Sukkerforum

Er nok ganske enig med forrige individ som skrev ang mailsystemet.Må si at det nye er mye mer tungvint,skulle gjerne se at det gammle systemet var tilbake igjen.
Litt ergelig når ting fungerer,plutselig alt mer tungvint.
Var det egentlig vits å endre det?

De siste to årene har min antakelig nærmeste single venn og jeg lagt planer for å reise til varmere strøk på denne tiden av året. I fjor gikk turen til Barcelona. Dagen før, ringte jeg ham for å avtale, da var han blitt syk - det han spiste kom like fort ut i begge ender. Og han var ikke bedre dagen etter, så jeg reiste alene.

I år er planen å dra til Roma, nå på lørdag. Men denne gangen har han havnet i en lei arbeidskonflikt, og om han drar, frykter han at vondt vil bli verre der. Man kan selvsagt håpe at ting løser seg i løpet av uka, men hvis ikke... Denne gangen har jeg heldigvis en bedre reiseforsikring enn sist, så nå får jeg dekket avbestilling, tror jeg.

Men hvorfor i all verden skjer dette? Er det dårlig karma?

Hva er det sukker har gjort med mail systemet,vi kan ikke se hva som er inn og ut boks? Taletløst , få mail systemet tilbake., ellers er de et medlem mindre.

Må bare si at jeg ble veldig overrasket over en melding jeg fikk av en mann her inne....I utgangspunktet en vanlig melding men som viser seg å være skrevet av dama hans!!! De var da på utkikk etter ei venninne de kunne more seg sammen med. Ja du tenker riktig, ha sex med...
Blir da svært skuffet, men dette er sikkert ikke dagligdags her inne ( Håper jeg..) Er det noen andre som har opplevd d samme?

Er stort sett en positiv stå på dame som ikke gir meg så lett, men hvor mange "beklager, men jeg tror ikke vi passer sammen" svar skal man kunne svelge før man gir opp. Hvordan kan man vite sånt egentlig uten å ha møtt meg. Er menn her seriøst ute etter å møte noen, eller er det mest å surfe rundt å titte for å se om man finner noen enda penere enn forrige profil man tittet på. Ikke meningen å virke furten, men etter en stund uten resultater av innsats blir man muligens noe demotivert. Er tross alt en resultat orientert dame. ;)

Just sex!

Siste svar on. 16 nov. 2011 21:50 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym tulla82

Har sett noen llignende tråder her tidligere, men lurer fortsatt! til alle menn der ute: hva er det som avgjør, om dere kun er ute etter sex og ikke noe mer hos en dame? Ærlighet her ;)

Onsdag er midt i uka, vi ELSKER onsdager:-D Man har som regel alltid mange baller å sjonglere og de på forumet som ikke har det skriver som regel her:-D hahaha:-D

Of to gym jeg da.

Noen som vet hvordan man ordner en MEGA støl leggmuskel forresten?
-På egenhånd da altså:-D haha:-D

Jeg har forresten lyst til at sukker ordner en akedag i desember eller januar... Tror dere at de ønsker/orker/vil ordne dette? I såfall... hva ser dere for dere? Hvor skal denne bakken være osv?

Hei! nå tok jeg meg fri, fordi jeg trenger å bestille ferie etc, pga kulda biter for hardt!

Her kommer det, er du kvinne, samme hvilken alder og størrelse... som ser på deg selv som morsom eller ganske allright OG du vet du er ensom i jula, SKRIK ut! Trenger en FREMMED til å bli med på ferie :) NO strings attached

når en skal på date, samt etter en date så er det vanlig at en utveksler telefon nummer, og gjerne melder litt på tlf..
er der forskjell på menn og kvinner i hvordan en bruker sms? Har hørt mange kvinnfolk som klager på at mannen har mistet interessen før en date, eller etter en date, eller til og med når de er i et forhold, fordi han skriver korte og ganske "kjølige" meldinger, som "ok" "natta" "vi snakkes da" etc.. Er det slik det er?? betyr dette at mannen har mistet interessen når han går fra lange til korte meldinger?
Vet at mange kvinner lurer på akkurat dette.. og selv har jeg avlyst flere date fordi beskjedene har etterhvert dabbet av til å bli mer upersonlig og korte..
hva er deres erfaringer omkring dette?

Noen som vet hvor man får den til best pris?

Smoothie-oppskrift

Ingen svar
(mann 40 år fra Hordaland) Privat melding

Hei :)
Eg synes det er godt med smoothie. Og ekstra godt når eg brukar bær eg har plukka sjølv! :)

Uansett..her er ingrediensane på ein smoothie eg nettopp laga.

