Sukkerforum

Er det noen som vet hvordan alder vektes i matchtallet? Hvor mye betyr det hva jeg har angitt selv? Hvor mye betyr det hvor mye den andre har angitt? Jeg går jo ut at man får bedre tall der begge er innenfor angitt preferanse. Men hva har sukker.no selv lagt inn her?

Tross alt, jeg er 50, og beste match på en kvinne under 30 er 86. Det er ikke noen katastrofalt dårlig matchtall, men ikke et tall som skriker ut at jeg skal kontakte damen.

Går jeg ned til 25 år, får jeg 82, og går jeg ned til min datters alder, 22, er jeg nede på 75. Jeg tolker dette som at jeg kunne vært en god farsfigur, men er helt fornøyd med at scoren angir at disse sukkerungene ikke er kjærestekandidater for meg.

[Notat 1]
Når det gjelder kurtise er det kanskje best om mannen tar på seg hele subjektets rolle; bestemmer fult ut hvem han ønsker og distansert helt fra objektets tanker tilbake. Kulturelt sett er dette normen; og de fleste kvinner ville faktisk foretrekke det; at en manns selvvurdering og derav selvsikkerhet avgjør hans verdi; slik at de ikke selv havner i den knipe at de må gjøre en vurdering. Det er jo skittent og den feminine fordøyelse er på langt nær robust nok (ikke om hun åpner øynene virkelig), alle hennes instinkter stritter imot.

Men dit et vi nå engang kommet. Realiteten er at man som et produkt av feministisk mistenksomhet trenger å vite at man blir sett som den man er, ja kanskje som det laveste av den man er, men allikevel se at man blir elsket. Vanskelig nok i seg selv da andres opplevelse av oss er til enhver tid er farget av andre faktorer som ikke er oss. Det gjelder også vårt bilde av hvordan vi blir oppfattet.

Uansett; utviklingen er ureversibel. Overalt hvor moderniteten er og man fornekter den, tapes fruktbarhet. Bare se til Italia; - og det ligger mer bak enn et enkelt ’valgfrihet’. Fra historien vet vi; først oppsto kvinnen, så gikk hun inn i noe som ligner det første yrke (i tidlige samfunn), mannen oppsto som konsument; over tid subtilt i alle former for kjærlighet, deretter eskalerte det til dagens situasjon der han må se seg som objekt fra kvinnens blanke øyne og er umyndiggjort fra sine talent og sin bedrift. Også her ligger kvinnens list og overlegenhet.

hvor finner jeg veien hjem i sukkerbyen? har rotet meg bort og husker ikke hvor jeg bor hen :(

Hei

Første gangen jeg var her på Sukker fantes det en mulighet for å markere en uinteressant profil med et såkalt "svart hjerte".
Profilen ble dermed utelatt fra søkeresultater, onlineliste osv.

Er det noen som vet hvor den funksjonen har tatt veien?

Hvor populært er det egentlig ? :)

Hadde besøk av noen kamerater fra Sydney i helgen, det ble to hyggelige turer ut til Hannibalshybel på akerbrygge og god stemning og alt var topp.

På Lørdagkveld traff vi en jentegjeng som slang seg på, og siden guttene ikke snakket norsk ble det ikke snakket norsk generelt.
Når jeg plutselig tar telefonen og svarer på norsk, sier en av jentene å nei er du norsk?
Etterpå sier jeg - ja hvorfor det?
Fordi norske gutter er så jævla feminine og dølle gråmus, til et enstemning "mhm" fra venninneflokken.

De mente det ikke gjalt meg, og jeg tenkte ikke mer over det.

Men i ettertid ble jeg litt irritert, burde jeg ikke si ifra og protestere når jeg hører sånt? De hadde neppe likt det om jeg sa det motsatte til dem...og en kan liksom ikke slenge ut..."så finn deg en thai-mann da om du er så misfornøyd" De samme motargumentene hjelper liksom ikke.

dy må være max sexy og dritt deilig, og opegående dame som lage go mat

jeg kann hogge ve og pynnte juletre
kåmm igjen, ditt livs chance, beby

Vi vet alle at det er en begrensing på hvor mange du kan prate med om gangen, om du ikkje seriøst BOR inne på sukker. Eg har ikkje tid til å sitte på sukker i timevis å svare alle brev. Så det eg lurer på er: Burde eg bare laver å svare dei eg ikkje får "tid" til, eller ikkje ser på som potensielle partener av den type eg tiltrekker meg. Eller burde eg svare alle med en hyggelig avvisning.

