Sukkerforum

Hvordan forestrekker du en date? Førstedate altså.. Casual eller middag og hele stasen?

Jeg blir stressa jeg, om det er sånn voldsomt opplegg. Er det ikke lettere og bare ta en kjapp kaffe, gå en tur, eller sitte på en benk og skravle?

OG..fjonger du deg opp som en påfugl?? Eller kommer du i snickers og komfortable klær?

Jeg tror jeg løper inn i den hulen jeg krabbet ut fra for en uke siden jeg altså.. :-P

...så mange som trenger kjæreste her ikveld da. Skulle nesten tro dette var en datingsite og ikke et skravleforum.

Heisann, noen som vil ha en "online date" med meg i kveld?
Sitter på sofaen uten stort å gjøre, og håpte kanskje noen ville prate med meg?

med alle de vakre kvinnene som popper opp hele tiden til høyre. skulle nesten tro at alle verdens peneste damer er på sukker.

og i morgen skal jeg på cafe-date med en av de : )))

Jenter hvor mange par støvletter har dere. Ikke hvor mange som står fremme i gangen, men hvor mange HAR dere?

Og hvor mange av disse bruker dere? Jeg må bare sjekke om jeg er normal eller unormal :)

Finstasen skal på, gutta samles og det blir høy partyfaktor!! Flere som skal på en snurr i kveld?

Erfaring sier meg at i morgen blir den store sofadagen.. gode tips til å redusere hodepine, trøtthet mm mottas med takk.

:-)

Jeg er ganske sjokkert av enkeltbrukere her inne på forumet kategoriserer andre mennesker som stygge! Jeg har lest at begge kjønn her inne bruker disse ordene.

Hva er det som skjer med dere som bruker disse ordene ovenfor andre mennesker?

Jeg har lagt merke til utrykket alfamann her Sukker, en Norsk oversettelse av alphamale tenker jeg, men hva legger dere i ordet? Er det tatt fra Huxleys Brave new World, hvor menneskene var delt opp i alfa, beta, gamma osv mennesker, eller er det fra dyreverdenen hvor flokkdyr har alfahanner og alfahunner som styrer gruppen?

Kunne vi ikke like godt dele mennesker her i Übermensch og Untermensch

Såh!

Er det noen sukkerbiter som skal på dæit helgen? Eller er det å trøkke seg ned med pledd foran tv`n?
Pils på byen? Ut å sporte? Hvaskjer?

I tråden "Importmenn" skrives det om jenter fra land med mye dårligere lønninger enn i Norge:
"De jentene tar dem vi norske jentene ikke vil ha. Trodde dette var såpass allment kjent."

Dette er i allefall ikke min erfaring. I min vennekrets er situasjonen snarere den motsatte.

Flere av mine "alfamann-kompiser" (godt utdannede, i gode posisjoner karrieremessig, slanke, flere av dem 188+, godt trente, smarte, kjekke, trivelige ...) har tidligere vært kjærester med svært attraktive norske kvinner, men uten å trives i sine forhold. De har slått opp, og typisk begrunnet det overfor meg med at de ikke likte personligheten, mangelen på "kvinnelighet", eller at kvinneligheten kom til uttrykk på måter de ikke likte.

Deretter har de valgt å finne seg damer fra øst-europa, latin-amerika eller Asia og er veldig happy med det. Kanskje disse kvinnene suger på kommando som det uttrykkes i den andre tråden. Ikke vet jeg. Men de attraktive norske damene ville ha dem tilbake lenge etter at det var slutt.

Dette gjelder faktisk en stor andel av mine nære venner. Jeg er ikke helt happy med denne situasjonen selv. Syns det er litt synd at nordmenn ser ut til å gli i fra hverandre. Er litt bekymret for at den norske "folkesjelen" er i ferd med å forsvinne.

Så hva tror dere er grunnen til at slike flotte menn av egen fri vilje velger bort attraktive norske jenter, og velger seg en utenlandsk livspartner?

