Sukkerforum

Jeg lurer på hvor mye det betyr for en mann at jenta ikke har langt hår - altså har kort hår?

Eller ser dere mest etter ei jente med langt hår da dette er mer feminint?

Heisann alle sammen!!!

Tror de fleste av oss er DØNN leie av disse "stakkars meg finner ingen som vil ha meg" klagetrådene...
Så la oss vise dem alle sammen, hvor bra ting kan være!!!

Fortell her inne alle de positive tingene du har opplevd via sukker...
Venner du har fått
Folk du har datet (kanskje ikke blitt kjærester med, men fått gode opplevelser av, kanskje?)
Morskap under festene
Ablegøyer på forumet....

Dere er oppegående som kan tenke selv, så slutter her..

Kom igjen folkens, give me the fun of it all!!!

Ser folk lurer på mye rart her, så jeg slenger meg på, er mer opptatt av øynene enn hårlengden.

Hvilken farge på øynene faller dere mest for, eksotiske brune eller uskyldige blå, eller annen farge?

Noen erfaringer? Anbefalinger?

Etter hvert som stadig flere av kompisene mine havner i stadig tettere forhold, opplever jeg et skifte i holdningen deres til meg som singel. Mens det tidligere handlet om at jeg måtte treffe den og den dama, eller i det minste bli med ut på byen og sjekke damer, så handler det nå om hvordan de aller nådigst gir av sin tid når de har "fri" fra dama. Og hvis jeg ikke kan, så holder det ikke å si det, de trenger en forklaring, og den bør ikke ha huller. For dem selv, derimot, er det helt legitimt å bryte avtaler fordi han og dama "skal gjøre noe".

Jeg ser det fra min side, og det kan godt hende de ser det annerledes, men svaret når jeg har tatt det opp med dem, er "ja, du får finne deg ei dame, da." Hadde dette vært perifert bekjente, hadde det ikke gjort noe. Men dette er gode venner jeg går langt tilbake med, fra lenge før de havnet i de forholdene de er i nå. Endrer virkelig det å være i et mer langvarig forhold enn jeg noen gang har vært i virkelighetsoppfatningen så drastisk?

Nei, jeg tror jeg må finne meg nye kompiser - single kompiser.

Har etter ei viss tid her på Sukker vært innom ein god del profiler. I ganske så stor grad er desse profilane heilt uten tekst, av og til med "Spør viss du lurer på noe" og thats it.

Ja eg lurer på noke, og istaden for at eg spør på kvar og ein profil så spør eg her;

Viss du har tatt deg bryderiet med å finna fram til Sukker.no, oppretta profil, lagt ut profilbilde og album, fylt ut alle spørsmålene og det som ellers følger med, men IKKJE skriv noke som helst om deg sjøl anna enn "Spør om du lurer", kva er då ditt motiv for å vere her?

-Forventar du lange, seriøse brev med ein morsom og engasjerende vri som treffer kontant på første forsøk?
-Forventar du oppmerksomhet kun basert på dine bilder, siden det er det einaste du meir eller mindre "deler med oss"?
-Forventar du at andre skal sjå på deg som ein som virkelig er interresert i å oppnå kontakt med andre, når du ofrar mindre enn 5 min på å fortelle litt om deg sjøl og dine interresser?

Generelt, kva er det du vil her inne, og kva forventar du av andre basert på og tatt i betrakting din egen innsats?

(Eg snakkar ikkje om heilt nye profiler der folk holder på å setje seg inn i ting osv. Dette er profilar som har vore på sukker i LENGRE tid.)

Forventninger

Ingen svar
(mann 39 år fra Oslo) Privat melding

Hvorfor gidde å kaste bort så mye energi på det?

Hvorfor definere ihjel virkeligheten når det er mer spennende pluss mer nyttig å utforske den?

Gikk gjennom profilen min, og ser at den kan se litt sånn vestkantaktig ut. Har derfor bestemt meg for å øke harryfaktoren betraktelig (bli mer folkelig).

Et famøst baderomsbilde i bar overkropp vurderes sterkt! Jeg tror nemlig dette kan være prikken over i'en i en ellers striglet og streit profil. Ka dokke trur? :D

Er baris på badet Yay or nay for 123??

Hei, jeg har vært singel en uke nå, er det noen uskreven regel som sier at man skal vente så så lenge? Vi var sammen i 2 år, vi fant ut at det beste var å gjøre det slutt da vi har sklidd fra hverandre og ikke lenger har romantiske følelser. Jeg er klar for å innlede ett nytt bekjentskap med ei jente og henne ser ikke ut til å ta dette så tungt heller, med forholdene i bektraktning, er det feil å "hoppe på" så tidlig?

