Sukkerforum

Kvinner er aldri morsomme selv om de prøver...........De driter seg ut.
Menn er alltid morsomme selv om de ikke prøver......De driter seg ut.

Del deres erfaringer her.

Om duften, reaksjonene mm.
Hva slags mat/drikke som gir hvilket resultat etc.

Om evt flammer.

Hva slags planer har folk?

I år vurderer jeg faktisk helt seriøst å ta en rolig kveld hjemme. I hvert fall om det ikke dukker opp et bedre tilbud enn det har gjort de senere årene. Jeg er i en situasjon der så godt som alle de jeg omgås har kjærester og samboere, og selv om de nyttårsfestene jeg har vært på de senere årene har vært ålreite og trivelige, er jeg dritt lei av å være den eneste single på festen. Føler nesten at jeg trenger meg på, og drikker dobbelt så mye som de andre siden vinflaska er det eneste jeg har å kline med.

Sukker jukser med alderen ....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 45-åring

Ser sukker er litt tidlig ute med å endre på alderen min. Har ikke bursdag før på søndag jeg da.....skvatt litt hehe...

Julefølelsen..

Svakt snefall, og så er jeg i fyr og flamme med sukk om hjertet.
Siste arbeidsdag før julefri... hele jula... deilig..

Håper flere forumnisser har en god feeling i dag.. Såfall så må du stoppe 5 min.. tenk kun på fine ting, minner, personer du bryr deg om... Så får det deg hvertfall til å smile... og det smitter... garantert!

Ha en flott dag forumnisser.

Trenger du en skikkelig guilt-trip, eventuelt en oppvåkning nå rett før jul?
Ta denne testen...

http://slaveryfootprint.org/

Jeg har skamfulle 38 slaver - tydeligvis...
Snufs!

Skal ut å spise på løkka med ei venninne i kveld, så jeg lurer på om noen har tips om en plass hvor det er rimelig og GOD mat?

hei

Ingen svar
Skjult ID

I dag er det sol ute i oslo

Har bare lyst å ønske alle her inne en riktig GOD JUL!!!!! :D
kanskje litt tidlig, men kommer ikke til å være her så mye før jul så da tenkte jeg at jeg ville benytte sjanen...
Håper alle får en trivelig jul, snart 2012... nytt år og nye muligheter ;)

Why is there a light in the fridge?

Bilder i albumet

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bilder?

Hva slags bilder foretrekker dere damer i herrenes album?

Er det kun for å vise utseendet, eller skal det være bilder som viser hobbyer etc? Nå har jeg en del som viser hva jeg liker å drive med, men mange av dem viser ikke ansiktet mitt særlig godt, eller i det hele tatt.

Går det an å snike inn et baris-bilde, eller er det for harry? Sånn helt naturlig tatt utendørs om sommeren, men som fortsatt *egentlig* bare er for å vise sixpacken? :P

Må bygge om profilen litt. Starter med albumet...

(Denne gangen med "seriøs tråd" avkrysset.. :b )

Noen som tørr tippe?

10'000 av hvert slag??

Jeg dater ei berte fra en fremmed kultur fra mellomøsten, jeg traff på hos felles kjente.
Det viste seg at formellt var sex forbeholdt ekteskapet, til nød litt småkos i private rom.
Vi kysset litt diskre et øyeblikk vi var alene hos våre felles venner og senere på et par utflukter etter dette.
Hennes familie skulle bort sist lørdag og jeg ble invitert for å bli bedre kjent med henne.
Det gikk max ti minutter med kyssing før bryster og andre ømme punkt var nykysset og det gikk som det måtte gå.
”vill mycket..vill...ahhh..inte slut inte..”

Var jeg ufin eller er det normalt å utøve rampestreker i det skjulte for så å fremstå ordentlige i det offentlige rom for *odrentlige frøkner* fra mellomøsten ??

(Om det er relevant er dama dypt uerfaren, og nei. jeg leter ikke her inne inntil videre..bare på forum for å slå ihjel litt tid)

Fra "Vi, de druknede" av Carsten Jensen:

"Kvinner måtte aldri få det de bad om. De ville helst stå foran en låst dør og trygle og gråte. Man måtte ikke være hyggelig, selv om man kanskje hadde lyst. Det var det som gjorde det så forbasket vanskelig. Man måtte skremme dem littegrann. Ikke for mye og ikke for lite. For mye, så gikk de i panikk og man fikk det ikke som man ville. For lite, så ble man dørmatte for de nusselige, små føttene deres.