Kanskje damer også gjør det..men hva betyr det når en mann er av og på med å ta kontakt....? Er han ikke nok interessert, vil han vise at det er han som bestemmer farta eller prøver han å gjøre seg mystisk og liker å være uforutsigbar. Vil han øke spenningen og avhengigheten til dama? Sørge for at hun henger på. Når det har gått tilstrekkelig lang tid gir han lyd fra seg slik at hun i hvertfall ikke skal glemme at han finnes? Dette lurer jeg på.

Noen som har noen gode svar?

Er det noe håp om at han er interessert eller er det bare å glemme han?

Jeg har ei venninne som fikk barn for en uke siden. Har ventet i spenning om å møte den lille babyen hennes. Istad var jeg på facebook og så bilde av ei annen venninne av oss som holder selve babyen i armene. Vi er en jentegjeng på seks personer (hu ene fikk unge) og jeg har sendt masse meldinger og hu som fødte visste hvor mye jeg gledet meg til å møte ungen hennes. Så jeg sender melding til ei annen i jentegjengen for å spørre, og da sier hun at det var hu og de to andre. Den siste i jentegjengen bor i Trondheim, så det er forsåvidt litt vanskelig for hu å besøke de. Det vil si at hele jentegjengen var samlet for å se på babyen, bortsett fra meg.

Er det feil av meg å føle et sug i magen av det? Bli lei meg..?

The Secret World - Trailer 1
http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9hKFoxE

The Secret World Trailer 2
http://www.youtube.com/watch?v=lsLXQEeLiI0

The Secret World: Story & Missions Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=qkPMU-CyoKY

http://www.p ressfire.no/nyheter/PC/4293/secret-world-sniktitt

BETA Signup:
http://secretwar.thesecretworld.com/

Mulig andre sliter/har slitt med det til tider, så velger å poste det. Nettilgang er jo nødvendig for en flørt på sukker, så mulig det kan hjelpe noen.
Jeg har en kompis som slet med nettsignaler hjemme pga avstand til routeren sin, og noen vegger i veien etc. Fiks tips av en kollega å prøve en slik en: http://www.alfanete.eu/en/alfa-awus036nhr-with-free-u-bag-th is-week.html og det løste alle problemer. Signalstyrken ble en stor overraskelse med fullt signal på et blunk. Et par hundre kroner og vips var problemet historie.
AWUS036NHR heter den. Man kobler i USB inngangen og alt funker umiddelbart.

Sikker mange som opplever store signaltap på nettverket sitt i boligblokker av mur, på reise, større hus, de som jobber på båt osv.

www.alfanete.eu . De har også en julekonkurranse nå ser jeg der man bare trenger å opprette konto så er man med i trekning.

:-)

Julemusikken strømmer ut av høyttalerne og den særpregede lukten av røkelse og myrra brer seg i entreen og hallen innenfor. Stearinlysene er tent, julepynten hengt opp. Julekortene samlet i julekortbeholderen som henger på veggen.

Vi holder alltid juleselskap for vår nærmeste familie. Onkel, fettere, kusiner og barn ramler inn. Det blir liv og latter i huset til 123s hjertegode foreldre. Vi klemmer og hilser, smiler og ler. Oppdaterer hverandre, noen spiller piano, andre leser aviser, barna leker. Pakkene danderes forventingsfullt under treet. Gløgg, pepperkake, peanøtter og rosiner ønsker velkommen og varmer kalde hender.

Snart er julegrøten med mandel (lunsj) klar. Så bærer det i vei til kirken for julegudstjeneste. 123 rekker sjelden den. Han forlater stort sett kontoret litt sent denne dagen, før deilig romjulsfri. Så han ankommer det 123'ske hjem slik at han akkurat rekker å skifte før middagen serveres. Fantastiske dufter når lillehjernen og 123 får vann i munnen.

Mine foreldre har alltid servert, så lenge jeg kan huske, lutefisk+tilbehør som forrett. Deretter svineribbe+tilbehør som hovedrett (i to omganger), og multekrem til dessert (middagen er sjelden ferdig før 23.30). Deretter vanker det selvsagt kaffe og en uendelig rekke med kaker før gaveutpakkingen starter (stakkars barn!).

