Sukkerforum

undrer over dette med å slette ned profilen.Hva med poster og tråder i forumet ? vil de bestå ? vil bildet og nicket være der likevel ?

...drøvtygger nettleseren min på googleadservices.com hver gang en side her skal lastes, når det ikke er noen Google ads her?

Henger også lenge på "søkte sukker.no".

Seneste Firefox.

Mitt navn er Lian og jeg er 30yrs, jeg har beaning lett for et år nå og er på utkikk etter min sjelefrende Vel, jeg var veldig imponert over bildet på den første gang jeg så det, fordi de sa, er et bilde verdt tusen ord, men da jeg så deg var jeg speechless.i liker akkurat der de er, alt jeg skulle ønske du var den eneste stjernen jeg var deg, skal du ikke være redd for, er alt jeg føler av interesse for deg ok min kjære, kan du legg meg ------------@hotmail.com og la oss kjenner hverandre godt, hvor alt du kan gi meg ditt å legge deg jeg ser frem til å høre fra deg snart.

ganske utrolig ; )

er 99% av alle jentene her inne ifølge seg selv:) Hvor ble det av hun sjenerte med de litt triste øynene og de sære hobbyene? That's the one I'm looking for! :)

Ikke gråt om det er vinter og snø, husk snøen gjemmer på en vår...

herregud. jeg døde litt inni meg i dag.

hadde en 6-pack øl på hotellrommet som var sporløst forsvunnet i går ettermiddag. kunne ikke skjønne hvor de hadde blitt av! ikke at jeg på død og liv trengte dem, men følelsen av at noen har tatt noe, selv noe så ubetydelig, er jo litt ekkel..

gikk ned i resepsjonen for å spørre om det kanskje ikke var lov å ha alkohol der (utenom minibaren) og at jeg ikke ønsket å anklage noen, og at det var forferdelig rart..

så kom den stakkars vaskedamen med hotellsjefen i dag og fortalte at hun hadde skubbet de under sengen.. og der var de også, mellom kappene på de to enkeltsengene.. :-( forts. i neste innlegg

Noen som tør?

Rule 1: Don’t listen to your single ass f*****g girlfriends…. :P
Cos they are going home to a bucket of icecream and homevideos also!

Fantastisk morsomt - om enn et noe grovt språk! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=qYjePYCekqE

mannfolka kan jo ta en titt på: How to approach a woman

http://www.youtube.com/watch?v=ekJ_EJx1RV8

Jeg har to barn, på 5 og 6 år og har opplevd ett par rare ting på/etter dater (ikke det at jeg har vært på så mange, men...)

Har ved to anledninger vært på date, der vi har hatt det hyggelig og barna mine har blitt nevt. Så har det gått ett par dager og daten lurer på om vi kan f.eks. gå på kino eller lignende og så har jeg svart at det er vanskelig siden jeg ikke har barnevakt, hvorpå de er blitt sure, selv om jeg prøver å foreslå en annen dag.... Tror alle uten barn at man vips kan få tak i en barnevakt når som helst? Jeg har forholdsvis mye barnevakt for en alenemor å være, men de står jo ikke på nåler og venter på å kunne overta barna på få minutters varsel...

Det står på profilen min at jeg har barn, men alikevel opplever jeg flere ganger at gutta her inne blir overrasket (ikke positivt) når vi chatter når jeg nevner at jeg har barn... Er virkelig barn en så stor hindring?

Og er det positivt eller negativt at jeg har barna mine 100% (siden faren deres døde sommeren 2009)?

god morgen alle sammen
gld morgen far og mor
god morgen lillesøster
god morgen storebror
god morgen trær og blomster
god morgen fugler små
god morgen store lyse sol
på himlen høy og blå
hei hå!

måtte dere ha en fin dag :-):-):-)

kom bori noe så nå er oppløsninga helt snål. hva trykker jeg for å få den normal?

Denne gangen handler det om mobil abonnement.

Jeg har en mobil.
Jeg har nå kjøpt meg en ipad med 3G.