Jeg er ny i "nettdating" konseptet, vet ikke helt hva jeg synes om det enda, men jeg lurer på når nysgjerrigheten går over til å bli mas.

Et eksempel kan da være at jeg sender et gult eller rødt hjerte uten å få noen som helst respons, og jobber da intensivt med å manne meg opp til å sende et brev med håp om svar. Er dette mas? Eller er disse hjertene verdiløse fordi jentene drukner i overivrige hjertespammere?

Kjenner usikkerheten brer seg da jeg prøver( jeg er grisefeig, så det kvalifiserer vel kanskje ikke til et realt forsøk) å være så aktiv jeg kan men ender opp med 1-2 profilbesøk i uken.

Snurr film!

Har du noen uvanlige mat/pålegg-kombinasjoner å dele?
(Inspirert av Paraply's pepperkake med blåmuggost)

Peanøtter i colaglasset? Pølse i vaffel? etc.

Matematikkfans, gi dere til kjenne i denne tråden!

Det skjedde noe rart for noen dager siden. Jeg traff en kvinne herifra for første gang og vi hadde en hyggelig samtale om alt mulig. Plutselig kommer hun inn på temaet "edderkopper - store som never - som finnes her i Norge". Da tenker jeg: "I all verden...finnes det så store edderkopper her?" Så sier hun: "Jeg ser at du ikke trur meg." Men jeg trudde ikke at hun løy. Og det var ikke humor inne i bildet.
Jeg visste ikke hva jeg skulle mene, men i ettertid har jeg tenkt at det kanskje var en slags test av meg og min reakjson. Var jeg en eventuell med-dilter, potensiell løgner, blåøyd fyr, eller annet? Er dette en klassisk måte kvinner opererer på?
(Grunnen til at det er merkelig er at selv om vi ikke ble kjærester så var det et hyggelig møte.)
-tresnitt

I to dager nå har jeg skrevet med en sjarmerende mann som skriver til meg på nynorsk og synes jeg smiler fantastisk på profilbildet mitt. Jeg håper han ber meg ut til helgen!

Er det ikke herlig navit å være på det tidliglige stadiumet igjen, hvor man kan si sånne ting og tro på de selv?!

Er nok ganske enig med forrige individ som skrev ang mailsystemet.Må si at det nye er mye mer tungvint,skulle gjerne se at det gammle systemet var tilbake igjen.
Litt ergelig når ting fungerer,plutselig alt mer tungvint.
Var det egentlig vits å endre det?

De siste to årene har min antakelig nærmeste single venn og jeg lagt planer for å reise til varmere strøk på denne tiden av året. I fjor gikk turen til Barcelona. Dagen før, ringte jeg ham for å avtale, da var han blitt syk - det han spiste kom like fort ut i begge ender. Og han var ikke bedre dagen etter, så jeg reiste alene.

I år er planen å dra til Roma, nå på lørdag. Men denne gangen har han havnet i en lei arbeidskonflikt, og om han drar, frykter han at vondt vil bli verre der. Man kan selvsagt håpe at ting løser seg i løpet av uka, men hvis ikke... Denne gangen har jeg heldigvis en bedre reiseforsikring enn sist, så nå får jeg dekket avbestilling, tror jeg.

Men hvorfor i all verden skjer dette? Er det dårlig karma?

Hva er det sukker har gjort med mail systemet,vi kan ikke se hva som er inn og ut boks? Taletløst , få mail systemet tilbake., ellers er de et medlem mindre.

Må bare si at jeg ble veldig overrasket over en melding jeg fikk av en mann her inne....I utgangspunktet en vanlig melding men som viser seg å være skrevet av dama hans!!! De var da på utkikk etter ei venninne de kunne more seg sammen med. Ja du tenker riktig, ha sex med...
Blir da svært skuffet, men dette er sikkert ikke dagligdags her inne ( Håper jeg..) Er det noen andre som har opplevd d samme?

Er stort sett en positiv stå på dame som ikke gir meg så lett, men hvor mange "beklager, men jeg tror ikke vi passer sammen" svar skal man kunne svelge før man gir opp. Hvordan kan man vite sånt egentlig uten å ha møtt meg. Er menn her seriøst ute etter å møte noen, eller er det mest å surfe rundt å titte for å se om man finner noen enda penere enn forrige profil man tittet på. Ikke meningen å virke furten, men etter en stund uten resultater av innsats blir man muligens noe demotivert. Er tross alt en resultat orientert dame. ;)

Just sex!

