Sukkerforum

For min del er det enkelt, det er ikke ordentlig jul uten fenalår og fåreribbe. Alt annet blir substitutt. :)

Dette er en positiv tråd:)
Jeg trodde jeg visste hva jeg ville ha, eller iallefall hva jeg IKKE ville ha. Jeg drømte om en høy flott mann, en forholdsvis slank mann som tok vare på seg selv.
En mann med pondus skulle jeg iallefall ikke ha!

Dette var det ytre, jeg har selvsagt ønsker i forhold til personlighet også. Han skulle være snill, morsom, ha glimt i øyet og intelligens. Orden på livet sitt i forhold til økonomi, bosted, ekser, barn osv.

Vel, så treffer jeg HAN på et utested. Jeg la merke til han umiddelbart, snille øyne, og et utrolig sjarmerende smil:)

For å gjøre en lang historie kort; vi har truffet hverandre nesten hver dag siden. Det jeg vil fortelle dere er at han er alt det jeg trodde jeg ikke ville ha!
Han har pondus, ikke spesiellt glad i å trene. Han liker å kose seg. Han er øm og kjærlig, har verdens mest sjarmerende blikk.
Han har ingen utdannelse, jobber som håndtverker. Han leier en knøttliten leilighet, har to kull med barn...

Jeg er veldig betatt, elsker kroppen hans og alt han kan gjøre med den! Sexen er rett og slett helt fantastisk!
Vi tar en dag av gangen, aner ikke hvor veien går videre, nyter her og nå.

Poenget mitt er; La folk få en sjanse, det finnes juveler der ute:))

Jeg ser på mange profiler at mange mener man skal være ferdig med tidligere forhold. Men hvor ferdig er ferdig? I hvert fall for oss som har barn.

Jeg har nå levd sammen med en kvinne i 25 år, halve livet mitt, og nesten hele voksenlivet mitt. Og vi har 3 barn sammen. I denne perioden har vi vært hverandres elskere, kjærester og beste venner. Og felles foreldre for våre barn. Det siste vil vi alltid være. Det skylder vi barna. Barna krever også at deres foreldre skal være gode venner. Og vi har et gjensidig ønske om å følge det kravet.

For en del år siden jobbet jeg med bidragssaker i trygdeetaten. Da så jeg nok av saker hvor foreldrene i forskjellig grad insisterte på å være ferdige med hverandre. Og mitt inntrykk var at de som virkelig gjorde alt for å holde eksen på lengst mulig avstand var de somvirkelig ikke var eller ble ferdige med hverandre.

Så jeg kommer til å ønske å alltid være en god venn for min ekskone. Samtidig som det er helt klart for meg at vi ikke er kjærester eller elskere lenger.

Så da stiller jeg spørsmålet ut her, hva legger dere i å være ferdig med tidligere forhold?

Jeg bare lurte på... jeg sendte et brev til en gutt/mann/kar som jeg likte profilen til. Og dagen etter så jeg at han var pålogget. Ok, tenkte jeg... da får jeg se om han svarer. Men på utboksen min står det at brevet ikke er lest engang..?
Er det mange som ikke leser brevene de får, uavhengig om de er interessert eller ikke ut fra profilen til avsenderen? Han hadde vært innom profilen min altså... men ikke lest brevet.

Hilsen litt ny :)

Kjære sukker folket!

Når jeg titter på trådene her så er det ikke så mye positivt å spore alltid. Å være singel betyr vell i utgangspunktet at man har alle mulighetene forran seg, man kan starte på nytt, få en sjanse til eller sin første sjanse til å finne kjærligheten. Er ikke det fantastisk da?

Hvorfor bruke tid på det som har vært, bruk energien på det utgangspunktet DU er, for å finne noe nytt, spennende og engasjerende. Menn her inne er ikke kjedelige, de er flinke til å ta kontakt, de er positive, de leter etter det samme som oss damer... noe som gir dem det lille ekstra.

