Sukkerforum

Dette er ett reelt spørsmål..hovedsaklig til menn: Hvis dere klikker dere inn på profilen min, og ikke skriver en mld.......betyr det at dere er uinteressert?? Jeg spør fordi jeg lurer på om jeg bare skal droppe å sende melding da.....for kun å få avslag?----

Jeg leser her inne på forum, og kan ikke dy meg for å undre meg litt, eller for å si det rett ut, undre meg ganske mye.

Jeg leser om sinte menn som heller vil til utlandet for å finne dame. Jeg leser om forutinntatte holdninger om at alle jenter er slik eller sånn, og alle menn tenker slik eller sånn.

Noen sier at "sukker.jenter" er kresne og nykkete. Og andre sier at "sukker-menn" er gjengangere her inne, og bare er ute etter å nedlegge noen og ikke etter et forhold.

Jeg tror dere alle har rett, det finnes garantert alle slags mennesketyper her inne. Her som i RL . Det som undrer meg, er at man bruker så mye energi på å klage over at man ikke finner det man leter etter, istedet for å bruke tiden på å lete videre? Og hvis man mener at alle sukkerjenter/sukkermenn er håpløse,,,ja da bør man vel lete andre steder istedet for å fore sin egen negative tankegang med å skrive om hvor håpløse alle her inne er ? Eller? Og det MÅ da være flere enn meg som har truffet hyggelige menn på date her? Eller? Anyone?

Jeg sitter og tenker på en ting i kveld. Nå har jeg surfet litt rundt her inne også har jeg tenkt følgende:
Hva er det med oss menn som er på jakt etter en seriøs kjærste/venn/forhold siden dere damer/jenter ikke vil ha oss. For en skulle tro at vi var de som dere damer ville ha? Svaret er NEI...i stdenfor så gir dere avslag på oss og sier at dere ikke er intreserte eller så passer vi dårlig sammen...eller en annen merklig unskylding i svars form til oss... eller som den siste jeg fikk.."denne meldingen har du sendt til flere"...noe som jeg ikke har gjort...
For det virker som at dere damer er på jakt etter den som skal være både ærlig og trofast osv...men istdenefor så dumper dere alle oss menn som tenker/vili være seriøse...
Da tar dere til takke med de som er på en eller annen måte er skrudd sammen på feil måte...Kort sagt dere velger feil mann og det blir det ene og andre ut av det...med andre ord lykken er kort og dere sitter ulykkelige igjen...
Hadde det ikke vært bedre å valgt en mann som vil være seriøs istedenfor å gjøre så mye feilskjær som blir gjort? Og kansje hatt et forhold som varte lengre og vært lykkelig.
Jeg må innrømme at jeg ikke forstår helt dette her...så derfor er det noen som kan gi meg et ærlig svar til en totalt naiv idiot av en mann på 37år.

Jeg kom i kontakt med en spennede ungdommelig frøken her inne for en stund siden.
Hun fremstod jordnær som meg, passe reflektert, passe levende, vi mailet endel her inne.
Hun kom inn på sex, og lutre på om jeg var god på tantra-sex. Jeg ble litt forfjamset og forsøkte å pynte litt på et svar:

"Jeg har ikke noen erfaring med tantra-sex men om du ønsker kan du kanskje vise meg noen knep*

Mulig hun har negativ erfaring med utholdenhet rundt norske menn (selv var hun fra mellom-europa)

Skulle jeg svart at jeg egentlig ikke har hatt noen behov for det så langt og mener å kunne holde meg lenger enn snittet?

Ønsker råd fra oppegående kvinner!!

Ok. Jeg innrømmer det. Jeg suger på smalltalk.
Dette er en av grunnene til at jeg kvier meg litt for å møte nye folk (les: dater) også.
Så, hva snakker man om på de innledende datene, egentlig? Og hva snakker man ikke om? Jeg trenger tips til tema!