Siste svar on. 16 nov. 2011 21:50 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym tulla82

Har sett noen llignende tråder her tidligere, men lurer fortsatt! til alle menn der ute: hva er det som avgjør, om dere kun er ute etter sex og ikke noe mer hos en dame? Ærlighet her ;)

Onsdag er midt i uka, vi ELSKER onsdager:-D Man har som regel alltid mange baller å sjonglere og de på forumet som ikke har det skriver som regel her:-D hahaha:-D

Of to gym jeg da.

Noen som vet hvordan man ordner en MEGA støl leggmuskel forresten?
-På egenhånd da altså:-D haha:-D

Jeg har forresten lyst til at sukker ordner en akedag i desember eller januar... Tror dere at de ønsker/orker/vil ordne dette? I såfall... hva ser dere for dere? Hvor skal denne bakken være osv?

Hei! nå tok jeg meg fri, fordi jeg trenger å bestille ferie etc, pga kulda biter for hardt!

Her kommer det, er du kvinne, samme hvilken alder og størrelse... som ser på deg selv som morsom eller ganske allright OG du vet du er ensom i jula, SKRIK ut! Trenger en FREMMED til å bli med på ferie :) NO strings attached

når en skal på date, samt etter en date så er det vanlig at en utveksler telefon nummer, og gjerne melder litt på tlf..
er der forskjell på menn og kvinner i hvordan en bruker sms? Har hørt mange kvinnfolk som klager på at mannen har mistet interessen før en date, eller etter en date, eller til og med når de er i et forhold, fordi han skriver korte og ganske "kjølige" meldinger, som "ok" "natta" "vi snakkes da" etc.. Er det slik det er?? betyr dette at mannen har mistet interessen når han går fra lange til korte meldinger?
Vet at mange kvinner lurer på akkurat dette.. og selv har jeg avlyst flere date fordi beskjedene har etterhvert dabbet av til å bli mer upersonlig og korte..
hva er deres erfaringer omkring dette?

Noen som vet hvor man får den til best pris?

Smoothie-oppskrift

Ingen svar
(mann 40 år fra Hordaland) Privat melding

Hei :)
Eg synes det er godt med smoothie. Og ekstra godt når eg brukar bær eg har plukka sjølv! :)

Uansett..her er ingrediensane på ein smoothie eg nettopp laga.

Ingrediensar:
* En skvett heimelaga rips-saft
* En banan
* Eit par båtar appelsin
* Ei teskei honning
* Vaniljeyoghurt ( Tine + )
* Yoghurt naturell
* Appelsinjuice
* Litt bestemors heimelaga jordbærsyltetøy (altså den i butikken)
* Frosne blåbær og frosne rips/solbær

Har du andre ting du likar å ha i smoothien din? :)

Det her sjekke greiene er bare tull...alle jenter som er her inne er enten bare ute etter en ting eller så skal de bare ha en med mye penger eller ser ut som en foto moddel.Halv parten tror de er noe mer en de er...ser så fine ut på bilder og når du møter de så ser de ikke i nær heten ut som på bildene,blir frustrert av det her...hva er det med jenter nå for tiden?

"Hvis vi antar at de 69 svarene på en forum tråd er representative for gjennomsnittet så er Sukkerbrukerne på date en gang i måneden. Om 42.000 av de 50.000 som bruker Sukker månedlig er like aktive som de som svarte tråden, så er en halv million på Sukkerdate i året! Dette er overraskende høyt. Vi skal nå foreta en litt mer detaljert spørreundersøkelse blant annet for å verifisere dette."

Hmm, føler at jeg har gått glipp av noe.. Har vært på en date hittil i år.. og den var i februar.. :(

Nå.. hvilke profiler skiller seg ut, har folk en absolutt yndling? ;)

Hurra for hele verden!

Noen ganger lurer jeg på hva folk tenker. Jeg har krysset av for 5, noe jeg mener reflekterer det at jeg trener et par-tre ganger i uka. Men jeg gikk nettopp inn på en profil der det sto at hun trener fem-seks ganger i uka - og treningsbladet var fint og grønt. Da lurer jeg på hva mye trening er. Er det sånt noe som er forbeholdt Therese Johaug og Christina Vukicevic?

Nå gleder jeg meg til sukker-festen!

Jeg kan ikke noe for det, men jeg er skikkelig lei av å se de samme profilene - og forskjellen i interesse her på nett. Virker som om folk bare liker dem som ikke liker dem tilbake. Nå skal det bli godt å se hvordan folk faktisk ser ut. Se kroppsspråk. Se hvordan de forholder seg i ekte situasjoner osv osv.

