Sukkerforum

Eg hadde berre èi dukke som liten. No sit eg her og blir ikkje gift på nettet, og ikkje får nokon sopp av meg etter to rundar i høyet. Er det ein sammenheng?

Er det noen her som oxo er litt lei av at, man aldri får noen brev?? Man skriver masse men aldri er det et brev å få tilbake..... Greit nok at det finnes gutter som bare ser på såmne tynne doller.... Men hva med vi som har litt former å som har litt rompe å mage, å ikke er rett ned.... Fortjenner ikke vi å
Få litt romantikk, å litt flørting?? Jeg snakker om erfaring! Har ei vennine her inne skikkelig dolle, som er tynn med store pupper, hun får brev i hytt å pine..... Mens jeg deri mot som har former, helt grei størrelse på puppa, å sprett rompe..... Får så vidt brev! Skjerpings!!!

Var nettopp på en veldig koselig date. Praten gikk veldig lett. Kjernekar og greier....skulle bare ønske det hadde vært en bitte liten gnist der som gjorde at jeg tenkte litt mer på han nå....får masse søte smser fra han allerede. Han sendte sms under ti minutter etter at daten var over....

Skal jeg treffe han igjen tro....må jo det vel...gi det en sjanse...

Gråskallene i den amerikanske kongressen prøver i disse dager å få gjennom en lov som kan ødelegge hele det åpne internett slik vi kjenner det.

Lovforslaget har bakgrunn i årelang lobbyvirksomhet og enorme donasjoner fra underholdnings og legemiddelindustrien som vil ha gjennom loven for å forsvare sin copyright. Konsekvensene for resten av verden er disse interessegruppene ikke så opptatt av.

Kortversjonen er: sensur av internett istedenfor open source.

Hvis dette slipper gjennom er inntrykket av USA som en facistisk politistat styrt av en liten maktsyk elite komplett. Det hele føles litt som en vond drøm...

[i]Noen linker:[/i]

http://www.youtube.com/watch?v=VxPQ320jBLc

http://www.macworld.co.uk/digitallifestyle/news/index.cfm?newsid=3319621&pagtype=allchandate

http://news.cnet.com/8301-13506_3-57327681-17/tumblr-users-fight-sopa-with-87834-calls-to-congress/

http://www.mattcutts.com/blog/internet-censorship-sopa/

http://www.salon.com/2011/11/20/congress_seeks_to_tame_the_internet/

http://www.youtube.com/watch?v=ZkWXuWohzO0

http://www.itworld.com/it-managementstrategy/225265/american-censorship-day-sees-old-media-ads-about-new-media-restrictions

http://articles.cnn.com/2011-11-18/tech/tech_web_sopa-online-privacy-backlash_1_anti-piracy-bill-web-freedom-music-videos?_s=PM:TECH

Hva tror dere? Er det noen mulighet for at en liten gruppe søkkrike og maktsyke gråskaller kan få dette gjennom?

Hva er, etter din mening, det beste med å være singel?
Og hva er det beste, igjen etter ditt syspunkt, med å være en kjæreste (ja du leste rett, VÆRE, ikke ha)

Og hvordan ville du sammenlikne disse to?

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7886690

Hva syns dere?

”Blir du med ut i morgen?” sier jenta og smiler. Vi har møttes på et arrangement denne helgen, gjennom en felles hobby. ”Nei, jeg kan ikke” sier jeg, ”men hvis du finner meg på face så kan vi jo avtale noe en annen dag?” ”Ja, gjerne det”. Hun får etternavnet mitt, gir meg en klem og sier farvel. Noen timer senere på kvelden mottar jeg en venneforespørsel fra henne på Facebook, og den bekrefter det jeg har hatt en liten mistanke om siden jeg møtte henne første gang noen dager tidligere. Hun her har jeg jo hatt kontakt med på Sukker! Jeg husker jeg skrev med henne en stund for rundt et år siden, men hun ønsket til slutt ikke å møtes.

