Sukkerforum

I årevis har jeg fått høre og lese om disse uttrykkene gjennom internett, media og tildels kompiser, men jeg har fortsatt til gode å faktisk se en av disse skapningene. Så, hva er greia egentlig? Er det bare en "urban myth" på lik linje med Nøkken og Dodraugen, eller er dette faktisk noe reelle greier? Hvis ja: Gidder noen å hoste opp noe bevis?

Av en eller annen grunn ender jeg bare opp med brev venner eller sms venner....Er mye flørting frem og tilbake men ofte ender det ut i løse luften. Kommer aldri til punktet om og treffes. Alltid noe som kommer i veien.
Faktisk flere her jeg har "pratet" med i ukesvis, og får masse flørtende sms og brev...men treffes nei da blir det vanskelig gitt!!!
Føler meg som regne sms dronningen jeg....har ihvertfall kommet frem til at jeg er veldig god på skriving da i det minste..
Meeen phuuu...hvor kjedelig det er i lengden altså!!!!

Gikk nettopp en tur for å handle. Så når jeg kommer tilbake så er det politi på utsiden der jeg gikk ut. Det er flere veier å gå inn til der hvor jeg bor. Så istedenfor for å gå der hvor politiet var så gikk jeg en annen vei hjem. Fordi det er ikke alltid at jeg ønsker å gå der politi er bestandig. Man vet jo aldri hva de er ute etter. Kunne vært en gal fyr som gikk amok eller noe og da vil man liksom ikke være i nærheten. Men det rare er at når politiet så kommer, med ei dame etter seg som prøver å finne noe. Jeg vet ikke helt hva det er?. Også står de og lyser på noen postkasser ved inngangspartiet. Jeg spør om jeg skal holde "Heisen oppe for de" for å være hyggelig, for jeg må ta heisen opp. Jeg spør så hva det er som skjer, men får ikke noe svar fra politiet. Så kommer så en hyggelig mann og skal ta heisen opp, så da går jeg bare inn i heisen og hører politiet mumler noe på utsiden. Ikke den eneste gangen jeg opplever sånne rare situasjoner. Dette er en plass hvor det bor utlendinger og andre folk, jeg liker meg ikke spesielt her og håper å kunne flytte snart. Men har dårlig økonomi og sånt til å bare flytte.
Er det noen som har opplevd rare situasjoner som de bare ønsker at ikke skjedde og bare slapp å gruble over hva det var forno?

Hva sier dere til en helaften hos meg i kveld?

Jeg stiller med svisker, vørterøl, te, fyrstekake, og noen nedfryste boller, men det går fort å tine dem igjen.
Delfiakaka spiste jeg opp i går.

Vi kunne jo samla oss rundt trekant, det er jo i kveld. Her om dagen leste jeg i avisa at de eldre bli mest pirret av det, og det kan jo stemme. Det kan jo være en fin ice-breaker - som man så fint kan si på et fremmedspråk (Engelsk).

*Flørte med øyenbryna*

For dere som lurer ekstremt mye, så er utgangspunktet hentet herfra:

http://www.youtube.com/watch?v=FOQQv3iwiF8

Hvem er din favorittforumdeltager?

Siden dere fortsatt er her antar jeg dere fortsatt er single, men hvor nær har dere vært en kjæreste her på Sukker?

Til sukker.no

Har dere tenkt å rette opp i det nye meldings systemet? Det er jo litt bakvendt da. Meldingene kommer helt nederst så man må skrolle opp for å lese den. Om man sender flere meldinger enn èn til samme person før den første ble lest kommer siste melding først. Sånn var det ikke med det gamle systemet. Litt tungvindt spør du meg. Og for å virkelig være pirkete. Hvorfor har guttene lilla farge på sin tekst når jentene har blå?

Savner det gamle systemet jeg..:(

Hvorfor vil gutter her inne kun ha sex?
Står i profilen min at jeg ser etter noe seriøst, fått kompiser til å kikke på det også.
Men stort sett alle som kontakter meg vil ha elsker forhold.
Synes det er kjipt at jeg liksom kun skal duge til sex.
Generell tendens her inne?

