Sukkerforum

Jenter, jeg lurer på en ting...
Dere ønsker/forventer for det meste at gutta skal ta initiativ, og mange av dere sender sjelden/aldri førstemeldinger (jada, vet at det finnes noen av dere som gjør det). Burde jeg som gutt/mann dermed ta besøk på profilen min som et hint til å ta kontakt? Altså: Er det noen av dere som bevisst går inn på en profil og tenker at 'nå håper jeg han ser jeg har vært innom og tar kontakt'?

Hva kan forandres på min profil, og hva synes folk er bra. For noe må tydeligvis gjøres her tror jeg. (Jeg veit jeg kaster meg uti den dype enden av bassenget her)

Vi er to særdeles og en meget oppegående gutter som har laget for mye mat. Dersom du har lyst på god mat og vin og oppfyller følgende kriterier, vennligst gi tilbakmelding omgående:

Du:
- er jente
- er mellom 22-38 år
- må like vin

Vi kan tilby følgende treretter, klokken 21:00 på adresse i Gamlebyen:

Forrett:
Sashimi i soya m/korianderdryss
Vin: Redoma rosé

Hovedrett:
Plommegod lammecarré
Vin: Chateau musar 2003 og Luca Roagna Selezione di barbaresco 2007

Dessert:
Smaskens sjokolademousse
Vin: Mas Amiel Vintage

Er av og til noen som skriver at de har følt seg forledet (rundlurt) av bildene som enkelte bruker i profilen sin, og på hvordan de fremstiler seg i profilen. De mener at bildet ikke representerer hvordan personen de snakker med EGENTLIG ser ut, og at profilen er mildt sagt misledende når det gjelder interesser og aktivitetsnivå.

Noen bruker gamle bilder fra når de var 10 år yngre. Noen bruker photoshop. Andre bruker bilder tatt av profesjonelle fotografer.

Syntes forresten det er verdt å nevne at jeg faktisk syntes at det er morsomt og kjekkest når jeg ser bilder som er uvanlige og rare. Gjerne med morgenhår, rare parykker, kostymer eller hengende oppned i taklampen.

Så nå spør jeg deg! Hvor ærlig syntes DU at du er med bildene DU har på sukker. Representerer de deg, selv på en halvdårlig dag, eller har du letet frem det absolutt beste bildet du kan finne?

Er du like sprek som du ser ut som i albumet dersom du har mye fjellbilder? Kjører du motorsykkel, eller satt du bare deg på en som var i nærheten? Glemte du å si at du spydde som en gris og ikke fikk sove på en måned etter du hoppet fallskjerm?

Stivpyntet DU profilene DIN når du skrev den, eller finnes det noen her inne som er dønn ærlige når de lagde profilen sin?

Ikke kommenter andre profiler enn din egen!

Kjør debatt!

Om man er så uheldig å låse seg inn på dass,kann en da drite seg ut? Får man 12 mnd om en stjeler en kalender? Om kvinner er så glade i dyr hvorfor liker dem ikke grisegutter da? Har dem kaffepause på tefabrikken? Er sengtøyet til sexbomba laget av sprengstoff? Om ei gås ser en skummel film, får den da menneske-hud? Kan man lage teite esker av en dumpapp? Kan man skremme vattnet av en fisk?
-brenner et hus opp eller ned? -Hvor dum går det egentlig ann å bli?? -tar det veldig lang tid å kvele en sjiraff? -må man være bifil for å stille opp i kombinert? -hva er forskjellen på "kanskje" og kanskje ikke"? -Er det straffbart å kvele motoren? -hvor tett står øynene når man er trangsynt? -hvor ofte er hvert øyeblikk? -går lynet fortere når det er oljet? -får arbeidsledige nattevakter dagpenger? -og hva skjer når man blir skremt halvt ihjel, to ganger?

Hva skriver jeg/dere i en slik sms??

Jeg er jente og likte han såpass at jeg vil treffe han flere ganger, virket som han likte meg også..

En fyr her inne har en tom profil, men ramser opp alle stedene/bydelene i Oslo han har bodd.

