Sukkerforum

Jeg lurer på hvordan normal framgangsmåte er her på nettet med meldinger man skriver og hva man gjør videre derfra?
Aldri gjort dette før og føler meg ganske fersk her. Kvier meg ganske mye for å sende meldinger etter å bare rote rundt her og se på alle profilene...

Jeg er så nysgjerrig av meg jeg, så lurer fælt på hva som får dere til å gå inn
på en persons profil...
Selvsagt veit jeg det har litt med bildet å gjøre. Men kikker dere på kallenavn og alder samtidig? eller match % samtidig?
Lurer fælt på dette, for det er jo helt syyyykt hvilken variasjon av mennesker jeg finner på besøkslista. Alt fra pur unge gutter til menn som nesten kunne vært bestefaren min, eller i allefall en aldre far...
Regner med det er fler som opplever denne form for variasjon.
Og jeg lurer ikke på hva som får deg til å skrive til en person.
Men som sagt, jeg er veldig nysgjerrig på hva som får dere til å kikke innom... Hva glemmer dere å kikke på?

Jepp! Da har jeg fått enda en melding fra en gift mann.
Han innrømmer det selv, og jeg sier han er en j***a drittsekk hvor han kommer med kontrabeskjed om at jeg er hore.
Hvorfor i alle dager skal slike folk få fare upåaktet hen, uten noen form for konsekvens? De som merker konsekvensen av dette etterhvert er folk her inne som faktisk er ute etter noe seriøst.
Det er veldig fristende å begynne å luke ut utro menn ved å nevne kallenavnet i offentlighet her inne.
Hva tenker dere? Kan man eller kan man ikke? Som man reder ligger man, tenker jeg....

hvis morgendagen aldri kommer
Og jeg stille sovner inn
Hvilke minner vil du ha igjen
Hva husker du meg for
Inn i fremtiden
Hvilke bilder ville brennes fast
Og bli til glede eller til last
Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

Er det noen av dere som vet hvor funksjonen for å se besøkende på min profilen er?

Var inne på en profil da PCen hang seg opp. Så jeg trykket på noen taster, og plutselig hadde jeg sendt melding med innhold "ljhfdkj" eller noe. Pinlig...

har planlagt en stund å slutte å røyke og vil slutte om ca 2-3 uker.Tenkte å bruke røyketyggegummi en stund.
føler at det er unødvendig å lide seg gjennom dette når det finnes hjelp å få.noen som vet om noe hypnose eller lignende ?
bor mellom Tønsberg og Sandefjord

Ok, fikk servert litt av en bombe på nyttårsaften! Og den føyer seg inn i rekken av tilsvarende beskjeder, men skal sies at denne fikk begeret til å flyte over.

Så, case.. Jeg er en utadvendt person, jeg har reist mye, bodd flere steder, liker å snakke med mennesker og blir lett kjent med folk, blir aldri sittende alene på sosiale tilstelninger, med mindre jeg velger det selv. Jeg er snill, dvs jeg strekker meg ofte langt for å hjelpe andre. Jeg åpner mitt hjem for de aller fleste, jeg lytter til problemer, jeg prøver å være en positiv person, selv om livet ikke alltid er det enkleste. Egentlig er jeg vel ganske vanlig. MEN, jeg blir sett på som en stor trussel, dvs kvinner er redde for at jeg skal ta mennene deres.. Jeg har herjet mitt del, jeg gjør stort sett som jeg vil, så lenge jeg ikke sårer noen. Noen vil vel påstå at jeg spiser menn til frokost, vel.. so what? Jeg har aldri lagt ann på noen som er opptatte, men iflg mine venner flørter jeg visstnok med alle.. derfor passer alle på sine menn i det øyeblikket jeg kommer!!!

