Sukkerforum

Må bare dele denne

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Marlene

Sjekk denne da, veldig morsom. Ikke at jeg føler meg truffet dessverre....

http://www.nrk.no/video/schmokk/961FA477CB276894/

Mye hjerter å få de siste dagene. Er det slik at det går opp for damene at sommeren plutselig har gått uten at de har hatt en kjæreste å dele den med?

Litt sånn: Oj, det var jo ikke sånn det skulle bli. Jeg får skjerpe meg, og starte jakten for alvor, for dette var stusselig!

Er dette en plausibel teori?:-)

?

Siste svar sø. 4 sep. 2011 09:27 (90 svar)
Skjult ID med pseudonym jada

Fikk et brev, der begynnelsen var som følger: Jeg er ikke kravstor....
Det får meg ikke til å føle meg så veldig spesiell eller attraktiv akkurat..
Noen andre med lignende erfaringer?

Får besøk av drømmemannen. Har ikke truffet hverandre enda, bare på webcam og snakket daglig på telefon i tre uker. Han skal komme til Oslo og være med meg i fem dager. Bor på hotel da for det synes vi er best.

Kan noen gi meg tips om fine romantiske restauranter og koselige steder å gå?

NRK P2 akkurat nå om MGP jr.

Kvinnelig reporter: Det morsomme er at det er 80% jenter med.

Eg skal på vors til en kompis som har bursdag etterfulgt av en tur på byen... Har bodd i Sogn og Fjordane i 3 år, så det er deilig å være tilbake i byen med de 7 fjell! :) Noen som kan anbefale et utested og i samme slengen? :)
Ha en fin fin lørdag, folkens! :)

Jeg har truffet ei jente her inne på sukker, og virkelig funnet tonen. Likevel har jeg savnet sukker, og alle de flotte kvalitetsjentene som er her inne som i lang tid virkelig har gjort hverdagen min mange hakk mer interessant. Spørsmålet er, til tross for min situasjon, er det galt av meg å henge her inne på sukker og ha flørtende kvalitetssamtaler? Hvor går grensen for utroskap ifølge dere selv? Og hvor stor forskjell er det på meningene om dette hannkjønn versus hunkjønn tro?

Det er tross alt lørdag, og jeg kunne tenkt meg en skikkelig omgang med uhemmed, skitten sex. Noen som er med?

Fotball

Ingen svar
(mann 44 år fra Hordaland) Privat melding

Var skralt med fotball på skjermen idag pga alle landskamene siste dagene.
Måtte ta til takke med Skottland - Tjekkia i ettermiddag.
Men det var dog en skikkelig bra og dramatisk kamp som endte 2-2.
Tjekkia fikk straffe som de puttet 20 sekunder før full tid.
Straffen var feil idømt ettersom tjekkeren kastet seg ned uten at det var fysisk kontakt.
Og 2 minutter på overtid ble Skottland snytt for et straffe.
Der fikk spissen gult kort for filming, feildømt.
Synd for Skottland at filming og feildømming tok fra dem seieren, men sånn er nå engang fotballen.

Plutselig slo det meg at jeg har begynt å tenke på damer på 25-30 år som smårips og at jeg neppe verken kan tilføre livet deres noe, eller omvendt. Tenker tilbake til 7. klasse i ungdomsskolen, da damene i 9. klasse fremsto som utilgjengelige, modne, verdensvante og intelligente gudinner på hele 15 år ...

Lurer på hvordan perspektivet mitt kommer til å være om ti år!

Et innlegg..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Plusj

http://www.huffingtonpost.com/juliet-jeske/dating-after-divorce-in-a_b_944133.html

Relativt ofte her inne, så er det noen som kommer med slike hypotetiske enten/eller-greier, hvor de drar frem to forskjellige variabler av to forskjellige kriterier, og ut av det klarer de å få hele TO alternativer.

Hva skjedde egentlig med de to andre...?

F.eks...

