Sukkerforum

I løpet av den tida eg har vært her på sukker, har eg sendt en del henvendelser, normale greie meldinger til damer, som matcher meg godt eller svært godt...
Ei eineste har svart.. hun takka nei, men var til gjengjeld svært så hyggelig... alt greit med det! Resten har lest meldingene, men GIDDER ikkje svare så lite som det eingang...

Samme periode... på ein tilfeldig FB-singelgruppe.... tilsvarende antall meldinger... kanskje fleire... mellom 50-60% svarer... dei fleste takker hyggelig nei, men 3 stk er faktisk interesserte...

Så spørsmålet er ... koffår kaste vekk penger her på sukker liksom?

Hei! Har nå vært on-and-off på på dating-sider siden oktober i fjor, lest forumet her, ledd og grått om hverandre... Har ikke hatt det store hellet i kjærlighet, men de to siste månedene har jeg vel levd som "pausefisken". Kom over denne teksten og tenkte; det er meg hun beskriver... Hulk... går det an å være så dum? Flere pausefisker der ute? I feel ya!

Les http://kristinspitznogle.blogg.no/1353620112_er_du_en_pausefisk.html#comment

Hei.
Har opplevd svært mange ganger at jentene har veldig gamle bilder og er faktisk ikke til å kjenne igjen når jeg treffer de i real life. Og de skriver at de er slanke, men virkeligheten sier noe helt annet.
Hva får folk til å opptre så uærlig, alt kommer jo for en dag og "fallhøyden" blir dest o større..

Jeg fikk melding av en igår som spør om Voss er for langt unna, og jeg svarer ja for jeg ser jo at han har barn og. 1,5 time er for langt unna for meg.

Fikk til svar.... "trodde du likte fjellene på Voss..."

Kan noen hjelpe meg med å forstå denne, for jeg skjønner ikke helt da at konklusjonen er at jeg ikke liker fjellene på Voss...

Hva har det med fjellene på Voss å gjøre 😂😂😂 jeg digger fjellene på Voss jeg, skal dit noen dager i vinterferien med min datter, søster og nevø for å stå på ski 😁

Noen andre som vil dele rare svar, for jeg er vel ikke den eneste som har fått flere 😆

En annen svarte at han ikke trodde jeg var sporty nok, fordi jeg takket nei til tur. Forklaring om at jeg skulle på date med en annen noen dager senere heller betennelse i foten var ikke gode nok forklaringer.

Blir irritert der og da, men ler av det nå 😂 Angrer ihvertfall ikke, viser at de ikke takler å bli skuffet 😝

Match

Siste svar on. 1 mars 2017 09:08 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Brother

Hvordan kan ei dame på 60 år fra Nord-Trøndelag være en av mine beste matcher, når jeg selv er 48 år og søker etter kjæreste på Østlandet mellom 40 og 50 år?? Undrer....

Misforstå meg rett, for jeg sier hurra for det å bruke sykkelhjelm, men hvorfor velger så mange å legge ut bilder av seg selv med dette "hodeplagget"? Noen som vet?

Flere damer her bemerker at de får slibrige meldinger.

Tenkte at jeg skulle prøve å balansere det litt.

Fullt ut mulig å sende poetisk ladde meldinger som er elegante og pikante, med et touch av sensualitet, akkurat slik persisk poesi var.

Ikke sant?

De av dere damer som vil ha slike meldinger kan bare rekke opp hånda.

Jeg sitter med fjærpennen klar...

✒️

Hva er det? Noen har garantert en mening om det.. både m nick og pseudonym 😉

Er ny her inne, og er litt undrende på hva man kan forvente seg her? Er dette mest et kjøttmarked, eller en mer seriøs datingside? Hvis noen erfarne sukkerfolk kunne gitt meg sitt inntrykk av dette her hadde det vært hyggelig 🙂

Er det mange her som benytter seg av Looks?

