Sukkerforum

Gutter som beskriver svært utfyllende om sin drømmepartner, men absolutt ingenting om selv selv i profilen sin. Slike profiler er det mange av. Hvorfor ikke skrive noe om seg selv, hvis man er så sikker på hvordan partneren skal være.
Flere som tenker der samme?

Ifm en annen tråd jeg hadde (mat og brettspill invitasjon), så kom det endel kommentarer angående trygghet/sikkerhet, noe som fikk meg til å gruble litt på saken.

Min tanke rundt det er jo at det forholdsvis trygt å dra på besøk til folk du aldri har møtt før, sålenge du har full navn og adresse til vedkommende.

Det burde vel ikke være noe værre enn eksempelvis å dra hjem med noen man har møtt på byen (eksempelvis nachspiel) ?

Har selv bare positive erfaringer med å dra på besøk hjem til folk jeg aldri har møtt før, riktignok ikke folk via sukker.no, men personer(både menn og kvinner) man har møtt via diverse spill etc, og så dratt på besøk til, både i norge og utlandet. Har kun positive opplevelser med det, og flere av de jeg har møtt er blant mine beste venner i dag.

Så, hva er det egentlig som får folk til å være såpass negativ/bekymret rundt det å dra på besøk til folk ?
Er det faktiske negative hendelser/opplevelser du eller noen du kjenner som har opplevd, eller er det mest "vandrerhistorier", eller er det bare generell skepsis ?
Eller er det jeg som er en naiv idiot som mener at det er forholdsvis trygt ?

Så hadde vært litt morsomt å høre andres erfaringer, tanker og innspill rundt dette, så kjør seriøs debatt!

Jeg har en Sukker-jente på overnattingsdate, men nå sitter vi her på sofaen. Jeg har prøvd å dra henne med opp i senga, men hun sier hun vil drikke mer cider og se TV.

Har dere noen tips, triks, forslag til hvordan jeg får det som jeg vil?

Dekkhotell

Siste svar fr. 11 nov. 2011 22:39 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym påfelgen

Noen som har erfaring med å lagre dekk på dekkhotell? Er det verdt 1000 kr i året og den timen det tar å "sko om"?

Pro og contra mottas med takk .

Tusen Takk Sukker og Tusen Takk Jenter!

Fordi det er så utrolig mange forskjellige jenter å velge mellom her inne, så er det faktisk ganske morsomt å sitte her inne selv om det er fredag :)

Her er det jenter i alle former, farger og fasonger og i alle aldre... Likevel, er dere NYDELIGE på hver deres måte, alle sammen!

Love it =)

Jeg fikk et kjempekompliment idag, et slikt som en bare må ta med seg! Jeg var nemlig på polet for å kjøpe en flaske rom....dama bak kassa måtte be meg om legitimasjon! Selv om ikke det var et direkte kompliment, så tar jeg det som det.
Dama blei veldig flau og utbrøt "oi..du er like gammel som meg du!"

Sitter og blar gjennom gamle facebook"venner" og registrerer at flere av disse for tiden befinner seg i inn- og utland i en eller annen sammenheng hvor de er volunteers. De har da tatt pause fra hjem og jobb i trygge omgivelser og dradd ut i den store verden med et inderlig ønske om å hjelpe andre, og dette uten å ta betalt for det. Flere av de betaler faktisk egen reise og kost/losji. Eksempler på dette er sykehusskip i Afrika, barnehjem i Afrika, arbeid i slummen i Thailand, ulønnet arbeid i ideelle organisasjoner osv...Arbeidsoppgaver varierer fra økonomistyring, vaktmestertjenester, undervisningsroller.... - til arbeid som krever f.eks helsefaglig utdannelse. Eller rett og slett bare henge med folk, være en del av et miljø...

Kunne du tenkt deg å gjort noe slikt? Hvorfor/hvorfor ikke?

Helga er her allerede for min del..etter 13 timers arbeidsdaga i to uke MÅTTE æ bare si goooooooo heeeeelg te alle sukkerfolk:)

Det er fredag og helg igjen.

Mens de normale har kjæreste eller går ut på byen for å treffe noen, sitter vi her inne og debatterer.