(...) Kvinner likte menn som som fikk dem til å le. Men de elsket menn som fikk dem til å gråte "

----------------

Tenk litt på den, Sukker-gutter! ;-)

Ti fakta og 1 usannhet!

1. Jeg liker å ha det kjølig i rommet så jeg kan pakke meg inn i dyner og tepper.
2. Veldig svaksynt, kan ikke sykle eller løpe uten linser. Samtidig ganske lysømfintlig, trenger solbriller i bilen om jeg kjører.
3. Har svømmebasseng i underetasjen.
4. Har en kinesisk stemor bosatt i Kina.
5. Ved flere anledninger ringt alarmsentral og fått bistand fra ambulanse / politi.
6. Vært kjæreste med bestevenn på sydentur.
7. Vært politianmeldt og siktet for våpen på offentlig sted, men ikke dømt (sak henlagt).
8. Liker ikke å sove tett inntil kjæresten, eller kjærester som er veldig klengete.
9. Løser rubiks kube når jeg kjeder meg.
10. Aldri vært sykemeldt eller borte fra jobben grunnet sykdom.
11. Vært nær døden flere ganger og fryktet for mitt liv enda flere ganger og er takknemlig for livets største gavet - livet

Din tur! Er fritt frem for å gjette på andre sine fakta og usannheter, gjerne på melding hvis de ikke vil svare i tråden ;)

Halloween er tiden for litt grøss, og steam har Amnesia: The Dark Descent på tilbud for 3 EUR ett par dager ^^

Steam Store - Halloween salg:
http://store.steampowered.com/sale/scary_sale_2011

Amnesia: The Dark Descent Video Review
http://www.youtube.com/watch?v=RYeCwtksTgU

Anmeldelse: Amnesia: The Dark Descent
Mamma? Jeg er redd.
http://www.gamer.no/artikler/70467/anmeldelse-amnesia-the-dark-descent/

Konklusjon

Amnesia: The Dark Descent er skummelt. Fryktelig, fryktelig skummelt.
Stemningen er så tung og dyster at panikken aldri er langt unna, selv når det faktisk ikke skjer noe farlig i det hele tatt.
Og når farene først dukker opp eksploderer det i en orgie av skrekk.
Jeg måtte ta jevne pauser under spillingen, fordi det ble for mye for meg.

Man kan selvsagt si at uten all uhyggeligheten hadde vi sittet igjen med et rimelig gjennomsnittlig snikeeventyr, med helt greie nøtter og mye utforskning.
Men det er selvsagt et svært urettferdig poeng, for skremmingen er like integrert i Amnesia-opplevelsen som i en grøsserfilm.
Det er alfa og omega, det er det spillet dreier seg om.

Jeg vil med andre ord ikke nøle med å anbefale dette spillet til alle som liker å la seg skremme.
Jeg har spilt mange skumle spill i årenes løp, men dette topper dem alle, og av hensyn til min egen psyke håper jeg at det aldri får noen oppfølger.

tar det fra du deaktiverer profilen din til den er borte? Noen som vet?? Altså vekk fra sukker.. Andre steder forsvinner profilen umiddelbart og man må evt lage en ny hvis man vil tilbake..

En vitenskapskaplig studie hevder å ha funnet svaret - det er fordi det er mer kraftfullt å slå nedover enn oppover. Faktisk dobbelt så hardt ifølge deres forsøk. Dette gjør han til en bedre beskytter av familien. Dermed har barna hans evolusjonsmessig hatt en større sannsynlighet for å overleve.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1388493/Why-tall-men -striking.html

Artikkelen nevner også at noen tidligere har hevdet at grunnen til at kvinner velger høye menn skyldes at høyde indikerer "gode gener". Men dette blir nå avvist. For da ville også menn foretrukket høye kvinner. Men det gjør de jo ikke. De tiltrekkes mest av gjennomsnittlig høye og til og med litt under gjennomsnittlig høye kvinner.

En kommentator på over to meter skriver at han tilbringer livet sitt ved å høre fra kvinner at de liker høye menn. Og at han gjennom et langt liv har funnet ut hvorfor. Det hele handler om sko. Damer elsker å gå i sko med høye hæler, og de elsker også å føle seg små når de står ved siden av ham.