Og det er her jeg lurer på hva sukkers andre forumister spiser på denne tradisjonsbundne festaftenen? Gris? Sau? Fugl? Fisk?

Hva mener 'Sukkerfolket' om "Trekant", da? :-)

Kjør debatt!

Hva faen gjør eg galt i profilen min? Ikke har eg lettkledde bilder, og ikke har eg huket av på elsker...

Hvorfor får eg da, gang på gang "tilbud" om helt andre ting enn det eg gir uttrykk for i profilen min?

Er det noen signaler eg sender ut som eg har oversett som gjør at eg mottar sånn post oftere enn "normal" post? Alle råd mottas med stor takk! :)

Noen som har erfaring med dette? Suksesshistorier?

Hvor blir det av vanlig høflighet? Får man en hilsen kan man vel svare.. ? Et høflig avslag kan man i det minste gi. :-( syntes det er dårlig av dere gutter. Hilsen Skuffa

Er det bare meg som fortsatt ikke klarer å se noe på bilder i album og matchtreet?
Kan heller ikke endre mine egne bilder...

Føler at det er på tide med en liten oppklaring her på forumet.

Når du driver med nettdating, er det en del ting du ikke får gjort noe med, og som du derfor snarest, av hensyn til din egen og de andre forumlesernes mentale helse, bør slutte å irritere deg over. Noen av disse tingene er:

– Mange svarer ikke på mail. Dette kommer det ikke til å begynne med selv om du sutrer om det her.
– Mange menn foretrekker yngre kvinner.
– Mange bryr seg ikke om å lese profilen din, men ser kun på bildene. Derfor vet de heller ikke at du slett ikke er ute etter en yngre elsker(inne). (Ihvertfall ikke sånn i utgangspunktet.)
– De fleste kvinner vil ha en mann som er høyere enn dem selv.
– Det stemmer ikke at det er mange flere kvinner enn menn på sukker. (Så det er ikke fordi hun får så mange henvendelser at du som mann ikke får respons, men fordi hun ikke er interessert i deg.)

Lykke til!

Straff

Siste svar to. 1 des. 2011 18:42 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Paraply

22 timer på tog, DET er straff det. Og enda verre: på søndag blir det 22 nye timer. Høyhastighetstog, ja takk!

Hvor går grensen for utroskap for dere? Har tenkt litt rundt dette, og funnet frem til noen konklusjoner for meg selv. Synes likevel det er interessant å få andres synspunkter også - derav denne tråden. Her er hva jeg synes:

Jeg mener at dersom man er i et stabilt forhold - der det er gjensidig forståelse av at man hevder en slags enerett på den andre - så er det også en big deal å være utro. Er man kjærester, blir det naturlig å slå opp. Er man gift, er terskelen høyere, men skilsmisse blir vel også vurdert. I en ideell situasjon, vil ikke dette oppstå fordi man er sammen med drømmepartneren - og den vil jo aldri svike deg med å tenke på noen andre. Realiteten er vel mer slik at enhver partner vil se og vurdere andre, og kanskje fantasere eller drømme om dem. De mest ekstreme vil vel dømme alle slike tanker som svik, fordi "utroskap begynner med hjertet".

Det er mange måter å være utro på. Jeg synes for eksempel at det er mindre alvorlig om en annen mann sjekker opp dama mi - det er jo nesten et indirekte kompliment til meg. Om hun får oppmerksomhet av andre menn, men fremdeles skårer meg som best - da vil hun heller ikke forlate meg for noen annen. Gjentagelse er også en viktig faktor. Om hun har et flyktig forhold med en fremmed, er det mindre alvorlig enn et gjentagende forhold som varer over tid - selv om det er mindre lidenskapelig. Det er kanskje selvsagt og allmenngyldig, men det avgjørende er jo om man fremdeles har tilliten til partneren - noe som blir vanskeligere å ha i takt med hyppigheten/alvorligheten av utroskapet.

