Sukkerforum

Ni nakne nonner

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym poetis

nasket nøtter når nissen nennsomt nøys

For to dager siden ringte jeg til en synsk dame...det var utrolig spennende. Spurte henne både om hva som hadde skjedd i livet mitt vedr. et brudd med en date som hadde vært tungt for meg.Spurte hvordan han egentlig var som person og litt rundt hans situasjon med eksen hans. Spurte og hva som skal skje i nærmeste fremtid i forhold til en jeg dater. nå...litt rart når hun sa at han nok ville vise seg å ikke være den jeg trenger. At det er jeg som kommer til å trekke meg ut. Hun sa også at det om et års tid dukker opp en som vil være den rette for meg. Beskreve ham for meg.

Har aldri gjort noe lignende før i mitt liv så dette var en spesiel opplevelse for meg. Hun kunne også beskrive meg og min personlighet utrolig bra uten å kjenne meg overhode. Var ikke et sekund i tvil om at hun var synsk.

Båter i sjøen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dude

Detta blir gjevt, mange gromme seilbåter i år!

Jeg ble nokså sjokkert og irritert når min 4-klassing ikke skulle ha idrettsdag på skolen i fjor. Grunnen var at han og klassetrinnet måtte pugge på nasjonale prøver. En kamerat av meg fikk bekymringsmelding fra skolen og spørsmål om dysleksi (en annen Osloskole), fordi de ikke syntes datteren hans leste fort nok. Han syntes dette var merkelig, da hun sluker bøker på egen hånd hjemme. Etter halvannen times tester og samtaler hos PPT, fikk han beskjed om at hun lå nokså nøyaktig på gjennomsnittet for alderen. Det er mas og kjas uten like, for å score på prøver med heller diskutabel verdi (kritikk mot modellen: http://www.forskning.no/artikler/2011/mai/287473).

Jeg vil påstå følgende.

1. At norske skoleelever gjentatte ganger kommer på topp i forhold til oplevd trivsel, er et kvalitetsstempel for norsk skole, og et mye bedre måleinstrument enn nasjonale prøver.

2. Skolen former elevene som mennesker. Det er oppgave nummer 1, og langt viktigere enn pugging.

3. Norske arbeidstagere er ettertraktet internasjonalt. De blir bl.a foretrukket som offiserer på både cruiseskip og innen annen skipsfart. Årsaken er at nordmenn er SELVSTENDIGE. De tar ansvar i mye høyere grad enn arbeidstagere fra en del andre steder. Dette henger sammen med både norsk kultur og norsk skole. Hvis norsk skole var så dårlig, hvordan har det seg at vi har verdens ledende offshoremiljø? Henger ikke på greip.

4. Norge må konkurrere på det vi har som fortrinn. Vi kan aldri konkurrere med det vanvittige puggefokuset de har i bl.a Asia. Vi må konkurrere på selvstendighet, samarbeidsegenskaper og ansvarliggjøring. Dette må også avspeile seg i skolevesenet.

5. Den politiske ledelsen i Oslo er mer opptatt av å finne håndfaste “bevis” på egen fortrefflighet, enn de er opptatt av læring og barnas beste. At Osloskolen scorer høyt, skyldes ren pugging rettet mot prøvene, og ikke en høyere standard enn i resten av landet.

6. Nasjonale prøver slik de praktiseres i Oslo, bidrar til stigmatisering av de svakeste, er ekskluderende, og skaper skoletapere

7. Elevene føler de blir målt. Det er feil. Det er skolen og lærerne som blir målt. Dette kommuniseres aldri til elevene.

Jeg har lagt frem en del påstander. Kjør debatt!

Håper alle har en fin kveld, selvom den tilbringes uten en kjæreste :)

http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/bilder?finnkode=30431460

Personlig går jeg ikke inn i et forhold uten at jeg er sikker på at dette er en person jeg vil være masse sammen med, og for meg vil det derfor være naturlig å diskutere samboerskap omtrent med det samme man har gjort forholdet offisielt. Er dette noe som ville skremt dere vekk, eller føler dere det på samme måte? I mitt forrige forhold bodde vi i praksis sammen et par måneder før vi gikk ut som kjærester, og formaliserte også flyttingen umiddelbart etterpå. Det føltes både naturlig og riktig, selv om det dessverre tok slutt etter en tid.

