Sukkerforum

Da har jeg og Ceca83 avtalt å møtes i Tromsø på torsdag 04.08. klokken 18.00

Flyt er foreslått, men om noen har bedre forslag, så er det bare å komme med det!
Alle er hjertelig velkommen til å joine oss for litt hyggelig samvær og bli-kjent øl/vin - eventuelt brus... :)

Hvordan i alle dager gjør man dette uten å såre personen? Jeg bare jatter med til de blir lei og tar hintet, men jeg lurer på om det alikevel er bedre å bare ignorere meldingene, altså for personen i andre enden? Og så sitter jeg igjen med dårlig samvitighet uansett.

Etter en trøstesløst våt sommer. Få turer på stranda, lite grilling, fest og moro, tar jeg meg selv i å kaste lange blikk etter flotte menn overalt! Kikker uforskammet på den flotte veltrente rumpa til 30 åringen foran meg i køen på kiwi, sender lange blikk etter veltrente menn i bar overkropp på stranda. Det er noe med en flott v- formet rygg, sterke muskuløse armer, flotte maskuline hender, hårete brystkasser, den lille stripa med hår som viser vei ned i badeshortsen...jeeez, jeg trenger en mann...:/

Så mange damer har spurt om vi skal ta en date at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg har mistet tellingen på hvor mange damer jeg nå har takket ja til å møte, men det er vel 7-8 stk.

Hva skal jeg gjøre? Jeg er redd for å velge feil når det gjelder hvem jeg skal møte først.

Mann 35

Jeg har stussa litt over tjenesten "Profiler med svargaranti" og undres over hvorfor noen finner det for godt å tenke "ja, det skal jeg jammen gjøre, jeg skal svare HVER gang noen sender meg en post" Er det mange som er inne og titter på disse? Eventuelt sender post? Sjæl syntes jeg opplegget er genialt, det er noe kult med å hive seg på et opplegg der greia er at man alltid skal svare på innkommende post.. Men jeg lurer fortsatt på hva de enkeltes grunn er for å gjøre det...

Hva med å opprette et panel bestående av noen folk som frivillig medler seg, som kan komme med innspill, råd og veiledning om profiler her?
Så kan man som bruker sende en forespørsel - og panelet komme med innspill og begrunne ting de reagerer på osv..Komme med forslag..
Eksempel: En ny person oppretter en profil - og for de fleste som oppretter en ny profil, er det famlende vanskelig å vite hvordan andre ser på hvordan man selv fremstiller seg.. Vi ser jo eksempelvis mange menn med segselvibaroverkroppforanspeiletmedmobiltelefonihåndaogavkuttethode-bilder.. Intensjonen er sikkert god da man, når man oppretter profilen, tror at en slik site som dette handler om å "markedsføre" sine beste sider :) Dette var bare ett eks..

Nogen så vet om man kan ha kjangs på jenter som på ønsker ikke har oppført ditt fylke...? Er det da helt utelukka for de å finne noen fra ditt fylke??

Pokker til lakenskrekk jeg har for tida. Jeg må huske å kjøpe meg en ny bok. Her inne er det jo dødt.

Det er for varmt til å sove, og jeg er rastløøøøs. Må da være noe å finne på?

Det er jo mye artigere å skravle her på forum enn å seriøst prøve å sjekke opp noen, eller å bli oppsjekket..
hjelp..
hva sier dere gamle, gode durkdrevne..finnes det håp?

Hva skjer med at folk spør om hjelp til hvordan sette opp sin egen profil, for så å være anonyme?? Kan ikke finne deg kompis!! Litt vanskelig å komme med tips da :- /

Lange, sommerbrune, legger og lår under korte sommerskjørt har overbevist meg om at jeg er veldig klar for en kjæresten.

Vi er to venninner som har meldt oss på tur i Jotunheimen nå i august.
Andre som liker seg i fjellet?
Vi gleder oss, noen flere som skal på tur?

http://www.turistforeningen.no/activity.php?ac_id=32495

Hei

Siste svar on. 3 aug. 23:18 (29 svar)
(kvinne 27 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Hei!

wohooooooo

Siste svar on. 3 aug. 22:39 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Nisse

Send diplom! ... jeg har nettopp sprengt verdensrekorden i avvisninger på chat .. oooog... ingen svarer på personlige meldinger.. dette må feirer med en pils eller to.. :-)

Medlemsskapet utløper og må vurdere om jeg skal fortsette å være medlem eller ikke, og således om man skal ta automatisk fornyelse eller lengre medlemskap.

