Sukkerforum

Gudd løkk til dere i invandrerhovedstaden :o)

Håper jeg ikke er alene om dette. Men er det flere her inne som føler di er redde for å vise følelser for den potensielle kjæresten di møter? Alle tidligere har jeg prøvd å holde tilbake mye. Det har som regel ført til at den andre har følt seg mer og mer interessert i meg. Men når jeg gjor det motsatte nå sist og virkelig viste henne alt. Altså brukte all tid på henne og fikk henne glad vær dag. Så virker det som hun gikk lei. Jeg vet ærlig talt ikke lengre. Mulig det kun er og blir flørt på meg resten av livet. At forhold ikke er noe jeg er skapt for. Er det andre som føler det slik eller lignende? Jeg håper virkelig det er mulig for alle å få kjærest og ha det fint sammen.

Hvor ego går det ann å være???

For 1 1/2 siden møtte jeg en for meg, perfekt mann. Etterhvert dukket hans sine feil og, og mine. Jeg tålte han sine feil, mens han startet å tvile. Det orket ikke jeg stå i, så jeg ba han satse eller gå. Han valgte å gå etter et forhold på ett år. Så sender han meg en melding der det står at han tenker på meg, at jeg er et funn osv. Jeg tenker at kanskje han er på vei tilbake? Jeg tenker noen dager, og tar så motet til meg og spør rett ut. Da svarer han at han sendte bare medling fordi han lurte på hvordan det gikk...at han hadde møtt en annen...

HÆ? Man sender da ikke tenker på deg meldinger til en eks du vet har følelser for deg dersom du har møtt en annen???

Profiltekster og bilder danner ufrivillig grunnlaget for en spirende interesse eller en hurtig avtenning på profilens eiere her på sukker.
Jeg faller desverre selv i gruppen som hurtig diskreminerer mellom "gode" og "ikke-aktuelle" profiler her inne. Tilgangen til min diskremination vil jeg gjerne ha reevaluert, og om mulig endret. Men jeg trenger hjelp-

Til min fortvilelse har jeg oppdaget noen fantastiske menn herinne (bekjente fra virkeligheten), som bruker alle de (for meg) håpløse buzz-ord og bilder (bar overkropp eller med en drink i hånden) som gjør at man hurtig zapper videre til neste profil.

SÅ til dere menn:
hvordan skal jeg gjenkjenne en av de staute, ærlige, gode menn som jeg er her inne for å finne?

Får dere svart på alle brev/flørter dere får her inne? svarer dere alle som skriver til dere eller kun dem dere er tiltrukket av ?

hva husker du som mest skummelt fra barndommen? troll? karius og baktus? spøkelser?

jeg ble vettskremt av sannhetsserumet til tramteatret og andungen kvakk-kvakk :-/

Chuck Norris can make an onion cry!

Chuck Norris er så rask at han kan løpe rundt jorda og treffe seg selv...

Noen mennesker har Supermann-pysjamaser.
Supermann har Chuck Norris-pysjamas...

Jeg er en jente som har noen kilo for mye. Det er mange norske som ser på profilbilde og ikke tar kontakt,eller om du tar kontakt svarer de ikke.
Er det sånn at jenter på veie en hvis vekt og se flott og perfekt ut for at man skal ha ett seriøst forhold? Virker som det er mange her inne som tror at selv om man er litt kraftig så kan man kun ha sex eller noe

Er det virkelig sånn???

Syntes sukker mangler en parameter for utseende her.. uansett:

Hva tenker dere jenter dersom dere hører at noen vil vite hvor mye kurver dere har i brystregionen? Er det overfladisk? Klikk videre til neste profil? Her forventer jeg en god del reaksjoner, kanskje spesielt fra de som ikke passer beskrivelsen.

Men hva med dere som passer beskrivelsen? Da tenker jeg gjerne i alfabetet H eller senere. Har fått med meg såpass at mange her ikke alltid er så komfortable med å inneha slike bokstever i undertøyet, mens andre er superfornøyde.

Selvsagt vil ingen av dere ha en fyr som KUN ser etter dette, men stryk den gruppen fra listen og se litt videre: La oss si at dere møter en profil som er bra utfylt og med utfyllende beskrivelser av drømmedama. Vil det være negativt å få vite at frontpartiet i seg selv er et positivt kriterie? Igjen, jeg spør nå kun de som matcher dette kriteriet. Ville det være bedre om dette kriteriet ikke var nevnt?

