Sukkerforum

All glede ønskes til absolutt alle sukkertroll!

Inkl de som surver (syter) ;) Nytt år å surve eller å glede seg over.

Kos dere om dere er i fellesskap eller i eneskap.

Nå gjelder det bare om å ha is i magen. Han kommer til å ringe meg...det vet jeg...men må vente til han gjør det helt av seg selv. Kjærlighet kan ikke skjules dersom den finnes der, så han kommer før eller siden til å ta kontakt. Han liker spenningen....vet ikke om jeg er like begeistret for altfor mye av denne spenningen...Litt er OK.

Men jeg skal ikke ødelegge for meg selv ved å være den som ikke orker vente lenger, og tar kontakt...nei, nei, nei...nå har jeg lært leksa mi, en gang for alle. La mannen få ta initiativet. Han trenger å ha utspillet nå....jeg har så lett for å overstyre og mase og kjase.

Heldigvis, han har gitt meg såpass med signaler til at jeg er trygg...så jeg trenger ikke å mase denne gangen...lalalala finn på masse å få den forferdelige ventettiden til å gå med...skal ut med venninna mi i kveld jeg. Det blir fint:-)

Ønsker alle forumtroll en fin lillenyttårsaften:-)

Etter en stund på sukker, har jeg vært på besøk hos en del single menn. Og selv om jeg absolutt ikke har støv på hjernen, må jeg si at det slurves veldig med renholdet hos mange av dere gutta. En fyr hadde et kjøleskap som var helt svart i bunnen, og et tjukt fettlag over hele kjøkkenet. Men han var så fornøyd med seg selv, han støvsuget jo flere ganger i uka! Jeg sa ingenting, men dro aldri tilbake dit.

Har du reagert på renholdet hos noen? Har du det rent selv? Jeg nekter å tro at de fleste gir fullstendig blaffen i hvordan det ser ut hjemme.

Ha en vidunderlig og riktig GODT NYTT ÅR folkens!!!

Ville være litt "tidlig" ute med det i tilfelle dagen i morra blir for travel til å stikke innom XD
Kose dere masse i morra, folkens, så "sees" vi i "verste" fall til neste år XD =) =D

Det er jo vanlig å si at det er ting man bare gjør hvert skuddår. Det kan være negativt eller positivt, men betyr vel at man gjør noe ekstraordinært en sjelden gang.

Så hva er det dere skal gjøre det kommende år, bare fordi det er et skuddår?

Hvorfor i alle dagen må folk på død og liv fyre opp detta føre og lenge etter?
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=1002493 0
Og spesielt i disse tider.

STILLING LEDIG fra 01.01.2012

Foretaket ble etablert i 1982 .Hovedkontoret holder til i Skien. Bedriften er for tiden et enkeltmannsforetak, men den nye stillingen er et ledd i retning endret selskapsform, hvilket blir delt ansvar.

Jeg har en ledig stilling som kjæreste:
Det er en heltidsstilling og endel kveld, natt, helge- og overtidsarbeid må derfor påregnes.
Det tillates ikke å jobbe i konkurrerende firmaer samtidig;
Ledig omgående, i følge mayaindianerne og de sin kalender kan det være en idee og
levere søknaden i god tid før 23.12.2012. – denne kan sendes til innboksen her på sukker.no

Ønskende kvalifikasjoner:
Ferdig med tidligere arbeidsforhold. Du må være lojal, ha godt humør og en sunn dose selvironi. Det hjelper hvis du har evnen til å ta ting på sparket. Noe jeg kan finne på å gjøre. Du bør være mellom 23 til 31,da jeg selv er 29. Du må like å omgås mennesker, er serviceinnstilt og omgjengelig. Erfaring er et pluss, men intet krav. Du bør være ryddig og vite hvordan vaskemaskiner virker, selv om udertegnede også kan bistå i dette arbeidet. Personlige egenskaper vil bli svært vektlagt. Kun jenter oppfordres til og søke.

Jeg kan tilby: Gode fremtidigsutsikter med mulighet for forfremmelse til samboer. Delt lederansvar. Fallskjerm tilkommer ved forfremmelse.
Arbeidssted: Hele verden. Under prøvetiden kan pendling aksepteres.

Ps: Referanse fra tidligere arbeidsforhold er ikke nødvendig.... da dette ikke er av interesse.

Håper å høre fra kanskje akkurat deg!!

Godt nytt år :)

Mvh

Admin dir.

Jeg vil gjerne få ønske alle sukkerklumper ett riktig godt nyttår.

Kanskje finner vi hverandre i 2012..?!!

Syns seriøst ikke dere skal klage over at dere må være "aleine" på nyttårsaften, det er en kveld dere kan tilbringe med venner og bekjente, verden går vel ikke under om dere ikke har en kjæreste ?