Vi kan starte med fordeler og ulemper med flørting og klining, eller et tema helt utenfor Sukkers sfære, som tåke.

Jeg starter med at jeg ikke er så glad i tåke.

Vi kan følge denne malen:

M: Ah, Is this the right room for an argument?
A: I told you once.
M: No you haven't.
A: Yes I have.
M: When?
A: Just now.
M: No you didn't.
A: Yes I did.
M: You didn't
A: I did!
M: You didn't!
A: I'm telling you I did!
M: You did not!!

Og på førsteplass er Radka Toneffs usigelig vakre Fairytales :) :)

http://mbtopp100.no/

Storberget går av.

Diskuter, debatter, kveruler.

Siden dette er totalt irrelevant for formålet vårt her inne, og tiden uten kjæreste og date må fylles på et eller annet vis...

Forresten, hvem er Storberget?

Det har plutselig gått opp for meg at jeg ikke har så veldig mange venner. Jeg innrømmer med en gang at jeg ikke har aktivt søkt etter venner heller, verken gjennom å delta i idrettsarrangementer eller andre "happenings". Jeg synes også at det å bruke datingsider (f.eks sukker) til å bli kjent med nye venner i stedet for en flørt virker vanskelig.

Er det noen som har erfaring med ymse nettsider for å treffe -nye- venner? Facebook, for eksempel, ville jeg følt meg ukomfortabel med å slå av en prat med en ukjent person, og jeg tenker også at det kan være vanskelig å vite hvem som ønsker å bli kjent med noen nye.

Setter veldig pris på all tilbakemeldinger :)

Dåkker ser ka æ ønske mæ;) D e jo en så uvanli dato...så æ må få lov å komme te å ønske mæ ting;)

Hvordan tar du et normalt profilbilde, det høres kansje enkelt ut men hver gang jeg prøver ender jeg opp med å se ut som en vinningsforbryter, det kan ikke være for vankelig. Jeg har tenkt på å finne et bilde av meg selv tatt av andre men venner og familie ha en tendens til å ta bilde av meg mens jeg enten er full, med slips rundt hode og kebab på sjorten, eller men jeg spiser, med gapende munn og middags rester på haka.

Hva råd kan dere gi til meg og andre som sliter med å fange et naturlig og ærlig utrykk?

11/11-11

Siste svar fr. 11 nov. 2011 14:19 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym nortibia

imorgen er det 11/11-11 noen som har tanker om det?

ifølge rykter så er mange kirker opptatt denne dagen, kanskje det er mennene som velger denne dagen, så det blir lettere å huske bryllupsdagen i årene fremover? :p

ps. dette er ikke en seriøs tråd :O

...med meg?

Hvorfor / Hvorfor ikke?

Nå har jeg 11 dager igjen her på sukker.
Har vert artig å snuse rundt her, men tror nok ikke at jeg forlenger abonnementet mitt.
Noen andre som bare snuser rundt, eller er det fristende å forlenge tiden med en ny måned?

"Piker, vin og sang"

eller

"Øl, fitte og hornmusikk"

Kjør debatt!

Hei alle sammen..

Jeg bare lurer virkelig på en ting......

"Alle" her inne er, eller bør være single. Med andre ord, så er man interessert i å møte nye mennesker.
Jeg, jeg møter de fleste nye mennesker ute og der får man kjapt et førsteinntrykk og man vet fort om man liker det man ser, foreløpig ihvertfall.

Mye blir annerledes, når man sitter å skriver på en data... MYE. Men så lurer jeg da på, hvor lenge skal man sitte å skrive fram og tilbake fram og tilbake... ?

- Er det ikke MYE bedre OG morsommere å møtes isteden? Altså spontanitet, liker du det du har sett foreløpig, kjør på! ta en kaffe si hei, så ser man raskt at man er på god vei, eller allerede er drittlei....

Hva mener dere? Jeg synes det fort blir kjedelig å skrive fram og tilbake, når man bare kunne ha møttes og pratet og blitt kjent.. ?

Håper jeg ikke skrive for usammenhengende.. tired today =)

Jeg lærer stadig vekk at folk har det travelt med kommunikasjonen i den online dating-verdenen.

