Sukkerforum

God morgen forumtroll!

Tenkte jeg skulle dele dette nydelige diktet med dere.

A SPECIAL CHILD

A meeting was held quite far from earth,
"It's time again for another birth"
Said the Angels to the Lord above,
"This special child will need much love.
His progress may seem slow,
Accomplishments he may not show,
And he'll require extra care,
From folks he meets way down there."

"He may not run, laugh or play,
His thoughts may seem quite far away,
In many ways he won't adapt,
And he'll be known as handicapped.
So let's be careful where he's sent,
we want his life to be content,
Please Lord find the parents who
will do this special job for you"

"They will not realize it right away,
The special role they're asked to play.
But with this child sent from above,
Comes a richer, much stronger love.
Soon they'll know the privelige given,
In caring from this gift from heaven,
Their precious gift, meek and mild:
He is Heavens special child."

- Author unknown-

Har hatt sex i natt ... deilig sex , men jeg sliter så med å få orgasme uten hjelpemidler .
Er det flere som opplever det ? og hvordan opplever dere menn det ! er det et et nedelag ?
Jeg er en dame i førti årene.

Hvor ofte pleier du å gå glipp av muligheter til å få deg noe?

Det skjer meg av og til, i litt tvetydige situasjoner, pga misforståelser mm.

Fra tid til annen så kommer det innlegg fra noen kritiserer matchtallet. Annet er ikke å forvente når lavt matchtall, eller lite matchende matchtre, av mange blir brukt som en ekte eller fiktiv grunn for at de ikke er interessert.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på spørsmålene i relasjonstesten. Hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten leser masse er det eneste så betyr noe, så kan man gjøre hele filtreriningen på bakgrunn av det. Hvis det er mye lesing, mye friluftsliv og lite porno som er viktig, så tar man med det. Verre er det ikke!

Suksessen som skyldes matchtallet er grunnlaget for Sukker. Størrelsesorden 100.000 kjærester er koblet på Sukker og på grunn av dette så anbefales sukker enormt mye. Vårt totale markedsføringsbudsjett ligger på kun ca 500.000 årlig i motsetning på flere titalls millioner for de to datingtjenestene som er nest størst.

Den effektive matcingemotoren har derfor stor verdi for oss og hvis vi tillater folk å så tvil, misnøye og mistro til matchingen så er dette kritisk. En leser kan fort bli forledet til å tro at det er like effektivt å velge partner ved å lese horoskopet i ukebladet denne uken.
Vi valgte nå å slette en tråd hvor en sukkerbruker tvilte på verdien av matchingen. Vi liker ikke å legge munnkurv på folk, men når noen sprer villedende tolkning av den viktigste fordelen med Sukker så må vi ta grep.

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy og matchtallet summerer kun matchen på de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet, og det kan de aller fleste klare! :)

Les mer her:
http://sukker.no/matchsystem.html

Ha en ellers flott kveld :-)

I dette oppskrytte IRL-livet, så må jo gutta være et sted når de ikke henger på sukker, sliter på jobbene sine, eller sover.

Hvor er dere da?
Hva driver dere med, hvor møter dere kompisene og hvor er dere å finne?

Hei!

Fikk nettopp vite at noen har brukt bildene mine til å opprette en falsk profil på et annet date-nettsted.

Har kontaktet kundeservice der, og fjernet all min informasjon herfra foreløpig.

Har noen andre her opplevd noe liknende? Hva bør jeg isåfall gjøre?

Kjeder meg så jævli, så jeg meldte meg på her.

Jag var på en dejt igår med en jätte söt man, Allt kändes bra tills jag inser att han är otroligt nervös bara för situationen är som den är. Det är så otroligt synd då man ska lära känna varrandra och den ena kan enbart svara på direkta frågor! Tänkte ifall någon har ett tips hur man får den andra personen att slappna av? Är otroligt frustrerande då man märker att man har många gemensamma nämnare!