Var sammen med noen venner nyttårsaften, vi snakket litt om en venn som mistet sin kone i kreft, tragisk, vi alle kjente henne, og jeg har ved flere anledninger hjulpet dem , for å lette på noe av byrden mens hun fremdeles levde. Hun var selvsagt meget syk og redusert . Jeg har alltid hatt en god tone med hennes mann, (og henne)vi snakker om alt, og har på flere fester hatt interessante samtaler om livet, og generelt. Min venn forteller så, at denne kvinnen kom med et ønske, hun ville ha han til å love noe, og det var at han måtte sørge for at det aldri ble meg og hennes mann! Jeg ble så satt ut, jeg ble fysisk dårlig, jeg ble sint og fryktelig lei meg. Jeg kunne aldri , om så det var siste mann på jord ende opp med han. Jeg fatter ikke i verden hvorfor hun kunne sitte å tenke noe slikt, og rett før man dør, ber hun en venn om noe slikt!

Jeg har etter denne beskjeden virkelig lurt, jeg har gått igjennom alle mine år hvor jeg har kjent dem, og klarer ikke se hvorfor hun endte opp med å tro at jeg var ute etter hennes mann. Han er nå alene, jeg har vært der for han, snakket med han, han er i sorg, og for meg har det vært helt naturlig å stille opp, men nå vet jeg ikke lengre.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg, jeg har tydeligvis skapt stor frustrasjon for henne, og mange andre kvinner. Jeg har som sagt aldri lagt an på en opptatt mann, jeg har aldri vært sammen med hverken exer eller yer.. til noen...

Bare å begynne å glede seg til 21. desember, mneh, mneh.

Finnes det en kafé i området Helsfyr - Bryn? Statoil og Narvesen er ikke akkurat øverst oppe på lista :S

Nå er jeg lei det været vi har fortiden :((
Skogen der jeg bruker å gå tur med hunden min har blitt helt rasert av dette været ,ligger trær overalt... så det blir en del hindrer å gå over he he ..
Vil heller ha riktig vinter med snø og noen kulde grader
Tenker det er mange andre en meg som blir rammet av dette været ..

Altfor mange tråder i det siste har handlet om dårlig selvtillitt
hvordan andre ser på oss
utseende
dårlig personligheter
osv osv osv osv

Dette føler jeg vi trenger litt endringer på, så nå føler jeg det er litt greit å
booste opp selvtilliten vår.
Denne leken er enkel. Hver og en skal si tre bra ting om personen over og deretter si fem bra ting om seg selv.
For at det ikke skal bli mye copy/paste gjør vi det sånn at du sier tre fine ting om personens overs utseende,
så sier du fem bra ting om deg som person.

Er personen over deg anonym må du bruke fantasien eller (hvis fast forumtroll) må bare gå på personlighet vist her =P

noen med?

Ville bare høre med dere der ute: Som helgepappa har følgende spørsmål dukket opp: "Hvorfor vil du ikke at jeg skal møte sønnen/datteren din? Er det noe galt med meg? Tror du ikke jeg er bra nok? osv....osv...." Jeg sitter med min egen fasit, men vil gjerne høre hva dere som har sittet på andre siden av denne diskusjonen tror. Hvis du har datet en med barn, hvorfor tror du han/hun er tilbakeholden med å la deg møte barn(a)?

Ønsker tips på hvordan jeg skal skille menn som kun ønsker sex fra de som vil ha et forhold..
Er det eneste som hjelper kun å vente med sex? Og i så fall, hvor mange dater skal man da vente..?

Hilsen berte som snart gir opp fordi guttene bare er ute etter en ting likevel

Hei.
Håper noen kan svare meg på følgende.
Er ganske ny her,og har da selvfølgelig tatt relasjonstesten,og har da forstått det sånn at Sukker.no skal finne de som matcher meg.....men hvorfor i all verden har jeg så høy matchtall med enkelte som er 20år yngre enn meg.Er det noen som har det samme problemet??
Og kan vi stole på den testen?Synest igrunn det er mange kjekke som har bare 70 matchtall med meg jeg da hehe,og som virker veldig interesante ;-)men selvfølgelig nær min alder.

Jippi.....i dag har jeg bursdag. :D Hæppi børstei tu me... :D

Kake mottas med takk. :)

Lurer på om det er noen fra 48 år og oppover som skal på festen ?