”Hei!” sier jeg. ”Står du ute på gata og fryser i kulda uten mer klær?” ”Hei”, svarer jenta og smiler litt forsiktig. ”Ja, jeg venter på en venninne. Håper hun kommer snart, for det er kaldt!”. Vi prater litt, jeg låner henne etter hvert frakken min og anklager henne spøkefullt for å gjøre dette med vilje kun for å sjekke opp forbipasserende menn. Vi ler og tøyser litt, før venninna hennes omsider dukker opp. Mens vi prater får jeg en følelse at jeg har sett henne før, og innser at hun er en av de mange som aldri svarte på førstemeldingen jeg sendte henne på Sukker bare noen få uker tidligere. Jeg nevner det ikke. Før vi skilles får jeg nummeret hennes og sender henne en melding litt senere. Over de neste ukene møtes vi noen ganger og det er tydelig at hun begynner å bli veldig interessert, men dessverre ser jeg etterhvert en side av henne jeg ikke liker og hun er ikke lenger kjærestepotensial i mine øyne. Men vi er fortsatt venner, mer enn to år senere.

”Hei!” sier jenta og gir meg et stort smil. Jeg er på byen, på et av Oslos mest innbitte sjekkesteder. Jeg svarer og vi begynner å prate litt. Hun er veldig på sjekkern, jeg er en god del mer tilbakelent. Jeg kjenner henne igjen ganske fort, igjen fra Sukker, og det kan hende at hun kjenner igjen meg også. Jeg sendte henne en melding en gang, og hun svarte, men hun viste veldig lite interesse tilbake og det ble stille da jeg spurte om vi skulle møtes. Nå er tydeligvis rollene snudd helt på hodet. Det er vel egentlig hun som forsøker å sjekke opp meg, ikke omvendt. Jeg lar det være med det, jeg er ikke så interessert. Hun var finere på bildene synes jeg. Til slutt gir hun opp og finner seg en annen å flørte med.

Og jeg som hadde mannet meg opp til en kaffedate, vi hadde mailet og pratet litt før, og så dukker han ikke opp. Ingen telefon om forsinkelse eller tekstmelding. Ingenting. Skuffet. Men jeg er vel ikke alene... Får dra på trening istedenfor

Heisann alle sammen!

Ønsker å lage en liten (Helst stor) tråd hvor vi alle mimrer og "sammenlikner" barndomens gleder og lykke...
Alle har sine gode minner fra barndommen, som en fav serie (for de som hadde kabel eller flere kanaler), en spes sted hvor gjengens samlet seg på ettermiddagene, en fav ting å gjøre med venna....
Men barndommer hører og med gamle helter og idoler, som musikken og slikt tok med seg...

Gi meg dine tanker om din lykke under barndommen, hva du tenker om dette osv
alt fra klær, musikk, en spes opplevelse, et spes sted osv osv osv

Ja, nå blir det spennende! Har fått beskjed om at dressene og skjortene mine *kanskje* er i pakken som ble sendt fra skredderen i dag. Det var visst veldig god mulighet for at de kom før neste uke var omme. Og...som jeg har sagt til enkelte, så er det det som bestemmer om det blir sukkerfest på meg eller ikke. Har jo lyst til å gå, men har jo lyst til å se nogen lunde ut også :)

Jeg har gjort comeback her for ca en uke siden. Jeg kan opplegget, og har et normalt forhold til dette.

På den uken har jeg nå sendt 99 meldinger totalt, og fått 71 tilbake. Dette er inkludert korrespondanse med de jeg har begynt å skrive med.

Jeg har kontaktet 21 jenter, hvorav 12 har svart, 7 er det innledet korrespondanse med, og 2 er foreløpig møtt i RL.

De 9 som ikke har svart, regner jeg med at ikke er interessert, eller har nok andre jern i ilden, og selv om jeg ønsket at de skal svare, forsvarer jeg deres rett til å ikke gjøre det.

8 jenter har skrevet til meg i perioden, og jeg har svart 1 av dem. Det var rett og slett av sympati. Jeg føler ikke at de har noe "krav" på svar hvis jeg ikke er interessert. Hva skal jeg svare? Gjør jeg dagen noe bedre for noen ved å gi høflig avslag? Tvert i mot, jeg tror jeg blir fortere glemt hvis jeg ikke svarer.
De som skriver på forumet at manglende svar er uhøflig, bør egentlig tenke seg om. Det er ingen menneskerett å få svar i denne sammenhengen. Og de fleste av oss ønsker vel helst svar fra de som er interessert? Det handler vel om å finne en kjæreste?