Har du reagert på hva folk forteller om seg selv? Morsomme, merkelige ting?

hvor mange her er det som er skikeklig glad i det? =)
Hvor mange her (for min del helst jenter) er det som virkelig kan tenke se gen frilufts fyr? =)

Har hørt mange fraser som folk sier hele tiden, men når du kjenner personene som sier frasene fra en annen side enn den som mottar kommentarene, skjønner du at det de sier er TULL og at de egentlig mener noe helt annet, som:

Når damer sier:
"Den som ender opp med deg, blir ei utrolig heldig jente/dame!" Betyr i mine ører: "Du er en flott kar, men jeg er ikke interessert."

"Jeg leter etter en snill kar med god sans for humor, spontan og som vil ta vare på meg." Betyr oftest: "Jeg nøyer meg med en utilregnlig kar som er kjekk."

"Han er en drittsekk!" Betyr ofte: "Han er en drittsekk, men jeg vurderer å ligge med han en eller annen gang"

"Du er så snill!" Betyr ofte: "Takk for at du gjorde det for meg, da vil du kanskje gjøre mer for meg senere og?"

Når karen sier:
"Wow, så interessant!" Betyr det ofte: "Jaha... det var da interessant..."

"Du er den eneste jenta for meg!" Betyr ofte: "Du er en av flere jenter jeg holder på med for tida."

"Utseende betyr ikke så mye for meg." Kan bety: "Du er ikke så pen."

Noen fler?

Det er lørdag kveld, og ikke en smule på kjøkkenbenken. Den eneste stemmen som høres er Lars Winnerbäcks, og vinen ligger uåpnet. Leiligheten er kald, og jeg må varme meg under teppet i sofaen.

Omtrent nå skulle jeg hørt latteren din. Jeg skulle tapt i TP (de oransje er jo UMULIGE) Kjøkkenbenken skulle hatt skitne tallerkner etter middagen vi lagde sammen, og vinen hadde vært drukket opp for lengst. Og hvem trenger tepper, når du er her?

Hvorfor sitter du der, mens jeg sitter her? Tenk at det går an å savne en fyr jeg ikke har møtt.

Her vises de samme fyrene med noen sekunders mellomrom, og jeg får ikke brukt pilene til å "bla", slik som før. Hva skjer, sukker?

Hvem av dere, hvis dere hadde en kjæreste, ville meldt dere på Temptation Island? Hvorfor eller hvorfor ikke? Joda det er nesten 10 år siden det ble vist på TV, men det er jo det beste reality showet som noen gang er vist. Det ga ihvertfall hakket mer underholdning enn dagens Big Brother søppel :)

Hei, vil bare gjøre oppmerksom på at jeg selv er blitt lurt og vil fortelle litt om hva som skjedde slik at om du har fått samme type mailer så vær litt obs. Jeg har søkt opp noen av hans bekjentskaper via facebook og det viste seg at han hadde sendt samme type brev til dem. Du/dere kan få kopi av disse om du ønsker det, bare gi meg en mailadresse her sp sender jeg dem. Viktig at dere ser jeg har hold for det jeg skriver.

