Sukkerforum

Hva kjennetegner dem?
Og ikke?

http://www.youtube.com/watch?v=vCEvCXuglqo&feature=autoplay&list=UL2dWAmcjZZdM&lf=mfu_in_order&playnext=5

Opp og hopp sukkerbiter:)) Tilater meg å starte tirsdagstråden selv om jeg ikke har tid til å følge den opp i dag........

Stormen herjet i natt, men den har nå løyet og det ser lovende ut. Husker faktisk ikke sist det regnet.........

Leser i avisa at vi skal få en mild vinter.....Ja, takk:)) RIP Benito Nova.Restauranteier Zia Theresa. Reservepappa for halve Trondheim inkl. meg selv<3

Harald Eia blir sammenlignet med Breivik og Centrica Resources har funnet olje i letebrønn 8/10-4 S i Nordsjøen.

Ha en fin dag alle sammen:))

Napoli - Bayern München på skjermen i skrivende stund.
Sex kan dere ha etter fotballen :o)

DJ!

Siste svar ti. 18 okt. 2011 23:32 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Lowry

Egen tråd for DJ-er...(det får tåles!)

(Ikke alles smak, ei heller min...)

Noen her som har datet DJ-er?
Eller jobbet som DJ?
Er DJ-er populære?

Man kommer inn på bussen med en afrikansk fyr som virkelig er av det vakreste vakreste slaget.
Sitter ovenfor hverandre.. Og hva legger jeg merke til. De armene.. altså mørk sjokoladefarget hud, med perfekte muskler, skuldre, det sexy ansiktet.. med de perfekte leppene.. høy nok, gentleman nok (gav sete senere til en eldre dame) .. Og meget bra kledd...
Og gjett hva.. han hoppet etter meg når jeg gikk av.. Og kunne saktens sjekke en dame uten å bli "too much" som mange afrikanske menn blir her i dette landet.
Har det noe med at han er fra franske delene av afrika kanskje.. For han fikk nr.. (måtte ikke gå glipp av muligheten å sikle på den kroppen igjen.. jaja.. vet det er bare fysisk bla bla bla) , og sms tikket inn time etter.. blir kanskje en kaffe en dag da..

Jeg har ikke for vane å finne norsk afrikanske menn tiltrekkende. De har oftest veldig forskjellig kultur enn hva jeg tiltrekkes av, og litt annen stil en hva jeg finner intr.. . Men han herre... han skilte seg ut for meg hvertfall.. Og han tydlig tenkte det samme som jeg tenkte på bussen..

Han hadde passet inn på siden av Tyson Beckford for å si det slik :p

Er det bare meg eller er det flere som får masse piksler på albumsbildene? først trodde jeg det var noe med min PC men nå er jeg i tvil og tenker det er noe feil med "sukker" :(

Hei.

Begynte i nye jobb og flyttet innover til Oslo 1. Oktober.

Er det noen som har lyst til å gjøre meg litt kjent med by og en nye spennende person? :)

Hilsen en Omsorgsarbeider.. :)

E det vits i gi et fohold som tar slutt en annen sjangs? Som den rasjonelle typen eg e tror eg det vil fungere omtrent som det gjorde, og det vil ta slutt igjen senere. Men "hadde" det bare fungert ville alt vært kjempe flott og det e jo det eg ønsker helst. Ka tror dere? :)

Og e d noen som har gode erfaringer fra sukker? E litt skeptisk til nettdating skal være det store. Men det e jo fryktelig mange herlige jenter her. Og det e jo mye mindre stress enn å gå på byen ;p

kino!

Siste svar ti. 18 okt. 2011 17:27 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

jeg har så veldig lyst til å gå på kino jeg, men ingen ber meg med, makan asså... er det noen som vil gå med meg, da hadde jeg blitt veldig glad asså ;) En kveld til uka kanskje... må jo være den eneste her i landet som snart ikke har sett hodejegerne... mumle mumle..og jeg synes faktisk den bør sees sammen med en mann!