Jeg er ei normalt utseende jente som har vært medlem her en stund. Profilen min gir små glimt av mange sider av meg som person, og bildene er ikke spesielt gode. Jeg har ingen steder i min profil noe som indikerer at jeg er opptatt av utseende, verken mitt eget eller på en fremtidig partner.

Likevel er 80-90 % av meldingene jeg får kun fokusert på utseendet mitt. Jeg er så lei av det! Det føles som et fesjå, som om jeg er her for å bli vurdert etter mitt ytre, og kun dét. Selv om dere liker hva dere ser, eller ikke, kan dere ikke prøve å få kontakt med mennesket bak profilen?

Ja, jeg vet at sukker er overfladisk og at utseende betyr veldig mye for veldig mange. Men dette innlegget er min måte å si at jeg nekter å være med på det kjøret. Når det lyser gult i innboksen og jeg åpner for å finne en personlig melding fra noen, blir jeg skuffet når alt som står der er "du er vakker/søt/veldig pen" - hvilket jeg heller ikke er.

Se ditt publikum an når du skriver meldinger. Om personen du skriver til ikke viser det minste hint om at han eller hun er interessert i et tema, er det kanskje ikke den beste innfallsvinkelen til å få kontakt.

Nå kommer det sikkert en del som sier "utakknemlige jente som ikke tåler å få komplimenter" og "vær glad du får meldinger i det hele tatt" osv.

Jeg føler meg ikke sett når du bare ser utenpå, og ikke en gang _prøver_ å finne ut hva som er inni.

Jeg tør ikke tenke på hvordan dette må være for de virkelig vakre her inne.

Ja, ganske enkelt, dette, eller?

God søndag alle sammen!
I dag våknet jeg til minus 1 grad og is på bilruta!

Tror jammen jeg skal tenne opp i peisen ;)

Hva skal andre på en slik kald dag?

Lykke til med kjærestejakten alle sammen <3

Kan man ikke sammenligne følgende spørsmål :

Etter å ha hatt minimal kontakt (her snakker vi om meldig på morgenen i dag på sukker og tre-fire smser litt lenger utpå formiddagen, (dog avtalt en date)så kommer følgende spørsmål: Hva synes du om kos og sex?

Jeg svarte da at det blir jo litt samme som å spørre : Hvor vil du helst gifte deg? I kirken eller på rådhuset?

Den typen spørsmål hører da virkelig ikke hjemme så tidlig? Hvem kan/vil svare når man ikke en gang har møtt hverandre?

Ønsker å møte en gentleman som vet at slike spørmål ikke hører hjemme før lenger ute i datingprosessen. Er det sosial intelligens det kommer an på? Hvorfor er mange menn så utålmodige?

Jeg har gått igjennom profilen min og gjort noen endringer. Det er ikke lett å gå igjennom sin egen profil og revidere den når man egentlig er ganske fornøyd med det som står der. Så da fylte jeg bare på med mer spesifikke detaljer og fjernet likegodt mer pjatt... skal man finne en fyr som passer meg så skal det være slik. BASTA!:-D

Jeg har nå stelt føttene mine og skal nå gjøre meg i stand for en tur ut med en gjeng:-D Vi skal kjøre go-cart og etterpå blir det en liten privat fest:-D Blir moro:-D

Del gjerne hva du skal i kveld:-D Vi forumstroll liker å delta i livet ditt:-D

Har ikke vært her på sukker så lenge ,men ser det går igjen på de fleste datingsider.
Man finner en man matcher og liker ,sender hjerter i fleng og skriver brev ,men ingen respons tilbake.
Klikker på chat ,men ikke svar der heller.Hva må man gjøre for å få svar ,vanlig høflighet er jo å sende en tilbakemelding ,positiv eller negativ,da vet en jo hvertfall hvor en står....
Noen som deler mitt syn her ?

