Sukkerforum

Zzzzz........sovnet til og våknet med nakkesleng, men begynte straks å svare dere......
Skrev vel 8 linjer, men så plutselig forsvant tråden..... Jaja.....

Regner med at flere enten har vært på rene spa ferier eller prøvd forskjellige typer behandlinger.
Vil gjerne ha noen tips om pris, kvalitet, service osv. osv.
Tok behandling i Riga, men ble litt skuffet over kvaliteten. Da tok jeg kroppsmassasje og ansiktsbehandling m/dyprens. Prisen var langt under nivået her, men hadde forventet mer. Har hørt at Tallinn skal være bra ... ? Mulighetene er mange, men vanskelig å orientere seg blant alle fristelsene.

Håper på mange og gode innspill! ;-)

Hei!

Har hatt noen som har sett på profilen min, og jeg har sendt ut noen flørter til noen jeg har virket interesante, men får ikke nor respons. Har dere noen tips og triks til hvordan man kan gjøre profilen bedre?

Vet bilder selger, men har svært lite bilder av meg her, og de tror jeg bare haddde trukket mer ned:P

Da er det blitt klart at mitt første møte med en dame fra Sukker skjer i morgen kveld.

Etter tre uker med først noe meldingsutveksling, så en del chatting, så er det dags, altså.

Noen tips, innspill?

Hva slags fint har skjedd med dere i dag?,på en vanlig mandag?:O)

Nå vet ikke j om det har hvert en tråd på dette før her så j starter en på det nå

Mange av de profilen j har lest i siste søker en dame å elske med ,ikke noe galt i det ,men så under drømmepartner har de en hel liste på hvordan hun skal være .
Og etter min menig så skulle vel ikke det være nødvendig med alle de kravene til en å elske med ... eller ?
Har spurt flere om det kun er sex de vil ha og så kle på seg og gå , og da får j svar tilbake at det er kun det de vil og ikke noe mer
Hvorfor alle de kravene da ????
Skulle forstått det om man ønsket litt mere en bare sex ..

Gjør som Callienta og han andre som jeg glemte nicket på jeg for ikke å snakke om han som jeg husker nicket på, og nesten som han der som gjorde sin egen vri på greiene og spør hvem som ville datet meg?

Svar ja eller nei helt på måfå og etter eget forgodtbefinnende..... Jeg bryr meg filla!

For å gjøre det her litt mer uinteressant vet jeg egentlig ikke hva mer jeg kan gjøre.

overskriften forteller vel det meste....

Selv så har jeg ingen problemer med at det dukker opp noen sextråder innimnellom, men siden sommeren så synes jeg det har blitt alt for mange av slike tråder her. Ganske lei egentlig. Har jo nesten begynt å lure litt på hvor mange 16 åringer det er som bruker forumet. :)

Kan den i forbindelse informere om at det finnes andre nettsteder hvor det er nesten 100 % slike tråder. Bare ett hint....

Noen som har lyst til å skrive og møtes i Osloområdet, se om man har kjemi og vil møtes igjen?

Har begynt i ny jobb i Oslo, så jeg flyttet den 1 oktober. Har lyst til å bli kjent med noen, som kan utfordre meg i min nyte by?

Noen som har lyst til å skrive og møtes i Osloområdet?

Har begynt i ny jobb i Oslo, så jeg flyttet den 1 oktober. Har lyst til å bli kjent med noen, som kan utfordre meg i min nyte by?

Fin helg

Siste svar ma. 24 okt. 2011 14:16 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym likefrem

Nå kan jeg, storfornøyd, slå fast at superbruker-pengene var verdt det. Jenta var enda deiligere enn på bildene, og kjempekul å være med. Spesielt å bare ligge timesvis i senga med. Beste helg på lenge.

Det har vært en hard men strålendes helg,nåå endelig sove litt :) natta .

Syntes denne var fin..