Når føler dere at det er naturlig å flytte sammen med kjæresten? Skjønner at dette er individuelt fra forhold til forhold, men mulig man har en slags generell tanke om det likevel. Går dere noen gang inn i et forhold med noen dere ikke sånn umiddelbart kan tenke dere å bo sammen med?

Hei!

Er det noen Sukker-folk som har tenkt seg på Ladehammerfestivalen i Trondheim i helga?

http://www.ladehammerfestivalen.no/

En gratisfestival der alle band stiller gratis, og alt av overskudd går direkte til veldedige formål. Redd Barna er mottaker i år. En veldig koselig og annerledes festival, der alle er venner og stemningen er god. Håper mange fyller opp sekken med drikke og tar turen :)

-I går kveld møtte jeg han fyren jeg har chattet med på nettet, sa irene.
-Han som påsto han hadde kropp som en gud? ..spurte Kvinne81 .
-Riktig.
-Vel, var det sant, eller?
-Gjett om! Han lignet Buddha på en prikk..!!

=P

Hvilke ikke-kroppslige dufter og lukter tenner deg mye?

Dvs vi teller heller ikke med parfyme, deodrant mm.

Kvardag

Siste svar to. 1 sep. 2011 11:44 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym LilliMi

Hverdagen er tilbake og det er ingen unnskyldning for lettvinte middager (les: ostesmørbrød) lenger.

Jeg trenger middagstips, rett og slett! Dine favoritter hverdager, lørdager og søndager.

Nu har jeg i mine snart 5 måneder her i Norge hørt følgende en del; "Det er godt at være norsk i Danmark" - det er nærmest som et motto alle nordmænd lærer i skolen, for alle kan det åbenbart.

Mit spørgsmål er: er det godt at være dansk i Norge? Hvad er nordmændendes perspektiv på dette?

Hva er en kul første kontakt om man møter noen ute i det vanlige liv, verdagslige situasjoner? Jeg har en følelse at gutter fortere blir skremt om en dame tar første kontakt, men det kommer vel an på hvordan.

Feks. Jeg var på løpetur i marka. Utvekslet et par ord med en hyggelig fyr med hund- hunden kom bort til meg og slik ble samtalen innledet.
Jeg syns det hadde vært veldig hyggelig om han hadde spurt om jeg ville løpe med dem.
Hadde han lagt igjen en lapp med nummeret sitt og hilsen fra seg og hunden på bilruta, hadde jeg blitt dødssjarmert. Så enkel er jeg da. Er det noen som tør å gjøre sånt til dags?

hvordan enkelte menn vurderer seg selv utseendemessing..

Jeg får utrolig mye post fra menn som ligger langt fra min skala. Ja, det høres ille ut, men det er sant. Det er ekstra kjipt når menn med bildeløse profiler tar kontakt og beskriver seg selv som kjekke og sender gjerne bilde. Jeg får bilde og åpner de med skrekk blandet fryd . Det viser seg at de i mine øyne ikke finnes kjekke og man skal gi de en tilbakemelding, som ofte ikke blir godt mottatt.

Jeg tror ikke at jeg er ekstremt deilig eller vanvittig vakker, men jeg vet jo hva slags menn jeg har datet og hvordan exene mine ser ut,og så langt er det ganske langt fra at de jeg får post fra matcher noen av dem. Det har flere ganger vært tråder hvor menn klager på respons, men hvis menn sender ut til "alle" uten at de overhodet filtrerer så er det kanskje ikke rart at svar prosenten er lav?

Skalaen

Siste svar on. 31 aug. 2011 23:23 (115 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Kan noen fortelle meg hvor jeg finner den beskrevet? Virker jo som alle vet det og uten problemer kan plassere andre der.

Finito?

Siste svar on. 31 aug. 2011 20:00 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym oppgulp

Da ser det ut som sukker-eventyret var over for denne karen. Tok ca 1mnd med iherdig innsats for å finne en fantastisk jente. Så får vi bare se om hun virkelig tørr å satse, eller så er jeg sikkert tilbake om noen måneder... Lykke til alle sammen. Bra sted dette.