Til sist, og fortsatt kun til de som matcher: Skulle dere velge å treffe og date noen som har forklart åpent om denne preferansen, vil dere tenke at "han er jo bare ute etter", fordi dere vet dette? Eller vil dere kunne se at det faktisk kun er ett av mange flere kriterier.

Jeg kunne i hvert fall ikke tenke meg noe bedre enn at den jeg er sammen med klart og tydelig vet at jeg har en preferanse på utseende, som kjæresten min passer til så nær 100% som der går an.

Ok, nå har det gått mange tråder om hva dere liker, og skulle vi anta at dere her på sukker er et representativt utvalg så må jeg spørre dere: Hva kommer det av at mennene i deres blader og mennene i våre blader skiller seg så mye fra det dere "påstår" at dere ønsker? I våre blad har de forstått det, og de er tross alt kjemisk frie for underernærte damer som ribbein stikkende ut her og der. I deres blader er det metrofile (skaphomser?) menn som til og med vokser lilletåa si, bruker anabole androgene steroider for å komme seg i form og har flere kremer enn resten av oss (som gjerne prøver å nå opp til målene for hva dere ønsker) har plass til i baggasjen til to-ukers ferie.

Selv må jeg si at Jan Thomas er så langt unna som det går an på hva jeg vil se ut som. Det er også Patrick Dempsey. Han andre doktorn, derimot, hadde jeg ikke hatt noe problem med å se ut som. Jeg ville jo trodd at Sean Connery måtte være den Ultimate Mann. Han kunne skremt livskiten ut av meg i en alder av 80 år. Jeg tror også han hadde revet hodet av den som foreslo at han skulle vokse ryggen, og så spist den som en kanape (det vil si - etter han sluttet som bodybuilder og stoppet med å ta anabole androgene steroider, altså).

Så - Hva i ALL VERDEN er det dere egentlig ønsker, eller vet dere ikke selv? Er det slik spesialister sier at dere ønsker dere et nystelt rasshøl (da snakker jeg ikke om kroppsdelen) som kan lure dere til sengs å sette boller i ovnen for så å finne en normal mann for å leve med? Unnskyld at jeg sier det, men det er slik det ser ut som...

http://www.buzzhunt.co.uk/wp-content/2011/04/the-facebook-version-of-you-vs-reality.jpg

True or false...?

Dette lurer jeg på om dagen.
Har kommet i kontakt med en mann på et annet forum og vi bare fant hverandre. Vi kunne snakke om alt mulig fra første melding og jeg følte at jeg nesten kjente han uten å ha sett bilder eller møtt han. Vi har vær igjennom mye av det samme og det viste seg at vi begge var alene foreldre, så mye av den samme bagasjen og de samme erfaringene med andre ord.
Vi har nå flyttet kontakten over på mail og kantakten er ikke så ofte, men klarer ikke å stenge han ute av tankene mine. Han lever på en måte videre i tankene mine. Så derfor lurer jeg på om jeg kanskje har møtt min tvillingsjel..........

Dette er andre gang på ikke veldig lenge at en person blir drept fordi han klager på naboer som spiller høy musikk.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4250608.ece

Hva er det egentlig som går av folk?

Jeg heter Erik.

Morn, morn, morn, hva heter du?

Virker som at det er en bunch med gjengangere på dette forumet. Med tanke på at disse også (antagelig) bruker pseudonymer iblant når de legger igjen spor, er inntrykket at deltagelsen her er ganske snever..

Selv killkker jeg innom forumet relativt ofte, noen ganger bare kun som observatør eller skumleser og andre ganger som deltager, avhengig av tid, lyst og om finner noe som fenger..

Hva med deg? er du en hyppig bruker? skriver du, eller er du en som kun leser..

Innlegg i denne tråden kan kanskje gi et inntrykk? - dere må gjerne også legge inn synspunkter om forumet..

Selv syntes jeg det er for få tråder av særlig interesse... (uten at jeg tror at denne tråden bidrar til å gjøre forumet særlig mere spennende:)

Burde sukker.no kanskje mailet masseutsendelser iblant (siden de har mailinglister til alle medlemmer og dette koster nesten null) for å øke deltagelsen og interessen rundt forumet? Min mening er at jo flere som deltar jo større mangfold og større interesse vil forumet ha

Ja, ganske enkelt, dette, eller?