Og hva er greia med å søke etter en som kan LATE som en er ens kjæreste i 5 min ? hva godt får man ut av det da??

...hva synes dere? Selvportrett er alltid vanskelig...

Savn....

Siste svar lø. 31 des. 2011 14:57 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym optimist

Hvordan kan man føle savnet etter en mann man aldri har truffet, men skrevet masse med her inne? Merkelig men god følelse :-)
Andre som har opplevd det samme lurer voksen dame med et barnslig og muntert sinn på :-)

AAAaaaarrrggggggg!!!!!

Stadig vekk glemmer jeg å trykke på "Vær anonym" knappen... Og seff resulterer det med at trynet mitt derfor er OVER ALT på
forumet....

Men ser mange av forumtrolla her er flink... Noen tips dere har for å få inn vanen???
Serr....
Tipper det er andre enn meg som er litt lei bildet mitt hele tiden i alle tråder =O ha ha ha ha ha

http://youtu.be/pQ7Hig8ckGk

tenk om så kjekk mann kunne synget noe sånn til meg også...

Buhuuu...savner noen å holde rundt og kooooose maaaaase med :(:(

**************

Hvorfor eg er singel allså! Gikk rett i butikken og handla Xbox og Skyrim i dag nemlig.

Eller vent, når eg tenker meg om så var mannsroller bak meg i kassa ganske så smilende. Ikke sikker på om det er bra eller dårlig ;)

Stille og rolig hjemme kveld skulle jeg ha ,helt til naboene ba meg på fest rundt tolv i natt ,
naboer har kommet hjem fra juleferie . Hatt det så kos ,akkurat kommet inn døra :)
Er det noe liv i andre her inne ??
Klemmmm

Jeg har selv store forventninger til 2012. Jeg tror det blir et godt år for meg. Når det gjelder forsetter så må det være å trene litt mer. Kutte ut mennesker i livet mitt som er negative. Og holde meg til kun ei elskerinne av gangen.

Fyr løs folkens!

Er det noen nerder her eller personer med geeky/spesielle interesser?

Tenker da på pc/tv-spill, anime, cosplay, sjonglering, rollespill (brettspill), rollespill til pc/tv, spesielle tegnestiler, nlp og lignende.

Selv har jeg alle disse interessene og jeg syntes definitivt det er en fordel om partneren ikke syntes de er dødsteite :p
Når jeg treffer nye mennesker prater jeg mye heller med de som skiller seg litt ut enn de som unngår å skille seg ut for mye.

Har du noen spesielle interesser? Eller kanskje venner med spesielle interesser?

Godt Nyttår

Ingen svar
(mann 37 år fra Aust-Agder) Privat melding

Godt nyttår alle sammen

Looser

Siste svar lø. 31 des. 2011 00:25 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Fra urbandictionary.com
"A looser is a loser who can't spell 'loser'."

Jeg må si det er litt fornøyelig å se på en del profiler som prøver seg med engelske nick som så er skrevet feil. For eksempel ser jeg flere profiler som benytter kombinasjoner med "rice", type "sunrice" og "riceshine", og jeg har til og med sett ei som kalte seg Sweatgirl, eller noe i den duren. Jada, det er mulig at risen skinner og at enkelte svetter mye, men å bruke det i nicket sitt?

APPS

Siste svar lø. 31 des. 2011 00:02 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym 1971

Hva med å dele apper vi synes er nyttige, viktige eller morsomme å ha? :))

Skriv gjerne hva den heter og hvordan type app det er.

trenger litt hjelp...skjønner lite jeg hehe

har nå aktivert icloud på mobilen, men får det ikke til å funke... hmmm noen råd?

fikk beskjed om at dette var smart å ha på

Noen som ønsker en festlig deltager til morgendagens nyttårsfeiring i morgen. Seriøse henvendelser vil bli besvart.. Champagnen står på kjøling :-D

Så er den her, denne søte juletid ... For første gang tilbringes denne store kvelden alene. Det ble slik siden jeg har vært på jobb, og det passet ikke ift. familie osv. Men, jeg har kost meg med tradisjonsrik julemat og rødvin. Ser fram til noen fridager, før plikten igjen kaller. Én ting har jeg kommet fram til - hvis jeg ennå er uten kjæreste neste jul, da skal jeg reise bort på ferie.
Registrerer at det er mange single (?) pålogget i kveld. Dette er min første "Sukkerjul", litt uvant for meg ...
Har du lyst å dele noen tanker om løst og fast ... er kosesyk, eller bare vil henge litt her ... feel free.
Imens nipper jeg til rødvinen, nyter etterlengtede frikvelder ... og koser meg.
Juleklem og ønsker om en stille, fredfylt og god (som best mulig) jul til dem som trenger det ... og vil ha.
:-)

Maskinen henger seg opp, lagger noe veldig hvis jeg skal skrive meldinger, og kan bruke sikkert 30 sek på å få opp en profil jeg trykker på. Dette ble betydelig verre etter at den nye utformingen på bildene kom. På facebook, mail og når jeg surfer oppfører maskinen seg helt som den pleier. Må jeg laste ned et program tro, eller oppdatere noe for å slippe den utrooooolig treeeege maskinen når jeg er her inne?

