Sukkerforum

føler alle man tar kontakt med her inne forteller at de har noen andre i sikte..

burde det ikke vært et symbol at man "kanskje" er opptatt eller funnet noen som de syntes er intresang?

hmmm

ALLE profilene jeg har sett som har leilighet, så går disse to typene igjen som menn hun ikke passer så godt sammen med

tips til karene: ikke nevn disse to hovedegenskapene dine i profilen, haha

http://www.sol.no/klipps/video/ser_du_det_samme_som_meg

S e denne og få dagens latter!

Hvorfor svarer ikke de døvstumme?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym watkins

Hvorfor?

jeg er sikker på jeg ikke finner ei her inne.. Om jeg er positiv eller optismist som bare det går ann for det virker som det ikke vil skje noen gang... Det er så mye som skal klaffe for en samtale skal fungere eller bli til noe videre prat her inne eller noe i rl... Virker som folk klarer med vilje ut i fra det de tror og ikke veit satser altid feil og ja dømmer folk av det yttre..... er det noen fler som tenker det samme... ??

Jeg lurer på noe her. Det snakkes om smørkriser i øst og vest, men det har jo vært smør i alle butikker jeg har vært i siste uken, og det i gode mengder. Sist i går kjøpte jeg en pakke, og det var haugevis igjen.
Noen som kan si meg hva som er problemet? Har resten av norge gått tom, foruten vakre Sandefjord?? Eller er det et spesielt smør det snakkes om??

Bruker ikke så mye smør at det betyr noe, men litt lei av maset om smør i alle medier!!

En stor del av trådene her ikke handler om menn, og i noen grad kvinner, som ikke får svar på de mange visstnok personlige meldingene de sender ut. Selv har jeg et annet problem. Jeg kommer i kontakt med kvinner, og som regel klarer jeg å lure dem med på en date, men der stopper det også. Og jeg blir egentlig slått over hvor ofte jeg er fullstendig uinspirert i møtet med pene, trivelige, smarte og morsomme damer.

Noen som opplever det samme og har reflektert litt mer over hvor skoen trykker enn det jeg har?

ÆÆÆÆÆ

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym :-D

Jeg DAUVER (!!!) av kjedelig forum om dagen. Sprit det opp litt, a!!!

å guud

Siste svar on. 14 des. 2011 20:53 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym h-type

GUD sa: "ILD " og opp av jorden kom en vulkan
GUD sa "VANN"og en stor foss åpenbarte seg.
GUD sa "NOE LEKKERT" og der kom jeg gående

http://sukker.no/isimple.php?page=descript&id=387180&tab=1&c ode=n4mG&ans=0

Da har jeg endelig bestilt denne boken av Sissel Gran og Nora Skaug.

Jeg trenger desperat å lese denne boken, fordi jeg er og har vært fanget i dette uføret over lengre tid.

Jeg leste denne bokbeskrivelsen og forstod jo at jeg var et klassisk tilfelle:

"Nora treffer Frank på en fest. Frank blir betatt. Nora blir smigret. De innleder et forhold. Men Frank er vanskelig å bli klok på. Noen ganger er han varm og nær, andre ganger virker han uinteressert. I løpet av kort tid befinner Nora seg på en emosjonell berg- og dalbane, på jakt etter Franks hengivenhet.

Er hun forelsket? Egentlig ikke. En gjensidig forelskelse handler om positiv forventning og bekreftelse. Noras forhold til Frank handler mest om urolig venting og utrygghet. Hun vet aldri om hun er "inne" eller "ute", men hun henger på, hun er hekta. Hvorfor? Fordi uforutsigbarhet og forbeholdenhet er faktorer som fanger oss og trigger avhengighetsatferd - både hos mennesker og dyr. I tillegg er det håpet om kjærlighet som driver den som er hekta, og dette håpet fyres opp av urkraften i mennesket: vårt behov for tilknytning og tilhørighet."

Er det noen menn her som kan belyse for meg hva menn som driver på med dette over lang, lang tid egentlig tenker, føler eller ønsker seg med damen som da er hodegrus "forelsket". Jeg setter forelsket i hermetegn da hun jo egentlig bare er fanget i et nett og finne ikke veien ut av det igjen.

Hvorfor dette av og på med nærhet opplegget?

Hold av datoen. Dette blir en stor en!
Mer info om litt.

jeg stikker herfra. og håper jeg ikke kommer tilbake på lang lang tid :o)
god jul til alle forum-nisser og -troll! kos døkk! :o)

Du skrev i en tråd at jeg hadde sagt du "ikke var bra nok". Som menneske? For meg? Hvadda? Og det har jeg da aldri sagt?