Merker at i kveld hadde det vert ok med en kvinnekropp i armkroken min.

ZzzzzZzzzzzZZZZZzzz...

Hvert år – i rundt 15 år – har jeg solgt juletrær og fyrverkeri nordpå, og har i den prosessen behandlet rundt 6-700 kunder i løpet av en treukers periode. Det er en meget interessant jobb, spesielt når man er litt fascinert av mennesker og hvor forskjellige de er.

Særlig salget av juletrær byr på mange rare situasjoner. Folk er veldig forskjellige – noen tar det første treet de ser (ofte menn) mens andre bruker opptil en halvtime på å finne det ”beste treet” vi har. Generelt er kvinner langt mer kravstore enn menn, selv om det finnes unntak. Men det finnes også mange menn som er rimelig pirkete og nøye.

En ting som gjør at hele salgsprosessen glir lettere, er humor. Og det er klart at humor gjør også jobben min mye lettere og langt mer givende. Så jeg forsøker alltid å tulle litt med kundene og da ser man veldig raskt hvem som har humor og hvem som ikke har tatt med seg smilet på handlerunden.

Mitt inntrykk - etter mange år – er at kvinner generelt er blidere enn menn, og er raskere med på notene enn gutta. Menn er ofte mer fokusert og virker litt mindre bevegelig humoristisk sett enn kvinner. Det er klart at veldig mange menn også har kjempegod humor, og de merker man veldig raskt.

En del menn virker å ha lite humor, og sier ganske lite og ønsker heller ikke så mye bistand. Kvinner ønsker nesten alltid hjelp og får naturligvis det. Men det er ganske få kvinner – svært få faktisk – som nesten ikke sier noe. Så godt som alle kvinner er åpen for dialog rundt salget, og de er åpne med hva de ønsker og hva de ikke vil ha.

Kvinner er mer åpne med sine behov, mens menn også kan være åpne, men ganske mye oftere forsøker å løse saken selv, og kommer med sine spesifikke ønsker litt mer gradvis.

Det er også oftere at man kan stå og sjabbe med kvinner i lengere tid, enn med menn generelt. Kvinner kan legge ut om alt mulig rart rundt dette treet, hvor det skal stå, hva de hadde i fjor, hvorfor de må ha det slik nå og hva som ikke er bra osv osv. Og det kan utvikle seg videre til andre temaer, nærmest hva som helst, lettere enn hos menn. Kvinner dveler på en måte mer, enn menn gjør. Gutta vil oftere bli ferdig med saken, og så videre til neste butikk.

Menn virker generelt mer stresset eller fokusert på neste oppgave, enn kvinner. Men ikke noe er direkte sort-hvitt, det er mer gråsoner vi snakker om. Men at det er en forskjell, er det liten tvil om...

Hva er din erfaring?

Ville du datet:

En som ikke har vært hos tannlegen i siste 10 år?
En som har ørepynt og gull halskjede?
En som spiser stort sett grandiosa og tacos og drikker hverdag 1,5l cola og 1l jus?
En som ikke kan skille "å" og "og"?
En som skriver : vell, att,nyskjerrig, i blandt, arangemang, nokk .....?
En som synes Becca er kjæmpe flenk !?

Check linken fra flink pige Becca....fantastisk eller ?
http://www.youtube.com/watch?v=x6DwhlEGOMo&sns=fb

Fortell noe om dumpekandidaten din :-)

Er det ikke normal høfliget å svare på post man får i innboksen? fikk en MYE skjev start her inne...mannen svarte ikke..sendte post to ganger.. er det ikke bare å svara at han ikke er interessert da? Eller si TAKK for et kompliment..? Jeg spurte jo ikke akkurat om vi skulle gifte oss... ? Men var morsomt med match på 98 og mye felles.....

It's not the impact so much as it is the excruciatingly slow death afterwards.

http://abstrusegoose.com/419

Men hva er hemmeligheten til de få som kommer seg ut?

Når jeg går inn på hurtig fakta og tekster, så kan jeg ikke endre der jeg har skrevet om min "drømmepartner". Hvorfor??

Vi slutter ikke å leke fordi vi er gamle; Vi blir gamle fordi vi slutter å leke.

Da var billettene bestillt til Gavin Degraw konserten i Oslo :)

Noen andre som skal ?

