Sukkerforum

eeeh...

Siste svar on. 30 nov. 2011 01:10 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym eeh...

Den ene personen i kollektivet vasker seg IKKE på hendene etter h*n har vært på do. Dette må tas opp, men jeg syns det er vanskelig. Tips?

hvor

Siste svar ti. 29 nov. 2011 23:37 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym slayer

ble det av tråden om han med storslegga ?

Hey, dette er rettet mot jentene her inne. Hva synes dere egentlig om tatoveringer på mannen? Det er jo ganske mange delte syn på dette, hadde vært interessant å få noe på bordet. Noen jenter synes selvsagt det er HOT. Mens andre fra kanskje mer kristelig bakgrunn ikke liker det hehe. Jada måtte generalisere litt :)
Jeg har litt selv og er gira på mer, bitt av basillen kan man vel si. Synes forresten det er råflott med tatovering på jenter, men det kommer helt an på hva og hvor.

Har egentlig alltid lurt på dette, hvorfor driver jenter å lyver når de slår opp med noen? En kamerat av meg har havnet i den situasjonen nå nylig, dama hans slo opp å begrunnet dette med at hun ønsket å være singel en stund og finne segselv.
Etter et par uker hadde hun funnet seg en ny en,

Nå som jeg tenker over det har dette hvert grunnen til de fleste av X'ene mine også, hadde det ikke hvert så mye greiere om dere bare kunne si sannheten? whatever that may be, Liten penis, funnet en annen gutt, følelser forsvunnet, eller andre ting.
Jeg vet ikke med dere andre menn der ute, men jeg foretrekker sannheten fremfor løgn iallefall :)

Og trust me ladies, man blir mer såret når man blir lyvd til og finner ut sannheten i ettertid. Så det og lyve for å unngå og såre noen er på grensa til retarda.

Nå kan det jo være at menn gjør det samme, men etter min erfaring så er dette mer et jentefenomen. Iallefall blandt meg å mine venner :)

So ladies, why the lies?

Så, hvordan skal man reagere når man får ikke får vite at mannen man har datet i to uker var jomfru før ETTER man har vært til sengs sammen for første gang?
Jeg er litt i sjokk. Jeg har brukte to år på å få min eks (jeg var hans andre) til å forstå kvinnelig anatomi og orker virkelig ikke å begynne igjen.
Om det var bra?
Vel, som en attenåring bak rattet på sin første bil; null kontroll og ingen hensyn til sin "medpassasjer".

Normalt ville jeg takket for meg etter en slik opplevelse, men så er det vel formidlende omstendigheter?
Hjelp!

Rent statistisk...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lurifax

....tror jeg det er lettere å får til en date raskt med en som kontakter deg, enn en du kontakter først.

Har ikke statistisk belegg for påstanden, men jeg tror det er slik basert på egne erfaringer.

Så da får dere bestemme selv om dere vil være jeger eller bytte, hehe

jeg blir så følsom i adventstiden/juletiden,aner ikke helt hvorfor,men skvetter en skvett nå og da..smiler;-D

jeg kikket på leiligheten din - kikket på soverommet også, og ser du liker å ligge inntil og få mye "berøring" også den sensuelle berøringen - håper jeg får gi deg den ved å kyzze deg. jeg er også intens og lidenskapelig, og er sterkt nytende, og er stor og fin for varm og voksen jente, men legger til at jeg er ikke for ekle ting som anale leker og slik wetsex, men jeg nyter å gi både norske og franske kyss. jeg har god jobb og eget pent bosted. håper å høre fra deg !
hilsen fra ...

(etter manglende svar fra meg kommer denne:)
.. skremte jeg deg?

(jeg velger da å gi et klart avslag)
Nei, du skremte meg ikke. Men, jeg tror nok du er mere på utkikk etter en sengekamerat enn hva jeg er;)

(det resulterer i dette svaret, OG blokkering fra HAN:)
jeg får vel si som Ole Brum: jatakk begge deler. men mer sengevenn enn hva du er?
jeg går utfra hva du selv har fylt ut om det du liker på soverommet ditt av seksuelle ønsker, og så spiller du primadonna og skriver skitt - jeg tror jeg forstår hva du er for noe.

sukk....tror jeg går tilbake til å ikke svare når jeg ikke er interessert jeg!

