Sukkerforum

Trenger en sovevenn. Nå er jeg lei :) Anyone?

Ridelår er sterkt undervurdert som en elegant, vakker og delikat kvinnelig attribut på lik linje med pupper, hofter og rumpe.
Jeg digger og fasineres enormt av jenter som har mye ridelårfasong.

Ridelår er en viktig del av kvinnefigurens helhetlige eksteriør. En kvinne uten antydninger til ridelår mangler rett og slett en del av den feminine fysiske utstrålingen som en fullverdig kvinne med figur har. Kvinner uten snev av ridelår er helt turn of, spør du meg.

Hva syntes dere om denne naturlige gaven som mange kvinner er utstyrt med, for å tekkes oss menn?

Vi har slettet en useriøs tråd i seriøs forkledning der det skrives: "Uten å overdrive, er jeg sikker på at antall menn på sukker er MINST 3-4 ganger mer enn antall damer."
Dette kan vi bare ikke ha stående uimotsagt da det er "sludder og vås" slik det står i Donald :-)
Antall kvinner og menn som daglig er på Sukker er ganske så jevnt. Sitter ikke med eksakte tall her og nå, men det er maks snakk om ca 5% flere menn. Hvis man har litt interesse for statistikk eller sansen for tall vil man forstå at dette ikke vil påvirke dynamikken mellom kvinner og menn her inne slik det påstås.
Det som derimot kan ha påvirkning for den enkelte er om man er veldig kritisk/spesiell i relasjonstesten. Da vil man kunne få langt færre kandidater opp. Enda viktigere er det selvfølgelig om man er svært attraktiv eller mer normal. Dette overrasker vel ikke noen.

Ellers blir det en knallfest på lørdag og kjønnsbalansen er svært god.

Jeg har rett og slett et så enkelt spørsmål som; Hva foretrekker dere menn? Er det like attraktivt med kort hår som langt?

Som dere ser har jeg selv kort hår, og for min del kler jeg det mye bedre enn langt, og har fått masse komplimenter etter jeg klippet meg. Men likevel har jeg en følelse av at dere menn liker langt hår best. Alt er relativt, jeg vet det, men sånn generelt sett? :)

Jeg var tidligere idag vitne til en halsbrekkende sensureringspolitikk på et forum, vil understreke at dette ikke dreier seg om sukker.

Dette stedet er egentlig ikke et forum, det formidler nyheter og det gis mulighet til å komentere reportasjene.

I denne debatten utrykker en perosn "x" stor frustrasjon over en annens"y" manglende modenhet......siden dette stedet er for voksne oppfordres "y" til å finne et nettsted for likesinnede.

En annen person finner leiter tilbake og finner et inlegg der "x" selv er meget usaklig, denne gangen også adressert "y"
For at dere skal forstå hvor usaklig dette var har jeg kopiert inlegget, har fjerna navn. Vet ikke om det er lov å gjøre det men jeg gjør det alikevel.

Inlegget lyder som følger......."Jeg håpet jeg skulle slippe og skrive dette men nå må jeg bare.
Er du av den typen som ikke vet om du er kåt eller dritetrengt ?"........

En person kopierer inleggt og spør "x" om det er dette han påberoper seg sin modenhet med.......han får inlegget sitt fjerna.
Alikevel står inlegget til "x" lenger oppe fortsatt etter flere timer.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at det var jeg som fikk inlegget mitt fjerna! Nå synes jeg dette var en ssmerkelig teknikk for å oprettholde ro og orden på et forum.

Jeg lurer på...er forumer som dette og andre underlagt noen form for kontroll, er det et organ som tar seg av slike ting?
Noen som vet?

Det er jo bra; at du ikke døde på vei til jobben eller buttikken i dag!

Veldig kjedelig å bruke sukker til dette, men er helt desp etter ny flatmate!

http://hybel.no/bolig/koselig-rom-i-fin-leilighet-pa-hovik

Nei, er ikke på jakt etter en som kan flytte inn og siden muligens bli en kjæreste.

Gutt, jente, mann eller kvinne. Alt funker :)
Send melding på inboksen om du er interessert!

Er det da lurt å skrive under profilteksten at man er homo, for så å igle seg inn på byttet når de biter på?

