Sukkerforum

Jeg har bodd i bibelbeltet et par år nå og syns det er fordelaktig å ha pugget et par bibelord så de lokale ikke fatter mistanke. Min favoritt er 2. kongebok 2. kapittel vers 23-25:
23 Frå Jeriko fór profeten opp til Betel. Medan han var på vegen, kom det nokre smågutar ut or byen. Dei gjorde narr av han og ropa: «Kom deg vekk, din snauskalle! Kom deg vekk, din snauskalle!»
24 Då snudde han seg, såg på dei og forbanna dei i Herrens namn. Brått kom det to bjørnar ut or skogen, og dei reiv i hel førtito av borna.
25 Frå Betel gjekk Elisja til Karmel-fjellet og så attende til Samaria.

Moralen her er utvetydig - ikke snakk stygt om menn med høye viker mens du går tur i skogen.

Noen som har andre gullkorn?

Ca 1/3 Bacardi Razz
Nesten like mykje Bacardi Apple
Resten sitronbrus

Litt vell søt for nokon, men den overraske ;)

Har du forslag til gode drinker nesten ingen kjenner til?

Sjekker dere kjentfolk? Ser dere på skattelistene som et middel til et åpnere samfunn? Er det snoking i andres privatliv? Sier du fra til myndighetene om noen har mistenkelig lav inntekt i forhold til materiell velstand? Pleier du å spørre folk hva de tjener ellers? Bør de som bli sjekket automatisk få vite hvem som har gjort det?

atletisk

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jeger rør

er litt forvirret med som hva er å være atletisk. en brande med tjukk mage som ville være på norges toppen eller denne karen: http://www.youtube.com/watch?v=aq0kCmzweTU

...en som liker Cola, men som stort sett bytter Colaen med isvann?? (Snakker Coca Cola)

Minner meg ubehagelig mye om Games Network, fra The Running Man.
(Skrevet av Stephen King med pseudonym Richard Bachman)

db: Følg dramaet direkte i vårt livestudio
vg: Se direktebilder fra feiringen i Libya.

*shrugs*

vææ og fytti rakker'n i morra skal jeg til tannlegen, det er absolutt det verste.. bruker så mye energi på å grue meg atte..noen smarte tips til ting jeg skal tenke på når jeg er der så jeg glemmer hvor lite jeg liker det? :P

..og forslag om premie etterpå, burde jaggu fått en date i premie synes jeg!;)

BORING!!!

Siste svar to. 20 okt. 2011 13:26 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym tobigforu

Nå synes jeg forumet er skikkelig dødt og kjedelig. Bare sånn pissopplegg for tida; hva skal jeg gjøre han ringer ikke bla bla bla...

Så her kommer en ny tråd som jeg håper MANGE tar del i og virkelig sier meningen sin i. Ønsker at alle kverrulantene her inne skal delta!

Kvinner vs menn! Hva er turn off, turn on for begge kjønn? Hva provoserer deg mest av det motsatte kjønn? Er kvinner dumme og naive? Eller er det menn som er det?

Jeg har skiftet til piggfrie vinterdekk. Nå håper jeg snart snøen laver ned :D

Hvordan ligger du an?

Jeg har hatt en lengre, hyggelig mailutveksling med en mann jeg traff her på Sukker. Da jeg skulle kikke på profilen hans, viste det seg at han var slettet p.g.a. mistanke om falsk profil etc. Hva er det Sukker har oppdaget, og ikke minst; hvordan kan jeg finne ut om fremtidige bekjentskaper har "rent mel i posen"?

Hvilken rollefigur er mest lik deg selv hvis du tenker igjennom noen av dagens tvserier/sitcoms (Dag, Solsiden, Sara og Selma, ja eller noen andre).

Leser forumtrolla datingmagasinet?

Med pinsett nappet jeg vekk en flått på ene skinken min idag.
Litt vanskelig å sikte inn pinsetten via et veggspeil, men det gikk til slutt.
Første gang jeg har flått, så dette må feires til helgen :o)

Vil bare glede dere andre med å fortelle at sukker.no fungerer :)
Jeg har møtt ei kjempe hærlig jente, og det ser ut som vi begge føler at dette er det rette.
Vi har kommet så langt at vi er ferdig med datingen, og vi overnatter hos hverandre :D

Ha en fin dag! :D

Nå har jeg blokkert nesten 650 stykker. Noen bedre?

