Sukkerforum

Tenk så mye dritt som ligger rundt i en ungkarsleilighet. Flyttet inn for 6 måneder siden, og har fremdeles pappesker stående. Nå er det i hvert fall strøkent i mesteparten av leiligheten (les: pappeskene flyttet til et sted, og veldig lite som er pakket ut og satt i hyllene) - og klart til vaskehjelpen kommer. Bikkja ligger og venter på å få en tur eller at jeg skal ta meg en høneblund sammen med ham. Vektstangen hyler navnet mitt fra treningsstudioet og den nye padden (som i "nettbrett", ikke frosk med vorter) ligger klar til henting.

Deilig å ha lørdagen planlagt...

Ytrefilét, fløtestuete champignoner og rødvin.
Holder på å shine kjøkkenet, så det er klart til kveldens måltid :o)

Hva skal du lage istand til deg selv, evt til dere, ikveld?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10022918

Skal vi tipse ham om sukker.no?
;p

2 flotte karer stikker ut for å sondere terrenget i denne flotte byen. Ikke la anledningen gå deg hus forbi, blime!

kanskje lørdagen blir enda morsommere for noen da...
husk å skrive navnet til den du snakker til... ;)

Noen tips til hvordan man skal gjøre dette enklere?

Jeg ser at annenhver kvinne ønsker seg en handyman, altså deres egen private snekker og bilmekaniker. Hvordan ville kvinner reagert hvis jeg søkte etter ei som kan lage mat, sy og vaske? Handler likestilling om at kun kvinner skal slippe unna kjønnslige stereotypier, mens det er greit at menn blir utsatt for dette?

Er det bare vi gutta som har så store lyster at vi ikke sier nei tak til en litt ektra het date uten at vi nødvendigvis tenker på dama som kjæresteemne. Er dette helt uaktuelt for dere damer, eller er det noe dere kunne være åpne for om dere ble spurt? ;)

Dette er noe som interesserer meg litt. Jeg har en lei tendens til å IKKE hisse meg opp over bagateller... Jeg synes bare det er morsomt om folk slår en spøk om så på min bekostning... folk som gjør det - veit at jeg ler med dem.... Det har faktisk vært noe som har irritert partner i tidligere forhold. Jeg liker ikke dårlig stemning, jeg liker ikke krangling, jeg kan ikke fordra sure mennesker som forsøker å gjøre meg sur.... (noe de sjelden klarer)... De blir oftere surere enn de var i utgangspunktet fordi jeg ikke klarer å ta dem seriøst....

MEN - jeg sier fra om det er noe som plager meg... eller som går på tvers av alt jeg tror på.... men er litt redd for at man kan fremstå som uangasjert... noe jeg stort sett ikke er.... Jeg bare mener at man skal se løsninger fremfor å fremelske problematiseringer.... Men da får jeg alltid kastet tilbake at "du tror allting er så jævlig enkelt"...... ja.... jeg tror "alt" kan løses... om man bare legger rette sida til.... Og ja, jeg gidder ikke kaste bort tida på problemløsing på ting som i utgangspunktet ikke er et problem...

Jordas undergang var da meldt til i dag.... Fra siste dommedag 21. mai inneværende år skulle verden sakte gå mot slutten i dag 21. oktober.....

Camping bommet på en dag for Gadaffi....

de bildene av kjekkaser på siden her som bare fyker forbi, og innen jeg får klikket på bilde, så bommer jeg selvfølgelig så er det en helt annen fyr det er bilde av. Arg asså... og noen kommer ikke igjen heller.. makan!

En venn av meg som er sexolog, har fortalt meg at kvinner med rødt hår har 37% høyere "sex drive" enn den gjennomsnittlige kvinne. Noen der ute som kan bekrefte evt. avkrefte dette ? På forhånd takk!

Ryktene sier at det er flere menn her inne som viser bilder i bar overkropp. (Jeg vurderer det selv, men sliter med tørr hud på albuene, noe jeg finner noget traumatisk) Jeg har ikke p.d.d sett bilde av en eneste kvinne i bar overkropp. Dette er noe som gjør meg sint og forvirret!