Han virker veldig seriøs, sier at han er utstasjonert i mititæret i iraq, sier han har blitt bedratt av kona mens han var dernede og derfor vil starte på nytt. Han har vært i norge og likte dette landet og ønsker et langvarig forhold til en norsk kvinne.
Slik startet det
Han er høflig, sender fine mail og man blir selvsagt både rørt og happy av disse, etterhvert forteller han at han har noen penger han ønsker å få ut av landet og at han har en diplomat som skal gjøre dette for ham.Han ønsker å oppbehave dem hos deg. Etterhvert "når pengene er sendt" får man forespørsel om å legge ut for noen "sertificater" for at koffert skal komme videre til norge, den står "værfast" og dette er ren svindel. Han sa at diplomaten her John Smith og jeg googlet og fant ut at dette var svindel og jeg konfronterte ham med dette. Vær obs på at hans kanskje nå bytter navn på "diplomaten". Han sier også at de kun har lov å bruke msn som kontakt utad og ikke skype eller fb. Selv har jeg jobbet i forsvaret i 24 år og er det noe som er strengt forbudt så er det å bruke det militære nettet til msn. Dette fordi msn er utsatt for hackin og virus i stor grad. Han ville heller ikke sende sin ordinære postadresse dernede, unskyldete med at det ikke var lov å oppgi over nett, men vanlig brevpost har de selvsagt lov å sende, men det gikk ikke. Sa så til ham at han kunne jo sende det via det imilitære postsystem, som er sikkert til min militære adresse, men da trakk han seg. Vi vet jo hva det betyr. Jeg har sjekket nærmere via nettet på ham og funnet ut at han har kontaktet mange her inne og derfor min advarsel til dere. Kjenner dere dette igjen så vær litt obs, Trist at slik forkommer, men heldigvis ble jeg ikke lurt for penger. Kommer også til å rapportere ham til sukker slik at han ikke kan lure flere. Som sagt, vil du vite mer, kan du kontakte meg via kanalen her, bruk ditt nick så tar jeg kontakt. Hilsen Skuffet. (Grunnen til at jeg er anonym nå er at jeg ikke vil han skal vite hvem av kvinnene han har lurt som har rapportert ham)

har jeg nådd 5000 kikkere.

Så gøy å bli sett på - men guuud så kjedelig å fremdeles lete

Hvorfor er det så vanskelig å virkelig møte noen. - Kjenne det vibrere i sommerfuglene og vite at han - det er HAN

Og her sitter vi - en kjempegjeng med enslige menn og kvinner som hungrer etter kjærlighet, kos og glede

*HURRA for oss*

:o)

Burde ikke folk begynne å bli fulle, ukritiske og morsomme på egen bekostning nå? Er dette den ene dagen da alle har lagt Sukker på hylla, og heller har gått ut på byen?

Hva er liksom ordet Bitch?

Hva er det som gjør at vi jenter/damer er blitt kalt det. Vil gjerne høre hva dere mener med orden Bitch.

Er jeg liksom bitch om jeg kommer med hva jeg mener og er ærlig??

Guide - Hvordan etablere kontakt mellom 2 anonyme forumbrukere på sukker.no

NB:
Begge brukere må skaffe en anonym epostadresse.
Dette tar normalt 1-2 minutter.
Alternativer:
http://hidemyass.com/anonymous-email
http://spambox.us/
http://www.mailexpire.com/
http://www.deadaddress.com/

Steg 1:
H*n som ønsker kontakt etablerer en anonym epostadresse, og poster den på forumet.

Steg 2:
Den som blir forsøkt kontaktet må verifisere at personen bak forespørselen faktisk er den som skriver under *pseudonym*.
H*n leter gjennom forumet etter tidligere poster av den andre brukeren.
Etablerer en anonym epostadresse, og sender en mail til oppgitt adresse med følgende innhold:
Hei, *pseudonym* her, kan du slette innlegg av (Skjult ID med pseudonym *pseudonym*) - dag/dato/måned 00:00 i tråd *trådnavn*?

Steg 3:
Kun betalende brukere kan bruke forumet, og en bruker har kun mulighet til å slette egne innlegg.
H*n som ønsket kontakt sletter innlegget det er snakk om, og bekrefter slik at det er h*n som disponerer den anonyme mailen.

Steg 4:
Den som ønsker kontakt må nå verifisere at personen som svarte faktisk er den h*n ønsker kontakt med.
H*n leter gjennom forumet etter tidligere poster av den andre brukeren.
Svarer når innlegget er slettet med følgende:
Hei, har slettet innlegget du nevnte, kan du slette innlegg av (Skjult ID med pseudonym *pseudonym*) - dag/dato/måned 00:00 i tråd *trådnavn*?

Steg 5:
Den som blir forsøkt kontaktet svarer med å slette gitte innlegg, og gi beskjed om at det er slettet på mail.

Verifiseringsprosessen er komplett.

Om flere påstår å være samme *pseudonym*, vil kun den som faktisk har postet under *pseudonym* kunne slette posten.

Finn helst ett innlegg i en gammel tråd, og ikke be personen slette et stort innlegg, som vil ødelegge tråden det er i.

