Sukkerforum

Å date er jo så skjørt og mange små ting man sier eller gjør blir feil i denne perioden.
Mitt tips til dere menn - slutt å bruke kos (eller klemz) på slutten av en sms eller i telefonen...

Er det bare meg som får angst av dette? Andre ord/ting folk gjør som irriterer deg grønn?

Hei!
Jeg er en gutt i 30 årene som har et lite problem. Jeg er redd (og da mener jeg faktisk litt redd) for at jeg begynner å bli forelsket i en kollega. Det høres kanskje ikke så ille ut i seg selv. Det blir dog en større utfordring når jeg vet at hun har samboer. Jeg har snappet opp at det ikke har funket så voldsomt perfekt mellom henne og samboeren, og dem har ikke bodd så lenge sammen - men det å rippe opp i andre forhold har jeg stor respekt for. Jeg vil jo ikke ødelegge noe for henne, eller dem - og hun snakker i hvert fall som om hun tror det er noe som kommer til å vare, selv med noen utfordringer.

Men så kommer jeg stadig i den knipa...jeg vil som sagt ikke ødelegge for dem, men samtidig går jeg hver dag og holder noe tilbake. Jeg ser på meg selv som temmelig kresen, og en som bruker ganske lang tid på å bli forelsket. Det kommer da ofte ganske sterkt, og jeg er også redd det kommer til å komme sterkere og sterkere i dette tilfellet. Og jeg vet selvfølgelig at hun er "forbidden fruit." Men allikevel. Jeg klarer rett og slett ikke styre disse følelsene, jeg har for en gangs skyld møtt drømmejenta mi. Og det skjer ikke ofte skal jeg si dere, dette tror jeg nesten kan være første gang. Si gjerne at jeg er kresen, men sånn er det.

Hva gjør jeg?
Skal jeg trykke dette ned og inn i meg sjøl igjen? Og kjenne på den klumpen i magen i lang tid fremover, kanskje vil jeg angre for alltid hvis jeg ikke har fortalt henne hva jeg føler. Men samtidig vil jeg kanskje ødelegge både et vennskap og godt samarbeid (nå skal hun ikke jobbe sammen med meg mer enn et års tid, da hun skal videre i en annen jobb - en jeg skulle jobbe sammen med i mange år fremover tror jeg at jeg hadde holdt meg litt unna på den måten uansett).

I de aller fleste saker ville jeg selvfølgelig tenke at det var eneste alternativ.
Men jeg har kommet i en alder hvor damene ikke kommer på sølvfat. Jeg tror hun liker meg, som en kollega og venn - men det stopper temmelig sikkert her også, hun er jo opptatt med en annen. Men jeg skulle så gjerne ønske meg....
At jeg i hvert fall fikk fortalt henne at jeg liker henne kjempegodt, og at hun er drømmedama mi. Eller blir det også helt feil?

Tar gjerne imot noen tips. Jeg synes dette er veldig vanskelig.
Kan jeg si at hvis hun hadde vært singel, så hadde jeg blitt forelska i henne? Eller kan det også slå veldig feil ut?
Jeg liker ikke stenge inne følelser. Men kanskje må jeg det bare nå?

Takk for svar :)

I morgen drar jeg for å stå på ski. Bare synd jeg ikke har noen å dra sammen med...

Date

Siste svar sø. 18 des. 2011 20:00 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym slemmingen

Hei :-)
Jeg skal på date i dag med en som ikke sier stort på mld eller i tlf, men virker interessert i at jeg skriver/snakker :-)
Hvis jeg ikke gir lyd fra meg på et døgn, er jo redd for å virke innpåsliten :-) siden det er jeg som skravler mest, kommer det mld om alt er bra med meg, har vært på julebord to ganger og da virker han glad for at jeg tar kontakt når jeg er på vei hjem.

Men jeg får kanskje en setning fra ham, kanskje bare klem og smiletegn. Maks 5 setninger på det meste. Hvorfor? Hva kan jeg forvente meg i kveld når vi skal møtes? Vi har hatt kontakt i 3-4 uker. Når vi snakker i tlf stiller han sjelden spørsmål og det er jeg som leder all samtale, enda jeg prøver å legge opp til spørsmål, er det sjelden han følger opp. Er han egentlig interessert?