Hva mener dere? Og hva gjør dere? Ser det er så mange som klager på at de aldri får svar. Vel, visst vi ser litt realistisk på det, så er det faktisk ikkje alle som har tid å "snakke" med alle. Og visst personen som skriver til deg ikkje gir deg et gram av tiltrekkelse, hva er da vitsen med å svare eller vise intr tilbake?? Det blir jo feil, og du gir falske forhåpninger til den som skreiv til deg.

Noen gamere her?
Hva spiller dere?
Hva gleder dere dere til?

I det siste har det gått i Heroes of Newerth og StarCraft 2 her.
Spent på Diablo III og The Secret World,

Er kaffe godt?

Siste svar to. 15 des. 2011 14:40 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym watchersky

Egentlig?
Kan noen som faktisk har smakt det si noe om det?

Jeg får endel brev av folk med match under 70. Hvordan finner de meg egentlig? For jeg kan jo ikke søke opp folk med match under 70.. Og ofte kommer jeg ikke inn for og se på profilen deres engang. Er det noe jeg ikke har forstått igjen??

Tnx! :-)

Plutselig er informasjon om alder etc. borte fra "Nye albumbilder" ?

Som en selvkritisk og grublende introvert har jeg ofte lurt på om jeg burde pynte litt på sannheten her inne, men har konstatert at det er viktigere å være ærlig med mulige partnere selv om det kan føre til mindre respons. Dette har jeg vært ganske så prinsippfast på frem til nå. Jeg bretter jo ikke ut alt i de første meldingene, men er meg selv og sier det jeg faktisk mener.

Jeg har altså gått en stund og lurt på om jeg skyter meg selv i foten her på sukker ved å ikke spille spillet, ha generelt få alfahannske markeringsbehov, ved å holde meg for god til å manipulere jenter og generelt ikke skryte av å være noen annen enn jeg er?

Jeg stiller høye krav til meg selv, noe som fører til at jeg ikke liker å fremheve meg selv og hvem jeg er for mye. Selv om jeg har blitt mer fornøyd med meg selv de siste årene, er dette den jeg er. Jeg synes påsmurt selvskryt og det å skulle selge seg selv er det flaueste i verden.

Siden jeg er en rolig akademiker med sær humor som i tillegg er ganske fornøyd med tilværelsen (men det kan jo alltid bli bedre!) tviler jeg på at jeg hadde klart å fremstå som en badboy som pumper jern hver dag og downer fernet som en gud kun for å få litt mer oppmerksomhet. Jeg vil jo hevde at jeg tross alt har ganske mange gode kvaliteter å by på.

Så: vil jenter bli lurt av glansbilder, eller er det også rom for den ærlige introverten her på sukker?

La meg fortelle dere en helt utrolig historie.....

Ikveld har jeg sittet ved telefonen og ventet. Og ventet.

Lest i feriebrosjyrer og ventet. Sett på bilannonser og ventet. Sjekket ut prisene på Pushwagner og ventet. Strøket av skjermen på mobilen og ventet.

Men ingen telefon. Så, hva ser jeg på nyhetene?

Ingen vant i Vikinglotto!

Er det mulig? Jeg mener, hvor vanskelig er det å skjønne at det er nå pengene kommer godt med, det er nå jeg skal handle julegaver. Jeg har stått i kø, ventet høflig på tur, svidd av dusinvis av kroner (krysset av for Joker; vet ikke helt hva det innebærer, men det fikk meg til å føle meg litt snill), og ventet tålmodig på telefonen.

Og dette er takken!

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal ta affære, eller gi Norsk Tipping en sjanse til å rette opp denne fadesen. Så satt ut er jeg.