Jeg vil ikke gifte meg med en jeg ikke kan stole er på laget mitt. Det handler om å ha en som deler den dritten jeg går gjennom i livet - enten det er at jeg mister jobben min eller at huset brenner ned. Til gjengjeld er jeg selvagt på laget hennes og støtter henne. Komprimert i en setning: a girl who's got my back.

Jeg tror et forhold for meg handler om å ha felles spilleregler. Er det mer enn lek, bør man sjekke at man har felles forståelse av hva som er akseptabelt av forhold med andre mennesker. For noen er det nok at man har noen som støtter seg, og som kan bidra til en felles husholdning og familie. For andre er det langt mer rigid, og selv den minste form for utroskap kan ikke tolereres. Jeg tror mange ikke fungerer i et A4-forhold, men kanskje slike kan finne gjensidighet i en mer åpnere form for samliv?

Hva tenker dere andre om utroskap? Er det et akseptabelt onde, eller et startskudd på singellivet?

Jeg lurer på hvordan man skal forstå punktet om ansvarsfølelse i relasjonsprofilen?

På den ene side står det "Jeg klarer meg selv på enkelt lekent vis. Tar ansvar for meg selv"
På den andre står det: "Jeg har lett for å bli for ansvarsfull og bry meg om de rundt meg".

Og så er det vektet med ti graderinger fra den ene til den andre.

Men dette er da ikke to ytterpunkter når det gjelder temaet ansvarsfølelse, vel? Det er ingen motsetning mellom å ta ansvar for seg selv og å bry seg om andre? Begge alternativene er jo ansvarsfulle, og man har ikke mulighet her til å være uansvarlig - selv om det er sikkert mange som er det.

Men jeg skjønner iallfall at jeg skal sette dette punktet som "ikke viktig" - selv om det er viktig, nettopp fordi alle MÅ svare en variant av å være ansvarsfull i positiv forstand.

Andre finurligheter når det gjelder ansvar, eller andre punkter i relasjonstesten?

Billetter i salg nå. Noen som skal? :)

http://www.vinjerock.no/

må man plutselig være superbruker for å poste i forumet? har kun vært inne via mobil og da er det jo bare å skravle i veg. så skulle jeg prøve fra pcn da.. men neeeein.

forklar.

ps. hei karusell1! hyggelig å se deg :-):-)

billettene til Black Sabbath 31 mai er utsolgt . for en nedtur, og på black marked er det vel bare dårlige plasser å oppdrive

Flere som ikke får til å se album? Har vip+, så er ikke det. Funker visst bare ikke i kveld.

Jeg sjekket matchlisten min nå. Jeg har match på 98 med ei jente på 16.

Forteller det mest om meg eller henne?

Hva tenker dere som har barn eller en jobb dere elsker? Ser liksom ikke for meg at en dama fra Oslo vil flytte til et sted hvor vi prekær så fint. Ikke det, det er jo ille bra her. :) Selv er jeg innflytter, men er låst fast her for all fremtid. :) tenker jo mitt når man bor på et sted hvor det heter bilær og båtær. haha! Og vi, dvs de som er oppvokst her, er godt representert i alle mulige reality programmer og det er pinlig nok. :) Hva sier dere?

Hvorfor får orkaner damenavn? Fordi de er ville og våte når de kommer, og tar med seg hus og bil når de drar?

Når jeg går inn på sukker-sidene, så er alt helt plutselig i miniatyr..siden er full på en måte, men alt er mini. Åpner jeg feks FB..så er det normalt. Ta med i betraktningen at jeg er HELT teknologisk analafet, om noen gidder og forklare meg hva jeg har gjort feil.

Satt koppen min (tom) på tastaturet og da kom jeg borti ett-eller-annet.

Jadde..feel free too make jokes. :-)

Menejg blir VELDIG glad hvis noen kan forklaremeg hva jeg hargjort. :-)

Har tenkt å kjøpe en spillkonsoll til ungene til jul (6-8 år), vet at de elsker Super Mario. Men jeg skjønner jo ingenting, det er så mange ulike konsoller. Hvilken er det som "gjelder", med mest spill, morsomst osv? Lurer på om wii er greia, men er så redd for å kjøpe feil.