Til alle andre: Sorry..men jeg ble så nysgjerrig, og ettersom han er anonym, så er det ikke så mange andre måter og kommunisere med han på. :-)

Har dere noen gang tenkt på at personen dere fikk melding av sist, men av en eller annen grunn ikke svarer tilbake, kanskje var den drømmepersonen du lenge har letet etter?

Kanskje hadde personen bare et dårlig profilbilde (uheldig med valg av bilde?). Kanskje noen feilvalgte ord i profilen. Det er jo også mange ganger blitt diskutert at folk gir seg ut for å være annerledes enn i virkeligheten, legger litt ekstra på. Tenk om du bare hadde møtt personen, evt skrevet noen meldinger for å finne ut mer?

Tør man å ta slike sjanser, eller satser man på trygghet? Er man for kresen på nettet i forhold til i virkeligheten?

Tenkt om det bare var en enkelt liten skrivefeil som gjorde at drømmekjæresten forsvant mellom tastene på tastaturet....

Hvilke implikasjoner har dette statementet som jeg utallige ganger har sett varianter av på forumet?
Vi kan anta at det i begge kjønn finnes de om ikke har spesielt draget, og vil være tilfreds med å få napp hos de aller fleste.
Vi kan også anta at det er en nærmest kontinuerlig mengde single, attraktivitetsmessig sett, fra disse og til de mest attraktive.

Hvis man videre har en stor mengde single slik som på sukker, medfører dette at for meg og deg, som ligger ett eller annet sted på attraktivitetsskalaen, stort sett uten unntak vil ha svært mange kandidater av det annet kjønn som er mindre attraktive enn en selv. Disse kan man normalt kontakte med positivt resultat hvis målet kun er å finne noen. Problemet er at man "tar ikke hva som helst", og derfor blir det ikke action. Hva gjør man da?
Jo det finnes et forum. Der kan man klage på alle de som ikke synes man er interessant. Vel uvitende om at den forrige klagetråden kom fra en av det annet kjønn, fra en som man selv ikke fant attraktiv nok! Det griper seg altså i halen, og konklusjonen må være at hvis man klager over liten/ingen respons, så betyr det at man kontakter de som er mer attraktive enn seg selv.
Jeg hat tatt konsekvensen av denne erkjennelsen og funnet mitt lille "vindu". Det drysser ikke på med svar, men det er nok til at jeg har troen på at dette skal ende godt.

Skal man lykkes med å finne en som er mer attraktiv så må man finne en som også setter pris på gledesspredere eller andre tilsvarende gode egenskaper. Avslutningsvis vil jeg da oppsummere med at det å klage på dem som ikke finner en interessant nok, ikke er en slik god egenskap.

Bokser?
String?
Eller?

Ok, I'm back...På grunn av tråden med hva som menes med litt opptatt av trening og kosthold og hva folk mener med de forskjellige kroppskategoriene, så legger jeg opp hva jeg mener:
Link: http://tinyurl.com/cvnoacw (ville ikke legge bilde i albumet mitt)

Her er meg ca 10kg over der jeg vil være (94kg på bildet). To treningsøkter i uken - ikke noe mer. Jeg er veldig splittet mellom "muskuløs" og "et par kilo for mye".

Noen andre som vil dele?

1. The Road Not Taken, Robert Frost


TWO roads diverged in a yellow wood,
And sorry I could not travel both
And be one traveler, long I stood
And looked down one as far as I could
To where it bent in the undergrowth;

Then took the other, as just as fair,
And having perhaps the better claim,
Because it was grassy and wanted wear;
Though as for that the passing there
Had worn them really about the same,

And both that morning equally lay
In leaves no step had trodden black.
Oh, I kept the first for another day!
Yet knowing how way leads on to way,
I doubted if I should ever come back.

I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I—
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference.

Luse-alarmen har gått igjen, hvert år på skolen, det slår aldri feil. Men så lurer jeg på..jeg husker engang at jeg leste at lus ikke tålte badstue..altså varmen! Så for oss som tar badstue minst 3 ganger i uken..vil det si at vi ikke KAN få lus?

Noen som har greie på lus her eller?? :-D

Idag på bursdagen min finner jeg dette på nettet..........http://www.abcnyheter.no/livet/2011/12/11/fa nden-har-bursdag
Litt spessielt, eller er det kanskje meg det snakkes om, er jeg så ille he he......

Dette lurer jeg faktisk veldig på..