Det virker som ingen tør å ta problemet fra roten:

De "mørkhudede mennene" er oftest mennesker som kommer fra krigsherjede land med så ekstreme tilstander at vi ikke kan forestille oss det. Er vi klar over hvilke folkemord som foregår i afrika nå, hvilke bestialske nedslaktninger som foregår uten at den vestlige verden løfter en finger?

Det handler ikke om at de "har en annen kultur". Det handler om at de er vokst opp uten kultur overhodet. Steder der menneskerettigheter ikke respekteres.Der vold, drap og tortur er en del av hverdagen.

Nordmenn i vår overveldende velstand kan ikke forestille oss i våre villeste fantasier hvordan mange av disse mennene har hatt det. Et hint: det er grunner til at de har flyttet til andre deler av verden, der de ikke kjenner noen og må klare seg selv. Hadde de hatt levelige tilstander hjemme hadde de neppe tatt seg bryet.

Hva med å heller gå til kjernen av problemet: befolkningsøkning på nesten 80 millioner hvert eneste år, store deler av verden uten noe i nærheten av de ressursene vi nyter med våre privilegier. Og der befolkningsøkningen er størst i landene som er mest fattige.

Jeg sier det igjen og oppfordrer deg til å tenke over hva det innebærer: BEFOLKNINGSØKNINGEN ER STØRST I DE FATTIGSTE LANDENE.

Så lenge vi fortsetter å akseptere en slik befolkningsvekst og ulikhet i ressurstilgang, og så lenge den globale oppvarmingen med de påfølgende naturkatastrofene fortsetter kommer ikke innvandringen til å minste, den vil øke mer og mer. Det samme gjelder problemene innvandringen fører med seg.

Det handler ikke om "annen kvinnefiendtlig kultur". Det handler om at 20% av verdens befolkning eier 80% av ressursene og at befolkningsveksten er størst i de landene som er fattige. Det handler om ekstrem global urettferdighet.

Jepp, da skjer det kjipe sosiale konsekvenser. Og jepp, det går av og til ut over oss selv her oppe i fredelige uskyldige oljerike nord.

Å stigmatisere folkegrupper og andre kulturer er å overse problemenes opphav, og det gjør ingenting for å forbedre situasjonen. Det bare forverrer situasjonen.

Det som trengs er ikke mindre enn store forandringer i global skala og en regenerering av hele verdensøkonomien. Globalt samarbeid mellom alle land for å løse de store krisene. Innovative virkemidler der gammelt tankegods tilpasset 1900-tallet forkastes. Det trengs systemendringer.

Politikerne må få ut fingern og innse at VEKST VEKST VEKST -økonomien ikke funker lenger!

Fikk denne servert på facebook. Verdt å tenke gjennom, i disse hysteriske tider...

http://merenn140.origo.no/-/bulletin/show/700854_i-natt-var-jeg-voldtektsmann?ref=mst

Regner med det er fler menn her som kjenner seg igjen i denne... Kvinner også forhåpentligvis, selv om ikke perspektivet er skrevet derfra.

Annenhver profil her inne og veldig mange meldinger handler om en "pent brukt modell til salgs, med bare noen få riper i karosseriet og litt smårust".

Trodde du det var originalt? Morsomt? Kreativt? Vel, du er en av MANGE her inne som bruker den fantastisk kjedelige profilteksten. Kjenn ditt publikum, jenter flest er ikke veldig opptatt av å lese bilannonser!

http://www.youtube.com/watch?v=Pl7sWtUu1Fc

Ahhh...ingenting er som gode gamle "frie" massemedia! ;)

Ja, jeg mener faktisk det.
Da slipper jeg å anse personen som aktuell for meg, for da har personen (dvs for meg gjelder dette kvinnen) gitt beskjed om jeg ikke er interessant for henne.
Samtidig vet jeg jo at hun ikke er interessant for meg, for jeg ville ikke blokket noen.
Dvs at hun har et menneskesyn som ikke jeg klarer å relatere meg til.
At man skal dømme noen som uaktuell ut i fra noen bilder og tekstlinjer, da har man virkelig høyt nivå.
Men jeg setter faktisk pris på slik blokkering, for da vet jo jeg hvem den andre er...
Kan kvinner dømme meg pga slike ting, da kan jeg også dømme dem som dårlige mennesker. ;-))))
Det er min rettighet, akkurat som at det er kvinners herlige rettighet å blokkere meg.

