Sukkerforum

Denne uken? Hverfall lykke til:) Håper det blir min tur også snart ;)

Jeg er tidenes største pyse på ski.

Har prøvd begge deler langrenski og alpinski. Synes det er vanskelig å holde balanse på langrenski, og når jeg først tenker på tunge slalom skistøvler , puuuuuh grunn nok å la det være.

Men jeg vil utfordre meg og klare det. Har tenkt å ta meg personlig skilærer
Finnes det slik en mulighet i Norge?
Hvor viktig er for deg at din fremtidig partner er flink på ski?

To_ ski_ or _not_ to_ ski, that is the queston?

Takker på forhånd for tipps og ærlige svar :)

Hei!:O)

Får mindre lyst på kjæreste jo lenger tiden går uten..hehe.Er det fler som har det sånn?.Syns liksom det er litt tidlig enda da!.Alt er liksom enklere uten??,begynner jeg å tro.

Hei alle sammen og god søndagsmorgen!

Jeg skal i gang med å rehabilitere en leilighet fullstendig. Legge parkett, flislegge to bad, male flere rom (kanskje rive tapeter osv) få nytt kjøkken osv.

Nå er jeg veldig usikker på om man bør få et kjøkkenfirma til å montere kjøkken, velge en bad-spesialist for å ta badet, malere for å male osv. Eller om man likeså godt bør velge en totalentreprenør (med våtromsgodkjenning), siden det er så mye som skal gjøres i ulike rom. Det siste er fristende, men desto viktigere å velge rett firma og snakke med de rette menneskene. Jeg har prøvd å lese litt tilbakemeldinger på Godt jobba, Mitt anbud osv. Men det lille som ligger der kan jo være så tilfeldig. Derfor spør jeg dere:

Har dere noen gode erfaringer og kjnenner til seriøse firmaer i Oslo-området i forhold til oppussing? Innspill mottas med takk!

musikk

Siste svar sø. 23 okt. 2011 15:14 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym frustrert!

når er man for gammel for å ta til seg ny musikk? jeg tar meg selv hele tiden i å tenke "hva er nå dette de unge hører på...alle sangene høres jo helt like ut!" har jeg blitt for gammel? på nittitallet hørte jeg på rock, jeg hørte på r&b, hiphop. nå er alt blandet sammen i en eller annen for for ...dance? jeg vet ikke! hva har skjedd? blir man bare for gammel?

Jeg ser stadig vekk norske kvinner leier rundt på afrikanere, men ytterst sjelden at norske menn er sammen med afrikanske kvinner. Hva er grunnen? Er afrikanske menn på toppen av attraktivitetshierarkiet som kan dra både afrikanske og norske kvinner, mens norske menn er på bunnen av dette hierarkiet som ikke har sjans på afrikanske damer og må se seg forbigått i konkurransen om norske kvinner av afrikanerne? Eller er det fordi norske menn ikke synes afrikanske damer er noe tiltrekkende?

Nå ser jeg av og til norske menn sammen med asiatiske kvinner, likevel er dette langt, langt sjeldnere enn synet av norske kvinner og afrikanere eller menn fra Midtøsten. Så vidt jeg vet er det vanlig at europeiske menn går etter asiater, mens europeiske kvinner trekkes mot Afrika og Midtøsten. Hva skyldes dette, noen teorier?

Er afrikanske menn mer maskuline enn norske/europeiske?

SKO

Siste svar sø. 23 okt. 2011 14:41 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym søtnøs

jeg har akk sett gjennom 8500 par sko og fant ingening jeg likte! er et normalt, fint og elegant par sko så mye å be om? skal jeg starte min egen skoproduksjon eller? hvor kjøper dere skoene deres jenter?