Jeg velger å ikke se feil i systemet, sukker, mannen og alt annet som kunne vært bedre. Feilen ville antagelig lagt oss meg selv uansett. Forsøker å være det jeg vil tiltrekke meg, nesten hver dag, i det minste. Så med dette vil jeg oppfordre dere å tenke positivt, se muligheten ikke begrensingene, ta kontakt med dem som har noe spennende ved seg og overse negativiteten som herjer her inne til tider.

Med dette spør jeg "Velg EN ting, den tingen som fasinerer deg mest hos det motsatte kjønn og del det med oss"

Snurr film!

Små prat, spor av, gi deres beste, men "keep it simple and keep it positiv"!

i Oslo i februar?

Æ ska! Æ ska! :D

Hadde vært kjekt om noen hadde tips eller løsning til hvordan jeg får logget meg inn på sukker via iPhonen.
Uavhengig om jeg går inn via sukker.no eller mobil.sukker.no og logger meg inn med brukernavn/passord, blir jeg re-direktet til ny log-inn side…
Og ja, har korrekt brukernavn/passord.

Noe med samme problemer?

Jeg har litt problemer med å skrive meldinger, finner det vanskelig å komme på noe å si, det er lettere når du kan se vedkommende i øynene. Jeg vet allerede hva man ikke må begynne med, ingen diskusjoner om politik og religion, ingen slibrigheter selv om du bare skal være morsom og ikke spør om å få se trusa hennes før etter den 6 meldingen. Det er det å starte som er vanskelig, jeg vet ikke hva jeg skal si pluss at jeg er litt nervøs siden det virker å være et litt brutalt klima her, som en oppdager fanget i kjærlighetsjungelen føler jeg meg.

Noen tips til en relativt ung vestlending

Nå trenger jeg dere menn til å hjelpe meg med å forstå hva dere tenker og hvorfor dere tenker slik.

Jeg har vært inne på mange profiler nå og holder meg selv til de som er i mitt aldersspekter.
Jeg er selv 45 og de jeg besøker er fra 43-50.
Overraskende mange av dere menn over 40 søker ekstremt ned i alder.
En mann på 47 år søkte jenter fra 16-40...osv. Hvor gammel er han da mentalt tenker jeg. Det blir turn-off for min del.
Ikke det at han hadde svart meg uansett, siden jeg er over 40 og sikkert utgammel i hans øyne. Men selv så må han jo tro at hans alder er helt ubetydelig for unge jenter. Og det er dette jeg ikke forstår. Hjelp meg her dere menn, med å forstå.
Hva ville dere ha tenkt hvis en dame hadde søkt gutter helt ned i 16 års alderen.
Er det helt ok og ikke noe dere hadde sett på som noen big deal?

Hvorfor foretrekker menn 10-20 år yngre damer? Er ikke kvinner og menn samme sted mentalt sett i forhold til alder? Er det utseende som er tiltrekningen? Og Synes kvinner eldre menn er mer tiltrekkende?

En afghansk kvinne ble voldtatt, og fikk 2 års fengsel.
Hun anket, og fikk da 12 års fengsel.
Og den afghanske presidenten har benådet henne, mot at hun gifter seg med voldtektsmannen.

(http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks /Afghansk-kvinne-fengslet-etter-voldtekt---slipper-ut-hvis-h un-gifter-seg-med-voldtektsmannen-6711856.html)

Damned if you do, damned if you don't...

Så norske kvinner kan egentlig være helt fornøyde, de slipper å gifte seg med dem.

Sett at man er tidlig i en datingfase. Overnatting faller seg naturlig osv. og kan finne sted i helger sånn freddan-til søndag... På fredags kvelden lager dama ei Brownieskake.... Man spiser litt Brownieskake begge to. Den var veldig god! Dagen etter skal dama på jobb. Hun blir borte fra morgenen til litt utpå ettermiddagen.... Brownieskaka står i kjøleskapet. Er det da korrekt å kalle meg for egoist om Brownieskaka er borte når hun kommer hjem med vaniljeis og jordbær som hun tenker å ha til dessert sammen med den oppspiste Brownieskaka???? (Dessuten var det bare litt over halve kaka igjen til frokost!)

