Sukkerforum

Jeg er seriøst lei av alle dere som er laaangt over 20 som kaller dere for jente eller gutt! Når man har passert 20 så er man kvinne eller mann! Man kan ikke alltid være barn selv om man gjerne skulle hatt den "tittelen".
Jeg er 19 år gammel, jeg er ei jente helt til jeg fyller 20!
Når jeg leser profiler der en mann skriver at han er en 30 år gammel gutt.. Så ler jeg og tenker, "jaajaa, da har han ikke vokst opp da sikkert..."!

Lurer på hva dere tenker om dere selv? Dere som er over 20 og tenker at dere er gutt eller jente?
Min omkrets og mine bekjentskap/venner sier ikke hun er en jente eller han er en gutt når h*n er 25.
Så jeg bare lurer, hvorfor skriver dere at dere er ei jente eller en gutt??

Dere som omfatter dere som åndelige:

Har dere noe syn på hva slags rolle drømmer spiller i livene deres/til folk?

Bare sånn av nysgjerrighet... og fordi det kan være nyttig info i det store og det hele....
Hvilke grunner har gutter for å blokkere???
Dere må gjerne være anonyme hvis det er det som skal til for å få helt og holdent ærlige svar,...

Dessuten er jeg nysgjerrig på hva dere jenter velger å blokkere for??? Og hvor er forskjellen på guttas og jentenes tåleranse for blokkering??

Selv har jeg kun blokkert tre ganger, og alle gangene fordi gutta ikke klarte å la meg være i fred selv etter jeg pent takket nei... hadde da tastet litt med hver blokkerte bruker og funnet ut at de var laaangt unna det som kunne funket for meg...

enkelt spørsmål:

i hvor stor grad lar du utseende til vedkomende som tar kontakt diktere om du gidder å respondere?

de jentene som har tatt kontakt med meg finner jeg gjennomgående lite attraktive, betyr det også at jeg ser jævlig ut?

for øvrig hvor umodent/ignorant er det å ekskludere en personen bare pga usteende før du gir de en sjanse til å vise hvem de er?

I dag er det som kjent farsdag. Og i den anledning vil jeg gratulere alle pappaer med dagen. :)

Hipp Hipp Hurra for alle pappaer!! :)

Jeg fikk en mail fra en gutt i slutten av tyveårene i dag, han lurte på om vi skulle ta en kaffe eller treffes for noen annet. Heeeeelt diskre så klart, han likte modne damer. Hehe jeg lo godt av den, men så ble jeg litt tankefull etterpå. En ting er hva denne ene gutten tenker, men når begyner dere gutter/menn å se på kvinner som "modne"? Det er mulig jeg er litt på hell, og at jeg må vurdere innstillingen min litt. Ikke noe galt i å være moden, men jeg fikk ikke inntrykk av at han siktet til mine indre egenskaper og trygghet som moden:-)

Sååå la oss være ærlige, når skjer dette?

Jeg er ganske laid back og tar ting som det kommer, og her på Sukker håper jeg å finne noen men jeg tar ting med ro og snakker med de som ser interresante ut uten å legge for mye i det.

Men bør jeg være forsiktig her, er folk flest her veldig fokusert på å finne en kjæreste og kan ta kontakten de får mer alvorlig, tar folk ting veldig personlig av alt du skriver, bør jeg altså være mer forsiktig for ikke å såre noen?

Da startet dagen HERLIG med verdens nydeligste jente, masse kos og smurfene på kino...
"Farsdag"....

Hvorfor må da dagen bli ødelagt av en ødelagt eks dame?

Haha jeg vet ikke hvorfor jeg skriver det her engang, så deprimert ble denne søndagen for Alex :S

håper dere andre har hatt en bedre fars dag!

Vil bare anbefale denne filmen her...

Synesvirkelig den fortjener en egen tråd.

Jeg er særs kresen når det gjelder film, men etter å ha sett denne i kveld nå, har jeg virkelig fått troen tilbake på gode film produksjoner!

Denne kunne godt vart en time til!
Utrolig flott skue!!!!!!!

Gi gjerne deres tilbakemeldinger på filmen, for denne fortjener en egen tråd!