I'm not saying i'm perfect; in fact i know i'm far form it...
I'm just saying i'm worth it....!!!!

http://www.side3.no/article3070046.ece

(repost, siden jeg var litt utydelig i tittelen forrige gang)

Verb eller substantiv?

Partynorsk?

Siste svar sø. 23 okt. 2011 23:30 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym chandler77

Svensker i Norge blir jo gjerne kalt partysvensker nå, men hva kalles da nordmenn i Sverige? Noen som vet? Kan ikke tenke meg at det er "partynorsk"...

På lördag smäller det Man Utd - Liverpool, vem håller du på och varför? Jag säger bara "You never walk alone" :-D

Jeg lurer litt..

Det er massevis av folk online på Sukker hele tida men ikke veldig mange som bruker forumet. Hvor mange er egentlig veldig aktive og bruker feks chatfunksjonen? Eller er det sånn at vi bare er pålogget og venter på at noen skal ta kontakt?

En annen ting jeg lurer på er hva dere andre gjør når dere besøker profiler. Legger dere igjen hjerter eller flørter, sender meldinger til noen? Blokker dere profiler der bilder eller beskrivelser sier at det overhodet ikke er aktuellt for dere?

Det hadde vært så greit å ha noen kjøreregler for hvordan man skal navigere seg frem her....:-)

Gjør som Callienta og han andre som jeg glemte nicket på jeg, og spør hvem som ville datet meg?

Svar ja eller nei med eller uten begrunnelse..... eller drit i det - jeg har en promille over 0,7 så selvtilliten er stigende - og selvinnsikten er synkende.... i den grad den KAN synke noe mer....

For å gjøre det her litt mer interessant inviterer jeg alle som tenker nei til å svare nei! Det holder altså ikke å tenke nei uten å svare noenting ;)

Hvordan gjør man en tråd anonym??

Det blir jo mye mer å vaske når den er stor.
Og har man bruk for hele egentlig?
Det er ofte mer status med en stor en enn det at man faktisk har behov for en stor en.
Hvor stor er din leilighet/hus?

Denne uken? Hverfall lykke til:) Håper det blir min tur også snart ;)

Jeg er tidenes største pyse på ski.

Har prøvd begge deler langrenski og alpinski. Synes det er vanskelig å holde balanse på langrenski, og når jeg først tenker på tunge slalom skistøvler , puuuuuh grunn nok å la det være.

Men jeg vil utfordre meg og klare det. Har tenkt å ta meg personlig skilærer
Finnes det slik en mulighet i Norge?
Hvor viktig er for deg at din fremtidig partner er flink på ski?

To_ ski_ or _not_ to_ ski, that is the queston?

Takker på forhånd for tipps og ærlige svar :)

Hei!:O)

Får mindre lyst på kjæreste jo lenger tiden går uten..hehe.Er det fler som har det sånn?.Syns liksom det er litt tidlig enda da!.Alt er liksom enklere uten??,begynner jeg å tro.

Hei alle sammen og god søndagsmorgen!

Jeg skal i gang med å rehabilitere en leilighet fullstendig. Legge parkett, flislegge to bad, male flere rom (kanskje rive tapeter osv) få nytt kjøkken osv.

Nå er jeg veldig usikker på om man bør få et kjøkkenfirma til å montere kjøkken, velge en bad-spesialist for å ta badet, malere for å male osv. Eller om man likeså godt bør velge en totalentreprenør (med våtromsgodkjenning), siden det er så mye som skal gjøres i ulike rom. Det siste er fristende, men desto viktigere å velge rett firma og snakke med de rette menneskene. Jeg har prøvd å lese litt tilbakemeldinger på Godt jobba, Mitt anbud osv. Men det lille som ligger der kan jo være så tilfeldig. Derfor spør jeg dere:

Har dere noen gode erfaringer og kjnenner til seriøse firmaer i Oslo-området i forhold til oppussing? Innspill mottas med takk!

musikk

Siste svar sø. 23 okt. 2011 15:14 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym frustrert!

når er man for gammel for å ta til seg ny musikk? jeg tar meg selv hele tiden i å tenke "hva er nå dette de unge hører på...alle sangene høres jo helt like ut!" har jeg blitt for gammel? på nittitallet hørte jeg på rock, jeg hørte på r&b, hiphop. nå er alt blandet sammen i en eller annen for for ...dance? jeg vet ikke! hva har skjedd? blir man bare for gammel?