Er det sånn at jeg bare skal like folk fra Oslo, Hedmark og Oppland?

Jeg har høy match med MANGE fra de fylkene, men veldig få fra Akershus.

Er det noen som kan forklare meg hvorfor?

Regner jo med at Akershus har nest flest medlemmer her, grunnet folketall og sånn. =)

Answer damnit!!!

Vennene mine sier jeg er en diamant og jeg blir likt i alle sosiale sammenhenger. Nå har jeg prøvd sukker en stund og føler at jeg blir sett på som lite attraktiv fordi jeg har noen ekstra kilo. Dette er ikke noe problem andre steder enn på sukker, men her faller jeg gjennom. Føler jeg har gått fra å være en diamant til å føles som søppel og dette går utover selvtilliten min. Er det flere som har det som meg eller er det jeg som ikke passer inn?

det er jo ingen jenter her inne som ikke krever noe mye. hvor perfekte kan vi gutter være?
jeg sender svar til mange jenter men de svarer ikke!

...når du bare er sånn bittelitt nysgjerrig, og tenker "Gjeeesp... ja... h*n KAN jo være grei kanskje, så jeg kan jo drasse meg avgårde på en date" ?

Spør fordi jeg nå etterhvert skal på en date, men entusiasmen og svarfrekvensen fra den andre kanten er på bånn, så jeg skjønner ikke helt poenget? Jeg har vært på vei til å bli "gira", men nå dabber det jo bare av...?

...så må jeg si det er mange mange flotte damer her inne. Litt leit at det er så mange som bor litt for langt unna, men det er nok å ta av her på vestlandet også.

Ønsker meg en til jul. Det hadde vert gøy å finne under julegrana.

Noen som vet om singel treff lørdag OSLO?? ØSTLANDET NÅ PÅ LØRDAG :)

Hvordan kan man vite 100% at en profil er ekte..? Er det noen måte eller noe man kan gjøre for å garantere seg at den man snakker med er den personen vedkommende utgir seg for å være?

Alle ateister skal rett ned til det veldig varme stedet etterpå, eller hva?
Og hva med agnostikerne, som har helgardert seg, de sleipe svinene?
Men hva med de som er åndelige, men ikke religiøse?
Eller de forskjellige varianter av religiøse?

Det virker som man tror mange ikke er helt på stell ang dette. At møtes en så skal den valken eller de tynne armene bare ikke eksistere.

Nok av menn her inne som signer seg opp som atletiske (som er enten for tynne og hengslete, eller har pondus)..
Eller de som er gjennomsnittlige men som man ser en dobbelthake og aner de er mer enn "par kg for mye".

Jeg er ikke sykt nøye på at folk skal ha slik og slik kropp, bare hvorfor lyver folk om dette? Det jobber bare mot en selv.

Nei.. Nå stikker jeg på løkka og tar meg en vin el noe... Og brifer med mine "par kg for mye". ;P

Snodig hvordan musikk er. Noe treffer en, ikke av ord eller tone, men kanskje stemme. eller en av de andre?? Vi har vel alle noe vi hører på, som vi ikke er helt happy at andre vet om.. Jeg har faktisk flere opp igjennom.. Min siste på stammen av de jeg ikke forteller er Selena Gomez.. Jeg vet! ikke si hvorfor det er feil. men jeg liker stemmen hennes.. :)

Så, hva er din lille musikk hemmlighet??

La tråen være fri for dømming, og nedsetting. la den bare være for åpenhet og ærlighet.

Da jeg fylte ut profilen min, var jeg feig og utelukket ikke røykere fra å være mulige matcher. Men så gikk jeg i meg selv og kjente på dette. Så nå er alle røykere borte fra mine matchtreff siden jeg la inn absolutt krav på ikkerøyk. Det var ikke mange som forsvant. Men noen var det. Så jeg får bare håpe at jeg ikke har valgt bort mitt livs kjærlighet.

Var innom og skulle sjekke en eller annen bank, det kom opp en rentesats på 5,5% (effektiv rente).
Jeg synes det virker høyt.
De som vil, fortell gjerne hvilken rente dere har, eller hva dere mener er "normalen".

Kjære alle utro sukkerbiter. Dere som er her inne til tross for at dere er i forhold.

Jeg skriver ikke for å dømme dere, det får andre ta seg av. Men jeg skriver for å fortelle hva jeg nettopp fant ut. En sukkerbit som jeg har hatt litt kontakt med tidligere, men som har vært veldig til og fra på sukker, viser seg å være samboeren til en kollega av meg. Jeg synes dette er kjempevanskelig. Sist jeg fikk melding fra han her på sukker visste han at samboeren ventet barnet hans.

