Sukkerforum

Plutselig får jeg grått matchtre på flere jeg har kjempegod matchscore i forhold til (95) og bladet "røyk" er gult, og viser således hva som ikke stemmer.

Men - riktignok røyker jeg ikke, og har krysset av på anti som et absolutt krav, men er rimelig sikker på at jeg ikke har sett grått tre noen sinne pga dette, på dem jeg har fått opp på matchscore >70. Og de har vel ikke alle begynt å røyke heller? :-)

"Ingen røyking", vil jeg anta, er av de få ting som en god del har som absolutt krav, også, så så her er det enten noe galt, eller Sukker har endret systemet for matchscore? Eller var det feil før, og har blitt rettet opp nå?

Litt rart også å få score på 95 med en hvor et absolutt krav kræsjer, og rart om det blir sort tre hvis ikke begge kryss av på anti, som et absolutt krav, for det er vel ikke noe problem, så lenge ingen røyker, men den ene kunne ha tålt at den andre røyket litt.

Fint om flere sjekker ut litt profiler, spesielt dem med "anti" på røyk, eller har noen absolutte krav, og sjekker om de også har fått grå trær i det siste. Kan Sukker ha endret på noe i konfigurasjonen her? Noe vi bør vite om, så det ikke oppstår misforståelser?

Synes det er litt feil at hele treet blir grått, i stedet for at kun det aktuelle bladet blir sort, kan jo hende det er en misforståelse ute og går, kan fort vekk være noe man har krysset av feil på i relasjonsprofilen.

Tror folk at man er så dum at man bare skriver ting for sin egen del?
Det er som om noen setter en "label" på noen og liksom skal synes synd på de, bare fordi de har sagt noe. Også unngår de så den personen eller ikke gidder å svare evnt kommentere. Her er det den personen selv som må ordne opp i sine egne problemer. Resten driter man i.

Kjenner jeg blir skikkelig provosert av menn jeg liker som faller/har falt for pene damer som er dumme som trestykker. Det er ikke noe problem å møte eller høre om ekser som er helt vanlig oppegående, pene og greie. Er ikke sjalu av meg. Men av en eller annen grunn blir jeg provosert av å vite at han har vært sammen flere år med damer jeg skjønner/ser at ikke har hatt så mye mellom øra og gjerne også lettere psycho. Jeg tenker at det sier en del om han også. Hva tenker dere?

har vært på sukker i et par år, og har datet ganske aktivt. Men det siste halve året har jeg egentlig mistet helt lysten på det. Jeg føler at jeg ikke får noen ting igjen av å date. Vet ikke helt hvorfor, men føler at jenter gir lite av seg selv. Det virker som jenter har den innstillingen at gutten skal stå for alt av oppvartning. Det er alltid jeg som må finne på hva vi skal gjøre, sted og hva vi skal snakke om, osv. Og selvfølgelig er det jeg som betaler for det.

Etterhvert som man har gått på endel dater begynner dette å bli litt ensformig. Nå har jeg lyst til å bli tatt med ut på date, med en jente som kan finne på noe gøy og ordne alt.

Andre som føler det slik? Gi gjerne noen kommentarer, både seriøse og useriøse taes imot med takk!

Er det slik i det nye meldingsystemet at om man skriver en samtale, trykker send og går inn i utboksen og sletter samtalen, vil mottaker likevel ikke få denne?

Det har vært litt snakk om dette at kvinner velger status, og menn med god utdannelse og god jobb. Og det må de jo gjerne gjøre; like barn leker kanskje best.

Men det må da finnes noen kvinner der ute (eller her inne) som har "normale" jobber, uten lang utdannelse (og som allikevel er ganske oppegående)?

Og... jeg har da ved selvsyn konstatert at menn som har "vanlige" jobber også til tider faktisk er sammen med noen?

Så... hvor er drosje-buss-budbil-trikke-sjåførene, postbudene, renholdsassistentene, butikkmedarbeiderne... osv.?

Eller forsvinner de på magisk vis når alderen går over 30, som er min aldersgruppe?