..har du lyst har du lov:P regner ikke med kjempekø, men siden jeg har hørt det lønner seg å være litt freidig så prøver jeg :)

Dette har helt sikkert blitt diskutert før, men jeg vil allikevel spørre. Blir forumet dominert av såkalte "forumtroll"? Jeg ser (nesten) de samme ansiktene i enhver tråd, noen tråder blir "syklubbtråd", hvor de velkjente forumistene diskuterer seg i mellom og har nesten en intern greie på gang. Andre lager tråder som er ment for denne type ting, altså - vås. "Syklubbtråd".

En under her har en egen tråd hvor h*n forlater sukker. Spesielt sistnevnte fikk meg til å rynke litt på nesen. Lage en egen tråd fordi vedkommende melder seg ut av sukker? Andre ting jeg legger merke til, er at tråder som for eksempel denne ofte blir mottatt med sarkasme, ironi og tull fordi "det er så typisk av de anonyme å klage på de uanonyme". Hvorfor?

Jeg er igrunn bare nysgjerrig på om disse velkjente skribentene AKA forumtrollene dominerer forumet og hva andres meninger rundt dette kan være.

Det står at superbrukere får seks ganger så mye post som vanlige brukere. Jeg klarer ikke å trekke annen konklusjon av det enn at jeg bør begrense meg til å ta kontakt med vanlige brukere.

Vet ikke om det er noe "presentasjon" tråd i dette forumet men sier nå hallo jeg.. meldte meg inn i dag (har vært innom sukker for et par år siden men var ikke lenge her inne ) noen som har vært på Sukker fest? finnes det i Bergen?
Med vennlig hilsen meg.

Fantastisk dårlig chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym <--C-->

Opplever at noe av det jeg skriver forsvinner fra mitt vindu så jeg ikke vet om den er sendt eller ikke. lite oversiklig er den og, med dårlige farger. (hjelper ikke en som er fargesvak)

vennligst fiks dette, eller kom med råd som kan hjelpe.

Mange takk

Hvor viktig er det at man har samme syn på livet? Dette begynte jeg å tenke på nå, for lurer på om det ubevisst har skjøvet meg unna en del jenter. Jeg har ikke kompromisset så mye med meg selv om mine "beliefs", at jeg går i kirka for å blidgjøra dama. Hvor mye skal man gå på akkord med seg selv, hvis man finner den der alt annet klaffer? Mulig det er derfor jeg ennå er singel. Etter en litt skremmende opplevelse, begynte tanker om meningen med livet å dukke opp. For mange virker det som at "meaning of life" er 2.25 barn, volvo stasjonsvogn, bikkje, hytte. hus med hvitt stakittgjerde, og båt. My fucking god!!! Er det virkelig sånn???? Andre tror jeg kun går etter instinktet å formere seg og spre sine gener så mange plasser som mulig.

Jeg vet hvor jeg ikke passer inn, men er ikke sikker på hvor jeg da hører hjemme. Jeg tenker muligens enkelt, lev og nyt livet og se hva som dukker opp underveis. Selvsagt har jeg mål. men de er ikke meningen med livet mitt. Hvorfor er jeg her, akkurat nå, i denne store evigheten? Driter jeg egentlig i. Nå leter jeg etter hun som og ikke tenker så altfor mye på dette, men heller lever. For min del har jeg funnet ut at det faktisk betyr noe at man er på samme bølgelengde i universet i hvertfall. Så om jeg forblir singel på grunn av kirkenekt, så får det være sånn. Hva tror dere, bør man fire på krava, eller lete til man finner ei som tenker likt. Lever jeg i en drømmeverden som ikke er realistisk? Finnes det en sjelevenn som og kan bli kjæreste? Vet det finnes andre som tenker som meg, men vanskelig å finne henne som både er sjelevenn og henne som får resten av universet til å blekne når man tenker på henne.

Kort spurt. Noe jeg har problemer med. Må man ha samme livsfolosofi for at et forhold skal holde?

