om plastikk eller ekte tre?

Og hva slags pynt MÅ være på treet?

For de lure har vi nå introdusert profilhjelp på Sukker. Mye fint der.

http://sukker.no/profilhjelp.html

Hva driver så folket med på denne søndagen?

Selv har jeg rømt fra julestresset til lekeland hvor jeg ser kidsa rase fra seg mens jeg surfer på tab'en min og drikker kaffe.

kan en som bor på bygda være mer urban enn en som bor i storbyen? og kan en som bor i byen være mer hillbilly enn en som bor på bygda?

Jeg har i år valgt å dra til Lanzarote på julaften, og kommer hjem på nyttårsaften. Drar sammen med min far, stemor og stesøster. Vi har ingen planer om noe som helst feiring.
Flere her som gjør dette? Som velger å ikke feire jul, og heller drar på ferie?

Jeg har bladd litt frem og tilbake i gamle tråder på forumet, man har ikke lyktes å finne kort og konkret svar.
Når person A blokkerer person B, vil da begge bli usynlig for hverandre? Og vil den usynligheten også gjelde på forumet da?

Hvordan reagerer du når du blir overøst av kjærlighetserklæringer fra noen du ikke kjenner? (Eventuelt om du aldir har opplevd det, hvordan tror du at du hadde reagert).
Når noen du nettopp har sagt hei til, erklærer at du er deres livs kjærlighet og nærmest forlanger å få vite hvor mange barn dere skal ha i lag.

Ja, hvordan reagerer du følelsesmessig da? Og om det skjer på Sukker.no, hvordan håndterer du det i praksis?

Vi har begge bursdag. Uten sammenligning forøvrig, bare at de sammenfaller på samme dato. Har interessert meg for den opp gjennom årene.

Ønsker om peace and love fra meg.
:-)

som resten av uka.

Merkelig det derre. At når man sjekker over besøk i ukedagene, så er det meget varierte typer menn.
(nå skriver jeg på vegne av meg, ikke andre, selv om jeg tipper at andre har det likt og om de følger med)
Men på søndager, dagen derpå dagen av alle. Da høyner det seg i den "allmenne utseendemessige statusen" Menn som jeg definitivt ikke ser på som interessante, men som ville passet inn i "paradise hotell, fear factor, the bachelor osv osv" DEM vurderer min profil... Greit nok at de skjønner fort jeg ikke er dems type kvinnfolk så fort de har bladd gjennom albumet mitt ;)
Men finner dette uansett veldig artig brudd i besøks-typer.

Noen andre forumtroll som finner dette vanlig om dere skjekker... ? Gutta som jentene...

Merkelig at savnet etter hud skal være det værste etter et brudd.... Flere som har det sånn??

Det er litt trist at det aldri skjer. Andre som opplever det samme?

Jeg har matcthtall 93 med mange damer her inne.
Men har til dags dato ikke opplevd at noen av de har startet en chat med meg. Gamle kjønnsrollemønstre? Hmmm...

Jeg må bare få si at det er mange kjekke karer her inne for tiden :-)

Jeg definerer meg selv som negativ ateist, hvilket betyr at jeg, i mangel på noe troverdig religiøst alternativ, opptrer ut fra at det heller ikke er noe "der ute". Følgelig har jeg krysset av på 2 under religiøsitet og valgt "mindre viktig". Når jeg imidlertid ser profiler jeg virkelig liker, dvs. kvinner som fremstår som avslappede og samfunnsbevisste, heller enn treningsnarkomane sminkedukker, slår det meg at vi svært ofte har et ganske stort rødt blad på religiøsitet.

Spørsmålet mitt til de som er religiøse her inne er da, følgelig, hvor viktig er det at kjæresten deres har sammenfallende tro?

Og, vær så snill, ingen generelle diskusjoner om religion her...

For meg er det total turnoff på menn som vokser øyenbryn. Lurer på om dette fenomenet er noe det bare blir mer og mer av, eller om det vil dø ut....

hey noen fra sørumsand hær?

hvorfor sende ikke damer brev på profilen min.eg får ikke noe svar fra dere damer huff å huff

Jeg skal bli dødsdrita i dag. Jeg kommer til å være kjempekjekk helt til det bikker over, hehe

Andre?

Arrangeres det noen ganger Sukker-ferier??? Singelturer til utlandet?

Hvem går ut, hvem vinner og hvor moro er det egentlig?
Selv, tja.. humrer og ler innimellom her mens jeg til dels nyter humoren. Snurr film :-)

HUSK AT

Siste svar lø. 10 des. 2011 20:17 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Elgevenn

EARL GREY-TEA (minus ARRYA) blir som å drikke dyrekjøtt. Ikke bra!

lotto

Siste svar lø. 10 des. 2011 20:04 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym htype

om det var jeg som stakk av med multimillionpotten, hvor lenge skulle jeg ventet med å avsløre det for en kjæreste?

Men kun det beste er godt nok ;)

Som det står over, full/half sleeve er det yay or nay. Og hvorfor?
Motiv, alder, person, personlighet, spiller dette noen rolle på resultatet?

Legg merke til grønn tråd: "Ønsker at tråden skal være seriøs uten småprat eller korte svar"

Noen som skal ut og ta et glass i kveld mon tro så må de si fra her for har lyst til å være sosial :-P

På 1700-tallet trodde man at kaffe motvirket erotiske følelser, og det ble derfor gitt til munker.