Jeg snakker altså ikke om hi-fi-stereo-typer à la Ståle Krapyl :)

De som har sett filmen "letter from Iwa Jimo" kunne se hvordan ett eneste bilde endret hele USA`s oppfatning av krigen. ETT fotografi!
Selv har jeg ved flere anledninger fått høre; Du er en sånn fyr som er mye ute...." eller; du er en sånn badguy..osv -vips så har jeg blitt bakt inn i en klisjeeaktig forestilling eller et bilde som vedkommende bærer på i hodet sitt. Det er først når du blir kjent med vedkommende at stereotypen blir borte. Hvor mange kjenner du som er stereotyper blant dine venner?? Antageligvis ingen. For det finnes ingen stereotyper.. Dette er kun forestillinger som vi mennesker ikke klarer å fri oss fra, men som nesten aldri har noe hold i det virkelige liv
Reklamefolk bruker alltid stereotyper fordi de vet at vi mennesker ikke klarer å fri seg fra denne måten å tenke på. Bruker du dress fra dressmann, eller kjøre den nye bmw`en så vil du kunne se deg selv som en alfahannstereotyp osv..

jeg greier ikke å jobbe,trene,passe barn, være en god elsker,være topp på kjøkkenet,ha et ryddig hus til enhver tid,være sammen med venner og være flink på alle plan.Hverdagen blir for travel.Så jeg har nødt til å prioritere.Har vi for høye krav til oss selv,er vi skapt til å gjøre alt dette på engang?!.Jeg greier det ikke. Hva med dere der ute??

Hei dere ;-)

Etter rolige og koslige juledager frister det å lufte vingene ikveld...
Vi er noen damer som har lyst å gå ut et sted med hyggelig og ujålete atmosfære, gjerne med god musikk og om man samtidig får "shake the tailfeathers" litt eller synge av hjertets lyst så er egentlig hyggen ganske så bankers :-))

Hvilke utesteder vil dere anbefale?

Ooh...holdt nesten på å glemme...: Oslo er byen!! :-))

Og da lurer jeg litt på hvor lenge skal man vente på svar på meldinger..?

Har en del som har satt hjerter på profilen min, noen røde og noen gule og vi har skrevet litt... Men så blir det plutselig stille og ikke svar å få de siste ukene, noen mnd...
Så da er det kanskje greit å slette og blokkere for å få de bort fra listen min..
Har aldri blokkert noen før, men har skjønt man må det for å få dem bortfra matchinglista..eller..?

Aleine?

Siste svar fr. 30 des. 2011 09:08 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Inteo;=)

Noen som blir aleine på nyttårsaften?

Tar en liten reprise:

En vitenskapelig studie hevder å ha funnet svaret - det er fordi det er mer kraftfullt å slå nedover enn oppover.
Etc.

Er det bare jeg som synes at dette er utrolig primitivt?
Det er da vel flere titusen år siden at det var mulig å beseire andre uten å gå i nærkamp, evt i nærkamp med redskaper.
Eller selv i nærkamp uten redskaper, men da med rett teknikk eller rette anatomiske kunnskaper.

Og argument om å føle seg fysisk liten ved siden av ham?
Tja. Det å føle seg liten må da gjelde/være for flere nivå/plan enn det fysiske?

Hva gjør du for at romjula og siste uke i 2011 skal passere.
Male vegger er et av mine prosjekter.

Hva med dine????

Kjeder meg litt i kveld... kan vi ikke taste og fjase litt bare???
Skriv det dere ønsker her....
Så kan alle som kjeder seg underholde hverandre XD

Det er visstnok omtrent en av fire hetero menn som ikke driver med analsex.
Følgelig er dette mindretallet unormalt.
Er du en av de unormale som ikke bedriver dette? :)

Jeg har aldri sett forum være så stille før, og ser at fler har tatt seg juleferie herfra,
eller enda bedre, har møtt lykken....
Så, fordi jeg er nysgjerrig spør jeg...

Hvem er her av forumtroll i dag??? Et lite opprop???

Jeg er i allefall her!

All snø og is er smeltet bort, og temperaturen godt over null. Litt regn i lufta. Det er sånneforhold som gjør at det frister mer med motorsykkel enn tråsykkel til jobb. Så da blir nok dette årets siste mc-tur. Særlig siden det er siste dag på jobb i år. For i kveld legger jeg meg på toget for å dra til Trondheim, hvor eksen har bedt meg komme for å bli med å kjøre ned en bil til Oslo.

