Sukkerforum

Flere som ikke får til å se album? Har vip+, så er ikke det. Funker visst bare ikke i kveld.

Jeg sjekket matchlisten min nå. Jeg har match på 98 med ei jente på 16.

Forteller det mest om meg eller henne?

Hva tenker dere som har barn eller en jobb dere elsker? Ser liksom ikke for meg at en dama fra Oslo vil flytte til et sted hvor vi prekær så fint. Ikke det, det er jo ille bra her. :) Selv er jeg innflytter, men er låst fast her for all fremtid. :) tenker jo mitt når man bor på et sted hvor det heter bilær og båtær. haha! Og vi, dvs de som er oppvokst her, er godt representert i alle mulige reality programmer og det er pinlig nok. :) Hva sier dere?

Hvorfor får orkaner damenavn? Fordi de er ville og våte når de kommer, og tar med seg hus og bil når de drar?

Når jeg går inn på sukker-sidene, så er alt helt plutselig i miniatyr..siden er full på en måte, men alt er mini. Åpner jeg feks FB..så er det normalt. Ta med i betraktningen at jeg er HELT teknologisk analafet, om noen gidder og forklare meg hva jeg har gjort feil.

Satt koppen min (tom) på tastaturet og da kom jeg borti ett-eller-annet.

Jadde..feel free too make jokes. :-)

Menejg blir VELDIG glad hvis noen kan forklaremeg hva jeg hargjort. :-)

Har tenkt å kjøpe en spillkonsoll til ungene til jul (6-8 år), vet at de elsker Super Mario. Men jeg skjønner jo ingenting, det er så mange ulike konsoller. Hvilken er det som "gjelder", med mest spill, morsomst osv? Lurer på om wii er greia, men er så redd for å kjøpe feil.

Om jeg kjøper f.eks. denne:
http://cdon.no/spill/nintendo_wii_white_-_mario_kart _bundle-14491306

- får jeg med alt de trenger for å spille med en gang? Eller kommer jeg til å føle meg som en idiot fordi det mangler en kontroll eller en kabel eller noe annet? Kjedelig om de må vente i flere dager på at butikkene skal åpne i romjula fordi mamma kjøpte feil...

Eller kommer det noe nyere, bedre veldig snart, som gjør at f.eks wiien er på vei ut?

Supertakknemlig for hjelp! :-)

Da er ENDELIG Wacken billetten i boks! :D
Gleder meg noe enormt :D

Bare ett lite gledesutbrudd jeg følte for å dele med dere :D hehe

Noen flere som skal dit sommer'n 2012? :)

dvs, snart ORDENTLIG helg! Kanskje skal det dates, kysses og klemmes..så det kan være deilig å booste opp selvfølelsen før man tusler ut!

Så, si noe positivt om den over deg! POSITIVT var det altså. Denne tråden er langt fra seriøs, men det skal ikke slenges dritt her ;)
Kyss, klask og klem er også lov.

En to tre!

Jeg ser utseende har mye å si her, det blir også brukt et tallsystem fra 1-10 for å si hvor attraktiv du er ( et tallsystem jeg ikke har hørt om siden jeg så filmen "10" med Dudley Moore og Bo Derek fra 1979)

Så jeg trenger bare ett par hint, som dere ser er mitt ansikt 70% panne så jeg jeg ønsker bare å vite, briller eller ikke briller? Farge eller sort/ hvit? Halv profil eller rett forfra?

På forhånd takk

Er det bare meg som ikke får noe som har med flash å gjøre på Sukker til å fungere i dag? Hverken chat, match tre eller album fungerer. Har prøvd på flere PC'er.

Haha, nei, er ikke ulykkelig forelska eller over gjennomsnittet desperat!

Men nå er det over 5 år siden eg var forelsket sist og eg begynner å lure på om eg er ute av stand til å bli forelsket igjen? Blir betatt fort som bare det, men det går over før eg får sukk for meg. Og da blir eg litt sånn; "Ka i helvete er det du holder på med, frøken? Du er ikke forelsket i han der!" åsså stikker eg av og innser nok en gang at eg ikke blir forelsket og begynner å tvile på min egen evne til å elske igjen...

Flere som har det slik som meg? Og hvilke taktikker bruker dere for å unngå å stikke? Evt lære dere å " elske" igjen?

Har de lagt inn manuell sjekk på nye profilbilder?

