Sukkerforum

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=100322 40

...får jeg stadig opp beskjeden "message is ugyldig" når jeg prøver å poste et innlegg fra smarttelefonen min? UFATTELIG irriterende etter et langvarig og inspirert anfall av tastediare. Flere som opplever dette?
Svar fra både sukkerledelse og forumsnisser mottas med stor takk.

Slenger inn ei god sang nå på "morras" kvisten :)

Snøen daler forsiktig ned, kaffen å rullingsen er i boks, så da mangler man jo bare en god sang for å toppe stemninga :D

Tommy Nilsson - Öppna Din Dörr :D

God Desember til folket :D

http://www.youtube.com/watch?v=uLcpZmA3DJw&feature=rel ated

Siden vi bor i et demokratisk land syns jeg folket skal få bestemme om vi skal ha snø eller ei i desember (resultatet av denne høyst seriøse undersøkelsen sendes så klart til sjefen).

Jeg stemmer FOR.

Ok, mulig dette er noe som er opplagt og som står tydelig oppført i "Den Store Uskrevne Sjekkebibelen", men hvor lang tid skal man "akseptere" at det tar fra første meldingsutveksling til man møtes i det virkelige liv?

Grunnen til at jeg spør:

- Jeg føler profiler og bilder ikke gir et særlig godt pekepinn på hvordan ting kommer til å føles når man møtes. Har fortsatt til gode å oppleve at det bildet jeg danner meg av en person gjennom bilder/profil/meldingsutveksling stemmer særlig bra med virkeligheten, derfor foretrekker jeg å møtes så fort som mulig. Har dere andre vesentlig forskjellig oppfatning her?

- Det virker nesten som om noen bare vil chatte? Har pratet med noen i nærmest det evige, og har selv stadig kommet med hint om at vi kanskje burde "hooke-up" og ta det IRL, men nei. Greit hvis det skyldes manglende interesse, men hvorfor i alle dager fortsetter de å skrive med meg da?

- Burde man alltid tolke lunken respons som et tegn på lunken interesse?

Bare lurer jeg. Selv tenker jeg som regel slik når jeg leser en profil:

- Jenter er jammen vakre. På hver sin måte. Hun her intet unntak (Gjelder de aller aller fleste)
- Positive mennesker gir meg positive følelser. Hun er utstråler en positiv energi (gjelder alle med bilder der de smiler)
- Jeg har tro på skape felles minner. Å gjøre ting sammen. Har vi noe felles? (alle med høy match iallefall har dette)
- Virker man å ha et verdigrunnlag som kan forenes? (sjelden det reises noen røde flagg her heller)

Jeg vil si 50% filtreres ut i denne prosessen. Til de som er igjen sender jeg en melding (ikke sånn masseutsendelse altså, men en nå og en da). Ikke noe kjipt ala bare "hei", "hvordan går det?" eller "du virker sexy/søt/kul/whatever" (som de sikkert får hele tiden), men prøver å gjøre det litt annerledes, artig og personlig. Omtrent 1 av 5 ender med å svare, og en del leser det aldri. Fair enough, de var sikkert ikke interessante uansett. Så, i meldingsutvekslingen:

- Gir hun uttrykk for å være interessert, eller er hun bare høflig? Tar det lang tid før hun svarer, hvordan er tonen, stiller hun spørsmål tilbake, etc.

Og er man først det at man ikke blir avvist, hvorfor da ikke bare møtes snarlig?

Kall meg rar, men jeg forelsker meg ikke i profiler, jeg forelsker meg i personen bak profilen. I måten de smiler på, i måten øynene lever på, i små sjarmerende fakter, i måten de bærer seg selv på og takler overraskelser. You name it. Det meste man aldri kan lese ut fra en

Date

Siste svar on. 7 des. 2011 01:12 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym huff

Syntes alltid det er så grusomt og sende den meldingen etter en date, at det ikke er noe for meg.
Samtalen gikk fint, mye felles og i grunn en ok date. Men når den fysiske tiltrekningen overhodet ikke er tilstede ser jeg ingen grunn til å gi falske forhåpninger.
Hva skriver dere i sånne tilfeller?

Og legger merke til at han tar 680 kr for en telefonsamtale som varer i 3 minutt.
Hvis jeg ringer og klager på dette...... må jeg betale nye 680 kroner da?

