Sukkerforum

http://www.kjendis.no/2011/09/22/kjendis/tv/torsdag_kveld_fra_nydalen/18256223/

Hei.

Er dette virkelig no sted og treffe noen?

Føler det er umulig og starte en samtale med noen her.. siden de ikke.. eller aldri viser interesse tilbake.. selv om man spørr ganske meningsfulle spørsmål.

Så lurer på om dette virkelig er stedet for folk på min alder som er 21.. eller litt yngre..

Tørr vi mennesker være helt oss selv?.Jeg opplever mange som er mer opptatt av fasade,enn det å være oss selv.Hva mener dere???

Hei er det noen her som har erfaring med og date folk med dårlig hørsel?Vi er da folk vi også.

Kunne dere tenkt å være sammen med en dame med ben i nesen,en som har funnet seg selv og har sine egne meninger.En som virkelig vet hva hun vil med livet,og har andre ting å bry seg om enn bare " utseende".Eller er det greiest med en dame som er veldig enkel og sitter der som en pynte dokke og ikke har noe å gi andre mennesker,og oser av selvopptatthet og fasade..???

Julen er her. Tiden av året der familieidyllen er/skal være på sitt beste. Så oppdager jeg at et par i slekta har gått fra hverandre og setter kaffen i vrangstrupen. Det lykkeligste paret der all idyllen var stor. Samme dagen sitter jeg i selskap, og får høre om barndomskompisen min som nettopp har gått fra dama som hadde vært utro i sommer. Hun fortalte det og la seg flat(all respekte til henne for den). Den vakreste, søteste jenta som nesten finnes. Han klarte ikke akseptere dette. Midt i dette, er ei kollega i fullt skilsmisseoppgjør med advokater, barnefordeling osv.

Jeg undrer, er vi ment til å leve sammen som et par? Mange har jo opplev deler av slikt selv, så hvorfor gidder vi alle bruke tid på å søke "hun/han rette". Finnes hun/han?
Det er i utgangspunktet meningsløst hvis all kjærlighet en bygger opp skal smuldre bort og brytes ned over tid, eller på grunn av et sekunds uklokskap?

Undrende her... how to make success? Hva er lykken?

Merry christmas:-)

Alene??

Siste svar on. 28 des. 2011 13:07 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym Snuppa

Liker å være alene,syns det er deilig. Blir bedt hit og dit,men valget blir å være hjemme,men jeg føler meg ikke ensom..

Etter å ha akkurat passert igjennom, og blitt plukket ut for tilfeldig kontroll av ei søt jente, så er vel den umiddelbare konklusjonen at de ikke er nærgående nok på slike kontroller :p

Men var faktisk ganske mange søte kvinner å se blant personalet der, så Her synes jeg Dize må ta ansvar å sørge for at ingen av de forblir single, og heller blir sammen med noen av oss single her på sukker :)
Som trådstarter stiller jeg meg jo selvfølgelig først i køen!

Ellers vil jeg ønske alle sammen en riktig God Jul, og godt nytt år når den tid kommer, blir feriemodus her ihvertfall, så ikke så mye sukkersurfing.

God kveld!

Noen som opplever Dagmar`s vrede?

Ønsker tilbakemelding på eventuelle ekstrem hendelser:)

Blir rett og slett fascinert av ekstrem hendelser:-)

ha en utrolig herlig natt og kos dere masse i drømmeverden sukkerklumper <3

kanskje jeg ser noen der inne... ;)

Mange ser på det å være alene som kjedelig og ensomt.
Noen ser på det å være alene som en velsignelse, spesielt hvis sjangsene for alene tid ikke kommer så ofte.
Noen syntes det er til og med rimelig ensom å være i et rom fylt med menneske, hvis det er de gale menneskene de er med.
Men andre har det så selskapelig med fantasien at de ikke trenger andre...

Tenkte vi kunne være litt alene og ensomme samen her i denne tråden, hvor alle står fritt til å klage på ensomhet og alenetid og alt innen for den kategorien...
Og selvsagt står da og alle fritt til å rose og vise alle andre fordelene med ensomhet og alene tid og =)

??