Å være trygg, stabil, avbalansert og ha rutiner ser ikke ut til å verdsettes av dagens unge kvinner. Tar jeg feil..?

Her skal skjebnen utfordres med ekstremsport, en utagerende og løssluppen livvstil og oppfatter de deg som KJEDELIG er du i bestefall kun nyttig som sofa-armkrok aka søndagskjæreste.

Føler ihvertfall at det å oppfattes som kjedelig er "døden" her inne...

Frimurerne har det.
Typiske gjenger har det.

Men hvordan vil innvielsesritualene i forumgjengen arte seg, mon tro?

Når skjedde dette?

Noen som ikke følger med?

Blir tilværelsen på forum mer utrygg nå?

Tegn og forklar.

:)

Hvis dere mannfolk kunne kjøpt ETT plagg til dama, hva hadde dere valgt? Jeg tror jeg hadde valgt denne : http://www.vollers-corsets.com/corset/overbust-corset-v1808t/ (hele settet som ett, altså ;) )

Singel i 20 årene var aldri et problem. Det var bestandig noen å henge med,enten det var studiekompiser ,treningskamerater eller bekjent via venner. Det var rett og slett en overflod av impulser,inntrykk og ulike sosial arrangemang.

Etter endt studietid (som forøvrig var svært lang!! hehe) endret situasjonen seg dramatisk. Det var fullstendig stopp på det sosiale med arbeidskolleger(ikke så rart da jeg jobber med folk som i snitt er 20 år eldre enn meg.),venner ble til bekjent, få tok iniativ til å finne på noe..

HVa skjedde?

Flere som deler mine erfaringer og frustrasjon?

Sitter i godstolen og skal sette på første 2 episodene av den nye serien Terra Nova nå.
<----->

Huff..Blir visst mer og mer vanlig dette, antagelig i takt med at sukker vokser

Noen lignenede opplevelser? Noe vi må lære oss og leve med ? :)

For det er jeg! Vin?

Sitte her med ein kopp kaffi og har gitaren som selskap.
Høre på litt blues backing tracks som eg spele med på :) Høsten e her !

Skal kjøpe ny stor LcdTV med BRA LYD. Den skal brukes til det meste. Film, musikk, pc, foto, video og sukker.no

Finner ikke tråden for test av TV her på sukker. Noen som føler seg kompetent til å gi råd ?

God morgen alle sammen!

Håper dere har en fin mandag! Du også, @Hu_Tyra, selv om du tydeligvis sover lenge i dag. =)
Hvordan er været hos dere? Skjer det noe spennende og revolusjonerende i dag?
Har helgen svart til forventningene? Har dere noe annet morsomt å fortelle? Eller er det bare en skikkelig begredelig mandag full av blues og fylleangst?

Please, do share!
Uansett, jeg ønsker alle en fisefin start på uken. =)

klarte DU å gå forbi julebrusen i butikken sist du handla?:)

Hei!

Må vel starte med å si at jeg er ganske ny på dette her, men virker litt spennende og. Da man får sjangs til å møte mange nye flotte mennesker.
Men har et lite problem. Er ganske så sjenert av meg så å ta det første "trekket" sliter jeg litt med..
Vet ikke helt hva jeg skal begynne med skal jeg sende på en melding til noen jeg finner interesante.

Har dere noen gode tips dere vil dele bort?

Ok, jeg får si det med en gang - det er et homuristisk tilsnitt i dette og det er ikke surmuling. Kun et syn jeg synes er litt morsomt å tenke over. Om noen vil kalle meg sur og sær og vanskelig og teit får det være. Jeg kommer til å prøve å overse det :)