I forbindelse med litt research på antikløemidler for mine barn som for tiden har vannkopper, kom jeg over nok et tema som virker unntatt «offentligheten» men som likevel er alvorlig nok for de det gjelder: intimkløe hos kvinner.

Til min store overraskelse viser det seg at intens kløe på ytre labia, ofte kun på høyre side, er et alvorlig problem for mange kvinner. Kløingen er gjerne verst om natten, og starter gjerne ca 10 dager før mensen, og kan medføre overraskende mye psykisk og fysisk smerte. Mange kvinner klør seg til blods om natten og må ofte ta pauser fra jobben om dagen for å gå et privat sted for å klø seg. Noen har beskrevet det som at man har insekter under huden som kravler rundt omkring. Mange blir så såre at de ikke klarer å ha samleie, noe som fører til bekymringer over intime relasjoner.

Av naturlige årsaker har jeg personlig aldri opplevd dette. Men temaet virker å være meget tabubelagt og mange skjemmes åpenbart kraftig over tilstanden som kan vare i flere år. Mange kvinner unngår nærmere undersøkelser hos gynekolog og forsøker å lide seg gjennom dette i stillhet. Men det kan være viktig å få slikt undersøkt, og ofte kan man gjøre noe for å lindre smerten og kløen.

Intens og nærmest uutholdelig labia-kløe oppleves av både unge og eldre kvinner, og rammer åpenbart både de som aldri har vært seksuelt aktive og de som har hyppig sex. Det kan synes som om generelt stress og hormonforandringer i forbindelse med menstruasjonssyklusen i mange tilfeller påvirker sensitiviteten og utløser en klø-periode på flere dager, som så kan gi seg. Bruk av intimsåpe (dersom man er sensitiv overfor kjemikalier i såpen) kan muligens også være medvirkende eller utløsende i noen tilfeller. Redusert blodtilførsel pga. trange klær kan være en utløsende faktor for noen. Kosthold, hygiene og livsstil er sannsynligvis også faktorer som ikke bør oversees.

Etter å ha lest mange kvinners opplevelse av intimkløe, skjønner jeg at de opplever dette som spesielt flaut og vanskelig fordi kløen oppstår i genitalia. Dette kan altså utvikle seg til en sterk psykisk belastning og får mange til å føle seg skitten eller unormal. For disse kvinnene hjelper det da ofte å vite at det er mange andre kvinner som har det likedan. Kløen har sannsynligvis helt naturlige og fysiologiske årsaker, men sammenhengen bak kan være kompleks.

Hva bør man gjøre?

Det er utrolig hvor godt innblikk man får i kvinners tankesett her inne. Blant annet er det galt å være for forelsket. Så, derfor, på en skala fra 1 til 10, hvor forelsket ønsker dere oss?

Fremstiller menn/damer som useriøse,sexfikserte eller som råtne tomater!
Går direkte på person.
Som fremstiller andre på en krenkende måte.

Tråder som fremstiller et av kjønnene på en "bestemt negativ måte", florerer her inne! Jeg er ikke en mann som passer inn i noen av karakteristikkene, og jeg kan tenke meg at mange damer føler det samme i sine gjeldende tilfeller!
Tråder som går direkte på en person er ikke mange, men det er helt uakseptabelt å lage en tråd med et slikt tema.
Har i hovedsak tatt for meg de viktigste typer tråder, tråder som på andre måter virker krenkende på andre forekommer i mindre kvanta men blir en stor gruppe siden den omfatter alle tyåper.

Jeg er dritlei disse trådene pg prøver nå å komme med et opprop mot dem.
Og som vanlig her på sukker så forventer jeg å bli hørt:)

På noen brev jeg får så står det på slutten: Klem,varm klem,god klem.jeg greier ikke det jeg,syns det blir litt mye på de første brevene man sender,når man nesten ikke engang har fått igang en samtale.

Som det står over, skal jeg prøve å ta en pause fra forumet. Det er til tider en morsom tidstyv, men i det siste har det bare vært en tidstyv og lite annet. Kos dere :)

Har en kompis som er fotomodell og skal se ufattelig bra ut, fikk ham til å lage profil med en litt ræva tekst her..