Siste svar ti. 27 des. 2011 23:16 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Hesten

Hei, lurer på no..

Er sukker et sted for folk på min alder? 21 eller yngre?

Føler det er litt vanskelig og holde igang eller starte en samtale her..

Nå har jeg lyst til å skrive om så mye!
Jeg vil fortelle om jula, jeg vil "klage" på ting som har hendt, jeg vil juble for gleder,
mimre om barndomens fantasier, bli kjent med de venner jeg enda ikke har møtt....
Det er så mye som vil ut!

Er det fler der ute som har det sånn ofte?
Litt sint, masse glad, veit ikke hvilket bein å stå på,
veit ikke hvilken samtale starte på,
veit ikke hvilken oppgave å starte på.....

Hvis du var disponert for en genetisk sykdom, hadde du satt pris på å visst det på forhånd? Hvorfor/hvorfor ikke?

Det vakre i oss mennesker ligger vel i det emosjonelle, i følelsene våre. I våre evner til empati, innlevelse og forståelse. Vår vilje og evne til å gjøre godt for andre. Gi eller ofre litt av seg selv, sin egentid for andres ve og vel. Yte for at de rundt deg trives og har det bra.
Det er vakkert når jeg lytter til stakkars, lille amy wineheart sin skive som ble utgitt nå. Hun ga av seg selv, henga seg selv og la sjela si i sangen. Hun danser en vakker vals med stemmen sin oppå den enkle musikken, hun sjonglerer og utfordrer tonene på brillijant vis. Ingen stor stemme, men synger tidvis som en malende katt. Det får det til å høres enkelt og ekte ut.. Det er vakkert og emosjonelt. Ett eksempel på et vakkert og melankolsk menneskelig bidrag til verden, basert på det følelsesmessige..

Jeg finner lite estetisk vakkert i det praktiske mennesket, men forstår det pragmatiske som en finner så mye av her på sukker.no Jeg finner intet vakkert i mennekser som forteller meg om hvor mye de tjener, hvor høy utdannelse de har, hvor ofte de trener, klatrer, hva de spiser, hvor høye eller gamle de er. Intet vakkert i å ikke utvise høflighet eller å blokkere noen, kun av målrettede pragmatiske årsaker. Det meste av nettforholdsøkingen er basert på de rå pragmatisme. Praktisk baserte stereotyper råder denne arenaen og de fleste nyanser fader bort her.. Slik er det bare
Summen av utseende + alle de pragmatiske forhold danner grunnlaget for en date.. kanske søker en det vakre på selve daten?

I know.. Dette ble en veldig filosofisk famlende tråd.. men kjør gjerne på med flere famlende tanker her.. gjør tråden levende med dine digresjoner ;)

Julefri?

Siste svar ti. 27 des. 2011 17:25 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym olonkin

Jentene mine har visst tatt julefri fra sukker, så innboksen har vært skuffende tom i flere dager nå.

Så jeg sitter her og undrer.. Hva gjør en småbetatt kar da? :)

Kun noen få dager før nyttår. Har du noen gode forsetter i 2012?

Jeg bør/må/skal hvertfall flytte herifra for å bo nærmere Oslo og Resteuropa.
Skal slanke meg 7-8 kg fram til sommeren
Bruke mindre penger på klær, sko, undertøy og diverse andre accessoires
Fortsette å reise og oppdage verden. Neste reise starter om tre dager :)
Skal bli flinkere på ski

Skal ikke prøve å forbedre verden, men kan forbedre meg selv

Ønsker alle et godt nyttår uten potensproblemer :) !!

Your sincerely
Sushibabe

Jeg har et spørsmål her...jeg er invitert til min lillesøster juleaften. Ingen liker pinnekjøtt i vår familie. Vi pleier alltid å ha and. Moren min er dansk og vi har likt den tradisjonen.