Hva ønsker jentene å gjøre på date? Gjøre noe som f.eks. i bowling,kino,klatring,eller bare sitte å snakke over en kaffe eller noe:) (personlig synes jeg at d kan bli litt kjedelig:)

Hei :)
Eg har blitt fortrylla av talet 164. Lurer på om det er eit slags magisk tal eller noko? Uansett..skulle gjerne data ei søt jente på ca 164 centimeter eg. Er her ei som melder seg? :)

Kva er det eigentleg med dette med høgdeforskjell? Er det viktig?

hva er greia med at alle og da mener jeg alle jenter skriver det samme om seg selv og drømmepartner her inne ?

disse ordene har blitt fullstending tannløse og platte, kort sagt floskler: sosial, positiv, utadvendt, aktiv, uhøytidelig, humor, spontan, kjekk, selvsikker.
ting må gå i 100, man må være med på alt og nei er et fy-ord.

er folk virkelig så livredde for å bli oppfattet som inadvendt, passiv, asosial, selvhøytidelig og sedat...?

Det ryktes at det er menn her inne som legger ut bilder av seg selv i bar overkropp! (Noe jeg selv sterkt vurderer, men sliter dessverrer litt med tørr hud på albuene) Jeg har p.d.d ikke sett èn eneste kvinne som har gjort det samme.

Mitt spørsmål er derfor; Hvorfor ikke?

Hygienetips

Siste svar fr. 21 okt. 2011 18:04 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Pantera68

Da har vi en egen tråd for kroppen og dens pleie. Ta med hår og negler også:) De sarte for la vær å gå inn for her kan det bli detaljert:)

Har du tvang ?

Jeg har ikke tenkt til å lage en sytetråd... men seriøst - jeg er skikkelig syk. Har mer eller mindre mista stemmen, og har det ganske kjedelig.... Det må jo være en ypperlig måte å komme i kontakt med en av de fantastiske sykepleierne på sukker, som det er "så utrolig mange av".... i følge tidligere diskusjoner....

Hadde jo vært genialt med en date i dag for jeg ville jo vært ute av stand til å SI noe idiotisk på førstedaten...... ;)

To ungjente fra Vestrålen går forbi ett fabrikkområde...
- Ke så lokta?, si ho ene
- De e kjemi, svare ho andre
- De e'kje mi heller..

Nemlig!

Da starter helgen:-))

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Skigirl

En lærerinne begynner sin nye jobb på en skole i Bergen. For å gjøre et godt førsteinntrykk, sier hun til klassen at hun er Brann-supporter. Hun ber elevene rekke opp hånden dersom de også er det. Alle utenom en liten jente rekker opp hånden. Frøken kikker forundret på jenta og spør:
"Lise, hvorfor rekker du ikke opp hånden?"
"Fordi jeg ikke er Brann-supporter", svarer hun.
Frøken, stadig forundret spør: "Om du ikke er Brann-supporter, hva er du da?"
"Jeg er VIF-supporter" svarer Lise.
Frøken tror knapt sine ører. "Lise, hvorfor er du VIF -supporter?"
"For at mamma og pappa er fra Oslo. Mamma er VIF-supporter og pappa er VIF-supporter, derfor er jeg også VIF-supporter."
"Jasså," svarer frøken litt irritert. Det er ingen grunn for deg å være VIF-supporter. Man må ikke syns det samme som sine foreldre hele tiden. Tenk om din mamma hadde vært prostituert, din pappa vært en narkolanger og din bror en biltyv. Hva hadde du vært da?"
"DA!" svarte Lise, "DA hadde jeg vært BRANN-supporter!"

Er det noen som har lyst å dra på teater i kveld?

Jeg har to ekstra billetter til Arne Garborgs teaterstykke Bondestudentar på Det norske teater i kveld kl. 20.

Billettene koster ordinært 290,-, men jeg har fått dem for 100, så da har du anledning til å bli med på teater for en hundrings.
Dette er IKKE en date-invitasjon, og den gjelder både kvinner og menn, gutter og jenter, førstemann/kvinne til mølla.

Jeg håper det finnes noen spontane folk!

:) Elisa

JUHU, beste dagen i uka. Ønsker alle en superfin fredag og goood helg!! :))

Småprat.
Jeg har lyst på en sydentur aller mest:D

Nå har jeg sendt ut høfflige meldinger her inne til flere, men jeg får ikke noe svar tilbake. Hvorfor gidder ikke folk å svare? Hvorfor er folk her inne da når de ikke vil svare på en melding? Jeg forstår ingenting. Dersom ikke folk gidder å svare på melder som de får her inne så er dette ikke seriøst sted for å bli kjent med noe eller å håpe på å få seg en venn/kjærste/livsledsager...

Kan noen svare på dette

Ser at analbleking er en trend i Hollywood..
Det holder det ikke med bare barbering, neida det skal blekes også.. hehe

http://www.klikk.no/mote/skjonnhet/article498511.ece

Hva blir neste trend der nede... silikon i leppene eller i pungen??

