Sukkerforum

Noen som melder seg til analyse?

Bør vi si det slik at folk må melde sin interesse før de blir analysert, men at nomineringer mottas slik at den nominerte kan melde seg.

Vennligst begynn med meg! :P

Det virker som om dette er relevant for enkelte her på forum så da kjører vi en tråd den andre veien også:) Kanskje ikke så utbredt, men kjekt å vite for de vitebegjærlige :))

Kaffen traktes her i dag....Hvilken kaffe foretrekker du? Jeg er ekstra glad i dag da en god venn har kommet tilbake her på sukker:) Hun er ven,vakker med ravnsvart hår. Nydelig smiiil og veldig sympatisk:) Velkommen tilbake ******

Hvordan oppnå kontakt når ingen svare !! Ikke klagetråd...Men lurer på kosn folk tenker når man har my felles og god match...Or am I just fucking ugly ......

God helg til alle :)

Argh, litt lettere irritert her :)

Min erfaring med sukker så langt: Vært på 5 dater. Alle med damer som på en eller annen måte kontaktet meg først. Enten flørt, hjerte, eller melding.

I tillegg har jeg selvsagt kontaktet noen damer først, og har hatt bra kontakt med 4-5 av de, men der ble det ingen date. Det rant ut i sanden, fordi de virket lite interessert når alt kom til alt. Fair enough.

Derfor gir jeg litt f. for tiden når det gjelder å ta det første steget. Det fører jo ikke til date likevel (har vært her i 7-8 mnd).

Den siste uken har jeg regelmessig hatt besøk på profilen min av en flott jente. Heldigvis ikke første gang, forhåpentligvis ikke siste gang.

MEN. Hvorfor ikke gi en liten lyd?? De siste par ukene har hun vært innom i hvertfall 7 ganger. Jeg har besøkt henne 3-4 ganger. Det er jo en pen jente.. (!) Må jo kikke litt, men vet jo at hun har 1 brev om dagen (minst, herlighet), så da gir jeg f. mtp tidligere erfaringer å ta kontakt. Skal det bli date, så må det tydeligvis være slik at hun tar kontakt først, for da er hun interessert NOK, til at det kan bli date.

Men hvorfor gidde å besøke meg 3-4-5-6-7 ganger uten å ta kontakt?? Besøker jeg en profil så mange ganger, så er jeg nærmest desperat etter oppmerksomhet fra vedkommende (ja, det har skjedd 2 ganger, skal innrømme det:p )

Pokker så irriterende sukker er :D

OK, jeg har aldri vært noen fan av TV-reklame. Men nå ser jeg en reklame for en tannbørste, med punchlinen: "Gjør som Gro Hammerseng!"

Hva pokker? Går folk på det, eller?

Hva er best, synes du?
Sesongen er her for disse flotte og velsmakende skalldyrene, og smaken er som baken når det gjelder hvilke man foretrekker av disse to.
Priser er jo rimelig forskjellig, men stemmer det i forhold til smak og mengde kjøtt i hvert 'dyr' av disse to skalldyrartene.

Kaffen er på. Og jammen er det ikke fredag?? Tidlig er det og. Selv Tyra har ikke kommet seg morratråden hennes er med det kuppa.

Det kan virke som kvinnene enten elsker det, eller hater det!

Tenker ikke på utprega "rocka stil med nagler og det hele", MC eller S/M-stil, det kan man jo også
digge eller mislike, men bare lær i seg selv, som stil eller fetisj evt.

E dar nokon so passa fø meg?

Jeg er ny på nettdating.
Hjelp - jeg sliter med å bli interessert i menn på kaffedater!! Jeg kjørte i begynnelsen full pakke med middagsdater og var både heldig og litt mindre heldig og da ble middagene laaaaaaaaaaaaange! "Alle" sier jo at det er galskap å arrangere en middag på første date, og isteden ta korte kaffe-/lunchtreff evt gå-tur-treff. Men det bli så formelt - og det skjer jo aldri noe..? Lurer på om jeg må bli litt intim og kysse litt før jeg merker om jeg er interessert i en mann jeg (og det klarer ikke jeg å få til på en kaffedate..)? Andre som kjenner seg igjen evt har forslag til løsning?

