Sukkerforum

Uansett hva du gir en kvinne, vil hun gi deg noe bedre. Gir du henne sperm, gir hun deg et barn. Gir du henne en oppskrift, gir hun deg et måltid. Gir du henne et hus, gir hun deg et hjem. Gir du henne et smil, gir hun deg sitt hjerte. Hun multipliserer og forstørrer uansett hva du gir. SÅ..hvis du gir henne noe dritt, så forvent et tonn tilbake... ;)

Hei dere!

Jeg har plutselig blitt interessert i foto, jeg!
Har et digitalkamera, men ingen ekstern blitz eller annet utstyr.
Bruker bare den grønne automatknappen fordi jeg ikke kan noe annet :-)
Har lyst på både fotoshop og stor skjerm og masse greier
- men innser jo at det blir som nybegynneren i slalåmbakken med det råeste utstyret....

Derfor trenger jeg tips!

Hvor starter jeg? Kurs? Gode nettsider? Gode bøker man kan kjøpe? Utstyr? Steder for inspirasjon osv....

Glad for alle gode tips fra dere mer erfarne fotosjeler! :-)

Hei

hva er sjangsen for at 5 - 6 jenter slutter tvert å sende meldinger samtidig?
også blir alt helt stille, enten så er det en konspirajon her, eller så er jentene her utrolig feige.
er litt dårlig gjort også når jeg tenker meg om.

er så synd at det skal være så vanskelig å treffe jenter hefra, det er her de pene er men de har null initiativ

Sitter og ser på dagens mann på TV-3, og det er vel kjent at endel kvinnelige profiler herfra deltar.

Et par av *sukker-damene* har vært på date, der de selv har likt det de ser etter innledningsrundene,
for så å dumpe HAN etter en date eller to.
De har selv noen *små-skavanker* og fremstår ikke akkurat som noen 9-ere i mine øyne iallefall.

Kommer de noengang til å finne sin soul-mate om kravene ikke lempes en liten tanke?

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle få litt tilbakemeldinger på profilen min. Er jo ikke akkurat lett å skrive om seg selv. Lurer egentlig på følgende:

1. Bør noe fjernes?
2. Bør noe skrives om?
3. Er det noe du savner?
4. Eventuelt andre ting du reagerer på.

Jeg har fylt ut relasjonsprofilen så ærlig som mulig, men fant ut at jeg ikke kom opp på 90-tallet med dette. Så har jeg gradvis "normalisert" svarene litt lengre enn hva jeg er komfortabel med, og satt alt jeg kan leve med at vi er ulike på, på uviktig. Det som er helt essensielt for meg har jeg satt viktig på.

Resultatet på landbasis, med brukere som var innlogget sist måned, og som ikke er høyere enn meg, ikke er svært stor og innen et rimelig alderspenn på 14 år, er to på 95, tre på 94 og seks på 93, og så videre.

Siden jeg ikke egentlig er villig til å flytte til utkantsnorge, så søker jeg helst på hjemfylket mitt. Der får jeg en på 92, to på 90, fire på 89, syv på 88 osv. til det normaliserer seg på rundt ti-tolv på matchene nedover.

Så, er dette normale matcher? Hva har dere som høyeste match på landsbasis og på hjemfylket? Eller er jeg helt sær, og leter bokstavelig talt etter one in a million?

Vil bare si gratulerer til meg selv med dagen i dag, 27. oktober :D

Har noen av dere opplevd falske profiler?
Er det kanskje en tilfeldighet at hotmailen min ble blokka etter at jeg ga den ut til en her inne?
Hm, noen som har erfaringer?

Var det noen av dere damer som så Puls på NRK i dag som handlet om single damer i begynnelsen av 30-årene som begynner få dårlig tid med å oppfylle drømmen sin om å få barn?

Er dette noe dere tenker mye på og som stresser dere damer som er 33-35 år mtp at fruktbarheten deres faller drastisk fra ca 35 år som det kom frem i programmet?

Påvirker dette evt dere kresenhet?

Om du måtte velge,ville du da..

1. Fått 50 kg ekstra på kroppen..

eller

2. Fått 50 minus i IQ..???

Hva hadde du valgt? :D

Når jeg bestiller middag fra peppes og sitter i sofaen alene foran tvn.

