Sukkerforum

Var i en svømmehall her for litt siden. Liker godt å svømme. Helt greit det. Og etterpå så var det tid for badstue. I badstuen skal en jo ikke ha badebukse på. Da merket jeg til min store frykt, at det kun var meg som var barbert rundt mine mannlige deler nedentil… Jeg la badebuksen lett og diskré over mine mindre (hadde jo vært og svømt…) mannlige deler, men lurte på hvor sosialt akseptabelt det er å være på slike steder om en setter pris på litt intimbarbering for å glede det andre kjønn?

Eg er ein mann på 25 år som er litt av den sjernerte typen. Eg har aldri hatt drage på damer, vore veldig dårlig til å ta kontakt med dei, er redd for å dumme meg ut. Dette har vel medført når eg er ute med vennene mine så er det dei damene kommer til, tar kontakt med, mens eg blir sittende aleine som regel. Utsende mitt vil eg sei er normalt.
Nå føle eg om eg ikkje greier å få sikklig kontakt med damene så tenker eg at nå har det gått så mange år uten noe form for sikklig kontakt med damene at eg like godt kan gje opp. Har prøvd noen ganger å kommunisert med damer eg har likt, men dette har stagnert etterkort tid, og eg har som regel aldri komt til steget å bedt dei ut på date.
Så derfor tenkte eg det kunne være lurt å opprette ein profil her på sukker, og opprette eit medlemskap, noko som eg har gjort.
Kan vel sei det har blitt ein einaste stor skuffelse, har sendt PM til rundt 40 damer her inne på sukker uten eit einaste svar tilbake.
Så det eg begynner å lure kan det vær noko gale med meg som gjer at damer ikkje finne meg akktraktiv i det heile?
Håper det er nokon her som kan komme med tips til korleis eg kan begynne ein samtale.
Eg slite virkligpå denne fronten.

Hei, er det andre fra rogaland som tenker å dra på sukkerfesten 19 november?

Det er søndag, som er den verste dagen å være singel på. Har masse venner og en stor familie, som jeg er mye sammen med ellers, men etter en tur ut i går er jeg ikke helt i form til å sosialisere meg altfor mye i dag. Så ønsket hadde vært å ligget i en god armkrok og bare nytet stillheten eller gått en tur i regnværet:)

Sender en hilsen til alle andre single her på sukker. I morgen er det mandag:)

Jeg er klein og kjeder meg, så starter en tråd hvor man skriver typ en setning selv og så fortsetter neste person på historien.

Ok, here we go:

Det var en gang en dame.

?

Siste svar sø. 2 okt. 2011 20:22 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym jente30

"Vi er generasjonen som krever kvalitet i alle ledd. Bare tenk deg selv, hvis du har vært og flottet deg med god middag på Hanami, svingt innom for noen deilige drinker på Bar Vulkan, så er du ikke hypp på å dra hjem og ha dårlig sex."

Ref: http://oslopuls.aftenposten.no/film/article608162.ece

Slik gjør en MANN det om dere klager: http://teit.no/image/1785/ :p

Diskutert dette med både en mor av 68'er genereasjonen og venninner. Men hva tenker dere menn om dette? Er det sånn at menn med særs likestilte og "jeg skal gjøre alt selv"-mødre fra 68'er generasjonen har blitt late og bortskjemte, og ikke en gang i tankene kommer på å "ta i et tak"?

Let me know sugarboys :)

Siden det er helg og hele pakka!

Appletini ;) mmmmmmm :)

Ser at mange her inne har utrolig mange hobbyer og er aktive hele tiden, noen såpass mye at dem minst må ha 30 timer i hvert døgn...;)
Mine spørsmål er da:
-er dere virkelig så aktive eller er det bare ett ønske dere har?
-Sover dere ikke?
-Jobber dere ikke?
-har dere virkelig tid til en kjæreste?
-for ikke å glemme at flere av disse også sitter inne på Sukker flere timer hver eneste dag, hvor får dere tiden fra?
-kan man ikke egentlig kalle disse profilene for "uekte/falske"?;)

Hmmmm...bare lurer jeg...;)

Har kommet i situasjonen et par ganger nå. Så lyst til å ta med meg noen hjem etter tur på byen, eller en date. Har latt det være foreløpig. For dattern (ungdom) er hjemme, og hun vil nok reagere på at vi ikke er alene på morgenen, eller hvis hun hører lyder om natta. Hva gjør man? Håper på å få bli med noen hjem, eller leier hotellrom?