Etter ett år i sukkerdvale, rister jeg nå liv i profilen og blir superbruker! Sist varte moroa i 2 måneder, så jeg er spent på se hvor lenge det blir nå. Det er mange søte jenter her, men jeg begrenser meg til å snoke og titte litt. Jeg kan lese om jenter som lever på nudler en måned for å få råd til en ny veske, eller som overhode ikke vil svare på melding så lenge fyren ikke er kjekk. Så om han stakkaren som sender deg melding synes du er søt, så kan vel ikke det være noe annet enn hyggelig?

Det er fryktelig vanskelig å danne seg et inntrykk av brukerne her, og det er vanskelig å skrive om seg selv. Greit at jeg jobber med IT, men sukker.no er ganske så avleggs. Jeg savner interaktivitet, og samhandling mellom bruker. Sosiale medier har åpnet opp mange muligheter de siste årene, men det her har stått ganske så stille i alt for lang tid. . Jeg prøver ikke tenke på det, heller fokusere alle de fine bildene. Det er mange med mobil, i speilet, men hva så? De er fine.

En koreansk girlsband, sjokolade, assiatisk burleque-like dansing og reklame for ny mobil....

http://www.youtube.com/watch?v=ArYr3ItLpso&feature=relmfu

søt or not?

Mang en gang har jeg hørt "Vi passer så godt sammen."
- og jeg har tenkt "Hører jeg med i dette bildet?"

Mang en gang har jeg hørt "Vi har en helt utrolig bra kjemi."
- og jeg har tenkt " Hører jeg med i dette bildet?"

I tillegg til eventuelle assosiasjoner og egne erfaringer rundt dette, spør jeg dere:

Hva har du å tilby en kjæreste?
Hva har du som gjør at jeg og andre ikke føler som beskrevet over sammen med deg?

Sikkert en litt underlig tråd, men jeg er uansett glad for de svarene jeg får :-)

Trenger litt tankesorteringshjelp her! :)

Jeg har møtt en mann en stund. Det er supert, men det er lite kontakt mellom møtene. Jeg kan i blant få meldinger av typen: Håper du har en fin helg! Hvordan er været? Har du det bra? Osv. Men aldri, aldri kommer noe forslag til neste møte, eller noe om at han savner meg eller noe sånt. Ikke en gang at han tenker på meg. Men om jeg spør om han vil være med på ditt og datt er svaret vanligvis ja.

Jeg er lei av at jeg må dra lasset ved å være den som tar initiativ til å møtes hver gang. Testet nettopp hva som skjedde om jeg IKKE gjorde det. Og vet dere - da ble meldingene faktisk bare Hei og hopp og ha en fin kveld -Ja, du også! Klem! Uke etter uke. Komisk! Er ikke sånt rart hvis man trives sammen?

Hva sier dere? Move on - han kommer aldri til å endre mønster? Eller heller prøve å få sagt fra?
Men hvordan? uten å virke sutrete.. Uten å gjøre meg selv enda mindre?

Møtte en her på Sukker for et års tid siden,som jeg fant tonen med. Møttes en del ganger,men etterhvert forsto jeg at han antagelig hadde det som en slags hobby å opprette profiler på dating sider.Det ble stadig lagt til nye damer på FB...
I profilen han hadde her,så sto det jo at han søkte etter et langvarig forhold,og alt virka jo seriøst.Og jeg ble jo faktisk forelska i han.Tenkte jo det at han ville vel ha sagt fra hvis dette ikke stemte for hans vedkommende,men der tok jeg feil. Fikk jo fortalt han hva jeg egentlig følte for han og da fikk jeg jo vite at han egentlig ikke visste.Han hadde jo vært betatt og sånn,og at han så på meg som en venn.
Så bestemte jeg meg for å vende tilbake til Sukker for å prøve på nytt.Orka ikke å ha kontakt med han,men da tok han kontakt med meg å ville møtes. Det var da han fortalte at han var på dating sider,ikke på leting etter noen kjæreste,men for underholdninga sin del! Noe måtte han jo ha som tidsfordriv!
Da tenkte jeg at da blir det jammen ikke lett å finne den som er seriøs i all "leken" til andre.
Jeg vil jo ha en kjæreste .