Hvis man utveksler nic/kallenavn, ta en siste sjekk ved å verifisere at h*n er VIP+ eller Superbruker.

1. Vær arrogant
2. Oppfør deg som en løs kanon
3. Sett alltid deg selv først
4. Gjør hva du vil når som helst det passer deg, uten å bry deg om hva andre synes
5. Os maskulin seksualitet
6. Ignorer kvinners behov
7. Behandle kvinner dårlig
8. Bruk ofte kvinner bare for sex

Mere?

skål !!

Ingen svar
(mann 35 år fra Vestfold) Privat melding

Ønsker alle en super lørdag..
skål og ha det gøy !! :)

Det er lørdag, solen skinner og jeg merker at det ikke er min dag for å gå så veldig dypt inn i samtaler her på forumet. Hører på musikk (stort sett bestandig) og koser meg:) Litt til nå så må jeg forberede ankomsten til huseieren i kveld.....Passer en leilighet/katt:)

fikk flere kommenterer på at bukefalos var ett dårlig nick name

så hva synes dere om mitt nye ?

Så nettop denne reklamen på vg.no, linken går dog gjennom et annet nettsted :P

Å syns den var så herlig at den måtte postes her inne ;)

Neon fler som vet om noen herlige reklamer? :D

http://www.kjendis.no/2011/09/09/kjendis/george_clooney/tv_og_medier/skuespillere/17992129/

Småviltjakta er i gang!! (Nei... jeg snakker ikke om å løpe etter de under 20. Det er småripsjakta det.)

Skogen kaller!

Flere som skal?

Jeg vil gjerne fjerne meg fra Sukkerbyen og ta bort min delvis utfylte "leilighet", men klarer ikke å se hvor jeg gjør det?

Det er fredag, og atter igjen på tide å være casual og drive flørt og vås.

Her inne har man gjerne mange baller i luften; man gir og mottar hjerter her og der, og har gjerne dialoger gående med flere samtidig over meldinger. Det er helt naturlig, slik jeg ser det, så lenge det skjer gjennom nettet.

Er det imidlertid like naturlig å ha mange baller i luften i det virkelige liv?
Hva skjer dersom du går på en bra førstedate, og ser for deg å ville utforske relasjonen nærmere - setter du da andre på hold, avslutter, eller fortsetter du likevel å holde liv i kommunikasjonen over meldinger på sukker?
På hvilket tidspunkt avslutter du kommunikasjonen med andre?
Hvilken intensitet ønsker du å ha i en datingfase; tar du det rolig og "tar ting som det kommer", eller vil du helst finne ut av ting med en gang?
Tar du initiativ selv, eller liker du at den andre gjør det?
Hva skal til for at du går helhjertet inn i en datingprosess?
Liker du å holde andre dører åpne, eller satser du fullt og helt på den ene?
Synes du det er greit å date flere samtidig?
Synes du det er greit at den du dater gjør det?

Jeg antar det er mange ulike synspunkter rundt disse temaene, så kome gjerne med dine tanker!

Hva gjør folka her i kveld?

Selv sitter jeg her og ser om jeg finner noen jeg kan skrive til..

Eller kanskje ikke.

I dag fikk jeg mail fra sukker. Jeg antar flere av dere har fått den. Jeg lurer på hva jeg skal svare på spørsmålet om det går bra med meg på sukker...

"Hei, LilliMi
Går det bra med deg på Sukker? Ditt medlemskap på Norges desidert største og mest populære datingtjeneste fornyer seg den 10/09-2011.
Vi tenker litt i banen "fastpris" på kjæreste, så vi lar medlemskapet bli rimeligere for hver måned.
Dette er en av de mange tingene brukerne liker ved Sukker, og som har bidratt til at Sukker har desidert største utvalg - i tillegg til lavest pris!

Mange på Sukker betaler under 50 kr per måned p.g.a. automatisk fornyelse!
Du har allerede en bra bonus så hvis du lar den automatiske fornyelsen fortsette vil du bli trukket 146 for måneden som kommer. Prisen vil så fortsette å falle med ytterligere 10 % reduksjon hver måned.
Med automatisk fornyelse vil du enten få en kjæreste eller på sikt et tilnærmet nærmest gratis medlemskap!
Neste trekk kan avbrytes frem til 10/09-2011 under 'Medlemskap' i menyen til 'Min Profil'.