Jeg ser stadig vekk norske kvinner leier rundt på afrikanere, men ytterst sjelden at norske menn er sammen med afrikanske kvinner. Hva er grunnen? Er afrikanske menn på toppen av attraktivitetshierarkiet som kan dra både afrikanske og norske kvinner, mens norske menn er på bunnen av dette hierarkiet som ikke har sjans på afrikanske damer og må se seg forbigått i konkurransen om norske kvinner av afrikanerne? Eller er det fordi norske menn ikke synes afrikanske damer er noe tiltrekkende?

Nå ser jeg av og til norske menn sammen med asiatiske kvinner, likevel er dette langt, langt sjeldnere enn synet av norske kvinner og afrikanere eller menn fra Midtøsten. Så vidt jeg vet er det vanlig at europeiske menn går etter asiater, mens europeiske kvinner trekkes mot Afrika og Midtøsten. Hva skyldes dette, noen teorier?

Er afrikanske menn mer maskuline enn norske/europeiske?

SKO

Siste svar sø. 23 okt. 2011 14:41 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym søtnøs

jeg har akk sett gjennom 8500 par sko og fant ingening jeg likte! er et normalt, fint og elegant par sko så mye å be om? skal jeg starte min egen skoproduksjon eller? hvor kjøper dere skoene deres jenter?

*desperat søtnøs*

Ok, jeg fikk sansen får forumet, en måte å spør om tinel og tangel på. Har vert her i to dger bare.
Er den generelle mening at "din fortid er din fortid, ta det fra nå" greia reell? Mitt intrykk er at hvis man virkelig graver dypt så er det til å dømme at det betryr noe, men at ingen egentlig vil inrømme det. Hvis jeg skulle bry meg med fortiden min så burde jeg vert under jorden, men det er jeg ikke. Jeg er her fortsatt i levende livet og sparker fra meg men jeg ser framover, ikke bakover fordi det ødelegger. Jeg ser så mange flotte sjeler der ute og må bare legge til at jeg har forståelse for nervøsiteten i visse tilfeller.
Hvor langt vil du strekke "fortid er fortid" og la det være fortid? (tolk det på egen måte)

Positive og negative kommentarer mottas med takk. :)

En hører om rike folk som er deppa.
Jeg har tilgang til nok jenter. Mange dates. Mer enn nok sex, egentlig nesten for mange attraktive jenter. Har jenter som vil sove hos meg. Men jeg vil ikke. Jeg er bare deprimert og utbrent. På jenter.. veldig utbrent. Orker ikke engang å utveklse et ord med søte/vakre jenter som har plantet et hjerte på meg :/ Hva har skjedd med meg?

Husmortips

Siste svar sø. 23 okt. 2011 11:21 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Pantera68

DEL I VEI:)

Er en på chatten , er en på chatten !

Spørsmål-og-svar-tråd, f.eks.:

Hva er den biologiske funksjonen til hår i armhulene?

Selv om Norges Beste fans ikke er velkommen til Bææærgen neste år så blir det ikke noen flere poeng til dere bergensere fordi da vettu.. :)
Men men, vi fikk jo sagt det vi ville si der så... :)

Enga Enga Enga :)

Takk sukker

Siste svar sø. 23 okt. 2011 03:05 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym MrAsshole

For den nye mobilversjonen av siden, funker ca. 1 milliard ganger bedre enn før. ;)

Hva synes folk?
Personlig savner jeg bare muligheten til å automatisk logges inn akkurat nå.