Det viste seg at da var det faktisk en del besøkende og flere JENTER som satte hjerte på ham, framdeles var de for gode til å sende en førstemeld, men til alle som tviler på at det KAN finnes aktivitet fra den andre siden, sikkert en interessant opplysning!
Bare bildene er fine nok, så kan det gå, dette var dårlig nytt for om norske jenterasen!! :S :S

Kan til syvende og sist legge til:

Om han var interessert tilbake i disse jentene??

Eh nei, tror ikke det! hehe

... ja, du vet hva? :)

I dag burde jeg fått gullmedalje for å ha klart å komme meg ut av senga. Applaus i dusjen og jubel i bilen.

HEnder man våkkner med putemerker og trynet ned i sikkel, i dag våkna jeg med dritvondt i øret.. Ikke inne i øret, men PÅ øret..
Som om jeg har liggi og knørva det i løpet av natta.. På hva? Puta? Tror jeg skal montere kamera på soverommet og finne ut av hva jeg driver med når jeg sover.

god morgen!

I årevis har jeg fått høre og lese om disse uttrykkene gjennom internett, media og tildels kompiser, men jeg har fortsatt til gode å faktisk se en av disse skapningene. Så, hva er greia egentlig? Er det bare en "urban myth" på lik linje med Nøkken og Dodraugen, eller er dette faktisk noe reelle greier? Hvis ja: Gidder noen å hoste opp noe bevis?

Av en eller annen grunn ender jeg bare opp med brev venner eller sms venner....Er mye flørting frem og tilbake men ofte ender det ut i løse luften. Kommer aldri til punktet om og treffes. Alltid noe som kommer i veien.
Faktisk flere her jeg har "pratet" med i ukesvis, og får masse flørtende sms og brev...men treffes nei da blir det vanskelig gitt!!!
Føler meg som regne sms dronningen jeg....har ihvertfall kommet frem til at jeg er veldig god på skriving da i det minste..
Meeen phuuu...hvor kjedelig det er i lengden altså!!!!

Gikk nettopp en tur for å handle. Så når jeg kommer tilbake så er det politi på utsiden der jeg gikk ut. Det er flere veier å gå inn til der hvor jeg bor. Så istedenfor for å gå der hvor politiet var så gikk jeg en annen vei hjem. Fordi det er ikke alltid at jeg ønsker å gå der politi er bestandig. Man vet jo aldri hva de er ute etter. Kunne vært en gal fyr som gikk amok eller noe og da vil man liksom ikke være i nærheten. Men det rare er at når politiet så kommer, med ei dame etter seg som prøver å finne noe. Jeg vet ikke helt hva det er?. Også står de og lyser på noen postkasser ved inngangspartiet. Jeg spør om jeg skal holde "Heisen oppe for de" for å være hyggelig, for jeg må ta heisen opp. Jeg spør så hva det er som skjer, men får ikke noe svar fra politiet. Så kommer så en hyggelig mann og skal ta heisen opp, så da går jeg bare inn i heisen og hører politiet mumler noe på utsiden. Ikke den eneste gangen jeg opplever sånne rare situasjoner. Dette er en plass hvor det bor utlendinger og andre folk, jeg liker meg ikke spesielt her og håper å kunne flytte snart. Men har dårlig økonomi og sånt til å bare flytte.
Er det noen som har opplevd rare situasjoner som de bare ønsker at ikke skjedde og bare slapp å gruble over hva det var forno?

Hva sier dere til en helaften hos meg i kveld?

Jeg stiller med svisker, vørterøl, te, fyrstekake, og noen nedfryste boller, men det går fort å tine dem igjen.
Delfiakaka spiste jeg opp i går.

Vi kunne jo samla oss rundt trekant, det er jo i kveld. Her om dagen leste jeg i avisa at de eldre bli mest pirret av det, og det kan jo stemme. Det kan jo være en fin ice-breaker - som man så fint kan si på et fremmedspråk (Engelsk).

*Flørte med øyenbryna*

For dere som lurer ekstremt mye, så er utgangspunktet hentet herfra:

http://www.youtube.com/watch?v=FOQQv3iwiF8

Hvem er din favorittforumdeltager?

Siden dere fortsatt er her antar jeg dere fortsatt er single, men hvor nær har dere vært en kjæreste her på Sukker?