Først av alt vil jeg takke alle for deres innsats i tiden etter terrorangrepet 22. juli, men når det er sagt så synes jeg også det er riktig å være litt kristisk.

Ambulansepersonellet kom tidlig til Utøya, men stod å ventet på avstand for at politiet skulle sikre stedet. Samtidig viste campingturister mot og medmenneskelighet da de med fare for sitt eget liv gjorde den jobben som ambulansepersonalet burdte ha gjort.

Og når flaggskipet i det norske politiet, beredskapstroppen, ankommer så har de problemer med å komme seg over vannet. Vi snakker topptrente menn utrustet med skuddsikre vester og automatvåpen. Den lille stusslige båten er nær ved å synke på veien over vannet og må reddes av de samme campingturistene som drev å reddet overlevende ungdom. Beredskapstroppen måtte gjøre helomvending og etterpå låne to private båter for å ta seg over.

Sorry ass, men dette her synes jeg er for dårlig. Flaut rett og slett. Håper virkelig de involverte etater tar lærdom av dette slik at vi ser litt mer effektivitet neste gang det trengs.

Fra og med NÅ

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 1234

...får Quinder være Quinder, damer være damer, babes være innbilske, Sukker være usunt og meldinger være korte og fulle av utrop!

DET ER TRANSFER DEADLINE DAY!

Mann har øl, mann har vin, mann har god mat og mann har tid og - ikke minst - mann har gjort dagens gjøremål og iført seg seg fotballpåtv-antrekket; boksershorts og drakt!

...til (og med) i morgen.

Lykke til!

Det er min erfaring!! Når en kvinne viser at hun liker å ta intiativet i senga, tror mannen at det skal skje hver gang. Jeg vil også styres og bli overrasket under sengevalsen!!!! Og jo mere autoritære menn er i diverse maktposisjoner jobbmessig, jo mer vil du at kvinnen gjerne binder dem og bruker dem.

Og og å

Siste svar on. 31 aug. 2011 18:05 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Anjulie

Jeg syns det er så utrolig mange som ikke kan og og å regler av gutta. Det er sååå turn off at jeg kan ikke få sagt det!
Det er ikke så vanskelig å lære. Man virker rett og slett litt dummere og mindre intelligent når man ikke kan skrive godt norsk. Jeg vet det er urettferdig, men det er et skriftlig forum. Ikke undervurder det!

Tendensen er å bruke "å" på absolutt alt. "Nå skal jeg ut Å kjøre bil Å kose meg. FÅrstår du hva jeg mener? FÅrRholdet til eksen er..
Jeg får helt vondt i øya av å se det!

Svært mange mennesker som befinner seg rundt meg i hverdagen, har barn.

De forteller om hvordan de er stresset, lei seg, opprørt, utslitt, får ikke sove og hvor deilig det er å kunne reise uten barn eller å ha barnefri.
Jeg har aldri hørt dem fortelle en historie om noe fint eller hvordan de synes det er koselig å ha barn.
Det virker nesten som det er en slags depresjon for dem, og at barna stjeler det lille overskuddet de hadde igjen.

Er det verdt det og er det riktig å få barn for å så klage så mye over det? og ja det er seriøs klaging, som aldri avtar.

Så hvorfor får de barn når det bare er elendighet? skal det være en givende og fin opplevelse? Når jeg opplever noe fint så forteller jeg også om noe fint i ettertid, ikke bare elendighet og syting.

Jeg tar meg selv i å tenke at de kanskje hadde hatt det bedre uten barn, ingen EVIG klaging, masse overskudd, mer penger, de kunne gjort hva de ville når de ville osv.

Jeg forstår at mennesker fikk barn før fordi det ikke var så mye annet å gjøre, å reise var dyrt, studere var vanskelig og venner fantes det ikke så mange av etter en var blitt 20 og foreldrene forventet det og ikke alle kvinner jobbet.

Så er det verdt det å måtte velge bort seg selv og sine interesser og drømmer og tanker for å oppdra en skapning som du høylytt klager over til kollegaene, synes det er deilig å være foruten når du er på tur og kanskje mest av alt om en ser på familier flest..vil krangle med deg og mest sannsynlig ikke like deg spesielt godt?