Bottom line: konsentrer dere om de dere faktisk får kontakt med, og utvikle det videre!:-)

Veggdyr

Siste svar ti. 22 nov. 2011 18:54 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Jeg er litt nysgjerrig på disse veggdyrene.
Mulig jeg så dem på Sukkerfesten, men jeg var nok litt for aktiv rundt omkring til egentlig å legge merke til dem.

De står urørlige langs veggen, uten å drikke, uten å smile, hele tiden?

Finner man veggdyr på vanlige utesteder også, og i hvor stort omfang?

Andre karakteristikker?

Denne er vel først og fremst til guttene. Jeg tenkte at jeg skulle begynne og bli flinkere til å sende førstemeldinger. Men det er ganske vanskelig. Hva skriver man egentlig? Eller er ikke det så viktig bare han synes jeg ser søt ut på bildene?

Særemne

Siste svar ti. 22 nov. 2011 12:40 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym student

Jeg har særemne i år. Om et par uker skal jeg fremføre problemstillingen min, men utfordringen er; hva er min problemstilling?

Jeg har lest "Nattønsket" av Anne B. Ragde og "Trollkyss" av Birgitte Kjos Fonn. "Nattønsket" handler om ei 39 år gammel dame som bruker tiden sin på å ha sex med forskjellige menn og hater forpliktelser. Trollkyss bygger seg på Martes historie, og hennes foreldre, besteforeldre og oldeforeldre. Det er fire forskjellige historier som først og fremst handler om kjærlighet og første kyss. Nattønsket til sammenligning er en mer rå bok, veldig direkte i språkbruket (f.eks: "vi knulla hardt, begge var dritkåte") mens Trollkyss er mer; "leppene rørte hverandre, og med ett føltes alt helt fantastisk". Det er to veldig forskjellige bøker, men samtidig er temaet kjærlighet.

Ut i fra det jeg har skrevet, er det noen som har et forslag til problemstilling? Og hvis noen faktisk har lest bøkene, kanskje kan si noe utifra det?

På forhånd takk :-)

Kan noen hjelpe meg? Kontoutskriften min viser to transaksjoner der Ashcode.com har trukket 240 pluss, det andre er til achwires på 315!
Vet ikke om det er noen sammenheng mellom de to men de har jo Ach i seg.
Jeg kan ikke huske at jeg har kjøpt noe på nettet ifra til de prisene og jeg har definitivt ikke hørt om Achcode .com eller Achwires.
Mistanken havner definitivt på svindel, men slike små summer?!
Noen som kjenner til noen av navna?

Hei!

Er det noen som har prøvd dette? Eller kjenner noen som har? Man må visst til lege for resept, så før jeg spør legen er det greit å høre om noen har erfaringer.... Anyone?

Samme dama har besøkt meg nesten daglig nå i lang tid. Hun er superbruker og jeg er superbruker. Men hun har ikke sendt melding. Bør jeg sende en melding der jeg sier jeg ikke er interessert????

Det var da utrolig koselig å møte alle sammen igjen... Litt mer bekymrinng over at trynet er så kjent fra forumet at man ser dama levere matchingkortet til en når man står på syv-åtte meters avstand... men likevel... en utrilig hyggelig fest.. :)

Jeg har hele tiden bare datet en av gangen. Syntes det har vært greit å bare forholde meg til en av gangen.
Nå har jeg over en stund skrevet med tre stykker her på sukker...har vært litt til og fra, grunnet de har vært trege eller jeg har vært litt av en stund!!
Nå er plutselig alle tre veldig på og ønsker en date..
Dette er i grunn tre vidt forskjellige menn, men alle har kvaliteter som jeg liker...
Er litt rådvill, skal jeg møte de alle sammen eller bare velge å møte en....I know, luksusproblem...men er faktisk veldig i tvil hva jeg vil.....
Erfaringer noen??