Hmm.... OK, jeg har krysset av for å ikke treffe de med barn, da. Er det der de "gjemmer seg", siden de kanskje har satset på barn og forhold istedet for utdannelse?

Veit ikke om det er korrekt å takke for seg, men jeg gjør nå det allikevel.

Takker ikke for meg fordi jeg er drittlei, men sukker har i dette tilfellet (mitt) tjent sin hensikt!

Såh!

Bon voyage

....sier jeg til meg selv. Har datet flere flotte jenter i det siste, og de vil treffes igjen, og er smilende og positive. Men jeg er bare generelt lunken, og jager videre.

Gå i meg selv? Har prøvd, men jeg gjør det sikkert feil:-)

Obagi

Siste svar sø. 4 des. 2011 23:24 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym slemmingen

Jeg har kastet meg over en Obagi-kur.
Dette er en hud-forbedrende krem-kur som gjør at man i flere uker ikke ser ut i månelys, for så langsomt men sikkert blir huden mye mye bedre. Det er smertefullt, klemmer er det siste jeg har lyst på, jeg flasser, er rød, klør, kan så vidt røre ved ansiktet, er i første uke, 17 til før ferdig.

Noen som har tatt kuren? Eventuelt er ferdig med den?
Noen som hoppet av kuren?

Man kan si mye rart om kollegene mine, men drikke og skryte det kan de!

Flere sukkerklumper som har tenkt seg dit? Eller har andre nyttårsfester å anbefale?

Hva gjør du, når du får en post fra en person du ikke finner tiltrekkende/interessant?

Lar du være å svare?

eller

Skriver/limer du inn avslag?

Klarer ikke å bestemme meg for hva som er "minst frekt".

(Og vennligst ikke kom med no slikt: "Gir personen en sjanse uansett")

man får melding av en person man overhodet ikke finner attraktiv på bildet. uansett så prøver man å være høflig, svare dem, uten å egentlig vise interesse, men alle må jo få en sjanse. kanskje har personen superpersonlighet?

men nei. det viser seg at personen både er selvopptatt, bedreviter og rett og slett innmari kjedelig å prate med. det lyser dårlig selvtillitt og forsvarsposisjon av hele greia, og man forbereder seg på en direkte avvisning.

man er så tydelig som man kan bli. selcfølgelig lyser mistanken om dårlig selvtillitt igjennom, og pga avvisningen så begynner personen å lire ifra seg dritt før man såklart blokkes fordi vedkommende tydligvis ikke takler å få negativ respons.

heeeeelt alvorlig, hvorfor oppfører voksne mennesker seg slik? går det ikke an å skru på de sosiale antennene og faktisk forholde seg til folk på en ordentlog måte?

ikke at jeg legger mye energi i å irritere meg, men en blir jo forundret over hvor usaklige folk blir bare fordi den andre ikke finner dem tiltrekkende..

erfaringer?

Virus

Siste svar sø. 4 des. 2011 21:34 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Strings

Ser når jeg kjører virussøk på maskinen min, at programmet finner flere elementer enn for få år siden! Er det en eksplosiv økning i antall virus på nettet eller finner programmene mer rett og slett. Det søket jeg kjører mens jeg skriver her, har avdekket 47 tilfeller. Forrige systemsøk var utført så sent som igår! For et år siden og en utgave av norton tilbake siden var dette antallet 2!
Hva har skjedd?

Ja..beklager at jeg alltid stiller så dustete spørsmål, men jeg er helt fjern på alt som krever at jeg trykker på et tastatur.

Så hvordan?