Problemet er bare at prisen ikke oppgis noe sted, hvilket jeg i grunn tolker som at automatisk fornyelse er ganske mye dyrere enn de andre medlemskapene.

I grunn ironisk at sukker skryter av seg selv og sin egen prisstruktur og at medlemmene varslses før fornyelse, mens de ikke tør å oppgi pris før man tydeligvis har registrert seg som ny bruker og bondefanget folk ved å opprette en full profil.

Anyways, noen som kan gi meg litt opplysninger om pris?

I min lille by har vi nettopp fått en liten suhsi-restaurant med take-away. O lykke! Jeg har dermed spist sushi to ganger denne uka. Det er virkelig noe av det beste som finnes! Hva liker dere best? Og hva er det verste dere har smakt noensinne? Min verste matopplevelse var på corsica..lasagne med korsikansk fåreost..

Nå koster sukkeravgiften meg bare 44,- pr mnd, men jeg er helt sikkert ikke den billigste her! :D

Hvem har rekorden?

Det står numera klart för mig att forumets störste slut trimmtrab har fått motstånd här på hans forum för att använda HDV:s ord , theres a new guy in town , vem är då denna person som tagit upp kampen och som vill styra båten inte bara sitta och spana lite vid sidan om , Jo Dirigent71 vill få oss i takt med sina trästickor och han gör det bra .

Men nu är ju detta så som jag ser det hela lite från ovan men ändå så långt nere , kanske är det andra som flirtar värre än dessa gigantflirtare , ni andra på forum kan ju kåra årets flirtare på sukkerforum eller kanske bara månadens .

Andra flirtare av rang är väl Voksenmann ,observat1, skjult id . bland damerna är väl Sans gott gåendes med flirting åt alla håll :))

Så forumfolk se bort ifrån sutringen och läs det andra som står i trådarna , flirtingen alltså , fyra loss nu och tala om vem är det som är flirtigast :))

"De som bærer fikenblader burde ikke danse med sultne geiter!" ..... Sa brura ;)

Hvorfor får jeg gang etter gang beskjed om at:

Liker .... osv osv, men synd at du bor så langt unna.

Jeg vet jo at jeg bor her oppe, men hvem vet.
Dersom jeg finner ei som jeg liker og ikke kan leve uten, eventuelt etter en stund der man finner ut av dette, da er jeg jo flyttbar?
Hva er greia...

Noen damer skriver dette flere ganger, dvs de forteller meg at det er synd at jeg bor så langt unna.
Jeg har hørt det før hehe, fra samme dame...
Glemmer de det?

Så det er sagt, klager ikke, bare skjønner ikke.

Den trådløse tråden.

altså, nå har jeg ikke erfaring med så veldig mange siike, men de tre hestejentene jeg har vært bortpå, har alle hatt vel, enorme fitter, for å si det på godt norsk. og det jeg lurer på er vel egentlig, er det noen slags sammenheng her? jeg mener, hvem vet vel hva som foregår på stallen etter rideturen liksom? og sist, dere andre gutta, hva er deres erfaringer med hestejenter?

Bra ettermiddag i dag. Grilling med gode venner og masse jenter rundt om kring. Neste gang skal jeg ta kontakt med en av disse :)

Delt omsorg/eller bidragsslave?

Dette er etter hvert såpass vanlig at det fortjener oppmerksom her på sukker (-:

Hvordan reagerer dere når dere oppdager/blir fortalt at en person man er eller har lyst til å bli kjæreste med har fikset på utseende? Har det noe å si? Er det forskjell på hvilken kroppsdel som er fikset?

Om hvis man selv har hatt en og annen operasjon, når forteller man den andre part dette? Mange fikser på ting som barn, typisk initiert av foreldrene og før barnet selv synes de er et problem, og får dette også dekket av det offentlige. Er det forskjell på dette og operasjoner foretatt i voksen alder?

