Sukkerforum

Hei. Noen som skal på sukkerfesten? Hva er kleskoden?

Når vi har levd en stund, bringer vi med oss en del erfaringer, enten fra forholdet eller fra liv levd, og det er vel flere som ikke ønsker å være blåøyd og gå i samme felle som forrige gang. Det i kombinasjon med at dette er nett-dating, og at vi ofte må bestemme oss ganske raskt for om dette er noe eller ikke, gjør kanskje at vi enkelte ganger trekker oss ut for raskt?

I det virkelige liv forelsker du jo deg som regel i noen på grunn av et eller annet, og så bærer forelskelsen deg over mindre ting som ikke passer, mens her kan du jo fort trekke deg tilbake på grunn av ting som kan være reelle, men som kanskje ikke ville vise seg å være et problem etter hvert.

Eksempelvis rygger jeg bakover hvis jeg senser at det er mye alkohol med i bildet - fordi nære familiemedlemmer en gang i tiden ikke forsto at det var et tegn på alkoholisme før det var for sent - mens akkurat denne mannen jeg nå treffer kanskje bare liker en god fest?

Jeg har også opplevd ekstrem både økonomisk og følelsesmessig gjerrighet over lang tid, og det eneste som kunne ha gjort at jeg catchet tegnene på det den gangen, var at han aldri betalte noe for meg. Det syntes jeg var helt naturlig den gangen - men nå trekker jeg meg unna når jeg opplever det - for ikke å begå samme feilen om igjen - mens kanskje denne mannen jeg nå møter bare er opptatt av likestilling, og egentlig er en raus fyr ellers.

Og det at jeg engang ikke så, at nedsettende betegnelser og humor på andres bekostning var de eneste synlige tegnene på vold som skulle komme, gjør at hvis en mann forteller vitser på min bekostning eller bruker nedsettende betegnelser, så forsvinner jeg som en ånd i en fillehaug - selv om det jo kan hende at det ville være en engangshendelse - og et utslag av litt uheldig humor.

Er det ting som dere bruker som slike 'early warnings' eller nullstiller dere dere helt i forhold til tidligere erfaringer?

Her skal alle være venner, si pene ting til hverandre og trøste dem som er lei seg fordi de andre erter dem.

Så dere veit hvem i tråden dere skal huke tak i på dansegulvet hvis ønsket deres går i oppfyllelse.

Mange innlegg som starter med et tema utvikler seg til småkrangling, gjerne om noe litt på siden. Husker ikke om det har vært en slik tråd ennå, men for alle med noe litt ondt på hjertet; ta det ut her.
Jeg begynner: Alle som klager over andres hersketeknikk, har mastergrad i det selv. Hvem F.. tror dere at dere er?
(Hvis denne tråden dør straks, beviser det min tese om at all krangel bare er barnslig spill for galleriet)

Hvor mange her inne er det som er her pga tidsfordriv, som feks i form av at man ikke er kommet over eksen?
I løpet av de siste siste 6-7 mnd har jeg snakket og møtt noen i tillegg hvor det viser seg at de enten ikke har kommet over eksen eller bare ikke klar for å date.
I begge tilfeller føler jeg redselen for å binde seg til noen igjen.
Av hu ene fikk jeg beskjed om at vi var for like, i mine øyne på gode områder, så hu ble for redd til å gå videre.
Flira litt og ønsket hun lykke til videre.

Jeg er hvertfall her for å bli kjent med ei for å bli gammel med og alt det der.
Har ikke tid til å være noens tidsfordriv. 😉

P&L

Hei, jeg og min kamerat skal ta og vorche litt før festen på lørdag. Jeg bor nede ved Youngstorget og bruker ca 10 min å gå til horgans. Vi er 25-26 og om det er noen jevnaldrende som har lyst å joine og lette stemningen å ha noen å være med der hvis du også kommer '' alene''. Send meg en melding så får du adresse og tidspunkt mvh Haakon

Hva hadde du gjort om du vant så vanvittig mye penger?
Selv hadde jeg kjøpt meg ny bil, men den koster "bare" 400 000.
Hytte til kanskje 3 mill.
Ny båt til 250 000

Så var det resten da? Aner ikke...