Lillesøster har giftet seg med en fra Molde som har en sterk tradisjon hjemmefra med pinnekjøtt og kålrotstappe på juleaften. Jeg må si at for meg så lukter det ille. Ikke bare pinnekjøttet men kålrotstappe var desidert det værste jeg visste da jeg var liten.

Jeg spiser stort sett alt bortsett fra snegler og sushi, pinnekjøtt og kålrotstappe.

Moren min ringte meg i dag med en stor bekymring for at det blir pinlig hvis jeg og min ex. ikke spiser av maten. Lillesøster vet utmerket godt om hva jeg føler for pinnekjøttet. Uheldigvis for meg er jeg vel den som liker det aller minst. Storesøter, mor og far klarer vel å spise det har jeg skjønt.

Føler jeg blir presset her. Spiser jeg godt før jeg kommer og bare forsyner meg litt på tallerknen så blir det oppfattet uhøflig. Tar jeg en større posjon og lar det ligge urørt er det også uhfølig.

Kan noen komme med noen råd er?

Ønsker ikke å bli oppfattet som uhøflig. Mor var til og med bekymret for om jeg blir invitert igjen dersom jeg ikke spiser ordentlig?

Hadde jeg invitert gjester og jeg visste at de ikke likte det jeg hadde tenkt å servere hadde jeg laget noe i tillegg. Har gjort det mange ganger. For meg hadde det vært vanskelig å se at gjestene lider seg gjennom det jeg serverer.

Har veldig lyst til å melde meg på nyttårsfesten, men har en følelse av at det stort sett er "ungdommer" fra 20 til 40 som har meldt seg på (jeg har såvidt passert 50, men føler meg fortsatt ung og sprek )
Finnes det noen andre på min alder som har tenkt seg dit så hører jeg gjerne fra dere.

Hadde en drøm om han jeg har i mitt hjerte. Men vi har ikke etablert et forhold helt da, selvom det ikke er tvil om at det er gjensidige følelser ute og går....men det går seg til...

Jeg drømte at han kom bort til sengen hvor jeg lå og sa: Nå kommer jeg og gjør alt godt. Han la seg over meg og skulle kysse meg. Da kjentes det ut som han hadde løse tenner som kom inn i munnen min. Men så oppdaget jeg at det var en ring. Da jeg tok den ut av munnen så jeg at den hadde mange små lyseblå perler rundt med en stor på toppen. Det var en fantastisk sterk følelse....helt utrolig.

Jeg måtte bare fortelle han om den drømmen. Så neste morgen sendte jeg ham en sms.

Jeg fikk som svar: Jeg likte drømmen din.

......LYKKEFØLELSE

Jeg har lyst til å lære å spille poker.
Hvilken type kan det være lurt å starte med? Hva er lettest å lære?

Noen som kan komme med tips?

Jeg tenkte gi en million kr til besøkende nr 14000 på profilen min.

Nå er jeg på 14011 besøkende, og jeg ser ikke hvem som var nr 14000, for mye tyder på at noen har vært inne flere ganger.

Er det noen som vet hvem det var?

Jeg vet at at mange gutter synes det er interessant med analsex, men hva synes egentlig jentene om dette?

Fortell eventuelt din historie om hvorfor!

En godlåt som får kroppen til å ville bevege seg:

http://www.youtube.com/watch?v=_ovdm2yX4MA&ob=av2e

Andre flere gode så del med oss alle :-).

Til dere jenter/damer/kvinner...

Siden vi er single så trenger vi jo litt annen hjelp når vi ikke har en kjekk mann ;)

så er det noen som kan anbefale en vibrator eller? ;) tenkte å kjøpe meg en julegave...hehe..

gutta trenger vel ikke si så mye... :P

Juleoverraskelsen!

Ingen svar
(kvinne 35 år fra Buskerud) Privat melding

Hvert år får jeg en juleoverraskelse.
En sånn koslig ekstra opplevelse som virkelig varmer hjertet ditt langt utover hva du hadde forventet.
En sånn overaskelse som du, etter mange år, skulle tro var vant til å bli overrasket av, den skulle ikke overrasket deg lenger, men likevel kommer den like uventet hvert år...