Her kan du dele når du føler deg mest singel :)

helt normalt å ikke få svar her inne..man kan skrive lange brev eller bare hei,uansett så er det bare 5% som sier hei tilbake..men 5% av en skokk jenter, er da noen sjeler det også :-) så der er håp i mørket og etter hvert som personen begynner å finne ut att \"drømme prinsen\" er kun i drømmen, så kommer man ned på landjorda igjenn og finner lykken :-)

Så, er det bare meg som opplever det slik, eller er det sånn at nettdating ikke er like sosialt akseptert over hele landet? Jeg synes jeg merker at det er en klar "overvekt" av østlendinger her inne, og det kan se ut som det er mer stuereint i den delen av landet enn det er her f.eks. Og når jeg sier her, så mener jeg i Trøndelag. Vi Trøndere som liker å se på oss selv som et åpent og varmt folkeslag, er sannelig ikke god på å vise det mener nå jeg. Min generelle oppfatning av mine medtrøndere er det stikk motsatte egentlig. Gud forby at vi prater med fremmede på bussen, butikken eller hvor det nå skulle være. Og vi passer på at vi er dritings nok, før vi tør å ta kontakt med det motsatte kjønn på byen eller lignende. Og vi er ikke aktive innen nettdating! Og skulle det være noen av oss som faktisk har profil på en nettdatingside, ja da prater vi ihvertfall ikke høyt om det. Det kan jo hende at alle andre synes vi er noen sosiale utskudd som ikke mestrer livet og det å finne seg en partner på den "gode gammeldagse måten" :P
Personlig så driter jeg i hva andre mener om meg og mitt, så det er ikke det som er problemet. Jeg er her jeg, med bilde og alt, så alle som vil kan se:) Men jeg skulle ønske at folk var litt mer åpne for denne måten å treffe nye mennesker/ev. partnere på, spesielt her i Trøndelag. Så, er det flere enn meg som opplever det slik, eller er jeg helt på vidda her?

Jeg har en livslang sosial angst som jeg tviler på at jeg blir kvitt. Det er naturlig nok hovedårsaken til at jeg er singel, og har sine utfordringer når det gjelder å finne seg en kjæreste.

Først må jeg finne ei som godtar mitt "handicap", både i forhold til at når det er mye å velge mellom, så velger man ikke det som er defekt, og fordi de aller fleste kvinner søker etter en som er sosial og selvsikker, også de som selv er usosiale og har lav selvsikkerhet. For en kvinne er ikke dette noen stor hindring, for en mann er det et fjell som må overvinnes, siden vi skal ta initiativet, og være den "sterke".

Taktikken min er å holde dette skjult, selv om jeg ikke legger skjul på at jeg ikke er verdens mest sosiale. Følelsen av ensomhet er slipt bort for mange år siden. Men da kommer følelsen av at jeg kommer til å bli avslørt.

Er det andre her som føler det på samme måten, og som vil fortelle hvordan de takler dette sammen med dating? Er nettdating lurt eller ikke så lurt med en slik lidelse?

Og er det noen "normale" damer som har noen synspunkter på usikre og usosiale menn? Er det noen av dere som har erfaring med dette, og kunne du valgt det samme igjen? Politisk korrekte trøstesvar vil ikke hjelpe meg stort, dessverre.

om du hadde møtt en mann/kvinne og fikk vite at han/hun kanskje ville flytte fra Norge... Og det kan skje om en måned, ett år eller kanskje aldri.. Du trives sammen med personen og har så smått begynt å få følelser, hva ville du gjort.. Droppet ut og spart deg for evt hjerte smerte hvis personen flyttet eller fortsatt og møttes, levd i nuet og tatt en dag om gangen? Med den visshet at en dag kan det være over, plutselig.

...at det er jo morsomt at sukkerfolkets sanne side kommer frem i forumet her, skjult bak et pseudonum selvsagt! Vanskelig å vise hvem dere er og deres egne meninger?

BEKYMRINGSMELDING!!!! Flere damer har blitt anmeldt til dyrevernet.. Det er kommet inn melding om at de holder musa si innestengt og sitter på den.. Husk at alle dyr har krav på luft og regelmessig mosjon...!!

En indianer satt og snakket med sitt barnebarn.
Han sa: I alle mennesker bor det to ulver som slåss. Den ene er ond. Det er sinne, frykt, misunnelse, sjalusi, grådighet, arroganse, selvmedlidenhet, løgn, hovering, overlegenhet og egoisme.
Den andre er god. Det er glede, fred, kjærlighet, håp, ro, ydmykhet, velvilje, empati, sannhet og tillit.

Hvilken ulv vinner? spurte barnet. Den du mater, svarte bestefaren.

Jeg vurderer nå takke for meg inne her for jeg har fått det samme svaret for 14 gang...jeg tror vi ikke passer sammen...lykke til videre...
Er det noen som kan toppe denne?

Da har jeg låst døra og slukket lysene da jeg ikke har søtsaker eller spesielt lyst til å få kåken bombadert med egg av snørrvalper ute på en amerikansk tullting!

Synes det er gøy med Halloween jeg.