Til sukker.no

Har dere tenkt å rette opp i det nye meldings systemet? Det er jo litt bakvendt da. Meldingene kommer helt nederst så man må skrolle opp for å lese den. Om man sender flere meldinger enn èn til samme person før den første ble lest kommer siste melding først. Sånn var det ikke med det gamle systemet. Litt tungvindt spør du meg. Og for å virkelig være pirkete. Hvorfor har guttene lilla farge på sin tekst når jentene har blå?

Savner det gamle systemet jeg..:(

Hvorfor vil gutter her inne kun ha sex?
Står i profilen min at jeg ser etter noe seriøst, fått kompiser til å kikke på det også.
Men stort sett alle som kontakter meg vil ha elsker forhold.
Synes det er kjipt at jeg liksom kun skal duge til sex.
Generell tendens her inne?

Ikke alle er gode til å skrive gode profiler eller har noen som kan hjelpe til med dette.
Ikke alle er superkule og kan skryte på seg å bestige fjell og kjøre motorsykkel eller se fantastisk bra ut.
Eller ha et super sosialt liv utenom sine nærmeste.
Hvor kjedelig er man da?
Bør man vente med sukker til man har fått seg et spennende liv igjen? Hva om det ikke skjer, og man har slått seg til ro med at man ikke lenger er student. . Er man ikke da noe kjærestemateriale?
Nei, jeg synes ikke synd på meg selv, Jeg er snart 34, pappa til 2 og lurer på om man faller utenfor om man ikke har veldig mye spennende å tilby.
Finnes det noen der ute som er som meg, som ikke lenger har et super sosialt liv, med massevis av venner og interesser, som ønsker en kjæreste fremfor å jobbe med å bygge nettverk? Må man melde seg inn på alt mulig bare for å virke mere attraktiv igjen?
Hva er det med det? Min drømmedame er min beste venn, en dame jeg tilbringer mesteparten av tiden min sammen med. Det meste vi gjør, gjør vi sammen. Er jeg gammeldags, eller bare kjedelig. :) Er det sånn at hvis jeg bare har en bestevenn som bor 2 timer unna så er jeg ubrukelig som kjæreste? Og vi bruker da også nok tid på jobb. Jeg vil jo se deg litt også. Selvfølgelig fint at du har lyst til å skravle litt med venninnene dine innimellom, men hallo. Det er jo meg. Drømmemannen din. Skal vi bare være sammen et par ganger i uka og når vi sover. :) Eller er det rett og slett sånn at et forhold sjeldent varer så greit å ha noe å falle tilbake på. Så slipper du å synes synd på meg når du ikke gidder mere. :) Eller bør vi hver for oss være veldig opptatt med alt mulig 50% av tiden, etter jobb, så blir vi ikke lei av hverandre så fort?

HVA er greien med at mange av disse i meldinger skriver en lang avhandling om at "Ja jeg er i et forhold, men huff jeg har det så kjipt - jeg ønsker bare et tilskudd bestående av det fysiske jeg mangler nå..."

For all del, folk må vel søke det de vil, men for meg er formuleringene som oftest helt på trynet. Hvem er det synd i her, deg, eller dama di liksom? Woot?

Forandring

Siste svar ma. 28 nov. 2011 19:57 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym slemmingen

Merker at trådene her inne har forandret seg nå den siste tiden.

Det er færre av dem, mange ber om at folk skal komme på profilen deres.
Er det det som er poenget her, å ha flest mulig besøkende?
Bare lurer, jeg har ingen å skryte til ;-)

Og noe mer aggressivt, deprimert og trist.

Vi er her for å finne en som er stor nok til å elske akkurat den vi er, og vi den.
Hvor er varmen og gløden, spenningen og forventningene?
Døde de med høstløvet som falt?

Hva synes dere på forumet?
Har innleggene forandret seg?

Fyr løs ;-)

søker ei som kunne være med å drive mitt praktfulle gards drift på lista ;) ;) første jente til mølla ;) ;)

er det flere som har prolemer med denne dritten?

og ikke syntes den på siden lenger heller når noen prøver å "ringe"

Når dere setter hjerter på folk, men ikke skriver til dem. Hva mener dere da? Er det som en kompliment..eller er man sjenert liksom? Og pleier dere og sjekke om noen har satt hjerte på dere?