Om jeg kjøper f.eks. denne:
http://cdon.no/spill/nintendo_wii_white_-_mario_kart _bundle-14491306

- får jeg med alt de trenger for å spille med en gang? Eller kommer jeg til å føle meg som en idiot fordi det mangler en kontroll eller en kabel eller noe annet? Kjedelig om de må vente i flere dager på at butikkene skal åpne i romjula fordi mamma kjøpte feil...

Eller kommer det noe nyere, bedre veldig snart, som gjør at f.eks wiien er på vei ut?

Supertakknemlig for hjelp! :-)

Da er ENDELIG Wacken billetten i boks! :D
Gleder meg noe enormt :D

Bare ett lite gledesutbrudd jeg følte for å dele med dere :D hehe

Noen flere som skal dit sommer'n 2012? :)

dvs, snart ORDENTLIG helg! Kanskje skal det dates, kysses og klemmes..så det kan være deilig å booste opp selvfølelsen før man tusler ut!

Så, si noe positivt om den over deg! POSITIVT var det altså. Denne tråden er langt fra seriøs, men det skal ikke slenges dritt her ;)
Kyss, klask og klem er også lov.

En to tre!

Jeg ser utseende har mye å si her, det blir også brukt et tallsystem fra 1-10 for å si hvor attraktiv du er ( et tallsystem jeg ikke har hørt om siden jeg så filmen "10" med Dudley Moore og Bo Derek fra 1979)

Så jeg trenger bare ett par hint, som dere ser er mitt ansikt 70% panne så jeg jeg ønsker bare å vite, briller eller ikke briller? Farge eller sort/ hvit? Halv profil eller rett forfra?

På forhånd takk

Er det bare meg som ikke får noe som har med flash å gjøre på Sukker til å fungere i dag? Hverken chat, match tre eller album fungerer. Har prøvd på flere PC'er.

Haha, nei, er ikke ulykkelig forelska eller over gjennomsnittet desperat!

Men nå er det over 5 år siden eg var forelsket sist og eg begynner å lure på om eg er ute av stand til å bli forelsket igjen? Blir betatt fort som bare det, men det går over før eg får sukk for meg. Og da blir eg litt sånn; "Ka i helvete er det du holder på med, frøken? Du er ikke forelsket i han der!" åsså stikker eg av og innser nok en gang at eg ikke blir forelsket og begynner å tvile på min egen evne til å elske igjen...

Flere som har det slik som meg? Og hvilke taktikker bruker dere for å unngå å stikke? Evt lære dere å " elske" igjen?

Har de lagt inn manuell sjekk på nye profilbilder?

Før kom det opp med en gang, men ikke denne gangen, gitt..

Hvor mange sexpartnere har folk hatt?
Just for fun, for å sjekke statistikken!
selv har jeg hatt 21, mye??

Jeg savner nærhet jeg..ikke nødvendigvis sex..bare det og være nær. Funker det med en venn? Eller lyver han og håper på noe mer da?

Da mener jeg feks og ligge på armen og se på film..spoone om natten, sånne ting. burde skaffe meg en homo venn, jeg HATER og sove alene.

Hekseskudd på trening! Få trøst! I det minste et forsiktig balle-nyp.

Og hva søker du?

Som en uforbederlig romantiker jeg er, søker jeg Den Store Kjærleiken. Håper og tror. Ja, jeg tror virkelig, selv om jeg ikke har lykkes ... ennå. Å ja, jeg har mange gode minner. De er godt bevart i skattekisten min, sortert etter mange forskjellige farger og kategorier ... og varmer mitt hjerte, spesielt på kalde, grå og mørke kjærlighetsløse kvelder og netter, når savnet av en kjæreste blir påtrengende.
Ingen løse forbindelser her. Respons fra en date jeg så på som et hyggelig møte, ikke noe annet ... "Du kan jo få kos mens du søker etter noe seriøst ... ?" (*håpefull*). Nei takk, det blir feil, men takk likevel.