Om vandringen i livet.
Er målet enden av de veiene vi går på, eller selve vandringen?
Og vil vi være tilfredsstilt når vi omsider kommer frem, vil det fremdeles være det vi ønsket?
Jeg tror jeg heller mot selve vandringen.

Og har man forlatt en vei (for godt), bør man se tilbake på den noen ganger?
(Det hender jeg gjør)

Hvordan ser dere på det?

Jeg husker den gangen jeg var 10 år, og pappa tok meg med for å se den aller første Ringenes Herre filmen. Inntrykket jeg satt igjen med, var overvelmende og jeg forelsket meg SÅ mye at jeg så den hver dag i to uker etter den kom ut på DVD. Etter de hadde sluppet traileren til film nr 2, gledet jeg meg i mange måneder før jeg endelig kunne se den på kino. Og da jeg så traileren til film nr 3, gledet jeg meg så mye at det var smertefullt å vente.

Nå er det snart 8 år siden jeg så den siste filmen på kino for første gang (tida FLYR) og nå er de er ferdig med opptakene av Hobbiten. Den skal altså bli delt opp i to deler, fremdeles usikker på når den første delen kommer (?)

Er det noen som deler samme syn på filmene som jeg gjør? Jeg har praktisk talt vokst opp med Ringenes Herre, ved siden av Star Wars og mumitrollet, og det er til den dag i dag fremdeles mine yndlingsfilmer.

Da jeg så denne "traileren" av Hobbiten (det er bare behind the scenes), ble jeg mint på hvor mye jeg faktisk elsker disse filmene og hvor mye jeg setter pris på de dyktige skuespillerne, de som står bak produseringen og selve produsenten - Peter Jackson. Også han som faktisk skrev bøkene, John Ronald Reuel Tolkien (letter beskrevet J.R.R.Tolkien).

http://www.filmweb.no/trailere/?galindex=0&articleId=433748&galpage=1

Jeg ønsker å sende litt positivitet denne dagen da vi feirer farsdag og alt...
I den sammenheng ønsker jeg selvsagt å få dere medsukkerbiter til å smile! Så spm er enkelt:

HVA er det beste som noen gang har skjedd deg? Hvilken opplevelse så langt i livet får deg fremdeles til å smile
og "smelte i lykke" for at du opplevde den?

Fortell fortell!!!

En ting jeg lurer på...

-Jeg er en mann som på tross av alderen har fått svært lite erfaring med jenter/kvinner på et romantisk nivå, dels av årsaker jeg ikke hadde kontroll over i yngre år, og dels fordi dette nok også har formet meg mer enn jeg liker å innrømme i senere år.

MEN jeg er også av de som får masse skryt av venner; de ramser opp alle de positive egenskapene jeg har (deriblant et OK utseende, så jeg tror ikke nødvendigvis det er der problemet ligger) og sier at den som "ender opp" med meg kommer til å være utrolig heldig (jada, jeg er en av DEM....).

Så - dersom vi stoler på disse vennene (kanskje trekker fra litt for kjente), så sitter jeg altså her og er nærmest et "kupp", i alle fall sammenlignet med en del andre. Og allikevel er jeg singel, og har vært det over lang tid - nærmest kronisk.

Jeg er nok en noe stille og rolig, kanskje beskjeden type sammenlignet med andre menn. Jeg er ikke den som brøyter vei inn i et lokale, griper mikrofonen og skriker "Living on a prayer!!!" med eller uten musikk(!), som er fysisk påtrengende, høylytt, påståelig, kranglevoren osv. Jeg har nok i det hele tatt ikke de voldsomme følelsesutbruddene over noe, men er mer laidback, "jevn" og forsiktig.

Så til spørsmålet: Dersom jeg altså, "på tross" av det ovenstående, ER en knakandes bra kar sånn egentlig - er det virkelig sånn at det er totalt uaktuelt for jenter/kvinner å gjøre et lite forsøk på å se igjennom denne ytre, initielle sjenertheten, usikkerheten og "roligheten", og ta meg for alle de positive egenskapene som tross alt er der inne? Når det første hinderet vel er overstått, så står jo jeg tilbake og er en bra mann visstnok, så hvorfor er det så uoverkommelig?