Ps. Til alle dere damer som har sendt meg spenstige bilder (og spesielt deg, Berit - selv om det med hunden er litt ugreit i forhold til norsk lov), så må dere nok vente en ukes tid med å få betaling. Men det kommer.

Sikkert som banken.

:-)

Morsom video. Forskjellige mennesker blir spurt om de tror det er mulig for menn og kvinner å være "bare venner". Svarene er enten eller, og det avgjørende for svaret er hvorvidt personen har pupper eller ikke.

De som svarte "ja" blir deretter stilt et spørsmål til ...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded& v=T_lh5fR4DMA

Når man skriver en post til noen med seriøs henvendelse og håp om å poste litt for å bli kjent så er det veldig mange som aldri svarer. Vel, det er kanskje ikke rart, men spesielt høflig er det ikke.
Men, her om dagen fikk jeg sannelig svar ja. Og det ett skikkelig uhøflig ett. Der vedkommende syntes at mine bilder var lite tiltalende og ekle. Tåler mye jeg, men når tonen i svaret blir skikkelig ufin og så deretter umiddelbar blokking så synes jeg rett og slett at det kan ta motet fra en til å tro at man kan finne noen i det hele tatt.
Si meg, har det man en gang lærte om normal folkeskikk ovenfor de man ikke kjenner forsvunnet ett eller annet sted i evolusjonen?
Jeg oppfordrer derfor alle å svare på post, og svare på en vennlig måte. Om man avviser så går det ann å skrive dette på en veloppdragen og høflig måte og kanskje til og med komme med en enkel forklaring. Lykke til med å finne noen alle sammen!

Ok... Trenger litt oppklaring her...

Når noen virker å være veldig ivrige i meldingsvekslingen, men plutselig blir helt stille når man foreslår å møtes. Hva er da greia? Dette har skjedd mange ganger nå. Ofte etter å ha vært innom en god del "halveis dype" bli-kjent temaer og mye humor. Begynner å lure på om disse egentlig bare vil bli underholdt, men det "rimer" liksom ikke helt med vibbene de virker å sende...

Eller kanskje dette er et slags spill?

Uansett synes jeg det er en stor uting å ikke svare. Hadde vært mye bedre med en brutal avvisning, et "nei - føler ikke helt for det enda" eller "kan dessverre ikke". Et eller annet. Så har man noe å forholde seg til. Ellers blir det bare til at jeg dropper den personen og begynner å prate med noen annen i stedet.

For å slippe komplikasjoner liker jeg egentlig å ha en "god" samtale med bare en person om gangen, treffe vedkommede, og så gjøre meg opp en mening om evt. å ta kontakt med en ny. Men den dårlige kommunikasjonen og store uforutsigbarheten her inne gjør at man nesten ikke har noe annet valg enn å "multitaske" - såfremt man da ikke har planer om å bli her for alltid.

Det handler litt om respekt og forståelse for andre mennesker dette også. Forståelse for at man kanskje kaster bort et annet menneskes tid på denne måten. Og tid er så verdifullt, for man får den aldri tilbake.

føler alle man tar kontakt med her inne forteller at de har noen andre i sikte..

burde det ikke vært et symbol at man "kanskje" er opptatt eller funnet noen som de syntes er intresang?

hmmm

ALLE profilene jeg har sett som har leilighet, så går disse to typene igjen som menn hun ikke passer så godt sammen med

tips til karene: ikke nevn disse to hovedegenskapene dine i profilen, haha

http://www.sol.no/klipps/video/ser_du_det_samme_som_meg

S e denne og få dagens latter!

Hvorfor svarer ikke de døvstumme?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym watkins

Hvorfor?

jeg er sikker på jeg ikke finner ei her inne.. Om jeg er positiv eller optismist som bare det går ann for det virker som det ikke vil skje noen gang... Det er så mye som skal klaffe for en samtale skal fungere eller bli til noe videre prat her inne eller noe i rl... Virker som folk klarer med vilje ut i fra det de tror og ikke veit satser altid feil og ja dømmer folk av det yttre..... er det noen fler som tenker det samme... ??