Hei,

Hvem gleder seg til Alle Singelfesters Mor på lørdag?

Det gjør jeg :D

Kvinne, alder 39. Barn:ja
Ønsker ikke å møte alene foreldre.

(noe av profil teksten)
Elsker du min sønn som din egen, da kan du være noe for oss.

Siden hun ikke vil møte alenefedre, betyr dette at hun ikke kan det hun ber om? Bare jeg som reagerer på slike ting?

Hei, har ved flere anledninger vurdert å melde meg på x antall singelfester her på sukker. Vil gjerne høre litt om erfaringer angående slike fester da jeg vurderer sterkt å dra denne gangen :) Noen på min alder som skal dra?

Hva er forskjellen?
Jeg ville tro venn er det samme som elsker, stemmer det?

Nå! Påstår min far. Selv er han advokat og akademiker. Jeg mener selv at alle jobber er like viktige, uavhengig om man arbeider med noe praktisk eller teoretisk.

Greit nok, selvfølgelig overlever samfunnet uten en politiker, sosialantropolog eller en filosof, men vi da vel ha litt folk i litt "rare" og "særegne jobber også? Hva mener dere?

Hei,

For de av dere som har erfaring fra singelsfestene til sukker, er det vanlig å gå alene eller med en wingman eller i grupper?

Jeg er ikke sånn veldig godt sosialt anlagt og litt kjipt hvis alle har interne grupper eller noen å prate med, så blir man stående der alene liksom :)

Singelfest

Siste svar on. 13 jan. 15:56 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym våt

På Alle Singelfesters Mor som er denne lørdagen, kommer det til å være veldig mange folk, og det er jo positivt at det er mange å velge mellom :)

Men på sist fest snakket jeg bare med to stykker av motsatt kjønn, og fikk ikke snakket med flere, selv om jeg ville snakke med flere for å se hvilke spennende personer som var med på festen. Siden de jeg snakket med virket veldig interessert i å bli kjent med meg, så snakket jeg videre med de..

Men mitt spørsmål er hvordan kan man snakke med flere på den kommende singelfesten, uten å avvise de andre du har snakket med? Eller hvordan man kan avvise de man har kommet inn i en god samtale med, fordi man vil snakke med flere?

Jeg liker å snakke med forskjellige mennesker, og jeg syns det er kjempehyggelig å snakke med samme person hele kvelden, men jeg vil også se hvem flere som er der :)

Hvem skal bli med på Alle Singelfesters mor 2? :)

Er det noe som heter for mye glede?
Overdose av glede? H*n fikk for mye av det gode...
Del gjerne alt du gruer deg til.
Regninger, legebesøk, eksamen, deadline, oppsigelse, anything goes:)

Jeg gruer meg litt til å lese alle de gruelige historiene som vil etterhvert dukke opp i denne tråd...

Hva irriterer deg med person som skrev over deg? (Skummelt? Neida... Trenger ikke dra den for langt da! PS... Denne tråden er IKKE inspirert av en lignende tråd ;)

Jeg ser på meg selv som en helt vanlig dame/ jente har vært på et par dater med noen inne her på sukker, men da får man høre, nei tror ikke vi passer sammen bare pga enkelte ting har man ikke like mye interesse av, kjenner jeg rett og slett blir litt oppgitt .. Kan man ikke bare bruke litt tid på å bli kjent da? Istedenfor å ta den avgjørelsen med engang?