Jeg kommer ikke til å fortelle noen om dette. Men det som gjør situasjonen utfordrende er at han har vært innom arbeidsstedet vårt i yrkessammenheng, og at jeg har fortalt flere kollegaer at jeg har snakket med han på sukker. Jeg forsøkte å spørre han om det ikke var han jeg hadde fått melding av 6 dager tidligere (selvsagt på tomannshånd), og han latet som han ikke skjønte hva jeg snakket om. Jeg kunne forsøke å lure meg selv, men nicket på sukker, navnet på herren som var innom jobben min og navnet på samboeren til kollegaen min er identisk...

Så, kjære utro sukkerbiter: Vennligst ikke vis ansiktet deres! Jeg har ikke lyst til å havne i denne situasjonen igjen! Jeg kommer som sagt ikke til å tyste på han, men flere kollegaer vil idenfitisere han som sukkermannen som jeg har snakket med... og nå - samboeren til en kolega.

Kjemi - det mest brukte ordet på Sukker, i profiler og også her på forumet. Noen som våger seg på en definisjon?

Har bruk og misbruk av dette ordet ført til at det har mistet mye av sin betydning?

Jeg vet i hvert fall med meg selv at hvis noen klarer å beskrive hva de ønsker på en mer elegant måte enn å bruke dette ordet, leser jeg profilen deres med mye større interesse.

Jeg har ikke vært her lenge. Og jeg er nyseparert. Det betyr at jeg er i (begynnelsen av) en fase mange her allerede har vært gjennom. Såpass har jeg skjønt.

Nå vil jeg skryte av alle de kloke sukkermenneskene som har gitt meg gode råd og kommet med oppmuntrende tilrop til meg. En del av meg har lyst til å bare kaste seg ut i nye eventyr, en annen del av meg sier at jeg skal gjennom noen prosesser først, og de bør jeg ha kjent på før jeg fremstår som hel nok for dere. Da er det godt å få meldinger om at dere vet hva som skjer, og at det blir bedre.

Og så har jeg en følelse av at det vil være noen flotte sukkerdamer her for meg når jeg er ferdig med prosessen min. Men mine flotte nåværende rådgivere er nok tatt for lengst.

Jeg elsker dere. Og burde sikkert skrevet dette anonymt.

aldri sur.. men får å få bli med må man selvsagt knekke koden.. Denne gang tenker jeg vi tar en tur til Maldivene..

Jeg tar med epler og er selvsagt med :)

Skal jobbe i Trondheim noen dager nå, noe artig som jeg bør få med meg på kveldstid?

Noen som vil joyne middag, pils eller kaffe en kveld? :)

Ellers noen bra pubber?

Tips mottas med stor takknemlighet. :)

Mvh Vita

Hva er den verste/tristeste/teiteste/morsomste måten dere er blitt dumpa på? Jeg ble en gang dumpa fordi han syntes at jeg var lett på tråden fordi vi hadde sex på den første daten!! :-D

I et ukeblad fra Maine i USA, 1892, fant Lars Mytting listen over hva slags mannfolk gifteklare kvinner kunne vente seg ut fra vedstabelen menn produserte. Og slik vurderer du en potensiell ektemann:

Rak og solid stabel: Rak og solid mann.

Lav stabel: Forsiktig mann, muligens sjenert eller svak.

Høy stabel: Høye ambisjoner. Men se opp for ras og sig.

Rotete stabel, rotete mann.

Uvant fasong: Fritenkende, åpen sjel. Se igjen opp for svak konstruksjon.

Prangende stabel, lett synlig: Utadvendt, men muligens en posør.

Mye ved: Langsiktighet, trofasthet.

Lite ved: Et liv fra hånd til munn.

Kubber fra grove trær: Tar livet i store jafs; men kan overfyre og være dumdristig.

Pedantisk stabel: Perfeksjonist. Muligens innadvendt.

Sammenrast stabel: Svak vilje, dårlig prioriteringsevne.

Halvferdig stabel, kubber rett på bakken: Ustabilitet, dovenskap, fyll.

Røys rett på bakken: Ukunnskap, forfall, latskap, fyll, eller alt på en gang.

Gammel og ny ved om hverandre: Vær mistenksom. Kan være stjålet og blandet inn i egen ved.

Store og små kubber om hverandre: Nøysomhet. Å smette inn opptenningsved sammen med store kubber tyder på en omsorgsperson.