Ingrediensar:
* En skvett heimelaga rips-saft
* En banan
* Eit par båtar appelsin
* Ei teskei honning
* Vaniljeyoghurt ( Tine + )
* Yoghurt naturell
* Appelsinjuice
* Litt bestemors heimelaga jordbærsyltetøy (altså den i butikken)
* Frosne blåbær og frosne rips/solbær

Har du andre ting du likar å ha i smoothien din? :)

Det her sjekke greiene er bare tull...alle jenter som er her inne er enten bare ute etter en ting eller så skal de bare ha en med mye penger eller ser ut som en foto moddel.Halv parten tror de er noe mer en de er...ser så fine ut på bilder og når du møter de så ser de ikke i nær heten ut som på bildene,blir frustrert av det her...hva er det med jenter nå for tiden?

"Hvis vi antar at de 69 svarene på en forum tråd er representative for gjennomsnittet så er Sukkerbrukerne på date en gang i måneden. Om 42.000 av de 50.000 som bruker Sukker månedlig er like aktive som de som svarte tråden, så er en halv million på Sukkerdate i året! Dette er overraskende høyt. Vi skal nå foreta en litt mer detaljert spørreundersøkelse blant annet for å verifisere dette."

Hmm, føler at jeg har gått glipp av noe.. Har vært på en date hittil i år.. og den var i februar.. :(

Nå.. hvilke profiler skiller seg ut, har folk en absolutt yndling? ;)

Hurra for hele verden!

Noen ganger lurer jeg på hva folk tenker. Jeg har krysset av for 5, noe jeg mener reflekterer det at jeg trener et par-tre ganger i uka. Men jeg gikk nettopp inn på en profil der det sto at hun trener fem-seks ganger i uka - og treningsbladet var fint og grønt. Da lurer jeg på hva mye trening er. Er det sånt noe som er forbeholdt Therese Johaug og Christina Vukicevic?

Nå gleder jeg meg til sukker-festen!

Jeg kan ikke noe for det, men jeg er skikkelig lei av å se de samme profilene - og forskjellen i interesse her på nett. Virker som om folk bare liker dem som ikke liker dem tilbake. Nå skal det bli godt å se hvordan folk faktisk ser ut. Se kroppsspråk. Se hvordan de forholder seg i ekte situasjoner osv osv.

Håper dere finner kjærligheten!,selv gir jeg meg på sukker.no (litt usikker på når medlemskapet mitt går ut )
Mvh Sylvia/Noldus1 :)

Har akkurat sett ferdig filmen "while you were Sleeping", og sitter her og småsipper:-).

Uansett, den er amerikansk, feelgood, og sikkert litt "teit. Men den fikk meg til å innse at jeg fortsatt, tross alt, er litt romantisk og drømmende. Og at jeg veldig gjerne vil ha en kjærste snart.......

hilsen sippeguri

Hvor lang tid tar det før man har forandret profilbilde til det blir synlig når man sender melding? Forandret nettopp, men likevel så får jeg det gamle bildet opp når jeg sender meldinger.

Bare lurer på hvor sær jeg har blitt med årene i forhold til andre. For min del klarer jeg meg fint uten middag, og spiser mest den typen "tyngre" og "avansert" mat i helgene, ikke i uka.

Når man er et par, kanskje med barn (eller er singel med barn), så skjønner jeg at man bør spise middag, både for det sosiale og nytteverdien. Men hvordan er det med dere andre, barnløse single? Ja - alle kan svare da, så klart. :)

Kanskje et vanskelig spørsmål å svare på. Men er det mange jenter som lar vær å sende melding til profiler i frykt eller pga. en følelse av at profilen er falsk?

Jeg har lest en god del tråder her inne,om klaging på oss kvinner om hva vi vil.
Men hva med dere da? VET dere HVA dere vil ha?

Jeg lure bare på hva dere menn tenke. Fyrløs :)

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Dit kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende:

Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Du kan ikke gå ned en etasje, bortsett fra å forlate butikken.

En kvinne besøker butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje på et skilt på døren står det :

1. etasje- Disse mennene har fast jobb.

Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på skiltet:

2. etasje- Disse mennene har fast jobb og elsker barn.

'Det er fint' tenker hun, 'men jeg vil ha mer.' (Uffda!..)

Så hun fortsetter oppover. I neste etasje står det på skiltet:

3. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ett godt utseende.

'Jøss!', tenker hun, men går videre oppover.

4. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har ett godt utseende, og hjelper til med husarbeidet.

'Å hjelpe meg!' sier hun, 'Jeg holder det ikke ut!'