Før kom det opp med en gang, men ikke denne gangen, gitt..

Hvor mange sexpartnere har folk hatt?
Just for fun, for å sjekke statistikken!
selv har jeg hatt 21, mye??

Jeg savner nærhet jeg..ikke nødvendigvis sex..bare det og være nær. Funker det med en venn? Eller lyver han og håper på noe mer da?

Da mener jeg feks og ligge på armen og se på film..spoone om natten, sånne ting. burde skaffe meg en homo venn, jeg HATER og sove alene.

Hekseskudd på trening! Få trøst! I det minste et forsiktig balle-nyp.

Og hva søker du?

Som en uforbederlig romantiker jeg er, søker jeg Den Store Kjærleiken. Håper og tror. Ja, jeg tror virkelig, selv om jeg ikke har lykkes ... ennå. Å ja, jeg har mange gode minner. De er godt bevart i skattekisten min, sortert etter mange forskjellige farger og kategorier ... og varmer mitt hjerte, spesielt på kalde, grå og mørke kjærlighetsløse kvelder og netter, når savnet av en kjæreste blir påtrengende.
Ingen løse forbindelser her. Respons fra en date jeg så på som et hyggelig møte, ikke noe annet ... "Du kan jo få kos mens du søker etter noe seriøst ... ?" (*håpefull*). Nei takk, det blir feil, men takk likevel.

Grunn til feiring, eller?
Vurderer å ta fram popcornet ...

God kveld til alle dere som er her, om vi er i samme båt ... eller ikke.

:-)

Første forelskelsen,huske dere den deilig kile følelsen i magen,dunkende hjerte som den neste vil ut av brystet...når den personen du er forelsker i går forbi eller smile til deg.
Det jeg har å stille i denne tråden er: Hvordan var ditt første forelskelsen?
Av og til er det deilig å gå tilbake,og minner vår første kjærlighet :)

lurer på om jeg er både kjedelig og frastøtende etter et par meldinger..

opplever til stadighet å få kontakt med menn jeg faktisk kunne tenke meg å møte, men plutselig så bare dabber det helt av. sender en del meldinger, forteller litt om hverandre og får i gang en samtale. dagen etter så er det dødt. dette kan skje over sms og. får jo høre at jeg er pen og søt osv, men..

er dere bare det at de ikke er så seriøse eller er de rett og slett totalt uinteresserte? hva gjør man da, sender en ny melding eller tar et hibt når man får kort eller likegyldig svar?

sukk. forvirra jeg :-)

Jeg var på middag hos noen venner i går, og ei venninne av meg hadde et interessant utspill. Hun rangerte seg selv som en femmer (på attraksjonsskalaen 1-10), men hun hadde sjans på gutter som var syvere og åttere, når det kun gjaldt sex. Men slike gutter vil ikke bli sammed med henne. Det var da vanskelig å ta til takke med en kjæreste som var femmer eller sekser.

Slik blåses altså selvtilliten til jenter opp. De tror de selv er syvere eller åttere. Menn som er på fylla kan gå flere steg ned på stigen for å få seg et ligg, men tro meg, det betyr ikke at du har lyst til å bli sett på date med den dama.

Veldig interessant, og jeg berømmer henne for meget gode observasjoner av det sosiale spillet, samt hvit kamel for ypperlig selvinnsikt. De færreste jenter har forstått dette.

Hvilken adventskalender har du i år?
Jeg regner selvfølgelig med at dere HAR en adventskalender...?

Ja selvfølgelig har dere det ;p

Det store spørsmålet er, tjuvåpner du, eller åpner du bare en pr. dag?
Åpner du rett etter midnatt, om morgenen, etter arbeid eller om kvelden?

Etter kinder i fjor har jeg anskaffet en smarties for dette året.
*nekter å la seg psyke ut av en adventskalender*
Tiden går virkelig sent...

Sitte å lese gjennom mange forskjellige tråder,om det å være ærlig over for hverandre. Men vi som diskutere dette,er vi direkte og ærlig selv??

Legge vi kortene på bordet med engang om vi vil ha forhold eller kunn ute etter sex? Eller skåne vi vedkommende ved å si: " vi passe ikke sammen" eller " jeg synes du er søt,men......"

Jeg har en klar favoritt tekst:

Fortell meg
at jeg er noe,
at jeg kan noe,
at jeg betyr noe
fortell meg det...