Litt filosofisk tema.
Har registrert at mange jenter har «god tid» - de stresser ikke, sier de (gjelder sikkert også andre veien, med menn) De er mellom 25 og 35 år og har funnet sin livsstil og livsrytme. Tiden fylles med ulike sysler som reising, turer, venninnemiddager, klatring osv. Jeg ser ofte ingen forskjell på det livet de trives med og det livet som de over 50 trives med å leve. De lever på samme vis.
Flørting, utsvevedne liv, ut på byen, sexliv, søken etter menn osv. er ikke noe stress. Årene går.
Så er spørsmålet; Bør en ikke prioritere flørting, sex, dating og generell søken etter det motsatte kjønn, samt å leve litt ekstra utsvevende i de 10 årene av sitt liv der en er på sitt mest attraktive, og en har utvidede muligheter?
Etter hvert innskrenkes jo mulighetene og en må i økende grad nøye seg mer med "det en får" av det motsatte kjønn.
Hva mener dere menn og kvinner som faktisk er rundt og over 40 år om dette? Angrer dere noe? Hva ville dere gjort om livet deres ble skrudd 10 - 15 år tilbake i dag? Ville dere levd på nøyaktig samme måte som i dag? Eller ville dere levd mere utsvevende?

Jeg syntes det er litt forunderlig med attraktive jenter på rundt 30 år som lever pietistisk og bærer på tabuer rundt sjekking, sex menn osv. Mange i det alderssegmentet syntes f.eks. at one nights ikke er noe og de vil ikke være «billige» osv. I mine øyne gjør veldig mange på rundt 30 det samme som de på 50 år + gjør og gleder seg over. Hvorfor ikke bruke 5-10 år av sitt liv på full utsveving? Klatring, ski, tur i skog og mark, reising oppussing, jobb og karriere kan en jo bruke de neste 50 årene av sitt liv til.
Hva sier forumfolket?

Tenk hvis en kunne lukket øynene for det ytre, og kun kjenne på personligheten og det indre hos det motsatte kjønn. Ville vi da valg annerledes? Klarer folket her på vindushoppingstedet sukker.no og andre steder la være å falle kun for det ytre, og da si hei til andre enn de man fysisk tiltrekkes mot?

Jeg er i tvil....

.... Noen andre som blir fascinert av denne figuren???

Er det noe du absolutt må gjøre?

Husk å vanne nevrosene!

Jeg har ikke vært her inne spesielt lenge, men lenge nok til å tro at jeg har sett på samtlige profiler på sukker minst to ganger.
Hittil er det ikke mange som har vekket interesse, men ganske tidlig i medlemskapet mitt fant jeg to som tydelig skilte seg ut fra mengden.
Etterhvert klarte jeg å psyke meg opp til å sende melding også. Selvsagt ble det slik at jeg skrev noe vås, trykka send, og _så_ gikk igjennom og angra på at jeg ikke hadde gjort en bedre jobb enn hva jeg hadde gjort i forkant. Men gjort er gjort, og meldingen var sendt.

Og så skjedde det som vi alle leser så mye om her på forumet: Ingenting. Null respons. Omtrent som forventet.
Etter en stund hadde jeg sendt melding til hun andre også, men der kom det heller ingenting tilbake. Alt er med andre ord som det skal være.

Så, to uker etter at jeg sendte melding til den første profilen, dukka det faktisk opp et svar. Og tilogmed et vennlig, imøtekommende svar! Jeg var helt sjokkert!
Dette hadde jeg jo lest at ikke var mulig. Ikke litt engang!

Så, om det ikke var nok, så hadde det akkurat passert en måned(!) siden jeg hadde sendt melding til hun bak den andre profilen, da det jaggu ramla inn et svar fra henne også! Hun beklaget at hun var usannsynlig treig til å svare, men at hun gjerne ville høre mer fra meg om jeg ikke hadde gått lei av å vente.

Har jeg funnet en bug i systemet her, som gjør at det faktisk går an å få svar fra de man faktisk ønsker å bli kjent med?
Jeg er ihvertfall -veldig- glad for at jeg aldri har benyttet meg av den utålmodige blokketeknikken som tydeligvis praktiseres av andre her inne, for da hadde jeg aldri fått høre fra de to som jeg definerer som de hittil sterkeste personlighetene på systemet her så langt.