Jeg har selv null til overs for mine ekser.
Hilser ikke på de i butikken engang.

Traff ene eksen min igjen her inne.
Fortalte henne alt jeg visste om henne.
Hun spilte fremdeles på sin 'uskyld', så da blokkerte jeg henne.

Når er det naturlig å fortelle at man er sengevæter uten å skremme vettet av ei fremtidig dame?

...hva bruker dere tiden til når de er i seng?

Her går det i bøker, internett, data og strikking. Men etter å ha vært singel noen år, begynner det å bli veldig kjedelig om kveldene.

Tips til hva man kan finne på? Klarer du å nyte all alenetiden?

Kos dere masse uansett hva dere skåler med.
Ha en strålende vakker lørdagskveld og natt uansett hva planene er.

http://teit.no/image/5088/ :D

Var inne på nettbanken min nå nettopp. Og for moro skyld gikk jeg gjennom forbruket mitt i september (bruker stort sett alltid kort). Og status er at jeg har brukt ganske nøyaktig 5000 kr på mat og drikke på en måned, og det er kun til meg (og spandert litt her og der). Dette inkluderer alkohol ol ute også. Tenker tilbake på studiedagene da jeg kunne ha én grillet kylling i 3-4 dager og stort sett spiste kneipbrød. Tidene har definitivt endret seg... Men så har jo også lønna mi doblet seg i løpet av de 5 årene jeg har jobba, så det er vel naturlig at man tilvenner forbruket. Hvordan er deres mat og drikke forbruk? Har dere fått "finere" vaner med årene?

Fikk nettopp en sms av ei jeg skulle treffe igjen til uka...hun er på hyttetur/hyttefest sammen med noen venner i helga..

"Har tenkt litt...vi passer nok best som venner"...

Hvor mange her inne (inklusive meg) tror/vet at hun i dette øyeblikk sitter og sikler etter en annen gutt som også er med på den hyttefesten?Men at hun måtte "kvitte" seg med meg først?..faen!

What's the deal? Hvorfor er det så mange fine jenter med utrolig stygge bikkjer der ute? Bikkjer av typen med hengetryne(bulldogg?)
<----->

Jeg er en snill gutt på 39 år.
Har ikke barn.
Eier leilighet.
Har hund.
Liker å snoke under klærne på damer jeg liker.
Ser på gratissex på nettet inntil den rette dukker opp.
Har såklart vært utro.
Lar doringen stå oppe.
Tuter rett ifra juicekartongen.
Det sies at jeg har kjøkkendisk, men kan ikke huske å ha sett den.
Hunden min liker å leke med de store hybelkaninene her i kåken.

Om du finner interesse for meg, så skriv et brev i innboksen min her på Sukker :o)

http://www.na24.no/article3240003.ece

---

"Men om en er ute etter litt go'biter av sære ting, så bør man gå noen hundre år tilbake i tiden.

Den berømte ekteskapsloven fra 1582 konkluderte med at menn som «krenket» jomfuer, skulle henrettes eller få straff som skulle statuere et eksempel.

Rundt samme tidsperiode var straffen for utroskap dødsstraff, og om man bare hadde sex sammen uten å være gift så var det saftige bøter.

På denne tiden var det heller ingen spøk å unngå å døpe barna sine. Prester hadde relativt vide fullmakter til å straffe ting som å unngå å gå til nattverd eller kirken, banning.

En personlig favoritt skal ha vært å finne i den norske lov av 1687, der alvorlige tilfeller av «Gud, hans hellige navn, ord og sacramenter» skulle straffes med at tungen ble skåret av, hodet fjernet og sammen hengt på en stake.

Det var tider det! "
<----->

Her er tråden for dårlige vitser!

Jeg sitter med roomien og drikker øl og nerder før vi skal på by'n..