Noen som melder seg til analyse?

Bør vi si det slik at folk må melde sin interesse før de blir analysert, men at nomineringer mottas slik at den nominerte kan melde seg.

Vennligst begynn med meg! :P

Det virker som om dette er relevant for enkelte her på forum så da kjører vi en tråd den andre veien også:) Kanskje ikke så utbredt, men kjekt å vite for de vitebegjærlige :))

Kaffen traktes her i dag....Hvilken kaffe foretrekker du? Jeg er ekstra glad i dag da en god venn har kommet tilbake her på sukker:) Hun er ven,vakker med ravnsvart hår. Nydelig smiiil og veldig sympatisk:) Velkommen tilbake ******

Hvordan oppnå kontakt når ingen svare !! Ikke klagetråd...Men lurer på kosn folk tenker når man har my felles og god match...Or am I just fucking ugly ......

God helg til alle :)

Argh, litt lettere irritert her :)

Min erfaring med sukker så langt: Vært på 5 dater. Alle med damer som på en eller annen måte kontaktet meg først. Enten flørt, hjerte, eller melding.

I tillegg har jeg selvsagt kontaktet noen damer først, og har hatt bra kontakt med 4-5 av de, men der ble det ingen date. Det rant ut i sanden, fordi de virket lite interessert når alt kom til alt. Fair enough.

Derfor gir jeg litt f. for tiden når det gjelder å ta det første steget. Det fører jo ikke til date likevel (har vært her i 7-8 mnd).

Den siste uken har jeg regelmessig hatt besøk på profilen min av en flott jente. Heldigvis ikke første gang, forhåpentligvis ikke siste gang.

MEN. Hvorfor ikke gi en liten lyd?? De siste par ukene har hun vært innom i hvertfall 7 ganger. Jeg har besøkt henne 3-4 ganger. Det er jo en pen jente.. (!) Må jo kikke litt, men vet jo at hun har 1 brev om dagen (minst, herlighet), så da gir jeg f. mtp tidligere erfaringer å ta kontakt. Skal det bli date, så må det tydeligvis være slik at hun tar kontakt først, for da er hun interessert NOK, til at det kan bli date.

Men hvorfor gidde å besøke meg 3-4-5-6-7 ganger uten å ta kontakt?? Besøker jeg en profil så mange ganger, så er jeg nærmest desperat etter oppmerksomhet fra vedkommende (ja, det har skjedd 2 ganger, skal innrømme det:p )

Pokker så irriterende sukker er :D

OK, jeg har aldri vært noen fan av TV-reklame. Men nå ser jeg en reklame for en tannbørste, med punchlinen: "Gjør som Gro Hammerseng!"

Hva pokker? Går folk på det, eller?

Hva er best, synes du?
Sesongen er her for disse flotte og velsmakende skalldyrene, og smaken er som baken når det gjelder hvilke man foretrekker av disse to.
Priser er jo rimelig forskjellig, men stemmer det i forhold til smak og mengde kjøtt i hvert 'dyr' av disse to skalldyrartene.

Kaffen er på. Og jammen er det ikke fredag?? Tidlig er det og. Selv Tyra har ikke kommet seg morratråden hennes er med det kuppa.

Det kan virke som kvinnene enten elsker det, eller hater det!

Tenker ikke på utprega "rocka stil med nagler og det hele", MC eller S/M-stil, det kan man jo også
digge eller mislike, men bare lær i seg selv, som stil eller fetisj evt.

E dar nokon so passa fø meg?

Jeg er ny på nettdating.
Hjelp - jeg sliter med å bli interessert i menn på kaffedater!! Jeg kjørte i begynnelsen full pakke med middagsdater og var både heldig og litt mindre heldig og da ble middagene laaaaaaaaaaaaange! "Alle" sier jo at det er galskap å arrangere en middag på første date, og isteden ta korte kaffe-/lunchtreff evt gå-tur-treff. Men det bli så formelt - og det skjer jo aldri noe..? Lurer på om jeg må bli litt intim og kysse litt før jeg merker om jeg er interessert i en mann jeg (og det klarer ikke jeg å få til på en kaffedate..)? Andre som kjenner seg igjen evt har forslag til løsning?