Moral: Man blokker ikke folk man ønsker å bli kjent med med. Akkurat det høres jo bare logisk ut, men tydeligvis ikke for alle.

Før eg fyrar laus, eg dette her kjem eg til å få passet mitt påskreve for, idag og ved seinare anledningar, ja eg veit det. Det kjem til å hagla med påstandar og/eller argument i aust og vest angåande dette her, men allikavel...

Eg har bladd litt fram og tilbake her i forumet, ikkje berre idag, men i lengre tid og personlig så syns eg majoriteten av dei temaene som blir tatt opp og ikkje minst diskutert er møkkanes drita kjedelig. Dei betyr null, skapar eller endrar ingenting, og er fullstending uvesentlig. Både tråden i seg sjølv, og det som blir diskutert (I DET VIDE OG BREIE) inne i den i uhorvelig, langdrygelig tid etterpå.

Så, Retallion, du er ein tulling. Du er egoist, det er di subjektive meining, kva du syns er kjedelig syns andre er gøy, du er her av fri vilje, finn deg ein hobby, du kan starta ditt eget tema, du drit deg ut fordi du har aktivt deltatt i noken av desse trådane sjøl, forumet skal brukast til alt og ikkje kva du dikterer, det er di meining og ikkje vår meining, me gjer som me vil, du får gjere som du vil, kva faen vil du fram til, denne tråden er også uvesentlig, skapar null og endrar nada.... ja fyll gjerne på, det finns fleire tilsvar.

Eg er klar øve det, eg måtte berre få det ut.

Ah..jeg har kjøpt meg nye klær.. Woop-woop!! *hopper og danser*

Jakker og sko..støvletter og undertøy! *wiihi* Skulle ønske det kom med Jetpak!! Noenganger er de enkleste gleder bare helt best! HVor handler dere jenter?? Jeg liker Manillution på Majorstuen, så har de nettbutikk også..så jeg slipper og reise meg opp. <3

Savner...

Siste svar ti. 6 des. 2011 21:23 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Hjertevarm

Følte meg plutselig så ensom. Gråt litt i dag.jeg savner en å være glad i på godt og vondt. Skal liksom være så sterk heletiden. Av og til må jeg slippe følelsene mine og gråte en skvett,og bare være " savk "

Hva er det du bare må få bakt eller laga til før jul?

For min del -må- jeg bare ha laga:

Sjokoladetrøfler
Fudge
Brownies

Fins ikke glad i søtsaker overhode....... :)

forøvrig 2 stk gjort, 1 igjen.

Hei.

Flere her inne som synes norske jenter er kjedelige?
Når jeg ser på Onlinelisten ser jeg bare triste dølle jenter. Skal så lite til for å piffe seg litt opp.

Ja, så er det de samme som går igjen, og igjen. Logger dere aldri av før dere slår ned laptopen deres?
Er ikke ment for å være gretten, bare oppgitt over hvor lite tid dere bruker på å 1) trimme, 2) kle dere ordentlig.

Jeg er kresen, men sånn er det vel - vi søker de samme kvaliteten som hos en selv. Og jeg er ikke mer kresen enn mange av disse dølle jentene. Men internett er jo damenes marked.

Ikke misforstå meg feil. Jeg dater innimellom, men blir skuffet irl.

Er det mange menn som sitter her på sukker akkurat nå og føler at det nesten er bedre å sjekke jenter utenfor internett?
Jeg er helt sikker på det. Eller som Kristin Halvorsen sa det dagen etter terroren: "Nå må vi ikke være så bombastisk(!) på det".. . Herregud for ett nek.

Hilsen oppegående, kjekk, intelligent, sporty, velstående, høy mann.

Diskuter og heng meg ut. Gjerne det.

Akkurat nå begynte indoktrineringen av barn på NRK Super (Jesus og Josefine) Det hele fordekt bak en plausibel historie. Er det flere som blir sure?

Ser ikke noe poeng med å fortsette her.
Finner jeg den rette så får det bli på gammelmåten. Adios!

Ungdommer i dag blir fortere voksne enn andre ungdommer ble for en generasjon og to siden.
Dette fordi det bl.a. er sterkere sosialt press - med f.eks. nettbaserte sosiale media -, større behov for eksponering for noenlunde samme oppmerksomhet og større krav til kunnskap og evner.