For oss menn er det helt naturlig å titte på jenter. Fra vi er unge begynner vi å titte på jenter som nærmer seg kjønnsmodning, og mens vi flytter grensen oppover for hva vi liker, så flytter vi ikke grensen nedover i samme takt. Jeg vil påstå at de fleste av oss flytter "grensen" et år oppover, men kun et kvart år oppover, for hvert år vi bli eldre. Med andre ord kan en tredveåring fint se på en 18-årig jente og like det han ser mens damer bør ikke være så mye over 30. Når han blir 40 er damer på ca 40 veldig lekre, men han ser fremdeles på 20-åringer og må tørke seg litt i munnviken. Det fortsetter og forklarer hvorfor menn med stokk kan snu seg etter 30-årige damer. Slik er verden, og det funker helt fint for meg. Jeg bruker menn her, for på mange områder er kvinnehjernen et stort mysterium. Jeg ser ikke bort fra at dere er likdan, men at det ikke er like vanlig å snakke om det ;)

MEN - så er det det som er best for oss, da. Og om vi ser bort fra fra faste fine former og utstråling og alle de ytre tingene, så er det *en* veldig god grunn til å ikke date damer under 30. I hvert fall ikke under 25. Og det er det at jo yngre man er, jo mer egoistisk er man. Se på en treåring. Det er nesten umulig å forklare en treåring at det gjør vondt for andre å bli bitt. Det er vanskelig å sammenligne det med noen andre som biter også. Grunnen er egoisme og problemer med å forstå konseptet "andre" og "andres følelser". Det er også en av grunnene til at man rett og slett ikke diagnistiserer barn som sosiopater. Etter voksen skala er hele bølingen sosiopater uansett. Så kommer man til 18, og først da er det særlig vits i å prøve å komme med en slik diagnose. Selv tror jeg dette er en glidende skala og slik jeg ser det er forskjellen på en 20-åring som inviterer til fest og en 30-åring at 20-åringen gjør det fordi vedkommende liker å være sammen med deg, og dermed gjør det av mer egoistiske grunner enn 30-åringen. En 30-åring vil også ha opplevd mer og dermed ha et mer nyansert syn på livet og folk rundt seg, og har (forhåpentlig vis) lært mye om empati og svelget nok kameler til å få en fin og rund personlighet. Innvendig. ;)

Du var i min kopp, og endte i min kropp
Jeg nøt dine dråper som en ny verden åpner.
Jeg skålte og sang, hele natta lang,
men i dag er ei i går, og nå leger jeg mine sår.

For det hender på fest at man gjør seg selv best.
En showman kommer fram når han har fått i seg en dram.
Med lua på snei, mine damer her er jeg,
men nå har showmannen tatt kveld og jeg står igjen som meg selv.

En tømmermann hamrer, og i skallen det jamrer.
Minnene er få, hva gjør jeg nå?
Jeg kan huske en jente, men ikke hvor det endte,
gikk jeg glipp av fangsten? Nå kommer angsten!

Jeg har nok gått på en smell, denne lørdagskveld.
En kebab fortært, er det noe jeg har lært?
Jo, som alle det store og modige vet,
søndagen skal oppleves med elendighet.

Det er snart klar for en ny Sukker fest.
Mitt spørsmål er
1. hvem danser Swing
2. Danser dere 4 eller 6 takt swing?

Sett at du ønsker et langvarig forhold som varer livet ut (kontra flere av kortere varighet f.eks 5-10-20 år).

Hva har fått deg til å ende på det valget/ønsket?
Hvilke "betingelser" må være tilstede?
Hvordan skal man forholde seg til at personene endrer seg etterhvert som tiden går?
(Tar det for gitt at forholdet skal være levende hele tiden, at man ikke bare holder sammen fordi man ikke vil være alene eller er redd for å avslutte det)
Andre tanker om det?

Det er litt blandete meninger og erfaringer med trekant.
Noen gjør det, noen har gjort det, men fått nok og sluttet.
Så hva må til for at det også skal fungere i ettertid, og hvorfor skjærer det seg?

Det er ganske morsomt å følge med på Harold Camping!

Men det kan jo hende han treffer denne gangen - så de av dere som er så utrolig kresne... Dette er ikke tida! Få deg en date eller tre for fredag så smeller det...... ;)

Jeg reiser til Syden i morgen..juuuhuuu ,håper det blir dates og morro på hele gjengen her inne så lenge..