Har du vært sammen med en/ei du var veldig glad i, og som ble borte for deg? En du tenker på, og lurer på hvordan det ville vært om dere fremdeles var sammen, selv om du føler deg klar for å treffe andre?

Jeg har én. Vi var sammen i fem måneder, og rotet det til for oss. Selv nå, 2 år etter, tenker jeg på ham hver dag. Jeg tviler på at han noensinne blir glemt, skjønt han var ikke bra for meg.

I dag tok jeg meg i nesten å ønske at det skulle komme litt snø. Om ikke det er et tegn på at det begynner å rable for meg, så vet jeg ikke...

Som en oppfølger til utblåsningen og advarsel mot gifte menn på jakt. kan man kanskje vi like godt lange en solid gapestokk-tråd:

For meg ville jeg synes det var kjekt å bli advart / evt advare likesinnede mot:

-Tempramentsfulle småvoldelige kvinnelige tungvektere med et temprament som konstant ligger latent og verker etter utbrudd.
-Eller kvinner med ekstremt sære uvaner eller ikke tåler å ta i en oppvaskbørste/kost/vaskemaskin før siste plagg er skittent.

Jo en gapestokk hadde spart både meg og likesinnede for mye unødig leting !!

Skal ordet være fritt for alle med mindre gode opplevelser her inne ??

I morgen er det tilbake på jobb. Og det verste er at jeg gleder meg... Det er noe med rutine i en hverdag som ikke skal undervurderes, særlig når man både er barne- og tauslaus!

Noen som melder seg frivillig til å påta seg oppgaven med å være kjæresten min akkurat idet kl slår 00.00 natt til søndag? Jobben er veldig enkel! Trenger bare holde rundt meg, si; godt nyttår kjære og gi meg et stoooort smellkyss! :D

(ja, vær snill å se ironien bak det hele!) ;)

Men med Google Chrome fungerer det utmerket!!!!!!!!!
Og jeg som har knota på sukker med internet explorer leeeeeeenge.
Er det flere som erfart det?

Jeg lurer på en sak og håper å få noen svar her. Og jeg håper noen voksne og seriøse brukere kan svare. Det har vært en del tråder hvor kropp diskuteres og jeg skremmes over hva enkelte betrakter som feit....

Jeg ble skilt noen litt over 1 år siden, etter nesten 20 år. Min x bedro meg meg en ungjente så vidt over 20. Bare det gjorde at selvtilliten min datt i kjelleren. Har etterhvert kommet meg ovenpå, men med unntak av synet på min egen kropp.

Da jeg traff min xmann var jeg litt over 20 år og hadde rimelig ok kropp. I årenes løp skjedde det selvsagt endringer, jeg fødte barn, jeg gikk opp i vekt, jeg gikk ned i vekt. Uansett hva jeg veide var jeg så sikker på meg selv at det aldri var noe tema når det gjaldt selvtilliten. Jeg hadde aldri noe problem med å være naken sammen med min mann.

Etter skilsmissen raste jeg først ned i vekt for deretter å legge en del på meg. I dag veier jeg nok 10-15 kg mer enn jeg burde, men jeg er sunn og frisk og i god form så det plager meg egentlig ikke.

Men jeg tror ikke noen mann vil finne meg attrativ. Jeg tør ikke innlede noen forhold, jeg tør ikke date engang. Ser ikke for meg at jeg tør å kle meg naken sammen men en mann igjen. Jeg tror en evt mann vil vemmes ved synet av meg.... Jeg blir veldig ukomfortabel når noen tar på meg, holder magen inne og lurer på hva de tenker når de kjenner valkene. Jeg ser jo at langt større jenter enn meg er i forhold, men likevel.

Får egentlig greit med oppmerksomhet fra menn, men jeg tør ikke gå videre. Det er greit å snakke, å flørte, men det lengste jeg går er kyss. Hvis noen holder rundt meg klarer jeg ikke å tenke på annet enn at jeg er tykk. Jeg har ikke hatt sex siden jeg ble skilt og det begynner å bli slitsomt å tenke på det: jeg vil jo ha, men samtidig tør jeg ikke.

Hva tenker egnetlig en normal voksen mann om sånt?