Jada, enda en av disse skal - skal ikke-trådene.
Har faktisk tenkt litt på det. Ingen erfaring til nå. Men har landet på at jeg vil helst finne en som ikke er total avholdsmenneske. Med all respekt for dem som ikke drikker.
Har selv et svært bevisst forhold til alkohol, drikker meg svært sjelden full. Liker ikke å miste kontrollen og kjenner min egen toleransegrense. Liten anledning til å skeie ut, siden jeg ofte jobber i helgene. Men jeg liker vin til maten, eller bare å nyte en god vin i hyggelig selskap ... aller helst med min hjertens kjær. Det er noe med atmosfæren og settingen, en annen intimitet. Kjenne varmen i kroppen, blir litt ør og det blusser i kinnene ... :p

Hvilke tanker har folk rundt dette?

Noen som har erfaringer med slik trening?
Det virker i hvertfall veldig effektivt, et slags styrke / balansetrening med egen kroppsvekt.

Check linken:
http://www.youtube.com/watch?v=2Xg8cMcPYbU&feature=share

Her om dagen kjøpte jeg meg nye klær, jeg gikk til frisøren og ba om en kul hårsveis og de første dagen var alt normalt, jeg fikk ikke noe respons på forvandlingen min.

Men en dag da jeg satt på t-banen la jeg merke til at det var en jente som så på meg flere ganger og smilte. Hun så på meg flere ganger og når jeg stirret tilbake smilte hun og så ned i gulvet. Jeg prøvde å se om det var noen som satt bak som hun flørtet med, men det satt ingen der, jeg følte på mange måter at dette var for godt til å være sant. For dette var en jente som vanligvis jeg ville sett på som out of my league. Mørkeblondt hår, antageligvis fra vestkanten, jeg tenker det var helt usannsynlig at hun skulle være interessert i meg.

Jeg tenkte ikke noe mer over det den dagen og gikk hjem til meg selv. Har jeg fått bedre drag på damene eller er dette noe jeg bare innbiller meg?

Jeg var på nippet til å være helt alene på julaften for andre gang i mitt liv, sist gang var før jeg fikk unger og jeg jobbet. Tanken var litt trist, men så plutselig skal ungene være hos meg allikevel julaften.

Er det noen andre her som er alene julaften? Hva finner dere i så fall på? Jula er den tiden hvor jeg mest av alt mistrives med å være singel.

Flere som syns sukker er blitt slitsomt og tregt med det nye designet. Fading og alt annet miksmaks gjør det tregt å navigere i, ihvertfall hos meg.

Jeg ble så overrasket over meg selv nå, da jeg for første gang kjenner en liten følelse av sjalusi over en person jeg egentlig ikke har følelser for....

Hvor stor respons får dere på meldingene dere sender ut her inne?

Selv så kan jeg si at omtrent 1/4 svarer på førstemeldingene mine så langt. Av ren nysgjerrighet lurer jeg på om det er stor forskjell på kjønn og alder. Jeg vil tippe gutta sender ut flere meldinger, og at jentene mottar flere meldinger. Det kan selvfølgelig være forskjeller på dette jo yngre/eldre man er.

Jenter i 20-årene får sikkert meldinger fra de som er like gamle og de som er hakket eldre enn seg, mens gutta i 20-årene drukner i mengden, og må kjempe med mange konkurrenter i alle aldre om disse jentenes interesse. Enkelte jenter får sikkert hundrevis av meldinger og det er fullstendig forståelig at de ikke svarer på alle.

Hva man skriver har selvfølgelig også mye å si! Selv spammer jeg ikke ned alle med den samme intetsigende meldingen, men engasjerer meg og viser at jeg er interessert i dem, hvem de er og hva de driver med. Ikke minst spør jeg alltid hvis det er noe jeg lurer på, så har de noe å snakke med meg om.

Så, hvor mange svarer på meldingene dine, er du mann eller kvinne, og hvor gammel er du? Hva skriver du vanligvis, merker du at noe funker bedre enn noe annet? Tør du avsløre triksene dine? :)

Fått bestilt meg ei kone i Thailand da. Serr sweet azz.

