Sukkerforum

Mr.Pusten

Siste svar lø. 23 juli 15:25 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Hvor gjorde du egentlig av innlegget ditt der du beskyldte våre nye landsmenn for terrorangrepet i Oslo?

"Nå får mor Norge vise hva hun er laget av. Hold hodet kaldt og hjertet varmt."

Nå ristet akkurat hele Oslo sentrum..

http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/eksplosjon/17411344/

For de døde!

I DAG BESTO JEG FØRERPRØVEN FOR TUNG MC!!!
Er sååå happy, greier ikke sove.....har kjørt i hele dag, - det er så moro!!!
Noen andre som er bitt av samme basille?? ;-)

...og gi et lite livstegn fra dere, alle som har vært i Oslo idag. Vil bare vite at dere er ok.

Vet en skal ikke snakke om andre sider her inne, men dette er negativt så kan ikke gjøre noe!

Lagde meg en profil på "skybyen" for gøy siden jeg var på nettby før, så klikker jeg meg inn på en profil, så står det: "beklager, men du er for gammel til å besøke denne profilen" ,så er jeg 28 år liksom! haha
herregud, er nettet kun drittunger, eller hva er det her for noe??? :P

Hva f..

Siste svar fr. 22 juli 17:40 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym s6x

Fy dæven-steike stuke asså, det er jo ikke no`fart i damene her jo. Ikke overhodet vært stygg-i-meldinga, bare positivt pjatt, tjatt, ditt-og datt..ingen tilbakemelding, zilch..zip it, babe. Unzip..yeah, oh neida... ;p

Siden vi er inne på temaet sex...
Leste om en nesten 100 år gammel undersøkelse som viste at de fleste kvinner mislikte sex, og gjorde det kun som ekteskapelig plikt.
Så noe om at tallet i dag er 10-20% for begge kjønn.

Så spørsmålene er:
Er det noen her som misliker sex?
Og for de som liker sex, i tide klarer å finne ut om partnerkandidat misliker sex?
(Regner med at de menn og kvinner som misliker sex ikke alltid danner par)

(Forventer ikke at noen skal bruke sitt vanlige pseudonym)

Kan ikke annet enn å le når jeg ser en del eldre damer her som skriver hvor nedrent de blir av unge kjekke menn her inne, de fleste er ikke pene selv en gang, unntatt noen få self.

Alle vet at balansen mellom kjønnene her er skeivt, men at det er så galt har jeg ingen tro på! ;) ;)

du ble kontaktet av noen du kjente eller visste hvem var fra før?

Eller om du faktisk ble kontaktet av en kjendis?

Ja, det kan virke slik. Jeg er en 23 år gammel, attraktiv jente, som får mange daglige henvendelser her på Sukker. Noen av meldingene kommer fra menn på over 40 år, ja, enkelte har også rundet 50-tallet, og disse er naturligvis preget av sin alder. Jeg liker mennesker som har selvtillit, men for at den skal være noe verdt, må den jo også bestå av en viss selvinnsikt. Hva er det disse mennene ser for seg, egentlig?

Jeg har spesifisert at jeg søker menn mellom 22 og 34 år, så hvorfor henvender disse farsfigurene seg til meg? Om jeg skulle falle for en 40-åring, skulle han være rimelig upåvirket av sin alder; både hva gjelder utseende og personlighet, og det kan jeg med sikkerhet se at ikke gjelder de som oppsøker meg. Mennesker, menn som kvinner, som ikke evner å se seg selv utenfra, er virkelig veldig lite tiltrekkende.

Finnes det en måte å finne ut hva slags stjernetegn de forskjellige har her inne?

Dyremishandling

Siste svar fr. 22 juli 12:22 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Fryktelig hvor noen kan gå hen å skade, torturere og eller drepe dyr.

Det skulle vært lov å gjøre det samme mot de som driver med slikt, det hadde vært enn sann glede!!! Om noen stakk ut øynene på en katt, skulle vedkommende fått stukket ut sine!

justice for all!

Til dere menn: Har det noe å si om dama du blir sammen med har hatt mange sexpartnere før deg?
Dømmer du henne på bakgrunn av det, eller er det bare at hun er da en erfaren kvinne?
Bryr dere dere om det i det hele tatt? Og hvorfor..?

Er ny her inne, ingen vil chatte, tror det er bedre å gå ut jeg !