Når jeg går inn på matchlistene mine, blir jeg slått av hvor stabile disse er, altså hvor lenge de som er der har vært her inne. Jeg vet jo utmerket godt at det samme er tilfellet for dem når de ser for eksempel undertegnede på sine lister, men, om noe, så bekrefter jo det inntrykket. Vi blir værende her inne jævla lenge.

Det er en del år siden jeg først forsøkte nettdating, og allerede ved andre forsøk traff jeg blink, eller det virket i hvert fall slik da, selv om ulike faktorer, gjorde at det likevel ikke ble noe varig ut av det. Men det er også den nettdaten av omkring 30 stykker det har fungert best med. I tillegg kan jeg legge til en 3-4 andre som det nok kunne blitt noe mer med om jeg hadde spilt kortene mine litt bedre, men også disse er flere år siden.

Så det jeg rett og slett spør meg selv om er om det er en eller annen form for mekanisme som gjør at vi blir værende her inne så lenge. De som er i mitt matchsøk representerer trolig et tverrsnitt av den osloske kvinnelige befolkningen i aldersgruppen 28-36 eller deromkring. Kvinner med utseendet med seg, med utdanning, jobb, venner, fritidsinteresser osv. Jeg er selvsagt ikke i stand til å si om dette også gjelder menn, men jeg ville ikke blitt overrasket over om så var tilfellet. Men kjæreste, det får vi oss ikke.

I tillegg er det faktisk slik at de jeg kjenner som har møtt kjæresten sin på nettet, har møtt vedkommende etter veldig kort tid. Så jeg lurer rett og slett på om det er noe med at vi bygger oss opp sperrer.

Digresjon som illustrerer det jeg tenker på: Jeg så nettopp en profil med et nick som sluttet med 28. Dama var 33 år, og skrev i profilen sin hva hun skulle begynne å gjøre høsten 09. Likevel er hun superbruker og pålogget sist uke.

Gjør ikke som Callienta og han andre som jeg glemte nicket på jeg for ikke å snakke om han som jeg husker nicket på, og spør hvem som ikke ville datet meg?

Svar ja eller nei med eller uten begrunnelse..... eller drit i det - jeg har ikke promille og selvinnsikten er fraværende...

For å gjøre det her litt mer interessant inviterer jeg alle som tenker nei til å svare nei! Det holder altså ikke å tenke nei uten å svare noenting ;)

Hvordan gjør man en tråd uanonym??

Mensa

Siste svar lø. 22 okt. 2011 23:59 (165 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Det er det jeg alltid har sagt - folk som briefer med IQen sin, mangler et og annet på andre områder:

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7834865

Hvilke generelle aktiviteter (som kino, fallskjermhopp etc) bør man ikke gjøre på en date?

Evt hvilke spesifikke ting bør man ikke gjøre?

Tror jeg hadde en date i sommer der jeg kanskje ikke burde ha prøvd en fotflørt eller kanskje ventet litt istedet :)

hva skjer?

Siste svar lø. 22 okt. 2011 21:59 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym jodilidei

Så du skriver til ei jente, viser interesse, men får inget svar. Senere så er du ute på byen, ser samme jente og jenta viser interesse. Hvorfor viser jenta interesse på byen og ikke på sukker?

Og dette er ikke noe engangstilfelle.

Jeg er jente som prøver nettdating for første gang. Var litt skeptisk i utgangspunktet da jeg føler at det er en litt unaturlig arena for å finne seg en kjæreste, men vet jo om mange som har funnet hverandre slik. Jeg tenkte at jeg må være ærlig uten å utlevere meg helt, men la feks ut et bilde der jeg så blid og vennlig ut, ikke et der jeg synes jeg ser fantastisk ut.