Varibalene (1 og 2), av kriteriene (X og Y), gir:

X1 + Y1
X1 + Y2
X2 + Y1
X2 + Y2

Altså FIRE alternativer, ikke to.

Eller på godt norsk, for de disse ble for komplisert for, så kan man jo ta den klassiske "Hva vil du helst ha, ei som er pen og dum, eller mindre pen og smart?".

....hva skjedde med "pen og smart" og "mindre pen og dum"....????!!!

Hvordan ville du taklet det om du gjorde en jente/kvinne gravid, og hun valgte å beholde barnet mot din vilje? Ville du glemt barnet og ikke hatt noe med han/hun å gjøre, eller ville du tatt ansvar for barnet?

Hvor lenge er lengste tidsintervallet du har gått uten sex? (Etter å ha mistet dyden ja ;-p)
Jeg er på mitt 1 1/2 år nå, og kjenner at jeg trekker meg fra alle dater før det blir for seriøst... Like nervøs som første gang jo. Helt glemt hvordan alt dette fungerer...

Postsecrets

Siste svar lø. 3 sep. 2011 12:26 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla

Postsecrets.com er en fantastisk nettside der folk sender inn hemmeligheter på postkort.
Noen er fine, søte, gode - andre er sære og pussige, noen vonde og fæle.
Men det er alltid givende for meg å lese dem, akkurat som å følge med på forumet her inne.
Jeg lærer stadig noe nytt om livet!

Håper noen av dere finner litt glede i det!
Ha en fortreffelig dag folkens!

Blir like forbanna lei meg hver fredag når jeg leverer minsten på 5 fra meg i barnehagen, og vet det er en uke til neste gang jeg ser ham. Er egentlig ikke noe spørsmål og vet ikke helt om det er så mye å diskutere, må bare få sagt det.

Andre usmakelige retter?

:)

Jeg tror jeg ligger godt an til å toppe den listen.
Virker jo som om en kvise, eller en liten skygge i ansiktet er nok til å få slettet profilbildet.

Hei!

Tenkte bare å lufte et lite dilemma som jeg har.
Har tenkt tanken på å ta legestudier enten til neste år eller i 2013, grunnen til at jeg har lyst til det er at jeg intresserer meg veldig for menneskekroppen, hvordan den fungerer og det å kunne hjelpe mennesker som har problemer av ulike slag.
"Problemet" er bare det at jeg har allerede 7 års utdanning, der mye av utdanningen er innenfor manuell terapi. Men har fryktelig lyst å ta legeutdannningen, men jeg må sannsynligvis ta opp igjen noen fag fra videregående skole og kanskje noen nye fag for å bedre snittet mitt, i håp om å komme inn på legestudiet. Og dette vil sannsynligvis gjør til at jeg må ha permisjon fra jobb og fokusere på å forbedre karakterene mine fra VGS. Noen som har erfaringer med dette? Privatgymnas? Andre tips?
Noen som kanskje har gjennomgått noe av det samme?
Er jeg for gammel til å begynne på legestudiet, jeg har jo bikka 30 år... Eller er det bare å følge magefølelsen å slå til? :)

Tips til bra utesteder i Oslo på en fredag?

Lurer på hvorfor det relativt sett er så mange rødhårede damer på sukker? Spesielt mange som ser ut som blonde, men som i virkeligheten er litt rødhårede og knapt har pigmenter i huden....

er fersking her inne så jeg kjenner dårlig forumet men er overasket over at de fleste er anonyme. og ganske bombastiske og til tider usaklige. kan være at det er slik det må være og at jeg vil brenne meg ved å opptre med profil. det får heller så være for jeg tenker aldri å gjemme meg bak noe alias.
vil oppfordre forums brukerne til å opptre med profil og heller moderere seg litt i sine uttalelser. kanskje det da vil bli flere kvinnelige brukere og saklige temaer.

god kveld fra meg : )

Hvis du reelt hadde hatt muligheten...

Ville du turt?