Jeg har hatt en kort meldingsveksling med en kjekk mann som startet riktig godt. Siste meldingen min var for to dager siden, jeg leste hans svar i går, men rakk ikke svare på det, fordi jeg stod på farten til utlandet, og har hatt fullt program med reise, bli kjent med mine verter i den nye byen, og noen avtaler jeg hadde her. Idag logger jeg meg på for å svare på hans hyggelige melding, men finner at han har blokkert meg, like etter at han sendte meg enda en melding hvor han beskylder meg for å være fordomsfull.

I hans siste melding svarte han på mitt spørsmål om opprinnelsen til hans navn, noe jeg syntes var svært så spennende, internasjonalt og historisk. Men han har antagelig tenkt at jeg reagerte på hans internasjonale navnebakgrunn og lot være å svare av den grunn. Som dere vet var grunnen til utsettelsen helt andre ting som ikke hadde med verken ham eller meldingen hans å gjøre.

Jeg har sikkert fordommer jeg som alle andre på enkelte områder, men en internasjonal bakgrunn for et navn slår ikke ut på mine varselklokker. Men det at noen tar for gitt at en dags stillhet betyr at jeg har noe mot dem, det tyder vel på at det er vedkommende som har forhåndsdømt meg? Det falt ham liksom ikke inn at det kunne være andre årsaker - som at jeg har et liv IRL - til at jeg ikke skrev umiddelbart. I tillegg har han blokkert meg, så han gir meg heller ingen mulighet til å forklare hvorfor jeg ikke har vært online siden jeg leste meldingen hans...

Jeg skulle ønske folk kunne slappe litt mer av med denne nettkontakten. Har dere det også så travelt med svar at dere blokkerer uten at man får mulighet til å snu seg først?

Jeg har kjøpt meg en sånn skritt-teller, og lurer på 2 ting

Hvor i skrittet skal den være, og hva er det egentlig den teller ??

Humør humør :)

Møtte deg tilfeldig på bøker og børst og snakket en time. Du er på sukker og jeg er på sukker,men har aldri snakket med deg her... men siden jeg er så latterlig treig klarte jeg ikke å somle meg til å spørre om tlf nr ditt,eller nicket ditt her inne.. så ikke tale om om jeg finner deg.

får deg ikke ut av hodet..er du her?

Noen som kjenner til artister som høres litt gale ut når de synger eller spiller?

Jeg har et par:
Arthur Brown
Captain Beefheart

Mer ubrukelig instans i Norge finnes ikke - hverken privat eller offentlig.
Hadde den vært privat hadde konkursen vært et faktum for flere år siden på grunn av inkompetanse over hele linjen.

Siden "standard" sukker-bruk så langt ikke akkurat har ført til noe som helst, så får vi ta i bruk litt mere utradisjonelle metoder :-)

Tanken er jo at det kan aldri skade å bli kjent med flere, og mer venner/bekjente kan jo bare være positivt for å en eller annen gang kunne møte "den rette".
Inviterer derfor til litt mat, brettspill og generell sosialisering førstkommende fredag, for opp til 3 individer av det motsatte kjønn.

Du er:
- ca 25-35 år
- Blir ikke skremt vekk av å lese profilen min :)

Så hvis du/dere er interresert, sleng meg en mail med "påmelding". Hvis det mot formodning skulle dukke opp mer enn 3 interreserte, vil jeg plukke ut 3 heldige som vil få bedskjed på torsdag, med mere informasjon, adresse etc.

Tid: Fredag 11 November, kl 19:00 til ca 23:00
Sted: Hos meg (Oslo)

Jeg stiller med:
- Mat (Grillet/helstekt indrefilet med ymse tilbehør, trolig stekte eller fløtegratinerte poteter, og litt is til dessert)
- Brettspill (Har mye forskjellig, men tenkte å bruke "Dominion" til dette formålet, forholdsvis raskt, og enkelt å lære.

Du stiller med:
Godt humør
Drikke (jeg drikker ikke selv, så har lite peiling på vin etc)

Vel møtt!

Hellu! Jeg er da inn for fullt på sukker, og tenker at da kan jeg i samme slengen helgardere meg ellers og.

så det jeg ønsker hjelp på er: kjenner noen til noen koselige og ikke alt for dyre kafeer o.l i trondheim?

og er kaffedate/ en lunsj date best egnet for en førstedate hvor man skal bare bli lettere kjent i en ellers hektisk hverdag?

takker for eventuelle svar =)

Tanker...