Ikke alle er gode til å skrive gode profiler eller har noen som kan hjelpe til med dette.
Ikke alle er superkule og kan skryte på seg å bestige fjell og kjøre motorsykkel eller se fantastisk bra ut.
Eller ha et super sosialt liv utenom sine nærmeste.
Hvor kjedelig er man da?
Bør man vente med sukker til man har fått seg et spennende liv igjen? Hva om det ikke skjer, og man har slått seg til ro med at man ikke lenger er student. . Er man ikke da noe kjærestemateriale?
Nei, jeg synes ikke synd på meg selv, Jeg er snart 34, pappa til 2 og lurer på om man faller utenfor om man ikke har veldig mye spennende å tilby.
Finnes det noen der ute som er som meg, som ikke lenger har et super sosialt liv, med massevis av venner og interesser, som ønsker en kjæreste fremfor å jobbe med å bygge nettverk? Må man melde seg inn på alt mulig bare for å virke mere attraktiv igjen?
Hva er det med det? Min drømmedame er min beste venn, en dame jeg tilbringer mesteparten av tiden min sammen med. Det meste vi gjør, gjør vi sammen. Er jeg gammeldags, eller bare kjedelig. :) Er det sånn at hvis jeg bare har en bestevenn som bor 2 timer unna så er jeg ubrukelig som kjæreste? Og vi bruker da også nok tid på jobb. Jeg vil jo se deg litt også. Selvfølgelig fint at du har lyst til å skravle litt med venninnene dine innimellom, men hallo. Det er jo meg. Drømmemannen din. Skal vi bare være sammen et par ganger i uka og når vi sover. :) Eller er det rett og slett sånn at et forhold sjeldent varer så greit å ha noe å falle tilbake på. Så slipper du å synes synd på meg når du ikke gidder mere. :) Eller bør vi hver for oss være veldig opptatt med alt mulig 50% av tiden, etter jobb, så blir vi ikke lei av hverandre så fort?

HVA er greien med at mange av disse i meldinger skriver en lang avhandling om at "Ja jeg er i et forhold, men huff jeg har det så kjipt - jeg ønsker bare et tilskudd bestående av det fysiske jeg mangler nå..."

For all del, folk må vel søke det de vil, men for meg er formuleringene som oftest helt på trynet. Hvem er det synd i her, deg, eller dama di liksom? Woot?

Forandring

Siste svar ma. 28 nov. 2011 19:57 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym slemmingen

Merker at trådene her inne har forandret seg nå den siste tiden.

Det er færre av dem, mange ber om at folk skal komme på profilen deres.
Er det det som er poenget her, å ha flest mulig besøkende?
Bare lurer, jeg har ingen å skryte til ;-)

Og noe mer aggressivt, deprimert og trist.

Vi er her for å finne en som er stor nok til å elske akkurat den vi er, og vi den.
Hvor er varmen og gløden, spenningen og forventningene?
Døde de med høstløvet som falt?

Hva synes dere på forumet?
Har innleggene forandret seg?

Fyr løs ;-)

søker ei som kunne være med å drive mitt praktfulle gards drift på lista ;) ;) første jente til mølla ;) ;)

er det flere som har prolemer med denne dritten?

og ikke syntes den på siden lenger heller når noen prøver å "ringe"

Når dere setter hjerter på folk, men ikke skriver til dem. Hva mener dere da? Er det som en kompliment..eller er man sjenert liksom? Og pleier dere og sjekke om noen har satt hjerte på dere?

Jeg ser humoren i det; enkelte som stadig kaller seg tresnitt for å forvirre diskusjoner,
men siden jeg har seriøse innslag iblant opplyser jeg om dette:

UTEN BILDE = ALDRI DEN EKTE TRESNITT.

men dere her på sukkerforum er virkelig gal. er så mye sinnssykt vrøvl her inne at jeg noen ganger blir helt rystet. og det under åpne profiler. flere av dere trenger en hel kongress psykiatere hver. jeg har årelang erfaring med div forum innen data/gaming ol, men dere her inne tar virkelig kaka

Møjkets hejje

Ingen svar
(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Jeg leeeeeeer!!

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=17909701551552 4&set=pu.173707652721127&type=1&theater

Aiaiai.....

Kjære venner. "Drømmehagen" på barneTV (for 1-3-åringer) har en nyyydelig BEGYNNELSE og SLUTT. Noen som tilfeldigvis har sett det? Det er som en ut-av-kroppen-opplevelse.