Er det slik en profil med et lite mystisk slør over seg virker mer tiltrekkende enn de trivielle? Og det samme med skriving/dialog? - at en som klarer å holde et lite mystikkens skjær i dialogen virker mer tiltrekkende enn de som avslører alt? Hvor går balansen her? -mellom det å være hyggelig, åpen og grei og det og beholde noe som virker skjult og mindre åpent?
Tenkte litt rundt dette, basert på erfaringer der jeg har skrevet med noen en stund -så har det kokt bort -kanskje p.g.a trivialliteter -at personen på en måte har blitt litt uinteressant og ordinær.. Hvor ligger nyansene her? dette er vel smak og behag-psykologi, men sleng gjerne ut deres tanker rundt dette her, så kanskje det blir en liflig trævl.. :)

For min del er det enkelt, det er ikke ordentlig jul uten fenalår og fåreribbe. Alt annet blir substitutt. :)

Dette er en positiv tråd:)
Jeg trodde jeg visste hva jeg ville ha, eller iallefall hva jeg IKKE ville ha. Jeg drømte om en høy flott mann, en forholdsvis slank mann som tok vare på seg selv.
En mann med pondus skulle jeg iallefall ikke ha!

Dette var det ytre, jeg har selvsagt ønsker i forhold til personlighet også. Han skulle være snill, morsom, ha glimt i øyet og intelligens. Orden på livet sitt i forhold til økonomi, bosted, ekser, barn osv.

Vel, så treffer jeg HAN på et utested. Jeg la merke til han umiddelbart, snille øyne, og et utrolig sjarmerende smil:)

For å gjøre en lang historie kort; vi har truffet hverandre nesten hver dag siden. Det jeg vil fortelle dere er at han er alt det jeg trodde jeg ikke ville ha!
Han har pondus, ikke spesiellt glad i å trene. Han liker å kose seg. Han er øm og kjærlig, har verdens mest sjarmerende blikk.
Han har ingen utdannelse, jobber som håndtverker. Han leier en knøttliten leilighet, har to kull med barn...

Jeg er veldig betatt, elsker kroppen hans og alt han kan gjøre med den! Sexen er rett og slett helt fantastisk!
Vi tar en dag av gangen, aner ikke hvor veien går videre, nyter her og nå.

Poenget mitt er; La folk få en sjanse, det finnes juveler der ute:))

Jeg ser på mange profiler at mange mener man skal være ferdig med tidligere forhold. Men hvor ferdig er ferdig? I hvert fall for oss som har barn.

Jeg har nå levd sammen med en kvinne i 25 år, halve livet mitt, og nesten hele voksenlivet mitt. Og vi har 3 barn sammen. I denne perioden har vi vært hverandres elskere, kjærester og beste venner. Og felles foreldre for våre barn. Det siste vil vi alltid være. Det skylder vi barna. Barna krever også at deres foreldre skal være gode venner. Og vi har et gjensidig ønske om å følge det kravet.

For en del år siden jobbet jeg med bidragssaker i trygdeetaten. Da så jeg nok av saker hvor foreldrene i forskjellig grad insisterte på å være ferdige med hverandre. Og mitt inntrykk var at de som virkelig gjorde alt for å holde eksen på lengst mulig avstand var de somvirkelig ikke var eller ble ferdige med hverandre.

Så jeg kommer til å ønske å alltid være en god venn for min ekskone. Samtidig som det er helt klart for meg at vi ikke er kjærester eller elskere lenger.

Så da stiller jeg spørsmålet ut her, hva legger dere i å være ferdig med tidligere forhold?

Jeg bare lurte på... jeg sendte et brev til en gutt/mann/kar som jeg likte profilen til. Og dagen etter så jeg at han var pålogget. Ok, tenkte jeg... da får jeg se om han svarer. Men på utboksen min står det at brevet ikke er lest engang..?
Er det mange som ikke leser brevene de får, uavhengig om de er interessert eller ikke ut fra profilen til avsenderen? Han hadde vært innom profilen min altså... men ikke lest brevet.

Hilsen litt ny :)

Kjære sukker folket!

Når jeg titter på trådene her så er det ikke så mye positivt å spore alltid. Å være singel betyr vell i utgangspunktet at man har alle mulighetene forran seg, man kan starte på nytt, få en sjanse til eller sin første sjanse til å finne kjærligheten. Er ikke det fantastisk da?