Siste svar to. 10 nov. 2011 18:07 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Johanna

Vi snakker om krav, betingelser osv osv. Men hva om livet ditt ble snudd opp ned?

Jeg har lyst til å fortelle en historie om en veldig god venn av meg og hvordan livet hans ble totalt forandret i en alder av 34 år.

Per var en sjarmør som mange jenter falt for. Han så utrolig flott ut og var en dyktig arkitekt. Sporty og tok vare på seg selv. Framtidsutsiktene hans var gode. Det og etablere seg med kone og barn hastet ikke. Alt var helt fint.

I løpet av noen uker skjedde det ting med fysikken hans. Plutselig klarte han ikke ting som å skrelle poteter og begynte å få vondt i det ene benet. Etter ca 2 måneder gikk han til legen. Legen fant ingen forklaring og mente dette ville gå over etterhvert. Men det ble verre. Etter enda noen måneder fikk han time hos nevrolog.Da begynte ting å skje raskt. Han fikk diagnosen ALS og beskjed om at han hadde maks 8 år igjen å leve.

Nå 4 år senere sitter han i rullestol, har mistet språk og er totalt pleiepasient. Det er ingenting i veien med hodet og tankegangen hans. Han vet at i den tiden han har igjen så vil sykdommen ødelegge lungene hans og at han til slutt blir kvalt. Men han er like blid og bruker hver eneste dag så godt han kan.

Mitt spørsmål er, burde vi ikke sette litt mere pris på det vi har? Ikke ha så høye krav til lykke og fullkommenhet? Vi har jo ingen garanti på at vi kan velge den fremtiden vi vil ha.

Grete Waitz - Queen of running

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 123

Kom over denne flotte artikkelen om Grete Waitz i Runner's World :)

For ei dame!

http://www.runnersworld.com/article/1,7120,s6-239-489-0-14099-0,00.html

Noen som vil underholde meg? De 14 beste jentene av de som svarer får bli med i romersk dampbad sammen med meg. Jeg velger ut fra alle de interesserte :D

:p

Er det slik som overskriften sier? Er det slik at kvinner har større ønsker om hvordan mannen skal være og se ut, enn hvordan menn ovenfor kvinner? Er menn mere åpne for å gi en jente en sjanse enn omvendt?

Bare noen spm :) Kom gjerne med svar jenter og gutter!

Fra et annet nettsted:

"Er en vanlig jente til å begynne med, på jakt etter venner håp om "det store eiketreet mann" Jeg vil aldri gi opp."

Hva svarte har dama mata inn i Google Translate???

Om man kunne velge all verdens band opp gjennom tidene. Hvilke(t) band ville dere ønsket å se?

For min del ville jeg nok valgt gamle Van Halen, og gamle Marillion :)

Hva med ledern for auf? som forlot øya med den ene ferja der som hadde plass til ca 50 folk? han dro sammen med 8 andre og var de første som dro derfra. Hva syntes dere om det? Har han noen framtid som leder for ap

Sukkerfesten

Siste svar on. 9 nov. 2011 23:19 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym mammamia

Er det mange som kommer ???

Linken viser et fint eksempel på hvor forskjellig man ser ut med varierende linser og kan vel kanskje vise litt hvorfor man ser litt "rar" ut på noen bilder?
Tror forøvrig vanlig syn tilsvarer 35-50mm

http://gizmodo.com/5857279/this-is-how-lenses-beautify-or-uglify-your-pretty-face?tag=photography

Tittet akkurat på et innslag med Adv Meling på TV

-Gutten er liten (ca 168), rund og for tiden skallet (med litt hår ville vel fyren sett litt vel usexy-ut for ukjente)

Nå fyker vel fyren rundt godt bemidlet..
Antakeligvis ville de fleste kvinner på jakt etter høy og mørk gladelig drasse på Meling og styre hans formue.

Blir ikke det litt dobbelt-moral, eller kan det kalles helt normalt. ??