*desperat søtnøs*

Ok, jeg fikk sansen får forumet, en måte å spør om tinel og tangel på. Har vert her i to dger bare.
Er den generelle mening at "din fortid er din fortid, ta det fra nå" greia reell? Mitt intrykk er at hvis man virkelig graver dypt så er det til å dømme at det betryr noe, men at ingen egentlig vil inrømme det. Hvis jeg skulle bry meg med fortiden min så burde jeg vert under jorden, men det er jeg ikke. Jeg er her fortsatt i levende livet og sparker fra meg men jeg ser framover, ikke bakover fordi det ødelegger. Jeg ser så mange flotte sjeler der ute og må bare legge til at jeg har forståelse for nervøsiteten i visse tilfeller.
Hvor langt vil du strekke "fortid er fortid" og la det være fortid? (tolk det på egen måte)

Positive og negative kommentarer mottas med takk. :)

En hører om rike folk som er deppa.
Jeg har tilgang til nok jenter. Mange dates. Mer enn nok sex, egentlig nesten for mange attraktive jenter. Har jenter som vil sove hos meg. Men jeg vil ikke. Jeg er bare deprimert og utbrent. På jenter.. veldig utbrent. Orker ikke engang å utveklse et ord med søte/vakre jenter som har plantet et hjerte på meg :/ Hva har skjedd med meg?

Husmortips

Siste svar sø. 23 okt. 2011 11:21 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Pantera68

DEL I VEI:)

Er en på chatten , er en på chatten !

Spørsmål-og-svar-tråd, f.eks.:

Hva er den biologiske funksjonen til hår i armhulene?

Selv om Norges Beste fans ikke er velkommen til Bææærgen neste år så blir det ikke noen flere poeng til dere bergensere fordi da vettu.. :)
Men men, vi fikk jo sagt det vi ville si der så... :)

Enga Enga Enga :)

Takk sukker

Siste svar sø. 23 okt. 2011 03:05 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym MrAsshole

For den nye mobilversjonen av siden, funker ca. 1 milliard ganger bedre enn før. ;)

Hva synes folk?
Personlig savner jeg bare muligheten til å automatisk logges inn akkurat nå.

Når jeg går inn på matchlistene mine, blir jeg slått av hvor stabile disse er, altså hvor lenge de som er der har vært her inne. Jeg vet jo utmerket godt at det samme er tilfellet for dem når de ser for eksempel undertegnede på sine lister, men, om noe, så bekrefter jo det inntrykket. Vi blir værende her inne jævla lenge.

Det er en del år siden jeg først forsøkte nettdating, og allerede ved andre forsøk traff jeg blink, eller det virket i hvert fall slik da, selv om ulike faktorer, gjorde at det likevel ikke ble noe varig ut av det. Men det er også den nettdaten av omkring 30 stykker det har fungert best med. I tillegg kan jeg legge til en 3-4 andre som det nok kunne blitt noe mer med om jeg hadde spilt kortene mine litt bedre, men også disse er flere år siden.

Så det jeg rett og slett spør meg selv om er om det er en eller annen form for mekanisme som gjør at vi blir værende her inne så lenge. De som er i mitt matchsøk representerer trolig et tverrsnitt av den osloske kvinnelige befolkningen i aldersgruppen 28-36 eller deromkring. Kvinner med utseendet med seg, med utdanning, jobb, venner, fritidsinteresser osv. Jeg er selvsagt ikke i stand til å si om dette også gjelder menn, men jeg ville ikke blitt overrasket over om så var tilfellet. Men kjæreste, det får vi oss ikke.

I tillegg er det faktisk slik at de jeg kjenner som har møtt kjæresten sin på nettet, har møtt vedkommende etter veldig kort tid. Så jeg lurer rett og slett på om det er noe med at vi bygger oss opp sperrer.

Digresjon som illustrerer det jeg tenker på: Jeg så nettopp en profil med et nick som sluttet med 28. Dama var 33 år, og skrev i profilen sin hva hun skulle begynne å gjøre høsten 09. Likevel er hun superbruker og pålogget sist uke.

Gjør ikke som Callienta og han andre som jeg glemte nicket på jeg for ikke å snakke om han som jeg husker nicket på, og spør hvem som ikke ville datet meg?

Svar ja eller nei med eller uten begrunnelse..... eller drit i det - jeg har ikke promille og selvinnsikten er fraværende...

For å gjøre det her litt mer interessant inviterer jeg alle som tenker nei til å svare nei! Det holder altså ikke å tenke nei uten å svare noenting ;)

Hvordan gjør man en tråd uanonym??