Ja, ganske enkelt, dette, eller?

:P

Gudd løkk til dere i invandrerhovedstaden :o)

Håper jeg ikke er alene om dette. Men er det flere her inne som føler di er redde for å vise følelser for den potensielle kjæresten di møter? Alle tidligere har jeg prøvd å holde tilbake mye. Det har som regel ført til at den andre har følt seg mer og mer interessert i meg. Men når jeg gjor det motsatte nå sist og virkelig viste henne alt. Altså brukte all tid på henne og fikk henne glad vær dag. Så virker det som hun gikk lei. Jeg vet ærlig talt ikke lengre. Mulig det kun er og blir flørt på meg resten av livet. At forhold ikke er noe jeg er skapt for. Er det andre som føler det slik eller lignende? Jeg håper virkelig det er mulig for alle å få kjærest og ha det fint sammen.

Hvor ego går det ann å være???

For 1 1/2 siden møtte jeg en for meg, perfekt mann. Etterhvert dukket hans sine feil og, og mine. Jeg tålte han sine feil, mens han startet å tvile. Det orket ikke jeg stå i, så jeg ba han satse eller gå. Han valgte å gå etter et forhold på ett år. Så sender han meg en melding der det står at han tenker på meg, at jeg er et funn osv. Jeg tenker at kanskje han er på vei tilbake? Jeg tenker noen dager, og tar så motet til meg og spør rett ut. Da svarer han at han sendte bare medling fordi han lurte på hvordan det gikk...at han hadde møtt en annen...

HÆ? Man sender da ikke tenker på deg meldinger til en eks du vet har følelser for deg dersom du har møtt en annen???

Profiltekster og bilder danner ufrivillig grunnlaget for en spirende interesse eller en hurtig avtenning på profilens eiere her på sukker.
Jeg faller desverre selv i gruppen som hurtig diskreminerer mellom "gode" og "ikke-aktuelle" profiler her inne. Tilgangen til min diskremination vil jeg gjerne ha reevaluert, og om mulig endret. Men jeg trenger hjelp-

Til min fortvilelse har jeg oppdaget noen fantastiske menn herinne (bekjente fra virkeligheten), som bruker alle de (for meg) håpløse buzz-ord og bilder (bar overkropp eller med en drink i hånden) som gjør at man hurtig zapper videre til neste profil.

SÅ til dere menn:
hvordan skal jeg gjenkjenne en av de staute, ærlige, gode menn som jeg er her inne for å finne?

Får dere svart på alle brev/flørter dere får her inne? svarer dere alle som skriver til dere eller kun dem dere er tiltrukket av ?

hva husker du som mest skummelt fra barndommen? troll? karius og baktus? spøkelser?

jeg ble vettskremt av sannhetsserumet til tramteatret og andungen kvakk-kvakk :-/

Chuck Norris can make an onion cry!

Chuck Norris er så rask at han kan løpe rundt jorda og treffe seg selv...

Noen mennesker har Supermann-pysjamaser.
Supermann har Chuck Norris-pysjamas...

Jeg er en jente som har noen kilo for mye. Det er mange norske som ser på profilbilde og ikke tar kontakt,eller om du tar kontakt svarer de ikke.
Er det sånn at jenter på veie en hvis vekt og se flott og perfekt ut for at man skal ha ett seriøst forhold? Virker som det er mange her inne som tror at selv om man er litt kraftig så kan man kun ha sex eller noe

Er det virkelig sånn???

Syntes sukker mangler en parameter for utseende her.. uansett:

Hva tenker dere jenter dersom dere hører at noen vil vite hvor mye kurver dere har i brystregionen? Er det overfladisk? Klikk videre til neste profil? Her forventer jeg en god del reaksjoner, kanskje spesielt fra de som ikke passer beskrivelsen.