Chatte noen?

'blonbrunet' er en profil som prøver å svindle mannfolk for penger.

hm

Siste svar lø. 1 okt. 2011 21:20 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym scratzy

Alenepappa helt borte vekk for damer her inne ?? Da går dere stille vidre ??

Kjempeklar for ny sukkerfest nå! Forrige fest ga absolutt mersmak... ;)
Er dere klare!? ;)

ehhehhhe

Siste svar lø. 1 okt. 2011 20:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym fjesløs

fjesløs skal ut i Oslo i dag, så vet dere det!

Seriøst tråd!!!!!!!!!! :o)

Ei ny jente har startet på arbeidsplassen min, og har blitt plassert i tospann med meg. Vi skal altså jobbe meget tett (og til dels alene) sammen i overskuelig fremtid. Søt og koselig jente, som er et par år ungre enn meg. Hun kunne vært interessant for meg, men hun er forlovet så jeg har ikke vist noe som helst annet enn kollegial interesse og høflighet.

I det siste har hun derimot blitt meget flørtete. Skal alltid henge sammen i lunchen og hinter til at vi skal gjøre ting sammen etter arbeidstid (helt banale ting som for eksempel å gå på butikken sammen). Det i seg selv er ikke uvanlig, men tatt i betraktning hennes oppførsel den siste tiden blir jeg automatisk litt "på vakt". Hun har også helt på eget initiativ fortalt meg om hvor kjedelig hun synes forholdet hennes har blitt. Virker nesten litt nedbrutt når hun prater om hvor kjedelig alt er på hjemmebane.

Så hva tror dere? Prøver hun å ligge med meg, eller er jeg bare innbilsk?

jeg har vært på noen sukkerdates..aldri har jeg kjent mye kjemi. men igår..olalala..skummelt. det kilte i magen da jeg så ham i øynene. det ble et kort møte pga jobb. han ville treffe meg idag også. hjelp..redd for at det bare var et øyeblikkstreif. og at det ikke var gjensidig.ajajaj..dere vil bli oppdatert.måtte bare lufte meg litt her og komme med et spørsmål; er det noen som har opplevd at slik kjemi IKKE er gjensidig? god kvedl godtfolk!

Steve Jobs knows what you are thinking...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym SnillGutt

http://damnyouautocorrect.com/12801/top-10-misunderstandings-with-parents/#more-12801
<----->

Den andre tråden "vås med litt substans" eller hva den heter er jo opptatt bestandig så jeg trenger en til......

Her skriver du det du vil.......

Hva i alle dager var det? Og åssen var`n ? Sire Sire :)

Her var det
-Water for Elephants.. Godt å se Robert Pattinson i noe annet enn en vampyrfilm!

For meg er alder i bunn og grunn bare ett tall til en viss grense. Så lenge kjemien er der og bedre har en drøm og en fremtid så ser jeg på mulighetene for et forhold!

Hva syns dere?

But WHY??

Siste svar lø. 1 okt. 2011 16:22 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym likebarn

Folkens, jeg trenger innspill og forslag til mulige forklaringer fra dere!
OK, følgende skjer i meldingsutveksling (bortimot ordrett), startet av en helt ukjent fyr:

HAN: hei igjen! jeg tror vi har mailet med hverandre før. Men vi har ikke så god score så du får ha lykke til videre

JEG: hei selv! Jeg husker deg dessverre ikke, men du har helt rett, vi har litt dårlig score og passer nok ikke så godt sammen. Lykke til videre du også

HAN: les mail om igjen, jeg tok ikke kontakt for å ha kontakt. Blokkerer meg.

WHAT??? WHY??? Ethvert forsøk på å forklare hvorfor han i det hele tatt skrev til meg i utgangspunktet mottas med stor interesse!!

...når du har kjøpt en jævla kebab på vei hjem og FORTSATT er sulten. Og når du har bøtta ut endel kroner for å drikke deg full, men fortsatt er skremmende edru (eller har drikki så mye at du TROR du er edru). Når du møter en som vil ha deg med på nachspiel, men så sier du nei av en eller annen merkelig grunn (vet jeg er er SJELEGLAD for det imorra, men faen heller)!