Ikke fortell meg
det jeg har gjort,
eller kunne ha gjort
eller det jeg burde eller skulle gjort
nei, ikke fortell meg det...

Fortell meg heller
at jeg er noe
at jeg kan noe
at jeg betyr noe
fortell meg heller det...

Jeg trenger det
skjønner du,
jeg trenger det så sårt.
Jeg trenger søyler av trygghet
å lene meg igjennom livet.
Jeg trenger det
skjønner du
for det ere så hardt å leve!

Ragnhild Bakke Waale.

mye enklere å snakke med en jente som du ikke finner attraktiv eller med en jente hvor sex ikke er et tema ?

jeg vet i hvertfall med meg selv at jeg gir mye mer faen hvis sex er off the table...
og i de tilfellene hvor dama er digg tenker jeg hele tiden på å ikke si noe feil med fare for å blowe muligheten...

tanker?

Gjelder det å være mest syk i hodet eller? Gjelder det å skrive om hvordan man ble trakkasert som barn eller?
Når jeg har truffet nye mennesker, og vært på fest og blitt kjent med nye folk, så har de spurt om hvem jeg er? Og når jeg prøver å svare så får jeg ikke de riktige ordene ut av munnen min. Jeg får aldri visst hvem jeg er. Og da virker det ikke som at damene virker så interessert. Det har hjulpet for meg å være den stilleste for å i det hele tatt virke interessant. Men det nytter jo ikke her på Sukker.no? jeg må man skrive ting.... Jeg må nesten begynne å ikke ta meg selv så høytidelig lenger og skrive tull og vås for at jeg ikke skal gruble over om jeg skrev riktig eller feil i profilen min. Jeg aner jo ikke hva damer er ute etter å finne... Blæh..

Hvordan er det for en mann når han skal ha sex, første gang med denne damen. Så får han den ikke stiv.....hun prøver å suge den...det hjelper ikke.

Spørsmålet er egentlig...hvordan føles det å bli sugd på en slapp penis? Er det like deilig som på en stiv? Ingen forskjell? Dette er en seriøs tråd bare for å minne om det.

eeeh...

Siste svar on. 30 nov. 2011 01:10 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym eeh...

Den ene personen i kollektivet vasker seg IKKE på hendene etter h*n har vært på do. Dette må tas opp, men jeg syns det er vanskelig. Tips?

hvor

Siste svar ti. 29 nov. 2011 23:37 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym slayer

ble det av tråden om han med storslegga ?

Hey, dette er rettet mot jentene her inne. Hva synes dere egentlig om tatoveringer på mannen? Det er jo ganske mange delte syn på dette, hadde vært interessant å få noe på bordet. Noen jenter synes selvsagt det er HOT. Mens andre fra kanskje mer kristelig bakgrunn ikke liker det hehe. Jada måtte generalisere litt :)
Jeg har litt selv og er gira på mer, bitt av basillen kan man vel si. Synes forresten det er råflott med tatovering på jenter, men det kommer helt an på hva og hvor.

Har egentlig alltid lurt på dette, hvorfor driver jenter å lyver når de slår opp med noen? En kamerat av meg har havnet i den situasjonen nå nylig, dama hans slo opp å begrunnet dette med at hun ønsket å være singel en stund og finne segselv.
Etter et par uker hadde hun funnet seg en ny en,

Nå som jeg tenker over det har dette hvert grunnen til de fleste av X'ene mine også, hadde det ikke hvert så mye greiere om dere bare kunne si sannheten? whatever that may be, Liten penis, funnet en annen gutt, følelser forsvunnet, eller andre ting.
Jeg vet ikke med dere andre menn der ute, men jeg foretrekker sannheten fremfor løgn iallefall :)

Og trust me ladies, man blir mer såret når man blir lyvd til og finner ut sannheten i ettertid. Så det og lyve for å unngå og såre noen er på grensa til retarda.

Nå kan det jo være at menn gjør det samme, men etter min erfaring så er dette mer et jentefenomen. Iallefall blandt meg å mine venner :)

So ladies, why the lies?

Så, hvordan skal man reagere når man får ikke får vite at mannen man har datet i to uker var jomfru før ETTER man har vært til sengs sammen for første gang?
Jeg er litt i sjokk. Jeg har brukte to år på å få min eks (jeg var hans andre) til å forstå kvinnelig anatomi og orker virkelig ikke å begynne igjen.
Om det var bra?
Vel, som en attenåring bak rattet på sin første bil; null kontroll og ingen hensyn til sin "medpassasjer".