... Har lest profilen din, står det.
Det var da fryktetlig mange!! Blir det registrert 2 ganger om samme personen er innom flere ganger??

Hva foretrekker gutta av undertøy?

Eller er det sånn at innpakningen egentlig ikke spiller noen rolle...

Her er endelig tråden alle har venta på. En gyllen mulighet til å glede hverandre med finurlige og dyptpløyende sitater fra celluloidens fortryllende verden. Selv er jeg ganske svak for følgende spissfindige replikkveksling fra det bonderomantiske eposet "Redneck Zombies" fra 1989:

Billy-Bob/Ellie May: Well,
[Ellie May grabs his fishing pole and starts leaving]
Billy-Bob/Ellie May: gotta go.
Jed Clemson: Well where you going
Billy-Bob/Ellie May: I'm going fishing!
Junior: Got worms?
Billy-Bob/Ellie May: Yeah but I'm going anyway

Så sett igang, kjære sukkerfrender, berik oss med deres favoritter!

Hva bør kvalifisere for at man skal kunne kalle seg atletisk? Hørt om flere jenter som møter en gutt som har definert seg som atletisk, mens sannheten er langt nærmere vaskeball enn vaskebrett.

Hva forventer man av ordet, er det turn on eller turn off? Vegrer man seg for å "hilse på" hos en som er atletisk fordi man er redd for å ikke strekke til?

Hva bør kriteriet være? Sixpack og brede skuldre, eller kan man være atletisk med langt mindre? Forventer man mer av en atletisk 20-åring enn en atletisk 40-åring?

Som du sender mails til... Om du har holdt på en uke, et par dager eller flere uker.. Hiver du deg da over nettet og grise-googler for å grave frem det du kan finne av info? Skattelister? Bilder? Facebook? telefonnnummer? Hvor lang tid bruker dere btw før dere gir ut navn..?

Hva er det meste/verste tilfellet av oppdateringer på Facebook du har sett noen gjøre på en dag?

Og det meste du har gjort selv?

Svigerforeldre

Siste svar lø. 3 sep. 2011 00:11 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Litt avhengig av alder, men tenker du på om du liker mor og far til en potensiell partner? En ting er svigerforeldre, en annen er at barn gjerne har trekk fra sine foreldre.

Noen tanker, eller (morsomme) erfaringer?

Eller fornøyd med å være singel?

Hva beskriver folket best?

Forskere ved Helsedepartementet i Canada foreslo, på bakgrunn av analyser som viser innhold av kvinnelige hormoner i øl, at man skulle gjøre et vitenskapelig forsøk for å avdekke hvordan dette i praksis slår ut. Teorien er at øldrikking gjør menn til kvinner. For å teste teorien om at det er kvinnelige hormoner i øl, så ga man 100 mann 6 halvlitere med øl, med beskjed om å drikke opp innen 1 time. Man observerte etterpå at 100% av mennene snakket ustoppelig uten mening, ble følelsesmessig ustabile, kunne ikke kjøre bil, klarte ikke å tenke rasjonelt, kranglet over ingenting og nektet å unnskylde seg når de tok feil. Det er ikke planlagt videre testing.

For kos og andre koselige ting.

Har nå vasket badet og gangen og må si at jeg savner litt å ha en som kunne vasket stua og kjøkkenet samtidig. For da hadde jo leiligheten nå vært ferdig ryddet/vasket. Men nå som jeg ikke har det må jeg etter å ha vasket badet og gangen også ta fatt på kjøkkenet og stua helt alene. Æsj hadde jo vært hyggelig om jeg nå var ferdig med husarbeidet og heller kunne ha litt kvalitetstid sammen på soverommet ;D

Noe av det absolutt mest corny og minst forståelige jeg ser, er jenter som har barbert vekk sine øyenbryn - for så å tegne på noen nye. Jeg har også til gode å være i samme fylke som en annen mann som synes dette er lekkert.