Har sett litt prat om Smurfedate og slikt her på disse date trådene, så tenkte jeg skulle starte en tråd hvor man kan gi Smurfenavn til den som er foran deg...skriv gjerne hvem og hvilket Smufenavn du syntes passer :)

Feks: Jeg er jo baker så jeg kunne lett ha blitt BakerSmurf osv :)

Have Fun :P

Gratulerer alle menn med den internasjonale mannsdagen 7. oktober!

Er jeg på jordet om jeg påstår dette.

Jeg så en norsk jente giftet seg på min facebook, noe som er naturlig da de fleste jentene som er der, er norske.
Hun giftet seg med en mann fra Iran.

Så klikker jeg litt rundt på profilene og ser at av 25 jenter med kjæreste, er det 2 jenter som har norske kjærester og begge disse jentene er over 35år og bor i et område der de uansett ikke ville møtt menn fra andre land.

Googler jeg norske kvinner og utenlandske menn kommer haugevis med diskusjonsfora opp der jenter og gutter spør om det samme som jeg.

Så kommer årsaken - Når jeg går på utesteder, opplever jeg at jenter ofte kommer bort til meg og etter en stund spør hvilken land jeg er ifra, når jeg sier Norskere enn en torsk så blir de skuffet og viser det ganske direkte.

Ingen av jentene på jobben er sammen med en norsk gutt, de sier de ikke ville tatt i oss med knipetang, det nærmeste jeg kommer er en jente i 2.etasje som er sammen med en finne.

Jeg spiller cricket og rugby engang i uken, det er to store ligaer i Norge med relativt mange utøvere, der er jeg en av 10 etnisk nordmenn. De andre er menn som er komme titl Norge fordi de traff en norsk jente i utlandet.

Har jeg et poeng eller er det bare tøv? Trenger den norske mannen en makeover som må begynne allerede på barneskolen, mer punch og lidenskap og stolthet og slossing og læres opp til å være mer direkte med jenter?

Det er virkelig ikke rart at mange sliter med virus på pc'n når man ser at til&med inne på Sukker så bare MÅ folk legge ut link til både den ene og andre "morsomheten"!!!
Og dumme som folk er så klikker dem på den/dem!!
Idioter!!!

Vilka fler sockersöta människor bor här i Oslo förutom jag? :)

Modige Menn!

Siste svar fr. 7 okt. 2011 20:48 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym SnillGutt

(obs! Nakne bryster!)
http://www.nakedfunny.com/en/viewpage.aspx?id=924
<----->

Selv så ønsker jeg meg et forum som har delt opp trådene i ulike emner. f.eks. sjekking, profil make over?, sex, humor, politikk/samfunn, helse osv. Det finnes mange forskjellige emner man kan ha av tråder.

Jeg ønsker også at man kan få opp på førstesiden av sukkerforumet hvilke 10 tråder som er mest lest, har flest innlegg osv. Også se topp 10 sukkerbrukere som har skrevet mest innlegg. Gjerne også en "jeg liker/liker ikke/takker" funksjon ved vært innlegg. Gjerne også en link på hver tråd som er en varsel/rapporterer om ufin tråd o.l.

Hva ser dere for dere? Ønsker dere noen endringer?

Liberias president Ellen Johnson Sirleaf får Nobels fredspris. Hun må dele prisen med den jemenittiske aktivisten Tawakel Karman og liberiske Leymah Gbowee.

- Det er Nobelkomitteens håp at denne prisen vil hjelpe til med å få bukt med undertrykkingen av kvinner, som fremdeles skjer i mange land, sa Nobelkomiteens leder Thorbjørn Jagland i sin tale.

FAKTA OM NOBELPRISEN:
Opprettet i 1900 for å forvalte Alfred Nobels etterlatte formue i henhold til hans testamente.
Deles ut av Den Norske Nobelkomite
Nobelkomiteen fikk i år inn 241 nominasjoner hvorav 53 er organisasjoner
Fristen for å nominere kandidater var 1. februar
Nobelkomiteen kunne selv supplere listen frem til 28. februar
Hver av de seks nobelprisene er i år på 10 millioner svenske kroner. Pengene utbetales fra den svenske Nobelstiftelsen.
I 2010 var det kinesiske Liu Xiaobo som fikk prisen. Det har ført til at norske myndigheter og næringsliv møter kalde skuldre i Kina.

http://www.aktivioslo.no/audition/samboere-og-ektepar-sokes-til-tvnorge-program/

Som overskriften sier... hva er det dere legger merke til først i matchtreet? Er det hvor lik en potensiell partner er på soverommet, er det hvorvidt vedkommende røyker, digger uteliv eller ønsker seg barn?