PokkEr!! :D

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Koala

Da blir det sukkerfest for første gang i mitt liv!! Yaaiiiks!! :O

Håper på en superbra fest og mye flotte folk, å et det ikke blir superkleint!!

noen andre som kjeder seg...

noen tips til hva man kan gjøre..

skal snart sove tror jeg...hmmm

Hvorfor er Hødd hele norges fotb.lag ?
Hvorfor elsker alle bergensere Hødd mer enn de gjør med "brann" ??
Hvorfor er Hødd mer populært enn bart i trøndelag ??

Nei det er ett av universitetets mysterium...... :)

Vår betalingsleverandør Payex, har idag problemer med betaling med VISA. Problemet skal nå være løst. Men, får man forsatt ikke kjøpt billett, prøv MasterCard eller kontakt oss på support@sukker.no.

Sukker.no

Klage klage klage klage....
det er visst det vi mennesker elsker å gjøre mest av..
Men ok, jeg spiller meg!

Her ønsker jeg at alle skal klage på akkurat det de ønsker å klage på, uten at noen skal si
noe om klagen som er gitt.
Eller så kan dere klage på den da =P

Klag på akkurat hva du vil!!!!
Akkurat nå ønsker jeg å klage litt på surrete barn som bruker for lang tid på legge prosessen
på at jeg har vært for dårlig til å legge meg i det siste
vil klage litt på meg selv som er litt sint for tiden
vil klage litt på deg fordi du klager =P

Hva ønsker du å klage på?

noen som skal oppover og se 2 feb? ;-) vurderer sterkt å ta meg en tur!!

Hvordan får man til å bruke det da? Jeg kom automagisk inn på det tidligere, men så fikk mobilen min generelt angstanfall og satte seg tilbake på fabrikkinnstillinger.. Og nå kommer jeg bare inn på vanlig nettversjon..

Hvordan definerer du en kjæreste?
HVA er en kjæreste for deg?

Heisann, jeg sitter å funderer på å ta meg turen på denne festen..
Men vil jo helst at det skal være noe for meg der også..
Derfor vil jeg at dere jenter under 28 svare på denne poseten, noen som skal på festen? :)
Takk takk!

Det blir kø!
Til dere som håper å være blant de 200 første som får et gratis glass S vin: Heng av dere jakkene på Cosmopolite garderoben og gå tilbake inn innerst i restauranten der vinene er!

Etter dette. Ca kl.20.00 kan man benytte garderoben ved restauranten og gå inn på restauranten.
Etter dette, ca 20.30? er det fullt i Garderoben på Soria Moria og den andre garderoben på Cosmopolite må benyttes. Det er da stapp fullt på restauranten og lokalene der (også andre etasje der det er 2 drikke til prisen av 1) så vi begynner å fylle Cosmopolite.
Vi gleder oss!

Må innrømme at jeg som 12-åring hadde langt lyst hår og hadde det i hestehale også et par ganger. Med andre ord, har prøvd. Følte meg ikke vel. Og er sikker på at jeg ikke ville følt meg vel med hestehale i dag heller.

Men en gang i blant ser jeg jo menn som mener hestehale er en kurant frisyre for dem. Håret er gjerne grått og pistrete. Hva synes sukkerdamene om menn med hestehale?

Siden det er så mye tråder om kropper osv...

hvordan ser en bra kropp ut? (tenker på jentekropper da)

og hvorfor er gutter så fasinert av pupper?

de blir jo spinnville bare de ser en pupp..hehe..

håper på noen gode svar her nå ass

Gratulerer med dagen Automan og alle andre som fyller år 6. januar. :) Flere her inne?

Hvorfor er damer falske??

De bruker pushup bh maskara tynne klær silikon botox andre smike produkter... photoshop bilder.. falske negler.. ja og mye mer...

Hvorfor må dere bruke alt dette??