Takk til alle damer som blokkerer meg...

Mvh lykkelig ;-)

Noen som vet om Mette-Marit har en profil her?
Hun er en skikkelig hyggelig dame.

..Om vi klarer å ha en dag her på forumet uten at vi hudfletter det motsatte kjønn, surver over at vi er single, klager over at andre ikke skjønner at de er single fordi de er uatraktive osv..

Vi er alle forskjellige, vi søker forskjellige kvaliteter hos en partner, og har forskjellige ting i gi. Og det er BRA !

Snø?

Siste svar ma. 7 nov. 2011 20:41 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym wendy

Nå har de utsatt åpningen i Hemsedal enda en uke pga manglende snø... Og jeg som hadde preppa både bil og brett for langtur :) Noen som har bestilt snø og faktisk fått den enda?

Hei!
Jeg har fylt år og prøver å oppdatere profilen min slik at det står riktig alder, men det går jo ikke an? Finner ikke ut hvor jeg kan endre det. Noen som kan hjelpe med dette?

De flotteste gutta finnes defenitivt ikke i OSLO. Tror jeg bør dra litt flere steder rundt i Norge:P.Masse flotte menn her inne, men de bor så langt unna!!;/

Ha en flottest uke..

Det fortjener dere! Men husk å sørge for god karma selv, så får dere god karma fra andre!

.... og selv få velge en bok som skulle bli film.....
Ja, hvem hadde du valgt da? Kom gjerne med forslag til både barnebok til barnefilm
og "voksenbok" til "voksenfilm" (nope, mener ikke pornokategorien)....Som ekstra;
Jeg leste en liten notis på nettavisen for noen uker tilbake at min kjære SVK av Roald Dahl blir filmatisert.
SVK var en av mine store favoritter, og det føltes som en ønskedrøm gå i oppfyllelse at den nå blir filmatisert =)
Har du noen gang hatt slik glede over "fra bok til film" ?

Jobbings! Så tenkte om det var noen jenter som er våken som vil snakke :)

Ikke så nysgjerrig likevel?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Loken

Advarsel: Dette er ikke en sutretråd om hvor kresne eller forferdelige sukker-jentene er. Proceed at your own risk.

Jeg har ærlig talt ingen problemer med å finne noen å prate med her inne; men det er en viss gruppe jenter som forbløffer meg.
De som trykker på det gule hjertet (nysgjerrig), for så å hverken svare på meldinger eller sende noen på eget initiativ. Dette kan gjerne foregå over flere dager, hvori de logger på gjentatte ganger.

Er det noen som kan gi litt innsikt i dette?

Såh, hva bruker folk her inne søndagen sin på?
Selv prøver jeg forgjeves å få fyr i vedovnen, og vurderer sterkt å heller hente dyna inn til stuen, og krølle meg sammen i sofaen med en god film.

Eller kanskje steke bacon og jobbe med hjerteinfarkt-prosjektet mitt... hmh!

Date!

Ingen svar
(mann 38 år fra Akershus) Privat melding

Er noen keen på en date her!? :)

Hva gjør DIN søndag perfekt?

Veldig mange reiseglade og eventyrlystne profiler her inne, som ønsker å reise, eller har reist i både øst,vest, nord og sør, og liker å oppleve spennende eventyr. Helgetur til New York, ja det går fint. Men tilbake i Norge så har man plutselig en annen og betydelig mindre skala for avstander? Du besøker profilen til en som bor langt unna, og skulle gjerne møtt vedkommende, men, utenfor Ring3, glem det liksom. Eller Notodden, er du sprø? Ja, er du egentlig så eventyrlysten og reiseglad?