Tro jeg har blitt forelsket, eller betatt av en fyr, men vet at følelsene ikke er gjensidige... hva skal jeg gjøre?

har møtt han, og pratet med han i lengre tid.

ikke lett dette her :/ trenger råd

Etter å blitt litt mer aktiv på forumet de siste par dagene så har besøks tallet på profilen min økt. 20-30 stykker eller.no på to dager og det er forholdsvis mye til å være min profil. Det som er det irriterende er at alle er under 70 i match så jeg vet ikke hvem noen av dem er... Greit nok at ingen har tatt kontakt, men hadde jo vært artig å sett hvem som er innom. Er det flere som irriterer seg over dette?

Tips til menn på byen.

Finnes sikkert værre ånde, men det er ganske kvalmt med bailey's eller noe annet søtt, som f.eks. Heerings solbær likør eller jeg vet ikke hva det kan være som gir en søt ånde.

Var på byen i går og måtte rygge litt unna da ånden som kom meg i møte bød meg imot. Menn bør ikke lukte eller smake søtt synes jeg...foretrekker øl og sigarettsmak/lukt jeg...det tenner jeg på faktisk.

Andre her som mener noen annet eller er enig med meg?

Hei

Lovte å spørre dere til råds.... En venninne har datet en mann i litt over et halvt år. De har det fint, men det avanserer ikke. Hun har gitt uttrykk for at hun vil ha et kjæreste-forhold med han. Han sier han fortsatt er usikker, at han er redd for å miste henne, men samtidig redd for å binde seg og ikke sikker på om han er forelsket "nok".

Hun er søt og morsom men har nok 10-15 kilo for mye (etter øynene som ser). 10 kilo fra å komme til normalvektig på BMI skalaen. Hun er nesten sikker på at det er grunnen til at mannen er usikker på henne etter så lang tid. Siden alt tilsynelatende er bra ellers. Jeg er ikke så sikker. Hva tror dere? Kan det være sånn at hvis du trives med en dame, men lar være å satse pga. 10 kg for mye?

Tenker du sånn eller kjenner du noen som definitvt tenker sånn? (En ting er preferanser i utg.punktet. men her er det altså snakk om et langvarig bra date-forhold - om det i seg selv kan være bremsen).

Dere som skal ha fest her på forumet i kveld får kose dere. Ha en trivelig kveld, jeg stikker snart... Men er tilbake i morgen

I bilen

Siste svar lø. 3 des. 2011 18:49 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Det er mange som klager over bilder som er tatt med bar overkropp på badet, og jeg kan for så vidt forstå at det ikke er så veldig sexy, kanskje med mindre man har en kropp som Henry Rollins.

Men hva er dette med alle disse bildene man har der man er avbildet i fører- eller passasjersetet på en bil? Prøver man å si "Se, jeg kan kjøre bil!!!" eller "Se, jeg bruker sikkerhetsbelte!!!"

Jeg hørte på radioen i dag at bare et lite mindretall av nordmenn benytter seg av naturen jevnlig. Likevel er det vanskelig å finne profiler her der ikke "marka" eller "skog og mark" er nevnt, eventuelt at det er minst to bilder fra en eller annen tur ut i naturen i albumet. For ikke å snakke om "nedoverski", "bortoverski", "kiting", "telemark" osv.

Dette er ikke ment som et sutreinnlegg fra en sofagris, men kanskje heller et spørsmål om dette faktisk er representativt, eller om jeg av en eller annen grunn har krysset av i relasjonstesten slik at jeg selv fremstår som et naturmenneske jeg ikke er.

Yeppyepp inviterer til filmkveld. Ta med deg noe å bite i og litt å drikke, så ordner jeg resten.