Svar seriøst eller useriøst. Men håper allikevel på ærlige svar her :)

Jeg blir tiltrukket av menn med grått hår. Og jeg liker veldig godt å se bilder av seilbåter i profilen. Stort pluss om de kan spille piano :)

Kjeder meg litt her gitt og hva er da bedre å starte enda en merkelig tråd

Vi har vært innom hvilke forkortelser/utrykk som irriterer en selv, ble da undrende om folket her skriver/gjør noe som de vet irriterer andre? Kan være alt fra dårlige vaner til ja, forkortelser/utrykk...

Noen som blir med å dele?

Begynner selv litt i det små uskyldige så får en se om noe "saftige" merkeligheter kommer fram her :p

Har selv en forkjærlighet for prikker, tenker ikke da på prikkete møbler klær, men "..." når jeg skriver og bruken av " ". Og vet at det til tider kan bli litt vell mye .... og ord satt
i " ", irriterende mye har jeg fått høre til tider... ;)

Nå har jeg hatt profil her i en ukes tid.
I løpet av denne uken har jeg sendt endel høfflige meldinger til dere kvinner, men det er faktisk bare 3 stykker som har tatt seg bryet med å svare.
Jeg forventer ikke at man skal bli likt av alle, men får du en høflig og fin melding så synes jeg det er på sin plass å takke om ikke annet?
Har også blitt kontaktet av ett par "damer" som er her for å selge sex og dette skuffer meg på en side som i utgangspunktet skal være for å finne en kjæreste.
Mulig jeg har missforstått hele konseptet her?
Det var det jeg hadde på hjertet :)

Ønsker alle en fin fin søndag og lykke til i jakten på kjærligheten.

Du hadde vært her hos meg i dag.
vi hadde spist ferskt brød sammen.
du hadde sittet i armkroken min.
vi hadde fyr i peisen.
Tenk om...

Denne tråden handler om alt og ingenting.
En kreativ, collaborativ mini prosjekt der alle bidrar med noe og resultatet blir et kunstverk!

Husk anything goes.
Husk sharing is caring
I krig og kjærlighet er ALT tillat

----------------------------------->

Siden nyttårshelgen har jeg registrert at mange av de jeg tidligere har skrevet med eller datet, men som det ikke er blitt noe oppfølging på, nå plutselig sender meldinger eller besøker på profilen min. Jeg snakker ikke om 2-3 stykker; det er helt påtagelig mange.

Er dette en nyttårstrend, og er det flere som har sett noe lignende?

Nytt år, ny flauser.

Har du allerede driti deg ut? Fortell 😁

Jeg vet at skm82 allerede har falt ned trappa, og det er vel flere av dere 😋

Go!!

Søker handyman

Siste svar ma. 11 jan. 02:51 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym kosogklem

Ser mange av damene her inne synes det er viktig at mannen er "handy".

Er det like mange menn som søker damer som er flinke til å lage mat og vaske hus? :)

Eller er ikke det så viktig i 2016?

Spørsmålet spinner ut fra tråden om stormannsgal nettdater.

For å holde flere varm parallelt, eller drive med parallell- og seriedating, så forutsetter det at dere finner flere aktuelle "prøvekaniner" der ute. Er så tilfellet?

Jeg kan se at menn på sukker svømmer i søte damer, men hva med damene? Hvilken oppfatning har dere av mennene her inne? Jeg klarer ikke å kjenne meg igjen i den virkeligheten av at det er et marked som kan gjøre oss stormannsgale. Jeg har vært medlem her i ett år nå, og ikke funnet en eneste en som det frister å date - ennå. Så noen parallelldater blir jeg i hvert fall aldri. Hva med dere?
Dukker det opp potensielle kjærester hver uke eller?

På ski

Siste svar ma. 11 jan. 00:01 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

Nå har jeg nettopp kommet ned gummi skogen i Hemsedal. Mye snø og lite folk. Bedre kan det ikke bli!

Er det mange andre her inne som også bruker helgene på ski?

Å jobbe om natta har også noen fordeler, akkurat som i natt ..Hvis du ennå er våken, gå å se ut fra vinduene og se hvor vakker det er...en utrolig rørende snøfall , jeg er dyp takknemlig får å kunne se noe så fint :-)...