Hilsen oss i Sukker.no"

Og hva ønsker jeg meg egentlig? Et gratis medlemsskap på sukker?
Når jeg tenker meg om, er det kanskje smart å velge gratis medlemsskap som mål. Det fører kanskje til måloppnåelse?

Uff. Jeg kjenner at denne mailen ikke var særskilt oppmuntrende og jeg trenger litt trøst. Gjerne fra de mange på sukker som betaler under femtilappen for å være her.

"Visste du at faktisk vitenskap har bevist at 90 minutter er den perfekte tiden på å få han til å forelske seg i deg?
((Inspirasjon fra boken "How To Make Someone Fall In Love With You In 90 Minutes")"

0-5 minutter - Førsteinntrykk
5-10 minutter - The Move ; kom deg nærmere han, ikke et ja-nei-spm
10-30 minutter -Kroppsspråket
30-60 minutter - Få kjemi!
60-70 minutter - Get flirty!
70-90 minutter - Skap intimitet

Del1
http://thesocialsuicide.blogg.no/1263863934_hvordan_f_en_til__for.html

Del 2
http://thesocialsuicide.blogg.no/1263914555_hvordan_f_en_til__for.html

Såå enkelt er det folkens, gleder meg til neste date ;-)

Any opinion?

Hvorfor i huleste helvete er det så mange jenter/ kvinner her inne som må vise hvor sminket og glatt hud og hvor nydelige de ser ut pyntet og ikke helt vanlige...??

Jeg synes det er noen ganger helsike stygt med de som må vise hvordan de ser ut når de har brukt flere timer foran speilet...
Og at de må bruke så mye tid på ting som er ofte negativt og unødvendig hvor tiden kunne ha blitt brukt til noe mer viktig...

Det er min mening..

Og en annen kanskje litt på spissen sammenlignning...

Nazistene hadde jo det for seg at vi skulle være perfekte uten noe handycapp eller andre ting...

I dag så operer folk seg for det minste.. Pupper lår mager øyer munn lepper og faen veit mer...

Er det ikke å følge litt i fotsporene...??

Og hva er spennende med en person som har operert seg for unødvendige ting som fungerer som det nevnt ovenpå.....??

Det lurer jeg på

og skjønner de jenter som må operere seg litt for å få bedre bryster enn kanskje de små eller litt defekte de har..

og hvem ringer du når du får vann lekkasje i silikonet..?? Rørleggeren...

Og jeg tror folk hadde operert seg mindre om de hadde fått noe mer vett i skallen...kanskje det må bli det nye og operere inn mer vett...

Kanskje Mc Beth.......Bra musikk av Stig Nergård:)

HVa synes dere om at kvinner for barn når de er eldre enn 45år??

Er det ikke litt egoistisk å føde et barn da??

Det er jo en krevende prosess for kroppen i den alderen og ja når ungen er 20 så er da moren 70 eller litt mindre...

Hva mener dere....??

Og jeg møtte ei jente som var et år eldre enn meg ,, under 30 og hun skulle ha barn samme f... Er ikke det feil og ja starte et forfold som det må bli barn ut av?

Hu nevnte det som en spøk å ta en one night og plutselig få et barn etterhvert om det skjedde...

Og er dere jenter i noen tilfeller desperate å få barn at alt må klaffe med det meste og ikke vente på det som en overraskelse..?

Jeg vil ikke finne ei bare for å få barn...

Jeg mener det burde vært lagt inn et mer definert felt når det gjelder antall barn folk her inne har, ikke bare 'har barn', 'har barn, barna bor hos meg' etc.