Noen kommentarer? Synspunkter? Vi er voksne begge to.
Setter pris på å høre hva dere mener, blir jo litt usikker, men er romantisk :-) og drømmer om å finne drømme-mannen min snart.

I hht til EU-standarden? :)

Noen som lese artikkelen "Til nettet skiller oss ad" i Dagbladets FREDAG ved inngangen av denne helgen?

Artikkelen handler i hovedsak om nettstedet "Victoria Milan" som markedsfører seg som et sted for gifte som ønsker å være utro, blant annet gjennom google-ads som lyder "Vil Du Være Utro? Treff mennesker for eventyr og moro ved å være utro". Så langt, så greit. Dette skjer samme uken som det har vært store oppslag om nettstedet www.hemmelig.com.

Etter å ha lest artikkelen er ikke alt like greit, for den er spekulativ og vinklingen er ensidig. Journalisten har blant annet opprettet en kvinne-profil med nicket "Silje" og har fått en rekke henvendelser fra menn i forhold som ønsker å ha et lite eventyr på si. Spørsmålet er om det hadde blitt noen artikkel dersom journalisten hadde opprettet en manne-profil. Trolig ikke, for en manns-profil hadde ikke i tilstrekkelig grad fått respons til at man kunne fylle en artikkel. Ikke bare fordi kvinner generelt er litt mer tilbakeholdne med å ta kontakt på nett enn hva menn er, men også på grunn av at kvinne-profilene på dette nettstedet i stor grad er fabrikkerte. Av ren nysgjerrighet opprettet jeg en profil på dette nettstedet for å sjekke ut hva dette var. Det som slo meg var at påfallende mange av kvinne-profilene hadde innslag av svensk i profilteksten. Mitt inntrykk er at nettstedet ved å fabrikkere kvinne-profiler spekulerer i enkelte menns søken etter spenning utenfor sitt eget forhold. Det får stå for både nettstedet og disse mennenes egen regning. Det jeg reagerer på er journalistens ensidige vinkling og at disse sidene ikke problematiseres i det hele tatt. Artikkelen fremstår nærmest som reklame for nettstedet. Den ensidige vinklingen bidrar også til å opprettholde forestillingen om menn som spenningssøkende og utro.

Andre som reagerer?

Ja, ja, gutta, så er det movember igjen. Regner med at alle kaster seg på den?

http://no.movember.com/

Er det han eller hun som digger deg rått og hemningsløst, trenger deg, ønsker deg og sier det rett ut (type A) ?

Eller er det han eller hun som holder litt tilbake, som viser at han eller hun har det bra alene og er vennlig men avmålt, og som du i blant lurer på hvor du har (type B)?

En mellomting er alltid fint, men det er ikke poenget her... Er det fortrinnsvis type A eller B du forelsker deg i?
Og NB! Spørsmålet var ikke hvem av disse du foretrekker. Det var hvem disse hjertet ditt velger.

Friluftssex - For eller imot?

Jeg er definitivt for!!

Jeg så nylig følgende etterlysning på match.com:

"om den jeg søker bør være seg selv. mer sier jeg ikke om det. jeg er meg selv på godt å vondt forstå det den som vill å kan jeg er snill ærlig hjelpsom å ikke minst til å stole på."

Ofte ser man noe lignende - dvs. en oppfordring om å være seg selv.

Så kan man lure på: hvem er man, hvis man ikke er seg selv? Er man noen andre, f.eks. naboen? Det er vel ikke snakk om identitetstyveri her? Har man ufrivillig kommet i skade for å bli en annen enn seg selv?

Kanskje man har idolisert noen i så sterk grad at man har mistet seg selv, og blitt en annen?

Kanskje det er det man tenker på, når man sier at man skal "finne seg selv"?

Og hvorfor drar alle langt bort (som regel) for å "finne seg selv"? Og finner de da seg selv, eller finner de kanskje en annen? Kan man finne seg selv gjennom å finne en annen enn seg selv, eller kommer man da enda lenger bort fra seg selv?