Mensa

Siste svar lø. 22 okt. 2011 23:59 (165 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Det er det jeg alltid har sagt - folk som briefer med IQen sin, mangler et og annet på andre områder:

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7834865

Hvilke generelle aktiviteter (som kino, fallskjermhopp etc) bør man ikke gjøre på en date?

Evt hvilke spesifikke ting bør man ikke gjøre?

Tror jeg hadde en date i sommer der jeg kanskje ikke burde ha prøvd en fotflørt eller kanskje ventet litt istedet :)

hva skjer?

Siste svar lø. 22 okt. 2011 21:59 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym jodilidei

Så du skriver til ei jente, viser interesse, men får inget svar. Senere så er du ute på byen, ser samme jente og jenta viser interesse. Hvorfor viser jenta interesse på byen og ikke på sukker?

Og dette er ikke noe engangstilfelle.

Jeg er jente som prøver nettdating for første gang. Var litt skeptisk i utgangspunktet da jeg føler at det er en litt unaturlig arena for å finne seg en kjæreste, men vet jo om mange som har funnet hverandre slik. Jeg tenkte at jeg må være ærlig uten å utlevere meg helt, men la feks ut et bilde der jeg så blid og vennlig ut, ikke et der jeg synes jeg ser fantastisk ut.

Jeg fikk mange(?) besøk på profilen, og noen la igjen hjerter, flørter og meldinger. Problemet er at jeg føler det blir så rart og ¨hastepersonlig¨, enda jeg er en veldig åpen og utadvendt person i RL. Aner ikke hvordan jeg skal gripe an den hyggelige oppmerksomheten i webspace! Tør nesten ikke se på noens profil i ¨redsel¨ for at de skal ta kontakt, hehe... -for da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre i neste omgang. Er også redd for å såre, det dreier seg ikke bare om meg. Håper å fange opp hvordan dette fungerer i praksis etterhvert. Ellers er det jo ingen vits?

Det som dessverre etter en kort stund fikk meg til å *fjerne* profilbildet og moderere profilen min var imidlertid alle de som ødelegger for dem som ser etter en kjæreste. Jeg har blitt kontaktet av gifte menn, menn som bare ville ha en elsker eller ONS, eller som ville ha gruppesex... Jeg er også blitt kontaktet av menn som er eldre enn faren min - noe som jeg ser på som helt absurd, selv om disse mennene sikkert er hyggelige.
Dette er nok noe alle opplever, men noe som får meg til å lure på hvor lurt det er å se etter en mann her inne.
Resultat: Ingen tar kontakt, og jeg kontakter ingen!!!
Er det andre som har det slik?

Hva gjør man for å bli litt varm i trøya her da? Forum er morsomt, for der er praten lett og ledig og uforpliktende.

Hjelp meg! :-)

... når ei vil ha deg til sengs, og du ikke er interessert, men vil ikke direkte si nei for ikke å såre etc.

Spille dum, og ikke skjønne hva hun insinuerer (med mindre hun er direkte av seg)?
Si at du er gift (hvis hun ikke vet sivilstatusen)?
Ignorere henne?
Annet?

jei er enn gut fra nedenfår bergen.
vil kjenne jenta her fra norge eler bergen.
vis du vil kjenne mei sende penge.
bare trenge 1500 krone.
kansje du sjerlighet til mei?

telefonsøk

Siste svar lø. 22 okt. 2011 20:30 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Barracuda

Jeg gikk inn på 1881.no og søkte på Gaddafi. Resultatet var litt kult.

http://www.1881.no/Annet/Alert/Gaddafi

Bare sånn for moroskyld; Ville du datet meg?

Ønsker bare ja/nei svar, ingen begrunnelser... En kan si man kjeder seg litt i kveld...

Hvis du ønsker kunne du svart på ekstra spm; Når du ser og leser din egen profil, ville du datet deg selv? Gjerne med begrunnelse =) =)

Jeg er ikke helt brennsikker på hva som er riktig svar her, men jeg mistenker at hu Trude dama her er inne på noe:

http://www.kjendis.no/2011/10/20/kjendis/dyr/innenriks/likestilling/tv-kjendis/18696949/

Ka du tru?