Hylekoret

Siste svar ti. 28 feb. 2017 00:38 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Nå tror jeg over halvparten av medlemmene i det irriterende hylekoret her ble borte, ikke så mye klukking og surring i alle tråder... ahhh.. så deilig!

Skjer?
Jeg kjeder meg litt.

Hvorfor må det et tema til (som regel av grovere kaliber) for at alle skal delta?

Siden jeg tydeligvis blir "hengende" her til alle tider, er det koselig å prate litt løst og fast med folket. Jeg biter ikke. (I dag)

Hva skjer?

Hei!

Når jeg blar gjennom profiler kommer jeg fra tid til annen forbi kvinner som opplyser at de ønsker at en eventuell partner skal være en "ekte mann", "et skikkelig mannfolk", "være mannen i forholdet", etc. etc. Som leser blir jeg ofte litt usikker på hva man egentlig legger i noe slikt.

Sikter man til det rent estetiske? At vedkommende skal være tradisjonelt maskulin av utseende? Eller er det snakk om tradisjonelle kjønnsroller, hvor man vil at partneren skal være den dominante i forholdet? Eller er man på jakt etter noe helt annet?

Rekk opp hånda den som skal på date i helgen!

av ei av jentene herfrå. Etter avtale om telf og mogleg date so endte det opp med blokkering istaden. 😂 😂 😂 😂 Eg undrer godtfolk, om noken av dåkke ynskjer å deite tjukke/ feite partnera??

Måtte copypaste en kommentar i en tråd, da responsen ble for voldsom.....

Situasjonen er følgene:

Jeg klarer ikke helt å finne ut av hva som skjer, eller om det er noe i det hele tatt. Dette gjelder meg og ei fra jobben min.
Vi har hatt sengevalsen by accident i fylla. Ok, det skjedde og det ble med det. Vi jobber ikke så mye sammen da hun studerer ved siden av.

I det siste har vi hatt lange samtaler over telefonen ifbm jobb.
Samtalene foregår om dagen men også ofte om kvelen.
Sist var samtalen på nesten to timer fra 2300.
Vi snakker selfølgelig mest jobb men også litt "svada"

Er litt usikker på om dette er "normalt" eller, ja....?

Jeg er 42. På jobben min kommer det stadig nyansatte jenter i underkant av 30, med de lekreste og mest veltrente rumper.

Har så lyst til kose meg med de jentene:-)

Hvorfor har du en sykkel ved siden av senga?
Fordi jeg er lei av og gå i søvne :)

Anonym

Siste svar sø. 26 feb. 2017 18:02 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Kan dere anonyme tegne et bilde av hvem dere er ?

Alder, jobb og noenlunde lokalitet ..

Eller sjølvskryt. Dåkke får dømme sjølv. Men eg tykkjer denne er verdt å dele. Ja den handlar og vekt og livsstilsendring. Men fleire kan kanskje bli inspirert.

Eg har etter årevis med overvekt vore plaga med søvnforstyrrelser. Dei siste to åra har eg sove med pustemaske. Jepp c-pap. Ganske enkelt fordi eg fekk søvnapne. Hadde pustestopp som varte i 1 til 2 minutter, godt og vel 25 - 30 gonger pr natt (viste testane). Då eg fekk denne maska hadde eg skyhøgt blodtrykk. Søvnkvaliteten var so låg at eg nesten ikkje var i stand til å køyre bil dei verste dagane (sovna/ fell vekk når eg evt køyrde).

Vel eg har jo posta fleire "eg har gått ned i vekt" historier her den siste tida. Til forargelse for noken, til eeehhhh kanskje nytte for andre. Det har tatt ca 2 år å komme der eg er no (men skal ned 5 - 10 kg til...men drit i det 😃).

Det eg ville sei med dette er at eg dei siste nettene har sove utan c-pap, satt telefonen på opptak. Og overraskande nok so hverken snorker eg eller får pustestopp lenger. Og er nok heilt overtydd om at dette har med vektnedgong og betre helseaspekter å gjere.