Eller...?

Nattevakt

Siste svar ti. 6 des. 2011 06:16 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym VivaciousM

Anyone else?

Jeg vurderer å innta noe i denne duren i min beskrivelse av drømmepartner:

-Du er mellom 19-26 år
-Du er godt over gjennomsnittlig pen
-Du er slank
-Du har (selvsagt) ikke barn
Ovennevnte vilkår er ikke alternative, min drømmepartner oppfyller alle sammen.
Så får vi se om vi i tillegg finner den berømte kjemien! =)

Dette vil jo luke ut veldig mange (de som ikke oppfyller kravene). Men vil jeg fremstå som en idiot og også luke bort de potensielle drømmepartnerne på grunn av dette(de som oppfyller kravene)?

Det skal sies at jeg er 27 år og bittelitt lubben, men det betyr selvsagt ingenting i forhold til mitt ønske for drømmepartner.

Når de første "sexy nissemor" bildene dukker opp...

Oppdaget at jeg har blitt blokkert av noen frøkner etter å ha skrevet noen innlegg på forumet.
Har ikke vært slem med noen, eller forsøkt å provosere, så lurer på om man blir blokkert KUN fordi man engasjerer seg noe her?

Damer: Det er julebordstider nå... til "open-toe"sko: det finnes strømper UTEN søm foran over tærne, det er mest sexy!!!

Her er et tips for å få den ultimate stilen:
http://dressedtoat.files.wordpress.com/2011/03/pant yhose_in_sandals.jpg

En søm rett over tærne er ikke sexy.
Open toe stockings finnes på alt fra Cubus til ....de dyreste. Kalles også strømper med sandal-tå?

pirret hilsen
mannlig Foot-fashionista

Jeg skal kjøpe ny bil:):) Wohoo!! Spørsmålet er diesel eller bensin.. Fått bra tilbud på begge, så det er egentlig bare å velge og vrake, men noen som føler noe for eller imot på det ene eller andre? Liten bil, mest "kaldkjøring"... Noen tips?

Er det bare hos meg linkene folk poster ikke er klikkbare, men må kopieres og limes inn?

med muskler og testosteron! Som kan ta vare på meg og "beskytte" meg og som jeg kan dulle og skjemme bort....

Voksen og lojal,med moralen på plass. Kjemien må selvfølgelig også stemme. Umulig sier du..det tror jeg også...

Her er hun <3 :

XXXXXX's beskrivelse av seg selv
Om du letar efter en varm, rolig, sexig, intellektuellt stimulerande Kvinna Som bara väntar på ratt mann Hon Håkan Sopa Bort hans føtter och visa honom att ridderlighet är inte død, ja, inte Leta Langre. Jag är Har! Nej, over here.Amazing Liv Jag älskar musik, speciellt blues (Stevie Ray Vaughan är en favorit). Jag tycker om filmer, sport, romantik (VAD sags om en långsam promenad Langs vår Flod), klubbar komedi, SYKLING, en BH regn storm, mitt Total Gym, stearinljus, passionerad människa, en gud uppfriskande Dusj och matlagning för någon speciell. Jag är inte riktigt no bar person, Aven om jag tycker om att Gå ut med en liten Grupp av Vänner. Jag gillar att Gå ut att ATA (Det är en gud pizza Eller en fin restaurang).

XXXXXX's beskrivelse av sin drømmepartner
Min ideelle kampen vil nyte (eller minst tolerere) min klønete sans for humor. Resten får vi bare finne ut av mens vi går langs. En profil bildet er oppmuntret.

XXXXXX's beskrivelse av sin jobb og interesser
Hvis du leter etter en varm, morsom, sexy, intellektuelt-stimulerende kvinne som bare venter på den rette mannen hun kan feie av føttene hans, og vise ham at ridderlighet er ikke død, vel, ikke lete lenger. Jeg er rett her! Nei, her borte.

Litt om meg ... Amazing liv ... Jeg elsker musikk, spesielt blues (Stevie Ray Vaughan er en favoritt). Jeg liker filmer, sport, romantikk (hva med en langsom spasertur langs elva vår), komedie klubber, sykling, en god regn storm, min total gym, stearinlys, lidenskapelig mann, en god forfriskende dusj og matlaging for noen spesielle. Jeg er egentlig ikke en bar person, selv om jeg liker å gå ut med en liten gruppe venner. Jeg liker å gå ut å spise (det være seg en god pizza eller en fin restaurant).