Send meg melding!!!

Jeg har vært singel i veldig mange år, og liker å tenke at det er selvvalgt. De første fire årene var jeg på ingen måte åpen for noen nye. Jeg hadde bestemt meg for at jeg passet best til å være alene, i hvert fall til jeg ble femti. Nå har det vært noen år hvor jeg har vært litt mer ambivalent til å involvere meg, og da har jeg hatt sukkerprofil til og fra. Første gangen jeg opprettet profil her var i 2011. Jeg kikket gjennom listen med matcher nå, og det er påfallende mange som var her da jeg først logget inn for mange år siden. Det jeg rakk å tenke før selvinnsikten traff meg, er at de er HELT uaktuelle siden de har vært her årevis. Nå hagler det ikke inn meldinger til meg, så jeg kom til å tenke at kanskje de tenker slik om meg også? Det er jo en grunn til at JEG vet at de har vært her i årevis. 😂 Andre som har tanker om dette? Fordommer mot de som har vært her lenge, og tenker at det er negativt? Eller er det bare slikt som kan skje, og vi er alle i samme båt?

Halvparten ca av de menn som er innom profilen min har ikke bilde av seg selv.Det er så frustrerende.
Hva er poenget,,blitt passe lei dette etterhvert.
Og,,hva med et hei,,er det glemt det er virkelige personer her?

Personen som gjerne blir tilkjent æren av å ha funnet opp høye hæler, var en mann, og det selveste Solkongen, franske kong Ludvig XIV. Han og broren var begge misfornøyde med at de var lave, og den ene broren ville selvfølgelig være høyere enn den andre. De begynte å konkurrere i høyde ved å putte stadig mer kork i hælene. Og snart ble hæler for menn veldig populært. Ludvig fikk til og med sine hæler dekorert med tegninger av slag han hadde vunnet. Men etterhvert gikk moten over til kvinnene, og fra slutten av 1600-tallet var de høye hælene beregnet for damene.

Til våren har jeg vært singel i 5 år, merker at jeg har blitt en liten einstøing og litt sær. Treffer verken noen på Sukker eller på byen, så har egentlig gitt opp å treffe noen. Ja jeg vet at kjærligheten dukker opp når du minst aner det, men akkurat nå så er det vanskelig å forstå det.

Er også veldig lei av å plutselig miste kontakten med de jeg har skrivet med her på Sukker, plutselig så svarer de ikke mer midt i selve bli kjent perioden når vi har hatt en flott å morsom samtale. Kan de ikke bare skrive beklager vi passer ikke sammen, så hadde jeg lett gått videre.

Men jeg har fått noen venner her da, så skal ikke svart male alt hehe

Men nok frustrasjon fra meg :)
God Lørdag alle sammen :)

Ovnsgrillet laks med pasta og 'man tager hva man haver med sopp, rødløk og brokkoli og en dæsch hvitvin's saus ! :-)
Og hvitvin fra IKEA glass da selvfolgelig !

Så blir det vel kaffe og banjo til dessert ! :)

Dere da ?

Når jeg prøver å legge inn profilbilde så kommer beskjed om at bildet har for lav oppløsning, prøv et annet. Har prøvd med forskjellige, men samme beskjed hver gang...Noen som har noen tips?

profilbilde

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym profil

Får ikke lagt inn profilbilde. Kommer mld om at bildet har for lav oppløsning, prøv et annet. Har prøvd flere, men samme beskjed....

må bare spørre :-)

hvorfor kommer det opp slik mld om at jeg må taste en kode, for å få svart på en mld innboks ? :-) den kommer ikke opp hele tiden, men plutselig dukker den opp :-)

noen som vet ?:-)

Er en useriøse hvis en søke friends with Benefits som kan utvikle til mer overtid? Ting blir for fort seriøst..og hverdagen har en tendens til å komme fort. Hvorfor ikke kose seg og ta tiden til hjelp?