Ny dag nye muligheter, er oppe og ikke gråter ;) Hadde vært godt med noen timer til på øyet men hva gjør man ikke for sine barn :)

Ha en fin dag alla i hop ;)

Har blitt 'antastet' av homser en god del ganger i mitt voksne liv (20+).
Ser jeg ut som en typisk homse, som alle homser tror er på deres egen side?
Eller er bare homser generelt desperate, så de prøver seg på det som går i to sko, og som har kølle?

Sokker

Siste svar lø. 1 okt. 2011 02:14 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Er det noen andre her som ikke har sansen for sokker, strømper etc, og ikke bruker det før det blir helt nødvendig?

Fristet

Siste svar lø. 1 okt. 2011 01:28 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Nicky

Noen som ser på fristet? Om ja, hvorfor det, og hvem håper du skal vinne hele greia?

Hva husker du som din favoritt ? Små bruspulverposer er min nr.1

Hvilken egenskap / personlighetstrekk / eller spesiell ting gir du aldri opp for noen, selv ikke drømmedaten...?

(f.eks. av typen : men "teddybjørnen min får du aldri")

Jeg liker raske biler og å danse.

Om hun så er miljøvernaktivist fra bibelbeltet, om hun ikke akspeterer dette, så er det bare :
Sorry honey, der er døra....

Hva nekter DU å gi opp - for noen?

Egenandelen høynes muligens til 15 %, og i en debatt på tv snakker en kvinnelig tv-publikummer om hvor vanskelig, dvs umulig, det blir for henne å spare opp til en to-roms siden hun allerede betaler 10 000-12 000 i leie slik som hun bor nå.

Spørsmål til forumfolket:
Hvorfor betaler hun så mye i leie (det fins maange billigere bo-alternativer, også i Oslo)?
Og hvorfor er ikke ettroms godt nok for en førstegangskjøper?

Kun useriøse svar, takk.

Jeg sitter og sjekker div nettsider med tips om å bruke veggfornyer oppå murvegger som er striebelagte.
Er det noen som har erfaring med dette? Kommer til å leie inn svogeren min til å gjøre det, men er det noen som har tips til do´s and dont´s? Han har tapetsert tidligere og er perfeksjonist:)

Så lenge jeg kan huske har det vært endel av min sosialdemokratiske oppvekst at mannen er en byrde for samfunnet, og spesielt da kvinnen.
Det har alltid vært oppslag i avisene hvor lite husarbeid menn gjør, feilaktige skriverier om hvor mye mer menn tjener enn kvinner - noe som faktisk forlengst er motbevist.
Hvor dårlig menn gjør det på skole og universitetet, voldtekt blir ikke beskrevet som vold men som en holdning som alle menn har og som må bearbeides.
Jeg kan ikke FATTE at Aftenposten publiserte en artikkel som het "holdningsarbeid" der de mener det er en HOLDNING som gjør at menn voldtar, dvs de mener at alle menn i Norge er voldtekstmenn..alle...holy fucking shit for en ting å skrive...itilegg har også Aftenposten via Lisa Arntzen lagt frem en serie med meninger der de konkluderer at alle menn voldtar om de ikke skoleres riktig, itillegg en artikkelserie der menn får skylden for kvinners sykefravær der de avslutter reportasjen med å intervjue to menn som jobber i renovasjonsetaten som sier de fikk dårlig samvittighet når de hørte om tallene.........

Amnesty international hadde en serie reklamekampanjer som de tjente ekstremt godt på der de viste til at 3 av 5 norske menn slår sine samboere, når de ble anmeldt for denne påstanden var det ingen informasjon om dette i norsk media, tvert imot så jeg det på Al jazeera og BBC News.

Også litt påfallende at en reportasje om utflytting fra Norge til Tokyo og Bangkok, Manilla og Sidney som består av nesten utelukkende single menn i tusentallet som mange oppgir at de ikke føler seg ønsket i Norge, ikke engang blir nevnt noe sted i norsk media mens den er sendt i andre land i Europa.