Hvorfor bruke tid på det som har vært, bruk energien på det utgangspunktet DU er, for å finne noe nytt, spennende og engasjerende. Menn her inne er ikke kjedelige, de er flinke til å ta kontakt, de er positive, de leter etter det samme som oss damer... noe som gir dem det lille ekstra.

Jeg velger å ikke se feil i systemet, sukker, mannen og alt annet som kunne vært bedre. Feilen ville antagelig lagt oss meg selv uansett. Forsøker å være det jeg vil tiltrekke meg, nesten hver dag, i det minste. Så med dette vil jeg oppfordre dere å tenke positivt, se muligheten ikke begrensingene, ta kontakt med dem som har noe spennende ved seg og overse negativiteten som herjer her inne til tider.

Med dette spør jeg "Velg EN ting, den tingen som fasinerer deg mest hos det motsatte kjønn og del det med oss"

Snurr film!

Små prat, spor av, gi deres beste, men "keep it simple and keep it positiv"!

i Oslo i februar?

Æ ska! Æ ska! :D

Hadde vært kjekt om noen hadde tips eller løsning til hvordan jeg får logget meg inn på sukker via iPhonen.
Uavhengig om jeg går inn via sukker.no eller mobil.sukker.no og logger meg inn med brukernavn/passord, blir jeg re-direktet til ny log-inn side…
Og ja, har korrekt brukernavn/passord.

Noe med samme problemer?

Jeg har litt problemer med å skrive meldinger, finner det vanskelig å komme på noe å si, det er lettere når du kan se vedkommende i øynene. Jeg vet allerede hva man ikke må begynne med, ingen diskusjoner om politik og religion, ingen slibrigheter selv om du bare skal være morsom og ikke spør om å få se trusa hennes før etter den 6 meldingen. Det er det å starte som er vanskelig, jeg vet ikke hva jeg skal si pluss at jeg er litt nervøs siden det virker å være et litt brutalt klima her, som en oppdager fanget i kjærlighetsjungelen føler jeg meg.

Noen tips til en relativt ung vestlending

Nå trenger jeg dere menn til å hjelpe meg med å forstå hva dere tenker og hvorfor dere tenker slik.

Jeg har vært inne på mange profiler nå og holder meg selv til de som er i mitt aldersspekter.
Jeg er selv 45 og de jeg besøker er fra 43-50.
Overraskende mange av dere menn over 40 søker ekstremt ned i alder.
En mann på 47 år søkte jenter fra 16-40...osv. Hvor gammel er han da mentalt tenker jeg. Det blir turn-off for min del.
Ikke det at han hadde svart meg uansett, siden jeg er over 40 og sikkert utgammel i hans øyne. Men selv så må han jo tro at hans alder er helt ubetydelig for unge jenter. Og det er dette jeg ikke forstår. Hjelp meg her dere menn, med å forstå.
Hva ville dere ha tenkt hvis en dame hadde søkt gutter helt ned i 16 års alderen.
Er det helt ok og ikke noe dere hadde sett på som noen big deal?

Hvorfor foretrekker menn 10-20 år yngre damer? Er ikke kvinner og menn samme sted mentalt sett i forhold til alder? Er det utseende som er tiltrekningen? Og Synes kvinner eldre menn er mer tiltrekkende?

En afghansk kvinne ble voldtatt, og fikk 2 års fengsel.
Hun anket, og fikk da 12 års fengsel.
Og den afghanske presidenten har benådet henne, mot at hun gifter seg med voldtektsmannen.

(http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks /Afghansk-kvinne-fengslet-etter-voldtekt---slipper-ut-hvis-h un-gifter-seg-med-voldtektsmannen-6711856.html)

Damned if you do, damned if you don't...

Så norske kvinner kan egentlig være helt fornøyde, de slipper å gifte seg med dem.