Det er endel ting som irriterer meg når det gjelder KLÆR. Jeg kan dra på H&M, Cubus, Gina Tricot og alle disse "vanlige" butikkene for å finne klær, utfordringen er å finne noe som passer rundt brystene! Ofte må jeg opp en størrelse eller to fordi toppen/kjolen/genseren er for trang rundt puppene. Dette irriterer meg grenseløst, fordi mange butikker har "plus-size" størrelser, men ingen har tilpasset klærne etter de med større bryster? Hva kan være bakgrunnen for det, når gjennomstnitts-størrelsen på pupper ligger på D-cup (80D for å være mer presis, fant det her: http://pub.nettavisen.no/nettavisen/side2/fritid/article546844.ece)? Du har for eksempel "Zizzi" som er en butikk hvor de lager klær til jenter med ekstra former, men mange av disse toppene eier ikke empireliv (altså at det snevrer inn rett under brystet), de bare henger rett ned (dette er dog flatterende for de jentene som har mindre pupper, men ikke for de med store pupper). Dette kan medføre at man til slutt ser ut som en ballong eller ser enda større ut enn man egentlig er.

Det finnes i bunn og grunn alt for lite klær tilpasset de som har større pupper. Hvorfor tror du at det er slik? Og til de av dere kvinner her inne på forumet som har D-cup eller større, hvor finner du klær som passer rundt brystet? Har dere tips til en litt oppgitt kvinne med store pupper..?

Pessimist og realist - to sider av samme sak? Hva mener du?

1. Du så kjæresten til bestevennen din råkline med en annen?
2. Kjæresten til bestevennen din prøvde seg på deg?
3. Din bestevenn hadde sagt at kjæresten din var utro?
4. Bestevennen din ville ha deg med på en trekant med kjæresten sin?

Hvorfor er det ikke flere jenter mellom 20-24 år som skriver her på forumet?

Hvor er de/(dere?)?

Jeg har noen venniner som forteller om morsomme spennende dater som de har blitt invitert med på.
Jeg forsøker også å gjøre noe ut av daten for å unnga at det blir et intervju på en cafe'

Jeg har ikke hørt om noen menn fortelle om det samme,
Jeg bruker ikke tid på kvinner som ikke gir noe av seg selv, da takker jeg for dansen.
Jeg har masse ressurser (nei, tenker ikke på penger) og den som får meg er heldig, men litt initiativ må hun vise.

Mange av de datene jeg har hatt er elendige på timing,
Jeg trenger tid til å kjenne om dette føles riktig i situasjoner som minner om et liv..
Spør du meg om ja eller nei, før vi har kysset, blir det nei
Spør du meg om ja eller nei, før jeg har sett deg naken blir det nei,
Spør du ,meg om ja eller nei før vi har elsket blir det nei...

Så dessverre jenter, det blir mye nei...

Kom over denne profilteksten, og ja, jeg bare kjenner at det bobler inni meg...!!

"Hello! Im Lucy , 23 years old Young, beautiful, hot girl for you!! I like to light up and
set fire other men... I like the state that every man wants me... it and not surprisingly...
I am a girl... beautiful and sexual... I want to compliment with the fire and passion to
you... I want to do you excited and ending... it brings me adrenalin and double
excitation... I love in general, when a man next to me feels the real man, able to give
oneself up me fully, without a remain and to incarnate the dreams in ..."

Det gjorde jo selvfølgelig ikke noe at hun er slående vakker heller! Jeg sendte henne en post med visa-informasjonen min. Håper på positivt svar =)

...hva tror dere? Kan dette være "the only and one"...?

Hva synes dere menn når dere møter en søt og feminin dame som er litt naiv og godtroende, snill og har et stort hjerte? Jeg er 45 år, men ser mye yngre ut og virker mye yngre...ung til sinns....

Er det en dårlig egenskap å være litt naiv og godtroende? Jeg tror nok altfor godt om folk. På seg selv kjenner man andre er det noe som heter. Jeg er snill og god tvers igjennom, og det synes også utenpå meg. Jeg har vanskelig for å tro at folk er så onde og slemme, og har vel brendt meg på det også noen ganger, men vet ikke om jeg drar så mye lærdom av det. Jeg er som jeg er alikevel.