Har personer som er dumme som brød en tendens til å finne hverandre?
Er kjønnsfordeling for dumme brød likt fordelt?
Eller går alt på sex?

Det kan se ut som det er på tide å begynne å tenke på hva en skal gjøre nyttårsaften. Jeg synes ofte det er en slags anstrengt festivitas der veldig mange har en tradisjon om hvor, med hvem og hva slags opplegg. Dersom en ikke har sterke tradisjoner eller går ut av tradisjonen er det bare å begynne å bygge en ny. Selv har jeg vel ikke veldig sterke tradisjoner selvom flere av de samme folka går igjen som feirekompiser. Hva slags forhold har du til nyttårsfeiring og hva gjør du i år?

Har du en nyttårsaften som utpeker seg som noe du vil huske en god stund av en eller annen grunn?
Jeg tror fjorårets feiring vil huskes. Middag med et par gode kompiser på Soria Moria. Greit nok, men tok vel ikke helt av. Ikke før nachspiel. Ei ukjent, svært tynn, dame står på trappa og kaller til nachspiel. Hun får med seg min gruppe og en til. Ingen kjente hverandre. 10 ukjente i en leilighet i nærheten. Underholdende og ok nachspiel, morsom vri på kvelden. Så sier hun "dette er min siste nyttårsaften." Det viste seg at hun ikke snakket om siste feiring. "Jeg har prøvd alt", sa hun. Det var ikke kreftbehandling igjen å prøve. "Nei, jeg regner ikke med jeg lever til neste år". Jeg lurer på om hun hadde rett. Godt nyttår, ja ;)

Plutselig får jeg grått matchtre på flere jeg har kjempegod matchscore i forhold til (95) og bladet "røyk" er gult, og viser således hva som ikke stemmer.

Men - riktignok røyker jeg ikke, og har krysset av på anti som et absolutt krav, men er rimelig sikker på at jeg ikke har sett grått tre noen sinne pga dette, på dem jeg har fått opp på matchscore >70. Og de har vel ikke alle begynt å røyke heller? :-)

"Ingen røyking", vil jeg anta, er av de få ting som en god del har som absolutt krav, også, så så her er det enten noe galt, eller Sukker har endret systemet for matchscore? Eller var det feil før, og har blitt rettet opp nå?

Litt rart også å få score på 95 med en hvor et absolutt krav kræsjer, og rart om det blir sort tre hvis ikke begge kryss av på anti, som et absolutt krav, for det er vel ikke noe problem, så lenge ingen røyker, men den ene kunne ha tålt at den andre røyket litt.

Fint om flere sjekker ut litt profiler, spesielt dem med "anti" på røyk, eller har noen absolutte krav, og sjekker om de også har fått grå trær i det siste. Kan Sukker ha endret på noe i konfigurasjonen her? Noe vi bør vite om, så det ikke oppstår misforståelser?

Synes det er litt feil at hele treet blir grått, i stedet for at kun det aktuelle bladet blir sort, kan jo hende det er en misforståelse ute og går, kan fort vekk være noe man har krysset av feil på i relasjonsprofilen.

Tror folk at man er så dum at man bare skriver ting for sin egen del?
Det er som om noen setter en "label" på noen og liksom skal synes synd på de, bare fordi de har sagt noe. Også unngår de så den personen eller ikke gidder å svare evnt kommentere. Her er det den personen selv som må ordne opp i sine egne problemer. Resten driter man i.

Kjenner jeg blir skikkelig provosert av menn jeg liker som faller/har falt for pene damer som er dumme som trestykker. Det er ikke noe problem å møte eller høre om ekser som er helt vanlig oppegående, pene og greie. Er ikke sjalu av meg. Men av en eller annen grunn blir jeg provosert av å vite at han har vært sammen flere år med damer jeg skjønner/ser at ikke har hatt så mye mellom øra og gjerne også lettere psycho. Jeg tenker at det sier en del om han også. Hva tenker dere?

har vært på sukker i et par år, og har datet ganske aktivt. Men det siste halve året har jeg egentlig mistet helt lysten på det. Jeg føler at jeg ikke får noen ting igjen av å date. Vet ikke helt hvorfor, men føler at jenter gir lite av seg selv. Det virker som jenter har den innstillingen at gutten skal stå for alt av oppvartning. Det er alltid jeg som må finne på hva vi skal gjøre, sted og hva vi skal snakke om, osv. Og selvfølgelig er det jeg som betaler for det.