Jeg har datet altfor lenge, og egentlig liker jeg ikke å date en gang, for jeg hater "spenningsperioden" hvor man ikke vet om det ender opp med et forhold eller om det bare koker bort i kålen.. Jeg liker tryggheten av å ha en kjæreste jeg, ikke jakten på han.. Så hvordan kaprer man dere da? Hvordan får jeg den spenningsperioden til å bli til et forhold? Skal man la være å sende meldinger slik at han må jakte, skal man sende mange meldinger sånn at han skjønner at jeg liker han eller hva mener dere gutter? Jeg klarer tydeligvis ikke å finne balansegangen ettersom jeg tydeligvis skremmer dere bort hver gang jeg begynner å få forhåpninger. Så kom gjerne med innspill sånn at jeg kan bli bedre på denne datinga :-)

Her er svaret vi alle har ventet på: ( vel mange ihvertfall )
http://www.howaboutwe.com/date-report/1746-10-things-that-pretty-much-everyon e-is-looking-for-in-a-partner-and-how-to-get-better-at-them

PS Legg spesielt merke til punkt 10, burde være kjent ;)

får ikke opp profilsidene lenger....

prøver å gå inn på de som har besøkt siden min men det kommer ikke opp noe, bare heeeelt hvitt... kanskje ikke meninga at jeg skal se...haha

Dette spørsmålet har sikkert blitt stilt før, men jeg forsøker å forstå om det er noen slags "kultur" her inne angående dette her.

Er det helt greit å bare droppe å svare på henvendelser man får fra personer man ikke umiddelbart finner interessante? Det vil jo raskt gjelde de fleste som kontakter en, ikke sant?

Jeg er ny her, og føler meg veldig usikker på hvordan jeg skal håndtere dette. Jeg er glad for alle henvendelsene, selv om mange ikke er min type, og jeg ønsker ikke å være uhøflig ovenfor et menneske som faktisk satte seg ned og skrev til meg. Det krever jo både litt mot og litt innsats å kontakte noen slik, man vet jo at sjansen er stor for å bli avvist. Samtidig så ser jeg jo at det blir litt mye jobb, og jeg er også redd for å avvise noen på en måte som kan virke sårende. Kanskje det er like greit å la være å svare ved mindre man faktisk er interessert?

Selv har jeg sålangt tatt kontakt med 2-3 menn, og ingen av de så nødvendigheten i å besvare min henvendelse. En annen jeg begynte å skrive med bare droppa meg underveis. Kanskje jeg sa noe han ikke likte, men det spilte egentlig ikke så stor rolle. Da bare kastet jeg samtalen i søppeldunken og var ferdig med den saken. Men hadde det derimot vært noen jeg hadde snakket med lenge og likte veldig godt, så ville jeg muligens ikke tatt like lett på det.

Noen andre som har noen tanker om dette her?

Hvor lenge er nye superbrukere nye?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tvilling

Jeg klikker på nye superbrukere,men de har jo vært her inne en stund,så da lurer jeg på. Hvor lenge de står som nye brukere,før de nye kommer inn :-)hehe

hvorfor har en mann lurt seg inn på nye profiler???? 82% match har jeg også.
Han har jo ikke sjans på meg han. haha!

Bare lurer på om man er synlig for blokkerte personer om man vises i sidebanneret.

Siden jeg er så godt i gang....

Fortalte en venninne som er i et forhold at mange damer på datingsider legger ut bilder av seg selv tatt oven i fra når de ligger på sofan eller i senga. Hun lo :) Gjør de??? og blikket sier jo alt :) Så hva er greia med det da? at vi menn skal kunne se dere for oss når vi har en hyggestund :) Må jo være det. Skal ikke si at jeg ikke liker slike bilder, bare lurer. :)

Gutta: Sjekk lista over nye brukere.
Her er det åpenbart ei som har forstått hva som betyr noe i jakten på ny partner. Tror ikke det skal være nødvendig å gå inn på profilen, det holder nok helt fint å se på lista for å skjønne hva jeg mener.
(den blir sikkert sletta om ikke så lenge, så vi får flire mens vi kan)
Damer: Beklager, men dere holdes utenfor denne gangen.

Jupp, folkens, jeg er i gang igjen....

Jeg kom til å tenke på... Det finnes masse bra mennesker der ute,
som virkelig fortjener oppmerksomhet og applaus.

I dag har jeg lyst til å applaudere for alle forumfolkene her inne, som på
ett eller annet tidspunkt, har kommet med sine meninger.
Jeg kan ha vært enig, og jeg kan ha vært uenig. Men applaus fortjener de
likevel!
Uten motargumenter for sine meninger, ville ikke folk hatt muligheten til å
reflektere over hvorvidt du virkelig har lyst til å ha den meningen likevel
eller ikke.
Og alle som har være enig, har vært med å booste selvtillitten, noe vi alle og
enhver kan ha behov for i blandt...
Dessuten, så har det vært stilt spm som for endel er viktige. Uten svar fra
folkene som gidder ta seg tiden til å svare, eller lar seg provosere nok, ville
disse spm kanskje aldri blitt besvart så bra, at du kan få erfaringer fra litt
over alt. And that's a good thing!!!!