Lei av klisne hilsener i flørtebrevene, som klemz, nuss? utvid ordforrådet her med heilnorske uttrykk
* knyttneve i skulderen, kamerat*
* lårhøne-snei*
*smådult i ribbena*
*lett pannedunk*
*kosetupp i ræva*
* svak brystvorte-knip*
* venstre bollekinn-klyp*
*andeleppe-grep*
*forsiktig balle-nyp*
* rask musegnikk*
*gladrøsk i trusa*

Kjære julenissen.(Sukker)

Jeg ønsker meg så sårt en flott mann til jul.
Han må gjerne ha en muskel eller to,med litt hår på toppen.
Være snill og god med et godt smil på lur.

På forhånd takk :)

Siden året går mot slutten er det vel på sin plass å ta en oppsummering. Hva er den/de beste filmen(e) du har sett i år?
Jeg stemmer på True grit og Water for elephants

Hva er din favorittjulesang?
Selv er eg ikke over gjennomsnittet glad i julesanger, men Fairytale Of New York står mitt hjerte nært... Og da spesielt versjonen til No Use For A Name!

http://open.spotify.com/track/1h99MxGwBnmpStUBQvgx18

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Dit kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende:

Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Du kan ikke gå ned en e...tasje, bortsett fra å forlate butikken.

En kvinne besøker butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje på et skilt på døren står det :

1. etasje- Disse mennene har fast jobb.

Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på skiltet:

2. etasje- Disse mennene har fast jobb og elsker barn.

'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.' (Uffda!..)

Så hun fortsetter oppover. I neste etasje står det på skiltet:

3. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ett godt utseende.

'Jøss!', tenker hun, men går videre oppover.

4. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har ett godt utseende, og hjelper til med husarbeidet.

'Å hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!'

Etter å ha tenkt seg ganske kort om, så går hun opp enda en etasje, og på skiltet står det:

5. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ett svært godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.

Hun er svært fristet, men lurer jo på hva som befinner seg i sjette etasje, og går videre opp til siste etasje:

6. etasje–Velkommen til øverste etasje! Du er besøkende nr. 35601225 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.

NB VENNLIGST BEMERK:

For å unngå og bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru - butikk rett over gaten.

Første etasje har damer som elsker sex.

Andre etasje har damer som elsker sex, har penger, og liker øl.

Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende

Å date er jo så skjørt og mange små ting man sier eller gjør blir feil i denne perioden.
Mitt tips til dere menn - slutt å bruke kos (eller klemz) på slutten av en sms eller i telefonen...

Er det bare meg som får angst av dette? Andre ord/ting folk gjør som irriterer deg grønn?

Hei!
Jeg er en gutt i 30 årene som har et lite problem. Jeg er redd (og da mener jeg faktisk litt redd) for at jeg begynner å bli forelsket i en kollega. Det høres kanskje ikke så ille ut i seg selv. Det blir dog en større utfordring når jeg vet at hun har samboer. Jeg har snappet opp at det ikke har funket så voldsomt perfekt mellom henne og samboeren, og dem har ikke bodd så lenge sammen - men det å rippe opp i andre forhold har jeg stor respekt for. Jeg vil jo ikke ødelegge noe for henne, eller dem - og hun snakker i hvert fall som om hun tror det er noe som kommer til å vare, selv med noen utfordringer.

Men så kommer jeg stadig i den knipa...jeg vil som sagt ikke ødelegge for dem, men samtidig går jeg hver dag og holder noe tilbake. Jeg ser på meg selv som temmelig kresen, og en som bruker ganske lang tid på å bli forelsket. Det kommer da ofte ganske sterkt, og jeg er også redd det kommer til å komme sterkere og sterkere i dette tilfellet. Og jeg vet selvfølgelig at hun er "forbidden fruit." Men allikevel. Jeg klarer rett og slett ikke styre disse følelsene, jeg har for en gangs skyld møtt drømmejenta mi. Og det skjer ikke ofte skal jeg si dere, dette tror jeg nesten kan være første gang. Si gjerne at jeg er kresen, men sånn er det.

Hva gjør jeg?
Skal jeg trykke dette ned og inn i meg sjøl igjen? Og kjenne på den klumpen i magen i lang tid fremover, kanskje vil jeg angre for alltid hvis jeg ikke har fortalt henne hva jeg føler. Men samtidig vil jeg kanskje ødelegge både et vennskap og godt samarbeid (nå skal hun ikke jobbe sammen med meg mer enn et års tid, da hun skal videre i en annen jobb - en jeg skulle jobbe sammen med i mange år fremover tror jeg at jeg hadde holdt meg litt unna på den måten uansett).