Har du hatt en slik opplevelse denne jula som du ønsker å dele med oss???

Jeg er litt misunnelig!! Er så rastløs at jeg går rundt meg selv og juletreet her!
Har ikke barnevakt, og er dessuten "hjemme" på juleferie så det frister ikke veldig med bygdefest :p

Håper dere koser dere masse dere som skal ut, og dere andre får holde meg med selskap her ;)

Hei!

Lurer på om det er noen som vet av en god agenda for nyttårsaften for ikke-fastboende i Oslo tilfeldigvis tilstede ved årsskiftemarkeringen? (Og selvfølgelig for folk i andre kategorier). ;-)

M

Jeg har lurt litt på en ting, og dette slår meg som den perfekte plassen å stille spørsmålet!

Det er enkelte ganger jeg ser noen, enten ute eller på nett, som har noe spesiellt positivt med seg som jeg legger merke til. Kan være holdning, øyne, smil, klær... osv...
Jeg har da ingen hemninger, jeg hadde i alle fall ikke det, når det kommer til å si dette rett ut til den personen det gjelder. Har jo funnet ut i nærliggende tid at man ikke skal komplimentere andre jenter når man enten er på date eller sammen med en eventuell dame. I alle fall ikke rett forran dem;) Så nå er jeg blitt vesentlig mye mer restriktiv på området...
Det jeg lurer på er om det virkelig er slik at alt positivt man sier om en person av motsatt kjønn blir oppfattet som, ”Jeg vil ha deg med meg hjem!”
Her er det ikke snakk om: ”Ååååh fy faan kor jævli sexy du e!”, ”Satan førr ei ræv!” eller ”Wow, du hadd enorme puppa:O!”

Heller noe sånn som; ”Oi! Du hadd ekstremt pene øya!”, ”Trur du må vær nå me den penaste jenta eg har sett!” eller ”Du e sykt pen når du smile ordentlig! Digga det!”
Jeg har i alle fall ingen problem med å si dette om noen, uten å mene mer enn akkurat det jeg sier... Nå er jeg også typen som aldri forstår når noen flørter med meg, så mulig mine sosiale antenner er fubar på området.
Så derfor! Er det mulig å gi ikkesøkende positive komplimenter uten at det blir tatt som ”*skiklesikle* I want you!” ?

Etter noen litt nedslående opplevelser med menn over 40...ja, vi snakker potensen...så lurer jeg på følgende; er det mange menn over 40 som merker at potensen er merkbart dårligere?
Jeg vet det finnes hjelpemidler, men når partner ikke vil innse at det er et problem...hva da?! Han kan være så deilig på alle måter, gir oralsex, opptatt av at jeg skal nyte...men, det hjelper ikke. Jeg vil ha en mann med potensen i orden! Jeg har aldri tenkt på dette tidligere, men et potent mannelem gir så mye nytelse at jeg ikke er villig til å leve uten.
Er det overvekt som har skylden for manglende ereksjon? Hva mener dere?

Har tenkt litt på dette med forskjeller mellom kvinner og menn, på det emosjonelle og mentale planet, i det siste. Selvfølgelig er vi alle individer og således forskjellig. Likevel er jeg vel kommet frem til at det er større forskjeller mellom kvinne og mann, en mellom to menn. Spørsmålet blir da hvorfor. Biologiske og dermed upåvirkelige årsaker? Oppdragelse? Sosialisering? Andre forklaringer?

Leste et visdomsord for noen dager siden, og det slår meg virkelig hvor sant det er...

Julen er som et forstørrelsesglass.
For de som har det bra blir gleden større....
For de som har det vanskelig blir sorgene større....

Håper det første alternativet gjelder for de fleste! Og så sender jeg noen ekstra tanker til de som har det vanskelig.

Julens største problem! Allerede 2'de juledag er de gode bitene tatt fra bollen med twist. Flere med samme "problem"?