Som sagt tidlegare, eg mangler litt filter på kva eg legg ut, men tykkjer dette er viktig nok til å formidle det offentleg. Med håp om å inspirere andre! Om nokon treng nokre råd mtp metode og "pedagogikken" med opplegget mitt, så er det berre å spørje.

Altså, en gjenganger her inne har jeg skjønt:) Men altså, historien... Sikkert vært på 10 dater på en måned, rakk t.o.m 2 dater på en dag 😂

Altså, veldig ofte møter jeg damer som enten har alt for gamle bilder, eller så er bildene tatt for 20 kg siden.... 😂

Når vi er på disse sidene, så er vi her for å treffe personen på bildet. Både av Utseende årsaker og andre mer kjemi årsaker...

Kan ikke damer bare legge ut " ferske" bilder ? De mister jo bare mulighet til å treffes igjen, når de ikke overhodet ser ut som på bildene!!!

2 av datene endte også med overnatting og kos, men det jeg oppfattet som damer, som ville ha et forhold, kom det frem over et glass vin, at de bare var ute etter sex... ( ja vin før sex altså 😂) Altså, var veldig koselig det, safe sex og alt mulig, meeeen hvorfor skal man da utgi seg for at man ønsker et forhold!! Hvis dere KUN er ute etter sex, skriv det i en mld da, så skal jeg vurdere det, basert på BILDER SOM IKKE ER 5 år gamle , eller 20 kg siden.!!!

Bare en tanke på søndags morgen:)

Disse to begrepene blir ofte brukt om hverandre.
De kan bety litt forskjellige ting og det ene kommer ikke naturlig etter det andre.

Selvfølelse er knyttet til selvinnsikt, mens selvtillit ikke nødvendigvis er det.

Selvfølelse og selvtillit er noe som skapes i oss i møte med andre mennesker.

Personlig tror jeg god selvfølelsen er viktigere for et individ enn god selvtillit.

Bare for å klargjøre hva jeg legger i begrepene :
Selvfølelse er måten vi kjenner oss selv på, hvem vi er og hva vi står for.
Selvtillit er hvilken verdi vi tillegger oss selv og hvilken tro vi har på oss selv.

Hva tenker du når det blir snakk om selvfølelse og selvtillit?
Hvordan kan selvtilliten økes om den er dårlig eller om selvfølelsen er lav?
Hvilke situasjoner tenker du det er godt å ha selvtillit?

Tråden er merket som seriøs, kanskje unødvendig å påpeke men jeg gjør det lell.

Kun damer!

Siste svar sø. 26 feb. 2017 12:43 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Reservert

Tråden bare damer skal svare på!
Hvor mange har du hatt sex med?
Tør du være ærlig om temaet?
Min og også mange andre som jeg kjenner har erfart at en trygt/lett kan legge til xx antall ligg ifht. hva dama sier.
Ikke kommenter om du ikke er kvinne!

De dukker opp igjen, noen av dem jeg har vært på date med. De virker bare litt nysgjerrige. Så mimrer vi litt om det kysset. Jeg synes det er litt hyggelig, men jeg lar det forbli en hemmelighet.

jeg er 22 år jeg har en type jobb som er ulønnet og jeg er uføretrygdet pga. medfødt skade i ryggen og arbeid skade. vet flere har sakt til meg tidligere at jeg bør leve livet litt, men jeg klarer ikke det! jeg trenger noen ved min side!

Nærmare bestemt Hjørneviks Store Norske Lekskon. Har du ei bok du ynskjer å fortelje om?

Får opp stadig at jeg er den eller den sin beste matsch, klikket en av dem nå, han søkte dame fra 30 - 46. Hallo, jeg er mer enn 10 år eldre enn hans øvre grense, det synes ikke før jeg har trykket på bildet.
Føler meg jo som en oldis uten realitetsorientering.

