Sukkerforum

Hei forum! Vi tenkte å planlegge første utgaven av de store reibjørndagene for både menn og kvinner! Målet er å spre reibjørnkunnskap rundt i oslo og kanskje det spres videre ut i verden, og å dele morro og felles erfaringer rundt reibjørn og lignende ting, alt den skatten reibjørn er kan lære oss!

Det langsiktige målet er å inspirere flere til å gi barna sine det flotte navnet reibjørn som vi mener er en oversett skatt i språkhagen, samt å spre generell reibjørnbevissthet som vi mener er grovt undervurdert. En av tingene vi skal ha er konkurranser om hvor mange måter man kan skrive og uttale reibjørn med ulike tegn og bokstaver, og vi organiserer også reibjørn jam sessions, der ulike uttallelser av navnet utforskes. Senere blir det en paneldebatt der navn og bokstavkombinasjoner generelt skal diskuteres og hva som gjør at noen bokstavkombinasjoner slik som spesiellt reibjørn, har egenskaper man ikke skulle trodd. Det luftes også kritiske spørsmål om hvorfor noen favoriseres fremfor andre, og vi er åpne for å høre andre navn folk mener er oversett. Vi kommer også med foredrag om reibjørns symbolikk, og om hvordan denne kan overføres til nærmest etthvert område i livet, det skal hete "Reibjørn - både til inspirasjon og nytte". Ikke minst håper vi på å fremføre reibjørns sang med vårt eget reibjørnband som nå ligger i hardtrening!

Hvilken dag det blir er ennå ikke avklart, det avhenger av hvor mange som emlder seg på. Vi hadde tenkt å lage en nettside reibjørn.no, men når vi fikk vite at internett ikke aksepterte ø`er følte vi at det ble feil å endre denne unike bokstavkombinasjonen.

Alle er velkomne, både de som heter reibjørn, de som vurderer å bytte til det senere eller bare de som vil utforske reibjørnkunnskapen dypere. De som er interessert kan bare melde sin interesse i denne tråden så ser vi hva det blir til!

Ha en flott reibjørnhelg alle sammen!:)

Nå kommer snart en gentleman.........sier Skavlan, i forkant har de vært ute å spurt folk på gata om folks beste "janne øyeblikk"!
Er det bare meg eller har skavlan blitt homo, showet hans har ihvertfall blitt mye dårligere etter at det blei svorskt!

En annen tråd her nevner at menn føler seg som sexslaver.

Men er det noen her som faktisk kan tenke seg å være en sexslave? :)

Noen gode løsninger for å surfe på Sukker.no med iPad? Hvis jeg bruker mobilversjonen får jeg sett bilder, tre og tekst, men ikke kart og leilighet. Hvis jeg bruker Safari eller Opera er det nesten som på vanlig pc, men får ikke sett bilder og leilighet, men kart.
råd anyone?

Ha ha ha ha ha ha
Neiiiiida =)

Men, apropos skummel,.... Hvilke ting skremmer deg hos et menneske?
Og hvilke av disse tingene kunne du tålerert for en du elsker?
Og hvor mye ville du gjort for å få vekk tingene som skremmer deg hos en annen?
Ville du forlatt noen om du, etter å virkelig bli kjent med en person, blitt glad i og forelska.., fant
ut ting som du fant ubehagelig?

Når man får en mail, eller fler, lyser det jo gult på "post". Leser du mailene slik at du ikke har noen ulest, blir det gule borte. So far, so good.

Men hvis du får en mld, og velger å gå inn på avsenders profil først, og se meldingen der, er medingen markert som lest når du lukker profilen. Men det lyser fremdelses gult. Det hjelper heller ikke å lese meld på nytt eller slette den.
Resultat: gult lys, og ingen nye meldinger.

Imidlertid er det slik at hvis du får en ny mld, og leser den, blir det gule lyset borte, så problemet er marginalt og forbigående.