Jeg fikk mange(?) besøk på profilen, og noen la igjen hjerter, flørter og meldinger. Problemet er at jeg føler det blir så rart og ¨hastepersonlig¨, enda jeg er en veldig åpen og utadvendt person i RL. Aner ikke hvordan jeg skal gripe an den hyggelige oppmerksomheten i webspace! Tør nesten ikke se på noens profil i ¨redsel¨ for at de skal ta kontakt, hehe... -for da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre i neste omgang. Er også redd for å såre, det dreier seg ikke bare om meg. Håper å fange opp hvordan dette fungerer i praksis etterhvert. Ellers er det jo ingen vits?

Det som dessverre etter en kort stund fikk meg til å *fjerne* profilbildet og moderere profilen min var imidlertid alle de som ødelegger for dem som ser etter en kjæreste. Jeg har blitt kontaktet av gifte menn, menn som bare ville ha en elsker eller ONS, eller som ville ha gruppesex... Jeg er også blitt kontaktet av menn som er eldre enn faren min - noe som jeg ser på som helt absurd, selv om disse mennene sikkert er hyggelige.
Dette er nok noe alle opplever, men noe som får meg til å lure på hvor lurt det er å se etter en mann her inne.
Resultat: Ingen tar kontakt, og jeg kontakter ingen!!!
Er det andre som har det slik?

Hva gjør man for å bli litt varm i trøya her da? Forum er morsomt, for der er praten lett og ledig og uforpliktende.

Hjelp meg! :-)

... når ei vil ha deg til sengs, og du ikke er interessert, men vil ikke direkte si nei for ikke å såre etc.

Spille dum, og ikke skjønne hva hun insinuerer (med mindre hun er direkte av seg)?
Si at du er gift (hvis hun ikke vet sivilstatusen)?
Ignorere henne?
Annet?

jei er enn gut fra nedenfår bergen.
vil kjenne jenta her fra norge eler bergen.
vis du vil kjenne mei sende penge.
bare trenge 1500 krone.
kansje du sjerlighet til mei?

telefonsøk

Siste svar lø. 22 okt. 2011 20:30 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Barracuda

Jeg gikk inn på 1881.no og søkte på Gaddafi. Resultatet var litt kult.

http://www.1881.no/Annet/Alert/Gaddafi

Bare sånn for moroskyld; Ville du datet meg?

Ønsker bare ja/nei svar, ingen begrunnelser... En kan si man kjeder seg litt i kveld...

Hvis du ønsker kunne du svart på ekstra spm; Når du ser og leser din egen profil, ville du datet deg selv? Gjerne med begrunnelse =) =)

Jeg er ikke helt brennsikker på hva som er riktig svar her, men jeg mistenker at hu Trude dama her er inne på noe:

http://www.kjendis.no/2011/10/20/kjendis/dyr/innenriks/likestilling/tv-kjendis/18696949/

Ka du tru?

Tenk så mye dritt som ligger rundt i en ungkarsleilighet. Flyttet inn for 6 måneder siden, og har fremdeles pappesker stående. Nå er det i hvert fall strøkent i mesteparten av leiligheten (les: pappeskene flyttet til et sted, og veldig lite som er pakket ut og satt i hyllene) - og klart til vaskehjelpen kommer. Bikkja ligger og venter på å få en tur eller at jeg skal ta meg en høneblund sammen med ham. Vektstangen hyler navnet mitt fra treningsstudioet og den nye padden (som i "nettbrett", ikke frosk med vorter) ligger klar til henting.

Deilig å ha lørdagen planlagt...

Ytrefilét, fløtestuete champignoner og rødvin.
Holder på å shine kjøkkenet, så det er klart til kveldens måltid :o)

Hva skal du lage istand til deg selv, evt til dere, ikveld?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10022918

Skal vi tipse ham om sukker.no?
;p

2 flotte karer stikker ut for å sondere terrenget i denne flotte byen. Ikke la anledningen gå deg hus forbi, blime!