"This one's for the ladies in the house"

https://www.youtube.com/watch?v=xOdO_8IiM3o

Jeg har tenkt meg ut i kveld.

Starter på Café Mir på Grünerløkka og tar det så derfra. Café Mir er et lunt sted. Levende musikk i helgene, hyggelige folk og sympatiske priser i baren.

De av dere som har lyst til å bli med er velkomne.

Utelivet i byen begynner sånn ved 22 tiden og jeg vil være på Café Mir da. Kafeens, eller rettere sagt barens, stengetid er kl. 01. Det er ikke noe problem. Plenty andre bra steder i nærheten.

Her er nettsiden til Café Mir:

http://www.lufthavna.no/mir-3/

Vi trenger noe å smile av,noe litt seriøst men lekent...så hva syns dere da om leketøy for voksne?

Sjakk

Siste svar lø. 25 feb. 2017 16:28 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Flott gest Putin!

Men hadde du gratulert Magnus Carlsen hvis han var homofil og ikke heterofil? Trukke det nei.....

Om Sukker skal være seriøs, bør det være mulig å gjøre en innsats får å få bukt med uhøflige menn som sender slibrige førstemeldinger? Det er utrolig nedverdigende for meg at jeg bare må fortjene dette. Dere legitimerer at vi sitter med en annenrangsfølelse. Ta ansvar! Start med en viss bare titter fra Vestfold..

E d omplaseringsgrunn?? :O)

Min nye heltinne

Ingen svar
(mann 46 år fra Hordaland) Privat melding

...er tidligere flamenco danser, og "gründer" av undergrunns nettverket X-net. LIke før helgen postet DN denne saken som følge av hennes arbeid:

http://www.dn.no/nyheter/2017/02/24/0924/Finans/banktopper-brukte-hemmelige-kredittkort-pa-nattklubber-smykker-og-reiser-domt-til-fengsel

Har selv tysk gjeterhund "german shepard". Hvem selv har hund og interesse i det? Katte eiere også lov delta.

Hva slags gave skal dere gi deres hund/katt til gave til jul?
Her er det kyllingfile(uten bein) og leke gummi gris.

Noen som har noen forslag til bra steder for rekreasjon i Norge ?
Er sykemeldt/ "utbrent"- og skulle nok hatt godt av et miljøskifte for inspirasjon og avslapping.

På tide med middag nå, som blir hjemmelagde grove kjøttkaker med poteter, gulrøtter, brokkoli, brun saus og tyttebærsyltetøy. Jeg krydrer kjøttkakene med grov pepper, muskat og allehånde.

Stikker til byen etter middagen. Tar en rusletur på Grünerløkka og kikker på folkelivet. Jeg liker Løkka og er der endel. Vil drikke kaffe på Café Mir. En av de fineste og mest spennende cafeene på Løkka, synes jeg. Der er det live musikk i helgene. Også kunstutstillinger der.

Etterpå rusler jeg til Herr Nilsen. En bra klubb om man har sansen for jazz og blues. I kveld er det "Søndagsjammen" der ulike amatører spiller. Selv om de er amatører er nivået bra. Herr Nilsen er jo kjent for å være byens ledende jazzscene. Det begynner kl. 20 og er gratis. Kom hvis dere har lyst. Herr Nilsen er et meget trivelig sted.

Dere vet hva det betyr. Helgen nærmer seg med stormskritt.
Og hva betyr det? FULL KRIG!!!!!

Har dere funnet deres allierte?
Er knivene slipt?
Er skyttergravene klare?
Kan alle ensomme ulver gi seg til kjenne?

Muhhahaha!

Eller så kan dere gå ut i finværet som normale folk, og se hva spennende som skjer utenfor denne psykriatiske avdelingen ^^

God helg! :)

Jeg er som dere veit ny her. Har vært her litt over en uke nå. Kan derfor ikke uttale meg skråsikkert om hvordan det er her. Likevel har jeg dannet meg et visst inntrykk.