Når jeg går inn å leser meldinger, og ønsker å returnere til den siden jeg var på, så går det ikke. Den står fastlåst der og jeg må starte på nytt på startsiden igjen.. Domenet til meldingene mine som jeg ikke kommer vekk fra ser slik ut: http://sukker.no/meldinger#message-tabs=0
Flere som opplever dette?

Noen som hadde en fantastisk feiring i går? :)
Eg føler meg som et overkjørt veislakt! Men det var moro i går, så eg fortjener det vel... :)

En sterkt undervurdert rett fra barndommen.

Hvordan er disse sukkerfestene? Noen som kan beskrive atmosfæren der? :-)

Kake

Siste svar ma. 2 jan. 2012 10:19 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Hvilke er favorittene?

Har dere vært på det før? Er det gøy der? Kleint kanskje?

Har akkurat hatt min 1001. besøkende på min profil.. lurer på hvor mange unike profiler det er som har kikket på min profil..
litt rart å ha hatt så mange besøk, og fortsatt er jeg "her" ;)

Hvor mange har dere da`?

noen som vil bli med meg på akedate? hehe

får jeg med meg miss G så kan vi jo ta en dobbeldate... lol

snøen kan være romlemantisk den... :P

En kjæreste er også en som skal vises frem i det offentlige, enten ved at dere f.eks. går hånd i hånd på gaten eller sitter sammen ved et bord på en cafè osv. En partner skal introduseres for venner, familie og kollegaer og h*n skal drasses med i ulke sosiale sammenhenger.
Ja, dette handler om mest om fasade og har en elementer av egoisme i seg (se så attraktiv/heldig/suksessrik jeg er som har en så flott partner - som også valgte meg:)
Vi ser jo ofte at f.eks. høyde er et tema her på forumet. Menn som føler seg eksluderte pga for lav høyde. Handler dette også i stor grad at jenter ser for seg at de går hånd i hånd på gaten? At de ser for seg et falmet glansbilde ved tanken på at hun er høyere enn han og at dette skurrrer ved tanken på at folk stirrer og slikt?

Mange faktorer legges til grunn for valg av partner. Og særlig på et interaktivt nettsted som sukker hvor det ekslueres over en lav sko basert på enkle praktiske premisser, vil det kanskje eksluderes mer på slike overfladiske faktorer som dette.
Dette er altså bare èn av mangefaktor som jeg ønsker å lufte her. Flere som har noen meninger å lufte i anledning denne faktoren?

Vi trenger musikk for dommedagen 21. desember.

Wagner er foreslått, flere?

Nå i jula har jeg vært i noen familieselvskaper, og det har stått twist på bordet...den blir fort "robbet" for alle skal ha sin favoritt..

Hva er din favoritt twist? hehe

Min er BANAN...

Mål for 2012 :)

Ingen svar
(mann 32 år fra Oslo) Privat melding

Vil bare begynne med å ønske alle på sukker et riktig godt nytt år!

Jeg satt her å tenkte på å sette noen mål for meg selv for 2012. Hva er deres mål og ønsker for 2012?

Noen av mine mål og ønsker er følgende:

- Bedre kosthold
- Trene 3-5 ganger i uken
- Finne drømme jobben
- Besøke familie i utlandet jeg ikke har møtt på mange år
- Ha mere tid til meg selv
- Bruke mere tid på familie
- Innrede og styre på med nye leiligheten når jeg får den
- Tenke mere positivt og se mere lyst på livet
- Finne kjærligheten (men dette er jo standard for alle!)

Dette er ikke i prioritert rekkefølge, men noen av tingene jeg har tenkt på blant masse annet.

Nå er juletreet ute, og pynten ryddet vekk. Deilig! Merkelig hvordan det som er så kos på juleaften, bare er glorete noen dager etterpå.

Hvor lenge varer jula hos deg?

De fleste av oss har vel noen tanker, ønsker og lengsler for det året vi står foran.

Ingen av oss vet hva det nye året vil bringe oss, eller hvordan fargestiftene våre vil bli brukt enda.