Så... hvilke blader er det sukkergjengen her titter på først? :)

Det er deilig å sløve i skyggen.

I følge VG aktiviseres hele kvinnehjernen samtidig under orgasme. Her er filmen som dokumenterer forsøket: http://www.vgtv.no/#!id=44707

Hvordan er det med sukkerjentene, blir dere smartere etter orgasme, og er det derfor juks å ha sex før eksamen?

Nøff!

Ingen svar
(mann 32 år fra Akershus) Privat melding

Oktoberfest i dag. Håper ikke sukkeradmin blir sinna for at jeg skriver dette. I dag skal det drikkes øl! :)

Prost! Na zdravje! Skål!

Ventnålitt...

Ingen svar
(mann 41 år fra Akershus) Privat melding

Sikreste tegnet på at det er noe galt, er at du ikke har noe å klage over.
Om noe ER galt, er vel strengt tatt alt som det skal være og du har ingenting
å klage over. Men om du har ikke har noe klage over, er det noe galt...

Efter at have været herinde i små 2-3 uger nu og set at praktiskt talt alle profiler herinde skriver at de træner aktivt flere dage i ugen, så tænkte jeg at det kunne være interessant at dele træningsprogrammer, tips og tricks og hvad man nu ellers kan finde på der er træningsrelateret.

Personligt træner jeg 1-3 dage om ugen afhængigt af arbejdet. Har aldrig været en fan af de her gruppetimer så jeg har mit eget lille program jeg kører igennem, helst helt for mig selv.

Mit program:
10 minutters interval-roning som opvarmning.
1 times styrketræning med frie vægte (har vel en 5-7 basis øvelser jeg gør igennem der, 4-5 sæt med 8-12 gentagelser).
15-20 min med ryg og mavebøjere + armstrækkere, 4 sæt med 10'ish gentagelser alt efter dagsform.
15 minutter på en Ellipsetræner som cooldown
2 minutters udstrækning og til sidst 5 minutters seiza øvelse.

Hvad med jer andre?

Noen natteskråker oppe? Hmm nettopp hatt besøk av en hyggelig mann som jeg ble kjent med på sukker igår, ble hverfall ikke skuffet så jatakk flere dates ;D

Hva er egentlig verdens beste musikkvideo?

Jeg vakler mellom:

Madness - House of fun (egentlig bare en av mange geniale vidåjer de har)
http://www.youtube.com/watch?v=RsTKfquKQQE

Beastie Boys - Sabotage
http://www.youtube.com/watch?v=z5rRZdiu1UE&ob=av3e

Rett som det er kommer jeg over profiler hvor damene etterlyser en handyman, gjerne i første setning under beskrivelsen av drømmepartner. De ønsker seg en vaktmester altså, og bekrefter nok en gang at de er opptatt av hva en mann kan utrette for dem i jakten på kjærligheten, såpass at sistnevnte kanskje kommer i andre rekke.

Men hva skriver gutta? Jeg vet at mange menn gjerne ønsker at kvinner har beholdt noen av sine tradisjonelle fortrinn på hjemmefronten, men at de kanskje kvier seg for å si dette høyt.

Hva kommer det evt. av at menn skjuler dette ønsket, mens kvinner sier rett ut at de foretrekker en handyman? Ønskene er jo egentlig de samme.

Er det slik at kvinner kan forvente tradisjonelle egenskaper av menn, mens menn ikke kan forvente det samme av kvinner? Vil menn få svi på pelsen av å ønske seg en bollebakerkvinne, mens kvinner lett slipper unna med å ønske seg en macho og handy smøreape?

Dette er jo et tema man aldri kommer utenom, så jeg spør igjen;
Hva er den lengste og beste ferien du har hatt, kvinne?

Hvorfor skal det være så inni granskauen vanskelig å få med seg en jente på date her???