Etterhvert som man har gått på endel dater begynner dette å bli litt ensformig. Nå har jeg lyst til å bli tatt med ut på date, med en jente som kan finne på noe gøy og ordne alt.

Andre som føler det slik? Gi gjerne noen kommentarer, både seriøse og useriøse taes imot med takk!

Er det slik i det nye meldingsystemet at om man skriver en samtale, trykker send og går inn i utboksen og sletter samtalen, vil mottaker likevel ikke få denne?

Det har vært litt snakk om dette at kvinner velger status, og menn med god utdannelse og god jobb. Og det må de jo gjerne gjøre; like barn leker kanskje best.

Men det må da finnes noen kvinner der ute (eller her inne) som har "normale" jobber, uten lang utdannelse (og som allikevel er ganske oppegående)?

Og... jeg har da ved selvsyn konstatert at menn som har "vanlige" jobber også til tider faktisk er sammen med noen?

Så... hvor er drosje-buss-budbil-trikke-sjåførene, postbudene, renholdsassistentene, butikkmedarbeiderne... osv.?

Eller forsvinner de på magisk vis når alderen går over 30, som er min aldersgruppe?

Hmm.... OK, jeg har krysset av for å ikke treffe de med barn, da. Er det der de "gjemmer seg", siden de kanskje har satset på barn og forhold istedet for utdannelse?

Veit ikke om det er korrekt å takke for seg, men jeg gjør nå det allikevel.

Takker ikke for meg fordi jeg er drittlei, men sukker har i dette tilfellet (mitt) tjent sin hensikt!

Såh!

Bon voyage

....sier jeg til meg selv. Har datet flere flotte jenter i det siste, og de vil treffes igjen, og er smilende og positive. Men jeg er bare generelt lunken, og jager videre.

Gå i meg selv? Har prøvd, men jeg gjør det sikkert feil:-)

Obagi

Siste svar sø. 4 des. 2011 23:24 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym slemmingen

Jeg har kastet meg over en Obagi-kur.
Dette er en hud-forbedrende krem-kur som gjør at man i flere uker ikke ser ut i månelys, for så langsomt men sikkert blir huden mye mye bedre. Det er smertefullt, klemmer er det siste jeg har lyst på, jeg flasser, er rød, klør, kan så vidt røre ved ansiktet, er i første uke, 17 til før ferdig.

Noen som har tatt kuren? Eventuelt er ferdig med den?
Noen som hoppet av kuren?

Man kan si mye rart om kollegene mine, men drikke og skryte det kan de!

Flere sukkerklumper som har tenkt seg dit? Eller har andre nyttårsfester å anbefale?

Hva gjør du, når du får en post fra en person du ikke finner tiltrekkende/interessant?

Lar du være å svare?

eller

Skriver/limer du inn avslag?

Klarer ikke å bestemme meg for hva som er "minst frekt".

(Og vennligst ikke kom med no slikt: "Gir personen en sjanse uansett")

man får melding av en person man overhodet ikke finner attraktiv på bildet. uansett så prøver man å være høflig, svare dem, uten å egentlig vise interesse, men alle må jo få en sjanse. kanskje har personen superpersonlighet?

men nei. det viser seg at personen både er selvopptatt, bedreviter og rett og slett innmari kjedelig å prate med. det lyser dårlig selvtillitt og forsvarsposisjon av hele greia, og man forbereder seg på en direkte avvisning.

man er så tydelig som man kan bli. selcfølgelig lyser mistanken om dårlig selvtillitt igjennom, og pga avvisningen så begynner personen å lire ifra seg dritt før man såklart blokkes fordi vedkommende tydligvis ikke takler å få negativ respons.

heeeeelt alvorlig, hvorfor oppfører voksne mennesker seg slik? går det ikke an å skru på de sosiale antennene og faktisk forholde seg til folk på en ordentlog måte?

ikke at jeg legger mye energi i å irritere meg, men en blir jo forundret over hvor usaklige folk blir bare fordi den andre ikke finner dem tiltrekkende..

erfaringer?