I motsetning til fjasetråder er dette faktisk seriøst ment :)

Tid og sted fås på pm.

Og det er åpent for alle!

Varighet?

Siste svar lø. 3 des. 2011 14:43 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Ok. Et helt seriøst spørsmål. Hvis du kjenner etter, tror du din neste kjæreste er den du kommer til å bli gammel sammen med? 

Er du klar for å avslutte livet sammen med et enkelt menneske og aldri "prøve" noen andre?

Jeg får straks besøk, så om jeg ikke deltar i tråden, kommer jeg tilbake!

noen som har reist over avstander for å møte noen her inne? da tenker jeg ikke på sukkerfest, men på privaten.

hvordan gikk det? ble det kleint eller klaffet alt? hva gjorde at du reiste?

og dere som ikke har reist, hva skal til for at du evt reiser og møter noen? eller er det helt uaktuelt?

I alle dager, jeg er forbauset.
Etter et sjokk av dimensjoner forrige helg til denne uken hvor jeg har blitt stormende forelsket og har aldri (i løpet av mine 10 aktive "date"-år) opplevd en fyr som er så flott, gir tilbakemeldinger, bryr seg, liker meg og vil være med meg!
Fyrverkeriet på soverommet kommer etterhvert. Vi må bare øve.
Skikkelig mye! ;)

mye går bra innenfor kiropraktorens og anstendighetens grenser
hvor stor forskjell har andre opplevd?

som er høyere enn meg!

Ble bare litt inspirert av en annen tråd...

Denne morgenen skulle jeg til politiet å anmelde noe, hadde dårlig tid og glemte leverposteiboksen. Da jeg kom hjem hadde den ligge åpen på benken hele dagen, det stinka i leiligheten....fyttirakkern.
Noen som har andre lignende historier?

Hvordan forestrekker du en date? Førstedate altså.. Casual eller middag og hele stasen?

Jeg blir stressa jeg, om det er sånn voldsomt opplegg. Er det ikke lettere og bare ta en kjapp kaffe, gå en tur, eller sitte på en benk og skravle?

OG..fjonger du deg opp som en påfugl?? Eller kommer du i snickers og komfortable klær?

Jeg tror jeg løper inn i den hulen jeg krabbet ut fra for en uke siden jeg altså.. :-P

...så mange som trenger kjæreste her ikveld da. Skulle nesten tro dette var en datingsite og ikke et skravleforum.

Heisann, noen som vil ha en "online date" med meg i kveld?
Sitter på sofaen uten stort å gjøre, og håpte kanskje noen ville prate med meg?

med alle de vakre kvinnene som popper opp hele tiden til høyre. skulle nesten tro at alle verdens peneste damer er på sukker.

og i morgen skal jeg på cafe-date med en av de : )))

Jenter hvor mange par støvletter har dere. Ikke hvor mange som står fremme i gangen, men hvor mange HAR dere?

Og hvor mange av disse bruker dere? Jeg må bare sjekke om jeg er normal eller unormal :)

Finstasen skal på, gutta samles og det blir høy partyfaktor!! Flere som skal på en snurr i kveld?

Erfaring sier meg at i morgen blir den store sofadagen.. gode tips til å redusere hodepine, trøtthet mm mottas med takk.

:-)

Jeg er ganske sjokkert av enkeltbrukere her inne på forumet kategoriserer andre mennesker som stygge! Jeg har lest at begge kjønn her inne bruker disse ordene.

Hva er det som skjer med dere som bruker disse ordene ovenfor andre mennesker?

Jeg har lagt merke til utrykket alfamann her Sukker, en Norsk oversettelse av alphamale tenker jeg, men hva legger dere i ordet? Er det tatt fra Huxleys Brave new World, hvor menneskene var delt opp i alfa, beta, gamma osv mennesker, eller er det fra dyreverdenen hvor flokkdyr har alfahanner og alfahunner som styrer gruppen?

Kunne vi ikke like godt dele mennesker her i Übermensch og Untermensch

Såh!