Har sett litt prat om Smurfedate og slikt her på disse date trådene, så tenkte jeg skulle starte en tråd hvor man kan gi Smurfenavn til den som er foran deg...skriv gjerne hvem og hvilket Smufenavn du syntes passer :)

Feks: Jeg er jo baker så jeg kunne lett ha blitt BakerSmurf osv :)

Have Fun :P

Gratulerer alle menn med den internasjonale mannsdagen 7. oktober!

Er jeg på jordet om jeg påstår dette.

Jeg så en norsk jente giftet seg på min facebook, noe som er naturlig da de fleste jentene som er der, er norske.
Hun giftet seg med en mann fra Iran.

Så klikker jeg litt rundt på profilene og ser at av 25 jenter med kjæreste, er det 2 jenter som har norske kjærester og begge disse jentene er over 35år og bor i et område der de uansett ikke ville møtt menn fra andre land.

Googler jeg norske kvinner og utenlandske menn kommer haugevis med diskusjonsfora opp der jenter og gutter spør om det samme som jeg.

Så kommer årsaken - Når jeg går på utesteder, opplever jeg at jenter ofte kommer bort til meg og etter en stund spør hvilken land jeg er ifra, når jeg sier Norskere enn en torsk så blir de skuffet og viser det ganske direkte.

Ingen av jentene på jobben er sammen med en norsk gutt, de sier de ikke ville tatt i oss med knipetang, det nærmeste jeg kommer er en jente i 2.etasje som er sammen med en finne.

Jeg spiller cricket og rugby engang i uken, det er to store ligaer i Norge med relativt mange utøvere, der er jeg en av 10 etnisk nordmenn. De andre er menn som er komme titl Norge fordi de traff en norsk jente i utlandet.

Har jeg et poeng eller er det bare tøv? Trenger den norske mannen en makeover som må begynne allerede på barneskolen, mer punch og lidenskap og stolthet og slossing og læres opp til å være mer direkte med jenter?

Det er virkelig ikke rart at mange sliter med virus på pc'n når man ser at til&med inne på Sukker så bare MÅ folk legge ut link til både den ene og andre "morsomheten"!!!
Og dumme som folk er så klikker dem på den/dem!!
Idioter!!!

Vilka fler sockersöta människor bor här i Oslo förutom jag? :)

Modige Menn!

Siste svar fr. 7 okt. 2011 20:48 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym SnillGutt

(obs! Nakne bryster!)
http://www.nakedfunny.com/en/viewpage.aspx?id=924
<----->

Selv så ønsker jeg meg et forum som har delt opp trådene i ulike emner. f.eks. sjekking, profil make over?, sex, humor, politikk/samfunn, helse osv. Det finnes mange forskjellige emner man kan ha av tråder.

Jeg ønsker også at man kan få opp på førstesiden av sukkerforumet hvilke 10 tråder som er mest lest, har flest innlegg osv. Også se topp 10 sukkerbrukere som har skrevet mest innlegg. Gjerne også en "jeg liker/liker ikke/takker" funksjon ved vært innlegg. Gjerne også en link på hver tråd som er en varsel/rapporterer om ufin tråd o.l.

Hva ser dere for dere? Ønsker dere noen endringer?

Liberias president Ellen Johnson Sirleaf får Nobels fredspris. Hun må dele prisen med den jemenittiske aktivisten Tawakel Karman og liberiske Leymah Gbowee.

- Det er Nobelkomitteens håp at denne prisen vil hjelpe til med å få bukt med undertrykkingen av kvinner, som fremdeles skjer i mange land, sa Nobelkomiteens leder Thorbjørn Jagland i sin tale.

FAKTA OM NOBELPRISEN:
Opprettet i 1900 for å forvalte Alfred Nobels etterlatte formue i henhold til hans testamente.
Deles ut av Den Norske Nobelkomite
Nobelkomiteen fikk i år inn 241 nominasjoner hvorav 53 er organisasjoner
Fristen for å nominere kandidater var 1. februar
Nobelkomiteen kunne selv supplere listen frem til 28. februar
Hver av de seks nobelprisene er i år på 10 millioner svenske kroner. Pengene utbetales fra den svenske Nobelstiftelsen.
I 2010 var det kinesiske Liu Xiaobo som fikk prisen. Det har ført til at norske myndigheter og næringsliv møter kalde skuldre i Kina.

http://www.aktivioslo.no/audition/samboere-og-ektepar-sokes-til-tvnorge-program/

Som overskriften sier... hva er det dere legger merke til først i matchtreet? Er det hvor lik en potensiell partner er på soverommet, er det hvorvidt vedkommende røyker, digger uteliv eller ønsker seg barn?