Jeg traff ei jente for en tid tilbake, som seriøst påstod at hun ikke lenger var seg selv, men hun var nå blitt sin mor. Hun hadde en vanskelig fortid, for moren ble innlagt på mentalsykehus da hun var svært ung. Bilder av moren i tvangstrøye hadde festet seg på netthinnen, og det er klart at som 4-5 åring kan slike inntrykk sitte meget dypt. Spesielt da moren forsøke å avslutte livet med å kvele seg selv, noe hun naturligvis ikke klarte. Virkelig en tragisk historie.

Men relasjonen til seg selv, og det å ha et åpent, ærlig og godt forhold til seg selv, er nok viktig.

Det er sannsynligvis ikke alle som hele tiden er seg selv. Man kan komme i konflikt med seg selv, på forskjellig vis, gjennom å benekte eller undertrykke visse ting. Man kan bedra seg selv på forskjellig vis. Man kan misbruke seg selv og plage seg selv, eller glede seg selv og støtte seg selv. Hvordan er din indre dialog med deg selv?

Relasjonen til en selv er kanskje en av de viktigste relasjonene vi har, og som i sin tur danner en mal for relasjoner til andre mennesker. Selvrelasjonen er en slags basisrelasjon, som farger og påvirker alle andre relasjoner.

Har man blitt uenig med seg selv, eller ligger i krig med seg selv, bør man kanskje ta et oppgjør med seg selv. Man kan sette seg ned og snakke ut - med seg selv! Man snakker jo (i tankene) med seg selv hele dagen likevel, så hvorfor ikke snakke ut og få tingene på bordet? Istedet for å gå rundt og være uenig med seg selv, eller kanskje sint på seg selv?

For å kunne bli glad i andre, bør man nok førs

Er tilfeldigvis en liten Dubstep DJ. Som DJ og musikk produsent i flere år er dette en sjanger som appelerer ekstremt til meg grunnet mye kreativitet. Masse rare lyder, energi, rytmer, mye gøy med andre ord da mye annet bli kjedelig. Andre so meg her !!??

Syns det er litt synn det der at man ikke svarfe verandre når man skriver en hyggelig hilsen heller et komplimang.
vertfall en høffelig nei takk eller noe........ trur jeg har møtt 2 stk heller noe her som har vert høflige nok til å takke nei. er det bare meg heller er det flere i min bås????????????
Ikke for å syte liksom men man er jo her inne for å treffe folk og kansje det utvikler seg til noe mer.... så det må da gå ann å prate med verandre uten om at det skal bety at man skal flytte sammen liksom..... hehehehe.
mener jeg da, men er kansje andre oppfatinger der ute!????

Denne tråden kan potensielt ødelegge evt sjanser jeg har for å finne noen her inne, hehehe. Men men! For de som er interessert (dere andre kan finne en annen tråd!) så har jeg nå farmet halve season 11 PvP gearet, og koser meg med 4,2k resil på min Holy Paladin. Kjempegøy å kunne heale gjennom det aller meste. Har spilt den "figuren" siden 2006 og nesten bare PvP så har mye erfaring med klassen.

Er det tilfeldigvis noen andre her som spiller Holy Pala PvP her? I så fall, noen generelle pro tips? Har vært Ret helt siden 2006 og kun nylig gått over til Holy så "rotasjonen" min er ikke all verden å skryte av.

:)

Tenkte at jeg kunne legge ut ønske lista mi her siden det snart er Jul og at jeg har bursdag i dag!

Lista er egentlig ganske enkel og grei:

Jeg ønsker meg melding...

Utover det så hadde det ikke vært galt med Canon 1dX

Kjenner meg ikke så veldig godt på dette området. Trodde til og med AHA var svenske (rødmer og skamme meg for det)
Men jeg vil gjerne få noen tips. Sikkert mange gode skandinavske band.
Trønderrock EKSKLUDERT
Liker rock, hard rock, indie, jazz, lounge / ambiente, og ikke altfor komersialisert popmusikk

Takker for tips :)

En temmelig vill en,

som spiser sukkerdamer som drops,

nanananana

hvis en får ereksjon om morgenen heter morrabrød.
ereksjon etter en middagslur, hva kalles det?