Kan noen vennligst forklare meg hvorfor en del jenter likevel velger å gjøre dette?

Referansen gjelder selvfølgelig annonsen som var i avisen i dag!

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4215025.ece

Hvordan ville gutta reagert på dette om det skulle vise seg at det gjaldt akkurat DEG?

Ble facinert idag når jeg leste denne artikkelen om nettmobbing:

http://www.dagbladet...nriks/17925973/

Sitat fra teksten: "I dag satt Andrea og hørte på kurset «Bruk Hue» som arrangeres av Telenor, Røde Kors, Barnevakten og Medietilsynet. Der hørte hun at sjikane og mobbing straffes hardt, hvis politiet blir koblet inn."

På meg virker det klart at mobbing av enkeltpersoner er en jævlig uheldig tendens for alle.

Nettoeffekten fører til dårligere stemning blandt folk generelt, dårligere gjensidig forståelse, ineffektiv kommunikasjon, svakere grunnlag for samarbeid og til syvende og sist: mindre effektiv utnyttelse av alle ressurser. Kort sagt: Et fenomen som på sikt skaper tap for alle.

De fleste ser også ut til å være enige i at mobbing "ikke er bra" - de politiske partiene er enige, foreldrene er enige, arbeidsgiverne er enige, alle er enige: Det finns mye bedre måter å kommunisere.

Samtidig har vi for eksempel britisk tabloidpresse. Disse organisasjonene har i flere tiår holdt på med systematisk og grov mobbing av enkeltpersoner ovenfor hele offentligheten - uten at effektive mottiltak er gjennomført.

Med tanke på hvilke signaler slik praksis sender til barn, unge og alle andre, er det lett å se hvilke enorme skadelige samfunnsmessige konsekvenser slik offentlig praksis sannsynligvis vil ha på sikt.

Spørsmålet mitt er derfor litt stort, langsiktig, men virker høyrelevant: Har noen ideer til effektive midler for å motvirke systematisk offentlig mobbing av enkeltpersoner?

Jeg tenker ikke bare på juridiske tiltak her, men like mye holdningskampanjer, "leading by example" og andre muligheter - i det hele tatt alle mulige ting som kan fungere effektivt for å motvirke at gale mediemoguler organiserer systematisk offentlig mobbing uten at noen kan sette stopper for det.

Hvis du skal bruke din skarpeste kløkt og din rikeste kreativitet og grave frem det ypperste gullet fra ditt mentale skattekammer:

Hva tror du kan funke?

Tenk at jeg brukte en måned på å forstå hva TS betyr... Jeg trodde det var en meget populær bruker jeg.
Litt som når ei venninne spurte om vi kunne sette på den Radio Edit sangen.

Andre gode forslag på lignende misforståelser? Min type humor :P

Tenkte jeg skulle dele denne med dere.

http://www.youtube.com/watch?v=16cWiWj--8E

17 sept!

Ingen svar
(kvinne 44 år fra Akershus) Privat melding

Gleder meg litt til festen på Soria Moria, selvom det hadde vært fint å slippe ;)

Kanskje kommer Kåre kravlende kritisk - kan karens kritiske karisma klargjøre køddens kritiske kriterier, Kjerring?

Tenkte den ut i full fart.

Flere?

Poppet opp en 18-åring på høyre hånd med matchtall 87.
Jeg mener jeg valgt 22-32 da jeg la inn opplysninger.

Tror Sukker begynner å bli desperat etter å finne dame til meg.. :oP

Hva nå?