Ville du vært med?.Hvorfor,hvorfor ikke?

Event. hvor lenge?
Eller er det slik at dersom en ikke aktivt klikker på "logg av" men en kun legger ned siden og slår av pc`n -at en da vil fortsette å stå oppført som pålogget. Noen som vet?

Btw: ønsker at denne tråden blir ufyselig useriøs :P

Potensiellt?

Siste svar ti. 22 nov. 2011 00:30 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Snøfnugg

Livet kan være merkelig. Jeg tror det er vanskelig å møte en person bare en gang å vite at man ikke er interessert. Plutselig var den unge potensiell allikevel.Jeg tror man må være mer tålmodig med det å bli kjent,men seff,noe tiltrekning må jo være der fysisk.Hva syns dere??.Jeg syns man bør møtes flere ganger jeg...

Må kjøpe gave i morra til pappa og finner ikke på noe. Glad for tips :)

Jeg må vel se sannheten i øynene og innse at min tid her er over. Kan jo ikke fornye medlemskapet mitt som går ut i morgen. Jeg er jo ikke er singel :))
Må si det har vært skikkelig artig her på forumet til tider, men også litt nedturer.........Har fått mange venner og noen tar jeg med meg til FB:) Tror ikke det ble en eneste uvenn ? Fikk også med meg en sukkerfest også som virkelig fristet til gjentagelse takket være alle dere som var der:) Ingen nevnt, ingen glemt:))

Jeg har faktisk funnet den rette nå. Det tok meg 4mnd. som jeg sa jeg ble spådd i en tidligere tråd:)
Mulig ting går litt over stokk og stein, men uansett så får jeg samboerstatus i helga;-)

Ikke gi opp kjærligheten da folkens.Vær positiv. Amors piler treffer når du minst aner det og da......<3<3<3

Glad i dere alle sammen <3...snufs :-)

Pantera has left the building------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag har jeg:

- Vært på jobb
- Trent
- Handlet inn for en hel uke! :)
- Gått til å fra jobb (ca 20 min)
- Vasket 2 maskiner med klær
- Ryddet kjøleskap å fryser
- Ryddet stua
- Vasket kjøkkengulvet
- Laget middag å spist den

Gud for en herlig dag ! :)

Så hva har DU gjort i dag ? :)

liker dere disse flørte meldingene vi kan sende her inne? eller har de fleste blokkert de bort...

syntes de selv er litt teite....

heihei:)

Med fare for at ingen noen gang kontakter meg igjen her inne;

Hva mener dere om telefonselgere, og de som velger dette som yrke??
Hvordan tar dere imot telefonselgere når de ringer?

Og er det noen fler enn meg som har dette som yrke? Eller har hatt???

Spent nå =) =)

Jeg sto (eller løp) og trente i dag, med MTV foran meg. Der viste de følgende program: "Paris Hilton - British best friend" der ni damer og en homofil mann konkurrerte om å bli Paris Hiltons nye bestevenn i Storbritannia. Og konkurransen gikk stort sett ut på å feste som frøken Hilton.

Og dette er den samme TV-kanalen som jeg tilbrakte timer med nesten daglig i oppveksten? Med 120 Minutes, Headbanger's Ball og Beavis & Butthead? Det er ikke bare jeg som begynner å bli gammel, vel? Det har skjedd noe med kvaliteten...?

Krypdyr

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym torsketran

Er så fulle at de må krype istedenfor å gå.
Eller de som må komme krypende tilbake til eks-en.
Mer?

Jeg er nå faktisk bare på sukker for å være med her på forumet. Gradvis har jeg gitt mer og mer blaffen i den opprinnelige årsaken til at jeg ble medlem.

Det føles egentlig litt ålreit. Og det er jævlig godt å slippe alt gruffet rundt meldinger og hjerter og teite svar. Og jeg får faktisk en del meldinger, men jeg tar dem liksom ikke alvorlig lenger. Bare sitter og venter på å bli skuffa eller at den som skriver plutselig skal bli ubehagelig. Så jeg dropper å involvere meg i det som egentlig skjer her, og koser meg her på forumet isteden.