Håper dere finner kjærligheten!,selv gir jeg meg på sukker.no (litt usikker på når medlemskapet mitt går ut )
Mvh Sylvia/Noldus1 :)

Har akkurat sett ferdig filmen "while you were Sleeping", og sitter her og småsipper:-).

Uansett, den er amerikansk, feelgood, og sikkert litt "teit. Men den fikk meg til å innse at jeg fortsatt, tross alt, er litt romantisk og drømmende. Og at jeg veldig gjerne vil ha en kjærste snart.......

hilsen sippeguri

Hvor lang tid tar det før man har forandret profilbilde til det blir synlig når man sender melding? Forandret nettopp, men likevel så får jeg det gamle bildet opp når jeg sender meldinger.

Bare lurer på hvor sær jeg har blitt med årene i forhold til andre. For min del klarer jeg meg fint uten middag, og spiser mest den typen "tyngre" og "avansert" mat i helgene, ikke i uka.

Når man er et par, kanskje med barn (eller er singel med barn), så skjønner jeg at man bør spise middag, både for det sosiale og nytteverdien. Men hvordan er det med dere andre, barnløse single? Ja - alle kan svare da, så klart. :)

Kanskje et vanskelig spørsmål å svare på. Men er det mange jenter som lar vær å sende melding til profiler i frykt eller pga. en følelse av at profilen er falsk?

Jeg har lest en god del tråder her inne,om klaging på oss kvinner om hva vi vil.
Men hva med dere da? VET dere HVA dere vil ha?

Jeg lure bare på hva dere menn tenke. Fyrløs :)

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Dit kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende:

Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Du kan ikke gå ned en etasje, bortsett fra å forlate butikken.

En kvinne besøker butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje på et skilt på døren står det :

1. etasje- Disse mennene har fast jobb.

Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på skiltet:

2. etasje- Disse mennene har fast jobb og elsker barn.

'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.' (Uffda!..)

Så hun fortsetter oppover. I neste etasje står det på skiltet:

3. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ett godt utseende.

'Jøss!', tenker hun, men går videre oppover.

4. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har ett godt utseende, og hjelper til med husarbeidet.

'Å hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!'

Etter å ha tenkt seg ganske kort om, så går hun opp enda en etasje, og på skiltet står det:

5. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ett svært godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.

Hun er svært fristet, men lurer jo på hva som befinner seg i sjette etasje, og går videre opp til siste etasje:

6. etasje–Velkommen til øverste etasje! Du er besøkende nr. 35601225 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.

NB VENNLIGST BEMERK:

For å unngå og bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru - butikk rett over gaten.

Første etasje har damer som elsker sex.

Andre etasje har damer som elsker sex, har penger, og liker øl.

Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende.

Enten det nå er årets landeplage, eller gamle landeplager som Whams Last Christmas.
Eller noe disco som har ligget i jorden lenge og fremdeles burde forblitt der.
MGP, Fugledansen etc, det er utømmelig.
Bare kom med det!

AKTIVE!

Siste svar ti. 15 nov. 2011 19:22 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym takk!

Er det noen som er aktive innen løp, sykkel, orientering, friidrett eller ski?

Trenger hjelp til en spørreundersøkelse, så skriv her, så skal jeg sende dere en melding med linken :D

Sukker er en av flere nettdatingssider hvor mennesker fra hele Norge er samlet, og man kan egentig si at utvalget slik sett er stort for alle. :)

Og jeg lurte på for nysgjerrighetens skyld hvor langt dere er villige til å reise med bil eller andre transportmidler, for å møte/besøke noen fra Sukker som dere har lyst til å møte på ordentlig? Etter å ha blitt småkjent via meldinger og chatting f. eks.? Og hvis alt klaffer, forhåpentligvis flere ganger også da. Jeg personlig er glad i å kjøre bil og bruker egentlig kun bilen min for å komme meg rundt.

Det kommer jo egentlig litt an på, men jeg tror at jeg selv ikke hadde akseptert så mye mer enn maks. 4 til 5 timers kjøring en vei for å treffe noen herfra som jeg fant både attraktiv og interessant. Dette er mye fordi jeg ikke har tro på langdistanse-forhold. :P Og 4 til 5 timers kjøring en vei er jo ganske mye, hvis man skulle møtt noen hver helg, for så å måtte kjøre samme avstanden hjem igjen. Det blir fort slitsomt da. Jeg bor på et mindre sted ved kysten i Vest-Agder, og er derfor klar over at jeg gjerne må bevege meg et stykke utenfor der jeg bor for å kunne møte noen fra Sukker.