Blir dere trigget til å utnytte en slik person, eller kan dere verdsette en snill dame som har et stort hjerte og som vil alle vel?

Noen som har noen forslag til middag som kan fale i smak til unger i skolealder?
Gått tom for ider nå ..
Takker så mye om det kommer noen svar :))

Griseprat.

Siste svar sø. 16 okt. 2011 09:12 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym greenman43

Griseprat i hverdagen kan være så mangt!

Som gartner er jeg på mange kundebesøk rundt omkring i hovedstaden. I dag var turen igjen kommet til damen som stadig ringer og egentlig ikke ønsker annet en en rolig spasertur med gartneren i hagen. Som regel blir det lite blomsterprat og dertil mer mimring om fordums dager. Damen er over 90, lynende intelligent med en herlig humor, men dårlig til beins og bruker derfor stokk!
I dag var temaet mangel på menn! ....................Hun tar meg på armen og sier; "Det er ingen menn som oppvarter meg lenger, ber meg ut på ball og gir meg en helaften fra A til Å. Those days are gone! Det eneste vennen jeg har igjen, er denne", samtidig som hun smeller stokken inn i verandatrappa.
Jeg er med på notene og yttrer meg med et håp om at kavalerene hennes forhåpentligvis ikke var noen slike tørrpinner!
Damen kontrer med stokken veivende i luften....., " Å nei det skal jeg fortelle deg unge mann, det var VIRKELIGE herremenn som kunne bruke hard redskap til glede for oss ungpiker"

Jeg var ute på byen i går, og har ingen som helst ønsker om å gjenta dette i dag. Men hvorfor forventer folk at jeg skal stille opp på 1-2-3 når de likevel vil ut? Er det liksom "Du er singel, da har du ikke noe bedre å ta deg til"?

Merker jeg misliker dette.

Ville du datet en aleneforelder??
Hvorfor?
Hvorfor ikke?

Ville avstand dominere om hvorvidt du datet denne aleneforelderen?
Har barns alder noe å si?
Har antall barn noe å si?

Hvordan ville du godta at den du datet hadde GOD kontakt med barnets far/mor og ikke bare "MÅ ha kontakt"?

Hvor lang tid skal du bruke på å holde igjen telefonnummer ?

Så dum o naiv är jag :-/ skiter snart i hela kärleksupplägget..

Jeg vet det er mange av oss. Fordi jeg kjenner flere, inkludert meg selv som gjør det. Om igjen og om igjen.

Vi melder oss inn på sukker, eller en annen dating side. Vi prater og blir kjent med folk. Kommer til et visst punkt, men ikke lenger. Fordi vi tiltrekker oss alltid det vi tror vi vil ha, men ikke det vi egentlig trenger.

Så skjærer det seg, eller man mister interessen. Gang på gang. Om igjen og om igjen.

"Gjør som du alltid har gjort og få det du alltid har fått" er det noe som heter.

Hvordan bryter man dette mønsteret? Kanskje noen har noen personlige historier eller "aha-opplevelser" å dele med oss andre fortvilte sjeler her inne?

Nei så hyggelig
Monica Hansen på Sukker.
Hun har til og med reist tilbake i tid og blitt 24 år.

Kim230

http://tinyurl.com/5ujoxgp

Venter selv på Star Wars - The old Republic
http://www.youtube.com/watch?v=l6IAoPAjzpw
http://www.youtube.com/watch?v=z0RuR3FREFw
http://www.youtube.com/watch?v=5lrk2BE4Tqc

Assassins Creed - Revelations
http://www.youtube.com/watch?v=Wo6Q14vBB1c (traileren ble veldig populær pga. musikken av en eller annen grunn...)

The Elder Scrolls V - Skyrim
http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M
http://www.youtube.com/watch?v=ic6dKnv3WdU
<----->