Er det noen sukkerbiter som skal på dæit helgen? Eller er det å trøkke seg ned med pledd foran tv`n?
Pils på byen? Ut å sporte? Hvaskjer?

I tråden "Importmenn" skrives det om jenter fra land med mye dårligere lønninger enn i Norge:
"De jentene tar dem vi norske jentene ikke vil ha. Trodde dette var såpass allment kjent."

Dette er i allefall ikke min erfaring. I min vennekrets er situasjonen snarere den motsatte.

Flere av mine "alfamann-kompiser" (godt utdannede, i gode posisjoner karrieremessig, slanke, flere av dem 188+, godt trente, smarte, kjekke, trivelige ...) har tidligere vært kjærester med svært attraktive norske kvinner, men uten å trives i sine forhold. De har slått opp, og typisk begrunnet det overfor meg med at de ikke likte personligheten, mangelen på "kvinnelighet", eller at kvinneligheten kom til uttrykk på måter de ikke likte.

Deretter har de valgt å finne seg damer fra øst-europa, latin-amerika eller Asia og er veldig happy med det. Kanskje disse kvinnene suger på kommando som det uttrykkes i den andre tråden. Ikke vet jeg. Men de attraktive norske damene ville ha dem tilbake lenge etter at det var slutt.

Dette gjelder faktisk en stor andel av mine nære venner. Jeg er ikke helt happy med denne situasjonen selv. Syns det er litt synd at nordmenn ser ut til å gli i fra hverandre. Er litt bekymret for at den norske "folkesjelen" er i ferd med å forsvinne.

Så hva tror dere er grunnen til at slike flotte menn av egen fri vilje velger bort attraktive norske jenter, og velger seg en utenlandsk livspartner?

Kanskje damer også gjør det..men hva betyr det når en mann er av og på med å ta kontakt....? Er han ikke nok interessert, vil han vise at det er han som bestemmer farta eller prøver han å gjøre seg mystisk og liker å være uforutsigbar. Vil han øke spenningen og avhengigheten til dama? Sørge for at hun henger på. Når det har gått tilstrekkelig lang tid gir han lyd fra seg slik at hun i hvertfall ikke skal glemme at han finnes? Dette lurer jeg på.

Noen som har noen gode svar?

Er det noe håp om at han er interessert eller er det bare å glemme han?

Jeg har ei venninne som fikk barn for en uke siden. Har ventet i spenning om å møte den lille babyen hennes. Istad var jeg på facebook og så bilde av ei annen venninne av oss som holder selve babyen i armene. Vi er en jentegjeng på seks personer (hu ene fikk unge) og jeg har sendt masse meldinger og hu som fødte visste hvor mye jeg gledet meg til å møte ungen hennes. Så jeg sender melding til ei annen i jentegjengen for å spørre, og da sier hun at det var hu og de to andre. Den siste i jentegjengen bor i Trondheim, så det er forsåvidt litt vanskelig for hu å besøke de. Det vil si at hele jentegjengen var samlet for å se på babyen, bortsett fra meg.

Er det feil av meg å føle et sug i magen av det? Bli lei meg..?

The Secret World - Trailer 1
http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9hKFoxE

The Secret World Trailer 2
http://www.youtube.com/watch?v=lsLXQEeLiI0

The Secret World: Story & Missions Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=qkPMU-CyoKY

http://www.p ressfire.no/nyheter/PC/4293/secret-world-sniktitt

BETA Signup:
http://secretwar.thesecretworld.com/

Mulig andre sliter/har slitt med det til tider, så velger å poste det. Nettilgang er jo nødvendig for en flørt på sukker, så mulig det kan hjelpe noen.
Jeg har en kompis som slet med nettsignaler hjemme pga avstand til routeren sin, og noen vegger i veien etc. Fiks tips av en kollega å prøve en slik en: http://www.alfanete.eu/en/alfa-awus036nhr-with-free-u-bag-th is-week.html og det løste alle problemer. Signalstyrken ble en stor overraskelse med fullt signal på et blunk. Et par hundre kroner og vips var problemet historie.
AWUS036NHR heter den. Man kobler i USB inngangen og alt funker umiddelbart.