Mye bra folk her, og det gjør at at jeg fremdeles blir værende.

Men!

Også mye fokus på negative ting, krangling, skittkasting og spydigheter ute og går. Litt for mye for min del.

Og jeg forstår det bare ikke?

Hva får mange av folka her til å boltre seg i dritt og møkk? Hvorfor er det kult?

Forumet har all mulighet til å bli kanon bra. Forutsatt at vi vil. Det er oss det går på til syvende og sist. Hvordan vi opptrer overfor hverandre og hva vi fokuserer på.

Det har vært fokus på flere sterkt negative ting iløpet av den korte tiden jeg har vært her, slikt som satan, krig, nazismen, etc. Og språket følger opp. Det er til tider meget upassende og grovt.

Bevares! Hvis det er sånn det skal være på forumet får det bare være slik, men da sier jeg takk for meg. Jeg er her for å ha det gøy samt delta i givende diskusjoner. Og forhåpentligvis finne en jeg liker, eller at hun finner meg. Jeg er ikke her for å oppleve at dritt og møkk slenges i alle retninger. Jeg har til nå ikke sett en eneste tråd som har hatt ting som hengivenhet, ømhet, nærhet eller kjærlighet som tema? Har noen av dere gjort det?

Vi KAN få forumet kanon bra. Til syvende og sist opp til oss. Det er vi som bestemmer hvordan det skal være her. Ingen andre. Ikke sant?

Jeg synes Hund er så utrolig turn off.

Det er bare fint om damen er glad i dyr, men akkurat damer med hund er utrolig turn off. Har hun katt, hamster, gaupe, slange, edderkopp, loppesirkus eller hva som helst, så er det greit. Bare ikke hund..

Det kunne ikke falle meg inn å date en dame med hund. Bare tanken på at hun har latt dette sikledyret slikke henne i fjeset gjør at jeg ikke har lyst til å kysse et hundemenneske.

Flere som har det på samme måte?

Som jeg har fortalt dere har jeg vært i psykiatrien. Prognosen var meget dårlig og legene antok at jeg ville være pleietrengende livet ut. Mot alle odds klarte jeg å bli frisk. Da jeg ble friskmeldt for omlag 10 år siden var det som en forløsning og en tung bør ble løftet av mine skuldre.

I India har de et ordtak som lyder følgende:

"Mennesket oppdager livet først etter en alvorlig ulykke."

Det var akkurat slik jeg opplevde det da jeg ble friskmeldt. Jeg fikk en veldig sterk følelse inni meg om at livet er grunnleggende godt. I tiden som fulgte surfet jeg på denne sterke følelsen. Ennå i dag har jeg den inni meg.

Men, ikke misforstå. Selvsagt opplever jeg tunge dager innimellom, slik alle andre også gjør det. Det er menneskelig og noe annet ville vært rart. Dagene er som non-stop sjokolade der noen er i lyse farger og andre er i mørke farger. Sånn er dagene. Det vet vi alle.

Likevel, jeg har altså en sterk følelse inni meg om at livet er grunnleggende godt. Følelsen har vart i mange år nå og jeg håper at den fortsatt vil vare. Fordi jeg har denne følelsen er jeg som regel glad. Noen ganger nærmest "bobler" jeg over av glede, nesten som en rus.

Å oppleve glede er avgjørende for oss alle. Vi trenger alle glede, ellers visner vi hen. Og vi trenger den hver dag. Opplever vi ikke glede blir livet trått og vi mister gnisten.

Jeg tror at hva man fokuserer på i det daglige betinger om man har det godt inni seg eller ikke. Fokuserer man på det negative vil man også ha dårlige følelser inni seg. Motsatt hvis man fokuserer på det positive. Da vil man ha gode følelser inni seg.

Akkurat slik som nå mens jeg skriver dette. Sola skinner ute. Fuglene kvitrer. Det er en vakker dag og snart vil det lysne av vår. Man kan ikke bli annet enn glad av sånt.