Har tatt meg selv i å lure på det mer og mer ettersom menneskene rundt meg med barn absolutt ikke smiler, tvert imot....men før de fikk barn var de vel de lykkeligste menneskene jeg vet om, spesielt som single.

Og er det tabu i å lure på noe sånt? har en lov til å sette spørsmålstegn ved klagingen over unger, eller er det bare noe en skal gjøre når en får barn? :)

Bare lurer, dette med aldersforskjell. Vet det har blitt diskutert før, men tenkte litt annen vinkling. Har vært forholdsvis aktiv her siden i våres og undrer meg veldig over følgende; Jeg, kvinne 42 , lever og ser yngre ut enn alderen. Jada kan fort bli klisje ... vet det ;) OK, det var meg .... så til det jeg lurer på. Jeg har stort sett vært sammen med yngre gutter og ute i den virkelige verden blir jeg hele tiden sjekket opp av gutter i alderen 30-34 så her på Sukker tenkte jeg å prøve å finne noen som var litt nærmere meg i alder, men greia er at jeg setter hjerter, på hjerter, på hjerter på gutta i passende alder. Men de som kontakter meg er (nok en gang) gutta på 30-34 eller de som er en del eldre enn meg. SÅ .....hva er greia gutter, er det sånn at 30 åringen gjerne vil møte en som er eldre og 40 åringen en som er yngre??? Og hva er det egentlig 30 åringen vil, en flørt eller faktisk kjæreste? Eller er det bare så enkelt at det er veldig mange gutter i begynnelsen av 30 årene på Sukker? :)

Håper det kommer seriøse svar fra dere, trenger ikke høre fra dere som mener at gutta holder seg bedre, og at jenter over 40 bare er desperate kjipe kjerringer osv. Det blir liksom litt for teit syntes jeg ;)

Sextips?

Siste svar on. 31 aug. 2011 11:22 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym Uerfaren

Vet dette ikke er et sexforum, men allikevel... Jeg trenger litt råd, eller i hvert fall å få luftet litt frustrasjon.

Har mått ei hyggelig og god jente her, og vi møtes innimellom for å skravle, kose og som regel ender det i sex.

Men jeg syns kanskje hun er litt lite aktiv...? I hvert fall under forspillet. Vi kliner, det er hun flink til. Jeg "tafser" og stryker henne her og der, men akkurat det er det fint lite av tilbake.

Så havner vi på senga (eller blir på sofaen for den del!), klærne forsvinner, jeg kysser, klår og fingrer litt både her og der, hun blir mer og mer klar. Men jeg får veldig lite tilbake akkurat da.

Så sier hun noe sånt som "jeg vil ha deg inni meg nå!" eller noe i den dur og begynner å nappe og dra noe voldsomt i pikken for at jeg skal bli klar.

Mulig jeg er litt atypisk gutt som ikke står som en påle klar til dyst med en gang da?
Selv om jeg selvfølgelig blir tent av å se at hun nyter det jeg gjør med henne, så er jeg er også avhengig av litt pirrende fysisk stimuli for å bli skikkelig kåt og hard. Det løser seg som regel med litt gildemiddel, men allikvel... Burde ikke hun tirre, pirre, kysse, stryke forsiktig....?

Var det like godt for deg, som for meg?

:)

HaHaHaHa:)

Siste svar ti. 30 aug. 2011 23:11 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym FunnyGirl

Gikk forbi guttan som græv og lægg nye vannrør boti gata her.. Det va de vanlige seksuelle tilropan.
I et kvarters tid.

Så ba de mæ holde kjeft...

First dates.

Siste svar ti. 30 aug. 2011 22:38 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym NurceBetty

Her i sted kom jeg til å tenke på hva jeg hadde syns hadde vært en skikkelig kul første date...

En telttur.

Dratt med seg gubben opp i Estenstadmarka med sovepose, telt og en kartong vin. Lagd pannekaker på rødspritbrenner og tent bål.