Ser at folk har noe imot hårtråder, men den her er litt annerledes!
Nylig fjernet jeg alt hår i ansiktet for å starte fra scratch, se hva jeg trivdes mest med. Sist jeg var hårløs i ansiktet var når jeg var 16-17 år, så det var jo og spennende å se hvordan jeg så ut. Utrolig hvor mye ansiktet hadde forandra seg fra da til nå.
Uansett, har og hatt langt hår siden den alderen. Før det hadde jeg alltid veldig kort hår (tenk mm langt) for å unngå å ha en "antenne" stikkende opp grunnet en teit hårvirvel. Var rett etter konfirmansjon jeg tenkte at jeg skulle prøve andre veien, og derfor spare til langt hår. Trives veldig godt med langt hår, føles på en måte rett. Men har fått en merkelig trang til å starte fra scratch der og, se om jeg kanskje kunne tenke meg noe annet.

Så spørsmålet er som følger: Skal jeg ture på som jeg gjør, ha det i en lengde jeg garantert trives med, eller skal jeg shave bort alt og starte fra bunnen av? Har enda ikke bestemt meg, så kunne vært gøy å se hva folk synes her. Og siden dere kan være helt anonyme kan dere si alt mulig rart!

Til jul ønsker jeg meg muligheten til å krysse av at alderen jeg har satt at jeg er interessert i er et absolutt krav. Er så lei av å se 19-åringer og 45-åringer i karusellen :S *sutre*

juhu..jeg har begravd Cruella og tenkte prøve lykken som Snehvit isteden,mange blir jo skremt av Cruella ;)

Grensevakten TVNorge

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Ser på den nå, og legger merke til at de som styrer kameraene alltid er like uheldig med fokuseringen når folk som er mistenkt for narkotikasmugling blir filmet.

De burde ta seg et år på filmlinjen på en eller annen folkehøyskole, synes jeg.

Savner deg veldig, gode, trygge mann som tåler at jeg lener meg litt på deg. Jeg står helt fint på egne ben...men savner alikevel deg som kan være en støtte og trygghet i hverdagen. En som kan gi meg gode råd og som er der for meg. Jeg skal være der for deg, og gi deg det du trenger av kjærlighet og nærhet.....Gi lyd:-))

Hva er poenget?
Dvs nappe vekk øynebrynene og tegne øynebryn etterpå?

Mulig damer som har gjort dette tror at jeg ser på dem pga de er pene, men jeg ser faktisk på dem pga jeg ser på de strekene som er tegnet i stedet for øynebrynene...

Kan ikke damer/menn være slik de er fra naturens side?
Hva er det med mote og normer vedrørende dette?

ER det flere som har formeninger eller svar vedrørende tema?

I Bergen selvfølgelig!

Etter at vi kosa oss sånn sist fnt vi ut at dette er noe vi må fortsette med!
Eller eg fant det ut, da eg er sjefsgeneralen for samlling i Bergen (tydeligvis) :)

Nå har eg tenkt litt frem og tilbake og eg har egentlig funnet ut det at Jacons Aall er en grei plass, litt stive priser, men tar igjen på atmosfere, og dessuten er vi der for å undeholde hverandre, og det klarer vi i stor stil!

Tenker at det er greit å samles litt tidlig før det strømmer på med ikke-sukker-medlemmer, så derfor setter eg klokkeslettet til 19.00.

Om du vil vere med er det veldig greit om du skriver deg opp her i tråden, så skal eg prøve å få samlet det litt etterhvert sånn at vi vet ca hvor mangen som kommer. Skriv gjerne da at du deltar :)

Om noen vil kan vi godt spise sammen først hele gjengen, og om det da er ønske om å møtes en time før for å spise er det helt ok, så kan vi gå over på flytende etterhvert for de som vil det.

Håper mangen vil dukke opp!