Grunn til feiring, eller?
Vurderer å ta fram popcornet ...

God kveld til alle dere som er her, om vi er i samme båt ... eller ikke.

:-)

Første forelskelsen,huske dere den deilig kile følelsen i magen,dunkende hjerte som den neste vil ut av brystet...når den personen du er forelsker i går forbi eller smile til deg.
Det jeg har å stille i denne tråden er: Hvordan var ditt første forelskelsen?
Av og til er det deilig å gå tilbake,og minner vår første kjærlighet :)

lurer på om jeg er både kjedelig og frastøtende etter et par meldinger..

opplever til stadighet å få kontakt med menn jeg faktisk kunne tenke meg å møte, men plutselig så bare dabber det helt av. sender en del meldinger, forteller litt om hverandre og får i gang en samtale. dagen etter så er det dødt. dette kan skje over sms og. får jo høre at jeg er pen og søt osv, men..

er dere bare det at de ikke er så seriøse eller er de rett og slett totalt uinteresserte? hva gjør man da, sender en ny melding eller tar et hibt når man får kort eller likegyldig svar?

sukk. forvirra jeg :-)

Jeg var på middag hos noen venner i går, og ei venninne av meg hadde et interessant utspill. Hun rangerte seg selv som en femmer (på attraksjonsskalaen 1-10), men hun hadde sjans på gutter som var syvere og åttere, når det kun gjaldt sex. Men slike gutter vil ikke bli sammed med henne. Det var da vanskelig å ta til takke med en kjæreste som var femmer eller sekser.

Slik blåses altså selvtilliten til jenter opp. De tror de selv er syvere eller åttere. Menn som er på fylla kan gå flere steg ned på stigen for å få seg et ligg, men tro meg, det betyr ikke at du har lyst til å bli sett på date med den dama.

Veldig interessant, og jeg berømmer henne for meget gode observasjoner av det sosiale spillet, samt hvit kamel for ypperlig selvinnsikt. De færreste jenter har forstått dette.

Hvilken adventskalender har du i år?
Jeg regner selvfølgelig med at dere HAR en adventskalender...?

Ja selvfølgelig har dere det ;p

Det store spørsmålet er, tjuvåpner du, eller åpner du bare en pr. dag?
Åpner du rett etter midnatt, om morgenen, etter arbeid eller om kvelden?

Etter kinder i fjor har jeg anskaffet en smarties for dette året.
*nekter å la seg psyke ut av en adventskalender*
Tiden går virkelig sent...

Sitte å lese gjennom mange forskjellige tråder,om det å være ærlig over for hverandre. Men vi som diskutere dette,er vi direkte og ærlig selv??

Legge vi kortene på bordet med engang om vi vil ha forhold eller kunn ute etter sex? Eller skåne vi vedkommende ved å si: " vi passe ikke sammen" eller " jeg synes du er søt,men......"

Jeg har en klar favoritt tekst:

Fortell meg
at jeg er noe,
at jeg kan noe,
at jeg betyr noe
fortell meg det...

Ikke fortell meg
det jeg har gjort,
eller kunne ha gjort
eller det jeg burde eller skulle gjort
nei, ikke fortell meg det...

Fortell meg heller
at jeg er noe
at jeg kan noe
at jeg betyr noe
fortell meg heller det...

Jeg trenger det
skjønner du,
jeg trenger det så sårt.
Jeg trenger søyler av trygghet
å lene meg igjennom livet.
Jeg trenger det
skjønner du
for det ere så hardt å leve!

Ragnhild Bakke Waale.

mye enklere å snakke med en jente som du ikke finner attraktiv eller med en jente hvor sex ikke er et tema ?

jeg vet i hvertfall med meg selv at jeg gir mye mer faen hvis sex er off the table...
og i de tilfellene hvor dama er digg tenker jeg hele tiden på å ikke si noe feil med fare for å blowe muligheten...

tanker?