Jeg vil ha en SØNDAGSKJÆRESTE.....i det minste!!!Skjønner ikke det kan være sååå mye å be om!!!

bare et lite råd til sutrete mannfolk på forumet..
hva med å skrive litt mer konstruktivt om hvorfor ting virker så vanskelig,
hvis dere skriver med åpne profiler i tillegg, så vil dere jo automatisk få flere besøk,
Det vil jo også øke sjansen for at dere får mer kontakt med jenter..
Etter at jeg begynte å skrive på forumet så har besøk over tredoblet seg,
og jeg får også mange private brev angående ting jeg har kommentert på forumet etc..
Slik vil det nok også være andre veien, jeg har kontaktet flere via forumet,
fordi jeg syntes de svarte veldig oppegående og gjorde meg nysgjerrig..
Dette gjelder også menn som jeg tidligere ikke hadde klikket meg inn på, men som vekket nysgjerrigheten min etter hvordan de skriver..

er der noen andre innspill på å få ned sutre faktoren litt? ;)

Hvordan poster man på forumet uten bilde, men med nicket som link til profilen?

God vits?

Siste svar sø. 6 nov. 2011 19:11 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Goodyear

3 nordmenn som hadde vært på en pubrunde i London, praier en taxi. 2 av dem setter seg inn i baksetet, mens tredjemann går rundt bilen for å sette seg inn i forsetet. Han åpner døren og prøver å sette seg inn, men oppdager at sjåføren sitter der og utbryter: Sorry, in my country the rat is on the other side.

Sjekk den artikkelen her, det er nesten ikke til å tro: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Kloden-Norge-3000000-asiater-og-3500-nordmenn-6680751.html

Dette presterer aftenposten å skrive: "Tre milliarder mennesker senere er forskerne litt mindre bekymret." ... "- Ingen katastrofe"

Hallo? Midt i historiens største økologiske krise, der havene ligger an til å være tomme for fisk allerede innen 20-30 år:

http://www.youtube.com/watch?v=u0VHC1-DO_8&feature=BFa&list=FLHf1X3WtBqBNXlSISBpUWzw&lf=mh_lolz

......prøver aftenposten å fremstille det som "ingen katastrofe" at det fortsatt vokser frem 75 millioner flere nye forbrukere hvert eneste år???

Kan noen forklare meg hva som foregår? En ting er at media nesten ikke nevner folkeopprørene som pågår over hele verden nå, men det her er jo totalt absurd...

Er det noe her inne som har opplevd å støte på falske profiler, dsv at bilder av personen er falskt, lastet opp fra nettet eller
blader ? Jeg har en ekkel følelse av den personen jeg snakker med og som ringer meg ikke er den han utgir seg for . Scary

Slutt og sutre over damer som ikke vil ha dere.
Sutring gjør ikke akkurat deg selv mer attraktiv.
Det samme gjelder kvinner også.

Hvor mange menn ville for eksempel lagt ann på og vært sammen med en dame over lengre tid som sutrer over det meste?
JA, jeg er overbevist om at en del menn kunne ha satset på en dame som var sexy som sutret, men da kun for knullet sin skyld.

Tror et fåtall menn gidder å satse på sutredamer.
Hvorfor skulle da liksom et flertall kvinner tiltrekkes av sutrete mannfolk?

Nei, gå i dere selv.

OG finner man ikke en dame her inne, hva så?
ER jo ikke jordens undergang heller.
JA, nå sutrer jeg over sutrete mannfolk og kvinnfolk.
Ergo er jeg en sutrer, men jeg gidder ikke å sutre over at jeg er singel.