Jeg lurer på noe her. Det snakkes om smørkriser i øst og vest, men det har jo vært smør i alle butikker jeg har vært i siste uken, og det i gode mengder. Sist i går kjøpte jeg en pakke, og det var haugevis igjen.
Noen som kan si meg hva som er problemet? Har resten av norge gått tom, foruten vakre Sandefjord?? Eller er det et spesielt smør det snakkes om??

Bruker ikke så mye smør at det betyr noe, men litt lei av maset om smør i alle medier!!

En stor del av trådene her ikke handler om menn, og i noen grad kvinner, som ikke får svar på de mange visstnok personlige meldingene de sender ut. Selv har jeg et annet problem. Jeg kommer i kontakt med kvinner, og som regel klarer jeg å lure dem med på en date, men der stopper det også. Og jeg blir egentlig slått over hvor ofte jeg er fullstendig uinspirert i møtet med pene, trivelige, smarte og morsomme damer.

Noen som opplever det samme og har reflektert litt mer over hvor skoen trykker enn det jeg har?

ÆÆÆÆÆ

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym :-D

Jeg DAUVER (!!!) av kjedelig forum om dagen. Sprit det opp litt, a!!!

å guud

Siste svar on. 14 des. 2011 20:53 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym h-type

GUD sa: "ILD " og opp av jorden kom en vulkan
GUD sa "VANN"og en stor foss åpenbarte seg.
GUD sa "NOE LEKKERT" og der kom jeg gående

http://sukker.no/isimple.php?page=descript&id=387180&tab=1&c ode=n4mG&ans=0

Da har jeg endelig bestilt denne boken av Sissel Gran og Nora Skaug.

Jeg trenger desperat å lese denne boken, fordi jeg er og har vært fanget i dette uføret over lengre tid.

Jeg leste denne bokbeskrivelsen og forstod jo at jeg var et klassisk tilfelle:

"Nora treffer Frank på en fest. Frank blir betatt. Nora blir smigret. De innleder et forhold. Men Frank er vanskelig å bli klok på. Noen ganger er han varm og nær, andre ganger virker han uinteressert. I løpet av kort tid befinner Nora seg på en emosjonell berg- og dalbane, på jakt etter Franks hengivenhet.

Er hun forelsket? Egentlig ikke. En gjensidig forelskelse handler om positiv forventning og bekreftelse. Noras forhold til Frank handler mest om urolig venting og utrygghet. Hun vet aldri om hun er "inne" eller "ute", men hun henger på, hun er hekta. Hvorfor? Fordi uforutsigbarhet og forbeholdenhet er faktorer som fanger oss og trigger avhengighetsatferd - både hos mennesker og dyr. I tillegg er det håpet om kjærlighet som driver den som er hekta, og dette håpet fyres opp av urkraften i mennesket: vårt behov for tilknytning og tilhørighet."

Er det noen menn her som kan belyse for meg hva menn som driver på med dette over lang, lang tid egentlig tenker, føler eller ønsker seg med damen som da er hodegrus "forelsket". Jeg setter forelsket i hermetegn da hun jo egentlig bare er fanget i et nett og finne ikke veien ut av det igjen.

Hvorfor dette av og på med nærhet opplegget?

Hold av datoen. Dette blir en stor en!
Mer info om litt.

jeg stikker herfra. og håper jeg ikke kommer tilbake på lang lang tid :o)
god jul til alle forum-nisser og -troll! kos døkk! :o)

Du skrev i en tråd at jeg hadde sagt du "ikke var bra nok". Som menneske? For meg? Hvadda? Og det har jeg da aldri sagt?

Til alle andre: Sorry..men jeg ble så nysgjerrig, og ettersom han er anonym, så er det ikke så mange andre måter og kommunisere med han på. :-)

Har dere noen gang tenkt på at personen dere fikk melding av sist, men av en eller annen grunn ikke svarer tilbake, kanskje var den drømmepersonen du lenge har letet etter?