Etter å ha tenkt seg ganske kort om, så går hun opp enda en etasje, og på skiltet står det:

5. etasje- Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ett svært godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.

Hun er svært fristet, men lurer jo på hva som befinner seg i sjette etasje, og går videre opp til siste etasje:

6. etasje–Velkommen til øverste etasje! Du er besøkende nr. 35601225 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.

NB VENNLIGST BEMERK:

For å unngå og bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru - butikk rett over gaten.

Første etasje har damer som elsker sex.

Andre etasje har damer som elsker sex, har penger, og liker øl.

Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende.

Enten det nå er årets landeplage, eller gamle landeplager som Whams Last Christmas.
Eller noe disco som har ligget i jorden lenge og fremdeles burde forblitt der.
MGP, Fugledansen etc, det er utømmelig.
Bare kom med det!

AKTIVE!

Siste svar ti. 15 nov. 2011 19:22 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym takk!

Er det noen som er aktive innen løp, sykkel, orientering, friidrett eller ski?

Trenger hjelp til en spørreundersøkelse, så skriv her, så skal jeg sende dere en melding med linken :D

Sukker er en av flere nettdatingssider hvor mennesker fra hele Norge er samlet, og man kan egentig si at utvalget slik sett er stort for alle. :)

Og jeg lurte på for nysgjerrighetens skyld hvor langt dere er villige til å reise med bil eller andre transportmidler, for å møte/besøke noen fra Sukker som dere har lyst til å møte på ordentlig? Etter å ha blitt småkjent via meldinger og chatting f. eks.? Og hvis alt klaffer, forhåpentligvis flere ganger også da. Jeg personlig er glad i å kjøre bil og bruker egentlig kun bilen min for å komme meg rundt.

Det kommer jo egentlig litt an på, men jeg tror at jeg selv ikke hadde akseptert så mye mer enn maks. 4 til 5 timers kjøring en vei for å treffe noen herfra som jeg fant både attraktiv og interessant. Dette er mye fordi jeg ikke har tro på langdistanse-forhold. :P Og 4 til 5 timers kjøring en vei er jo ganske mye, hvis man skulle møtt noen hver helg, for så å måtte kjøre samme avstanden hjem igjen. Det blir fort slitsomt da. Jeg bor på et mindre sted ved kysten i Vest-Agder, og er derfor klar over at jeg gjerne må bevege meg et stykke utenfor der jeg bor for å kunne møte noen fra Sukker.

Tidligere så var jeg sammen med ei jente som jeg møtte på Sukker, hun bodde ca. 100 km unna meg i kjøreavstand og jeg besøkte henne en til to ganger i uka. Det ble ca. 1.5 time å kjøre en vei, men jeg føler at det gikk greit. Men det er klart, det blir fort mange km tilsammen på en måned. Og når man er nyforelsket er kun en til to ganger i uka gjerne litt for sjeldent, det er nok ofte slik at man ønsker å se hverandre helst hver dag. :)

På profilen min har jeg angitt enkelte fylker som er en hel dagstur unna meg i kjøring, men hele Vest-Agder, Aust-Agder, Rogaland og Telemark er overkommelig for meg. Så jeg er villig til å kjøre et stykke for å møte ei for første gang, eller flere ganger da hvis kjemien hadde blitt kjempegod. Hvis man uansett har helt fri en helg, så er det jo verdt å reise flere timer i strekk for å oppleve en hyggelig date og forhåpentligvis hele helga sammen. Men som sagt tidligere, jeg har jo mine begrensninger slik som de fleste andre. Føler at det hadde blitt litt voldsomt å sette meg i et fly for å møte ei jente som bor i Tromsø f. eks.

Så hvor langt er dere andre villige til å strekke dere?

Hva skal man gjøre for å få bedre selvtillitt?

Jeg får masse tilbud fra menn....men faller bare for dem som holder meg på avstand...og er litt kostbare...de andre slipper jeg ikke innpå meg..

Merker jeg har elendig selvtillitt overfor dem jeg faller for...og lager stadig problemer for meg selv med å slå opp for den minste bagatell...dette sliter jeg med. What to do? Noen tips?

I alle dager?
Jeg har tatt en titt på mennene i Bergenby i kveld, har alle blitt anorakk/GoreTex/fjell/trene-trene?
Jeg føler meg jo som den slasken..:O
Hva er det neste, lavkarbo?

Da setter eg kursen mot tigerstaden. Om noen timer håper eg å være forankret på en eller annen pub/cafe i byen for så å forville meg på konsert på Unholy. Eneste som kan stoppe meg er fulle fly fra Bergen, men krysser alle fingre og tær...