Tenk så mye dritt som ligger rundt i en ungkarsleilighet. Flyttet inn for 6 måneder siden, og har fremdeles pappesker stående. Nå er det i hvert fall strøkent i mesteparten av leiligheten (les: pappeskene flyttet til et sted, og veldig lite som er pakket ut og satt i hyllene) - og klart til vaskehjelpen kommer. Bikkja ligger og venter på å få en tur eller at jeg skal ta meg en høneblund sammen med ham. Vektstangen hyler navnet mitt fra treningsstudioet og den nye padden (som i "nettbrett", ikke frosk med vorter) ligger klar til henting.

Deilig å ha lørdagen planlagt...

Ytrefilét, fløtestuete champignoner og rødvin.
Holder på å shine kjøkkenet, så det er klart til kveldens måltid :o)

Hva skal du lage istand til deg selv, evt til dere, ikveld?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10022918

Skal vi tipse ham om sukker.no?
;p

2 flotte karer stikker ut for å sondere terrenget i denne flotte byen. Ikke la anledningen gå deg hus forbi, blime!

kanskje lørdagen blir enda morsommere for noen da...
husk å skrive navnet til den du snakker til... ;)

Noen tips til hvordan man skal gjøre dette enklere?

Jeg ser at annenhver kvinne ønsker seg en handyman, altså deres egen private snekker og bilmekaniker. Hvordan ville kvinner reagert hvis jeg søkte etter ei som kan lage mat, sy og vaske? Handler likestilling om at kun kvinner skal slippe unna kjønnslige stereotypier, mens det er greit at menn blir utsatt for dette?

Er det bare vi gutta som har så store lyster at vi ikke sier nei tak til en litt ektra het date uten at vi nødvendigvis tenker på dama som kjæresteemne. Er dette helt uaktuelt for dere damer, eller er det noe dere kunne være åpne for om dere ble spurt? ;)

Dette er noe som interesserer meg litt. Jeg har en lei tendens til å IKKE hisse meg opp over bagateller... Jeg synes bare det er morsomt om folk slår en spøk om så på min bekostning... folk som gjør det - veit at jeg ler med dem.... Det har faktisk vært noe som har irritert partner i tidligere forhold. Jeg liker ikke dårlig stemning, jeg liker ikke krangling, jeg kan ikke fordra sure mennesker som forsøker å gjøre meg sur.... (noe de sjelden klarer)... De blir oftere surere enn de var i utgangspunktet fordi jeg ikke klarer å ta dem seriøst....

MEN - jeg sier fra om det er noe som plager meg... eller som går på tvers av alt jeg tror på.... men er litt redd for at man kan fremstå som uangasjert... noe jeg stort sett ikke er.... Jeg bare mener at man skal se løsninger fremfor å fremelske problematiseringer.... Men da får jeg alltid kastet tilbake at "du tror allting er så jævlig enkelt"...... ja.... jeg tror "alt" kan løses... om man bare legger rette sida til.... Og ja, jeg gidder ikke kaste bort tida på problemløsing på ting som i utgangspunktet ikke er et problem...

Jordas undergang var da meldt til i dag.... Fra siste dommedag 21. mai inneværende år skulle verden sakte gå mot slutten i dag 21. oktober.....

Camping bommet på en dag for Gadaffi....

de bildene av kjekkaser på siden her som bare fyker forbi, og innen jeg får klikket på bilde, så bommer jeg selvfølgelig så er det en helt annen fyr det er bilde av. Arg asså... og noen kommer ikke igjen heller.. makan!

En venn av meg som er sexolog, har fortalt meg at kvinner med rødt hår har 37% høyere "sex drive" enn den gjennomsnittlige kvinne. Noen der ute som kan bekrefte evt. avkrefte dette ? På forhånd takk!

Ryktene sier at det er flere menn her inne som viser bilder i bar overkropp. (Jeg vurderer det selv, men sliter med tørr hud på albuene, noe jeg finner noget traumatisk) Jeg har ikke p.d.d sett bilde av en eneste kvinne i bar overkropp. Dette er noe som gjør meg sint og forvirret!