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted all the times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh can't you see it baby
You've got me goin crazy

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive this romance
But in the end if I'm with you I'll take the chance

Oh can't you see it baby
You've got me goin crazy

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Liten oppklaring, problemet mitt er ikke at jeg ikke finner noen som vil ha meg, men at jeg ikke finner noen som jeg vil ha..

Jeg føler meg ikke som et A4 menneske, jeg tenker mer enn jeg føler og lar meg sjelden styre av følelser. Det er ikke hvert år jeg blir sint og jeg unngår å være rundt sinte mennesker. Følelser smitter over på andre og jeg velger å ikke omgi meg med negative mennesker.
Dersom jeg er unormal så syntes jeg det er bra, det å være gjennomsnittlig føler jeg ikke er noe å skryte av.. Det er ikke viktig for meg hva normale og gjennomsnittlige mennesker syntes/tenker/sier og lignende, jeg retter mer oppmerksomhet til de som skiller seg ut på en positiv måte.

Noen ganger, slik som nå, undrer jeg over om jeg bør legge om litt på forventninger og innstillinger.. Kanskje jeg er for kravstor? Eller for kresen? Tenker da ikke på utseende men i personlighet, det er virkelig sjeldent jeg møter noen jeg føler jeg "matcher" med og liker.

Kanskje jeg bare leter på feile steder?

Noen flere her inne som er oppe ?
Nå surrer nrk med jukeboks i bakgrunnen ...jeg burde vel ha funnet seng for lengst å fått noen timer på øyne før ungene spretter opp,
men bare så deilig å ha natta for seg selv ..

Hvem passer best til å spille DEG i filmen om ditt liv?

Jeg tror en blanding mellom Leif Juster og George Clooney hadde vært meg opp av dage:-)

Hei,

vi har netopp oppdatert sukker.no. Endringer ser dere under "Meldinger" og "Personalia". Send direktemelding til meg om det evt skulle oppstå problemer.

Kommer tilbake med mer info om hva som er nytt :)

Dette er litt flaut, men siden jeg ikke er redd for å drite meg ut så kaster jeg meg ut i det..

Har lest mye om Alfahann den siste tiden, men har ikke peilig på hva dette egentlig er... og ikke minst hva er alfa, beta, omega 3 eller omega 4????????

er det ikke samme fader hva vi er egentlig? man tilltrekkes vel de menneskene av en grunn.. vet ikke hva jeg prater om nå jeg så...fyr løs.....

Eg har nå vært "super" bruker på denne siden i ca 2uker, eg har hatt profil her tidligere, truffet jenter som eg har møtt på sukker, med hell(en stund ihvertfall) . "Alle" vet at menn å kvinner, er fra to forskjellige verdener, det er rett og slett mange ting vi ikke forstår med hverandre, valg vi gjør, og måten vi gjør det på.
Eg har forstått det slik at de fleste kvinner har en grunnide om hva de leiter etter i en mann, en forestilling om mannens sterke sider, og egenskaper. Hvilke egenskaper er viktigst for flest kvinner? stabilitet,humor, aktiv, kjærlig, følsom og forståelsesfull er vell 6 egenskaper de fleste setter høyt.
Eg har hatt noen samtaler med div jenter her inne, vi har skrevet lange og nogelunde intressante mailer frem og tilbake, plutselig kan de la hver å svare, vet ikke hvordan eg skal tolke det, de har jo ikke sagt/skrevet noe som sier meg at de har mistet interesse. visst eg har sendt en maii, gjerne skrevet noe personlig om meg selv, noe som menn i utgangspunket ikke er flinke til, og ender opp med å vente på mail tilbake, venter og venter, ingen respons, eg ser at hun har lest den, men hvorfor svarer hun ikke? det er ikke så mye som skal til, visst man mister interesse, er det ikke best å si/skrive ting slik det er? være dønn ærlig?
Så hver så snill jenter/damer, svar på meldinger som folk har skrevet dere, ihvertfall de som har skrevet noe annet enn; "hei eg liker øynene dine, skal vi knulle?" dere får vell nok slikt. så please, vær litt stabil, morsom, aktiv, følsom og forsåelsesfull med oss gutter, så skal vi prøve å være det tilbake.