Har 1 barn
Har 2 barn
Har 3 barn
Har 4 barn

Osv

Jeg kan gjerne la meg friste av en jente med 1 barn, men når man begynner å skrive med en jente, og det viser seg at hun har en halv barnehage hos seg, så er min interesse totalt vekke, og jeg sitter kun igjen med å ha brukt tid på noe totalt uinteressant.

når "48 av mine 50 beste matcher med bilde" holder til i min by? Jeg kjenner en konspiratorisk tankegang vokse frem, og det forundrer meg overhodet ikke hvis det er Oslo kommune som egentlig driver Sukker.no. Sleip måte å jukse til seg byvekst altså!

Ja, da har jeg hengt meg på trenden med bilde i bar overkropp i baderomsspeilet. Tar gjerne imot tilbakemeldinger :p

Greit å få driten ut dørene før fredagen banker på og vil inn.

Flere som har fått støv på hjernen i god tid før helgen?

Er det en flott blondine, slank, D-cup, lange slanke ben, fyldige lepper, og god økonomi som kan lære meg å danse hjemme hos meg?

Et enkelt spørsmål til de som forstår dette systemet.

Jeg har blokkert over en lav sko siden jeg registrerte meg. Så mye at jeg etterhvert bare fikk opp tre-fire profiler på oversikten over de som var pålogget innenfor mine søkekriterier. Men nå, et par dager etterpå, har det sikkert dukket opp 30-40 nye profiler som tidligere ikke har kommet opp på online-lista mi.

Er det slik at Sukker "erstatter" de du blokkerer med nye, eller er dette bare en pussig tilfeldighet? De første par ukene her var det jo de samme fjesene som kom opp hver eneste gang jeg var pålogget, mens nå bugner det plutselig over av nye folk.

I denne tråden vil jeg ha de beste forslagene til hvordan vi kan kline til på best mulig måte. Her kan alle komme med sine "stalltips" om beste kysseopplevelser? Kom gjerne med innspill på hvordan oppleve det beste kysset!! :D

Jeg skal lage middag for to på en gasskomfyr uten ovn. Usikker om det er 2, 3 eller 4 plater tilgjengelig.
Har lett litt rundt på forskjellige matsider, men ikke funnet noe veldig interessant.

Noen som kan hjelpe med oppskrifter eller linker?

Dette innlegget er bare ment for å gi litt perspektiv til et gammelt tema som går igjen her inne. Jeg er ny på forumet, men har fra tid til annen orientert meg rundt hva det skrives om her inne.

En gjenganger er at det hevdes at sukkerbrukerne tenker for høyt om seg selv. Noen ganger blir det påstått at det gjelder bare damene, andre ganger begge kjønn. Dette gir seg visstnok utslag i at brukerne ikke klarer å finne seg matcher her inne (- et hyppig brukt uttrykk er at man leter på feil hylle). Etter hva jeg har forstått dreier det seg om et slags totalt selvbedrag som grunner i at man sjelden er kompetent til å klassifisere og bedømme seg selv. Det tilbakevendende poenget: Man tenker alltid for høyt om seg selv, og man burde saumfare Sukker.no etter personer som man anser som et hakk mindre attraktiv. Ja – jeg regner med de fleste kjenner debatten.

Jeg opplever dette på en helt annen måte for å være ærlig. Jeg er blant de heldige som får en hel del post, selv om jeg ikke er slående vakker på den måten at folk går på vegger og snubler i fortauskantene rundt meg. Jeg er ganske enkelt helt normal og ordinær. Ikke noe mer – ikke noe mindre.

Blant de som sender meg meldinger er det utrolig mange veldig kjekke menn. Synes jeg. Men mange svarer jeg ikke, eller kanskje jeg avbryter mailingen tidlig på grunn av at jeg blir mistenksom når de ser for bra ut. Er dette mennesker som kun bryr seg om utseendet, og aldri har tatt i en bok? Er det falske bilder, og er det noen som prøver å lure meg? Det er vel ikke vits å melde med denne karen som virker så veldig oppegående og flott, han må da miste interessen for meg ganske fort?

Så – mitt poeng er at selvgodhet ikke nødvendigvis er årsaken til at man ikke svarer eller er litt kjølig, det kan like gjerne være usikkerhet eller forsiktighet.

Vel, det var i grunn alt fra meg:)

For de som vil kverulere litt.