Og det fineste som er å spre glede. Når man sprer glede gir man noe helt essensielt til de man har rundt seg. Mennesker som opplever glede vil også føle at livet er godt.

Er damer selvopptatt og setter seg høyere en mange andre? Jeg har sendt ut noen i mitt syn hyggelige meldinger. Dåg kanskje kjedelige. Til flere damer som jeg synes virker interresante eller synes er søte. Jeg skriver ikke " hei skal vi ligge sammen" eller "få se på puppa dine". Men jeg startet normal med et spørsmål. Å det er her jeg ikke forstår dere damer. For er det så utrolig vanskelig å skrive "Hei" og et enkelt svar tilbake? Eller er dere som ikke svarer, for selvopptatte og kresne at dere føler at vi ikke fortjener et svar. Ei jeg skreiv til spurte jeg om det var en mulighet for meg å bli kjent med henne. Jeg så at hun hadde lest meldingen, men svarte ikke. Så skreiv jeg igjen etter en stund.. " fortsatt ikke interisert? " Ser at hu har lest meldingen. Men svarer ikke. Er jeg så frastøtende for dere at dere ikke klarer å komme med et lite hyggelig. " Hei" og event " Nei beklager" tilbake. Bare et så lite men konkret svar viser at dere faktisk bryr dere.

Jeg er litt til og fra her på forum, noen ganger synes jeg det er interessant å følge enkelte tråder, andre ganger har jeg en nysgjerrighet rundt emner å starter tråder selv.

Men det som forundrer meg veldig, og noen ganger frustrerer litt, er hvordan diskusjonen avsporer å bare blir løspjatt og fjas helt utenfor trådstarters emne.

Ofte er det de samme som holder på med dette... Som bryter inn med uvesentligheter, som hva de skal ta seg til, spise, eller annen uforståelig avsporing med privat mingling eller internt snakk.

Synes dere andre at dette er OK ??

Jeg merker ihvertfall at jeg synes det er en uting, og interessen for å følge med på tråder blir mindre. Det kan være at flere har samme oppfatning tenker jeg, ettersom det er et knapt dusin som er med i alle tråder.

Det kan kanskje være en ettertanke til de som er bekymret for deltagelsen her inne.

Hvis du synes forum er utrivelig, pga ditten og datten, hvorfor er du her da?

Kanskje dette kan belyse de positive sidene ved hvorfor man velger å bli?

For å bevise at fjas og pludder eller uttalelser à la alle-er-slemme/snille/vetikke smaker bedre i tråder med særrjøst tema, åpner jeg denne.

Hender det at kvinner/menn tar kontakt med h*n igjen etter at de har droppet de etter første eller andre date. Altså at de angrer og vil se h*n igjen likevel? Har noen av dere opplevd det eller gjort det?

Jeg personlig er jo ikke en Opera kar generelt selv om jeg har en forkjærlighet til Phantom Of The Opera.

Synes det var et fantastisk show, og noe av det bedre jeg har vært på :)

Jeg har lastet ned en app som gir mulighet å hente et brød, en smurt baguette el og to bakverk for 35 kr, har kjøpt og skal hente nå, så artig.
Det er for å hindre svinn hos bakeren, jeg er barnslig spent på hva jeg får, Har noen prøvd dette?

Regler?

Siste svar to. 23 feb. 2017 20:35 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Før hadde jeg veldig strenge krav til menns profiler her inne, måten de kontaktet meg på, og hvordan de skulle oppføre seg. Det endte nærmest med at jeg lette etter feil.

Nå har jeg begynt å slappe litt mer av rundt det hele, og ser at jeg faktisk "tjener" på det.

Hvilke "regler" har du?

Som vil at jeg skal dele ut Email eller snapchat for at jeg skal se dem??
Føler liksom at det er litt feil.
Om DU ønsker at jeg skal se deg fordi du ønsker/håper på en date/samtale så får du vise det uten at jeg må utlevere min informasjon.