Jeg snakker ikke så ofte i telefon, men når jeg snakker, blir et ofte en god stund.
Jeg kommer til å surfe med ipaden (3G) om det ikke finnes trådløse nettverk i området jeg befinner meg.
Tidvis vil Ipaden bli brukt i utlandet (men kanskje man ikke trenger å ta hensyn til dette).

Er litt lost på slike ting jeg, og jeg haaaaaaaater å finne ut av sånt.

HVA GJØR JEG? Gode råd mottas med uendelig stor takk! :-)

Jeg mener at hans podcast Club Life er rå...

Liker den.
Herlig party-musikk som gir meg masse energi.

Hva mener du om podcasten og musikken som presenteres?

Jeg vil gjerne ha ordentlig forklaringer på hvorfor du liker eller ikke liker denne podcasten.

at jeg linker den engang til..........hadde det vært så moro på t-banen ville jeg blitt pendler på dagen!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dALLwgwZR5Y

Jenter, evaluer profilen min..... Gi meg noen tilbakemeldinger, lite trykk her denne gangen, kanskje jeg burde endre noget :)

(neste innlegg)

Er damene opptatt av om mannen har masse hår på kroppen?

Er det turn on eller turn off?

Eller spiller det ingen rolle?

Hva vil dere ha?

Lager en liten post bare for at folk skal trykke seg inn på profilen min.
Dørene her er ikke akkurat nedslitte.. =)

Jeg sliter med det samme som mange andre jenter. Jeg får en del oppmerksomhet på byen, og mange ville date meg, men etter noen få dater finner gutten som regel ut at han ikke har de rette følelsene. Hadde jeg blitt avvis etter første date hadde jeg forstått det bedre, men jeg blir alltid dumpet i det jeg føler vi begynner å bli kjent og blir klar for å knytte litt bånd til hverandre. Ofte er jeg ikke da stupforelsket selv, men interessert nok til at jeg vil se om det kan utvikle seg videre. Det er noe med meg som skremmer bort guttene, og jeg vet ikke hva. Jeg har satt profilen min her at jeg er ute etter fast forhold, for å holde de mest useriøse unna. Hvordan kommer man seg over den kneika i den første fasen? Blir ofte dumpet før vi har hatt sex, så det har neppe noe med det å gjøre.

ååååh jeg blir sprø :-P den derre "når sender han melding, liker han meg, vil han møtes igjen"-følelsen dreper meg!!! :-P jeg VET han er opptatt i kveld, men jeg vil ha melding haha! :-P men siden han ikke svarte på den siste jeg sendte så føler jeg ikke at jeg kan mase mer.. :-P

kan noen underholde meg litt så jeg ikke sprenges? :-P

Og jeg er helt tom for ideer. Vært fint om dere gidder å hjelpe meg litt da.

Kom med forslag, gjerne noe morsomt eller småfrekt.
Værsågod :)

Noen ganger lurer jeg på om noen lever i det virkelige liv??. På sukker og facebook,ser alt så " perfekt" ut.jeg blir kvalm innimellom. Finnes det noen som er mere menneskelige og ekte???. Finnes det noen som har noen svakheter i det heletatt??.Hva mener dere?.Er det overfladisk der ute??

Who is the coolest guy and girl in forum-sugarworld?

Jeg har brukt pseudonymet Jepp en stund nå, og har vel skrevet såpass mye at enkelte som kjenner meg kanskje har klart å legge to og to sammen og dermed "avslørt" hvem jeg egentlig er.

Nå er jo 'jepp' et vanlig uttrykk jeg ikke akkurat kan ta 'copyright' på, og jeg ser nå at noen andre har begynt å bruke det som pseudonym.

Så dersom noen skriver under Jepp heretter, så er det ikke den samme Jepp som har skrevet under det det siste året eller så. Ikke sikkert jeg kan stå for det den andre Jepp skriver(!).

Jeg får enten skriver under eget nick heretter, eller finne på et mer oppfinnsomt pseudonym. :)

Da har jeg nettopp fått bekreftet av Sukker per e-post, at de har slettet nok en spamprofil, så honnør til dem for dette, i motsetning til med en annen og mye større, konkurrende datingtjeneste.