På lørdag inviterte jeg til uhyggelig fest for ungene. Først tente jeg opp bålpannen og vi grillet blekksprut(grill)pølser med valgfritt snørr (sennep), blod (ketchup) og tørka edderkopper (løk). Og etterpå fløy de rundt i hagen med lommelykter og prøvde å finne godteposer påhengt refleks. Før "skrekk"film.

Og i dag skremte jeg livskiiiten av naboens 15 åring som ringte på. Batwoman vrengte opp døren og ropte BØØØ... han tørte bare å ta en nox

ouhahaha

en får ikke mer gøy enn en lager selv

Jeg hadde snakket med en hyggelig fyr her inne og vi hadde en kjempegod kjemi!.Det ble flere telefonsamtaler,laaaaaange og veldig mange smser. Vi ble enige om å møtes og vi hadde det veldig koselig både fysisk og psykisk.Neste morgen, slappet jeg av og lot han sove ut. Vi spiste frokost og stemningen var ikke til å klage på den,ikke et tegn til at noe var galt. Jeg hoppet i dusjen og han sa: Kos deg i dusjen da,og ga meg et kyss på panna. Etter dusjen hadde hen stikki av og vi hadde avtalt å være sammen fra fredag til søndag. Hehehehehe,jeg oppdaget ikke faresignalene der! "ler", men tar det med et smil!

Hvor i alle dager har bildene mine på sukker tatt veien? Det ligger bare et bilde av meg ute i albumet nå, og eg har virkelig ikke slettet de selv! Når eg er inne på sukker med pc, så får eg opp alle bildene i albumet mitt, men med mobilen så forsvinner alle bildene untatt 1... Hva som gjør dette?

hva skal til for at du leser hele profilen?
Det er sjelden en tvil om at bildet har noe med hvorvidt du starter å lese profilen, men hva avgjør om du leser den (virkelig leser den) og ikke? Og hva er viktig for deg i en profil?

For meg, for eksempel, er det viktig at bilde og hva vedkom har skrevet om seg selv passer sånn nogenlunde.. Jeg klarer liksom ikke helt å ønske å bli kjent med en som hevder han er humoristisk/ er en moroklum, men bildet viser en gretten person... eller alvorlig atpåtil...
Jeg leser gjerne profiler uten bilde, men helst kun hvis de har tatt kontakt. Står det lite på profilen, eller de ikke har fyllt ut noe, kontakter jeg ikke mennesket i det store og det hele... uansett om det er aldri så pent et menneske...
Som regel PRØVER jeg å lese hele profilen, men stopper om jeg finner noe veldig nei nei for meg...

Så... hva med deg???

å trykke på anonymknappen etter at du har laget en tråd... eller svart med åpent nick på et innlegg du absolutt ville vært anonym på..

Det har jeg : )

Hva skal DU i helgen???
denne tråden er nok en gjenganger, men jeg er likevel nysgjerrig...
Hva er dine planer for helgen?

Selv har jeg kvelden uten planer for i morra, men skal ellers feire min lillesøster på lørdag og kosekveld med lillemor
på søndag...

Ved siden av dine helgplaner.... Hva er din optimale helg???

Pendelen har svingt for trettifjerde gang. Et nytt år har slått som et stort massivt hjerteslag. Elvene ble oversvømt av vårregn og vintersnø. Tørre løvtrær våknet til liv og blader slo ut som kapillærer fylt med friskhet som fra magiske arterier. Sommeren steg som en bølge som slår inn over en brennende strand. Alt sto i liv, frosset i et magisk tiendels sekund. Storslått, levende og vakkert, før hjulet igjen dreide videre. Bølgen rømte tilbake mot havet. Løvet falt. Natten ble sort. Vinden festet seg om husveggene og kirkeklokken hamret midnatt. Et nytt år og man forblir den samme. Vakre ting skjer rundt meg. Venner finner retning og løfter som kometer over himmelen. Snart kan jeg ta på den varme vinterfrakken.

Hvilken farge pleier dere å ha på sengetøyet?

Jeg har som regel hvitt, men har rødt liggende klart for mer romantiske settinger.
(Gjør unntak for noe billig og gyselig kjøpt på Ikea kun fordi det var billig)

Hvor mye legger dere egentlig i det dere oppgir der?

Jeg merker at det er utrolig vanskelig. Altså, det er lett å si hva jeg ikke vil, men jeg merker selv at jeg ikke liker profiler der drømmepartneren bare er definert negativt, at det bare står hva vedkommende ikke er. Så derfor forsøker jeg selvsagt å unngå det selv.