Det følgende er vel sagt til det kjedsommelige, men det virker som at når det kommer til "bad boys", DA er det plutselig veldig interessant å forsøke å se innenfor det harde skallet og prøve å finne noe mer der inne. Men altså med en mer stille og rolig fyr som går for å være en bra mann så er det ikke aktuelt i det hele tatt å kanskje overse det litt forsiktige ytre og se hva mer han har å by på? Han har liksom påmalt "Turn off" og "Kun venn" i panna, og da er det ingen vei tilbake?

Er dette virkelig så enkelt som at man blir styrt av evolusjonære linjer som ligger der og pusher? At "bråk", skråsikkerhet, og påtrengenhet er ansett som mer "virilt" og mandig? Men selv da; hvorfor ikke gi den rolige en sjanse i det minste?

Venner

Siste svar sø. 13 nov. 2011 18:14 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Ole Anders

For alle hundrevis av kvinner som har avvist oss og fylt oss med usikkerhet, selvforakt og tvil har de samme kvinnene akseptert og elsket hundrevis av andre menn og fylt disse med trygghet, varme, forståelse, empati, toleranse og kjælighet, så om man er alene og forblir alene skal man alikevel elske livet og se at godt kommer ut av det, selv om det er tungt og gå det ensom; noen av oss må ta denne byrden og tåle den! Og sloss med ensomhetens demoner med overmot! Og tåle ensomhetens tyngde og uvinnelige krav: Og løfte blikket og prøve på nytt og på nytt selv om kjærligheten føles å omfavne urettferdig, og uten å synke ned i hat, fordommer og skittkasting. Lær å elsk tsunamien av destruktive krefter som faller som piler av sølv på hver ensomme mann; Stå der klar til kamp; Dyrk det gode selv om tilværelsen er vond. Dyrk livsgleden og ta vare på de rundt deg, og ikke synk ned i selvmedlidenhet. Løft blikket og forsvar egen verdighet! Om ensomheten sliter deg ned til det laveste og minste du kan være; ikke aksepter det! Vis at du er mye mer selv om du må stå alene; Brødre; jeg føler meg beæret over å få stå her skulder mot skulder og få sloss mot dere og sammen med dere:)

Jeg har funnet en utrolig søt jente her på Sukker, og har skrevet et skikkelig brev til henne. Men får hun lest det? Jeg er superbruker, men det er ikke hun. Noen som vet?

Nå har vi, under et par tråder, kommet inn på temaet om jentefest for oss
kvinnelige sukkerbiter....

Til det har jeg et par spm;

Er dette noe som mange jenter her inne kunne tenkt seg å være med på?
Noen forslag til HVOR et slikt arrangement skulle være "logisk" å arrangere?
Noen forslag til HVA et slikt arrangement BØR inneholde??
HVA bør taes hensyn til i et slikt arrangement?
noen som øsnker å hjelpe meg å ARRANGERE en slik jentekveld???

Ser at NRK sender en serie som heter en velutstyrt mann. Ville de sendt en serie som het "en trang dame"? Sykt hva?

Hei.

Er det noen som vet om det har vert eller er planlagt sukker fest i Bergen, eller er det bare Oslo som gjelder?

KUN norsk her !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hva har dere å by på?

.......fordi det har blitt så utrolig mye bra norsk musikk

Ikke-norsk musikk kan dere dele i tråden: Musikken vi så gjerne hører, og deler :)

Så en profil med ganske mye tekst, men kjemisk fri for bilder. Virker seriøs på alle måter, men avslutter med "uten bilder i profilen kan du ikke forvente svar fra meg".

???

Noen andre som har sett noe tilsvarende meningsløst her inne?

Da var Julebordet overstått.

Å av alle ting, så delte jeg en porsjon snegler med en av damene på jobb i kveld,ikke minst avslutter jeg nå med å skrive her mens je supperi meg multe likør

Hva er det drøyeste du har tatt i din munn,,,,, Uten åtenke koffert ;) hehe..

Lenge leve............... Skål

I denne tråden skal det skryte om deg selv...altså om ting som du synes du er god på :)

Jeg er fantastisk flink hudpleie,lage mat,være god mot andre,er smilende og være mamma :)

Grattis med dagen til alle pappaer. Håper dere får mye oppmerksomhet fra barna i dag.Også fra konene til dere som har det og er innpå her. og koser dere

Jeg har litt god magefølelse på min vinterstart....