Jeg synes det er veldig få jenter som skriver at de er glad i å lage mat. Er det fordi de vil at mannen skal gjøre den jobben? Er matlaging kjedelig? Eller skal man bare spise ute? Eller er man bare negativ til sine egne ferdigheter.

Jeg synes matlaging er kjempegøy! Spesielt det å lage mat sammen med noen :)

Hva kjennetegner dem?
Og ikke?

http://www.youtube.com/watch?v=vCEvCXuglqo&feature=autoplay&list=UL2dWAmcjZZdM&lf=mfu_in_order&playnext=5

Opp og hopp sukkerbiter:)) Tilater meg å starte tirsdagstråden selv om jeg ikke har tid til å følge den opp i dag........

Stormen herjet i natt, men den har nå løyet og det ser lovende ut. Husker faktisk ikke sist det regnet.........

Leser i avisa at vi skal få en mild vinter.....Ja, takk:)) RIP Benito Nova.Restauranteier Zia Theresa. Reservepappa for halve Trondheim inkl. meg selv<3

Harald Eia blir sammenlignet med Breivik og Centrica Resources har funnet olje i letebrønn 8/10-4 S i Nordsjøen.

Ha en fin dag alle sammen:))

Napoli - Bayern München på skjermen i skrivende stund.
Sex kan dere ha etter fotballen :o)

DJ!

Siste svar ti. 18 okt. 2011 23:32 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Lowry

Egen tråd for DJ-er...(det får tåles!)

(Ikke alles smak, ei heller min...)

Noen her som har datet DJ-er?
Eller jobbet som DJ?
Er DJ-er populære?

Man kommer inn på bussen med en afrikansk fyr som virkelig er av det vakreste vakreste slaget.
Sitter ovenfor hverandre.. Og hva legger jeg merke til. De armene.. altså mørk sjokoladefarget hud, med perfekte muskler, skuldre, det sexy ansiktet.. med de perfekte leppene.. høy nok, gentleman nok (gav sete senere til en eldre dame) .. Og meget bra kledd...
Og gjett hva.. han hoppet etter meg når jeg gikk av.. Og kunne saktens sjekke en dame uten å bli "too much" som mange afrikanske menn blir her i dette landet.
Har det noe med at han er fra franske delene av afrika kanskje.. For han fikk nr.. (måtte ikke gå glipp av muligheten å sikle på den kroppen igjen.. jaja.. vet det er bare fysisk bla bla bla) , og sms tikket inn time etter.. blir kanskje en kaffe en dag da..

Jeg har ikke for vane å finne norsk afrikanske menn tiltrekkende. De har oftest veldig forskjellig kultur enn hva jeg tiltrekkes av, og litt annen stil en hva jeg finner intr.. . Men han herre... han skilte seg ut for meg hvertfall.. Og han tydlig tenkte det samme som jeg tenkte på bussen..

Han hadde passet inn på siden av Tyson Beckford for å si det slik :p

Er det bare meg eller er det flere som får masse piksler på albumsbildene? først trodde jeg det var noe med min PC men nå er jeg i tvil og tenker det er noe feil med "sukker" :(

Hei.

Begynte i nye jobb og flyttet innover til Oslo 1. Oktober.

Er det noen som har lyst til å gjøre meg litt kjent med by og en nye spennende person? :)

Hilsen en Omsorgsarbeider.. :)

E det vits i gi et fohold som tar slutt en annen sjangs? Som den rasjonelle typen eg e tror eg det vil fungere omtrent som det gjorde, og det vil ta slutt igjen senere. Men "hadde" det bare fungert ville alt vært kjempe flott og det e jo det eg ønsker helst. Ka tror dere? :)

Og e d noen som har gode erfaringer fra sukker? E litt skeptisk til nettdating skal være det store. Men det e jo fryktelig mange herlige jenter her. Og det e jo mye mindre stress enn å gå på byen ;p

kino!

Siste svar ti. 18 okt. 2011 17:27 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

jeg har så veldig lyst til å gå på kino jeg, men ingen ber meg med, makan asså... er det noen som vil gå med meg, da hadde jeg blitt veldig glad asså ;) En kveld til uka kanskje... må jo være den eneste her i landet som snart ikke har sett hodejegerne... mumle mumle..og jeg synes faktisk den bør sees sammen med en mann!