Etter en trubba-dubba-dutt-samtale med (herr eller fru) "uflaks" (nederst på samtalen om kynisk oppførsel) kommer en melding fra "tresnitt" (liksom meg - men som ikke jeg har skrevet). Den lyder: "Jeg syns kvinne81 egentlig er veldig flott".
Den er selfølgelig "for lett" til at folk biter på den hvis de først har lest samtalen over.
Men en tanke jeg gjorde meg er: Er det flere som har opplevd dette?
(Skulle forsåvidt ikke forundre meg om han/hun tar den vekk straks etter at jeg skriver dette.)
-tresnitt

Etter hvor mange meldinger osv.. her på sukker mener dere at det er tid for å treffes?
Blir dere jenter skremt av å bli bedt ut for tidlig?

Jeg har vært her en stund nå, og truffet noen vakre jenter på ulikt vis her på sukker. Noen nært, og noen fjernt. Ikke at jeg klager, men det ender som regel i sex. Egentlig ikke hva jeg er ute etter overhodet, men det skjer alikvel... why?
Den perfekte jenta jeg ser etter glimrer med sitt fravær. Mulig jeg er blitt meget kresen og bevisst med årene.

Vel, uansett. Etter å ha truffet flere fantastiske jenter, så kjenner jeg at det meste av tiden er jeg meget fornøyd med singeltilværelsen. Flere som har det utrolig godt som singel, og trives med alle de opplevelser og gleder det gir?

God søndag :-)

Lurer litt på disse delene av matchingstesten - Ser jeg får mange treff i matchsøket når jeg legger inn høy på disse kriteriene.
Hvis man ser bort ifra de som faktisk har kreative jobber, hva går denne "høye" kreativiteten/kunstneriskeheten ut på?
Syr dere dere egne klær, maler bilder osv. eller begrenser det seg til noen dorullnisser før jul?

Har noen her opplevd seksuell nytelse uten at noe er berørt.. i våken tilstand?

Ok, det her showet er jeg VELDIG lei meg for at jeg glipp av på 90-tallet.

http://www.youtube.com/watch?v=ZDuuJp4bDtE

Kick The Burger.

(og for de som trodde denne tråden skulle handle om løse damer/menn. Sorry. Virkelig.)

Først kan man kanskje starte med å spørre om det egentlig er noen forskjell for dere jenter? Det er jo ikke så skrekkelig stor variasjon i vårt undertøy - og jeg klarer ikke helt å se noe annet enn det humoristiske i tanga og denslags :P

Selv må jeg ærlig innrømme at jeg får helt hakeslepp og får problemer med å kontrollere meg selv de gangene jeg har blitt overaska av ei jente dressa opp i strømper, høye hæler og denslags. Da man vokste opp ble man jo banka inn i huet at alt man så i pornofilmer og i manneblader som Playboy kun var falskt og det hadde ingenting med virkeligheten å gjøre. Dette var jo selvsagt de samme som prøvde å få oss til å tro at jenter var skjøre og helst ville bare ha rolig sex i det stille i mørket. Sjokket var jo stort da man oppdaga at dette ikke var tilfellet - på en positiv måte ;)

Noen jenter ser ut til å ha skuffene fulle av slikt og elsker å bruke det, mens andre innbitt mener at dette er det veldig få som får oppleve og at de føler det gjør dem til et objekt på en negativ måte.

Så hva er dommen? Hva liker man? Er dette til hverdags eller kun til "fest", og hva har dere i skapet folkens :P

Hvem vil være med å se en film? Jeg har alt med Hugh Grant, Kevin Costner og Johnny Depp.

Ta med godis.

Jeg holdt faktisk på å bli kidnappet i dag, av en mann i rød jakke og rød bukse...han hadde også hvit skjeg. Han prøvde å putte meg opp i en eske med nydelige silkebånd på...Jeg klare å rømmme da, men nå sitter jeg her å lurer på " hvem var det som ønsket meg til jul"....:):)

At en gir en mening et ansikt eller et navn? -og hvilken forskjell gjør så det? -meningen er der like forbannet - og den representerer et levende menneskes som bærer denne meningen? Den kan like grundig motsies om det følger et navn eller ansikt til meningen, som omm det ikke gjør det.
Er det kanskje for at noen føler det mer ok å ha et et ansikt "å kjefte på" ? - eller slå? :))
Er ikke en mening en like holdbar mening om vedkommende ikke fremstår med navn, nick, ekte navn eller bilde da?
Så hva er denne greia med "å stå for sin mening"? - hva innebærer det, enkli?
Kan en si: "siden du ikke viser deg med navn eller ansikt, så er ikke meningen din ekte ment? -er det slik det er?