For en liten stund siden skrev jeg et innlegg anonymt, og nå kommer det pseudonumet opp hver eneste gang jeg skal skrive noe uansett hvor mange ganger jeg endrer det. Noen som kan hjelpe? Hvis ikke blir jeg nødt til å endre nick til Jan Tore og skrive på ærendalsdialekt resten av min levetid.

For en god tid tilbake var jeg inne i en dateperiode. Derfor avslo jeg høflig å bli kjent med andre "Sukkermenn" her, og skrev tilbake at jeg datet en. Jeg er jo enda her, da det bare ble med noen dater. Men nå konstaterer jeg, at en var innom profilen min og tok bort hjerte. Det er helt greit det, for jeg har jo ikke opprettet noen kontakt med personen. Men jeg lurer egentlig på om menn helst foretrekker å ikke få høre at man dater andre? Er det vanlig at damer/menn å heller dra ut tiden og svare sent, slik at man ikke bryter kontakten med andre her? Deaktiverer noen profilen, og evt hvor tidlig gjør dere det i en dateprosess?

Vi står jo på randen av et nytt år, noe som ofte fører med seg litt mimring
i året som har gått....

Tenkte vi kunne glede hverandre med å fortelle våres beste minner fra året som gikk??

Og som pluss side, kan vi jo og fortelle om våre håp for det nye året =)

Anyone???

kanskje lage en tråd som man kan skrive hva man vil i, så man ikke sporer av i andre tråder... ;)

så FYR løs alle de som kjeder seg hehe...

Reiser i morgen tidlig, men har ingenting pakket ennå
Og det skjer igjen og igjen , venter som regel til siste liten :S

Jeg henger rundt her fremdeles, istedenfor å pakke....unbelievable.

Det kan kalles for en heftig pakkekrise ;P
Tror jeg skal lage en kopp kakao først, kanskje det hjelper litt puuuuh

Noen som har liknende problemer og hva gjør du i så fall?

dP/dt = kP?

Enn dP/dt = kP(1-P/K)?

Og y = e^ax (c1 cos bx + c2 sin bx)?

(Unnskyld for tegnproblemer)

Savner en god armkrok jeg ........

Beklager

Siste svar to. 29 des. 2011 00:06 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Inteo;=)

Jeg bekleger at jeg kan ha opført meg dårlig hær folkens ;=(

Var ute en tur i går , og kom i kontakt med en hyggelig kar . Vi danset , flørtet og småpratet .

Når han fikk greie på alderen min, ble han " plutselig borte ".....han trodde jeg var mye yngre, og det skal sies at jeg har fått mange positive tilbakemeldinger når det kommer til min alder.

Men han taklet tydeligvis ikke at jeg var 3 år eldre enn ham......hahaha , feiging sa du ?

Hilsen jenta på noe over tredve :-)

SAVN

Siste svar on. 28 des. 2011 23:17 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym blomst

Savner så forferdelig å se navnet ditt på Mobiltelefonen....sms fra deg.

Savner når du ringer og sier glad og gira : HALLA...

savner sms kl.06.30...hvor du skriver: " får deg ikke ut av tankene"

SAVNER DEG....

Hvorfor eg er singel allså! Gikk rett i butikken og handla Xbox og Skyrim i dag nemlig.

Eller vent, når eg tenker meg om så var mannsroller bak meg i kassa ganske så smilende. Ikke sikker på om det er bra eller dårlig ;)

Hva synes du mann om at en dame (som du synes er utrolig pen og du har vært forelska og betatt av henne over tid, men holder litt igjen) ikke gir opp å jakte på deg. Du er den ene hun vil ha.

Er det smigrende eller taper hun verdi?

Hun har sjans på en drøss med menn, og det vet du. Hun kan velge og vrake, men det er du som har fanget hennes oppmerksomhet og hennes hjerte banker kun for deg. Selvsagt har du også jobbet for å få henne på kroken, men nå er det hun som har overtatt jakten.

Sex og savn

Siste svar on. 28 des. 2011 23:02 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym kosemomse

Nå savner jeg virkelig sex. Har ikke hatt sex med noen på 5-6 måneder og det begynner å tære på standhaftigheten. Etter å ha avsluttet et forhold (noe som det tok laaang tid å avslutte) var jeg ganske klar på at det skulle bli lenge før jeg skulle ha sex igjen, ja i det hele tatt bare se i retning av en mann.... Er ikke lenger en som tar første og beste. Vil, men tror ikke helt, at det skal finnes en for meg her i verden. Nylig gjenopprettet profilen min på sukker, men uff, vet ikke helt..... Jeg har det bra som singel, men noen savn er vanskelig å komme over. Dessuten ønsker jeg meg barn og at han ikke skal ha barn fra før. Tiden går...Hmmm er det for mye forlangt kanskje?