Blir det kleint, kan man rusle ned neste morgen, men dersom skravla går ustoppelig, kan man utvide med en natt til...
Syns det var en genial idé (men det syns jeg jo som regel om mine egne impulsidéer da... ;-p)

Andre som har forslag til 1 dates som ikke er helt A4??

Så, hvor blir Cannes-festivalen holdt i år? (Christina Aguilera)

- Røyking dreper. Og når du er drept, har du mistet en veldig viktig del av livet ditt (Brooke Shields)

- Jeg synes homofile ekteskap bør være mellom en mann og en kvinne (Arnold Schwartzenegger)

- Hvis vi sprengte hverandre i luften, ville verden være trygg. (George Bush)

- Jeg bruker hjernen min, for første gang på veldig lenge. (Victoria Beckham)

- Jeg har egentlig aldri hatt lyst til å dra til Japan. Rett og slett fordi jeg ikke liker fisk. Og jeg vet at det er veldig populært der nede i Afrika. (Britney Spears)

- Jeg er for dødsstraff. Jeg syns at når mennesker begår forferdelige handlinger, må de straffes hardt for det. Sånn at de lærer til neste gang. (Britney Spears)

- Jag har problemer med kortidsminnet. Jeg har også problemer med korttidsminnet. (George Clooney)

- Jeg ser på ham, og han likner ikke på meg i det hele tatt. Så jeg tenker: Er jeg egentlig moren? (Madonna, om sønnen Rocco)

- Jeg vil at Brooklyn skal døpes kristent, men foreløpig vet jeg ikke i hvilken religion. (David Beckham)

- Moren min så aldri ironien i å kalle meg en «son of a bitch» (Jack Nicholson)

- Det er fantastisk å være blond. Når folk har lave forventninger til deg, er det veldig lett å overraske dem. (Pamela Anderson)

- Problemet er at Gud gir menn en hjerne og en penis, men ikke nok blod til å holde dem begge i gang samtidig (Robin Williams)

- Clinton løy. En mann glemmer kanskje hvor han har parkert eller hvor han bor, men han glemmer aldri oralsex, samme hvor dårlig det var. (Barbara Bush)

- Jeg har egne meninger - sterke meninger – men jeg er ikke alltid enig med dem. (George Bush)

Og noen sitater i fra noen nordmenn:

Det er lettere å hoppe kort enn langt. (Tommy Ingebrigtsen)

- Jeg har sagt det tusen ganger før, og nå sier jeg det for tredje og siste gang. (Kjell Magne Bondevik)

- Jeg har ikke sagt at jeg hater stand up-komikere. Jeg har bare sagt at jeg håper de dør, alle sammen. (Christer Falck)

- Flere leger tror rett og slett at jeg er immun for kjønnssykdommer. (Rune Rudberg)

- Jeg har ikke sagt det før, men gjentar det gjerne (Thorbjørn Jagland)

- Kvinnefotball, hva er det? Ikke er det kvinner, og ikke er det fotball. (Ivar Hoff)

- Jeg har gitt 100 000 kroner, og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme! (Celina Midelfart, på tv-aksjonen)

Kunne tenkt meg en sukker.no app(iphone og Android), som ikke bare funker som mobilsiden, men som har en GPS funksjon som gjør at om man er ute på byen, og er i nærheten av en person man har match med fra siden, så plinger det ;)

Et eksempel er at gratisbrukere plinger om en superbruker med match er i nærheten, mens en superbruker får pling på alle matcher i nærheten.

Tipper det hadde skaffet Sukker en haug med superbrukere + at det hadde vært morsomt for oss som er superbrukere.

... uten avsender...

Hmmmm! Nå ble jeg nysgjerrig, altså :)

En ting jeg savner etter dater hvor jeg kanskje var nok interessert i å bli bedre kjent til at jeg kunne tenkt meg en date #2 men hvor hun av en eller annen grunn ikke ønsket det, er en ærlig tilbakemelding på HVORFOR hun ikke ønsket det. En ting er manglende kjemi, men om det er noe ved min profil eller bilder som ikke svarte til forventniningene så kunne det vært okay å få vite dette så man evt kunne forsøke å endre litt på disse tingene.