Normalt ville jeg takket for meg etter en slik opplevelse, men så er det vel formidlende omstendigheter?
Hjelp!

Rent statistisk...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lurifax

....tror jeg det er lettere å får til en date raskt med en som kontakter deg, enn en du kontakter først.

Har ikke statistisk belegg for påstanden, men jeg tror det er slik basert på egne erfaringer.

Så da får dere bestemme selv om dere vil være jeger eller bytte, hehe

jeg blir så følsom i adventstiden/juletiden,aner ikke helt hvorfor,men skvetter en skvett nå og da..smiler;-D

jeg kikket på leiligheten din - kikket på soverommet også, og ser du liker å ligge inntil og få mye "berøring" også den sensuelle berøringen - håper jeg får gi deg den ved å kyzze deg. jeg er også intens og lidenskapelig, og er sterkt nytende, og er stor og fin for varm og voksen jente, men legger til at jeg er ikke for ekle ting som anale leker og slik wetsex, men jeg nyter å gi både norske og franske kyss. jeg har god jobb og eget pent bosted. håper å høre fra deg !
hilsen fra ...

(etter manglende svar fra meg kommer denne:)
.. skremte jeg deg?

(jeg velger da å gi et klart avslag)
Nei, du skremte meg ikke. Men, jeg tror nok du er mere på utkikk etter en sengekamerat enn hva jeg er;)

(det resulterer i dette svaret, OG blokkering fra HAN:)
jeg får vel si som Ole Brum: jatakk begge deler. men mer sengevenn enn hva du er?
jeg går utfra hva du selv har fylt ut om det du liker på soverommet ditt av seksuelle ønsker, og så spiller du primadonna og skriver skitt - jeg tror jeg forstår hva du er for noe.

sukk....tror jeg går tilbake til å ikke svare når jeg ikke er interessert jeg!

I forbindelse med litt research på antikløemidler for mine barn som for tiden har vannkopper, kom jeg over nok et tema som virker unntatt «offentligheten» men som likevel er alvorlig nok for de det gjelder: intimkløe hos kvinner.

Til min store overraskelse viser det seg at intens kløe på ytre labia, ofte kun på høyre side, er et alvorlig problem for mange kvinner. Kløingen er gjerne verst om natten, og starter gjerne ca 10 dager før mensen, og kan medføre overraskende mye psykisk og fysisk smerte. Mange kvinner klør seg til blods om natten og må ofte ta pauser fra jobben om dagen for å gå et privat sted for å klø seg. Noen har beskrevet det som at man har insekter under huden som kravler rundt omkring. Mange blir så såre at de ikke klarer å ha samleie, noe som fører til bekymringer over intime relasjoner.

Av naturlige årsaker har jeg personlig aldri opplevd dette. Men temaet virker å være meget tabubelagt og mange skjemmes åpenbart kraftig over tilstanden som kan vare i flere år. Mange kvinner unngår nærmere undersøkelser hos gynekolog og forsøker å lide seg gjennom dette i stillhet. Men det kan være viktig å få slikt undersøkt, og ofte kan man gjøre noe for å lindre smerten og kløen.

Intens og nærmest uutholdelig labia-kløe oppleves av både unge og eldre kvinner, og rammer åpenbart både de som aldri har vært seksuelt aktive og de som har hyppig sex. Det kan synes som om generelt stress og hormonforandringer i forbindelse med menstruasjonssyklusen i mange tilfeller påvirker sensitiviteten og utløser en klø-periode på flere dager, som så kan gi seg. Bruk av intimsåpe (dersom man er sensitiv overfor kjemikalier i såpen) kan muligens også være medvirkende eller utløsende i noen tilfeller. Redusert blodtilførsel pga. trange klær kan være en utløsende faktor for noen. Kosthold, hygiene og livsstil er sannsynligvis også faktorer som ikke bør oversees.

Etter å ha lest mange kvinners opplevelse av intimkløe, skjønner jeg at de opplever dette som spesielt flaut og vanskelig fordi kløen oppstår i genitalia. Dette kan altså utvikle seg til en sterk psykisk belastning og får mange til å føle seg skitten eller unormal. For disse kvinnene hjelper det da ofte å vite at det er mange andre kvinner som har det likedan. Kløen har sannsynligvis helt naturlige og fysiologiske årsaker, men sammenhengen bak kan være kompleks.