Men det er jo en detalj til forbedring for de som liker denslags:-)

Andre som kan bekrefte at det er slik?

PS: vedder på at den første som svarer er en loser-moroklump so sier at han ikke vet, fordi han aldri for meldinger, hehe

Androgyn

Siste svar fr. 25 nov. 2011 20:58 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym eugene

I dag brukes androgyn i dagligtale ofte for å beskrive mennesker med uklar eller tvetydig sosial kjønnsidentifikasjon.
(Wikipedia)

Noen som har interesse for eller tenner på disse?
Eller føler ubehag?
Evt oppfatter seg som en?

I min relasjonsprofil har jeg merket av at jeg ikke flørter med andre når jeg er i forhold...er veldig naturlig for meg...Menpå nesten alle profilene jeg har vært innom og sett på matchtreet har bladet for flørtete vært illrødt.......Er det slik at "alle" synes det er greit å flørte med andre når man er i forhold? Er det jeg som er sær???

Se, nu hadde jeg egentlig bestemt meg for å la diskusjonen ligge for min del, etter at enkelte andre har prøvd seg litt... Men klarer ikke helt, for jeg føler meg snart som en av veldig få kvinner igjen, som: - ikke har veldig behov for å bevise hvor seksuelt frigjort og egenrådig hun er og hvor godt hun stiller i samme konkurranse med mennene; hvor sterk hun er, hvor selvstendig hun er osv osv...
Denne tråd er jo virkelig å legge hodet på blokken, for jeg forventer diverse innlegg om at jeg skal passe meg selv, ikke kritisere andre eller fortelle andre at de ikke skal være den de er, eller mene at jeg alene definerer et ideal andre skal leve opp til osv.....
Og det er da bestemt heller ikke min intensjon. Jeg oppfatter meg selv som en selvstendig, fulltidsarbeidende kvinne, har god utdanning og alt det der. Men jeg trenger ikke å fremholde det, Jeg trenger ikke hele tiden fremstå som en tøff, nærmest androgyn person som bare trenger en mann som kan tilfretsstille mine svært frigjorte seksuelle behov . Jeg liker den rolige start, sensualiteten og intimiteten på så mange forskjellige nivåer. Og det eneste jeg ønsker meg, som jeg ikke allerede har, er en varm, kjærlig og maskulin mann, som synes det er ok å ta litt vare på meg og at jeg en gang iblant er sårbar, samtidig som jeg noen ganger kan være sterk for ham. Og som en gang imellom også kan sette ord på ting og følelser. Jeg trenger ikke å konkurrere med ham om å være frigjort, tøff, selstendig og sterk. Jeg er det på min måte og han forhåpentlig på sin. Suk... Men i tilfelle menn som søker slike kvinner, holder på å gi opp - ikke gjør det. Vi er vist noen igjen...

Fikk et tilslag av panikk, da mine venner proklamerte med at de så og si var ferdig med julegavene....
Så nå er jeg i gang...hele 5 julegaver er innkjøpt...i morgen må det vel handles inn lilla lys og i løpet av helgen finne frem både julestjernen og staken!!!
Ohyeah...jeg er i gang....
Hvordan er dere i løypa?

Se f.eks http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Ransoffer-nr-351-Grnland-6702489.html
fra toppen av Aftenposten nå.

Selv om det ikke er voldtekt/seksuelle overgrep med i bildet, så blir resultatet sykemeldinger, frykt, isolasjon.

Æ vil bare si god helg te aille hær inne:) Håpe dåkker fårkosa dåkker skikkeli, og lada batterian te ny uke!