Siste svar fr. 2 sep. 2011 07:11 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym utålmodig

Kjenner jeg er sliten av dette "finn en kjæreste" jaget.
Jeg har vært singel i et år, etter å vært i et dårlig ekteskap alt for lenge. Heiv meg uti dette dating racet, både her på sukker og i det virkelige liv.
Var nok litt umettelig på litt oppmerksomhet, og syntes det var deilig med positiv tilbakemeldinger...og i starten helt greit med noen ons....
Men på et punkt kom jeg til at jeg ønsker meg en jeg kan dele livet mitt med....Problemet er bare at de jeg ser en fremtid sammen med, ikke gjør det med meg, og motsatt...
Nå kjenner jeg meg sliten, og ønsker å fokusere på noe annet en treffe menn, få andre innpulser inn i mitt liv!!!
Jeg må skaffe meg noen fritidsinteresser som jeg kan fylle mine uker med, så her er problemet....jeg har jo ingenting jeg brenner for, har brukt hele mitt voksne liv på å følge opp barn og deres hobbyer...nå har jeg annenhver uke uten barn...

Så kom igjen, kom med noen gode morsomme forslag som jeg kan bruke fritiden min til....????

I dag har jeg faktisk svart 2 av de jeg har fått mail av. Hun ene er faktisk litt fin, også:-)

Så ikke gi opp! Vi menn er ikke så arogante og fulle av oss selv som det kan virke noen ganger.

Jeg sitter med et lite dilemma når det gjelder hvem som skal være tilgjengelig for meg når jeg søker. Skal jeg være interessert i barnemødre, eller skal jeg droppe dem? Det er sikkert mange andre som har tanker om aleneforeldre.

Noen syntes kanskje det er tåpelig å droppe mange gode mennesker bare fordi de barn. Jeg er forsåvidt helt enig, men her er utfordringen min:

Jeg har vært singel alt for lenge. Jeg blir litt nervøs når jeg tenker på hvilke tilpassinger jeg må gjøre når jeg får en kjæreste og vi plutselig blir to som skal dele livet sammen frem til vi sammen lagerbarn nummer en, to, tre, fire, fem og så videre frem til vi har ett fulltallig fotball lag. Eller i det minste muligheten til å spile five-a-side fotball. Jeg har ikke noe i mot barn, men når man lager ungene selv blir det blir en slags gradvis tilpassing.

Dersom jeg møter en som har en eller to små rakkere så er det ikke nødvendigvis negativt. Men jeg tenker på overgangen og blir nesten litt svett. Overgangen fra å være en til plutselig å være en person til å bli en familie på 3+ virker utrolig skremmende på meg. Og da tenker jeg ikke engang på at det er en eksmann i bildet som alltid vil være en del av livet mitt med min nye familie. Et annet dilemma er at hun kanskje er ferdig med å lage barn, og jeg har ikke engang begynt.

Er det noen flere som har det på samme måten? Hvilke synspunkt har dere som allerede har barn på saken?

sukk....

Siste svar fr. 2 sep. 2011 00:18 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

just saying...

Hei folkens!

Noen som har erfaring/er med sånne singlefester?

Har litt lyst til å dra og sjekke ut, og kommer mest sannsynlig til å gjøre det også!

Men vil i grunn bare på litt innput på hva jeg kan forvente meg...

-mye flørting og sjekking blir det garantert på sånne fester...

Ni nakne nonner

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym poetis

nasket nøtter når nissen nennsomt nøys

For to dager siden ringte jeg til en synsk dame...det var utrolig spennende. Spurte henne både om hva som hadde skjedd i livet mitt vedr. et brudd med en date som hadde vært tungt for meg.Spurte hvordan han egentlig var som person og litt rundt hans situasjon med eksen hans. Spurte og hva som skal skje i nærmeste fremtid i forhold til en jeg dater. nå...litt rart når hun sa at han nok ville vise seg å ikke være den jeg trenger. At det er jeg som kommer til å trekke meg ut. Hun sa også at det om et års tid dukker opp en som vil være den rette for meg. Beskreve ham for meg.

Har aldri gjort noe lignende før i mitt liv så dette var en spesiel opplevelse for meg. Hun kunne også beskrive meg og min personlighet utrolig bra uten å kjenne meg overhode. Var ikke et sekund i tvil om at hun var synsk.

Båter i sjøen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dude

Detta blir gjevt, mange gromme seilbåter i år!