Hva bør man gjøre?

Det er utrolig hvor godt innblikk man får i kvinners tankesett her inne. Blant annet er det galt å være for forelsket. Så, derfor, på en skala fra 1 til 10, hvor forelsket ønsker dere oss?

Fremstiller menn/damer som useriøse,sexfikserte eller som råtne tomater!
Går direkte på person.
Som fremstiller andre på en krenkende måte.

Tråder som fremstiller et av kjønnene på en "bestemt negativ måte", florerer her inne! Jeg er ikke en mann som passer inn i noen av karakteristikkene, og jeg kan tenke meg at mange damer føler det samme i sine gjeldende tilfeller!
Tråder som går direkte på en person er ikke mange, men det er helt uakseptabelt å lage en tråd med et slikt tema.
Har i hovedsak tatt for meg de viktigste typer tråder, tråder som på andre måter virker krenkende på andre forekommer i mindre kvanta men blir en stor gruppe siden den omfatter alle tyåper.

Jeg er dritlei disse trådene pg prøver nå å komme med et opprop mot dem.
Og som vanlig her på sukker så forventer jeg å bli hørt:)

På noen brev jeg får så står det på slutten: Klem,varm klem,god klem.jeg greier ikke det jeg,syns det blir litt mye på de første brevene man sender,når man nesten ikke engang har fått igang en samtale.

Som det står over, skal jeg prøve å ta en pause fra forumet. Det er til tider en morsom tidstyv, men i det siste har det bare vært en tidstyv og lite annet. Kos dere :)

Har en kompis som er fotomodell og skal se ufattelig bra ut, fikk ham til å lage profil med en litt ræva tekst her..

Det viste seg at da var det faktisk en del besøkende og flere JENTER som satte hjerte på ham, framdeles var de for gode til å sende en førstemeld, men til alle som tviler på at det KAN finnes aktivitet fra den andre siden, sikkert en interessant opplysning!
Bare bildene er fine nok, så kan det gå, dette var dårlig nytt for om norske jenterasen!! :S :S

Kan til syvende og sist legge til:

Om han var interessert tilbake i disse jentene??

Eh nei, tror ikke det! hehe

... ja, du vet hva? :)

I dag burde jeg fått gullmedalje for å ha klart å komme meg ut av senga. Applaus i dusjen og jubel i bilen.

HEnder man våkkner med putemerker og trynet ned i sikkel, i dag våkna jeg med dritvondt i øret.. Ikke inne i øret, men PÅ øret..
Som om jeg har liggi og knørva det i løpet av natta.. På hva? Puta? Tror jeg skal montere kamera på soverommet og finne ut av hva jeg driver med når jeg sover.

god morgen!

I årevis har jeg fått høre og lese om disse uttrykkene gjennom internett, media og tildels kompiser, men jeg har fortsatt til gode å faktisk se en av disse skapningene. Så, hva er greia egentlig? Er det bare en "urban myth" på lik linje med Nøkken og Dodraugen, eller er dette faktisk noe reelle greier? Hvis ja: Gidder noen å hoste opp noe bevis?

Av en eller annen grunn ender jeg bare opp med brev venner eller sms venner....Er mye flørting frem og tilbake men ofte ender det ut i løse luften. Kommer aldri til punktet om og treffes. Alltid noe som kommer i veien.
Faktisk flere her jeg har "pratet" med i ukesvis, og får masse flørtende sms og brev...men treffes nei da blir det vanskelig gitt!!!
Føler meg som regne sms dronningen jeg....har ihvertfall kommet frem til at jeg er veldig god på skriving da i det minste..
Meeen phuuu...hvor kjedelig det er i lengden altså!!!!