Jeg ser humoren i det; enkelte som stadig kaller seg tresnitt for å forvirre diskusjoner,
men siden jeg har seriøse innslag iblant opplyser jeg om dette:

UTEN BILDE = ALDRI DEN EKTE TRESNITT.

men dere her på sukkerforum er virkelig gal. er så mye sinnssykt vrøvl her inne at jeg noen ganger blir helt rystet. og det under åpne profiler. flere av dere trenger en hel kongress psykiatere hver. jeg har årelang erfaring med div forum innen data/gaming ol, men dere her inne tar virkelig kaka

Møjkets hejje

Ingen svar
(kvinne 38 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Jeg leeeeeeer!!

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=17909701551552 4&set=pu.173707652721127&type=1&theater

Aiaiai.....

Kjære venner. "Drømmehagen" på barneTV (for 1-3-åringer) har en nyyydelig BEGYNNELSE og SLUTT. Noen som tilfeldigvis har sett det? Det er som en ut-av-kroppen-opplevelse.

Etter en trubba-dubba-dutt-samtale med (herr eller fru) "uflaks" (nederst på samtalen om kynisk oppførsel) kommer en melding fra "tresnitt" (liksom meg - men som ikke jeg har skrevet). Den lyder: "Jeg syns kvinne81 egentlig er veldig flott".
Den er selfølgelig "for lett" til at folk biter på den hvis de først har lest samtalen over.
Men en tanke jeg gjorde meg er: Er det flere som har opplevd dette?
(Skulle forsåvidt ikke forundre meg om han/hun tar den vekk straks etter at jeg skriver dette.)
-tresnitt

Etter hvor mange meldinger osv.. her på sukker mener dere at det er tid for å treffes?
Blir dere jenter skremt av å bli bedt ut for tidlig?

Jeg har vært her en stund nå, og truffet noen vakre jenter på ulikt vis her på sukker. Noen nært, og noen fjernt. Ikke at jeg klager, men det ender som regel i sex. Egentlig ikke hva jeg er ute etter overhodet, men det skjer alikvel... why?
Den perfekte jenta jeg ser etter glimrer med sitt fravær. Mulig jeg er blitt meget kresen og bevisst med årene.

Vel, uansett. Etter å ha truffet flere fantastiske jenter, så kjenner jeg at det meste av tiden er jeg meget fornøyd med singeltilværelsen. Flere som har det utrolig godt som singel, og trives med alle de opplevelser og gleder det gir?

God søndag :-)

Lurer litt på disse delene av matchingstesten - Ser jeg får mange treff i matchsøket når jeg legger inn høy på disse kriteriene.
Hvis man ser bort ifra de som faktisk har kreative jobber, hva går denne "høye" kreativiteten/kunstneriskeheten ut på?
Syr dere dere egne klær, maler bilder osv. eller begrenser det seg til noen dorullnisser før jul?

Har noen her opplevd seksuell nytelse uten at noe er berørt.. i våken tilstand?

Ok, det her showet er jeg VELDIG lei meg for at jeg glipp av på 90-tallet.

http://www.youtube.com/watch?v=ZDuuJp4bDtE

Kick The Burger.

(og for de som trodde denne tråden skulle handle om løse damer/menn. Sorry. Virkelig.)

Først kan man kanskje starte med å spørre om det egentlig er noen forskjell for dere jenter? Det er jo ikke så skrekkelig stor variasjon i vårt undertøy - og jeg klarer ikke helt å se noe annet enn det humoristiske i tanga og denslags :P

Selv må jeg ærlig innrømme at jeg får helt hakeslepp og får problemer med å kontrollere meg selv de gangene jeg har blitt overaska av ei jente dressa opp i strømper, høye hæler og denslags. Da man vokste opp ble man jo banka inn i huet at alt man så i pornofilmer og i manneblader som Playboy kun var falskt og det hadde ingenting med virkeligheten å gjøre. Dette var jo selvsagt de samme som prøvde å få oss til å tro at jenter var skjøre og helst ville bare ha rolig sex i det stille i mørket. Sjokket var jo stort da man oppdaga at dette ikke var tilfellet - på en positiv måte ;)

Noen jenter ser ut til å ha skuffene fulle av slikt og elsker å bruke det, mens andre innbitt mener at dette er det veldig få som får oppleve og at de føler det gjør dem til et objekt på en negativ måte.