Kanskje sukker burde innført en obligatorisk tilbakemeldingsordning? :-)

Det er mange som fnyser av match-prosenten her inne, og forteller meg at jeg skal ta treet med en klype salt. Dette er jeg selvsagt enig i på overordnet basis. Man bør ikke basere seg på det treet kan fortelle oss. Har hatt mange fine treff uavhengig av match. LIKEVEL er det jo et par røde blader som får meg til å nøle mer enn andre ting. Noen temaer er jo viktigere at stemmer enn andre. Men disse temaer er sikkert forskjellig fra person til person.

Hvilke blader ser du på først?

Jeg kan begynne...

...og du finner meg sjelden i sofaen! Liker å finne på ting, helst hele tiden."

Snodig at dere er pålogget Sukker 24/7, da.

Noen for oss single menn? ;-)

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10098291

:D

Hva legger du i det?

hehehe.. jeg ler meg skakk..

I følge dagens lovgivere og byråkrater skulle de av oss som var barn

på 40, 50, 60,70, ja til og med tidlig på 80-tallet ikke ha overlevd .

Våre babysenger var malt med bly-basert maling.

Vi hadde ingen barnesikring på medisinflasker, dører eller skap, og når vi syklet hadde ingen av oss hjelm .

Som barn kjørte vi i biler uten sikkerhetsbelte eller airbag. Og det å sitte bakpå et lasteplan en varm sommerdag var alltid en spesiell nytelse.

Vi drakk vann fra hageslangen og ikke fra flasker. Skrekk og gru !

Vi spiste brød med smør på, drakk brus med sukker i, men ble aldri overvektige, fordi vi alltid var ute å lekte.

Vi delte gjerne en brus mellom oss og drakk fra samme flaske uten at noen faktisk døde av det.

Vi brukte timer på å bygge Ola-biler av skrap og ingenting og raste av gårde nedover bakken bare for å finne ut at vi hadde glemt å lage bremser.
Etter noen turer ut i grøfta lærte vi å løse problemet.

Vi dro hjemmefra tidlig om morgenen for å leke hele dagen og var tilbake når sola hadde gått ned. Ingen hadde mulighet til å få tak i oss i løpet av dagen. Ingen mobiltelefon. Utenkelig !!

Vi hadde ikke Playstations, Nintendo 64, X-Box, ingen tv-spill i det hele tatt, ikke 99 kanaler på TV, ingen videofilmer, ikke surround lyd, mobiltelefoner, hjemme PC eller praterom på Internett. Vi hadde venner ! Vi gikk ut og fant dem !

Vi falt ned fra trær, skar oss, brakk bein og armer, slo ut tenner, men ingen ble saksøkt etter disse uhellene. Det var uhell. Ingen andre kunne beskyldes - unntatt oss.

Husker du uhell ? Vi sloss, ble gule og blå og lærte å komme over det.

Vi fant på leker med pinner og tennisballer og spiste mark. Til tross for advarsler var det ikke mange øynene som ramlet ut og ikke levde markene inni oss for alltid.

Vi syklet eller gikk hjem til hverandre, banket på døra, gikk bare inn og blandet oss i samtalen.

Noen elever var ikke så lure som andre, så de dumpet og måtte gå et år om igjen.

Fryktelig !!

Denne generasjonen har fostret noen av mest risikovillige, de beste problemløsere og investorer noensinne. De siste 50 år har vært en eksplosjon av nyskaping og nye ideer. Vi hadde frihet, tabber, suksess, ansvar og vi lærte å forholde oss til det alle sammen.
Vi opplevde den store lykke å vokse opp som barn, før lovgivere og myndigheter regulerte våre liv til vårt eget beste....

Det gode liv var vårt!:-)

Jeg ser at mange menn ønsker seg femininitet hos en kvinne. Ikke så rart, kanskje. Men hva legger DU i det?

Når man skal på date og er nervøs, hva gjør du da? Hvordan takler du det?

Vi har alle preferanser når vi ser etter noen- hvordan vi ønsker han/hun skal være utseendemessig, hvordan vi ønsker han/hun skal være i personlighet, interesser og i senga, og kanskje enda flere ting.