Steking av krumkaker og øesing på sukkerforum er ingen gode ide. Mye mørke krumkaker! Trodde jeg klarte multitasking!

Dette er en tråd for å dele interessante anatomiske detaljer med andre.

Enten det nå er relatert til luft, svømmernes tyvstart og levetid, om prikkedøden, kiling, inkontinens etc.

Prikkedøden:
Legg alle fingrene, unntatt pekefingrene, inntil håndflaten.
Gjør pekefingrene så spisse du bare kan.
Prikk en annen fort og hardt og mange, mange ganger over hele overkroppen.

Ikke ta dette som en klagetråd.
Jeg bare lurer??? Står det skrevet " for sex" i panna mi, eller er profilen min helt feil???

hvor stygge de håndballjentene er. Ikke er de kvinner og ikke er de menn

Ja, vet at jeg blir bombardert nå,derfor pseudonym

Hei!

Vi har oppdatert sukker.no i dag med ny layout for topplister og album. Kom gjerne med innspill og tilbakemeldinger, og skulle du ha problemer så kontakt support@sukker.no eller send meg en direktemelding.

PS: Vi anbefaler at man holder sin nettleser oppdatert. Få siste versjon av Firefox på http://firefox.no/ :)

Typisk å ryke på en skikkelig halsbetennelse dagen før årets julebord på jobben!!!
Stapper i meg parcet og penecelin i håp om å bli fit for fight i morgen....

God bedrings ønsker tas imot med takk:))
....og ja, syntes skikkelig synd på meg selv...snufs

Vart du skræmt no?

Til damene spesielt: Er dere like mye sniktittere som meg her på sukker? Et friskt bilde frister, hopper inn i profilen for en titt på album, leser profilen før man trekker seg tilbake til sin trygge gode tilværelse? Eller har dere mer enn nok å svare på meldinger fra ivrige mannfolk?
Mange tilsynelatende vakre personer/personligheter er/har vært innom profilen min gjennom tiden, men fåtall legger igjen et lite hei engang? Flere som opplever det samme? Er jeg så skummel?? lol :-)

Jeg er jo en av de som selv kan kikke rundt av og til, men sjelden legge igjen et hei. Så jeg anklager ingen for noe her, bare undrer veldig på dette "fenomenet" som jeg mistenker gjelder mange fler enn meg.

Åpent og ærlig :-).

P.S: guttas ærlighet og egne erfaringer er selvfølgelig ok her :-) Ut med det.

I morgen går superbrukermedlemskapet mitt ut, og jeg tror jeg har en jeg kan satse litt på også! Kult!!

Jeg vil takke for meg, og ønske dere alle en GOD JUL!!!

Og eeh... håper vi ikke sees? Men det er jo ikke umulig!

God ferie og høytid alle sammen :D

Kanskje vi kan få besvart dette også?

Er det Nina Hagen? Eller Skootah? Eller kanskje Einstürzende Neubauten?

Her deler du musikk fra et svært undervurdert (?) land musikalsk!

Hva tenker menn når de spør om man har funnet den man leter etter her inne? Hadde jeg det, ville jeg jo ikke vært her.

Må man være kvinne for å se at logikken brister?

Kunne jeg vært på date.
Jeg kunne vært på kino med venninnene mine.
Jeg kunne vært hos en kompis og lånt en arm til spooning.

Og likevel så ble jeg hjemme!
Guu..jeg tror jeg er veldig kjedelig!

Men jeg har huset for meg selv, rent sengetøy, ny pysj..rent hus..nettopp ferdig med deilig middag! Noen ganger er det bare godt og være alene! Så nå fyrer jeg med ved, tar meg et glass vin, hører på altfor høy musikk og synes livet er bare vakkert.

Hva gjør dere i dag?

Bedre å bruke litt tid på å bli kjent med den rette, enn å bruke masse tid på å hoppe på de feile.

Interessant artikkel i Morgenbladets 16.-22. desember utgave.