Men hva med dere som passer beskrivelsen? Da tenker jeg gjerne i alfabetet H eller senere. Har fått med meg såpass at mange her ikke alltid er så komfortable med å inneha slike bokstever i undertøyet, mens andre er superfornøyde.

Selvsagt vil ingen av dere ha en fyr som KUN ser etter dette, men stryk den gruppen fra listen og se litt videre: La oss si at dere møter en profil som er bra utfylt og med utfyllende beskrivelser av drømmedama. Vil det være negativt å få vite at frontpartiet i seg selv er et positivt kriterie? Igjen, jeg spør nå kun de som matcher dette kriteriet. Ville det være bedre om dette kriteriet ikke var nevnt?

Til sist, og fortsatt kun til de som matcher: Skulle dere velge å treffe og date noen som har forklart åpent om denne preferansen, vil dere tenke at "han er jo bare ute etter", fordi dere vet dette? Eller vil dere kunne se at det faktisk kun er ett av mange flere kriterier.

Jeg kunne i hvert fall ikke tenke meg noe bedre enn at den jeg er sammen med klart og tydelig vet at jeg har en preferanse på utseende, som kjæresten min passer til så nær 100% som der går an.

Ok, nå har det gått mange tråder om hva dere liker, og skulle vi anta at dere her på sukker er et representativt utvalg så må jeg spørre dere: Hva kommer det av at mennene i deres blader og mennene i våre blader skiller seg så mye fra det dere "påstår" at dere ønsker? I våre blad har de forstått det, og de er tross alt kjemisk frie for underernærte damer som ribbein stikkende ut her og der. I deres blader er det metrofile (skaphomser?) menn som til og med vokser lilletåa si, bruker anabole androgene steroider for å komme seg i form og har flere kremer enn resten av oss (som gjerne prøver å nå opp til målene for hva dere ønsker) har plass til i baggasjen til to-ukers ferie.

Selv må jeg si at Jan Thomas er så langt unna som det går an på hva jeg vil se ut som. Det er også Patrick Dempsey. Han andre doktorn, derimot, hadde jeg ikke hatt noe problem med å se ut som. Jeg ville jo trodd at Sean Connery måtte være den Ultimate Mann. Han kunne skremt livskiten ut av meg i en alder av 80 år. Jeg tror også han hadde revet hodet av den som foreslo at han skulle vokse ryggen, og så spist den som en kanape (det vil si - etter han sluttet som bodybuilder og stoppet med å ta anabole androgene steroider, altså).

Så - Hva i ALL VERDEN er det dere egentlig ønsker, eller vet dere ikke selv? Er det slik spesialister sier at dere ønsker dere et nystelt rasshøl (da snakker jeg ikke om kroppsdelen) som kan lure dere til sengs å sette boller i ovnen for så å finne en normal mann for å leve med? Unnskyld at jeg sier det, men det er slik det ser ut som...

http://www.buzzhunt.co.uk/wp-content/2011/04/the-facebook-version-of-you-vs-reality.jpg

True or false...?

Dette lurer jeg på om dagen.
Har kommet i kontakt med en mann på et annet forum og vi bare fant hverandre. Vi kunne snakke om alt mulig fra første melding og jeg følte at jeg nesten kjente han uten å ha sett bilder eller møtt han. Vi har vær igjennom mye av det samme og det viste seg at vi begge var alene foreldre, så mye av den samme bagasjen og de samme erfaringene med andre ord.
Vi har nå flyttet kontakten over på mail og kantakten er ikke så ofte, men klarer ikke å stenge han ute av tankene mine. Han lever på en måte videre i tankene mine. Så derfor lurer jeg på om jeg kanskje har møtt min tvillingsjel..........

Dette er andre gang på ikke veldig lenge at en person blir drept fordi han klager på naboer som spiller høy musikk.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4250608.ece

Hva er det egentlig som går av folk?

Jeg heter Erik.

Morn, morn, morn, hva heter du?