Jeg har en følelse av at det er veldig stor forskjell på sukkerbrukerne her inne, noen er veldig tydelige på hva de vil ha og hva de leter etter, andre mener det ikke spiller så stor rolle, men at de finner det ut på veien, og at man kan føle når det klaffer. Og at sånne "krav" særlig innen utseende og seksuelle sjangere er overfladisk tankegang.

Hva tenker dere? Er det usundt og ha for mange krav?

Etter at først daten her var et matchtall på 85 og jeg synes daten gikk skikkelig dritt, har jeg unngått lavere enn 90. Er jeg kresen? Eller har noen tips?

Har alltid hatt lyst til å spørre flere personer uten profilbilder, hva er grunnen til at dere sender melding til enkelte mennesker her inne?
Er det pga profilbilde til vedkommende, eller matchtallet kanskje?

Noen svarer at de ikke vil bli dømt pga utseennde deres, men det er da en grunn til at de kontakter akkurat meg?

Mange nevner at jeg har fine bilder, fin utstråling og slikt. Såååå...det blir ikke feil hvis DE skal gå gjennom profiler og velge og vrake hvem de vil kontakte? Blir litt urettferdig at de får se alle mine bilder og de skal gjemme seg bort.

Ordtak

Siste svar ti. 30 aug. 2011 00:18 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Mizzy

Snille jenter kommer til himmelen, slemme jenter kommer NÅR de vil. :)

Har hatt en profil her i ca et halvt år etter at et langt forhold røyk i fjor. Midten av 30-årene. Høy, atletisk og en typisk "åtter" på Sukker skalaen.... God økonomi, bra jobb, fin bolig i bra område og så videre. Har fått gjentatt skryt for profilen. Profilbildet er også bra. Burde ikke være noen feil med hvordan jeg fremstår.

Alltid vært ganske kresen og de jeg har møtt er det jeg som har brutt kontakten pga manglende gnist. Her fra Sukker har jeg møtt under en håndfull, alle gangene trivelig, uten at det har blitt til noe mer.

Sender sjelden meldinger først, men svarer når noen har sendt meg melding, har markert meg eller evnt har vært innom profilen min. Noen få ganger har jeg startet kontakt.

Noen eksempler:

1. Søt jente sender melding først. "Hei, du ser hyggelig ut!" osv. Høflig og imøtekommende svar tilbake (ikke noe elskerinne tøv eller tilsvarende). Deretter tyst.

2. Setter hjerte på en jente. Oppdager at hun er innom profilen min gjentatte ganger, og setter hjerte på meg. Sender koselig melding, men intet svar tilbake.

3. Sender hyggelig melding, som nevnt, med omhu, fordi jeg har en god utviklet magefølelse på hvem jeg passer sammen med eller ei. Ikke noe svar, noen går ikke en gang inn på profilen og ser hvem jeg er. Mystisk.

4. Holder meg konsekvent unna "pyntedukker" og de jeg åpenbart ser at jeg ikke passer sammen med. Meldingene går utelukkende til de som ser ut som en jeg kan passe med. Jeg går derfor ikke over eller særlig under meg på "utseendeskalaen".

5. Gjentatte ganger har jeg hørt om alle tullingene av noen menn som er her, bar overkropp og "elskerinnehenvendelser" etc. Eller som rett og slett fremstår som kjedelige. Jeg er ikke blant dem.

6. Av forskjellige grunner passer det ikke å treffes (ferie etc.), men "vi tar opp kontakten". Jenter som til og med sier dette først, hvor det ikke er mulig å lese noen skjult avvisning, snarere tvert i mot. Kontakten tas ikke opp.

Så, hvorfor innbyr jenter til kontakt, men lar det løpe ut i sanden, når ballen i "neste trekk" åpenbart er hos dem? Jeg skjønner jo at de som fremstår som mest attraktive sikkert får et utall henvendelser, og således føler seg som en prinsesse på denne siden. Er det skummelt når det drar seg litt mer til, men lett å sende en liten artig melding? Og hvorfor sender man i såfall den første meldingen da?