Antifeministmiljøet vokser i den vestlige verden. Mange sterke påstander kommer fram i artikkelen. Noen utdrag:

Antifeministblogger Eivind Berge (33):
- Det er oss mot staten, for staten har tatt feministenes parti.
- Hat avler hat. Norge er i et klima der det offisielle mannshatet stikker dypt. Da kommer det en reaksjon fra menn (om 22. juli).
- Kvinner har ubegrenset tilgang på sex. Sex er en kvinnelig ressurs. Vi er helt verdiløse. En mann har ingen egenverdi.
- Det blir flere mannlige tapere når kvinnene står fritt til å velge vekk så mange menn. Vi føler ikke at vi er en del av samfunnet, vi har ingen familie, vi har ikke klart å få det fordi kvinner lever ut sin kresenhet mye mer enn før. Mange får seg kone fra utlandet, det er en sikkerhetsventil, det går den veien.
- Vi har tapt seksuelle muligheter, og i tillegg kommer vi i fengsel mye lettere.

Fra Ferdinand Bardamus blogg:
- Nok en gang har samfunnet null selvanalyse når det kommer til dets dype evne til å forvandle tankefulle menn til gale slaktere (igjen om 22. juli)
- Kvinner vil ikke ha snille menn, de vil ha dominerende, selvsikre menn, og du kan bli en.

Sjargongen beskrives som: I det feminiserte samfunnet går de fleste menn til grunne. Bare ikke alfaene, ett sted anslått til 20% av den mannlige befolkningen, som får alle damene, på bekostning av flertallet, betaene.

Peder "Fjordman" Jensen skriver om vestlige kvinners rolle som medløpere for muslimene, en rolle de synes å spille fordi de liker å underkaste seg menn.
- Kanskje kvinner vil lykkes i å forvandle sine menn til dørmatter, men det vil skje på bekostning av både nasjonen og sivilisasjonen.
- Radikal feminisme er ikke bærekraftig fordi den ikke er i samsvar med menneskenaturen eller evolusjonær biologi.

Kjønnsforsker Jørgen Lorentzen mener de antifeministiske strømningene i samfunnet øker, og tror det skyldes at stadig flere menn faller utenfor. "Et vandrende katastrofeområde" har han kalt dem. I en undersøkelse som måler lykke kom det fram at de eneste som eksplisitt sier de er ulykkelige er gruppen av ensomme og skilte menn. Menn som blir marginalisert fra samfunnet søker ikke hjelp.

Kvinner liker menn med meninger. Eivind Berge har nå via bloggen sin fått seg kjæreste. At han fikk seg det var et direkte resultat av det han skrev der.

Har lagt merke til at mange jenter har bilde av seg selv i lufta hengende under en eller annen fyr. Som mann kan jeg bare se jenteprofiler, men antar at det florerer av slike bilder hos gutta også.

Jeg undrer meg litt over disse bildene. Ikke ser jeg kropp eller ansikt. Ikke sier det noe om livstilen til vedkommende. (Jeg har ei venninne som har gjennomført et slikt hopp. Hun fikk det i 30-årsgave. Uten at hun verken før eller siden har vært i lufta. Ei heller under vann, i et stryk eller på toppen av et fjell).

Jeg klarer rett&slett ikke finne en eneste god grunn til at et slikt bilde skal "selge" deg. (Det gjelder forøvrig bilder av bikkja, kaffekopper, trær, solnedganger osv, men det er en annen diskusjon. Dog nært beslektet).

Så kjære dere som har et slikt bilde, hva ønsker dere å oppnå med det?

Enlighten me! :)

Jada, full Caps Lock og greier: Vær så inderlig snill, alle dere som HAR profilbilde, men ingen bilder i album (eller kun bilder av natur og bikkje i album) - væææææær så snill å legge inn noen (tydelige) bilder av dere selv i albumet også! JA utseende teller, og det er ikke mulig å få noe godt inntrykk av utseendet fra kun ett bilde. Man kan se totalt forskjellig ut på fem forskjellige bilder, men har man de bildene så kan man ihvertfall danne seg et slags "gjennomsnittsinntrykk". Dere HAR jo lagt ut bilde - hvorfor ikke noen fler?