Gikk nettopp en tur for å handle. Så når jeg kommer tilbake så er det politi på utsiden der jeg gikk ut. Det er flere veier å gå inn til der hvor jeg bor. Så istedenfor for å gå der hvor politiet var så gikk jeg en annen vei hjem. Fordi det er ikke alltid at jeg ønsker å gå der politi er bestandig. Man vet jo aldri hva de er ute etter. Kunne vært en gal fyr som gikk amok eller noe og da vil man liksom ikke være i nærheten. Men det rare er at når politiet så kommer, med ei dame etter seg som prøver å finne noe. Jeg vet ikke helt hva det er?. Også står de og lyser på noen postkasser ved inngangspartiet. Jeg spør om jeg skal holde "Heisen oppe for de" for å være hyggelig, for jeg må ta heisen opp. Jeg spør så hva det er som skjer, men får ikke noe svar fra politiet. Så kommer så en hyggelig mann og skal ta heisen opp, så da går jeg bare inn i heisen og hører politiet mumler noe på utsiden. Ikke den eneste gangen jeg opplever sånne rare situasjoner. Dette er en plass hvor det bor utlendinger og andre folk, jeg liker meg ikke spesielt her og håper å kunne flytte snart. Men har dårlig økonomi og sånt til å bare flytte.
Er det noen som har opplevd rare situasjoner som de bare ønsker at ikke skjedde og bare slapp å gruble over hva det var forno?

Hva sier dere til en helaften hos meg i kveld?

Jeg stiller med svisker, vørterøl, te, fyrstekake, og noen nedfryste boller, men det går fort å tine dem igjen.
Delfiakaka spiste jeg opp i går.

Vi kunne jo samla oss rundt trekant, det er jo i kveld. Her om dagen leste jeg i avisa at de eldre bli mest pirret av det, og det kan jo stemme. Det kan jo være en fin ice-breaker - som man så fint kan si på et fremmedspråk (Engelsk).

*Flørte med øyenbryna*

For dere som lurer ekstremt mye, så er utgangspunktet hentet herfra:

http://www.youtube.com/watch?v=FOQQv3iwiF8

Hvem er din favorittforumdeltager?

Siden dere fortsatt er her antar jeg dere fortsatt er single, men hvor nær har dere vært en kjæreste her på Sukker?

Til sukker.no

Har dere tenkt å rette opp i det nye meldings systemet? Det er jo litt bakvendt da. Meldingene kommer helt nederst så man må skrolle opp for å lese den. Om man sender flere meldinger enn èn til samme person før den første ble lest kommer siste melding først. Sånn var det ikke med det gamle systemet. Litt tungvindt spør du meg. Og for å virkelig være pirkete. Hvorfor har guttene lilla farge på sin tekst når jentene har blå?

Savner det gamle systemet jeg..:(

Hvorfor vil gutter her inne kun ha sex?
Står i profilen min at jeg ser etter noe seriøst, fått kompiser til å kikke på det også.
Men stort sett alle som kontakter meg vil ha elsker forhold.
Synes det er kjipt at jeg liksom kun skal duge til sex.
Generell tendens her inne?

Ikke alle er gode til å skrive gode profiler eller har noen som kan hjelpe til med dette.
Ikke alle er superkule og kan skryte på seg å bestige fjell og kjøre motorsykkel eller se fantastisk bra ut.
Eller ha et super sosialt liv utenom sine nærmeste.
Hvor kjedelig er man da?
Bør man vente med sukker til man har fått seg et spennende liv igjen? Hva om det ikke skjer, og man har slått seg til ro med at man ikke lenger er student. . Er man ikke da noe kjærestemateriale?
Nei, jeg synes ikke synd på meg selv, Jeg er snart 34, pappa til 2 og lurer på om man faller utenfor om man ikke har veldig mye spennende å tilby.
Finnes det noen der ute som er som meg, som ikke lenger har et super sosialt liv, med massevis av venner og interesser, som ønsker en kjæreste fremfor å jobbe med å bygge nettverk? Må man melde seg inn på alt mulig bare for å virke mere attraktiv igjen?
Hva er det med det? Min drømmedame er min beste venn, en dame jeg tilbringer mesteparten av tiden min sammen med. Det meste vi gjør, gjør vi sammen. Er jeg gammeldags, eller bare kjedelig. :) Er det sånn at hvis jeg bare har en bestevenn som bor 2 timer unna så er jeg ubrukelig som kjæreste? Og vi bruker da også nok tid på jobb. Jeg vil jo se deg litt også. Selvfølgelig fint at du har lyst til å skravle litt med venninnene dine innimellom, men hallo. Det er jo meg. Drømmemannen din. Skal vi bare være sammen et par ganger i uka og når vi sover. :) Eller er det rett og slett sånn at et forhold sjeldent varer så greit å ha noe å falle tilbake på. Så slipper du å synes synd på meg når du ikke gidder mere. :) Eller bør vi hver for oss være veldig opptatt med alt mulig 50% av tiden, etter jobb, så blir vi ikke lei av hverandre så fort?