Kanskje hadde personen bare et dårlig profilbilde (uheldig med valg av bilde?). Kanskje noen feilvalgte ord i profilen. Det er jo også mange ganger blitt diskutert at folk gir seg ut for å være annerledes enn i virkeligheten, legger litt ekstra på. Tenk om du bare hadde møtt personen, evt skrevet noen meldinger for å finne ut mer?

Tør man å ta slike sjanser, eller satser man på trygghet? Er man for kresen på nettet i forhold til i virkeligheten?

Tenkt om det bare var en enkelt liten skrivefeil som gjorde at drømmekjæresten forsvant mellom tastene på tastaturet....

Hvilke implikasjoner har dette statementet som jeg utallige ganger har sett varianter av på forumet?
Vi kan anta at det i begge kjønn finnes de om ikke har spesielt draget, og vil være tilfreds med å få napp hos de aller fleste.
Vi kan også anta at det er en nærmest kontinuerlig mengde single, attraktivitetsmessig sett, fra disse og til de mest attraktive.

Hvis man videre har en stor mengde single slik som på sukker, medfører dette at for meg og deg, som ligger ett eller annet sted på attraktivitetsskalaen, stort sett uten unntak vil ha svært mange kandidater av det annet kjønn som er mindre attraktive enn en selv. Disse kan man normalt kontakte med positivt resultat hvis målet kun er å finne noen. Problemet er at man "tar ikke hva som helst", og derfor blir det ikke action. Hva gjør man da?
Jo det finnes et forum. Der kan man klage på alle de som ikke synes man er interessant. Vel uvitende om at den forrige klagetråden kom fra en av det annet kjønn, fra en som man selv ikke fant attraktiv nok! Det griper seg altså i halen, og konklusjonen må være at hvis man klager over liten/ingen respons, så betyr det at man kontakter de som er mer attraktive enn seg selv.
Jeg hat tatt konsekvensen av denne erkjennelsen og funnet mitt lille "vindu". Det drysser ikke på med svar, men det er nok til at jeg har troen på at dette skal ende godt.

Skal man lykkes med å finne en som er mer attraktiv så må man finne en som også setter pris på gledesspredere eller andre tilsvarende gode egenskaper. Avslutningsvis vil jeg da oppsummere med at det å klage på dem som ikke finner en interessant nok, ikke er en slik god egenskap.

Bokser?
String?
Eller?

Ok, I'm back...På grunn av tråden med hva som menes med litt opptatt av trening og kosthold og hva folk mener med de forskjellige kroppskategoriene, så legger jeg opp hva jeg mener:
Link: http://tinyurl.com/cvnoacw (ville ikke legge bilde i albumet mitt)

Her er meg ca 10kg over der jeg vil være (94kg på bildet). To treningsøkter i uken - ikke noe mer. Jeg er veldig splittet mellom "muskuløs" og "et par kilo for mye".

Noen andre som vil dele?

1. The Road Not Taken, Robert Frost


TWO roads diverged in a yellow wood,
And sorry I could not travel both
And be one traveler, long I stood
And looked down one as far as I could
To where it bent in the undergrowth;

Then took the other, as just as fair,
And having perhaps the better claim,
Because it was grassy and wanted wear;
Though as for that the passing there
Had worn them really about the same,

And both that morning equally lay
In leaves no step had trodden black.
Oh, I kept the first for another day!
Yet knowing how way leads on to way,
I doubted if I should ever come back.

I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I—
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference.

Luse-alarmen har gått igjen, hvert år på skolen, det slår aldri feil. Men så lurer jeg på..jeg husker engang at jeg leste at lus ikke tålte badstue..altså varmen! Så for oss som tar badstue minst 3 ganger i uken..vil det si at vi ikke KAN få lus?

Noen som har greie på lus her eller?? :-D

Idag på bursdagen min finner jeg dette på nettet..........http://www.abcnyheter.no/livet/2011/12/11/fa nden-har-bursdag
Litt spessielt, eller er det kanskje meg det snakkes om, er jeg så ille he he......

Dette lurer jeg faktisk veldig på..

Er det sånn at jeg bare skal like folk fra Oslo, Hedmark og Oppland?