Hva er det mest hårete tilfellet av orale aktiviteter du har gjennomført?
Evt som du har stått over av selvsamme grunn?
Vi snakker kanskje jungel, villniss, krattskog etc :)

Hei:) Jeg skulle så gjerne hatt lyst til å dra på Opera når jeg var i Oslo, men har ikke vært på det før. Er det noen form for kleskode? Og hva kan dere som har kjennskap til det anbefale å dra på? Er helt grønn på området dessverre, men synes det er svært så vakkert. Er det forresten noe man kan gjøre på en date?

Aldri savner jeg et tema uten en tråd - her er den ikke! Skriv det som er gjennomtenkt.

Men det er ikke bare derfor jeg trådlegger dette skrivet.
BE-MY-MAN vurderer å fortsette å skrive på forumet. Om vi samler 500 000 innlegg i denne tråden, slutter hun å spre glede!

Klarer dere å droppe denne utfordringen? :-)

Noen her som har noen ideer om hva man gjør hvis man sliter litt med depresjon og er litt usosial, og ønsker å finne seg en kjæreste? Hvis man er ærlig skinner jo dette igjennom veldig fort. Jeg får lite respons, og har egentlig bare blitt mer deprimert av å være på diverse datingsider. Det er ikke fordi jeg er stygg. Så langt jeg har skjønt er jeg ikke så verst sånn sett. Kunne gjerne truffet mennesker med litt depresjoner og slikt selv.

Er det ingen kvinner noe sted med letter psykiske vanskeligheter, som også føler tiltrekning til menn på tross av slike problemer? Jeg liker faktisk lett pessimistiske mennesker, de føler jeg meg hjemme med. Men det kan se ut som jeg er den eneste, til tider. Finnes det noen datingsider som sikter mot litt mindre "perfekte" mennesker enn på steder som "sukker" og "match.com"?

Han må jo være den eneste mannlige politikeren som media bryr seg om hvordan kler seg.

Så, er det hot eller not?

Hei dere!

Har du noen flotte steder å bo i eller rundt Oslo?

Fortell gjerne også hvorfor du liker nettopp dette området :-)

Tusen takk!

Hei, jeg er ei jente som har hvert i et ustabilt forhold i ca 7 år, med mye løgn og utroskap, dette har medført at jeg har hvert redd for å gjøre ting jeg har blitt bedt med på, fordi da kunne min partner kanskje være utro. dette har igjen medført at jeg har mistet mange gode venner, og sitter alene igjen. Nå som det har gått opp for meg at jeg ikke vil leve sånn, hadde det hvert hyggelig å hatt noen som en kunne finne på ting med, da tenker jeg ikke bare som partner men også venner av begge kjønn. Jeg regner med at jeg ikke er alene om å stå i en lignende situasjon, så om det er flere som ønsker en venn veninne er jeg her. :-))

Hvor kan man i så fall finne ut av dette?
Helst ikke kirkekor.
Noen som vet?

Skal på min første date i helgen, og tenkte jeg skulle imponere dama med å tatovere navnet hennes over brystkassa, da blir hun vel imponert og forstår at jeg er seriøs? Problemet er om jeg skal velge nicket eller det ekte navnet hennes.....?

Hva kjennetegner en uekte mann?

Jeg spurte om hun hadde tredemølle, men hun ble litt snurt og sa at hun pleide å kjøpe ferdig mel i butikken....

Hvordan var turen din fortell ;D Du har vært savnet her inne, HVOR i svarte er bildene du lovet?;)

HJELP!!

Siste svar to. 6 okt. 2011 19:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Goldy

Hvor er sukkermannen som synger og spiller som han her:

http://www.youtube.com/watch?v=tkuoRGig4Cs

Og selvfølgelig skriver slike tekster til meg! ;-)

Kan noen være så snille å annbefale et sted i Oslo med god frappe/kaffe ? Har kastet 3 stk i dag, blir jo snart gal :-O kan ikke sitte på cafe uten god kaffe :))

Glamourmodeller - har de hjerne?
Glamourmodeller - har de penis?
Glamourmodeller - er de pene?

osv...

Og vips er noe som i utgangspunktet er så totalt uinteressant som Glamourmodeller med ett blitt enda med uinteressant :D

Lyser ikke kreativitet akkurat :D

ahh.. .Det var gått å få det ut !