Hva med å bygge en tidsmaskin dere? ..

Hvorfor er vi mennesker lagd slik at vi har følelser. Vi blir lei oss, glade, sure forelska, sjalu osv. Kunne vi ikke bare vært like glade alle sammen og kn...a rundt og hatt det bra?

Hvorfor er det slik at når damer føder barn så sier de det er det verste de har vært med på og skal aldrig (med g tilogmed) skal igjennom det igen, men vips så er det glemt. Dersom du skulle være så uheldig å havne i en krangel med den samme dammen kan du banne på at hun husker det som ble sagt ned til minste detalj og aldrig (med g her også) vil bli glemt. Du kan være helt trygg på at det blir brukt mot deg ;-)

Hvorfor er det slik at når man snakker om likestilling så ser man hele tiden hva og hvordan opp mot mannen. Akkurat som han er noe ideal!

Hvorfor er det slik at når mann snakker om ting og tang så skjønner jeg med en gang hva han snakker om, mens når en dame snakker blir alt gresk med en gang? Helt sikker vis a verca også!

Hvorfor er det slik at mammaer alltid beskytter den lille gullgutten sin og har ingen feil, selv om de er akkurat like til den dustete gubben sin. Og hvorfor er det slik at pappaer beskytter den lille vakre jenta si, selvom hun har de samme "feilene" som den sure gretne kjerringa har?

Hvorfor er det slik at noen (særlig menn her inne) sutrer over manglende svar og legger ut forsøk på hvilket av kjønnene som får mest oppmerksomhet. Der legger de frem bevis på at damene får mest oppmerksomhet også klager de over manglende respons. Hallo, man går ikke ut i butikken å kjøper mer mat når kjøleskapet er fullt!

Hvorfor er det slik at vi henger oss opp i detaljer når vi ser etter partner? Har hun små eller store pupper, er han høy og mørk. Har hun for mange eller få festbilder med kløft, har han hår eller ikke. Legger man merke til dette i det daglige liv eller er det andre ting som er viktigere da? Legger vi merke til det når vi sitter over kjøkkenbordet å deler hverdagens hendelser eller når vi elsker så heftig at snøen på Nordpolen kunne smeltet?

Er det noen som kan gi meg svar på disse små mysteriene? Jeg har mange flere :-o

Hvordan er det med dere når dere skal date?

Er jo en kjent sak at alenemødre møter straks mere skeptiske menn å muligens sliter litt mere i datingssammenheng, men hvordan er det motsatt?

En annen tråd her spør om antall sexpartnere. Jeg lurer på hvem som har testet seg for kjønnssykdommer. Hørte på radioen for 2 dager siden at menn er veldig dårlige til å teste seg, og dermed kan holdes ansvarlig for at bl.a. clamydia stadig sprer seg. Har også diskutert dette med flere kompiser, og blitt rimelig overrasket over at menn i 30 årene aldri har testet seg, til tross for at de har hatt ubeskyttet sex flere ganger.

I venninnegjengen har derimot alle testet seg, og krevd av sine kjærester at de skal ha testet seg før de har hatt sex uten kondom.

Hvor står sukkergjengen i forhold til helse og sex?

(kvinne i 30 årene/bestått alle tester)

Tidligere i dag så ville ei 16 år gammel jente fra Møre og Romsdal chatte med meg, her på Sukker! Uten å ha besøkt profilen min først. Allerede det i seg selv er noe merkelig. Jeg åpnet chatten og hun begynte med å skrive "Hei :)".

Før jeg svarte noe, så ville jeg først sjekke profilen hennes av ren nysgjerrighet og ble litt småsjokkert da jeg fant ut at hun er såpass ung enda. Egentlig bare et barn fortsatt. Hun leter etter "menn" fra 16 til 18 år ifølge profilen hennes, og jeg synes det er merkelig at hun da velger å skrive til en 27 år gammel mann som meg. Men det er klart, hun sjekket ikke profilen min først da. Kanskje jeg ser yngre ut? Jeg skulle til å skrive "Hei, jeg synes at du er alt for ung, og jeg tror du heller bør kontakte noen andre". Men da hadde hun plutselig lukket chatten igjen, like greit vil jeg jo si. :)