Klæm fra nord:)

Uteliv i Oslo

Siste svar fr. 25 nov. 2011 14:55 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym girlsnight

Noen som kan annbefale noen gode utesteder i Oslo for de over 30? Skal dit i helgen med en venninne og da sier det seg selv at man må ut på livet :))

Er det noe spesielt som skjer? Blir glad for alle tips, men helst ikke noe disko. Ikke helt min stil:)

Mykje negativt her inne på forum, så då tenkte eg å komme med ein tråd som kan omhandle om noko positivt. For min eigen del så blir det at eg skal ha 1,5 mnd fri frå neste Mandag av ;-)
Kva er di positive gladsak?
Kanskje du har fått forfremmelse på jobben? Kanskje du har fått ein ny og spennande jobb? Eller kanskje du skal på ein middagsdate idag? Andre ting? Fyr laus, dette skal vere den glade og positive tråden ;-)

Hvorfor ikke gå til det som er roten av saken : dvs HVEM ER DET som står for ca 90% av voldtektene i oslo ???
Er det "etniske" nordmenn ? Er det folk fra kløfta, hamar, bergen, tromsø, stavanger, ålesund eller svalbard som går rundt å voldtar folk i oslo ????? Hvorfor er det ingen som tørr å åpne kjeften sin her å si til folk hva det er som egentlig skjer her.....
Nei, ifølg POLITIETS EGNE STATISTIKKER (å de stemmer jo ikke ifølge arbeiderpartiet og sv) så er det over 90 % av folk med ikke" vestlig bakgrunn" (som det så fint heter) som står bak alle sammen. Dvs alle de stakkars Asylsøkerene som har fått avslått sin søknad som fremdeles oppholder seg her i landet, + alle de som går langs Akerselva å selger dop.
Men hva kommer folk opp med som motangrep her i landet : Jo, kan vi ikke heller gå i ett demonstrasjonstog her en kveld så blir alt borte..... Hurra....
Nei nei, men da får vi bare sitt å håpe att alt går bort av seg selv her i landet da.. Stoltenberg & Storberget er jo de eneste som kan styre i dette landet så.. Synd ass...

Hva gjør folket når dere ikke får sove? Til nå har jeg prøvd å ta en dusj, spilt litt gitar, lest litt og ser for øyblikket på The Big bang theory.... trøtt som en dupp, men blir bare rastløs når jeg legger meg ned :(

Hvorfor har jeg ikke samme bilde når jeg poster i forumet som på profilen? Hva har jeg gjort galt nå? J

Golf

Siste svar fr. 25 nov. 2011 09:59 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Er jeg fordomsfull når jeg tenker at damer som har oppgitt golf som en interesse er uforbedrelige snobber?

Forumet

Siste svar fr. 25 nov. 2011 01:20 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Gjennom litt for mange timer på forumet er det én ting som har slått meg - sammenlignet med hvor mange jeg har fått avsmak for, er de som har imponert meg på forumet forsvinnende.

Hva gjør at du velger det ene fremfor det andre?.Har det noen betydning egentlig??.Noen syns brunetter er finere enn blondiner og omvent,men det er vel ikke slik man tenker når det kommer til kjærligheten?

Nå småtroll- snart jul? Hvor er den beste juleshoppingen (helst i Europa) og hvilke butikker anbefales der?

Akkurat den greia der syns jeg er litt fascinerende, på en sånn "å, klarer du ikke å sette sammen to legoklosser du da, så søtt"-måte...

For det første, så klager de jo over at menn ikke tar hint.

Allikevel, så fortsetter de med det, i en drøss av år, selv etter de er blitt klar over at det ikke fungerer (som vel skjedde på ungdomsskolen). Eeeeh.... Hvorfor?

...og hvor gode kan man da si at damer er på å skjønne hint selv, når de ikke engang tar DET hintet, som er VELDIG TYDELIG...? Eller det er kanskje "for tydelig" til å kunne være et hint? Aner et mulig alibi der, så dere kan tusle ut av tråden med den innbilt gode selvinnsikten i behold...

...for det andre. Konklusjonen til damer som ikke får ønsket respons på hintingen sin er jo (omtrent alltid) at mannen er skikkelig teit og ikke skjønner hva hun vil.