Ikke et ord heller i norske aviser om det som skjer i England med fedre som tar livet av seg, marsjerer, saboterer og gjør det de kan for å oppmerksomhet rundt at de ikke får se sine barn.

Jeg liker ikke å oppholde meg alene i sentrum om kveldene sine jeg merker hvor skvettne og nervøse jenter er, om du tilfeldigvis skal samme vei som en jente er det ganske kjipt å måtte gå en annen vei siden du ser hun går fortere eller snur seg og ser på deg.

Så mitt spørsmål blir, hva er målet til media/samfunnsvitere/skribenteliten og de som har klippekort i norsk media, er det målet å skille kvinner og menn? lage to leirer som hater hverandre? skappe splid og splittelse? fordrive mannen?

Jeg forstår bare ikke hva som er målet?

va eré med dere damer?.... Nå er det høst, det er ganske kaldt og vinteren lurær rundt hjørnet... Jeg stod ved siden av ei pen dame på jernbanestasjonen i dag tidlig. Selv om været er fint, var det kaldt. Denne dama hadde på seg en pen kåpe, et tykt og lekkert brunt skjerf, surra flere ganger rundt nakken, hansker og lange bukser.

Men på beina?... Joda, tynne sommersko, og inni der, nakne føtter!.. Ikke at det ikke er pent... Men hallo?.. si meg, har ikke dere damer nervetråder i føttene? Fryser dere ikke på beina?!... jeg stod der med ullsokker og joggesko og syntes det var kaldt. Og denne stakkars dama... nakne bein? Warum?

Dont get me wrong altså, nakne deler av damekropper kan være en fin ting.

Men nå ere høst. Why do you do this, Ladies?...

Tett i nesa

Siste svar fr. 30 sep. 2011 21:45 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Forkjøla

Så var høsten her igjen. Ligger nede for telling med skikkelig tett nese og "bomull i hodet". Saltvann gjør visst bare vondt værre og etter ei uke nå begynner jeg å bli drittlei! Noen tips?

Sitter ennå å tenker tilbake på forrige 3 netters seminar utenlands, for et par uker siden

Som på alle slike seminar, vil vel alle passe selskap-syke søkende fange opp de 2-3 mest intressante
av det motsatt kjønn for muligens å komme tett innpå de.

Jeg fanget opp 2 ungdomelige frøkner og satt de litt opp mot hverandre første dag helt laiback og bare litt "diskre triks".

Neste morgen ble jeg selfølgelig spurt hvorfor jeg la meg så tidlig..diplomatisk sa jeg at jeg måtte samle litt energi så tidlig på seminaret.

Jeg hang litt med de i pauser og til lunch, etter lunch ble det flere halv-våkne nyskjerrige rvaler som hang seg på.

Det ble en fuktig aften med mye godt drikke og lystig stemning, rivalenes oppmerksomhet virket litt turn-off for meg, i og med at han tydeligvis virket intressant, muligens er han noe kjekkere å se på men jeg antar han ikke er "rampete nok" til syvende og sist.

Jeg satt meg derfor i selskap med ei annen berte og trikset littegrann diskre på henne..og tok kvelden..

Neste dag var berte 1 "luft" og jeg så konsekvent ikke på henne, på lunch og middag tok jeg artige replikker uten å antyde å se på henne, hun tittet selvfølgelig iblant (sett fra sideblikket).

På avsluttende "fyllefest" danset jeg sogar tett med den nye berta og da nr 1 danset var hun fortsatt "luft"..

Den kvelden gikk jeg opp på et diskre nach-spiel med neste berte, da vi gikk viste berte 1 meg fingeren passe full hun også.

Tror mange frøkner kjenner seg litt igjen i en sånn setting...det var jo rene "orgasmen" i seiersrus da hun stod igjen..selvforskyldt..

Skulle jeg virkelig vært lam og ventet på nr 1 mens hun testet ut og "gjorde seg ferdig" med min Rival og kanskje sitte med svarte-per??? Hoven-het og luft som takk for sist er eneste fornuftige .(gutter NOTER luft, og positive replikker til nr 2 for å "vekke" slike.og evt gi de litt "takk for sist"..viktig)

Hva tror dere egentlig..??