..har du lyst har du lov:P regner ikke med kjempekø, men siden jeg har hørt det lønner seg å være litt freidig så prøver jeg :)

Dette har helt sikkert blitt diskutert før, men jeg vil allikevel spørre. Blir forumet dominert av såkalte "forumtroll"? Jeg ser (nesten) de samme ansiktene i enhver tråd, noen tråder blir "syklubbtråd", hvor de velkjente forumistene diskuterer seg i mellom og har nesten en intern greie på gang. Andre lager tråder som er ment for denne type ting, altså - vås. "Syklubbtråd".

En under her har en egen tråd hvor h*n forlater sukker. Spesielt sistnevnte fikk meg til å rynke litt på nesen. Lage en egen tråd fordi vedkommende melder seg ut av sukker? Andre ting jeg legger merke til, er at tråder som for eksempel denne ofte blir mottatt med sarkasme, ironi og tull fordi "det er så typisk av de anonyme å klage på de uanonyme". Hvorfor?

Jeg er igrunn bare nysgjerrig på om disse velkjente skribentene AKA forumtrollene dominerer forumet og hva andres meninger rundt dette kan være.

Det står at superbrukere får seks ganger så mye post som vanlige brukere. Jeg klarer ikke å trekke annen konklusjon av det enn at jeg bør begrense meg til å ta kontakt med vanlige brukere.

Vet ikke om det er noe "presentasjon" tråd i dette forumet men sier nå hallo jeg.. meldte meg inn i dag (har vært innom sukker for et par år siden men var ikke lenge her inne ) noen som har vært på Sukker fest? finnes det i Bergen?
Med vennlig hilsen meg.

Fantastisk dårlig chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym <--C-->

Opplever at noe av det jeg skriver forsvinner fra mitt vindu så jeg ikke vet om den er sendt eller ikke. lite oversiklig er den og, med dårlige farger. (hjelper ikke en som er fargesvak)

vennligst fiks dette, eller kom med råd som kan hjelpe.

Mange takk

Å være trygg, stabil, avbalansert og ha rutiner ser ikke ut til å verdsettes av dagens unge kvinner. Tar jeg feil..?

Her skal skjebnen utfordres med ekstremsport, en utagerende og løssluppen livvstil og oppfatter de deg som KJEDELIG er du i bestefall kun nyttig som sofa-armkrok aka søndagskjæreste.

Føler ihvertfall at det å oppfattes som kjedelig er "døden" her inne...

Frimurerne har det.
Typiske gjenger har det.

Men hvordan vil innvielsesritualene i forumgjengen arte seg, mon tro?

Når skjedde dette?

Noen som ikke følger med?

Blir tilværelsen på forum mer utrygg nå?

Tegn og forklar.

:)

Hvis dere mannfolk kunne kjøpt ETT plagg til dama, hva hadde dere valgt? Jeg tror jeg hadde valgt denne : http://www.vollers-corsets.com/corset/overbust-corset-v1808t/ (hele settet som ett, altså ;) )

Singel i 20 årene var aldri et problem. Det var bestandig noen å henge med,enten det var studiekompiser ,treningskamerater eller bekjent via venner. Det var rett og slett en overflod av impulser,inntrykk og ulike sosial arrangemang.

Etter endt studietid (som forøvrig var svært lang!! hehe) endret situasjonen seg dramatisk. Det var fullstendig stopp på det sosiale med arbeidskolleger(ikke så rart da jeg jobber med folk som i snitt er 20 år eldre enn meg.),venner ble til bekjent, få tok iniativ til å finne på noe..

HVa skjedde?

Flere som deler mine erfaringer og frustrasjon?

Sitter i godstolen og skal sette på første 2 episodene av den nye serien Terra Nova nå.
<----->

Huff..Blir visst mer og mer vanlig dette, antagelig i takt med at sukker vokser

Noen lignenede opplevelser? Noe vi må lære oss og leve med ? :)

For det er jeg! Vin?