Synagogen fikk bokettersyn og en striks mann fra likningskontoret kom inn. Han fikk med seg rabbineren rundt og spurte en haug intrikate spørsmål.
- Ser dere kjøper mye talgelys - hvor blir det av det som renner ned på bordene?
- Jo, sa rabbineren, det samler vi opp og sender tilbake til lysfabrikken, så får vi en gratis eske med lys en gang i året.
- Dere kjøper veldig mye brød også, hva gjør dere med alle smulene?
- De plukker vi opp og sender tilbake til bakeriet, så får vi en kasse gratis brød en gang i året.
Bokormen leter videre, finner ingenting å sette fingeren på, men må gjøre et siste forsøk:
- Men hva med alle forhudene etter omskjæringene, hvor blir de av???
- Snedig at du spør om akkurat det, sier rabbineren, de samler vi opp og sender til likningskontoret - og en gang i året sender de oss en komplett kuk!

Har dere opplevd å maile litt med noen på Sukker en periode, for deretter å tenke at h*n har skrevet et anonymt innlegg på forumet? Det kan da både være noen du mener fremstiller seg positivt her, noen som har "slitt" litt på kjærlighetsfronten eller evt noe annet.....

Da var det endelig avklart!

http://www.youtube.com/watch?v=Wvh5VxpoX-o

Ser at det er mange som "kan flytte på seg", men vil man egentlig det?
Eventuelt hva må til for at en skal kan flytte på seg?

E det någen så har fått seg den nye iPhone 4S som kom ut på fredag ? :)

Eg e iallefall superfornøyde! Apple har klart det igjen ! :)

Det er allmanskjent her på forumet at ALLE har en eller annen tråd å klage på...
Alltid er det noen som mener en tråd er startet er skikkelig dust... Men likevel er de med og klager og skriver innlegg
på tråden,.... aldri helt skjønt den greia der i grunn... sier det ikke mer om klageren enn tråden??

ANNYWHOOOOO....

Hva mener DU er den verste tråden noen gang startet her på sukker????
Eller event type tråd, da noen tråder gjerne smelter i samme kategori osv...
Og hva er deres meninger på hermetråder?

Vinteren nærmer seg:)

Husk å stille klokka en time frem i natt klokken 03.

om man bare skal ha noe smått noe til vinen, hva foretrekker dere da? jeg har ikke så lyst på ost og kjeks idag.. selv klarer jeg med med sjokolade og vin.. :P men tenkte liksom ha noe spiselig..

Noen som skater?

Ingen svar
(mann 34 år fra Akershus) Privat melding

Skateboard/dirtboard <3

Hva gjør jeg....han fikk den ikke stiv da vi skulle ha sex for første gang......

Jeg sa ikke noe om det da...bare gjorde så godt jeg kunne med å suge han og han tilfredstilte meg da på andre måter....

Håper det går bedre neste gang.

Har ihvertfall sendt ham en koselig sms her på morgenkvisten så han skal være sikker på at jeg hadde en fantastisk kveld...for det hadde jeg.

Ja eller ja?

Jeg er blant de pussige sjeler som ikke banner, og her om dagen da jeg ønsket å uttrykke min frustrasjon over de som er ansvarlige for kollektivtrafikken her i fylket, kjente jeg at jeg virkelig kom til kort. Jeg mener bestemt det nå er på høy tid å karre meg opp til neste nivå for banning - altså nestenbanning!

Dryl ut din saftigste frase!

(At det er intensjonen som teller hva banning angår bryr jeg meg forresten ikke om. Det er ikke sånn at jeg ikke banner av prinsipp eller noe, jeg ble bare levert sånn)

Jeg gleder meg!

Nå er det en lite evighet siden jeg har skrevet her inne =)
Tenkte jeg måtte skrive ett lite Innlegg igjen =)

Det jeg lurer på er: Hvordan trener du? Hva er målet med treninga di? =)

Jeg trener veldig ofte, går på diett, og har gjort det lenge..

Resultatet er ned 12 kg, og blitt MYE sterkere =)

Ja, kjære single kollegar. Nå som klokken skrues en time tilbake i natt så er panikk timen blitt til to på dansegulvet :)
Selv skal jeg bare sitte her hjemme å fyre med ved og drikke litt vin å se på en film.
Ønsker dere alle en fin fin lørdags kveld :)

Take care :)

When geeks find love ( Red vs Blue )

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym arneand

Noen få kjenner muligens Red Vs Blue
Fant denne når jeg tittet på de siste episodene.
;)

http://roosterteeth.com/archive/?id=3473&v=trending

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320837_10150434263026142_747451141_10817456_372113985_n.jpg

Ja hallo? Noen hjemme? Snakker de på den måten også?

Take this lollipop

Ingen svar
(mann 33 år fra Hordaland) Privat melding

I dare you.

http://www.takethislollipop.com/

(facebook-app som ber om tilgang til diverse data. Helt trygt. Resten får du se selv... )