Litt moral og sunn fornuft må man jo ha, og jeg kan strekke meg ned til 18 år. Men det er egentlig på grensen til å være for ungt det også, jeg er jo tross alt på vei til å bli 30 år nå. Jeg synes bare at det er så merkelig at enkelte bare begynner å chatte slik uten videre, uten å ha besøkt profilen først. Men det skjer veldig sjeldent da, så det er ikke noe problem. :)

Det har jeg ofte lurt på: Hva er en kjekkas? Jenter, damer, kvinner; har dere et svar? :)

Har B-dag i dag og sola skinner. Er så glag for det =D

Jeg nå på hvordan man kan komme i kontakt med noen her inne.. har prøvd med hei.. og noen komplimenter.. men det funker ikke.. burde jeg kanskje bytte bilde mon tro.. forslag tas imot med takk :-)

Sukkerjenter

Siste svar to. 21 juli 20:54 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Søkende

Som ny (super)bruker så trenger jeg tips fra dere jenter.
Har jo skjønt at jenteprofiler blir nedlasset med henvendelser mens vi menn trenger å jobbe litt mer for oppmerksomheten:-)
Derfor går jeg direkte til kilden.

Hva er det som får deres oppmerksomhet?

Hjerter? Forsvinner det i mengden og blir hengende ute i kosmos?
Komplimang? Er det noe som gir en godfølelse men ellers uinteressant?
Melding? Kort og morsom, lang og omfattende, dyp og filosofisk?
Profil? Hvor langt og dypt skal man egentlig dra det?
Profilbild/album? Skal det være et bilde som ordentlig viser hvordan man ser ut eller bilder som viser hvor morsomt man har det i livet?
Selvfølgelig skal vi menn vise en ærlig side, sanningen kommer jo frem uansett, men tips på hvordan jeg får igang profilbesøk, meldinger m.m. så jeg får muligheten til å vise hvilken fantastisk;-) mann jeg er, mottas med stort takk:-).
Ønsker alle en fantastisk sommer så kanskje jeg ser noen av dere der ute i the real life.

Matchtall?

Siste svar to. 21 juli 19:04 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym apsokdfj

Noen som faktisk bruker dette? Jeg syntes det er irriterende at jeg ikke kan se på profiler som har mindre match enn 70, tenk om drømmedama er blandt de???. Selv har jeg svart gjennomsnittelig på alt for å prøve å unngå å filtrere bort for mange potensielle kjærester. Jeg har mer tro på at det som står i profilen har mer å si enn denne matchen. Jeg har og prøvd å svare ærlig på spørsmålene som gir dette matchpoenget men jeg finner de aller fleste spørsmålene uvesentlige for det jeg søker, spesielt siden jeg er veldig fleksibel og tolerant mot andres personligheter. Selv finner jeg motsetninger spennende men det gis ingen mulighet for det her slik jeg forstår det.

Hei! noen jenter som har lyst å prate litt? synes det er litt vanskelig å komme i kontakt med jenter, så jenter venligst ta kontakt om du har lyst :)

.... :-I jeg trodde vi alle var her i samme ærende...? men du verden så lav svarprosenten er her.. tror kanskje ikke disse matching tallene har så mye å si.....

Javell.. noen andre som er så heldige å være støkk på jobben i finværet.. hehehe... ja ja man får jo tid til å kikke litt her på sukker da.. tjohoo

Jeg er 20 år og skal inn i forsvaret i 12 måneder om 1måned... er det vits for meg å være på sukker? vil jeg bli uaktuell for alle jenter på min alder pga det?

Tanker og refleksjoner tas med glede

Gamle kjente

Siste svar to. 21 juli 12:31 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

På "nye brukere" så jeg nettopp noe jeg aldri har sett før - matchtall 97. Brukbart profilbilde, velfylt album, helt til jeg så i bakgrunnen på et festbilde - det var da vitterlig en kompis av meg. Hjernen setter i gang og, dæven, det var sannelig den dama han kompisen min forsøkte å spleise meg med i fjor sommer... Er det han som har laget matchingsystemet her, mon tro?

Betalte meg inn jeg for å få si hei til en kar.. :-) så var han vel værdt det også da håper jeg..