Men det er jo en hel haug av andre mulige konklusjoner også. Som vel strengt tatt er like, om ikke mer, sannsynlige. F.eks:

- Han er rett og slett ikke interessert, i noe som helst.
- Han syns hinting er så inni gamperæva tafatt at han ikke gidder å gi det noen respons.
- Osv osv...

...men så langt klarer dere ikke å tenke? Eller går det mer på viljen? Mer komfotabelt å hoppe på en konklusjon at "mannen er teit", fremfor "han liker meg ikke" eller "han syns jeg er teit som ikke sier hva jeg vil"...?

Soho ble nevnt i en tråd tidligere, mulig noen gleder seg til nyttår :)

http://www.nidar.no/eway/default.aspx?pid=4&trg=Left_2 12&Main_172=212:0:2,89:1:0:0:::0:0&Left_212=931:3362::1:235: 1:::0:0

Hva er din favoritt film, og hvorfor?

Jeg har lyst på noe: Ny datamaskin.
Men det er ikke så enkelt.
For jeg har også lyst på en Ipad.
Også trenger jeg en ny telefon snart fordi min er i ferd med å konke.
Og i tillegg ønsker jeg meg en skjerm eller maskin med litt større skjerm for bilder.

Så da står jeg helt stille og vet ikke helt hvilken ende jeg skal starte i....for jeg trenger jo ikke alt dette.
Men hva er et jeg egentlig trenger? Hva er "smart" av meg å kjøpe, eventuelt kjøpe sammen som kan kombineres?

Jeg er klar over at dette ikke er en tråd som angår alle, men jeg er veldig glad for tips!

Har kallenavnet på profilene der ser på, noen betydning?

Er det f.eks. "typer" av kallenavn som gjør at du ikke blir interessert?

I hvilken grad synes du kallenavnet gjenspeiler personen bak en profil?

Hvorfor får man aldrig svar her inne?Kansje jeg ikke er den peneste gutten men går alle etter utseende da? jeg prøver og skrive både korte og koselige mld men ingen ting hjelper...hva skal jeg gjøre?Trenger hjelp,vil ikke være singel for altid.

Hvor har dere plassert dere på denne? Og hvordan vurderer dere evt deres eget utseende og setter den inn på en skala fra 1-10?

Heisann, jeg opplever at jeg prøver å komme i kontakt med en del jenter, korte flørter med en beskjed eller sånne ting for å komme i gang. Og jeg ser at vedkommende har lest den, men får aldri noe svar eller respons fra noe eller noen. Er det flere som opplever dette blandt guttene? Og har noen funnet ut en grunn til at dette skjer? For det er litt leit:/

Hmm ..... Begynne å date en kar på 40+ i håp om å få seg kjæreste, eller fortsette å ligge med kjekke, veltrente menn i tjueåra?

:D

Okey folkens... i dag fikk jeg sykt dårlige nyheter, så trenger litt oppmuntring...
Dvs, tull så mye som mulig folkens, la oss ta oss en skikkelig latterkule!!!

Som en ganske my forumdeltager har jeg observert en del drittselnging blant de anonyme. Jeg ønsker at hvert innlegg får en rapporteringsknapp man kan trykke på. Blir et innlegg rappotert mange nok ganger, så burde brukeren få en advarsel/bli utestengt fra forumet i en viss periode. Og dere burde ha en oversikt over hvem som skriver de anonyme innleggene.

Umulig å få svar her jo :)

På en skala fra 1-10..hvor ufint er det og bare trykke på "nei"?

Mener dere at man også her bør vise folkeskikk og trykke "ja", bare for og si at man ikke er interessert?

fest på hovden den 1-4 des:) jippi!!

Godt eller dårlig forslag?

Dette spørsmålet får jeg ofte, synes det er vanskelig å svare på da jeg har flytta endel og egentlig ikke er -fra- noen steder. Stedet jeg har bodd lengst her i livet er i Oslo, men jeg er jo ikke -fra- Oslo fordiom.