Denne gangen hadde jeg mottatt en melding, uten at vedkommede hadde besøkt profilen min en gang - hvordan er dette mulig,
forresten?

Det er sjelden nok at en kontaktmelding fører til en date, om ikke man skal få en masse Google-oversatte henvendelser fra kvinner som ikke en gang er i landet, og hvor forholdet mest sannsynlig i såfall, ville vært basert på "mannens rikdom og kvinnens villighet".

Jeg vet at LANGT fra alle forhold er sånn, så ikke arrester meg for fordommer på dette punktet, og jeg kunne kommet med eksempler på at ensomme menn er blitt utnyttet på dette viset også, her er det like mange variasjoner i dette "spillet", som det er mennesker.

Men det blir en skjevhet, når kvinnen kommer fra et fattig land, og må varte opp en rik enten bortskjemt, eller dysfunksjonell mann og det er ofte ikke ideelt. Enten kan hun bli utnyttet av den rike norske mannen, eller omvendt, hun kommer fra så tøffe kår, at mannen får det tøft med henne. Kan også komme an på landet kvinnen kommer fra, men igjen farlig å generalisere i forhold til ett spesielt forhold, uten at man har kjent personene noen år.

I ett tilfelle jeg vet om, så vi (vennekretsen) ikke hvor det gikk, før etter ca 5 år, jeg kan dessverre ikke si mer av hensynet til de involverte.

Bra at Sukker er seriøse og renser bort spamprofiler og det er min erfaring at det er få spamprofiler her, i forhold til den mye større, konkurrende date-tjenesten hvor de florerer, så det tyder på at Sukker er flinke til å rydde opp!

Det betyr at det er større sjanse for at et hjerte, eller en henvendelse i innboksen, er seriøs her, plusspoeng til Sukker for dette! :-)

Eller er det bare meg?

..oppgi gjerne kjønn og alder :)

Får starte med meg da. 28 år gammel mann. Antall hjerter akkurat nå: 17, hvorav 4 røde.
Tilleggsopplysninger: Fra Hordaland og har vært registrert siden mars 2010.

Håper diskusjonen om hvordan hjerter blir brukt blir holdt utenfor i denne tråden :)

http://www.youtube.com/watch?v=jJg8Z0dL350&feature=related

Jeg er ikke lita!!!! Hvorfor driver da disse gutta som vil ha små jenter å skriver til meg..

Er jeg per def lita forhold til det britiske gjennomsnittet eller no evt de såfall følger.. (trenges ikke å svare på deet)

Men er det noen andre som opplever det samme.. folk som skriver at de søker noe annet enn det du er?

skjer i kveld?

var jeg litt ungdommelig nu? ;-) tihi. jeg sitter på et hotellrom alene og kjeder ræven av meg etter en drittdag. herremiiin. hva skal man liksom gjøre helt alene i bergen by hvor man ikke kjenner noen da. får sitte å plage dere :-):-):-) miiihmimimi :-):-)

God morgen alle sammen :)

Håper alle får en fantstisk herlig dag <3

i løpet av dagen er det ihvertfall noen som får sitt ønske oppfylt...ett eller annet sted, eller i et annet land..

Noen tanker jeg fikk når jeg så dette programmet var blant annet:
- Hadde han fiskeren fra Seattle fått 51 brev fra (nokså) hotte jenter hvis han hadde vært medlem på Sukker.no med "tusenvis av single damer", istedet for å være TV-frier?

- At jeg, som definitivt ser bedre ut enn fiskeren fra Seattle, er betalende medlem på Sukker.no og på langt nær kan skyte på meg samme antall brev. Hva sier egentlig dette om Sukker.no som sjekkested?