Tidligere så var jeg sammen med ei jente som jeg møtte på Sukker, hun bodde ca. 100 km unna meg i kjøreavstand og jeg besøkte henne en til to ganger i uka. Det ble ca. 1.5 time å kjøre en vei, men jeg føler at det gikk greit. Men det er klart, det blir fort mange km tilsammen på en måned. Og når man er nyforelsket er kun en til to ganger i uka gjerne litt for sjeldent, det er nok ofte slik at man ønsker å se hverandre helst hver dag. :)

På profilen min har jeg angitt enkelte fylker som er en hel dagstur unna meg i kjøring, men hele Vest-Agder, Aust-Agder, Rogaland og Telemark er overkommelig for meg. Så jeg er villig til å kjøre et stykke for å møte ei for første gang, eller flere ganger da hvis kjemien hadde blitt kjempegod. Hvis man uansett har helt fri en helg, så er det jo verdt å reise flere timer i strekk for å oppleve en hyggelig date og forhåpentligvis hele helga sammen. Men som sagt tidligere, jeg har jo mine begrensninger slik som de fleste andre. Føler at det hadde blitt litt voldsomt å sette meg i et fly for å møte ei jente som bor i Tromsø f. eks.

Så hvor langt er dere andre villige til å strekke dere?

Hva skal man gjøre for å få bedre selvtillitt?

Jeg får masse tilbud fra menn....men faller bare for dem som holder meg på avstand...og er litt kostbare...de andre slipper jeg ikke innpå meg..

Merker jeg har elendig selvtillitt overfor dem jeg faller for...og lager stadig problemer for meg selv med å slå opp for den minste bagatell...dette sliter jeg med. What to do? Noen tips?

I alle dager?
Jeg har tatt en titt på mennene i Bergenby i kveld, har alle blitt anorakk/GoreTex/fjell/trene-trene?
Jeg føler meg jo som den slasken..:O
Hva er det neste, lavkarbo?

Da setter eg kursen mot tigerstaden. Om noen timer håper eg å være forankret på en eller annen pub/cafe i byen for så å forville meg på konsert på Unholy. Eneste som kan stoppe meg er fulle fly fra Bergen, men krysser alle fingre og tær...

Så blir det å reise videre i morgen (lørdag) til London for mer konsert, fanteri og ablegøyer :-D

Og det er der tittelen på tråden kommer inn. Dette er sang nr 6 (!!!) på siste CD'en til artisten eg skal se i London!!!
Gleder meg som en unge :-D

Legger ved en liten link til hans rare univers, fyllt opp med pjatting, symfoniorkester, dobble basspedaler, stort kor, raping, toalettlyder, triangler, ekstreme vokalprestasjoner, gitaronanering osv...

http://www.youtube.com/watch?v=hv0RIwdVrRg

og referanse til vår alles drikk etter 5:59....

Nye, mørkere Snehvit-filmer :D

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 123

Ser at filmpolitiet hos NRK omtaler nye snehvit-filmer i dag (spillefilmer). Kort trailer for en av filmene (Det kommer visst tre) er lagt ved i artikkelen.

Blir litt ulike Disney-versjonen vi kjenner så godt. Kult!

http://p3.no/filmpolitiet/2011/11/en-morkere-snehvit-fortelling/

Utrolig irriterende når jeg kommenterer på noe i en tråd, for så å glemme å følge den opp. Om jeg kommer på det i ettertid har jeg jo garantert glemt hva tråden heter. Makan. Jeg synes det burde følge med en personlig sekretær for den enkelte som velger å bruke forumet.

Til jentene :)

Ingen svar
(mann 44 år fra Akershus) Privat melding

Her er en sang til dere: http://youtu.be/4qPG99GXF0I - HØR PÅ TEKSTEN :D

FORSINKET

Ingen svar
(mann 31 år fra Oslo) Privat melding

hvorfor skal alle de KALDE dagene sørge for at jeg forsover meg? :P hahhaa ha en fin dag alle

fikk gjestene til å ramle inn på profilen min :)
Men fortsatt ikke ett eneste brev! Kanskje to innlegg gjør susen da...

Men takk for besøket mannebein! :D

Nå går dere glipp av meg damer...og jeg går glipp av dere...:(

Men ikke grav deres egen grav her inne !

Ha det bra !

@plumbo skriver ikke mere.

haha..