Sikker mange som opplever store signaltap på nettverket sitt i boligblokker av mur, på reise, større hus, de som jobber på båt osv.

www.alfanete.eu . De har også en julekonkurranse nå ser jeg der man bare trenger å opprette konto så er man med i trekning.

:-)

Julemusikken strømmer ut av høyttalerne og den særpregede lukten av røkelse og myrra brer seg i entreen og hallen innenfor. Stearinlysene er tent, julepynten hengt opp. Julekortene samlet i julekortbeholderen som henger på veggen.

Vi holder alltid juleselskap for vår nærmeste familie. Onkel, fettere, kusiner og barn ramler inn. Det blir liv og latter i huset til 123s hjertegode foreldre. Vi klemmer og hilser, smiler og ler. Oppdaterer hverandre, noen spiller piano, andre leser aviser, barna leker. Pakkene danderes forventingsfullt under treet. Gløgg, pepperkake, peanøtter og rosiner ønsker velkommen og varmer kalde hender.

Snart er julegrøten med mandel (lunsj) klar. Så bærer det i vei til kirken for julegudstjeneste. 123 rekker sjelden den. Han forlater stort sett kontoret litt sent denne dagen, før deilig romjulsfri. Så han ankommer det 123'ske hjem slik at han akkurat rekker å skifte før middagen serveres. Fantastiske dufter når lillehjernen og 123 får vann i munnen.

Mine foreldre har alltid servert, så lenge jeg kan huske, lutefisk+tilbehør som forrett. Deretter svineribbe+tilbehør som hovedrett (i to omganger), og multekrem til dessert (middagen er sjelden ferdig før 23.30). Deretter vanker det selvsagt kaffe og en uendelig rekke med kaker før gaveutpakkingen starter (stakkars barn!).

Og det er her jeg lurer på hva sukkers andre forumister spiser på denne tradisjonsbundne festaftenen? Gris? Sau? Fugl? Fisk?

Hva mener 'Sukkerfolket' om "Trekant", da? :-)

Kjør debatt!

Hva faen gjør eg galt i profilen min? Ikke har eg lettkledde bilder, og ikke har eg huket av på elsker...

Hvorfor får eg da, gang på gang "tilbud" om helt andre ting enn det eg gir uttrykk for i profilen min?

Er det noen signaler eg sender ut som eg har oversett som gjør at eg mottar sånn post oftere enn "normal" post? Alle råd mottas med stor takk! :)

Noen som har erfaring med dette? Suksesshistorier?

Hvor blir det av vanlig høflighet? Får man en hilsen kan man vel svare.. ? Et høflig avslag kan man i det minste gi. :-( syntes det er dårlig av dere gutter. Hilsen Skuffa

Er det bare meg som fortsatt ikke klarer å se noe på bilder i album og matchtreet?
Kan heller ikke endre mine egne bilder...

Føler at det er på tide med en liten oppklaring her på forumet.

Når du driver med nettdating, er det en del ting du ikke får gjort noe med, og som du derfor snarest, av hensyn til din egen og de andre forumlesernes mentale helse, bør slutte å irritere deg over. Noen av disse tingene er:

– Mange svarer ikke på mail. Dette kommer det ikke til å begynne med selv om du sutrer om det her.
– Mange menn foretrekker yngre kvinner.
– Mange bryr seg ikke om å lese profilen din, men ser kun på bildene. Derfor vet de heller ikke at du slett ikke er ute etter en yngre elsker(inne). (Ihvertfall ikke sånn i utgangspunktet.)
– De fleste kvinner vil ha en mann som er høyere enn dem selv.
– Det stemmer ikke at det er mange flere kvinner enn menn på sukker. (Så det er ikke fordi hun får så mange henvendelser at du som mann ikke får respons, men fordi hun ikke er interessert i deg.)