Midt i den rørende og flotte seremonien på Rådhusplassen i et hav av 150.000 mennesker med blomster i kveld, slo lengselen inn for fullt.

Lengselen etter å ha noen å holde rundt, å trøste og bli trøstet av i stedet for å stå der tafatt og mutt med skjelvende underleppe ved siden av en akk like så singel barndomskamerat.

Mulig det er noe egoistisk i en tid som dette, men allikevel...

En artikkel i aftenposten ( http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/article4189155.ece#id=1314942420000 ) hadde Are Kalvø spurt sine venner om hva de likte med samfunnet. Det syns jeg var en fin artikkel, blandt alt det tragiske og negative som spesiellt nå for tiden, og ellers, florerer i nyhetsbildet.

Så jeg tenkte å spørre dere...

Hva liker DU med dette samfunnet?

Hahaha!
Hva er det med damer og motorsykkel?
Hadde bilde av at jeg kjørte motorsykkel i albumet mitt og fikk nesten aldri svar av damer jeg skrev til.
Så tok jeg bort bildet etter å ha lest litt her på forumet om at damer ikke liker motorsykkelbilder. Hva skjer?
HEPP! Får svar av en nydelig dame jeg skrev til for lenge siden (fikk aldri svar) som jeg nå ville prøve å skrive til på ny :)
Blir dere så skremt av at vi kjører motorsykkel???

Opplever det flere og flere ganger at jeg snakker med jenter som har ofte kun ett profil bilde. Etter mye skrving frem og tilbake er man selvfølgelig nysgjerrig se mer av personen. Derfor spør tilslutt om face. Flere ganger ligner ikke personen i det hele tatt på de nyere bildene der. Ser bare ikke vitsen å legge ut et bilde som er natt og dag fra hvordan man egentlig ser ut. Målet er jo å møtes tilslutt. Hvor kult er det da og kanskje bli avvist, rett og slett fordi man har et bilde her inne som ble tatt for 5 år siden i den "perfekte" vinkelen.. Jeg er 177 cm høy, jeg ville aldri lure jenter til å tro at jeg noen stor dørvakt på 2 meter. Og etter man har lagt til personen og funnet at bildene ikke var noe match, hva gjør man da? "Fader" man ut samtalen eller bare er direkte og sier "sorry, ikke min type".. Vil jo helst ikke såre noen heller. Vet at det indre teller tilslutt, men det er jo ikke noe hemmelighet at utseende har mye så si i første omgang, ihvetfall når man møtes på denne måten her....

Avisoppslag der Hank von Helvete forteller om sin vonde barndom.

Hva er du lei av? Rent bortsett fra tråder som opprettes på forum i kjedsomhet?

Altså, hvilken funksjon er det du bruker for å finne profiler? Er det slidene til høyre? Er det online-lista? Er det matchsøk (evt. hvordan)? Eller er det noe helt annet?

Jeg har nok en hang til slidene, men etter å ha prøvd ut mulighetene under matchsøk, ikke minst muligheten for å kunne sortere vilkårlig etter å ha satt de kriteriene (bladene) som er viktige for meg, tror jeg nok at det er en litt bedre innfallsvinkel. Det er jo 7 sider med damer der som er bosatt i Oslo, har bilde og ellers deler mine ønsker om framtida.

Date

Siste svar on. 3 aug. 00:27 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym jane

Når det kommer til en date - en kopp kaffe, en øl, kino, middag el.;
Hvem skal da betale? Er dette alltid guttens ansvar, eller betale hver for seg, eller kanskje jenta? Det siste med tanke på at det nå skal være likestilling på alle områder.
Har dere erfaring rundt dette, evt hva mener dere menn, kvinner om dette?

Har prøvd:
* rett forfra eller litt fra siden
* passelig avstand
* kun ansiktet
* skarpt/tydelig bilde med høy nok oppløsning
* ingen kostymer e.l.

Det var visst ikke bra nok.
Jeg trenger tips. Må jeg ha flaks?

Er det ikke himmelsk deilig med sommer? ! Været gjør noe med humøret :)

Har du noen fantasier om å bli kidnappet av romvesener, for så å bli parret med dem, f.eks?