Noen andre som føler det blir litt varmere i kulda fremover?

Hva slags rekvisita har dere for å brukes i en romantisk setting?

Jeg har:
Stearinlys.
Romantisk musikk og film.
Rødt lys, lysdimmer.
Rødt laken, dyne/putetrekk.

Kordan forhåll main sæ t at barne ditt bli fysisk mobba på skoln?
Å ka kain main forvente a skoln?

Pleier du å bli oversett etc?

Jeg er skyer, et tynt skydekke som knapt synes.
Og prøver å samle så mange at det blir en stor mørk sky, og så skal jeg la det hagle eller hølje ned :)

Har noen prøvd å endre relasjonsprofilen drastisk, og sett om det dukker opp andre menn/damer?

Noen ganger savner jeg en tråd uten tema - her er den! Skriv det som faller deg inn.

Men det er ikke bare derfor jeg skriver tråden.
BE-MY-MAN vurderer å ikke skrive på forumet lenger. Om vi samler 500 innlegg i denne tråden, fortsetter hun å spre glede!

Er dere med og tar utfordringen? :-)

Mange kvinner skriver at de vil ha en mann som er slik - men hva vil dere _egentlig_ ha? :-)

Grei ut - kjør debatt!

Hei!

Jeg ønsker positive og negative sider ved profilen min:)

HVa tenker dere damer når dere leser profilteksten min?

Heisann folkens!!!

Prøver som andre har prøvd, å komme med en utelukkende positiv tråd...
Spesiellt i dag hvor klagene har stått i kø for å komme frem, syntes jeg det er litt viktig!

Saken er veldig enkel, du skal motta smilet fra den over deg, holde den og fortelle om din beste opplevesle denne helgen!!!

Hvis du skulle datet noen her inne (velg selv om du tolker det som sukker.no eller kun forumet) som er av samme
kjønn som deg selv.... hvem ville du datet?? UTEN at du snakker om å date deg selv??

Bare en tulle tråd fordi jeg kjeder meg litt... OG så blir man jo litt nysgjerrig=P

Nettop kommet hjem fra Øl og Luxus Leverpostei live i Fredrikstad, ville bare ønske folket en god natt både med og uten BH :D

I kveld kan du bestemme hvem du helst vil på date med av alle på sukker. Hvem ville du valgt?

Gutter som beskriver svært utfyllende om sin drømmepartner, men absolutt ingenting om selv selv i profilen sin. Slike profiler er det mange av. Hvorfor ikke skrive noe om seg selv, hvis man er så sikker på hvordan partneren skal være.
Flere som tenker der samme?

Ifm en annen tråd jeg hadde (mat og brettspill invitasjon), så kom det endel kommentarer angående trygghet/sikkerhet, noe som fikk meg til å gruble litt på saken.

Min tanke rundt det er jo at det forholdsvis trygt å dra på besøk til folk du aldri har møtt før, sålenge du har full navn og adresse til vedkommende.

Det burde vel ikke være noe værre enn eksempelvis å dra hjem med noen man har møtt på byen (eksempelvis nachspiel) ?

Har selv bare positive erfaringer med å dra på besøk hjem til folk jeg aldri har møtt før, riktignok ikke folk via sukker.no, men personer(både menn og kvinner) man har møtt via diverse spill etc, og så dratt på besøk til, både i norge og utlandet. Har kun positive opplevelser med det, og flere av de jeg har møtt er blant mine beste venner i dag.

Så, hva er det egentlig som får folk til å være såpass negativ/bekymret rundt det å dra på besøk til folk ?
Er det faktiske negative hendelser/opplevelser du eller noen du kjenner som har opplevd, eller er det mest "vandrerhistorier", eller er det bare generell skepsis ?
Eller er det jeg som er en naiv idiot som mener at det er forholdsvis trygt ?

Så hadde vært litt morsomt å høre andres erfaringer, tanker og innspill rundt dette, så kjør seriøs debatt!