Noen forslag ;D

I dag har jeg vært på min første sukkerdate!

Selv synes jeg det gikk bra, og kunne gjerne tenke meg å gjenta det. Hvor lang tid bør en vente før en skriver til henne?

Vet dette sikkert har blitt tatt opp för.
Og hva er for mye/lite?

Jeg har bodd i bibelbeltet et par år nå og syns det er fordelaktig å ha pugget et par bibelord så de lokale ikke fatter mistanke. Min favoritt er 2. kongebok 2. kapittel vers 23-25:
23 Frå Jeriko fór profeten opp til Betel. Medan han var på vegen, kom det nokre smågutar ut or byen. Dei gjorde narr av han og ropa: «Kom deg vekk, din snauskalle! Kom deg vekk, din snauskalle!»
24 Då snudde han seg, såg på dei og forbanna dei i Herrens namn. Brått kom det to bjørnar ut or skogen, og dei reiv i hel førtito av borna.
25 Frå Betel gjekk Elisja til Karmel-fjellet og så attende til Samaria.

Moralen her er utvetydig - ikke snakk stygt om menn med høye viker mens du går tur i skogen.

Noen som har andre gullkorn?

Ca 1/3 Bacardi Razz
Nesten like mykje Bacardi Apple
Resten sitronbrus

Litt vell søt for nokon, men den overraske ;)

Har du forslag til gode drinker nesten ingen kjenner til?

Sjekker dere kjentfolk? Ser dere på skattelistene som et middel til et åpnere samfunn? Er det snoking i andres privatliv? Sier du fra til myndighetene om noen har mistenkelig lav inntekt i forhold til materiell velstand? Pleier du å spørre folk hva de tjener ellers? Bør de som bli sjekket automatisk få vite hvem som har gjort det?

atletisk

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jeger rør

er litt forvirret med som hva er å være atletisk. en brande med tjukk mage som ville være på norges toppen eller denne karen: http://www.youtube.com/watch?v=aq0kCmzweTU

...en som liker Cola, men som stort sett bytter Colaen med isvann?? (Snakker Coca Cola)

Minner meg ubehagelig mye om Games Network, fra The Running Man.
(Skrevet av Stephen King med pseudonym Richard Bachman)

db: Følg dramaet direkte i vårt livestudio
vg: Se direktebilder fra feiringen i Libya.

*shrugs*

vææ og fytti rakker'n i morra skal jeg til tannlegen, det er absolutt det verste.. bruker så mye energi på å grue meg atte..noen smarte tips til ting jeg skal tenke på når jeg er der så jeg glemmer hvor lite jeg liker det? :P

..og forslag om premie etterpå, burde jaggu fått en date i premie synes jeg!;)

BORING!!!

Siste svar to. 20 okt. 2011 13:26 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym tobigforu

Nå synes jeg forumet er skikkelig dødt og kjedelig. Bare sånn pissopplegg for tida; hva skal jeg gjøre han ringer ikke bla bla bla...

Så her kommer en ny tråd som jeg håper MANGE tar del i og virkelig sier meningen sin i. Ønsker at alle kverrulantene her inne skal delta!

Kvinner vs menn! Hva er turn off, turn on for begge kjønn? Hva provoserer deg mest av det motsatte kjønn? Er kvinner dumme og naive? Eller er det menn som er det?

Jeg har skiftet til piggfrie vinterdekk. Nå håper jeg snart snøen laver ned :D

Hvordan ligger du an?

Jeg har hatt en lengre, hyggelig mailutveksling med en mann jeg traff her på Sukker. Da jeg skulle kikke på profilen hans, viste det seg at han var slettet p.g.a. mistanke om falsk profil etc. Hva er det Sukker har oppdaget, og ikke minst; hvordan kan jeg finne ut om fremtidige bekjentskaper har "rent mel i posen"?

Hvilken rollefigur er mest lik deg selv hvis du tenker igjennom noen av dagens tvserier/sitcoms (Dag, Solsiden, Sara og Selma, ja eller noen andre).

Leser forumtrolla datingmagasinet?

Med pinsett nappet jeg vekk en flått på ene skinken min idag.
Litt vanskelig å sikte inn pinsetten via et veggspeil, men det gikk til slutt.
Første gang jeg har flått, så dette må feires til helgen :o)

Vil bare glede dere andre med å fortelle at sukker.no fungerer :)
Jeg har møtt ei kjempe hærlig jente, og det ser ut som vi begge føler at dette er det rette.
Vi har kommet så langt at vi er ferdig med datingen, og vi overnatter hos hverandre :D

Ha en fin dag! :D

Nå har jeg blokkert nesten 650 stykker. Noen bedre?