Syntes det var på tide med et litt spacet tema, bare :)

Når man får brått mye besøk her inne...

etter at man har skrevet noe i diskusjonsforumet her....

ER det:

1. for at damene skal blokkere en pga man virker som en drittsekk?
2. at man er er interessant?
3. dama er nysgjerrig?
4. for at man ser diskusting ut på bildet og at dama vil inn for å se nærmere for at hun vil plage seg selv?
5. at man har blitt blokket og at man ikke ser de som har besøkt en?
6. at man har skrevet noe galt som kvinner/menn stiller seg meget avvisende til?
7. jeg ser rett og slett sexy ut?

Er det noen damer/menn som har svar? hehehe.
Andre alternativ?

Et kjapt søk på kallenavn viser at følgende er ledige:

Tjukken, Styggen, Ufyselig, Impotent, Amøbe, Gonore, Latsabb, Udugelig, Ubrukelig, Fyllefant, Navklient, Luktervondt, Klamydia, Fisefin, Snobbete,

Noen av disse må jo kunne passe en eller annen?

Men Feiten er faktisk tatt allerede!

Dags för lite positivitet kanske?

Förut har jag tyckt att det har varit riktigt kul att gå in här och läsa på forumet, det har varit trevligt folk och en hel del intressanta diskussioner. Dessa trevliga människor tycks plötsligt ha försvunnit och istället ersatts av personer som bara letar fel hos andra och som inte verkar ha någon som helst självinsikt.

Bara på första forumsidan så kan man läsa hur olika män påstår detta:
Kvinnor inte kan laga mat, kvinnor er för feta, kvinnor tar inte några initiativ, kvinnor har dåliga profilbilder och kvinnor er även analfabeter som inte kan skriva bra texter på sina profiler. Dessutom är det tydligen många kvinnor som varken har jobb, bil eller egen bostad om man ska tro dessa män.
Det finns även ett par inlägg skrivna av kvinnor som klagar på män, men de sista dagarna har många män visat otroligt mycket negativitet och bitterhet.

Å ja, jag är garanterat för fet enligt många som skriver här, har säkert inte speciellt bra profilbilder och faktiskt så äger jag inte mitt eget hus. Men jag är lycklig, och DET prioriterar jag..

Så nu vill jag fokusera på det positiva hos varandra. För det finns väl fortfarande glada, lyckliga människor här som kan se det fina hos varandra?
Vad är det som DU charmas av, attraheras av och som får DIG att gå igång lite extra på en man/ kvinna?

Til menn 40+

Siste svar ti. 2 aug. 20:07 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym gakkgakk

Helt ærlig, er det slik at dere aller helst vil ha en dame betydelig yngre enn dere selv? Noen av dere søker kvinner max like gamle som dere selv, men om dere er HELT ærlige med dere selv, er håpet å finne ei ung ei?
Jo yngre, jo bedre...

Fyr løs!

Forslag til hvor man går for et glass vin første gang man skal møtes - dersom man ikke vil være på Aker Brygge, Tjuvholmen, Vika og Solli plass området?

1. Opprett din egen manne VIP profil, med korrekt alder og et ferskt bilde
2. Opprett 10-20 dameprofiler, m bilder av heite damer. Profiltekst trengs ikke.
3. Logg deg inn på dameprofilene etter tur, og send flørter og hjerter til den egen manne VIP profil
4. Send svarmeldinger til dameprofilene om at du ikke er interessert, fordi du er for bra for dem osv
5. Send nye meldinger fra dameprofilene der du trygler om kontakt og oppmerksomhet
6. Svar med krasse meldinger der du ber dem slutte å trakassere deg, og heller finne seg noen som er mindre attraktiv
7. Blokker dameprofilene vekselvis, for så å fjerne blokkeringene igjen slik at du kan sende nye tryglemeldinger til din egen manneprofil
8. Repeter prosessen til du føler deg helt konge.
9. Hvis det ringer på ytterdøra, ikke slipp inn de som har på seg hvite frakker
10. Ding-dong..

Hvor dårlig idé er det egentlig å trolle på forumet her, uten å trykke på pseudonum-knappen?