Jeg har en Sukker-jente på overnattingsdate, men nå sitter vi her på sofaen. Jeg har prøvd å dra henne med opp i senga, men hun sier hun vil drikke mer cider og se TV.

Har dere noen tips, triks, forslag til hvordan jeg får det som jeg vil?

Dekkhotell

Siste svar fr. 11 nov. 2011 22:39 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym påfelgen

Noen som har erfaring med å lagre dekk på dekkhotell? Er det verdt 1000 kr i året og den timen det tar å "sko om"?

Pro og contra mottas med takk .

Tusen Takk Sukker og Tusen Takk Jenter!

Fordi det er så utrolig mange forskjellige jenter å velge mellom her inne, så er det faktisk ganske morsomt å sitte her inne selv om det er fredag :)

Her er det jenter i alle former, farger og fasonger og i alle aldre... Likevel, er dere NYDELIGE på hver deres måte, alle sammen!

Love it =)

Jeg fikk et kjempekompliment idag, et slikt som en bare må ta med seg! Jeg var nemlig på polet for å kjøpe en flaske rom....dama bak kassa måtte be meg om legitimasjon! Selv om ikke det var et direkte kompliment, så tar jeg det som det.
Dama blei veldig flau og utbrøt "oi..du er like gammel som meg du!"

Sitter og blar gjennom gamle facebook"venner" og registrerer at flere av disse for tiden befinner seg i inn- og utland i en eller annen sammenheng hvor de er volunteers. De har da tatt pause fra hjem og jobb i trygge omgivelser og dradd ut i den store verden med et inderlig ønske om å hjelpe andre, og dette uten å ta betalt for det. Flere av de betaler faktisk egen reise og kost/losji. Eksempler på dette er sykehusskip i Afrika, barnehjem i Afrika, arbeid i slummen i Thailand, ulønnet arbeid i ideelle organisasjoner osv...Arbeidsoppgaver varierer fra økonomistyring, vaktmestertjenester, undervisningsroller.... - til arbeid som krever f.eks helsefaglig utdannelse. Eller rett og slett bare henge med folk, være en del av et miljø...

Kunne du tenkt deg å gjort noe slikt? Hvorfor/hvorfor ikke?

Helga er her allerede for min del..etter 13 timers arbeidsdaga i to uke MÅTTE æ bare si goooooooo heeeeelg te alle sukkerfolk:)

Det er fredag og helg igjen.

Mens de normale har kjæreste eller går ut på byen for å treffe noen, sitter vi her inne og debatterer.

Vi kan starte med fordeler og ulemper med flørting og klining, eller et tema helt utenfor Sukkers sfære, som tåke.

Jeg starter med at jeg ikke er så glad i tåke.

Vi kan følge denne malen:

M: Ah, Is this the right room for an argument?
A: I told you once.
M: No you haven't.
A: Yes I have.
M: When?
A: Just now.
M: No you didn't.
A: Yes I did.
M: You didn't
A: I did!
M: You didn't!
A: I'm telling you I did!
M: You did not!!

Og på førsteplass er Radka Toneffs usigelig vakre Fairytales :) :)

http://mbtopp100.no/

Storberget går av.

Diskuter, debatter, kveruler.

Siden dette er totalt irrelevant for formålet vårt her inne, og tiden uten kjæreste og date må fylles på et eller annet vis...

Forresten, hvem er Storberget?

Det har plutselig gått opp for meg at jeg ikke har så veldig mange venner. Jeg innrømmer med en gang at jeg ikke har aktivt søkt etter venner heller, verken gjennom å delta i idrettsarrangementer eller andre "happenings". Jeg synes også at det å bruke datingsider (f.eks sukker) til å bli kjent med nye venner i stedet for en flørt virker vanskelig.

Er det noen som har erfaring med ymse nettsider for å treffe -nye- venner? Facebook, for eksempel, ville jeg følt meg ukomfortabel med å slå av en prat med en ukjent person, og jeg tenker også at det kan være vanskelig å vite hvem som ønsker å bli kjent med noen nye.

Setter veldig pris på all tilbakemeldinger :)

Dåkker ser ka æ ønske mæ;) D e jo en så uvanli dato...så æ må få lov å komme te å ønske mæ ting;)