Og en annen ting, jeg får være her med dere forumtrolla... :-)

Egenmarinert biff på grillen. Smørstekte kantareller til ungene. Rødvinssaus med kantareller til de voksne. Kokte, og deretter ovnsstekte poteter til de voksne. Sol. Sørland. Øl. Vin. Selskap. Eneste som mangler er en sweethart :) Sukk. Blir man aldri fornøyd?

Hvor drar dere? Hva gjør dere i ferien?
Jeg var på SPA-hotell i Sverige med jentegjengen forrige uke - kan ikke anbefales om man håper på kontakt med single menn ! ;)
(var ikke derfor vi dro dit da :)
Så gutter....tips om hvor jeg legger neste tur?

Ja, jeg undrer, og sikkert blitt tatt opp før, men er yngre gutter mindre kresen??? Jeg får en del post, fra veldig unge gutter, og skjønner jo at de "lukter" erfaring.. selv om en og annen bedyrer at de søker noe mer. Iallefall, disse gutta her skikkelig kjekke. Så jeg burde vel føle meg smigret, men samtidig så er posten jeg får fra eldre menn(gjerne 44+++), lite oppløftende.. dvs på langt nær så kjekke som disse unggutta.. og derfor lurer jeg på om yngre gutter ser vekk fra utseende så lenge man er oppe i årene og innehar erfaring?Eller er det de eldre mennene som har en dårlig virkelighetsoppfatning av seg selv og skyter med hagl ?

Jeg vet jeg ser yngre ut enn hva alderen min tilsier, holder meg godt, og har kun noen få år ikke vist legitimasjon på byen. Har draget på disse småtrolla på byen og, det skal sies, er usikker på hvordan jeg skal tolke interessen fra disse, når jeg omtrent ikke får post fra jevnaldrende..Jeg selv er 38.

match

Siste svar to. 21 juli 00:16 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Når noen har 96/97 % match med deg, svarer med at, beklager tror ikke vi passer sammen. Ja da gir jeg opp hele matchtallet!

har fått mer kontakt med jenter som har 80 i match!

just saying....

Hey kan noen hjelpe meg?? i Adore and i Love er jo to forskjellige ting, på engelsk og arabisk... men jeg bare får det ikke helt til på norsk.. begge blir på en måte jeg elsker deg.. Love og Adore blir liksom kjærlighet.. er det noe bedre oversettelse på disse?

hva hjelper dere å glemme ensomheten?

Nå er jeg lei av menn som lyver på alderen altså!
Stadig vekk opplever jeg at gutta syns det er helt ok å trekke av 5-19(!) år.
Selv er jeg 36 år og vil helst finne en i tilsvarende alder, men de gutta i den aldersgruppen vil helst ha jenter på maks 32.
Tror vel jeg også hadde hatt bedre sjanser om jeg da løyv meg ned til 30!
Blir så forbanna! Arrrgh!

Virkelig mye deilig for øret...

Hva annet sommerskjønn musikk har vi som vi kan Spotifyere?

...i kveld med "Pulp Fiction", et par pils og helt okey mat. Det kunne absolutt vært verre! :)

Greit, dette har sikkert blitt skrevet tusener på tusener ganger før, men skitt au: hva er den perfekte datefilm. Snurr rull og debatt!

Det virker være mange (menn?) som lurer på hvor mye oppmerksomhet mannlige respektive kvinnlige profiler får.
Og uansett hva man er ute etter er vel tanken at folk skal besøke profilen?

Her er ytterligere et par drypp erfaring...

Oppsummert virker den sparsomlige kvinnelige profilen ha fått omtrent like mye oppmerksomhet som den mer komplette mannlige.

Min profil: superbruker, bilde, album og en god del informasjon lagt inn. Har hatt ytterligere et innlegg på forumet med profil, men jeg kunne ikke se at det på noen måte påvirket besøkstallet. (Jeg misstenker at for de som vel er inne og leser profilen min, så er det kankje ikke akkurat det de søker, så jeg forventer uansett ikke et lass med meldinger/hjerter)
Etter ca en måned:
- 45 forskjellige har vært inne på profilen og jeg har hatt totalt 181 besøk.
- To meldinger sendt til meg spontant , begge virker masseprodusert (den ene fra en mann??)
- Ingen hjerter

Kvinnlig bekjents profil: Gratisbruker, ingen bilder, svart på spørsmål, men ikke lagt inn noen egen tekst.
Etter en måned:
- 29 forskjellige har vært inne på profilen totalt ca 100 besøk.
- 4 spontane meldinger
- 4 hjerter

http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=Singel&bokmaal=+&ordbok=nynorsk