Jeg har høy match med MANGE fra de fylkene, men veldig få fra Akershus.

Er det noen som kan forklare meg hvorfor?

Regner jo med at Akershus har nest flest medlemmer her, grunnet folketall og sånn. =)

Answer damnit!!!

Vennene mine sier jeg er en diamant og jeg blir likt i alle sosiale sammenhenger. Nå har jeg prøvd sukker en stund og føler at jeg blir sett på som lite attraktiv fordi jeg har noen ekstra kilo. Dette er ikke noe problem andre steder enn på sukker, men her faller jeg gjennom. Føler jeg har gått fra å være en diamant til å føles som søppel og dette går utover selvtilliten min. Er det flere som har det som meg eller er det jeg som ikke passer inn?

det er jo ingen jenter her inne som ikke krever noe mye. hvor perfekte kan vi gutter være?
jeg sender svar til mange jenter men de svarer ikke!

...når du bare er sånn bittelitt nysgjerrig, og tenker "Gjeeesp... ja... h*n KAN jo være grei kanskje, så jeg kan jo drasse meg avgårde på en date" ?

Spør fordi jeg nå etterhvert skal på en date, men entusiasmen og svarfrekvensen fra den andre kanten er på bånn, så jeg skjønner ikke helt poenget? Jeg har vært på vei til å bli "gira", men nå dabber det jo bare av...?

...så må jeg si det er mange mange flotte damer her inne. Litt leit at det er så mange som bor litt for langt unna, men det er nok å ta av her på vestlandet også.

Ønsker meg en til jul. Det hadde vert gøy å finne under julegrana.

Noen som vet om singel treff lørdag OSLO?? ØSTLANDET NÅ PÅ LØRDAG :)

Hvordan kan man vite 100% at en profil er ekte..? Er det noen måte eller noe man kan gjøre for å garantere seg at den man snakker med er den personen vedkommende utgir seg for å være?

Alle ateister skal rett ned til det veldig varme stedet etterpå, eller hva?
Og hva med agnostikerne, som har helgardert seg, de sleipe svinene?
Men hva med de som er åndelige, men ikke religiøse?
Eller de forskjellige varianter av religiøse?

Det virker som man tror mange ikke er helt på stell ang dette. At møtes en så skal den valken eller de tynne armene bare ikke eksistere.

Nok av menn her inne som signer seg opp som atletiske (som er enten for tynne og hengslete, eller har pondus)..
Eller de som er gjennomsnittlige men som man ser en dobbelthake og aner de er mer enn "par kg for mye".

Jeg er ikke sykt nøye på at folk skal ha slik og slik kropp, bare hvorfor lyver folk om dette? Det jobber bare mot en selv.

Nei.. Nå stikker jeg på løkka og tar meg en vin el noe... Og brifer med mine "par kg for mye". ;P

Snodig hvordan musikk er. Noe treffer en, ikke av ord eller tone, men kanskje stemme. eller en av de andre?? Vi har vel alle noe vi hører på, som vi ikke er helt happy at andre vet om.. Jeg har faktisk flere opp igjennom.. Min siste på stammen av de jeg ikke forteller er Selena Gomez.. Jeg vet! ikke si hvorfor det er feil. men jeg liker stemmen hennes.. :)

Så, hva er din lille musikk hemmlighet??

La tråen være fri for dømming, og nedsetting. la den bare være for åpenhet og ærlighet.

Da jeg fylte ut profilen min, var jeg feig og utelukket ikke røykere fra å være mulige matcher. Men så gikk jeg i meg selv og kjente på dette. Så nå er alle røykere borte fra mine matchtreff siden jeg la inn absolutt krav på ikkerøyk. Det var ikke mange som forsvant. Men noen var det. Så jeg får bare håpe at jeg ikke har valgt bort mitt livs kjærlighet.

Var innom og skulle sjekke en eller annen bank, det kom opp en rentesats på 5,5% (effektiv rente).
Jeg synes det virker høyt.
De som vil, fortell gjerne hvilken rente dere har, eller hva dere mener er "normalen".