Grove, vridde kubber av gjenstridig ved: Iherdig. Sterk vilje. Eller tynget av byrder.

Ingen stabel: Ingen ektemann.

Ref:
http://www.aftenposten.no/kultur/Slik-kje nner-du-mannen-p-vedkubbene-6717439.html

http://tinyurl.c om/72zwp2q

Oppgave:
Overfør dette til dagens samfunn.
Hva vil kunne erstatte veden?

Hei.

Jeg har lenge vurdert å kjøpe en touch telefon, men jeg vet ikke hvem jeg skal ha. En samsung galaxy eller iphone 4s? Eller kanskje en xperia? Eller en HTC? Akk, jeg vet ikke hvem som er mest appelerende. Eller, jo, det gjør jeg, det er forsåvidt en samsung galaxy, men de er ganske dyre. Det står mellom iphone 4s og samsung galaxy.

Har du touch telefon, og i såfall hvilken? Og hva syns du er bra/negativt ved den?

I dagens horoskopet står det at jeg idag skal møte min neste kjærlighet tilfeldig på nett.
Jeg begynner og få det travelt da kl er 23.15.
Så hvor er du?
Send i innboks takk ;-)

Er det litt galskap????......

Datatrøbbel!

Siste svar ma. 12 des. 2011 22:26 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym hjelpesløs

Å er det en data nerd (i positiv tolkning av nerd) som kjeder seg i kveld og kan komme med råd til en gammel jomfru ;)

Plutselig er det noen sider på nettet som lukker internet explorer. Jeg får opp en feilmelding fra windows om at "datakjøringsforhindring " har lukket internet explorer. Jeg har windows Vista. Når jeg leser om den står det at det kan være en feil om at et program jeg har lastet ned. Dette skjedde først etter at jeg klikket på den automatiske oppdatering av windows for noen uker siden, og den oppgraderte seg til en ny versjon med mer sikkerhet eller noe. Har ikke lastet ned noen programmer i det siste annet enn vanlige oppgatteringer som kommer når man åpner wimp og itunes og nettbank og sånne seriøse sider. Tips råd....det står å avinnstallere programmer nylig lastet ned men jeg har ikke gjort det. Fikk ikke bestilt kino billetter på nett i dag heller for siden lukket internet explorer. Jeg er skikkelig kløne på dette....kjære datakyndige som kjeder seg på en søndags kveld :-) smisk smisk

Siden dette er forumet for alt...

Har, med jevne mellomrom, slitt med "ristefølelse" i nakken, og her i dag fikk jeg beskjed av legen om at det trolig var anspente muskler i nakkeregionen, noe som lyder tilforlatelig. Og til behandling skrev han ut både kremer og piller. Og, for all del, jeg tror sikkert at det hjelper, ristefølelsen er mindre enn den var.

Derimot er jeg mer usikker på om det hjelper på årsaken. Jeg er imidlertid litt usikker på hvor jeg skal henvende meg for å få gjort noe med det. Derfor spør jeg ekspertpanelet - fysioterapeut, kiropraktor, muskelterapeut eller noe helt annet?

Jeg møtte en mann som var innom min arbeidsplass helt tilfeldig. Vi snakket slitt, og jeg ble veldig sjarmert. Av den grunn inviterte jeg han på middag hos meg. Det var hyggelig, men jeg følte ingen kjemi....Nå sender han meldinger og inviterer meg på middag og jeg får blomster på døra...Jeg tror ikke jeg kan bli forelska i han(skule ønske det)...Hvordan skal jeg håndtere situasjonen? Jeg vil jo ikke såre han, for han er en bra mann...bare ikke rett for meg!

Hvilket stjernetegn er dere som skriver på forumet? Noen som tror på astrologi?

Kjære dere :-)
En aldri så liten bevisst naiv oppgave til dere, inspirasjonen kom dalende ned i disse julekorttider, sett opp en liste over alle menneskene i livet deres og lag en liten notis hvor og når dere ble kjent, samt hva denne personen betyr for deg. Du vil komme på ganske mange personer som betyr noe for deg og du vil, sannsynligvis før du er halvveis finne ut hvor rik du er :-)

Er det bare meg eller er det flere som sliter med nattesøvnen når det er fullmåne? Jeg hadde store problemer med å sovne natt til i dag. Riktignok var jeg litt satt ut etter å ha lest ferdig boken Hypnotisøren, men det slo meg i dag at det var fullmåne i går. Er ikke første gangen, heller.

Da er årets juletre pyntet - men hva mener folket om plastikk eller ekte tre?

Og hva slags pynt MÅ være på treet?