Så... hvilke blader er det sukkergjengen her titter på først? :)

Det er deilig å sløve i skyggen.

I følge VG aktiviseres hele kvinnehjernen samtidig under orgasme. Her er filmen som dokumenterer forsøket: http://www.vgtv.no/#!id=44707

Hvordan er det med sukkerjentene, blir dere smartere etter orgasme, og er det derfor juks å ha sex før eksamen?

Nøff!

Ingen svar
(mann 32 år fra Akershus) Privat melding

Oktoberfest i dag. Håper ikke sukkeradmin blir sinna for at jeg skriver dette. I dag skal det drikkes øl! :)

Prost! Na zdravje! Skål!

Ventnålitt...

Ingen svar
(mann 41 år fra Akershus) Privat melding

Sikreste tegnet på at det er noe galt, er at du ikke har noe å klage over.
Om noe ER galt, er vel strengt tatt alt som det skal være og du har ingenting
å klage over. Men om du har ikke har noe klage over, er det noe galt...

Efter at have været herinde i små 2-3 uger nu og set at praktiskt talt alle profiler herinde skriver at de træner aktivt flere dage i ugen, så tænkte jeg at det kunne være interessant at dele træningsprogrammer, tips og tricks og hvad man nu ellers kan finde på der er træningsrelateret.

Personligt træner jeg 1-3 dage om ugen afhængigt af arbejdet. Har aldrig været en fan af de her gruppetimer så jeg har mit eget lille program jeg kører igennem, helst helt for mig selv.

Mit program:
10 minutters interval-roning som opvarmning.
1 times styrketræning med frie vægte (har vel en 5-7 basis øvelser jeg gør igennem der, 4-5 sæt med 8-12 gentagelser).
15-20 min med ryg og mavebøjere + armstrækkere, 4 sæt med 10'ish gentagelser alt efter dagsform.
15 minutter på en Ellipsetræner som cooldown
2 minutters udstrækning og til sidst 5 minutters seiza øvelse.

Hvad med jer andre?

Noen natteskråker oppe? Hmm nettopp hatt besøk av en hyggelig mann som jeg ble kjent med på sukker igår, ble hverfall ikke skuffet så jatakk flere dates ;D

Hva er egentlig verdens beste musikkvideo?

Jeg vakler mellom:

Madness - House of fun (egentlig bare en av mange geniale vidåjer de har)
http://www.youtube.com/watch?v=RsTKfquKQQE

Beastie Boys - Sabotage
http://www.youtube.com/watch?v=z5rRZdiu1UE&ob=av3e

Rett som det er kommer jeg over profiler hvor damene etterlyser en handyman, gjerne i første setning under beskrivelsen av drømmepartner. De ønsker seg en vaktmester altså, og bekrefter nok en gang at de er opptatt av hva en mann kan utrette for dem i jakten på kjærligheten, såpass at sistnevnte kanskje kommer i andre rekke.

Men hva skriver gutta? Jeg vet at mange menn gjerne ønsker at kvinner har beholdt noen av sine tradisjonelle fortrinn på hjemmefronten, men at de kanskje kvier seg for å si dette høyt.

Hva kommer det evt. av at menn skjuler dette ønsket, mens kvinner sier rett ut at de foretrekker en handyman? Ønskene er jo egentlig de samme.

Er det slik at kvinner kan forvente tradisjonelle egenskaper av menn, mens menn ikke kan forvente det samme av kvinner? Vil menn få svi på pelsen av å ønske seg en bollebakerkvinne, mens kvinner lett slipper unna med å ønske seg en macho og handy smøreape?

Dette er jo et tema man aldri kommer utenom, så jeg spør igjen;
Hva er den lengste og beste ferien du har hatt, kvinne?

Hvorfor skal det være så inni granskauen vanskelig å få med seg en jente på date her???