Lykke til!

Straff

Siste svar to. 1 des. 2011 18:42 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Paraply

22 timer på tog, DET er straff det. Og enda verre: på søndag blir det 22 nye timer. Høyhastighetstog, ja takk!

Hvor går grensen for utroskap for dere? Har tenkt litt rundt dette, og funnet frem til noen konklusjoner for meg selv. Synes likevel det er interessant å få andres synspunkter også - derav denne tråden. Her er hva jeg synes:

Jeg mener at dersom man er i et stabilt forhold - der det er gjensidig forståelse av at man hevder en slags enerett på den andre - så er det også en big deal å være utro. Er man kjærester, blir det naturlig å slå opp. Er man gift, er terskelen høyere, men skilsmisse blir vel også vurdert. I en ideell situasjon, vil ikke dette oppstå fordi man er sammen med drømmepartneren - og den vil jo aldri svike deg med å tenke på noen andre. Realiteten er vel mer slik at enhver partner vil se og vurdere andre, og kanskje fantasere eller drømme om dem. De mest ekstreme vil vel dømme alle slike tanker som svik, fordi "utroskap begynner med hjertet".

Det er mange måter å være utro på. Jeg synes for eksempel at det er mindre alvorlig om en annen mann sjekker opp dama mi - det er jo nesten et indirekte kompliment til meg. Om hun får oppmerksomhet av andre menn, men fremdeles skårer meg som best - da vil hun heller ikke forlate meg for noen annen. Gjentagelse er også en viktig faktor. Om hun har et flyktig forhold med en fremmed, er det mindre alvorlig enn et gjentagende forhold som varer over tid - selv om det er mindre lidenskapelig. Det er kanskje selvsagt og allmenngyldig, men det avgjørende er jo om man fremdeles har tilliten til partneren - noe som blir vanskeligere å ha i takt med hyppigheten/alvorligheten av utroskapet.

Jeg vil ikke gifte meg med en jeg ikke kan stole er på laget mitt. Det handler om å ha en som deler den dritten jeg går gjennom i livet - enten det er at jeg mister jobben min eller at huset brenner ned. Til gjengjeld er jeg selvagt på laget hennes og støtter henne. Komprimert i en setning: a girl who's got my back.

Jeg tror et forhold for meg handler om å ha felles spilleregler. Er det mer enn lek, bør man sjekke at man har felles forståelse av hva som er akseptabelt av forhold med andre mennesker. For noen er det nok at man har noen som støtter seg, og som kan bidra til en felles husholdning og familie. For andre er det langt mer rigid, og selv den minste form for utroskap kan ikke tolereres. Jeg tror mange ikke fungerer i et A4-forhold, men kanskje slike kan finne gjensidighet i en mer åpnere form for samliv?

Hva tenker dere andre om utroskap? Er det et akseptabelt onde, eller et startskudd på singellivet?

Jeg lurer på hvordan man skal forstå punktet om ansvarsfølelse i relasjonsprofilen?

På den ene side står det "Jeg klarer meg selv på enkelt lekent vis. Tar ansvar for meg selv"
På den andre står det: "Jeg har lett for å bli for ansvarsfull og bry meg om de rundt meg".

Og så er det vektet med ti graderinger fra den ene til den andre.

Men dette er da ikke to ytterpunkter når det gjelder temaet ansvarsfølelse, vel? Det er ingen motsetning mellom å ta ansvar for seg selv og å bry seg om andre? Begge alternativene er jo ansvarsfulle, og man har ikke mulighet her til å være uansvarlig - selv om det er sikkert mange som er det.

Men jeg skjønner iallfall at jeg skal sette dette punktet som "ikke viktig" - selv om det er viktig, nettopp fordi alle MÅ svare en variant av å være ansvarsfull i positiv forstand.

Andre finurligheter når det gjelder ansvar, eller andre punkter i relasjonstesten?