Takk. Dagens lille hjertesukk.

Jeg bare kikker jeg = herregud så mye skrot du har i butikken, mann

Høytlesning

Siste svar fr. 16 des. 2011 17:16 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym andilikeit

Ice

Bank

Mice

Elf

fikk noe brett med dansk sterkøl og tok meg en øl eller to i går og i forgårs. hadde fullstendig glemt at legen innstendig hadde advart meg om at jeg ikke skulle nyte alkohol sammen med en medesin jeg skal bruke en uke.
så om jeg har forulempet noen eller vært utidig, ber jeg herved om unnskyldning. jeg beklager virkelig.

vil rette en spesiell unnskyldning til JimJimJ for å ha kommet med usakligheter om hans noe store kropp. beklager JimJimJ !

ellers vil jeg minne forumsdeltagerne om at det er jul og oppfordre alle til å være snille med hverandre : ))

takk .

Game over?

Siste svar fr. 16 des. 2011 10:59 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Jeg ble kjent med en flott fyr via sukker. Vi skrev en stund med hverandre og det var en helt fantastisk og givende mailing. Selv om vi ikke hadde match angående barneønske, vi bestemte oss å møtes og se hva som skjer. Det var en tidenes date og full klaff mellom oss fra første øyeblikk, vi var gjensidig betatt av hverandre. Og så har vi begynt å date på ordentlig og tilbringe helgene sammen. Vi har møtt sist for noen dager siden og da fikk jeg beskjed om at han er egentlig sterilisert og definitiv ferdig med temaet barn. Sjokkert i første omgang, men han har tatt dette valget, ingenting å gjøre med det. Jeg skulle egentlig være klar for å si farvel til den flotte mannen, siden jeg har barneønske. Jeg kan også bare fortsette å leve i nuet og nyte livet, men da risikerer vi å få enda mer følelser for hverandre. Vi har også bestilt oss ferie for noen uker siden og bør egentlig reise til slutten av mnd. Akkurat nå føles det ikke riktig for meg, selv om jeg ønsker det likemye som han. Er litt usikker hva jeg skal gjøre....life sucks sometimes.

Flere enn meg som ikke er fortrolig med ny løsning for nettsiden, med utseende og navigering? Liker ikke fotoalbumoppsettet..

Fader for ei dame altså! Her er siste bidraget fra hennes kant, og ja, den går på repeat!

http://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g&ob=av2n

Fifan, Susanne Sunnfør fikk hele sjappa til å holde kjeft. Respekt.

Hei..

Siste svar to. 15 des. 2011 21:26 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym blah

Tok meg en tur innom sukker igjen. Får prøve lykken på nytt. Men har ingen forhåpninger til å finne kjæreste her.
Eneste jeg er ute etter er å finne meg selv, og så driter jeg i resten. =)
Ellers er julen en fin og rolig tid, slapper så mye bedre av.
Jeg var nettopp på julebord det var fint og litt uvant, for det var mange mennesker der jeg aldri har møtt før. Men det var god mat, fikk en gave tilogmed og litt småprat med de rundt bordet og litt gløgg innabords :).
Hvordan har julen deres vært til nå? Eller har kanskje ikke julen startet?

Fisk

Siste svar to. 15 des. 2011 21:21 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym arnold

Smaksganene og luktesansen min har ihvertfall store problemer med fisk, rogn mm.
Fiskeboller kan tolereres.

Er det noen her med lignende smak?
Eller noen som simpelthen elsker det?

Hei igjen folkens!

Greit greit, klarte ikke holde meg heeeeelt unna til etter nytt år, but shit happens!
Jeg har skikkelig julestemning i år. Hver helg har blitt brukt på en eller annen form for "feiring" av adventstiden eller hatt juleverksted
I dag fikk vi opp juletreet fra boden (jupp, plastic fantastic XD), fått pynta det og kost oss masse.
Julegavene er i hus, pepperkake-stabburet venter bare på å bli knust og til søndag tenner vi allerede det fjerde lyset på
adventstaken!!!