I de aller fleste saker ville jeg selvfølgelig tenke at det var eneste alternativ.
Men jeg har kommet i en alder hvor damene ikke kommer på sølvfat. Jeg tror hun liker meg, som en kollega og venn - men det stopper temmelig sikkert her også, hun er jo opptatt med en annen. Men jeg skulle så gjerne ønske meg....
At jeg i hvert fall fikk fortalt henne at jeg liker henne kjempegodt, og at hun er drømmedama mi. Eller blir det også helt feil?

Tar gjerne imot noen tips. Jeg synes dette er veldig vanskelig.
Kan jeg si at hvis hun hadde vært singel, så hadde jeg blitt forelska i henne? Eller kan det også slå veldig feil ut?
Jeg liker ikke stenge inne følelser. Men kanskje må jeg det bare nå?

Takk for svar :)

I morgen drar jeg for å stå på ski. Bare synd jeg ikke har noen å dra sammen med...

Date

Siste svar sø. 18 des. 2011 20:00 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym slemmingen

Hei :-)
Jeg skal på date i dag med en som ikke sier stort på mld eller i tlf, men virker interessert i at jeg skriver/snakker :-)
Hvis jeg ikke gir lyd fra meg på et døgn, er jo redd for å virke innpåsliten :-) siden det er jeg som skravler mest, kommer det mld om alt er bra med meg, har vært på julebord to ganger og da virker han glad for at jeg tar kontakt når jeg er på vei hjem.

Men jeg får kanskje en setning fra ham, kanskje bare klem og smiletegn. Maks 5 setninger på det meste. Hvorfor? Hva kan jeg forvente meg i kveld når vi skal møtes? Vi har hatt kontakt i 3-4 uker. Når vi snakker i tlf stiller han sjelden spørsmål og det er jeg som leder all samtale, enda jeg prøver å legge opp til spørsmål, er det sjelden han følger opp. Er han egentlig interessert?

Noen kommentarer? Synspunkter? Vi er voksne begge to.
Setter pris på å høre hva dere mener, blir jo litt usikker, men er romantisk :-) og drømmer om å finne drømme-mannen min snart.

I hht til EU-standarden? :)

Noen som lese artikkelen "Til nettet skiller oss ad" i Dagbladets FREDAG ved inngangen av denne helgen?

Artikkelen handler i hovedsak om nettstedet "Victoria Milan" som markedsfører seg som et sted for gifte som ønsker å være utro, blant annet gjennom google-ads som lyder "Vil Du Være Utro? Treff mennesker for eventyr og moro ved å være utro". Så langt, så greit. Dette skjer samme uken som det har vært store oppslag om nettstedet www.hemmelig.com.

Etter å ha lest artikkelen er ikke alt like greit, for den er spekulativ og vinklingen er ensidig. Journalisten har blant annet opprettet en kvinne-profil med nicket "Silje" og har fått en rekke henvendelser fra menn i forhold som ønsker å ha et lite eventyr på si. Spørsmålet er om det hadde blitt noen artikkel dersom journalisten hadde opprettet en manne-profil. Trolig ikke, for en manns-profil hadde ikke i tilstrekkelig grad fått respons til at man kunne fylle en artikkel. Ikke bare fordi kvinner generelt er litt mer tilbakeholdne med å ta kontakt på nett enn hva menn er, men også på grunn av at kvinne-profilene på dette nettstedet i stor grad er fabrikkerte. Av ren nysgjerrighet opprettet jeg en profil på dette nettstedet for å sjekke ut hva dette var. Det som slo meg var at påfallende mange av kvinne-profilene hadde innslag av svensk i profilteksten. Mitt inntrykk er at nettstedet ved å fabrikkere kvinne-profiler spekulerer i enkelte menns søken etter spenning utenfor sitt eget forhold. Det får stå for både nettstedet og disse mennenes egen regning. Det jeg reagerer på er journalistens ensidige vinkling og at disse sidene ikke problematiseres i det hele tatt. Artikkelen fremstår nærmest som reklame for nettstedet. Den ensidige vinklingen bidrar også til å opprettholde forestillingen om menn som spenningssøkende og utro.

Andre som reagerer?

Ja, ja, gutta, så er det movember igjen. Regner med at alle kaster seg på den?

http://no.movember.com/