Vi har alle en helt i oss, noen ganger er den bare godt gjemt, oppfordrer dere til å få frem helten i dere selv :-)

Man kan synse hva man vil om Mariah Carey, men denne sangen er bare vakker rett og slett; lytt til budskapet!

http://www.youtube.com/watch?v=0IA3ZvCkRkQ&ob=av2n

There's a hero
If you look inside your heart
You don't have to be afraid
Of what you are
There's an answer
If you reach into your soul
And the sorrow that you know
Will melt away

[Chorus]
And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you'll finally see the truth
That a hero lies in you

It's a long, road
When you face the world alone
No one reaches out a hand
For you to hold
You can find love
If you search within yourself
And the emptiness you felt
Will disappear

[Chorus]

Lord knows
Dreams are hard to follow
But don't let anyone
Tear them away
Hold on
There will be tomorrow
In time
You'll find the way

etter å ha sett deg her inne(på sukker generelt), hadde du ønsket at vedkommende sa hei, eller hadde det bare blitt flaut? :)

jeg gav en venninne en stor blomsterbukett anonymt, tenkte det var en hyggelig gest. så får jeg se at hun søker denne personen som gav blomsterbuketten og hun tror hun har en hemmelig beundrer. hun sprudler og er kjempeglad og spent, og da tenker jeg: var jeg slem når jeg gav henne blomster uten baktanker? hun kommer jo ikke til å bli kontaktet av noen hemmelig beundrer.... burde jeg si at det var meg som gav den? og kommer hun da til å tro at jeg hadde noen baktanker? takk Jah som laget dere kvinner så kompliserte...

Yikes ikke bra:
http://www.dagbladet.no/2012/01/08/nyheter/zimbabwe/utenriks/zambia/strikk hopp/19715468/

Jeg synes dere er like søte uansett. Klarer ikke å bli sint på dere. :)

er dette en film for deg eller :P

http://www.filmweb.no/drammenkino/kommer/article436177.ece?show=trailer#tr ailer

I love everybody. Some I love to be around, some I love to avoid, and others I`d love to punch in the face ;)

I en annen tråd dukket det opp et interesant spørsmål angående profilbesøk.
Jeg vet det har vært diskutert før men jeg synes debatten fremdeles er like aktuell siden det hele tida kommer nye mennesker her inne.
Spørsmålet er helt enkelt, i hvor stor grad og på hvilken måte påvirkes trafikken på profilen din av hvor du bor.
Selv er jeg fra Kragerø og det går gjerne 4-5 dager mellom hver gang jeg har nye besøkende. Hadde det vært noen forskjell hvis jeg bodde et annet sted, hva tror dere? Vurder gjerne andre tilfeller enn meg og kom gjerne med nye spørsmål og nyanser.

Noen som kunne tenke seg og finne på noe spennende, eller bare en hyggelig prat via en kaffekopp eller noe?

What a day

Siste svar ma. 9 jan. 2012 21:45 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Kommer fra ferie med influensa, tette ører og post-ferie blues. Mitt kjøleskap er nesten tomt . Hadde veldig lyst å gå på jobb og treffe noen venner etterpå (det hjelper å dempe bluesen), men nå sitter jeg sykemeldt hjemme og henge rundt på forumet.
What a day :(
Noen som hadde bedre start på uka enn meg?

Kanskje på tide for hver og en av oss å tenke på hvordan vi ønsker å bidra på forumet?
Kanskje på tide for hver og en av oss å tenke på hvordan vi ønsker at dette forumet skal være?
Kanskje på tide for hver og en av oss å tenke på hvordan vi ønsker å behandle hverandre?

Rett og slett bare det. Ellers: Have fun, folks! :-)

Er de fleste på chatten når de er pålogget? Eller hvordan er dette..
Er stort sett chatten jeg oppsøker når jeg tar en titt.

noen i Bergen som vil finne på noe?

Ingen svar
(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

prøver med ny overskrift, kjeder ræven av meg!! noen som vil finne på noe i Bergen i kveld? :-D uforpliktene, dame som mann :-D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dALLwgwZR5Y

Youtube moro.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Automan

Youtube er en fantastsk underholdningskanal.

Takk til ImprovEverywhere for morsom underholdning.

http://www.youtube.com/watch?v=aSv0jVfPhTw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo

http://www.youtube.com/watch?v=J5g CeWEGiQI&feature=list_related&playnext=1&list=SP9C5623622606791F

* ut for å lage snøballer og kaste på ungene *

...i tjue versjoner fra Oslo S til Slottsparken. Yay or nay?

I et sjekkeprogram gitt.. Hva man får meg seg når man er syk og hjemme fra jobb!!