Sett at man er tidlig i en datingfase. Overnatting faller seg naturlig osv. og kan finne sted i helger sånn freddan-til søndag... På fredags kvelden lager dama ei Brownieskake.... Man spiser litt Brownieskake begge to. Den var veldig god! Dagen etter skal dama på jobb. Hun blir borte fra morgenen til litt utpå ettermiddagen.... Brownieskaka står i kjøleskapet. Er det da korrekt å kalle meg for egoist om Brownieskaka er borte når hun kommer hjem med vaniljeis og jordbær som hun tenker å ha til dessert sammen med den oppspiste Brownieskaka???? (Dessuten var det bare litt over halve kaka igjen til frokost!)

Tro jeg har blitt forelsket, eller betatt av en fyr, men vet at følelsene ikke er gjensidige... hva skal jeg gjøre?

har møtt han, og pratet med han i lengre tid.

ikke lett dette her :/ trenger råd

Etter å blitt litt mer aktiv på forumet de siste par dagene så har besøks tallet på profilen min økt. 20-30 stykker eller.no på to dager og det er forholdsvis mye til å være min profil. Det som er det irriterende er at alle er under 70 i match så jeg vet ikke hvem noen av dem er... Greit nok at ingen har tatt kontakt, men hadde jo vært artig å sett hvem som er innom. Er det flere som irriterer seg over dette?

Tips til menn på byen.

Finnes sikkert værre ånde, men det er ganske kvalmt med bailey's eller noe annet søtt, som f.eks. Heerings solbær likør eller jeg vet ikke hva det kan være som gir en søt ånde.

Var på byen i går og måtte rygge litt unna da ånden som kom meg i møte bød meg imot. Menn bør ikke lukte eller smake søtt synes jeg...foretrekker øl og sigarettsmak/lukt jeg...det tenner jeg på faktisk.

Andre her som mener noen annet eller er enig med meg?

Hei

Lovte å spørre dere til råds.... En venninne har datet en mann i litt over et halvt år. De har det fint, men det avanserer ikke. Hun har gitt uttrykk for at hun vil ha et kjæreste-forhold med han. Han sier han fortsatt er usikker, at han er redd for å miste henne, men samtidig redd for å binde seg og ikke sikker på om han er forelsket "nok".

Hun er søt og morsom men har nok 10-15 kilo for mye (etter øynene som ser). 10 kilo fra å komme til normalvektig på BMI skalaen. Hun er nesten sikker på at det er grunnen til at mannen er usikker på henne etter så lang tid. Siden alt tilsynelatende er bra ellers. Jeg er ikke så sikker. Hva tror dere? Kan det være sånn at hvis du trives med en dame, men lar være å satse pga. 10 kg for mye?

Tenker du sånn eller kjenner du noen som definitvt tenker sånn? (En ting er preferanser i utg.punktet. men her er det altså snakk om et langvarig bra date-forhold - om det i seg selv kan være bremsen).

Dere som skal ha fest her på forumet i kveld får kose dere. Ha en trivelig kveld, jeg stikker snart... Men er tilbake i morgen

I bilen

Siste svar lø. 3 des. 2011 18:49 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Det er mange som klager over bilder som er tatt med bar overkropp på badet, og jeg kan for så vidt forstå at det ikke er så veldig sexy, kanskje med mindre man har en kropp som Henry Rollins.

Men hva er dette med alle disse bildene man har der man er avbildet i fører- eller passasjersetet på en bil? Prøver man å si "Se, jeg kan kjøre bil!!!" eller "Se, jeg bruker sikkerhetsbelte!!!"

Jeg hørte på radioen i dag at bare et lite mindretall av nordmenn benytter seg av naturen jevnlig. Likevel er det vanskelig å finne profiler her der ikke "marka" eller "skog og mark" er nevnt, eventuelt at det er minst to bilder fra en eller annen tur ut i naturen i albumet. For ikke å snakke om "nedoverski", "bortoverski", "kiting", "telemark" osv.

Dette er ikke ment som et sutreinnlegg fra en sofagris, men kanskje heller et spørsmål om dette faktisk er representativt, eller om jeg av en eller annen grunn har krysset av i relasjonstesten slik at jeg selv fremstår som et naturmenneske jeg ikke er.

Yeppyepp inviterer til filmkveld. Ta med deg noe å bite i og litt å drikke, så ordner jeg resten.