Dette er mystisk, og jeg skulle ønske jeg kunne forstå det. I hvert fall når jeg vet at jeg er attraktiv (uten å prøve å fremstå blæ

Matchtall?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jaggu

Har vært inne på sukker en stund nå, og sett litt, oppservert litt og lurt litt..
hvorfor er høye matchtall full av røde blader (Mye oransje og rødt) mens lave matctall har flere grønne (nesten bare grønnt og gult).
har sett det med en del tillfeller så hvor seriøst skal en egentlig ta matchtallet, og Autoteksten som samenligner profilen din med andres?
er sikkert blitt diskutert opp til flere ganger her inne, men i mitt forsvar, har ikkje brukt diskusjons forummet så mye,, håper å kunne endre på det.

Fikk følgende melding en kveld fra ei jente som er 13 år yngre og utga seg for å være trønder i en heller "ribbet" profilbeskrivelse. Jenta var slående vakker.

Mottatt fra yteety:28/08/2011 kl 22:11
Hi! Jeg vil bli veldig glade hvis du skriver til meg. )))) Jeg venter på svaret. Min e-post: soomillee@yahoo.com

En ser det lett ut i fra språket at det ikke er noen norsk dame som skriver på denne måten? Så går det et døgn, og følgende melding kommer fra Sukker;

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren.

Så kom det en melding til fra ei annen jente som også utga seg for å være trønder. Sukker la også inn advarsel på henne.

For å se hva som skjer videre har jeg kommunisert videre med denne jenta. Hun var åpenbart ikke trønder, men russisk og oppga også byen hun kom fra. Hun skriver på et dårlig norsk og sender over en del bilder. Kommunikasjonen virker å være normalt og greit så langt. Så langt har jeg ikke grunnlag for å si at jeg er i ferd med å bli lurt så langt, og uansett så har jeg aldri tenkt å sende penger,eller sette inn penger på konto for ev. reise. Denne fella vil jeg aldri gå i uansett hvor troskyldig den andre virker.

Noen som har erfaringer med disse jentene på Sukker, er de ute etter å lure oss, eller er det noen som bruker Sukker som en innfallsport til å bli kjent med norske menn?

er ny her og nærmest litt lamslått over hvor mange vakre og seriøse kvinner som er her inne. så nå forstår jeg hvorfor jeg aldri treffer noen skikkelige damer. dere er jo her inne. håper virkelig at en av dere vil ha meg.

Du får 50.000 i hånda og beskjed om å bruke dem opp på en dag. Hva gjør du?

Kjære vene

Siste svar ma. 29 aug. 2011 20:26 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Hvis du lurer på hvor er jeg, det kan bare handle om to ting....lost in space eller medlemskapet har gått ut.

Have a nice bullshiting fuckers ;-D

Det som skjedde nå, er så klassisk:

Fikk denne førstemeldingen:

Han: Hei! Fin profil og fine bilder! Lyst til å bli kjent?
Jeg: Tusen takk for melding og for hjertet! Hva er det som gjør at du tror det er en god idé at vi blir bedre kjent? :-)
Han: Du har fin profil og fine bilder.

Og der stopper det liksom. Får meg ikke til å si noe mer. Han åpner jo ikke for å prate! Han har kort og intetsigende tekst og OK bilder. Det gir meg lite å gå på... og vekker ingen nysgjerrighet.

Hvorfor deler jeg dette med dere? For å klage? Nei. Bare for å si at det ikke alltid er ikke bildene som stopper kommunikajsonen, det er manglende kommunikasjonsevner/ evt. villighet til å investere noen kalorier i det å ta kontakt.
At den første meldingen er kort og ikke veldig spennende er OK, vet jo at mange ikke svarer. Men prøvde liksom å vise at jeg svarte og ville gi ham en sjanse til. Slik jeg ser det, tok han den ikke. Hadde han skrevet noe jeg kunne tatt tak i, eller i det minste et spørsmål ville vi kanskje kunne blitt kjent... Nå mistet jeg inspirasjonen..

Så dette er ment som en oppmuntring til dere som tror det alltid er bildene som stopper dere! :-)

Dagens Mann

Ingen svar
(mann 35 år fra Oslo) Privat melding

Mange sukkerberter som var med på innspillingen av Dagens Mann på Tv3 som skal på premierefesten i kveld da tru?