Hva ønsker jentene å gjøre på date? Gjøre noe som f.eks. i bowling,kino,klatring,eller bare sitte å snakke over en kaffe eller noe:) (personlig synes jeg at d kan bli litt kjedelig:)

Hei :)
Eg har blitt fortrylla av talet 164. Lurer på om det er eit slags magisk tal eller noko? Uansett..skulle gjerne data ei søt jente på ca 164 centimeter eg. Er her ei som melder seg? :)

Kva er det eigentleg med dette med høgdeforskjell? Er det viktig?

hva er greia med at alle og da mener jeg alle jenter skriver det samme om seg selv og drømmepartner her inne ?

disse ordene har blitt fullstending tannløse og platte, kort sagt floskler: sosial, positiv, utadvendt, aktiv, uhøytidelig, humor, spontan, kjekk, selvsikker.
ting må gå i 100, man må være med på alt og nei er et fy-ord.

er folk virkelig så livredde for å bli oppfattet som inadvendt, passiv, asosial, selvhøytidelig og sedat...?

Det ryktes at det er menn her inne som legger ut bilder av seg selv i bar overkropp! (Noe jeg selv sterkt vurderer, men sliter dessverrer litt med tørr hud på albuene) Jeg har p.d.d ikke sett èn eneste kvinne som har gjort det samme.

Mitt spørsmål er derfor; Hvorfor ikke?

Hygienetips

Siste svar fr. 21 okt. 2011 18:04 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Pantera68

Da har vi en egen tråd for kroppen og dens pleie. Ta med hår og negler også:) De sarte for la vær å gå inn for her kan det bli detaljert:)

Har du tvang ?

Jeg har ikke tenkt til å lage en sytetråd... men seriøst - jeg er skikkelig syk. Har mer eller mindre mista stemmen, og har det ganske kjedelig.... Det må jo være en ypperlig måte å komme i kontakt med en av de fantastiske sykepleierne på sukker, som det er "så utrolig mange av".... i følge tidligere diskusjoner....

Hadde jo vært genialt med en date i dag for jeg ville jo vært ute av stand til å SI noe idiotisk på førstedaten...... ;)

To ungjente fra Vestrålen går forbi ett fabrikkområde...
- Ke så lokta?, si ho ene
- De e kjemi, svare ho andre
- De e'kje mi heller..

Nemlig!

Da starter helgen:-))

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Skigirl

En lærerinne begynner sin nye jobb på en skole i Bergen. For å gjøre et godt førsteinntrykk, sier hun til klassen at hun er Brann-supporter. Hun ber elevene rekke opp hånden dersom de også er det. Alle utenom en liten jente rekker opp hånden. Frøken kikker forundret på jenta og spør:
"Lise, hvorfor rekker du ikke opp hånden?"
"Fordi jeg ikke er Brann-supporter", svarer hun.
Frøken, stadig forundret spør: "Om du ikke er Brann-supporter, hva er du da?"
"Jeg er VIF-supporter" svarer Lise.
Frøken tror knapt sine ører. "Lise, hvorfor er du VIF -supporter?"
"For at mamma og pappa er fra Oslo. Mamma er VIF-supporter og pappa er VIF-supporter, derfor er jeg også VIF-supporter."
"Jasså," svarer frøken litt irritert. Det er ingen grunn for deg å være VIF-supporter. Man må ikke syns det samme som sine foreldre hele tiden. Tenk om din mamma hadde vært prostituert, din pappa vært en narkolanger og din bror en biltyv. Hva hadde du vært da?"
"DA!" svarte Lise, "DA hadde jeg vært BRANN-supporter!"

Er det noen som har lyst å dra på teater i kveld?

Jeg har to ekstra billetter til Arne Garborgs teaterstykke Bondestudentar på Det norske teater i kveld kl. 20.

Billettene koster ordinært 290,-, men jeg har fått dem for 100, så da har du anledning til å bli med på teater for en hundrings.
Dette er IKKE en date-invitasjon, og den gjelder både kvinner og menn, gutter og jenter, førstemann/kvinne til mølla.

Jeg håper det finnes noen spontane folk!

:) Elisa

JUHU, beste dagen i uka. Ønsker alle en superfin fredag og goood helg!! :))