Og for de som sitter klar med popcorn :)

Når man tenker tilbake på vennskapene man hadde i barne- og ungdomsårene...
Og at nå har man blitt forskjellige og glidd bort fra hverandre...

Noen som føler det likedan?

Jeg vil gjerne dele noen skjønnhetstips med dere! Dette vil mest sannsynlig treffe damene, men det finnes jo de som også liker skjønnhetstips for menn.

1. Du har sikkert hørt om øyebryns-metoden, at du tar en eyeliner og plasserer den tre forskjellige steder på øyebrynet ditt. Dette er unødvendig, da størrelsen på nesen varierer fra person til person. Har du en bred nese, vil dette automatisk få øyebrynene til å se unaturlige ut og veldig langt fra hverandre. Her er en link til en person som viser hvordan man kan få pene øyebryn: http://www.youtube.com//watch?v=BpqIFoY4-HA

2. Bruk en hårføner på vippetangen din før du skal bruke den på vippene. Sørg for at vippetangen ikke er for varm, det skal ikke være slik at du brenner øyevippene dine. Men varmen på vippetangen vil føre til at du bøyer vippene mye fortere og det ser bedre ut.

Så, noen som har skjønnhetstips de vil dele med resten av forumet? Både menn og kvinner :))

Er forelska <3
:D

flere?

Jeg har i flere tråder her lest at jenter kan ha en tendens til å falle for såkalte "badboys". Men, jeg har aldri skjønt hva som egentlig menes med det. Hva er en "badboy"?

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var en typisk drittsekk som kun tenker på seg selv og som gir faen i jentene. Er vel en grunn til at de snille guttene er de som blir utnyttet, mens drittsekkene er de som har det mest spennende.

Nok for være nok. Vondt må vondt fordrives. På tide å gi faen, bli kynisk og kald.

Sorry for teit innlegg, måtte få ut litt steam...

Syns det er dårlig gjort av sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Da_Wizardo

at de hele tiden sletter profilen til Kim Kardashian. Hun vil så gjerne være medlem her at hun hele tiden lager nye profiler, men de blir alle slettet!

Har sååå lyst til å være forelskaaaaa !!!!!

Er det ikke håp for en sunnmøring her inne ?

Jeg ser mange søte og smilende jenteansikter her. En ytterst sjelden gang iblant snubler jeg over en og anna jente som virkelig fenger gjennomgående, sånn utseendemessig, særlig også fordi de viser så mye av seg selv, og hele seg. Men å få en klaff der er krevende..
Så er det de gedigene hordene av jenter her på sukker som kun har en-to-tre anskitsbilder og som ikke tilkjenngir noe mer, ei heller kroppslig.. I denne kategorien befinner det seg sikkert masser av drømmedamer i tråd med min smak på utseende. Men hvordan skal jeg finne ut av om de egentlig er det? Gamblingsfaktoren blir skyhøy.. For å gardere må jeg plukke ut en 10-12 stk som på 1.-3- stk bilder kan se ut som de har et potensial? Deretter gjennomføre skrivejobben med disse for, etterhvert, å komme til et punkt der vi kan treffes --- med visshet om at 9 av 10 ikke står i stil til min smak.
Poenget mitt er: Hva om flere tilkjennega litt mer av seg selv, så hadde både de og jeg spart hverandre for masser av bryderier. Flere av de jeg har truffet hadde jeg ikke engang giddet å vie et treff, dersom de hadde lagt ut kun ett enste bilde der de tilkjennga mer av seg selv. Tenk så mye bryderi spart. Jenter (og seff gutter, men deres profiler har jeg null innsikt i) som kategoriserer seg som gjennomsnittlige eller et par kilo for mye, bør definitivt legge ut et bilde der de viser litt av hele seg selv. F.eks. ute på tur i helfigur. Jeg bryr meg lite om en jente er veldig slank eller ikke. Men jeg bryr meg litt om fasongen.
Væschego og del meninger og hugg gjerne løs på min mening her.. Personangrep og ukvemsord som utseende -og kroppsfiksert osv takler jeg går også bra, selv om jeg egentlig ikke er det i særlig større grad en sukkerfolk flest :)