Kuletyggis

Siste svar on. 9 nov. 2011 19:25 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Mxyzptlk

Så gærne som folk her inne er på det, så må jeg jo nevne at jeg nettopp kjøpte en 2kg pakke med kuletyggis for 1 time siden ;)
Begynner å bli sliten i kjevene!

Who needs balls of steel when you have balls of gum!

Vurderer:

Hammerfall
Opeth (snart tomt for billetter)

Begge i oslo. Lite bra på menyen i år syns jeg.

Hva vurderer dere andre å dra på av konserter ut året?
<----->

Hurtigruta - Lillehammer

Ingen svar
(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Noen som skal avgårde for å vinne pokalen/ festen?

Du treffer en kar - eller ei dame - og synes at dette er hyggelig. Så dere tilbringer mye tid sammen.
Masse fungerer veldig bra - ikke minst i halmen. Dere prater, dere koser dere, du utleverer deg litt...
men... så er det noe som manger... Du oppdager det etter en stund og tenker at dette blir feil.. de
rette følelsene utebilr...-
Så du avslutter det hele på en ok måte og borte er'n....

Men... så kommer savnet... Eller...???? Får du det vondt og blir egentlig veldig lei deg..??

Jeg kan nemlig ha det sånn... og det er litt slitsomt...

så her er tråden... (hvor spennende kan dette bli? )

Heisann dere!

Jeg har lyst til å kjøpe et nytt bilde til å ha på veggen. Kunstnere er ikke mitt felt, så dette kan jeg lite om.

Derfor trenger jeg gode tips. Har du navnet på en kunstner du mener det er verdt å sjekke ut, blir jeg glad!

Tusen takk! :-)

Nå har dere bare 90 min på å gratulere meg med dagen ;)

Vet ikke hvor jeg skal poste dette siden jeg er ganskee data idiot, men det jeg lurer på er:

Hvis jeg har et .com domene og det jeg ønsker på dette domenet er blogg + forum, hvordan gå frem?

Jeg ønsker en ganske clean layout, men muligheten til å designe egen logo øverst og kanskje legge til ting senere etter behov. For bloggen ønsker jeg å kunne ha god størrelse på bildene og muligheten til å velge mellom mange ulike typer skrift i innleggene, helst også ulike farger.

For forumet ønsker jeg noe lignende systemet på diskusjon.no, det viktigste er at det kan legges bilder og helst også videoer rett inn i teksten. Det hadde også vært fint med en +1 / liker - knapp (dog ikke noe krav).

-Hva trengs mht. webhosting?

-Hvilke alternativer vil dere anbefale?

-Hvor mye vil alt koste og hvor mye tid og jobb kreves det å få greia oppe og gå?

Setter veldig pris på hvis noen har noen tips å komme med:)

Det har kommet inn ønsker om rabatt på buss og togresier i Norge. Det er dyrt å forflytte seg og det å date noen i en annen by koster penger hvis det ikke klaffer med en gang. Hadde det vært noe å satt opp en rabattert Sukkervogn på hver av Intercity togene i helgen? Ville dette vært kult?

Synes siden her begynner å bli litt avleggs og litt vel statisk. Kunne tenkt meg en litt mer dynamisk side med flere valgmuligheter. Noen oppdateringer/forbedringer som skal komme i nærmeste tid?

så her er den... (hvor spennende kan dette bli? )

...og hopper i det! Har datet en kar til og fra et halvt år nå, og følelsene mine for han ,og hva vi kan bli, har gått opp og ned som en berg og dalbane. Mest fordi jeg aldri har klart å gi helt slipp på kontrollen. Men nå skal jeg satse, selv om det gjør meg dritredd for å komme ut såret og ulykkelig... Er faktisk vettskremt. Men kommer aldri til å finne ut om det er noe uten å forsøke 100 %. Så nå har jeg deaktivert profilen og drar på tur med han, så får vi håpe at jeg ikke er tilbake over helgen...

Er det andre som frykter det å satse helhjertet og legge hjertet på hoggestabben?

Dette er ett reelt spørsmål..hovedsaklig til menn: Hvis dere klikker dere inn på profilen min, og ikke skriver en mld.......betyr det at dere er uinteressert?? Jeg spør fordi jeg lurer på om jeg bare skal droppe å sende melding da.....for kun å få avslag?----