Rekk opp hånda, de av damene her som har latt være å sende meg post, direkte pga noe jeg har skrevet her på forumet?

(Ja, som om kvinner tørr å ta kontakt allikevel liksom...trololololol).

Hva skjer her inne a . Jeg forstår ikke noe jeg.. Folk sender jo helt på tryne signaler

Mye treff her inne du..(NOT)

Svargaranti.. på hvor lenge da (årevis)..... !!

Hei!

Har lyst til å spørre et åpenhjertet spørsmål til både menn og damer om folk med utenlandsk etnisitet er utelukket eller veier veldig ned?

Samfunnet i dag har veldig stor fokus på at ting skal være diskrimineringsfritt. Selv om folk generelt er veldig åpne for folk med utenlandsk bakgrunn, er det bare naivt å tro at vi er eller skal være diskrimineringsfrie.
Så hvordan er det i dating? Spesiellt nettdating når førsteinntrykket er fysisk / attraksjon?

Selv er jeg av kinesisk opphav, men er født og oppvokst i Norge.
Alle rundt meg behandler meg "norsk", men når jeg møter folk for første gang merker jeg en liten skepsis som mine norske venner ikke møter. Dette varer dog bare til når jeg åpner munnen min, og folk skjønner at jeg er "norsk".
Dette plager meg veldig lite, tvert imot merker jeg at det er mye mer ukomfortabelt for etnisk norske å snakke om temaet...

Jeg er en av de bildesløse her inne, pga bosted og jobb.
Lurer på om det er noen funksjon her inne der man kan laste opp bilder, og selv bestemme hvem som skal få se bildene..som et slags privat album..
Fins det het noe sånt her inne..??

Pussige greier... En av de sist besøkende på min side har match under 70... og kommer likevel opp (med nick) – selvom jeg har stengt for matcher under 70. Skjer 'a? Er det bare hos meg det spøker?

Idag fikk jeg tilbake datteren min etter at hun har vært hos pappa`n sin i en uke. Jeg ble helt nummen i kroppen og tårene sprengte i øynene da jeg så henne pile rundt i barnehagen da jeg kom for å hente. Hun har vokst så mye siden sist! Jeg var nesten litt redd for å ta henne opp, tenk om hun plutselig var skuffa over at det var jeg som kom for å hente, eller at hun ikke ville kjenne meg igjen? (Jada, helt usaklig, men hjernen er det av og til). Men hun lyste opp som en enda større sol enn hun allerede er, og ga meg kjempekos og studerte meg med et smil og trillende latter og strøk meg i ansiktet og over håret, før hun rappa solbrillene mine og skulle ned igjen og leke videre med vennene sine.

Nå sover hun søtt i den lille senga si og jeg hører hun snorker helt ut i gangen.

Brist mitt hjerte!!!

Hvis noen skriver det én gang til, gråter Gud!

Jeg har panikk for tykke mennesker.. Jeg vet jeg er rar, og at jeg kommer til å fornærme mange mennekser nå, men jeg har bokstavelig talt panikk. Jeg holder ofte pusten går jeg går forbi en tjukkas som ser ustellt ut, jeg tenker stygge tanker og menn og kvinner som vralter fordi beina dems gnisser sammen.

Min far lå på sykehuset for et par år siden (kreft i tarmen) og på samme avdelingen som han lå på var også disse tjukkassene som skulle ta mageoperasjon.. Og hva gjorde de til middag? JO, de forsynte seg 3-4 ganger med maten som var satt frem.. Ikke rart du er feit og ekke da tenkte jeg..

Så hvorfor har du de ekstra kiloene? Du vet du kan kvitte deg med dem ganske lett ikkesan? Slutt å skuffe mat inn i kjeften å kom deg opp av sofaen.. Easy Peesy! :D

Fikk brev fra en med kompliment "du ser så flott og hyggelig ut at jeg bare måtte kontakte deg". Jeg tittet innom profilen og svarte ærlig at vi nok ikke passet sammen. Fikk et surt brev tilbake om hvordan i helv... jeg kunne vite det!!!
Bør man heller la være å svare på brev fra de man ikke er interessert i?