Etter ett år i sukkerdvale, rister jeg nå liv i profilen og blir superbruker! Sist varte moroa i 2 måneder, så jeg er spent på se hvor lenge det blir nå. Det er mange søte jenter her, men jeg begrenser meg til å snoke og titte litt. Jeg kan lese om jenter som lever på nudler en måned for å få råd til en ny veske, eller som overhode ikke vil svare på melding så lenge fyren ikke er kjekk. Så om han stakkaren som sender deg melding synes du er søt, så kan vel ikke det være noe annet enn hyggelig?

Det er fryktelig vanskelig å danne seg et inntrykk av brukerne her, og det er vanskelig å skrive om seg selv. Greit at jeg jobber med IT, men sukker.no er ganske så avleggs. Jeg savner interaktivitet, og samhandling mellom bruker. Sosiale medier har åpnet opp mange muligheter de siste årene, men det her har stått ganske så stille i alt for lang tid. . Jeg prøver ikke tenke på det, heller fokusere alle de fine bildene. Det er mange med mobil, i speilet, men hva så? De er fine.

En koreansk girlsband, sjokolade, assiatisk burleque-like dansing og reklame for ny mobil....

http://www.youtube.com/watch?v=ArYr3ItLpso&feature=relmfu

søt or not?

Mang en gang har jeg hørt "Vi passer så godt sammen."
- og jeg har tenkt "Hører jeg med i dette bildet?"

Mang en gang har jeg hørt "Vi har en helt utrolig bra kjemi."
- og jeg har tenkt " Hører jeg med i dette bildet?"

I tillegg til eventuelle assosiasjoner og egne erfaringer rundt dette, spør jeg dere:

Hva har du å tilby en kjæreste?
Hva har du som gjør at jeg og andre ikke føler som beskrevet over sammen med deg?

Sikkert en litt underlig tråd, men jeg er uansett glad for de svarene jeg får :-)

Trenger litt tankesorteringshjelp her! :)

Jeg har møtt en mann en stund. Det er supert, men det er lite kontakt mellom møtene. Jeg kan i blant få meldinger av typen: Håper du har en fin helg! Hvordan er været? Har du det bra? Osv. Men aldri, aldri kommer noe forslag til neste møte, eller noe om at han savner meg eller noe sånt. Ikke en gang at han tenker på meg. Men om jeg spør om han vil være med på ditt og datt er svaret vanligvis ja.

Jeg er lei av at jeg må dra lasset ved å være den som tar initiativ til å møtes hver gang. Testet nettopp hva som skjedde om jeg IKKE gjorde det. Og vet dere - da ble meldingene faktisk bare Hei og hopp og ha en fin kveld -Ja, du også! Klem! Uke etter uke. Komisk! Er ikke sånt rart hvis man trives sammen?

Hva sier dere? Move on - han kommer aldri til å endre mønster? Eller heller prøve å få sagt fra?
Men hvordan? uten å virke sutrete.. Uten å gjøre meg selv enda mindre?

Møtte en her på Sukker for et års tid siden,som jeg fant tonen med. Møttes en del ganger,men etterhvert forsto jeg at han antagelig hadde det som en slags hobby å opprette profiler på dating sider.Det ble stadig lagt til nye damer på FB...
I profilen han hadde her,så sto det jo at han søkte etter et langvarig forhold,og alt virka jo seriøst.Og jeg ble jo faktisk forelska i han.Tenkte jo det at han ville vel ha sagt fra hvis dette ikke stemte for hans vedkommende,men der tok jeg feil. Fikk jo fortalt han hva jeg egentlig følte for han og da fikk jeg jo vite at han egentlig ikke visste.Han hadde jo vært betatt og sånn,og at han så på meg som en venn.
Så bestemte jeg meg for å vende tilbake til Sukker for å prøve på nytt.Orka ikke å ha kontakt med han,men da tok han kontakt med meg å ville møtes. Det var da han fortalte at han var på dating sider,ikke på leting etter noen kjæreste,men for underholdninga sin del! Noe måtte han jo ha som tidsfordriv!
Da tenkte jeg at da blir det jammen ikke lett å finne den som er seriøs i all "leken" til andre.
Jeg vil jo ha en kjæreste .