Men nå sitter jeg og lurer litt på hva jeg egentlig driver med... Er jeg blitt litt skada av detta?... :-) Seriøst? Men folk oppfører seg jo som om dem er gærne på denne sjekkearenaen? Jeg er faktisk en høflig og omtenksom fyr. Og jeg har fått hakaslepp av alle de røffe, ufølsomme, egoistiske, selvgode, you name it... kommentarer og svar jeg har fått i mail til profilen min her, og laaange ønskelister. Det er så man blir helt desilusjonert. Er mennesker virkelig sånn? Nei, jeg trur egentlig ikke det. men enten så gjør mediet noe med menneskene, eller så tiltrekker min profi en bestemt usympatisk mennesketype.

Nei, da er det mye hyggeligere her på forumet! Så jeg blir vel snart en sånn en forumnisse eller troll eller hva det nå heter isteden. Men betyr det at jeg må leve aleine foreverafter? Kanskje det... Men jeg foretrekker faktisk det, fremfor å leve med noen av dem som jeg har skrevet med... og som har dannelsen et visst sted.

Så her er jeg, medlem for å være på forumet.

Er jeg den eneste som har det sånn her inne?...

(* Gubrandølsk for dårlig dag)
Det er ingen menn i min by. Jeg har søkt, sett, lett, klikket, reklikket, lest, snudd kurven og begynt igjen. Og jeg er ikke kravstor men vet hva som fenger MIN interesse med en gang.

Jeg vil ikke bli kjent med mannfolk som skriver om 101 sportsaktivitivter, fjellturer, fylleturene ute på byen, som tror Cafe Mocca er ekte kaffe, som synes jenter med egne meninger og naturlig sminke er usexy, som synes Iphonen er viktigere enn å snakke med personen foran han, som ikke gidder å lese profilen min før han sender ut en samlebåndsmelding og som kun vil komme i trusen min før vi i det hele tatt har blitt venner på Facebook.
Jeg gidder ikke.

Selv er jeg noen ganger så ekstremt god til å lukeparkere at jeg blir bittelitt forelsket i meg selv.

Ifølge sukker er det bursdagen min i dag! Hurra for meg! Men...bør jeg melde det til folkeregisteret? Det har vel litt å si for personnummeret mitt, har det ikke?

Lillebror på 13 sitter å kikker på potensielle kjærester til meg, og svigerbrødre (eller hva det heter) til seg selv her på sukker. Han syns dere smiler for lite på bildene deres, så han ønsker seg profilbilder med store glis, slik at det blir lettere for han å velge!

Hi hi hi

Hva ER egentlig det beste for sår hals....

Varmt eller kaldt?

Sitter her litt fortvilet med veldig stikkende hals og vil ha det bort så fort som fy! :)

Som ny bruker ble jeg litt forundret over at chatfunksjonen kun er for private en-til-en samtaler.
Jeg hadde egentlig forventet at det fantes muligheter for å gå inn på en felleschat og prate fritt med folk for å bli kjent og for å kunne vurdere hverandre i litt uformell setting, klikke på profilene og se matchtallene til de man diskuterte med, og lære litt mer om brukerne, før man gikk over på privatchat dersom det var interessant.

Mange snakker om at de søker den gode samtalen, og noen som kan utfordre seg litt i en diskusjon.
Ville da ikke en slik funksjon være fornuftig?

Er det noen spesiell grunn til at dette ikke finnes her? Jeg regner med at spørsmålet har vært diskutert tidligere.
Eller er det bare jeg som er blind, og at det faktisk finnes en slik løsning allerede? Kan noen isåfall peke meg i riktig retning?

Hva er gunstigste/billigste måten å foreta elektrisk oppvarming?

Pr idag har jeg ovner stående på timere, og typisk bruk er at ovnen på kjøkkenet skrus på et par timer før frokost, middag og kvelds, ovnen på stuen skrus på et par timer før jeg kommer hjem fra jobb, ovnen på soverommet skrus på et par timer før leggetid, og alt er av om natten.

Eller er det bedre å ha jevnere oppvarming?

Jeg lilker menn med initiativ og som tør å si det rett ut hvis han vil treffe meg igjen! Eller i det hele tatt.