Så hva er dommen? Hva liker man? Er dette til hverdags eller kun til "fest", og hva har dere i skapet folkens :P

Hvem vil være med å se en film? Jeg har alt med Hugh Grant, Kevin Costner og Johnny Depp.

Ta med godis.

Jeg holdt faktisk på å bli kidnappet i dag, av en mann i rød jakke og rød bukse...han hadde også hvit skjeg. Han prøvde å putte meg opp i en eske med nydelige silkebånd på...Jeg klare å rømmme da, men nå sitter jeg her å lurer på " hvem var det som ønsket meg til jul"....:):)

At en gir en mening et ansikt eller et navn? -og hvilken forskjell gjør så det? -meningen er der like forbannet - og den representerer et levende menneskes som bærer denne meningen? Den kan like grundig motsies om det følger et navn eller ansikt til meningen, som omm det ikke gjør det.
Er det kanskje for at noen føler det mer ok å ha et et ansikt "å kjefte på" ? - eller slå? :))
Er ikke en mening en like holdbar mening om vedkommende ikke fremstår med navn, nick, ekte navn eller bilde da?
Så hva er denne greia med "å stå for sin mening"? - hva innebærer det, enkli?
Kan en si: "siden du ikke viser deg med navn eller ansikt, så er ikke meningen din ekte ment? -er det slik det er?

Skulle virkelig ønske dere damer her på sukker kunne bli litt mere spesifikke med høydekravene :) f.eks krysse det av som VELDIG VIKTIG! Blir litt slitsomt i lengden og prøve å komme i kontakt med en jente som du har fin match med (blomst som ikke er vissen)
bare for å bli fortalt at jeg er for kort etterpå.

Jeg vet mange av dere synes lave hannkjønn er et forferdelig turnoff, og det er derfor jeg prøver å finne frem til dem som ikke bryr seg.

So ladies, please be more spesific :) thankyou

God kveld videre

Alle er så opptatt av førsteinntrykket og bruk av bilder i profilen.
Så tenkte jeg skulle teste ut litt hva som trigger og hva som ikke gir respons.
Regner meg som en normalt oppegående jente, normalt pen og helt ok å se på. Så jeg slengte ut noen bilder på et annet nettsted for å se responsen. 600 treff på 24 timer, 15 som sendte brev. Tidliger har jeg brukt mer naturlige bilder, og fått så og si ikke noe respons. Så folkens, det er kanskje lurt å tenke igjennom hva som ligger av bilder på profilen.

Hva har du lest i profiler som var merkelig, morsomt, motbydelig eller oppsiktsvekkende på annet vis?

Hva skal sukkerfolket spise til middag idag?
Her i huset skal sesongens første ribbe inn i ovnen om få strakser!

Hei syns det er veldig mange flotte og intresange damer her! Men veit ikke helt hva jeg skal spøre dem om. får rett og slett hjerneteppe! noen forslag?

Heisann godtfolk :)

Sitter egentlig bare å vurderer om det er noe vits for meg å prøve dette med nettdating,
Hele grunnen til at jeg ville prøve dette var for og utvide horisontene mine, da jeg føler at det er vanskelig å komme i kontakt med folk, spesielt jenter her jeg bor (sørlandsmennesker er så innesluttet)

Saken er at jeg er 164cm høy, noe som jeg vet er et turnoff for dere kvinnfolk, spesielt i min aldersgruppe 18-22,
Og på slike steder som dette betyr jo tall og statistikk mye, ettersom det er veldig få muligheter for meg å sjarmere noen i senk med personligheten og utstrålingen min når jeg aldri får en sjanse til og møte noen pga høyden min, ikke at jeg har sendt så mange brev at det gjør noe, har bare sendt ett så langt,

Så jenter/damer hva sier dere? er det egentlig no vits i og holde på med dette for en fyr med min høyde? eller kan jeg likegreit bare slutte å henge her som støttemedlem for sukker.no?

Mvh SDH (Short Dark and Handsome) ;)