I motsetning til fjasetråder er dette faktisk seriøst ment :)

Tid og sted fås på pm.

Og det er åpent for alle!

Varighet?

Siste svar lø. 3 des. 2011 14:43 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Ok. Et helt seriøst spørsmål. Hvis du kjenner etter, tror du din neste kjæreste er den du kommer til å bli gammel sammen med? 

Er du klar for å avslutte livet sammen med et enkelt menneske og aldri "prøve" noen andre?

Jeg får straks besøk, så om jeg ikke deltar i tråden, kommer jeg tilbake!

noen som har reist over avstander for å møte noen her inne? da tenker jeg ikke på sukkerfest, men på privaten.

hvordan gikk det? ble det kleint eller klaffet alt? hva gjorde at du reiste?

og dere som ikke har reist, hva skal til for at du evt reiser og møter noen? eller er det helt uaktuelt?

I alle dager, jeg er forbauset.
Etter et sjokk av dimensjoner forrige helg til denne uken hvor jeg har blitt stormende forelsket og har aldri (i løpet av mine 10 aktive "date"-år) opplevd en fyr som er så flott, gir tilbakemeldinger, bryr seg, liker meg og vil være med meg!
Fyrverkeriet på soverommet kommer etterhvert. Vi må bare øve.
Skikkelig mye! ;)

mye går bra innenfor kiropraktorens og anstendighetens grenser
hvor stor forskjell har andre opplevd?

som er høyere enn meg!

Ble bare litt inspirert av en annen tråd...

Denne morgenen skulle jeg til politiet å anmelde noe, hadde dårlig tid og glemte leverposteiboksen. Da jeg kom hjem hadde den ligge åpen på benken hele dagen, det stinka i leiligheten....fyttirakkern.
Noen som har andre lignende historier?

Hvordan forestrekker du en date? Førstedate altså.. Casual eller middag og hele stasen?

Jeg blir stressa jeg, om det er sånn voldsomt opplegg. Er det ikke lettere og bare ta en kjapp kaffe, gå en tur, eller sitte på en benk og skravle?

OG..fjonger du deg opp som en påfugl?? Eller kommer du i snickers og komfortable klær?

Jeg tror jeg løper inn i den hulen jeg krabbet ut fra for en uke siden jeg altså.. :-P

...så mange som trenger kjæreste her ikveld da. Skulle nesten tro dette var en datingsite og ikke et skravleforum.

Heisann, noen som vil ha en "online date" med meg i kveld?
Sitter på sofaen uten stort å gjøre, og håpte kanskje noen ville prate med meg?

med alle de vakre kvinnene som popper opp hele tiden til høyre. skulle nesten tro at alle verdens peneste damer er på sukker.

og i morgen skal jeg på cafe-date med en av de : )))

Jenter hvor mange par støvletter har dere. Ikke hvor mange som står fremme i gangen, men hvor mange HAR dere?

Og hvor mange av disse bruker dere? Jeg må bare sjekke om jeg er normal eller unormal :)

Finstasen skal på, gutta samles og det blir høy partyfaktor!! Flere som skal på en snurr i kveld?

Erfaring sier meg at i morgen blir den store sofadagen.. gode tips til å redusere hodepine, trøtthet mm mottas med takk.

:-)

Jeg er ganske sjokkert av enkeltbrukere her inne på forumet kategoriserer andre mennesker som stygge! Jeg har lest at begge kjønn her inne bruker disse ordene.

Hva er det som skjer med dere som bruker disse ordene ovenfor andre mennesker?

Jeg har lagt merke til utrykket alfamann her Sukker, en Norsk oversettelse av alphamale tenker jeg, men hva legger dere i ordet? Er det tatt fra Huxleys Brave new World, hvor menneskene var delt opp i alfa, beta, gamma osv mennesker, eller er det fra dyreverdenen hvor flokkdyr har alfahanner og alfahunner som styrer gruppen?

Kunne vi ikke like godt dele mennesker her i Übermensch og Untermensch