Virker som at det er en bunch med gjengangere på dette forumet. Med tanke på at disse også (antagelig) bruker pseudonymer iblant når de legger igjen spor, er inntrykket at deltagelsen her er ganske snever..

Selv killkker jeg innom forumet relativt ofte, noen ganger bare kun som observatør eller skumleser og andre ganger som deltager, avhengig av tid, lyst og om finner noe som fenger..

Hva med deg? er du en hyppig bruker? skriver du, eller er du en som kun leser..

Innlegg i denne tråden kan kanskje gi et inntrykk? - dere må gjerne også legge inn synspunkter om forumet..

Selv syntes jeg det er for få tråder av særlig interesse... (uten at jeg tror at denne tråden bidrar til å gjøre forumet særlig mere spennende:)

Burde sukker.no kanskje mailet masseutsendelser iblant (siden de har mailinglister til alle medlemmer og dette koster nesten null) for å øke deltagelsen og interessen rundt forumet? Min mening er at jo flere som deltar jo større mangfold og større interesse vil forumet ha

Ja, ganske enkelt, dette, eller?

Noen som melder seg til analyse?

Bør vi si det slik at folk må melde sin interesse før de blir analysert, men at nomineringer mottas slik at den nominerte kan melde seg.

Vennligst begynn med meg! :P

Det virker som om dette er relevant for enkelte her på forum så da kjører vi en tråd den andre veien også:) Kanskje ikke så utbredt, men kjekt å vite for de vitebegjærlige :))

Kaffen traktes her i dag....Hvilken kaffe foretrekker du? Jeg er ekstra glad i dag da en god venn har kommet tilbake her på sukker:) Hun er ven,vakker med ravnsvart hår. Nydelig smiiil og veldig sympatisk:) Velkommen tilbake ******

Hvordan oppnå kontakt når ingen svare !! Ikke klagetråd...Men lurer på kosn folk tenker når man har my felles og god match...Or am I just fucking ugly ......

God helg til alle :)

Argh, litt lettere irritert her :)

Min erfaring med sukker så langt: Vært på 5 dater. Alle med damer som på en eller annen måte kontaktet meg først. Enten flørt, hjerte, eller melding.

I tillegg har jeg selvsagt kontaktet noen damer først, og har hatt bra kontakt med 4-5 av de, men der ble det ingen date. Det rant ut i sanden, fordi de virket lite interessert når alt kom til alt. Fair enough.

Derfor gir jeg litt f. for tiden når det gjelder å ta det første steget. Det fører jo ikke til date likevel (har vært her i 7-8 mnd).

Den siste uken har jeg regelmessig hatt besøk på profilen min av en flott jente. Heldigvis ikke første gang, forhåpentligvis ikke siste gang.

MEN. Hvorfor ikke gi en liten lyd?? De siste par ukene har hun vært innom i hvertfall 7 ganger. Jeg har besøkt henne 3-4 ganger. Det er jo en pen jente.. (!) Må jo kikke litt, men vet jo at hun har 1 brev om dagen (minst, herlighet), så da gir jeg f. mtp tidligere erfaringer å ta kontakt. Skal det bli date, så må det tydeligvis være slik at hun tar kontakt først, for da er hun interessert NOK, til at det kan bli date.

Men hvorfor gidde å besøke meg 3-4-5-6-7 ganger uten å ta kontakt?? Besøker jeg en profil så mange ganger, så er jeg nærmest desperat etter oppmerksomhet fra vedkommende (ja, det har skjedd 2 ganger, skal innrømme det:p )

Pokker så irriterende sukker er :D

OK, jeg har aldri vært noen fan av TV-reklame. Men nå ser jeg en reklame for en tannbørste, med punchlinen: "Gjør som Gro Hammerseng!"

Hva pokker? Går folk på det, eller?