Så fra meg til dere som en eller fler ganger har skrevet her inne....
Stor applaus =)

Det er endel gifte menn som i en periode i ekteskapet har en tung stund.
Enkelte av disse går i sine svakeste øyeblikk, i nesten ren desperasjon, ut og søker andre kvinner utenfor ekteskapets trygge rammer.
Og det er endel kvinnelige fristerinner som kynisk utnytter disse mennene i deres svakeste øyeblikk.

Til disse kvinnene:
Skam dere!

Det blir bare hat og krangel om menn og kvinner skal omgås ofte.
Det er mange grunner til at noen kulturer har gjennomført eller ønsker et kjønnsdelt samfunn.

Så det er kanskje veien for oss å gå også?

hiiihiii! 20cm snø falt i natt i tillegg til det vi hadde fra før :-) i dag har jeg tatt meg en deilig tur i winter wonderland!!!

har dere snø kanskje? ;-);-) *erte*

Håper jeg får svar, det har jeg veldig lyst på :)

Etter å ha reaktivert profilen min etter at middels langt forhold en gang i november var jeg overrasket over hvor lite respons jeg fikk i forhold til forrige gang jeg var aktiv på Sukker.

Jeg tenkte derfor å freshe opp profilen både med hensyn til tekst og bilder en dag med litt tid til overs, men så langt kom jeg ikke før det brått begynte å lyse gult i innboksen daglig. Og det helt uten at jeg selv har sendt noen meldinger til hunnkjønn på ganske lenge.

Er det flere som opplever dette for tiden, er det vanlig at responsen nærmest er sesongbetont?

Det er jo forsåvidt ikke så rart om nyttårsforsetter, mer tid til overs og muligens all tiden man har til å sitte hjemme kan slå ut. Men januar har ihvertfall aldri fremstått som en romantisk måne for min del.

synes hele tida jeg leser dette her jeg.. men hvordan vet dere det? fordi dere får lite meldinger? kanskje de dere sender til ikke er interesserte og ikke gidder å svare, noe som er kjipt, men hvordan kan dere påstå at det kun er dere som jakter og at damerne får inn drøss med mailer? er det noen statestikk som sier dette?

føler nemlig at jeg er flink til å søke og å sende første melding. får somregel ikke svar jeg heller, men føler ikke at jeg er den eneste som jakter :-) de bare LIKER meg ikke! :-P og det er jo greit det forsåvidt..

Sjokolade!

Siste svar to. 5 jan. 2012 09:48 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym isterbaby

Lenge siden jeg har spist sjokolade. Eller... lenge... fire dager. :) I kveld har jeg pokker meg spist snart tre storplater fruktnøtt! Føler at jeg kunne innledet et seriøst kjærlighetsforhold til sjokolade. Blir så glad av sjokolade, da! :) Har jeg endelig oppnådd den mye omtalte "innbilte forelskelsen" man kan få av å innta større mengder sjokolade? Ganske fin følelse.

når folk besøker profilen din uten å sende melding, tar du det som et hint?

når du er inne på en profil uten å sende melding, er det fordi du ikke er intreressert?

samme med å.gi hjerter. snålt å få hjerte uten å få melding, hvordan tolker man slike signaler? :-)

forvirret!

Jeg har skrevet med en jente som har gått fra å oppgi at hun har barn, til å oppgi at hun ikke har barn.

Jeg føler meg lurt. Skal virkelig sånne jenter få lov til å holde på slik her inne?

Bør jeg offentliggjøre profilen hennes på forumet?

Eller hvor føler dere terskelen går? Utro menn bør outes, men damer som lyver om det viktigste i livet går fri?

Dere skjønner sikkert tegninga:-)

eller som kun er ute etter en ting...........