Lurer på hvem som skal ta initiativet til å skrive en melding først?
Er det kvinnen eller mannen?
Hva er dine synspunkter på det?

Antallet menn som får oppleve og få egne barn synker drastisk i Norge.

Andel av befolkningen med egne barn (etter fødselsår).

1951-1960
Menn 82,5
Kvinner 89,0

1961-1970
Menn 68,4
Kvinner 82,2

Det er grunn til og tro at trenden er enda sterkere for generasjoner etter 1970. Bruker vi de som er født imellom 1961-1970 som snitt tilsvarer det i dag ca 800000 norske menn som ikke får oppleve og bli fedre.

Høy utdanning = barnløs
Tidligere var høyt utdannede menn blant de mest fruktbare mennene. Nå er situasjonen snudd på hodet. Og jo lengre utdanning mennene tar, dess flere er det som er barnløse.

Til alle damene der ute; det er faktisk deres brødre og sønner det er snakk om. Jeg mener dette helt klart er det viktigste temaet i Norge i dag. Jeg synes det er på tide at også kvinner kommer på banen og engasjerer seg. Det er snakk om høyt utdannede menn som jobber hver dag for å opprettholde velferdsstaten og holde statskassen full. Stort sett klager de ikke heller. De bare står opp hver morgen, gjør sitt og ber om ingenting tilbake. Burde de ikke i det minste få litt annerkjennelse?

Kanskje et strakstiltak kan være å tilpasse innvandringen. I tillegg til asyl for de som har krav på det, gi mulighet for norsk statsborgerskap til single barnløse kvinner opp til 30 år som ønsker det? Det kunne rettet mye for de 800000 vi mangler. Det ville også løst bemanningskrisen i helsesektoren og gjort Norge vesentlig mer attraktivt for høyt utdannede. Det ville i tillegg forhindret eldrebølgen og lagt en vesentlig demper på fremmedfrykten.

Innspill?
Jeg kan raskt tenkte meg en del praktiske utfordringer rundt dette, hvordan bør mann gå frem?

ref.
http://www.dn.no/forsiden/article573323.ece
http://www.ssb.no/emner/08/05/10/oa/200406/skrede.pdf

Hvor mange besøkende har du hatt på profilen din idag ?

Jeg har hatt 1, og dere ?

Sex

Siste svar sø. 6 nov. 2011 16:49 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Finurlig

Har vært innom ganske mange profiler etterhvert og en ting lurer jeg på. Nesten alle , inkludert meg selv nevner denne berømmelige kjemien som det viktigste. Men absolutt ingen nevner noe om sex, er det fordi det virker litt dirty/tabu. Det er tross alt ganske så viktig i et parforhold.

1: Tror du på Gud?
2: Har du ringt ei spådame, og mener du dette er humbug?
3: Ville du prøvd healing om du var dødssyk?
4: Tror du på at noen har klarsynte evner.
5: Tror du på gjenferd?

hvem vinner?

Så på nyhetene rundt syv i kveld, og der snakket de om bistand - at mange millioner faktisk ikke har blitt overført til land som trenger det. Det i seg selv er jo en diskusjon, men det jeg reagerte sterkest på, var at de bruker over 20 mill på bistand mens de bruker 12 (!) mill på politi! Er det bare meg som blir ekstremt oppgitt, trist og sint pga det?

Og i såfall, hvorfor i all verden er det ikke omvendt?!

Hvorfor skriver alle jentene/damene på profilen sin at den ideelle partneren skal være høy og mørk? det gir ikke oss andre stort håp. tviler på at Mr Cloony melder seg inn på sukker med det første ;-)

Hvor er armrkroken å ligge i.....

Merklig man blir slik når det pøser ned...

Søndagskoos!