Virus

Siste svar sø. 4 des. 2011 21:34 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Strings

Ser når jeg kjører virussøk på maskinen min, at programmet finner flere elementer enn for få år siden! Er det en eksplosiv økning i antall virus på nettet eller finner programmene mer rett og slett. Det søket jeg kjører mens jeg skriver her, har avdekket 47 tilfeller. Forrige systemsøk var utført så sent som igår! For et år siden og en utgave av norton tilbake siden var dette antallet 2!
Hva har skjedd?

Ja..beklager at jeg alltid stiller så dustete spørsmål, men jeg er helt fjern på alt som krever at jeg trykker på et tastatur.

Så hvordan?

Er det slik en profil med et lite mystisk slør over seg virker mer tiltrekkende enn de trivielle? Og det samme med skriving/dialog? - at en som klarer å holde et lite mystikkens skjær i dialogen virker mer tiltrekkende enn de som avslører alt? Hvor går balansen her? -mellom det å være hyggelig, åpen og grei og det og beholde noe som virker skjult og mindre åpent?
Tenkte litt rundt dette, basert på erfaringer der jeg har skrevet med noen en stund -så har det kokt bort -kanskje p.g.a trivialliteter -at personen på en måte har blitt litt uinteressant og ordinær.. Hvor ligger nyansene her? dette er vel smak og behag-psykologi, men sleng gjerne ut deres tanker rundt dette her, så kanskje det blir en liflig trævl.. :)

For min del er det enkelt, det er ikke ordentlig jul uten fenalår og fåreribbe. Alt annet blir substitutt. :)

Dette er en positiv tråd:)
Jeg trodde jeg visste hva jeg ville ha, eller iallefall hva jeg IKKE ville ha. Jeg drømte om en høy flott mann, en forholdsvis slank mann som tok vare på seg selv.
En mann med pondus skulle jeg iallefall ikke ha!

Dette var det ytre, jeg har selvsagt ønsker i forhold til personlighet også. Han skulle være snill, morsom, ha glimt i øyet og intelligens. Orden på livet sitt i forhold til økonomi, bosted, ekser, barn osv.

Vel, så treffer jeg HAN på et utested. Jeg la merke til han umiddelbart, snille øyne, og et utrolig sjarmerende smil:)

For å gjøre en lang historie kort; vi har truffet hverandre nesten hver dag siden. Det jeg vil fortelle dere er at han er alt det jeg trodde jeg ikke ville ha!
Han har pondus, ikke spesiellt glad i å trene. Han liker å kose seg. Han er øm og kjærlig, har verdens mest sjarmerende blikk.
Han har ingen utdannelse, jobber som håndtverker. Han leier en knøttliten leilighet, har to kull med barn...

Jeg er veldig betatt, elsker kroppen hans og alt han kan gjøre med den! Sexen er rett og slett helt fantastisk!
Vi tar en dag av gangen, aner ikke hvor veien går videre, nyter her og nå.

Poenget mitt er; La folk få en sjanse, det finnes juveler der ute:))

Jeg ser på mange profiler at mange mener man skal være ferdig med tidligere forhold. Men hvor ferdig er ferdig? I hvert fall for oss som har barn.

Jeg har nå levd sammen med en kvinne i 25 år, halve livet mitt, og nesten hele voksenlivet mitt. Og vi har 3 barn sammen. I denne perioden har vi vært hverandres elskere, kjærester og beste venner. Og felles foreldre for våre barn. Det siste vil vi alltid være. Det skylder vi barna. Barna krever også at deres foreldre skal være gode venner. Og vi har et gjensidig ønske om å følge det kravet.

For en del år siden jobbet jeg med bidragssaker i trygdeetaten. Da så jeg nok av saker hvor foreldrene i forskjellig grad insisterte på å være ferdige med hverandre. Og mitt inntrykk var at de som virkelig gjorde alt for å holde eksen på lengst mulig avstand var de somvirkelig ikke var eller ble ferdige med hverandre.

Så jeg kommer til å ønske å alltid være en god venn for min ekskone. Samtidig som det er helt klart for meg at vi ikke er kjærester eller elskere lenger.

Så da stiller jeg spørsmålet ut her, hva legger dere i å være ferdig med tidligere forhold?