Jeg er egentlig en type med svært stor selvtillit ovenfor det motsatte kjønn, men nå er jeg nervøs for første gang på lenge, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

Jeg har møtt ei jente på nettet. Her inne på sukker faktisk. Hun ga meg først et gult hjerte, jeg skrev til henne, hun skrev tilbake, og vips så var samtalen i gang. Nå har vi pratet noen dager, sett hverandre på cam osv osv. Og nå har hun spurt om jeg vil komme på besøk til henne. "Hurra", skulle man tro jeg tenkte... Og jeg gjør det, for det meste.

Men... Greia er... Hun bor langt unna meg. Jeg i midt-norge, og hun på sørlandet. Altså er det snakk om en del utgifter og tid som må settes av for å få til dette. Jeg bryr meg dog ikke så mye om avstand som mange andre, noe som kanskje kommer av at jeg var sammen med ei fra oslo i mange år etter at vi møttes på nettet (ikke her). Men det er en annen historie.

Så hva er problemet? Jo. Hun er så HOT at jeg blir redd. Jeg skriver HOT med store bokstaver, for det holder ikke med små. De aller fleste menn ville rangert henne som en blank 10'er, og i _verstefall_ en 9'er når det gjelder utseende. Hun er dødspen og har kroppen til ei gudinne.. I tillegg er hun morsom, smart og selvstendig. Hvordan kan dette være et problem tenker du? Det er mulig jeg lager problemet selv, men jeg skal fortelle hva jeg tenker.

Selv er jeg en 7-8 på utseendeskalaen vil jeg påstå. Jeg er en lutfattig student som bor hjemme hos foreldrene mine, og har ingenting annet å lokke med bortsett fra min gutteaktige sjarm :P Jeg har vært med såkalte 9'ere før, men aldri en skikkelig 10'er. Og dette gjør meg nervøs. Hvorfor vil dette prakteksemplaret av ei dame ha meg på besøk?

Hadde hun bodd i samme by som meg, ville det ikke vært noe problem, for da kunne man bare møttes i byen og raskt funnet ut om kjemien stemte, men det er altså ikke tilfellet. Når man må reise så langt, vil man gjerne ha noen dager på seg. En langhelg for eksempel. Og det er dette jeg har å tape. Tid og penger. Hva om hun ikke liker meg når jeg møter henne? Da blir jeg stuck på et sted langt nedi gokk, med mitt eget tapte selvbilde etter å ha blitt avvist, og masser av tid til å tenke på det etterpå før jeg kan dra hjem.

Hva gjør jeg? Shoot!

Lurer bare på om du har gått Besseggen. Ja eller nei.

Var det en fin tur eller er det oppskrytt.

Endel føler seg ensom i forhold.

Så lenge forholdet kan sies å fungere, hvor ofte skjer det, og hvorfor?

Synspunkter?

Ville det i tilfelle gitt meg større sjanse for kontakt med damer her om jeg tok nærsyntoperasjon ? Noen damer som kan gi svar ?

Kjæreste??

Siste svar on. 20 juli 14:25 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym zazazuuu

Hva skal man med 1 kjæreste, når man kan ha masse småkjærester herfra..:-DDDD

HUUUUDGE PROBLEM!!!

Siste svar on. 20 juli 13:16 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Morebabies

Jeg har et stort problem.. Har møtt en type som jeg liker veeeeeeldig godt, har ikke møtt han her inne så derfor kan jeg beskrive situasjonen korrekt!

Situasjonen er at han har 2 barn, med 2 damer, på 1 år og 4 mnd og 2 år.. Det er kun 9 mnd mellom dem.. Han hadde datet en dame, det var over, han møtte en ny etter 2 mnd.. Så gikk det 1 mnd og han får beskjed fra dame no 1 om at hun var gravid og skulle beholde.. Så går det 6 mnd og den nye dama ble gravid.. Så ja, det er historien..

MITT problem er at jeg har et barn, nesten samme alder som hans to, midt i mellom faktisk.. Og jeg vil ha flere barn.. Jeg som ikke er 30 engang klarer ikke se dette med håp om at det kan gå.. Det er seff problemer med dame no.2...

Noen som har noen tips?