Mvh Aleksander ;)

Jeg lurer på om sukkerfolket har fått julegave fra arbeidsgiver? Hva er vanlig praksis? Hva med dere som selv er arbeidsgivere?

Hos oss fikk alle en almanakk.

Håper alle får en begivenhetsrik romjul:-D Jeg gleder meg til nyttårsaften allerede:-D

Nå prøver jeg å komme meg etter en del jobbing men har fremdeles en hel nattevakt igjen... er såååå trøtt.. føler meg som en zombie til tider. Godt jeg nå skal rett i seng:-D

Gleder meg til fri, kos og ikke minst mer flørting;-P Blir kanskje en date på meg i kveld... håpe håpe;-P

Hva for noen planer har sukkerfolket i dag da?

Kjempe kuleklem fra meg:-D

I matchsøket kan man for eksempel sette et aldersintervall for ønskede profiler. Men hvorfor finnes det ikke et punkt hvor man kan be om at egen alder må være innenfor hva den andre søker?

Dette kunne det med fordel vært mulig å filtrere på i matchsøket - for det er jo ikke interessant - og temmelig bortkastet å gå gjennom en hel mengde profiler som ikke ønsker seg det man selv er... De er jo uaktuelle fordi de ikke ønsker det man kan tilby.

Nå må man gå innom den enkelte profil for å se om vedkommende ønsker å treffe folk fra mitt fylke, folk med eller uten barn og om vedkommende ønsker kontakt med folk på min alder.

Ettersom personalia og ønske-rubrikkene ligger inne i de enkelte profilskjemaene så burde det vel være en enkel sak å legge inn disse mulighetene i matchsøket? (Noen er jo der allerede, men man kunne med fordel kunne søke, sortere og filtrere på samtlige punkter i personalia og "hva profilen søker"-feltene.

for det flrste sp veit jeg ikke nvem du er!

Jeg stusser litt på det - det er svært få jenter på sukker fra Agderfylkene, sammenlignet med f.eks Vestfold som jeg bor i, selv om befolkningsgrunnlaget er like bra eller større.

Er det noen som har noen fornuftig forklaring på dette? Lokale kulturforskjeller her i landet?

Etter diverse aktiviteter tidligere på dagen, kom jeg hjem og fant en anonym julegave hengende på døren. Gaven var av det romantiske slaget, men ellers svært så anonym.

Hva er så hensikten med det, spør jeg meg selv... for man oppnår jo ingenting ved å opptre anonymt i en slik setting? Kjenner jeg blir veldig nysgjerrig og en smule irritert, og brått føles det som jeg var 13 igjen. Og det er ikke positivt.

Hva tenker så dere om dette?

Første dagen jeg egentlig er på sukker.... tidligere bare meldt meg inn..... deretter latt det være..... som har skjedd noen ganger...

for dere som er litt mer drevne, hva er fornuftig fremdrift? hva er fornuftig oppførsel? trykke på enhver chat-knapp, skrive meldinger, vente på at noen viser et fnugg av interesse?

skyt løs på en ferskings første melding.... :D

Sitter du singel hjemme mens stormen stikker av med taket på huset ditt? Fortell om det her!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fpu96ME-QDY#!

Nobody loves me.It is true

Hallo alle søde jentane. Mangea jentane her lader som de vil treffe menner og sånår det kommer te støkke,erdet bare annerkjennelse de e ude ettår. Kvinnfolk ekje no bedre en oss mannfolk når det gjelder å meske seg med kjønn! DET ER IHVERTFALL HEILT SIKKÅRT. Så om du noengang blir mistenkt for å vere ein kåting ellår ein gris, så husk at kvinnfolka pinadø ikkje e det spøtt bedre ! GOD JUL!