Er det fler enn meg som har skikkelig julestemning?

Jeg ville i grunn også komme med noen herlige og søte julesitater...
Hvilken favoritt julesitat har du???

Er det noen som vet hvordan alder vektes i matchtallet? Hvor mye betyr det hva jeg har angitt selv? Hvor mye betyr det hvor mye den andre har angitt? Jeg går jo ut at man får bedre tall der begge er innenfor angitt preferanse. Men hva har sukker.no selv lagt inn her?

Tross alt, jeg er 50, og beste match på en kvinne under 30 er 86. Det er ikke noen katastrofalt dårlig matchtall, men ikke et tall som skriker ut at jeg skal kontakte damen.

Går jeg ned til 25 år, får jeg 82, og går jeg ned til min datters alder, 22, er jeg nede på 75. Jeg tolker dette som at jeg kunne vært en god farsfigur, men er helt fornøyd med at scoren angir at disse sukkerungene ikke er kjærestekandidater for meg.

[Notat 1]
Når det gjelder kurtise er det kanskje best om mannen tar på seg hele subjektets rolle; bestemmer fult ut hvem han ønsker og distansert helt fra objektets tanker tilbake. Kulturelt sett er dette normen; og de fleste kvinner ville faktisk foretrekke det; at en manns selvvurdering og derav selvsikkerhet avgjør hans verdi; slik at de ikke selv havner i den knipe at de må gjøre en vurdering. Det er jo skittent og den feminine fordøyelse er på langt nær robust nok (ikke om hun åpner øynene virkelig), alle hennes instinkter stritter imot.

Men dit et vi nå engang kommet. Realiteten er at man som et produkt av feministisk mistenksomhet trenger å vite at man blir sett som den man er, ja kanskje som det laveste av den man er, men allikevel se at man blir elsket. Vanskelig nok i seg selv da andres opplevelse av oss er til enhver tid er farget av andre faktorer som ikke er oss. Det gjelder også vårt bilde av hvordan vi blir oppfattet.

Uansett; utviklingen er ureversibel. Overalt hvor moderniteten er og man fornekter den, tapes fruktbarhet. Bare se til Italia; - og det ligger mer bak enn et enkelt ’valgfrihet’. Fra historien vet vi; først oppsto kvinnen, så gikk hun inn i noe som ligner det første yrke (i tidlige samfunn), mannen oppsto som konsument; over tid subtilt i alle former for kjærlighet, deretter eskalerte det til dagens situasjon der han må se seg som objekt fra kvinnens blanke øyne og er umyndiggjort fra sine talent og sin bedrift. Også her ligger kvinnens list og overlegenhet.

hvor finner jeg veien hjem i sukkerbyen? har rotet meg bort og husker ikke hvor jeg bor hen :(

Hei

Første gangen jeg var her på Sukker fantes det en mulighet for å markere en uinteressant profil med et såkalt "svart hjerte".
Profilen ble dermed utelatt fra søkeresultater, onlineliste osv.

Er det noen som vet hvor den funksjonen har tatt veien?

Hvor populært er det egentlig ? :)

Hadde besøk av noen kamerater fra Sydney i helgen, det ble to hyggelige turer ut til Hannibalshybel på akerbrygge og god stemning og alt var topp.

På Lørdagkveld traff vi en jentegjeng som slang seg på, og siden guttene ikke snakket norsk ble det ikke snakket norsk generelt.
Når jeg plutselig tar telefonen og svarer på norsk, sier en av jentene å nei er du norsk?
Etterpå sier jeg - ja hvorfor det?
Fordi norske gutter er så jævla feminine og dølle gråmus, til et enstemning "mhm" fra venninneflokken.

De mente det ikke gjalt meg, og jeg tenkte ikke mer over det.

Men i ettertid ble jeg litt irritert, burde jeg ikke si ifra og protestere når jeg hører sånt? De hadde neppe likt det om jeg sa det motsatte til dem...og en kan liksom ikke slenge ut..."så finn deg en thai-mann da om du er så misfornøyd" De samme motargumentene hjelper liksom ikke.