Skulle virkelig ønske dere damer her på sukker kunne bli litt mere spesifikke med høydekravene :) f.eks krysse det av som VELDIG VIKTIG! Blir litt slitsomt i lengden og prøve å komme i kontakt med en jente som du har fin match med (blomst som ikke er vissen)
bare for å bli fortalt at jeg er for kort etterpå.

Jeg vet mange av dere synes lave hannkjønn er et forferdelig turnoff, og det er derfor jeg prøver å finne frem til dem som ikke bryr seg.

So ladies, please be more spesific :) thankyou

God kveld videre

Alle er så opptatt av førsteinntrykket og bruk av bilder i profilen.
Så tenkte jeg skulle teste ut litt hva som trigger og hva som ikke gir respons.
Regner meg som en normalt oppegående jente, normalt pen og helt ok å se på. Så jeg slengte ut noen bilder på et annet nettsted for å se responsen. 600 treff på 24 timer, 15 som sendte brev. Tidliger har jeg brukt mer naturlige bilder, og fått så og si ikke noe respons. Så folkens, det er kanskje lurt å tenke igjennom hva som ligger av bilder på profilen.

Hva har du lest i profiler som var merkelig, morsomt, motbydelig eller oppsiktsvekkende på annet vis?

Hva skal sukkerfolket spise til middag idag?
Her i huset skal sesongens første ribbe inn i ovnen om få strakser!

Hei syns det er veldig mange flotte og intresange damer her! Men veit ikke helt hva jeg skal spøre dem om. får rett og slett hjerneteppe! noen forslag?

Heisann godtfolk :)

Sitter egentlig bare å vurderer om det er noe vits for meg å prøve dette med nettdating,
Hele grunnen til at jeg ville prøve dette var for og utvide horisontene mine, da jeg føler at det er vanskelig å komme i kontakt med folk, spesielt jenter her jeg bor (sørlandsmennesker er så innesluttet)

Saken er at jeg er 164cm høy, noe som jeg vet er et turnoff for dere kvinnfolk, spesielt i min aldersgruppe 18-22,
Og på slike steder som dette betyr jo tall og statistikk mye, ettersom det er veldig få muligheter for meg å sjarmere noen i senk med personligheten og utstrålingen min når jeg aldri får en sjanse til og møte noen pga høyden min, ikke at jeg har sendt så mange brev at det gjør noe, har bare sendt ett så langt,

Så jenter/damer hva sier dere? er det egentlig no vits i og holde på med dette for en fyr med min høyde? eller kan jeg likegreit bare slutte å henge her som støttemedlem for sukker.no?

Mvh SDH (Short Dark and Handsome) ;)

Er skuffet over noen menn her inne.Ingen som tar kontakt omtrent. Skjærp dere. Må liksom spørre selv og ta all intiativ selv,og da svarer dere. Nei,bli litt tøffere da!!!:D

Hvorfor i all verden tiltrekker jeg meg mest utenlanske gutter?.Ikke det at det er så farlig,men de er mer klare på at de vil ha kontakt. Fler som har det sånn?

I dag så jeg på et program på tv om rase og rasisme. Noe jeg finner interessant er om verden har endret seg.

Martin Luther King jr. kom med denne setningen i 1963.

Jeg har en drøm om at en dag vil mine fire små barn få leve i en nasjon hvor de ikke blir dømt etter deres hudfarge, men av deres personlighet og karakter. Jeg har en drøm i dag!

Hva syns dere har skjedd de siste årene?
En undersøkelse de gjorde på tv var å dele studio inn i to raser, ikke på hudfargen, men fargen på øynene... de behandlet de med brune øyne pent, og de andre som om de nesten ikke er noe! Dette ga utrolig mange reaksjoner mellom begge parter. En annen hvit gutt hadde gjort noe så han ble brun i huden, han så at folk tok han som en helt annen person, alt skulle være mistenklig rundt han når han var brun, ting som ikke ville skjedd om han var hvit.

Selv er jeg brun i huden og min opplevelse med dette er at de som kjenner meg vet hvordan jeg er, men noen ganger kan man føle det stopper mange å bli kjent med meg pga førsteinntrykket sett ut i fra bilder, se meg live osv.. Kan hende jeg tar feil, men det er mitt inntrykk.