Du trodde nok det var enda en tråd som gikk på dette temaet, men det er det ikke! Sytetrådene til damer som har blitt "misbrukt" av mannfolk som dette, er mange nå for tida:( Dere som lager sånne tråder skriver som om alle mannfolk var slik.....men vet dere hva?......der er deres egen feil!!!!

SLUTT OG SYT OG GJØR NOE MED DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Å gjøre alle menn til dritsekker fordi dere alltid kommer borti disse er lavmåls!
Det er dere selv som er årsaken til at dere aldri finner en som er snill, dere kan med enkle grep utvide horisonten slik at dere lettere kommer i kontakt med ordentlig menn!
Selvfølgelig så er det noen som faller utenom det jeg sier her, men i de fleste tilfeller så er det deres egne holdninger og krav til en potensiel partner som fører dere inn i dette!
Dere mener vel at et brev skal gi intrykk av at vedkommede har brukt lang tid på det, og slike menn skriver slike brev selvom de ikke nødvendigvis bruker så lang tid på det. I tilegg så har dere krav til utseendet, og disse mennene ser som regel sånn noenlunde ut!!!
I tilegg så rangerer noen av dere seg selv som mere atraktive enn dere egentlig er, da blir dere spessielt sårbare for menn som i det hele tatt er på utkikk etter damer som dere!
Så hvis du tror alle menn er slik så har du dårlig holdning!
Dette er lett å se for oss Ålreite menn som tross at vi er ordentlige, alikevel er på sukker for å finne dame!

Dette var dagens lille utbrudd fra meg:)

...too easily

I fall in love too easily
I fall in love too fast
I fall in love too terribly hard
For love to ever last

My heart should be well-schooled
Cause I've been fooled in the past
But still I fall in love too easily
I fall in love too fast

Huff, hvordan unngår man å bli forelsket altfor raskt. Når det blir tydelig at det ikke blir noe mer då klarer jeg relativt fort å komme meg videre, men det er likevel en forferdelig følelse hver gang. Så da er det *hopp* til den neste. Men det er noe jeg egentlig ikke liker. Jeg vil bare finne den ene. (Nei, jeg tror ikke alle her inne leter etter noen som de vil faktisk dele livet sitt med) Har alltid sett på meg selv som en mann som er tillitsfull, som tør å vise følelsene, som ikke er en tøffel men heller ingen badboy, som står positivt i livet og er villig til å jobbe for et forhold. I det siste har jeg begynt å tenke at jeg bare er naiv...

Hva med i stedet å gjøre som alle andre gjør om dagen? Kjøpe nye treningsklær og medlemskap på treningssenter...

Gitt at vi har ei kvinne som er anklaget for hekseri, hvordan finner vi ut om hun er en heks?

Hekser brenner fordi de er lagd av tre, og siden tre flyter på vann, kan vi sammenligne hennes vekt med en and, som også flyter på vann.
Så vi kan ta og veie heksen, og hvis hun veier det samme som en and, så er hun lagd av tre, og derfor er hun en heks, og da kan vi brenne henne.

Andre?

What it says on the tin...

Jeg har skjønt at helgrønt på matchtreet er likt og dyprødt er ulikt, men hva tilsvarer egentlig sjatteringene imellom? Hvor mange punkter unna er det for eksempel når det blir oransje? Det hadde vært interessant å vite.

"Ønsker en mann som kan ta meg med storm?"

Jeg er verken Berit eller Dagmar. Så hva faen skal en dødelig skapning gjøre for å ta dama med storm? Eller har jeg helt misstolket poenget med denne "stormen" det siktes til?

Oppklar dette for meg takk.

Hilsen AVBLÅST trønder...

Halloisen!
Du er litt av ett støkke'assa
Va sjer'a?

Mvh
Cool kæbe.

Man skjønner man begynner å bli gammel når man nesten ikke forstår meldingene i innboksen:)

Hva slags sleng bruker du når du skriver?
Gjør du det bevisst ? Eller er det bare slik det blir,fordi du snakker/tenker slik?

For en stund siden var det veldig populært med klemz og koz...
Hva er populært nå?

superbruker

Siste svar on. 4 jan. 2012 22:11 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Automan

Sjekket på medlemskapet mitt nå. Skjønner jeg rett nå? at gratismedlemmer kan ta førstekontakten med superbrukere?
Har ikke blitt kontaktet av noen gratismedlemmer så vet ikke om det stemmer?