Så blir det å reise videre i morgen (lørdag) til London for mer konsert, fanteri og ablegøyer :-D

Og det er der tittelen på tråden kommer inn. Dette er sang nr 6 (!!!) på siste CD'en til artisten eg skal se i London!!!
Gleder meg som en unge :-D

Legger ved en liten link til hans rare univers, fyllt opp med pjatting, symfoniorkester, dobble basspedaler, stort kor, raping, toalettlyder, triangler, ekstreme vokalprestasjoner, gitaronanering osv...

http://www.youtube.com/watch?v=hv0RIwdVrRg

og referanse til vår alles drikk etter 5:59....

Nye, mørkere Snehvit-filmer :D

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 123

Ser at filmpolitiet hos NRK omtaler nye snehvit-filmer i dag (spillefilmer). Kort trailer for en av filmene (Det kommer visst tre) er lagt ved i artikkelen.

Blir litt ulike Disney-versjonen vi kjenner så godt. Kult!

http://p3.no/filmpolitiet/2011/11/en-morkere-snehvit-fortelling/

Utrolig irriterende når jeg kommenterer på noe i en tråd, for så å glemme å følge den opp. Om jeg kommer på det i ettertid har jeg jo garantert glemt hva tråden heter. Makan. Jeg synes det burde følge med en personlig sekretær for den enkelte som velger å bruke forumet.

Til jentene :)

Ingen svar
(mann 44 år fra Akershus) Privat melding

Her er en sang til dere: http://youtu.be/4qPG99GXF0I - HØR PÅ TEKSTEN :D

FORSINKET

Ingen svar
(mann 32 år fra Oslo) Privat melding

hvorfor skal alle de KALDE dagene sørge for at jeg forsover meg? :P hahhaa ha en fin dag alle

fikk gjestene til å ramle inn på profilen min :)
Men fortsatt ikke ett eneste brev! Kanskje to innlegg gjør susen da...

Men takk for besøket mannebein! :D

Nå går dere glipp av meg damer...og jeg går glipp av dere...:(

Men ikke grav deres egen grav her inne !

Ha det bra !

@plumbo skriver ikke mere.

haha..

har sett i flere tråder her inne at mannfolka ikke ønsker kontakt med jenter, hvis de synes hun er for fin etc..
At mannfolk sier at ei jente er for fin for dem, og derfor ikke orker å være sammen med vedkommende er merkelig for mitt vedkommende..
Jeg hadde en fyr jeg likte godt, vi var på ett par date, så ble jeg litt opptatt ett par uker med jobb og studier, så vi hadde ikke så mye kontakt denne tiden, og det var greit, han var ute på jobb i nordsjøen da uansett.
Neste jeg fikk vite var at han hadde fått seg dame.. Han fortsatte å skrive til meg på fjesboka etc, som venner.. dette er litt over 7 mnd siden. han fortsetter å skrive til meg, og i forrige uke så fortalte han meg at årsaken til at det hadde blitt rolig for hans vedkommende, var at han (etter datene våre) syntes jeg var for flott og for god for han, og at han trodde ikke at jeg kunne være oppriktig interessert i et seriøst forhold med ham.
Jeg for min del, syntes han var flott, og kunne godt tenkt meg å bli bedre kjent med ham tidligere, og sett hvordan ting utviklet seg, men vi ble kun venner fordi han syntes dette, noe jeg synes er fryktelig dumt. Er det ikke opp til jenta hvem HUN liker? og omvendt? Er dette vanlig praksis?
At mannfolka gir opp kontakt fordi de synes at jenta er for bra for en?
Hvis en fyr er interessert i meg og jeg synes han er for fin for meg, så kutter jeg ikke kontakten KUN pga dette?

Blåmandag

Siste svar ti. 15 nov. 2011 02:39 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym fjesløs

I dag skal jeg vokse ryggen. Lekkert!

Hva skal dere gjøre på denne tåkete mandagen?

Tråden forsvant!! Why??! Tråden om "Betalende medlem".....

For de som er litt undermåls, og ikke klarer å finne på noe
å syte om, skryte om, ikke har noe å si om orgasmer, ikke trener mye eller prøver å få oppmerksomhet ved å starte tråder om å gi opp nettstedet, om hvorfor man ikke får svar, om hva folk synes om profilen etc.
Dvs for de som har lite å si.

Etter en sukkerpause siden påske ble jeg superbruker i dag og tenker at jeg går en fin høst i møte!
Og litt skadefryd, når man ser gamle flammer her inne er fortsatt like håpløse i det de skriver (og har åpenbart svært dårlig hukommelse)

Heia Bergen! ;D

Hva legger du i et godt kjæresteemne:))

hei lurer på kvifor jenter ikje svarer på meldinger ???