...å se på Mortal Kombat Annihilation på Showtime.

Noen mer patetisk enn det? Kom igjen, ikke vær sjenerte nå, unger!

...og han puster og pruster som besatt.

Hvordan forankrer man et hus slik at det ikke letter??

Om en mann husker fargen på øynene dine etter første date, så har du sannsynligvis små pupper....
Eller så er han bare veldig opptatt av detaljer...

Søndagsmiddag

Ingen svar
(mann 50 år fra Hordaland) Privat melding

Her blir d straks lammestek hos onkel og tante sammen med søsken,svoger og svigerinne og seks onkelbarn..... Brevduer

Hei og god søndag folkens :-)
Jeg har et luksusproblem; vedkommende som skulle bli med meg på kamp idag måtte melde avbud og så fikk jeg to billetter til i fanget og jeg har ikke flere fotballinteresserte venner...så fikk jeg den lyse ide at det kanskje er noen her inne som vil bli med, free of charge? Det er gode billetter og jeg syns det er for ille å bare la de gå til spille :-)
Ps! Dette er ikke et sjekketriks, vel...innrømmer at jeg ikke blir lei meg om kjekke hunks signer opp, men i utgangspunktet er dette for felles fotballinteresserte Sukkervenner til å hygge seg på kamp, så både kvinner og menn er velkommen :-)
Send meg en melding via profilen min så ses vi kanskje på kamp i kveld?
Ønsker dere uansett en finfin søndagskveld, nyt livet og ikke gi opp håpet om å finne kjærlighet, selvom det iblant tar tid og man snubler, reis deg opp og prøv igjen :-)

God adventsklem fra
Aqueena

hele uka går med til jobbing og rutine, men så kommer søndagen, og jeg skulle så gjerne hatt noen å dele dagen med! noen som føler det samme? ah den som hadde en søndagskjæreste....

Eksen flørter med meg etter 5 år ,vi var sammen i 10,men han har dame.Kanske uskyldig flørting da.Er det vanlig??

kan det være en loppe som satte tanna si der, eller HVA??

Menn som er ekstreeemt på... over tid (datetidsmessig) ..... Og så uten noe forvarsel så får de noe over seg at du tror du er den eneste for dem og får panikk, og begynner egogreiene sine.. Og hva skjer.. vel, lett.. hadetbrakjæreegoidiot :p Jeg virkerlig synes det er ekstremt usexy med menn som man bare finner interessant som tror de er midtpunktet i livet ditt... Utrolig at slike fyrer aldri lærer...
Tar en for gitt at man føler noe man absolutt ikke er klar for å føle...

Men dette er min forbannelse tror jeg... jeg følger strømmen så dem ikke følger seg oversett... og så er Jeg for "engasjert" med mine smileys og "så fint" svar...

Noen menn/kvinner som kjenner seg igjen her???

Kan man skifte nick her inne? McDonalds er jo et fantastisk navn, alle må jo like det, hehe.

Til noen som tror jeg er bitter og ulykkelig... Sukkerpikene har julebord. Så kjære @tresnitt. Ha en fin lørdag m bebisen din. ;)

møtte en jente fra sukker her om dagen. vi gikk en liten tur og bare pratet litt løst og fast, en times tid kanskje, helt grei tone. jeg er alltid litt ukomfortabel og stiff ved første møte. "sees da forhåpentligvis" sa hun når vi klemte og gikk hver vår vei..

vi har pratet en del på face før vi møttes og hun har ofte vært den som har tatt kontakt først. følte vi hadde en veldig fin tone. men hun har også vært den som har utsatt date-planene jeg har tatt initiativ til et par ganger tidligere av ymse årsaker.

etter "daten" om vi kan kalle det det, har hun ikke sendt meg en eneste melding og hun har kun svart uinspirert og nølende på meldingene jeg har har sendt henne.

hvis hun fant meg uinteressant så hadde jeg satt pris på om hun kunne sagt det rett ut: HEI, JEG ER DESSVERRE IKKE INTERESSERT LENGER. JEG FINNER DEG IKKE ATTRAKTIV OG DU ER LIKE SPENNENDE SOM MARIEKJEKS. IKKE SEND MEG FLERE MELDINGER. HA ET FINT LIV VIDERE OG LYKKE TIL"

jeg vil ha full rapport etter date hvis den går til helvete, så jeg kan forstå hva jeg gjorde feil.

urimelig krav ?