Siste svar sø. 6 nov. 2011 13:18 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Elpositivo

Hallo er det noen der ute i denne verden som er sugen på sex,kos,sex og litt sex Nåh!! :D

Eg fikk denne posten her inne...
Noen som er enig med meg i at dette er falskt?
-------------------------------
Hei der,
Jeg er ikke så komfortabel med å lage den første tilnærmingen, og så jeg don `t vanligvis sender ut mange kontakter forespørsler. Men, se på profilen din fordi du virker som en moden mann, tenkte jeg at denne gangen kan det være verdt stund. Vi virkelig synes å ha mye til felles. Hvis du føler på samme måte, ville jeg liker å komme i kontakt med deg. Vennligst send meg noen tanker etc til e-postadresse, susanfullmoon@live.com og kanskje vi kan få vite litt mer om hverandre. hvis du liker å chatte eller mail meg direkte til min postkasse. Kanskje vi bør stole på forskerne og gi det et forsøk? Og hvis vi får sammen så vi kan flytte together.Perhaps vi skal la "science" tar sin gang, hvem vet jeg vil sende noen av mine bilder til deg og fortelle deg. Mer om self.I min ser frem til å høre fra deg.
Susan.

hvorfor?

Siste svar sø. 6 nov. 2011 12:07 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym litt lei..

kan kvinnfolk skrive att dei ønsker seg en "handy man" en som kan fikse i heimen,skifte dekk,gå med søppla og klistre edderkopper, men viss en mann skriver att man ønsker seg ett kvinnfolk som kan lage mat,vaske klær og stelle hus så er det helt feil ang. likestillingen... huff.. blir ikke klok på dette..

Hvordan er det for dere å date når barna er blitt så store at de ikke reiser bort annenhver helg lengre og man sjelden er alene. Jeg opplever det som ganske vanskelig å treffes når barna ikke skal involveres, og med involveres mener jeg ikke nødvendigvis at de skal bli så veldig godt kjent med daten din, men at de møter hverandre. Mine barn feks er så store at de skjønner at mot evt har en kjæreste, uten at de strengt trenger å engasjere seg så veldig i denne kjærsten. De har og et meget bra forhold til sin far og trenger derfor ingen subtitut.

Nå har jeg datet en kar over en lengre periode, om det blir noe super seriøst ut av det aner jeg ikke, er for tidlig å si, men jeg kunne tenkt meg å treffes oftere enn det man gjør nå. Hva tenker dere rundt dette, er det vanskelig å "treffe" barna, og evt hvorfor. De er ikke alltid hjemme på kvelden , men kommer jo hjem i løpet av den tiden en evt type er der, med andre ord, jeg sitter ofte alene, slik er det med store barn, men akk så kjedelig når man kunne hatt besøk!

Jeg vet med selv at jeg ville ikke hatt problemer med å hilse på en types barn , når vi snakker alder 15 + , men jeg opplever ganske mange menn med vegring mot å i det hele tatt hilse på barna.

Mannen er jo kjent for å gi råd og hjelpe *hobby-kokker* på rett vei,
spesielt de som har store mangler i den kunnskapsboken.

Har kritiserer gladelig en for han kjedelig *pasta-variant*, laksekoteletter,
og ellers hva som måtte være normalt for en gjennomsnitts-person i mine øyne.

Jeg fikk spørsmål fra ei berte på ca 35 om hva jeg kunne like å servere om jeg kastet meg rundt på kjøkkenet iblant, (dette var den 6. mailen fra henne) og hun fikk et avslappet svar som følger:

sitat:

*Om du slipper meg til på kjøkkenet når det er på sin plass får du muligens servert entrecote med bakte poteter og tilbehør eller innbakt lax om du foretrekker det kanskje. ..alt handler vel om å vise at man nyter tilværelsen*

Jeg hørte aldri noe mer fra henne... (dama jobber forøvrig innen psykriatrien)

Er hun blitt påvirket av uttrykk som *suffle ala creme del lax*
Savner hun dill-sausen med innslag av rødvin og den delicate desserten hun fanget opp på Tv ?
Eller forventer hun at Bjarne Brimi har blitt klonet og florerer her inne`?