Orgasme

Siste svar ma. 14 nov. 2011 20:33 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Blomst

Kvinnens orgasme øker sjansen enda mer for å bli befruktet. Forelskelse øker nytelse og orgasme under samleie. Kvinnens orgasme varer i 20 sek og kan skje flere ganger etterhverandre.Mannens orgasme varer i 3 sek.Hvem nyter mest??hehe;)

Jeg opplever at når jeg snakker med damer her inne som har litt tilvsomme Gjennsomsnittlig vekt bilder, som viser seg er en klar kandidat til; litt Par kilo for mye, og noen er også i sikte innenfor Stor og fyldig.
Er ikke dette å selge seg selv med informasjon?

Slik at det blir færre og mer seriøse henvendelser?
Litt mindre støy. Kanskje også litt mer aktive damer.

1. Toalettsetet kan beveges! Du er stor jente nå; er det oppe, legg det ned! Jeg trenger det oppe, du trenger det nede. Klager jeg når du lar det ligge nede? ... ... ...
2. Kom med et problem kun hvis du vil ha hjelp til å løse det. Det er hva vi gjør. Sympati har du venninner til.
3. En hodepine som varer 17 måneder er et problem. Gå til legen!
4. Alt vi sa for 6 måneder siden er utilgjengelig i en krangel. Faktisk blir alle våre kommentarer annullert og ugyldige etter 7 dager!
5. Hvis du ikke vil kle deg som en undertøysmodell, ikke forvent at jeg skal oppføre meg som en såpeoperastjerne!
6. Shopping er IKKE en sport. Og NEI - vi vil ALDRI se det som en sport.
7. Gråting er utpressing!
8. Spør om det du vil ha. La meg være helt klar på dette: Subtile hint virker ikke! Tydelige hint virker ikke! Innlysende hint virker ikke! Si hva du vil!
9. Ja og Nei er helt akseptable svar på nesten alle spørsmål.
10. Hvis du tror du er feit, er du sannsynligvis det. Ikke spør meg!
11. Hvis noe jeg sa kan tolkes på to måter, og den ene måten gjør deg lei deg eller sint, mente jeg det på den andre måten.
12. Du kan enten be meg gjøre noe, eller fortelle meg hvordan du vil ha det gjort. Ikke begge deler! Hvis du allerede vet best hvordan det skal gjøres - Gjør det selv!
13. Columbus spurte ikke om veien, og det gjør ikke jeg heller!
14. ALLE menn ser i 16 farger, som Windows standardoppsett. Fersken, for eksempel, er en frukt - ikke en farge. Gresskar er også en frukt. Jeg aner ikke hva oker er.....!
15. Hvis det klør, vil det bli klødd. Vi gjør sånt.
16. Hvis jeg spør hva som er galt, og du sier "ingenting", vil jeg oppføre meg som om ingenting er galt. Jeg vet du lyver, men det er bare ikke verdt bryet....
17. Hvis du spør et spørsmål du ikke vil ha svar på, forvent et svar du ikke vil høre!
18. Skal vi noe sted, er absolutt hva som helst du har på deg fint. Seriøst!
19. Ikke spør hva jeg tenker på med mindre du er forberedt på å diskutere tema som breakdown, soneforsvar eller pupper!
20. Du har nok klær.
21. Takk for at du leste dette. Jada, jeg vet - jeg må sove på sofaen i kveld... Men visste du at menn ikke syns det er noe problem? ..det er som en campingtur.

Sjalusi på jobben?.Jo flinkere du er,jo mere kritikk får du!.Er så lei,det har skjedd på nesten vær jobb jeg har vært på. Dette involverer selvfølgelig med damer i bilde. Ordentlige kjærringer..greit å få høre at jeg ikke er alene!

det er et slit og et ork og det kommer ikke naturlig; å jakte og drive oppsøkende virksomhet for å få seg et kvin, de intereserer meg sjeldent. jeg trives mye bedre i lag med gutter hvor jeg kan diskutere og gjøre/snakke om ting som interesserer meg. det er et helvete å drive skuespill og late som man bryr seg om en jente og hva hun sier/gjør/mener og foretar seg bare for å få litt fysisk kontakt. på mange måter er det mer tiltaltende å betale for en "hel-aften" og aldri snakkes igjen, slik at jeg får det jeg vil ha. og ventilert meg, uten alt det følelsesmessig maset det vanligvis medfører...

tanker ?

Eg har bursdag, nemlig! :p
Hvem baker kake og synger sang? :D