Jeg vet bare at selv om jeg vet lite om fremtiden, ønsker jeg å omfavne den så god jeg evner
uten å være redd for hva som måtte møte meg av skuffelser eller sorger. For det kan jo hende
at det som møter meg er glede, kjærlighet, store følelser og fantastiske opplevelser!
Det handler jo om å leve...

Jeg ønsker hver og en av dere et riktig, riktig godt år - hver på deres måte! :-)

Dommedag 2012

Siste svar sø. 1 jan. 2012 15:08 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym chuckboris

Jeg har store forventninger til 2012.
Ifølge Mayakalenderen blir det dommedag 21. desember 2012.

Hva ville du ha brukt tiden i mellomtiden til?

(Litt usikker for min del, kanskje tenke mer på de som betyr mye for meg)

Kjære Gud, mitt ønske for 2012 er feit bankkonto og tynn kropp, ikke bland som du gjorde ifjor. Amen

Julestrid

Siste svar sø. 1 jan. 2012 14:07 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Everett

Kampene er stort sett over og ebber ut...
Begge julebordene ble unnagjort i helgen.
Avlaten^G, ehm, gavene er sendt.

Noen mindre kamper gjenstår, men det går bare ut på å lage noen slag kaker og desserter (til vanlig hverdagsmiddag).
Så de kommende ukene blir nok rimelig rolige og kan tilbringes i fred og ro.
Og ingen julepynt/tre å bruke, ingen pynt å rydde bort etterpå :)

Noen som har sett denne filmen? Og i så tilfelle, hva syns dere?
Slev har eg akkurat sett den og eg hylte seriøst av latter! Forstår ikke at det går an å være en sånn som Frank... Hahahah!

er det noen fra trøndelagen som skal nedover?

All glede ønskes til absolutt alle sukkertroll!

Inkl de som surver (syter) ;) Nytt år å surve eller å glede seg over.

Kos dere om dere er i fellesskap eller i eneskap.

Nå gjelder det bare om å ha is i magen. Han kommer til å ringe meg...det vet jeg...men må vente til han gjør det helt av seg selv. Kjærlighet kan ikke skjules dersom den finnes der, så han kommer før eller siden til å ta kontakt. Han liker spenningen....vet ikke om jeg er like begeistret for altfor mye av denne spenningen...Litt er OK.

Men jeg skal ikke ødelegge for meg selv ved å være den som ikke orker vente lenger, og tar kontakt...nei, nei, nei...nå har jeg lært leksa mi, en gang for alle. La mannen få ta initiativet. Han trenger å ha utspillet nå....jeg har så lett for å overstyre og mase og kjase.

Heldigvis, han har gitt meg såpass med signaler til at jeg er trygg...så jeg trenger ikke å mase denne gangen...lalalala finn på masse å få den forferdelige ventettiden til å gå med...skal ut med venninna mi i kveld jeg. Det blir fint:-)

Ønsker alle forumtroll en fin lillenyttårsaften:-)

Etter en stund på sukker, har jeg vært på besøk hos en del single menn. Og selv om jeg absolutt ikke har støv på hjernen, må jeg si at det slurves veldig med renholdet hos mange av dere gutta. En fyr hadde et kjøleskap som var helt svart i bunnen, og et tjukt fettlag over hele kjøkkenet. Men han var så fornøyd med seg selv, han støvsuget jo flere ganger i uka! Jeg sa ingenting, men dro aldri tilbake dit.

Har du reagert på renholdet hos noen? Har du det rent selv? Jeg nekter å tro at de fleste gir fullstendig blaffen i hvordan det ser ut hjemme.

Ha en vidunderlig og riktig GODT NYTT ÅR folkens!!!

Ville være litt "tidlig" ute med det i tilfelle dagen i morra blir for travel til å stikke innom XD
Kose dere masse i morra, folkens, så "sees" vi i "verste" fall til neste år XD =) =D

Det er jo vanlig å si at det er ting man bare gjør hvert skuddår. Det kan være negativt eller positivt, men betyr vel at man gjør noe ekstraordinært en sjelden gang.

Så hva er det dere skal gjøre det kommende år, bare fordi det er et skuddår?