"bare si ifra hvis du vil treffes igjen", "du kan godt være med på en fest en gang", "gi lyd hvis du føler for det". Hvorfor ikke spør rett ut om jeg vil være med på fest? Hvorfor ikke si rett ut at man vil treffes igjen??

Jeg må innrømme at jeg syns det er litt "pinglete", og for min del må det være mer tak i mannen enn å måtte slenge ballen over til dama og la henne ta over roret... Jeg liker menn med initiativ og som TØR vise interesse ;) Jeg liker desverre ikke så godt hinting og vas....

Og bare til slutt...ja..jeg tør selv å si at jeg vil treffes, jeg tør selv å spørre rett ut, og nei....jeg sitter ikke bare å "venter" uten å gi noe ;)

Hva med dere?

Som tråden sier, jeg får så utrolig mye post og jeg ønsker å være høfflig og svare alle, men jeg da får jeg nesten ikke gjort annet enn å skrive sukkerbrev.

Hva skal jeg gjøre?

Burde ikke damene holde litt igjen med brevskrivingen sin?

Det å oppleve kjærlighet ved første blikk er superdupert!!!!!!!!!!!!! Jeg har vært så heldig å oppleve dette et par ganger :-) Hovedgrunnen til at det i lengden ikke har fungert for meg er avstand.

Nå har jeg vært på date med en flott mann, men det sa ikke pang....

Hvor mange av dere tror på kjærlighet ved første blikk eller kommer en forelskelse etter at dere har datet et par ganger???

Jeg er gutt og ble dumpet av en jente jeg hadde bodd sammen med i litt over et halvt år. Før vi flyttet fra hverandre tok jeg ut noen av sigarettene hennes fra pakken og puttet dem en og en i rumpa for så å legge dem tilbake i pakken. Jeg sa aldri noe til henne om det. :) Synes fortsatt det var en morsom hevn, flere år etter. "Kiss my ass", liksom. Hihi...

Jeg er heldig, har alt tenkelige jeg kunne ønske meg, barn som jeg er utrolig glad i og som er glad i meg, gode venner, hus og hage, jobb, hobbyer, slank, ser ung ut for alderen og er presentabel de fleste steder, og de menn jeg treffer er selvfølgelig gifte.

Hvorfor er absolutt alle de mennene jeg liker alltid opptatte?

Finnes det ingen god, snill, ærlig, arbeidende, trofast mann i alderen 38 til 49 år igjen til meg?

leve for hverandre,
og ta vare på den tid vi har ;D

Jeg har en venninne her inne som akkurat fikk en melding fra en tilsynelatende normal mann sånn hvis man tenker på utseende og profiltekst. MEN, den første meldingen hun fikk var ganske avslørende;

"Fikk akkurat en melding av en kar som lurte på hvordan jeg forholdt meg til å spille moren hans i rollespill...sukker er en rar greie altså!"

Ja, jeg er helt enig med henne. Sukker er blitt en veldig rar greie ;)

Gratulerer til dere oppegående og smarte menn som er så originale og sende slike forespørsler :)

God underholdning for oss andre i det minste!

Jeg trenger 5 timer, men sover gjerne 2 timer senere på dagen, hva med dere?

hvorfor er det så vanskelig å få kontakt her inne? er jo veldig skjelden gutta faktisk svarer tilbake...
så hva skal man faktisk begynne å skrive, eller har dere for mange å skrive med allerede... hehe

Du får brått barnefri en kveld,noe du kansje har ei natt vær 6.uke.
Du vil se en film på kino,men oppdager at alle vennene dine har gjøremål for kvelden.
Drar du på kino aleine,eller blir du sittende hjemme?

Hvorfor er det mange menn som ikke lager koselyder under akten,eller når det går??.Syns det er mer opphissende med menn man ser nyter!:)

Damegjengen er klar for en natt i Oslo. Siden det bare er jeg som er registrert på Sukker blir det ingen Sukkerfest på oss. *snufs*

Kan noen anbefale spisesteder, puber og utesteder i Oslo sentrum? Vi skal bo bare et stenkast fra Karl Johan.