Noen andre som har opplevd at hvis de bruker appen og ser på meldinger så står det at mottakeren har lest meldingen men hvis du logger på websiden så står det at vedkommende ikke har lest meldingen... Er ikke det litt snodig?

Hei sukkertryner!!!

Her om dagen var jeg på joggetur, da jeg i et mørk strøk ble overfalt av en lubben mann med finlandshette. Han kan meg i bakken, og til tross for mine høye kneløft, dyttet han et håndkle i munnen på meg og gjennomførte de nedrigste ting på meg. I ettertid angrer jeg på at lugget og klorte ham opp i ansiktet og sparket ham i skrittet.
Var det dårlig gjort av meg å reagerer på en slik måte?

Hei !
Er det noen som kan forklare hva søndagskjæreste er ?

"Jeg hater snø..."
Jo faktisk hele tiden, spesielt når det flagrer ned fra himmelen som et hvit slør som legger seg på bakken og forvandler verden til et svart / hvit helvete....

For en stund siden diskuterte jeg feminisme med en ukrainsk venninne. Hun sa hun ikke var feminist, jeg sa jeg var. For meg er det egentlig en selvfølge at vi alle er feminister, akkurat som vi mener at det er galt å mobbe folk med funksjonshemninger eller en annen hudfarge.

Imidlertid gikk vi inn på detaljene rundt hva vi mente med å være feminist, og oppdaget at til tross for at vi definerte oss forskjellig, så var vi nesten 100% samstemte i praksis:

- Lik lønn for likt arbeid
- Lik rett til utdanning
- Lik rett til ikke å bli trakassert på arbeidsplassen eller andre steder
- Lik rett til å gjøre karriere basert på kvalifikasjoner og ikke på kjønn
- Likt ansvar og arbeidsmengde i hjemmet
- Arbeidsoppgaver i hjemmet fordeles etter kompetanse og ikke etter kjønn
- Begge har ansvar for familiens økonomi
- Begge har ansvar for oppdragelse av barna
- Begge har ansvar for husarbeid

Imidlertid var vi også enig om at
- Menn og kvinner utfyller hverandre
- Det er fullt legitimt å pynte seg og være feminin - eller å la det være
- Om mannen tar de tradisjonelle mannsjobbene og kvinnene de tradisjonelle kvinneoppgavene i heimen så går ikke det utover likestillingen så lenge det er en ordning begge ønsker
- Menn kan gjerne være gentlemen
- Innen rammene av parforholdet definerer hvert enkelt par samlivet sitt

Og vi hadde en lang diskusjon rundt hva det vil si å definere seg som feminist, men i praksis var vi altså fullstendig enige om hva vi mente var idealsituasjonen.

Jeg ble minnet om den diskusjonen da jeg forleden så en profil som hadde spesifisert at han ikke ønsket kontakt med feminister. Jeg definerer meg som feminist. Spørsmålet jeg stilte meg var hva som var inni mitt hode og hans hode da vi benyttet begrepet feminist.

Så jeg har et par spørsmål - særlig til gutta:

- Hva legger dere i begrepet feminist?
- Synes dere i 2016 at det er positivt eller negativt at folk definerer seg som feminist?

Jeg tar en tur til Coop og ser om ikke jeg finner noen kjekke menn og kræsje handlevognen min inn i ;)
Hvem vet vel hva 2016 bringer ;)

Godt nytt år folkens og lykke til med jakten :)

Sitter nå her å venter og venter jeg da. Det er jo faktisk freddan.... Litt usikker på hva jeg egentlig venter på, men i påvente av det så kan jeg godt trenge noe gode film tips! Blir veldig glad om filmen finnes på ViaPlay.

Det er helg, hurra 😄😄😄

Planer?

Sitter å holder på å lage spørsmål til drikkeleiken Jeg har aldri.....(aldri aldri) og trenger litt hjelp!!!!!!
Noen som har noen bra spørsmål???