Noen forslag?

Som brukes ved visse humør og for å endre humør.

Musikk for pasjon, glede, feiring, sorg.

F.eks, for min del:
Bach orgelverk for avslappende virkning.
Beethovens 8. for litt berusende effekt.

Flere forslag?

Heisann!

Er det noen som hadde rettslære på videregående? Har en oppgave jeg sliter litt med.

På forhånd takk.

Mener det er viktig å ha det godt med seg selv før man går inn i et forhold,da blir forholdet oxo mye bedre,ikke sant!!

En liten tråd hvor jeg i grunn bare vil surre litt rundt =P

Leken er enkel; Du skal kommentere med å fortelle hva du forbinder med fargen personen ovenfor deg har som fav farge,
så skal du deretter avsløre din egen fav farge!

Bli med å leke da vel =)

Jeg starter...

Min favoritt farge er.... GRØNN!!!

... og en fortsettelse på den andre kjønnssykdomtråden.. Jeg ble veldig nysgjerrig på hvor ofte folk TESTER seg, jeg. Er det etter hver nye person, eller en gang i året, eller.. ?!
Gjerne skriv om du er gutt/jente også.. for statestikken sin skyld.

Selv er jeg jente, og tester meg etter hver nye partner.

Hørte nettopp på dagsrevyen at vi nordmenn har minst lyst på sex på denne tiden av året.
Dette snur visstnok sakte, men sikkert når vi har passert jul.

Siden jeg er superkosete på denne tiden av året, stemmer ikke dette helt for meg.

Men hvordan er det med dere godt folk? :-)

Noe av beste jeg har opplevd....

Open air opera i Arena di Verona....Turandot, Aida, Madame Butterfly, magisk atmosfære :)
Lang leve Giuseppe Verdi og Giacomo Pucinni!!

Carmina Burana under Dubrovnik Summerfestival
Nyttårskonserten i Wien

Mozart og hans mesterverk gjelder frem til i dag som innbegrepet på musikalsk
skjønnhet.

Maria Callas, dyp ulykkelig forelsket diva....blir rørt til tårer av den herlige sopran stemmen.

Når jeg hører på Pavarotti, kommer alltid sol..... selv på en kald vinterdag.

Dette er tråden for alle klasssisk musikk fans. Her kan du poste linker og uttryke din begeistring og gjerne deler en flott opplevelse i sammenheng med musikken.

For dumt!

Siste svar on. 23 nov. 2011 20:35 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Glimtet

Hei.

Jeg syns det er så utrolig teit at noen mannfolk snakker så mye om hvem som er pen eller ikke på tv,eller ute. Det blir et tema på en måte.Syns det er ekstra teit når man er i et forhold. Jeg var i et forhold sammen med en,så utrolig barnslig!.Jeg selv kunne aldri tenkt meg å gjøre det i et forhold ihvertfall. Noen meninger om det??

Jeg tror ikke vi er lagd til å være monogame over tid. Er det derfor man er utro??. Samfunnet legger jo opp til at det mest " vanlige" er å være gift ,og ha to barn,volvo,hund,men er dette egentlig naturlig for mennesket??

Sirup.no ?

Siste svar on. 23 nov. 2011 19:55 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Egentlig.

Jeg kjører den nyeste utgaven av Firefox, og her er Sukker ganske tregt og "hengete" i dag.
Bare lurte på om det gjelder flere. :)

Jeg vil jo selvfølgelig at profilbildet mitt skal være fint og noe jeg er fornøyd med.
Men de beste bildene jeg har tatt av meg selv er ofte liggende format og det går jo ikke helt på Sukker når man laster de opp og beskjærer de.
Hadde vært en ide å la folk på velge selv?
Bare et spørsmål, noen andre som ser best ut "liggende"? :D

Menn med øreringer er SÅ turn off. Er det bare jeg som syns det?