Hvilke forventninger har en gjennomsnittskvinne til oss innen mat-veien ?? Kanskje ikke rart vi er single i 2011..

*rister lettere oppgitt på hode*

Ok, vi vet jo alle at bilder/utseende har veldig mye å si. Noen foretrekker blonde, noen foretrekker mørke, noen foretrekker tynne, noen foretrekker former osv. osv. Som regel er det vel profilbildet som i farten avgjør om en kunne se for seg selv sammen med denne personen. I hvertfall for min del der ansiktet har svært mye å si. Snakker som sagt om et førsteinntrykk her.

Lærte meg et uttrykk for noen år siden: "She's a but her". (Everything but her face (og da er det ikke noe å satse på)). Og dette er veldig vesentlig for min del. Det er jo ansiktet en ser mesteparten av tiden :) Og derfor blir det jo veldig avgjørende. Kroppen har litt å si, men ansiktet er svært viktig. Der kommer mesteparten av personligheten til uttrykk.

Så for å komme til poenget. Kanskje et litt billig og tabloid et: Utifra de du har på onlinelisten din nå (gi blanke i geografi nå), hvor mange får du en godfølelse for? På min onlineliste er det 8 jeg ville klikket meg inn på for å se videre, men skal jo ikke se bort i fra at tekst/albumbilder hadde redusert dette antallet (men det ser vi jo bort i fra nå). 8 av 51. Syns det er litt lite mtp at det færreste er fra Hordaland. Er nok litt ansiktskresen ja..

Hva syns dere - Russel Crowe eller Denzel Washington?

Moralsk bedervet purk (Training day) eller barsk med pil og bue (Robin Hood)? Hvilken fyr skal holde meg med selskap i kveld?

Nettopp derfor er vi så redde for den store kjærligheten.

Jeg påstår at vi er mer redde for ekte kjærlighet enn alt annet :-)

Sant eller usant, folkens?

Nå begynner jeg å bli lei hele sukker greia...
Trodde jeg endelig hadde fått kontakt med den kjempe flott mannen her inne ,sendt hverandre flere lange og hyggelig meldinger i ett par uker.. Vi hadde også blitt enig om å treffes så fort vi fikk tid..
Men så får jeg melding fra han om vi ikke kan møtes på chaten for å ha nettsex, og sende bilde av meg i undertøy.
Og jeg skrev tilbake at jeg ikke ville ha noe nettsex, og da får jeg melding tilbake at han droppet meg siden jeg ikke kunne innfri hans ønsker.
Er så lei at nesten alle menn her inn ønsker nettsex...
Har ikke noe mot god sex jeg ,men vil ikke gi av meg på selv på denne måte..
Er det meg som er for gammel dags? Håper jeg får noen svar fra både menn og damer..

Hei, vi har fått forespørsel fra et firma som leverer Deals. D.v.s rabatter på restauranter og diverse andre tjenester, typisk 20%. Det vil gjelde på størrelsesorden 50 restauraner i Oslo, 20 i Bergen, osv.
Forskjellen til kupong dealer er at man ikke kjøper på forhånd, men får rabatter når man kommer til stedet. Dette koster oss penger, men hvis det er tilstrekkelig interessant for våre betalende medlemmer så kunne det jo være av interesse? Hva tror dere? Er dette så interessant at det ville oppfattes som god added value?

Hvor er det ok (i form av å komme i kontakt med folk) å gå ut aleine i Bergen? Og hva gjør dere som går ut aleine for å komme i kontakt med folk? Det er sikkert ikke vanskelig å få en eller annen slags kontakt med 15-20 forskjellige i løpet av en kveld, men hvordan glir dere naturlig inn i en gruppe? Folk går jo som regel ut sammen med andre, og da er det jo ikke barebare som en utenfra å "bli en del av gjengen".