Hva er best, synes du?
Sesongen er her for disse flotte og velsmakende skalldyrene, og smaken er som baken når det gjelder hvilke man foretrekker av disse to.
Priser er jo rimelig forskjellig, men stemmer det i forhold til smak og mengde kjøtt i hvert 'dyr' av disse to skalldyrartene.

Kaffen er på. Og jammen er det ikke fredag?? Tidlig er det og. Selv Tyra har ikke kommet seg morratråden hennes er med det kuppa.

Det kan virke som kvinnene enten elsker det, eller hater det!

Tenker ikke på utprega "rocka stil med nagler og det hele", MC eller S/M-stil, det kan man jo også
digge eller mislike, men bare lær i seg selv, som stil eller fetisj evt.

E dar nokon so passa fø meg?

Jeg er ny på nettdating.
Hjelp - jeg sliter med å bli interessert i menn på kaffedater!! Jeg kjørte i begynnelsen full pakke med middagsdater og var både heldig og litt mindre heldig og da ble middagene laaaaaaaaaaaaange! "Alle" sier jo at det er galskap å arrangere en middag på første date, og isteden ta korte kaffe-/lunchtreff evt gå-tur-treff. Men det bli så formelt - og det skjer jo aldri noe..? Lurer på om jeg må bli litt intim og kysse litt før jeg merker om jeg er interessert i en mann jeg (og det klarer ikke jeg å få til på en kaffedate..)? Andre som kjenner seg igjen evt har forslag til løsning?

Har sett litt prat om Smurfedate og slikt her på disse date trådene, så tenkte jeg skulle starte en tråd hvor man kan gi Smurfenavn til den som er foran deg...skriv gjerne hvem og hvilket Smufenavn du syntes passer :)

Feks: Jeg er jo baker så jeg kunne lett ha blitt BakerSmurf osv :)

Have Fun :P

Gratulerer alle menn med den internasjonale mannsdagen 7. oktober!

Er jeg på jordet om jeg påstår dette.

Jeg så en norsk jente giftet seg på min facebook, noe som er naturlig da de fleste jentene som er der, er norske.
Hun giftet seg med en mann fra Iran.

Så klikker jeg litt rundt på profilene og ser at av 25 jenter med kjæreste, er det 2 jenter som har norske kjærester og begge disse jentene er over 35år og bor i et område der de uansett ikke ville møtt menn fra andre land.

Googler jeg norske kvinner og utenlandske menn kommer haugevis med diskusjonsfora opp der jenter og gutter spør om det samme som jeg.

Så kommer årsaken - Når jeg går på utesteder, opplever jeg at jenter ofte kommer bort til meg og etter en stund spør hvilken land jeg er ifra, når jeg sier Norskere enn en torsk så blir de skuffet og viser det ganske direkte.

Ingen av jentene på jobben er sammen med en norsk gutt, de sier de ikke ville tatt i oss med knipetang, det nærmeste jeg kommer er en jente i 2.etasje som er sammen med en finne.

Jeg spiller cricket og rugby engang i uken, det er to store ligaer i Norge med relativt mange utøvere, der er jeg en av 10 etnisk nordmenn. De andre er menn som er komme titl Norge fordi de traff en norsk jente i utlandet.

Har jeg et poeng eller er det bare tøv? Trenger den norske mannen en makeover som må begynne allerede på barneskolen, mer punch og lidenskap og stolthet og slossing og læres opp til å være mer direkte med jenter?

Det er virkelig ikke rart at mange sliter med virus på pc'n når man ser at til&med inne på Sukker så bare MÅ folk legge ut link til både den ene og andre "morsomheten"!!!
Og dumme som folk er så klikker dem på den/dem!!
Idioter!!!

Vilka fler sockersöta människor bor här i Oslo förutom jag? :)

Modige Menn!

Siste svar fr. 7 okt. 2011 20:48 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym SnillGutt

(obs! Nakne bryster!)
http://www.nakedfunny.com/en/viewpage.aspx?id=924
<----->